Noble løgner – Oklahoma City Bombing

2.8K visninger
1 minutt lesetid
12

1995 bombingen i Oklahoma City var et direkte angrep mot hjertet av Amerika. 168 mennesker ble drept, inkludert nitten barn. For alle de amerikanere som så dette på kveldsnyhetene så hadde terrorismen nå kommet hjem. I alle årene etter bombingen, har utallige ofres familiemedlemmer, etterlatte, redningsmenn, og vanlige amerikanere, stilt spørsmål ved den offisielle forklaringen om den skjebnesvangre dagen.

Definisjon av noble løgner:

“Nobel Løgn: En myte eller en løgn som vitende er fortalt av eliten for å bevare sosial harmoni, eller bevare den sosiale posisjonen til eliten”. – boken ‘Republikken’, Plato.
“Noble Lie: A myth or untruth knowingly told by the elite to maintain social harmony, or the social position of the elite”. – The Republic, Plato

Plato: Arkitekten til Den Nye Verdensorden. Det var i ‘Republikken‘ Plato artikulerte basisen for den fremtidige totalitære stat, styrt av en elite.

Filmen søker å belyse svar som lenge er oversett og sensurert, både av fremtredende medier og den amerikanske regjeringen, skreller filmen Noble Lies av det vi trodde vi visste om bombingen og gjerningsmennene. Denne filmen avslører informasjon som aldri før er undersøkt eller som den amerikanske offentlighet aldri tidligere er blitt gjort oppmerksom på gjennom den kontrollerte media.

“Vi blåste bygningene til himmels fordi de radikale innenlandske gruppene kom i veien for våre utopiske planer for vår eugeniske kontrollfreak nye verdensorden så vi kunne legge skylden på dem og bli kvitt dem”. – Alex Jones.

Filmen ‘Noble Løgner’ er kulminasjonen av flere års forskning og dokumentasjon utført av uavhengige journalister, forskere og vanlige borgere. Ofte risikerte disse sin personlige sikkerhet og ofte forstanden, idet de jaktet bevis som truer med å avsløre den oppsiktsvekkende realiteten av hva skjedde kl 09:02 den 19. april 1995 i Oklahoma City.

Ved å utnytte opptak og øyenvitne vitnesbyrd, aldri tidligere publisert, vil filmen “A Noble Lie” forandre for alltid måten du ser på terrorismens sanne natur, og hvem dens utøvere i virkeligheten er.

Hvorfor lyver myndighetene? Hva skjuler de bak sine noble løgner?

http://www.youtube.com/watch?v=TitGMkmmnXs&amp

Oklahomas ABB heter Timothy McVeigh, en såkalt intern soloterrorist, og ble senere henrettet.

False words are not only evil in themselves, but they infect the soul with evil.” ~ Socrates

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

12 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
trackback
10 år siden

[…] har medløpere hos norske myndigheter sier ikke Chapman noe om. Samme modus operandi (MO) som Oklahoma-City bombingen, sier han. Det er 90% sjanse at Israel/USA/Storbritania stod bak mener […]

baugen
baugen
Abonnent
11 år siden

Patrick Clawson erklærer “Crisis Initiation” (Falsk flagg programmer) nyttig i politikk og kan tenkes anvendt mot Iran hvis ikke andre metoder gir resultat! Mulig senkning av en ubåt nevnes—men da mener han vel egentlig Amerikansk ubåt?

Eksempler på denslags “vellykket ” politikk—les innlegget.

http://morallowground.com/2012/09/28/prominent-pro-israel-winep-lobbyist-patrick-clawson-suggests-crisis-initiation-to-provoke-war-with-iran/

baugen
baugen
Abonnent
12 år siden

Her er fem artikler fra The New American ( John Birch Society) fra 1995-1996 —

http://www.scribd.com/collections/2906994/Oklahoma-City-Bombing-articles-from-The-New-American-Magazine

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
12 år siden

Dersom noen lesere skulle kvie seg for å se en drøyt to timers lang film.
Se den!! Den er fullt på høyde med 7/7 ripple effect!!
Bet meg også merke i, som sjefen for supperådet, at “Crimes of Mena” ble nevnt i filmen. (Som Gaarder har lagt ut her på NyS under en av sine artikler)
Besnærende hvordan papirer som kunne ha avslørt Bush og Clintons narkohandel ble skadet eller hentet ut med tanke på at papirene som kunne ha gitt svaret på hvordan den savnede trillionen forsvant under 9/11 også led samme skjebne.
Rask gjennomgang i hodet her på sparket.
Falsk flagg operasjoner:
Riksdagsbrannen i Tyskland.
Pearl Harbour.
Gulf of Tonkin
Oklahoma City Bombing 1995
9/11 2001
7/7 London Bombing 2005
og kanskje 22/7 2011.
Ikke så rart at oppskriften er populær: Den virker jo!
Hver eneste gang!!! :)

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
12 år siden

Notatet under diskuterer fire personer som høyst sannsynlig ble myrdet som en del av coverup-arbeidet.

1) Først ble Mike Loudenslager myrdet, som spilte en helterolle i dagene FØR og i timene rett ETTER bombingen. Etter drapet på Loudenslager ble liket hans plassert i hans kontor i Murrah-bygningen, så det skulle se ut som om han omkom UNDER selve bombingen.

2) Fordi følgende personer hadde sett eller snakket med Loudenslager ETTER bombingen, var det nødvendig å ta livet av dem også, som coverup av drapet på ham: Terry Yeakey, Don Chumley og Kenneth Trentadue.

Linken under er til notatet “Unresolved Deaths in Oklahoma” by Michael A. O’Camb, July 22, 1998.
http://www.zetatalk.com/theword/tword05s.htm

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
12 år siden

Rapport fra oklahoma fra 1995.
Pentagon Report Reveals Multiple
Blasts in Oklahoma City Bombing.
According to the March 20, 1996 issue of Strategic Investment newsletter, a classified Pentagon study confirms that the Oklahoma bombing was caused by more than one bomb. A classified report prepared by two independent Pentagon experts has concluded that the destruction of the federal building in Oklahoma City in April 1995 was caused by five separate bombs. The two experts reached the same conclusion for the same technical reasons. Sources close to the Pentagon study are reported to have said that Timothy McVeigh did play a role in the bombing but peripherally, as a “useful idiot.”

Mvh Tom

http://www.serendipity.li/more/ok_bomb.html

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Har ikke hatt tid til å se videoen enda, men mye av det følgende er knyttet til bl.a. bombingen i Oklahoma:

In memory of all abused, abducted, and murdered children

Angående bombingen og relaterte hedelser, søk med passende stikkord i:

9/11 and related:
Intelligence reports http://abeldanger.net/
Technical documentation http://ae911truth.org/

Norge sover, når jeg observerte at dette foredraget knapt fattet interesse, borger det for at slaveriet vi har levd og lever under kan bli mye verre: Are Our Children Safe? An Investigation Of Politics & Suicide Risks – Brian Gerrish http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/indiadom-inhumanitet-i-norge/comment-page-2/#comment-81723

Hans Gaarder
Forfatter
12 år siden

Litt mer info om Oklahoma City bombingen:

“En manchurian candidate som har vært benyttet i terroraksjoner er amerikaneren Timothy McVeigh. Han ble offisielt beskyldt for å ha stått bak bombingen i Oklahoma City i 1995 som krevde 168 menneskeliv, hvorav mange barn. McVeigh ble dømt til døden for å ha stått bak ugjerningen helt alene og offisielt henrettet (henrettelsen ble imidlertid ikke utført in vivo, da han var en MK Ultra programmert manchurian candidate og en CIA asset).
Timothy McVeigh ble beskrevet som en patriot som var tilhenger av den amerikanske militia-bevegelsen (som er i mot inndragning av håndvåpen mv).

Sannheten om Oklahoma-bombingen var imidlertid at hovedbombene var plassert på innsiden av bygningen og at AGENDAEN bak dette bombeangrepet var at myndighetene (under Clintons tid som president) ønsket å innføre en anti-terrorlovgivning, noe det ikke var grobunn for i befolkningen; følgelig trengtes et påskudd … ”

Hentet fra denne artikkelen som ble skrevet natten etter 22. juli:
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/07/ekte-terror-og-ikke-falsk-flagg-denne-gang/

Den beste bevisføringen for at de mest ødeleggende bombene var plassert på innsiden av Murray-bygningen i Oklahoma City, kommer fra General Benton Parton, som har mer enn 30 års militær erfaring med eksplosiver:

Gen Parton Provides Evidence for Multiple Bombs Involved in the Oklahoma City Bombing

http://www.youtube.com/watch?v=GZ3Rr70NoRY

Tidl. etterretningsoffiser William Cooper sa noen år senere: Make no mistake – THEY blew it (Murray-bygningen) up!

Her er en oppgave for noen hver: Gransk Oklahoma-bombingen og finn likheter med bombingen av regjeringskvartalet.

Her er første utspill: Det ble sagt at det dreide seg om en gjødselbombe – og ingenting annet – i begge tilfeller.

Har den bombetekniske analysen av bombe- og støvrester fra regjeringskvartalet blitt fremlagt? Eller har ingen av de 22 etterforskningsteamene som etterforsker 22. juli-terroren fått i oppgave å fremskaffe en bombeteknisk analyse utført av uavhengige eksperter?

Isåfall blir påstanden om at regjeringsbygningen ble sprengt av en gjødselbombe ikke særlig mer enn en “konspirasjonsteori”.

Ifølge vitner så var ikke smellet i Grubbegata et skarpt, kortvarig smell typisk for en bombe, men mer som en voldsom “romling” som varte et par sekunder.

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

I følge A Noble Lie inneholdt Oklahoma-bygningen papirer fra etterforskningen av narkosmuglingssaken til Clinton – så Bill var heldig der. Fantastisk at bevisene forsvant på “hans vakt”…

Solskinn
Solskinn
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
12 år siden

Uten dommerforsikring er ingen dom av en dommer gyldig. 9/11 fikk debatten om manglende 2,3 trillions USD fra Pentagons budsjetter til å forsvinne. 22/7 fikk dommerforsikringene til å forsvinne.
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/12/domstoladministrasjonen-gir-breivik-skylden-for-%E2%80%9Dbortkomne%E2%80%9D-dommerforsikringer/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Hvorfor var ikke Timothy McVeigh en muslim? Dette våset tror jeg ikke noe på. Hilsen, en skeptiker :D

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

arifkarim sier:
01. 02. 2012 kl. 19:02
“Hvorfor var ikke Timothy McVeigh en muslim?”
Hvordan skal Tor Karlstad vite det?

Hvis man er skeptisk ser man filmen og ser hva som skjer. Men du er avvisende til vitner, pårørende, lokalt politi og journalister som var tilstede. Er skeptisk til deg.

« Forrige artikkel

Moses Hess, Adolf Hitlers og sionismens ideologiske far

Neste artikkel »

Costa Concordia omen; EU går overende

12
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x