Dragning fra mørke til lys

4.4K visninger
1 minutt lesetid
39

Hei Big Brother og Illuminati-puppet. Hører du folket synge? Hører du de fjerne trommeslag? De som har øret til jorden, og hjertet mot Ånden hører det. Og om ikke lenge vil du også høre det, samme hvor høyt på strå du har plassert deg selv.

Fra Les Miserables- 10års Jubileum – Encore 1 ‘Do You Hear The People Sing’

Mektig!

“The Love you withhold is the pain you carry”

“We can easily forgive a child who is afraid of the dark. The real tragedy of life is when men are afraid of the light”. Plato.

“They must find it difficult, those who have taken authority as truth, rather than truth as authority.” Gerald Massey

“Even if you are a minority of one, the TRUTH is still the TRUTH” – Gandhi

Hvis ikke vi på Nyhetsspeilet hadde utlagt så i detalj hva og hvem Illuminati og Big Brother er og gjør, tror noen en kunne satt pris på denne sangen på samme måte? Svaret er nei. De ville ikke ha visst hva hverken jeg mener eller sangen beskriver. De hadde ikke hatt peiling på hva kunstnerne prøvde å formidle.

Uten en kjenner Mørket, så vil en ikke vite hva som er Lyset, og vise versa. Og gode mennesker kan komme til å velge Mørket i tro på at det er Lyset, fordi det er hva de har blitt fortalt av sine foresatte, de autoriteter de ser opp til, og tar for sannhet hver en løgn fra deres munn.

De kan komme til å velge Mørket fordi det er det kjente og kjære, og ‘korsfeste’ Lyset fordi det er uvant og fremmed. Da har de gjort seg alliert med og en del av Mørket, dessverre.

Re-aksjonen har startet. Dessverre, – for Mørkets krefter, om de ikke klarer å karre til seg kontrollen over re-aksjonen denne gang også, og erstatte en type kjeder med en annen. Vi har alle et ansvar for at de ikke skal klare dette – denne gang.

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

39 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

J.Johansen sier:
17. 02. 2010 klokken 20:09

“Kjenn Deg Selv, og du skal kjenne Universet (og Gud)”,
stod det skrevet over inngangsporten til Oraklene i Delphi.

I sannhet…
mystikerens vei og den eneste reelle vei…
Den indre veien.. Guds Rike er inni dere – her og nå :-)
Det er hvor det er og ikke alle mulige andre steder eller i morgen…

I Thomasevangeliet presiserte Jesus dette, at det ikke var høyt oppe i himmelen, der fuglene ville komme først, og ikke i havet eller dypet hvor fiskene er, ikke etter døden… døden endrer intet..
Om vi ikke allerede ilevende live, har utviklet de nivåene og substansene,
om vi ikke allerede er født på ny, reellt sett og er åndelig levende..

Om ikke det er vi levende døde.
“La de døde begrave de døde” – sa Jesus.

Og han sa også mennesker flest var fulle av dødninge-ben..
Dette sa han i vår vanlige Bibel..

Det er så mange misforståelser og vrangforestillinger om dette,
om Jesus, om livet etter livet og før livet… etter døden…

Det er lys ja, men det er også falske lys..
De falne Luciferske kreftene, er forbundet med månen.. på så mange vis.
Bokstavelig talt – Dark side of the moon osv..

Månen på Tarot-kortet er som regel tegnet med et litt grelt lys, der står varger og andre dyr som er ha reist bust og flekker tenner mot månen..
Månen har ikke sitt eget lys, men reflekterer kun tilbake solens lys..
En annens lys.. et lys som er grelt, falsk og forvrenger virkeligheten..
slik at ting ser ut som noe annet enn det faktisk er..
Et Lucifersk lys.. det finnes også falske og forføreriske lys :-)

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Singoalla
14 år siden

Den hellige gral og den katolske kirkens best bevarte hemmelighet er at Jesus var en shaman som spiste planter og sopp med høy åndelig insikt. Den hellige gral er fluesopp(amanita muscaria) Den vokser fra en ballongform til et bord(tempelridderne rundt det runde bord) og når den er fullkommen blir den til koppformet. Dette er den hellige gral peoples.

Bibelske skrifter sa guds riket ligger spredt rett forran dere men dere evner ikke å se den. Gå å spis sopp, så finner du også gudsrike og døden blir bare noe å se fram til :) Kirken brente personer som brukte slike reise gjennom portalen stoffer på 1600tallet for slik esoterisk kunnskap var forbeholdt kardinalene som spiste soppen mens de drepte vanlige mennesker. 400år senere må du i fengsel hvis du våger å bevege deg ut i det ukjente feltet av menneskets sinn. God is within you. You are god.

Når “the dead sea scrolls” var oppdaget i 1947, var det imense forventninger fra kristne over alt. De trodde dette var en garanti for kirken å bevise kristendommen korrekt. Rullene var skrevet i semtiske språket fra Aramic mellom 250bc og 136Ac, som var perioden jesus karakteren angivelig var sagt å trå på jorden. Å finne skrifter fra tiden som han levde på var en voldsom oppdagelse og kristne overalt var forventningsfulle. Mer eller mindre, idag hører vi nesten ingen ting om dette, og det for en god grunn. Informasjonen som inneholdt skriftene var nøyaktig det de utvalgte, priviligerte få i kirken viste hele tiden.

John Marco Allegro var den eneste ikke kristne i en internasjonal gruppe satt opp for å etterforske skriftene.De andre var prester med forhåndsbestemte meninger om jesus/guds eksistens. De funn som ble gjort ble holdt tilbake fra denne gruppen, mens Allegro trosset status-quo på den tiden og ble angrepet for å være en blasfemiker.

Han publiserte “the sacred Mushroom and the cross” i 1970 … See More

“once a promising young scholar, has been turned into a babbler of sciolistic bawdry by and overdose of the hallucinogenic mushroom amanita muscaria” John Strugnell angående Allegro.

Gordon Wassons en av få som støttet allegros tolkning av skriftene som viste til at “gudene” eller “lærerne” på den tiden var stammeledere “the ones who know” , var alle på sopp og andre gudommelige stoffer.

Gordons første erfaring med sopp: The visions were not blurred or uncertain. They were sharply focused, the lines and colors being so sharp that they seemed more real to me than anyhthing i had ever seen with my own eyes. I felt that i was now seeing plain, whereas ordinary vidion gives us an imperfect view; i was seeing the archetypes, the platonic ideas, that underlie the imperfect images of everyday life. The thought that crossed my mind: could the divine mushrooms be the secret that lay behind the ancient mysteries? Could the miraculos mobility that i was now enjoying be the explanation for the flying withces that played so important a part in the folkore and fairy tales of northern europe? theese reflections passed through my mind at the very time that i was seeing the visions, for the effect of the mushrooms is to bring about a fission of the spirit, a split in the person, a kind of schizoprhrenia, with the rational side continiuing to reason and to observe the sensations that the other side is enjoying. The mind is attached as by an elastic cord to the vagrant senses.

Wassons erfaringer var den første kjente trip rapporten i den moderne verden. CIA fulgte nøye med og kjente til wassons planer om å returnere til Mexico for å samle sopper med seg hjem.James More (CIA agent) arbeidet for MKultra programmet, og utrykte lidenskap for å se på soppens formeler og kjemiske komponenter.Han tilbydde 2000dollar for å være med.

Wasson følte senere angst over å ha avslørt hemmelighetene til mazatec folket til den samme verden som han mente har ødelagt kulturen deres.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Dette er et spennende tema, som kan belyses bortimot uendelig..

Pga pc-trøbbel og mangel på tid, kan jeg ikke gå inn i noen diskusjon nå egentlig.. Men om det er behov for det får jeg heller komme tilbake til det…

Takk for dine spesielle innsikter og meninger om hva som er den hellige gral, Armin, denne her var helt ny for meg :-) Dvs jeg HAR lest noe før om at rabbiene skal ha brukt en slags sopp, og at den hatten som de hadde på den tiden, de jødiske rabbiene derfor hadde en slik fasong, men ikke hørt at Jesus brukte noe slikt, hverken hatt eller sopp-hatt…

Om det er sant at de brukte sopp, så vil det si som hallusinogen..
Det er vel kjent fra bl a indianerne og mange kulturer.. også vikingene brukte flein-sopp..

Ellers har jeg lest, lært og hørt mange meninger om hva som er den hellige gral og hva som ikke er det.. Alt fra mange slags beger og mystiske skatter.. Til san greal, sang real – hellig gral – hellig blod.. en bokstav forflyttet kun..

At det skal være Maria Magdalena, hans kone, eller de to i helhet til sammen,
som man ser at det er malt i Leonardo Davincis berømte nattverdsbilde, der de to midterste personer til sammen danner en gral.. det maskuline og feminine..prinsipp.. pluss minus, lys mørke osv osv.. dualiteten..

Jeg dro til Milano og så det spesielle bildet og mange andre artige saker av Leonardo Davinci og andre.. for et par år siden, helt alene. Da dro jeg også til Genova og Torino.. Har reist mye og vært på mange slike spesielle og litt pilegrims-aktige reiser.. I Torino er det berømte Lik-kledet. spennende sak..
Og i Genova, Maro Polo s hjemby i Italia, har de et ufattelig skattkammer i katedralen sin, som gjorde at jeg bare måtte dit.. For å sjekke ut alt sammen..helt utrolige saker.. Johannes døperens grav og fatet som hans hode lå på, etter det var avhugget.. hodet hans er i Istanbul og armen forresten i sultan-palasset, vært der også noen ganger.. mye rart slikt spesielt i katolske land. I Genova, så var det også biter av korset og en del annet helt utrolig, men det mest utrolige av alt, var faktisk GRALEN.. :-)

Hvordan så den ut? Ikke som et beger.. det var et smaragdgrønt fat.. av glass.. Hadde vært knust da Napoleons menn røvet det med seg til Paris..
De trodde det var smaragd.. det er en fantastisk vakker legende om en fugl..
Og gralen.. og i den legenden er gralen av smaragd.. denne var av smaragdfarget glass..

Det var en veldig grei mann som jobbet for å passe på der, og han snakket godt engelsk, litt uvanlig i Italia.. jeg spurte ham, om dette virkelig var gralen.. Han svarte meg helt ærlig: Det vet vi ikke, helt sikre kan vi ikke være..

Noen undersøkelser viser at den faktisk er så gammel.. sa han.
har selv sett glassboller som er flere tusen år gamle.. Andre mener at den ikke er så gammel, det som er 100 % sikkert, sa han, er at dette er gralen i følge legenden om Kong Arthur osv.. dette er DEN gralen, det var sikkert.
Men om det virkelig var Jesu gral, det var mer usikkert. Kong Arthur og også Napoleon var iallfall overbeviste om dette.. det er ikke så mange som vet om denne gralen..

Jeg har bilder av den og senere har jeg sett at det lå bilder av den på nett, jeg har nå brukt en del tid på å lete men uten resultat. Bildene av det som sies å være den fysiske gralen, er borte fra nett. Om det hadde vært fake ville det sannsynligvis sett ut som et beger, dette var en skål, av gammelt glass og smaragdgrønn, stemmer med noen gamle legender..Om noen av dere har lyst til å vite hvor den finnes eller dra en tur og se på den, så er denne katedralen stedet..

http://www.italyheaven.co.uk/liguria/genoa.html

The Cattedrale di San Lorenzo is Genoa’s cathedral,
set in a surprisingly small, sloping square. It’s a building in a patchwork of styles from Gothic to Renaissance, reflecting renovations over the centuries. The exterior is striped and decorated with coloured marbles, and inside the main portal is a fourteenth-century Byzantine-style fresco. The ashes of St. John were worshipped in a lovely Renaissance side-chapel attended by statues (take coins for illumination). Visit the church’s underground treasury to see a bowl claimed to be the Holy Grail and a platter said to have been the one used to present John the Baptist’s head. Just up the street from the cathedral is Genoa’s former Ducal Palace, the huge Palazzo Ducale, which now hosts a range of changing exhibitions and events.

Selv heller jeg egentlig mest til den forståelsen at det er vi som er gralen, dvs mennesket, hvert individ må være som en gral, som et beger, for å kunne motta Guds lys.. hver og en av oss…

Sist jeg leste noe du skrev om Jesus slo du fast at han var en alien og kom med romskip.. Jeg forklarte deg at han sikkert ikke trengte romskip for å komme til jorden.. At det trengte ikke du selv heller, Armin, du kom hit så lett som ingenting, uten romskip :-)

Nå slår du fast at Jesus var sjaman. Vel, ikke hørt om det heller, men at han var Kabbalist, det er jeg helt sikker på, for alt han sa var Kabbalistisk, f eks Fadervår, Bergprekenen, de fleste av skrifene, f eks Johannes åpenbaring osv. Og miraklene tyder også på det.

Kabbalist og sjaman er ikke så fryktelig langt unna hverandre som man skulle tro. Selv praktiserer jeg begge deler :-) Begge er mystikeres vei, levende praksiser.. Forøvrig fordømmer tradisjonelt kristne både sjamanisme og kabbalisme.. Og egentlig alle andre trosretninger enn eksakt den de selv har, selv om fordømmelse av andre er det verste..

Det er ingen annen ei en mystikernes vei… som fører frem.
Den indre veien, Guds rike er inni dere, her og nå…

Med eller uten hallisinogener, selv bruker jeg det ikke..
Det er ikke alle gitt å være mystikere i dette livet..
Mulig at du har det i deg, Armin..
Du imponerer til å være så ung som du er..
Nå har du en grunn til å dra til Genova :-)
sjarmerende by forresten..

Alexander B.
Forfatter
Svar til  Singoalla
8 år siden

Spennende tema, synd jeg er 6 år på overtid for å få bli med i denne diskusjonen! ;)
Jeg ser absolutt potensialet at jesus var en sjaman og en alien i èn og samme person. For hvem er egentlig sjamanene? Og hva er egentlig en alien?
Er det slik at vi som lever i 3 dimensjon kanskje har 4 dimensjon rett over hodet vårt, og at 5 dimensjon er rett over hode tpå 4 dimensjon? Isåtilfelle kan vel vi som er i 3 dimensjon hoppe ned i 2 dimensjon som for oss ville vært vannet/havet? Vi har til og med gravd oss ned i 1 dimensjon som da eventuelt er jorden. Hvorfor skulle ikke noen fra 4-5-6 og oppover kunne gå ned til oss, og er de eventuelt da aliens om de kommer?
Og hva slags gaver har de med seg om de skulle komme? Kan det hende at de er noen steg forran den vanlige mannen i gata i og med at de kommer fra en høyere dimensjon? Er det dette som kalles å være sjaman? : )
Psykedeliske stoffer er ulovlig av en grunn. De viser deg sannheten, og sannheten på denne jorden er per dags dato ulovlig!

Terje
Terje
Abonnent
14 år siden

Nyhetsspeilet har detaljer om hva og hvem Illuminati og Big Brother er, men hva hjelper detaljer om dokumentasjonen er laber?
Personlig syns jeg “do you hear the people sing ?” er sterkere i sitt originale lys, historien i Les Miserables, enn i lys av “moderne” konspirasjonsteorier.

trackback
14 år siden

[…] http://www.nyhetsspeilet.no/2010/02/dragning-fra-m%C3%B8rke-til-lys/ Lukas 12:1 Ta eder først og fremst i vare for fariseernes surdeig, som er hykleri! 2 Men intet er skjult som ikke skal bli åpenbaret, og intet er dulgt som ikke skal bli kjent; 3 derfor skal alt det som I sier i mørket, bli hørt i lyset, og det som I hvisker i øret inne i kammerne, det skal bli forkynt på takene. […]

soulpower
soulpower
Anonym
14 år siden
soulpower
soulpower
Anonym
14 år siden

soulpower
soulpower
Anonym
14 år siden
soulpower
soulpower
Anonym
14 år siden

soulpower
soulpower
Anonym
14 år siden
Steven
Steven
Abonnent
14 år siden

Lyset fra fra norden symboliserer en ny tid? Kunne jo sikkert forklart det litt nærmere.. Kilder osv..

zero
zero
Abonnent
Svar til  Steven
14 år siden

LANSERING AV SENSASJONELL BOK SOM KAN REDDE LIV
Boken Secret of Health presenterer metoder utenfor det ordinære helsevesenet som har vist seg å ha større effekt på sykdom og plager enn det medisinering og tradisjonell behandling har. En av metodene er frisktrening.
Om legen min benytter seg av tradisjonelle metoder er det urovekkende stor sjanse for å stille feil diagnose (eller ikke finne noen). Ved å ta i bruk metodene som boken omtaler, mer enn dobles min fastleges mulighet for rett diagnose, og dette vil være med på å redde liv.

Fastlegen sa at sykdommen var ”kronisk og uhelbredelig”. Forfatteren av Secret of Health brukte 20 minutter på å hjelpe personen til å gjøre seg frisk. Dette sparte staten for ca. kroner 6 millioner i fremtidige trygdeutbetalinger på bare en person.

Helsemyndighetene er enig med oss!
Norges helseminister utgav i mars 2009 Aktivitetshåndboken, der han oppfordret landets leger til å redusere medisinbruken og heller skrive ut resept på fysisk trening som behandling. Spørsmålet blir da hvorfor det fortsatt medisineres i stor stil, når vi vet, og mange leger også innrømmer, at feilmedisinering og/ eller overforbruk av medisin reduserer folks helsetilstand og tar livet av tusenvis av mennesker hvert år. Kunnskapen som presenteres i Secret of Health har allerede gjort og vil også i fremtiden gjøre folk friskere fra en rekke sykdommer og plager. Les våre vedlagte historier fra virkeligheten.

Boken oppfordrer våre fastleger og sykehusleger til å være åpne for ny kunnskap der deres egne metoder kommer til kort. Flere og flere leger i utlandet har allerede tatt i bruk moderne, databaserte diagnoseverktøy i sin praksis. Når skjer dette i Norge? Les mer om apparatene og de andre metodene i boken eller på http://www.secret-of-health.no
Boken ble lansert den 01.02-2010.

o
o
Abonnent
14 år siden

snufs. . . Og Løsningen er så banal enkel !
People unite now !:
All You Need Is Love
Beatles
Love, love, love, love, love, love, love, love, love.
There’s nothing you can do that can’t be done.
Nothing you can sing that can’t be sung.
Nothing you can say, but you can learn
How to play the game –
It’s easy.
Nothing you can make that can’t be made.
No one you can save that can’t be saved.
Nothing you can do, but you can learn
How to be you in time –
It’s easy.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love. Love is all you need.
Love, love, love, love, love, love, love, love, love.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love. Love is all you need.
There’s nothing you can know that isn’t known.
Nothing you can see that isn’t shown.
There’s nowhere you can be that isn’t where
You’re meant to be –
It’s easy.
All you need is love, all you need is love,
All you need is love, love. Love is all you need.
All you need is love. (All together now).
All you need is love. (Everybody).
All you need is love, love. Love is all you need.
Love is all you need.
Love is all you need…
(Yesterday)
(Oh yeah)
(She love you, yeah, yeah, yeah)
(She love you, yeah, yeah, yeah)
(Oh, yesterday)
KNUS ILLUSJONEN NÅ !

smurfen
Redaksjonen
Svar til  J.Johansen
14 år siden

Historien om masakreringen av Indianerene for og sikre seg olje, gull og makt kan lett samenligest med en rekke konflikter i dag, Olje i Irak, Opium i Afganistan, Land i midtøsten osv, når befolkningen gjør mostand mot okkupasjonene og invasjonene så blir dem stempla Terrorister og det som verre er, invasjonstyrkene er seff engler med bibelske sitater på sine våpen

Høvding Silverbird hadde en fin forklaring på mye av det som skjer, da han døde en stund som liten i en hvirvelstrøm så fikk han klare syner om alt som kom til og skje angående 2012, ikke noe nytt i det som skjer, det var det vanlige, øyer og kontineter som synker i havet, enorme vulkaner, jordskjelv, flodbølger og oversvømmelser osv……bla bla bla.., det nye var vel at han var en av få som kom med løsninger og forklaringer angående 2012, det var vakkert :)
Han forklarte hvorfor det “bare” var mennesker og nesten ingen dyr som døde under tsunamien i 2004
Han fortalde om hvorfor vi mister oss selv og vår ISP, Barn går 6-7 på skole, så på lekselesing eller SFO så hjem og gjøre lekser og blir det noen timer til overs så er det Playstation og Cartoon Network og så natta, vi stenger den vi virklig er og sjela vår ute, vi bruker bare 10% av hjernen vår og stenger restrerende 90% ute med vår livsstil
Livet er starten på døden der vi blir utplukket i katagorier til neste stadie utifra hvordan vi velger og bruke tiden på jorden
Det ble avsluttet med en fin meditasjon sang på fløyte der man kunne finne oss selv og se hvem vi egentlig er :)

For dem som fortsatt ikke er helt sikre så er her noen hint og ta med seg ut i sene nattetimer :)

http://www.youtube.com/watch?v=–Z45aw8b7c&feature=related

HA en sanseløs natt alle sammen :)

Lars-Roger Moe
Skribent
14 år siden

Gir meg. Her er lenken:

Lars-Roger Moe
Skribent
14 år siden

Heh.
Det finnes fortsatt frie skalder som har ord og sang i sin makt. La oss få noen eksempler fra noen og enhver. Jeg sliter med å finne ny musikk verd å høre på. Ett av mine favorittalbum noen sinde er Buffy Sainte Marie “Coincidences and likelely stories”. Her er Starwalker.

Fikk ikke til å embedde denne, men same dame, No No Keshagesh fra siste album “Running for the Drum”.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Du har mere rett en du er i stand til og fatte Jarle :)
Det er ikke lang tid igjen til “lyset fra Nord” kommer til og ryste, filleriste samt strippe Iluminati og NWO for all makt, tekologi, kontrollsystemer mm, samt det djevelske pengsystemet som ble oppfunnet av dem satanistiske Tempelridderene i sin tid

Kapitalismen er bare et pyramidespill vi er tvunget til og spille med i, vel og bra i starten når alle har noelunde likt, etter en stund begynner noen og bli søkkrike, andre fattige så kommer enorme mulitnasjonale seskaper og kjøpe opp hverandre og til slutt så sitter det bare 1 igjen på toppen og blir kåret til vinneren av spillet og premien er og herske over hele verden og resten av dem som var med i spillet er redusert til lufattige slaver for vinneren i all tid

“De må gjerne torturere meg, knuse hvert bein i kroppen min, og gjerne drepe meg. Men da har de bare min kropp, og ikke min hengivenhet” – Mahatma Gandhi

Lars-Roger Moe
Skribent
14 år siden

Til Ungdommen
av Nordahl Grieg

Kringsatt av fiender, gå
inn i din tid!
Under en blodig storm –
vi deg til strid!

Kanskje du spør i angst,
udekket, åpen:
hva skal jeg kjempe med,
hva er mitt våpen?

Her er ditt vern mot vold,
her er ditt sverd:
troen på livet vårt,
menneskets verd

For all vår fremtids skyld,
søk det og dyrk det,
dø om du må – men:
øk det og styrk det!

Stilt går granatenes
glidende bånd.
Stans deres drift mot død,
stans dem med ånd!

Krig er forakt for liv..
Fred er å skape
Kast dine krefter inn:
døden skal tape!

Elsk – og berik med drøm –
alt stort som var!
Gå mot det ukjente,
fravrist det svar.

Ubygde kraftverker,
ukjente stjerner –
skap dem, med skånet livs
dristige hjerner!

Edelt er mennesket,
Jorden er rik!
Finnes her nød og sult,
skyldes det svik.

Knus det! I livets navn
skal urett falle.
Solskinn og brød og ånd
eies av alle.

Da synker våpnene
maktesløs ned!
Skaper vi menneskeverd,
skaper vi fred.

Den som med høyre arm
Bærer en byrde,
dyr og umistelig,
kan ikke myrde.

Dette er løftet vårt
fra bror til bror:
vi vil bli gode mot
menneskets jord.

Vi skal ta vare på
skjønnheten, varmen –
som om vi bar et barn
varsomt på armen!

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Her er litt mer LYS FRA NORD kastet inn i åndskrigen:

Sangen “FRED” med IMPERIET (sv.)

http://www.youtube.com/watch?v=fBeAACiEwjQ

Är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med lag skall landet byggas om
och lagen kräver fred
Så att dom som äger makt och guld
skall kunna tjäna ännu mer

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med freden kommer segraren
coh han som slogs och stred
får på böjda knän och med huvet lågt
och ta emot den starkes fred

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

Med freden kommer tystnaden
allt ordnas under hand
Och folk och länder styckas upp
i samförståndets namn

Så är det verkligen fred vi vill ha?
Till varje tänkbart pris
Är vi alldeles säkra på det?
Att det värsta av allt är krig

« Forrige artikkel

Mennesker uten rettigheter

Neste artikkel »

Vendepunktet – Revolusjonen er nå

39
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x