Risikabelt å vaksinere seg

6637 visninger
1 minutt lesetid
78

Det finnes flere svineinfluensavaksiner på markedet. Noen har en sterkere konsentrasjon av virusantigen enn Pandemrix som er valgt av våre helsemyndigheter.

De sterkere,”rene” vaksiner inneholder ikke det omstridte stoffet skvalen som er mistenkt for å forårsake autoimmunesykdommer.

Våre myndigheter har valgt en vaksine i hetteglass som inneholder 10 doser, og ikke ferdigfylte, enkeltdosessprøyter. Med flerdosesvaksiner må det tilsettes et konserveringsmiddel, i dette tilfelle kvikksølv.

Før injisering med Pandemrix må innholdet i to hetteglass blandes: et med virusantigen-suspensjon og et med skvalen-emulsjon. Den ferdig blandingen er nok til 10 doser.

Virusantigen er bitte små partikler som flyter spredt i vaksinen. Uansett rysteteknikken til de som trekker opp hver 0,5 ml dose, kan ingen garantere at man får den riktige styrken eller mengde med virusantigen som neste man i vaksinekøen!

Dersom de dyrere, renere vaksiner i ferdigfylte sprøyter var blitt valgt kunne dette ha ført til mindre risiko for introduksjon av luftbakterier til vaksinen, mindre smerter og reaksjoner på stikkstedet og færre bivirkninger på grunn av skvalen. Kvikksølv og egg kunne ha vært unngått.

Nå forsøker Folkehelsa å skaffe de renere vaksinene, men andre land ligger foran i køen.

Sandy er farmasøyt med skotsk og norsk utdannelse. Hun har jobbet på sykehus, apotek, og som kontrollfarmasøyt i.f.m. industriell produksjon av sterile preparater. Mange år innen undervisning på Oslo Universitet og i utviklingsland. Spesialitet for undervisning på Oslo Universitet var formulering, produksjon og kontroll av sterile preparater. Hun har brukt mange år av sitt profesjonelle liv ved å prøve å hjelpe folk til å forstå om medisiner som de bruker: innholdsstoffer, virkninger, interaksjoner og bivirkninger. Hun mener at den viktigste forskningen er den som ikke publiseres. Sandy er pensjonert og jobber som frivillig datalærer for seniorer.

Abonnere
Varsle om
guest

78 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
stinepine
stinepine
13 år siden

Det er godt å se noen med utdannelse i faget uttale seg nyansert om dette! (Selv om jeg mener at oppegående mennesker med litt sans for kritisk lesing kan lese seg opp på et emne uavhengig av om de tar eksamen innenfor en etablert og offentlig institusjon)
Jeg bestemte meg for lenge siden at denne vaksina ikke er noe for meg, tross min graviditet. Da jeg leste preparatomtalen til Pandemrix i starten av oktober var det virkelig enda en bekreftelse på at mitt valg er rett. Selv før Pandemrix ble godkjent her til lands gikk FHI ut og sa at gravide skulle være så heldige å komme først i vaksinasjonskøen. Da kokte det over, og det førte til at jeg skrev et leserinnlegg i lokalavisa for å advare andre gravide og hjelpe de til å tenke selv. Mitt utgangspunkt var kvikksølvet, for der har jeg selv mest kunnskap og ville dermed virke mer troverdig. Avisa ville tre uker senere ha et oppfølgingsintervju, og jeg stilte villig opp. Nå er det gått noen uker, og det virker som min lille «opplysningskampanje» er glemt. Eller ligger den i bakhodet til noen og surrer nå som dette får ekstra oppmerksomhet i media igjen, takket være deg Sandy (så det flotte innslaget på TV2-nyhetene hvor du var), og anmeldelsen av FHI samt lanseringa av http://www.vaksineaksjon.no ? Jeg håper av alt bidrar til at folk nå gidder lese litt selv og ikke stilltiende godta alt de blir matet med gjennom FHIs skremselspropaganda!

Insomnia
Insomnia
13 år siden

Sandy (farmasøyt) Lunöe!

Har du noe som helst informasjon som underbygger dine påstander eller lirer du bare av deg den ene artikkelen etter den andre for oppmerksomhetens skyld?

Merkelig at du veit mer om denne vaksinene en min bror som faktisk er lege og har satt x antall vaksiner! I følge han er det bare tull og oppspinn at det er to hetteglass som blandes, kun et glass som vaksinen hentes ut fra.

Så intil du kan vise frem disse to glassene som blir blandet sammen slik som din prosedyrebeskrivelse over så står din påstand på syltynn is uten grobunn i sunn fornuft og den virkelighet som jeg lever i.

Borg
Borg
13 år siden
Svar til  Insomnia
multilx
multilx
13 år siden
Svar til  Insomnia

det var kanskje han som satt de sprøytene med rent vann ;)

Richard
Richard
13 år siden
Svar til  Insomnia

woops.Du bæsja på leggen der insomnia.. vaksinen kommer på 2 glass ja

9klaS
9klaS
13 år siden
Svar til  Insomnia

gå å få deg litt søvn du Insomnia. IDIOT!!!

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Folkehelseinstituttets Bjørn «vakziinen er helt trygg» Iversen anbefaler at en kvikksølvholdig substans sprøytes inn i gravide kvinner. Tror han virkelig selv at dette kan være helsefremmende ?

Hvilke hypnotiserende evner har egentlig Iversen, «slangestemmen fra FHI», som har fått såvel jordmødre som leger og gravide til å la seg lokke ut i den helsemessige hengemyra ved navn frivillig og anbefalt kvikksølvforgiftning ?

Nyhetsspeilet omtalte den helseskadelige effekten av kvikksølv i vaksiner for fostre og barn allerede i april, dvs. før den planlagte pandemien ble trukket opp av WHO’s slangekrukke og forsøkt påført verden. Her er noen utdrag:

«Injeksjon av kvikksølv rett i blodet via vaksiner er eneste tillatte bruk av kvikksølv etter norsk lov. Alle andre anvendelser er forbudt fordi kvikksølv anses for å være altfor giftig.

Den naturlige formen for kvikksølv er uorganisk kvikksølv (brukt bl.a. i termometre).

Organisk kvikksølv er den mest giftige formen for kvikksølv. Organisk kvikksølv, som benyttes som vaksinekvikksølv i form av thimerosal/tiomersal, er eksponensielt mer giftig enn uorganisk kvikksølv, fordi det veldig lett binder seg til menneskelig vev, bl.a. i hjerne og lever.

En effekt av å få organisk kvikksølv (etylkvikksølv) inn i kroppen er at det kan passere blod-hjerne-barrieren (the blood-brain barrier) som bidrar til å sørge for at de fleste stoffer holdes utenfor hjernen. Denne barrieren er ikke ferdig utviklet før individet er utvokst. Kvikksølv i hjernen binder seg til nerveceller og kan forårsake større eller mindre grader av hjerneskade.

Andre effekter av å få kvikksølv i kroppen er at myelindannelsen forstyrres. Nerveceller er spesielt følsomme for kvikksølv og kvikksølvmolekyler, og har en tendens til å bli værende («locked in») i nerveceller.

Kvikksølv som blir injisert rett inn i blodet er mye farligere enn kvikksølv i mat. Kvikksølv bidrar til Alzheimer. Kvikksølv i hjernen har en akkumulerende effekt.

Autister fødes som helt normale barn. Autisme er ikke en form for mental sykdom eller handicap, autisme har nevrologiske årsaker. Autistiske barn forandres ved omkring 2 års alder etter å ha hatt en normal mental og motorisk utvikling frem til da; «plutselig går lyset».

Mellom 1993 og 2007 har det funnet sted en økning i forekomst av autisme i USA på 1700 %.

Det opereres med «EPA sikkerhetsstandarder» for max kvikksølvtilførsel til barn. Den grelle logiske kortslutningen» som ligger bak disse nivåene er at sikkerhetsstandarder for voksne blir anvendt på barn uten å ta hensyn til at barn er organismer i utvikling (nervesystem, immunsystem, tarmsystem osv.) som er veldig følsomme for forgiftninger og andre forstyrrelser.

Autisme kan bli fremkalt av kvikksølvforgiftning bl.a. fordi kvikksølv endrer neuroner i vekst, bl.a. i tarm, øyne, hjerne, tale, muskelkontroll og immunsystem.

Kvikksølv ødelegger neuronenes utvikling, og fremprovoserer skader på nervesystemet hos fostre, småbarn og barn. Kvikksølvet hindrer dannelsen av myelin, som er en fettsubstans som isolerer nervebanene fra hverandre.

Myelin dannes etter fødselen, i de tidlige leveårene. Dette kan sammenlignes med plast som isolerer ledninger som leder elektrisitet. I tilfeller hvor metalltrådene fra ledninger med manglende/ødelagt beskyttelse kommer i kontakt med hverandre, vil det skapes forstyrrelser i hele systemet.

Tilstedeværelsen av aluminium og kvikksølv i organismen hemmer/ødelegger myelin-isoleringen mellom de ulike nervebanene, noe som muliggjør utidig «krysskontakt» («random crosstalk») mellom uisolerte nevroner/nervebaner som ikke må komme i kontakt med hverandre.»

Se: http://www.nyhetsspeilet.no/2009/04/vaksinering-er-ikke-immunisering/

stinepine
stinepine
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

….en ørliten avsporing, men kvikksølv er også tillatt i sparepærer takket være vedtakshungrige politikere som er mer opptatt av «energisparing» enn miljøgifter. De vet nok ikke at et alternativ er LED-pærer.
Det er en grunn for at kvikksølv er forbudt i Norge, både ved produksjon, import og salg. Unntakene er få, og de er sære.

Mike Cechanowicz
Skribent
13 år siden
Svar til  stinepine

Det er ikke så står avsporing – det er samme fordummings programmet når de vil innføre bruk aav kvikksølv i miljøet så vet de hvilken konsekvenser det får.

Richard
Richard
13 år siden

så til og med lyspærene er en del av den o’store konspirasjonen? du tror virkelig på dette du…

skulb
skulb
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Angående den sannsynlige sammenhengen mellom kvikksølvforgiftning og autisme fant jeg denne artikkelen :
http://www.vaccinationnews.com/DailyNews/July2001/AutismUniqueMercPoison.htm

Neo
Neo
13 år siden

Hva skal vi gjøre folkens?

http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/norge-ber-who-om-svineinfluensahjelp-2990597.html
+
Art. 21
=
Obligatorisk (tvungen) vaksine!

Nå begynner det å bli varmt!

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  Neo
Persson
Persson
13 år siden

Først var det massa gamla människor i riskgrupper som dog av vaccinet i sverige, nu rapporteras det även om biverkningar bland ungdomar.

4 elever sent med ambulanse till sjukhus efter att ha fått vaccinet….

http://www.nettavisen.no/nyheter/article2748682.ece

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Etter all informasjon jeg har gått igjennom om hva denne influensa-vaksinen inneholder av giftstoffer nok til å ta livet av folk på enten kort eller lang sikt, og etter all informasjon journalist – Jane Bürgermeister har lagt frem i aviser, på internet, vide, tv og i form av skriftelige detaljerte dokumenter som beviser at vaksinen er ment til å skape en livsvarig pandemi med det hovedmål å redusere jordens befolkning, vel så kan har jeg bare en konklusjon å komme med:

FHI kommer ikke overhodet til å skaffe noen renere vaksiner her hjemme.
hadde de ønsket det, så hadde de for lengst stoppet vaksinering av gravide kvinner. FHI eller våre helsemyndigheter kommer ikke til å gjøre noe for å stoppe denne giftvaksinen til å bli satt i blodårene på tusentals barn og unge og gravide her i landet nå fremover.

I går kveld satt jeg her hjemme og gråt av avmakt for det som kom meg for øret! Hva annet kan jeg jeg gjøre når jeg får høre av en ung kvinne som jeg siden org. HULK startet fortelle meg at hennes gravide venninne og fra før av tobarnsmamma (en jeg også kjenner godt til) har måtte gå det skritt å vaksinere seg selv og sine barn med denne gift panemrix vaksinen! » Det var helsestasjonen som pushet vaksinen på venninnen min, » fortalte den unge meg. Videre kunne den unge kvinnen fortelle meg at hennes gravide venninne hadde fått ny inkallelse til helsestasjonen for å måtte ta en ny vaksine, og dette med oppfordring fra barnvernet også!!! Er der rart at man kan gråte HØYLYDT av det man hører? Her regelrett presser man unge gravide enslige mødre til å ta denne vaksinen, hvis ikke så…!!!!
I de ni månedene disse unge mødrene har vært gravide har jeg sørget for å være der for dem med velmenende råd, oppfølgende støtte og praktisk hjelp og av ren nestekjærlighet. Den ene av dem har ingen foreldre å henvende seg til, kun meg som et medmenneske å komme til. Jeg selv ser på disse to kvinnene som om de skulle vært mine egne døtre. Er veldig glad i dem begge to.
Venninen til den den unge kvinnen som fortalte meg denne historien, har et svært sykt lite barn fra før av som lider av en sjelden muskelsykdom. Skjønner du da hvorfor jeg bare må få lov til å gråte høylydt ut?

For dette lille skjønne barnet hennes vil komme til å ble alvorlig syk nå – helt garantert!

Så har hun fått vite gjennom ultralyd at barn nummer tre også kanskje har den samme sjelden sykdommen nå hun fikk vite nå like før nedkomsten. Og dette ufødte barnet har altså fått giftstoffet fra denne vaksinen i seg!
Og det siste nå, er at den kvinnen som fortalte alt dette også har fått en telefon fra helsestasjonen (fra den samme helsessøsteren på denne helsestasjonen), der helsesøsteren oppfordrer den unge moren på det sterkeste å ta vaksinen på henne nyfødte barn og de to andre småbarna hun har!

Jeg går nå i møte med denne unge kvinnen til denne helsestasjonen for å en gang for alle sette denne ufølsomme og umennskelige helsesøsteren der på plass! De kan bare våge seg å tvinge denne unge kvinnen/moren til la hennes barn ta denne giftvaksinen og i tillegg komme med noen trusler om at de vil rapporterer til barnevernet hvis moren ikke lar barna få vaksinen!

Det får være nok med at denne unge kvinnen (trebarnsmammaen) en gang i tiden ble satt på Zyprexa-medisin i mange år, fra hun var i en alder av bare 6 år til tross for at hun var et incestoffer og ikke sinnslidene og som følger av denne gift- Zyprexa medisinen ble alvorlig syk, om hun ikke også nå skal få oppleve at hennes nyfødte barn og de to andre barna skal ende opp som alvorlig syke!

Denne moren er en fantastisk mot til sine tre små barn men barnevernet forfølger henne nettopp på grunn av incest rapporten som finnes lagret i data-arkivet! Hun vil i all sin tid til barna hennes er 18 år være «en forfulgt,» en stigmatisert og forhåndsdømt person av dette kyniske og psykisk lidende norske barnevernet. Og nå skal altså de bestemme farten der de regelrett tvinger denne moren til å ta denne vaksinen?

Jeg er så FORBANNET at jeg ikke har ord for det og takk og pris for at jeg når jeg blir såpass forbannet er i stand til å sette «himmel og jord» i bevegelse for å få stoppet disse ondskapsfulle menneskene av helsepersonell og barnevern. Og det er når jeg er skikkelig forbannet at jeg kan slå til mot urettferdigheten og menneskekrenkelsene der ute som jeg så absolutt kommer til å gjøre fremover!

Lise tollefsen Slembe
Borgerrettighetspartiet (BRP)
HULK org. http://www.hulk.no

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Svar til persson:

De «nye bivirkningene» helsedirektoratet legger ut er bare de «vanlige» bivirkningene, de bivirkningene FHI og resten av løgngjengen har lagt ut tidligere som er:

Vanlige bivirkninger:

* Hodepine

* Tretthet

* Smerter

* Rødhet og hevelse ved innstikkstedet

* Feber

* Ømme muskler og leddsmerter

* Influensalignende symptomer

* Hovne lymfekjertler

Men vil helsedirektoratet og FHI legge ut de de mest realistiske bivirkningene tro, bivirkninger som.

sjokkreaksjoner, hjerteproblemer, muskel- og nervesykdommer, eventuelt DØD???

Nei her er det kun snakk om «milde bivirkninger» og «vanlige bivirkninger» som man også kommer til å lese mye om på alle av landets tradisjonelle aviser i tiden fremover. Alvorlige bivirkninger mennesker vil få, vil man ikke få høre stort om gjennom media! Det blir dysset ned i likhet med alle dødsfall som vil komme…!

lappe- antrik
lappe- antrik
13 år siden

Så på nyhetene i dag at folkehelseinstiuttet og helse ministeren advarer folk mo
,t og ta Naturmedisin, og heller ta en vaksine. For meg så vil det si det samme som og putte en kule i en 6 løper og rette den mot hodet og trekke av og håpe på at det går bra. Nei mine oppveinger for og i mot er er Krystallklar. ikke noe vaksine på meg, men heller masse naturmedisner, Er vel tryggest og gjøre stikk i mot Folkehelsas anbef|alinger. Nå skal jeg kose meg i store folkemengder og drive ut helbredene kraft. Husk en berøring er nok til og antivaksinere folk som allerede er vaksinert. Healeren bor i oss alle, nå er det viktig at vi alle som en av de som tror på healing åpne opp og lar den kraft som kan vekke opp døde kropper Mørke må gå tapt mot lys. 1 fyrstikk skal til for og lyse opp et rom, så der har vi naturlåven på vår side. Her er kjærligheten nøkkelen. det står i bibelen Guds kjærlighet driver til omvendelse, eller direkte oversatt fra Hebraisk Guds kjærlighet tvinger deg til omvendelse.

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden

<– Denne dama, en spansk nonne med medisink bakgrunn setter alle puslebitene ang. influensaen/vaksinen/WHO/Politikken rundt sammen på en veldig opplysende måte. Anbefaler alle å se gjennom de 6 delene, hver på ca 10 min.

Burre
Burre
13 år siden
Svar til  Tufsetom

Veldig bra Tufsetom. Dette er et MUST SEE for alle som er opptatt av denne fluen. Ærlig, saklig og uten «far out» spekulasjoner. Den nakne sannhet. Tenk at jeg skulle få lyst til å gi en nonne en skikkelig klem.

Interessant at WHO hadde endret reglene for pandemi fra 2008 – 2009 ved å redusere antallet smittede. Altså det skulle langt fler smittede mennesker til i fjor enn i år før det ble varslet pandemi. Dette har de vel ikke snakket så høyt om?

Fra en mail jeg fikk her forleden:
Ta også en kikk på denne cheerleaderen med nevrologisk skade av sesonginfluensavaksine:
http://www.youtube.com/watch?v=cEN5KGwNGeo

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden
Svar til  Burre

«Interessant at WHO hadde endret reglene for pandemi fra 2008 – 2009 ved å redusere antallet smittede. Altså det skulle langt fler smittede mennesker til i fjor enn i år før det ble varslet pandemi. Dette har de vel ikke snakket så høyt om?»

Faktisk enda værre om jeg forsto rett. De har endret defenisjonen på pandemi fra å være en sykdom med en gitt spredningsratio og en gitt dødelighets-ratio til å kun gjelde spredningsratio. Som i praksis betyr at enhver sesonginfluensa med en gitt spredning blir definert som pandemi.
Noe som selvfølgelig er helt fjernt.

Også interessant i denne sammenhengen er at WHO i 2005 i oppkjøringa til Avian-Flu endret sine regler iforhold til hvor mye makt WHO skal i en pandemi situasjon.

Som betyr at når WHO erklærer nivå 6 (Pandemi) så går WHO fra å være «rådgivende» til å være «ordregivende» ovenfor de forskjellige nasjoners styresmakter…

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden
Svar til  Tufsetom

Skal være sagt at jeg ikke har verifisert noen av disse påstandene men det burde være en enkel sak på http://www.who.int. Har ikke tid ennå selv pga arbeid.

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden

Karita kaster kampesteiner i glass-palasset !

Karita Bekkemellem, administrerende direktør i Legemiddelforeningen beskylder vaksinemotstanderne for å ville tjene penger på å advare godtroende mennesker mot å la seg vaksine-forgifte:

«Nå ser vi jo at vaksineringen blir viktig, derfor synes jeg det er trist og beklagelig at det er andre som prøver å reise den grønne fanen for å gjøre butikk på det selv, sier Bekkemellem.»

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=582635

Nå er vel ikke akkurat profittmotivet fraværende hos den internasjonale medisinske forgiftningsmafiaen (også kalt legemiddelindustrien) som Karita nå bestyrer den norske avdelingen av.

Hvorfor er det så mange blant publikum som nå er fed up av overfladiske propagandautspill fra personer på innsiden av helse-Norge, og så lite medisinsk-faglig fakta og argumentasjon ?

Her er et eksempel: Føler Karita som kvinne (og mor ?) noen somhelst bekymring for at et stort antall intetanende norske kvinner nå skal la sine barn, det aller kjæreste de har i denne verden, bli påført hjerneskader og nervesykdommer og autisme av det helseskadelige kvikksølvet i svine-sprøyta Pandemrix ?

Har Karita i det hele tatt vurdert det faktum at myndighetene i land som Sveits, Tyskland og Frankrike har satt foten ned for injisering av gravide med kvikksølvholdig serum ?

Hvis kampesteinkaster Karita var i stand til å mobilisere så mye som et ørlite snev av medmenneskelig omtanke for andre i dette landet, på tvers av legemiddelindustriens hyperkyniske profittinteresser, så ville hun jo ha sett at Pandemrix-stopp i Norge jo ville ha åpenbart en gigantisk ny fortjenestemulighet for slangeserum-industrien hvis interesser hun nå forvalter.

GSK har jo eller vil jo få sine 650 mill. kr. ++ for de 9,4 millioner doser som så fremsynt ble bestilt via vaksine-Jens Stoltenberg i juli i fjor, selv om ikke en eneste dose mer vil bli levert eller benyttet i Norge.

Så dersom norske helsemyndigheter nå viser ansvarlighet og tilbakeholdenhet og velger å destruere de gjenværende Pandemrix-partiene som farlig spesialavfall, for istedet å satse på tilsetningsfrie vaksiner som er mindre helsefarlige enn «djevelserumet» Pandemrix så vil jo en ny gullgruve åpenbare seg for den norske legemiddelindustrien…

Kan det ha vært en strategisk og kommersiell mega-blunder av legemiddelindustrien å la seg blende av Ap-Karita’s partibok uten først å sjekke hverken om hun har hjertet på rette sted eller om Karita har kremmer-antenner ?

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Jeg ser VG har titulert pademisjef Keiji Fukuda i WHO so, » pandemiansvarlig»
tittelen kunne ikke passet bedre!

«Pandemiansvarlig Keiji Fukuda i Verdens handelsorganisasjon.»
http://www.dagbladet.no/2009/11/04/nyheter/svineinfluensa/innenriks/helse/utenriks/8872508/

Videre er VG overskriften:
Helsedirektøren vurderer å be om hjelp om to uker. Avviser at Norge har takket nei til eksperthjelp.

Og det vi nå kan regne med i dette pur ondskapsfulle spillet FHI og den nye helseminsiteren er med på, er at det settes inn tvangsvedtak om at alle MÅ vaksinere seg. det var litt av planen helt i begynnelse med disse uintelligente mennskene. De startet med å berolige oss med at denne influensan ikke var så farlig, så piske opp stemningen for å få folk til å ta giftvaksinen, og når de nå ser all motstanden fra folk som vegrer seg for å ta vaksinen, setter de alle «kluter og midler til!» Derfor all den «mediahylingen» fra Karita Bekkemellom, FHI, helsedirektoratet og helseministeren om at «nå er er det krise og vi må ha hjelp fra WHO ellers ender det med katastrofe for alle influensasyke her hjemme!»

Jeg selv har nok å «henge fingrene» i her hjemme med unge som konstant ringer med rare bivirkninger i kroppen. men det er unge som også har tatt tamifluvaksinen!

Richard
Richard
13 år siden

Tamiflu er ingen vaksine….

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Til Richard først.

Vet du Richard. Jeg er stolt av å kunne vise mine følelser for det frivillige arbeidet jeg har gjort i tilsammen fir år som leder for organisasjonen – HULK. At du får lov til å være her å kommentere på Nyhetsspeilet som den reneste personmobberen, er meg ufattelig!

Hadde du vært en nær medarbeider her i mitt hjem og sett alle de svært mentalt lidene unge jeg i tilsammen fir år har tatt i mot som sitter i mangfoldige timer foran mag og gråter over at de aldri noensinen klarer å komme seg ut av pilleavhengighet eller stoffmisbruk som årsak av antidepressive- og ADHD medisner deres lege gan dem eller som psykiatrien tvang dem til å ta så ville du har tiet BOM STILLE med å komme med slike uttalelser du her gjør. Da ville du heller som meg reagert ved å kjempe med «nebb og lør» for å skape forandringer til bedre for disse.

Jeg går ut av Nyhetsspeilet nå og kommer ikke innpå her før denne personmobberen er borte!

Richard
Richard
13 år siden

svært så hårsåre vi var idag da, jeg kommer da ikke med personangrep mot deg som person.. men å si at all psykriatri, helsevesen og politikk blabla er bare ondskap osv er jo bare helt latterlig og virkelighetsfjernt!

skal du kurere folk med alvorlige psykotiske lidelser med godsnakk og kjærlighet og kanskje en kokt urt fra den dype skogen? skal du kurere kreft med naturmedisin og homeopati? skal vi ha anarki , en verden uten styring og kontroll?

vi mennesker trenger kontroll og regler, for vi klarer oss ikke uten. vi trenger også psykriatri og helsevesen som begge som er der for å hjelpe oss når vi er syke.. både fysisk og psykisk.. Det er naivt å tro noe annet

alt trenger ikke å ha en ond agenda

Gaia
Gaia
13 år siden
Svar til  Richard

Til Richard:
Det virker på meg som om du ikke helt vet hva kjærlighet er…JA, jeg tror absolutt kjærlighet er en MYE bedre kur enn all slags antidepressive. Og hva er din definisjon av alvorlige psykotiske lidelser??? Skulle jeg likt å vite.. Jeg fikk selv min diagnose(stermpel) første gang da jeg var 18 år,nå er jeg 30 og jeg skal fortelle deg at tingene har gått til det værre etter min kontakt med disse «snille» menneskene som bare vil hjelpe…De har hjulpet meg å bli avhengige av piller i bøtter og spann! Jo takk skal du ha! Jeg håper du vet at disse menneskene «har vært» tilhengere av å lobotomere massevis av uskyldige folk «før i tiden». Forskjellen er at nå blir man forsøkt lobotomert av «snille piller» istede. Hadde jeg kunne velge igjen hadde jeg helt klart gått en stor omvei rundt psykiatrien.
Det beste jeg har opplevd på disse instutisjonene er faktisk menneskene som oppholder seg der, de du så bråkjekt kaller «folk med alvorlige psykiske lidelser». Det er faktisk de mest sane og reflekterte menneskene jeg har møtt! Mennesker som faktisk bryr seg om dette samfunnet og som ser skjevhetene i det. Men de kan vi jo ikke la gå fritt rundt,kan vi?

Uenur
Uenur
13 år siden

Ja det må være lov med nyanser.Nyansene har vært min kjepphest helt siden jeg var liten.I mitt liv har jeg bestandig erfart at ingenting er svart/hvitt,ingenting er enten eller.Det finnes gode mennesker overalt,og det finnes ikke fullt så gode mennesker overalt,men det finnes mest av de som har en noenlunde likevekt.Noen få gjennomført onde finnes også,men de er heldigvis i et mindretall.Av alle som jobber i helsevesenet,så tør jeg påstå at de langt fleste er der av ideologiske grunner.Noen av de topptunge, og dessverre mange av legene er der fordi det er penger å hente,men de langt fleste er der fordi de har et oppriktig ønske om å gjøre noe godt for andre. At de i mange tilfeller er villedet,og lider under feilinformering og fordekning,forandrer ikke deres ærlige motiv for å være i helsesektoren.Ikke skyt pianisten.Sikt på de som ansatte ham,eller gå til kilden;de som laget pianoet!

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Til blogg som en siste kommentar her.

Jeg har selv jobbet i helsevensenet i mange år og så vidt jeg vet etter kommentarene jeg har skrevet her så har jeg ikke rakket ned på alle i helsevesenet, Jeg har faktisk venner som jobber innen vårt norske helsevesen og leger som blant mine gode venner.

Og «hulker» jeg som denne Richard bruker som et hån og latterligjøring av meg som person og mot mitt frivillige engasjemet for unge, så er det for de unge som har fått livene dere ødelagt av medsiner jeg «hulker» for. Men vet du, jeg skal skifte navn på min organisasjon nå. Denne mobberen – Richard har gitt meg en kjempeide!

Jeg skal registrere meg i Brønnøysund registeret som «HULK for de unge som vårt norske helsevesen med psykiatri og helsemyndigheter i alle år har sviktet totalt.!»

så når alt kommer til alt Blobb og Richard, så har jeg fått stor inspirasjon til nye ideer ved deres fantasitolkninger av det jeg her har skrevet.

Og skal jeg «hulke» videre over urettferdigheten og menneskekrenkelsen som foregår der ute og på vegne av unge som har blitt stoffmisbrukere og pilleavhengige som årsak av et sviktende hjelpeapparat, så gjør jeg det gjerne offentlig på både TV og ellers i større forsamlinger. Og ikke enn sjel på denne jorden skal fortelle meg hva jeg skal vise av følelser eller ikke følelser som medmenneske med samvittighet og nestekjærlighet for de unge som har fått livene sine ødelagt grunnet pengegriske legemiddelselskap og endel leger her i landet.

Lykke til videre med debatten!

Wunjo
Wunjo
13 år siden

Lise; her er en anerkjent psykolog som mener psykiatrien feilbehandler pasienter med tvangslidelser. (Vet ikke om det er relevant for deg og din organisasjon, men..)

Nettmøte torsdag kl. 10.00: Spørsmål om tvangslidelser? Send spørsmål allerede nå

Bjarne Hansen, som er en av Norges fremste eksperter på tvangslidelser, ser at en stor del av pasientene med tvangslidelser blir uføretrygdet.

Psykolog Hansen mener mange pasienter med tvangslidelser feilbehandles i dag.

De fleste pasientene som kommer til Østmarka, St. Olavs Hospital, har gått i opptil 30 år inn og ut av psykiatrien, og aldri fått tilbud om den behandlingen man faktisk vet hjelper.

http://www.tv2nyhetene.no/dokument2/tvangslidelser-rammer-titusener-av-nordmenn-2989741.html

arifkarim
arifkarim
13 år siden

Bivirkninger av hoaxvaksinen bare vokser:
«Rapporterte bivirkninger tredoblet på tre døgn»
«Nå ber Statens legemiddelverk alle som har alvorlige og uvanlige bivirkninger om å melde fra til lege.»
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/helse/rapporterte-bivirkninger-tredoblet-paa-tre-doegn-2990161.html

«Fire elever ved svenske skoler ble hentet i ambulanse etter å ha blitt slått ut etter å ha fått svineinfluensavaksine.»
«Skolelegene har blitt oppfordret til å sende elever i ambulanse siden de selv ikke har tid til å frakte syke elever til sykehuset.»
http://www.nettavisen.no/nyheter/article2748682.ece

Hvorfor i all verden skal en vaksinene noe som har så forferdelig mange bivirkninger?!?!?

Lise Tollefsen Slembe
13 år siden

Hei Wunjo!

Takk for tipset.

Takk og pris for at det finnes psykologer som Bjarne Hansen.
Skal gå inn å lese.

Ursus
Ursus
13 år siden

Vaksinedebatt på TV2 4.11.2009 med Ingunn Røiseland, Andreas Bjørndal, Karita Bekkemellem og Steinar Madsen. Kjempebra at TV2 kjørte denne! Ligger nå på Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=bqnYbmUpSO8
http://www.youtube.com/watch?v=DwxGUGQajJA

Troverdighet til legemiddelindustrien slik Bekkemellem kjører på? Rådene hennes kan kjøres hardt i dass. Men det tragiske er jo at hun har makt og innflytelse til å opprettholde legemiddel-tyrraniet som hun nå fronter. Lurer på om hun ikke avogtil synes det er litt «rart» at hun har fått jobben hun har? Bekkemellom har også en blog der hun hetser alternativ medisin i det store og brede. http://karitabekkemellem.blogspot.com/

« Forrige artikkel

Norge har kjøpt en mindreverdig Svinefluvaksine

Neste artikkel »

Hvordan er det mulig?