Kjærlighetens alkymi

3.8K visninger
3 minutter lesetid
26

En av de mest fantastiske bøker jeg noengang har lest heter «Budbringerne» av James F. Twyman. Den forteller en sann historie om et samfunn med tretten sendebud som lever i all hemmelighet midt i et område med intens konflikt, på grensen mellom Bosnia og Kroatia, for femten år siden. Sendebudene er mennesker som har følt et intenst kall og en ledelse i livet, som har ført dem til akkurat dette bestemmelsesstedet. Deres eneste funksjon er å projisere guddommelig lys ut i verden for å nøytralisere hat og frykt.

Sendebudene sitter i en sirkel rundt et hjul, og sender hver sin lysstråle av forskjellig farge inn mot sendebudet i midten, som tar opp i seg alle strålene og omformer dem til den guddommelige kjærlighetens klare lys. Dette lyset flommer ut av hodet hans og brer seg utover til verden. Sammen med sendebudene bor det oppassere, som leser sendebudenes tanker; noen lager mat, andre har andre oppgaver. Bare en håndfull mennesker vet om dette samfunnet som ligger midt i kryssilden når kampene utspiller seg akkurat her, på den kroatiske sida av fjellområdet som grenser mot Bosnia.

Forfatteren av boka ble brakt til sendebudene på samme og tilsynelatende tilfeldige måte, gjennom en følelse av dragning mot et spesielt formål som til slutt brakte ham til Kroatia og til dette samfunnet. Han får vite at sendebudene lenge har ventet på ham og visst at han skulle komme. Hans rolle vil være å bringe sendebudenes lære ut i verden. Han får vite at tida nå er inne for det, og at menneskeheten står på terskelen til å ta et nytt skritt over i en ny dimensjon. Så langt har sendebudene til all tid vernet om det guddommelige lyset på jorden; nå skulle forfatteren bringe det videre til alle de lysarbeiderne som har inkarnert, om å ta over arbeidet til sendebudene. Forfatteren mottar alle leksjonene fra læreren sin, den ene i midten som katalyserer alle lysstrålene ut i verden som et samlet, guddommelig lys.

Under de intense kampene som innimellom raser, med helikoptre som svever 15 m over hustakene og soldater som krysser over enga der de bor, forstår forfatteren hvordan de har klart å holde samfunnet sitt skjult for verden så lenge: sendebudene gjorde stedet usynlig for soldatene, fordi de erkjente at vi i virkeligheten ikke er atskilte sinn, men ett sinn. De var derfor ett med soldatenes sinn og uttrykte ønsket om at soldatene ikke ønsket å se dem. Budskapet var at vi ser det vi ønsker å se; det vi ikke ønsker å se, ser vi heller ikke.

Sendebudenes hemmelige arbeid var derfor dette: å manifestere et ønske om fred i det kollektive sinnet, et valg foretatt ved hjelp av guddommelig kraft og derfor et sterkt valg. Mennesket velger ut i fra sitt ego og velger å se krig – et svakt valg. Den dagen vi velger å se fred, er det fred vi vil se.

For meg det siste året, har det største spørsmålet vært dette: Skaper jeg fred gjennom å bidra til å avsløre konspirasjoner i samfunnet, eller skaper jeg frykt? Jeg vet ennå ikke. I en levende drøm jeg nettopp hadde, fikk jeg se at verden er en illusjon med strukturer som reiser seg og faller, gang på gang, fulle av drama som utspiller seg og går oppløsning. Mens jeg vandret rundt i dette landskapet i drømmen min, følte jeg en uendelig tristhet og motløshet og følelse av å sitte fast i et håpløst system. Så, etter lang tid, skjønte jeg hva jeg måtte gjøre: jeg måtte tre ut av verden og vende meg mot verden igjen, fylt av grenseløs kjærlighet og ømhet. Ingenting er farlig og bare én ting betyr noe: å overgi frykten og la den omformes til kjærlighet. Kjærlighet er det vi egentlig er, vår egentlige essens. Når vi klarer dette, å overgi frykten og la takknemligheten strømme innover oss, da er vi framme ved kilden til uendelig godhet, energi og lys: Kjærlighetens alkymi.

Jeg vil gjerne sende mine varmeste tanker til alle som leser Nyhetsspeilet, og alle som skriver her: La det nye året vise at vi alle utgjør ett sinn, én kjærlighet.

God jul!

Ingunn Sigurdsdatter

“The intuitive mind is a sacred gift and the rational mind is a faithful servant. We have created a society that honors the servant and has forgotten the gift.” (Albert Einstein)

Jeg har gått på universitetet i mange år men har brukt minst like lang tid på avlæring av "etablerte sannheter". Livet handler for meg om å komme inn i størst mulig felleskapsfølelse med mine medmennesker og jorden, og å leve med integritet. Det er målet mitt.
Jeg er takknemlig for at Nyhetsspeilet tilbyr en åpen plattform hvor alle kan komme til uttrykk med sitt ståsted i en tid hvor kjente medier har abdisert, og heller enn å fortelle sannheten undertrykker den.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

26 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Otto
Abonnent
14 år siden

Vancouver Olympiaden Kanada 2010 12. til 28. februar

Samtidig er det ypperlige forhold for å gå på ski og gå tur, å være sportlig selv og ikke bare se :)

BioNiC
BioNiC
Abonnent
14 år siden

I dag er det fredag, så hva passer bedre en å høre “Allstar Obama” fremføre en god gammel Beatles låt?

Hygg dere med denne perlen og ha en fortreffelig helg alle sammen ;-)

Otto
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Oops, dobbelpost, men nå er lyrics virkelig tatt med

Otto
Abonnent
14 år siden
mrreg
mrreg
Abonnent
14 år siden

Fin artikkel og flott debatt! :-)

Av og til kan det bli lettere å finne svaret på et spørsmål ved å speilvende spørsmålsstillingen. En aktuell formulering blir da:

Skaper jeg fred gjennom å bidra til å tilsløre konspirasjoner i samfunnet, eller skaper jeg frykt?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  mrreg
14 år siden

Det var jo lett og besvare mrreg :)
Du skaper fred med og avsløre en konspirasjon der avsløringen vil endre konspirasjonen, avslører du derimot en konspirasjon en uansett ikke kan gjøre noe med så skaper du unødig fryk :)

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

Når frykt korrigeres til trygg erkjennelse og deretter kjærlighetens allmektige utstråling, den spinnende energivirvel, strømmer også helbredelsens hellige kraft som har sitt punkt i hendene.
Mennesker av kjærlighet og i kjærlighet undertrykker ikke sin indre visdom. De kjenner sin intuisjon – sjelens stemme. De har kontakt, uten å vite det, med det guddommelige, kosmiske sanne og rene fellesskap.
De vet hva deres livsverk skal være og realiserer det – alt til beste for fellesskapet!

Når vi er der, har vi sluttet å bruke destruktive ord som krig, vi har sluttet med vold og vi vil verne om alt liv i omsorg. Alle våre gjærninger vil først bli utført etter først å ha forsikret oss om at dette ikke vil være til skade.

Jeg har en sterk følelse av noe skjer med mange mennesker nå. Det snakkes mer og mer åpent om slikt i flere og flere kretser.
I året som kommer vil det bli mange som blir opplyst og som får et annet syn på mange ting!

Unity
Unity
Abonnent
14 år siden

Og bare som en ekstra kommentar, det enste vi møter når frykten kommer til overflaten er oss selv rett i hvitøyet. Her er du.. vil du forandre deg?

Unity
Unity
Abonnent
14 år siden

Det er greit nok at du kanskje blir litt bekymra når du går dypere inn temaet. Men hadde jeg ikke begynt å undersøke ‘spillet’ selv, hadde jeg heller ikke oppdaget den andre siden av det hele. Bevisthetens spill, kraften i ukondisjonell kjærlighet og alt det der. Kanskje jeg har ett extra øye oppe i denne tid, men fy fa*n så lykkelig jeg er.

En annen ting er å kunne se den større totalitet i universets struktur. Se det på denne måten; Er noe harmonisk er det også passivt. Ergo utvikling vil ikke skje på samme nivå. Kall det den skinnende posetive eller skapende kraften i universet. Det negative er den strake motsetning, den absorberer og tar fra andre, og ødelegger gjerne. Og den posetive kraften får da i dette ‘spillet’ uendelige muligheter til å ta individuelle valg og utvikle seg. Sammen er disse to polene i perfekt totalitetshamorni. Når man bare ikke leser dette, men forstår det, godtar det og virkelig elsker din fiende for den illusjonen de er, mistet jeg all frykt. Og gjør nå mitt aller beste for å lede alle som er nysjerrig til samme sted..

Om denne ‘freden’ hadde vært en kollektiv egenskap.. vel hvem vet hvilken fjelltop vi hadde stått på, og skuet ned på vår egen eksistens.. istedet for å se opp og sette spørsmål ved det.

Adonai.

Lofoten
Lofoten
Abonnent
14 år siden

Et meget innholdsrikt stykke skrevet av deg: Ingunn.
Min meining:
En skaper ikke frykt med og fortelle folket sannheten. Fordi, menneskets frykt mot møte med sannheten har eksisttert fra dag en. Derfor må vi aldrig kvie oss for å formidle/vidreformidle sannheten. Bare på denne måten kan vi får folket med oss til å overgi frykten for sannheten, ( og sammen nå framme ved kilden til uendelig godhet, energi og lys. Kjærlighetens alkymi.) som Ingunn skrev.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Veldig interssant og inspirerende og for meg til ettertanke denne verdifulle artikkelen av Ingunn Røiseland.

Hun stiller så spørsmålet: “Skaper jeg fred gjennom å bidra til å avsløre konspirasjoner i samfunnet, eller skaper jeg frykt ” med svar: “Jeg vet ennå ikke.”

Jeg har selv stilt meg dette spørsmålet mer enn én ganger, spesielt ettersom jeg har forstått at det ikke nytter å prakke på andre det jeg selv tydelig ser foregår av konspirasjon der ute! Mange mennesker lever fra dag til dag der de bevisst tar avstand fra å vite hva som egentlig skjer av urettferdighteter og grusomheter rundt dem. Jeg kan ikke si jeg bebreider disse menneskene men synes heller synd på dem som ikke har forstått at alle disse urettferdighetene og grusomhetene er en del av de valg de selv har vært med på å ta, om det så er valget ved det å velge inn en ubrukelig statsminister og politikere eller ved å lukke øynene for livsfarlige giftstoffer som slippes ut i luften og vannet, som selges i mat- og drikkevarer i butikkene, samt andre valg som å unngå å reagere og protestere (hver for seg) på menneskeundertrykkelser som skjer med medlemmer i ens egen familie, med naboen, med medborgere og ovenfor uskyldige mennesker i andre land!

“Mennesket velger ut i fra sitt ego, og velger å se krig, -et svakt valg. Den dagen vi velger å se fred, er det fred vi vil se,” fortsetter Ingunn Røiseland i sitt innlegg over og hun kunne ikke fått uttrykt det bedre for så er det kun opp til hver enkelt av oss om hvorvidt vi vil fortsette å lukke øynene våre for elendigheten med all menneskeundertrykkelse, vold, hat, krig død og fornedrelse der ute eller om vi vil åpne øynene våre for det vi som mennesker i opprinnelsen er skapt til å bringe frem i våre liv som er – kjærlighet, medmenneskelighet og FRED!

Og her mitt egetskapte bidrag til FRED (m. link)

http://www.slide.com/r/NtFudq8j2D-6KGDA04JAHo5keO_p_SV8?previous_view=lt_embedded_url

Mine varmeste nyttårsønsker til alle dere faste/ikke faste skribenter her på Nyhetsspeilet.

Lise Tollefsen Slembe
HULK org. (help for youth in serious lifecrises)
http://www.hulk.no
Borgerrettighetspartiet (BRP)

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden

Takk, Ingunn…
For meg er julen en parodi – som mye annet i livet.
Vil honorere deg med dette:

Mayan Prayer of The 7 Directions

From the East, House of Light
May wisdom Dawn in us
So we may see all things in clarity

From the North, House of Night
May Wisdom Ripen in Us
So we may know all from within

From the West, House of Transformation
May Wisdom be transformed into right action
So we may do what must be done

From the South, House of the Eternal Sun
May right action reap the harvest
So we may enjoy the fruits of Planetary being

From Above, House of Heaven
Where star people and Ancestors gather
May their blessings come to us Now

From Below, House of Earth
May the heartbeat of her crystal core
Bless us with harmonies to end all war

From the Center, Galactic Source
Which is everywhere at once
May everything be known
as the light of mutual Love

Oh Yum Hunab Ku Evam Maya E Ma Ho

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
14 år siden

Å avsløre de store konspirasjoner som HINDRER genuin fred og demokrati i verden, må være et NØDVENDIG skritt for å SKAPE genuin fred og demokrati. Så dette skrittet, eller arbeidet, MÅ noen av oss gjøre. Hvorvidt folk reagerer med frykt eller ikke på dette avsløringsarbeidet, er totalt irrelevant.

God jul!

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
14 år siden

Frykt er bra i mange tilfeller.Det får mennesker til å reagere.Vantro,derimot må vi ikke risikere at de reagerer med.

Ceno
Ceno
Anonym
14 år siden

Denne virker dempende på mine voksesmerter, myker liksom opp og baner vei mot en nye dansetrinn…

God jul!

Killuminati
Killuminati
Abonnent
14 år siden

Disse gærningene/terroristene som jeg snakket om må bruke frykt for å få gjennom sine agendaer.
De bruker frykt for å kontrollere deres egne og de bruker frykt for å kontrollere oss.

Hvordan bruker de frykt for å kontrollere sine egne?
De kan ikke forlate brorskapet eller snakke om deres hemmeligheter uten å risikere å bli drept eller få en annen form for straff(tvangsinnlegging, karriereødeleggelse, personlige angrep via media etc). De kan ikke gå imot brorskapet uten å risikere å miste alt de har jobbet hardt for. Det er kun noen få som er villige til å ofre så mye, men de som gjør det, gjør det pga kjærlighet for medmennesker.

Hvordan bruker de frykt for å kontrollere oss?
Det er et enkelt svar til det, Problem – Reaction – Solution.
De skaper et “skummelt” problem som får oss til å reagere med frykt, samtidig som vi vil ha en løsning for å få vekk det som skremte oss. Den sykeste delen er at de samme folkene som skapte det “skumle” problemet, har også løsningen klar.

Her er et par eksempler på dette i aksjon;
– 911 og krigen mot terror
– Svineinfluensa histeriet og vaksiner
– Global oppvarming bløffen og global skatt/regjering
Dette er bare noen få eksempler på problemer som har blitt skapt med vilje, bare for å skremme oss til å akseptere noe vi ellers aldri ville ha akseptert.

Killuminati
Killuminati
Abonnent
14 år siden

En klok person sa dette: “the only thing we have to fear is fear itself”.
Avsløring av konspirasjoner gjør det enklere for folk å ikke frykte. Siden jeg vet at vaksinen er farligere enn “svineinfuensaen”, og at det er en gruppe mennesker som har konspirert for å bli rikere mens de dreper oss sakte, blir jeg ikke redd når FHI/Rockefeller/Stoltenberg/Media mafiaen sier at “du kommer til å dø hvis du ikke tar vaksinen!”.
Jeg er heller ikke redd for muslimer. Media prøver å få meg til å se ned på muslimer pga terror. La meg si dere en ting, de største terroristene i verden i dag er ikke muslimer. Det er en gjeng gamle satanist venner som eier verdens største oljeselskaper, våpenselskaper, privathær selskaper, media selskaper etc etc etc…altså de største selskapene i hver fucking bransje du kan tenke deg fra porno, våpen, og hele veien gjennom legemiddelindustrien til narkotikaindustrien. Disse folka sto bak 11.September angrepet, “the shadow government” er et navn som ble brukt etter avsløringen av Iran – Kontra. De har gjennomført uttalige kupp takket være deres black-ops(Guatemala, Hellas, Iran, Cuba, Venezuela, Panama, USA(Kennedy) and the list goes on). Føler muslim hat blir utbredt i Vesten og det er litt skremmende, særlig når folk gir faen i 1,5 millioner døde sivile bare i Irak fordi de var muslimer.
Jeg bryr meg om alle mennesker. Urett mot en, er urett mot alle. Det sårer meg når jeg ser eller leser om sivilie dødsfall takket være USAs falske krig mot “terror”, når det egentlig er en krig av terror, eller når jeg ser konsekvensen av det “economic hitmen” har gjort i flere tredje verdensland.

Skulle ønske det var flere jevnaldrende 19 åringer som tenkte som meg. Føler at de fleste på min alder bryr seg mer om festing, paradise hotel, facebook og sex/alkohol/dop.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Ingunn, du gir vel selv svaret, ikke bare for deg selv, men også for alle oss andre som utforsker de mørke sannheter:

“…bare én ting betyr noe: å overgi frykten og la den omformes til kjærlighet.”

Svært mange uavhengige spirituelle budskap sier det samme: “Gi avkall på frykten.” Selv Jesus sa vel noe sånt som “Vær ikke redde”.

Hvor kommer så all frykten fra som mange moderne mennesker går rundt og bærer på ? Fra MEDIA. Media som fungerer som nyttige idioter som kritikkløst kringkaster ethvert nøttebudskap utarbeidet av THEY med tanke på å skape frykt for å fremme deres AGENDA. Her et et eksempel:

“HAVET KAN STIGE DOBBELT SÅ RASKT. Havet kan stige så mye som to meter i dette århundret”
(Aftenpostens forside 14. desember 2009)

Hvilken rolle spiller det vel at Antarkt-isen legger på seg hvert eneste år og følgelig absorberer havvann slik at havet vitterlig kan SYNKE ? Aftenposten bryr seg vel ikke det døyt om HARDE FAKTA (og pakkisen på Sydpolen er HARD) så lenge avisens spin doctors kan fremprovosere frykt hos sine lesere som instinktivt vil bli så redde for hvordan det vil gå med hytta på Hankø at de lett vil glemme å kryss-sjekke om frykt-objektet faktisk er reelt.

THEY har som baktanker med sin fryktpropaganda at mennesker skal velge å gi avkall på sin frihet og sine rettigheter for at et overnasjonalt NWO-monstrum skal komme inn som THE SOLUTION for å løse et problem som faktisk ikke finnes annet enn som en frykt-forestilling i publikums sinn (hørt den før ? Stikkord: TERROR…same shit – new wrapping…)

Jeg klarte såvidt å lese Aftenpostens artikkel som ble publisert mens klimakonferansen i København pågikk uten å bli REDD, og det er jo et skritt videre i mitt eget spirituelle mikrokosmos.

Året som kommer har jeg tenkt å gå et skritt videre: Å se HUMOREN i det barnslige narrespillet av typen Keiserens Nye Klær som nå er i ferd med å bli gjennomskuet av stadig flere…

Jeg ønsker deg som leser dette et riktig FRYKTLØST og HUMORISTISK godt nyttår !

torkel
Abonnent
14 år siden

Det er godt at mennesker tenker på andre menneskers sikkerhet ved å avsløre det dem mener er urettferdig, men det er ikke det samme som å spre kjærlighet.

Hva skal man gjøre om man finner ut at verden ikke er som man har blitt trent til å tro den er?

– Skal man prøve å få mennesker rundt seg til å konfrontere sitt eget trossystem?
– Skal man sloss mot det etablerte styret for så å felle det?

Jeg tror at løsningen er mye ‘enklere’ enn som så, men fremdeles er den vanskelig.

Elsk din fiende, elsk deg selv. Be the change you want to see in the world. Spre kjærlighet, fortell dem rundt deg at du er glad i dem. Gi mat til dem som sulter, gi hjelp til dem du trenger hjelp. Kun du vet hvordan din kjærlighet er.

Ved å rigge situasjonen vi har havnet opp i til en kamp mellom oss og dem så vil det fremdeles holde oss separert. Det er enten “de” som vinner eller “vi”, noe som tilhører dualitetens tidsalder. Ved å gå foran som ett godt eksempel (individedets egen versjon av godt eksempel) så vil mennesker rundt også forandre seg og begynne å være seg selv. Til slutt vil også ‘eliten’ forandres, men man starter ikke med toppen av pyramiden. Man starter med seg selv og så vil forandringen eskalere.

Det er flott å ha dannet seg en inntrykk over hvordan den faktiske situasjonen er i verden per dags dato, da er man bedre utrustet til å ta klokere valg fremover. Men jeg tro vi ville vært en bedre katalysator for lys/kjærlighet ved å spre lys/kjærlighet fremfor å spre informasjon mange vil ha vanskeligheter med å tro. Ved å vekke kjærligheten i andre’s hjerte vil de konfrontere sitt eget trossystem uten hjelp av ‘konspirasjonsteoretikere’.

aurum14
aurum14
Abonnent
Svar til  torkel
14 år siden

Å bygge videre på dette du sier her kan jeg ha stor tro på.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“For meg det siste året, har det største spørsmålet vært dette: skaper jeg fred gjennom å bidra til å avsløre konspirasjoner i samfunnet, eller skaper jeg frykt. Jeg vet ennå ikke.”

Godt spørsmål! Kan ikke skjønne hvorfor du syns du skaper “frykt” ved å “avsløre” konspirasjoner, og gjerningsmennene som står bak dem? Det er jo konspiratører, den rike og mektige eliten som spiller på falsk propaganda til å forene alle slags mennesker i sitt globale slaveriburet! ;)

Konspirasjonsforskere har avslørt juks rundt global oppvarmings frykten, terror-frykten, utenomjordiske frykten, svineinfluensa frykten osv osv. Listen er uendelig. Det er jo våre såkalte myndigheter som må frykte oss “folket”, enn at “vi” som frykter dem. Staten har ingen bevissthet med mindre vi gir den til dets falske bærere aka. nikkedukkere (politikere). :)

Ha god moral, og fortsett å spre kjærlighet og harmoniske energier til samfunnet, for uten sannhetsavsløring fra falsk propaganda, kommer menneskeheten ingen vei, enn NWOs slaveriburet. Vi nekter å organisere oss i illuminatis hierarkiske pyramidestrukturen, der det ikke finnes individer men klasser av mennesker. Vi nekter å jobbe for bankster elitens globale interesser om totalkontroll over individenes frihet. Vi er bare mennesker som til enhver tid har naturgitte rettigheter til fri livsutfoldelse med andre organismer. Og det er denne retten, menneskeheten skal alltid slåss for imot de som ønsker å ta den bort fra oss… :)

Frederik
Frederik
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Slik jeg tolker det med å skape frykt, er menneskets frykt mot møte med sannheten.

Tar De livsløgnen fra et gjennomsnitsmenneske, tar De lykken fra ham med det samme. ( Henrik Ibsen )

Jeg har snakket med mennesker som ikke skjønner hvorfor jeg vil meg så vondt ved å lese om “konspirasjoner”.

For dem er det mindre skremmende å tro at Bin Laden stod bak enn “våre egne”.

Når jeg hører slikt tenker jeg på strutsen som stikker hodet i sanden for å slippe unna. (Strutsen gjør ikke dette i virkeligheten som dere vet.)

mrreg
mrreg
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Fin artikkel og flott diskusjon! :-)
Av og til hjelper det å speilvende et spørsmål for å finne et svar:

Spørsmålet blir da: Skaper jeg fred gjennom å hindre avsløring av konspirasjoner i samfunnet, eller skaper jeg frykt?

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden

Tusen takk og takk i lige så.

Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Leste et sted der 7 ungdommer m spesielle evner som ble tatt ved en militærleir i Tyskland (indigobarn) og fløyet til Pentagon,som ble løslatt etter en par dager,selv presidenten var livredd å “tvinge” disse til tilståelse..lenge siden jeg leste det..skulle gjerne ha lest mer om det..:)

« Forrige artikkel

Diplomaten Thorvald Stoltenberg truet journalist

Neste artikkel »

Kjære Jens

26
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x