Bare for å se deg naken

11.6K visninger
16 minutter lesetid
110

Jeg har en personlig filosofi som forbyr meg å betale penger for en reisetjeneste når det også innebærer at jeg og min bagasje utsettes for fysisk og elektronisk søk etter mistenkelige objekter. (Oppdatert 10.01.10) Jeg nekter å krype som en hund som trues med å bli slått eller ”tazered” fordi en eller annen maktsyk sikkerhetsvakt ikke liker trynet mitt. Jeg gjør det ikke fordi jeg er redd. Dette er min form for protest.  Det de sier og det de gjør er ofte to forskjellige ting. Denne artikkelen er nå blitt  oppdatert. Med bildet som ligger under og et nytt avsnitt mot slutten for deg som har lest artikkelen tidligere.

Denne filosofien min ble skapt samtidig med at jeg, etter nøye overveielse av evidensen, ble hellig overbevist om at hele terrorkrigen var for å skjule en global, falsk agenda – demontering av mine og dine friheter. Da jeg fikk høre at en mann fra Nigeria hadde forsøkt å sprenge flyet fra Schiphol til Detroit (min hjemby) – ved hjelp av eksplosive underbukser, var jeg ikke sikker på om jeg skulle le eller gråte.  Mistanken om at det kan ha vært et tilfelle av ”falsk flagg terror” var umiddelbart høy. Hver gang jeg hører om et eller annet vellykket eller mislykket terrorangrep, lurer jeg på hvem de angivelige terroristene egentlig er og hvilket land de egentlig representerer.

Min mistanke ble videre styrket da jeg fikk høre at faren til denne mannen faktisk hadde varslet myndighetene om at sønnen hadde blitt radikalisert muslim, at han fikk reise uten pass, kom forbi sikkerhetskontrollen i Amsterdam med eksplosive underbukser og at han faktisk ikke var i stand til å gjøre noe annet enn å svi av ballene sine. Det skurrer for meg. Det skurrer enda mer når jeg hører på CNN, SKY og BBC og norske nyheter at sikkerhetskontrollene skal bli mye strengere, det skal bli flere kroppsskannere som kler deg naken og at USA og England bruker saken som en anledning til å gjennomføre militære angrep på Yemen.

Fordi massemedia ikke sier noe om de mistenkelige sidene ved denne saken finner jeg det nødvendig å presentere deg med en del fakta jeg har samlet – så du bedre kan være i stand til å forstå hvordan denne verden egentlig fungerer bak kulissene. Jeg ønsker også å gi deg noe informasjon om teknologien som brukes for å kle deg naken og hva det gjør med kroppen din. Du kan selv finne ut hva det gjør med dine følelser og din integritet som betalende kunde å bli fysisk og optisk avkledd.

Denne informasjonen er hentet fra en rekke ulike kilder og fritt oversatt for å skape min form for helhet. Jeg gjengir kildene her:

http://rense.com/general89/raw.htm

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16737

http://noworldsystem.com/2009/12/31/full-body-scanners-to-fry-travelers-with-radiation/

http://www.sott.net/articles/show/200114-Evidence-Mounts-for-US-Complicity-in-Terrorism-Mutallab-s-father-is-no-ordinary-banker-

http://www.prisonplanet.com/false-flag-event-in-detroit-a-pretext-to-invade-yemen.html

http://globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=16758

Her er også to filmer som du kan se på – begge to er med Alex Jones.

Bombshell Eyewitness Revelations: Confirmed FBI Cover-Up Of Flight 253 Attack 1/3

Webster Tarpley on Alex Jones Tv 1/6: Underwear Bomber “Establishment Controlled Patsy!”

”Terror” i Detroit knyttes til mange hendelser

Første juledag forsøkte sønnen til et medlem av Nigerias kulturelite, en rik forretningsmann med forbindelser til de kongelige og regjeringsmedlemmer, å detonere en kjemisk improvisert bombe ombord i Delta Airlines flight 253 fra Amsterdam til Detroit. Følgende informasjon vil vise at denne falsk flagg operasjonen var et resultat av et samarbeide mellom CIA, Mossad og Indias Research and Analysis Wing (RAW). Den samme kombinasjonen av krefter var også bak terrorangrepet i Mumbai i 2008. Rupee News skriver 28. desember 2008 at disse også var organisasjoner som samarbeidet med Afghan KHAD agenter for å drepe Benazir Bhutto. De skriver at Benazir-drapet var planlagt på forhånd og gjennomført av Khad, RAW, CIA og Mossad ved å bruke det mest moderne radioaktive våpenet  tilgjengelig på markedet. Israel innrømmer å ha hjulpet India. De ønsker å destabilisere Pakistan.

Det samme ønsket har åpenbart også USA som har gjennomført 44 ”Predator Drone fly” angrep i Pakistan de siste 12 måneder. Bare fem av disse har truffet sine egentlige mål og drept 5 stk. nøkkel ”Al-Qaeda” og Taliban ledere. De andre har vært med på å drepe 700 uskyldige sivile. Det vil si at for hver terrorist som de har fått drept har de tatt med seg 140 sivile menn, kvinner og barn. Mannen som styrer denne handlingen har fått Nobels fredspris av Norge.

“Trusebomberen” er som en julegave for de konservative og militære som former amerikansk utenrikspolitikk. Egentlig kom den ikke som en gave – de sendte den selv, noe denne artikkelen kommer til å vise. At du og jeg må lide for saken er en del av målet – å dyrke ledelse ved frykt sammen med en ubegrenset lydighet der vi finner oss i hva som helst i bytte for en falsk trygghet fra terroristene – som er staten selv.

"Bomben" på størrelse med en kinaputt burde i hvert fall gjort gutten ute av stand til å lage barn.

”Al Qaeda”-ledere løslatt av Bush

ABC nyheter fra USA sier at Al Qaeda ledere som koordinerer terror i Yemen og som trusebomberen hadde kontakt med, var sluppet ut fra Guantanamo. Den ene, fange nr. 333, Muhamad Attikk al-Harbi og fange nr. 372, Said Ali Shari var sendt til Saudia Arabia 9, november 2007, overlevert fra amerikansk fangenskap. Begge disse beskrives som militære ledere og de dukker opp på en videofilm i januar 2009 sammen med en mann som skal være øverste leder av al Qaeda i Yemen, Abu Basir Naser al-Wahishi – tidligere personlig sekretær for bin Laden. USA bruker nå sine cruise missiles og fly til å angripe deres baser de siste ukene.

CBS oppdager at CIA har blitt informert om Detroit-terroristen

Så tidlig som august 2009, hadde CIA plukket opp informasjon om en person kalt ”The Nigerian”, mistenkt for å møte med terrorist elementer i Yemen. Kilder sier til CBS nyheter at mannen fra Nigeria skal være Umar Farouk Abudulmutallab. Forbindelsen var skapt når Abudulmtallabs far gikk til den amerikanske ambassaden i Nigeria 19, november 2009 da han uttrykte sin bekymring for sønnens bånd til ekstremister i Yemen.

Faren til truseterroristen er ingen hvem som helst

Faren til den angivelige terroristen bor i Nigeria. Han driver landets våpenindustri (DICON) i lag med Israels Mossad. Han er visstnok i daglig kontakt med dem. De driver med alt i Nigeria fra våpenproduksjon til motterror. Selv om faren Umaru var muslim, har han tette bånd til Israel. Umaru er å finne blant eliten i Nigeria. Han er pensjonert Chairman i First Bank of Nigeria, og er personlig venn med de kongelige og presidenten. Når han tar kontakt med den amerikanske ambassaden i Nigeria, må vi regne med at han snakker med ambassadesjefen og CIA-sjefen personlig.

På dette tidspunktet gikk navnet til ”terroristen” inn i databasen og biografisk informasjon ble sendt videre  til den amerikanske National Counterterrorism Center. Det vil si at hans navn og identitet kom på alle terrorlister på alle verdens flyplasser – ikke bare ”flyforbud” men at vedkommende skal anholdes dersom han blir observert på en flyplass.

Det sies av grupper som kaller seg Al Qaeda i Yemen at angrepet i Detroit var et mottrekk som følge av amerikanske angrep på deres baser i Yemen – de som Bush slapp fri. Regjeringen i Yemen, som BBC har fortalt, sier at terroristen fra Al Qaeda egentlig er agent for Israel og at de har organiserte angrep mot amerikanske mål.

Den som ikke har satt seg inn i strukturen av falsk flagg terror vil kanskje steile ved påstanden om at Mossad (Israels sikkerhetsstyrker) begår krigshandlinger mot USA. Det er faktisk bevislig historisk evidens for at slik er det. Mossad har angrepet amerikanske krigsskip og deltatt i angrepet 11, september forkledd som arabere. På denne måten får de sympati fra USA til å drive krig for dem mot andre muslimske stater. Israel kontrollerer mesteparten av overvåkningsindustrien i USA og hele regjeringen er infiltrert med folk som har dobbelt statsborgerskap Israel/USA. Jeg nevner dette her for at leseren skal kunne få tak i de store perspektivene som ligger skjult i de små, individuelle handlingene som kalles ”Terror”.

Presidenten i Yemen, Ali Abdullah Saleg, sier at sikkerhetskrefter har arrestert en gruppe påståtte islamistiske militanter med bindeledd til Mossad. Det ble ikke sagt hvilken type evidens som ble gitt for denne påstanden. Arrestasjonene var i forbindelse med angrep på USAs ambassade i Sanaa siste måned der 18 mennesker ble drept.

Fortløpende rapporter fra Pakistan sier at India og Israel har vært involvert i terrorangrep mot Pakistan. Detroit bombemannen var hjulpet av en fra India for å komme på flyet i Amsterdam. Denne mannen ble arrestert i Detroit etter at bombesøkende hunder undersøkte mannens bagasje. Politiet fra Amsterdam undersøker om denne mannen kunne ha hjulpet Umar Farouk Abdulmtallab på flyet uten pass. Vi kommer neppe til å høre så mye mer om denne mannen da han er en agent fra Indias RAW med naturlige forbindelser til CIA og Mossad.

Et vitne, Kurt Haskell fra Newport, Michigan sa at han og hans kone så en velkledd mann hjelpe Abdulmutallab å komme  på flyet uten pass ved å påstå at han var en flyktning fra Sudan.  Militærpolitiet sier at bombemannen ikke gikk gjennom passkontroll i Schiphol da han kom fra Lagos. Kurt sier at han så mannen fra India snakke med billettagenten og at han sa at, ”Denne mannen trenger å komme på flyet men han har ikke pass.” Han noterte at mannen fra India var meget velkledd mens bombemannen var kledd som en 16-åring.

CBS nyheter sier at ”State Department” systemet som er beregnet på å holde styr på mennesker i besittelse av et aktivt amerikansk visum, sviktet å avsløre terrormistenkte Umar. Han hadde fått et visum som tillot flere turer til USA. Det var kun etter terrorangrepet at myndighetene oppdaget at Abdulmuttab hadde fått visum gjennom ambassaden i London som var gyldig fra 16. juni 08 til 12.  juni 2010. Systemet som skulle avsløre misbruk av visa for terrorhandlinger sviktet totalt –  men så var det også slik at faren til bombemannen – en av de rikeste i landet – hadde hatt møte med CIA sjefen i Nigeria. Istedenfor å ta bekymringsmeldingen på alvor, brukte de han som en nyttig ”patsy”.

Kan det være slik at Mutallab ble hjulpet gjennom flyplass sikkerhetskontrollene  av en Mossadagent på samme måte som han fikk sitt visum? I flere år nå har passasjerer som kommer til Schipol og som skal reise videre til USA vært gjenstand for intens grilling av sikkerhetsvakter på flyplassen som også drives av en bedrift fra Israel.

Faktainformasjon

Det kom flammer, men ingen eksplosjon fra bombeguttens truse. Det må ha svidd!
  • Bombemannen dro til Yemen for å møte terrorister som hadde blitt sluppet fri av Bushadministrasjonen – selv om de angivelig var blant de farligste fangene.
  • Regjeringen i Yemen sier at de har arrestert islamistiske terrorister som har tilknytning til israelsk overvåkning (Mossad).
  • Bombemannens far, som er en styrtrik elitekjendis i Nigeria, driver forsvarsindustrien i Nigeria sammen med Mossad.
  • Bombemannens visum ble aldri trukket tilbake selv om han var på listen over mennesker mistenkt for terrorhandlinger.
  • Bombemannen reiste fra Nigeria til Amsterdam uten å gå gjennom toll og passkontroll, noe som er umulig å gjøre uten hjelp fra en eller annen agent.
  • Bombemannen får hjelp av en mann som ser ut til å være fra India som sier at bombemannen er en flyktning fra Sudan, uten pass. Ingen pass ble brukt for å komme inn til et EU land, noe som er teknisk umulig.
  • Myndighetene i Nederland – de samme som bekreftet at bombemannen kom uten pass, bekrefter at han har et gyldig visum, til tross for at han var på en liste som deles med myndighetene i Nederland.
  • Flyplass-sikkerheten i Amsterdam er på kontrakt til et selskap styrt av Israel, som ikke bare har den mest sofistikerte teknologien, men også er det selskapet som har utviklet sikkerhetsprofilering som et konsept.
  • Det er klare paralleller mellom denne saken og “skobomber” saken med Richard Reid. Israelske sikkerhetsvakter visste om mannen men ga ikke informasjonen videre til USA. De lot ham reise inn i Israel slik at han kunne holdes under overvåkning. Også dette mislykkede terrorangrepet ble brukt for å heve restriksjonsnivået på ”carry on” bagasje og væsker en kunne ha med på flyet.

Tilbake til 2007 igjen…

Terrorledere som satt fanget på Cuba ble løslatt av Bush og igjen av myndighetene i Saudi Arabia. Yemen er den nest største terrorfronten i hele verden og den styres av disse to som Bush har sluppet fri. Det er faktisk ingen evidens for at Al Qaeda kunne drive på i Yemen uten amerikansk eller saudisk hjelp, og som uttalt fra regjeringen i Yemen, uten direkte våpenhjelp fra Israel.

Hvorfor ville noen gjøre noe slikt ? Det er hinsides  all fornuft… med mindre terror i seg selv var en del av en større plan for området og at terrorkrigen bare er oppdiktet.

Hvorfor denne historien må stoppes

Når Pakistan sier at Israel og India er involvert i terror der, tror ikke verden på dem fordi at slik informasjon ikke virker sannsynlig – eller er det fordi den amerikanske regjeringen også er involvert, slik som vi også ser i Yemen – og om vi innser det vil vår oppfatning av verden klappe sammen ?

Hvorfor er vi tilfreds med at en person blir tatt inn til avhør, en person med så mange bindeledd til så mye som ikke stemmer uten at det stilles utfordrende spørsmål til noe av det ? Hvordan er det mulig, slik det var med 11. september 2001 og mange andre tilsynelatende umulige hendelser hvor så mye går galt med kontrollen i verdens herskende land, USA, og i samarbeidet med så mange agenter og organisasjoner i mange land som gjør dette mulig, ikke vekker mistanke ?

USA har nå en stor etterforskning i Nigeria, ikke bare av faren og hans forbindelser til Israel, men også av USA’s egen ambassade og hvorfor de lot hans visum stå uforstyrret selv om de visste at individet var en terrorist – og det har ingen konsekvenser?

Hvordan kunne denne mannen reise til Yemen for å møte med en organisasjon som drives av tidligere fanger sluppet fri av Bush og  hans Saudi venner – tidligere fanger som Yemen sier arbeider for Israel? Hvordan kunne han gjøre det og bli tillatt tilbakereise til Nigeria – et land som har overvåkningsforbindelser med Israel og som er opplært av Israel?

Hvordan kom denne mannen til Amsterdam uten pass? Prøv det selv og du vil møte mange mennesker som oppholder deg i små rom i mange timer, i mange dager. Dette er helt umulig å gjennomføre uten innside hjelp. Folk blir plukket opp i EU passkontroll fordi de ikke har betalt barnebidrag og vi skal tro at de ikke kan finne en terrorist?

Hvordan kom han forbi sikkerhetskontrollene? Han er muslim, ung og reiser alene. Med en slik profil, kan han unngå å bli gjennomsøkt ! Hans navn befinner seg på en terrorliste. Det er som en ”ikke fly” liste  på steroider. Du blir ikke bare nektet å fly, men du blir holdt tilbake.

Med Bushadministrasjonen (og sikkert nå Obama) som slipper løs terrorledere og loser dem frem og tilbake til deres tidligere fag og med den amerikanske ambassaden, State Department, Homeland Security og alle de andre organisasjonene som amerikanerne betaler så mange milliarder av dollar for å koordinere hele showet, kan det hende at vi har et lite tegn til en konspirasjon på gang?

USA og England gjør klar for å angripe Yemen

Gordon Brown har planlagt en ”Emergency Summit of World Leaders” ved slutten av januar. Dette møtet burde være et rødt flagg for å indikere at eliten har planer om å ekspandere sin innflytelse i Yemen og Afrika. På fredag 1. januar, drev saudiarabiske krigsfly flere angrep på N. Yemen og tropper ble sendt inn i landet. Mens USA og England skriker høyt om at Yemen har blitt et terrorsamlingssted, ser vi med denne historien rundt trusebombemannen at det er intet annet enn en unnskylding til å bruke bomber og fly på folk. Vi er tjent med å huske at selve navnet Al Qaeda betyr ”Database” og det var CIA som skapte navnet. Det er derfor Norge sender tropper inn i Afghanistan. Norge dilter etter England og USA og er med på å drive terror slik jeg ser det.

Hvordan kan det ha seg at jeg, uten journalistutdanning, er i stand til å samle denne informasjonen og distribuere den  til verden når hundrevis av journalister med all verdens kontakter og lønn for strevet unnlater å informere deg om noe så viktig? Hvor mye mer er det de unnlater å informere deg om – det kan du lure på!

Det viser seg at ingenting er slik som det ser ut til å være på overflaten. Derfor er det på sin plass å bli en informert borger av denne verden istedenfor en frivillig fange av forbrukersamfunnet der den eneste meningen er å forlenge og forsterke komfortsonen.

Tvungen røntgenfotografering kan føre til mer sykdom

På grunn av farlig stråling har det alltid vært forsiktghets regler med røntgen - nå er det helt ok.

Så nå begynner du kanskje å få en ide om hvem all denne sikkerheten er ment for og hvorfor. Mens terrorister blir loset forbi skal du og jeg pent måtte stå i kø og la oss bli sjekket, befølt, utspurt, forhørt og bestrålt med livsfarlig røntgen stråling. Når vi lærer at sikkerheten på et globalt plan drives i vesentlig grad via Israel, bør vi være noe mer mistenksomme.

Sikkerhetsbedrifter fra Israel drev også med flysikkerhet på de stedene der angivelig muslimske terrorister gikk ombord i flyene forut for 11, september. Og det var også en yngre bror av presidenten som hadde kontrollen over sikkerheten på Twin Towers i New York – heldigvis for ham at ansvarskontrakten gikk ut samme dag som tårnene falt. Det ser unektelig ut som om det er gjennom compartmentalization (need to know hemmelighold) at terroristene driver sikkerheten som skal beskytte oss – det burde bekymre deg.

Nå som trusebombemannen er historie er banen klar for alle verdens flyplasser, under press fra USA og andre redde mennesker, for full kroppsskanning av ioniserende bestråling i m.m.  og i noen tilfeller terrabølge området. Det er bølgelengden etter mikrobølger som  du bruker for å varme vannet til kaffe og som steker hjerneceller når du prater på din mobiltelefon. Med terrorkrigen har en av de mest lønnsomme næringsveier vært knyttet opp til overvåkning og sikkerhet. Back-scatter røntgenmaskinene er visstnok veldig kostbare og de er tenkt som en erstatning for en mer direkte form for kroppsundersøkelse – der mennesker klår på mennesker hele dagen lang. Det regnes selvfølgelig med at denne økte sikkerheten er noe passasjerene skal måtte betale for.

Disse bølgene går et par centimeter inn i kroppen og avslører alt som du har, eller ikke har med deg. Det finnes også andre typer skannere (ÇomPass) som undersøker alle  kroppens hulrom. Thomas Wiggens, som er selskapets ingeniør sier at en kan skanne en gravid kvinne omkring 200 ganger uten helserisiko. Sånn umiddelbart, har jeg en tendens til å ta den uttalelsen med en klype salt når det gjelder sannhetsverdi. Vi vet hva vaksineindustrien sier om hvor trygt det er å bruke kvikksølv i vaksiner og at det absolutt ikke er knyttet opp til det faktum om at 1:100 barn ender opp med autisme – noe som var uhørt før kvikksølv i vaksiner ble brukt. Mye penger får folk til å lyve så det holder.

Myndigheter må selvfølgelig forsvare at tvungen røntgenfotografering av  mennesker er uten fare. Problemet er at de,  slik som vaksineindustrien,  ikke gir noen garanti for din sikkerhet. Ioniserende stråling på denne bølgelengden skader og gjør endringer på kromosomer og DNA og strukturelle proteiner i celler. Dersom denne skaden ikke repareres kan det lede til kreft. Nyere forskning viser at selv veldig lave doser med røntgenstråler kan utsette eller gjøre det vanskelig for kroppen å reparere seg selv.  Ufødte barn kan få groteske misdannelser dersom deres mor blir bestrålt under svangerskap. Mange kvinner som ikke en gang vet at de er gravide vil la seg bestråle. Slik stråling lagrer seg  i kroppen og det kan ta år før den kan manifestere som sykdom.

En førende amerikansk ekspert på de biologiske effektene av røntgenstråling er Dr. John Gofman, Professor Emeritus of Molecular and Cell Biology ved University of California, Berkley. Dr Gofmans forskning leder han til å si at det ikke finnes noe trygt doseringsnivå for ioniserende stråling. Han mener at røntgenstråling kan være årsaken til ca. halvparten av krefttilfellene i USA.

En rapport i den britiske medisinske journalen The Lancet, sier at etter at brystrøntgen ble introdusert i 1983 har tilfeller av brystkreft økt med 328%. De regner med at 200% av denne økningen har med røntgenfotografering å gjøre alene. Så hvorfor vil kvinner ønske å ha sine bryster røntgenfotografert hver gang de skal gå ombord et fly?

Det viser seg også at røntgenstråling kan påvirke hjertesykdom. Alle former for radiostråling av kroppen viser seg å ha en negativ effekt på vår helse. Det er bare en måte å få en stopp på denne galskapen – gjør deg opp en filosofi som nekter deg å utsettes for å bli elektronisk kledd naken bare fordi noen skal føle seg tryggere fra terrorister som ikke eksisterer. Dersom falsk flagg terror opphørte ville vi ha en veldig fredelig verden. Dersom andre stater sluttet å drive terror på andre borgere for hvilken som helst årsak er det ingen som ville ha noen grunn til å drive terror. Vi vet hvor løsningen finnes.

Porno for pedofilere, kikkere og alle som bare liker å se andre naken

De sier at skanning av kroppen vil bli uskarp, at bildet kan ikke lagres og at detaljer kommer  ikke frem på sjarmen. Det er ikke helt sant. Bildet som vises på skjermen, vises til kontrolløren I negativ format. Det er også slik at operatøren kan zoome inn på kroppsdeler for å forstørre opp til ti ganger det som han/hun måtte være interessert i. Gjennom eksemplene av bildene under er det veldig enkelt å kjøre bildene gjennom, for eks. photoshop og klikke på knappen som viser bildet i revers. Her snakker vi om en teknologi som absolutt vil bil misbrukt – fordi den kan bli misbrukt.

På toppen av det så kommer myndighetene ut med at de har utviklet skannere I lastebiler som kan parkere foran køen av mennesker på vei inn I fotballkampen eller hva det måtte være på søken etter hva det måtte være av interesse hos våre ”handlere”. Du vil med andre ord ikke en gang vite at du er utsatt for røntgen skanning.

http://www.infowars.com/now-mobile-devices-will-scan-your-naked-body-on-the-streets/

Føler du deg tryggere nå? Gled deg til neste gang du skal ut å fly!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

110 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
6 år siden

Jada, det måtte komme: kroppskannere på tog-stasjoner, først i NY og LA: https://www.activistpost.com/2018/03/tsa-body-scanner-searches-nyc-la-train-stations.html

knut
knut
Anonym
Svar til  Balle Clorin
6 år siden

Er dette et problem da? Du er gjerne enig med AP også om at mistenkte for terror med to statsborgerskap må beskyttes slik at de ikke kan tas fra statsborgerskapet sitt mens man undersøker? Du mener gjerne at samfunnet skulle sluppet alt løst uten noen form for kontroll, sikkerhet etc? Jeg blir tryggere når det er slike scannere.

Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Artikkelens tittel kan forandres til “Bare for å se deg sterilisert og kreftsyk”

Eksperter advarer – sterilitet fra stråling http://fripresse.com/2013/05/30/eksperter-advarer-sterilitet-fra-straling/

Sitat: Stadig flere forskere advarer om farene for sterilitet grunnet strålingskilder som wifi og mobil. Svenske professor Olle Johansson ved Karolinska er blant disse. Han referer til en stor mangde forskningsartikler som forteller om skadevirkninger på rotter, mus, celler og molekyler – hvorpå han stiller spørsmålstegn ved dagens ukritiske eksponering av barn . Ikke mindre uroes han med tanke på fremtidige generasjoner. ..

For de som ikke har oppfatta agendaen ennå, minimum målsetting, sykeliggjør alt og alle og reduser klodens befolkning med ca 94%, noen sentrale stikkord og realiteter: agenda 21 og codex alimentarius er militære våpen, folkehelseinstituttet er de facto folkeforgiftningsinstituttet, statens strålevern er statens vernet bedrift for bestråling, politisk korrekthet er selvmordsstrategi, de som ikke har gått rundt og lagt informasjon om dette i andres postkasser har gjort et dårlig og farlig valg for sin og sine barns framtid, et nytt Stortingsvalg vil ikke forbedre situasjonen på noen som helst måte, enhver må aksjonere fordi det er ingen garanti for at andre vil ordne opp, satanistene bak det planlagte helvetet new world order avslutter ikke sin destruktive agenda før de stoppes med makt

“Goodbye Barry Soetoro alias Barack Obama & Co, ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2009/11/alfred-nobel-og-terror-komiteen-gir-krigspris-til-obama/comment-page-8/#comment-99144

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Angående «skobomber» saken med Richard Reid med mer, Israel & The NWO EXPOSED – Wellaware1.com – DallasGoldBug http://blip.tv/snail007500/israel-the-nwo-exposed-5853957

9/11 and related: Intelligence reports http://abeldanger.net/ Technical documentation http://ae911truth.org/

Monica Waade
Forfatter
12 år siden

Hans du nevner trusebombeterroren, joda akkurat som 911 og 22/7 er et ledd i å få folk til å akseptere og til slutt be om chipping, bestilte og betalte voldtekter likeså. De mener seg å være smarte ved å gi inntrykk av at det ikke brukes tvang i såkalte demokratiske vestlige land, men å skremme er jo i høyeste grad en form for tvang i regi av ondskapen.

Dette her var virkelig godt sagt Hans og du har selvfølgelig helt rett igjen…

Hensikten med det klosset utførte trusebomber-komplottet som skjult makt stod bak var å få et påskudd til å innføre full kroppsscanning ved flyplasser. Ved å bruke media til å blåse opp episoden for alt den var verdt ved å fortie de reelle fakta var tanken å skape så mye angst blant folk at de ville bli villige til å underkaste seg flyplasscanning.

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

TABU nr. 35 for norske redaktører og journalister: Helsefarlig flyplasscanning.

“Si nei til å la deg scanne før flyturen

Hensikten med det klosset utførte trusebomber-komplottet som skjult makt stod bak var å få et påskudd til å innføre full kroppsscanning ved flyplasser. Ved å bruke media til å blåse opp episoden for alt den var verdt ved å fortie de reelle fakta var tanken å skape så mye angst blant folk at de ville bli villige til å underkaste seg flyplasscanning.

Dette var planlagt lang tid i forveien, og utstyr var bestilt i all stillhet på forhånd, bl.a. i Storbritannia. Kort tid etter trusebomber-komedien var kroppsscanning tatt i bruk på flyplassene Heathrow og Manchester.

Uavhengige forskere har påpekt at kroppsscanningen kan ha en uheldig DNA-påvirkende effekt, noe som særlig kan ramme gravide, inkl. gravide som ikke vet at de er i en tidlig fase av svangerskap.

Dette er informasjon som forties av norske medier. For mer info om de negative helseeffektene av flyplasscanning, se f.eks. her, her eller her.”

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/03/norske-mediers-samlede-tabu-oversikt/

Det skal sies at norske myndigheter på egenhånd droppet å innføre den unødvendige og helsefarlige flyplasscanningen. Men det var ikke fordi at norske media hadde været ugler i mosen og gått ut og advart mot helsefaren. Det var det bare Nyhetsspeilet som gjorde, på samme måte som i svineinfluensavaksine-saken.

Jeg synes det er ganske rart at norske journalister velger ukritisk å bringe videre info som kan være til skade for deres egne barn og deres venners barn, fremfor å gjøre litt selvstendig dybdeboring på områder som mange i samfunnet er opptatt av.

Det journalistene risikerer ved å foretrekke å stikke hodet i sanden er at de gir anbefalinger som viser seg å være uheldige for deres lesere. Dessuten vet vi at skandaleoppslag selger bedre, slik at journalistene derfor velger å gi avkall på såvel mersalg og opplagsøkning for sin avis som en SKUP-pris eller to.

Her er et tips til en sjokk-selgende avisforside:

SI NEI TIL GARDASIL-VAKSINEN!
– HPV-virus forårsaker ikke kreft!
– Gardasil-vaksinen øker kreft-risikoen med 40%!
– Stol ikke på Folkehelseinstituttet!

De to første punktene er hentet fra vitenskapelige kilder.
Det tredje punktet er basert på sunt folkevett og fersk erfaring.

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Da hadde Nyhetsspeilet rett igjen som vanlig og var flere år foran de etablete miljøene med sannheten sånn som alltid :)

EU forbød mandag bruken av de røntgenbaserte kroppsskannerne

Nakenscanning kan gi kreft

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/11/17/nakenscanning-kan-gi-kreft

Lurer på når de som hånet NS for konspirasjonsteorien om kreftfare ved nakenscannere vil begynne å gruble over hvorfor skobombere og trusebombere ikke spaserer bort til å flytoalettene der de kan sprenge flyene i fred og ro uten å bli overfalt av passasjerer når de prøver å sette fyr på seg selv ;) …….

BelzeBob
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

smurfen sier:
18. 11. 2011 kl. 13:11

“Da hadde Nyhetsspeilet rett igjen som vanlig og var flere år foran de etablete miljøene med sannheten sånn som alltid :) ”

Ja, nettopp. Når skal de såkalte skeptikerne anerkjenne dette mønsteret? NS og “de gale konspirasjonsteoretikerne” ligger ofte flere år foran mainstream når det gjelder så mange saker.

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Det er vel ingen nyhet at røntgen stråling kan føre til kreft? Det er derfor sykehuspersonale som driver røntgen apparatene, bruker bly-forkleer og/eller gjemmer seg bak en vegg eller går inn i et annet rom.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Cavalli
12 år siden

He he Nils :)

Vi har jo bare i flere år fått høre hvor sikre, trygge og ufarlige nakenscannerene var fra myndigheter og fagmiljøer :)

Det var jo rene hallelujastemningen fra den kanten når de kom :)

Vært veldig stille fra skepsis miljøene siste året også, de som lovpriste denne fantastiske ufarlige vidunderet av en 120% ufarlig gri$evaksine

Vi skeptikere som så galskapen og advarte ble hånet, latterliggjort og stemplet som barnemordere og det som verre var vist vi ikke lot oss injisere med denne okulte super vaksinen

Er det ikke noen som bør være voksne nok til å legge seg flat og spre noen unskyldninger til oss nå Nils ?

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Ikke jeg hvertfall, visste ikke om dette nettstedet her før for et års tid siden. Ikke har jeg stemplet dere som barnemordere heller.

Nakenscannere har jeg vært skeptisk til siden dag 1.
Grisevaksinen tok jeg fordi jeg ikke ville smitte andre, jeg jobbet på et sted hvor det var mange syke og skrøpelige mennesker på den tiden.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  smurfen
12 år siden

Riktig igjen broder smurf. :-)

Skeptikerne får seg en knekk når det viser seg at advarslene våre ikke er bare sprøyt og gale folks fantasier, det vil skje stadig oftere. Selv om de ikke ber om unnskyldning får vi håpe de tenker de burde gjøre det, tanker er også viktige, de er som handlinger å regne sa min venn på andre siden.

Dagbladet burde betale tilbake blodprisen vi betalte for annonsering! Vi skrapte sammen penger for at vi ville beskytte våre medmennesker, men ingen skeptikere har takket, bare andre mennesker har gjort det.

Dagbladet burde skjemmes, samtidig som de tok solid betaling hos oss drev de massiv gratis reklamekampanje for giftsprøyta til myndighetene og legemiddelindustrien. Ja de tvilsomme aktørene fikk endatil gratis annonsering på førstesiden mens vi med gode hensikter betalte meget dyrt for annonse inni avisa. Rettferdig? Nei og det sier mye om hvems agenda media jobber for.

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
12 år siden

Det er bra du skrev denne artikkelen Mike. Dette er lang over grensen. Det må da finnes grenser et sted?! Har ikke mennesker integritet og privatsfære?

Hvorfor er det så lite fokus på at slik stråling er en risiko, øker kreft-risk?

Hva med alle skannere som står ved alle passasjer i butikker, biblioteker, sikkerhetskontroller. Om de også avgir stråling er det ikke rart at folk får kreft!

Er det noen som har info om hvor mye disse stråler som finnes i hver eneste butikk man går inn i – i hvert eneste kjøpesenter. Kan ikke være sunt.

Sitat fra Mike: Porno for pedofilere, kikkere og alle som bare liker å se andre naken

De sier at skanning av kroppen vil bli uskarp, at bildet kan ikke lagres og at detaljer kommer ikke frem på sjarmen. Det er ikke helt sant. Bildet som vises på skjermen, vises til kontrolløren I negativ format.

Tror kanskje det skulle stå skjermen 2 ganger ikke sjarmen?
Eller er sjarm også en del av dette bildet?
Om de liker det de ser kanskje..

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Rasende minister nektet å få håndveske skannet på Gardermoen!

Sikkerhetsvakter på Gardermoen nektet for to uker siden Sør-Afrikas utenriksminister Maite Emily Nkoana-Mashabane å forlate Norge med rutefly, skriver Dagens Næringsliv.

Etter kraftig munnhuggeri om skanning av en håndveske bestilte hun privatfly.

Det sørafrikanske utenriksdepartementet refser nå Norge for behandlingen som ble gitt utenriksministeren, og hevder ifølge DN at hennes diplomatiske immunitet ble forsøkt brutt.

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2224420.ece

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

A consultant refused to go through the full-body scanner at Manchester Airport this week, claiming it was potentially dangerous to his health.

Last year Dr David Brenner, head of Columbia University’s centre for radiological research, urged researchers to carry out more tests to look at the way the scanners affected specific groups, like children and passengers with gene mutations.

He also proposed missing out the head and neck from the scanning process to avoid increasing the risk of a type of skin cancer.
http://www.bbc.co.uk/news/health-13990434

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Den skal gjøre flyreisen tryggere, men tolker svetteflekker og brettekanter som livsfarlige gjenstander. Tester i Tyskland viser at den omstridte kroppsskanneren er bortimot ubrukelig.
http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10084289

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Naked body scanner images of film star printed, circulated among airport staff.

http://www.infowars.com/exposed-naked-body-scanner-images-of-film-star-printed-circulated-by-airport-staff/

Otto
Abonnent
14 år siden

Sitat fra artikkel: Den samme kombinasjonen av krefter var også bak terrorangrepet i Mumbai i 2008.

Bullingdon Mumbai Murder with Canada, Camp Mirage

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Det media “glemmer” å si er jo at disse scannerne var produsert og bestilt *før* trusebomberen dukket opp. Pussig, ikke sant? Første artikler om scannerne kom i 2008..

Hmm, lurer på hvordan dere “embedder” hyperlinker. Lurer på om jeg kan lage kursiv tekst…. [i]Test[/i] – Test

Otto
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden
Otto
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden
Otto
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Utrolig oppfinnsomt og idiotisk, og basert på terror under falskt flagg. Følg gjerne med på Aopprullingen av de kriminelle fortakene, som ser ut til å ha sine baser i blant annet Kanada og Chicago.

Otto
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Som en motvekt til hysteriet, fra delen av den amerikanske folkesjela som har klart å holde føttene på jorda, Little Shrunken Sings The Blues. Belte for zZzzapping? Ser for meg at jeg skal anvende det på alle som nærmer seg lakselva Namsen. De som tjuvfisker .. zZapppp @*%#

Jaeger
Jaeger
Abonnent
14 år siden

Sjekk ut den nye sesongen med 24. Der introduseres 3d scanning, uav i amerikanske byer, face scanning, hånd scanning osv.
Hvorfor gidde og se noe med så mye propaganda i?

Husk at fox har inrømmet at de driver på med propaganda: http://www.infowars.com/fox-admits-to-planting-political-brainwashing-in-popular-tv-shows/

« Forrige artikkel

Forsvarsløse Norge

Neste artikkel »

Island: utpresset og robbet av internasjonal mafia

110
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x