Costa Concordia omen; EU går overende

6.5K visninger
8 minutter lesetid
21

De skapte EU for å lage uro og disharmoni i Europa. Det har vært planen hele tiden å bruke det til dette formål; fallet skaper mye uro. De vil nå lykkes å gjennomføre sin New World Order, verdensregjering istedenfor europaregjering vil bli løsningen på dette ‘problem’ de har skapt.

Giglio er det italienske navnet for lily (lilje blomst). Svært symbolsk siden middelalderen, er lilje blomsten en av de mest tilbakevendende symboler til frimurerne, sammen med den røde rose.

2012 katastrofene starter med et cruiseskip som havererer. Dagen er “spesiell” siden det er det Ortodokse Nyttår, i henhold til den gamle Julianske kalender. I filmen “2012” er det en scene med et cruiseskip som ligger havarert på siden. Ser vi videre på karakterene i denne filmen er det to barn med navn LILY og NOAH. Det er 100 år etter at Titanic sank. Et skip som ble påstått ikke kunne synke (som det Britiske Imperiet fra hvor det kom ikke kunne). I løpet av bare noen få år brøt 1. Verdenskrig ut som svekket det britiske imperiet, og etter hvert begynte det Britiske Imperiet sin oppløsning og endelige ødeleggelse (en gang det største i historien). Er Costa Concordia er omen om at vatikanets romerske moderne imperium EU vil synke (Roma-traktaten)?

Costa Concordia tilhører samme selskap som eide Titanic, nesten nøyaktig 100 år etter Titanic synker ett til av deres skip. Titanic tilhørte White Star Line. White Star ble senere Cunard line, og Cunard er nå del av Carnival Corporation, som Costa Cruises også er.

Fra wikipedia om Costa Concordia:
“Med navnet Concordia var det meningen å utrykke ønsket om fortløpende harmoni, enhet, og fred mellom de Europeiske nasjoner”.[6]”

Ordet Concordia kommer fra den Romerske guddinne for harmoni og fred. Concordia er opprinnelig Latinsk opphav og betyr uharmonisk harmoni.

Illuminati signaturer

http://www.youtube.com/watch?v=HNBbpRdPu-M

“In Roman religion, Concord (Latin: Concordia, “harmony”) was the goddess of agreement, understanding, and marital harmony. Her Greek version is Harmonia […] Her opposite is Discordia (or the Greek Eris).

So a “Concordia” disaster implies the opposite, discord! And it is embodied by Concordia’s counterpart, Discordia/Eris. Mythologically, it was none other than Eris who did the deed with the “Apple of Discord” – the ultimate cause of the Trojan War i.e. the ancient “World War”.”
http://www.godlikeproductions.com/forum1/message1756637/pg1

Samme dag som Costa Concordia havarerte nedgraderte ratingbyråene kredittverdigheten til en rekke europeiske land. Den offisielle publisering om nedgraderingene, etter at finansmarkedene stengte i USA, Fredag den 13. Januar, var omtrent samtidig med havariet til Costa Concordia. De prøver å ødelegge Euro’en, for å redde dollar og pund sterling. Og de planlegger sikkert noe ennå større for Europa, ikke bare kollapsen økonomisk av eurosonen, for de har får ikke verdensregjering uten det følger mer.

Flytende EU havarerer

Hvert dekk har navn etter 13 opprinnelige land med felles valuta i EU:

“I traktaten fra 1993 ble det likeledes fastslått, at de landene som kunne leve opp til en rekke økonomiske kriterier, ville gå sammen om en ny valuta 1. januar 1999. Den beslutning har foreløpig resultert i at 13 av de 27 EU-landene har avløst dem nasjonale valutaen med euro. Euromynter og sedler kom på gaten 1. januar 2002.”
http://www.euinfo.no/eu.php?id=474&eu=_EUs_historie

COSTA CONCORDIA’s 13 DEKK I REKKEFØLGE:

Polonia, (Polen)

Austria, (Østerrike)

Spagna, (Spania)

Germania, (Tyskland)

Francia,(Frankrike)

Portogallo, (Portugal)

Irlanda, (Irland)

Gran Bretagna, (Storbritania, UK)

Italia, (Italia)

Greciua, (Hellas)

Belgio,(Belgia)

Svezia, (Sverige)

Olanda” (Nederland)

“Skjønner du tegningen? Costa Concordia er et omen (varsel) om fremtiden til EU kollapsen som er planlagt for dette året. Dette er ingen spøk. Disse Illuminati ritualene er hellig. Lurer du på hvorfor Captain Schettino flyktet? Hvis vi er antar at skipet var “ofret” for skjøgen som rir det røde dyret, kan han godt ha ventet på sitt martyrium.

Kaptein Schettino blir forvrengt av media. Selv innenfor dekningsområdet deres kan du se hvordan historiene er vridd. De rapporterer at de gjorde en ikke planlagt sving i et forsøk på å seile nær Isola del Giglio for å imponere en tidligere kaptein som det viser seg ikke engang var der likevel. I sine artikler antyder de at skipet ble truffet hvor hun ligger nå. De la ut de fine detaljene. I diagrammet nedenfor ser vi at Costa Concordia traff et skjær. Kapteinen sier at det ikke var kartlagt. På dette punktet har vi en eksplosjon, et strømbrudd og tap av kontroll over skipet. Jeg mistenker at kapteinen så at hans skip ville synke og gjorde hva sjøfolk har gjort siden seilskutetiden – strandet henne.

Vi ser på det første ‘X’ Costa Concordia hits revet og er hullet ut, eller de kan ha nettopp blitt skadet av eksplosjonen og mistet strømmen umiddelbart før kontakt med revet. Så kapteinen har to valg. Han kan returnere til havn eller styre mot Isola del Giglio. Det er åpenbart hva som bør gjøres. Isola del Giglio er betydelig nærmere og krever ikke en potensielt farlig sving.

Og i tillegg til alt var det en av Webbots (halfpasthuman) spådommer tilbake til den 5 desember 2011 (hvis noen har den opprinnelige rapporten, vennligst bekreft at dette sitatet er korrekt)”:

“Further support for the [underwater] supporting sets for the [financial/banking system] include imagery at the secondary level for [leaking (ships of state)] that will [run aground] and [destroy (under their weight)] the [international (predatory) financial structure]. While vaguely interesting and not at all noteworthy, these supporting sets do include that a [blonde woman (attorney?)] will be a very [visible] temporal marker in the near term future (December?) as the [last (of the) bright (lights)] of the [old markets paradigm]. The data shows the [well dressed blonde woman] in a [visible] incident in a [corridor (below decks?)] in the [traverse (pathways/halls?) of power] that will come to [symbolize (to the populace)] the [corruption zenith]. In many respects this [blonde woman (of failed power)] is the Maire Antoinette of our times, this current [age of revolution]. Any person foolish enough to still have [faith and trust] in any [paper debt] document will be able to date the [shattering of faith] to the [corridor confrontation] of [blonde ambition] and [common cents]. That the data sets are associated with [boats], and [leaking ships], and [ships running aground] should not be [over-looked].”

http://www.conspiracy-cafe.com/apps/blog/show/11710171

COSTA CONCORDIA – Mystisk kvinne visste skipet skulle synke

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2089793/Costa-Concordia-Francesco-Schettino-dining-companion-Domnica-Cemortan-lifeboat.html

Materialismens havari

En flytende øy med dyre utskeielser og alle materialismens gleder treffer en stein og synker utenfor kysten av Italia (hvor skjøgen moderkirken er) og skipet kalles Costa Concordia som betyr harmoni eller fred eller avtale som i en traktat (eurosonens) og hvert dekk er oppkalt etter de store aktørene i Eurosonen, som er opprettet for materialisme (Kull&Stålunion / Romatraktaten).

“Kapteinen ble oppdaget innpakket i et teppe på vei til kysten ca kl 11:30 – mer enn fire timer før evakuering av fartøyet ble ferdigstilt”
“Kapteinen forlot angivelig skipet i de tidlige stadier av evakueringen, og etterlot sin stab ombord.”
“Han har også blitt beskyldt for … raiding av skipskassen før han stikker av.”
“Overlevende ble overlatt til svømme for sine liv og skli ned taustiger under en skremmende ‘Titanic-aktig” flukt. De fortalte hvordan kvinner og barn ble pusjet ut av veien av mannskapet på vei mot livbåtene.”

Så, skal vi anta at dette var en symbolsk melding så er EU’s skjebne ganske tydelig.

Rottene forlater det synkende skipet først

– “Lederen” har stjålet alle pengene og flykter, forlater folk for å klare seg selv.
– Den ledelsen som er igjen er ubrukelig.
– Folk er på egenhånd.

Skandaleavsløring: EU-toppene veltet seg i luksus
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/eu/artikkel.php?artid=10094804

De kommer til å ta alle pengene og stikke av til sikre strøk når uroen starter?

Likheter mellom Titanic og Costa Concordia

Konspirasjonsteoretikere så tidlig likhetene mellom katastrofen av Concordia med Titanic, for å være presis: 99 år og 9 måneder mellom dem …

999 er 666!

666 – Et tall med en viktig betydning for okkultistene. Foruten blod offer ritualer, ble begge skipene brukt av Illuminati som jokere for sine egne formål. Og et annen viktig bevis for at den tragedien med Concordia var en planlagt hendelse, er at når skipet begynte å synke, Celine Dion er Titanic hit og tema sangen “My Heart Will Go On» ble spilt av de overlevende. På samme måte som Titaic var det, de var ombord fra J.P.Morgan og Rothschild som skulle opprette Federal Reserve System i 1913, og legge Amerika igjen under ‘The Crown’.

Titanic sank 14th April 1912
Concordia havarerte 13th Januar 2012

Titanic link: Titanic sank natten mellom 14. og 15. april, 1912. Cruiseskipet Costa Concordia traff bunnen og begynte å synke utenfor kysten av Giglio Island natten mellom 13. og 14. januar, 2012, som er nøyaktig 99 år og 9 måneder senere. Hvis du snur tallet, er resultatet 666, vedtatt dyrets tall, djevelens tall, også av frimurere.

Fredag den​13.: Mange rapporter tyder på at kaptein Schettino forsøkte å gjøre en annet hensynsløst manøver med samme skip den 17. desember, som er en annen “forbannet” dato. Den gangen bestemte han seg for å seile fra Marsiglia i røffe værforhold, men fikk så mye rasende reaksjoner blant mannskapet at han måtte stoppe sin plan. Fredag den​13. har vært ansett som en uheldig dato minst siden det 14. århundre.

Frimurerene: Skipet gikk på grunn utenfor den toskanske øya Giglio, det italienske navnet for lilje blomst. Svært symbolsk siden middelalderen, er lilje blomsten en av de mest tilbakevendende symboler til frimurerne, sammen med den røde rose.

Dessuten er navnet på skipet Concordia eller harmoni, som også er navnet på Firenzes første frimurer losje. Unødvendig å si, er lilje blomst også symbolet til Firenze.

2012 Symbolism: Costa Concordia – Titanic

Hvorfor fikk passasjerene beskjed om at de måtte gå tilbake til lugaren sin, fordi “alt var under kontroll”? … Hvorfor tok det en time før ansvarshavende beordret evakuering av skipet? Det var et problem med strøm fra generatoren …

En annen synkronistisk hendelse: Skipet hadde ombord en jente på 23 år, som var barnebarn til en dame som var med Titanic og overlevde for nesten 100 år siden. Også en musiker.

“By amazing coincidence, one of Metcalf’s fellow British performers, 22-year-old Amelia Leon of Birmingham, is a descendant of one of those legendary Titanic violinists, the Sunday Mirror reported.”
http://www.nydailynews.com/news/rose-metcalf-posted-facebook-costa-concordia-pray-rescued-article-1.1006717

Det antas at Vatikanet var mesteren bak senkingen av Titanic også, noe som bringer oss tilbake til en utrolig viktig detalj i forbindels emed Vatikanet… På Google Maps kan du se at koordinatene til Vatikanet på en rett horisontal linje med koordinatene til det forliste Titanic, og det nylig havarerte Costa Concordia! Pluss noe annet rart som vises i avstanden mellom Concordia og Titanic, nummeret 2600 nautiske miles.

La oss gå tilbake til den 7 august 2011, da det verste børskrakket siden 2008 fant sted, og eurokrisen startet. Dow Jones avsluttet med 266 poeng, S & P med 33 poeng eller 2,6%

33 er tallet eller høyeste graden til frimurerne. 266 er kabbalistisk antall dager mellom 15. januar og oktober 2011, kjent for jøder som Hoshanna Rabba – den syvende dagen av Sukkot. I 2012, i perioden mellom 15. januar 7. oktober er det 266 dager – 38 uker, dvs. de ni månedene av svangerskapet hos mennesker. Denne perioden er relatert til Gog og Magog krigen, som forventes å finne sted i 2012.

En falsk flagg hendelse til kan utløses av Illuminati i denne perioden. Noen konspirasjonsteoretikere hevder at den eksakte datoen vil bli 24 april 2012, fordi datoen er 266 dager etter ulykken 7. august 2011; Chile jordskjelvet.

Der er forøvrig 91 dager mellom datoene i Januar og April og hundre år selvfølglig (uten desimal). 91100. Sikkert bare en tilfeldighet.

Koordinater:
Costa Concordia vraket koordinater: 42 ° 21 ’55 0,25”N, 10 ° 55 ‘17.04”E
Titanic vraket koordinater: 41 ° 43 ’37 0,20”N, 49 ° 56 ‘53.70”W
Vatikanet koordinater: 41 ° 54 ‘8”N, 12 ° 27 ’23”E

De to ulykkene og Baron Rothschild’s Vatikanstat ligger på omtrent akkurat samme breddegrad!

Alt tyder på at vrakingen av Costa Concordia var en planlagt hendelse, i tillegg til rituelle formål, også et rødt flagg kan være en stor kollaps i Europa. Eieren av cruise selskapet som eier Costa Concordia, Micky Arison, som ligger i en disputt med sin israelske søster for tiden om deler av familieformuen, forventes ikke å tape noe på hendelsen, tvertimot, skipet er godt overforsikret.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
8 år siden

Ser fellestrekk ved mystiske skipsbranner

Flere mystiske branner på 80-tallet i skip tilhørende selskapet bak Scandinavian Star har klare fellestrekk, ifølge et tidligere besetningsmedlem. Advokat Sigurd J. Klomsæt mener de nye opplysningene er viktige, og varsler at det kommer flere avsløringer.
http://www.nrk.no/urix/ser-fellestrekk-ved-mystiske-skipsbranner-1.12936080

Mole
Mole
Abonnent
9 år siden

– Politiet visste at feil eier ble etterforsket
Nye politidokumenter om «Scandinavian Star»-katastrofen.
http://www.dagbladet.no/2015/01/25/nyheter/innenriks/scandinavian_star/etterforskning/skipsbrann/37365250/

05. 08. 2012, kl. 19:03
Jette Andersen vil at de skyldige for mordbrannen på «Scandinavian Star» skal stilles for ansvar.

Mange løse tråder

Jettes ektemann fikk skylden for brannen på «Scandinavian Star»

Dersom ikke Strasbourg-domstolen pålegger de nordiske landene ny etterforskning, vil saken bli foreldet i 2015.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/jettes-ektemann-fikk-skylden-for-brannen-paa-scandinavian-star-3845214.html

Lulleliten
Lulleliten
Abonnent
11 år siden

Concordia som symbol på verdens undergang med EU flagget høy hevet….Vel, hva da med symbolikken rundt tildeling av fredsprisen til EU i slutten av 2012? Verden går nok ikke under, men om den gjør det – så hva passer mer enn enn en å gå ned med med en fredspris for å roe ned?

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

Jette Andersen vil at de skyldige for mordbrannen på «Scandinavian Star» skal stilles for ansvar.

Mange løse tråder

Jettes ektemann fikk skylden for brannen på «Scandinavian Star»

Dersom ikke Strasbourg-domstolen pålegger de nordiske landene ny etterforskning, vil saken bli foreldet i 2015.
http://www.tv2.no/nyheter/innenriks/jettes-ektemann-fikk-skylden-for-brannen-paa-scandinavian-star-3845214.html

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

Join Abel Danger and Fight Crimes Against Humanity – Global Leaderless Network http://www.abeldanger.net/2012/08/join-abel-danger-and-fight-crimes.html
.
«Eye Witness to Murder – Bohemian Grove Americas Satanic HellFire Club – Anthony J Hilder» http://www.nyhetsspeilet.no/2010/07/bohemian-grove-hemningsl%C3%B8s-herreklubb-i-skogen/comment-page-8/#comment-88750

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Moderrederiet til Costa Concordia tar giganttap i årets første kvartal og kutter samtidig overskuddsmålet dramatisk.

Skipet Costa Concordia er nå overtatt av forsikringsselskapene.

Under én måned etter forliset var et søsterskip av Costa Concordia i trøbbel utenfor Seychellene.
http://e24.no/boers-og-finans/giganttap-for-carnival-etter-cruiseforlis/20173628

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

Stå på Tor Karlstad, du har skrevet dette:

“Beskyttelsespenger innkreves åpent

Island, Hellas, Irak og Libya plyndres ved høylys dag, noen ved økonomiske lurerier, internasjonale bankinstrumenter, andre ved direkte invasjon og overtagelse, andre overtas ved påståtte ‘indre stridigheter’, med opprør finansiert av de samme folkene.

Utøya. Juli 2011

Illuminatet setter inn MK-Ultra terrorist ABB, med medhjelpere. Angriper Regjeringsbygget og Utøya, dreper 86 ungdommer.

Budskapet fra Illuminatet er: «Betal, ellers blir det langt verre enn dette«. Eventuelt gode, gamle mafiametoder: «Betal, og vi skal gi dere beskyttelse«.

Norge har hatt en slik terror hendelse tidligere; ‘Alexander Kielland’ plattformen i Nordsjoen, 122 mennesker døde. Tvinge lands myndigheter og folk til underkastelse, ved terror. Mafia.

Det er ingen tvil om at det er slik det foregår.

Det som er tvil om er om Illuminatet har andre medløpere i Norge, eventuelt blant de norske myndigheter.”

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/10/22-juli-illuminati-utpresser-norske-myndigheter/

Slapp av, du har rett i det store og hele, fortsett å bruke intuisjon, ingen er feilfrie(bortsett fra skeptikere).

Stiller 122 spørsmål om terror
http://nrk.no/nyheter/norge/1.7909879

http://www.aftenposten.no/okonomi/Norwegian-har-bestilt-122-fly—ikke-222-6749933.html#.Ty2wc-SCXTo

http://www.aftenbladet.no/nyheter/politikk/Stortinget-stiller-122-terrorsprsml-til-regjeringen-2904041.html#.Ty2w8eSCXTo

Minst 122 tar Schibsteds gavepensjon
http://www.journalisten.no/node/36740

“Det gode liv er i dag et aktivt liv. Det er status å ha god helse, en pen kropp og vise mestring gjennom trening, fastslår professor Gunnar Breivik ved Norges idrettshøgskole.”
“Svaret fikk han ved hjelp av Håkon Lies studie av 122 birkebeinerhjerter”
http://www.dn.no/d2/article1861278.ece

http://www.h-avis.no/nyheter/skal-bygge-for-122-millioner-1.6546069

“selskapet mistet 22 lisenser i landet.”
“Telenor er feid med i en omfattende rettsoperasjon som opphever lisenser for hele 122 operatører i India. Avgjørelsen kommer i kjølvannet av en korrupsjonssak rundt tildeling av lisenser for 2G-nettverk i India i 2008.”
http://www.folkebladet.no/norge-verden__/innenriks/article521249.ece
Vær den du er:
http://ribsskog.wordpress.com/category/olaf-thommessen/
(

)
http://www.youtube.com/watch?v=jyN1O-GwALI&feature=player_embedded

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/Gamle-Stavanger-deltok-i-italiensk-cruisetragedie-6741824.html#.Ty3GeOSCXTo

Tonjer, built 1953, 332 gt, lengthened in 1955, 341 gt. Rammed by M/S Nordlys in Bergen harbour on July 20-1960, rammed again by M/S Corvus in Stavanger harbour on Dec. 26-1960. Repaired and back in service, taken out of service and laid up in Haugesund in June-1968. Sold to Italy in Dec.-1969, taken over in Jan.-1970 and renamed Espresso Giglio, renamed Giglio Espresso 1971, sunk in shallow water near Napoli in 1999. (“Våre motorskip”, same authors as “Våre gamle skip”).
http://www.warsailors.com/singleships/tonjer.html

Cosmomind
Cosmomind
Abonnent
12 år siden

Det som er trist er at selvoppnevnte konspirasjons-teoretikere er med på å ødelegge for de som faktisk er seriøse sannhets søkere når de førstnevnte strekker seg så langt for å få det til å passe inn i sin teori:
Noen bemerkelsesverdige likheter mellom skipene
CONCORDIA vs TITANIC
Titanic var det største skipet bygd på datiden vs Concordia som var det største skipet noen gang bygge i Italia!
Titanic var regnet for å være det mest luksuriøse skipet på den tiden vs Concordia som var det mest luksuriøse skipet i Costa flåten!
Der var spørsmål ved begge båter, TItanic ble aldri døpt vs Concordia hvor flasken ikke ble knust og det ble regnet som et dårlig tegn!
( at flasken ikke knuser ved første forsøk er ikke uvanlig )
Titanic kolliderte med et isberg vs Concordia som traff en sten eller et rev!

En slik “journalistikk” står i sterk kontrast til f.eks filmen om Oklahoma City Bombing som fremlegger fakta på en edruelig måte slik at seerne kan gjøre seg opp en mening om hva som virkelig skjedde.

Illusions
Illusions
Abonnent
Svar til  Cosmomind
12 år siden

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=II-JVcaW0O0
Det hevdes at Titanic ble byttet ut med det skadde søsterskipet The Olympic og at det var The Olympic som sank.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
12 år siden

Si meg, Karlstad;

1. Hvor mye tøv er det mulig å presse inn i en og samme artikkel?
2. Hvordan er det mulig å havarere så monumentalt på helt enkle faktaopplysninger? Her er så mye faktafeil at selv tullinger som Jones, Fulford og Icke rødmer av skam.

Og til vår alles kjære dommedagssmurf;

Enda bra WW3 ikke begynner før i april da jeg skal i et bryllup i mars.

Puh!

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Hele dette forliset, og dermed også denne artikkelen kunne vært oppsummert med følgende;

Katastrofen skyldes kriminelt dårlig sjømannskap. Det er forøvrig mer enn ille nok.

Men så kan man jo selvsagt argumentere med at det likevel er illuminatis verk all den tid illuminatet kontrollerer det meste, blant annet våre utdanningsinstitusjoner, herunder sjømannsskolen kapteinen gikk på, og siden han fikk sin opplæring på en illuminatiskole (2+6+584-746/3 =666!!!!!!!!) så innebærer det seff at satanistene stod bak.

Likevel

Tross alt

Må vite

jokko
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

jammen hva om, noen gang giddet å stille spørsmålet

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Vndalf,
Det er legitimt å stille spørsmål ved hva som helst. Det finnes ingen sammenhenger, ingen hendelser, ingen sannheter, som er så hellige at de ikke kan – og bør – stilles spørsmål ved fra tid til annen.

En sannhet jeg har holdt ved en stund bør jeg stille spørsmål ved fra tid til annen for å se om den fortsatt er gyldig for meg. Det er den eneste metoden jeg kjenner som gjør at jeg er noenlunde sikker på å ikke gå meg fast i mine egene meninger.

I vår verden i dag er det betimelig å stille spørsmål ved hendelser som dette forliset. Det er betimelig å stille spørsmål ved eksplosjonen i Oslo og drapene på Utøya. Det er etterhvert empiri for at en del slike hendelser ikke er helt som vi blir fortalt gjennom offentlige talerør. Jeg sier ikke at det dermed er gitt at det er en konspirasjon vedrørende hverken den ene eller den andre eller den tredje av disse hendelsene – men det er på sin plass å la også den døra åpen. Slik kan man uten forutintatte holdninger vurdere de funn som finnes.

Å oppriktig stille slike spørsmål er ikke manglende respekt for avdøde og pårørende. Å angripe noen for å stille slike spørsmål er mangel på respekt for dem, fordi vi da rissikerer at en eventuelt avgjørende stein ikke blir vendt på. Vi rissikerer at en eventuell annen sannhet ikke kommer for en dag. Vi rissikerer at eventuelle ugjerningsmenn og eventuelle bakmenn går fri.

Å konkludere på det nåværende tidspunkt med at det Tor Karlstad skisserer i artikkelen overer er tøv er etter mitt syn en konklusjon som er truffet for tidlig. Jeg tør minne om Estonia forliset hvor det etterhvert foreligger sterke indisier som peker mot urent spill. Det kan godt hende det finnes flere stener å vende vedrørende Costa Concordia. Jeg velger derfor å la være å konkludere på det nåværende tidspunkt. Jeg setter pris på å få se også det perspektivet som artikkelen til Karlstad skisserer. Rett eller ikke rett. Det gir meg enda en vinkel å se denne saken fra, og jo flere vinkler jeg kan se, desto bedre oversiktsbilde kan jeg danne meg.

At du utbasunerer “selv tullinger som Jones, Fulford og Icke” gjør at jeg får lyst til å stille deg spørsmål om hvor grundig du har satt deg inn i deres arbeide? Har du gjort den jobben, eller har du bare støtt borti standpunkter som er så anderledes fra de du hadr fra før at du på det grunnlaget har avfeid dem? Jeg kjenner ikke nok til Fulford til at jeg kan ha noen mening om han. Jones føler jeg noen spørsmålstegn ved, selv om jeg også ser at han på ett vis gjør en godd jobb. Icke kjenner jeg etterhvert ganske godt til, og jeg er fundamentalt uenig i din karakteristikk over.

Icke er ikke en tulling i aksjon. Jeg har jobbet med mentalt syke og ustabile mennesker i 20 år. Icke står fjellstødt, men han hevder synspunkter som er fremmed for svært mange. Han er sylskapr, gjennomtenkt og konsistent. Han er en etterforsker som ikke er redd for å rapportere noen informasjon han måtte fonne, en som har studert svært mange sider ved det meste, og han har knappest knappest noe ego igjen å forsvare.

Hva reptilene angår har jeg selv snakket med flere klarsynte som ser dem uten at de på noe vis er oppmerksome på Icke og hans arbeide. Gjentatte fortellinger om slike fra flere mennesker – før jeg kom borti David Icke – gjorde at jeg fant Children of the Matrix uhyre interessang den dagen den boka fant veien til meg. Icke rapporterer også dette perspektivet som beskrevet av mange kilder uavhengig av hverandre. Det vil si at reptilperspektivet opptrer uten foutgående kunskap hos synske mennesker på alle kontinenter. Det gjør dermed “reptilene” til et nomfattende repeterende fenomen som bør studeres fordomsfritt. Reptilene er ikke en ide han har sugd av eget bryst, men det er en konklusjon han har trukket på bakgrunn av en mengde uavhengige vidnespyrd.

Hva med et par 10 minutter til for å få ett inntrykk til å legge til vurderingsgrunnlaget?

http://www.davidicke.com/headlines/60619-david-icke-it-is-time-

http://www.davidicke.com/headlines/60588-david-icke-and-gandhi-non-compliance

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Lars-Roger Moe
12 år siden

Å stille spørsmål er jeg for, absolutt. Det gjør ikke denne artikkelen, den er konkluderende i både form og innhold, og full av faktafeil.

Nevnte jeg faktafeil?

Den er videre hinsides dårlig hva angår språk, men det er i og for seg ikke så viktig i den store sammenhengen.

Når det gjelder Jones og co, så uttrykte jeg meg alt for mildt, de er sjarlataner og svindlere.

At de har noen poenger her og der er jeg enig i, men så er det nå en gang slik at selv en blind høne kan finne korn en gang i blant…

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Faktafeil og trykkleifer og språk kan vi la bli. Det er forhold ved artikkelen vi ser begge to. Jeg prøver å la være å henge meg opp i det slik at jeg heller kan prøve å forstå hva som formidles. Jeg ynes det er et interessang perspektiv, jeg ignorerer den konkluderende formen, og forholder meg til det hele som et spørsmål. Tiden vise hvor mye det er i det, og jeg er åpen for at svaret på det spørsmålet kan være alt fra “svært mye” til “ingen ting”. Foreløbig er det ikke et studium verd mye av min tid.

Jeg vil fortsatt ikke ha noen kvalifisert mening om Fulford eller Jones.

Jeg er derimot kvalifisert uenig i din vurdering av David Icke. Du har ikke besvart mitt spørsmål angående hvor grundig du har sjekket hans arbeide, og følgelig på hvilket grunnlag du konkluderer som du gjør.

smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Takk for nok en flott artikkel Tor :)

Seff så står satanistene bak senkingen av Costa Concordia, det oser av okulte tall og symbolikk her :)

Grunnen de strandet på var 6.6 m dyp osv osv :)

Den 25/7 2000 krasjet det kjente Concorde flyet på 61.66 m ( 666) og 113 mennesker omkom (2+5+7=13 ) og nå var turen kommet til Concordia

Ser du skiver at Fredag den trettende har vært ulykkesdag siden starten på 1400 tallet som ikke er helt feil men helt nyaktig så har fredag den 13 vært sett på som ulykkesdag siden de sataniske Tempelridderene var nær ved å bli utslettet fredag den 13 oktober i 1307 av den franske kongen Fillip den fjerde ( ca 20% ble tatt og tusner av tempelriddere inrømmet sataniske ritiualer og avsvering av kristus, blandt de 80% som ikke ble tatt gikk store deler under jorden og mange infiltrerte Hospitaler ordnen som var forløperen til Jesuittordnen men størtste delen kom seg unna med den enorme flåten de var i besittelse av sammen med sine eventyrlige skatter, noen dro til Scotland og fikk beskyttelse av Prins William Sinclair der mens andre dro til til Amerika og grunnla nye Zion der ( Washington )

Tempelridderene ble offisielt dannet i 1119 men symbolene deres kan spores mange hundre år lengre bak en det men før det var det bedre kjent som Cisterciensermunker eller såkalte Keltiske druider

Cistercienserordenen er en romersk-katolsk klosterorden offisielt grunnlagt i 1098
I Norge stiftet ordenen Lyse kloster ved Bergen i 1146, Sancta Mariae kloster på Hovedøya ved Oslo i 1147 og Tautra kloster i 1207. I dag har den munkeklosteret Fjordenes Dronning i Storfjord, samt nonneklosteret Tautra i Trondheimsfjorden og en trappistkommunitet på Hovin.

Ordenen har både en mannlig og en kvinnelig gren.

1119 er grunnen til at 9/11 er så viktig for satanistene, 9/11 WTC, 9/11 Krystallnatten, 9/11 murens fall, 9.11 USA dreper den Chilenske presidenten Salvador Allende osv

Albert Pike var en kjent Tempelridder og grunnlegger av Tempelriddergruppa KKK
som aldri la skjult på at Lucifer var deres gud

Den mest kjente Tempelridderen var Adolf Hitler, ja selv deres Swastika flagg var prydet med tempelridderkors

Frimurerene dyrker de Babylonske guder og deres mesias er Hiram- Abif, Hiram- Abif er den første grunleggeren av Frimurerene og var han som ble sendt ned til jorden av solguden for å bygge Salamons Tempel med gudomlig kunnskap om hellig geometri

Frimurerene er frimurere til de når 8 grad, da er de Tempelriddere, etter 10 grad er nøkkelordet Zion og som de fleste vet så betyr ordet Zion Satan
Zion er byen der Satan skal regjere over menneskeheten, mye tyder på at London er nye Zion

De selv sier at på slutten av sommeren skal en comet ved navn Zion krasje med jorden og skape kaos, opp av kaoset skal det stige opp en orden av asken der Satan skal regjere over menneskeheten, en komet som også er avbildet på ene illuminatikortet

Ser man på de Norsk stormestrene innen frimureriet så er det Generalmajorer og Høyesteretsdommere som går igjen, den mest kjente er kanskje Høyesterettsdommer Anton Cathinco Stub Holmboe
(1892–1980) som ble Stormester i Norge 9/11 1962 til 19. mai 1969
Dagens Stormester heter Ivar Anstein Skaar og deres pressetalsmann heter Helge Qvigstad

Deres gudinne er Isthar kjent som den Egyptiske gudinnen Isis som Romerene overtok og kalte Minerva, Minerva ble født 19 Mars som er grunnen til at både Irak krigen og Libya krigen startet 19 Mars

Sånn jeg ser det så vil Iran krigen starte 19 Mars, så kommer et kjempe jordskjelv den 22 Mars før WW3 starter den 24 April

Atomubåten USS Annapolis og destroyeren USS Momsen har nå slått seg sammen med USS Abraham Lincoln and USS Carl Vinson, og i starten på Mars kommer USS Enterprise som mange mener er utpekt til å bli senket av USA, eller av en Israelsk Tyskbygd Dolphin ubåt i en falsk flagg opprasjons som Iran vil få skylden for, Dolphin er samme type U-båt som senket det Sør Koreanske krigsskipet i fjor der Nord Korea fikk skylden

Alt er klargjort til Pikes og Mazzinis siste krig mellom Israel og Araberlandene som skal ende med at dem utsletter hverandre i Gog/Magog krigen

Andre datoer som utmerker seg er 20 Mai, og ikke minst venuspasasjen 6.6 og den 7/7 skal deres nye verdensorden være offisielt på plass

Det er mao duket for en spennende vår og sommer vist ikke folket våkner og stikker noen kjepper i hjulene for dem :)

jokko
Abonnent
12 år siden

spennende,jeg tenker hva om…..,er så mye som skjer,stiller spørsmål,liker ikke svarene,tenker det skjer,hva er konsekvensene,hele tiden får det konsekvenser for oss.vi er med på det,vi ser det skjer,godtarsom som om det er nødvendig,men er ikke det…..når noe lukter drit så er det som offtes drit,hvorfor er det bare noen få som kjenner drit lukten….

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

Det vil vel alltid være en viss likhet mellom forlis. Det vansligste er vel at båten for motorstopp og driver på land? Men ja, forliset i Italia er mer mystisk enn Titanic, som jeg tviler på var arrangert, fordi rederiets leder og alle på brua døde (hvis jeg husker riktig).

Hvorfor er Costa Concordia mystisk? Fordi ingen cruiseskip grunnstøter akkurat der, med mindre kapteinen var full. Det er en opplagt mulighet..

“De kommer til å ta alle pengene og stikke av til sikre strøk når uroen starter” Det er det vel ingen som tviler på? De har jo allerede kjøpt store landområder i Chile, New Zealand, Australia, Argentina o.l steder på den sydlige halvkule.

Enig i korrekturkritikken.

Zetera
Zetera
Abonnent
12 år siden

Sol-symbolet, med innskriften IHS på den ene siden. Det samme symbolet finnes på den såkalte eukaristen (nattverdsbrødet), en rund kjeks som katolikkene bruker i nattverden.Noen mener at bokstavene står for Iesus Hominum Salvator (Jesus Menneskenes Frelser), men det man vet, er at de ble brukt som forkortelser for de egyptiske solgudene Isis, Horus og Seb. Den runde kjeksen er et symbol på Baal og solen. Den er en kopi av den runde solkaken omgjort til Baal`s kjøtt i Babylons religion. Solgudene krevde et rundt solsymbol. (Se boken «The Two Babylons, av Alexander Hislopp, s. 164). Det er også interessant å legge merke til at dette IHS-symbolet ligner svært mye på jesuitt-symbolet.

Det var katolikker som startet det som vi i dag ser som Den Europeiske Union. Sterke katolske politiske personligheter var sentrale i dannelsen av EU, slike som Jean Monnet, Robert Schuman, Konrad Adenauer, Alcide de Gasperi, Joseph Retinger m.fl. Tenk at noen få personer har klart å få nesten hele Europa til å godta deres styringssystem!?

Når EU begynner å sette ut i praksis dette enorme lovverket som nå finnes i EU, først da vil EU-borgerne føle på kroppen hva dette katolsk-pregede lovverket går ut på, og dette lovverket vil begynne å gjelde like etter at det siste medlemslandenes representant har underskrevet Lisboa Reform Traktaten (40.2). Dette meget omfattende lovverket + alle de andre 80 000 EU-lovene binder borgerne på hender og føtter. Nesten alt skal være felles, og hvis du går dine egne veier, så kan du fort bli hektet som opprører, psykopat, blindtarm osv. Husk at EUs motto er: “EUROPA, MANGE SPRÅK, MEN ÉN STEMME.” De skal tale med én stemme både på det politiske, økonomiske, militære og religiøse området. Den nye Lisboa-traktaten (Reform Traktaten) er i tråd med dette mottoet, og alle burde forstå at alle EU-borgerne blir fullstendig overkjørt i dette byråkratiske overformynderi-systemet.

http://www.youtube.com/watch?v=9KnzTfoYhfI&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=bkXHuxuKV8M&feature=related

Først har de bundet nasjonene sammen på det økonomiske planet, deretter på det politiske planet, nå også på det militære planet, og til slutt det de strever med nå, å binde kirkesamfunnene sammen også på det religiøse planet. Det er nok den siste posten som er den viktigste for den Katolske Kirke, men den kommer som et trumfkort til slutt. De andre postene har vært med til å skjule pavemaktens egentlige hensikt, må bare ta dette med også) derfor sier Bibelen at hele verden undret seg å fulgte etter dyret (pavemakten).. og videre «de ble ført vill av skjøgens (pavemaktens) trolldom.

Eu-lover gjennom EØS
De respekterer ikke at Norge skal være et fritt, selvstendig og uavhengig rike, og er på kollisjonskurs med folket, den norske Grunnloven og ikke minst §83 i straffeloven som forbyr på det sterkeste at Norge innlemmes under annen statsdannelse (EU).

Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Concordia etterforskes bl.a. her, concordia site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=concordia+site%3Aabeldanger.net

Diademas
Diademas
Abonnent
12 år siden

Her var mye moro.

1) Hva betyr følgende setning: “for de har får ikke verdensregjering uten det følger mer.”?
Litt korrektur kan vi vel ta oss tid til mens vi venter på jordens undergang.

2) “Hvert dekk har navn etter 13 opprinnelige land med felles valuta i EU.”
For det første er det 17 land som har Euro. Går du gjennom din egen liste med dekksnavn finner du blandt annet Sverige, Storbritannia og Polen. Ingen av dem har Euro.

3) “Så, skal vi anta at dette var en symbolsk melding så er EU’s skjebne ganske tydelig.”
Er det ikke lettere å anta at kapteinen aldri skulle stått til rors?

4) “Det antas at Vatikanet var mesteren bak senkingen av Titanic også”
Dette gjelder vel strengt tatt bare i Bakvendtland og på Nyhetsspeilet.

5) “Hvorfor fikk passasjerene beskjed om at de måtte gå tilbake til lugaren sin, fordi «alt var under kontroll»? … Hvorfor tok det en time før ansvarshavende beordret evakuering av skipet?”
Se spørsmål 3. Det kalles dårlig sjømannsskap

6) Matematikken din gidder jeg ikke kommentere engang. Den er hinsides som vanlig.

« Forrige artikkel

Noble løgner – Oklahoma City Bombing

Neste artikkel »

Paradigmeskift: På randen av verdens oppvåkning

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x