/

Exopolitics – ”The Disclosure Project” oppdatering – Vi er ikke alene

8.9K visninger
1 minutt lesetid
56

Dr. S. Greer M.D. gir en 48-minutters oppdatering om offentliggjøring av statshemmeligheter rundt tema ET-teknologi og UFO’er.

Dr. Greer startet ”Disclosure Project” i 2001 med pressekonferanse som var dekket av internasjonal media. Over 50 vitner kom frem, høyt dekorerte militære, sivile og forskere som forteller om det de vet om hemmelighold av UFO’er og ET-teknologi brukt i militæret.

Linken nede leder også til flere beslektede filmer bl.a. til 4-timer videoopptak av Disclosure Project Pressekonferanse 2001

Herfra er spørsmålet om UFO’er nokså avgjort!

http://video.google.com/videoplay?docid=1127596292178999687&q#

En mer troverdig kilde skal du lete lenge etter!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

56 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Angående arrangerte presentasjoner med skuespillere:
The Truth EXPOSED pt1 http://www.youtube.com/watch?v=uiPb5inXCpc&feature=relmfu

Har lagt dette under artikkel med emne Disclosure Project fordi jeg personlig mener å ha sett mange presentasjoner om dette prosjektet som inneholder arrangerte skript og ikke fakta

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Kilde: WellAware1.com http://wellaware1.com/

Terje Fredvik
Abonnent
13 år siden

En god nyhet til oss som håper at det fins utenomjordisk liv: http://www.skyandtelescope.com/community/skyblog/newsblog/104031014.html

Michelle
Skribent
13 år siden

Fritz Springmeier talte direkte imot illuminati, nå sitter han i fengsel dessverre. Denne videoen sier også at Disclosure Project er mind-control fra illuminati:
http://www.youtube.com/user/mondocrat

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Fritz Springmeier er en bra mann, ærlig, grundig og modig.

Legg merke til at norske NWO-medier kjører masse propaganda om hvor “slemt” borgere i f.eks. Iran, Kina og Russland blir behandlet av sine myndigheter.

Men norske medier sier IKKE ET ORD om justismordet på Fritz Springmeier !

Springmeier er ikke engang på Amnestys liste. Der sa jeg det vel: Også Amnesty International er vel kontrollert av “noen” med hovedhensikt å avlede folks ekte engasjement, samt som et middel for å “klargjøre for angrep” ved å sverte myndighetene i land som er de neste ut for NWO-overtagelse. (Nå: Pakistan og Iran).

Så er det bare å håpe at Fritz Springmeier snart er tilbake ute i frihet hvor han hører hjemme. Få har vel gjort mer enn Fritz Springmeier i moderne tid for å beskytte vår frihet (at sheeple ikke ønsker å lytte der de er på vei til å bli påført lenker for klargjøring for transport til slaktebenken er en annen sak…).

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Veldig spennende, Cosmo. Og jeg lurer på hvor stor del av befolkningen har hatt lignende opplevelser.

Jeg lurer også på forbindelsen mellom det som kalles (i vår tid) “aliens” og det som i tusener av år har blitt kalt engler, alver, ånder osv.

Jeg tror vi kun kan forstå slike ting om vi utvikler vår bevissthet til et mye høyere nivå. Og vi må tenke i helt nye baner.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Dersom du mener av Norges befolkning, så tror jeg ikke det er så mange, men dersom man ser på kloden under ett, så vil jeg anslå tallet til å dreie seg om i alle fall en million mennesker!
Når det gjelder demoner, jinns ol. har jeg ingen forståelse av slikt, men ser j at Graham Hancock sier at det er vanlig at de som tar bevissthetsutvidende stoffer møter en viss type aliens. For min del kan jeg jo legge til at jeg har tenkt slik at om vi var mennesker som levde i en annen tid, og hørte det vi hørte, så ville vi nok trodd at det var Gud som talte til oss. Helt klart! MEN: Ånder farer ikke rundt i farkoster, og de omgir seg heller ikke med elektronikk!
Jeg tror du har helt rett i at menneskeheten enn så lenge kommer til kort når det gjelder å forstå dette fullt ut, men om vi tar NS som et tverrsnitt av utviklingen kan vi jo alle trøste oss med at VI ER PÅ VEI! :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Det er en god del kristne som har kommet til den konkusjonen at aliens er demoner, og noen tror de er hva man kalte alver i tidligere tider. Minner om at det også kan være mind control. Abductions er alltid mind control, reellt nok for den som opplever det men er altså manipulert/indusert i personens bevissthet med elektronikk.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

BelzeBob, nå har jeg kommentert dette før, men jeg klarer ikke å finne den igjen, men jeg har en kopi, så jeg legger den inn på nytt, selv om jeg ikke liker å plage andre med lange innlegg; men de som ikke har interesse kan jo bare hoppe bukk over galskapen!

EN LANG NYTTÅRSHILSEN TIL NYHETSSPEILET OG DETS LESERE

Når man leser om ufoer og utenomjordiske liv, kan en ofte ikke vite om de som forteller sine historier har en agenda. Det er jo trist å høre at selv Steven G. som leder The Disclosure Project kan berette at selv ikke hans barn tror på det han holder på med. Litt merkelig når han har så mange autoriteter med seg. Sender dere mitt lille bidrag til dere på nyhetsspeilet om temaet fra en som verken vil bli kjent eller har en agenda annet enn å bidra til å kaste litt mer lys over en sannhet som så lenge har blitt fortiet. Folk flest vet ikke en gang hvor ufattelig stort universet er og det er med på å bidra til at de heller ikke kan forstå de av oss som i alle år har hevdet at det jo er innlysende at vi ikke er alene i universet.
Ser at det diskuteres herunder hvorfor de utenomjordiske ikke er å se så ofte. Årsakene kan være mange. Bare det at de ikke vil dele sykdommer med oss og omvendt kan jo være en. Jeg tenker nå at det jo ikke kan være særlig interessant å komme til vår knøttlille klode befolket med hoder hvis hjerner halvt er ubebodd! Hva skal de på en klode hvor apekattene springer rundt og tar livet av hverandre for noen skarve kvadrat eller liter av organisk materiale, eller for en neve dollar! Må nesten si som Tommy sier til Tigeren i tegneserien; Det beste bevis på at høyere intelligens eksisterer er at de ikke har vært her!

FEM FLYGENDE OBJEKTER PÅ HIMMELEN OG ET RADARANLEGG!
I min barndom på midten av sekstitallet en gang opplevde jeg følgende. Vill oppstandelse i stuen. Hele min familie, mor, far og søsken alt i alt stykker seks, så fem lys som hang på himmelen. I mellom disse lysene gikk der lysbuer som gjorde at det kunne se ut som et femtall som hang på himmelen. Det var en ladet stemning for å si det mildt, noen sprang ut på trappen, andre prøvde å se fra et annet vindu. Lysene hang der i noen minutter. De hang veldig lavt over ett fjell som huser NATOs nordflanke sitt enorme radaranlegg i Finnmark. Senere har jeg etter å ha sett intervjuer på internett med de som har noe å berette forstått at de utenomjordiske alltid har vært opptatt av våre radarer. Vi var ikke alene om å se dette. Det ble avisoverskrifter i lokalavisen og UFO Norge var der og intervjuet blant annet min far.
Som barn flest ville vært var jeg nok mest opptatt av stemningen i rommet helt til jeg bestemte meg for å hoppe opp på sofaen å for å ta en titt på fenomenet. Jeg så fem klare lys. (men så ikke disse lysbuene i mellom som de andre beskriver) Det var ikke lenge jeg fikk se dem, men jeg fikk se når de forsvant og det er meget viktig. Har senere sett andre på nett si at alle sier det samme. Når de forsvinner går det så fort at det ser ut som om de forsvinner i løse luften. Vedkommende som sa dette på nett brukte til og med den samme håndbevegelsen som jeg av og til kan bruke når jeg sitter alene og tenker over saken. Han slengte ut med armen oppover for å gi ett bilde på hvor fort det går. Det var som magi! De forsvant fortere enn noe kjent jordisk fartøy kan bevege seg. Husker til og med at min mor ropte: “Der forsvant de”. Og det gjorde de også. De forsvant også ut av min bevissthet og dukket bare opp nå og da. Etter at jeg sent i oktober i 2008 hadde en opplevelse som har forandret mitt liv for alltid står hendelsen fram for meg så klart som om det hendte i går!

TO BARN BLIR BORTFØRT !
For noen år tilbake ble jeg kjent med en fyr som etter hvert ble en venn som jeg hadde flere samtaler med om alt mellom himmel og jord. En gang fortalte han meg at han og en kamerat hadde blitt bortført av et romskip i hans barndom. Han sa at han ikke husket så mye av det, men at hans eldre kamerat ofte snakket om det. Det er visstnok vanlig at folk ikke husker så mye fra bortførelser har jeg forstått. Det kan jo være alt fra hypnose til en beskyttelsesmekanisme. Det kan bli for voldsomt rett og slett. Jeg har også regnet meg fram til at dette må være fra samme periode som da de fem lysene viste seg. Hendelsen skjedde ikke i samme by, men i samme fylke. Vel, var det en hendelse? Hadde han virkelig blitt bortført på en tur ute på fjellet? Jeg ble selvsagt nysgjerrig og bestemte meg for å spørre den som var eldre og skal ha husket mer. Jeg gjorde det når det ikke var noen andre til stede. Jeg spurte ham rett ut om det var sant at han og kompisen hadde blitt bortført av et romskip! Mannen ble stum, ansiktet hans ble først hvitt , så rødt, og så hvitt igjen mens han stirret forbløffet på meg. Han ble nesten rasende, mumlet noe uforståelig ut i luften og levnet rommet. Jeg tok aldri opp det emnet mer! Reaksjonen var svar nok for meg. Den viser også noe som er forståelig. Du går ikke akkurat ut og sier til folk: – Jeg ble bortført av et romskip for noen dager siden! Det tror jeg faktisk ikke er så mange som ville hatt mot til om de opplevde noe slikt. Men det var tydelig at dette var noe som plaget mannen. Jeg har virkelig medfølelse med de som gjennom et helt liv må gå å bære på noe slikt. En må også huske på at folk er forskjellige. Jeg vet at jeg ville ha fortalt det til alt og alle dersom det var opplevd sammen med noen og ville ikke ha brydd meg om så hele verden hadde ledd av meg. Men så har jeg heller aldri hatt vett til å være redd for å stikke meg ut!

ET LYS SOM IKKE VAR AV DENNE VERDEN!
Denne historien bekrefter at folk er redde for å fortelle det de har opplevd til kreti og pleti. Vedkommende som har berettet dette hadde også sagt at han ikke turte å bringe dette videre til arbeidskollegaer. Historien kom til meg etter at jeg fortalte om min fantastiske opplevelse i 2008. To personer , uavhengig av hverandre og til forkjellig tidspunkt fortalte meg denne historien. Den ene var en nær bekjent av meg og den andre var hans samboer gjennom mange år. Han jobbet som yrkessjåfør og var på en lengre kjøretur. Han stoppet for å ta en pause ute i ødemarken et sted. Plutselig blir han selv og hele området rundt ham opplyst av et kraftig lys. Dette lyset var så kraftig og underlig at han sa: “Det var ikke av denne verden” . (Nøyaktig samme utrykk som datt ut av meg rett etter at jeg og min daværende samboer hadde vår hendelse i 2008)
Jeg har også her forstått det gjennom studier på internett at det er vanlig at romskip skanner overflaten på jorden. Det ses ofte lys fra romskipene som er rettet mot jorden. Det er jo egentlig ganske naturlig at fremmede ville gjøre nettopp noe slikt.

TI SEKUNDER SOM FORANDRET MITT LIV!
Jeg vil først få knytte noen kommentarer til hendelsen jeg skal beskrive for dere som tar dere bryet med å lese: Jeg har jobbet med musikk og lyd i mange år og er derfor mer enn kvalifisert til å bedømme det vi faktisk hørte. En vanlig lytter ville nok ikke hatt samme evne til å bedømme lydkvaliteten og romklangen som skal beskrives. For å gi et bilde på dette; forestill deg at du tar på et par briller og du plutselig kan se et insekt på en vegg som er hundre meter fra deg. Da har du et bilde på klarheten av lydene som skal beskrives. Det eneste i rommet som i teorien kunne ha produsert lydene var et stereoanlegg. Dette anlegget hadde jordingsfeil og brummet sterkt allerede på lavt volum. Stereoanlegget sto på med en CD i, det sto på lavt volum. MEN: Det kunne aldri ha produsert et så klart lydbilde på et så vanvittig høyt lydvolum, og det kunne heller aldri produsert en slik surround lyd selv om et stereoanlegg kan produsere såkalt falsk surround. Lydene spratt opp fra alle kanter, rett bak oss, en meter bak, to meter bak, osv. i alle retninger. Så langt jeg kan bedømme finnes det ikke lydutstyr på vår klode som kunne ha skapt en så vanvittig klar og distinkt lyd. Det eneste jeg har lurt på om jeg kunne ha bedømt feil er om rommet virkelig var så stort. Jeg har senere fått bekreftet gjennom å lytte på radio som sender fra sportsevenemanger at jeg ikke tok feil: Romklangen kom fra et rom som var på størrelse med flere fotballbaner. Vel! Til saken.
Oslo. Sent oktober. Klokken ett om natten. Jeg og min tidligere samboer sitter i sofaen i stuen og det er helt stille i stuen og tid for å legge seg. Plutselig skrur Tv-en seg på av seg selv og det blir sandstorm/snøstorm på skjermen. Stuen fylles av de merkeligste elektroniske lyder som spretter opp på alle kanter. Lydene har et voldsom volum uten at det blir smertefullt for øret. En romklang forteller oss at disse lydene kommer fra en gigantisk hall. Utover i rommet brer det seg i tillegg til disse utrolig merkelige elektroniske lydene av ulik styrke og karakter også en lyd som kan minne om spytt som “løsner” i munnen. En type lyd som er så suptil at det ikke nytter å fremprovosere den i munnhulen, men den kan komme til meg noen ganger når det er helt stille rundt meg. Disse merkelige “boblene” som sprekker strekker seg ut i det uendelige i dette vanvittig store rommet. MEN; Midt opp i dette lydinfernoet bryter en stemme i gjennom. Stemmen har en slik styrke/volum at det ikke bare fyller rommet men det fyller meg med andakt!! Stemmen later til å komme fra omtrent tjue meter oppe i rommet, mens avstanden er vanskelig å bedømme på grunn av stemmens utrolige styrke og klarhet, men helt nært i rommet var ikke dette vesenet. Stemmen er utrolig dyp, og snakker meget sakte. Men, milde moses, herre min gud , hvilken stemme!!! Det er ikke til å fatte. Hvilken fylde! Hvilken kraft! Hvilken autoritet! Tro meg. Om det sto en million mennesker foran dette vesenet og det hadde pekt i en retning for å befale de å gå i den retningen ville samtlige ha adlydt. De som ikke gjorde det måtte enten ha vært døv, døvblind, eller spik spenna gæren. Tro meg når jeg sier. Dette kan ikke forklares og kan bare forstås ved å oppleves, men dette vesenet som talte med slik kraft og med et befalende tonefall ville ha skremt vannet av hvem som helst på vår klode!! Og det sier jeg, herre Jeremias, om dette vesenet og hans likemenn skulle hatt onde hensikter. Vi ville ikke hatt en sjanse. De hadde spist hele menneskeheten til frokost om de ville!
Min samboer var livredd, og mens hele seansen varte forsøkte hun fortvilet å trykke på fjernkontrollen til tv-apparatet. Husker at jeg rakk å tenke: – Det der er fåfengt, det har ingenting med Tv-en å gjøre.
Når det gjelder lydene som spratt opp fra alle kanter har jeg en gang i min ungdom hørt noe som kunne ligne. Men jeg vet ikke om de lydene var autentiske, men det var et radioprogram som gjengav lydene fra tarmsystemet når det hadde fått mat og prosessene med å fordøye maten satte i gang. Men de lydene vi hørte var mye kraftigere både i volum og fyldigere i tone, men de hadde samme karakter. Det er jo litt interessant at begge lydene utenom den vanvittige stemmen kan minne om lyder fra livsprosesser!
Om rommet som ble gjengitt i form av romklang kom fra et hus eller et romskip kan en jo bare spekulere i, men det var jo litt interessant å høre den engelske sangeren Robbie Williams berette til Skavland at han hadde sett ett firkantet romskip på størrelse med en fotballbane.
Nå har jeg gjennom mitt liv gradvis nærmest blitt en misantrop eller en sosiopat fordi jeg ikke kan forstå at menneskene er så lite villig til å stille spørsmål ved alt som er opplest og vedtatt. At de så lett kan godta både den urett som blir gjort mot andre, og den urett de ikke vil se kan bli gjort mot dem selv gjennom de strukturer de er fanget i. Det er viktigere om Manchester United slo Chelsea enn om en ny krig er på gang, en valutakrise er under oppseiling, eller om det finnes en gud eller om det finnes liv andre steder. Derfor har det vært en udelt glede å finne frem til Nyhetsspeilet. Det har nærmest blitt selve livsnerven i en verden som i en slik grad er opptatt av selvbedrag. Det er så flott å se at det finnes mennesker som er opptatt av å snu på de stener som er å snu på.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Men hva sa denne stemmen?

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

He he! Jeg visste det spørsmålet ville komme! :)
For det første var stemmen i et svært dypt toneleie. Jeg syns det hørtes ut som en diger skapning. (Men det var jo også en enorm gjenklang i rommet, så det er vanskelig å si)
Videre talte den garantert ikke noe jordisk språk!
Stemmen hevet og senket seg svært langsomt i forhold til det vi mennesker er vant til, og på en svært underlig måte. Men det var et språk og jeg fikk med meg at der var vokalene a og o. Men jeg kan love deg at jeg den dag i dag fryser på ryggen når jeg tenker på hva vi hørte. Magefølelsen bare sier meg at dette ikke var et vesen jeg ville ha stolt på, men jeg kan jo selvsagt ta feil. For meg hørtes det ut som om det ble gitt en ordre av noe slag, men det er også bare ut fra en følelse jeg fikk under seansen.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Jeg kan jo legge til at ettersom det er mange som hevder som f.eks Phil Schneider at Aliens grey lever under bakken (han hevder han drepte to stykker i kamp) i store fasaliteter har følgende tanke ulmet: Ettersom lydene var så sinnsykt høye i volum, og så ekstremt klare, kan det jo tyde på at kilden til lydsignalene var svært nære. Dvs. Under Oslo!!!!
Romklangen tydet jo på at dette var snakk om en gigantisk hall med mye relfeksjon! Vet det høres sinnsykt ut, men en kan aldri vite, og da er det jo ikke til å undres over at de er vanskelig å spore.

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Cosmomind
13 år siden

Nå svarer jeg her på kommentaren du sist la til, siden den var umulig å kommentere [?].
Disse folka kan garantert mikse med lyd/illusjoner som de vil, men utelukker ingenting. Men istedet for en undergrunnsbunker er fordelene flere med en flyvende bunker. Interessant nok så har jeg hørt i det siste om finurlige opplevelser i ETV’er: Skip nærmer seg person, ser ut til å være 30 meter i diameter. Skip plukker opp person, og når personen er kommet innenfor kan h*n se 100 meter i alle retninger! Du sa jo også at du hørte lyden over deg, uten at det har noe å si, men jeg tror de foretrekker fleksibilitet m/ usynlighet.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Cosmo

Vil du dele med deg av disse personlige opplevelsene dine? Hadde vært interessant å høre. Selv har jeg kun sett en ganske liten UFO på himmelen (lyste som en stjerne og forandret brått retning), men ikke noe mer enn det. Vel, jeg har hatt andre såkalt paranormale opplevelser, men jeg vet ikke om jeg vil forbinde disse med UFO/aliens-fenomenet eller ikke.

Ja, det er ikke rart at “skeptikerne” (som kun er skeptiske til det som ikke forkynnes som hellig evangelium av styresmaktene) ikke kan se noe beviser. Stikkordet er se. En blind kan ikke se, og disse folkene er blinde.

Steven Greer/Disclosure Project? Jeg vet ikke hva jeg skal si. Men en video jeg så der flere titalls eks-militærfolk stod fram og fortalte om møter med aliens osv, ofte helt på gråten, den må jeg si var ganske overbevisende.

Alternativet til at disse folkene snakker sant må være at hele gjengen var blitt utsatt for noe heftig mind control. Men jeg tviler på det. Da tror jeg det er mer sannsynlig at de faktisk var i kontakt med UFO’er og aliens.

Allikevel – det er bra med litt ekte skeptisisme: hvor er disse UFO’ene og aliens ifra? Kommer de nødvendigvis fra verdensrommet? Hva med hemmelige militærprosjekter?

Det jeg syns er trist med Disclosure Project er at de har holdt på ganske lenge, men har liksom ikke brutt igjennom. Hvor er den nye teknologien? Det er jo dette spørsmålet som er det viktigste: å forsyne menneskeheten med en ny, ren, og langt mer effektiv energi. Vi kan ikke fortsette med de eldgamle, skitne og ueffektive energiformene vi nå har brukt i 100 år.

Justitia
Justitia
Abonnent
13 år siden

Michelle: Eg har kome til same konklusjon som deg, Michelle. Verda vil bedras.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

En kan jo lure på hvem som avleder hvem noen ganger! Personlig mener jeg at Steven Greer virker svært troverdig. At han kan ha blitt lurt noen steder er noe helt annet. Den eneste tanken jeg har hatt omkring dette var etter at jeg så “The Indipendent Day” og i ettertid har prøvd å skaffe meg en viss oversikt i jungelen, er følgende; Ja, det kan hende at myndighetene vil ha oss til å se opp, mens vi i virkeligheten burde se ned, dvs. under bakken! Så utrolig det enn kan virke, for noen og enhver av oss. Time will tell!!

Michelle
Skribent
13 år siden

Swerdlow sier Disclosure er laget av illuminati!!!

Ca. 28 minutter ut i dette intervjuet bekrefter også Stewart Swerdlow at the Disclosure Project er laget av illuminati og myndighetene/ militæret for å kontrollere oss, og gjør at vi egentlig ikke blir noe klokere, det gir noe sannhet, mye disinformasjon og avleder oss:
http://www.blogtalkradio.com/isiswisdom/2010/02/10/true-blood-blue-blood-with-stewart-swerdlow

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
13 år siden

Terje, det er jo nettopp det som er; det er lagt frem så mange beviser at man foreløbig må kunne si: – Take it, or leave it. Om det skulle blitt rettsak av det ville det blitt historiens lengste rettsak! Konklusjonen er jeg overbevist om ville blitt at, JA, vi har og har hatt besøk!
BelzeBob, jeg liker svært godt at du konsekvent skriver “skeptikere”.
Jeg kan bare nevne at jeg selv har holdt rettsak for meg selv om mine personlige opplevelser hver dag i over ett år, og jeg ender alltid opp med samme konklusjon. Dette var ikke av denne jord.
Det er forøvrig forstemmende å oppleve at historien om Doug & Dave faktisk lever i folks bevissthet som en opplest og vedtatt sannhet. Der har du “skeptisisme” på sitt beste!

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

(Trollegjengen fra Skepsis.no) – Man skal aldri undervurdere fornektingens kraft. Jeg vedder på at en UFO faktisk kan lande i hagen til Michael Shermer (“skeptikernes” guru) og romvesener kan gå ut av UFOen og ringe på døren og si “hei!” – og Michael Shermer nekter å se og høre de. Han hadde nok insistert på at “fordi dette er umulig – så kan det ikke være mulig.”

Ja ja, det er no0k Doug & Dave med planker på beina som har laget alle kornsirklene i historien. Fordi det er jo ingen annen forklaring. Og alle UFOer er fly, satellitter og værballonger. For ellers blir vår bittelille, men trygge virkelighetsmodell utfordret. Og det tåler vi ikke.

Sithious
Sithious
Abonnent
13 år siden

Faktum er at vi ikke vet om det finnes intelligent liv utover mennesket. Ingen konkrete bevis foreligger, noe man nesten skulle tro det ville gjort med tanke på mye materiale det finnes rundt akkurat dette emnet.

Hvis vi beveger oss inn i konspiratorisk territorium, så har vel flere, derav Bill Cooper hevdet at trusselen fra oven er fabrikert. Hvorvidt Bill snakket fra levra og hadde tilstrekkelig innsikt å trekke en slik bombastisk konklusjon kan man jo stille spørsmål ved, men spørsmålet om hvorvidt slimete menn fra mars eksistere er ikke besvart på noen måte.

Terje
Skribent
Svar til  Sithious
13 år siden

Der tar du feil, faktum er at det finnes masser av beviser på at vi blir besøkt og at vi har blitt besøkt. Problemet med disse bevisene er at de blir diskredert, latterliggjort eller på annen måte debunket som tull. Det finnes dokumenter, bildebeviser, skrifter fra eldre tider you name it bare opp til en hver og godta bevisene som ligger der. Jeg har godtatt de fleste av disse bevisene ergo vet jeg at vi blir besøkt og at de har vært her tidligere og manipulert menneskene i årtusener.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Nei, det er akkurat det det ikke gjør.

Hva er bevisene for at vi blir besøkt? Kornsirkler? Bilder? “Lekkede” militære dokumenter?

Faktum er at det ikke finnes noen konkrete bevis som gjør at man kan determinere svaret på denne problemstillingen. Man kan derimot gjøre seg opp en mening på grunnlag av den enorme mengden materiale som finnes om emnet.

Det er ikke noe galt å tro at romvesner har besøkt jorden, men det er ikke noe man kan vite med mindre man har personlig erfaring utover tilgjengelig informasjon.

Hvis romvesnene vil at vi skal være klar over deres eksistens, må jeg si de gjør en svært dårlig jobb.

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Sithious: Det finnes millioner av bevis på at vi har hatt besøk.
HADDE JEG FÅTT EN HALV TIME MED DEG PÅ TOMANNSHÅND OG DELT MED DEG MINE EGNE ERFARINGER ER JEG OVERBEVIST OM AT PIPEN VILLE FÅTT EN ANNEN LÅT: SÅ TA DET HELT MED RO: ALIENS EKSISTERER! DET ER IKKE NOE Å DISKUTERE EN GANG!
( JEG BLIR MILDT SAGT FORBANNET NÅR NOEN HARDNAKKET NEKTER PÅ AT VIRKELIGHETEN ER VIRKELIG BARE FORDI DE SELV IKKE HAR HØRT ELLER SETT NOE )
Hvorfor tror du jeg leser Nyhetsspeilet?
Først og fremst fordi JEG VET AT DE EKSISTERER, dernest fordi jeg i aller høyeste grad bryr meg om hva som skjer på vår planet.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

Jeg sa aldri at romvesner ikke eksisterer. Hvis du har personlig erfaring så skjønner jeg standpunktet ditt godt, og jeg må jo si at å høre andres personlige erfaringer er mer overbevisende for meg enn lugubre youtube videor. Nøkkelordet her er riktignok høre, det må være en dialog for at det skal ha noen nytteverdi.

Terje
Skribent
Svar til  Sithious
13 år siden

Du har ikke godkjent bevisene, jeg har godtatt de bevisene som ligger der det er forskjellen. mange av disse bevisene ville holdt i en rettssak og flere ville blitt dømt for disse bevisene. Det som er merkelig er at dere benekter bevisene, men men jeg tror at innerst inne vet dere de er her, men det ytre vil ikke godta bevisene før en løgner står frem og erkjenner at vi er blitt løyet for. En løgner er i dette tilfellet Obama eller Jense gutten.

Terje
Skribent
13 år siden

et sitat fra Bente muller:

En jungel ligger foran
Noen veivisere våger jeg ikke bruke

veiskilt satt opp av andre stoler jeg ikke på

Stier etter andre ekspedisjoner frykter jeg

Gamle leierplasser haster jeg forbi

Egne stier må jeg merke over jomfruelig land, over ubestegede fjell og ubygde varder.

Andres spor er ikke mine. De fører alle til det landet jeg forlot i sorg

Ingen kjentmann kan vise meg vei for mitt mål har ingen ennå sett.

Den eneste vei jeg kan bruke er min kropps radar. Ved den må jeg uopphørlig lytte for ikke å bli forledet av falske signaler som vil drive meg av kurs.

Foran meg hever seg universenes høyeste hinder Lys muren, tankenes barrikade.

Jeg er et esel drevet av en usynlig rytter stående foran det kosmiske glassberget Jeg er ingen, ingen kan alt.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Sjekk dette bildet fra planeten Mars !! http://photojournal.jpl.nasa.gov/jpeg/PIA10214.jpg

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Hva er det tror du Ulven?
Visse har blitt latterliggjort for å si at det har vært baser på Mars en tid..

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Jeg ser ingenting som tyder på at det er bygd noen strukturer på mars. Man ser gjerne det man vil se.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Her er bakgrunnsinfo om bildet – NASA-bilde PIA10214:

“American lawyer Andrew D. Basiago about his discovery of life on Mars in NASA photograph PIA10214, which is a panoramic montage of a series of snapshots of the Martian surface that were taken by NASA’s Mars Exploration Rover Spirit in 2007, when Spirit was perched on the western edge of the Home Plate Plateau in the inner basin of the Columbia Hills range of the Gusev Crater on Mars.

How the evidence of built structures on Mars found in NASA PIA10214 is so strong that it proves that Mars is – or once was – inhabited by beings capable of building things.

How some of the best evidence for built structures is lying within plain sight, on the right side of the cliff directly in front of Spirit. There, laid out like a child’s toys, are The Sarcophagus of a King, an aqueduct shaped like a Water Sprite, and the scaffolding of a long-ago abandoned building crafted to resemble The Face of a Bull.

How the sarcophagus resembles a tin soldier and has the head and body of a king in the Egyptian style. We can readily see the king’s eye, ear, and beard. Amazingly, his thin neck remains intact. The king is wearing a hat identical to the banked, cylindrical type worn by the Great Royal Wife of the Sun King Pharaoh Akhenaton, Queen Nefertiti, as depicted in the iconic bust of her discovered by Ludwig Borchardt at Amarna, Egypt in 1912.

How, as with the sarcophagus, an Egyptian hat sits atop one of the stone heads on Tsiolkovski Ridge and The Queen at the Outcropping, whose “Gray” face and mitered hat blend into the terrain because they were carved from the same amber-colored rock. Curiously, the statues on the ridge and the sarcophagus have been placed true north, which suggests that the entire area might once have served as a funereal site.

Metaphorically, they also point to Egypt and the historical linkage between Ancient Egypt and Ancient Mars.”

http://www.examiner.com/exopolitics-in-seattle/discovery-of-life-on-mars-by-andrew-d-basiago-chosen-1-ufo-story-of-2008

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Hm.. energiene fra Mars er kraft, styrke, pågangsmot, krig/kamp – maskulinitet, astrologisk og esoterisk sett. Det er selvsagt mulig det kan ha vært en sivilisasjon der tidligere i samme dimensjon og frekvensnivå som vi lever nå, som utslettet seg selv og så flyktet noen til jorden, er det hypotesen?

Det er også mulig at det fremdeles er liv både der og på andre planeter i vårt solsystem og utenfor, i andre paralelle dimensjoner. Strukturene i forgrunnen så mer jordiske og nåtidige ut, det var det jeg tenkte på i første omgang. Men det kan være begge deler…

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Singoalla
13 år siden

Helt til venstre litt nede er figuren jeg liker så godt, og har som avatar. Man kan også se mengder av skrot og dyrehodeskaller liggende rundt, særlig i høyre del. På sentralhaugen, høyre del kan man se to oppstikkere på en stor stein. Disse var der ikke da et senere bilde ble tatt.
Likens er det med bilder av baller i grupper på steiner, de forsvinner. Har sett mest svarthvitt av disse men også med farger, da ble de blå. Husker ikke hvor jeg fant dem, google den som vil. Gjør det vel en gang senere.

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Bildet er nok tatt av en “ufarlig” del av Mars og/eller redigert. Uansett, bildet viser helt tydelig at Mars har atmosfære. Mye dis i bakgrunnen og himmelen er ikke sort. At Mars er en død planet er garantert desinformasjon.
Mars var bebodd helt til Malona/Maldek eksploderte og flyttet den lenger vekk fra sola. For ca. 200 000 år siden. Men kilder fra 1.3 millioner år siden som kom til vårt solsystem for å slå seg ned var først innom Mars men reiste videre til Jorden og Maldek/Malona siden Mars allerede da var en planet som etter målinger de utførte var en planet som sakte kom til å kjøles ned.

Sithious
Sithious
Abonnent
Svar til  MortenB
13 år siden

Hva er Malona? Hvordan kan du vite at denne informasjonen du presenterer her stemmer overhodet?

Hvilke kilder fra 1.3 millioner år siden er det snakker om?

Man bør være kritisk til mye av det man leser på internett, selvom noe høres utmotstålig spennende ut, så betyr ikke det at det er sant. Det må redegjøres for hvorfor akkurat det er sannheten gjennom bevis.

Hva bevis er kan man si er en subjektiv vurdering, men det må iallefall ligge til grunn noe som gjør det fornuftig å tro på hva som blir presentert.

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Sithious
13 år siden

En tidligere planet i krig, som ikke forsvant, men ligger i sin bane. Bare oppdelt i milliarder av biter i det forræderiske asteroidebeltet :]

Tro eller vit som man vil. Åpenhet kan bringe en dit en aldri trodde en ville, slik som med de fleste av oss – i latterligjørelsens galge. Dette tema er nært beslektet med åndsvitenskap i form av bevisførsel for ihvertfall meg, iom at en må basere seg hovedsaklig på vitnesbyrd fra så mange personer man stoler på som mulig, ofte personlige relasjoner [eller seg selv!]. Og det er når det blir personlig at det begynner å gro en spire. Så sammenligner man egne erfaringer og oppfattelser med andre og ser det gi gjenklang. Ikke så rent få av stor rang og rett kvalifisering har delt med omverdenen sine sjokkerende opplevelser: Forh. presidenter Jimmy Carter og Ronald Reagan, presidentkandidat Dennis Kucinich, senator Richard Russell, astronauter Buzz Aldrin og Gordon Cooper [uavhengig], nyhetsanker Walter Cronkite, astronom Clyde Tombaugh [oppdaget Pluto], Christopher Columbus, Alexander den Store [flyvende ildskjold avverget elvekryssing], Mick Jagger [dobbelt], John Lennon, og bråter med piloter, militære, politimenn, radaransvarlige og den slags om de har mer troverdighet… Det blir for mye å nevne alle kjente folk dessverre.
Det er nesten alltid et vondt sjokk “å våkne” når ingenting stemmer med offentlige sannhetsversjoner… Men tilbake er ingen vits å gå, når veien er stengt av hva bevisstheten vet.

Håper det var en god nok forklaring til å beskrive hvordan det henger fornuftig sammen for meg, m/ flere sannsynligvis.

En annen ting er en konklusjon skeptikere generelt drasser med seg i debatter, uten å legge den på deg: “Vi er for lavtstående til å være interessant.” Vi har da selv aldri tatt skade av å studere laverestående dyr+primater og kulturer? Snarere har vi lært en hel del! Og hvis de har noe de ønsker å ta fra oss eller bruke oss [mao. negative ETs], ville det da vært fordelaktig å oppsøke en mer avansert kultur bare for å bli kjeppjaget, eller utnytte svake, dumme mennesker? Hvis de etter sigende ønsker å finne igjen tapte gener og følelser er dette den perfekte plass…

Michelle
Skribent
13 år siden

Kjære Mike og alle andre
OBS: Disclosuer Project kan være dissinformasjon, jeg har lest det flere plasse på internett, men kommer ikke på alle, men iallefall kan det være finansiert av selveste Rockefeller for å få oss til å gå på en slags fake invasjon av onde aliens de planlegger der Obama skal redde oss og innføre offisiell NWO:
http://www.unexplained-mysteries.com/forum/index.php?showtopic=136605
http://www.bibliotecapleyades.net/exopolitica/esp_exopolitics_ZZE.htm

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære Mike, ja det du sier her er jeg helt enig i, takk! Jeg har ikke noen konklusjon eller fasitsvar jeg kommer med her akkurat nå, jeg bare viser til at det er noen som sier noe annet, bare sånn for de som vil grave mer i dette. Jeg selv burde gravet mer i dette kan jeg se, men det er jo aldri for sent å grave, og kan vi egentlig få gravd nok?

For er det disinformasjon, så er det jo LiVSViKTiG at vi alle får vite det. Sannhet er ofte godt kamuflert, men sannheten må frem, nå! 

Ofte er det uansett vanskelig å være sikker på hva andre sier, men vi må ha så mye fakta på bordet vi klarer. Om jeg er enig i det noen skriver, støtter jeg det. Er jeg uenig, sier jeg min mening. Og er jeg usikker, linker jeg til hva andre sier.

Det er bedre å være skeptisk en gang for mye, enn en gang for lite.

Jeg selv vet at jeg har vært borti diverse som viser seg er disinformasjon før. Mange ganger skjules disinformasjonen bak en masse med logisk forklaring og fakta. Men de store nyhetene, eller de grensesprengende avsløringer eller bevis, får vi egentlig ikke. Disinformasjon kan bare være en måte å distrahere på (distraction). Dette er svært utbredt, selvsagt jobber NWO enormt med å gi oss disinformasjon!!!! Derfor er det ALLTiD viktig at vi alle graver i alt så godt vi kan.

For om våre ledere er aliens, om de er shapeshifters og har kontakt med onde aliens både fysiske og demoner i underverdenen (undergrunnstunneller og byer under jorden i USA og UK), så er det godt mulig at Disclosure er distraksjon, forvirrelse, gammeldags mind-control-teknikk, kanskje for å få oss altså til å se bort ifra denne muligheten at myndighetene selv er aliens? Også kan det være for å få med seg folk som er interessert og står ikke er så fanget i matrix, til å bruke tid og krefter på ting som ikke løser noe, eller er sakens kjerne. Mens NWO uforstyrret kan holde på med sine andre og langt viktigere prosjekter.

Ikke alltid jeg dessverre har tid til å sett meg inn i alle ting, her får dere som har lyst gå inn i de ulike linker og grave, DYPT, alle kortene må vises. Iallefall der vi har med en anti-NWO-agenda som Rockefeller kanskje sponser, her er det noe som ikke stemmer. Hvorfor sier noen at akkurat Rockefeller står bak? Og det stopper ikke bare med Rockefeller. Rothschilds er også involverte, ifølge selveste Alex Jones, noe han har påstått flere ganger:
http://forum.prisonplanet.com/index.php?topic=142451.0
http://www.infowars.com/ 
http://www.infowars.com/audio/200910/200910.html

De fleste på Nyhetsspeilet anerkjenner jo Alex Jones som meg for å være svært troverdig. Det kan jo likvel være at han tar feil en eller annen gang selvsagt. Men for de som leser dette og ikke kjenner til ham, vil jeg gi litt kort informasjon – Alex Jones bryter grenser og gir oss ny informasjon som åpenbart går imot NWO, han har filmet inne i steinuglen i Bohemian Grove, filmet seremoni og lagt ut på internett, lagt ut flere David Icke intervjuer på sine offisielle kanaler, intervjuet Jesse Ventura om tildelignen av “freds”prisen til Obama, og han er stadig aktiv mot NWO, advarslene mot vaksinene og mye han har sagt har vist seg å stemme. Alex Jones er en veldig troverdig mann i mine øyne. Hva er det Alex prøver å si oss?
http://video.google.com/videoplay?docid=-692561175822621557#

Det man kan spørre seg er. Om du jobbet MOT myndighetene/ militæret/ illuminati, ville du ikke da sett på Alex Jones som din største venn? Om da han offisielt tikevel til og med skulle beskyldte deg for å samarbeide med myndighetene, ville ikke du gjort alt i din makt for å motbevise det, ta kontakt med Alex Jones osv? Hvorfor har ikke Disclosure Project giddet eller klart å overtale Alex Jones til å trekke sine anklager?

Supert at du viser til at de har nevnt det med falsk invasjon Mike, dette er gode kort på hånden til Disclosure.takk, der har du fått fjernet ett viktig spm for oss, men kan vi være helt sikre på dette prosjektet likevel? Vet vi sikkert at Rockefeller ikke sponser det?

Jeg har sett bøker og pratet med noen som støtter Disclosure Project før, men etter at jeg fikk denne informasjonen om at de kan være dissidenter (sprer feilinformasjon og holder tilbake ting for å forvirre og berolige på vegne av illuminati), har jeg siden unngått helt å lese om de. Når de nå dukker opp i en artikkel her, var jeg rask med å nevne min misstanke til de bare for sikkerhets skyld altså kjære Mike. Jeg kunne som du sier Mike satt meg mer inn i det, og dette er noe vi kan gjøre nå, vi må slå fast om Rockefeller er involvert iallefall. I følge David Icke er både Rockefeller og Rothschilds en av de 13 mektigste blodslinjene oppe i illuminati-pyramiden som bestemmer over alle, både mennesker og dyr dessverre.

Mye er dessverre feilinformasjon, uvitenhet eller rett og slett dissinformasjon selvsagt, det er ikke alltid lett å vite helt sikkert hva som er hva, når attpåtil NWO har den “fordelen” at de samtidig kan bestråle, vaksinere og forurense oss på alle tenkelige måter, uten at folk er klar over hvor tankene, følelsene, sykdommene og depresjoner kommer ifra dessverre, at det kommer fra ulike former av MiND-CONTROL.

PS: merk også at eliten gir oss alltid bilde av de negative og mest onde aliensene for å skremme, de fleste aliensene er lik mange av oss mennesker selv, iallefall de fleste gode.

Både Rotchschilds & Rockefeller er en av elitens aller mektigste og rikeste mennesker, helt klart en av de bak NWO. Om det viser seg at han sponser Disclosure Project, så er jeg overbevist om at Disclosure Project er ikke til å stole på, det kan være at han sponser for å hindre de i å omtale ham, men det tviler jeg på han gidder, jeg er redd han er bak og styrer.

Når man tenker på hvor mye makt illuminati har. For oss som selvsagt vet at illuminati selv sørget for 911, hva da med Iran for eksempel. Hvorfor har ikke Iran offisielt avslørt illuminati? Hvorfor bekrefter ikke de at USA selv står bak? Kan det hende Iran’s ledelse er under mind-control? Eller er rett og slett Iran en viktig del av illuminati selv? Konklusjonen her trenger ikke jeg å ta for noen.-)

Jeg personlig stoler iallefall 100% på UFO-kontakt-person og white time healer ambassadør Channie West ( http://www.wistancia.com/tne.htm ) og på Dr Rauni-Leena Luukanen-Kilde.

Believe nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense. 
♡Buddha♡

Kjærlighet er glede, men en av de største gledene er frihet, men om din egen frihet går ut over noen andre, da går de også ut over deg selv og er ikke frieht lengre..
KjÆRLiGHET TiL ALLE, til og med til nwo og illuminati og demonene selvsagt også♡♡♡♡

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

ALEX AVSLØRER jo Disclosure Project og Bohemian Grove, NWO, FN, NATO osv og er på lag med David Icke som er viktig, men også svært troverdig at han avslører Vati-Can (Profetisk-Drake):

Alex exposes the Vatican;-)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

OG hvordan gjenkjenne shape-shiferne da? Om du mener de finnes?
Er det noen kjennetegn? Kaldt hjerte og store ego?
Noen ytre kjennetegn? Ja de ligner, Bush og Elisabeth og co..
Men neppe alle.. jeg tror de er beskrevet i Joh Åp 2,9 og 3,9.
Og de er neppe menneskelige..
Det var Som Diana sa – not human..
De har ikke noe hjerte eller samvittighet.
Tror du de har selv-innsikt, Michelle? ;-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

De er jo snille også, men de drikker spesielt baby-blod og menstruasjonsblod (inneholder menneskeegg). De shapeshifter i black rituals, Arizona Wilder navngir de, alle bør se intervjuene med henne og lese David Icke’s bøker, se filmen “They Live” også, noen av de har ikke sjel heller vistnok, som robotmennesker, noen får sjelen byttet ut med en demon-sjel (ond ånd), man kan gjenkjenne de på at de ikke har aura og at noen har svart aura, dette er kjent innen satanismen, ond/ black healing gjør de også, de spiser energi uten å gi, kanskje kan man bruke aurakamera til å se det.-)

Arizona WIlder:
1. http://video.google.com/videoplay?docid=1289338414420676723#
2. http://www.youtube.com/user/2012Consciousness#p/a/50875118EA8A32C2/0/aptkO-OySPc
3.

De som redder oss er: kjærlighet, tilgivelse, omsorg, frihet, glede, spre informasjon, sannhet osv, være skeptiskt til alt, ha fokus på kjærlighet og lys♡

Det er på tide at vi bryr oss mere, ikke vent til vi blir direkte ødelagt selv før vi sier ifra, det som skjer med andre skjer også med oss selv – fordi det holder kjærlighetsfrekvensen på hele jorden nede og gjør oss alle deprimerte og syke, det er ikke hvor mye penger vi har som betyr noe, det er mind-control bare, det som betyr noe er hvor mye kjærlighet vi gir til alle♡

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Takk Michelle for denne perlen av et innlegg fra deg :-)
De som mangler sjel kalles også: Mechanisation man, eller noe slikt. Mekaniske mennesker. De sjel-løse ja.. men demoner og de falne englene kan også inkarnere, glem ikke det. Dragen og hans like ble kastet ned på JORDEN, og her inkarnerer de blandt oss. “Det er mange dyr blandt dere, i menneskeham” – sa Jesus i Thomasevangeliet og mente ikke vanlige dyr..

Ugresset har også rett til å være hos dere inntil innhøstigen, da skal klinten skilles fra hveten, bukkene skilles fra fårene.. alt dette står i Bibelen.

Du skrev et sted at de elsker Bibelen, der er vi uenige. Alt tyder på at de misliker og bekjemper kristne, dvs sanne kristne. Og så sprer de falske vranglærer og desinfo. Det står i Bibelen også. De har ikke noe hjerte, ikke noen samvittighet eller evne til empati. Snille også sier dy? Neppe.. bare om de har baktanker med det, kun om det tjener deres egen agenda.. De er kyniske og iskaldt beregnende, spør du meg.

T
T
Forfatter
Svar til  Michelle
13 år siden

Her er en nettside om reptiler, historie, kjennetegn osv:

http://reptoids.webs.com/

Ikke for å ta fra sanne kristne noe som helst Singoalla, men jeg tror nok ikke de kreftene som er misliker bibelen, det eneste de misliker er at folket har tilgang på den. Enkelte tror GT er den riktige og at NT er korrupt, vel, kreftene som er var nok sterkt innblandet i den “første” også, for ikke å snakke om den KingJames godkjente versjonen som jeg forøvrig har en artikkel om på engelsk.

GT skrevet på Hebraisk, trolig av Atonistene, da de hadde samme syn på ting som Guden i GT. NT skrevet på Gresk, ett av landene Atonistene søkte tilflukt i da de ble kastet ut av Egypt osv osv (det er disse kreftene vi kjemper mot den dag i dag, de elsker kaos, se på verden i dag).

Jeg tror heller ikke man finner Jesus i en bibel, dog man kan nok finne mye rart som kan tydes mange veier, både hva eksoterisk og esoterisk kunnskap angår.

Hva disclosureproject angår så er det veldig viktig da dette er informasjon og kunnskap som det vil medføre riktighet om jeg sier at kan ha en effekt i positiv retning, da med tanke på bevissthet og endring der i gården. Folket trenger kunnskap, for vi kan ikke gå rundt og være redd for alt sammen, da vil det bli for mye å bære den dagen slusene åpnes på vidt gap., også, om vi skal ha håp om en lykkelig slutt, så må det bli flere disclosure projects fremover

Balance, emotions, and DNA phantom effect;

Disclosure on a spiritual level

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

En annen som er svært troverdig er oddvar fharaos eriksen,, hobbygeologen som kan: Stoppe tsunamier… Stoppe vulkaner… Stoppe oversvømmelser… Stoppe jordskjelv… Som har hjemmelagde måleinstrumenter som er mer nøyaktige en de på Kjeller f.eks, enda de er laget med deler fra skroten…? Han er ekspert på så mange felt at en professor blir målløs… Og han er synsk…
Og han har en mørk, kulthjemmeside der vi kan lese om fremtidige naturkatastrofer som han varsler om i god tid FØR de oppstår…

Han er heller ikke mye glad i Satanisten Torvald Stoltenberg som en ser på hjemmesiden hans her

http://www.mamut.net/fharaos/

Han skriver i starten på hjemmesiden sin:
HVORDAN VIL DU AT VERDEN SKAL BLI ? ??????? husker vi Asia eller Glemmer vi før vi har snudd oss, tragediene øker i takt med politiske tåpeligheter, Asia ble varslet ! Justisminister Dørum lovte og hjelpe på Norges Røde Kors 7 måneder før den katastrofale 26.12-2004. Inovasjon Norge fikk besked 8 måneder før, Storting og Regjering og UD. og Norges Røde Kors og VG. og Dagbladet og TV2. , NRK1. fikk beskjed 2 måneder før og 23 dager før den 26.12 – 2004. Men gjorde ingen ting, spørsmålet er; Hvorfor ???Karl I Hagen og Siv Jensen ville ikke, Statsminister Jens Stoltenberg og Utenriksminister Jonas Gahr Støre og Stortings- president Torbjørn Jagland og Høyres Erna Solberg og KRF. Bondevik og Høybråten, NORSAR og Kjeller med Herr. Bungum på Seismologiske, også Bergen Seismologiske, Spurte om vi ikke kunne ta en diskusjon på TV. Tabloid eller Holmgang, men til nå så har ingen hatt mot nok til og møte meg, Hvorfor det da, Og Gro Harlem Brundtland som er verst, som Ordfører’n i Drammen, både AP. og Høyre + Nedre Eiker ordfører Rolf Bergersen.Hvorfor skal tragedier være sovematter for Norsk Politikk

TV2 hadde også en repotasje om en nordmann som heter Terje Toftenes, har skapt en film som heter The Day Before Disclosure som bekrefter flere hundre tusen UFO observasjoner

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/norsk-film-hevder-ufoer-finnes-3267301.html

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Mener du at Oddvar Eriksen er troverdig, eller var det et forsøk på spøk fra din side? Mannen krevde penger fra politikere, for å reise til Thailand, slik at han kunne advare mot katastrofen. Når han så ikke får penger, er det politikernes skyld at så mange mennesker døde?!
Om jeg var klar over at en slik katastrofe skulle skje, 1 år i forveien, skulle jeg faen meg ha maktet å spare meg opp penger til flybillett og opphold. Med andre ord. Han er vell verre enn alle politikerne til sammen.

Dessuten var denne “hjemmesiden” noe av det største tullet og vissvasset jeg noensinne har lest. Årest spøk.

Når det kommet til Ufo og utenomjordiske skapninger, så håper jeg, at jeg får oppleve den dagen menneskene får kontakt med andre sivilisasjoner og det endelige beviset. Og tro det ikke finnes noe annet der ute, er mildt sagt arrogant.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mr Oslo
13 år siden

Javel Mr Oslo……….nå er det jeg som ikke vet om jeg skal ta deg seriøst
Som du heller ikke benekter så ser Oddvar store katastofer lenge før dem skjer, men så klarer du og vri det til at han er ond som ikke klarer og skrape sammen nok penger på egenhånd ? hva er det for noe ? Ikke jeg heller hadde klart og spart opp nok penger til og dratt rundt i Asia for og advare og hadde jeg gjort det så ville sikkert noen gitt meg en hvit frakk
Eneste jeg er enig i er at det var en rotete hjemmeside men så er ikke Oddvar noe webdesingner heller da ….

Hjemmesiden hans bekrefter at våre folkevalgte gir en god f… i det og redde folk unna katastofer, derimot så ønsker dem enorme katastofer for og øke egen makt, hvitvaske penger som vi tror skal til dem lidende men som blir brukt i helt andre lugubre okullte prosjekter

Har brukt mange timer på og sjekke alle artiklene på hjemmesiden og dobbeltsjekket en del opplysning så det er liten tvil om at det er revulosjonerende opplysinger han kommer med

Siden du mener at du uten tvil ville spart opp kroner og reist ned og advart vist du viste om en katastofe som vil skje om et år så har du muligheten nå
Oddvar som aldri tar tatt feil enda sier at Yellowston vil gå i luften innen kort tid så da er det jo bare til og reise og advare våre gamle landsmenn :)

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Jeg tror ikke på noe av det Oddvar Eriksen sier eller skriver.

Om en person ikke makter å skrape sammen 6000-10000 kr i løpet av 12 mnd, så sier det mye om mannen, hvis han er skråsikker på en katastrofe og unnlater å bruke sin “kunnskap”. Han kunne feks advart mennesker på stranden i Khao Lak ( Thailand ). Da hadde han minimum reddet et liv. Det ville 1000kr pr mnd være verdt….

Regjering og myndigheter kan ikke begynne å bevilge penger til alle som har lyst på penger. Da ville “vi” vært konkurs for lenge siden. Om fyren hadde tatt en vanlig jobb, spart penger ( som feks meg selv ) ville han tilslutt fått sine kroner og øre, men det vil han ikke. Han krever penger. Latskap kaller jeg det.

Tror ikke Yellowstone vil gå i luften jeg, men man vet jo aldri. Smeller nok en vakker dag.

Når mener denne “super-Oddvar”, at det smeller i denne supervulkanen? “Kort tid” er relativt. Alt fra 1 dag til 100 år….

La meg understreke. Denne mannen er en kvakksalver av verste sort. Det er mitt inntykk.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Ifølge kilder er Dr. Steven Greer microchippet, og en anfører under falsk flagg av de mange som ønsker å komme til bunns i sannheten om den massive løgnkampanjen for å skjule eksistensen av utenomjordisk liv.

2001 – 2010 er 9 år, så rart at den ressurssterke Steven Greer ikke har klart å komme opp med noe annet enn “flygeledere som så noe uvanlig på radaren”. (Det de så var trolig militære UFO-er som i seg selv ikke beviser utenomjordisk liv).

Har vi ikke hørt den før ? “Bare litt til nå så er disclosure like rundt hjørnet. Bare litt til…” Likevel har det knapt nok vært en kosmisk fis å høre siden Greer fikk slippe til i offentligheten. Rart er det jo.

Og dersom Barack Obama likevel skulle komme med en “ekstraordinær kunngjøring om utenomjordisk liv” (og at NASA har vært om mulig større løgnere enn familien Bush) så er det omtrent garantert at dette vil bli timet med en annen og dunkel agenda, f.eks. et militært angrep på Iran eller et nytt HAARP-angrep på Pakistan osv. osv.

Jeg tror ikke det blir no’ disclosure jeg – og hvis noen står opp og sier: “Hør etter, jeg har en disclosure-melding å komme med” så er den trolig råtten.

Blir vi ikke lei av å fatte lit til “samfunnets fyrtårn”, de som er plassert der for å føre oss bak lyset nok engang, bare i litt annen forkledning…?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Enig i det, Mike C. at bevisene for eksistensen av utenomjordisk liv er mer enn gode nok. Spørsmålet er hvem som får lov til å forvalte dem, og hvor lenge de skal få fortsette å fortie viktige sannheter og fortsette å lyve oss rett opp i ansiktet slik de allerede har gjort i mange tiår nå.

Fri energi kan være en test. Som kjent har Steven Greer gjort seg til talsmann for fri energi. Hvorfor skjer det ingenting på fri energi-fronten ennå ?

Norge, som en tradisjonell energi- og høyteknologinasjon burde jo kunne bli en fanebærer for utvikling av lukrativ og miljøreddende fri energi teknologi. SINTEF-miljøet i Trondheim har en infrastruktur som er midt i blinken for dette. Hvorfor får de ikke ut fingeren der oppe på NTNU ? Driver de ennå med sludderritualer under overoppsyn av sjefsskeptiker Asbjørn Dyrendal samtidig som de har skjulte instrukser fra høyere hold om hva de ikke får lov til å foreta seg? Hvem har isåfall bestemt noe sånt…?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Det kunne vært fint om du kunne skrive om slike energikilder, og hvordan de fungerer i praksis. Så kan vi finne en rik sheikh til å finansiere slike produkter.

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Dr.Steven Greer glorifiserer ogsaa 33grads frimurere i sin bok, “Hidden truth-Forbidden knowledge”.

Marie från Sverige
Marie från Sverige
Anonym
Svar til  Sirus
2 måneder siden

Är det sant att det gått 13 år sen senaste inlägget från Sirius? Vi har så många visselblåsare. Dom har försökt informera jordbefolkningen sedan hemskt många år.
Nu har vi haft internet ett bra tag i vår nutid. Men när Phil Schneider försökte informera världsbefolkningen efter motstånd ifrån “regeringen”så lyckades dom till slut mörda honom, och det var inget snyggt mord för att försöka förklara som självmord. Jag anser Phil Schneider är den största av alla visselblåsare någonsin!! Kära vänner läs på!!

Man mörkade och förklarade att denne gentleman som jobbat länge och kommit för många våningar/mil ner i underjordsbasen (Dolce base area), där hans vän & medarbetare blev dödad av vapen avlossade från aliens. Phil lyckades rädda sig undan med flera fingrar mindre än han var född med, men hans vän dog.

Vi ska ge Phil Schneider kredit för hans vittnesuppgifter!! Varför ville han att vi skulle delges snabbt? Jo för han har varit mordhotad ända tills han dog pga av hans avslöjande om dessa underjordiska baser. Självmord! Säger staten & regeringen. Fast hemskt svårt att tillskamsa sig själv dödande slag och att skära/strypa av sig halsen med egen kraft samtidigt.

Jag rekommenderar! Läs innan dom tagit bort allt. Men Phil Schneider kan dom aldrig ta bort, trots att dom mördade honom. Obs! Projekt Blue Book ska ni titta på också om ni tycke detta är trams

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Marie från Sverige
2 måneder siden

Ja,Phil Schneider er en av de aller største fløyteblåserne gjennom tidene.Han var tidlig ute med denne da ekstremt avslørende info om Alien agendaen og New World Order.Dr Karla Turner er også en av de aller største på dette området spesielt angående bortførings agendaen fra de utenomjordiske.Sammen med Eve Lorgen,Barbara Bartholic og James Barthley danner de et firkløver som er blant de best annerkjente på dette området.Turner og Bartholic er gått bort for en tid tilbake og de kan ha vært offer for hemmelige tidlig død teknologier påført dem fra kabalen.

« Forrige artikkel

Induserte drømmer, CIA-kanaliseringer og No-show-Nibiru

Neste artikkel »

Hvordan universet fungerer – RA og enhetsloven på film

56
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x