The Hunger Games: Et opprør mot autoritetene

2K visninger
2 minutter lesetid
2

Ungdommen som ser filmen The Hunger Games må forstå at «en blind tro på sine ledere vil føre til døden», sier skuespiller og regissør Donald Sutherland.

Av Matt Agorist.

Skuespiller Donald Sutherland har nettopp sluppet en «bombe» i hodet på det militær-industrielle komplekset.

(Det militær-industrielle kompleks, interessefellesskapet og samarbeidet i USA mellom det militære apparatet og de store virksomheter innenfor rustningsindustrien, hvis produksjon forutsetter langsiktig planlegging og store statlige bevilgninger., Store danske leksikon, overs.)

Sutherland, som spiller president Coriolanus Snow i kjempesuksessen «Dødslekene», ble for ikke lenge siden spurt om hva denne serien egentlig handlet om – og han sparte ikke på kruttet.

Hvis det er spørsmål om hva dette egentlig dreier seg om, så skal jeg si det rett ut: Det dreier seg om de som tjener penger på alt mulig. Krig dreier seg om penger. Den handler ikke om «å redde demokratiet i verden» eller om «kongen og fedrelandet». Slikt er bare drittpreik.

Det handler om fortjenesten til de 10% rikeste, og ungdommen som ser denne filmen må forstå at for fremtiden er «en blind tro på lederne, noe som vil føre til at en blir drept», som Bruce Springsteen sier.

De som har våknet opp og forstår hva krigsmaskinen egentlig dreier seg om, og som har sett filmene eller lest bøkene, har uten tvil sett det bakenforliggende temaet om motstand mot autoriteter og krigskrefter. De som enda ikke har fått dette med seg ennå må merke seg det Sutherland sier.

hunger games
Det er viktig at så mange som mulig blir klar over det budskapet «dødslekene” egentlig bærer med seg – å beskrive eliten som det de egentlig er: kriminelle.

Det er ingen tvil om at krig dreier seg om fortjenesten til noen ytterst få mennesker. I virkeligheten er det helt rett det generalmajor Smedley Butler, to ganger mottager av tapperhetsmedaljen, sa i en tale:

«Krig er svindel. Det har det alltid vært.»

Den er sannsynligvis den eldste virksomheten, den mest lukrative og ihvertfall den mest ondsinnete som finnes. Det er den eneste internasjonale virksomheten av virkelig betydning. Det er den eneste hvor fortjenesten regnes i dollar og tapene i antallet døde.

Denne typen svindel er best beskrevet som noe som ikke er det som det ser ut til for flertallet i befolkningen. Bare en liten «utvalgt» gruppe vet hva det egentlig dreiser seg om. Den er organisert for at noen få skal kunne tjene på det, på bekostning av alle andre.

Krigen gir enorme fortjenester til noen ytterst få mennesker. Under 1. verdenskrig økte antallet millionærer og milliardærer i USA med 21 000. Mange ofret både blod og skattepenger i denne krigen. Hvor mange av krigsmillionærene som svindlet på skatten, er det ingen som har tall på.

Hvor mange av disse millionærene brukte gevær? Hvor mange av dem gravde skyttergrav? Hvor mange av dem erfarte hva det ville si å leve sulten i rotteinfiserte skyttergraver? Hvor mange av dem tilbrakte søvnløse og fryktelige netter men de prøvde å finn skjul for granater og kuler? Hvor mange av dem sloss med bajonetter (kniver festet til geværet, overs.) mot fienden? Hvor mange av dem ble såret eller drept i kamp?

Sutherland tar feil om en ting. Det er ikke 10% av befolkningen som tjener på krig. De som tjener på krigen er en ytterst liten gruppe, ikke i nærheten av 10%. Det er den herskende eliten. Det er våpenprodusentene, våpenhandlerne, topp-politikerne og selve staten. Alle andre, inkludert de som dør i krigen, er egentlig bønder på sjakkbrettet (altså, de kan ofres, overs.). De er tannhjulene i maskineriet – det maskineriet som bare er bygget for å spre død og ødeleggelse.

Det er viktig at så mange som mulig blir klar over det budskapet «dødslekene” egentlig bærer med seg – å beskrive eliten som det de egentlig er: kriminelle.

Knut Lindtner

Knut Lindtner er pensjonert psykolog og skriver om det som skjer i verden. Slik han oppfatter det, er den informasjonen vi nå får om verdensbegivenhetene så fordreid at det er nødvendig med korrektiver - alternativ informasjon. I virkeligheten er det i dag store mediehus som bestemmer hva som skal skrives og ikke skrives, hvordan det skal skrives, hvilken oppmerksomhet visse begivenheter får og hvilke som ikke får. I vår del av verden eier storkapitalen mediehusene og dermed de «korrekte meningene». Hans artikler er et lite pip i det store koret som må bygges mot trollet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

2 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
8 år siden

Bare siste 100 år er 260 millioner myrdet av egne myndigheter og hver eneste en ble drept for at vedkommende stolte på egne myndigheter, samtlige folkemord har startet like i etterkant av at myndighetene har innført våpenkontroll, mao at man tar fra privatpersoner våpen der bare politi og militæret skal bære våpen. Globalistene ønsker seg en verden som i Hunger Games, en liten søkkrik elite og en stor slaveklasse plassert i store byer under streng overvåkning og kontroll, Snart får vi en ny Snow og snart vil massene nok en gang marsjere mot Capitol i vårt 76 Hunger Games og knuse despotene og vinne friheten tilbake :)

Metoden globalistene bruker til å innføre et globalt diktatur er like enkel som den er genial, send inn millioner av immigranter med en lett miks av terrorister og bruk denne invasjonen til å ribbe folk for frihet, personvern, borgerrettigheter og privatliv. det er alltid Problem, Reaksjon og løsning som gjelder.

Den kommende krigen der de skal bruke lojalister til å redusere oss selv kommer til å føre til massene slår seg sammen mot en felles fiende, snart er det globale diktaturet på historiens søppelhaug og en ny æra kan starte.

Det 76 Hunger Games i filmen refererer til år 5776 i den hebraiske kalender som går fra 23 sep 2015 til 23 sep 2016, År 1776 er jo også året USA og Illuminati ble fødd, derav 76 som er den kryptiske koden for Hunger Games 76 i filmen.

Ikke glem at lykkelige slaver er frihetens verste fiende. :)

Glem heller ikke at det bor en Katniss Everdeen i oss alle ;)

The Hunger Games: Mockingjay Part 2 Official Trailer – “Welcome To The 76th Hunger Games”

Atle Johan Løvaas
Atle Johan Løvaas
Abonnent
8 år siden

Ikke bare penger. Også for å redusere verdens befolkning – de unyttige etere. Hvor mange mennesker er det som IKKE blir født etter en krig der 50 millioner mennesker slaktes ned?

« Forrige artikkel

Tyrkiske offiserer stanset våpentransport til IS: Anklaget for forræderi

Neste artikkel »

Tyrkias president: Har dere bevis går jeg av

2
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x