Du leser nå
Kommer det et stort skifte den 21. desember 2020?

3 minutter lesetidKommer det et stort skifte den 21. desember 2020?

I den senere tid har det fra flere hold kommet informasjon om  at menneskeheten i nær fremtid vil påvirkes av kraftfulle energier. Det hevdes også at deres virkning vil bringe oss nærmere Vannmannens tidsalder. 

Starten på Vannmannen?

Bakgrunnsinformasjon fra astrologen Pam Gregory:

Her er en video som forklarer litt om den forestående begivenheten:

Konjunksjonen mellom Jupiter og Saturn

Den 21. desember vil vi få muligheten til å å se en konstellasjon som ikke har vært observert på mange hundre år. Jupiter og Saturn vil komme så nærme hverandre at de vil se ut som EN planet!

Konjunksjonen mellom Saturn og Jupiter

Hva har kornsirkler med dette å gjøre?

Den 5. september kom formasjonen som vises på hovedbildet til syne i Wiltshire i England. Kornsirkel spesialisten Horace Drew(Red Collie), tolker dette som et tegn på at svært betydningsfulle endringer vil finne sted i forbindelse med vintersolverv den 21.12, på grunn av gravitasjons bølgene som da vil treffe jorda. Her er hans forklaring.

Hva kan den enkelte gjøre?

Ved vintersolverv blir det gjennomført en fellesmeditasjon hvor tusenvis av mennesker vil delta. Det hevdes at 144.000 utgjør den kritiske masse som skal til for å få i gang en større og meget viktig forandring til alt og alles beste. Jo flere som deltar, jo større virkning vil denne meditasjonen kunne ha. Her er et intervju med Cobra som omhandler denne forestående begivenheten. Denne oversikten viser når denne meditasjonen finner sted i de ulike tidssoner. I Norge vil den starte mandag 21. desember kl. 19.22 og vare i ca 20 minutter. Ønsker du å bidra til at den positive effekten blir så stor som mulig? Da har du muligheten nå.

Fremgangsmåten:

1. Use your own technique to bring you to a relaxed state of consciousness. 2. State your intent to use this meditation as a tool to co-create the trigger that will start the Age of Aquarius. 3. Invoke the Violet Flame from its primary source to place a circle of protection around you during and after the meditation. Ask it to transmute anything that does not serve the Light. 4. Visualize a pillar of brilliant white Light emanating from the Cosmic Central Sun, then being distributed to Central Suns of all galaxies in this universe. Then visualize this light flowing through the M87 galaxy and then entering through the Galactic Central Sun, then going through our Galaxy, then entering our Solar System and going through all beings of Light inside our Solar System, then through the sublunar space and then through all beings on planet Earth and also through your body to the center of the Earth. 5. Visualize this Light transmuting all remaining darkness on Earth, healing all inequalities, erasing all poverty and bringing abundance to all humanity. Visualize soft pink Light of the Goddess embracing all beings on planet Earth and healing their emotional bodies. Visualize a new grand cosmic cycle of the Age of Aquarius beginning, bringing pure Light, Love and Happiness to all beings on Earth. Visualize your perfect life in the new Age of Aquarius.

 

Etterord

Etter all sannsylighet er det slik at når vi handler på vegne av oss selv på denne måten, så forsterkes våre anstrengelser av to grupper som holder oppsikt med oss og som befinner seg i kulisssene, nemlig våre utenomjordiske venner samt vår planets åndelige hierarki.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
71%
Opplysende
7%
Inne på noe
4%
Usikker
7%
Dårlig
11%
Om forfatter
Terje Wulfsberg
Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

21
Kommentarer

avatar
7 Comment threads
14 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Russia TodaykenJanJohnkjell108 Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
tothestars
Abonnent
tothestars

Det blir en av mange energiboosts som kommer de neste 10 år fremover. Bare å hive seg på med fokus, intent og meditasjon.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

tothestars – kjetringene i Frimurerlosjen fornekter seg ikke. Meditasjon den 21.12.2020 i 20 min kl. 19.22, hvilket også kan skrives som kl. 7.22 og inverteres slik satanistene bedriver til 22.7. Er det noe kjent med den datoen Sven-Inge? Smurfen? Energiboost..:-) Her demonstreres det igjen hvor evneveike disse kjeltringene i Frimurerlosjen er. Man er sterke i tro, til absolutt ingen nytte da dere jobber for Yahweh. Via samfunnet og politikerne vises det hvor galt det kan gå om menneskene forsøker overta Hans posisjon. Det blir en gledens dag når Yahweh iverksetter jakten på hedninger. Da vil Dovre falle:-)

Smurfen – forstår hvorfor du trodde jeg var en trojansk hest. Som vi vet er jo satan, evig helvete og utilgivelig synd fiksjon. Nå er det ingen tvil hos meg Yahshua enten var en falsk profet eller oppdiktet. Yahweh ville ikke sendt sin sønn til jorden som et offer for våre synder, da vil blir straffet i den kroppen. Ergo er det en kontradiksjon. Videre om Yahshua lagde vann til vin er det i beste fall et magitriks. Man kan ta vann, tilsette gjær og sukker, hvis man med et destilleringsapparat får hjemmebrent i omtrent 96% alkohol. Begge deler ser ut som vann. Forbered to stykk gjennomsikte krukker og ingen kan se de blir byttet om. Videre ville ikke sønnen til Yahweh la seg døpe, da dette betyr gjenfødelse og er satanisk. Kjenner vel til uttrykker «Born again Christian»..

Frimurerne har forsøkt dekke begge sidene, men Yahweh vinner alltid med budskapet. Som sagt tidligere; mitt nivå for intelligens og klokskap går langt over hodene til kjeltringene i Frimurerlosjen. Her klarer et hode knekke flere tusen år med konspirasjoner mot Yahweh fra samtlige hedningjævler. Den seiersfølelsen vil dere aldri kjenne på, da små patetiske homoer aldri vil tilegne seg karakteristikkene til en ekte nordmann.

Videre kaller disse menneskene seg FRImurere, men mer lydige slaver finnes ikke. Alt må foregå på bestemte datoer og klokkeslett. Da er man intet mindre enn en slave av numerologi. Og de kaller seg fri…:-)

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

Smuren – slik at det ikke er noen misforståelser; noen hevder YHWH er den kanaanittiske guden av vulkaner bl.a. beskrevet i salmenes bok 18. La oss ikke tillegge Han noe navn siden dette er bortimot umulig bevise, men kun omtale Han som den Allmektige Skaperen. Knuse Frimurerlosjen vil Han uansett foreta seg, hvilket er det viktigste:-)

kjell108
Abonnent
kjell108

Du oppga at man kan melde seg ut av losjen når som helst. Ja, ingen er interessert dersom man ikke passer inn og ikke trives. Men taushetsløftene gjelder fortsatt, også nå man melder seg ut.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Hva er den dype staten mr 6,er det frimurerne,eller er det Wallenbergdynastiet ?.Bare sjekker Mr six.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Hvem styrer og eier Telecom,hvem styrer og eier kraftindustrien ?.Når vi snakker om dette,da har vi kommet ett steg videre i jakten på sannheten.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Hei Mr Sixx.Du er en fighter,respekt for det,men kan du gi oss dine tanker om den dype staten,finnes den ?.Hva er den ?.Hva er den ikke ?.Finnes det en kraft soim er forankret i de statene som er neutrale ?

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

jansorlie – frimurerne. Man kan jo kalle den hva man vil egentlig, men de disse menneskene er blitt såpass forledet da Skriften var mer manipulert enn hva selv jeg først trodde. De har utnyttet en svakhet i mennesket som er såpass kynisk og manipulerende man nesten ikke tror det mulig. Hva jeg håper og tror faktisk kan skje, er historien vil gjenta seg om den en nogenlunde korrekt gjenfortalt. Nå er jeg alt annet enn en spåmann da dette kun er bedragier. Imidlertid skulle det ikke forundre meg om det blir internt opprør innen relativt kort tid i Frimurerlosjen, da det er noen der som virkelig er blitt ført bak lyset. Denne gang bokstavelig talt.

Det er ingen kraft som er forankret. Kun overtro og den er sikkert nok reell nok for de som inderlig ønsker den er sann. Som sagt tidligere hadde jeg ikke brydd meg det døyt om frimurerne holdt på for seg selv, hvor alt var samtykkende for de involverte og de ikke forulempet uskyldig 3. person. Hva jeg aldri klarer finne meg i er urettferdighet. Fjern pengesystemet (og ikke erstatt det med noe), da blir det hver mann for seg og ting faller automatisk på plass.

Hva enhver mann med respekten for selv i behold klarer forstå, er at hvert individ ikke er gud. Derimot, av ulike årsaker, har denne forsvunnet hos enkelte menn og samtidig later det til fornuften og bondevettet forduftet i samme prosess.

Takk for starten i kommentaren din. Dette er bare slik jeg er skapt. Som nevnt tidligere er noen av de bedre egenskapene mine hodet og at jeg ikke lar meg kjøpe, da det er ingen ting som kan få meg til dolke den Allmektige Skaperen i ryggen. Frimurerne slik det er nå jobber febrilsk for at alle profetiene i Skriften skal oppfylles da dette «beviser» deres «sannhet». Nå er det mulig mine tall ikke er helt korrekt, men minst 50% av medlemmene er fullstendig lurt trill rundt. Det er ikke helt utenkelig 80-90% overhodet ikke har noen anelse omkring hva som egentlig foregår. Alle disse er satanister og har kjøpt historien om satan. Derimot er det noe veldig mye dypere som foregår. Innen jeg har alle bevisene er det ingen grunn til forhaste konklusjonene.

Det kan bli liv i leiren utpå vårparten..

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Er det noen,enten I Nyhetsspeilets Redaksjon eller i andre alternative media som holder ører og øyne oppe for at det finnes andre forklaringer på hvorfor alt kan være feil og at det finnes forklaringer på at den dype staten er de som styrer alt og at det er de som er udemokratiske.

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Jeg anbefaler alle å følge Carl Norberg.se og hans youtubekanal.

ken
Anonym
ken

jansorlie – Carl Norberg «henger litt etter» av en grunn. Nå må du og mange her se å våkne opp! Vatikanet er «falsk historie». Hvor er paven? Buckingham Palace står tomt. Hvor er dronning Elisabeth? DER DE HØRER HJEMME! CUBA… Hvorfor det? Jo, fordi 2020 er (var) mørkets år! 2021 er lysets år! HER HAR DU «JULENISSEN» (SATAN CLAUS) PÅ GODT OG ONDT: https://www.youtube.com/watch?v=o-HIIYp79YY

John
Anonym
John

Meditasjon er en god ide. Det kan motvirke depresjon, øke livsglede og -kvalitet, det kan til og med øke evnen til å tenke logisk, a.k.a. «øke IQ» (Jeg vet det ikke er mulig å øke IQ, men man kan fokusere bedre, så man gjør det bedre på en IQ-test).
Meditasjon for å stoppen en orkan derimot, det krever vesentlig mer dokumentasjon enn en tilfeldig youtube video.

Sagt på en annen måte: Bruk meditasjon for å bedre eget liv og din egen kontakt med Gud (uavhengig av hvilken gud du måtte tilbe), be gjerne om at menneskeliv skal bli spart, men ikke forvent at meditasjonen skal løse dette.

Når det er sagt, det vil jo ikke skade å prøve.

ken
Anonym
ken

MrSixxthsense – Litt for mye kult innabords? Din «Yahshua» kan få ting til å se veldig attraktivt ut… Alias «kult»! Du stiller ikke engang spørsmål…
Charlie Ward (NESARA/GESARA), en god venn av «mørket og lyset» forteller hva som skjer akkurat nå i lysets forstand da han har avslørt mørket: https://www.youtube.com/watch?v=PJNSfitlyUs

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

ken – du burde redusere bruken av YouTube eller bruke tiden der bedre om ikke annet. Nevnte det i et annet innlegg Yahshua er ikke den Allmektige Skaperen sønn. God mulig det var en som levde på den tiden med som het Yahshua, men han kan umuilg være den han utga seg for. Jehovas Vitner visste jeg hadde rett om noe, hvilket er evig liv her på jorden. Undervurderte kapasiteten for bedrag hos mafiaen i frimurerlosjen. Dette fordi jeg ikke oppdaget før nå hvem det er som egentlig har makten i den kulten:

Kvinnene

De kjenner menn sine svake punkter og er meget manipulerende om de setter dette for seg. Du burde vite jeg ikke gir meg innen jeg kommer til bunns i hva jeg har bestemt meg for avsløre. Blir det ikke internt opprør i mafiagjengen nå har hele sikringsskapet røket og lysbryteren gjemt.

Dere som er mafiamedlemmer: kvinnene hater menn og især de fra Norge, da vi blir av dem betraktet som slaveeiere av kvinnene. Ikke bare mister du livet ditt, men du ofrer det for noen som ikke gjør annet enn forakte din person da du har høyere rangering enn kvinnen og bestemmer over henne. Enten som far eller ektemann.

Tror dere meg ikke om Skaperen er en mann, men tvekjønnet? Gå ut i åkeren å få til en avling uten å så. Dette betyr man må ha sæd skal det skapes liv. Uansett situasjon!

Kvinnene er de eneste som tjener på en samfunnsendring vekk fra bondegården. Når du jobber deg ihjel for henne kalles dette slavedrift. Uansett om du blir betalt 1 milliard årlig eller 10.000. De vinner kortsiktig, men de bryr seg ikke da de ikke vil leve under «sharia»-lovene til Skaperen. Såpass mentalt syke er disse få kvinnene det er snakk om!

jansorlie
Abonnent
jansorlie

Spennende tanker du har om kvinnene Mr Six.Jeg må innrømme att jeg har hatt lignende tanker,men slike tanker er jo farlige og veldig politisk ukorrekte.
Til Ken,jeg hører gjerne din argumentasjon om at Carl Norberg henger litt etter ?,ingenting er som informasjon.

ken
Anonym
ken

MrSixxthsense – Redusere bruken av Youtube («og Bitchute») for heller å øke bruken av msm? Er det alt du kan bidra med? Sunn fornuft og logikk er det som gjelder og hva det handler om nå.

MrSixxthsense
Anonym
MrSixxthsense

ken – hvordan klarer du trekke konklusjonen om at jeg ber deg benytte msm? Sunn fornuft og logikk er naturligvis hva som gjelder, men det mottar du ikke i Frimurerlosjen!

ken
Anonym
ken

MrSixxthsense – Sunn fornuft og kunnskap innenfor LIVETS SKOLE! Og jeg nevner i fleng. Har mer på lager. Spørs om du er klar for mer… Spesielt du som er så opptatt av numerologi!!!

F E A R – false evidence appearing real
C O V I D – creating our vision in detail
P E R S O N – mann eller kvinne, person eller personer har sin opprinnelse fra latin og betyr ansiktsmaske (pers on). Det er derfor de refererer til en person. «Du» er en maskebærer. Så hva refererer munnbind til? Rituale!
M E D I A er faktisk gresk opprinnelse. Gresk gudinne kalt MEDEA er gudinnen for ILLUSJON / bedrag / narre / lure etc

PS! P C R – test… Han som skapte testen selv sa at det ikke hadde noe som helst med virus å gjøre. Døde 2019. Døde naturlig eller drept?

bin Laden
Abonnent
bin Laden

stort skifte kommer uansett, og det er opp til oss, de 99% av populasjonen, hvilken retning det vil ta.
Bli inspirert av dette: https://www.youtube.com/watch?v=llEUyRhFhmg

bin Laden
Abonnent
bin Laden

Folk synger: «dere kan stappe ny verdensordenen opp i ræva deres, der solen ikke skinner.
Syng: vi er 99%, sammen er vi sterke.
dronningen vil bli arrestert i kappen sin fordi hun er en slik synder.
dere kan stappe deres korporasjoner i ræva, vi er en fri nasjon.
Det vil bli blå himmel igjen når chemtrails forsvinner og deres onde plan mislykkes.
dere kan stappe deres ram-virus opp i ræva, vi vet at dere lyver.
dere kan stappe deres giftige vaksiner opp i ræva fordi folk vet hva det betyr.
dere kan stappe deres tel-avi-sjon, GMO og skoler opp i ræva…
osv.