HAARP lager “bullseye” i himmelen

10.8K visninger
3 minutter lesetid
220

Et eksperiment som sender kraftige radiobølger opp i himmelen har skapt et område med kunstig ionosfære, som likner de øvere lag av Jordens atmosfære.

Oversettelse av en artikkel fra Britan News Net 15, oktober 2009.

Publisert under: Agenda, Værmodifikasjon

I rapporten i Nature News, er eksperiment kalt ”High Frequency Active Auroral Research Program” HAARP nær Gakona Alaska. De har brukt 20-år på å bruke radiobølger for å undersøke Jordens magnetfelt og ionosfære. En av de mest opplagte resultatene av eksperimentene er at de kan lyse opp himmelen på en måte som likner Nordlyset – de glødende ”gardiner” av lys som oppstår på en naturlig måte i den polare himmelen når elektroner og andre ladede partikler treffer Jordens beskyttende magnetosfære i den øvre delen av atmosfæren.

Der i en høyde av omkring 250 kilometer, kolliderer partikler med oksygen og nitrogen og de lyser opp, noe lik den prosessen i et neonrør. De høyfrekvente bølgene fra HAARP setter fart på elektroner i atmosfæren, og øker energien av kollisjoner og dermed skaper glødende lys. Teknikken har tidligere skapt små områder av hvit lys mens de har et kraft forbruk på ca. én megawatt. Men siden de har begynt å bruke 3,6 megawatt – ca tre ganger mer enn en radiosender, har den skapt fullskala kunstige ”nordlys” som er synlig for det blotte øye.

haarp

I februar i fjor greide de å lage en merkelig sirkelformet ”bullseye” mønster på nattehimmelen. Istedenfor den forventede uskarpe smultringformet sky, skapte de overraskende lysende bånd som strak seg ut fra et midtpunkt – sier Todd Pedersen, en forsknings fysikker fra US Air Force Research Laboratory i Massachuetts. Pedersen leder teamet som driver med HAARP eksperimentene.

Kilde: http://dotconnectoruk.blogspot.com/2009/10/haarp-creates-bullseye-in-sky.html

Kommentar

Legg merke til det faktum om at artikkelen er publisert under en agenda – endring av været. Amerikansk militæret har offentlig lagt ut informasjon om at de ønsker å utvikle teknologi slik at de kan ”eie” været innen 2020. Eksperimentene med HAARP er også noe som Norge har delt med utenfor Tromsø. Det går rykter om at HAARP er også en elektrisk våpen som kan skape jordskjelv på bestilling der de måtte ønske det. Jeg skal ikke gå inn på de spekulasjonene her, men fokusere på det som er helt opplagt. Amerikansk militæret bruker elektrisitet i sine eksperimenter på å endre på været/kllima. Du trenger ikke å gå lengre enn dette bildet for å bli påminnet om de enorme effektene som partikkelstrømmer fra sol stormer lager over den Norske himmelen. Mens mange mennesker er kjent med at slike stormer kan påvirke elektrisk forsyninger på Jorden er det færre som har forstått koblingen mellom disse effektene og endringer i været – også jordskjelv aktivitet.

Haarp-antanna

Har er enda en påminnelse om at universet drives av elektriske fenomener. Amerikanske og Norske militære krefter er fullstendig klar over det. Dette faktum står i grell kontrast til den forståelsen som har gått ut over verden om at CO2 er en pådriver av klima endringer. Jeg ser at tidligere artikler som motstår den allmenne propagandaen startet av Al Gore om menneskeskapt global varming – har få kommentarer. Jeg er klar over at det er ikke politisk korrekt å stå i mot denne propagandaen. Heldigvis driver naturen selv og motbeviser ideen  om at global varming er menneskeskapt og drevet av CO2. Det holder på å bli kaldere. Likevel er det bare kort tid igjen før FN’s klimakonferanse i Københaven settes i gang. En kan bare håpe at det er nok mennesker der som har mot til å gå i mot denne forferdelig løgnen. Og intelligens nok til å forstå hvordan klima modeller har blitt skapt for å påvise en effekt som faktisk ikke er målbar.

Hvis det er noen som mekker med vår klima, så er det militæret. Det har ingenting med den vanlig forbruker å gjøre – som blir lurt til å takke ja til samvittighetsskatter som er bare til for å gjør verdens ledere enda rikere.

Vi lever i et elektrisk univers. Solen og partikkelstråling fra rommet driver mesteparten av det komplekse samspillet med dannelsen av skyer, regn og opptak av energi i form av varme, elektrisitet og magnetisme. Det er den samme motoren som får jorden til å gå rundt.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

220 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje
Skribent
14 år siden

Her er en interessant video som forklarer spiralen veldig godt, EISCAT anlegget i Tromsø har en offisiell nettside, man kan se ut av dokumentet at det var satt opp en test på det aktuelle tidsperioden 9 des i fjord. Ta en titt på videoen http://www.youtube.com/watch?v=QIhMR4nfs80&feature=related

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Ja, det er jo Eiscat, men folk bryr seg ikke.

o
o
Abonnent
14 år siden

På`n igjenn. . .
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7019029
Ødegaard er ihvertfall interessert, denne gangen :)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  o
14 år siden

Det er Ødegaard alltid. :-D

Jeg har også sett slike lys, det er stor aktivitet på himmelen, så Hans Gaarder har helt rett – SE OPP!
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/01/10-ting-a-se-opp-for-i-2010/

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Mystisk lys i nord igjen, vi har mye av det for tida.

– Vi kjenner heller ikke til dette, sier direktør Roger Jacobsen ved Eiscats radaranlegg utenfor Tromsø.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7019029

Otto
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Når det inkompetente mennesket, les amatører, lager verktøy for å anvende naturlover til udåder, sier det seg selv hva som blir resultatet. Få kontroll med bruken av haarp, og legg det ned.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Otto
14 år siden

Enig Otto, jeg har aldri hatt noen god magefølelse helt fra da jeg så når de bygde anlegget på Ramfjordmoen, var som ei varselklokke innvendig ringte kraftig… før det begynte å ringe/pipe på høy frekvens fra anlegget på ordentlig.

Vi har lite Chemtrails i nord… men mye HAARP.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Er det noen HAARP’ere som tukler med Gud sitt skaperverk… eller?

Uganda og nabolandet Kenya har de siste to månedene hatt uvanlig store nedbørsmengder.
Denne perioden pleier vanligvis å være tørketid i denne delen av verden.

http://www.dagbladet.no/2010/03/02/nyheter/utenriks/uganda/10666853/

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
14 år siden

Så lenge det observeres chemtrail i atmosfæren, er det planlagt nye jordskjelv, http://i48.tinypic.com/21lquz8.gif

Morgaine
Morgaine
Abonnent
14 år siden

Statssekretæren for USA Forsvarsdepartement innrømmer:

Har teknikken til å lage jordskjelv og aktivere vulkaner!!!

“… There are some reports, for example, that some countries have been trying to construct something like an Ebola Virus, and that would be a very dangerous phenomenon, to say the least…….. .Others are engaging even in an eco- type of terrorism whereby they can alter the climate, set off earthquakes, volcanoes remotely through the use of electromagnetic waves.”

http://www.defense.gov/transcripts/transcript.aspx?transcriptid=674

T
T
Forfatter
Svar til  T
14 år siden
Quark
Quark
Abonnent
Svar til  T
14 år siden

Sukk, nok en mengde uhyrlige beskyldninger mot mennesker som ikke blir spurt. Denne Bedich-typen har null peiling på fysikk og intet grunnlag for sine påstander.

Unskyld meg, men dette er like seriøst som å arrestere en mann for å eie en kniv fordi en mann på andre siden av byen ramlet foran et tog. Du har hverken motiv eller middel, og har ingen omtanke for de som må leve med disse vanvittige beskyldningene.

Kom med bevis. Demonstrer hvordan denne forbrytelsen skulle kunne gjennomføres i teorien, vis så at det har vært gjort i praksis.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Quark
14 år siden

sukk… ja det er nok synd på Sadam 2 på Løvebakken :(
Det og drive biologisk og kjemisk krigføring mot egen befolkning er jo ikke så ille, stakkaren kan jo bli lei seg vist vi sier slemme ting om han :(
Hitler ville jo ikke noen noe vondt med blitz krig og gassing så og sitter og være negative mot dem som utførte det for han kan føre til at både di og familiene deres kan bli lei seg
Så vi bør nok sende roser og bake boller til dem som kun har som jobb og drifte Haarp anleggene og si unskyld for at vi legger oss opp i deres daglige arbeid :(

sjokomelk
Abonnent
Svar til  T
14 år siden

Det jeg finner fascinerende er at mange her inne ikke tror på slike ting som plateforskyvninger som årsak til jordskjelv. Naturkatastrofer kan ikke bare skje? Tsunamien i 2002 påstås å ha blitt utløst av en undervannssprengning av en atombombe. Disse HAARP-greiene skal visst forårsake jordskjelv over hele kloden? En form for ultralydvåpensystem, så vidt jeg forstår? Og chemtrails? Har sett flere såkalte chemtrails, har ikke merket noe ubehag etter å ha befunnet meg under de.
Når det gjelder jordskjelv og tsunamier; Mother nature is a bitch. Å legge mer i det enn det faktisk er, virker på meg som et forsøk på å finne system i kaos. Naturen ER kaos. Innse dette, og dere vil sove bedre om natten. Til syvende og sist kan ikke mennesket rå over naturkreftene, om vi aldri så mye vil. Dessverre, vil noen si.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Whatever makes you sleep at night :D

Jeg tror på plateforsyvning, lol, men jeg tror også på geoengeneering.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Armin du ser bak speilet igjen, jeg “ser og føler” at mye er menneskeskapt for å få bibelske profetier til å gå i oppfyllelse. Mennesker leker Gud ved hjelp av teknologi i ondskapens tjeneste, men kan ikke vi fra kjærlighetsdepartementet med tankene våre stoppe deres grusomme planer? I hvert fall er det verdt et forsøk for å redde denne vakre planeten vår, la heller ondskapen få en parallellverden der de kan boltre seg og sluke hverandre i sin grådighet, så skaper vi paradis på jord. Det vil jeg drømme om i natt. :-)

http://www.youtube.com/watch?v=41OynPjQf08&feature=related

o
o
Abonnent
Svar til  sjokomelk
14 år siden

sjokomelk
Abonnent
Svar til  sjokomelk
14 år siden

Velger å svare meg selv, slik at min kommentar havner under Armin og Monica. Med fare for å virke naiv, hva vil man oppnå med geoengineering? Jeg finner disse teoriene deres ganske så fantastiske, og logikken bak disse teoriene noe… springende. Det er så.

At det skulle finnes en maktelite i ondskapens tjeneste som bevisst går inn for planetens undergang blir for meg et forsøk på å få orden ut av et kaotisk bilde. Glem ikke at noen av de ondeste gjerninger utført av mennesket er utført fordi de var overbevist om at det de gjorde var et gode. Tror neppe Hitler mente at han var ond da han satte i gang jødeutryddelsene. Tviler også på at Røde Khmer så på seg selv som onde da de systematisk decimerte sitt eget folk. Men som det er sagt; Veien til helvete er brolagt med gode intensjoner.

Det er klart, jeg sier ikke at alle onde gjerninger er utført fordi de som iverksetter dem tror de gjør en god ting. Det er nok av tilfeller hvor grådighet rår og ondskap følger. For all del. Men at det er en overordnet struktur i ondskapen kan jeg hverken se eller forestille meg, gitt ondskapens natur. Til det er det for mange mennesker med sin egen agenda. Før eller siden vil de havne i konflikt med hverandre fordi deres mål ikke samsvarer.

Jeg velger altså å være optimist. :)

Mina
Mina
Abonnent
14 år siden

Intervju med Jerry E.Smith om HAARP.
http://www.consciousmedianetwork.com/members/jsmith.htm

Tar med Jesse Ventura`s undersøkelser/dokumentar om konspirasjonsteoriene rundt HAARP, ligger vel ute her fra før.

http://www.youtube.com/watch?v=uZOt29NR0FY

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
14 år siden

Det står i Aftenposten i dag å lese at, Pakistansk presse mener Norge punkterte atmosfæren med høyenergistråle.
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article3460872.ece
Og lederen for Nordlysobservatoriet i Tromsø, Truls Lynne Hansen lirer ut av seg mot Nyhetsspeilet.

leet
leet
Abonnent
Svar til  Thunderdahl
14 år siden

Haha.. fantastisk! Endelig griper mainstream-media fatt i dette. Håper Armin Bahrami eller andre fra Nyhetsspeilet kommer på nyhetene i kveld for å opplyse Norge hva de egentlig driver med der i Ramfjordbotn. Det skulle nok vekke opp alle sovende der hjemme i sofa’n vil jeg tro.

*sitter klar med popcorn.. eh..sorry cheese doodles*

Minner om historien om månelandinga som ble referert av medier i Bangladesh:
http://www.theonion.com/content/news/conspiracy_theorist_convinces_neil

hippokraten
hippokraten
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Ja, det hadde vært fantastisk med noen opplysninger om hva som “egentlig” foregår i ramfjordbotn, ihenhold til nyhetsspeilet. For jeg har lett og lett, men finner ingenting, bortsett fra påstander om at de gjør ditt og datt. En redgjørelse for hvordan man kan lage hull i atmosfæren og slippe varmen ut hadde vært helt fantastisk. Håper dere forstår at man på TV ikke kan forklare det med magefølelsen sin.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  leet
14 år siden

Har sendt en mail til Aftenposten journalisten og roset han for hans mot for å ta opp dette tabulagte emne i Norge.

Det er noen som mener at solaktiviteten har minsket de siste årene og kulesjokket er et resultat av dette.

Hvorfor var det ekstrem varme i sommer da? Solen har ikke 4sesonger. Den er like aktiv året rundt. Muligheten er der for at HAARP var i bruk. Truls fra Haarp annlegget juger så det renner når han sier signalene ikke er sterkere enn 2-4megawatt. :) Da hadde du ikke trengt 400antenner, kansje et par?

– Ai, ai, ai, ai – dette er det rene tøv.
Truls Lynne Hansen, nordlysforsker.

Ai, ai, ai, ai hva slags form for komunikasjon er det her? Har haarp aktiviteten påvirket denne mannens hjernefunksjoner?

Ikke særlig profesjonelt.

Andre mener: Hvorfor skal de lage mer kulde? Hva er poenget hvis det undergraver hele global oppvarming bullshit propagandaen deres?

Det her passer jo Al Gore sine dommedagsprofetier og filmen “day after tomorow!” ! Mini-is tid på vei ifølge VG. De vil si polene smeltet og bremset varmvannsstrømmene og kastet joda i en kuldeperiode. Denne kulden er ikke ekstrem for oss nordmenn, 20minus er normalt, men nå er det ikke normalt at det er minus 10grader hvor det skal være 20grader i sørstatene i usa, spania og Asia. Dette skader en allerede utsultet tredjeverden, matavlingene har gått tapt. de neste årene vil det bli matmangel kriser, og GMO vil få et stooooort marked. Tilogmed Norge sliter med avlingene sine når chemtrails været mugner avlinene med for mye regn. Klimaforandringer? har du hørt om værmodifikasjon?

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  Thunderdahl
14 år siden

De kaller det for forskning, men forteller ikke
den hele og fulle sannhet… ;)

leet
leet
Abonnent
Svar til  Thunderdahl
14 år siden

Dessverre er den Pakistanske artikkelen kun en ren avskrift fra:
http://www.whatdoesitmean.com/index1319.htm

Det er ikke engang prøvd å rette opp geografiske uttrykk i artikkelen “..through the motherland” osv

Artikkelforfatteren Sorscha Faal skal etter ryktene være et pseudonym for David Booth, en amerikansk data-programmer. En reporter med mye spenstig på lager. Bl.a. har han knyttet anti-vaksine-dronninga Jane Burgermeister til “mordet på Michael Jackson”. He he..

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Søker man på – ramfjorden 9020 tromsø – på Google Earth finner man også Eiscat ved å peke på den største blå firkanten. De har gjemt seg inne i dalen med hemmelighetene sine. :-D

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Armin, jeg svarer deg her hvor diskusjon om Eiscat passer bedre. Det er ikke en ås man kan filme fra der på Ramfjordmoen, ligger et fjell bak Eiscat og det blir ikke nært nok til å få noen god video, i hvert fall ikke med mitt kamera. Hvis jeg nå gjør det riktig skal du finne bra bilder på denne linken; http://www.1881.no/Map/?style=1&lat=69.5855413452639&lon=19.221332073211673&level=3&noaddroute=true

Det er kanskje innenfor dørene deres det hadde vært mest interessant?

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Joda det virket. :-)
På bildet kan man zoome ut og inn, man kan se hele området deres fra travbanen og innover.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Selve antenneanlegget ligger som stiper i skogen til venstre fra travbanen og innover: HAARP i ramsfjorden og jeg tror ikke det finnes så mye mer interesant på innsiden, noen tekniske dingsebomser som vi ikke skjønner så mye av. Patentene sier nok mer om hva det kan være.

Selv tror jeg HAARP dreier seg om tankekontroll, “klima” for tenkning, og mindre med klimakontroll. HAARP – The Canary in the Mine

Monica Waade
Forfatter
Svar til  ArneLo
14 år siden

Antenneanlegget til Eiscat er ganske svært, vises godt ved å se det på avstand som foto.

Takk for link ArneLo, interessant men kanskje de jobber på flere områder. Uansett takker jeg nei både til himmelsk reklame og hva de enn driver med, har ingen god følelse for eksperimentene deres og da er ikke resultatet deres godt heller, magefølelsen min svikter meg aldri.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Nei det er ikke no godt som kommer ut av det anlegget der.

Magefølelse/intuisjon kombinert med objektiv tenkning kan føre lagt i å avdekke sannheten…

o
o
Abonnent
14 år siden

Dette er vel ikke helt i tråd med HAARP, men virker dog som en mulig forklaring på lysfenomenet i desember! Likevel kan dette på linkes sammen?

først interessant fra 1:43

Det er en fortsettelse av

http://www.youtube.com/watch?v=OR4ysEaBOcI
Som ligger der i fem deler!

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Med denne infallsvinkelen kan mye sammenkobles!

La oss si det slik? De(t) som har lagd de “ekte” kornsirklene har over tid printet en oppskrift for at noen her, eller de selv har lagd: ESP, (earth protective shield)
Ergo så virker det som en kraft som er positivt polarisert? Fordi det har blitt eksponert på åkerne våre. Kan HAARP være en forsterkning av ESP? Eller er det der bare for å tukle med vår 3D`s virklighetsoppfatning?
De mange himmelfenomene som har blitt dokumentert i løpet av de siste halve året samsvarer jo med ESP.
Nibiru-spekulasjoner har vært vanskelige å fordøye, mens samtidig har kornsirkler ofte en sammenheng med historien om Annunakiene fra Sumer-skriftene.
Skulle Nibiru komme snart burde vi vel snart kunne se den? Tror at den ligger i nær dimensjon (4D) og at oppvåkningen for de positive polariserte her har en sammenheng med denne visualiseringen. Er det til Nibiru de negativt polariserte (3D?) skal?
Hum. . . plutselig ble ALT så klart og usikkert !
Fred og kjærllighet : )

Burre
Burre
Abonnent
14 år siden

Dette vekker visst oppsikt over hele verden. Her er “Freemans Perspective” på sakene:
http://thefreemanperspective.blogspot.com/

Det er en omfattende analyse/vurdering av saken med masse linker ser jeg. Tror dere som har debattert saken vil finne det interessant. Jeg er bare budbringeren i denne omgang.

Frreman har for øvrig laget en prislønnet dokumentar om HAARP.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Det snør i Spania!
“Det er mer vinter i Spania enn det er i Oslo. ”
http://www.hegnar.no/okonomi/utenriks/article403495.ece

Dvs den såkalte global oppvarming, er det Haarp og Eiscat som står bak!

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Mente han den 9. desember?

Viggo Sier:
november 1st, 2009 at 10:33 pm
Du må dra til Kvaløy utafor Tromsø. Fredag 13. november eller lørdag 14. kanskje begge dager. Snakk med folk der. Se etter de som setter opp installasjonene og hold øye med himmelen.

Dette blir bare en forhåndstest.

http://8858.vgb.no/2006/05/18/haarp-eiscat/

leet
leet
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Hei Monica! Jeg bor også oppe i nord, og som en dedikert amatør-fotograf er jeg en ivrig observatør av nattehimmelen, jeg med. Desverre er det snøvær her nå, hadde ellers håpet på noen bilder av meteor-regnet i kveld.

Angående det spektakulære lys-fenomenet tror jeg at jeg har fått frem mine poeng. Har ikke så mye mer å tilføye. Men joda, har man den rette “magefølelsen” for slike ting så er hele greia glimrende tilrettelagt for en konspirasjon, der alle er med; myndighetene, media, forsvaret, vitenskapsmiljøet osv.. Men det er det jo ved en hver hendelse, en hver situasjon som er litt utenom det vanlige.

Må man derimot drive å forvrenge litt på observasjoner og fakta, for å få teoriene til å fungere (slik jeg mener David Wilcock gjør) så burde det ringe noen bjeller.

Tror det rett og slett det er mye ønsketenkning ute og går her. En rakett som forklaring blir alt for kjedelig og jordnært. Det bare må skyldes noe mer spektakulært og fantastisk.

Og etter å ha lest litt på diverse “alternative” forum kan jeg ikke unngå å tenke på Emil i Lønneberget og den episoden med Krøsamaja og kometen. Det er den magefølelsen jeg får :-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Takk for super informativ link Monica.
Det var vannvitigt mye bra på den bloggenb
der :)
Har alltid noe spennede og komme med du ;)

F.eks. Amerikansk ambassade personell mottok risikotillegg i lønn vedarb. på ambassaden i Moskva.
Sjekk opp Walter Stoessel, Charles Bohlen, Llewellyn Thomson, alle tidligere Am. ambassadører i Moskva, og alle døde av kreft..

Bloggen forklarte jo greit hvorfor noen bruker 24 timer i døgner på et forum der dem er uenige med alt også ;)

Som øverstkommanderende for styrkene i Irak har uttalt, “Krigen har flyttet seg fra sanddynene til internett, og vi kan ikke skyte artilleri mot internett, dessverre.”
Det foregår en informasjonskrig nå!”

PS han som sjokerte en hele verden med og kaste hunden sin utenfor en bro ble dømt til 8 mnd fengsel i sist uke Monica ;)

Men nå ut igjen og se videre på dem fabelaktige Geminidene :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
14 år siden

Jordskjelvene i asia er neppe noen tilfelighet, vi vet teknologien for å skape jordskjelv finnes, vi vet at Asiatiske land har blitt truet; Benjamin Fulford kan forteller oss det! Og datoen og styken på jordskjelvet i Zuniy var neppe noen tilfeldighet slik som artikkeln under viser. Vi vet at de som driver med slikt faenskap er besatt av symbolikk(Skjelvet skjedde 88 dager før OL som starter 08.08.08 kl 08.08 og at det var 8,0 på Richter scala), noe de vet å manipulere og utnytte når man vet at tallet 8 er et magisk tall for mange asiatere.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Sitat fra leet; Likevel. “Alle” her hopper elegant over faktumet at det var varslet rakettoppskyting. Og at russerne har bekreftet at de har foretatt en mislykket rakettoppskyting i det området, på det tidspunktet.. Det er altså ikke bare snakk om at en gruppe sur-magede skeptikere hevder at det kan ligne en rakett-hendelse. Det ER bekreftet.

Det kan dreie seg om god timing for prosjektet, har leet tenkt på det?
– Ingenting skjer tilfeldig, alt er en serie hendelser.
Dette ifl. budskap fra “andre siden” i 1996, jeg blar ofte tilbake i notatene og til dags dato har jeg ikke funnet en eneste feilinformasjon.

Lysfenomenet er definitivt ikke en rakett som vi skal forledes til å tro. For tiden skjer veldig mye på himmelen, mye mer enn før ut fra det jeg kan observere med mine egne øyne. Noe ser ut til å være menneskeskapt og noe ser ut til å komme fra annet hold, se mitt innlegg tidligere i kommentarene til denne artikkelen.

Lynx bruker magefølelsen sin på en utmerket måte, mens leet gjerne vil tro på den offisielle forklaringen… en forklaring som denne gang er like lite troverdig som tidligere ved f.eks. 911 hendelsen.

Jeg har snart kink i nakken av å følge med hver dag på en stjerneklar himmel her nord, vil jo ikke gå glipp av noe i denne oppstarten til stjernekrigen! :-D

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

“A.V.F.S. – December 12, 2009

topics include: the Nobel Peace Prize & Barack Obama, EISCAT & ULF waves, aliens/Anunnaki, circular ruins in South Africa…”

Torrent:

http://tracker.concen.org/download.php?id=12212&name=2009-12-12-space.mp3.torrent

leet
leet
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Det er interessant å høre hvordan fakta forvrenges, eller tilpasses, av disse som sitter langt unna og kommenterer. Tankegangen ser ut til å være; dette fantastiske synet ble observert langt oppe i det eksotiske Norge. Det er et anlegg med tilknytning til HAARP der oppe. Aha! 1+1=2. Ferdig med den saken.

I det minste burde dette være en vekker med hensyn til alle andre “fakta” som disse folka tilpasser til teoriene sine.

I den første videoen til Wilcock fastslår han at den blå stripen kommer direkte fra EISCAT-anlegget. Dette gjennom misforståelser av både geografi og observasjoner. Jeg har prøvd å tilbakevise dette flere ganger – og i stedet for å gjenta meg selv har jeg laget en enkel illustrasjon med utgangspunktet i det Skjervøy-bildet som også han viser til:

http://imgur.com/GZqH0

Observasjonene mot nord-øst som også ble gjort i Finmark og Nord-Sverige blir ikke nevnt – da dette selvsagt ikke harmonerer med at strålen kom fra EISCAT.

Og som jeg har nevnt før; objektets høyde på himmelen på alle de bildene og filmene vi har sett fra Tromsø + det faktum at dette ble observert så langt sør som Trøndelag tyder på at dette skjedde langt, langt unna Troms.

Men det er fascinerende å følge med på alle som bruker denne hendelsen til fremheve sine egne agendaer og trossystemer – og samtidig hevder å være formidlere av en sannhet man ikke kan finne gjennom de “normale” informasjonskanalene. Hvis man må tilpasse fakta for å få ligninga til å gå opp så er det ikke informasjon de kommer med. Det er desinformasjon.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  leet
14 år siden

Hva var det du ville bevise med den illustrasjonen leet?
Du har jo nå på glimrende vis plottet inn den nord-østlige retningen på projeksjonen. Igjen fra vår diskurs over. Hvordan forklarer du at denne blåe trakten som tydelig fremstår å komme opp fra EISCAT området, vris på uforklarlig vis og fremstår på bilder nordover å oppstå til venstre på bildet. Det er bare noe med retningen på observasjonene og bildene fra Tromsø som ikke stemmer med hvordan dette fenomenet fremstår på andre bilder.
Her bilde fra Tromsø, retningen stemmer ikke med den nord-østlige retningen den derimot vil fremstå som på bilder nordover, sendt som projeksjon fra EISCAT. jfr. din illustrasjon.
http://www.itromso.no/bilder/article316420.ece?imageIndex=21#pageTop

Electro-painting på sitt aller ypperste
http://www.nordlys.no/nyheter/bildeserier/article4750399.ece?start=16

Konklusjon; EISCAT er verktøyet til fenomenet. Ikke sagt at noen ingeniører eller andre ved anlegget kjenner til dette. Dette er nok fjernstyrt og initiert av sattelitter eller andre finurlige mekanismer.

leet
leet
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

Lynx: Wilcock åpner videoen med å si “There’s a HAARP facility directly where the beam appears to be originating from”. Det er dette jeg vil motbevise.

Jørgensen, fotografen, er i Skjervøy og tar bilder av spiralen og den blå strålen mot nordøst ( se hele serien hans her: http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/news/2764647/Spiral-UFO-puts-Norway-in-a-spin.html )

Han står altså med ryggen mot Tromsø, og EISCAT – som jeg har markert ved et kryss på mitt kart ( http://imgur.com/GZqH0 ). Det er derfor direkte feilinformasjon å påstå at den blå strålen stiger opp fra Ramfjorden.

De andre observasjonene gjort av fenomenet, i Finnmark, i Nord-Sverige, støtter også opp om dette (..nå gjentar jeg meg selv i det uendelige her).

Slik jeg kanskje forstår din teori, så kan dette være et slags bilde som er projektert opp på himmelen? Batman-stråle teorien. Skulle dette være tilfelle så kunne vel dette skjedd hvorsomhelst fra innenfor synsfeltet av hendelsen, som altså strakk seg helt ned til Trøndelag. Kunne det ikke? Det blir helt umulig å knytte det til et spesielt punkt på bakken ut fra bildene vi har sett.

Likevel. “Alle” her hopper elegant over faktumet at det var varslet rakettoppskyting. Og at russerne har bekreftet at de har foretatt en mislykket rakettoppskyting i det området, på det tidspunktet.. Det er altså ikke bare snakk om at en gruppe sur-magede skeptikere hevder at det kan ligne en rakett-hendelse. Det ER bekreftet.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
14 år siden

leet sier:Lynx: Wilcock åpner videoen med å si “There’s a HAARP facility directly where the beam appears to be originating from”. Det er dette jeg vil motbevise.
Nei, det er nettopp det du har bevist er mulig. At EISCAT er innenfor området av den blåe traktens nedre del, bør nå være uomtvistelig forklart og bevist.

Jeg skal ta med et avsluttende moment for å befeste min teori. Dersom dette hadde vært et objekt på himmelen, ville det fra Tromsø ikke blitt observert i den retningen det har blitt. Derimot ville vi sett bilder mer nord-østlig retning så det korresponderer med bilder fra Skjærvøy/Kvænangen. fjr. din illustrasjon http://imgur.com/GZqH0

Det er med andre ord, en altfor mye østlig retning på observasjonen fra Tromsø. Men den passer som et nullpkt. for laserprojeksjon.

Når det gjelder varsling om oppskyting, må vi huske på at disse gutta ikke gjør noe halv-ferdig. Dette er grundig planlagt til minste detalj, Illuminati har lenge hatt fotfeste i Russland gjennom Rotschild koblingen.

T
T
Forfatter
14 år siden

Enda en spiral, 10 desember 2009;

http://www.youtube.com/watch?v=uE-qVs3wrUM

Litt tidligere i år;

Disse fenomenene er vel noe vi blir å se mer av fremover. Hvis alle ufoer er raketter, hva er dette?

og dette;

evt dette;

http://www.youtube.com/watch?v=z16jwZAG7pg

Sikkert en god blanding haarp og uforklarlige objekter, men om vi kan klandre russiske raketter er jeg veldig skeptisk til…

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  T
14 år siden

Hei Anders, ja jeg fjerner meg mer og mer fra rakett-teorier.

Alle anomalier vi nå er vitne til, finner jeg med all bakgrunnsinformasjon om okkulte elementer å kunne spores tilbake til alment ukjent high-tech innen ulike fraksjoner av forsvars-enheter i ulike land, og black-budget projects iscenesatt fra toppen av pyramiden.

De storpolitiske anliggender blir mer forståelig når man forstår at black-guys fraksjonen innen NWO, ikke er lojalitets-bundet til hverken nasjonalitet eller folk. De tjener den Luciferiske Old World Order agenda, og besitter råderett over teknologi tatt rett ut av Sci-fi scenarios.

Under need to know regime og compartmentalizasion, vil mange være uvitende til hva som foregår, men dermed også bli ufrivillig aktør i å fremme NWO agenda.

Denne hendelsen nordpå, er etter det jeg kan se et gigantisk teknologisk-psykologisk fremstøt med flere motiver. Noe som ikke er ukjent, for oss som har sett litt bak andre hendelser jfr. 9/11. De har med dette teater-stykke, og senere “innrømmelse” fra russisk-forsvar skapt en atter økt splittelse, frykt eller ignoranse men ikke minst forvirring i befolkningen. Den strekker seg gjennom medias interesse, og spredning på you-tube til hele verden.

Med en “bekreftelse” på russisk udugelighet, er røstene høye her til lands blant forsvars-entusiaster om å styrke det norske forsvaret. Og Obama ytret nettopp støtte til Jens om gjensidig interesse for nord-områdene. Den forsvarspolitiske spenning vil dermed kunne intensiveres på dette området. Om ikke takket være denne hendelsen, så iallfall delaktig til den.

Med den stadig økende oppvåkning verden rundt, er det mange som faller for teorier om worm-holes, stargate, ufo og aliens-invasion. Dette vil atter øke forvirringen blant mange, og hype lettkjøpte teorier innenfor New-Age segmentet aka. Maytreya og evt. NESARA tilbud i fremtiden.

Atter andre tar whatever holdningen og synker lengre inn i avgudsdyrkelsen av toppidretts-stjerner og Hollywood-celebriteter. Vi ser jo selv hvordan den norske kjendis-kulten øker i omfang og flere hjernedøde løper i armene på den flukt fra spirituelt ansvar de finner i dette tøvet.

Atter andre har genuint engasjement, men gjennom å være troll-bundet av feil informasjon jfr. klima-krigere, er de igjen med på å spille i hendene på de vi ønsker å fjerne oss fra.

Bare noen refleksjoner fra min side om hva vi nå ser ekspandere. Fant en link som ble nevnt av David Wilcock om en whistle-blower tilbake til 70-tallet som omhandler mye av dette. There is nothing new under the sun:

http://www.peterdavidbeter.com/ ,her er noen timer info tenker jeg:)

leet
leet
Abonnent
Svar til  T
14 år siden

Anders Troseth sier:
“Hvis alle ufoer er raketter, hva er dette?”

Det er vel ingen som hevder at alle uforklarlige ting man ser på himmelen er raketter. Men det kan være en fornuftig forklaring på noen av observasjonene.

Kommentarer til youtube-videoene-dine:

Nr.1 (Sibir): Ser ut som en rakett ja.

Nr.2 (Saudi Arabia); Ser ut som et vakkert atmosfærisk fenomen. Tror til og med disse spesielle lys/sky-formasjonene har et eget navn (..uten at jeg husker det i øyeblikket.).

Nr.3 (Peru): Vanskelig å si. Men ballonger kan være en rasjonell forklaring.

Nr.4 (Kanariøyene): Helt klart en rakettoppskyting. Folk som har bodd i Florida vil vel nikke gjenkjennende til alle disse himmelformasjonene.

Nr.5 (Mexico): Hehe.. det var vel den minst imponerende videosnutten. Man ser jo helt tydelig at dette er et kjede av ballonger. Utrolig hva som når nyhetene :-)

T
T
Forfatter
Svar til  leet
14 år siden

leet, du har tydeligvis rasjonalisert deg inn på et blindspor her. f. eks så er det du ser på himmelen over Peru ikke ballonger, om de skulle være ballonger måtte de ha vært usedvanlig store samt fjernstyrte.

Den snutten fra Mexico ser veldig ut som ballonger, det trodde jeg også helt til en kompis fant ut størrelsen på de, samt at de beveger seg ikke etter vind. Om det er intelligent liv vet jeg ikke, men å si at det er ballonger er litt drøyt.

Husk at dette bare er noen videoer av utrolig mange, få kan forklares. Selvfølgelig kan de forklares til folk som ser på hvert tilfelle som en enkelthendelse, og til folk som nekter for at det finnes noe de ikke skjønner eller har forståelse for hva er.

Men for å si det slik, det ble filmet ufoer over en konsert Bruce Springsteen holdt for Obama, dette er ikke noe nytt eller noe skjult lenger, det er i mainstream media og det er på youtube. Det store spørsmålet er hva det er? Raketter og ballonger holder ikke som svar.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
14 år siden

Nytt intervju med Illuminati Grandmaster Leo Zagami. Bekrefter teorien om lysfenomenet som laserprojeksjon. Her er også mye annen informasjon om spirituelle anliggender og Norske forhold in the rise of NWO. Interessant,….anbefales å lytte til hele intervjuet:

http://www.youtube.com/watch?v=6JdaYxvjd3E&feature=channel

« Forrige artikkel

Hvorfor mennesket sliter fortsatt fast i mørkealderen

Neste artikkel »

Når himmelen faller

220
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x