Den Nye Verdensorden strammer grepet. Viser Obama sitt sanne ansikt?

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn | Video
  09.06.2009 10:41   (Oppdatert 10.07.2009 21:34)

Obama viser sitt sanne jeg?

De som har påpekt at Obama bare er ennå en ny lakei for skjulte maktstrukturer helt fra begynnelsen av, mener at Obama begynner å vise sitt sanne jeg.

Han kritiserer Bush-administrasjonen for Guantanamo, men i samme åndedrag markedsfører han lover som hans sjefer vil ha, som skal gjøre det ‘lovlig’ å holde folk fengslet ikke for hva de har gjort, men for hva de kan komme til å gjøre.

Man skal forsette å sette folk i fengsel og leire som Guantanamo uten rettsak og dom, men nå skal det lovfestes at dette er ‘lovlig’ praksis.

Ergo at han vil gjøre lovlig det Bush gjorde ulovlig, i strid med konstitusjonen. Er forskjellen på Obama og Bush at den ene er flinkere til å prate enn den andre? Jeg tviler på at vi kommer til å se noe om dette i norsk media.

Det føles som Den Nye Verdensorden strammer grepet med dette. Se følgende video hvordan de har det de som en gang elsket Amerika; Vi som elsket Amerika.

Så langt kan det oppfattes som en skuffelse for de som har investert mye følelser og håp i denne mannen hvor det frem til nå ser ut til å være ‘business as usual’. Vil de tie dem som sier at ‘keiseren har ingen klær på’  og slåss og ‘fengsle’ fysisk eller åndelig disse som påpeker dette faktum for å få lov til å beholde sine illusjoner?

Se debatten her:
http://www.youtube.com/watch?v=T6-4wPVwNEM

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til J.Johansen

Om forfatter

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”.............................................. Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013............................................................. "Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel ........... Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk: Facebook http://www.riksavisen.no/ http://www.dissident-net.info


Forfatters nettsted: http://www.riksavisen.no/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (183)Kommentarer

30 kommentarer

 1. Profilbildet til J.Johansen J.Johansen sier:

  Obama’s Ungdoms Arme’. Indoktrinering fra ung alder….

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til Otto Otto sier:

  Hawks’ Cafe presentasjon av Barry Sotero aka Barack Hussein Obama, med mer http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1569&start=26#M5018

  GD Star Rating
  loading...
 3. Profilbildet til J.Johansen J.Johansen sier:

  “The Nobel Peace Prize winner has decided to send a clear message that peace will no longer be tolerated”

  US Begins Massive Military Build Up Around Iran, Sending Up To 4 New Carrier Groups In Region.
  http://www.infowars.com/us-begins-massive-military-build-up-around-iran-sending-up-to-4-new-carrier-groups-in-region/

  Dr. Cass Sunstein wants to turn off the lights.
  Sunstein wants to “legally force” Americans “to do what’s best for our society” and water down their free speech (granted by the US Constitution), by mandating websites with pop-up links to opposing government propaganda be “forcibly included on political blogs.” Could we have such pop-ups when the President is speaking, Henry Kissinger, Bibi Netanyahu, AIPAC, Larry Silverstein, NIST, Fox News, Lloyd Blankfein?

  Coincidentally, the also Harvard educated Constitutional lawyer now President, Barack Obama, agrees with Sunstein and has knighted him “Head of Information Technology in the White House for ‘Conspiracy Theories,’” i.e. any political thought that doesn’t regurgitate establishment views, like Obama’s ties to the CIA at Columbia University and after. Those who talk truth to power will be taxed or banned. I hear the clicking of boot heels as Sunstein speaks and I write.
  http://www.infowars.com/dr-cass-sunstein-wants-to-turn-off-the-lights/

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til smurfen smurfen sier:

   Obama ber militære styrker «gjøre seg klare» for nordkoreansk aggressivitet

   Det var ikke noen bombe at det smeller snart Thunder

   Det er jo eneste måten Obama kan ta knekken på den svært truende Asiatiske økonomien på
   Nytt fra Reuters som bekrefter at torpedoen var tysk byggd, akkurat som isralske ubåter.
   http://www.reuters.com/article/idUSTRE6460FC20100507

   Halliburton må jo få lov og selge noen våpen for noen tusen milliarder som takk for at dem sprengte Deepwater Horizon i Gulfen for Obama

   Bush fikk jo store aksjeposter i Halliburton i forkant av Irak krigen som han tente stort på
   Halliburton er jo innblandet i alt av elendighet på linje med Goldman Sucks

   Hallibuton og Schlumberger var ute og «fikset» pluggene på Deepwater Horizon og dro i land kl 11.00. kl 22 så smalt det da dem var komt seg i sikkerhet …

   http://www.tu.no/olje-gass/article246752.ece

   Får håpe dem i SK er smarte nok til og innse at en krig vil koste millioner av landsmenn livet …. :)

   GD Star Rating
   loading...
 4. […] Det er også grunnen at Obama’s Chzar – Cass Sunstein nå vil forby alle som kritiserer makten http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/obama-begynner-a-vise-sitt-sanne-jeg/comment-page-3/#comment-300… […]


Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?