Aliens i UFO’er som verdens frelsere

8.2K visninger
4 minutter lesetid
113

Det er jo så populært å hevde sine nyvunne religioner med sine guruer som kanaliserer den nye religionens dogmer, med UFO’er og aliens som skal bringe frelse og gjøre gode ting for menneskene, hjelpe menneskene utav elendigheten de har virret seg inn i. Er alt bare omskrivninger av den gamle troen på at det skal dukke opp noen slags messias som skal redde menneskene utav kaoset?

Hva med den gode gamle norske protestantiske religion, hva er galt med den? Mange har opplevd at den virker, og deres Messias har allerede vært her, gitt oppskriften og dradd igjen; Elsk hverandre, selv deres fiender, som dere selv, sa Han. Hva er galt med den Messias sitt budskap?

For det er ved dette en er nærmest den energi uten navn, den navnløse kraft og makt i Universet; som mange har gitt mange slags navn; G-d, er et av dem.

Mange opplever at når de begynner å forske på historien bak historien og verdens konspirasjoner, så vil det dukke opp frykt, paranoia og forfølgelsesvanvidd.

Ikke alltid reellt, men følelsene er reelle.

Det er ofte ikke lett å finne ut av følelseskaoset når alle de sannheter en har trodd å være sanne, viser seg å være konstruerte virkelighetsbilder basert på juks og tidvis ren løgn. Enten finner en styrken til å gå videre, og overvinne seg selv og de frykter som er implementert i en, eller en faller tilbake i ‘den lange søvnen’.

Når en etterhvert finner at de som står bak elendigheten i verden er verdens lederskap, at all elendighet, krig og nød, er på et punkt i historien designet, planlagt og organisert, av mennesker som utgjør makter og myndigheter, som tjener mektige pengefolk, mer enn det folk de er valgt av og satt til å tjene, da er spørsmålet; hvor henvender en seg for hjelp, for nåde, for forståelse for sjelens smerte over verdens miserable befatning, for beskyttelse?

10 Til slutt: Bli sterke i Herren, i hans veldige kraft! 11 Ta på Guds fulle rustning, så dere kan holde stand mot djevelens lumske angrep. 12 For vi har ikke en kamp mot kjøtt og blod,  men mot makter og myndigheter, mot verdens herskere i dette mørke, mot ondskapens åndehær i himmelrommet. 13 Ta derfor Guds fulle rustning på, så dere kan gjøre motstand på den onde dag og bli stående etter å ha overvunnet alt. 14 Stå da klar med sannheten som belte om livet og med rettferd som brynje, 15 og ha som sko på føttene den beredskap som fredens evangelium gir. 16 Grip framfor alt troens skjold; med det kan dere slokke alle den ondes brennende piler. 17 Ta frelsens hjelm og Åndens sverd, som er Guds ord. 18 Gjør dette i bønn, og legg alt fram for Gud! Be til enhver tid, i Ånden!
Efeserne 6.10-18

For we wrestle not against flesh and blood, but against principalities, against powers, against the rulers of the darkness of this world, against spiritual wickedness in high places“. KJV

“Guds fulle rustning” er for å beskytte oss mot djevelens lumske angrep. Løgn og fusk og fanteri er hans modus operandi; derav den tvilsomme tittel ‘Løgnens Far’. Sannhet og ærlighet er hva som vil frelse en til slutt.

Jesus sa:  “Jeg er veien, sannheten og livet.  Ingen kommer til Faderen uten ved meg.” De som elsker sannhet og ærlighet, elsker også Veien til Sannheten; Frelseren fra løgnene. Befrieren fra fryktene. “Min fred gir jeg deg”, sa Han.

Vår menneskelige natur, i hver enkelt av oss, vil ha den de-genererende diabolske varianten av verden og utviklingen.  Vår diabolske natur med celler, hjerne og implementerte følelser kan aldri løse verdens utfordringer. En kan ikke løse de problemer med den samme bevissthet som har skapt problemene. Den satanistiske naturs problem at den er blind for årsak og virkning, for konsekvens. Vår åndelige natur vil ha den positive, livsbejaende, kjærlighetsfulle verden og tilværelsen, den vi drømmer om og strekker oss etter. Så slåss de med hverandre om å ha overtaket i mennesket disse to; det onde og det gode, det positive og det negative, G-d og Satan, i oss.

Det kan være forskjellige metoder for å fri seg fra verdens redsler og frykter, som en overlevelsesmekanisme, i en farefull, hatefull og krigersk verden. En av dem er en som gir gjenklang i sjelen selv i fjerne strøk som Korea. Sigvart Dagsland gir følgende oppskrift:

Sigvart Dagsland – Det er Makt i De Foldede Hender

Å holde seg nær til denne energi, kjærlighetens ånd, er noe de viseste blant oss trygler og ber om at en skal få lov å holde seg nær i fortsettelsen også. Det krever av oss selv at vi bestreber oss på å holde oss i denne energi, for å tilhøre dens åndslinje, til forskjell for alle slags tvilsomme blodlinjer, som tror seg kompetent til Guds Rike, uten å ha den fornødne ånd, den kjærlighetens åndsbasis som danner grunnlaget for den andre verden vi kaller ‘Himmelen’.

Når angsten for det nyoppdagede og den bevegelse og de krefter (blodlinjer) som står bak elendigheten, som næres av elendighet, blir for sterk, kan vi synge, og dermed be……..til den kraft med makt som vil holde verdens herskere til regnskap for deres (u)gjerninger……”ikke en spurv faller til jorden”, etc..for i det store og hele er universet bare et Galaktisk Universitet hvor vi kvalifiserer oss, hvor vi velger vår åndsbasis for fortsettelsen, – på den andre siden, eller om vi stilltiende aksepterer og omfavner den ‘ånd’ som råder her (i hermetegn fordi den er i virkeligheten åndsløs). Den som tier samtykker.

Morten Harket – O bli hos meg

“Dette er det budskap vi har hørt av ham og forkynner dere: Gud er lys, i ham finnes det ikke mørke. Sier vi at vi har samfunn med ham, men vandrer i mørke, da lyver vi og følger ikke sannheten.” 1. Joh 1:5-6

Den som ikke har samfunn med Gud, følger ikke sannheten. Den som lever i mørke, følger ikke sannheten. Ergo er noe av det viktigste Guds Folk gjør å jakte på sannheten.

Til frihet har Kristus frigjort oss. La dere ikke igjen tvinge inn under trelldommens åk” (Gal 5:1). Vi skal ikke nøye oss med noe mindre enn det, idag når Den Nye Verdensordens agentur vil presse oss alle inn under ‘trelldommens åk”.

Flokken av ‘de siste dagers hellige’ er i sannhet liten.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

113 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Remi
Remi
Abonnent
9 år siden

Endetidens siste store forførelse:

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

2009: Obama støtter Illuminatis Muslim Brotherhood i Egypt

2011: Obama vil at president Mubarak skal gå av straks

A sign that the Obama administration is willing to publicly challenge Egypt’s commitment to parliamentary democracy: various Middle Eastern news sources report that the administration insisted that at least 10 members of the Muslim Brotherhood, the country’s chief opposition party, be allowed to attend his speech in Cairo on Thursday. The brotherhood is a Salafist/ Islamist party with branches in many countries, and it does not have a reputation for liberalism and has supported violent campaigns against Israel (and Egypt’s own government). It has deep roots in the region and traces its intellectual lineage to Sayyid Qutb, a top American-educated Islamic intellectual who was executed — or martyred — by the Egyptian government in 1966. The Brotherhood has direct links with Sunni groups like Hamas in the Palestinian territories. Its standing in Egypt has suffered as of late because of a crackdown by the Egyptian government and a growing frustration that it is too conservative (anti-women’s rights, the whole gamut) for a modern Middle East.

http://www.liveleak.com/view?i=257_1244080188

Så vil vel Obama at hans allierte i “The muslim brotherhood” skal bringe Egypt inn i NWO-folden ved å tvinge den verdslige makt-politikeren Mubarak til å gå planken.

Husk dette: Det var USA (under Ronald Reagan) som helhjertet støttet og fikk innsatt Taliban-regimet i USA.

Hvorfor kriger Norge i Afghanistan nå? Ganske riktig: Norge deltar “for å bekjempe Taliban” – for at afghanske kvinner skal få det bedre (selv med drepte menn og invalidiserte sønner)…

Sannelig vil verden ennå bedras… Obama = tidenes slimål (jeg likte nok bedre George W. Bush med sin keitete sjarm, men jeg har ikke klart å innrømme det for meg selv ennå…)

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Liv utenfor jorda vil bli oppdaget innen 2025, ifølge Knut Jørgen Røed Ødegaard.
http://dt.no/nytte/han-tror-pa-andre-vesener-der-ute-1.6006073

Jamen det er bra, da vet vi det!

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Jarle,
Den ene innsikten (menneskeskapte rundfly) eliminerer ikke den andre innsikten (utenomjordiske romskip). Det er her vi må være åpne for begge muligheter, fremfor å dogmatisere den ene innsikten på bekostning av den andre.

En slik dogmatisering kan ha flere årsaker:
* Det analytiske arbeidet blir mye lettere
* Det passer tilfeldigvis inn med ens eget personlige verdensbilde, som man ikke har vilje/evne til å reorganisere på ny.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

UFO fra Tyskland, ja akkurat, det stemmer godt med det jeg har sett, men de lager samme fartøy i USA og Russland også. Disse fartøyene er ganske store.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Ja dette har jeg jo sagt hele tiden. Det har vært kjent i flere tiår, for alle som har satt seg inn i NWO-s planer og agenda at alien-kortet vil være det siste fiende-bildet for å samle alle folk på jord til enhet mot en ytre fiende, når man skal samle ALLE må fiendebildet være noe annet, enn mennesker.

Om vi ser på underholdningsindustri, filmer, propaganda fra Hollywood og andre steder så er de tungt inne med å forberede både barn og voksne på dette scenario og det har pågått lenge lenge.. alle med åpne øyne som er litt informert har kunnet observere dette, og når man vet blir det patetisk, og sørgelig, ja helt uvirkelig å være vitne til, når man har visst om det lenge.

Rockefeller, Kissinger og co er tungt inne på finans-siden innen UFO-business, og om man er sensitiv og kjenner på energien i de greiene der, er det uhyggelig..

Noe kan være positive skjønnmalte glansbilder, med vakre ord, visdom, farger og bilder – forførerisk bedrag uten hold i – dessverre, det er slikt forføreri som er liucifersk, mens satanisk er noe helt annet..

Iimponerende nok, “very fancy new age stuff” – kan være avansert også, men dessverre ikke genuint. Det er konstruert menneskeverk – i tråd med New age-agendaen til NWO. Mange gode folk blir lurt trill rundt. En bør stole på seg selv, sitt høyere jeg og indre reelle vei, det krever en god del.

Å sette sin lit til bøker eller andres kanaliseringer alene, bør man i noe tilfelle ikke. Bibelen advarer også mot det faktisk. Bruk vett og forstand, Gud hjelper de som hjelper seg selv, det er ikke meninga vi skal legge hjernen på hylla :-)

Om vi skal snakke om universelle lover, så har ikke aliens lov til å gripe inn så veldig her på jorden, såkalte abductions er faktisk mind control, de foregår oppi hodet til de som opplever det, og virker reelt nok, men de er ikke fysisk oppe i noe romskip, men utsatt for stygge jordge eksperimenter.

Dog finnes aliens både gode og mindre gode. De som ikke har utviklet sitt hjerte, følelser og empati er garantert ikke av det gode. Noen kristne mener at de rett og slett er demoner. Det er også mulig de er et slags Golem-vesner, menneskeskapte, sjel-løse.. Mind control flyter sammen med sort magi, øverst.. og det er ikke noe man egentlig bør innlate seg veldig på å lese, for man blir påvirket og kommer under MK selv..

Jeg kjenner flere kloke mennesker som vet mye og som faktisk stadig leter etter og skaffer seg bøker som er en god del år gamle, for å unngå den tilpasning som finnes i dag, på absolutt alt, til og med Bibelen, til NWO agenda.. det kan være interessant å se hva som faktisk stod før..

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Her er vi enige, Jarle. Ifølge ZetaTalk er en invasjon fra rommet imot alle kosmiske lover, og slik sett umulig/ulovlig.

Når det gjelder SNAKK om invasjon fra rommet, kan dette enten være disinfo eller komme fra dem som ikke vet bedre.

Men selv om vi er enige på disse to punktene, er det fortsatt et hav mellom oss i forståelsen av evt. ET’ers nærvær og agenda på Jorden.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Helt enig. Jeg vil også legge til enda en ting: hva om disse romskipene og romvesenene ikke kommer fra “verdensrommet”, altså ute blant planeter og stjerner noe sted, men fra hva vi kan kalle andre dimensjoner? Dette er også noe vi kan tenke på i forbindelse med kornsirklene: det er ikke slik at det enten være menneskeskapt eller laget av vesener fra en planet 14 lysår borte.

Og til det Jarle sier: her er det vel heller ikke slik at romvesener annullerer det kristne verdensbilde, eller at det kristne verdensbilde annullerer romvesener.

Har noen sett en engel forresten? Eller en demon? Ser disse nødvendigvis ut slik renessansemalerne portretterte de? Whitley Striebers bøker er stimulerende i denne sammenhengen. Han stiller mye de samme spøsmålene om sine egne møter med “the visitors.”

BelzeBob
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Øh…. var visst et annet innlegg jeg var helt enig i. Men det er ikke så nøye. :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg har sett en engel, kopi fra min Microchip artikkel;
Denne engelen heter Lucas, han har ikke vinger men han har de vakreste blåe øyne jeg har sett og et hjerte fylt med godhet det ikke finnes dekkende ord for, det kan kun føles.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Hva sa jeg, tusen takk Jarle for dette funnet som støtter syner og budskap jeg har fått.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Smurfen, jeg tror det samme: sionistenes nyttig idiot United Stupids vil utføre terroraksjoner i jewropa i nærmete tid for så å angripe uskyldig tredje part for sine ugjerninger.
Dette for å utsette erklaring av seg selv som konk.
Spørsmålet er hva jødedebiler vinner på å sette annen fot inn i annen myr.
Rusland venter bare at faen blir svak nok for å kreve betaling for naturressurser i nasjonalvaluta.
En faen fra IMF jeg ikke fant nødvendig å huske navn til, uttrykte bekymring for mange naturressurs-leverandørers nekt for å ta imot grønne $-lapper som tilstrekkelig betaling for sine varer.

Faen begynner å bli desperat og feiler stadig oftere.
De har planer B, C osv. Plan B er å slå seg sammen med Kanada og Meksika til en stat, og nekte å betale US` gjeld til bl.a. norske skattebetalere.
Som takk for oppbrukt pensjonsfond i forsøk på å redde broilernes aksjeposter i U$ AS.
Vi kan ikke sitte og vente på å bli reddet av aliens.
Disse holder nøytralitet etter å ha overlevert dødelig teknologi til Satans tjenere.
Nå sier de at de ikke har lov å gripe inn i vårt liv.
“På Jorden som i himmelen” – har Mefisto sagt.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Takk for svaret, Smurfen, selv om det virker at du har gitt opp håp om andre løsninger enn en ny nytteløse overgrep fra psyko konkursrammede US` side.
Tror du det vil hjelpe faen å unngå banan/mais-republikkens skjebne?
Det tror ikke jeg.
United Stupids er FINITA.
Enda mer stupid er å fortsette å holde dem for sin store bror /alliert.
Norge har en unik posisjon i jewropa.
Dere har olje og gass.
Det er like mye i deres interesser å løsrive dere fra JewWO`s kvelende halsbånd og selge naturressurser for nasjonal valuta NOK, eller enda bedre å reservere olje og gass for neste generasjoner som den beste valuta.

Når islendinger klarte å sparke ut sine broilere med banking i stekepanner, burde ikke norske vikinger klare det samme?
Det trengs å ekspropriere/ nasjonalisere massemedier og forklare folket at det er bedre å gi slipp på en del enn å miste alt.
Lenins erfaring viser hvor nyttig det er å føre ideologisk arbeid blant politi og de militære slik at de ser ikke folk som sin fiende, men de kriminelle makthavere.
Mange i makthavende posisjoner innser nå at slaget er tapt, men mangler mot for å sette foten ned mot Jew-U.S. debilistiske planer.
Har du lest J.Londons novelle “Hvit hjørnetann(?)”, Smurfen?
Husker du at det var en liten sprø bikkja som gjorde slutt på den uovervinnelige ulven?
Skal vi vise veien for resten av pysete verden, Smurfen, og kreve av hora FN garantier at jøde-yankees`galninger ikke våger å tenke på overgrep mot Iran?
Hva har vi å tape?
Vi har alt å vinne, Smurfen.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Vi må kanskje først definere hva vi kaller for verdens frelse.
Er det redning av våre skinn med samtidig redning av det perverse systemet som drar oss inn i kjøttkverver?
Selv Smurfen baserer sine analyser på at systemet består: “eneste som kan redde USA fra kollaps er at oljeprisen skyter i været.
Det er kun EN ting som kan få oljeprisen til og skyte i været og det er et angrep på Iran.”
Istedenfor å diskutere “advarsler” RK bringer fra ZetaTalk, burde vi ikke helst diskutere tilbaketrekking fra kanten til avgrunn nåværende system har tvunget oss til?
Eller skal vi vente på en brutal løsning “ovenfra”, bare vi selv slipper å se ubehagelig sannhet i øyne og slipper å ta ubehagelig valg?

Det perverse systemet baserer seg på finanssvindel påtvunget Jordas befolkning av Jewbankierer med vestlig verden som slagkraft og kritisk masse.
Vestlig verden tilranet seg rett til å trykke så mange pengesedler den bare ønsker for en behagelig eksistens, mens de som forsyner vestlig appetitt, blir påpekt og fortalt hvor mye de må stramme belterem for å få lov til å “selge” sine naturressurser og produkter av sitt arbeid til “gi-bort” priser.

Fordi vestlig verden var frekk nok for å kalle sine fargede papirlapper for “reservevalutaer”. Her starter alt galskap som stenger for fri energi, økologisk matproduksjon, uavhengige forskning og utdannelse, åndelig utvikling osv.
Alt for penger som er egentlig mindre verdt enn dopapir.
Men det sitter fast i hode og mater DYRET med sin energi at det er ingen vei uten.

I rusland diskuteres nå på bakkenivå at naturressurser bør selges for nasjonal valuta, ikke for jævla $.
Som første skritt nevnes utmelding fra IMF.
Så tar bloggere for seg konsekvenser av dette skrittet:
– NATO-banda vil stå klar for invasjon mens terrororbander mossæd-CIA-jødeinnfiltrert KGB destabiliserer situasjon innenfra ved hjelp av klimavåpen, bombesprenging i metro og fly, matmangel osv.
– jødeinnfiltrerte maktorganer med eiendom og kontoer i vesten, er verken interessert i eller tør å ta et slik skritt.
Irak ble jo teppebombet og Saddam henrettet for sine planer om salg av olje for € istedenfor $.
Man må ha baller som Chavez eller Ahmadinejad for å tørre, ikke være en homsete intetkjønns-manet, for å stå imot faenskapet.
– på den positive siden nevnes slutt for perverse systemet som fører menneskeheten til selvutslettelse.

Så lenge det finnes hundremillioner i vesten som støtter perverse systemet, kaller sine leiemordere på fremmed jord for beste sønner og døtre, har forståelse for kriminell ran av jordas naturressurser med forurensning som følge, har ingen av oss noen sjanse for å overleve, verken boende rett ved kaia eller i monster-byer.
Dette er en ubehagelig sannhet.
90% av all CO2-utslipp skyldes forråtnelse av sunne bakterier som dør i håpløs kamp mot menneskenes forurensning av jordkloden.
Disse bakteriene er moder Jord`s blodlegemer og immunforsvar.
De drepes av vestlig overforbruk, industriell- og jorbruks-forurensning, som følge av plogging som velter jordlag og dreper bakterier i stekende sollys.

Så lenge pervers finanssystem eksisterer, vil faenskap fortsette for pengenes skyld.
Skal vi klare oss, må vi konsentrere oss om våre egne valg, om å gi spark i ræva til homsete broilere som ikke tør, men fortsetter å stimulere overforbruk og våpenproduksjon med fryktsåing.
Aliens advarer bare om konsekvenser av vår utsettelse av riktig handling.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bin Laden
13 år siden

Glimrende kommentar som vanlig Laden :)

Man trenger ikke akkurat super briller for og lese det politiske spillet som utspiller seg i verden akkurat nå

Tidligere senior rådgiver til Bill Clinton (Robert Shapiro) sier:
“Den eneste måten Obamas vil endre kurs fra fritt fall er om en ny terror aksjon med samme skala som Oklahoma city eller 9/11 skjer i USA.”

USA har gått ut og advart hele verden mot terrorister i Berlin og Frankrike men etteretningen i de samme landene har på ingen måte sett eller hørt noe som helst på noe som kan tyde på en nært forestående terroraksjoner

Selv den høytstående diplomaten Wajid Shamsul Hasan, som er Pakistans høykommisær til Storbritannia, mener USAs advarsel om at al-Qaida planlegger å utføre terrorangrep mot mål i Europa var politisk motivert og ikke basert på troverdig etterretning.

En rekke soldater fra Pakistan er også drept av USA så det brygger opp til storkonflikt mellom USA og Pakistan

Norge gir fredsprisen til en omstridt kinesisk aktivist som setter vesten forhold til Kina på prøve

3219 av det mest innside innsidere selger seg nå hurtig ut av aksjemarkede der de ikke helt ukjent Peter Waaren advarer mot en nærstående kjempe smell i aksje markedet

Dollaren raser nedover, oljeprisen er forsatt lav, med fulle oljelagrer rundt om i verden så er det ikke fare for at den vil stige heller

Det kommer overaskende svake tall fra USA i dag med 95.000 jobber som bare er forsvunnet

Oljen renner forsatt ut i golfen der millioner risikerer og bli syke
http://www.floridaoilspilllaw.com/

Super rikingene bytter sin dollar inn i tonnevis med gull, flere land vil ikke lengre omsette varer og olje i dollar lenger

Brasil, India og Kina raser oppover som de ledende økonomiene i verden der USA raser motsatt vei

Sånn som jeg leser verdensbilde nå så tyder mye på at vi får falsk flagg opprasjoner i Frankrike og Tyskland rundt den 10 eller 11 oktober, Iran og Pakistan får skylden der en innvasjon av Iran starter i starten på november

USA har igrunnen ikke noe valg vist de ikke vil bli redusert til et lutfattig U-land uten innflytelse i verden

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Michelle: Vi behøver ikke rangere, det er ingen konkurranse :-)
Lyset var og er i mange, og i dag kan vi få del i all kunnskapen og lyset,
innimellom desinfoen, det gjelder bare å skjelne og skille, det ekte og rene :-)

Rudolf Steiner snakket også om, at jorden er et levende vesen som inkarnerer. Dette er jordens 4 inkarnasjon, og den kalles: “Jord-utviklingen”.
Moder jords inkarnasjoner, kalles og oppleves av oss som tidsalere, Aeons :-)

Før det var det andre inkarnasjoner, Polaris, Lemuria og Atlantis.
Hensikten med denne tidsaler – er å utvikle “Jeget” – for å utvikle dette måtte mennesket gå såpass langt ned i materien, at noen glemte at de hadde en sjel og mistet kontakten med den og Gud, til og med.. Dette er en av de mørkeste tidene på jorden, men etter det kommer lysere tider :-)
Vi er i en vinter – jernalder, etter det kommer gullalder :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

ja kjære Singo og ALLE andre, om du er kristen eller kabbalahist eller buddhist eller har en hvilken som helst annen tro eller ikke tror noe, men føler at noe av det Channie West sier samsvarer med noe du selv tror på, så er vel det noe du kan gjøre til noe positivt også helt sikkert.-)

En ting er jeg 100% sikker på, alle får muligheten til å komme over og leve i evig glede i en høyere frekvens nå snart♡

hmm
hmm
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Du som er så opptatt av kjærligheten Michelle, burde absolutt blitt bedre kjent med Jesus :P

vantro
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

The New Human Templates

Humans began the journey on Earth without physical bodies. You were here with what you considered to be angel bodies, or bodies of ethereal form without physical density. There also came a point at which you were not able to keep that connection, because you had to move into a denser form to house your spirit. That is when you first adapted the physical form on Earth. You are connected to her; she is connected to you. You are not new on this planet.

http://lightworker.com/beacons/2010/2010_06-HumanTemplates.php

Michelle
Skribent
13 år siden

Kjære Singo og ABSOLUTT ALLE (både mennesker og eventuelt shapeshifters)

Bare at det mest av det som står ellers i Bibelen krasjer med informasjonen jeg har lest fra Channie da. Så da tror jeg nok Buddha er mere i harmoni ja, han snakket også om skiftet vi får nå rundt 2012..

Men vi må bare huske at ALLE har vi kjærligheten i oss, alle gjør vi mye godt, “Gud” bor i alle (unnskyld for at jeg bruker ordet Gud, men jeg mener her da lyset og kjærligheten som skaper alt liv og glede og tilgivelse og omsorg og frihet), og vi får ALLE muligheten til å få bli med over opp i dimensjon 4.. der blir det lettere for oss å leve i harmoni med alt, med naturen og dyrene..

ONLY LOVE 4EVER

http://www.youtube.com/watch?v=VfmbzBHmaqA

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Her må jeg rette litt kjære dere: det er mine PERSONLiGE konklusjoner at det jeg har lest av Channie krasjer en del med det jeg har lest i Bibelen, nå har jeg ikke lest så mye i den boka da men. Andre som har lest ting av Channie West har kanskje litt andre konklusjoner på dette? Men jeg tror personlig at for eksempel det der står om straffing er mind-control, mens annet er kjærlighet – som der det står at du skal gjøre mot andre som du vil at andre skal gjøre mot deg selv. Jeg tror jo at det vi gjør mot andre gjør vi mot oss selv..

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

– uansett hvem du er eller hva du tror på eller ikke tror på, så er informasjonen fra Channie så ubetinget grenseløs kjærlighet at det kan bli elsket av absolutt ALLE♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Det er så få som tar seg tid til å lese i Bibelen, går ut fra at JJ ikke har noe imot at jeg her poster 2 kapitler i sin helhet, hentet fra http://www.bibel.no

Johannes åpenbaring kap 21:

Og jeg så en ny himmel og en ny jord, for den første himmel og den første jord var borte, og havet fantes ikke mer. 2 Og jeg så den hellige by, det nye Jerusalem, stige ned fra himmelen, fra Gud, gjort i stand og pyntet som en brud for sin brudgom. 3 Fra tronen hørte jeg en høy røst som sa:

«Se, Guds bolig er hos menneskene.
Han skal bo hos dem,
og de skal være hans folk,
og Gud selv skal være hos dem.
Han skal være deres Gud.

4 Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne,
og døden skal ikke være mer,
heller ikke sorg eller skrik eller smerte.
For det som en gang var, er borte.

5 Han som sitter på tronen, sa: «Se, jeg gjør alle ting nye.» Og han la til: «Skriv det ned, for dette er troverdige og sanne ord.»

6 Så sa han til meg: «Det er skjedd! Jeg er Alfa og Omega, begynnelsen og enden. Jeg vil gi den tørste å drikke av kilden med livets vann uten betaling.

7 Den som seirer, skal få dette i arv, og jeg skal være hans Gud, og han skal være min sønn. 8 Men de feige, de vantro og vanhellige, de som myrder, driver med hor og trolldom, avgudsdyrkere og alle løgnere, deres plass skal være i sjøen som brenner med ild og svovel. Det er den annen død.»

Det nye Jerusalem

9 En av de sju englene som hadde de sju skålene, fylt av de sju siste plagene, kom bort til meg og sa: «Kom, jeg skal vise deg bruden, Lammets hustru.» 10 I Ånden førte han meg opp på et stort og høyt fjell og viste meg den hellige by Jerusalem. Den kom ned fra himmelen, fra Gud. 11 Byen hadde Guds herlighet og strålte som den kosteligste edelsten, som krystallklar jaspis. 12 Den hadde en stor og høy mur med tolv porter, og ved dem sto tolv engler. På portene var det skrevet navn, det var navnene til Israels-folkets tolv stammer. 13 Tre porter vendte mot øst, tre mot nord, tre mot sør og tre mot vest. 14 Bymuren hadde tolv grunnsteiner, og på dem var det skrevet tolv navn, det var navnene til Lammets tolv apostler.

15 Han som talte med meg, hadde en målestang av gull. Med den skulle han måle byen og dens porter og murer. 16 Byen var bygd som en firkant, og den var like lang som den var bred. Med målestangen målte han byen: Den var 12 000 stadier lang og like bred og høy. 17 Han målte også bymuren: Den var 144 alen høy etter menneskenes mål, som også er englenes mål.

18 Muren var bygd av jaspis, og byen selv var av rent gull, lik det klareste glass. 19 Grunnsteinene i bymuren var prydet med edelstener av alle slag. Den første grunnsteinen var av jaspis, den andre var av safir, den tredje av kalsedon, den fjerde av smaragd, 20 den femte av sardonyks, den sjette av karneol, den sjuende av krysolitt, den åttende av beryll, den niende av topas, den tiende av krysopras, den ellevte av hyasint, den tolvte av ametyst. 21 De tolv portene var tolv perler, hver port laget av en eneste perle. Gaten gjennom byen var av rent gull, gjennomsiktig som glass.

22 Noe tempel så jeg ikke i byen, for Herren Gud, Den allmektige, og Lammet er dens tempel. 23 Og byen trenger ikke lys fra sol eller måne, for Guds herlighet lyser over den, og Lammet er dens lys. 24 Folkene skal vandre i lyset fra byen, og jordens konger skal føre sine rikdommer dit. 25 Byens porter skal aldri stenges etter dagen, for natt skal det ikke være der. 26 Alt det dyrebare og verdifulle folkene eier, skal de føre inn i den. 27 Men noe urent skal aldri komme inn i byen, ingen som gjør motbydelige ting eller farer med løgn, bare de som er skrevet inn i livets bok hos Lammet.

Livets vann og livets tre

22Engelen viste meg nå en elv med livets vann, klar som krystall. Den springer ut fra Guds og Lammets trone.

2 Midt mellom byens gate og elven står livets tre, fritt til begge sider. Det bærer frukt tolv ganger og gir sin frukt hver måned. Og bladene på treet er til legedom for folkene.

3 Det skal ikke lenger finnes noen forbannelse. Guds og Lammets trone skal være i byen, og hans tjenere skal tjene ham. 4 De skal se hans ansikt og de skal ha hans navn på sin panne. 5 Natten skal ikke være mer, og de skal ikke ha bruk for lys av lampe eller av sol, for Herren Gud skal lyse over dem. Og de skal herske som konger i all evighet. Kom, Herre Jesus!

6 Engelen sa til meg: «Disse ordene er troverdige og sanne. Herren Gud som gir profetene sin Ånd, har sendt sin engel for å vise sine tjenere det som snart skal skje. 7 Og se, jeg kommer snart. Salig er den som tar vare på de profetiske ord i denne boken.»

8 Jeg, Johannes, er den som hørte og så alt dette. Da jeg hadde hørt og sett det, kastet jeg meg ned for føttene til engelen som hadde vist meg dette, og ville tilbe ham. 9 Men han sa til meg: «Gjør ikke det! Jeg er en tjener som du og dine søsken profetene og de som tar vare på ordene i denne boken. Gud skal du tilbe!»

10 Så sa han til meg: «Sett ikke segl for de profetiske ord i denne boken! For tiden er nær. 11 La den som gjør urett, fortsatt gjøre urett, og den urene fortsette i sin urenhet! La den rettferdige fortsatt gjøre det som er rett, og den hellige fortsette i helliggjørelse.

12 Se, jeg kommer snart, og lønnen jeg vil gi, har jeg med meg. Jeg skal gjengjelde hver og en etter hans gjerning. 13 Jeg er Alfa og Omega, den første og den siste, begynnelsen og enden.

14 Salige er de som vasker sine kapper. De skal få rett til å spise av livets tre og gå gjennom portene inn i byen. 15 Men utenfor er hundene og de som driver med trolldom, og de som driver hor, morderne, avgudsdyrkerne og alle som elsker løgn og taler løgn.

16 Jeg, Jesus, har sendt min engel for å vitne om dette for dere i menighetene. Jeg er Davids rotskudd og ætt, den klare morgenstjerne.» 17 Ånden og bruden sier: «Kom!» Og den som hører det, skal si: «Kom!» Den som tørster, skal komme, og den som vil, skal få livets vann uten betaling.

18 Jeg vitner for enhver som hører ordene i denne profetiske bok: Om noen legger noe til, skal Gud legge på ham de plagene som det er skrevet om i denne boken. 19 Og om noen trekker noe fra ordene i denne profetiske bok, skal Gud ta fra ham hans del i livets tre og i den hellige by, som det er skrevet om i denne boken.

20 Han som vitner om dette, sier: «Ja, jeg kommer snart.» Amen. Kom, Herre Jesus!

21 Herren Jesu nåde være med alle!
———————————————————-

Amen :-) Og slik skal det bli, la oss trøste oss med det..
Det er godt med litt lysets tale i en artikkel med et så mørkt tema..

Om kapittel 22. – ENDELIG SKAL ALLE FÅ DEL I DEN LÆREN SOM ER LIVETS TRE, DET TREET SOM VI BLE JAGET UT AV PARADISET FOR Å IKKE SPISE AV – UTEN Å VÆRE REDE, HER BESKRIVES LIVETS TRE, KABBALAH SLIK JEG SER DET. DA SKAL ALLE FÅ DEL I DEN LÆRE :-)

hmm
hmm
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Takk for flotte ord Singoalla :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Michelle, takk for at du tok min oppfordring om en gyllen sjanse til å fortelle om den nye jorden, i følge din tro og kunnskap – så VAKKERT, så nydelig..

Det var litt av en kontrast kontrast til en del annet her inne..
Måtte sjekke hvem sin artikkel dette var, Michelle, fordi Rk skrev følgende:

“Denne artikkelen handler om Nibiru og kataklysmer, ikke om andres kitsch-oppfatninger om hvordan en guru skal være. Jeg lar alltid negativ kritikk av mine artikler stå, men når kommentarer sklir for mye ut i irrelevans, kitsch og gurkemalla, sletter jeg uten forhåndsvarsel.”

Dine vakre ord om den nye jorden ville ikke blitt gamle der, men her er det plassert hos JJ.. og jeg gleder meg da over å kunne bidra med noen sitater fra Bibelen.. det er sikkert kitch det også i noens øyne..

Vet du ikke liker Bibelen, Michelle, Men dette med den nye jorden, en ny jord, det er hentet fra BIBELEN min venn, ganske sikkert inspirert derfra, bare spør Channie..

Og det er vakkert, det som står der også.. Jeg har overtatt en gammel Bibel etter en kjær tante av min mor, som døde mens min mor var gravid med meg.. hun var sykepleier og sterkt troende. I denne Bibelen fant jeg et Bibelvers streket under, det var johannes åpenbaring kap 21, jeg gråt da jeg leste de ordene og forstod at min mors tante hadde ikke hatt det så lett heller:

Johannes åpenbaring kap 21:

Og jeg så en ny himmel og en ny jord, for den første himmel og den første jord var borte, og havet fantes ikke mer. 2 Og jeg så den hellige by, det nye Jerusalem, stige ned fra himmelen, fra Gud, gjort i stand og pyntet som en brud for sin brudgom. 3 Fra tronen hørte jeg en høy røst som sa:

«Se, Guds bolig er hos menneskene.
Han skal bo hos dem,
og de skal være hans folk,
og Gud selv skal være hos dem.
Han skal være deres Gud.

4 Han skal tørke bort hver tåre fra deres øyne,
og døden skal ikke være mer,
heller ikke sorg eller skrik eller smerte.
For det som en gang var, er borte.»

Michelle
Skribent
13 år siden

Kjære ALLE:

Den Nye Jorden 2012 er det nye legemet til vår kjære gamle moder jord som får sin etterlegtede gjenfødelse opp på en høyere frekvens, med sterkere klarere farger etc. Vår moder jord er så ufattelig snill, den tilgir all forurensning og uansett hva mennesker har gjort mot den, så ønsker den å ha med alle sine små barn over.-)

Når vi den nye jorden er her, så vil den føles like fysisk som denne jorden, fordi kroppene våre vil i skiftet være på en høyere frekvens, og der vil vår virkelighetsoppfatning se og føle den nye jorden som da vil være minst like virkelig og fysisk som vi følte denne..

Jeg stoler uansett 100% på Channie West, så jeg har ingen annen plan B egentlig enn at jeg ser frem til Den Nye Jorden.-) Uansett når den jorden kommer, vil det være dato 2012, fordi tid er så merkelig, så om den kommer neste måned, eller neste år, vil datoen uansett være 212..

Mer om DEN NYE JORDEN
http://www.wistancia.com/tne.htm
Hva er Den Nye Jorden?
Vel Den Nye Jorden er noe helt vakker og fantastisk. Og ingenting å være redd for, eller ingenting å føle merkelig på noen måte. Fordi det er et skritt for vår store, flotte Moder Jord å ta. Et vakkert skritt inn noe nytt og spennende for oss alle. Og alle de skapninger som lever på jorda kommer til å være med oss. De kommer til å bli med oss opp til DNJ, til det nye nivået. Det er transformasjon og mange av dere allerede har hørt om jorden blir forvandlet til noe vakkert og nytt.

Men mange av dere har ikke helt skjønt hva det er. Og ved dette bare ønsker jeg å forklare for dere hvordan jeg ser det med de kontaktene jeg har, og med dem som jeg snakker med i Universet. De utenomjordiske, de lysvesener og engler, og Moder Jord har snakket om dette til meg og mange mange flere. Og jeg vil bare dele det med dere.

Så, den nye jorden! Vel Den Nye Jorden er noe i en annen dimensjon. Moder Jord har skapt med Gud og med den guddommelige kraft, en ny planet, en ny frekvens, et vakkert sted som er større enn jorden som vi har. Et fantastisk sted hvor hun må, etter en stund, liksom gå over til den del av seg selv, med sin ånd og med hennes sjel. Og det kommer til å være som de to planetene – den ene i en dimensjon (som vi kaller den nye jorden) og denne gamle – kommer til å gå gjennom hverandre, første møte rørende aura til aura (de auraene har allerede møttes, da dette innlegget sa Channie for en del år siden) og da – gå deretter gå gjennom hverandre veldig langsomt, og kommer ut på andre siden. Og Moder Jord tar deretter sin rettmessige plass i høyere frekvens og vibrasjon i form av Den Nye Jorden.

Hennes sjel og ånd vil bo i Den Nye Jorden med oss som lever på utsiden av den nye jorden. Og alle planter og dyr og vakre ting – vi tar med oss. Det kommer til å bli en stor forandring, og mange ting kommer til å skje. Og mange ting vi ikke kan ta med oss. Men det er så mange ting som vi kan. Og vi møter i en ny æra av menneskeheten, av alt, i en total salig, flott fremtid som er akkurat hva hun vil for oss å ha. Og også det guddommelige styrker og alt annet ønsker vi å være en del av dette.

Så, hvor er vi nå? Hva har skjedd? Vel, nå i dette øyeblikk av tiden de to auraer har møtt! The New Earth har rørt den gamle jorden med sin aura nå ut, rørende og bare prøver å, liksom, føler seg gjennom alle lagene som er. De møtes, akkurat som en omfavnelse av hverandre. Så rørende. En frekvens gjennom tid og rom, og dimensjoner, de møter.

I disse fantastiske øyeblikkene er det mange tegn og ting som skjer som kan være litt rart for oss. At vi kunne se, og kanskje være litt bekymret for hva det kunne være. Hvis du ser opp mot himmelen og ser tegn i skyene – hvis du ser skyene blir annerledes da de vanligvis var før (Channie snakker selvsagt ikke om chemtrails her – min kommentar)- eller hvis du ser Solen blir hvitere og lysere enn du noensinne har sett det før – eller hvis du ser spiraler og gnister i himmelen ved middagstid eller i midten av dagen, – dette kommer fra auraenes møte. Dette kommer fra den vakre berøring mellom dimensjoner.

Det vil ta lang tid før faktisk planetene slags berører hverandre (som sagt så har de allerede startet berøringen da dette sa Channie for en del år tilbake) og går gjennom hverandre. Men før det, er det mange, mange skritt av ting som de vil gjøre, med denne rørelsen av auraer. Og jeg vil bare at du begynner å lete rundt. Begynner å se ting. Hvis du allerede ikke har sett det, selvfølgelig, begynne å se deg rundt og se om du kan se den lille, vakre endringer som kommer med dette. Du kan se det i naturen rundt blader, trær, og planter. Start kanskje som et lite gull shimmer. Ikke en vanlig aura, men mer som noe nytt, noe annerledes glitrende. Som gnister av lys som er forskjellige.

Og hvis du ser på deg selv vil du se at du selv faktisk også er endret! Det er noe som kalles chakraer i oss og de er nå mer enn de var før. Vi har tatt inn mere chakraer. De som var over våre krone chakra har gått ned i kroppen vår. De som var under vår base chakra har nådd opp og rørte oss i bena, ved kneet, anklene, og under føttene.

Så mange spennende, vakre ting skjer. Og midt i alt, står vi og føler vi, og vi ser. Vi er en del av det, av alt som skjer. Dette er en veldig spennende tid å leve i. Og du er i midten av den. Og du kan oppleve det.

Jeg spør deg, hvis du har tid, gå ut i naturen. Gå ut og se himmelen. Se om du kan se de fantastiske, små spiraler av lys som er der ute på grunn av berøring av auraer. Se om du kan føle og se naturen liksom nå ut til det nye som kommer. Det er nesten som alt vil nå opp, prøver å nå til den nye jorden! Strekke ut sine armer for å ta på. Det er en vakker ting skjer og du er en del av det! Og bare ved å være ute i naturen, kan du virkelig føle dette!

Jeg gir deg en varm klem og en varm tanke. Og mye kjærlighet. Og jeg sier, “jeg håper du vil se og forstå. Og jeg håper at du kunne føle at du er en del av dette. Og hvis du ikke gjør det, prøver iallfall å åpne sinnet ditt for det. Bare en liten bit. Det skal så lite …

Ha det bra fra meg, fra Channie ….
http://www.youtube.com/watch?v=U5kMMY7auO8&feature=related

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Rolf Kenneth Myhre: Det er godt at du er istand til å takke, det var et menneskelig trekk. Ikke alle er istand til det. Fint å se at du har den evnen.

Har aldri sagt at vi skal se bort fra noe som helst av fakta, jeg kjenner til at mange av historiene i Bibelen påviselig er hentet fra andre og eldre kilder både i Egypt og Sumer. Konkret info om det ønsker jeg velkommen og jeg er åpen for at folk med makt kan ha gjort både det ene og det andre på dette området. Jeg vil si til JJ også, artikkelforfatteren, at dersom du virkelig elsker og søker sannheten med stor S, da må vi være åpen for og studere og granske i dybden, om det er hold i ting selv om det er del av en tro, og selv om ikke alle avsløringer er behagelige eller i tråd med hva vi trodde før.

Jeg er for at man skal snu hver eneste stein og få lyset inn i ALLE mørke kroker, RK, det vet du meget godt. Dermed er jeg ikke for å lukke øynene for noe som helst. jeg vet hvem som styrer verden utenfor stupet i dag, hvor mye de evt har redigert, forandret, ødelagt av beviser eller tilpasset sin agenda, det forsøker jeg etter beste evne å finne ut. Så om det er det du ønsker å gjøre er vi helt på linje. MEN om man vil finne sannheten må man også tillate andre å finne sine sannheter og ytre seg om dem, dele sine brikker uten å bli kneblet fordi man kan komme med noe som ikke passer inn i din agenda eller som kan avsløre noe.. Søker man sannhet ønsker man tvert om alle brikker velkomne, og ved å dele info kan man få et mer helhetlig bilde sammen. Men det er om vi søker oppriktig, desinfo må vi skille ut.

Man bør ikke uttale seg om noe man ikke har greie på, sier du, da burde du heller ikke komme med bastante ytringer om kabbalah som var å avsløre nettopp det.

Michelle, dine fordommer og fordømmelser av Bibelen og Kabbalah som satanisme og det som verre er har vi alle hørt noen ganger. Du kommer aldri til å melde deg på noe kabbalah-kurs sier du, og jeg vil heller ikke anbefale deg å gjøre det. Du er ikke hverken rede eller moden for noe slikt. Du ville se fanden på høylys dag og tolke inn ting der som ikke er der. Hold deg langt unna kabbalah-kurs.

Men dermed burde du også avholde deg fra å fordømme noe du vet lite eller intet om. Å fordømme Kabbalah fordi Crowley eller noen annen skal ha holdt på med det er som å fordømme hunder fordi Hitler hadde hund, det er helt absurd og irrasjonelt.

Du er rask til å rope om fordømmelse uten at andre gjør det, men den som faktisk fordømmer og sprer edder og galle om andres tro og meninger her på NS, det er du, innimellom sukkersøte ord om kjærlighet, det blir litt vel scizofrent for de fleste.. sukkersøtt sukkerspinn avveksler edder og galle, fordømmelser og anklager om satanisme osv i hytt og pine. Så at en annen person også nevnte noe slikt i dag. Ta et hint. Mitt råd er at du tenker over denne veldige fordømmelsen din og hvordan den fortoner seg for leserne her. Når du ikke har greie på noe, bør du iallfall ikke fordømme det. Vis litt respekt for andre mennesker og deres tro, selv om de ikke deler din..

Misjon og fordømmelse av alle andres trosretninger som satanisme, minner om er sekterisk kristendom, du må ha hatt en del tidligere liv der..

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Kjære Singo, ja godt mulig du har rett i at jeg kan overdrive også, alle religioner og alle meninger, selv zeta-talk go shapeshiftere, frimurere og ja hvem som helst, har mye godt i seg også, vi skal alle en dag sammen være høyest oppe il yset og gleden, vi har alle flere kropper i ulike dimensjoner sikkert, og mange som ikke gjør så mye vakkert på jorden, og som blir sett på som mørke og kanskje onde, kan ha parallelle virkeligheter der de jobber kun med masse kjærlighet og er svært viktige for oss her og nå..

Jeg kan vel ta i for å få frem mitt poeng da ofte kan man si.-)

Det jeg iallefall ønsker, mitt hovedmål, er TiLGiVELSE UANSETT TiL ALLE FOR ALT, FRiHET – OMSROG OG GLEDE FOR OSS ALLE NÅ, KJÆRLiGHETEN♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle: Fint om du er istand til litt selvkritikk :-)

Hva om disse gruppene du ramser opp er på sin vei,
og hva om de jobber for lyset på sin måte ?

Kjærligheten som religion og vei, er ikke så dumt..
Du bør i så fall kikke på de fantastiske diktene til

Mevlana Jallaludin Rumi – en poet og vismann født i Turkmenistan eller der borte på 12-1300 tallet og likevel den mest leste og elskede poet i USA anno år 2000.. litt av en bragd, hans vei kalles kjærlighetens vei, nemlig.
Hans dikt er levende åndelighet og en ren nytelse å lese..

Ta en titt her, inn i en vidunderlig verden du kanskje ikke kjenner,
og bedre å finne visdom som består over tid:

Hyllest til Mevlana Jallaluddin Rumi

http://www.vindheim.net/myte/rumi.html

http://www.rumionfire.com/

http://www.rumi.org.uk/

Michelle
Skribent
Svar til  Singoalla
13 år siden

ELSKE & PRØVE Å FORSTÅ – AKSEPTERE ALLE, FRiHET & TiLGiVELSE
Vi ALLE TRENGER LOVE
OG Vi ER ALLE EN DEL AV
DET SAMME VAKRE LYSET EGENTLiG.-)
http://www.youtube.com/watch?v=mRtdpldCAOc
PS: jeg er ikke noe bedre enn noen av dere eller mere viktig, jeg er ikke perfekt, men prøver å hjelpe til så vi sammen får en fin overgang til Den Nye Jorden 2012.-)

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Hei Michelle!

Har du tenkt ut en plan for 2013 hvis det ikke skjer
noen overgang til en ny Jord i 2012…

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle:
…Fine overgangen til Den Nye Jorden 2012…

Hva er det for slags ny Jord og overgang du snakker om…

Forklar for en uvitende som vandre i mørket…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

kj: Støtter din tanke om at vi alle bør ha en PLAN B..

Hører du Michelle? En plan A og en plan B bør vi alle utarbeide for oss selv,
i disse tider. Plan for gammel jord og plan for ny jord i en annen dimensjon..
ELLER er den fysisk den nye jorden, Michelle?
Kan vi bringe med oss våre ting og dyr og hva med alt vi skrev og lagret på nett?

Nå har du en gyllen sjanse til å fortelle folket om din nye jord :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  kj
13 år siden

Oj da! Det var da noe til spørsmål å stille. Er det noen som forventer at noen skal ha svar på dette? Tror dette må være det som på fotballspråket kalles kompispasning.

Det vil vel skje en overgang da :-)

Hvis man blander litt åndelighet inn i vitenskapen og Zetatalk, så tror jeg man kan finne svaret. Jeg er overbevist om at det sitter noen gubber der ute som vet mye mer enn oss. De er fullstendig klar over hva de har gjort og er redde for det som skal komme. Tror ikke de har noe å frykte. Skulle jeg gjette, så tror de at jordkloden har en hinne som de med haarp prøver å trenge igjennom. Da ble de vel redde for oppvarmingen da, og kjøler ned med chemitrails.

His man putter litt åndelighet inn i dette og tenker seg at jorden har en jomfruhinne, så vet vel alle at dette er en håpløs oppgave. Denne hinnen utvider seg og kan vel være universets veer, hvis man overfører fra biologien. :-) Hinnen fungerer også som et omvendt kikkertsikte og avstander blir håpløs å regne på. Planeten som Zetatalk snakker om finnes nok og blir åpenbart igjennom et dimensjonsskifte. Det er jo bare at en ny sol vil fødes fra et sort hull og gi lys fra to vinkler. Da vil det som har ligget i mørket komme frem. Jorden vil da ligge stille som “Gliese58”.
http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/oppdaget-beboelig-planet-3302654.html NASA er nok litt redde for å havne på skyggesiden. Jeg tror det blir nok lys til alle.

Dette er jo bare sofafilosofi og kanskje er det best å ikke vite alt for mye på forhånd. Det viktigste nå er å spre kjærlighet til alle som jeg synes Michelle er den flinkeste til å gjøre her inne. Armins artikkel om reptilparken kan kanskje illustrere det som foregår inne i oss og utenfor oss. Mørke krefter som prøver å styre oss innenfra. Eneste utvei er å spre lys igjennom kjærlighet. Si at man er glad i noen, selv om det er noe som holder man igjen. Aldri handle utifra sinne o.l. Prøv healing selv om vitenskapen sier det ikke er mulig. De vet mye, men ikke alt.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
13 år siden

Du er inne på noe vesentlig der KJ :)
La oss gjøre et ekspriment og tenke oss at ingenting skjer av det som mange sier skal skje
Vi kommer oss inn i 2013 der ekstremvær blir borte, skjelvene stilner av, ingen flobølger kommer, ingen kriger starter og de sultne får mat fra verdens overproduksjon, vi finner ut at super eliten bare er gode og snille der dem egentlig har gjort alt til beste for folket der ingen tar til seg profitt på bekostning av andre :)

Da blir jo det store spørsmålet i 2013 : hvordan skal verden takle en massiv statsgjeld der verdens nasjoner ikke klarer og dekke den galoperende renten engang ? så kommer kommunene som har dratt på seg en enorm gjeld som forsetter og stige, statlige etater har også fått lov til og ta opp ubegrenset gjeld i tillegg noe de ikke hadde før, så kommer personlig gjeld i tillegg til nærings gjeld

Hvem skal betale det som ikke kan betalest ?

Skatter og avgifter må til himmels, velferd og tryder forsvinner med resultat at kjøpekraften blir borte der det aller meste av arbeidsplasser også vil forsvinne så det blir enda mindre penger og betale renter på gjeld med

Så kommer dominoefekten inn i resten av verden..

Dette var bare 1 av de mange reelle problemene vi står ovenfor fremover

Nei for det som tror at alt i verden blir rosenrødt i 2013 vil nok bli meget skuffet

Får si som Nelly Furtado : All Good Things Come To An End

Det er bare til og innse at livets gang handler om at sivilisasjoner blomstrer for så og forgå der nye kommer til

Eneste som kan redde oss er at vi gjør som Lyrianerene gjorde i sin tid med og reise ut i rommet og kolonisere andre planeter

Kanskje kommer det noen fra Pleia og henter oss for og bringe oss over til planeter der vi kan etablere oss på nytt som indianerene påstår….. eller kanskje ikke …
Åndeverden er høyst reel

Time vil show, det er uansett viktig og ha håp, drømmer der man åpner seg for alt det magiske som omgir oss :)

Skal en første spå litt frem i tid så ser en nå at dollaren stuper der den er i ferd med og miste sin verdi grunnet massiv pengetrykking og gigantiske såkalte stimuleringspakker
Oljen er priset i dollar så eneste som kan redde USA fra kolaps er at oljeprisen skyter i været
Det er kun EN ting som kan få oljeprisen til og skyte i været og det er et angrep på Iran

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Rolf Kenneth Myhre: Du trenger ikke Kabbalah for å forstå en Norsk eller svensk flertallsending eller betydning av ordet Gud på tre bokstaver stavet med moderne bokstavtegn og uten et hav av skjulte betydninger og dybder ut fra kraften og mytologien i hver bokstav, såvidt jeg vet.

Heller ikke trenger du Kabbalistisk innsikt for å forstå en hellig skrift fra Mayaene eller fra Kinesere, selv om det faktisk kunne ha hjulpet deg der også. Men vi snakker her om skapelsesberetningen, Rolf Kenneth Myhre, et Kabbalistisk mysterieskrift skrevet på Hebraisk av kabbalister.. kun med konsontanter og i et eneste et langt ord fra ende til annen uten en eneste vokal. Det er hva Torah, de 5 Mosebøkene egentlig er og var opprinnelig. Og det var de vi snakket om her. Det var strengt forbudt og forbundet med dødsstraff å sette til et eneste komma eller tegn som viser hvilken vokal som skulle stå der.

Vi snakker altså om et eneste et langt ord, som utgjør hele Torah, og Torah i seg selv ses på som et levende vesen. Torah var faktisk gift med Moses og kunne ses som en fysisk manifestert tåke omkring han overalt han gikk, samme nærvær som svevde over vannet etter skapelsen, samme tåke som konstant omgav paktens ark – Guds manifesterte nærver. Bare for å lette litt på sløret.

Men det har lite for seg, for dette er ikke din verden, du er ingen Kabbalist og blir det ikke i dette livet. Det er ikke noe som kan forklares til fulle i et kommentarfelt her, eller gjøres til noe intellektuelt, slik du ber om, for dette er spirituelt og esoterisk, ikke intellektuell hjerneføde, ikke alt kan forstås med hjernecellene..

Det er typisk at du tror at alt er fysisk, dermed må man ha romskip, for å forflytte sine fysiske kropper. Alt er ikke fysisk, sjelens aspekter og Gud trenger ikke noe romskip.. du trekker konklusjoner helt ut av kontekst og ut av den naturlige og riktige kontekst, miljø og kultur de er steget opp fra. Det var det som var mitt poeng. Vi er uenige om dette. Hva jeg reagerte på her, var at du kommer inn og belærer, irettesetter og bedreviter som om du skulle hatt en fasit, at du knebler og nekter andre å ytre seg og sier at man ikke bør ytre seg, om UFO f eks uten å ha lest ditt materiale eller materiale du bygger dine greier på. Om det nå er desinfo og mind control, da har man et BEDRE grunnlag om man ikke har besudlet sin sjel med å gå inn i det..

SANNHETEN TRENGER INGEN KNEBEL! Dersom du søkte og delte sanhet ville du ikke hatt noe benhov for å kneble andre fra å ytre seg eller sensurere andre, dersom man ikke har noe å skjule, har man ikke slike behov :-)

Når du irettesetter andre for å uttale seg om ting de ikke har greie på og i neste åndedrag begår en brøler ved å bryte din egen regel her, da reagerer jeg. Følg dine egne regler, fei for din egen dør og vis et bittelite minimum av respekt for andre menneskers tro, menneskeverd og rett til å ytre seg..

Se også ovenfor. Nå avventer vi svar fra artikkelforfatter.
Du mener at Gud og Jesus var aliens, jeg mener noe annet. Jeg hadde stor sans for Eric Von Danichen da jeg i konfirmasjon-salder og før det, leste hans bøker fra jeg var 11 år, med stor iver, men har kommet over dette. Også han ble avlsørt for fusk.. Jeg respekterer din tro og ber om et minimum av respekt for min og andres. Dine fasiter vil falle, for de er ikke fasiter. Den eldgamle viten og overlevering fra våre forfedre vil bestå og gjennoppdages.Takk.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Singoalla
13 år siden

Så hva med de sumeriske tekstene som bibelkritikken erkjente fra 1870 og utover som ORIGINALENE som bibelhistoriene fra Adam/Eva til Abraham er forkortete og forkrøplete redigeringer av? Skal vi bare lukke øynene for disse funn og innsikter som en hver teologistudent får en kjapp innføring i, fordi Qabalahen ikke kjenner til denne historien? Qabalahen er definitivt et esoterisk system, men hvorvidt den er en AUTORITET i noe som helst ang. fortid eller metafysikk, finnes det nok flere kompetente meninger om…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

huskarlahvot: Jeg mener så absolutt at det er på sin plass å advare mot flodbølger og kommende katastrofer. Enten det er RK eller andre som gjør dette så er det av det gode, JA, katastrofer, kriger, sykdommer, sult og død vil komme i mange former, sikkert også flodbølger. Jeg har advart nå mot mulig fimbulvinter, 3 vintre etter hverandre uten sommer imellom. Det skjedde på 500 tallet og vil skje igjen i følge våre forfedres profetier og Voluspå. Jeg er helt inforstått med at katastrofer kommer. Og at det er rett å advare mot dem. Hvorvidt RK har reddet noen liv, det får vi uttale oss når vi ser om flodbølgen kommer. Det er godt mulig den kommer, fordi zetatalk er mind control og ikke utenomjordinger, agenda-talk med andre ord, etter min mening. Dermed kan det meget vel hende at man advarer mot katastrofer som er planlagt og iscenesatt, f eks vha Haarp teknologi. Jeg har ikke sagt at katastrofer ikke vil komme, tvert om. Det er bra å advare mot dem også. Det er en del andre ting som jeg er skeptisk til, som gjelder en viss arroganse og knebling og sensur av andres meninger, samt zetatalk som kilde. Håper ved dette at det har blitt klarere hva jeg faktisk mente her..

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg tror det går bra jeg, Singoalla. Vi overlever nok november også skal du se.

Kommentaren min overfor var et sitat fra Smurfen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Ok, det mente jeg å gjenkjenne, tusen takk for aktuell link. Jeg har snakket en del med smurfen om dette, offline.. Smurfen gjorde rett i å advare folk han er glad i som bodde slik til, det er vel og bra. Smurfen har fortalt meg en god del fra zetatalk, for jeg rekker ikke lese alt og han har fulgt med. Han har sagt at den flodbølgen som kommer før jul, vil bare være ca 15 meter, og bare ramme de som bor nærmest sjøen, men at i følge zetatalk vil vi alle være døde i løpet av 2011, eller iallfall 90 % av oss for det kommer verre flodbølger. Vel, de 90 % som skal dø er helt i henhold til elitens agenda og mulig de kommer til å gjennomføre det.. alle profeter og profetier har sagt at katastofene kommer,så de kommer..

Bibelen sier det også, men legger til at : ” Den som forsøker å redde sitt liv skal miste det”- nesten ingen skal overleve. I følge Koranen skal alle dø. I følge Voluspå og det Norrøne skal 2 mennesker overleve og befolke den nye jorden.. de to som skal overleve er navngitt og det er ingen av oss..

Det jeg reagerer på med zetatalk, er at RK vil samarbeide med vesner som er uten følelser og godhet, for å utradere mennesket og erstatte oss med zeta-hybrider.. det er en del verre enn landssvik. Landssvik er å svike sitt land og folk. Men dette er å svike hele menneskheheten.. human beeings skal utraderes og har ingen interesse lenger, sier RK. Det er slikt som får meg til år reagere meget kraftig.. menneskefientlig er bare fornavnet..

kj
kj
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Synd med dette Zeta tullpratet som du satser alle kort på.

Jeg mener – metafysikk, i det oversanselige kan ikke Qabalahen, GT eventyret eller noen som helst andre personer eller institituttsjoner hevde seg selv som autoriteter.

Jeg er tilbøyelig til å være tilnærmet enig med deg i så måte…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
13 år siden

Rolf Kenneth Myhre sier: Bør man ikke først STUDERE litteraturen om ”UFOer” og aliens, og REFERERE til den litteraturen, før man begynner å MENE og SYNSE om emnet i det offentlige rom?

Nødvendigvis ikke, vil jeg svare. Selv om jeg forstår at dette var et angrep på artikkelforfatteren og ikke på meg. Dog vil jeg si, at jeg var interessert i Ufo-fenomenet fra jeg var ganske liten og har selv sett 2 ufoer, og begge gangene sammen med andre vitner tilstede som begge så det samme. Ufoer er noe som ALLE bør ha rett til å kunne få uttale seg om!

Man kan ikke unngå å høre om og få kunnskaper om enmet, om man er allment oppegående. Og man må ha lov til å gjøre seg opp sine meninger og ytre dem, uansett om de bygger på egne eller andres erfaringer, bøker, artikler, religiøs overbevisning eller annet, Rolf Kenneth uten å måtte stå til rette for deg, som har gjort det til en livsoppgave å servere info fra særdeles tvilsomme kilder og å kneble andre mennesker fra å ytre seg, slik at dette ikke blir avslørt! Dette har du utøvd både mot meg og andre, også i den senere tid, du sletter gjerne 50 kommentarer i slengen og skylder på spamfilter for din hardhendte sensur av ytringer som ikke passer inn i opplegget ditt. Du har INGEN respekt for dine medmennesker, deres ytringsrett eller tro, bare snakker hånlig, bedrevitende og arrogant ovenfra og ned. Du tar heller ikke fem øre for å servere en helside med regelrett løgn.

Sannheten er at innenfor UfO-bransjen, der er det veldig veldig mye tvilsomt, og ikke alt som glimrer er aliens! Det er et faktum at Rockefeller og andre maktkrefter som noen av oss her forsøker å belyse, er tungt inne i Ufo-business med sine penger og sine mind control teknologier.

Ved hjelp av mind control faker de abductions, i følge eksperter på Mind control er ALLE abductons mind control, Rolf Kenneth Myhre. Likeledes har din zetatalk sin kilde i høyst jordisk mind control-teknologi. Altså agenda-talk.

Det er den enkle årsak til at du og en viss annen person ikke tåler at man snakker om eller belyser mind control, fordi at om folk forstår hva det er og innehar den kunnskapen, så gjennomskuer de bedraget! Sett dere derfor inn i temaet mind control, folkens, det er svært viktig å være rustet med kunnskap i dette, ellers blir man iallfall et lett bytte.

Mind control, Rolf Kenneth Myhre – er dermed ikke off topic, men det er selve kjernen og kilden, til den info som du serverer folket og som får noen til å forlate sine hus og hjem, avlive sine kjæledyr osv.

Du er så langt ifra rette mann til å snakke om etterrettelige kilder, andre kilder du har henvist til, har folk her som er langt mer pålitelige og seriøse enn deg, sagt åpent og rett ut her på NS at er desinfo-kilder og aktører..

Selvstendig oppegående mennesker, tenker selv og har sitt unike syn og vinkling på tingene. Jeg har ikke samme vinkling og meninger som JJ eller noen andre her inne, helt totalt. Men jeg synes det er berikende at det er forskjellig syn på tingene. Om noen mener aliens er våre frelsere, respekterer jeg det og om andre mener at de er forføreriske demoner, så respekterer jeg også det. Jeg tror det meste av slikt er jordisk teknologi, men et element av sort magi kan også finnes, da det er samkjørt med mind control-teknologien på høyeste nivå. Dette vet alle som har innsikt ang Mk.

OG Rolf Kenneth Myhre, ang din kritikk om å la være å ytre seg i det offentlige rom om noe man ikke har det minste greie på, så møter du deg selv totalt i døra, når du setter igang med dine uttalelser om Kabbalah. Kabbalah har du ikke greie på og det er alt du avslører. Kabbalah er særdeles relevant når det gjelder forståelsen av dette, siden det er samme miljø, samme kilde, samme språk og alt, som resten av Bibelen, selve nøkkelen til å forstå Bibelen. Bibelen som du åpenbart er svært allergisk imot..

Rolf Kenneth Myhre sier: “Man trenger ikke Qabalah for å kunne tolke en flertallsendelse”

“Qabalah har dessverre ingenting å si om dette teamet av “guder”, tross all sin esoterisme”

SLUDDER OG VÅS, Rolf Kenneth Myhre – makan til pølsevev har jeg ikke hørt på dette området, likeve gir uvitende mennesker deg tommel opp.. Her avslører du din uvitenhet totalt om hva du likevel utaler deg om! Snakk om å møte seg selv i døra og falle for egen kritikk brukt mot andre. Du utaler deg om ting du ikke er i nærheten av å begripe. I tillegg lytter du til og serverer folket desinfo med rot i eksakt det du ikke tåler at noen nevner her inne.

Fasitene dine vil snart falle som korthus, og domino-brikker fremover. Det du kritiserer vil ha en mye lengre levetid, bare vent og se.Om Norge ikke er ved ekvator den 12 November, er det en ny helbom. La oss se om et par uker..

Jeg ber leserne følge med, vi er allerede noen som avtalte å snakkes her inne, den 12 November for å se om Norge da er ved ekvator eller ei..

Inntil da bør du feie for egen dør,
før du speiler din uvitenhet i anklager mot andre..

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Singoalla
13 år siden

Singoalla,
Du klarte å skrive to A4-sider om min korte kommentar uten å besvare noen av mine punkter.
1) RKM: “Man trenger ikke Qabalah for å kunne tolke en flertallsendelse.”
2) RKM: “Qabalah har dessverre ingenting å si om dette teamet av “guder”, tross all sin esoterisme.
3) Det er ikke nok bare å referere til ”Qabalah”, du må referere til dens representanter og eksperter: Presis HVEM som sier HVA.
4) Det er heller ikke nok bare å referere til ”Bibelen” som om dette er et homogent og originalt verk på linje med Koranen. Bibelen består av 66 bøker som har hver sin historie og hver sin høyst komplekse bibelkritikk. Bibelen er verdens mest redigerte verk, og har blitt til over en periode på ca. 1800 år. La oss komme bort fra oneliner-nivået om hva ”Bibelen” eller ”Qabalah” sier.
5) Hvor fikk du dommedagsdatoen 12. november (2010/2011?) fra? Datoen er ukjent for meg.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Rolf Kenneth Myhre: Jeg står for hvert ord jeg skrev. Det var på sin plass. Og du svarer i din kjente og arrogante stil, ovenfra og ned..

1.2.3.4 Jeg HAR svart på dine spørsmål, for jeg har sagt at man trenger Kabbalah og Kabbalistisk innsikt og forståelse for å kunne forstå noe som helst av Bibelen, det er selve nøkkelen. Jødedommen bygger på to søyler, i følge dem selv, begge er akkurat like viktige og den ene kan ikke forstås uten den andre. Skriftene er den ene søylen, den muntlige lære, tradisjonen – Kabbalah er den andre. Om man har evne til å MOTTA Kabbalah, har med sjelens nivå og modenhet å gjøre.

Det er er svært svært område man kan studere et helt liv og mange mange liv. Kabbalah er esoterisk og spirituelt, Rolf Kenneth Myhre, det er ikke noe du kan forstå med din hjerne eller intellekt, eller diskutere kun intellektuelt.

Det er ikke noe jeg kan sitte her å predike eller forklare på noe helhetlig vis, i kommentarfeltet til en debatt om UFOs, men jeg har forklart en del tidligere, uten at du har vært mottagelig overhodet for dette. Dersom man vil søke svar og sannhet Rolf Kenneth Myhre, da må man først og fremst være 100 % sannferdig i all sin ferd selv. Det som hindrer oss i å se er slør av uoppgjort negativt karma.

Uansett om du velger å skrive Kabbalah med Q eller ei, bør du iallfall kutte ut å skrive H til slutt, Rolf Kenneth Myhre, for du bør ikke gi deg ut for å ha mottatt noe som du ikke har mottatt. Du er ingen Kabbalist.

Abraham het Abram og Sara het Sara, inntil de hadde mottatt og fikk en ekstra H i sitt navn, som viste dette.

OG ikke forsøk deg med bløff, fordi jeg SVARTE og her får du en kopi: “Kabbalah er særdeles relevant når det gjelder forståelsen av dette, siden det er samme miljø, samme kilde, samme språk og alt, som resten av Bibelen, selve nøkkelen til å forstå Bibelen. Bibelen som du åpenbart er svært allergisk imot..”

Uten Kabbalistiske nøkler kan du ikke forstå den kontekst, det miljø, den forståelse og kultur, hvor den setning som du ville tolke uten dette, faktisk kommer fra. Det er saken. Og det er der du avslører din uvitenhet.

Hver eneste bokstav i det hebraiske alfabet er som et eventyr og innehar krefter og energier, er knyttet til navn osv osv. Det er dybder på dybder på dybder og store høyder skjult i hver bokstav og ord i den hellige skrift. Min kabbalah-lærer pleier å snakke i 4-5 timer med stor entusiasme om hver bokstav og enda er det ikke fullstendig. Dine utsagn om dette er absurde.

Elohim er bare ET av de 72 kabbalistiske navn som står der i den hebraiske grunnteksten, der hvor vi har blitt avspist med ordet Gud, eller Herren. Disse navnene er vesentlige, og sier alle noe om Gud, men de gjør ikke Gud til en eller flere aliens, sorry mac. Der har du bommet.

Om du hadde hatt Kabbalistisk forståelse ville forstått hva dette betyr, i realiteten og ikke assosiert dette med aliens.

Jesus bad oss om å gå inn i vårt indre kongerike, vårt indre univers. Trenger du romskip der, Rolf Kenneth Myhre? Hvis svaret er nei, hvorfor mener du da at Jesus og Gud/Gudene trenger romskip??!! Det er far out..

Kabbalah har bestått i mangfoldige tusner av år, det er et annet hold i det enn disse teoriene og kanaliseringene vi serveres nå.

5. Ang datoen den 12 nov, så var det smurfen og noen andre som diskuterte et sted her på NS, profetier fra din zetatalk. Og det ble sagt av de som hadde lest det at Norge skulle forflytte seg til å ligge ved ekvator 8 uker fra den dato vi diskuterte dette, som antageligvis da var den 12 september.. mulig det var i en av de par hundre kommentarene du slettet, hva vet jeg. Det jeg vet var at vi ble enige om å snakkes igjen når de 8 ukene var godt, altså 12 november. om ikke Norge da lå ved ekvator ville zetatalk være feil, sa de som hadde lest der. Jeg regner med at du har oversikt over hva de henviste til.. hvis ikke synes jeg at du bør finne ut av det..

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Singoalla
13 år siden

“Mener du at R.K ikke burde advare om kommende farer der massene ville gått i sjokk når flodbølgen om 8 uker kommer ?
For min del så er jeg mer en glad for infoen der han har reddet livet til 2 av barna til bror min som bor helt nede på kaien ved vestlandet”

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/08/induserte-dr%C3%B8mmer-cia-kanaliseringer-og-no-show-nibiru/comment-page-6/#comment-39989

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  Singoalla
13 år siden

Aha, mange takk Huskarlavot!

Nivå 7-kataklysmen vil skje i år (2010), og ett av de tre spesifiserte ZetaTalk-scenariene som KAN gå i oppfyllelse involverer en tsunami som vil rulle innover Vest-Europas kyster. Dette vil være katastrofe for Danmark, mens Norge bare blir berørt i kyststrøkene.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/mens-vi-venter-pa-niva-7-kataklysmen/

Jordskorpeforskyvningen som vil flytte Norge sør for ekvator (Nivå 10) vil skje i siste halvdel av april, august eller desember i 2011.

Michelle
Skribent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

OK RKM

Her har du et kjempegodt poeng, takk, endelig er jeg enig med deg, lol.-)

Vi har diskutert så busta fyker før da jeg er overbevsit om at Zeta-talk er mind-control fra NWO, og jeg er enig med vår kjære Singo at alle kommentarene burde få stå, noe annet blir tankekontroll!

Men fordi om vi er totalt uenige om visse ting kjære RKM, så er vi helt enige i at Kabbalah er en uting iallefall, jeg vet iallefall at Aleister Crowley var (er?) sterkt involvert, og det holder for meg!

Ja det holder absolutt ikke å bare referere til Kabalah og Bibelen osv, man må si:

HVEM sier?
+
HVA sier?

Det er umulig å diskutere, eller bli klok om man bare sier at man må gå hjem og lese Bibelen og ta Kabalah kurs, noe jeg aldri kommer til å gjøre uansett, ever, tro meg!!!!

Er det ikke rart hvordan Bibelen får oss til å tro at kjærligheten dømmer og straffer?

Jeg nekter å tro at kjærligheten er ond, kjærlghet dømmer ingen og straffer ingen, det er bare det !onde” som straffer, om kjærligheten skulle straffe, da ville den vært ond, men det er den heldigvis ikke.-)

ONLY LOVE iS THE TRUTH

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Veldig enig med deg Michelle. Her og mange andre kommentarer du har kommet med.

Jeg har fyrt løs på disse religionene, men vet det er mange, mange som har valgt religion ut i fra kjærlighet. Det jeg ikke liker er at religionene blir satt opp mot hverandre. Man kan aldri drepe i Guds navn om du kaller han Gud, Allah, Jahve osv. Nytter ikke å krangle om hva som er riktig navn. Som du sier kjærligheten dømmer og straffer ikke. Orker ikke lete mer i disse religionene, men har tatt med meg mange visdomsord, og budskap. Erstatter derfor Gud/Allah med “kjærlighet” Det er det vi alle har til felles.

Håper du RKM slutter med disse kataklysmene, en sånn verden vil vi vel ikke ha. Ellers er det mye interessant å lese. Du har masse energi og skriveevne, bruk den på kjærligheten.

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
13 år siden

hmm: Du kan din bibel, men de ordene i GT som gjør at jøder og muslimer ikke spiser svinekjøtt, er like gjeldende for kristne, om man vil følge skriften. Jesus kom for å oppfylle loven ikke for å gjøre den ugyldig. Syvendedagsadventistene viser respekt for at bibelen sier at svinekjøtt er urent, det skal dere ikke spise.

Det blir sprøtt når kristne glatt overser dette og feirer den “kristne” høytid julen med å fråtse i noe som deres egen bibel forbyr, mens det passer dem å bruke den samme bibel til å fordømme homofili. Det er inkonsekvens i beste fall. De hopper bukk over det som ikke passer dem i øyeblikket. Det ser ut til at man kan finne bibelsteder for å mene og gjøre hva man vil, men dersom svinekjøttet var urett og kunne skade helsa, så endret ikke Jesus på det. Det er bevist å være mer skadelig enn annet kjøtt, bla svetter ikke grisen og det er urin i kjøttet og diverse slikt som gjør at svinekjøtt er mer skadelig enn annet kjøtt.

Det ser ut til at bibelen hadde rett i en ting iallfall, men det vil ikke de fleste kristne rette seg etter fordi de vil ikke gi avkall på noe. Det er lett for de som ikke selv er homofile å følge bibelen i det, men der det koster og gi avkall på noe gidder de fleste kristne ikke å bry seg om bibelen sin. slik ser det iallfall ut fra mitt ståsted. Inkonsekvensen lenge leve og så klarer de å finne begrunnelser for alt de gjør i noen løsrevne skriftsteder likevel.

hmm
hmm
Abonnent
Svar til  Ratatosk
13 år siden

Ratatosk: På meg virker du sint på kristne personer. Kanskje har du møtt noen

fordømmende personer som det finnes mange av. Du nevner homofili, og bibelen er

ganske klar der. Men det betyr ikke at man skal gå rundt å hate de for deres legning. Jesus

elsker de homofile, og han valgte til og med å dø for dem.

Der tar du feil ang å gi avkall på noe. Dette landet (Norge), blir kalt et kristent land. Det er

ikke kristent i det hele tatt lenger. De fleste som kaller seg kristne er ikke det. De er heller

“New Age” som tar skriftsteder som passer seg selv som du sier, for å rettferdiggjøre sine

handlinger. Disse finnes det flusst av, men de er samtidig de som fornekter dens kraft.

Alle spiller gitar også :) men hvilket nivå?
For min del har jeg gitt avkall på alt jeg kan tenke meg. Jeg drikker ikke, driver ikke hor. Jeg

tar Guds ord meget seriøst. Jeg prøver å vokte alt min munn sier, og gjør jeg feil, ber jeg om

tilgivelse og vender meg bort fra det.

Rom 14.14:

Det vet jeg, og det er jeg overbevist om ved Herren Jesus, at ingenting er urent i seg selv.

Men for den som betrakter noe som urent, for ham er det urent.
15:
Men om din bror blir påført sorg på grunn av maten din, ferdes du ikke lenger i kjærlighet.
Du skal ikke med maten din føre til fortapelse den som Kristus døde for.
17:
For Guds rike består ikke i å spise og drikke, men i rettferdighet og fred og glede i Den Hellige Ånd.

« Forrige artikkel

Den største av alle trusler mot menneskeheten – materialisme

Neste artikkel »

“Emolusjon”

113
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x