Risikabelt å vaksinere seg

6.6K visninger
1 minutt lesetid
78

Det finnes flere svineinfluensavaksiner på markedet. Noen har en sterkere konsentrasjon av virusantigen enn Pandemrix som er valgt av våre helsemyndigheter.

De sterkere,”rene” vaksiner inneholder ikke det omstridte stoffet skvalen som er mistenkt for å forårsake autoimmunesykdommer.

Våre myndigheter har valgt en vaksine i hetteglass som inneholder 10 doser, og ikke ferdigfylte, enkeltdosessprøyter. Med flerdosesvaksiner må det tilsettes et konserveringsmiddel, i dette tilfelle kvikksølv.

Før injisering med Pandemrix må innholdet i to hetteglass blandes: et med virusantigen-suspensjon og et med skvalen-emulsjon. Den ferdig blandingen er nok til 10 doser.

Virusantigen er bitte små partikler som flyter spredt i vaksinen. Uansett rysteteknikken til de som trekker opp hver 0,5 ml dose, kan ingen garantere at man får den riktige styrken eller mengde med virusantigen som neste man i vaksinekøen!

Dersom de dyrere, renere vaksiner i ferdigfylte sprøyter var blitt valgt kunne dette ha ført til mindre risiko for introduksjon av luftbakterier til vaksinen, mindre smerter og reaksjoner på stikkstedet og færre bivirkninger på grunn av skvalen. Kvikksølv og egg kunne ha vært unngått.

Nå forsøker Folkehelsa å skaffe de renere vaksinene, men andre land ligger foran i køen.

Sandy

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

78 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

“We have no idea what is causing autism, allergies, diabetes, asthma etc etc …we do know one thing for sure it is NOT the vaccines” http://tinyurl.com/lwaj8v9

In facebook http://tinyurl.com/nx72lpk

trackback
11 år siden

[…] Lunøe Er aktiv på ulike antivaksinegrupper. Har også en artikkel inne på konspirasjonsblekka Nyhetsspeilet. Skriver også for anivaksgruppen Vactruth, som brukes […]

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  Sandy
12 år siden

Supplement:
«Pandemi-Preben» slutter
Oppdatert 19.03.12 Nyheter
”Smittevernekspert Preben Aavitsland slutter ved Folkehelseinstituttet.”
– Et tap for instituttet, sier direktør Geir Stene-Larsen om at Aavitsland slutter.
http://www.dagensmedisin.no/nyheter/pandemi-preben-slutter/

Slutter som direktør i Folkehelseinstuttet
Oppdatert 30.03.12 Nyheter
“Geir Stene-Larsen slutter som direktør i Folkehelseinstituttet før åremålsperioden er over.”
http://www.dagensmedisin.no/nyheter/slutter-som-direktor-i-folkehelseinstituttet/

“Professor Lars R. Haaheim, UiB, er Symposium Chairman. Haaheim er med i en internasjonal forskergruppe som nettopp har fått støtte fra EU til å se på sikkerhetsaspektene ved DNA vaksinering. Koordinatoren for dette prosjektet, dr. Jim Robertson, NIBSC, UK, vil være til stede. Det vil også den som kanskje var den første til å prøve ut DNA vaksiner, dr, Margaret Liu, USA.”
http://www.uib.no/info/presse/pressemeldinger/170696.html

“Dette er en svært mild influensa og det har druknet i mediestøyen, sier professor eméritus Lars Haaheim som for tiden arbeider i USA.”
http://www.nrk.no/vitenskap-og-teknologi/1.6734186

Kjent professor druknet på fisketur
Karen Hesseberg, torsdag 30. juni 2011

“Det var den 65 år gamle Lars Haaheim som ble funnet omkommet etter en fisketur ved Ryvarden fyr natt til i går. Haaheim bodde i Bergen, men hadde hytte i Sveio. Han var en kjent influensaekspert og forsker, og ble ofte rådspurt i mediene i forbindelse med epidemier.”
http://tvh.no/nyheter/25012

2+2= illuminati?

Seitasis
Seitasis
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Noen som vet om han har skrev noe i det siste?

2Q11
2Q11
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Publisert: 08.des. 2006:
“Direktør Geir Stene-Larsen ved Folkehelseinstituttet innfører full sensur av ansatte. Ingen får snakke med pressen. Håpløst, mener Norsk Presseforbund.”
anne hafstad
Publisert: 08.des. 2006 (00:00) Oppdatert: 19.okt. 2011 (22:49)

“Det har stormet rundt Folkehelseinstituttet i mediene denne høsten i forbindelse saker om vaksiner. Dette er en viktig årsak til at Stene-Larsen nå vil ha full styring på alle ansattes kontakt med mediene.”

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article1561791.ece#.T802l8X4Jsn

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  2Q11
11 år siden

Svineinfluensa og vaksine svindelen & terroren anno år 2009, oppfølging inklusive krav om erstatning http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/nytt-nasjonalt-vaksineregister-vaksinepresset-oker/comment-page-10/#comment-86576 * Autism and vaccines, related. Autisme og vaksiner, relatert http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1774&start=1

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Otto
14 år siden

Ja så rart dem er skeptiske :-|
Se denne her da, Ny opprasjonmetode med medikamenter tar livet av 400% så mange som med tidligere metode
Greit nok sikkert men se svaret til overlege Peter Clemmensen da
Det er greit med den nye metoden siden den gamle hadde unormal lav dødlighet

Hva faen!

http://www.abcnyheter.no/nyheter/helse/100322/ny-hjerteoperasjon-er-tre-ganger-sa-dodelig

Uffda
Uffda
Abonnent
14 år siden

New Warning About Everyday Poison Linked to Alzheimer’s, ADHD, and Autism.

http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2010/03/20/david-ayoub-interview-february-2010.aspx

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Og nå har regjeringen med myndigheter og Folkehelseinstituttet oppnådd akkurat det som var deres hovedhensikt. Å tjene seg enda rikere på salg av medisiner og på beskostning av folks liv og helse og folks bivirkningsreaksjoner etter å ha tatt pandemrix-vaksinen

Fra Artikkel i Dagbladet.no:

“Ifølge Folkehelseinstituttet skyldes økningen i hovedsak pandemivaksinen Pandemrix, samt salg av andre legemidler mot influensa.
Etter en jevn økning i perioden 2004-2008 er dette en gledelig utvikling ” sier avdelingsdirektør Marit Rønning i en pressemelding

http://www.dagbladet.no/2010/03/23/nyheter/helse/legemidler/legemiddelbruk/10981668/

Hva forteller dette folk der ute? At vi har all grunn til å fortsette å “sove i timen” og la medisinhaiene/produsentene og politikerne gjøre akkurat som de vil – med oss?

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

Disse to filmene presenterer fakta informasjon om hvor farlig kvikksølv i vaksiner egentlig er. Fra Ted Kennedy Jr. Disse filmene trenger å bli sendt rundt hele verden fort.

Mike Cechanowicz
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden
ArneLo
Abonnent
14 år siden

More vaccine deaths in Sweden – desperate cover ups.
It has, since the media black out regarding vaccine damages in Sweden, become known that the secret contract Sweden signed with GSK who produces the poisonous Pandemrix “swine flu” vaccine used in Sweden, forbids Swedish authorities to report on any side effects until GSK themselves have analyzed the “results” and published a paper on them.

The silence about vaccine deaths in media is due to the contracts with the vaccine manufacturers.
If you can read French, you will discover at http://www.lepoint2.com/sons/pdf/vaccin-H1N1%20medias.pdf that the maker of PandemRix, that is used in Sweden, passed a secret contract, the same in every European country, which specified a “Green List” of what the government MAY communicate (hardly anything!) and the “Red List” of what may absolutely NOT be made public, like intermediary results of the side effects that appear in the studies of the controversial squalene (and thiomersal) adjuvantated PandemRix until they have been sanitized by Glaxo Smith Kline researchers, and published by GSK themselves.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

En gutt (10) døde av hoax-influensa:
http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=587826

Var han vaksinert?

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden
arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Helheten
14 år siden

Hun svarte også “bla bla bla” da folket fra vaksineaksjon.no konfererte henne om “ingredienser” i vaksinen:

Skip til 03:00 for å få med seg “blondine” påstander for vaksinen! :D

Otto
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Hun svarer ikke som en lege. Hun svarer som en programmert robot. Jeg har programmert datamaskiner i mange år og kan få de til å svare det som passer meg, uansett hva de mates med. Minnefeil, andre hardware feil, ressursknapphet og software bugs kan resultere i alle mulige varianter av svar uavhengig av innholdet i data man mater den med.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
14 år siden

Dagens VG med kanskje den hittil mest kritiske artikkelen mot vaksinehysteriet;

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=587776

(ps artikkelen er mer utfyllende i papirutgaven)

Jeg tror tabloidene nå begynner å lukte blod, og forventer jeg tror det kommer til å bli rettet større fokus mot disse “uheldige” momentene etterhvert som tiden går. Spesielt dersom det viser seg at mange år alvorlige bivirkninger, noe man ikke har oversikt over pt.

I papirutgaven remgår det også at Universitetet i Bergen tar konsekvensen av at vaksinen synes å være dårlig testet ved å gjennomføre egne analyser på mange av de ca 3000 helsearbeiderne i Bergen som hittil er vaksinert.

Ser ikke bort i fra at FHI kommer til å få kjørt seg kraftig i tiden som kommer, noe jeg mener er helt på sin plass.

Videre hørte jeg et innslag på NRK om mediedekningen av “krisen” som var ganske oppsiktsvekkende;

VG hadde i oktober 94 artikler om svineinfluensaen.

Danmarks største tabloid hadde 6…

Selv om det er flere dødsfall i Norge så langt, så er dette misforholdet likefullt påtakelig, og det kan ikke være noen som helst tvil om at dette er en massiv propgandakampanje fra norske myndigheters side.

En lege som er intervjuet i dagens VG sier rett at at FHI bedriver skremselspropaganda.

Sterke ord, men helt på sin plass, mener jeg…

Det er mao ikke bare “avvikende” konspirasjonsteoretikere som lukter noe fishy i denne grisete saken…

Heia Ålesund! Buuu til Molde…;o)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Det handler nok om en Cytokine storm.
Trinn 1. Chemtrail og vaksine og diverse andre ting ødlegger imunforsvaret.
Trinn 2. Dødsvirus blir spredd i lufta med fly og tar knekken på 95% av oss.

http://en.wikipedia.org/wiki/Cytokine_storm

http://www.youtube.com/user/millionsbucks

Kan nok sikkert være lurt og ha noen støvmasker liggene i bil osv den dagen flyene kommer ;)

Grattis med Dagen foresten Vandalf :D
Heia Ålesund :D

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Takk, smurfen!

Det er lenge siden jeg har vært brisen på “hvildagen”… MEN HEIA ÅLESUND!!!!

For en kamp av Ålesund!! (ps moderator, bare slett om nødvendig, men jeg måtte bare får det ut…)

Ps; får ta dette igjen under en 911-tråd, men etter mye tvil, skepsis og granskning, og diskusjoner med min kloke svigerfar, ikke minst, heller jeg nå mot falseflagteorien når det gjelder 911 (skal utdype hvorfor senere)…

Selv knallharde skeptikere er mulige å “omvende” bare man tar seg tid nok…

Peace!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

pps; for å uttype litt; Det er rett og slett (for å bruke et av Beamers uttrykk) en logisk kortslutning for meg å tro på teorien om 19 muslimer som klarer å stelle istand denne apokalypsen uten at CIA (som ellers vet hvem som fiser hvor og når på denne kloden) fanger dette opp og får stoppet det…

Det har tatt tid å komme til denne erkjennelsen og det har ikke vært lett, men som man sier;

Det er bedre sent enn aldri!

eller hva?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Davids seier over goliat.
Solialismens seier over Kapitalismen.
Norges seier over svenskene.
Du har fortent en god klunk i dag siden det helt sikkert bare er noen du kommer til og opleve en gang i livet.
Til neste år er vi døde alle man grunnet høneviruset dem sprer ut snart.
Det er nok best og nyte livet mens en kan :)
PS er bare og lese siste Vi Menn det Vandal så får du bekrefta Fals Flagg opprasjonen din ;)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

Det er fra barn og fulle folk man får høre sannheten Vandalf :P

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Vandalf
14 år siden

http://www.klikk.no/produkthjemmesider/vimenn/article516248.ece

der har du alle bevisene du trenger på 9/11 var falsflagg

http://www.nettavisen.no/motor/article2749098.ece

og på den siste der så ler en seg skakk på en søndagskveld he he

Mike Cechanowicz
Forfatter
14 år siden

En hver tilhenger av influensa vaksinen bø se denne filmen:
http://www.youtube.com/watch?v=URHhyP4lmQ4&feature=player_embedded

Nevrologisk sykdom Dystonia – gjør at en professjonell heia jente bare kan bevege på seg om hun løper fremover eller går bakover. Så fort hun prøver å gå normalt mister hun fullstendig kontroll over kropppen. Symptomene utviklet seg 11 dager etter hun fikk vaksinen.

Og i mellomtiden, I Ukraine, er det militær styre på grunn av en merkelig epedemi av lungesykdom – WHO sier at det er H1N1 – men evidensen tilsier noe annet. Lungene blir fulle av blod og kropstemperaturen i lungene går opp til 55 grader C. Rapporter om at små fly sprayer en hvit pulver blir avvist av myndighetene, men den raske spredningen av sykdommen ikke likner normal dynamikken til en menneskespredt sykdom.

Blogggere som oppmuntrer til å være kritiske blir nå arresterte.

Otto
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Dette er et overgrep. Jeg observerer at enkelte barn her i Norge ikke klarer å ta dette innover seg, noen sier de ikke vil bli vist bilder av chemtrail.

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Faren er jo at dette skal spre seg til andre land. hva om de starter å sprøytet det samme stoffet over nordmenn om kort tid? hva om Ukraina bare er et test land? skal hvertfall følge med på skyene i tiden fremover og løpet inn så fort jeg ser skyer som ligner dise i Ukraina.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Hvordan står det til med den norske helseministeren, oppkjøpt akkurat som Karita Bekkemellem hun også?

Oversatt til norsk fra http://sikainfluenssa.biz/

Polens Helseminister: Ingen test av svineinfluensa-vaksiner på befolkningen

Polens Helseminister Ewa Kopacz sa i dag at hun ikke hadde til hensikt å tillate testing av ikke-svine- influensavaksiner i bruk i Polen. Hun rapporterte også at en hemmelig avtale som Polen skulle signere med farmasøytiske selskaper, er ulovlig på 20 forskjellige områder.
Andre vestlige stater, som Finland og Sverige, har undertegnet denne avtalen.

OPPDATERING: Den polske helseministeren, som er en familie-lege, forteller til det polske parlamentet at hun ikke vil tillate bruk av utestet Swineinfluensa-vaksine – avslører hemmelige kontrakter som bryter loven.
(The Flu Case)

Den polske helseminister, Ewa Kopacz, fortalte idag parlamentet under en opphetet debatt om svineinfluensa- vaksinering, at hun, som en kvalifisert fastlege med mer enn 20 års erfaring, ikke vil autorisere bruk av utestet vaksiner på millioner av mennesker i Polen så lenge det er utilstrekkelig informasjon om sikkerheten til vaksinene.
Hun sa at den hemmelige avtalen som den polske regjeringen skulle signere med farmasøytiske selskaper, hadde mer enn 20 klausuler som strider mot loven.
Kopacz bemerket at regjeringer i Vest-Europa hadde inngått hemmelige avtaler med legemiddelindustrien, men antydet at helsen til folket i Polen var viktigere for henne enn overskuddet til Big Pharma.
Hun bemerket at det er tre vaksiner med ulike typer adjuvants som foreslås for Polen, og hun var bekymret over at alle disse vaksinene ville bli behandlet som om de var de samme.
I tillegg observerte hun at bare 13% av befolkningen i Tyskland vil ta svineinfluensa-vaksine. Men selv om 5 ganger flere mennesker i Tyskland enn i Polen tar den vanlige influensa-vaksinen, spurte hun seg om hvorfor tyskerne er så uvillige til å ta svineinfluensa-vaksinen.
Hun nevnte at det var hemmelighold omkring innholdet i vaksinen. Det finnes ingen informasjon om hvor mye adjuvants det er i vaccinen, la hun til.
Videre sa fastlegen og helseminister at det er absolutt ingen informasjon om bivirkninger av svine- influensa-vaksinen. De farmasøytiske selskapene ville ikke ta ansvaret for bruken av den.
Hun sa videre at utprøvningen av svineinfluensa-vaksinen ble gjennomført på et relativt lite antall friske mennesker, og at disse utprøvningene ikke var tilstrekkelig for henne til å anbefale vaksinen.
Kopacz fortsatte med at den vanlige influensaen var mye mer vanlig og farligere enn svineinfluensaen – og likevel var det ikke blitt erklært pandemi over sesong-influensa.
Hvorfor er det slik panikk for svineinfluensa-viruset? Spurte hun.
Kopacz mente at det polske folk var i stand til å fortelle forskjellen mellom objektive fakta, sannhet og løgn.
Hun bemerket at alt 193 personer, som angivelig hadde fått svin influensaen i Polen, hadde overlevd.
Til slutt kunne hun fortelle at folk i Polen hadde ringt henne for å vise sin støtte til henne da hun kom under et økende press fra langere av svineinfluensa-vaksinen som ville gi folk den farlige og dårlig likte vaksinen.

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Ser at EU heller ikke er direkte hyper i sin anbefaling av vaksinen.De anbefaler den med sterke forbehold.På diplomatspråk kan man vel si at de anbefaler den,men egentlig ikke likevel….
http://www.emea.europa.eu/influenza/vaccines/pandemrix/pandemrix.html

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

En informativ dokumentar fra New Zealand som omhandler FHI’s og Norges rolle knyttet til meningokokkvaksinen. I Norge ble vaksinen testet på tusenvis av unge, men ble ikke tatt i bruk pga. alvorlige bivirkninger, pluss at den ikke var effektiv nok. Enkelte “glupe hoder” fikk det da for seg at New Zealand kunne overta vaksinen… Råttent råttent råttent. Og vi skal liksom stole på FHI? De driter i folket, rett og slett. Jo mer man graver i vaksinehistorikken, desto tydeligere ser man galskap og vanvidd. Begynner å bli mer og mer overbevist om at hele vaksinasjonsparadigmet er en gedigen bløff. Tror også at det ikke bare dreier seg om penger og grådighet, men også om det å sykeliggjøre folket. Faktisk.

http://www.youtube.com/watch?v=Oun_N_9PKmA

(linker sakset fra http://www.nettby.no/community/thread.php?community_id=159571&id=3823045&offset=200)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Ursus
14 år siden

Takk for linkene Ursus, dette var interessant og norsk media har viet denne saken alt for lite oppmerksomhet til tross for at det var her de startet med å bruke norske ungdommer til forsøksrotter. Nå er de samme jævlene på han igjen med Gardasil og svinefluvaksiner, samme agenter som monsteret Hanne Nøkleby står atter en gang frem og forteller hvor ufarlige og sikre disse vaksineforsøkene deres er. Dette er til å spy av, Norge skal være best i alt og det er de faen meg også når det gjelder å få befolkningen syke (døde) i “Big Pharmas” tjeneste.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

rageV sier; -med andre ord…det er positivt hvis skeptikerne da tar disse linkene seriøst? hva hvis skeptikerne fremdeles ikke tror på deres påstander…er det da fremdeles positivt?

Det er ikke bare skeptikere som leser Nyhetsspeilet og denne siden skulle normalt ha vært helt uinteressant for dere hvis dere ikke vil tro på noe av det vi sier.

rageV sier; Igjen, hvor er den direkte mobbingen og de usaklige personangrep?

Jeg sa hvis direkte mobbing og usaklige personangrep er skyld i dette..

Men jeg har merket meg at du er veldig på hugget til våre kommentarer, du bidrar lite men gyver løs på oss for omtrent alt vi kommer med. Jeg er redd du blir fjernet hvis du fortsetter slik, det har skjedd med Vegar og Rumsfeld har jeg heller ikke sett flere tomme angrep fra i det siste.

Hvis du hadde hatt samme innsikt og erfaring som oss hadde du kanskje forstått at vår kritikk mot vaksiner, legemidler, helsevesen og myndigheter er berettiget.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Et godt tips til deg rageV eller Vegar, ikke hugg slik som du gjør, lær litt av Vandalf som også er kritisk men samtidig en veldig koselig kar som begrunner svarene sine.

Jeg har ikke lest alle kommentarene dine, merket meg bare at Lise trakk seg grunnet personhets og du fyrte da løs mot henne. Du har også besvart flere av mine og andres kommentarer på en intetsigende måte om du ikke var direkte ufin. Jeg bryr meg ikke om du prøver deg på personhets mot meg, men for din egen del, hvis du vil kommentere videre her vil jeg anbefale at du ikke gjør det for det er brudd mot reglene og du blir fjernet.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Til dere ansvarlige på Nyhetsspeilet, blobb Richard, evt, andre av deres kategori!
Vil her på Nyhetsspeilet like å avslutte min deby som kommentator her med følgende:

Like lite som at jeg i fire år som leder for organisasjonen HULK (help for young in seriouse lifecrises) har “krøpet” for noen lege eller psykiater som har kommet med spydige uttalelser som: ” hvilken kompetanse og studiebakgrunn har du for å hjelpe unge med alvorlige psykiske lidelser?” Like lite trenger jeg å finne meg i at man her på Nyhetsspeilet finner kommentatorer som lager ord i min munn på en direkte spydig og kverulerende måte, som det skulle være uoppdragne guttunger i en alder av 10 -11 år som kommer med disse! Her på Nyhetsspeilet har man flere enn en gang hørt ordene “forbannet”, faen, jævla etc. og såvidt jeg vet er det ikke én av kommentatorene her som ikke snakker “sitt språk” ut mot de menneskekrenkende urettferdigheter og den konspirasjonen som foregår der ute. Jeg har mitt språk og min måte å utrykke MINE FØLELSER med hensyn til den galskapen som finnes der ute og ikke en mann eller kvinne i denne verden skal prøve å stoppe meg! Jens Stoltenberg og hans regjering er de som nettopp bør gå gode for at det fortsatt eksisterer yttringsfrihet her i landet (selv om jeg vet at dette bare er en løgn og illusjon når det kommer til stykket), og dermed ytrer jeg meg slik jeg vil til den dagen kommer da jeg trekker mitt siste åndedrag. Om noen jobber innen helsevesenet og gjør en bra jobb der og er bevisste på at det de gjør er bra for et menneske som er lidene eller syk, vel så er jo det bra! Og jeg selv er bevists nok i mitt frivillige enkle arbeid og livsglede ved å være tilstede som et godt medmennske for unge som blir forsømt, ydmyket og tilsidesatt av systemet der ute, og vårt såkalte “flotte hjelpeapparat!

Jeg selv har jobbet på nært hold med alle type kategorier unge som leder for HULK org. i disse fire årene og trenger ingen lærebøker eller studiekompetanse for å se at mange av disse unge har kommet så langt i deres pille- og stoffavhengighet at de bare ønsker å dø! Dette er det jeg daglig hører om det så er på vårt faste HULK møtested eller pr. telefonsamtale med den unge. Ikke en av de unge som har det psykisk tungt eller som har vært gjengangere på psykiatriske sykehus gjennom en årrekke kan fortelle meg at de har det bra i sine liv etter den “behandlingen” våre psykiaterkollegaer, leger, politikere eller helselite fortsatt skryter så stort om at de har, gjennom den norske presse! Det hele er en løgnaktig farse eller la meg si et STORT SKUESPILL, der de alle er glimrende aktører i sine roller!

At dere ansvarlige for Nyhetsspeilet nå velger å la slike som blobb og og Richard som jeg selv definerer som “mobbere” få fortsette å forbli her med sine mobbekommentarer, er noe dere avgør selv. Jeg lar meg ikke sitte her og ta imot direkte krenkende kommentarer som går på min måte å fortelle verden at jeg GRÅTER OVER ALLE BARN OG UNGE MENNESKEN DER UTE SOM BLIR TIL DE GRADER FORSØMT AT VÅRT NORSKE HELSEVESEN. Alle parker og gater i Norges land er overfyldte av svært syke stoffmisbrukere og psykiatriske institusjoner sprengt til randen av psykiske lidene unge pilleavhengige som blant annet tidligere helseminister Hansen har vært med på å svikte stort. Og nå skal alle disse syke stoffmisbrukerne vaksineres , med denne giftvaksinen – tillegg!!!

Og de barnslige men også direkte krenkene personangrepene/bemerkningene blobb over har kommet med der han setter ord i min munn, kan så saktens bare stå her hvis dere i Nyhetsspeilet velger å la dem stå der! Ingen voksent anstendig menneske som leser dette, vil tenke annet enn at denne mannen sitter her og lager sine egne stygge historier om hvordan jeg tenker. Skal andre også få lov til å tenke for meg her på Nyhetsspeilet også? Er det ikke selv selv bevisst man som enkeltmenneske skal få lov til å være?

Bare les hva denne blobb skriver:

“Jeg har vært gjennom ting jeg kan love deg aldri har skjedd eller kommer til å skje hjemme i stua di. Ja fy faen for en ond person jeg har vært, der jeg har sittet over folk og prøvd å pumpe liv i dem etter at hjertet har stoppa. For ikke å snakke om gamel damer som ramler ned trappa og brekker lårhalsen, gjerne samtidig med at ansiktet knuses mot gulvet. Alle disse menneskene har jeg og mine kollegaer på pur faen lappet sammen igjen og fått opp på beina. Vi burde skytes! Faen ta oss for å pumpe giftmedisiner inn i alvorlig brannskadde mennesker!
Og neste gang en tenåring som har får kroppen knust i tunnellvegg, er det nok mye lurere og gi vedkommende telefonnummeret til deg i stedet for å la dem havne i ondskapens klør på nærmeste sykehus.”

og en ting til Blobb før jeg hever hodet og går ut her ifra. Hva er denne, skal jeg definere det som en måte å få oppmerksom på,- “påminnelsen” til meg som:

“må jeg få minne deg om mine innlegg i forbindelse med artikklene om Ertersvåg?”

Jeg bryr meg da ikke om hvor mange innlegg du har skrevet her som du higer etter medalje for blobb, slik du uttaler deg?

Ønsker dere gutter lykke til videre med deres allianse mot råttenskapen der ute. Jeg har min.

Lise Tollefsen Slembe
Leder for HULK organisasjonen
og Borgerrettighetspartiet (BRP)

som jeg vil fortsette uansett hvem jeg har med å gjøre!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Vi som jobber mye med pasienter helsevesenet svikter blir selvfølgelig følelsesmessig engasjert og forbannet på korrupte myndigheter som lar dette pågå. Det er vår omtanke til andre som gjør at vi i det hele tatt orker å ta disse belastningene.

Hvis noen kritiserer oss for å vise nestekjærlighet sier det mer om den som gjør det enn oss, så jeg gidder ikke bry meg om slike kommentarer. Det ser heldigvis ut til at Nyhetsspeilet fjerner de som gjentatte ganger hetser andre uten at de bidrar med noe selv.

Skeptikere som har noe å bidra med er positivt da det medfører at svarene våre til dem linker til og gir mer utfyllende opplysninger.

Singoalla forsvant og nå vil Lise gjøre det samme, det er synd hvis direkte mobbing og usaklige personangrep er skyld i dette.

« Forrige artikkel

Norge har kjøpt en mindreverdig Svinefluvaksine

Neste artikkel »

Hvordan er det mulig?

78
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x