Dragning fra mørke til lys

4.4K visninger
1 minutt lesetid
39

Hei Big Brother og Illuminati-puppet. Hører du folket synge? Hører du de fjerne trommeslag? De som har øret til jorden, og hjertet mot Ånden hører det. Og om ikke lenge vil du også høre det, samme hvor høyt på strå du har plassert deg selv.

Fra Les Miserables- 10års Jubileum – Encore 1 ‘Do You Hear The People Sing’

Mektig!

“The Love you withhold is the pain you carry”

«We can easily forgive a child who is afraid of the dark. The real tragedy of life is when men are afraid of the light». Plato.

«They must find it difficult, those who have taken authority as truth, rather than truth as authority.» Gerald Massey

«Even if you are a minority of one, the TRUTH is still the TRUTH» – Gandhi

Hvis ikke vi på Nyhetsspeilet hadde utlagt så i detalj hva og hvem Illuminati og Big Brother er og gjør, tror noen en kunne satt pris på denne sangen på samme måte? Svaret er nei. De ville ikke ha visst hva hverken jeg mener eller sangen beskriver. De hadde ikke hatt peiling på hva kunstnerne prøvde å formidle.

Uten en kjenner Mørket, så vil en ikke vite hva som er Lyset, og vise versa. Og gode mennesker kan komme til å velge Mørket i tro på at det er Lyset, fordi det er hva de har blitt fortalt av sine foresatte, de autoriteter de ser opp til, og tar for sannhet hver en løgn fra deres munn.

De kan komme til å velge Mørket fordi det er det kjente og kjære, og ‘korsfeste’ Lyset fordi det er uvant og fremmed. Da har de gjort seg alliert med og en del av Mørket, dessverre.

Re-aksjonen har startet. Dessverre, – for Mørkets krefter, om de ikke klarer å karre til seg kontrollen over re-aksjonen denne gang også, og erstatte en type kjeder med en annen. Vi har alle et ansvar for at de ikke skal klare dette – denne gang.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Vel sagt, J.J! Si, nei til illuminati-verdenstyre:
http://doingmypart.files.wordpress.com/2008/03/illuminati_structure2.gif

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden
leet
leet
Abonnent
13 år siden

Hmm… Victor Hugo. Var ikke han Grandmaster of the Priory of Sion? :-)

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Det var en annen optimistisk leser Ergon som kommenterte artikkelen om lenket presse her på nyhetsspeilet slik:
«Et folk som har tillit til styresmaktene og deres propaganda- og maktapparat vil uten unntak bli gjort til slaver uten rettigheter. I Norge er denne prosessen kommet så langt at omveltningen vil bære preg av revolusjon. La oss håpe at den blir sivil.»
Dagsavisens jødemoderator publiserte hatske jødekommentarer her: http://www.dagsavisen.no/innenriks/article468853.ece?pageNum=2&status=showall#response
Enten blokkerte hann /hunn annerledes meninger, eller er nordmenn enige i jødeparasittens anklager av muslimer i parasittisme.
Publikums reaksjon på demonstrasjoner mot debil-tegninger viser at disse hisser bare opp hatet.
Vil muslimer stoppe bespottelse en gang for alle, må de ta i bruk økonomiske midler mot pengebesatt publikum.
Uniformert politi drev med utpressing for sine krav ved å demonstrerte og sykemeldte seg, og det uten noen straffereaksjoner fra broilernes side.
De banet veien for etterfølgere med sine boots.
Muslimer kan sette propp i jødiske kjefter en gang for alle hvis de sykemelder seg i et par uker.
Alle sammen.
Oslo vil stoppe opp.
La PST kjøre busser.
La jøden fra «human narkopolitikk» og «human-etisk forbånd» ta seg av gamlinger på gamlehjem istedenfor å sitte på kontorer og skrive hatske kommentarer i «arbeids»tid for feite lønninger.
Da våkner nordmenn opp og slutter å synge i kor med jøde-parasitten om «muslimske parasitter».
Tror dette vil medvirke massenes opplysning mer effektivt enn ovennevnte sang.

vantro
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Sikter du til en jødisk konspirasjon mot muslimer her?
Etter min mening(tro?) er Jødedom og Islam en konspirasjon mot menneskeheten.
Jødedom og Islam ligner ganske mye på hverandre.
Begge religionene påbyr omskjæring av smågutter som en pakt mellom Gud(?) og en påminnelse om at en ikke er som andre mennesker.
En troende jøde vil dele menneskeheten opp i jøder og ikke jøder.
Islam deler menneskeheten opp i troende og vantro.
Jødene har stelt i stand mye elendighet ovenfor ikke jøder, kriger osv. (ref. Det Gamle Testamentet).
Muslimene har også ført/fører flere kriger mot vantro og undertrykkelse av anderledestroende er utbredt der hvor muslimene er i flertall.

«A young Hindu gentleman came to see me, and a very pious man he proved to be: a worshipper of Vishnu, employed as a clerk or secretary of one of the Indian delegations at the UN. He had been reading the works of Heinrich Zimmer on Indian art, philosophy and religion, works that I had edited many years before, and which he wanted to discuss. But there was something else he wanted to talk about too.

«You know, » he said after we had begun to feel at home with each other, «when I visit a foreign country I like to acquaint myself with its religion; so I have bought myself a Bible and for some months now have been reading it from the beginning; but you know» … and here he paused, to regard me uncertainly, then said, «I can’t find any religion in it!»

The Causes of Hostility Towards Jews: A Historical Overview
http://www.cassiopaea.org/cass/hostility-jews.htm

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Hmm.Jeg tror kanskje ikke at stigmatiserende betegnelser på hverken jøder eller muslimer vil tjene den gode sak.Det finnes onde og gode i alle folkeslag,og alle gode må stå sammen,eller kommer vi ikke lenger enn vi allerede er kommet,og det er ikke så mye å skryte av enda-dessverre.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Kan jeg spørre deg hvor du har vært med dine irettesettelser mens jøden herjet med provoserende bespottelser i jødekontrollerte propagandamedier på norsk jord?
Provosering var hele jødenes meningen, med blåøyde snille naive normenns fulle støtte for «ytringsfrihet» på norsk jord.
Hva var deres egentlige motiv ved taus støtte til hatske jødiske utfall i ovennevnte kommentarer?
Det er dere snille blåøyde som legitimerer med deres stemmer tortur i Abu-Graib og på Guantanamo, utsending av norske leimordere til menneskesafari og bombing av afghanske skoler med barn inne.
Hører ikke ditt «Hmm» engang som reaksjon på denne type faenskap.
Vi kommer sikkert langt med slik betinget snillisme.
Ett sett regler for dem vi ikke liker (eller for å si det rett ut – hater) og annet – for oss selv med våre allierte.
Paradiset er rundt hjørne med slik innstilling. Dessverre.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Det er bare en ting som er helt brennsikkert,og det er at din måte;som du glatt innrømmer går ut på akkurat det samme som du beskylder jødene og muslimene for,ikke virker til en bedre verden.Du trekker i samme retning som de onde individene innenfor de nevnte trosretninger gjør,bare med motsatt fortegn.Resultatet blir i midlertid det samme.Krig ,ufred og undertrykking.
For min egen del så støtter jeg ingen,og det gjelder også jøder og muslimer og kristne som begår overgrep i mot andre.

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
13 år siden

«La jøden fra “human narkopolitikk” og “human-etisk forbånd” ta seg av gamlinger på gamlehjem istedenfor å sitte på kontorer og skrive hatske kommentarer i “arbeids”tid for feite lønninger».

Eneste personen som skriver hatske kommentarer er vell deg?
Noe galt i å tjene penger?

Verste innlegget jeg har lest på lenge…..

mrreg
mrreg
Abonnent
13 år siden

Fint poeng Johansen. Denne sangen kunne vært brukt som ‘kampsang’ for det som er i ferd med og vokse frem…. I et visst perspektiv er vi alle Les Miserables…

Jeg har et lite poeng i forbindelse med den re-aksjonen som er startet:
I eksempelvis USA er det 545 mennesker som har den endelige bestemmelse når det gjelder deres samfunnsform og utvikling. http://rense.com/general89/545.htm
USA har over 300 millioner innbyggere. ‘Fronten’ vil gå mellom disse to gruppene…. Utfallet vil da si seg selv…
La oss alle arbeide for at re-aksjonen blir i den nye tids ånd… :-)

Ergon
Abonnent
Svar til  mrreg
13 år siden

Det gjenstår å se om løsningen gis av litt enkel sammenligning av tall. Jeg tror det ikke. Vi får en test på det på Island i løpet av de neste tre ukene. Den 6. mars er det utlyst folkeavstemming på Island om folket godtar den såkalte Icesaveavtalen eller ikke. Tipsene går imot at folket sier Nei og nå forhandler nikkedukkene i den islandske regjeringen med finansterroristene i Lindon City på spreng for å få ferdig en avtale som kan hindre folkeavstemmingen.

Lykkes de ikke kan et Nei-resultat virkelig slå ned som en lysbombe fra Norden. Det ville i så fall bli en katastrofe for de internasjonale finansteroristene slik at en avtale i løpet av de neste to ukene er sannsynlig. Dessverre.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Ergon
13 år siden

La oss sette litt lys på island mens de jobber…

MortenB
MortenB
Abonnent
13 år siden

Veldig bra artikkel Johansen. Personlig tror jeg «agnet» de mørke menn bruker er makt og penger. Se bare på frimurerene, de inntar en ovenfra og ned holdning umiddelbart som er gangske ekstrem, altså makt.

Det siste årene vegrer jeg meg for å ta betalt fra andre for små tjenester, ogsa fra fremmede. Typisk kan dette være at jeg fikser et problem på PCen. Jeg har en jobb der jeg får betalt til livets opphold for meg og min familie + litt ekstra. For meg er penger kun et tall i en computer, altså eksisterer det egenlig ikke, og har dessuten en udefinerbar negativ energi.
Jeg kan ta et eksempel da jeg før jul hjalp en eldre dame med sin bærbare PC, hun ville betale meg men jeg sa jeg ikke ønsket betaling. Noen dager etterpå kom hun opp på jobben min med en boks hjemmelagde julekaker, som viste seg å være de beste jeg har smakt. Jeg kan garantere at disse kakene ikke kan kjøpes noe sted uansett hvor mye penger en legger på bordet !
Det kan hende det er overflødig å oppfordre andre i samme situasjon (som tjener litt mer en nok penger og ikke trenger flere) til å gjøre det samme.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

Her er litt mer LYS FRA NORD kastet inn i åndskrigen:

Sangen «FRED» med IMPERIET (sv.)

http://www.youtube.com/watch?v=fBeAACiEwjQ

Är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med lag skall landet byggas om
och lagen kräver fred
Så att dom som äger makt och guld
skall kunna tjäna ännu mer

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med freden kommer segraren
coh han som slogs och stred
får på böjda knän och med huvet lågt
och ta emot den starkes fred

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med freden kommer tystnaden
allt ordnas under hand
Och folk och länder styckas upp
i samförståndets namn

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Lars-Roger Moe
Skribent
13 år siden

Til Ungdommen
av Nordahl Grieg

Kringsatt av fiender, gå
inn i din tid!
Under en blodig storm –
vi deg til strid!

Kanskje du spør i angst,
udekket, åpen:
hva skal jeg kjempe med,
hva er mitt våpen?

Her er ditt vern mot vold,
her er ditt sverd:
troen på livet vårt,
menneskets verd

For all vår fremtids skyld,
søk det og dyrk det,
dø om du må – men:
øk det og styrk det!

Stilt går granatenes
glidende bånd.
Stans deres drift mot død,
stans dem med ånd!

Krig er forakt for liv..
Fred er å skape
Kast dine krefter inn:
døden skal tape!

Elsk – og berik med drøm –
alt stort som var!
Gå mot det ukjente,
fravrist det svar.

Ubygde kraftverker,
ukjente stjerner –
skap dem, med skånet livs
dristige hjerner!

Edelt er mennesket,
Jorden er rik!
Finnes her nød og sult,
skyldes det svik.

Knus det! I livets navn
skal urett falle.
Solskinn og brød og ånd
eies av alle.

Da synker våpnene
maktesløs ned!
Skaper vi menneskeverd,
skaper vi fred.

Den som med høyre arm
Bærer en byrde,
dyr og umistelig,
kan ikke myrde.

Dette er løftet vårt
fra bror til bror:
vi vil bli gode mot
menneskets jord.

Vi skal ta vare på
skjønnheten, varmen –
som om vi bar et barn
varsomt på armen!

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Du har mere rett en du er i stand til og fatte Jarle :)
Det er ikke lang tid igjen til «lyset fra Nord» kommer til og ryste, filleriste samt strippe Iluminati og NWO for all makt, tekologi, kontrollsystemer mm, samt det djevelske pengsystemet som ble oppfunnet av dem satanistiske Tempelridderene i sin tid

Kapitalismen er bare et pyramidespill vi er tvunget til og spille med i, vel og bra i starten når alle har noelunde likt, etter en stund begynner noen og bli søkkrike, andre fattige så kommer enorme mulitnasjonale seskaper og kjøpe opp hverandre og til slutt så sitter det bare 1 igjen på toppen og blir kåret til vinneren av spillet og premien er og herske over hele verden og resten av dem som var med i spillet er redusert til lufattige slaver for vinneren i all tid

«De må gjerne torturere meg, knuse hvert bein i kroppen min, og gjerne drepe meg. Men da har de bare min kropp, og ikke min hengivenhet» – Mahatma Gandhi

Lars-Roger Moe
Skribent
13 år siden

Heh.
Det finnes fortsatt frie skalder som har ord og sang i sin makt. La oss få noen eksempler fra noen og enhver. Jeg sliter med å finne ny musikk verd å høre på. Ett av mine favorittalbum noen sinde er Buffy Sainte Marie «Coincidences and likelely stories». Her er Starwalker.

Fikk ikke til å embedde denne, men same dame, No No Keshagesh fra siste album «Running for the Drum».

Lars-Roger Moe
Skribent
13 år siden

Gir meg. Her er lenken:

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Historien om masakreringen av Indianerene for og sikre seg olje, gull og makt kan lett samenligest med en rekke konflikter i dag, Olje i Irak, Opium i Afganistan, Land i midtøsten osv, når befolkningen gjør mostand mot okkupasjonene og invasjonene så blir dem stempla Terrorister og det som verre er, invasjonstyrkene er seff engler med bibelske sitater på sine våpen

Høvding Silverbird hadde en fin forklaring på mye av det som skjer, da han døde en stund som liten i en hvirvelstrøm så fikk han klare syner om alt som kom til og skje angående 2012, ikke noe nytt i det som skjer, det var det vanlige, øyer og kontineter som synker i havet, enorme vulkaner, jordskjelv, flodbølger og oversvømmelser osv……bla bla bla.., det nye var vel at han var en av få som kom med løsninger og forklaringer angående 2012, det var vakkert :)
Han forklarte hvorfor det «bare» var mennesker og nesten ingen dyr som døde under tsunamien i 2004
Han fortalde om hvorfor vi mister oss selv og vår ISP, Barn går 6-7 på skole, så på lekselesing eller SFO så hjem og gjøre lekser og blir det noen timer til overs så er det Playstation og Cartoon Network og så natta, vi stenger den vi virklig er og sjela vår ute, vi bruker bare 10% av hjernen vår og stenger restrerende 90% ute med vår livsstil
Livet er starten på døden der vi blir utplukket i katagorier til neste stadie utifra hvordan vi velger og bruke tiden på jorden
Det ble avsluttet med en fin meditasjon sang på fløyte der man kunne finne oss selv og se hvem vi egentlig er :)

For dem som fortsatt ikke er helt sikre så er her noen hint og ta med seg ut i sene nattetimer :)

http://www.youtube.com/watch?v=–Z45aw8b7c&feature=related

HA en sanseløs natt alle sammen :)

o
o
Abonnent
13 år siden

snufs. . . Og Løsningen er så banal enkel !
People unite now !:
All You Need Is Love
Beatles
Love, love, love, love, love, love, love, love, love.
There’s nothing you can do that can’t be done.
Nothing you can sing that can’t be sung.
Nothing you can say, but you can learn
How to play the game –
It’s easy.
Nothing you can make that can’t be made.
No one you can save that can’t be saved.
Nothing you can do, but you can learn
How to be you in time –
It’s easy.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love. Love is all you need.
Love, love, love, love, love, love, love, love, love.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love. Love is all you need.
There’s nothing you can know that isn’t known.
Nothing you can see that isn’t shown.
There’s nowhere you can be that isn’t where
You’re meant to be –
It’s easy.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love. Love is all you need.
All you need is love. (All together now).
All you need is love. (Everybody).
All you need is love, love. Love is all you need.
Love is all you need.
Love is all you need…
(Yesterday)
(Oh yeah)
(She love you, yeah, yeah, yeah)
(She love you, yeah, yeah, yeah)
(Oh, yesterday)
KNUS ILLUSJONEN NÅ !

Steven
Steven
Abonnent
13 år siden

Lyset fra fra norden symboliserer en ny tid? Kunne jo sikkert forklart det litt nærmere.. Kilder osv..

zero
zero
Abonnent
Svar til  Steven
13 år siden

LANSERING AV SENSASJONELL BOK SOM KAN REDDE LIV
Boken Secret of Health presenterer metoder utenfor det ordinære helsevesenet som har vist seg å ha større effekt på sykdom og plager enn det medisinering og tradisjonell behandling har. En av metodene er frisktrening.
Om legen min benytter seg av tradisjonelle metoder er det urovekkende stor sjanse for å stille feil diagnose (eller ikke finne noen). Ved å ta i bruk metodene som boken omtaler, mer enn dobles min fastleges mulighet for rett diagnose, og dette vil være med på å redde liv.

Fastlegen sa at sykdommen var ”kronisk og uhelbredelig”. Forfatteren av Secret of Health brukte 20 minutter på å hjelpe personen til å gjøre seg frisk. Dette sparte staten for ca. kroner 6 millioner i fremtidige trygdeutbetalinger på bare en person.

Helsemyndighetene er enig med oss!
Norges helseminister utgav i mars 2009 Aktivitetshåndboken, der han oppfordret landets leger til å redusere medisinbruken og heller skrive ut resept på fysisk trening som behandling. Spørsmålet blir da hvorfor det fortsatt medisineres i stor stil, når vi vet, og mange leger også innrømmer, at feilmedisinering og/ eller overforbruk av medisin reduserer folks helsetilstand og tar livet av tusenvis av mennesker hvert år. Kunnskapen som presenteres i Secret of Health har allerede gjort og vil også i fremtiden gjøre folk friskere fra en rekke sykdommer og plager. Les våre vedlagte historier fra virkeligheten.

Boken oppfordrer våre fastleger og sykehusleger til å være åpne for ny kunnskap der deres egne metoder kommer til kort. Flere og flere leger i utlandet har allerede tatt i bruk moderne, databaserte diagnoseverktøy i sin praksis. Når skjer dette i Norge? Les mer om apparatene og de andre metodene i boken eller på http://www.secret-of-health.no
Boken ble lansert den 01.02-2010.

soulpower
soulpower
Anonym
13 år siden
soulpower
soulpower
Anonym
13 år siden

soulpower
soulpower
Anonym
13 år siden
« Forrige artikkel

Mennesker uten rettigheter

Neste artikkel »

Vendepunktet – Revolusjonen er nå

39
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x