Jens klar for å øke norske klimakutt

2.7K visninger
2 minutter lesetid
32

I dag kunne jeg bare ikke holde meg tilbake. Enda mer løgner i avisen. Det som er vanskelig å vite er om det er journalistene som gjør det bevisst, om de er for redde for å sjekke sine kilder, eller om de får beskjed om å skrive slik som eieren sier de skal skrive.

Sakset fra internettutgaven av dagens Dagbladet – 21.09.09:

Statsministeren på toppmøte i FN

Skrevet av journalist: Marie Melgård mame@dagbladet.no.

– Dersom det vil bidra til en bedre klimaavtale i desember vil vi vurdere å øke våre klimakutt fra 30 til 40 prosent kutt, sier Stoltenberg til Dagbladet.

Stoltenberg sier han håper møtet i New York vil få ledere til å forplikte seg til en avtale i desember. En avtale som både reduserer egne kutt, men også forplikter rike land til å finansiere klimakutt i fattige land.”

”Klimakutt” – hvor kommer dette ordet fra egentlig?

Lars Haltbrekken i Norges Naturvernforbund mener Norge må vise at en er villig til å betale regningen:

– Dette er ikke mer enn 1/3-dels forsvarsbudsjett, og burde ikke være en avskrekkende pris når det gjelder verdens største problem. Norge må signalisere at vi tar regninga, og bidrar med en større andel for å redusere utslippene i fattige land, sier Haltbrekken til Dagbladet.

Uansett er det ikke god journalistikk og det er ikke rart at ser tallene stuper. Skal de kutte klima? Her serveres det antagelser i god hypnotisk stil til det Norske folket på direkten.

Påstand 1. Det er mennesker som er mest ansvarlig for klimaendringer på Jorden.

Påstand 2. (Denne er veldig mellom linjene og derfor en ”implikasjon”). Fakta er at det pågår klimaendringer på alle planetene i vårt solsystem – vil det si at vi er ansvarlig for klimaendringene der også?

Påstand 3. Det er gasser som har endret vårt klima.

Påstand 4. C02 og Metane (ku fjerter) er med på å endre vår klima.

Påstand 5. Om vi bruker mer penger til politiske vedtak vil vi påvirke klimaet på en positiv måte.

Påstand 6. Mennesket er i stand til å endre på globale klimaendringer.

Påstand 7. HAARP-systemet utenfor Tromsø som er en del av den amerikansk militære forskningen på å varme opp høyere lag av atmosfæren, ikke bare noen få grader men VELDIG MYE VARMERE påvirker ikke vårt klima.

Påstand 8. Kjemisk utslipp fra fly som synes overalt på denne planeten og som er åpenbart et hemmelig militær prosjekt har ingenting med drivhus effekten å gjøre.

Det virker på meg som om FN er ofte nevnt når det gjelder å pålegge massene tiltak som virker undertrykkende, som utsetter de for livsfare (WHO Flu og dens vaksine), Agenda 21 som vil fremme befolkningsreduksjon. FN har blitt et monster som tjener NWO-agendaen.

Jens, det sies i avisene at du er en populær politikker. Hvor lenge tror du at den statusen varer når det går opp for det norske folket at du farer med løgn og fanteri?

Bare så det er sagt, jeg er i mot forurensning. Jeg mener vi er tjent med å puste ren luft, drikke rent vann og spise næringsrik mat uten kjemikalier i. Det er bare det at jeg som individ kan gjøre svart lite med saken hvis jeg ikke går med gassmaske, filtrerer vannet mitt og driver med jakt og dyrking av min egen mat.

De som er ansvarlig for dritten på denne planeten er næringslivet og militæret. Jens – der har du en oppgave. Kom ikke her og si at jeg skal betale skatter og avgifter på noe som jeg ikke har noe med å gjøre. Da blir jeg forbannet!

Er det ikke rart at Jens skal dra til FN og snakk om å renske opp i luften mens FN gjennom WHO har skapt Codex som tvinger oss til å si “Ja takk” til at næringslivet kan putte 7 av de 10 verste  giftstoffer i maten vår? På toppen av at vi ikke får lov til å kjøpe vitaminer og mineraler i helsekostbutikken – bare gjennom apotek og i bitte små doser?

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

32 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Når det gjelder Norsk institutt for naturforskning, så hevder jeg at det er en noe underlig logo de har valgt. Et triangel, faktisk.

Og jeg finner dette underlig på deres hjemmesier:
Arealer for Rødlistearter – Kartlegging og Overvåking (ARKO)
NINA leder overvåkingen av trua arter i Nasjonalt program for kartlegging og overvåking av biologisk mangfold gjennom ARKO, der det fokuseres på hotspot-habitater; natur med et høyt innhold av trua arter og øvrige rødlistearter.
http://nina.no/Overv%C3%A5king/ARKO.aspx

Og vil man finne ut hvor mye liv i naturen som Illuminati har klart å kverke, så er det bare å gå på http://www.rovdata.no/

Eksempelvis så har frimurermafiaen sørget for at Norges gaupebestand er nede i den nette sum av 158 individer per 2012.

Fordelt på 8 regioner i Norge.

Frimurere elsker jakt og fiske i naturen SIN.

Og de fører gestapo- kontroll og overvåkning over den også.

Kontrollkåte som de er, så er norsk natur så overregulert, at hvis frimurermafioso ble kastet i fengsel, så ville nok nordmenn måtte brette opp ermene sine, for å rydde opp i frimurernes skandaløse hærverk i naturen (også)

Frimurere = natursvin så det holder. Eier ikke sans for moral, etikk, eller noe som helst. Helst skrudd på hjernen. Fanatiske, og ytterst farlige. For både mennesker og dyr.

Menneske
Menneske
Abonnent
11 år siden

Konfirmanten Lars Haltbrekken, på sin sjarmerende trøndersk formaner nordmenn om sin Robin Hood ideologi

Why we need a Robin Hood Tax – Lars Haltbrekken, Naturvernforbundet

Og jeg gjentar til det kjedsommelige at Naturvernforbundet er en front for frimureriet i Norge. Denne organisasjonen hevder å være demokratisk, men det foregår beviselig så mange underlige ting på deres hovedkontor og på deres landsmøter, at man kan begynne å utvise “tvil”.

Hvorfor er Naturvernforbundet sponset av frimurer- eide Orkla.
Som eies av frimurer Stein Erik Hagen?
http://naturvernforbundet.no/forurensing/

Og hvordan kan det ha seg at Naturvernforbundet får 20 – 30 millioner i året av den norske stat, når organisasjonen heller ikke kan vise til NOENTING av dokumentasjon, som omhandler forbedringer i forhold til natur og miljø. Mange av deres medlemmer er ansatte i ulike banker, og er selv frimurere.
“Kampen for å redde ulven” og rovvilt generelt, er egentlig “kampen om å bli kvitt dem”.

De unnlater å fokusere på GMO problematikk. De avfeier alle “konspirasjonsteorier”, og er beryktet for hjernevasking av sine 18 000 medlemmer:

Co2: Verden går til helvete, hvis ikke aller bretter opp ermene og gir penger, penger, penger.

Jeg kan bare ikke forstå at Lars Haltbrekken kunne synke så dypt, og bli så korrupt som han er. Jeg skulle likt å vite hvilke pengesummer og frynsegoder han får for sin tendensiøse propaganda.

Klimarettighet på dagsorden:
http://naturvernforbundet.no/klima/internasjonalt/global-klimarettferdighet/klimarettferdighet-paa-dagsorden-article27849-2911.html

For en korrupt organisasjon Naturvernforbundet er.

Opprinnelig grunnlagt av en frimurer på 1900 tallet.

Og bildet over denne artikkelen: Chentrails? Naturvernforbundet svarer: Tyyyyystnad.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Utslippskvoter – hallo – her kommer Jensemann ! Hvorfor gir utslippskvoter meg assosiasjoner av svindel ? Og hvorfor minner Jens Stoltenberg meg mer og mer om Donald Duck ?

Her er et forslag til utslippskvote for de vestlige lands regjeringer: UtslippsKVOTER for CHEMTRAILS !

Begrunnelsen for dette er tvers gjennom enkel:
– Chemtrails har klimapåvirkende effekt (skaper bl.a. global oppvarming ved at det kunstige dekket som chemtrails skaper fungerer som et lokk særlig om natta som hindrer dagens varme å forsvinne ut i kosmos).

– CHEMTRAILS er en klima-kriminalitet av verste sort som bør bøtelegges strengt. Tenke seg til at København-banden også trolig består av den harde kjernen av de vestlige lands rikssvikere som bidrar til gjennomføring og cover-up av chemtrails.

Kan noen se til at Norges miljøvernminister Erik Solheim mottar kravet om CHEMTRAILS-kvoter og ser til at dette forslaget blir fremmet i plenum på København-konferansen ?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Her kommer “klimaforslag” fra Norge:
“Modellen innebærer at det etableres et Grønt Fond. Pengene skal komme fra statlige bidrag og fra auksjonering av utslippskvoter. Stoltenberg anslår at det kan utgjøre 30-40 milliarder dollar årlig i 2020. Nå er håper Stoltenberg at også Storbritannia, Australia og aller viktigst, USA, støtter forslaget.”
http://www.dagbladet.no/2009/12/12/nyheter/politikk/barack_obama/jens_stoltenberg/gordon_brown/9484411/

Jeg elsker NS folket da de er bedre istand til å profetere om politikernes makt ambisjoner, lenge før de er valgt!

skulb
skulb
Abonnent
14 år siden

Det er på tide med revolusjon spør du meg. Stoltenberg ble ikke stemt inn for å tvinge igjennom dette svineriet, faktisk er det ingen i Norge som får være med å bestemme hva som skjer her i det hele tatt hvis dette skal være måten å gjennomføre ting på.

Dersom klimakuttene skal gjennomføres vil middelklassen bli ruinert, men enda verreer det at vi nå formelt ikke lenger en suveren stat men fullstendig underlagt FN. Og selvfølgelig er det bare vanlige mennesker som må betale, mens banker, korporasjoner og politiske svindlere slipper. Dette er ikke annet enn fascisme og det er på høy tid at vi tar tilbake kontrollen over samfunnet fra disse menneskene.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  skulb
14 år siden

Hjelp meg starte en revolusjon:

http://nyhetsspeilet.chipin.com/nyhetsspeiletno

vidar
vidar
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

jeg brukr ikke facebook så skriver forslag her selv om det blir off-topic. hva med t-skjorte/genser med nyhetsspeilet logo/tekst. dette er enkelt, billig, passivt men samtidig også samtalestarter og man kan ta medseg budskapet overalt.

http://www.nordicprint.no/?pageType=store&groupID=3
http://www.nilz.no/

dette kan jo selvsagt gjøres individuelt, men hadde kanskje vært greit med et felles og gjennomtenkt design.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“Hvis Norge skal innfri klimakuttene innen 2020, vil det koste 72 milliarder kroner, 17.000 kroner per innbygger, viser tall fra SSB. ”
“Gjennom klimaforliket i Stortinget forplikter Norge seg til å kutte 20 prosent av innenlandske utslipp innen utgangen av 2020. ”
http://www.hegnar.no/okonomi/article402482.ece

Den frie norske økonomien er ruinert av byråkrater! Når skjer neste revolusjonen?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

“101 skoler lagt ned av de rødgrønne”
“Dårlig økonomi gjør at flere kommuner diskuterer skolenedleggelser i arbeidet med neste års budsjett.”
http://www.vg.no/nyheter/innenriks/elevavisen/artikkel.php?artid=598983

Takker Jens Stoltenberg og hans regjering for “effektiv” nedbygging av velferdsstaten. :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Jens sier nei! til “nordens eu”, mens takker likevel til Blinderbergernes “globale eu”….:)
http://www.hegnar.no/okonomi/article397536.ece

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Det virker som om statsministeren har sloknet totalt. Sjekk dette bildet:
http://www.nordlys.no/klima/article4667257.ece
Hva har skjedd? Er jo mange eksempler på “før og etter bilder” av denne fyren, der sjelsuttrykket blir mer og mer fraværende. Mulig han bare er “uheldig på bilder”?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ursus
14 år siden

“Det er Danmarks statsminister som har bedt Stoltenberg sitte i denne gruppen – som har fått navnet Climate Circle – og her vil også FNs generalsekretær være med.”

Climate Circle.. :) Ligner mer og mer på illuminatis lukkende sirkler av finans-eliter… Stakkars Jens.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Soria MoriaII er her: Jens vil gjøre “ikke noe” til å forbedre Norge:
http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.6808015

Takk til alle som stemte ja til AP.

ArneLo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Jens vil jo motvirke arbeidsløsheten ved å holde arbeidsløsheten nede. :-) Det er jo en super plan……

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Hæ? Motvirke arbeidsløsheten? Det skjer flere og flere konkurser hverdag, samtidig som boligprisene bare stiger til himmelen! Samtidig er det fullstans på nyutbygging av HUS / Bolig. Fortsetter utviklingen slik, har de fleste nesten ingen sted å bo enn kjære-gata.
Her kan du lese alle nyheter om “Jens-motvirke”:
http://news.google.no/news?q=konkurser&hl=no&safe=off&um=1&ie=UTF-8&ei=ZkXOSrnTDNKC_QaPifXYAg&sa=X&oi=news_group&ct=title&resnum=1

Det eneste Jens / Halvorsen motvirket var å la bankene gå konkurs som på Island. Krisepakker på milliarder (fra skattebetalernes penger, såklart) gikk til private /statseide bankene, som var selve årsaken til finanskrisen! Ironisk sier du, idiotisk sier jeg. Banker trenger å få en smell, ellers får de tak i alt av det folk eier; fra mat til bolig!

ArneLo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Sorry. Jeg synes politikerretorikk kan være underholdene når de faktisk ikke sier noe som helst i fult alvor. Slik som ovenfor. Jeg har selv ikke noen tro på noe av det som kommer fra mainstream politikere/media fortiden.
Brød og sirkus

Bankene
Så lenge vi betaler renter til banken og ikke til oss selv så vil aken vinne. Det er akkurat som i monopol. Den som først for tak i de feteste eiendomene vinner. Hvis de har litt peil..

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Arnelo:
Den er ingen retorikk, og kommer ihvertfall ikke fra en mainstream økonom!
Mannen som forteller om “galskap satt inn i system” er en kjent anti-mainstream siviløkonom. Han heter Hans Jørgen Lysglimt, og driver med utgivelse av økonomibladet Farmann. Bladet handler om økonomiperskeptiv sett ifra “den østerrikske” skolens økonomi-teorier. Han er en sterk motstander av fiat-pengesamfunnet, og har nære relasjoner til blant annet Ron Paul. Han forutsa finanskrisen lenge før main-stream økonomer sa en pip om det som virkelig skjer rundt omkring i korrupte finansinstitusjoner… :)
Han påstår i likhet med mange andre nå en total kollaps av fiktiv-økonomi basert tullete samfunn, og mener at vi (lekfolket) egentlig ikke kan gjøre noe for å stoppe dette.
Pengesystemet vårt er som en buss i full fart med en tikkende bombe på undersiden. Bussen er nødt til å fortsette fortere og fortere i all evighet (eksponentiell vekst) for å overleve, hvis ikke, så eksploderer bomben med all den løgnen og manipulasjon den er laget av!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Du skriver:
“FN har blitt et monster som tjener NWO-agendaen.”

Unnskyld, men hvordan kan vi forvente at FN tjener “menneskenes” sak når den bygningen de sitter i, er donert av selvest NWO-mestere, den rike eliten; Rockerfeller familien:
The United Nations’ 18 acres of prime Manhattan land was donated by the Rockefeller family (the CFR’s chairman is David Rockefeller). :)
http://www.jeremiahproject.com/newworldorder/nworder05.html

I de siste 60-åra med FNs rolle som “fred-skaper” har gitt oss langt flere konflikter / kriger enn vi kunne ha hatt uten denne bedragiske ondsinnende organisasjonen!
Dem tier når konflikter er i makt-elitens favør: Israelske staten, krigene i Irak / Afghanistan / Korea osv.
Dem griper inn i konflikter (millitært) når de er på vei til å løses på “fredelig” vis: Holocaust av muslimer på Balkan, Rwanda inngrep osv

Med all denne tullete korrupte virksomheten som er drevet av sionistiske-eliten via FN i så mange herrens år, har ikke ført til at medlemslandene ble noe mindre… Hvorfor? Fordi alle “verdensledere” er med i planen :)

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Norge er med på å sponse The World Federalist Movement. Hva er det vi er med på?? En organisasjon som ble opprettet som en back-up i tilfelle FN skulle mislykkes i sin One World Government?

Det er mange fine ord om fred….men det ser ut til at noen gjerne vil styre hele verden for oss med et gjennomregulert samfunn. Hvor kjent er det at Norge er med i denne organisasjonen? Og hva bidrar vi i kroner og øre?

“A world governed by law.”

The World Federalist Movement evolved out of a series of national organizations and efforts that started in the 1930s as a response to the failure of the League of Nations and in the attempt of creating the kind of global order that could prevent world war.

‘We fear that the UN’ efforts towards peace, like those of the League of Nations, may not be successful, if the world is not willing to take this next step to World Federalist Government’
http://www.wfm-igp.org/site/about

MONTREUX DECLARATION
( 23 AUGUST 1947 )

http://www.wfm-igp.org/site/files/Montreux%20Declaration.pdf

The Institute for Global Policy IGP
“IGP was also conceived of as a framework for WFM to promote debate on key issues of global governance in the media…”

The Government of Norway
http://www.wfm-igp.org/site/the-movement/supporters

Her ernoe av tidslinjen som inkluderer parlamentarikere, paven, dronning.
Legg merke til at FN ble stiftet i 1940.

1937 Campaign for World Government started in Chicago

1940 The United Nations formed

1951 Founding of the World Association of Parliamentarians for World Government

1962 Sweden calls for world government

1972 World Federalists launch the Planetary Citizenship Campaign

1978 Parliamentarians for World Order established

http://www.wfm-igp.org/site/wfm/the-movement/about-world-federalism

Hvem representerer Norge??

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Rart at En Verden har en logo som er komplett likt et kikersikte…..
Er det vi som skal skytest på ??
At ikke FN bryr seg døyten om menneskeliv, ( heller motsatt ) vet vi alle som husker Sebrenica der FN gikk inn og avæpna samtlige inbyggere og trakk seg så ut sånn at Serberene hadde fritt leide til og slakte ned samtlige av dem 8000 innbyggerene som bodde der.
FN sto som væpna tilskuere og så på at Hutuer drepte en million Tutsier med kniver og bajonnetter for dem fikk ikke mandat til og hindre masakren, fikk bare lov og observere.
Vi husker vel og Torvald Stoltenberg som personligt ringte og trua selfangsinspektør Lindberg så ikke sannheten i raporten hans kom ut i det offentlige for det kunne skade Norges anseelse i verden
Ente med at Lindberg måtte rømme til Sverige enda han ikke hadde ytra seg negativt til selfangst.
Husker dem bygde gasskraftverk der jeg bodde før og beboerene i nærområde var hysteriske og livredde og lukka vinduer og dører og satte i nye pakninger i husa sine så det ikke skulle komme CO2 inn il dem for CO2 var vist noe livfsfarligt man kunne dø av.
Dem glemte vist at vi puster inn O2 og ut CO2 og at CO2 er hoved indigrensen i alle muserende drikker osv
Politikere og forskere hyler ut om at polene og breene smelter i et enormt tempo og havnivået vil stige med opptil 70 meter neste åra
Fakta er jo at havnivået har ikke steget en mikro millimeter siste 100 år engang i følge havforskningsinstittutet i Bergen.
Snitt tempraturen i norge har vært nyaktig den samme siste 8 år.
98% av all Drikkevann i Europa blir tilsatt Fluor, Tror jaggu Hitler hadde rett da han forlangt Fluor i drikkevannet for da ville massene bli lettere og kontrolere og ikke gidde og bry seg lenger……
Nå begynner det jaggu og snø her ute i sætre også.

Forøvrig en kjempe bra artikkel som vanligt Mike :D
Er ikke alltid lengden det kommer an på som brura sa ;)

MortenB
MortenB
Abonnent
14 år siden

At økt kosmisk stråling har ført til at isen på flere måner rundt både Jupiter og Saturn smelter nevnes aldri i media ? Er dette også menneskeskapt ? Altså, global oppvarming også på andre planeter/måner i solsystemet.

Den største klimatrussel er HAARP prosjektet som i verste fall kan ødelegge jorden atmosfære fullstendig, vi kan til og med risikere å miste den helt. Og enda har jeg ikke sett noen har skrevet noe om den egentlige funksjonen til HAARP, bare de “kjekke” tilleggsfunksjonene.

At seriøse forskere (altså, IKKE google forskerene) som mye av året er på isen, alle sier det samme, CO2 nivået følger temperaturen, men ligger 800 år bak i tid. Dette viser utgraving og borring gjennom mange tusen år gammel is. Altså: Siden temperaturen økte på 1200-tallet øker CO2 nå. Men når Al Gore bruker tallene fjerner han detaljen om de 800 årene, og får Nobles fredspris.
Klart, med de 800 årene inne kan jo CO2 vanskelig skattelegges.
Og merk at Jens bruker ikke Jens sine penger, men våre selvfølgelig.

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Interessant info du har funnet, Lars Rønbeck.

Fra fn-reform.no sin linkeside, kom jeg til Arbeiderpartiets Internasjonalt Forum. Ikke overraskende finner en navnet til Gahr Støre der.

Én Verden er en datterorganisasjon av World Federalist Movement (WFM).

http://www.fn-reform.no/Lenker/

•[ Internasjonalt Forum – Arbeiderpartiet i Oslo ] : Arbeiderpartiet i Oslo har opprettet Internasjonalt Forum. På disse nettsidene finner du informasjon på norsk om reform av FN, samt Arbeiderpartiets synspunkter på temaet.
16.09.2009

Fra en artikkel på siden:

3 fra INFO på Stortinget!
Vi gratulerer alle våre 6 stortingsrepresentanter fra Oslo.
Blant de 6 er det hele 3 som har sitt hovedmedlemskap i Internasjonalt Forum!
Lykke til; Marit (Nybakk), Jonas (Gahr Støre) og Hadia (Tajik).

http://www.internasjonaltforum.no/dok/artikkel556.asp

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  ye
14 år siden

Takk skal du ha ye.

Ja det blir jo liksom ikke servert på gullfat, så man må grave og lete hele tiden, og da dukker slike ting som dette frem på skjermen.

Dersom flere og flere tar initiativ til å søke informasjon så tror jeg ikke “De Gale Global” klarer å fullføre spillet sitt.

Lars Rønbeck
http://www.norgespartiet.no

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Om noen uker vil det nytt Storting bli høytidelig åpnet av Kong Harald. Et Storting består av representanter valgt til å være folkets representanter, dvs. at de vil ha som sin eneste oppgave å ivareta våre interesser. Hvis ikke dette hadde vært stortingspolitikernes oppgave, ville ikke folket ha valgt dem til å sitte på Tinget for seg. Dette er slik jeg har oppfattet det.

La oss nå se hvilke grupperinger som nå snart vil samle seg på Stortinget igjen, for det meste bak lukkede dører og for det meste uten at pressen rapporterer hvilke aktiviteter som pågår i de lukkede rom.

De grupperingene som jeg har registrert at snart vil innta Stortinget igjen er:
– Europabevegelsen / Ja til EU
– Frimurerlosjen
– FN-reform / En verden
– Israels venner

Kan noen hjelpe til med å “pynte juletreet” ved å føye til flere grupperinger som har det til felles at de har som primæroppgave å ivareta interessene til andre enn sine velgere ? Det kan være greit å vite hva vi har i vente, så vi ikke gjør oss noen illusjoner denne gangen.

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Hei Mike!

Du skriver dette:
“Det virker på meg som om FN er ofte nevnt når det gjelder å pålegge massene tiltak som virker undertrykkende, som utsetter de for livsfare (WHO Flu og dens vaksine), Agenda 21 som vil fremme befolkningsreduksjon. FN har blitt et monster som tjener NWO-agendaen.”

for å fjerne all tvil om hva FN er kan alle som leser her gå inn på denne linken og se hvilken organisasjon som har opprettet denne organisasjonen:

http://www.fn-reform.no/Om_FN-reform.no/

Rull ned i bunnen på denne siden og la det synke dypt inn i bevisstheten hvem som står bak denne opprettelsen.

Deretter bør dere ikke være i tvil om at FN skal bli setet for “Den Nye Verdensregjering”

Hurra for fremtiden!

Lars Rønbeck
http://www.norgespartiet.no

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Når det gjelder organisasjonen “En Verden” så ble den opprettet i Norge allerede i 1947.
Hvor mye har vi hørt om denne organisasjonen i norsk presse?

Nå har de lagt ned hjemmesiden sin hvor Jagland og hele det prominente førerskap på Stortinget frekventerte med bilder av seg selv osv.
Kan nedleggelsen av denne siden bety at den ble for belastende for de?

Sjekk også denne linken:
http://no.wikipedia.org/wiki/%C3%89n_Verden

Lars Rønbeck
http://www.norgespartiet.no

BmOnline
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Ja, disse figurene vet å sole seg i glansen.

Nå har de som du sa Lars, stengt den siden enverden.no, som jeg har laget en kopi av:

http://bmonline.no/html/1world.html

Det er bare å se hvor djerve disse figurene er, Einar Dørum og Mr 36,9 -T. Jagland.

Mvh
BmOnline

http://bmonline.no

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Må tillegge at i Brønnøysund registeret er “En Verden” registrert under samme næringskode som våre politiske partier. “En Verden” er og har hele tiden vært et skjult politisk parti.
Tenk litt over hva dette egentlig innebærer. Da med tanke på alle våre politikere som er og har vært engasjert her. Politikere fra flere forskjellige andre partier.

Bedraget blir bare mer og mer åpenlyst.

Ursus
Ursus
Abonnent
Svar til  Lars Rønbeck
14 år siden

Takk for opplysningen. Dette er ganske så oppsiktsvekkende. “En verden” er altså et politisk parti med høyt profilerte politikere. Det er nesten ingen grenser for hvor latterlig vanlig media er, dette er jo en potensiell gullhistorie! Slik er partiet oppført i brreg:

http://w2.brreg.no/enhet/sok/detalj.jsp?orgnr=971436573

Legger merke til at siden til enverden er nede, men det står litt om dem andre steder. Og igjen ser vi at navnet Stoltenberg Sr. dukker opp. Denne mannen trekker i mange tråder, det er jeg nokså overbevist om.

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Du fikk sagt det , Mike, kort, men meget godt.

Repetere en klimaløgn til det kjedsommelige helt til det blir en “sannhet”… Jens, hva tror du at du holder på med? Later du som at du jobber for vårt beste, eller tror du på det selv?
I så fall må det være naturlig å undre seg over om du kan være indoktrinert, MK??? Standardfrasene som kommer ut på en programert robotaktig måte om klima-“bekjempelse”, har ikke troverdighet lenger.

Har ikke Jens fått med seg at alle planetene varmes opp? T.o.m. MS-BS BBC har sendt tv-program om dette med opptak fra ulike observatorier fra både Europa og USA.

Noen burde kjeppjages for den løgnen de farer med overfor den norske befolkningen.

The United Nations is becoming more a danger to human rights enforcement than a defender of such rights.

http://www.unisevil.com/

Henvisning til mainstream media (eller forkortet MS-BS som Michael Knight, EarthChangeReport, investigative journalist i mange tiår, kaller det :) )

Major media outlets announced, incorrectly, as early as 1988 that the issue of global warming was scientifically settled, and the IPCC (United Nations’ Intergovernmental Panel on Climate Change) has been spending over a decade trying desperately to make their reports conform to this belief,” said Lindzen.

http://capmag.com/article.asp?ID=939

« Forrige artikkel

Demontering av demokrati

Neste artikkel »

Redaktør anmelder norske politimyndigheter

32
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x