/

Hvis Norge visste hva Israel gjør

8.1K visninger
4 minutter lesetid
92

Jeg så en rørende video engang om en far som mistet sin datter i en terroraksjon på israelsk jord. Han gråt, men han kunne forstå hvorfor palestinern gjorde det. Han kunne forstå hvordan det må være å få maskingevær trykket i ansiktet hver eneste dag på vei til skolen, han kunne forstå hvordan selvmordsbomberen følte når hans mor ble spyttet på, eller hans far kidnappet midt på natta og fengslet for godt. Han kunne forstå hvordan det er å komme hjem og finne mor og far begravd i stua dems som nå lå strødd ut på gaten. Han kunne forstå fordi han var nå utsatt for terror.

Project New Jerusalem in Bodø.

Siden Norge og Osloavtalen bidro til at bosettningene økte fra 200.000 til 400.000 under fredsperioden, og iogmed at Norge tjener eksepsjonelt og rekordhøye inntekter på våpenproduksjon og salg til Israel med oljefondets investeringer i Israelske utbyggerfirmaer og våpenfabrikanter, så kan vi gi litt av overskuddet vi får fra folkemordet på å lage et nytt Jerusalem i Bodø.

Vi kan bygge boligene, og lage en liten by for 150.000 palestinere som er fanget i israels hensynsløse voldtektspolitikk i Gaza; verdens største utendørs konsentrasjonsleir. Det er selvfølgelig ingen varig løsning, den riktige er at Israel trekker tilbake til opprinnelige 1947 landegrenser om de ikke konseliderer fred med sine naboer, eller flytter den Israelske stat til Alaska i og med at dannelsen av staten er basert på løgner, terror, og bedrag.

Image and video hosting by TinyPic

Du tror det ikke før du får se det

Jeg som mange andre er bare drittlei krigen.. 60år med konflikt, israelere og palestinere lever i konstant frykt og terror legger grobunn for mer terror og traumer. Krigen er en stor psykisk påkjenning for oss alle for den eksisterer i min bevissthet og daglig tenker jeg på hvor ille de må ha det selvom de er milevis unna.

Har du noen gang brent håret ditt på armen med en lighter? Kan du tenke deg et helt nabolag lukte sånn? Sånn er det etter Israel er ute etter 1 terrorist som “gjemmer” seg i en blokk hvor det bor 400mennesker. Alt blir svidd, skal jeg vise deg hvordan det ser ut?

NB: Sterke bilder!

De siste 3 årene er all infrastruktur nede, dårlig vann, lite mat, og ingen medesiner i en Israel-Egyptisk blokade der ingen ting slipper inn eller ut av Gaza.

Hvilken konflikt har vart lengere enn palestinske okkupasjonen? 60år med dype arr i 3 generasjoner, som bestefar,far og sønn, du vet aldri når du blir skutt av en ivrig israelsk soldat i en kontrollpost, eller mister livet i en grønnsakshandel når Israel skyter vilt fra luften.

Liste over Israelske offre.
http://www.johnstonsarchive.net/terrorism/terrisrael-11.html

Det kan ikke sammenlignes med antall drepte i Palestina. For hver Israeler som dør, blir 1000 palestinere drept. De okkuperte områdene er mest utsatt for terror, men de valgte selv å flytte til grenseområdene og bygge bosettinger på okkupert jord. Jeg har ikke mindre medfølelser for det israelske folk når jeg sammenligner menneskeliv, men det er vanlig å referere til dødstall når man viser krigens ubarmhjertelighet. Jeg gjorde det for å vise deg at situasjonen ligner den David mot goliath israelske mødre forteller sine barn før de legger seg, men i denne historien har David med seg 300atombomber.

Noen sterke videoer som viser guds utvalgte ansikt

Israeli internet defenceforce hacker ned sider og sletter flere kritiske youtubevideor. De fleste som støtter israel, som Siv Jensens støttetale til folkemordet i Gaza 2009, kan bringes til stillhet og kansje helberedes, bare norske medier hadde mot nok til å være ekte barmhjertelige journalister.

Den Israelske befolkning tungtbevepnet med tillatelse til å drepe sivile palestinere.

Store deler av den Israelske befolkning er indoktrinert og hjernevasket til å tro den Israelske stat er et legitimt konsept. De er overbevist om at de er de virkelige offerene i denne midtøsten-konflikten.

Hvem forer bevisstheten med hat og dårlig menneskesyn ?

Situasjonen er uakseptabel. Palestinere har rett til å leve. Israel må annerkjenne deres eksistens, hvis ikke må vi demonstrere en gang i uken utenfor den Israelske ambassade og ikke bare når Israel bomber Gaza.

Demonstrasjoner og protester i både Gaza og Internt i Israel blir slått hardt ned på, fredsaktivister blir kidnappet og fengslet på ubestemt tid. Det her må settes større fokus på, uten retten til informering i samfunnet på grasrotnivå, vil makten på toppen aldri bli utfordret. Gjerdet du ser her står i veien for palestinere å returnere til sine gamle hjem.

Her er bildene du aldri vil få se på norsk Tv. Her er sannheten, det groteske menneskehatet, uhyrligheter, uskyldige palestinere med bind for øyet blir skutt av Israelske soldater. Jeg ber i min meditasjon, om at krigen ikke gjør meg til et mindre menneske. Jeg ber i min meditasjon, om at jeg ikke skal bli herdet av denne urettferdigheten. Jeg ber i min meditasjon, om at jeg forblir et menneske, og sier nei når alle andre er stille. Det her er helt forferdelig.

Flere hundre medesinsk personel har blitt skutt og drept i tjeneste. Dette er konfliktens virkelige helter. De dør for å hjelpe andre som er i ferd med å dø.

En ny dag med nye muligheter

Den yngre generasjonen i Israel er sekulære. De tror ikke på guds utvalgte folk, etter å ha sett terroren til gud har de valgt å ta avstand fra alt som har med staten, millitære og synagogene å gjøre, og heller valgt å mobilisere til massedemonstrasjoner i Israel for sine palestinske brødre.

Det er på tide å tenke likeverd, felleskap, sameksistens, medfølelse, søskenkjærlighet, det er på tide å få tårer i øynene, et glass vann til sjelen, en tanke i hodet, et hjerte i brann, det er på tide at alle mennesker på jorden støtter fredsaktivistene i Israel før de blir skutt en etter en.

Ikke alle Israelere er hjernevasket :)

Her går flere hundre Israelere i ukentlige protestmarsjer og roper fred for Palestina! Skal forandringen komme, må det skje fra de gode menneskene i Israel samtidig som vi kan sette press på den Israelske ambassade og den norske stat som har en hel arm dyppet i Palestinsk blod.

En ny måte å kneble massemorderne er å hindre dem fra å tale. Møt opp og stå opp mot de hjerteløse sionistene. Her er noen videor fra flere, som meg selv, som nekter å sitte å høre på vakre løgnaktige ord tegnet av barnemordere.

De kaller det usivilisert taktikk, jeg kaller det gerilja infokrigføring.
Her ble et tredvetalls Palestinske universitetsstudenter i Usa utvist for å ytre sannheten.

Ehud Olmert kneblet av publikum

Jeg vil ikke si mer.
La de minste snakke.

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

92 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Bjarne
Bjarne
Abonnent
10 år siden

Med all respekt: en sak har som regel tre sider, en mer enn de som er involvert. Det er ikke tvil om at det er begått grusomheter på begge sider i denne konflikten, og slik er det vel alltid i en krig. Hvis man legger antall døde og lidelser i vektskåler vil dette ikke nødvendigvis være ensbetydende med hvem som har retten på sin side. Denne artikkelen er jo en anklage, og ikke engang et forsøk på en objektiv tilnærming til de grunnleggende problemstillinger i saken.
Hvis man skal inngå varig fred er det som regel slik at begge parter må jenke seg, og gjensidig akseptere hverandre – ellers vil freden bare være tilsynelatende og midlertidig. I denne konflikten er det imidlertid noe absolutt grunnleggende man ikke kan enes om. Den palestinaarabiske siden med Abbas i spissen vil for sin egen del ha en jøderen stat og han er også absolutt negativ til å akseptere Israel som en jødisk stat. For islam sin del er jo det siste et absolutt krav, og da blir “fredsprosessen” kun et spill for galleriet.
http://www.gatestoneinstitute.org/4110/abbas-death-warrant

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

“To learn who rules over you, simply find out who you are not allowed to criticize.” – Voltaire, François-Marie Arouet (21 November 1694 – 30 May 1778)

CNN Goldman Sachs & the Zio Matrix http://www.youtube.com/watch?v=Zw9EhjyU3JU

Quote: This video reveals how the Zionist Matrix of Power controls Media, Politics and Banking and how each segment supports and covers for the other segment. This documentary video is the first public expose’ that the same Zio who is the biggest stockholder of the mega Zio media corporation Time Warner, was the biggest stockholder also of Goldman Sachs at the time of the mortgage meltdown. It shows how the biggest economic theft in history, that by Goldman Sachs in the Mortgage meltdown, was covered up by Zio influence in media and government.

“One Mainframe To Rule Them All ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-68/#comment-94600

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Ja,vei dette opp mot hva Jesus mente for 2000 år siden.

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Palestinernes forsøk på å bli godkjent som en uavhengig stat av FN er en stor trussel mot Israel, mener den israelske finansministeren.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7772584

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Wow! Herregud, fins noen grenser for hva de-du-vet får seg til å gjøre? De er jo helt syke.

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

– Israel kan ha satt ut haien
Slett ikke umulig at Mossad står bak dødshai, hevder egyptiske myndigheter.
http://www.dagbladet.no/2010/12/06/nyheter/utenriks/hai/14604176/

o
o
Abonnent
13 år siden

Ang. en diskusjon om wikipedia og sionisme:
http://www.dagbladet.no/2010/08/18/nyheter/israel/sionisme/13006277/
Propaganda. . . Trist hvor mye energi som blir misbrukt for å skape “Sannheten”

HAy-RA
HAy-RA
Abonnent
13 år siden

enkelttilfelle?
isåfall er den mange enkelttilfeller

ser du hva dette er?
voicesofpalestine.org/outrageous/photos/suture02.jpg

mere om det kan du lese her:
davidduke.com/general/israeli-organ-theft-scandal_16301.html
voicesofpalestine.org/outrageous/organtraffic.asp

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
13 år siden

Alle land har sine mørke sider. Det er nokk en av de mørke sidene av millitæret til Israel.

(Dagbladet): To bilder der en tidligere israelsk soldat poserer foran fangede palestinske soldater, vekker furore både blant israelske og palestinske myndigheter etter at de ble funnet på Facebook og publisert i israelske medier.

Viser at Både palestinske og israelske myndigheter har kraftige reaksjoner til desse bildene. (Jeg har mer tro på de Israelske myndehetene enn de arabiske myndighetene etter det jeg har erfart, så jeg tror og håper at dette var et engangstilfelle)

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
13 år siden

Har du noe å si om selvmordsbombere som er brukt som et våpen mot sivile i Israel? Eller er du imot blokadene som forhindrer at selvmordsbombere kommer til steder med mye folk?

Du vet kanskje også at Israel har gitt fra seg Sinaihalvøya og Gaza for fred. Men har de fått det? De fleste innbyggerne i Israel er villige til å gi fra seg Vestbredden/Judea for fred…Ekte fred! Slik som de ga fra seg Gaza, men noen år senere så ble de bombandert med kassam rakketter slik at Israel gikk til krig.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

“Jeg synes at Israel har rett til å ha atomvåpen.” sier DeSisteTider.

Jeg syns ingen skal ha rett til å ha atomvåpen.

Hva syns du om “hvit fosfor” forresten? Israelerne bruker det visst for å forsvare seg mot palestinerne:

Ta en titt: http://zionismexplained.org/gaza/hvidfosfor3.jpg

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Det er gode tider for handelsmenn i død når man har en rik onkel i Amerika!
Det er “billig”salg for korupte kory feer!
Har det som på nett;
Palestiner som brukte å grave som your na`list ved våpenmesser:
– Og de kommer og skryter til oss og, (legger til: de vet ikke hvem vi er, smiler skjevt) sier at de har testet våpnene på palestinere!!
Skittentestet reklame!!
Atomvåpen er folkerettsstridig: Fusjonert galskap og ondskap!
Fosfor er fislete men likevel død og forildelse!
Hva kan en gjøre mot all denne lidelse? :(

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hvis det er sant så er det forferdelig. Men det jeg mente med at Israel har rett på atomvåpen var at hvis de ikke hadde hatt det så hadde de vært utryddet som stat for lenge siden. Fordi landene rundt har giftgasser som våpen, og hadde brukt det hvis Israel ikke hadde atomvåpen.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Men hva sier du om at Iran holder på med å lage atomvåpen?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Tja, nå har vel USA noen titusener av atomvåpen – og de har vist historisk vilje til å bruke dem… USA har visstnok angrepet noe sånt som 16 land militært i løpet av bare de siste 10 årene. Hvor mange har Iran angrepet ? Null og niks !

Det sies at grunnen til at USA nå går “forsiktig” (vel) frem i sine militære aksjoner mot Pakistan (mens norske Ola Dunk-soldater holder fortet i Afghanistan i mellomtiden) er at Pakistan har atomvåpen.

Dette kan være grunnen til at USA valgte å bruke HAARP-våpenet mot Pakistan nylig – som utløste tidenes mest kraftige og overraskende flom ifølge nettstedet PakAlert (Pakistan be Alert):
http://www.pakalertpress.com/2010/08/06/pakistan-flood-photos-haarp-fingerprints-found-allover/

Retten til selvforsvar er en universal kosmisk rettighet. Noen som blir med på en kronerulling for å hjelpe Iran til å skaffe seg atomvåpen ?

Men hvordan skal Iran kunne forsvare seg mot HAARP ? (Jordskjelvet i den iranske byen Bam i desember 2003 hadde HAARP kjennetegn). Noen som blir med på å rive ned gjerdet og skru av strømmen til det norske HAARP-anlegget EISCAT ved Tromsø ? (Det er naturlig at Norges EISCAT ydet et nødvendig bidrag til at Pakistan-flommen ble så “vellykket”, dvs. voldsomt ødeleggende for innbyggerne i Pakistan – alt etter den skjulte amerikanske regjeringens hensikter…)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Ulven
6 år siden

Trump just fired Secretary of State Tillerson in order to push this forward. Tillerson has been warned to stay silent or be murdered.
The US and israhell plan to use secretly developed tactical nuclear weapons to decapitate Syria is to take place in the next 36 hours, beginning with a massive missile attack on Damascus and US and Israhelli air strikes to decapitate Syria and kill President Assad. The propaganda war against Syria, hyped to the max over the last few days, is the “set up.”
https://www.veteranstoday.com/2018/03/13/keeping-trump-and-netanyahu-out-of-jail-israel-plans-sneak-attack-on-syria-with-trump-russia-betrayed/

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hvitt fosfor, det var vel et masseødeleggelsesvåpen som også ble benyttet av USA mot den irakiske byen Fallujah…

Her er USA – “Norges viktigste allierte” (sukk) – sin fremgangsmåte for å rane Iraks olje og utføre snik-genocide mot befolkningen: Dikt opp en løgn, si “at Irak har masseødeleggelsesvåpen” (at det er løgn er kjent hele tiden, men det tjener som påskudd for å få USAs dødsarmé inkl. Blackwater inn i landet) og benytt deretter masseødeleggelsesvåpen mot irakere som motsetter seg “frigjøringen”, dvs. Iraks moderne holocaust.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Det visste jeg ikke, men hvordan i alle dager fungerer HAARP? Jeg forstår ikke hvordan HAARP kan utløse jordskjelv og flom.

Så akkuratt denne skremmende videoen om hvor USA er på vei.

Michelle
Skribent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

http://www.youtube.com/watch?v=ToFXD5CABTI
HAARP i Alaska baserer seg på HAARP i Tromsø, utrolig nok!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

DeSiste Tider: Akk ja du har mye å lese deg opp på, men du er kommet til rett plass.. :-) Her kan du åpne øynene dine blandt folk som har gravd i årevis.. Mest kjente og legendariske bok om emnet:
Angels Dont Play This HAARP

http://www.scribd.com/doc/533366/Angels-Dont-Play-This-HAARP-Advances-in-Tesla-Technology-Manning-Begich

Vår egen Maarit M Hanssen har skrevet en bok på Norsk om emnet :
Tors Hammer – om Harp i Norge.

Det er så mye Haarp i Norge at vi kan lure på i hvilken grad vi er forsøkskaniner.. og på hvilke områder.. Vardø, Vadsø, Tromsø, Svalbard osv.
Mange steder er anleggende godt synlige men folket sover..

Det viktige er ikke å forstå alle tekniske finesser og detaljer. Det viktige er å vite at denne faenskapen eksisterer og brukes mot oss og Moder jord.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
13 år siden

Beklager for at jeg ikke har svart. Du skjønner, jeg har vært på Island i 3 uker nå med familien.
Og jeg tar tilbake den første meldingen jeg skrev om muslimer. Det finnes sikkert mange snille muslimer. Men Koranens lære er en forferdelig lære. Til og med Muhammeds liv var forferdelig. Han giftet seg med ei lita jente da han var 40-50år gammel, og halshoggde 800 jøder på en dag. Er det en mann å se opp til?

Jeg synes at Israel har rett til å ha atomvåpen. Og hvis de ikke hadde hatt det, så hadde staten Israel vært utslettet for lenge siden. Bare les dette:
http://www.miff.no/nyheter/2009/10/05HvorforMaatteIsraelUtvikleAtomvaapen.htm

Se også Benjamin Netanyahus taler om fred. Varig fred. (se begge videoene)

http://www.miff.no/nyheter/2009/09/25BenjaminNetanyahusTaleTilFNsGeneralforsamling.htm

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  DeSisteTider
13 år siden

Trodde jeg skrev noe om muslimene i den første meldingen…men da tok jeg feil.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

DeSisteTider:

Hva har du å si om Vanunu og hans avsløringer om at Israel har atomvåpen?

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
13 år siden

Forresten…se denne videoen om noen av angrepene fra Gaza krigen i fjor

http://news.bbc.co.uk/2/hi/programmes/newsnight/8470100.stm

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

(Som Israel-fyren nettopp postet, altså. Ikke siden om Vanunu.)

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Tragisk å lese slike grove løgner.

http://www.peacelink.nu/Atomvapen/vanunu_story.html

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hadde du lest boken til Trygve Lie, hadde du ikke sagt at jeg løy. Hvorfor skulle en som har vært FNs generalsekretær lyge i boken sin? Det står til og med: ” Det kom snart hissige diskusjoner bak kulissene. Enkelte arabiske representanter angrep meg personlig.”

Det visste jeg ikke. Bra du sa det =) For nå fant jeg ut hvorfor Israel laget slike masseødeleggelsesvåpen se linken

http://www.miff.no/nyheter/2009/10/05HvorforMaatteIsraelUtvikleAtomvaapen.htm

Ta en titt her for å se hvor liten Midt-Østen komflikten egentlig er motsetning til det som skjer i Kongo. Men jeg hadde ikke hørt noe om det før jeg leste det.

http://www.miff.no/nyheter/2004/12/12VerdensVersteKrig.htm

Visste du at ca 22% av nobelprisvinnerne har jødisk bakgrund.

http://www.miff.no/nyheter/2002/05/1722ProsentNobelpriserTilJoeder.htm

Kan vel ikke bare være tilfeldig eller? Jeg har hørt på et Israelsseminar, og der sa taleren at det stod i Bibelen at Gud sa: “Mitt folk er rikt på kunnskap”

Ha en god dag

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Den var vel litt drøy. Skal vi ta dette for spøk eller alvor?

Selv syns jeg det var ganske morsomt å lese. Du vil vel påstå at Israel ble etablert på lovlig vis også? At Israel ikke har ulovlige masseødeleggelsesvåpen? Og at Israelerne gir blomster og bamsemums til palestinske barn mens de synger salmer for dem og smiler fromt?

Men men.. Jeg lar tvilen komme deg til gode og satser på at dette var en spøk.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Israel fikk landet på lovlig vis.

Da jødene fikk landet, så fikk de bare 12,5% av det de ble lovet av folkeretten, mens araberne fikk 87,5% av hele palestinamandatet. Det takket jødene ja til. Araberne gikk til krig fordi jødene fikk opprette en stat. Araberne skulle ha alt eller ingenting. Da ble salme 83 vers 5 i Bibelen oppfylt. Araberne sa….”Kom la oss utslette dem, så de ikke lenger er et folk.”

Jeg vet ikke om Israel har ulovlige masseødeleggelsevåpen. Har du noen kilder som viser det?

Jeg sier ikke at israelere lever sammen med palestinere, men at de hjelper dem med det praktiske.

Kilde fra boken Jødeland – ikke Palestina av Johan I. Holm

Trygve Lie, Fns generalsektretær mellom 2. februar 1946 og 10. november 1952, skrev i sin bok “Syv år for freden” (1954) at ingen araberstats regjering ville anerkjenne Israels rett til å ekststere, og derfor ville de ikke ingå noen fredsavtale med Israel.

DeSisteTider
DeSisteTider
Abonnent
13 år siden

DET ER INGEN NØD I GAZA. ISRAEL ER DEN STØRSTE GIVEREN AV NØDHJELP. BARE SE HER.

http://www.abctv.no/borger/100528/ingen-matmangel-i-gaza?page=1

PALESTINERNE BYGGER BARE PÅ LØGN.

Dette er en video om Arafats onkel som er rådgiver til Hitler og ekspert med propaganda. (Sir du en løgn dag ut og dag in, år ut og år in, så blir løgnen til slutt trodd som en sannhet)

http://www.frie-ytringer.com/2010/01/24/s%c3%b8ndagsfilmen-hvordan-palestinerne-samarbeidet-med-hitler/

« Forrige artikkel

P-pillen 50 år

Neste artikkel »

Nattmatnekt er facismens verktøy

92
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x