Nattmatnekt er facismens verktøy

3.5K visninger
1 minutt lesetid
36

Det er snart 2 år siden Lillestrøm innførte nattmat nekt. Haugesund fulgte kort tid etter, men har det hatt noen effekt? Politikere i Skedsmo kommune har bestemt at mat ikke skal selges i tidsrommet 02:00 – 06:00.

Kebabsjapper og Bensinstasjoner med andre ord har ikke lov til å selge ferdigmat til sine kunder. Personlig spiser jeg ikke gatekebab (kebabkjøtt til 3 kr kg) for helsemessige årsaker, men jeg reagerer på tvangstiltak på enkeltindividenes rettigheter.

Alt dette pga Bråk i Lillestrøm etter utestededene stenger, politikerne mener at dette er et bra tiltak for å få folk hjem fortest mulig uten at det blir bråk.

Sånn jeg ser det blir folk bare mer aggressive uten mat i magen, spessielt “Fast greasy Food” gjør deg rolig og trøtt så hva politikerne tenker med vet ingen lenger.

Kebabvirksomheten sliter nå pga lukrative salgsperioder har forsvunnet. Flere deltidsjobber har gått tapt.

Det er facistisk å pålegge forbud mot bransjer som ikke har NOE SOM HELST med bråket i lillestrøm å gjøre. Og hva med alle de andre som ikke bråker? skal de få svi pga noen har fått i seg for mye alkohol og ikke klarer å beherske seg?

Hvorfor tør ikke politikerne å høre på musikken som treffer dem i ansiktet? Hva med alkoholbransjen? Det er jo det som er det virkelige problemet! Nattmatnekten økte volden.

Skedsmokommune’s inngrep på folkets personlige og individuelle frihet til å ta seg en kebab når dem måtte ønske minner om Regler Prestestyret i Iran farter med.

Skedsmo og Haugesunds politikere må innrømme deres feilslåtte politikk. Kan det hende Norges Pølseforening-losje står bak boikotten pga tap av inntekter til Kebabbransjene? Jeg mener det, her er det penger som er motivet, og vi alle vet hvor godt frimurer-brorskapet er infiltrert i norsk politikk.

Det er en del kebabsjapper i hovedgata på lillestrøm, og det som skjer her er etnisk rensing. Det er 4-5sjapper som jeg tror de ønsker å slå konkurs. Shell og Narvesen kommer ivertfhall ikke til å bli slått konkurs. Tror kommunen for en eller annen merkelig grunn ønsker å dytte ut kebabsjappene, har snakket med noen av dem og de merket det på økonomien, et par har måtte legge ned virksomheten.

Bråkmakere vil uansett bråke om de får kebab eller ikke, dette går kun utover allmennheten.

Samtidig som Nattmatforbudet senket seg som disen over byen, diskuterer politikere høyere bøter for allmennsforstyrrelse. Det er som om de vil du skal klikke for så å få deg en saftig bot.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

36 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
QLEQK
QLEQK
Abonnent
14 år siden

Nok et eksemel på norsk molbopolitikk: FORBY DET! DA GÅR DET VEKK!

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
14 år siden

Gi meg en kebabsjappe og jeg skulle solgt kebab hele døgnet om jeg så hadde fått millionbøter og havnet i fengsel. Noen må snart gjøre motstand,førstemann som havner i fengsel for å ha solgt kebab skal jeg personlig befri om jeg så må leie inn helikopter. På tide at folk gjør motstand,uten motstand vil dette utvikle seg til vi tilslutt ikke kan gjøre noe annet enn å adlyde. New World Order er på vei og alle kan utgjøre en forskjell ved å benytte sine stillinger aktivt mot utviklingen,norge er ett fritt land. Ingen har lov å fortelle deg når du skal spise,sove eller annet. Politikerne er kriminelle,derfor kan det ikke ansees som lovbrudd å bryte disse “reglene”. Hva annet kan vi gjøre?

Avregistrert
Avregistrert
Abonnent
14 år siden

Virker ikke som flesteparten her får med seg poenget.
Det handler egentlig ikke om kebab eller ikke kebab en natt til søndag. Poenget her er at det innføres regler,i dette tilfellet noe så “uskyldig” som hvorvidt man får spise kebab eller ikke,men på generelt grunnlag kan man si at dette ikke er uskyldig politikk og styring. Det minner mer om kommunistisk styre og neste gang er det ikke like uskyldig som kebab,men kanskje portforbud for visse mennesker på gitte dager,f eks alle med oddetall som siste personnummer-siffer annenhver dag og vise versa for personer med partall. Usannsynlig? Vi får nå se. Det kalles politikk. Lurer på hvordan dere reagerer den dagen det blir vedtatt. Vår tankegang beregnes utifra hva som blir sagt og gjort utifra politikken med media som sin bestevenn. Sunn kritisk tankegang er ikke å forakte og det viser artikkelforfatteren klart og tydelig at han blant få,faktisk har.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Wow! Sorry! It’s working! :)

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Hvordan får jeg brukernavnet mitt blått så nettstedet mitt kommer fram….?

Tesla
Tesla
Abonnent
14 år siden

Jeg trengte ikke reise lenger enn til Danmark for å oppleve hvor mye bedre det kan være. Vi var en stor vennegjeng som dro på “heisatur” sammen. Utestedene var åpne til tidlig neste dag, og folk forsvant gjennom natten istedenfor at alle ble kastet ut samtidig. I tillegg var det døgnåpne bakerier og typiske nattmatsteder i gatene og det var aldri noe problem. Ingen stresset, rett og slett fordi de visste det ble deres tur straks, da ingenting ble stengt midt på natten.
Jeg klarer ikke helt å se problemet med å la utesteder og matsteder selv bestemme når de vil ha åpent…

Jeg vet ikke hvorvidt dette stemmer, men jeg tror kanskje hovedproblemet med fulle folk + nattmat er veldig mye matrester og søppel i gatene. Jeg kan huske reportasjer fra studietiden i Trondheim hvor de viste at rotter ble dratt opp på gateplan i helgene pga matlukt og matrester fra nattmaten som folk mistet eller kastet fra seg rundt omkring…

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Kjetil –

Hmm, ja. Jeg så faktisk Al Q’eida spise kebab kl. 2.45 om natten i Lillestrøm forleden. De hadde visst en spesiell teknikk for å omgjøre gatekjøkkenmat til livsfarlig sprengstoff. Farlige greier.

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Veldig mange slike “fordi det er best for deg” regler her i Norge.

Skal du kjøpe øl må du tenke over hvilken dag det er og hva klokken er. Og nå altså……når du har lyst på en matbit. Hmm.

Kjetil S
Skribent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Du må da vite Belze, at vi mennesker trenger å bli ledet. Om det enkelte menneske er fritt til å gjøre som det vil, ja da vil anarki herske :)

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
14 år siden

Åpningstider i Norge irriterer vettet av meg! Dette gjelder i forhold til utesteder og eventuell kjøp av nattmat.

I Trondheim stenger serveringen klokken 02.00 og utestedet kl 03.00.
Hva innerst inne i fjellheimen er det vi driver med?

Kl 01.50 må jeg hamstre Long Island, som om det var det siste jeg gjorde på denne planeten. Deretter må dette drikkes opp innen 60 minutter. Dette er jeg ikke alene om. Folk kjøper brett på brett rett før serveringsslutt og om dette fortsetter må jeg faen meg vurdere innleid vekter til neste bytur, slik at jeg har vakthold mot de som var så uheldig å glemme kranstoppen.

Kl 03.00 må jeg komme meg hjem. Da får man finne seg en taxi, noe som er en tålmodighetsprøve uten sidestykke, når man tenker på at halve Trøndelag er på en snurr, alle forlater utestedet på samme tidspunkt og antall taxier er ikke akkurat overveldende. Da har vi en kamp på liv og død. Folk banner, kjefter og kaster kebaber som om det var fest på fjøset. Det er like før folk setter opp teltleirer, ringer sjefen for å melde om at man blir forsinket på jobb Mandag, eller dør av alderdom før taxihelvete ankommer den halvdøde køen.

Enten får Trondheim kommune øke innvandringen, slik at vi får flere piratsjåfører, eller så har jeg et forslag:

– Utesteder kan ha åpent til 05.00. Folk vil da forlate byen i puljer og man får bedre oversikt og mindre konflikter. Ingen kan overbevise meg om at alle som er ute på en bytur, vil hekte seg på kranen til 05.00 ( Eller…i Trondheim, kanskje, men ikke i resten av landet :) )

– Industrien som driver utelivsbransjen vil tjene bedre, flere jobber osv )

– Mennesker vil ikke vurdere å halshugge naboen for ei pølse med løk.

– Folk trenger ikke “stress-drikke”, noe som vil medføre at en del mennesker vil unngå ekstrem flatfyll og spare inn penger, da de slipper å oppsøke psykiater Mandag morgen.

Til slutt vil jeg meddele at det er en gåte, det at hasj er kriminelt. Om folk hadde hatt muligheten til en tjall i rolige offentlige omgivelser, så ville man også fått bort mye fyll, og en “hasjtrønder” vil neppe organisere 3-verdenskrig ned norde-gate.

Jeg vil drikke og være ute så lenge det passer meg!

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden
Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
14 år siden

Og i dag dette:
http://www.vg.no/bil-og-motor/artikkel.php?artid=10005588

Fin teknologi?

Sitter og funderer; kan jeg bruke disse “sikkerhetsanordningene” som argument for å diskutere ned premien på forsikringa tru?
Kanskje dette er noe alle bilister bør prøve?

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Neo
14 år siden

Spørs nok om dette stopper med det første:

http://www.vg.no/teknologi/artikkel.php?artid=10005863

vrang
vrang
Abonnent
14 år siden

Takk for at du bringer fra latteren i meg artikkelforfatter!

“Sånn jeg ser det blir folk bare mer aggressive uten mat i magen, spessielt “Fast greasy Food” gjør deg rolig og trøtt så hva faen politikerne tenker med vet ingen lenger.”

Så nå er det plutselig greit å sløve ned folk, i motsetning til hva du gir inntrykk av i andre artikler?

“Kebabvirksomheten sliter nå pga lukrative salgsperioder har forsvunnet. Flere hundre deltidsjobber har gått tapt.”

Flere hundre deltidsjobber?! På 4-5 sjapper som du selv antyder? Hvor svære er disse sjappene?

“Det er en del kebabsjapper i hovedgata på lillestrøm, og det som skjer her er etnisk rensing. ”

Etnisk rensing i Lillestrøm, men ikke noe holocaust under 2. verdenskrig. Du
er virkelig herlig!

“Skedsmokommune’s inngrep på folkets personlige og individuelle frihet til å ta seg en kebab når dem måtte ønske minner om Regler Prestestyret i Iran farter med.”

No comment needed.

“Hvorfor tør ikke politikerne å høre på musikken som treffer dem i ansiktet? Hva med alkoholbransjen? Det er jo det som er det virkelige problemet!”

For det blir sikkert jævla mye kebabspising i lillestrøm nattestid dersom alkoholen fjernes. -Ali, gi meg en kebab te’a ! -Nei Vrang, du har allerede spist 8 stykker, du ser mett ut. – Jeg er ikke mett for faen! Gi meg mer kebab’a! -Vrang, du er stappmett, se du har kasta opp på buksa di. -De’ekke oppkast det er dressing…

“Det er som om de vil du skal klikke for så å få deg en saftig bot…”

Få jeg ikke kebaben min NÅ, så klikker jeg.

“Ordet “individuell frihet” er et minne i menneskehetens bevissthet i 2015.”

Det hele begynte med Det Store Kebabforbudet på Lillestrøm i det herrens år
2010.

Måtte kebabsausen flyte som en bred elv gjennom dette langstrakte landet!

911Hoax
911Hoax
Abonnent
Svar til  vrang
14 år siden

Fantastisk!

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

“Som jeg sa i artikkelen, det handler ikke om sunn-mat – dårlig mat, det handler om kollektiv avstraffelse for ikke eksisterende problemer.”

Og hvor sier du dette? Mulig du og hiphop-gjengen din ikke blir banka opp i når dere kommer 10 stykker nedover gata, men for andre er dette faktisk et eksisterende problem.

“Det er ca 10serveringssteder i bygda på lillestrøm, hos hver jobber det ofte 3-6 ansatte. Jeg antar det er ca samme tall i Haugesund også.”

I artikkelen skriver du 4-5 sjapper. Nå skriver du 10. Og du antar det samme om haugesund. Bare synsing med andre ord….

“seven elleven og bensinstasjonene får selge sitt. Små-bransjene blir utvisket av de store multinasjonale.”

Og dette likestiller du med etnisk rensning, som f.eks folkemordene i Rwanda?

vrang
vrang
Abonnent
Svar til  vrang
14 år siden

Merkelig svar. Prøver du å likestille all urettferdighet, what so ever?

911Hoax
911Hoax
Abonnent
14 år siden

Dette minner sterkt om at du, som kommer fra Lørenskog, kjenner en del som driver spisesteder i Lillestrøm som ikke tjener like mye som før. Hvis du ikke har vært på byen og har lyst på mat, så trenger du ikke dra så spesielt langt for å oppdrive en bensinstasjon som selger mat.

Det er viktigere at folk har det trygt enn at du har autoritetsproblemer, Armin.

911Hoax
911Hoax
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

At du ikke kjenner dem er jeg nødt til å sette under tvil. Alle innvandrere har en fetter eller onkel som selger kebab.

Nok om det; ja – mange som sloss, kommer i krangel over helt håpløse hendelser som gjerne ikke ville funnet sted, om de ikke var under alkoholpåvirkning. Det er jo nettopp denne volden en ønsker å unngå ved å stoppe matserveringen. Hvis antall voldsepisoder synker, har det da ikke vært et godt tiltak? De eneste som skal ha mat på den tiden, i det området, er jo fulle folk og dørvakter uansett.

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  911Hoax
14 år siden

“alle innvandrere har en fetter eller onkel som selger kebab

Det viser bare hvor få innvandrere du kjenner :)”

For ikke å snakke om forutinntatthet, generalisering og ikke minst avslørende idioti!

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  911Hoax
14 år siden

Om tryggheten var poenget her, ville det ikke være et godt poeng å fjerne alkoholen i stedet for maten?
Vil du ikke heller møte på en god og mett turgåer, enn en ravende full tulling, på jakt etter å mette sin sult?

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Helt enig Armin, Alkohol og europeisk drikkekultur og spesielt den norske er en vederstyggelighet som det burde tas tak i.

Avkriminaliser, ikke legaliser.

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Mmmm. Amsterdam, mitt andre hjem ;)

Lurer forresten på hva som bør fjernes først i dette bildet for å gjøre mannen respektabel, alkoholen eller maten?
http://www.youtube.com/watch?v=lwNrN0jCjaI

911Hoax
911Hoax
Abonnent
Svar til  Neo
14 år siden

Vel, lykke til med å forby alkohol i Norge.

Armin ville vel uansett reagert like heftig på dette da han “reagerer på tvangstiltak på enkeltindividenes rettigheter”.

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  911Hoax
14 år siden

Hvorfor forby alkohol i Norge? Er forbud det eneste dere klarer å dele ut til andre? Hva med forebygging? Noe alla planlegging og tilrettelegging liksom? For én fattig gangs skyld kunne man prøvd noe intelligent? Hvorfor ikke? Liker dere forbudene bedre?

Neo
Neo
Abonnent
14 år siden

– You have no rights, you have owners.
George Carlin

Fler enn jeg som liker Carlin?

:)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Tror Skedsmo-kommune ikke liker at utlendinger selger kebabkjøtt, som er innkjøpt til latterlig pris: 3kr kg. Dessuten, hvor er kilden til det der? Spør fordi jeg kjenner noe kebabister her i Drammen, og kan dermed advare dem fra videre inntak av dette usunne “kjøttet”. :)

« Forrige artikkel

Hvis Norge visste hva Israel gjør

Neste artikkel »

Privatiserte fengsler

36
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x