Aliens i UFO’er som verdens frelsere

8075 visninger
4 minutter lesetid
113

Det er jo så populært å hevde sine nyvunne religioner med sine guruer som kanaliserer den nye religionens dogmer, med UFO’er og aliens som skal bringe frelse og gjøre gode ting for menneskene, hjelpe menneskene utav elendigheten de har virret seg inn i. Er alt bare omskrivninger av den gamle troen på at det skal dukke opp noen slags messias som skal redde menneskene utav kaoset?

Hva med den gode gamle norske protestantiske religion, hva er galt med den? Mange har opplevd at den virker, og deres Messias har allerede vært her, gitt oppskriften og dradd igjen; Elsk hverandre, selv deres fiender, som dere selv, sa Han. Hva er galt med den Messias sitt budskap?

For det er ved dette en er nærmest den energi uten navn, den navnløse kraft og makt i Universet; som mange har gitt mange slags navn; G-d, er et av dem.

Mange opplever at når de begynner å forske på historien bak historien og verdens konspirasjoner, så vil det dukke opp frykt, paranoia og forfølgelsesvanvidd.

Ikke alltid reellt, men følelsene er reelle.

Det er ofte ikke lett å finne ut av følelseskaoset når alle de sannheter en har trodd å være sanne, viser seg å være konstruerte virkelighetsbilder basert på juks og tidvis ren løgn. Enten finner en styrken til å gå videre, og overvinne seg selv og de frykter som er implementert i en, eller en faller tilbake i ‘den lange søvnen’.

Når en etterhvert finner at de som står bak elendigheten i verden er verdens lederskap, at all elendighet, krig og nød, er på et punkt i historien designet, planlagt og organisert, av mennesker som utgjør makter og myndigheter, som tjener mektige pengefolk, mer enn det folk de er valgt av og satt til å tjene, da er spørsmålet; hvor henvender en seg for hjelp, for nåde, for forståelse for sjelens smerte over verdens miserable befatning, for beskyttelse?

10 Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan holde stand mot djevelens lumske angrep. 12 For vi har ikke en kamp mot kjøtt og blod,  men mot makter og myndigheter, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor Guds fulle rustning på, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da klar med sannheten som belte om livet og med rettferd som brynje, 15 og ha som sko på føttene den beredskap som fredens evangelium gir. 16 Grip framfor alt troens skjold; med det kan dere slokke alle den ondes brennende piler. 17 Ta frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. 18 Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be til enhver tid, i Ånden!
Efeserne 6.10-18

«For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places«. KJV

«Guds fulle rustning» er for å beskytte oss mot djevelens lumske angrep. Løgn og fusk og fanteri er hans modus operandi; derav den tvilsomme tittel ‘Løgnens Far’. Sannhet og ærlighet er hva som vil frelse en til slutt.

Jesus sa:  «Jeg er veien, sannheten og livet.  Ingen kommer til Faderen uten ved meg.» De som elsker sannhet og ærlighet, elsker også Veien til Sannheten; Frelseren fra løgnene. Befrieren fra fryktene. «Min fred gir jeg deg», sa Han.

Vår menneskelige natur, i hver enkelt av oss, vil ha den de-genererende diabolske varianten av verden og utviklingen.  Vår diabolske natur med celler, hjerne og implementerte følelser kan aldri løse verdens utfordringer. En kan ikke løse de problemer med den samme bevissthet som har skapt problemene. Den satanistiske naturs problem at den er blind for årsak og virkning, for konsekvens. Vår åndelige natur vil ha den positive, livsbejaende, kjærlighetsfulle verden og tilværelsen, den vi drømmer om og strekker oss etter. Så slåss de med hverandre om å ha overtaket i mennesket disse to; det onde og det gode, det positive og det negative, G-d og Satan, i oss.

Det kan være forskjellige metoder for å fri seg fra verdens redsler og frykter, som en overlevelsesmekanisme, i en farefull, hatefull og krigersk verden. En av dem er en som gir gjenklang i sjelen selv i fjerne strøk som Korea. Sigvart Dagsland gir følgende oppskrift:

Sigvart Dagsland – Det er Makt i De Foldede Hender

Å holde seg nær til denne energi, kjærlighetens ånd, er noe de viseste blant oss trygler og ber om at en skal få lov å holde seg nær i fortsettelsen også. Det krever av oss selv at vi bestreber oss på å holde oss i denne energi, for å tilhøre dens åndslinje, til forskjell for alle slags tvilsomme blodlinjer, som tror seg kompetent til Guds Rike, uten å ha den fornødne ånd, den kjærlighetens åndsbasis som danner grunnlaget for den andre verden vi kaller ‘Himmelen’.

Når angsten for det nyoppdagede og den bevegelse og de krefter (blodlinjer) som står bak elendigheten, som næres av elendighet, blir for sterk, kan vi synge, og dermed be……..til den kraft med makt som vil holde verdens herskere til regnskap for deres (u)gjerninger……»ikke en spurv faller til jorden», etc..for i det store og hele er universet bare et Galaktisk Universitet hvor vi kvalifiserer oss, hvor vi velger vår åndsbasis for fortsettelsen, – på den andre siden, eller om vi stilltiende aksepterer og omfavner den ‘ånd’ som råder her (i hermetegn fordi den er i virkeligheten åndsløs). Den som tier samtykker.

Morten Harket – O bli hos meg

«Dette er det budskap vi har hørt av ham og forkynner dere: Gud er lys, i ham finnes det ikke mørke. Sier vi at vi har samfunn med ham, men vandrer i mørke, da lyver vi og følger ikke sannheten.» 1. Joh 1:5-6

Den som ikke har samfunn med Gud, følger ikke sannheten. Den som lever i mørke, følger ikke sannheten. Ergo er noe av det viktigste Guds Folk gjør å jakte på sannheten.

«Til frihet har Kristus frigjort oss. La dere ikke igjen tvinge inn under trelldommens åk» (Gal 5:1). Vi skal ikke nøye oss med noe mindre enn det, idag når Den Nye Verdensordens agentur vil presse oss alle inn under ‘trelldommens åk».

Flokken av ‘de siste dagers hellige’ er i sannhet liten.

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Abonnere
Varsle om
guest

113 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
T
Skribent
T
12 år siden

Akkurat nå er det ikke greit og være sikker på noe som helst JJ., fint å se deg tilbake igjen forresten.
Jeg tviler ikke på at universet er uendelig intelligent, men i vår situasjon her på jorden så blir jeg litt skremt av all informasjonen som kommer fra massemedia om det de kaller UFO…jeg føler meg som artikkelforfatter her ikke sikker på at disse aliens er gode, eller intelligente i den grad av hva jeg vil legge i ordet intelligent.

«Vi vet fra tidligere at Project Bluebeam er en av planene til `the elected ones`», de vil innstille mye frykt her på planeten og det kan se ut til at HAARP, chemtrails, og project bluebeam er deres siste kort, og at de spiller det kortet nå jfr disse artiklene om de er ment for å bygge opp til noe jfr baktanken massemedia har med alt det andre de foretar seg:

U.S. pilot was ordered to shoot down UFO;
http://www.reuters.com/article/idUSTRE49J4RO20081020

U.S. Nuclear Weapons Have Been Compromised by Unidentified Aerial Objects;
http://www.reuters.com/article/idUS166901+15-Sep-2010+PRN20100915

Vatican UFO disclosure soon;

UFO RESOURCE CENTER
UFO NEWS FROM THE VATICAN
«da la Rete» From Italy;
http://www.angelfire.com/movies/UFO/page20.html#astrophysicist

UN ‘to appoint space ambassador to greet alien visitors’;
http://www.telegraph.co.uk/science/space/8025832/UN-to-appoint-space-ambassador-to-greet-alien-visitors.html

På toppen av det hele kommer Monsanto å stjeler maten vår, og Treholt viser seg og være uskyldig mens «Mulla Krekar blir sett spise middag sammen med kongen på slottet». NATO flyr over byene våre. Helikopter støy plager folk dag som natt. Blinkende, rare UFO blir rapportert «en masse». Dr Steven Greer fra Disclosure Project sammen en mindre gruppe mennesker fikk besøk av å entret en flygende tallerken i HongKong;

Så hva skjer… Kommer Anti Krist først før den ekte Messias?, eller kommer de fake alien space inVadersene før vi får hjelp av de ekte intelligente og høytsvevende lysbærerne?, eller må vi realisere kjærlighet og fred på egen hånd? Eventuelt vente på at naturen korrigerer alt for oss, balanse søker balanse…? Velkommen til endetiden…!

T
Skribent
T
12 år siden
Svar til  T

Satt nettop på verandaen å nytet solen, så hører jeg en høy flydur over huset mitt å reiser meg å ser opp; Et stort Awack NATO fly! Litt over en time siden jeg postet kommentaren over så kom det bættre meg!! Stor radar på toppen av flyet, med andre ord lett gjenkjennelig, så det i forrige uke også, men da på andre siden av byen, nå var det rett over hustaket mitt!

PS; ingen chemtrails over trdheim idag så det er andre grunner til at de flyr, og veldig lavt om jeg får tilføye.

Bidalaka
Bidalaka
12 år siden
Svar til  T

Kan det finnes grunner til at et AWACS-fly er på vingene som ikke er suspekte NWO-grunner?

Hmmm…

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Bidalaka

NATO er en internasjonal styrke, og NWO er internasjonalisme. Helt siden NATO ble stiftet har de vært et verktøy for å fremme NWO. (som bla innebærer kontroll over andre land og deres resurser)

La meg omformulere spørsmålet ditt:

Er det mulig at NATO fly er på vingene uten at det er i regi av NATO?

Hmmm…

Bidalaka
Bidalaka
12 år siden
Svar til  Bidalaka

Det fine er at i det øyeblikket man skeptiker, så forsvinner de svarte helikoptrene, AWACS-fly drar andre steder, himmelen blir fri for chemtrails, man blir immun mot alienbortføringer og når døra hjemme er åpen etter at du var sikker på at du lukket den, så er det enten vinden eller en narkis på jakt etter penger.

Dette bør være grunn nok til å bli skeptiker. Det er ellers så slitsomt med alle de svarte helikoptrene hengende over seg. (Hadde jeg styrt NWO ville helikoptrene vært British Racing Green. Mye penere, og mindre suspekt.)

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  Bidalaka

TorBidalaka: Jeg tror du forveksler skepsisisme med naivitet.
Ellers så har jeg problemer med å se hva dette var svar på.

Jostein Wold
12 år siden
Svar til  T

Vi kommer aldri til å bli » gitt oss» kjærlighet og fred i hendene. Den dagen vi skjønner at vi selv ER den kjærlighet og fred vi søker, da forandres bevissthets nivået umiddelbart, og frekvenser som negativitet trives i vil være borte for alltid. Vi kan ikke være noe annet ENN kjærlighet, vi må bare våkne opp i den forståelsen, alle sammen..såre enkelt, men allikevel så uhyre vanskelig

T
Skribent
T
12 år siden
Svar til  Jostein Wold

Hjertens enig Crusis, jeg har faktisk skrevet noe lignende selv. Min kommentar på toppen her var mer observasjoner av tema som er i vinden for tiden. Personlig så legger jeg ikke min energi og makt i hendene på andre, hvert fall ikke frivillig; det være seg Messias eller utenomjordiske

For at vi endag skal kunne ta del i et galaktisk samfunn så må vi gjøre hjemmeleksen vår først, det har storparten av menneskene ikke gjort per i dag, derfor er jeg skeptisk til agendaen bak alt som har med utenomjordisk innblanding her på jorden å gjøre…så hvorfor kommer disse avsløringene? Har presset blitt for stort grunnet Disclosure Project og har således Dr Steven Greer rent mel i posen? Eller er det en annen agenda bak dette jfr Project Bluebeam?

Bevisshetsnivået er forøvrig stadig i endring, noe jeg syntes Ian Xel Lungold forklarte best i forhold til Maya kalenderen…disse avsløringer som kommer i selveste Reuters vil jo også slå positivt ut med tanke på bevissthetsendring, så hva er baktanken? Synes du det er uinteressant jfr din forståelse av hvordan ting henger sammen? Universet fungerer perfekt og balanse søker balanse? Er langt på vei enig, men siden jeg/vi ikke har alle svarene, så bør vi ikke slutte vår research før vi vet om denne utenomjordiske kontakten er negativt eller positivt polarisert.

Til slutt, hva er din teori om kritisk masse?

Jostein Wold
12 år siden
Svar til  T

For å være helt ærlig Anders, har jeg ikke satt meg så veldig godt inn i akkurat det temaet, mange er nok langt mer kvalifisert i det enn meg…
Men jeg er på langt vei enig i teorien, men etter hva jeg tenker tror jeg ikke det er lagt så mye vekt på Motivasjonen i hvert enkelt individ i denne tankegangen om kritisk masse, for at kritisk masse skal kunne oppnå » full effekt «. Kritisk masse er jo i utgangspunktet en god teori, da dem som «inkluderes» innenfor dette, har et ønske som strekker seg utenom det normale mht ønsket om og gjøre godt. Men motivasjonen i dette ønsket, vil allikevel variere i hvert enkelt individ, iogmed at vi definerer motivasjon utifra ulike synspunkt og tanker.
Går utifra at ønske om å gjøre godt vil være motivasjon som er temmelig likt for de fleste, men måten motivasjonen kommer ut i live på vil variere veldig, særlig hvis denne presses til det ekstreme eller utsettes for forhold som individet selv ikke kan forutse…skjønner du hva jeg vil fram til? Men veldig spennende tanker, digger dem når jeg tenker litt mer på det:)

Ang baktanker eller lignende om Disclosure P og Greer, tror jeg det er fornuftig å ikke nødvendigvis juble i taket av dette…la oss si det slik; Jeg tror det antagelig finnes teknologier og agendaer som om ikke lenge, vil sendes ut i verden for å skape nye «false flag» operations, muligens denne gang rettet mot et`s. Ingenting av dette vil være reelt tror jeg. Den dagen vi får kontakt, vil det utelukkende være av poisitiv art, og som du sier, da må vi ha lært leksene våre, og innen da vil all frykt være en saga blott. De som kommer, er så langt foran oss mentalt og teknologisk, at de villeste tanker kan ikke forestille seg det engang..disse vil ha gitt slipp på mørke for lenge siden, da jeg tror at for å bevege seg på de nivåer, må kjærlighet være det eneste som står i sentrum. Så, av de reelle et`s har vi ingenting å frykte..men for at det skal skje, må vi blomstre inn i noe helt nytt og godt

Jostein Wold
12 år siden

Det går ikke an å holde seg nær kjærlighetens energi, og håpe at vi får det i fremtiden også – Vi ER jo denne energien, hver og enkel av oss, enten det har gått opp for oss eller ikke. Men det går an å være » ikke nær den», hvis en selv ikke ser at vi selv er denne energi
Det å være denne energien er ikke noe vi kan lære eller lese oss til, det er noe vi ER. Vi må lære å ta til oss, og forstå, hvor Kraftfulle, Vakre og Guddommelige vi er. Vi er uten grenser, vi er Evige, det kan aldri finnes noen død eller smerte, og alt som skjer til enhver tid er regissert av hver enkelt av oss.
Vi er Gud, og Gud er oss. Dette er en fantastisk tid å leve i, der fler og fler ser hva mennesket er, at begrensninger, mønstre og frykt som styrer mange, kun finnes i tankene. Dette er tiden da vi må skape det livet vi ønsker, og det kan kun skapes gjennom å leve Her og Nå, samt å akseptere og gi kjærlighet til alt og alle vi møter.

Sirius
Sirius
12 år siden
Svar til  Jostein Wold

Hør hør!! Sannheten vil slippe dere fri! Jeg tror på Kristus, så absolutt. Men for meg er Kristus energi lyset i verden. Lyset som gir liv til alt liv. Man må bort fra all religion skal man kunne lytte til sannheten. Som Crusis sier, den bor inne i oss. Budskapene er i utgangspunktet rene, men da må man skrelle bort 80 prosent av bibelen.
Budskapene var ment til å hjelpe oss å bli hele individer, til å leve riktig sammen i samfunn skapt fra hjertet.
De ble dypt misbrukt da enkeltindivider så muligheten til makt og kontroll gjennom religion.
Synden ble skapt slik.. Heksene ble drept slik, Indianerene ble kjepp jaget slik.
Sannheten bor i våre hjerter, hadde prestene klart å finne Gud inne i seg, hadde verden vært en annen.
Jeg tror på Kristus, men jeg fant ham ikke gjennom bibelen.
Kristendommen har ingenting med Kristus og gjøre, men den har mye med makt å gjøre.
Frykt bor ikke hos Kristus, ikke hos Gud..
Vi er blitt ført på ville veier, der frykten har hatt overtaket. Og nettopp denne frykten er det som ødelegger når vi skal bedømme situasjoner som aliens ankomst.
Jeg vil bare si: Makt kan ikke leve uten frykt!! Kjærligheten er den kraften som slipper oss fri!
La Kristus være en veiviser til hva vi alle kan finne i oss. Skal dere klare å skrelle løken og finne denne kraften, må dere alle slutte å lete utenfor dere selv. Denne kraften bor inne i oss, og denne kraften slipper oss fri.
Hvor mange med hånden på hjertet kan tro at Gud skapte oss med fri vilje, for deretter å dømme oss når vi bruker den?
Vi går alle i lære, og vi vil dømme oss selv, for det vonde vi gjør. Eller for alle sjansene vi ikke tok imot..
Lyset bor i oss alle, mørket også, dette kalles dualitet. Alle mennesker har valget mellom disse to kreftene hver eneste dag. Og tro meg, det er ikke handlingene du gjør når alle ser deg som blir observert. Det er tankene dine, de gode gjerningene du velger å gjøre når ingen ser deg.
Vi kan alle ta imot denne enorme kraften, lyset inne i oss. Vi er så uendelig mye mer en hud og hår. Vi velger selv vår virkelighet.
Gud er inne i oss, vi er alle en bit av dette. Gud er alt rundt oss, vi er og en bit av det.
Kristus sier dette selv, men kirken fikk oss til og tro noe annet. Derfor kollapser nå tingenes ytre form. Sannheten skal frem. Kristus er en mester som viser vei, en lysets vei. Han viser oss dette for at alle skal ha muligheten til å finne det inne i seg selv.
Skal dere ha svar, ikke se opp, men se innover..

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden

Godt å se deg tilbake JJ.

Håper du også kan legge ut de artikkelene du i det siste har skrevet på riksavisen her på NS. Mye bra i grunn.

Mike Cechanowicz
Skribent
12 år siden

Begrepet «Messias» i kristendommen brukes som «frelser». Det igjen impliserer et annet begrep og det er «fortapelse».

Den som ikke er fortapt, trenger heller ingen frelser. Tvilsomme påstander knyttet til tolkninger gjort av mennesker, for det meste menn, brukes for å bære en fragmentert oppfatningen av det faktum om at all bevissthet i universet er knyttet sammen til «skaperkraften» med ubegrenset intelligens og kraft.

Slik som de amerikanske indianerene sier…»We are the ones we have been waiting for». Livets lekser handler om å lære gjennom erfaringer og vi er har for å gjøre så godt vi kan med det vi har innsikt i. Fordi vi kommer tilbake til livets skole om og om igjen helt til vi lykkes med å lære det vi skal, er det ingen frelse som trenges overhodet.

Den som ønsker derimot å «være den de har ventet på» må klare å komme seg ut av sin egen komfortsone og arbeide iherdig med sin egen søke og finne prosessen. Fordi du kjenner bibelen så godt vil jeg nevne Markus 4:25 som sier, «De som har, vil få mer, de som ikke har vil miste alt det de har i tillegg».

Det handler om det ansvaret vi alle har for selv å oppdage forskjellen mellom fantasi, tro og tvil opp mot «viten» etter en lang søke og finne prosess. Denne innsikten gir mer innsikt mens de som ikke en gang gidder å søke (venter på frelse) vil miste all innsikt om tidligere liv (minner) og dermed starte fra «scratch» med hvert nytt liv – inntil en begynner å søke etter «veien ut».

ET-intelligens presenteres på så mange fragmenterte filtere at her også må en gjøre eget grunnarbeid. Det finnes positive og negative polariserte ET-intelligens, på samme måte som det finnes polarisering blant folk på denne planeten. Å sette fokus på spørsmålet om «frelse» eller ikke – hvorfor ikke tenke på om hvordan ET.-intelligens kan berike vårt liv.

Frykten for «fortapelse» er den største manipulativ teologi som finnes, på samme nivå som «terror krigen», og «menneskeskapt global klima endring» som våre styringsmakter forsøker å selge oss.

Jostein Wold
12 år siden

Den dagen vi «offisielt», får kontakt med ET`s, det blir dagen vi møter oss Selv i Fremtiden

Rolf Kenneth Myhre
Skribent
12 år siden

Denne artikkelen skiller ikke mellom etiske idealer og kosmologi, men sauser dem sammen. Det virker som om argumentet er: ”Da vi ikke kan forestille oss høyere idealer enn dem Jesus gjorde seg til talsperson for, bør vi også nøye oss med det verdensbildet og den kosmologi som noen hadde på Jesu tid. Velbekomme!

Bør man ikke først STUDERE litteraturen om ”UFOer” og aliens, og REFERERE til den litteraturen, før man begynner å MENE og SYNSE om emnet i det offentlige rom? Eller er det implisitte argumentet, igjen, at hvis Jesus hadde ment at hvis UFO/aliens var av betydning for vår etiske utvikling, da ville vi ha kunnet lese om dem i verdens mest redigerte verk, Bibelen?

sjarl
sjarl
12 år siden

Rolf Kenneth Myhre sier:
Eller er det implisitte argumentet, igjen, at hvis Jesus hadde ment at hvis UFO/aliens var av betydning for vår etiske utvikling, da ville vi ha kunnet lese om dem i verdens mest redigerte verk, Bibelen?

Dette er jeg hjertens enig i.

Jeg vil sette det helt på spissen:
Uten UFO, ingen bibelhistorie
Uten UFO, ingen Jesus
Uten UFO, ingen religioner- og eller frelsere overhodet

Sannheten om utenomjordisk influens i menneskehetens tidlige historie er simpelthen en forfalsket og uforstått historie.

arifkarim
arifkarim
12 år siden

Når ble nyhetsspeilet en «talerør» for de kristne? :D
Forresten er jeg helt enig med de overnevnte kommentarene: Mennesker trenger ingen «frelser», siden uansett hvem som kommer som frelser, er han / hun «fortsatt» et menneske! :D
Kristendommens ideologi er tvistet mellom ulogiske bortforklaringer. Der kjærlighetslære er på sine umulige ekstreme, og der evig fortapelse er et typisk ledd, man ikke kan ungå: Du er født syndig! Herregud, noe så kvalmende.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  arifkarim

Ja…Nå er jeg langt på nær kristen, men jeg er uansett litt interessert i å vite HVEM som sier man er født syndig.

MortenB
MortenB
12 år siden
Svar til  Sigr Huginsson

Kirkens store herrer sier du er født syndig, slik at du tjener de på alle måter.
Sannheten er at order «synd» kommer fra gammel-sumer og betydde «Den som har genfeil». Da får nemlig arvesynd en helt ny mening, nemlig «den som arver genfeil». årsaken er en ekstrem atomkrig i vårt solsystem for rundt 439000 år siden.
men det vil selvsagt ikke eliten vi skal vite og truer på livet de som forteller historien.

Sigr Huginsson
Skribent
12 år siden
Svar til  MortenB

«Kirkens store herrer sier du er født syndig, slik at du tjener de på alle måter.»
Joda, jeg har også hørt prester som dømmer dine barn til helvete om du ikke døper dem. Men kirken er ingen person. La oss se nærmere på Job.

Slik jeg har forstått det er det følgende som har blitt fortolket som arvesynd:

<>
Mennesket, født av en kvinne,
lever kort og fylles av uro.
2 Det spirer som blomsten – og visner,
det flykter som skyggen og blir ikke stående.
3 Men du holder våkent øye med mannen
og stevner ham for din domstol.
4 Kan det komme en ren av en uren?
Nei, ikke en eneste.
5 Er mannens dager fastsatt,
har du bestemt hvor lenge han skal leve,
og har du satt ham en grense
som han ikke kommer ut over,
6 så la ham bare være i fred
mens han gleder seg over sin arbeidsdag.
7 For et tre er det håp.
Blir det hogd, kan det vokse opp igjen;
det mangler ikke friske skudd.
8 Om røttene i jorden blir gamle,
og stubben morkner i mold,
9 så spirer det igjen ved eimen av vann
og setter skudd som et nyplantet tre.
10 Men når mannen dør, er det ute med ham;
går mennesket bort, hvor finnes det da?
11 Som vannet renner ut av sjøen,
som elven minker og tørker ut,
12 slik ligger mannen og står ikke opp;
han våkner ikke så lenge himmelen er til,
og vekkes ikke opp av søvnen.
13 Å, om du ville gjemme meg
og holde meg skjult i dødsriket
inntil din vrede går over!
Om du ville sette meg en frist
og så huske på meg igjen!

Her sies det ingenting om arvesynd. Dette sitatet skal angivelig være skrevet av Job som er å finne i Torah, GT og er en muslimsk profet…arifkarim?

Men her er et eksempel på kristne selvpinere som alikevell velger å tolke det slik. Her ser man selvforrakt og bibelsitater er sauset sammen til en absurd gryte..
http://www.tidenstale.no/index.php/2008/10/09/f%C3%B8dt-i-synd-%E2%80%93-f%C3%B8dt-til-frelse/

Kan man da si at dette er Kristendommens ideologi?
Det finnes ingen «Kristendommens ideologi», men flere ULIKE Kristne ideologi-ER som nødvendigvis ikke trenger å ha noe med den opprinnelige kristenheten å gjøre. Jeg vil ikke kalle denne selvforrakten adventistene viser for kristendom, men ren og skjær autophobia.

Genfeil pga. en 44K år gammel stjernekrig?
Javell, du har sikkert kilde du har lyst til å vise frem også?

MortenB
MortenB
12 år siden
Svar til  MortenB

Min kilde her er et foredrag Alex Collier holdt i November 1996-11 på Rancho Yelm. Korrete antall år er 439,231. Det er etter denne krigen vi ble så forskjellig av utseende på denne klode. De som ble minst stråleskadd er de rødhudede, så de gule, så de sorte og til slutt de hvite som var de som ble hardest stråleskadet og har det svakeste DNA.

Du finner info her : http://www.bibliotecapleyades.net/esp_andromedacom.htm#menu

LilleVi
12 år siden

Veien! En meget god artikkel Johansen og. Det var ikke Kristus som skapte Kristendommen.
Det var det galningene som kom til etterpå som gjorde.
Fredens vei. Takk sjømann.

bin Laden
bin Laden
12 år siden

JJ, du skriver: «En kan ikke løse de problemer med den samme bevissthet som har skapt problemene. Den satanistiske naturs problem at den er blind for årsak og virkning, for konsekvens».
Bingo! Derfor ble lære o karmaloven fjernet fra «kristendommen»-
for å frata mennesker den rustningen de trenger for å kunne motstå diabolske fristelser.
Overbevisningen om at man er usårbar og ustraffelig så lenge man sitter i en pansret tanks/ har diplomatisk immunitet o.l., er så sterk nå at den utgjør trussel for nasjonal sikkerhet: http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10036852
Disse «Norges beste sønner og døtre» som Ulven kaller dem, vender tilbake helt uten bremser, akkurat som yankee-, jøde- og ruse- leiemordere. De fortsetter barnevoldtekter, mord og plyndringer hjemme.
En bikkja som smakte menneskeblod, stopper ikke.
Den må skytes ned, noe rusland praktiserer ved å la tsjetsjenere skyte ned helikoptre stappet med leiemordere på hjemveien, over minefelt, dvs. med tredobbel sikkerhet at ingen av disse bikkjene overlever.
Du snakker til døve ører. De som trenger det mest, forstår ikke hva du snakker om.
Ledd om årsak og virkning er fjernet på skjendig og lumskvis.

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
12 år siden

jeg kjønner ikke hva som gjør jesus til gud eller guds sønn. er ikke vi alle guds sønner, eller er ikke de andre profetene guds sønner de også. og når jesus selv sier fadder da må jo du kjønne selv, at han mener, at han ikke er det. kristne begrenser gud med å si noe sånt. det er kristendomen, eller the holy trinity som har misguidet de fleste kristne her i verden.

bin Laden
bin Laden
12 år siden

autentic, pek ut bare en religion (=hjernevasking) som ikke begrenser menneskers sinn / ånd.
Det er religioneners primære oppgave å spille på menneskers syke natur og dyrke deres ego.
JJ skriver jo om dualiteten i menneskenatur: «Så slåss de med hverandre om å ha overtaket; det onde og det gode, G-d og Satan, i oss.
Spiller det så stor rolle hvilken vei hver enkelt velger å gå, hvis veien fører til målet? La de «kristne» tro at eneste veien er Jesus, bare de bruker hans lære bevisst.
Annen sak hvis de lar seg villede i Jesus navn, slik de tillater en nederlands oppstigende stjerne «politician Geert Wilders» med linker til mossæd, gift med ei jødinne (http://www.irna.ir/ENNewsShow.aspx?NID=295157).

Norsk eksempel på en slik gjeter til stupid sauer er en jødemilitær felt-prest ved navn Tora Arne (kodenavn Tor Arne) som velsigner norske leiemordere til drap på afghanere og forlater deres synder i ett.

Det er merkverdig at så mange med denne etniske tilhørigheten bærer norsk militære uniform (f…Arne Jacobsen, f.eks.), er Siv Jensens og andre broileres «rådgivere» som krever å sette lokk på leiemordernes opphisselse under jakt og drap, militærets «terrorforskere» Brynjar Lia[Lie] og Tore[Tora] Bjørgo osv.

En yngre jødisk hauk-banda er i ferd med å overta makten i ruseland etter jødedverger Putin-Mendel. Allerede nå flytter tusener av jøder fra sionistisk misdannelse «israhell» til rusland hver måned for å ta jobber i det rusiske militæret mens etniske rusere sparkes ut.
Jøderegimet i ruseland vet at slave-befolkning har ingenting å tape lenger, da trenger det lojale til sionistisk sak, drapslystne militære bander for å slå hardt ned på altfor sen motstand mot jøderegimet.

Tips om en god side: http://globalresearch.ca/index.php

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
12 år siden

bin laden så du mener at det gode og det onde har like makt. og vi bestemmer hvor vi vil ?

bin Laden
bin Laden
12 år siden

Ja, det er «vi» som bestemmer hvor den kritiske massen er, «vi» bestemmer alt på Jorden.
Det er for lettvint å fraskrive sitt eget ansvar for faenskap rundt oss og legge all skyld på sionister.
De gjør jobben sin utmerket godt, mens sauemasser gir blaffen inntil ekstrem nød vil tvinge dem til å røre på seg.
Ang. maktbalansen mellom det gode og onde i oss, er jeg ikke så sikker på svaret. Ser ut at denne rasen ble også skapt med en genetisk feil som flere før oss. Ikke alt er vår skyld, men vi er altfor slurvete med jobben vår.

evilbug
evilbug
12 år siden

Vel, jeg ble sensurert vekk i kommentarfeltet under artikkelen »UFO’er klusser med atom-missiler». Håper jeg kan poste det her istedet. Vær oppmerksom på at jeg mener å rette en pekefinger til skeptikerne her også.
Ingen av dem har beviser for hverken det ene eller det andre, og diskusjonen blir både totalt målløs og meningsløs.

Jaja. Jesus (med forbehold om at han fantes) hadde da jaffal evnen til å flekke tenner så overleppa vrengte seg over nesa – det skal være sikkert.

Til dere New Age’re med svevende bevissthet.
Dere bør innse at dere lever i en fysisk verden og i en kropp av kjøtt og blod. For 10-15 år siden var jeg akkurat slik som dere. Jeg svevde bokstaveig talt »der oppe» *danser fløtemykt over gulvet med svaiende armer* blandt vesener fra andre planeter, og var helt sikker på at alle andre ikke var »våkne» enda fordi de ikke TRODDE på akkurat det samme som meg.
Nå kom romvesnene snart og skulle »redde oss alle samen» og allt skulle »bli så bra så», bare vi ble løftet til et høyere åndelig trinn. I mellomtiden reiste verden forbi i en rasende fart, skrenset, og slengte virkelgiheten avgårde med et klask-i-min-pannebrask.

Jeg fornekter ikke det åndelige aspektet ved tilværelsen, men jeg har måttet innse at denne åndeligheten er faktisk er en del av den fysike verden OG OMVENDT. Vi lever alle HER og NÅ, og vi har et ansvar for at våre etterkommere kan ha en levelig klode, på ALLE plan.
Ta en titt på antall sider som er skrevet i denne diskusjonen. I denne stund er det altså NI sider opp og ned med bare tull. En diskusjon som umulig kan ende noen steder. Og, jeg er skyldig jeg også som velger å bidra (vel, jeg forsøker). Imens raser verden forbi (somjeg har nevnt før) og dævelskapen øker fotfestet ytterligere.
Hvis de nå virkelig finnes der ute, så må de nå helt sikkert tro vi er absolutt SCHPIK SCHPENNA GÆRNE som lar oss avlede i slike TOTALT unyttige diskusjoner, mens »våre» ledere konspirerer for å ta bort allt av naturlig frihet. Kan det være derfor vi ikke har fått noen bekreftede og ubestridelige besøk enda, fra de der ute? De (med forbehold at de finnes) kan vel ikke tenke særlig høyt om oss og har vel fått sine bekreftelser på at ett besøk av dem ville endt i gudedyrkelse og all annen galskap. Og hvorfor skulle de liksom »redde», eller »hente» noen av oss? Hvem er det som setter rakkerunger til å vaske finserviset, når man vet med sikkerhet at tallerknene kommer til å endte i veggene?

Jeg sier ikke at noen part i denne diskusjonen er noe bedre enn andre, men for salte svingende:
FOKUS, for faen.
Vi blir jaktet på av små heslige gremlins – det er på tide å slå på den skuldermonterte, servoassisterte, og infrarøde kikkerten, og være Predator tilbake.
Pliiis, bare bittelittegrann? I allefall flekke NOEN tenner?

Singoalla
Singoalla
12 år siden

Dersom noen av dere fremdeles ikke har sett den, eller vil se den igjen, filmen: EYES WIDE SHUT – Regi-legenden Stanley Kubricks siste film, som i følge noen viser hvordan det er der hvor satanist-kultene virkelig eksisterer, på et høyt plan.. innenfor. Han døde før filmen ble helt fullført og det var et eller annet med hans øyne som tydet på at han kunne vært tatt av dage nettopp pga denne filmen og hva som ble avslørt der, tror Hans Gaarder har nevnt noe om det? Kan du gjenta det, Hans Gaarder?

Det er forøvrig en meget bra film, kunstnerisk sett osv, verdt å se. Og den er laget i 1999, det årstallet har jo 666 i seg om man snur det opp ned, og nettopp det å snu opp ned/bak frem osv, er hva satanisme ofte går ut på.

Det er flere paraleller, hvor dette har vært gjort som straff rett før premiæren.. Stig Larsson med sin Millenium-triologi, f eks opplevde ikke finalen. Vel filmen, med den gang ektepar Tom Cruise og Nicole Kidman, var det mye snakk om også under inspillingene som varte et par år, om jeg ikke husker feil, den blir vist igjen på Svensk tv 1 kl 00 55.. i natt. Bare et tips, siden det er så mye snakk om «satanisme» her. Filmen viser den ekte typen satanisme, som fins på toppene, i USA, men neppe i Norge? Eller? Noen som vet noe?

Her er et klipp: http://www.youtube.com/watch?v=THNzuF33tZo

Hans Gaarder
Skribent
12 år siden
Svar til  Singoalla

Jeg har tidligere skrevet at Kubrick døde natten før premieren på «Eyes Wide Shut». Dette er ikke helt korrekt. Kubrick døde noen dager etter at han hadde gjort seg ferdig med å redigere, mao. etter at han hadde lagt siste hånd på sitt siste verk «Eyes wide shut» og før filmen var blitt sett av noen.

Mitt poeng er måten Kubrick døde på – mens han sov, mao. med Kubricks «eyes (wide) shut». Illuminati er symbolfreaker og det er en typisk Illuminativri at Kubricks tilstand da han døde kan knyttes til filmens tittel.

Forøvrig hadde Kubrick tilgang på mye innsideinformasjon – noe som bl.a. er vist i den bisarre åpningsscenen i «2001 – en romodyssé», som indikerer at utenomjordiske hadde vært på jorden og satt spor etter seg allerede mens menneskene levde i huler.

Uffda
Uffda
12 år siden
evilbug
evilbug
12 år siden

Nå har nok diverse etterrettningsinstanser vært på nettet en god stund og stellt i stand bråk, men dere kan gre håret på at nå når US Cyber Command snart er ferdig etablert, kommer det til å tusse med internett-troll overallt. Er de ikke her allerede, kommer de i hvertfall nå.
Jeg påstår ikke at de UFO-entusiastene og skeptikerne som allerede er her, er betalte agenter. Men, jeg ser en stadig, nesten litt unaturlig pushing av emnet, som om de ikke har nok UFO-sider på nettet allerede, der de kan spre sin åndelige opplysthet og »ultimate sannheter» via påståtte UFO-kontakter. Man MÅ jo selvsagt gjøre om en nettside med navnet »Nyhetspeilet» til enda UFO-nettsted også.
Side opp og side ned med »diskusjoner» (vi kan vel kanskje kalle det krangling) mellom skeptikere og TROENDE og ingen kan bevise noe hverken den ene eller den andre veien. Og, forsøker man å påpeke at begge parter er muligens en tanke ute på jordet, ja da vanker det irettesettelser på røde rappen. Det er forøvrig helt greit – en smekk fortjener nok jeg også iblandt.
Men jeg må innrømme at jeg er skeptisk til begge parter her.

Vel vitende om det eller ikke, så gjør de US Cyber Command en bjørnetjeneste. Og tar jeg ikke feil, kommer det til å dukke opp enda flere UFO-sider med »fantastiskt» materiale i nærmeste fremtid. Kanskje UFO-»avsløringene» i den nylige pressekonferansen er en del av det »nye» gamet?

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
12 år siden

islam er sanheten folkens. den overkommer alt dette tulle dere har her inne

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
12 år siden

jeg vil ha noen comentarer rundt filmen og begrunnelser

Ola542
Ola542
12 år siden

Orka ikke se på p.g.a den forferdelige stemmen

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
12 år siden
Svar til  Ola542

bra begrunnelse tommel opp, kan lett se din idioti . forventer ikke at noen som deg skal kjønne noe av filmen, for du leter jo ikke sannhet. heller noen andre
som kan utfordre den. neppe deg

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
12 år siden

hardt å svelge det ja. det er fordi det er sanheten, og vent til du u connect all the pieces

ares
ares
12 år siden

Mon tro om Allah tok høyde for kontinentaldrift?

Freemind
Skribent
12 år siden
Svar til  ares

ALLAH SKREV I KORANEN AT JORDEN ER STRUTS-EGG-FORMET!

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
12 år siden

er ikke den da armin ? eller hva mener du med det ?

Freemind
Skribent
12 år siden

En muslim stod på Egertorget og snakket med en nordmann om koranen, nordmannen mente koranen ikke var vitenskapelig, og muslimen sa det står i koranen at jorden var formet som et strutsegg.

:D

randomness my brother

« Forrige artikkel

Den største av alle trusler mot menneskeheten – materialisme

Neste artikkel »

«Emolusjon»