HAARP lager “bullseye” i himmelen

10790 visninger
3 minutter lesetid
220

Et eksperiment som sender kraftige radiobølger opp i himmelen har skapt et område med kunstig ionosfære, som likner de øvere lag av Jordens atmosfære.

Oversettelse av en artikkel fra Britan News Net 15, oktober 2009.

Publisert under: Agenda, Værmodifikasjon

I rapporten i Nature News, er eksperiment kalt ”High Frequency Active Auroral Research Program” HAARP nær Gakona Alaska. De har brukt 20-år på å bruke radiobølger for å undersøke Jordens magnetfelt og ionosfære. En av de mest opplagte resultatene av eksperimentene er at de kan lyse opp himmelen på en måte som likner Nordlyset – de glødende ”gardiner” av lys som oppstår på en naturlig måte i den polare himmelen når elektroner og andre ladede partikler treffer Jordens beskyttende magnetosfære i den øvre delen av atmosfæren.

Der i en høyde av omkring 250 kilometer, kolliderer partikler med oksygen og nitrogen og de lyser opp, noe lik den prosessen i et neonrør. De høyfrekvente bølgene fra HAARP setter fart på elektroner i atmosfæren, og øker energien av kollisjoner og dermed skaper glødende lys. Teknikken har tidligere skapt små områder av hvit lys mens de har et kraft forbruk på ca. én megawatt. Men siden de har begynt å bruke 3,6 megawatt – ca tre ganger mer enn en radiosender, har den skapt fullskala kunstige ”nordlys” som er synlig for det blotte øye.

haarp

I februar i fjor greide de å lage en merkelig sirkelformet ”bullseye” mønster på nattehimmelen. Istedenfor den forventede uskarpe smultringformet sky, skapte de overraskende lysende bånd som strak seg ut fra et midtpunkt – sier Todd Pedersen, en forsknings fysikker fra US Air Force Research Laboratory i Massachuetts. Pedersen leder teamet som driver med HAARP eksperimentene.

Kilde: http://dotconnectoruk.blogspot.com/2009/10/haarp-creates-bullseye-in-sky.html

Kommentar

Legg merke til det faktum om at artikkelen er publisert under en agenda – endring av været. Amerikansk militæret har offentlig lagt ut informasjon om at de ønsker å utvikle teknologi slik at de kan ”eie” været innen 2020. Eksperimentene med HAARP er også noe som Norge har delt med utenfor Tromsø. Det går rykter om at HAARP er også en elektrisk våpen som kan skape jordskjelv på bestilling der de måtte ønske det. Jeg skal ikke gå inn på de spekulasjonene her, men fokusere på det som er helt opplagt. Amerikansk militæret bruker elektrisitet i sine eksperimenter på å endre på været/kllima. Du trenger ikke å gå lengre enn dette bildet for å bli påminnet om de enorme effektene som partikkelstrømmer fra sol stormer lager over den Norske himmelen. Mens mange mennesker er kjent med at slike stormer kan påvirke elektrisk forsyninger på Jorden er det færre som har forstått koblingen mellom disse effektene og endringer i været – også jordskjelv aktivitet.

Haarp-antanna

Har er enda en påminnelse om at universet drives av elektriske fenomener. Amerikanske og Norske militære krefter er fullstendig klar over det. Dette faktum står i grell kontrast til den forståelsen som har gått ut over verden om at CO2 er en pådriver av klima endringer. Jeg ser at tidligere artikler som motstår den allmenne propagandaen startet av Al Gore om menneskeskapt global varming – har få kommentarer. Jeg er klar over at det er ikke politisk korrekt å stå i mot denne propagandaen. Heldigvis driver naturen selv og motbeviser ideen  om at global varming er menneskeskapt og drevet av CO2. Det holder på å bli kaldere. Likevel er det bare kort tid igjen før FN’s klimakonferanse i Københaven settes i gang. En kan bare håpe at det er nok mennesker der som har mot til å gå i mot denne forferdelig løgnen. Og intelligens nok til å forstå hvordan klima modeller har blitt skapt for å påvise en effekt som faktisk ikke er målbar.

Hvis det er noen som mekker med vår klima, så er det militæret. Det har ingenting med den vanlig forbruker å gjøre – som blir lurt til å takke ja til samvittighetsskatter som er bare til for å gjør verdens ledere enda rikere.

Vi lever i et elektrisk univers. Solen og partikkelstråling fra rommet driver mesteparten av det komplekse samspillet med dannelsen av skyer, regn og opptak av energi i form av varme, elektrisitet og magnetisme. Det er den samme motoren som får jorden til å gå rundt.

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Abonnere
Varsle om
guest

220 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
View all comments
Lars-Roger Moe
13 år siden

Apropos HAARP…
Er det noen som vet hvor det ble av det anlegget som stod ved E6 i Nordtrøndelag? Jeg og min bedre halvdel har vært forbi det området tre ganger i sommer, men vi klarte ikke å se det (og vi har sett det flere ganger før når vi har kjørt forbi) Mulig vi var blinde på alle fire øyene, men er det andre som har, eller ikke har, observasjoner her? Har noe orgoinitt som skal til det området! Apropos HAARP en gang til, Vardø med sin Globus 2 er nå grundig orgonisert. Noen i Tromsø som trenger orgonitt til anlegget der oppe?

Ursus
Ursus
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Hei Lars. Tenker du på dette anlegget?

http://www.skifte.no/Artikler/1237796477.55

Fint å høre at flere driver med orgonitt… :)

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  Ursus

Ja. Da er det nede. Godt å vite at det ikke er øynene…
Jo flere jo bedre, det trengs mange for å lage og plassere ut nok orgonitt til å dekke dette langstrakte landet. Trondheim begynner også å bli levelig, men jeg ser det står igjen noen «søkker» ennå.

GoodVibe
GoodVibe
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Hei Lars-Roger, jeg har akkurat kommet over info om chembusters og orgonit (?). Kan du lage chembusters? Jeg trenger hjelp til det! Hørte også at man kan plassere det ut under mobilmaster også…
På forhånd takk :)

Lars-Roger Moe
13 år siden
Svar til  Lars-Roger Moe

Denne kommer i feil rekkefølge fordi knappen på replikken under ikke funker.

Hei GoodVibe, Ja, jeg kan lage chembustere. Himmelrenser er et mye bedre navn. Det er energi i ord og jeg prøver å velge dem med omhu, i motsetning til de amerikanerne som startet denne stafetten. Jeg har laget fire så langt. Kommer mye mer info om kort tid.

dblspk
dblspk
13 år siden

En ‘bullseye’ har vist seg over Moskva i den seneste tid.. se video
http://english.pravda.ru/society/anomal/10-10-2009/109784-paranormal-0

o
o
13 år siden
Svar til  dblspk

Kunne dette være noe i samme sjanger?
http://www.nrk.no/nyheter/1.6844906

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Hele EISCAT stinker…

– Derfor mener universitetet at næringsvirksomhet, eller en trafikkert vei i nærheten av anlegget, vil få katastrofale følger for forskningen ved EISCAT.

http://www.folkebladet.no/fri/article106044.ece

De vil vel ikke ha noen i nærheten som kan følge med hva som egentlig foregår. Vet ikke om det er den dritten der på Ramfjordmoen som gjør at det er blitt gråvær, regn og kuling nesten bestandig her i Tromsøområdet. Det er også slutt på hvit jul og gresset spirer i januar, noe vi selvfølgelig skal betale ræva av oss i avgifter for.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden
Svar til  Monica Waade

Bra observasjon Monica,…»640 millinoner til nye investeringer»!!!???, og videre » Driften vil i fremtiden dreies mot mer anvendt forskning, ikke minst innenfor global oppvarming». Uhørt,….kanskje svarene til denne forskningen ligger i denne full dokumentaren fra History-Channel (Eiscat er omtalt) http://www.youtube.com/watch?v=Yi-2ifWjVro&feature=related

Du har kanskje rett, vi kan se frem til mange grønne jul,…..eller enda verre

Monica Waade
Skribent
13 år siden
Svar til  Lynx Veritas

Takk for link, jeg så alle 4 delene og det var interessant. Det er vel sannheten om været som våpen som har gitt meg så dårlig magefølelse av slike anlegg, de jobber høyst sannsynlig med helt andre formål enn det som kommer ut offentlig. Media er som kjent sensurert av myndighetene så dem kan man ikke stole på.

Myndighetene kan jo bruke disse temperatur og værendringene til å håve inn avgifter de påstår skal frelse verden fra global oppvarming, så de 640 millionene de ga til dem som skaper problemet er vel bare en dråpe i havet.
Alt dreier seg om penger og makt, når menneskene skal leke Gud er jeg redd det går rett til helvete med denne verden.

Forresten, skal tro om Jensemann tenker så mye på miljøet til daglig?
http://www.tv2nyhetene.no/innenriks/politikk/valg09/jens-har-leid-privatfly-for-235-millioner-kroner-2904596.html

Lynx Veritas
Lynx Veritas
13 år siden
Svar til  Monica Waade

Nei det hele er ganske surrealistisk. Mixen mellom HAARP-teknologi og dens potensiale til værmodifisering, overvåking, jordskjelvmanipulering… og chemtrails med ulike byrås tillegg av kjemiske komponenter til ønskede effekter. På den annen side, myndigheters maning om klimaforandringer, …på med Twilight musikk…..

MortenB
MortenB
13 år siden

Fra det Jeg mener er rimelig sikre kilder sies det at selv toppsjefen av HARRP ikke vet hva hovedgrunnen til prosjektet går ut på. Som sikkert mange vet er de som står bak agendaen eksperter på frekvenser og mind control. Hovedplanen er at når Nebiru kommer neste gang skal HAARP sørge for at Jorden går i «resonnans» med Nebiru og trekker planeten inn i bane rundt solen.
Global mind control og krigføring er bare en bonus.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  MortenB

Du har nok et poeng der Morten :)
Ser mange av sattelittene til ESA som GIOVE-A
Envisat || ERS-2 || Proba-1 || GOCE
ISS || ATV (mission complete) går i baner akkurat over samme områdene som det har vært heftige jordskjelv i siste tiden
Proba 2 skal få swap inteligens nå snart og foregår mye rart på satelitt fronten..

De som har sett science fiction serien Star Trek vet at mannskapet ombord på romskipet Enterprise kan sende og motta beskjeder ved å trykke på logoen på uniformen deres. Nå er denne formen for kommunikasjon i ferd med å bli virkelighet.
Ved siden av å sende og motta samtaler via Iridium er antennen i stand til å motta signaler fra GPS-satellittene. På den måten kan brukeren holde rede på sin egen posisjon.
og dem ser akkurat ut som helt vanlige klær man kjøper i butikken.

http://e24.no/naeringsliv/article3325845.ece

http://www.na24.no/article2727925.ece

Tror gullet og har en viktig rolle i dette her og jorden blir renska for gull, selv alle smykker og ringer osv til vanlige folk blir smelta i stort tempo, fort knox, alle dem europeiske sentarlbankene solge sitt for flere år siden.
Norge solgte 33.5 tonn for 5 år siden, men dem aner ikke hvem som kjøpte det.
Gullet har dobla seg i pris bare siste 1.5 år og fortsetter og raser oppover…

http://www.esa.int/esaCP/SEMI7MXRA0G_Norway_0.html

http://www.esa.int/SPECIALS/Track_ESA_missions_NO/index.html

http://www.esa.int/esaCP/ASETQ1AKOYC_Protecting_0.html

http://www.esa.int/esaMI/Cryosat/SEMCOX7X9DE_0.html

http://www.esa.int/esaMI/Proba/SEMSD5ZVNUF_0.html

http://www.esa.int/esaCP/SEMQ5D0P4HD_FeatureWeek_0.html

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  smurfen

Siden slutten av 1800-tallet har funn av sumeriske leirtavler vist at Bibelens fortellinger fra Skapelsen (Adam og Eva) og frem til Abraham er sterkt redigerte og forkrøplete versjoner av sumeriske originaler, og at de sumeriske originalene utvetydig forteller om en ET-gruppe som kom til Jorden for å finne gull. De trengte billig arbeidskraft til gruvene, så ifølge leirtavlene skapte de mennesket ”i sitt bilde” ved å genmodifisere eksisterende apemennesker eller protomennesker.

http://www.rolfkenneth.no/Sit-v9-ShortVersion.html

MortenB
MortenB
13 år siden
Svar til  smurfen

Jeg kan referere litt fra boken «Atlantis Rising, The struggle of Darkness and Light» av Patricia Cori. Der beskrives histories slik : For ca 455 000 år siden føret en en eksplosjon i Sirius B til at den ytre bebodde planeten i Sirius C ble slynget ut av bane. Dette var selvsagt en kjempekatastrofe for befolkingen på denne planeten og en kan bare tenke som hvor mange som omkom umiddelbart og i tiden etter. Dette ble nok en svært vanskelig tid der hverdagen bestod av å kjempe for å overleve I underjordiske bygninger. Så en dag etter 1800 år ser de en blå vakker planet og antakelig gir det en stor begeistring da de kan finne ressurser for å overleve. En ekspedisjon reiser til den og de finne mange mineraler de trenger, deriblant gull som er svært viktig. De mente at planeten var ubebodd, men det var den nok ikke. De så derfor på planeten som sin eiendom.
Planeten i som ble utsatt for en ulykke var selvsagt Nebiru og den blå Jorden.
Nebiru forstatte sin ferd rund vår sol og gravitasjonskreftene gjorde at den returnerte til Sirius C solen og har siden passert rundt solen i forskjellige avstander siden hvert 3600 år. Dermed har de på Nebiru har de sol der mat kan dyrkes i 40 år hvert 1760 år (i den grad de trenger det)

Det står også mange andre referanser, for eks for 100 000 år siden bestemte et intergalaktisk samarbeid å «blande» genene til alle menneskerasene på Jorden. Dette gjorde Annunakiene rasende og de brukte sin teknologi til å fjerne 10 av DNS strengen. Dette for at de lettere skal kunne kontrollere oss. Noen av de første referanser til gruvedrift er etter dette. Og gull igjen.

Ca 15800 BC gjennomførte de et program der de krysset Jordkvinner med seg selv, og begrepet blått blod oppstod. Disse hybridene er vel å regne siden da som «voktere» av Jorden når de selv og planeten er utenfor rekkevidde.
Det er mange referanser til grunnen til denne besettelsen på gull. Ved å fjerne et molekylgitter som gjør at gull er metall blir det et pulver med spesielle egenskaper. Det gjør ved inntak et hjerne (nerver) fungerer (antakelig) 1000-vis av ganger bedre. En blir en slags superintelligent overmenneske.

Hans Gaarder
Skribent
13 år siden
Svar til  MortenB

Hva mener du med jorden i resonans med Nibiru ?

At HAARP endrer Nibirus bane til det bedre eller til det verre for jorden ?

Forøvrig tror jeg ikke at Nibiru kommer. Den kom ikke i 2003 som annonsert av ZetaTalk så da blir det nok 3.600 år til neste gang, eller kanskje den har fått opprykk en dimensjon eller to siden Annunakienes tid.

MortenB
MortenB
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Med resonans menes nok at de manipulerer tid og rom og gravitasjon og planen er å få Nebiru inn i bane rundt vår sol. Disse folkene beskrives som noen som har ekstrem kunnskap om alle typer frekvenser allerede for 455 tusen år siden.
Hva som skjer med Jorden bryr de seg nok ikke om. Konsekvenser kan jo for eksempel være at tidevannsforskjellen dette vil skape, kanskje 10-20 meter forskjell ? (men har ikke peiling)
Fra en video presentert her tidligere (mennesker har vært på Mars, Henry Deacon ) antydes det at Nebiru kommer mellom 2013 og 2017.
Går vi til boken jeg har omtalt står det at Jorden (og vi) vil ha øket frekvensene våre så mye at vi vil være i neste høyere dimensjon når Nebiru kommer og at de dermed vil mislykkes. Likevel prøver de så hardt de kan uten tanke for konsekvensene HAARP har på vår atmosfære. Dette er nemlig den eneste muligheten de har for å skaffe seg en sol for planeten sin. (vel, innen mange tusen år iallfall)

Jeg tenker da at kanskje «Galactic federation» burde hjelpe dem (eventuellt indirekte til å hjelpe seg selv) til å få planeten sin inn i bane rundt Sirius C igjen. Jeg må si at det ikke er vanskelig å ha medfølelse og sympati for dem som nok har hatt tusenvis av vanskelige år med kamp for å overleve. Men dette er vel forskjellen mellom oss mennesker og Annunakiene ?

Merk at selv om de på Nebiru har valgt den mørke side er det likevel en kamp mellom flertallet og en liten minoritet som har valgt lyset. Og de har det nok ikke lett !

Omtalte bok kan anbefales, jeg syntes den spesielt er interessant jeg kunne finne så få tinge å sette fingeren på som mulig eller sikre feil sett i forhold til de mange titalls av små og store referanser av andre ting jeg har lest om dette.

MortenB
MortenB
13 år siden
Svar til  Hans Gaarder

Kan legge til at jeg tror virkningen blir omtrent som det du ser i «Enterprise» serien når de bruker en trekkestråle til å dra til seg et fremmed romskip. Skal en trekke inn en planet på 2.5 ganger størrelsen i bane rundt Solen kan ikke det gå uten problemer for Jorden.

Etter det som står i boken var Nebiru her sist rundt år 0 og skulle dermed ikke komme på 1570-1590 år enda, men frekvensmanipulasjon er brukt for å fremskynde dette, men spør ikke meg hvordan dette er mulig. Vi snakker om vitenskapsmenn som på dette området ligger 500 tusen år foran oss og «alt» er mulig, se bare på hva forskerene har funnet ut i det siste åren på frekvenser og resonans.

Når det gjelder neste dimensjon går dette på hvor fort en klode og dens innbyggere utvikler seg. Siden vi velger lysets side fremfor mørkets når vi kan velge og en stor overvekt av oss faktisk velger lyset vil vi utvikle oss fortere. Nebiru der de fleste har valgt mørket vil ha en mye saktere utvikling og derfor vil ikke Nebiru følge etter oss inn i neste dimensjon.

Dette med dimensjoner er jo igjen frekvenser, antall milliarder rotasjoner i sekundet av atomet.
Ifølge Pleiadene (Semjase til Meier) starter universet med en energi (altså ikke materie) som er den høyeste frekvensen fra midten som et lydløst «big-bang». I løpet av svært langt tid spres energien fra sentrum av universet, det ekspanderer og etter hvert reduseres frekvensen og materie oppstår., i mange lagt på laver og lavere frekvenser. Det er først når materie oppstår at tid oppstår si tid gir ikke noe mening før dette.
All materie vil svært sakte øke sin frekvens tilbake til energi og til slutt blir alt energi igjen som trekker seg sammen til utgangspunktet.

Randolp Winter har gitt ut en serie kassetter der tape 20 til 22 omtaler dette ganske detaljert. Jeg må si at min hjerne/intuisjon «gjenkjente» denne forklaring som den riktige umiddelbart da jeg på en måte har «visste» dette (vel noen av hovedelementene) siden jeg var liten.
Dette finnes som torrent «Billy Meier Pleadian Contact Notes (01-32) read by Randolph Winters»

Monica Waade
Skribent
13 år siden

Til MortenB, hadde du vært hund hadde du også kunnet få litt gull innabords :)

http://www.sciencedaily.com/releases/2009/06/090626084633.htm

MortenB
MortenB
13 år siden
Svar til  Monica Waade

Om du er interessert i dette meg gull kan jeg anbefale en video om emnet, Lost Secrets of the Ark;The Real Power of GOLD
http://video.google.com/videoplay?docid=2129165010048711403#

Cosmomind
Cosmomind
13 år siden

Jeg er enig med Mike at det er vanskelig å si hva HAARP egentlig er. Etter at det i USA ble påvist et hologram på himmelen og et v-formet romskip som skal ha skutt ut stråler mot den illuminerte himmelen var det noen som lanserte teorien om at de ville fake en invasjon fra verdensrommet. Ettersom vårt samfunn og alle styringssystemer er hierarkier. Dvs. en pyramide er det bare de på toppen som kjenner sannheten. Likevel tror jeg at dette med lyn er essensielt. (Kanskje også for å kunne skyte ned «space-vehicles») Dette er et puslespill som jeg tror Nicola Tesla og noen av hans papirer som hevdes være borte er en bit av: Den 6. i denne måned så jeg noen røde lys som beveget seg på himmelen i Karlstad og jeg tenkte at det kanskje var UFOer. Jeg tok mitt videokamera og mitt fotoapparat, og var ute til det lysnet. Disse lysene var nøyaktig slik som toppene på HAARP anlegget er. Når det lyste så jeg at det var et tårn og det var hektisk aktivitet der hele natten. Jeg observerte også et rødt lys i mosatt himmelretning langt oppe på himmelen. At det ikke var noen UFOer er nå så sin sak, MEN klokken to på natten skjer det noe merkelig! Jeg hører en lyd, som en kjempeblits som smeller av. Fra himmelen skyter en kraftig blålig stråle ned mot marken og jeg har aldri sett noe lignende før!!! Strålen liksom drar med seg en «energiklump» som skifter farve mens den farer ned over, den øker i volum omtrent på midten og blir mere gul, hvorpå den avtar igjen og forsvinner. Jeg synes i alle fall det minnet svært mye om Teslas Blue Beam som vistnok skal skifte farve. Måtte bare dele dette med dere. Kan nevne at det i tillegg var flere radare i tårnet, mens det i dag bare er et rødt lys som står igjen.

Cosmomind
Cosmomind
13 år siden

Amendment: Jeg må bare utdype litt. Jeg hadde kikkert med, og kunne derfor se at toppen var nøyaktig formet som toppen på HAARP anlegget. Dvs. at det var vaiere spent i mellom med en kule på midten. Den eneste forskjellen var at det var lysende røde punkter på enden av de fire stagene. Det hang også lange vaiere under, men det kan ha vært til oppheising av radare og gud vet hva. Det røde lyset høyt oppe på himmelen i motsatt retning kan ha vært hva som helst flyvende! Når denne merkelige blåfarvede strålen skar på skrå igjennom himmelen kom det også en flerrende lyd. Noen har spurt meg om det kunne ha vært et lyn. Men nei, dette var intet lyn!! En slik blåfarve har jeg aldri sett før, og lyn drar ikke med seg en «kule» som skifter farve. Hvem vet? Kanskje de tester ut denne teknologien flere steder? Watch up!

ArneLo
13 år siden

Det er mulig at tankekontroll er en av hovedagendaen bak H.A.A.R.P og at værkontroll er desinfo:

HAARP. The Canary in the Mine
«The Alternative News and Conspiracy watching crowd have long been attached to the idea that HAARP is a project designed to control weather or cause geological disasters – sort of an «environmental weapon,» so to say. We here at Signs of the Times have argued against this since we do credit those in power with a few firing neurons, even if they think only about themselves. In fact, that is the point. Having some idea of the nonlinear dynamics of weather and geological events, it is hardly likely that they would be stupid enough to diddle with the weather or to try to create earthquakes to cause problems for their enemies. Such things are too uncontrollable, too many variables, and too much danger of doing unintended damage to the self.

We notice in our data collection that there seems to be no direct relationship between the weather events because they occurred in a couple of theoretical time windows and not in others. Therefore, let us theorize that weather issues are indeed a problem, as the above cited Pentagon report stated, but that they are not caused by, or under the control of, any Secret Government. One might even speculate that the clusters of craziness could be generated to keep people’s attention focused elsewhere. For example, the possible activation of the HAARP array around the time of the election of Arnie in California. Hmmm… »

……

By the early 1970s, there were already means available to alter the moods of unsuspecting persons. A pocket-sized transmitter generating electromagnetic energy at less than 100 milliwatts could do the job. This is no pie-in-the-sky theory. In 1972, Dr. Gordon J.F. McDonald testified before the House Subcommittee on Oceans and International Environment on the issue of electromagnetic weapons used for mind control and mental disruption. He stated:

[T]he basic notion was to create, between the electrically charged ionosphere in the higher part of the atmosphere and conducting layers of the surface of the Earth, this neutral cavity, to create waves, electrical waves that would be tuned to the brain waves. …About ten cycles per second. …You can produce changes in behavioral patterns or in responses.
The following year, Dr. Joseph C. Sharp, at Walter Reed Hospital, while in a soundproof room, was able to hear spoken words broadcast by ‘pulsed microwave audiogram.’ These words were broadcast to him without any implanted electronic translation device. Rather, they reached him by direct transmission to the brain.

Les også:
Mind Control and HAARP

Wunjo
Wunjo
13 år siden
Svar til  ArneLo

Jeg pleier ikke å kommentere under HAARP-relaterte saker, men får gjøre et unntak denne gangen. Første del av innlegget ditt syns jeg er veldig bra, det er eksakt det jeg også har kommet fram til; at det ville være vanskelig, for ikke å si, umulig, å kontrollere været og seismisk aktivitet ved hjelp av elektromagnetiske bølger reflektert fra ionosfæren.

Så til det jeg egentlig lurer på: Hvorfor er så mange sikre på at HAARP overhodet blir brukt til noe annet enn det som er offisielt? Jeg var selv litt bekymret en stund og så for meg en gjeng med uansvarlige vitenskapsmenn som eksperimenterte med ionosfæren med uforutsigbare resultater. Men etter å ha lest litt på HAARP-sidene, har jeg forstått at de er ganske forsiktige, og kontrollerer at alt normaliserer seg etter hver oppvarming. De er også temmelig åpne, man kan besøke anlegget om man vil og bli vist rundt.

Siste del av innlegget ditt beskriver effekter jeg har sett enkelte mistenker mobilnettet for å kunne forårsake, da i første rekke hos personer som er el-ømfintlige. Så det er sannsynligvis ingen umulighet, det jeg ikke har klart for meg, er hvorfor HAARP mistenkes for å være årsaken? Er ikke mobilnettet en mer sannsynlig årsak?

Siden de fleste av oss allerede er godt kontrollert ved sosial struktur, gjeldsbyrder, finanskrise-bekymringer og ikke minst svinefrykten, så virker det noe unødvendig å iverksette så kostbare tiltak for å forstyrre hjerneaktiviteten vår.

MortenB
MortenB
13 år siden

Ja, jeg tror du har rett i at manipulasjon av været ligger inne i HAARP, ikke som hovedfunksjon men som «kjekk» tilleggsfunksjon.
Jeg kikke av og til innom satelittbidler av jorden (været) og der finnes det animasjon av siste døgn. Her kan det svært ofte sees at skyer som kommer vest for HAARP bare forsvinner i intet i området før HARRP for så å komme tilbake et godt stykke øst, midt i USA eller enda lenger øst. Jeg tror ikke dette er tilfeldig.

ArneLo
13 år siden

Hvis du er våken og kan observere deg selv og dine tanker så tror jeg nok ikke dette utgjør noe problem, bortsett fra at det sløver deg ned mentalt.

Sett at de legger ut en bærebølge på enn sirka 7Hz?

«Theta waves have a frequency of 4–8 Hz and they occur mainly in children during the early stages of sleep, or in adults when they are emotionally stressed. «

arifkarim
arifkarim
13 år siden
Svar til  Wunjo

«Siden de fleste av oss allerede er godt kontrollert ved sosial struktur, gjeldsbyrder, finanskrise-bekymringer og ikke minst svinefrykten, så virker det noe unødvendig å iverksette så kostbare tiltak for å forstyrre hjerneaktiviteten vår.»

Sist gang jeg leste om menneskepsyke, fant jeg ut at den hadde «ingen grenser»! :D

Hvordan kunne du tenke deg at «eliten» med sin enorm rikdom, vil noen gang stoppe der… o nei da. De vil ha mer og mer makt som de enten kan ta fra oss, eller bestråle oss slik at vi blir passive og likegyldige til alt som skjer rundt oss, akkurat som en sterk beruset mann!

ArneLo
13 år siden
Svar til  Wunjo

Jeg er ikke sikker, og artiklene jeg linker til sier vel også at dette er hypoteser og spekulasjoner. Mye rundt HAARP er spekulasjoner. Men det kan jo også være et samspill mellom HAARP og mobilnettet.

Hvorfor i all verden skulle de sette i gang slike kostbare anlegg for å kunne vise kommersiell reklame på byhimmelen slik noen vitenskapelige kilder spekulerer i. Lite sannsynelig det også. Grunnen til at jeg ikke kan legge vekk muligheten av bruken til tankekontroll er at jo gærnere samfunnet uvikler seg, jo flere vil kunne våkne opp å se galskapen, og dermed trenger psykopatene sterkere virkemidler for å kunne holde tankevirksomheten nede. Men jeg er langt fra sikker. Det er bare en hyposese som enda ikke kan avvises.

Balle Clorin
Balle Clorin
13 år siden

Jesse Ventura lager program, om blant annet HAARP.

http://www.youtube.com/watch?v=Tq-9c7B7oiM

Uffda
Uffda
13 år siden

Her en artikkel fra Pravda som forteller bla om Norges rolle i dette gemet. Tatt i betrakning at Max Plank (Nazi) Institutt er faglig medansvarlig for eiscat og anlegget i Ramfjordbotn, er ikke det direkte beroligende. Se her hva de forsker på og driver med, to pluss to er vel fortsatt fire eller..
http://www.mpg.de/english/researchFields/index.html

http://english.pravda.ru/main/2003/01/15/42068.html

«The use of the new geophysical weapon might lead to the global catastrophe

A lot of specialists and scientists believe that unpredictable natural disasters and several man-caused catastrophes that struck Europe and Asia in the summer of the year 2002 say that there might be certain global reasons that caused them all. First and foremost, it goes about a possibility of secret geophysical weapon tests. Those tests were either secret or unauthorized. The Russian Federation State Duma spent almost a year, considering the global threat of the HAARP program. The Duma finally prepared two addresses: to President Putin and to the UN, international organizations, parliaments and governments of all countries, to the scientific community of the world, as well as to mass media. The Russian parliament suggested the global banning of HAARP tests. In September of the year 2002 the State Duma of Russia discussed this question and conducted the voting in order to send the mentioned addresses to the adequate addressees. One hundred and eighty-eight deputies voted for the address to President Vladimir Putin, whereas the same subject for the UN returned 220 votes. This proved that Russian parliamentarians were rather concerned about the development and possible use of geophysical weapons.

It is well known that the USA and the USSR concluded an agreement at the end of the 1970s. Pursuant to the agreement, scientific developments in the field of geophysics for military purposes were banned. All the works in the field became secret too. However, the works continued anyway, despite the signed document. It was simply conducted under the disguise of the scientific research or the development of the double-purpose technology. The point and the purpose of those developments were rather vague and even mysterious.

A lot of specialists and scientists believe that a special American program HAARP is one of those developments. American scientist Bernard Eastlund is considered to be the godfather of this program. He received the patent for the method and for the device to measure the layers of the Earth atmosphere, the ionosphere and/or the magnetosphere. It is an open secret that the USA (probably, not the USA alone) has already constructed high-frequency transmitter facilities. Those devices can heat the earth environment up to the state of plasma by means of pumping ions. This makes it possible to control the environment, which might show considerable influence on the atmospheric phenomena. The owners of this weapon are able to program floods, twisters and storms, even earthquakes in any region of the planet. It is also possible to paralyze civil and military electric surveillance systems, and even to affect the mentality of whole nations.

There is a suspicion that the unusual natural disasters and man-caused catastrophes of the year 2002, the unexplainable indifference of several nations on the post-Soviet territory might be linked to USA’s tests of geophysical weapons of low capacities. However, neither American politicians and scientists, nor the world community know, if it is going to be possible to stop the work of the geophysical weapon, if it is used at its full capacity. This is the major problem. It is quite possible that the first full capacity use of the geophysical weapon might end up in a global catastrophe. Does it seem to be science fiction? Not really, as a matter of fact. High frequency transmitter facilities already exist. They are located in Norway and at an army base in Alaska. The short description of the program and some photographs can be found on the official site Haarp.alaska.edu. Another high power transmitter facility, a more powerful one, is going to be put into operation in Greenland soon. When this happens, the geophysical weapon will be capable of covering Eurasia from the Atlantic to the Pacific coast.

The information on this subject appeared on several Ukrainian websites on September of 2002. In this connection, I think that the Ukrainian parliament must support the initiative of the Russian State Duma as well. The Ukrainian Academy of Sciences ought to consider the issue of HAARP’s potential threat to Ukraine. Adequate institutions ought to collect all the information available and identify Ukraine’s stand on the subject.

Yuru Solomatin Ukrainian deputy, the secretary of the Ukrainian committee for the economic policy, nature management and for the liquidation of Chernobyl tragedy consequences.

Translated by Dmitry Sudakov»

BelzeBob
13 år siden

Ja, gudene må vite. En ting er sikkert: skyene her i Norge ser rare ut. Striper og «huller» overalt. Hmm… Vel, det er trist – det er en slik enorm avstand mellom menigmann og det som foregår i statsfinansierte, lukkede rom rundt om i landet.

Men…er det ikke egentlig et psykologisk problem? Jeg mener, hvermansen vil jo helt sitte å se på Idol og spise potetgull….. (og gir totalt blaffen i hva som ellers foregår…)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  BelzeBob

Cirkus og Brød :)
Gi folket Cirkus og Brød så har Eliten fritt spillerom til og gjøre akkurat hva dem vil og kan leke guder så mye dem bare orker.
Men starter Hotel Cesar 5 min for sent en dag så ulmer det opprør med en gang blant befolkningen.
Vi har allerede hatt en fot i grava og andre på et bananskall lenge og siste foten sklir stadigt nærmere grava og alle er så blinde at dem merker ikke en dritt.
Innsekter, trekkfugler mm eksisterer ikke lenger, skyene ser slett ikke normale ut lenger, jordskjelv, vulkaner og andre naturkattastrofer skyter i været og kurvene går rett til værs. folk sitter hjemme og spiser potegull og ser på såper og tror det skal være sånn.
Et samla media korps går hardt ut i alle aviser, radioer og TV og debunker at det er noe som helst fakta i 2012 filmen ved hjelp av NASA og andre eksperter, det blir produsert 100 vis av dommedagsfilmer i året med dette er første gang en film blir debunka så til di grader, hadde jeg ikke trodd noe er på gang fra før så ville jeg hverfall gjort det nå etter den enorme debunkingsopperasjonen.
Det som er rart er jo at akkurat dem samme som har gått ut og fortalt om kommende polskift og solstormer i over 20 år nå sier at noe sånt kommer aldri til og skje og er totalt uvirkligt.
Siden dem totalt aviser det vi vet kommer til og skje så kan en jo bare begynne og spekulere på om det virkligt var Niburu dem oberverte i 1983……

hanze
hanze
13 år siden

Mystisk lysspiral over Nord Norge…

http://www.altaposten.no/lokalt/nyheter/article316411.ece

Blue
Blue
13 år siden

Det ser ut til at det kan ha vært bruk av HAARP stråling i atmosfæren over Sortland på morgenen i dag. http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.6902336
Jeg undrer meg også over at vi nesten kun har hatt overskyet vær sammenhengende i over en måned her nede på østlandet.

Blue
Blue
13 år siden

Nå kom det en «forklaring» på fenomenet gjengitt på P3.Forklaringen var så tynn som at det var en russisk rakett som hadde kommet ut av kontroll og at denne hadde eksplodert slik at det var drivstoffet som lyste opp atmosfæren da solen skinnte på dette.At russiske raketter skytes over land i Norge virker for meg usannsynlig og hvis man ser på hvor stedet for observasjonen ligger i forhold til den russiske grensen må den ha gått over Sverige.
At raketter som eksploderer lager slike «perfekte» lyssirkler er jo også meget sannsynlig?

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Blue

Meteorologer, astronomer
og Forsvaret aner
ikke hva lyset er sier VG nå.

Blue Beam kanskje ;)

http://www.vg.no

Neo
Neo
13 år siden
Svar til  Blue

Rart at drivstoffet ikke brant opp i eksplosjonen også ;)

Men, men, er det fearfæctor i kveld eller?

hanze
hanze
13 år siden

lysfenomeet kan ha vært synlig i storer deler av norden…
den offisielle forklaring: de tror det kan være en russisk rakett.

på Nordnytt kommer vitneforklaringer som ikke tyder på rakett nei…

her er noen bilder av det merkelige lyset som lagde spiraler…
http://www.altaposten.no/lokalt/bildeserie/article316447.ece?imageIndex=3#pageTop

Blue
Blue
13 år siden
Veteran1
Veteran1
13 år siden
Svar til  Blue

Iflg aftenposten hadde russerne advart mot ferdsel i et visst område i kvitsjøen pga rakettoppskytning.Passer jo med retningen det..

Dan H. Slettevolden
13 år siden

Mystisk, mystisk …

Forsker ved Nordlysobservatoriet opplyser at lysfenomenet ikke kan være nordlys, men trolig er en russisk rakett, skriver Dagbladet.

http://www.dagbladet.no/2009/12/09/nyheter/innenriks/nordlys/rakett/9417727/

Fra Wikipedia, den frie encyklopedi:

Nordlysobservatoriet, Tromsø geofysiske observatorium, er en forskningsinstitusjon under Institutt for fysikk og teknologi ved Universitetet i Tromsø. Det ble opprettet i 1928 og slått sammen med Universitetet da det ble grunnlagt i 1972. Nordlysobservatoriet er lokalisert nær Prestvannet i Tromsø og har fem ansatte.

Nordlysobservatoriets første bygning ble reist i 1927/28 og åpnet i 1930, etter at Rockefeller foundation hadde bevilget 75 000 dollar til opprettelsen.

http://no.wikipedia.org/wiki/Nordlysobservatoriet

Kanskje Dagbladet heller burde spørre seg om det ikke foregår noe mystisk ved Nordlysobservatoriet?

hanze
hanze
13 år siden

riktig lokalisering Dan, og når du tar av fra E8 og kjører mot Breivikeidet,
finner du HAARP – anlegget…

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden

Jeg har motatt en rekke mails om dette fenomenet de siste timene. En av mailene kom fra en mann som bor nære flystasjonen i Bodø. Han meldte om massivt chemtrails aktivitet de siste dagene før objektet gikk spedalsk, han sa hele himmelen var dekket med tynt hvitt lag. Utifra den informasjonen tror jeg vi har med Bluebeam technologhy å gjøre.

Eliten har teknologien til å lure hele menneskeheten med kunstige lysshow på himmelen til hvilket som helst formål. Jesus tilbakekomst eller false-flag alien invasion som er de 2 mest sannsynelige.

Når det er mye chemtrails i luften med nanopartikkler og aluminium kan dette falske skydekke fungere som et kinolerret. Holografiske sattelitter kan da beame falske hendelser på himmelen og jordboerne blir estatiske! Obama skal jo avsløre utenomjordisk kontakt, vil det være «the real deal» eller vil det være ufoer med «made in Usa» på prislappen?

Personlig har jeg sett merkelige fenomener på himmelen, og tror staten kan sitte på våpen eller teknologi de har holdt skjult i flere tiår.

En annen mulighet er at det er HAARP annlegget i Tromsø som skjøt ned våre vennelige besøkende med starwars weapons.. Hvorfor sier jeg de er vennlige? Etter å ha blitt skutt på flere ganger, har de aldri respondert med vold.. Det er vår skyggeregjering som er ondskapsfulle, ikke de utenomjordiske.

Her er noen videosnutter av interesse:

Skjulte budskap i Tv serien American dad :)

Jesus sett i Moldova :)

Og her er video av et holografisk show hvor japanerne vekker Godzilla til livet. Husk at dette er forholdsvis amatør teknologi, det de viser «oss» sheeple er langt ifra der «de» er i sin utvikling.

Noen som har lest George Orwell 1984? Flip to page 202.

leet
leet
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

Spenstig teori. Gratulerer. Men dette «showet» ble sett så langt sørfra som Trøndelag. Dette skulle utelukke refleksjoner i luftpartikler og skylag, skulle det ikke?

Likevel, hvis det virkelig er snakk om en Alien invasjon og/eller Jesus tilbakekomst så blir vel slike små innvendinger som dette relativt prosaiske..

hanze
hanze
13 år siden

«Alle» benekter at det var rakett…

«Den russiske nordflåten benekter imidlertid at noe slikt skal ha skjedd».

«Også tidligere i dag uttalte presseattache Vladimir Isupov ved den russiske ambassaden i Oslo til VG Nett at de ikke sitter med noen som helst opplysninger som kan forklare lysfenomenet».

«Heller ikke Forsvaret hadde da noen forklaring på hva fenomenet egentlig er».

«Anna Rathsman ved Swedish Space Coorparation i Kiruna avviste imidlertid at det kunne være en rakett fra deres senter.
-Vi har ikke skutt opp rakett siden 29. november i år, sa Rathsman til VG Nett».

http://www.abcnyheter.no/node/101011

leet
leet
13 år siden

He he.. artig å registrere hvordan dere tenker her inne:

Mystisk lys på himmelen + nordpå = må være HAARP !! Alle andre teorier holder ikke, med mindre de kan knyttes til extra-terrestiale kornsirkler laget av barium og H1N1-vaksine.

Russerne avkrefter jo at dette er en rakett. Og da må det jo være sant, de ville vel nødig lyve om en mislykket rakettoppskytning – vi er kanskje litt konspiratoriske, men ikke SÅ konspiratoriske!

En russisk rakettoppskytning ville jo ellers vært en fin forklaring å berolige massene med. Når de nå nekter betyr vel dette at de ikke er med i NWO eller Bilderberger-mafiaen? Dette er veldig interessant.

Ellers registrerer vi også at at Norges største avis VG (+ flere andre) slår dette stort opp, og ber folk sende inn bilder, videoer og teorier. Betyr det at NWO sliter med interne kommunikasjonsproblemer i media som de ellers har så full kontroll over? Hvorfor heller ikke dysse dette ned?

Mystisk indeed! :-)

Armin Bahrami
Skribent
13 år siden
Svar til  leet

herregud…

hanze
hanze
13 år siden
Svar til  Armin Bahrami

hehe, hva skal man si… :)

leet
leet
13 år siden
Svar til  hanze

Ok, siden jeg tydeligvis ikke har peiling på hvordan ting som dette henger sammen, hvilke mekanismer i dette er det jeg ikke forstår?

Dere utelukker altså at det er en russisk rakett fordi de selv avkrefter det?

Tufsetom
Tufsetom
13 år siden
Svar til  leet

Russerne har da vært åpne om de 5/6 andre mislykkede forsøkene de har hatt, men de ble vel ekstra flaue denne gangen og bestemte seg for å holde tett om det? Sikkert logisk for noen.

http://en.wikipedia.org/wiki/Bulava

leet
leet
13 år siden
Svar til  Tufsetom

De er vel ikke kjent for å være tidlig ute med å anerkjenne floppene sine. Men jeg tviler ikke på at de fører denne opp på mislykket-lista si etterhvert også :-)

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  leet

Rakett ???
Er du drita så tidligt på dagen??
Selv Stewie Wonder ser at dette ikke er en rakett
Det er en blå stråle som blir skutt mot jorden eller en blå stråle som blir skutt opp i lufta.
Utifra amatørvidoer så er det et merkligt himmellegme som kommer inn i atmosfæren i stor fart for så og bli mørkt og krasjer med jorda.
Vi har fått våres eget Rossweld og Area 51 :D
Hadde jeg bodd nordpå så hadde jeg dratt ut på leting etter romskipet.
Kanskje det er rakettskjoldene som skal til Oslo og passe på Obama som har skutt ned en UFO ;)

http://www.abcnyheter.no/node/101011

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  smurfen

Det var til leet og ikke deg tufsetom.
kommentaren din falt mellom her

leet
leet
13 år siden
Svar til  smurfen

Hehe.. jeg er edru! Æresord!

Fikk dessverre ikke med meg fenomenet sjøl (jeg bor nordpå), men utfra bildene og videoene jeg har sett minner det veldig om en estetisk rakett-flopp m/ vakker bakbelysning.

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  leet

ser du på amatørvideoer og hører vitnebeskrivelser så ser en en mørk kule med blått lys rundt seg som kommer nærmere og nærmere til det blå lyset blir borte og gjenstanden blir da umulig og se, det kommer nok en fortsettelse her ja ;)
Flere spådommer og profetier handler om et tegn, når en ser en blå stjerne på himmlen så skal ting begynne og skje, men skal kanskje ikke dra den så langt…
Uansett så er dette kjempe spennende og fletter seg inn i mange andre merklige himmelfenomener rundt om på jorden siste mnd :)

Thunderdahl
Thunderdahl
13 år siden

Den første videoen jeg så på Aftenposten viste et blått lys som utvidet seg med veldig svart bakgrund.Men nå er linken fjernet og videoene nå viser røyk spiral? er det jeg som har hatt snerk på øynene i dag morges?

smurfen
Moderator
13 år siden
Svar til  Thunderdahl

Det er et ukjent himmelegme med blåligt lys rundt seg som blir skutt ned med HAARP :)

« Forrige artikkel

Hvorfor mennesket sliter fortsatt fast i mørkealderen

Neste artikkel »

Når himmelen faller