USAs store statsapparat maler sakte, men sikkert, i Norge har det ennå ikke begynt å male: https://www.politico.com/news/2024/06/02/fauci-covid-research-investigative-panel-00161109

“Vi designet mRNA for å drepe,” sier CIA-agent i rettsalen

1.4K visninger
7 minutter lesetid
21

En slik overskrift vekker oppsikt, fordi den treffer mål. Mange har blitt drept av covidvaksinene. I prinsippet kan det dreie seg alle som utgjør den statistiske merdødelighet vi har hatt etter pandemien og som ikke har kommet til sin slutt. Vaksinen har forårsaket utrolig mye lidelse hos mange. På grunn av løgn og propaganda, har det vært vanskelig å få alle tråder til å til å henge logisk sammen i saken Covid19-Pandemien og de giftige mRNA-vaksinene. Men noen ganger dukker i medielandskapet tegn opp, som denne artikkelen fra Peoples Voice.

Fra pressekonferansen den 1. juni 2024, Rumble, her, den håpefulle utvikling vedrørende de kriminelle forhold som ligger bak covidpandemien og vaksinene som nå finner sted i USA, kan komme til å smitte over på den europeiske befolkning.
Den tyske advokat Beate Bahner, nr 2 fra høyre, ble arrestert og tvangsinnlagt i en psykiatrisk institusjon da hun tidlig under covidpandemien forsøkte å protestere mot de rigide forholdsregler fra tysk RKI, helsemyndigheter og rikspolitikere, det er de samme maktfolk, de samme maktmidler i Tyskland som her til lands, se avisen Die Welt, her. Tøff dame.

Den har mye for seg. Ikke bare faktaopplysningene stemmer, slik jeg ser det, men også den motstand og avsky Tedros Adhanom G., Verdens Helseorganisasjon og deres forhandlinger nå i mai 2024 i Geneve har vekket rundt om i Europa. En reaksjon som vitner om en sunn rakryggethet.

Det er bare igjenblivne norske rikspolitikere, statstjenestemenn- og kvinner som ennå ikke har klart å begripe dette: At Verdens Helseorganisasjon allerede i mange år har vært en mafia, langt ute i de dypeste, ekstremt kriminelle farvann. Fordi de opererer på globalt nivå. På tross av de mange døde og skadede etter WHOs promoterte massevaksinering, på tross av de mange lik av modige personligheter som offentlig stilte seg i opposisjon til WHOs ledelse, tror våre egne ennå at WHO har gode og ærlige hensikter, som vil verdens befolkning det aller beste.


Hør og se de internasjonale advokaters pressekonferanse fra 1. juni 2024, under ledelse av den sveitsiske advokat Philip Kruse om WHOs 77.ende verdens helseforsamling. Hør det gripende engasjement og dype forståelse av situasjonens alvor hos noen av deltagerne, her.


En av pandemiens og covidvaksineringens sentrale personligheter Anthony Fauci, må i disse dager la seg forhøre i US Congress. Representantene plukker hans mange løgner fra hverandre og serverer dem på et fat. Ikke bare har han løyet for offentligheten med alle katastrofale konsekvenser det har hatt for den jevne mann i USA og Europa, han har også beriket seg på umoralsk vis (Politico, her). Han og Gro Harlem Brundtland satt i samme styre i WHO. Se Twitter, her.

Artikkel skrevet av The Peoples Voice

Pressemelding fra US Gov, her.

CIA oppfant mRNA-teknologien i samarbeid med Bill og Melinda Gates Foundation, World Economic Forum og Rockefeller Foundation, ifølge et bombe-vitnemål fra en CIA-agent. Han innrømmer at COVID-vaksiner ble utviklet som et biovåpen for å kontrollere menneskeheten. I følge agenten og lekkede topphemmelige dokumenter var COVID-pandemien en psyop, igangsatt av CIA for å få menneskeheten til å marsjere i takt mot den totale kontrollstat.

COVID-mRNA-vaksiner ble ikke utviklet under Operation Warp Speed, men var allerede ferdige og ventet på klarsignal i minst 10 år før pandemien kom. Disse avsløringene er alle støttet opp av fullt etterprøvbare dokumenter og kilder. De vil bety undergang for eliten hvis vi sprer denne informasjonen til mange nok mennesker. For tre år siden skrøt Klaus Schwab åpent om at World Economic Forum og deres globalistiske venner var på vei til å få total kontroll over menneskeheten innen år 2030.

Men han tok feil. Dessverre for den globalistiske eliten, svinner deres autoritære visjoner om mikrobrikker, friluftsfengsler, CBDC (digitale penger) og obligatorisk vaksinasjon raskere enn Yuval Noah Hararis hårfeste.

Verdens folk våkner, og eliten er nå i panikkmodus, livredd for å måtte yte rettferdighet for sine forbrytelser mot menneskeheten. Men det er ikke bare Gates. Schwab har dukket opp som en global hatfigur, ettersom vanlige mennesker endelig våkner opp til hans agenda for å slavebinde menneskeheten.

Fauci må stå til rette i US Congress, Twitter, her, tenk når Bjørn Guldvåg, Nakstad og Erna Solberg må svare for seg i rettsalen i Oslo, under risiko å bli idømt lange fengselsstraffer samt å bli fradømt all sin formue?

Når historikere ser tilbake på dette året, vil det bli husket som øyeblikket den globalistiske elite røpet hva de egentlig hadde i tankene og begynte å miste grepet om makten. Hver uke mottar vi flere lignende gode nyheter. Verdens helseorganisasjon har blitt tvunget til å suspendere lanseringen av sin kontroversielle pandemiavtale, på grunn av tilbakeslag fra millioner av innbyggere som krevde rettferdighet for forbrytelsene begått av eliten under pandemien.

Advokat Renz mot CIA og Covid19, en mann med usedvanlige begavelser og ikke minst, kraft, dukket for alvor opp i den amerikanske offentlighet under covidpandemien, se video, her eller klikk på foto.

Beklager Tedros, folket reiser seg mot din globalistiske visjoner og avviser dine planene for Agenda 2030 og Den nye verdensorden. Men ikke tro at du blir irrelevant. Vi vil gjerne se deg under Nurnberg 2.0-rettssakene, hvor du vil bli holdt ansvarlig for dine forbrytelser mot menneskeheten. Men enda bedre nyheter er listen over de gjerningsmenn som skal stilles til ansvar i Nurnberg 2.0, fordi listen akkurat ble mye lenger, takket være vitnesbyrdet fra CIA-agenten som innrømmet at COVID-pandemien og mRNA-vaksinene var en CIA PSYOP planlagt mange år i forveien.

Globalistene prøver å gjøre oss alle fattigere og ødelegge det som er igjen av økonomien. Biden-regimet følger alle WEF-diktatene til punkt og prikke. De vil bokstavelig talt at du ikke skal eie noe og late som du er lykkelig. Det er ingen spøk… Tom Renz er en Ohio-basert advokat som har reist seg til å bli en juridisk kraft i kampen for å holde Global Elite til ansvar. Renz har utviklet en rettssak mot EcoHealth Alliance, med påstand om deres engasjement i å skape SARS-CoV-2 med KKP og Wuhan Lab. [Video av Tom Renz vitnesbyrd i retten angående journalene fra 2014 som han fikk fra en infanterisoldat stasjonert i Fort Riley, Kansas, som viser at soldaten mottok fem Moderna “immuniserings”-skudd for COVID-19].


Tom Renz: “Jeg kommer ikke til å gå offentlig ut med at dette beviser at vaksinene ble produsert for fem, ti år siden, eller at tidslinjen var en fullstendig svindel. Min holdning er at vi anbefaler alle å se nærmere på dette. Og hvis vi skal stille spørsmål, bør vi stille godt formulerte spørsmål. Var Department of Defense (DOD) og CIA involvert i dette. I hvilken grad? Hvor lenge har de vært involvert? Dette ble produsert i et laboratorium hos en av USAs største fiender … og det var ikke bare DOD og CIA som var involvert i utviklingen av pandemien …”


Produksjonsselskapet Resilience

Advokat Tom Renz i retten i Ohio, fra Facebook, her. Skal ikke utelukke at hans dypt treffende formuleringer om pandemiens bedrageri har ført til forandringer i folks oppfatning med seg. Et intervju med Renz på Youtube, her.

Det er de gamle kjenningene, the “usual suspects,” som utgjør den globale elite. I 2021 betalte Moderna et antatt nytt farmasøytisk produksjonsselskap kalt Resilience til å masseprodusere deres COVID-19 mRNA-vaksiner som skulle selges ut til alle land i hele verden, hjemmeside, her. Selskapet går under flere navn som P. Diddy, Nanotherapeutics, Nanosphere Inc., Ology Bioservices og Government Resilience Services.

Kanskje får du inntrykk av at de prøver å skjule noe?

Som Destiny Resendes rapporterer, er Resilience full av interessekonflikter, spesielt innenfor etterretningsmiljøet. Investorer i Resilience inkluderte Google, Lux Capital, Magnetic Ventures og 8VC. Og administrerende direktør i selskapet fungerte også som seniorrådgiver for Pfizer, ifølge databasenettstedet Crunchbase. Resendes avslørte at styremedlemmer og investorer knyttet til disse selskapene inkluderer Council on Foreign Relations-medlemmer, et styremedlem i Bill & Melinda Gates Foundation, CIA-tilknyttede selskaper, Merrill Lynch og Rockefeller University. I tillegg fungerte tidligere FDA-kommissær Scott Gottlieb som styremedlem i Resilience.

Nanosphere and Nanotherapeutics, også kjent som Resilience, har utallige kontrakter med myndighetene angående biologisk krigføring og genspesifikke sensorer ønsket av DoD, bemerket Resendes. For å legge fornærmelse til skade, ble Resilience til og med benyttet av World Economic Forum for å lede Davos-panelet om cybersikkerhet. De tror virkelig vi er dumme. “Et biofarmasøytisk selskap på cybersikkerhet? Ok, jada, gå og kjøp den Moderna-boosteren, hvis du tør,” skrev Resendes. Ikke glem at CIA bestakk sitt eget COVID-19-opprinnelsesteam for å avvise Wuhan-lab-lekkasjeteorien, ifølge flere varslere fra byrået. Etterretning er farlig kompromittert, advarte CIA- og FBI-varslere. Du er ikke den eneste som rapporterer dette, men jeg leste rapporten din om det i morges. Dette er noe du har advart om ganske lenge [Video av kongressens vitnesbyrd fra Michael Shellenberger forhørt av senator Josh Hawley].

Josh Hawley: “Påstandene stammer fra en varsler som har kommet frem til huset, en varsler fra Central Intelligence Agency. Jeg har brevet, det relevante brevet her fra House Oversight Committee. Varsleren hevder at et CIA-team ble betalt for å endre sin vurdering av opprinnelsen til COVID-19. Har jeg skjønt rett? Er dette din forståelse av rapporten?” Se science.org, her.

Forfatter og journalist Michael Shellenberger mener at “Greta Thunberg is an end stage product of the climate religion”, her.

Michael Shellenberger: “Og akkurat på det helt spesifikke punktet med at vi var de første som identifiserte de tre personene som fikk koronaviruset i Kina. De var menneskene som jobbet med forskning om funksjoner i Wuhan Institute of Virology. Wall Street Journal bekreftet vår rapportering to uker senere.
Og så, jeg tror det var noen dager eller en uke etter dette, kom ODNI-rapporten ut og den avslørte ikke denne informasjonen. Og vi hadde flere kilder, Wall Street Journal. Vi aner ikke om kildene til Wall Street Journal var de samme, men jeg tror vi tydeligvis ser mye maktmisbruk som forekommer i flere utøvende byråer.”

“Så vi har sett det med FBI. En av tingene vi la merke til i går var at vi så perverse insentiver i FBI for å gå etter såkalt “voldelig ekstremisme i hjemmet”. De foreslo å trekke agenter ut av ting som utnyttelse av barn, og fyrte i tillegg oppunder et sett med saker som spesielt så ut til å være rettet mot å spre desinformasjon rundt ideen om at det er en betydelig økning av innenlandsk ekstremisme. Vi tror ikke at bevisene viser det. Og nå ser vi denne rapporten som antyder at det var en FBI-varsler som sa at seks av de syv analytikerne mente viruset lagt i et laboratorium? Og nå hadde de skiftet mening i et bytte mot en bonus eller et slags økonomisk insentiv?” Se

Det er ingen vei tilbake. Mange av elitene flykter som rotter som forlater et synkende skip, mens andre trykker på panikk-knappen i et desperat forsøk på å erstatte frontfigurene og gå videre med den djevelske blodtørst. Skal vi tilgi og glemme, gi dem amnesti og la dem omgruppere seg og få nye navn? Eller er det på tide med Nurnberg 2.0? Folket har talt og slik skal det være.


Originalartikkel, her

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

4.5 2 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

21 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
1 dag siden

Jeg nevnte AOC i forbindelse med demon face. Jeg så videoen av Tom Renz og han har også demon face. Jeg vil stoler ikke på han. Jeg tipper han er controlled opposition. På bildet øverst i artikkelen står en mann med kinnet vendt mot kameraet. Han står foran Fauci. Han har demon face. Jeg ser det fra siden.

Jeg ser ikke det samme som de beskriver som i demon face-syndrome. Jeg har ikke sett det veldig mange år. Jeg hadde også en drøm. Et rundt ansikt så ut som en demon. Jeg hørte «hoder vil rulle». Det runde hodet rullet. Ansiktet var veldig likt George Soros. Så begynte jeg å se dem. Nå er de tydeligere. Jeg venter spent på om andre begynner å se det samme. Da blir dette gøy.

Veldig rart at de begynte alle i MSM å snakke om dette.

Her var et annet morsomt nyhetsinnslag.

Pia
Pia
Anonym
2 dager siden

Sven-Inge Johansen,
Ønsker annen dokumentasjon på det CIA sa. Har søkt, men ikke funnet. 
Har du noe?

ken
ken
Anonym
5 dager siden

Lege Jørn Eikemo (leder for Foreningen for Fritt Vaksinevalg) om hvorfor covid-19-vaksineringen bør stoppes umiddelbart!

https://frittvaksinevalg.no/kunnskap/vaksine/jorn-eikemo-kjemper-mot-vaksinetvang/

S Vang
S Vang
Anonym
6 dager siden

Såg fra Kongresshøringen som du refererer til på You Tube.Men bare de 9 minutter kongresskvinnen Marjorie Taylor Greene grillet Fauci under stadige avbrytelser om å måtte snakke anstendig og forholde seg til kongressens standard prosedyrer ved disse høringene.Faren ved dette regelverk er at de virkelige superskurker som Fauci får “slippe unna”,selv om Representant Greene viste til Fauci sine løgner og overtramp mot den Amerikanske befolkningen.I mine øyne er Marjoire Taylor Greene en superhelt av en politiker som vi i Norge ikke er i nærheten av ha hatt noengang i det Norske Storting.Er stor fan av henne! Ved 1:57:30 ut i denne film får vi se Greene i aksjon. https//www.pbs.org/newshour/politics

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  S Vang
5 dager siden

Takk for svar,det er mulig jeg gjør ting feil og ikke får frem lenken slik at filmen kan vises. Beklager!

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  S Vang
4 dager siden

Her har du linken, Mr Vang:

Link til hva du vil. Jeg gir ikke noe negativ respons, men prøver å få deg til å se fra andre synsvinkler. Fauci kommer godt ut av dette i mainstream-folkets øyne. Her er artikkelen fra PBS: https://www.pbs.org/newshour/politics/watch-live-fauci-testifies-on-covid-19-origins-and-response-in-gop-led-house-hearing
Trykk på linken øverst i videoen eller nederst der det står “YouTube”. Da kommer du til Youtube-siden deres. Når du er der kan du trykke på en knapp som heter “Del”. Finner den under videoen, der du kan trykke tommel opp og ned. Da kommer det opp et vindu med en link du kan kopiere. Hvis du har satt videoen på pause ved 1:57:30 så får du tilbud om å hake av oppstart ved det tidspunktet. Husk at mange vil se MTG som bare en bråkmaker med masse useriøst mens Fauci blir fremstilt som rolig og seriøs. En mann holder opp en plakat til Bannon’s War Room, der slike “Crazy Conspiracy Theorists” holder til. Det er psykopatenes oppskrift på manipulering og inngjerding av sau. Veldig syke folk inne i det huset der. Det er sirkusforestilling på et sinnssykehus. Men de var kloke nok til å gi seg selv fritak mot Trump-vaksinene. Folket fikk høre “Screw Your Freedoms”.

Viktig å få med seg Garcia som taler etter MTG. Han skulle egentlig ha snakket før MTG. Spol tilbake noen sekunder før MTG begynner, så hører du det. Det hun sier er ikke dårlig, men tenk bare hvordan mainstream-folket opplever det. Hun oppfører seg egentlig dårlig og respektløst i deres øyne. Hun får sagt veldig lite og åpner opp for Garcias hylling og tilbedelse av Fauci og de dødelige vaksinene. Trump kaller seg selv vaksinenes far, BTW. Mens MTG taler ser vi tom en fotograf med maske. WTH, liksom. Men mainstream-folket vil fortrekke dette Fauci-kreket og de som ikke gjør det blir guidet til Trump, selv om han pushet turbokreft-sprøytene. De vil også bli guidet til Steve Bannon som sier noe bra, men leder folket til Trump og Israel. Bannon viser til People’s Voice fordi da kan de groome folket som psyko-pedoene lokker med seg barn inn i sin van.

Jeg har fulgt X22-Dave i mange år. Samme med SGT Report og Alex Jones + mange, mange flere. Jeg hadde tenkt å dele med deg den eneste som jeg liker av dem i dag. Det er Sarah Westall. Grunnen til det er at hun viser flere sider av en sak. Hun tør å kritisere Israel, Trump og hva det måtte være. Hun viser et godt eksempel på det å være kristen, slik sett. Hun kaller seg det.
Så da jeg skulle anbefale en link, så jeg en ny video som så interessant ut.
Hun forteller at hun ble nektet av Alex Jones og Banned.video. Hun er fortsatt ikke tillatt på X/Twitter. Sarah virker å være en bra dame. Resten har skuffet en etter en.

Greg Reese virker å være grei. Jeg likte veldig godt hans rapport fra Russland. Han sier at russere ble hardt rammet av Sputnik-vaksinen og at russerne har samarbeidet med Vesten om å mikse russisk og vestlig vaksine (gift). Russerne stoler mindre på myndighetene og folket står mer samlet enn amerikanerne. Men det er fordi de har funnet tilbake til kristne verdier. Det er det samme som jeg også har stått for. Ikke ta del av all krangel og sirkus, men heller trekke seg ut av det. Fokusere på egne ting istedenfor det gitte narrativet. Gå ut av “Egypt” og fokusere på positive ting. Dyrke fred og de gode tingene. Ikke ta del i hat og ikke bli dratt inn i krangel og sirkus. Bli bevisst på feil i fortiden og ta lærdom og lev etter det. La Alex Jones og all slags krigspropaganda blåse forbi som om det var bare et surt vindkast. Viktig å ikkebli dratt inn i det politiske sirkus.

Jeg tror Greg Reese blir brukt til å dra gode folk inn i Alex Jones-sirkuset. Jeg fulgte AJ en stund. Jeg stakk innom da Pandemien startet. Da hadde vi en slags kommunikasjon. Han svarte på ting jeg skrev på en nettside gjennom sine sendinger. En nettside jeg viste til alt som var av alternative nyhets-kilder. Da jeg skrev at han burde starte live-sendinger bla fra Norge, viste han et intervju fra gaten i Norge. Det var rett etter at jeg skrev. Slikt skjedde hele tiden. Men stort sett ville han fortelle og ikke høre. Jeg kuttet han da han sparket David Knight. Da jeg fortalte at Musk var en velsignet av 666, promoterte han Musk. Neste skritt var å danne “Team Humanity” sammen med Musk. Jeg forteller sannheten om det som skjedde. Før dette fortalte jeg han at han kom til å møte en “Bumpy Road”. Han hadde gått hardt ut og latterliggjort Anons. Beskrev dem som idioter. Men han støttet samtidig Trump. Q og Trump er samme sak. Alex Jones sin jobb er å trekke alternative og latterliggjøre dem, slik som han gjorde med Anons. Lede dem til Joe Rogan, Steve Bannon, Tucker Carlson og alt av sionist-skrømt.
Steve Bannon er stolt sionist. En NA-tional ZI-onist state, Israel. Babylons tempel i Israels navn.
https://www.timesofisrael.com/at-zoa-event-bannon-asks-jews-to-join-his-war-on-gop-establishment/
Sarah Westall skiller seg ut: https://rumble.com/v4zteiq-cults-on-the-left-and-right-compromised-media-alex-jones-fbi-raid-w-shannon.html

A Jones er veldig dårlig på å gråte. Det er flaut å se på. Men psykopatene gjør slik som dette. De vil forsøke å få fremstilt seg som offer og vekke sympatien. AJ vil hele tiden forsøke å dra våre sinn inn mot WWIII, nuclear war, Armageddon og alt annet enn fred. Military is the only option, sier Q. Folket blir dratt inn i demoners narrativ. At det gode skal gå til krig mot det onde. At man skal ha borgerkrig. MAGA skal ut i gatene og gjøre opprør for Disinfowars. Deretter skal folk gjøre det samme igjen og igjen. Hvis Trump blir fengslet, nektes å stille, valgfusk etc. Man lærer opp folket til å følge demoner. Anons må vekkes og gå ut av Q-sirkuset.

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
3 dager siden

Det er en grasrotbevegelse som rører mer og mer på seg i USA. De har forstått at DC bare er sirkus. De organiserer seg lokalt og engasjerer seg for å få til endringer. For veldig mange var January 6th ekstra viktig. McCarty ble valgt som speaker etter å ha lovet å publisere all video fra hendelsen. Hvis ikke McCarty fulgte opp listen med krav så ville han bli sparket. MTG ble sett på som forræder etter at hun ble kjøpt av McCarty og fikk sine posisjoner. Stormen mot henne var virkelig intens. Mange mistet troen på politikk akkurat på det tidspunktet. McCarty gjorde ingenting av den avtalen de forhandlet frem.
https://www.thegatewaypundit.com/2023/09/matt-gaetz-discusses-mini-rebellion-kevin-mccarthy-wont/
Man kan prøve å Google hvorfor McCarty ble kastet og se om Gaetz krav kommer frem.
Det er godt gjemt.
Mike Johnson kom inn etter det. En erke-sionist som kom akkurat som bestilt for Israel. Alt dette er kjøpt og betalt. Systemet er gjennomkorrupt. Samme i FN. Satan sitter med veto-rett og ingenting kan skje. Bare sirkus. Alle er enige.
https://www.thegatewaypundit.com/2024/05/icc-arrest-warrant-netanyahu-unlikely-unenforceable/
MTG gikk for McCarty og vant personlig på det. https://www.msnbc.com/the-reidout/reidout-blog/marjorie-taylor-greene-kevin-mccarthy-republicans-rcna128604
Nå vil hun prøve å forhandle seg til personlig vinning igjen. Dama er syk i hodet. Nå går hun etter Mike Johnson for å skvise mer ut av dritten. Så er det kanskje noen stemmer å få på det også?

KTA
KTA
Abonnent
8 dager siden

Så da var det sant at Sveits ville arrestere disse kjeltringene i Geneve (WHO, WEF). Selv om folk som Schwab hadde diplomatisk immunitet. Denne videoen her ga meg litt håp for en tid tilbake. Man hører jo ingenting fra Schwab lenger og vi hørte bare at han hadde trukket seg som leder

https://www.bitchute.com/video/3VWuZDCg49us/

S Vang
S Vang
Anonym
8 dager siden

Flere ganger har jeg hørt følgende blitt sagt i en Podcast fra USA som jeg jevnlig har lyttet til siden sommeren 2018: “De (kabalen) hadde planer om å la det globale lockdown scenariet fra 2020 holdes i drift i ca 7 til 10 år frem i tid (2030 som du sier) for å få en fullstendig kontroll på menneskeheten og ta livet av milliarder av oss på denne planeten da alt ville ha stoppet opp i påvente av at vaksinen ville ta like mange år å bli ferdigstilt.Dette ville blitt superlockdown med vanvittige konsekvenser for oss alle! ” (sitat slutt). Men var det ikke en viss person som kom dem i forkjøpet ved å si at vaksinen var klar etter få måneder i 2020 og at han selv hadde brukt Hydroxyclorokin og ble selv frisk etter ca 3 dager etter å ha vært “rammet” av Covid 19? Han fikk som vi husker massiv kritikk pga denne uttalelsen. Denne personen hadde disse to valgene om min info skulle være riktig-la lockdown politikken pågå til ca 2030 eller finne en annen løsning for å åpne opp og la verden komme i gang igjen.Dette stemmer med det du sier at Claus Schwab hadde planer om å få full kontroll over oss alle innen 2030 (de av oss som ville overleve).Ja de er nå helt riktig i full panikk da ingenting ser ut til gå deres veg.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sven-Inge Johansen
8 dager siden

Artikkel er 100% korrekt. Alt dette viste vi allerede i 2014.

Husker jeg så filmer fra Antony Patch og Nicolsen 1968 om at de hadde skapt en mRNA injeksjon for kontroll og befolkningsreduksjon som skulle endre DNA fra dobbel helix til trippel helix, en ny slaverase under Satan. De injiserte er ikke lenger mennesker men derimot hybrider.

Siden folk ville nekte å ta injeksjonen så ville de fake en koronapandemi i 2019/2020 for å få folk til å gå fra å nekte å ta den til å kreve å få den først. Mediene deres skulle ta seg ev den jobben.

Meg og mange andre postet mye filmer og kommentarer om det nøyaktig slik det ble allerede i 2014 og etter det. Seff til stor latter fra skepsis troll. Nå er alle trollene døende hybrider. Den som ler sist………

Norge sto frem med verdens dummeste befolkning, 93.48 % over 18 år lot seg lure/presse til å injisere giften.

Jeg hadde aldri i tankene mine at så mange ville la seg lure.

Det brenner under føttene på makteliten og hva gjør makteliten for å redde egen ræv ? Joda det samme de har gjort til alle tider når folket vil henge dem opp i stolper …. De starter krig for å samle folket mot en felles fiende for å ta fokus bort fra seg selv. Jo mer det brenner, jo mer desperate.

Nå prøver NATO direkte å få i gang atomkrig med å utslette Russland tydelig varsling system for atomraketter for å tvinge Russland til første angrep eller gå under.

Heldigvis har makteliten bygget atombombe sikre bomberom til oss alle …… Ææ…. de har vist kun bygget et eneste ett og det er kun til seg selv for våre penger i Norge.

Det kan bli en varm sommer. bra våre kjære folkevalgte har sagt at vi må skaffe beredskapslager for en uke så vi overlever atom-vinteren ;)

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Sven-Inge Johansen
6 dager siden

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Sven-Inge Johansen
8 dager siden

Takk for positiv tilbakemelding! Det var Dave fra X 22 REPORT satte frem dette “bildet” . (Hørtes ikke helt bortreist denne karen nei!).

Anarchapulco
Anarchapulco
Abonnent
Svar til  S Vang
6 dager siden

Dave fra X22 Report tar Kognitiv dissonans til nye høyder. Problemet er at hans religiøse følgere velger bare å se det som passer inn i deres bilde.
Dr David Martin kaller Trumps signering av EO i 2019 en signering av amerikaneres dødsdom. Han åpnet opp for bruk av DNA, mRNA, nano-teknologi- vaksiner dagen etter at Fauci, Kina og Bill & Melinda Gates Foundation erklærte å sette i gang planer om å få folk til å akseptere den nye teknologien. Dagen etter kom det en Executive Order fra Trump som har ført til at millioner har mistet livet og enda flere millioner har blitt syke.
https://www.bitchute.com/video/IHYZ6nAVZxnk/
Trump pushet dette gang på gang. Jeg så og hørte folks booing med en gang han pushet dritten. Han måtte trå forsiktig der.
https://www.bitchute.com/video/xetvofD367LV/
Trump gjorde dette
https://x.com/cantsuicideus/status/1329153039081435136?s=09
Her kritiserer han Cuomo for å ikke tro på vaksinedritten hans:
https://www.bitchute.com/video/zwyBCOsgC2QT/
Trum er en kriminell og slikt straffes. Samme med MTG og alle andre som er med i det sirkuset.
De er enig i det meste:
sanhedrin-asks-putin-trump-build-third-temple-jerusalem
De sier hva folket vil høre og gjør hva Satan befaler.

Russia Today
Russia Today
Abonnent
Svar til  Anarchapulco
5 dager siden

BRAVO for oppsummeringen.
Kloner ved makten sier hva sauer vil høre og gjør som satan befaler.

S Vang
S Vang
Anonym
Svar til  Anarchapulco
3 dager siden

Den globale maktkampen går langt dypere enn hva de fleste av oss tror!.Det finnes aktører der ute som spiller ekte personer som egentlig er spillere av motparten i mesterlige forkledninger.Et tips er Joe Biden.Det finns et lite avvik der i utseende i forhold til originalen.Se alle bilder av ham på Wikipedia!.Men selvsagt-det er opp til hver enkelt av oss hva vi vil tro på! Jeg vil ikke tvinge min kunnskap over på noen!

« Forrige artikkel

WHO-forhandlingene var ikke ferdige, alikevel

21
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x