Snart ingenting igjen å tape – bare en ting igjen å få

4.2K visninger
6 minutter lesetid
21

Fra kl. 06:00 i dag, tvunget ut av sengen fra en drøm om massiv ufo trafikk oppe i himmelen, kastet jeg meg over min computer for å finne tegn. I et stadig økende tempo, bombarderes vi med inntrykk om hvordan gode mennesker på denne planeten blir melket for energi, forgiftet, misbrukt, manipulert, løyet til og gjort narr av.Og det er de som påberoper seg som mer mektig enn oss andre som har æren for elendigheten.

BP forteller deg at de viser en ”live feed” av oljelekkasjen i Gulfen som består av 3 ulike bilder som skiftes ut i raskt rekke følge. Den samme løgnen serveres i evigheter mens den virkelig ”vulkanen” er faktisk bort i mot 5-6 miles unna – i følge en mann på innsiden av oljebransjen. Absolutt ingenting av det de gjorde nå fungerte for 30 år siden da de hadde en lekkasje på 200 ft. dybde. Det kommer heller ikke til å hjelpe nå, særlig når de er ufattelig mye dypere ned.

27.05.10 Så mye olje har sluppet ut fra uljevulkanen
27.05.10 NASA - BPs olje vulkan på god vei til gulfstrømmen

Den amerikanske tette forbindelser med pengestrømmen i det globale næringslivet har utarmet en hver form for beskyttelse som det amerikanske folket forventer å få fra sine myndigheter for miljøkriminalitet, ulovelig innvandring, globale avtaler som ødelegger landbruket (agenda 21), kriger basert på kynisk utnyttelse av egne og andre borgers liv, økonomisk ruin gjennom et manipulert aksjemarked og kriminell bankpraksis, forgifting av maten, vannet, luften og jordsmonnet.

Det er ikke stort mye bedre her i Norge heller. Vi spares for mye, men det som skjer, synes å være bare bedre skjult, mer vanskelig å bevise.

Kreftleger i Irak krever nå åpne høringer om bruken av utarmet uran i krigen der, av amerikanske – og andre styrker. Tilfeller av kreft blant barn og den voksne befolkningen har økt med opp til 10-ganger. Legene regner med at det er over 300 steder som er sterkt forurenset med det giftige støvet i Irak. Deres frelsere har voldtatt deres land, kvestet deres folk, utslettet deres infrastruktur og fratatt dere all håp – særlig da utarmet uran gjør Irak til et land uegnet til å opprettholde livets rett for en hel evighet. Halveringstiden for utarmet (les anriket) uran er 4,5-milliarder år.

I dagens Internett utgave av Aftenposten står det at Obama skal gjøre slutt på den globale terrorkrigen. Høres ut som gode nyheter. Ved nærmere gransking viser det seg at det Obama faktisk kommer til å gjøre er å sette mer fokus på det som kalles ”home grown” terrorister. Det vil si at det amerikanske folke vil kommer under tettere overvåkning, kontroll og undertrykkelse fordi Obama er redd for hva massene kommer til å gjøre når de ikke har mer å miste – I California er grønnsaksbønder drevet ut av tørke skapt av

miljøpolitiske tiltak, i vesten er det spådd kjempe insektsvermer og i sørstatene er miljøskadene så komplette at folk begynner å flykte hals over hode. Det er plass i min hjemby Detroit – fordi det finnes ikke lenger industri i landet. Nå er det bare utbrente og fraflyttede hus og fabrikker.

Det sies at den globale makteliten som driver næringslivet har tatt sikte på å transformere USA til en tredjeverdens nasjon og på denne måten gjør det lettere å utnytte som billig arbeidskraft, uten friheter og uten trygghet fra statlig reguleringer. Ideen er å gjøre individet så svak at føyelighet er den eneste løsningen til en total overmakt. Riktig nok har de gjort sitt beste til å få den gjenstående amerikanske befolkning til å være så passiv, så lite informert og så uintelligent som overhodet mulig. Men det gjenstår bare et lite problem. THEY HAVE LOTS OF GUNS – REALLY LOTS OF GUNS!.

Det sies at det er to måter å tvinge et vanskapt styresett fra makten. Den ene er med massive demonstrasjoner og maktovertagelse. Den andre er ved total mangel på føyelighet til gjeldende lover og regler. Det kalles ”non-complience” på engelsk. For å komme så langt må massene ha blitt drevet vekk fra komfortsonen ot til det stedet i sitt liv der de ikke har noe mer å miste. Da slutter de å være redde. Jeg er stygt redd for at det er slik det kommer til å gå for seg i USA i løpet av sommeren. Det kommer til å ha en smitte effekt i resten av verden også.

Slik jeg leser dagens nyheter, ser jeg at England er veldig redd for at det vil gå samme vei med dem som det gjør med USA. De har begynt med et sjakktrekk. De annonserer at de skal trekke seg vekk fra den undertrykkende form for lovgivning som borgerne har vært utsatt for som følge av 11.9.2001 (falsk flagg terror i USA). De begynner med å gå vekk fra å ha fingeravtrykk påkrevd på ID kort og på Pass. Norge har begynt med det her i landet. Vi får se hva de gjør. Jeg tror at de forstår at komfortsonen er den eneste redningsplanke som makten har for å beskytte de mot at massene våkner opp til hvordan de har blitt misbrukt. Vi får se. I England brenner de fartskameraer ved å tre på bildekk. De er kanskje mer hissig av seg i England. I Norge er det bare et skudd sår å se her og der – foreløpig. Kanskje det er mer ro her fordi komfortsonen råder?

I den siste tiden har jeg gjort meg opp noen tanker om dette med motstand gjennom ”non-compliance” – det vil si at vi går ikke med på å legge oss flat for undertrykkende lovverk, overvåkning uten grunn, tvangsinnleggelse i psykiatri, tvangsmedisinering av giftstoffer, giftige vaksiner, kjemisk nedsprøyting av luften vi puster, alle EU-direktivene, WHO-direktivene, FN-direktivene, klima skatter og kriminell misbruk av vitenskap for å tvinge opinionen, påvirkning av lover og regler gjennom innblanding av næringsinteresser sammen med folkevalgte.

Personlig, synes jeg det er et brudd på karmaloven hvis jeg velter og ødelegger paller med Zero-Coke og Pepsi Max når de har påvirket staten til å godta at de serverer oss med nervegiften aspertame.  Bedriften har gått inn for å gjøre meg hektet på deres gift som også gjør meg syk. Det vil jeg ha meg frabedt. Det er mange andre ting jeg kunne tenke meg. Men… jeg gjør det ikke fordi jeg har også alt for mye å tape på det. Men… det er også en annen dypere liggende grunn. Det er ikke Coke Cola eller Pepsi som er min fiende. Min fiende er bevissthetsnivået til de som enda ikke har forstått at vi alle har valgt å inkarnere på denne planeten for å gjøre vårt beste til å lykkes og skape den verden vi ønsker å ha. Vi skal gjøre vårt beste uten at det går ut over andre.

Da blir det veldig komplisert. Jeg tror neppe jeg kan overbevise lederne av oljeindustrien om at vi er bedre tjent med å ta mindre sjanser med oljeutvinning, og at vi faktisk er best tjent med å ha en rask overgang til ”0-Point” energi som finnes overalt i universet. Jeg kommer heller ikke til å kunne overbevise Jens Stoltenberg om en kritisk gjennomgang av vitenskapens premisser slik at vi endelig kan ha en vitenskap som er i stand til å arbeide med bevissthet. Når jeg tenker meg grundig om så forstår jeg at jeg kan ikke forandre på denne verden i det hele tatt – ikke en eneste ting. Det eneste jeg egentlig KAN gjøre som har noe i det hele tatt for seg er å hjelpe folk til å forstå at vi virkelig lever i en ”Prison Planet”. Det er vår skole og det er en skole der vi får juling og bank hver eneste dag og det er bare én løsning på saken – Riste av illusjonene om at du er en dødelig biologisk tilfeldighet. Rist av deg alle de illusjonene om at det er en kamp mellom ”oss og dem”. Kampen er heller en kamp om å bli bevisst hvem du er. Når du har vunnet den kampen har du akkurat det diplomet du trenger for å vende denne skolen ryggen. Det er egentlig bare det du kan ta ansvar for.

Når du ser på elendigheten, forurensningen, urettferdigheten som er på denne planeten der naturen er skapt til å være understøttende til liv og utvikling så ser du egentlig bare en fiende – mangel på innsikt. Innsikten handler om at alt som har bevissthet er knyttet sammen – enhetsloven. Integrering er en unngåelig del av universets gange. Den som tror at de kommer til å miste seg selv underveis har misforstått. ”DU” er så mye mer enn du trodde!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
~R
~R
Abonnent
14 år siden

Instead of focusing on everybody else and what they are doing, turn your focus inward. Examine your own beliefs and values, and gain new insights into who you are, and who you are becoming.

Engage more consciously in all aspects of your soul to make the journey easier, more efficient and to place yourself more presently in contact with your true inner self. (several techniques and teachings are becoming more and more available to interested “students”)

Its time to wake up.., and start to create.. a new world..

~R
~R
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Thanks Mike. I hope you see that i`m not talking about a seductive escape from the trouble and tribulation of life, into a peaceful `fantasy world`.

What I mean is, for those who search, there is several techniques ready, that lead to a greater understanding of yourself. This understanding then translates into the ability to act consistently and congruently in accordance with your own true will. By understanding ourselves, we come to understand the purpose of our existence, and with that purpose clearly in mind, we can accomplish anything.

As we begin to really know ourselves, we find that we are actually discovering the nature of the universe. The human spiritual body is a reflection of the spiritual body of universe. We are a microcosm of the universal macrocosm. This gives us tremendous personal responsibility. When we think a thought, it is projected into the macrocosm. So, if we continually think limiting, negative thoughts, our life experience is negative and limited. However, if we begin to think positive, enriching thoughts that contain unlimited(!) possibilities, then the whole range of universal power opens up to us.

As you awaken to your connection with the universe, you will begin to change the universe around you. It is a mutual transformation.

You say; “Det stemmer veldig dårlig på sikt at den som er opplyst skal bare vende sin oppmerksomhet innover” … – so you think we should, with our physical bodies, focus on what you normally refers to as an illusion?

Thanks again Mike, you should know I have great respect for you.

Ann
Ann
Abonnent
14 år siden

Nå har forsøket med å plugge brønnen med søppel misslykkes.. hva nå BP ??

http://www.nytimes.com/2010/05/30/us/30spill.html?hp

Hva skjer i Nordsjøen med Gullfaks C, noen som har funnet mer info enn denne gir :

http://www.guardian.co.uk/environment/2010/may/27/north-sea-oil-rig-gas-threat

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

Det er saken, jeg tror vi der den menneskerasen i vår galakse som har størst skaper-evner med vår bevisshet, og sannsynligvis den som har minst tro på at vi har den. Vi skaper vår egen virkelighet.
Men vi er lært opp til å fokusere på det vi ikke ønsker, alltid ! Den verden vi vil ha og det vi ønsker har vi nesten ikke visjoner og tanker om, litt kanskje, men ikke ordentlig.
Så vi må ta ansvar for oss selv og ønske oss en klode med lys og kjærlighet, uten krig, fri energi og alle personlige behov for alle dekket og helst også uten penger.
Dette oppnår vi best ved å droppe all frykt og all fokus på de skjulte regjeringer og utenomjordiske manipulerende folk som de tar vår sprituelle energi og heller fokusere på kjærlighet til alt og alle

kj
kj
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Frykt låser mennesket fast i tankemønster!
Det er ikke enkelt når frykt blir innprentet fra barnsben av. Frykten for selve livet blir den store missforståelse! Trygghet blir mer og mer fraværende! Og religioner styrer mennesker gjennom frykt! Frykten for døden. Hvor havner vi – hvilken dom får vi! Gjør som skrevet, ellers lukt til Helvete! Og maktens berusende skjønnhet, lar individer gå til grunne! Hvor mange ligger ikke under fryktens jernhæl! Det må mer enn étt ”jordskjelv” til for å våkne!

Feiltydning og forveksling er komprimert og kompakt. Fantasi og illusjon stenger for virkeligheta.
Feilprogramering gjennom indoktrinering må løses opp litt etter litt – i små doser!
Det er et stykke å gå før individet ser på seg selv som en nødvendig brikke i den store helhet! Det altomfattende – det levende i alt. At døden er livet for bevistheta!

MortenB
MortenB
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Ja jeg ser at mitt forsøk på å forenkle og skrive minst mulig ikke var perfekt, men tanken var å skrive så lite at flere leste det. Uansett er jeg overasket over +8/-2, hadde ikke trodd så mange hadde valgt pluss !

Så forøvrig nyheten i Guardian.co.uk om problemene på Gullfaks med stor fare for eksplosjon der også, og ikke èn Norsk avis eller nettside skriver ett eneste ord… Og fortsatt tror folk at de leser sannheten i media. Her der det fullt med kjendiser, MGP, streik og som vanlig, ulykker. Eneste positive kunne være Snåsamannen

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
14 år siden

Ang Oljesølet i Mexicogulfen, tror jeg BP vet hva de gjør, og egentlig ikke har noen løsning, men gjør forsøk for å berolige. De vil nok lykkes, men ikke før avlastningshullene er fedigborret. .
Denne videoen fra MSNBC, intervjuer experter som ikke er på BP sin lønningsliste.

nicodemus
nicodemus
Abonnent
14 år siden

hi kanon bra artikkel……!!
min yngste gutunge døde av influenza h1n1…23 dec…
og jeg anklager bilderbergerne og nwo….for skyld i hans død..!!
jeg siger fuck nwo…keep the world clean…kill a nwo..er..
fight nwo…. her er et godt link i dk..!!
http://www.i11time.dk/profiles/friend/list?page=5&xg_source=profiles_memberList_next

vidar
vidar
Abonnent
14 år siden

Du kan å få sagt det Mike. jeg synes det er et viktig budskap du presentere. Forøvrig intereesant å se hvordan din oppfatning, som står utenfor enhver form for organisert religion slik jeg har forstått det utifra dine tidligere innlegg og kommentarer, ser ut til å sammenfalle bra med den forståelsen jeg har fått utifra å studere buddhismen. som buddha sa: the world may argue with me, but I dont argue with the world” gjennom å endre seg selv endrer man “sin” verden.

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Det var ien artig historie. så du disse aktuelle livene gjennom meditasjon, transe, drøm, (selv)hypnose, helt spontant, eller gjennom andre teknikker? jeg antar det er en såkalt singing bowl du snakker om. disse blir brukt mye i tibetansk buddhisme, men det vet du sikkert.

jeg gikk på et intensivt helgekurs for 1,5 år siden omtrent (en gedigen skuffelse forresten) hvor vi brukte mye tid på å lære visualiserings-teknikker som visstnok skulle gjøre at vi kunne “dra tilbake” til tidligere liv. teknikken gikk ut på at man først roet ned for så å visualiserte hvordan man gikk inn i en heis og så reiste man opp til den ønskede etasjen (der hver etasje tilsvarte et tidligere liv, 1.etasje var det forrige livet, 2. etasje var det nest siste osv). denne øvelsen fungerte ikke for meg, og jeg tror nok mange lurer seg selv. på meg virker det rart at man skal kunne se sine tidligere liv så lett som det. vanligvis, men her snakker jeg kun utifra meditasjon som metode, tar det mange år med intensiv meditasjon før man begynner å se tilbake til fosterstadier, tidligere liv etc

det finnes sikkert andre metoder derimot, og du virker å ha mye erfaring, så jeg betviler ikke din spesielle opplevelse. avsnittet over var mer generelle tanker som dukket opp når du først nevnte inkarnasjon.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
14 år siden

Sånn er det i USA i dag, i følge filmen Police State 4:

http://www.youtube.com/watch?v=fXBNRxUIZBM

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden

Utviklingen går framover og flere og flere forstår hva som er det beste for både den ene og den andre.Vi blir stadig mere opplyst .det er vanskeligere og vanskeligere å lure folk .det jeg tror kommer til å skje er at de som tror de er så lure de lurer seg selv .For et hvert menneske med vanlig vett og forstand forstår egentlig forskjell på rett og galt og ondt og godt.

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Det ser ut som det er mulig å rydde unna store oljesøl flak om vi inngår en save the world project with the craziest idea.

Du trenger hår, masse hår, vi kan hente fra bondegårder og alle frisørsallonger kan sende inn til lokale depoer i nabolaget så sender vi tusenvis av tonn med hår til Karribien som kommer til å bli ødelagt av oljesølet.
En av de andre største levende organismene, er korralrev. De er sterkt truet. Går de, forsvinner fisken, forsvinner fisken går mennesker sultne. Mange i verden avhenger av fisk som hovedkilde til levebar matkilde.

Når det kommer til sopp delen, så vet jeg av venners erfaring at det er fult mulig å gro mye industrielt. Det vokser i ekstrem fart. Fra egg til fullvoksen på 2-3 dager. Du kan gro hjemme om du har en litt fancy lampe og legge i en egen pose til søppelbilen som vi inngår allianse med så de kan samle inn 30-50kg pr hustand pr måned på et lite område som et klesskap med halv høyde. Juridisk sett er de ansvarlig for en kriminell miljøforbrytelse, derfor gjør vi dem en tjeneste og får borgerlønn av British Petroleum. Deres arbeidsmetoder er en dyr veldreven og luktrativ forettning for noen private underselskaper av oljeleverandøren med over inflated prices. Det jeg tenker på er om vi lager et nytt problem på et problem? Vi bør fokusere på andre energikilder og ressurser enn Olje, men når katastrofen først har inntreffet nå til en global krise, er oljen på vei over atlanter havet, kansje vi må sette igang et folkelig prosjekt, det kan føre til en ny global positiv bevissthet, en ny måte å samarbeide på. Det kan tenkes at soppen bryter ned til biomasse som gir liv til havbunnen, er ikke sikker, men krill digger sånt tror jeg, the bottom feeders. Også gir det liv til større fisker som gir liv til større stimer i en verden med overfiske og mangel på fangst.

check out this thread:

http://www.metafilter.com/67044/Mushrooms-vs-the-Oil-Spill

Dont give up hope, it might seem like a long road, but were closer than ever before.

http://current.com/green/92406896_hair-and-mushrooms-the-perfect-recipe-for-an-oil-spill-cleanup.htm

I bet we can get the fungus and hair spread around the spill using local boats, alot of hungry fisher men who got their boats on dock everyday praying to god that the fish come back.

just a thougth, no conclusions. Needs work, might be a dead-end. Research on own risk, time is precious, real solutions lies in proving free energy, magnetic public transportation saving 90% of the citys energy consumption, infinity machines, tesla coils, instead the world boils in oilwars and the air is poison the fish is dying birds are crying free energy to all thats the only security we need. The lights cant be turned off. Imagine a city without electricity, imagine you standing army for your family, all communication is down, there is no one to call, the game is on. do the millitary start gathering people up or can we settle our differences in the dark?

No matter how much they try to fuck up the world, we gotta stay sharp, they want your attention on many things theese days. This oilspill was manufactured since dick cheyny wanted it since he got ownership on the “horizon” They will probably suggest setting fire to when nothing else matters, let stay sharp and see how this goes, its a disaster,only if we accept it to be.

Think global act local

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Mushrooms eats ikke bare olje, men fisk også.
Oljelekkasjen, tornadoer, Katrina, tørke, skogsbranner m.m. er straff til United stupids for deres skjendig mentalitet og terror verden over,
for styrt kaos og påsatte kriger,
for atombombing av Japan og radioaktiv forurensning av Gaza, Beograd, Irak,
for kunstig skapte kriser for $-redning, osv.

United stupids vil ikke forstå.
United stupids ber om rystende lærepenger.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Flott tanke Armin og det ville sikkert ha funket vist BP var interisert i og stoppe “lekasjen”
Hvorfor skal dem hogge hodet av høna som legger gullegg ?

At dette kun dreier seg om et liten arbeids ulykke er det vel snart bare dem på skepsis som tror på

Goldman sucks shortet en enorm aksjefortefølje i BP dagen før katastofen på samme måte som at dem var dem eneste som tente tusener av milliarder på shorting i finanskrisen og det samme med 9/11
I Hellas tente dem enorme summer på og låne ut enorme beløp til grekerene og samtidig hjelpe til med og skjule dem, men siden Hellas da plutselig hadde fått så mye gjeld så ble lånene stemplet risikolån av dem selv så dem kunne mangedoble rentene på samme lån dem selv hadde gitt og hjulpet til med og skjule

Obama har allerede tatt kontroll over egen befolkning, bank og finansvesenet osv, nå kommer turen til og ta full kontroll over oljeindustrien med folket i ryggen

Som grunnregel så kan vi slå fast at det ALLTID er dem som tener på en katastofe som og har bidrat til og forårsake den

Det er alltid samme guttegjengen som står bak all jævelskap i verden

Hvem tener mest på oljekatastofen når den eskalerer og forgifter alt i sin vei via golfstømmen inkludert norske kysten ?
Hva blir det manko på til høsten nå som Haarp og chemtrail har ødlagt enorme avlinger på den kalde vinteren på den nordlige halvkule samt enorme tørkekatastofer på den sørlige halvkule ?
Jode vi står forran en global sultkatastofe av dimensjoner og når ikke fisken kan spisest lenger så blir det katastofalt
( Psykopatene er så spøyte gale at dem syns ikke at oljen forurenser fort og mye nok så dem pøser på med noen millioner liter sykt giftige kjemikalier i tillegg )

Vel da kommer Monsanto til og tene astronomiske beløp på matpriser som skyter i været siden dem står for det meste av matleveranse til verden, (vist en kan kalle GMO for mat da )
Uansett så har en ikke så mye valg en og godta alt dem kommer med av forutsetninger for vist ikke så får ikke folket mat
Kravene dem vil stille vet vi allerede, hele verden over på Monsanto GMO i beste NWO stil
mye skjer fort nå
Bilderbergerene rømmer Euro og går over til usikre Dollar og ikke den trygge Asiatiske økonomien som seff betyr at det snart kommer en storkrig i Asia som vil rasere øknomien der, den Europeiske er dem alerede godt i gang med og rasere på samme måte som vi har set dem gjort i U-Land i tiår etter tiår
Da kontolerer dem verdens penger og verdens matleveranser så da er det meste gjort som betyr at dem kontrolerer land og folk

I mange land begynner det og ulme nå som i England, Hellas mm
Engelskmennene er rasende nå for at Brown solge hele gullreservene deres for småpenger som ville ha reddet dem ut av krisen nå

I Norge så svever dem aller aller flest rundt i en rosa boble fortsatt der diskusjonene stort sett går i Grand Priks og Paradis Hotel
Rochefeller vil nok få gode dager på salg av sjokk og psykophama når bobla dem oppholder seg i smeller

Kan virke som om vi står forran en del elendighet fremover men er det nå bare elendighet ?

Nei seff er det ikke det :D
Planeten vår er bare et klasserom vi oppholder oss i for og lære der elendigheten skiller hveten og klinten
Det vi ser i alle kriger, katastofer og ja .. sjenerell elendighet er at det alltid er dem mest grådige, kyniske, ondskapsfulle, matrialistiske egoistiske, dem som tramper på andre for og få mest selv som klarer seg
Motparten den som deler på det lille han har, den som ikke stjeler eller slår andre i hel, som ikke beriker seg på andres bekostning osv har en tendens til og bli utryddet

Vel det betyr med andre ord at da har en skjønt hva det handler om og er klare til og dra der en er ment for og være så blir all søppla dømt til og bli værende med hverandre i en verden i elendighet der alle prøver og utnytte hverandre, ingen andre og stole på der alle kun er opptatt av seg selv

Så vi lever sannelig i en posetiv og spennende tid :)
Si nei til falske gaver og løfter, motstå fristelsene fra psykopatene så kan ingenting gå galt, den flotteste gaven som finnest er og føle gleden fra andre når en hjelper, bidrar og gir av seg selv :)

Det eneste vi trenger er varmen og lyset fra hverandre :)

http://www.dagbladet.no/2010/02/08/magasinet/haiti/naturkatastrofer/jordskjelv/10238600/

« Forrige artikkel

Om Bilderberg og Bilderbergmøtet 2010

Neste artikkel »

USA, Slipp Sliding Away

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x