/

Gi bankene en støkk!

8676 visninger
1 minutt lesetid
174

Hørt om BankRun 2010? Kort forklart er det en idé med utspring i Frankrike (StopBanque) som enkelt og greit går ut på å organisere folk til å gå i banken den 7. desember 2010 og hente ut mest mulig penger. På den måten vil man gi et klart signal om at vi ikke ønsker å ta del i den urett elitesystemet – med bankene som grunnstøtte – begår med hjelp fra den jevne, uvitende mannen i gata.

Kort forklart er saken den at alle banker kan låne ut omtrent 10 ganger så mye som folk har satt inn, og til en høyere rente. Hvis mange nok tar ut pengene sine samtidig, så kan ikke banken rett og slett ikke betale, og er dermed bokstavlig talt bankerott. Og da snakker vi ikke bare om sedler og mynter, men også om tallene i datamaskinen. Hva ønsker vi å oppnå med dette? Ikke annet enn å markere at vi ønsker oss et bedre og mer rettferdig økonomisk system.

Og ennå har vi ikke begynt å snakke om hvordan disse pengene ble «skapt» … nemlig av intet.

Alt dette er viktige deler i det økonomiske slaveriet de fleste mennesker på jorden i dag dessverre er en del av, og som vi selvsagt ønsker å bli kvitt.

Hva med å gjøre dette også i Norge? Og i den anledning utforme en eller flere informasjonspostere i A4-format som hvem som helst kan skrive ut, distribuere og henge opp i ulike offenlige arealer der det sømmer seg?

Her er et forslag til poster (PDF-format, 1.5 MB):

https://www.nyhetsspeilet.no/wp-content/uploads/2010/11/bank.pdf

Mer informasjon om aksjonen på: http://www.bankrun2010.com/

På det nettstedet finnes det også flere spennende og gode dokumentarer om elitens uredelige virksomhet. Her er en av dem, dessverre på engelsk og med fransk tekst, men likevel:

Denne filmen, «Money as Debt», er også god. Den forklarer kort og greit (for dem som kan engelsk) hva det hele handler om. Vi bør kanskje  få laget et sammendrag på norsk? Jeg har ikke tid. Noen som kan hjelpe?

For de spesielt interesserte vil jeg anbefale den lange og meget grundige dokumentaren «The Money Masters» som du bl.a finner her:

http://video.google.com/videoplay?docid=-515319560256183936

Den handler primært om USA, men vi har i bunn og grunn det samme systemet i Norge, etter at vi forlot gullstandarden i 1933.

Og en ting til: Ideen til denne artikkelen var ikke min, men en av våre leseres, som ønsker å være anonym.

Morten Kielland er utdannet ved Historisk-filosofisk fakultet ved Universitetet i Oslo og har formell forskerkompetanse. Han har vært særlig opptatt av vitenskapsfilosofi og erkjennelsesteori. For noen år siden oppdaget han at den offisielle versjonen av 11. september-dramaet innebar fysiske umuligheter og dermed måtte være et bevisst forsøk på manipulasjon. Det skulle for ham bli starten på en ny erkjennelse av hvordan menneskeheten er blitt undertrykket og manipulert over svært lang tid, ikke bare politisk og økonomisk, men også som åndsvesener. Morten Kielland ønsker å bidra til at denne epoken nå tar slutt. Han har ikke tro på at dette kan gjøres gjennom kamp, men derimot gjennom opplysning og forandring på individ-nivå.

Abonnere
Varsle om
guest

174 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Sirius
Sirius
12 år siden

Tommel opp til deg Morten!! Sammen er vi sterk, og sammen kan vi gjøre en forskjell!

Hallo
Hallo
12 år siden

For den som måtte være intressert så pågår den en kampanje mot JP Morgan hos Max Kaiser: http://maxkeiser.com/ – crash jp morgan buy silver – Der Max oppfordrer alle som har råd, til å kjøpe 1 unse med sølv, dvs ca 31 gram med sølv.

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden

Bankene er delvis skyld i dagens situasjon, og jeg er drittlei at regjeringene kommer løpende med penger hver gang storbankene er i selvforskyldt trøbbel. Norge har gjort dette en del ganger allerede, uten at det blir noe bedre. Snarere har bankene lært seg at de har balletak på politikerne. Bryter banksystemet sammen tør ikke politikerne la markedskreftene råde, for da mister de selv makten. Derfor bruker politikerne våre skattepenger til indirekte å redde eget skinn.

JP Morgan er 3.3 milliarder unser (jeg skrev 3,8 i et tidligere innlegg, men det var skrivefeil) i minus på sølv. De har som kjent shortet dette metallet og må nå betale, og folk vil ha sølv, ikke dollar. Å kjøpe opp så store mengder sølv kan drive sølv opp mot 500 dollar unset. JPM har også problemer med gull, men ikke så store. GoldmanSachs har også shortet gull og sølv, så dette kan bli interessant.

Det hadde vært moro å prøve dette, så jeg er med på å ta ut cash. Det er egentlig bare å begynne nå, for det vil tappe systemet uansett. La oss si at bankene skulle gå tomme for kontanter den 7. desember – hva vil skje? 1: hvordan vil folk som ikke får ut kontanter reagere? Det er umulig å vite. Noen vil si at da har kampanjen fungert, andre vil bli grepet av panikk, mens noen ikke vil bry seg i det hele tatt. 2: hva gjør bankene? Det å trykke opp mer sedler tar tid, så det går ikke. Nekte folk å ta ut verdiene sine kan de ikke, og stenge midlertidig anser jeg som utopisk. De kan heller ikke gi publikum utenlandsk valuta. Jeg tipper de (DNBNor v/Bjerke) vil henvende seg til kompis Stoltenberg og be om hastetiltak om å få et kontantfritt samfunn – altså bare elektroniske penger. Dette vil selvfølgelig regjeringen si ja til. Et slikt tiltak har allerede vært diskutert, blant annet for å få bukt på svartomsetning. Blir dette vedtatt, vil det bli jubel i NWO-systemet.

For å få skikkelig effekt av en slik bankkampanje, bør pengene som taes ut gå til kjøp av fysisk gull og sølv – ikke på børsen. Da vil korthuset kollapse, og vi kan anta med svært stor sannsynlighet at den samme gjengen som har kjørt dette i senk (de 6 store bankene) vil komme på banen med sin globale sentralbank og nye verdensvaluta «Bancur» – kun tenkt som digital valuta. Men konseptet skal være det samme: de utsteder digitale penger, som de låner ut med renter. Intensjonen var visst at denne gangen skulle de følge gullstanderen, det er derfor de har shortet gull og holdt gull kunstig lavt, for å få dette billig. Nå sprekker denne planen, så da tipper jeg at de dropper gullstandarden. Det samme gjelder sølvstandard. De kan jo ta et annet metall, litiumstandard f.eks, eller diamantstandard, men det tviler jeg på. Tror de kutter ut backup og kjører på. Regjeringer og folk med kløkt vil med en gang skjønne at dette er en svindel, og si nei. Globalistene vil si ja, og de tanketomme trekker på skuldrene.

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

(DNBNor v/Bjerke) vil henvende seg til kompis Stoltenberg og spørre om hvor man får kjøpt arbeidsklær :-) Ennå litt tid på seg…

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

En rapport fra Irland:

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  Balle Clorin

Kjente en menig markedsfører som sluttet i DNB med sluttpakke på gjennomsnittslønn på over en million i ett år med tilførende goder som betalt telefon og firmabil. Hvorfor ikke når kundene betaler?

Rimi Hagen vil få 20% mer betalt av norske småbarns-foreldre enn danskene må betale for maten dems:
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10019661
Mye vil ha mer, faen vil ha fler.
Hvorfor ikke når kunder flest har fete «lønninger» de ikke klarer å ete opp?

P.S. Lenge leve de gule-blå` som rød-brune`s velgere.

BelzeBob
12 år siden

Hadde alle tatt ut pengene sine fra banken samtidig hadde systemet kollapset.

Dere vet vel at over 80% av alle penger …. eksisterer ikke.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  BelzeBob

95 % egentlig.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  arifkarim

97% er nærmere 100% korrekt ;)

Alister Crowley
Alister Crowley
10 år siden
Svar til  BelzeBob

my thoughts exactly.. Er ikke dette eliten egentli vil? Så kan dem kjøpe alle selskaper dem allerede ikke eier til rubb å stubb…

Mole
Mole
12 år siden

Samtidig har bankene tak på folket når de låner og forplikter seg i fler tiår fremover i tid, det beste hadde vært om folk ikke lånte penger , men det er også folk egentlig presset til. Lån minst mulig og betal fortest mulig,.

trackback

[…] Skrevet av Arvid den 22.11.2010 Nyhetsspeilet anbefaler å gi bankene en støkk ved å troppe opp for å ta ut mest mulig kontanter på en bestemt dato. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/gi-bankene-en-st%c3%b8kk/ […]

Mole
Mole
12 år siden

Crash JPMorgan Kjøp Silver kampanjen går global.

«Hvis alle i Amerika kjøpte en sølv mynt, eller selv om en million mennesker samlet kjøpt 100 millioner unser det ville ta den av markedet og krasjet JPMorgan.» Så folk i deres millioner over hele verden kjøper fysisk sølv. Mynter, troy unser, alt de kan få sine hender på.
http://translate.google.dk/translate?hl=da&sl=en&tl=no&u=http%3A%2F%2Funitednationsoffilm.com%2F%3Fp%3D2452

DocTore
DocTore
12 år siden

Vi er statens=bankenes eiendom/slaver. Bankenes Achilles-hæl, er bl.a. sølv & gull. Ta ut papiret ditt, kjøp litt sølv (og gull)…

Men, vi må også si fra at vi nekter å være «maktenes» eiendom!
La oss starte revolusjonen! – Ta tilbake vår Gudegitte fødselsrett!

DocTore
DocTore
12 år siden

Vi er statens=bankenes eiendom/slaver. Bankenes Achilles-hæl, er bl.a. sølv & gull. Ta ut papiret ditt, kjøp litt sølv (og gull)…

http://geraldcelentechannel.blogspot.com/2010_11_21_archive.html

Men, vi må også si fra at vi nekter å være «maktenes» eiendom!
La oss starte revolusjonen! – Ta tilbake vår Gudegitte fødselsrett!

BelzeBob
12 år siden

Ta ut alle pengene fra banken 7 desember? OK – jeg skal gjøre det.

Minali
Minali
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Flott BB ! :)

Er ikke så mange kronene jeg har der dessverre så vil vel ikke hjelpe så mye. Jeg skylder nok banken en god slump mer enn det jeg har hos dem :)

Uansett så vil jo ditt uttak virkelig monne! Hvis jeg ikke husker rent feil satte du vel opp en pris på 6000 000 Kr til den som kunne bevise at det jødiske holocaust fant sted?

Håper du har pengene i en liten lokalbank, da vil det virkelig kunne svi!

Emil
Emil
12 år siden
Svar til  Minali

«Jeg skylder nok banken en god slump mer enn det jeg har hos dem»

Må si jeg synes det grenser til hykleri her. La dem som ikke har – eller kommer til å ha – eller noen gang har hatt bruk for en bank stå frem og beklage seg. Vi andre skal vel være glad til at det faktisk finnes et system som gjør at vi har mulighet for å låne penger i de situasjoner i livet der vi har behov for det.

Lars-Roger Moe
12 år siden
Svar til  Emil

Hvordan kan det ha seg at vi lever i en verden der «alle» er nødt til å låne masse penger for å få livet og hverdagen til å gå rundt med hus og hjem og andre «nødvendigheter»?

Emil
Emil
12 år siden
Svar til  Emil

«alle» er nok ikke nødt til å låne masse penger. Dersom man leier bolig betaler man da kun det det koster pr måned. Dersom leiebehovet er innenfor rimelighetens grenser klarer man seg greit uten lån.

Hvorvidt det er lurt over tid, eksempelvis i forhold til alderdom, er en annen sak.

Dersom man istedet låner penger, kjøper bolig, betaler rente og avdrag, vil man så ha reduserte kostnader når den dagen kommer at man ikke kan heve lønning. Så på et vis kan man da si at rentene du betaler til banken er betaling du gjør i forkant for å få et mindre strevsomt liv som gammel.

Personlig synes jeg dette er et greit bytte.

Mole
Mole
12 år siden
Svar til  Emil

Enig Lars, hvis alle hadde talt opp de tingene de har hjemme pluss de tingene de har kaste, som man har, som IKKE er livsnødvendig ville de fleste fått hakeslepp.
Er man smart og sparer mens man leier så kan man kjøpe senere i livet. Å røyker man en 20 pakning om dagen så har du brukt ca 290 000 på 10 år, pluss annet en kan begynne å regne på, så det er fult mulig å spare penger.

nephilia
nephilia
12 år siden

Keiser er bank agent. Hvem tror du sitter paa gull og soelv? naar etterspoersel gaar opp gaar prisene ogsaa opp. og banke har sikkert alt sattset paa pris hopp. Og Keiser er deres man, Tro meg!
Ellers har jeg fulgt nyhetsspeilet fra den spede start! og en liten donasjon med paeng sendes med takk og glede til deres konto :)
Bank Run er ok men slutt aa betale med kort ogsaa. Regner med at dere finner selv hvorfor!!!! Men se http://www.xerx.be her for alternative loesninger!!

Ole-John Saga
12 år siden
Svar til  nephilia

Skal man man få folk nå til å bli med på det her så bankene legger merke til det, så må det nok mer til enn noen posters. Folk flest er ikke som de engasjerte sjelene her inne på Speilet. Nei, skal man få det til så må man ha med seg media for å få folk opp av god stolen. Og det sier seg jo selv at ikke kommer til å gå, når media er eid av de samme som eier bankene.

arifkarim
arifkarim
12 år siden
BelzeBob
12 år siden

Nei nei. Keiser er grei han.

Gull og sølv? Gull og sølv har den verdi som de som vil ha tak i det gir det. Altså, så lenge folk vil ha gull og sølv har det en verdi. Og ganske mange vil ha gull og sølv. Tror det går ganske lag tid før edelmetaller blir like verdiløse som papirlapper.

Dessuten kan faktisk gull og sølv brukes til noe. I motsetning til papirlapper som kun egner seg for å fyre opp i peisen med.

Jeg råder alle til å kjøpe gull og sølv det neste året. Husk at verdien på gull ble firedoblet på noen få år. Altså: de som kjøpte i 2004 og solgte i dag tjente veldig gode penger. Simpelthen fakta.

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Har fulgt med Keiser siden Oracle programet på bbc;) Han har uggler i mosen og er forstander av global oppvarming. Men for all del, ikke in jobb å overtale deg eller andre. Gjør dine egen vurderinger men gjør en grundig undersøkelse.

> Altså: de som kjøpte i 2004 og solgte i dag tjente veldig gode penge
Hva fikk de i byttet, de som solgte gullet sitt? Kroner?

Det at gull og sølv er ekte er en sannhet med modifikasjoner!! Den er bedre en papir JA! Men ubrukelig når du ikke kan betale med den. Du må gå til tempelhøyden og bytte det til tempel mynt ;)

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  nephilia

Det er ihvertfall J.P.Morgan som er saksøkt for å manipulere sølvprisen.
http://www.reuters.com/article/idAFN2725907120101027

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  Thunder

Og det er helt sikkert sant. De manipulerer alt. De finnes gull mynter som ruster også. Gull belagte tungstein barer som var solgt i 2007. Og alt er blitt Commodity. Men kan dette med sølv kjøp også sees på som en form for manipulasjon? USA er en av de største sølvprodusenter. Og JPM er kongen i haugen. Hva gjør en hvis en sliter med «liquidity» og ingen stat lenger kjøper dine verdiløse «BOND». itillegg har du i lang tid manipulert og kjøpt sølv billig. nå blir det «rush», prisen opp og JPM litt rikere!

Balle Clorin
Balle Clorin
12 år siden
Svar til  Thunder

nephilia sier: 22. 11. 2010 klokken 22:59
«nå blir det “rush”, prisen opp og JPM litt rikere»

Hadde JPM hatt sølv, så hadde de blitt rikere. Men de mangler minst 3.3 milliarder unser sølv. Sånn går det når man shorter, og vi snakker ikke om aksjer, men fysisk sølv. JPM kommer trolig til å gå konk, om ikke det blir en ny «bailout».

Thunder
Thunder
12 år siden
Svar til  Thunder

Det ville jo vært selvmord av Keiser hvis han prøvde seg på noe sånt.

BelzeBob
12 år siden

«> Altså: de som kjøpte i 2004 og solgte i dag tjente veldig gode penge
Hva fikk de i byttet, de som solgte gullet sitt? Kroner?»

Kjøpte du 10 millioner i gull i 2003/2004 så har du altså 40 millioner i dag. Bra deal må jeg si. Hadde du bare hatt pengene i banken hadde du hatt en langt mindre fortjeneste.

…Tenk deg de som kjøpte for 100 millioner. Eller 100 milliarder.

Hmm… hvorfor solgte Norge alt sitt gull i 2004? Eh …? (Og hvem kjøpte?)

Ulven
Ulven
12 år siden
Svar til  BelzeBob

Norges BilderBank solgte alt gullet til Illuminati-Rotschild i 2003-2004 fordi sentralbanksjef Svein Gjedrem var på Bilderberg-møtet i Paris.

De andre vestlige landene har også begått kollektiv sellout av sine nasjonale gullbeholdninger, så dette var nok en kollektiv stående ordre fra Illuminati-zionist-Rotschild til alle deres lydige lakeier (de som vi er vant til å se opp til som «våre ledere»).

Godt spørsmål: Hva fikk Norge i bytte for gullet?!

Kanskje noen tall på en dataskjerm? Det kan vel knapt nok kalles en tvilsom hestehandel, snarere komplett frivillig ran.

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  Ulven

Helt korrekt Ulv :)

Like etter Bilderbergermøtet i 2004 så solgte samtlige sentralbanker sine gullbeholdninger til Rotschild
Gjedda solgte (gav bort ) folket sine 38,9 tonn med gull i bytte for digitale penger

Den offisielle historien er at ingen aner hvem som kjøpte det Europeiske gullet, men har enn klart seg uten fluor en uke så blir det hele ganske åpenbart

Det står en plass klar til Gjedda forran Akerhus Festning, på samme plass som Vidkun Quisling i sin tid oppholdt seg…

nephilia
nephilia
12 år siden

En siste kommentar fra 7.far i huset. :D
La oss si at alt dette er en spill. Og vi vet at de bestemmer reglene for spillet. Sålenge du er i spillet og spiller med deres regler kan du drømme om å vinne. Den eneste måten du vinner på er å la være å spille deres spill! Og starte din egen spill med dine medspillere fair and square!
MONEY GAME!!!!! WELTH GAME. Les Geselle’s naturlig økonomi. Du finner lenke fra xerx.be til boka.
Sov godt Norge, sov godt verden (der det er natt)! Drømm søt!

Thunderdahl
Thunderdahl
12 år siden

Kjøp SØLV!

smurfen
Moderator
12 år siden

Spørs nok om pengene folk skal ta ut den 7 Des blir noe verdt, det har lenge vært spent i finansverden der insidefolk sier at en liten hendelse kan utløse totalkolpas av verdensøkonomien

Irland, Island, Hellas, Portugal, Spania, GB osv har ikke lenge muligheter til og betjene de galoperende rentene sine der de må låne av Internasjonalt Mafia ond ( IMF ) som tar fra dem nasjonal selvråderett i betingelser i tilegg til at de forlanger at landene skal selgest stykkevist ut til multinasjonale selskaper

Den lille hendelsen som kan utløse en kolpas kan være underveis nå i morgentimene

Nord Korea eller mest sannsynlig USA som har millitærøvelser i området har angrepet en øy i Sør Korea der Sør Korea angriper Nord med F16 fly og granater
Millioner på millioner kan dø nå, børsene raser …..

Analytiker: – Hundretusener,
eller millioner, av liv kan gå tapt
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3916710.ece

På Flesland flyplass ble 10-12 000 evakuert i flere timer da en ansatt fra forsvaret hadde en koffert med en bombe kopi inni som han skulle bruke til øvelser uten og varlse flyplassen først
Hva faen er fyren dum eller en planlagt aksjon for og skape skrekk i befolkingen ?

http://www.abcnyheter.no/norge/101123/mistenkelig-koffert-stenger-flesland

arifkarim
arifkarim
12 år siden
Svar til  smurfen

Dette må da være en konspirasjon :D

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  arifkarim

Ja ikke sant Arif :D

Det har i millioner av år vært forutbestemt at en WW3 skal starte i November 2010
Er det det vi ser starten på nå ?

Som alle på NS vet så ble et Sør Koreansk krigsskip senket i april av en Israelsk U-båt

Men men nå har vel AP sagt i alle år at jobb til alle er en mennneskeret selv de som jobber i våpenindustrien og krigsprofitørene rundt :)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  smurfen

Gdagen Smurfen,, Takker for etterrettningsrapport :) Wars, and rumors of wars. Nord-Korea er jo et lite tilregnelig stykke land. Gadd vite hvilken brikke de vil spille i PTBs sjakk spill. Det kan kanskje være det vi ser nå? Han oljepresten, insideren som har frekventert med den globale-elite, og som har blown their whistle, Lindsey Williams (han har visstnok hatt rett i sine spådommer lenge) har uttalt at Kina er der vi må rette fokus. Kina og Russland har undertegnet den største energi/gass avtale noensinne, og er således sterkere knyttet enn noensinne. PTB vil i følge ham provosere så langt mulig frem en krig hvor Kina blir involvert, og eskalering derfra. Nå vi skal se, To be continued…………..

smurfen
Moderator
12 år siden
Svar til  smurfen

Morn Morn kloke Lynx :)

USA har alt og tjene på en stork krig i Asia siden det vil få olje og dollar pris til og syte i været samtidt som den truende Kinesiske valuttaen vil stupe
Det vil også skape sysselsetting i USA i tillegg til og få bort flere hundre tusner av arbidsledige krigsveteraner som er som en krutt tønne i USA nå

Det som kanskje blir litt verre er vist Kina og Russland ar parti med N.K som de sier de vil gjøre
Da kan vi nok like gjerne lære oss Kinesisk først som sist

Det ser uansett ut til og eksalere for der nede nå der Nord sier at det var Sør som skjøt først som mest sansynlig er korrekt siden krigskåte USA og Israel lenge har prøvd og fremprovosere en stor krig i Korea

Siste nytt

Nord-Korea varsler nye «nåde-
løse» angrep på Sør-Korea

http://www.dagbladet.no/2010/11/23/nyheter/nord-korea/sor-korea/utenriks/14413156/#comments

Lynx Veritas
Lynx Veritas
12 år siden
Svar til  smurfen

Du er som vanlig noen smurfehoder foran:) USA, dvs. corporate state of America, we know who, flagger i disse dager ut både bil produksjon til Mexico og andre tidligere US basert produksjon sågar til Kina, globalistenes fortrinn). De er jo ikke lojal til noen stat. De kan operere under Amerikansk flagg og med maritime law fra sin hobedbase i Europa dvs. City London, og åndelige hovedkvarter i Vatikanet. Her disponeres de skjulte europeiske dynastiers interesser fra, og dollaren manipuleres etter deres interesse. Lindsey Williams mente olje snart vil skyte til 150$ fatet, og føre til både mat og energi-krise i statene.
Det som skjer er at de prøver å dismantle hele Amerika, som fremstår mer og mer som dagens Atlantis. Imens boomer kineserne, og tildrar seg mer og mer posisjon og makt på den internasjonale arena. Kina er blueprint stat for Illuminati, deres totalitære overvåkingsstat med en overbyggende kapitalistiske superklasse, er som tatt ut av Animal Farm og er drømmen til New World Order klubben. Men det er stridighet innad i Illuminati kretser hvor den Luciferisk/Sataniske fraksjonen, står i opposisjon til elementer som vil frarive dem deres makt og fjerne Sataniske elementer, hvor secret societies er grunnpilaren. Den tidligere norsk bosatte Illuminati avhopperen Leo Zagami, skal være en viktig agent i så måte. Han og Japan posisjonerte Ben Fulford, som skal ha kontakter i østens black dragon samfunn, bidrar med mye interessant inside-informasjon. Det er selvfølgelig opp til den enkelte, hvor mye vekt en vil tillegge deres opplysninger. De kan selvfølgelig ha sin egen agenda, og frembringe des-info i så måte. Til nå har de i allefall fremstått som genuine motstandere til dagens Illuminati system.

Hva som egentlig skjer, er ikke godt å si. Enhver initiativ til å knuse dagens bank-system, er vel anvendt tid spør du meg. Men er det ikke det de ønsker, for å fremtvinge et cash-less one world currency?

Vel det var mine 2 cent, (som snart ikke er verdt noenting:)

bin Laden
bin Laden
12 år siden
Svar til  smurfen

Takk for et glimrende forslag / tips om pengeuttak/ sabotasje mot kriminelt JewWO-system, Morten!
Smurfen, nasjonal selvråderett ble tatt fra alle land for lengst, ikke noe å bekymre seg over nå. Selv Kina sitter fast i JewWO`s edderkoppnett.

Bra om masser blir vekket fra dvale til handling og ser en reell effekt av samkjørte handlinger.
Det er hva massene trenger å oppleve at banda med privat rett til $-trykkeri skal sette opp gir i seddel-trykkeri PÅ VÅRE PREMISSER, den dagen vi DIKTERER dem.
Ikke bekymre deg, Smurfen, at uttaks-aksjon vil utløse kollaps av råttent system. Det vil kollapse uansett, JewWO-mafia har million andre midler til å utløse den når det passer dem, så la det skje på våre premisser.

En rusisk aksjonær i oljerørledning fra øst-Sibir til fjern-Øst «Transneft» har avslørt gigantisk jødisk tyveri på rundt 15 milliarder $ under byggingen.
Den som sikret dekning av tyveriet, var Putin.
Hovedtyv Semion Vainshtokk havnet ikke i sibirsk fengsel, men fikk en medalje etter en annen jødes forslag og ble forfremmet av Putin til å styre (rundtstjele) OL-bygging i Sochi (tidspunkt 2:50,

Aksjonærens video førte videre til neste linker:
– Obama’s Jewish Government (http://www.youtube.com/watch?v=6qxNuOOPHIQ&feature=related)
– Evil Israeli Zionist Jews. Obama Son Of An Illuminatti Mother (http://www.youtube.com/watch?v=4LOEt-Wqd2o&feature=related)
– Obama’s Jewish Connection (

– Origins Of Modern Terror The Zionist Jewish Connection (

– m.m.m.

Julia
Julia
12 år siden

Dette er et dårlig forslag .Hvis mange tar ut pengene sine samtidig, kan dette føre til oppsigelser i bankene. Hvis bankene får trøbbel, så får firmaer tilknyttet bankene trøbbel. Så hvem er dere egentlig ute etter? Ønsker dere å destabilisere samfunnet? Tror at noen trenger å tenke seg grundig om her.

Thunderdahl
Thunderdahl
12 år siden
Svar til  Julia

Tror du istedet skal sette deg bedre inn i saken.Dagens pengesystem er en stor plage for verden.Bankene har blant annet sponset begge sider av alle store konflikter inkludert 1 og 2 verdenskrig.

nephilia
nephilia
12 år siden
Svar til  Julia

Du har delvis rett i det du skriver synes jeg. Og f;lgende er mine argumenter:
1)Makthaverene kl;r i fingerene etter aa fjerne all fysisk penger. De trenger bare en unnskyldning.
2) Forholdene i USA paa bestemte omraader er forskjellig fra Noreg og dermed enhver l;singer som «make sense» der beh;ver ikke «make sense» her (og jo jeg er klar over at norge er 51. stat i US og bankvesenet er tett koblet)
3)enhver radikal endring (uansett hvor n;dvendig de er) maa ha en plan B. Banken MAA ;deleges men menneskene maa kunne samhandle og leve.
4)ingenting under himmlen er nytt! Alt som skjer naa har skjedd f;r. En maa bare unders;ke aa finne historien ( ikke den omskrivne makthavere server) og ta laerdom av det.

Saa takk for din innsikt, stol paa din intuisjon! Men ikke vaer redd! Fear is the mind killer! Gode tanker til alle dere nyhetsspeilere!

torkel
12 år siden

Jeg skjønner ikke helt hvordan det å ta ut våre penger kan påvirke bankene så mye skade sånn egentlig. I og med at vår samlede kapital er langt mindre enn den samlede gjeld så får vi vell ikke tatt ut så fryktelig mye? Det man kan oppnå med en slik aksjon i et ekstremt tilfelle er at folk for øynene oppe for hvor idiotisk dette systemet er.

«Jasså, vi tok ut alle pengene som befolkningen har og fremdeles er bankene søkk rike?!» – ola dunk #1

«Jo det er fordi mye av vår gjeld er bundet opp i biler, bolig og bedrifter – vi får ikke gjort noe med den før den omsettes til kapital» – ola dunk #2

masse ola dunker gjør opp sin gjeld

«hvorfor eier banken alt av verdier på planeten nå? husene våre, bedriftene våre, landområder, energi, infrastruktur med mer?» – ola dunk #1

«det er fordi vi har gjort opp deres gjeld – litt administrative kostnader må dere regne med» – banksjef

« Forrige artikkel

Gode svar i «dumbing down»-skolen …

Neste artikkel »

Bruce Lipton: Om bevissthetens kraft