Med økt overvåkning følger massearrestasjoner

9.4K visninger
4 minutter lesetid
170

Er du med i en politisk aktiv gjeng? Skriver du leserinnlegg og brenner for èn sak? Kritiserer du staten som den er? Går du på internetsider som er flagget? Politiet i Storbrittania bruker overvåkningsdirektivene til kraftig politisk kartlegging. De sløser skattemillioner på latterlige masse-arrestasjoner som du vil få se ulike videoklipp fra – i forkant av det majestetiske bryllupet som overskygger det blodbadet Katie blander seg inn i, det samme som Diana måtte bøte med livet for å forlate, etter å ha reist rundt den plyndrede jorden og opplevd arrene og traumene det britiske koloniveldèt etterlot som fortsatt må gjennopplevs etter så mange år, med nye ekspansjoner og okkupasjoner. Lenge leve dronningen og ingen andre!

Charlie Veitch, bedre kjent som The Love Police, en gate-teatralsk fredsbudbringer med èn megafon og varme klemmer til oppsøkende ytringsfrihetskverrulerende politimenn i Storbrittania de to årene han har holdt på med millioner av hits på YouTube og utallige videointervjuer med forskjellige nyhetsstasjoner, bl.a disse; TV2 nyhetene, som ikke har hjerte nok til å  skrive om den ulovlige før-kriminalitets arrestasjonen dagen som forekom etter norske journalisters besøk.

Professor i antropologi og hans venner før-kriminalitet arresteres langt utenfor monarkets rekkevidde. Hva er de så redde for ? Er det en tale han ville holde for en stor forsamling som virket vanærende eller avslørende for majestene forran mediene tilstedet? Dette må bety at staten på forhånd må ha overvåket høyskole-lærere og kartlagt deres mentale-tilhørlighet? En sikker kvalifikasjon for pågripelse i forkant av store begivenheter hvor muligheten for etterlengtet forandring er tilstedet, er denne over alle andre;  «for stort publikum og inflytelse», men hvordan forklarer det neste pågripelse?

Ungdommer med guitar og anarkist-flagg står og synger «we are living in a facist state»(1min ut i filmen) mens kamera ruller i hånda på en kamerat. Det var ikke bare èn politimann som bekreftet det uanmeldt, men et fotball-lag som kastet seg over guttene og bortførte dem til et sted der ingen vet hvor de må tilbringe natten hen. Hvem var disse ungene fare for ? Seg selv? Slik lyder tankediktaturets forskrifter, og vi har blitt advart mange ganger før, så hvorfor skulle ikke skyggeregjeringene dra i en slik snor igjen?

«De kom først for sosialistene, og jeg snakket ikke ut for deres vegne –
fordi jeg var ikke en sosialist.

Etterpå kom de for handelsunionene, og jeg snakket ikke ut for deres vegne –

fordi jeg var ingen handelsunionist.

Så kom de for jødene, og jeg snakket ikke ut for deres vegne, fordi jeg var ikke en jøde.

Etter det kom de for meg – og det var ingen igjen for å snakke for meg.» Martin Niemöller

Er det fortsatt noen der ute som tror kongefamiliene er verdens mest omtenksomme individer?
Mor Teresa var en slik beskrivelse, men hun var lut fattig men sjelerik fordi gode mennesker stjeler ikke andre lands næringsgrunnlag  og fordeler det grådigvirilsk blandt sine utvalgte få inavlede blåblodsbånd.  Diana gud velsigne hennes sjel for at hun forsøkte vekke menneskeheten til sannheten om disse reptilene som gjemmer seg bak disse elegante menneskehudene som har regjert verden med blod og jern terminiologi i 1000år. Deres handlinger, toleranse, samvittighet, moral, medmenneskelighet, strider imot alle menneskerettigheter og naturlover, de er et virus på planeten de besøkte, land etter land er etterlatt voldtektstraumer og menneskelikhauger rundt om i verden kan fortelle deg litt mer om deres menneskelige kvaliteter, om de nå er superavansert reptilsk hybridrase for gjennstå til dagen vi snitter dem bak øret, men det skal ikke mye til for å se at dette ikke handler om sjalusi mot deres juveler, men rettferdighet for blodet som drypper fra dem!!

Pre-crime og politisk-arrestasjoner forekommer globen rundt

I Oslo for en måned siden, var det utplassert 300 politimenn rundt Akershus festning  kun for NDL demonstrasjonen der hvor 10 anti-islamister møtte opp. Nyhetsspeilets reporter var tilstedet og ble arrestert og bortvist fra området kort tid etter han møtte opp, med kun et videokamera blir han omringet av 7-10politimenn i sivilbekledning som nekter å oppgi personlia og dermed bryter den norske grunnlov på film:

  • Politiloven § 20. Politimyndighet, legitimasjon og grader.

  • Politiloven sier: Den som har politimyndighet, skal under utøvelse av myndigheten ha politilegitimasjon med seg. Tjenestemannen plikter, så langt tjenesteforholdene på stedet tillater, å oppgi navn eller tjenestenummer og grad eller stilling når dette forlanges av den som tjenestehandlingen direkte angår. Den som ikke er i politiuniform, skal på forlangende fremvise politilegitimasjon såfremt han ikke er kjent av den som forlanger det.

Bortvisningen var også ulovlig og grunnløs, uten èn eneste forklaring på hvilken premisser, lovbruddverk, indiser, antagelser som må ha ført til den meget selektive bortførelsen av Armin Bahrami som heller ikke er en kjent voldsmann i demonstrasjoner eller lignende politiske sammenmønstringer, slik at politiet kan anse vedkommende som voldsagitør. Dermed bryter politiet sin lange tradisjon som beskyttere av ytringsfriheten til folket og friheten deres fra tyrranter i staten!

Et stille varselsrop om hjelp er sendt fra Stortingets representanter den 29.04.2011. Frihetsrevolusjonene på 1700tallet krevde mange liv, folk skjønte at de var i krig så de tok opp våpen istedenfor å bli et voldtektsoffer for èneveldets bastioner og armerte snikmordere. Det vi fikk var maktfordelingsprinsippet, den lovgivende forsamling der du og jeg kan velge inn våre stemmer og forsikre vår mangefoldige samviljè, eller enkelt-individeds rett til å tvile bestanden, slik at samfunnet tilpasses i altruelighet folkets nøysomhet og de folkefordelsaktige ideèr blir demonstrert i livet – Den muligheten tror ikke våre folkevalgte på lenger, hvem er det da som trekker i trådene og beslutter våre liv?

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

170 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Et knippe av din liste kan lett tillegges andre enn politiet.

– du bærer skremselslogo på armen
– du søker spenning og konflikter
– du stjeler skattepenger
– du er blitt et vandrende hatsobjekt uten tillit
– du føler at du er verdt noe før var du ingen ting
– du var kansje et mobbeoffer
– du er frontfigur i den største mobbemobben i byen
– du jobber for dyret og sprer frykt i befolkningen
– du skaper ikke fred men uroligheter
– du har så lite å gjøre at du finner på lovbrudd
– du er ikke over mennesket
– du kan aldri nedlegge ytringsfriheten
– du syntes det var tøft med alle actionheltene på TV
– du har lite temperament og mye testostoron
– du må bole mindre og løfte flere bøker

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Hvis du seriøst mener at norsk politi representerer en av verdens største kriminelle gjenger så er det synd for deg. Med slike utsagn er det ikke mulig å ta deg seriøst og det vil også være vanskelig å ta deg på alvor hvis du plutselig skulle finne på å si noe logisk en gang. Jeg vet sjangsen for at det skulle skje er mikroskopisk, men tenk om….

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Det kan jo være viktig å få med seg at mange kriminelle også har god og positiv kontakt med politiet utenfor fengselsmurene. Mange er faktisk ikke klar over at en del «gjengangere», tunge/lette kriminelle har frivillig kontakt med politibetjenter fordi de opplever det som en støtte. Politibetjenter har ofte en litt uformell miljøarbeider-rolle som gjerne ikke er så synlig eller kommer frem i media. Det bør være unødvendig å si at mange ungdommer, og voksne trenger grenser i en del situasjoner, og mange ganger står betjenter i menneskelige tragedier som ikke kan løses av andre enn dem. I iveren etter å finne alt det negative så kan det jo være greit å minne om noen av de positive sidene ved politiets arbeid.

gurid
gurid
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Politiet er bare mennesker, de kan ikke gjøre noen ting med de som styrer over dem. Fryktfabrikken har gjort det slik at politiet ikke kan handle annerledes. Vi styres alle litt av «dyret» (egoet feks), ved å bli bevisst dette (sine egne svakheter), kan vi handle annerledes. Å påpeke andres svakhet gjør ikke at du blir sterkere. Forståelse og tilgivelse gjør deg sterkere.

Michelle
Skribent
12 år siden

Colleen Thomas med gjester Live nå om det ritualistiske NWO-bryllupet:
http://www.libertybroadcastingnetwork.com/listen-live/

Du kan ringe inn og stille spørsmål og fortelle selv også:
Call (888) 626-7386 ext 67362 to speak with Colleen Thomas

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Straks nytt Live radio-program nå med Colleen Thomas:
http://www.wildcolleen.com/

Jeg tror ikke på alt fra henne, men hun er fantastisk god til å prate for seg og tar opp viktige emner imot NWO. Dessuten klarte hun seg helt utmerket i cat-fighten her forleden med selveste Arron McCollum som nesten fremsto som en dissinformant i forhold til henne:
http://camelotforum.com/index.php?option=com_kunena&func=view&catid=16&id=18649&Itemid=164

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
12 år siden

“Så kom de for jødene, og jeg snakket ikke ut for deres vegne, fordi jeg var ikke en jøde.

Etter det kom de for meg – og det var ingen igjen for å snakke for meg.” Martin Niemöller

Svært ironisk med tanke på den rådende antisemitismen på NyS.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

«Svært ironisk med tanke på den rådende antisemitismen på NyS.»

Svært idiotisk særlig med tanke på at tilhengerne av skepsisreligionen har enda ikke skjønt at de fleste NS-medlemmer er ikke antijødiske, men veldig mange av dem er antisionistiske. Antisionisme er ikke lik antisemittisme, og er slett ikke lik antijødisme, siden også arabere kan være semitter og jøder samtidig, din KU!. Lær deg først hva en semitt betyr før du begynner å drive skepsislært retorikk her på NS:
http://en.wikipedia.org/wiki/Semitic_people
http://en.wikipedia.org/wiki/Semitic

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  arifkarim
12 år siden

Tidligere har du kalt meg idiot og nå kaller du meg ku. Du har et lavmåls diskusjonsnivå Arif Karim, primitivt og lavmåls. Ikke en gang en god utskjelling får du til. Du sitter der foran tastaturet og skal skikkelig knøvle han som sa noe du følte deg truffet av, tenker deg nøye om og drar frem den verste bredsiden du kan kreere: «din KU!»

Er dette friminuttet på ungdomsskolen?

«Sticks and stones, sticks and stones.»

Du fremhever semantikk, og NyS gjemmer Jødehatet sitt bak semantikk. Bakgrunnsteppet for NyS er troen på en Jødedominert storkonspirasjon, og Holocaustbenektelsen står bunnsolid blant flere redaktører/artikkelforfattere og tilhengerskaren, inkl. deg.

Jeg vet at ordet «antisemitt» terger dere opp, så jeg kan godt bruke det klarere «jødehater» fra nå av. Det er det det dreier seg om, Jødehat, uansett hvilke ord dere pakker det inn i.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

«så jeg kan godt bruke det klarere “jødehater” fra nå av.»

LOL! Skeptiskuvitenhet – lenge leve. Ingen hater jøder her, bortsatt fra noe få tullinger som ikke klarer å gjøre forskjell mellom jøder og sionister ;)

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Da får dere begynne å «snakke ut på vegne av Jødene» da, som det står i diktet. Kan ikke se at noen har gjort det her på NyS.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

@huskarlahvot

Jeg regner selvsagt med at du med hensikt denger løs med antisemitt og jødehatstempel ved kritikk av sionismen for å skape en urettmessig likhetslinje mellom jøder og sionisme for å fremme jødehat?

Om du bruker ordet jødehat eller antisemittisme spiller ingen rolle.
Uansett hvilket ord du velger å bruke på å sniklikestille jøder med sionisme så er resultate at de som tar deg alvorlig begynner å hate jøder. Så enten er din taktikk lite gjennomtenkt eller så er du over gjennomsnittlig falsk.

Angående semitt så er det hevet over en hver tvil av de opprinnelige semittene var sumerianere og kanaanittere (rivalene til Israelitterene/Hyksosene), siden semitt kommer av bibelske Sem. Det blir derfor feil å kalle jøder semitter siden det ikke eksisterer noe bevis for at de stammer i de ovenfornevnte rivalene til Israelitterene. DVS; En jøde som er ateist er hverken jøde eller semitt på samme måte som ingen kan hevde man er etniske katolikker. Hvis du hadde satt deg inn i jødedommen (feks. nettsiden til mossaisk) så ville du sett de ikke definerer jøder som rase. Men det finnes selvsagt ekstremistiske jødiske sekter som praktiserer jødedommen som en blodsreligion og/eller blodsideologi.

klumpen
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Når jeg leser de to første avsnittene din Sigr, så står jeg igjen med stort spørsmåltegn ved hvordan du i det hele tatt er istand til å konkludere med noe sånt. Det der var noe skikkelig retorisk tull. Useriøst rett og slett.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Det var en sarkastisk innledning for å illustrere hvor tøvete og histrionisk jødehatanklagelsene er, men dog med en alvorlig undertone siden effekten og resultatet av hans anklagelser kan få konsekvenser og resultater ingen av «leirene» ønsker å bidra til. Hadde du lest resten av innlegget har du sett det, men jeg kan utbrodere.

For en forutsettning for at huskarlahvot skal ha rett i sine jødehatanklagelser (når det er sionisme, sionister og elitejøder det snakkes om) er jo at alle eller de fleste jøder er sionister og er med i en verdensomspennende konspirasjon. Først da kan man kalle kritikk mot sionisme for jødehat og samtidig ha rett.

At huskarlahvot skal ha rett i sine jødehatanklagelser forutsetter videre at sionistkritiske og sionistmotstandere selv ikke er klar over at de er jødehatere, siden de (vi) skiller på jøder og sionister, samtidig som det forutsetter at sionistkristne (dommedagskristne) egentlig er jøder i kristen forkledning.

Sagt med andre ord: Å stemple kritikk mot israel og sionisme som jødehat kan faktisk få enkelte lesere til å tro at det er liten eller ingen skille mellom sionisme og jøder flest, hvilke kan føre til at man starter å hate jøder flest.

I grunn enkel psykologi.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Sigr: «Sagt med andre ord: Å stemple kritikk mot israel og sionisme som jødehat »

Når har jeg gjort dette da? Stråene flagrer skjønner jeg.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Du gjorde det sist 03. 05. 2011 kl. 10:14 ved at du fremstiller Nyhetsspeilet som en homogen jødehatende masse. Dette gjør du til tross for at ingen skrivbente eller brukere (med unntak av 2-3 enkeltbrukere) har noen gang rettet hat eller generalisert jøder her på NS, samtidig som de aller fleste er meget flinke til å skille på jøder og sionisme i sine ordformuleringer. Så misforståelser går det ikke an å skylde på.

—————————————————-

huskarlahvot sier: 03. 05. 2011 kl. 10:14

Du fremhever semantikk, og NyS gjemmer Jødehatet sitt bak semantikk. Bakgrunnsteppet for NyS er troen på en Jødedominert storkonspirasjon, og Holocaustbenektelsen står bunnsolid blant flere redaktører/artikkelforfattere og tilhengerskaren, inkl. deg.
—————————————————–

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Hvor i det sitatet tar jeg for meg kritikk av Israel eller Sionisme , som du påsto? Pek, er du snill.

Pek også gjerne ut hva det er i det sitatet som ikke er korrekt.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

@huskarlahvot

Hele sitatet ditt er bevist for at du tar sionistkritikk som jødehat siden du anklager skrivbente og brukere som kritiserer israel og sionismen for å være jødehatere. Og du bekrefter dine ekstreme holdninger og manglende evne til å lese hele og huske innlegg som er skrevet samme dag ved å si følgende: «Pek også gjerne ut hva det er i det sitatet som ikke er korrekt.»

Alt dette ble besvart i kveld av meg før du i hele tatt spurte. Alt er feil eller feilaktig fremstilt. Det er ingen som hater jøder her (med unntak av mulig 2-3 brukere som nevnt tidligere), men det er riktig at flere ink meg selv stiller spørsmålstegn til i hvilken grad den offesielle holocausthistorien er et historisk faktum. Men jeg har fremdeles problemer med å se logikken i at du mener kritisk gransking av holocaust forutsetter å hate en hel religiøs gruppe. Hvis det er det du mener da?

Men Holocaustbenektelse er det ikke siden ingen her har blitt beskylt for å ha drept jøder. Vær klar over at du med det ordvalget du bruker så beskylder holocaustkritiske for å ha deltatt i å drepe 6 mill jøder. (selv om det i fra din side trolig ikke er ment slik). Benekte; verb trans. benekte ( v1) [bəˈnektə] nekte for, benekte noe en er beskyldt for.
http://no.thefreedictionary.com/benekte

Holocaustfornektelse er også et misvisende ord siden de fleste etterlyser bevis.
Fornekte; verb trans. fornekte ( v1) [fɔɾˈnektə] nekte å godta
http://no.thefreedictionary.com/fornekte

At noen her skulle hate jøder er din bevisbyrde på samme vis som bevisbyrden hos en synsk ligger hos han/henne. Så la oss begynne med meg selv. Jeg har skrevet følgende Israel og sionistkritiske artikler eller artikler hvor israel/sionisme er nevnt:
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/na-har-de-begynt-a-de-skyter-mot-oss/
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/02/stopp-israeliseringa-av-norge/
http://www.nyhetsspeilet.no/2011/04/galtungs-l%C3%B8sning/

Vil du ut i fra dette eller andre forhold anklage meg for å hate jøder?
Hvis ja, kan du komme med en objektiv rasjonell forklaring uten konspiratoriske kromspring på hvordan du har kommet frem til den oppfatningen?

NB: Armin, si gjerne i fra om det ikke er ok at jeg kjører litt OT.

klumpen
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Kanskje han bare er sarkastisk igjen.

klumpen
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Sigr: » Det er ingen som hater jøder her (med unntak av mulig 2-3 brukere som nevnt tidligere)»

Sigr, med Martin Niemöller i bakgrunn, som er sitert i artikkelen, oppfordere jeg deg til å peke på hvilke brukere du her tenker på. Si ifra hvis jeg trenger å sitere litt Arnulf Øverland for deg også.

«Så kom de for jødene, og jeg snakket ikke ut for deres vegne, fordi jeg var ikke en jøde. Etter det kom de for meg – og det var ingen igjen for å snakke for meg.” Martin Niemöller

smurfen
Redaksjonen
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Sjeldent har bestemors kloke ord som hun lærte meg i barnehagen passet bedre inn en her
Den som sier noen er jødehatere og nynazister er det selv !

En rekke medier skriver om det ekstreme jødehatet på NTNU og skepsis, jødene slipper alt de har i hendene og rømmer NTNU etter angrep fra skeptiketene i noe som minner om krystallnatten

NTNU er infisert av jødehat

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7507296

Det er heller ikke mer en 1 år siden en skeptiker utførte et grusomt satanisk drap på en medskeptiker ved NTNU

NTNU i sjokk

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.6938513

Føler seg truet av NTNU

http://www.adressa.no/student/article1475852.ece

Man ser også klare tegn på psykopati på høyt nivå fra den kanten der, i går var det en som kom med angrep på meg etter at han hadde funnet en liten kommentar blandt minte titusenvis av kommentarer på andre forum der jeg skulle ha vært negativ til relgion en gang i tiden, i dag var det BB som fikk unngjelde for noe han hadde skrevet på et Amerikansk forum
Og jaggu overasket jeg 2 skeptikere som rotet i søppelspannet mitt da jeg kom hjem i dag som løp avgårde de de så meg

Tipper de rotet etter noe og bruke meg meg i en debatt så er vel ikke lenge til jeg får en kommentar med : Hykler smurf, du er et troll, du er avslørt vi fant en suppepose meg smaksforsterker i søpla di

Som sagt så har ikke psykopatien grenser og tonnevis med printscren er i maniske forsøk på å sverte NS og brukerene

http://sensurspeilet.blogspot.com/

http://csistersmusic.com/blog/no/?p=1039#comment-1387

http://skepsis.no/forum/index.php?topic=488.0

http://ikkepedia.org/wiki/Nyhetsspeilet#Syrespeilet

At det bedrives pedofili, satanisme og det som verre er i kretsene der er grundig dokumentert her

http://rikijo.blogspot.com/search?updated-min=2010-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&updated-max=2011-01-01T00%3A00%3A00-08%3A00&max-results=11

Men hvor kommer dettte ekstreme jødethatet til skeptikerene fra ?

Det forlarer Adolf Hitler ganske greit, Adolf hatet som kjent jøder men det er få som kjenner årsaken til det
Adolf Hitler hatet jøder for at de drepte og utryddet de gamle kjempene, de som fra himmelen til jorden kom bedre kjent som Annunakiene
Adolf mente at han var etterkommer av de gamle kjempene, en såkalt renraset Nephelimer fra en overlevende koloni i nord
Dr Mengelses program gikk ut på å gjenskape de gamle kjempene
Himler tok seg av det okulte og Von Braun det utenomjordiske
Sist 5 planeter sto på linje med jorden satte Rudolf Hess seg i et fly og fløy til GB alene for å ingå aliensa med det brtiske Kongehus og de alierte som også dyrket de samme Annunakier og deres sorte magi fra den mørke magiske sol så de sammen kunne skape en verdensorden basert på og styrt av sort magi og demoner
Dette ble avist i frykt for at de kunne få massene mot seg og miste all makt men Rudolf Hess sin enorme kunnskap om de okulte kunnskap ville de mer en gjerne ha så han ble utsatt for grov tortur i en årekke

Adolf Hitler fikk kontakt med det okulte da han ble medlem av OSTARA etter å ha mislykkes som kunstner
OSTARA var en Frimurergruppe som kledde seg som tempelriddere som mente det var etterkommere av de gamle kjempene, det var her Adolf fikk sine første møter med demoner som med sine mektige krefter gjorde han udølig der han overlevde et titals episoder på mirakuløst vis under WW1 og 21 atentatforsøk før og under WW2
Hitlers samarbeid med Vatikanet og Musselini er også velkjent

Naziene, Zionistene, Illuminati og losjebrørne og Vatikanet dyrker alle de samme gamle guder, Isis jomfuen og demoner, ironisk nok kaller de seg lysets folk etter lysbringeren Lucifer, de alle hater jødene for at de utslettet deres gamle guder
De fleste Annunaki kjempene forsvant under floden ved et tidligere akseskifte under den sorte magisk sol Nibirus besøk, David kverket goliat før han noen tiår sener som Kong David samlet en enorm hær og utslettet den siste Annunaki sivilisasjonen
Zionistene og deres aliertes agenda er så samle verdens jøder på en plass ( Israel ) og så kverke dem alle som en når tiden er inne på samme måte som jødene kverket deres guder og forfedrer

Så da er det ikke så rart at jødehatet er ekstremt bland skeptikerene som har alle sine ledere i det sataniske brorskapet
Skeptikerene er litt som en blanding av SS og Hitlerjugend, de lar seg hjernevaske til å følge sine ledere blindt

Her ser en at alle skeptikerenes ledere er kjente familienavn i losjebrorskapet

http://www.tv2nyhetene.no/prosjekt/frimurer/medlemmer

Hitler and the Occult 1/5

http://www.youtube.com/watch?v=ksnXDjx50pc&feature=related

卐 Swastika: The Occult Power of the Black Sun

http://www.youtube.com/watch?v=F8vJJKb2VSI&feature=related

http://www.sydhav.no/giants/more.htm

Forbidden History of The Nephilim Part1

David Icke 2011 – Alien blood of Babylon p1

http://www.youtube.com/watch?v=0uXlJB_6Ztw&feature=related

Håper med dette at redaksjonen kan gi advarsler til de som ødlegger debatter 24/7 med å spy ut slanger og ølger som jødehatere og nynazister til alle som vil ha ut sannheten om de jødehatende brorskap som de selv tilber :)

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

MODERERT OG ADVARSEL. Hele kommentar gikk ikke på sak, eller gikk på person. Nyhetsspeilets redaksjonelle linje er ikke tema i denne artikkel. Vi minner om våre regler.

“MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.”

Kommentararer skal kommentere artikkel, og ikke noe annet. Denne artikkel handler ikke om jøder, holocaust eller andre kommentatorers atferd.

Gjentatte brudd på reglene fører til permanent utestengelse fra Nyhetsspeilet.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

«Kommentararer skal kommentere artikkel, og ikke noe annet. Denne artikkel handler ikke om jøder, holocaust eller andre kommentatorers atferd.»

Javel, og hva skriver Sigr og Smurfen om da, som fortsatt står igjen?

Det blir noe, la oss kalle det ´spesielt´, når Sigr og jeg er i en diskusjon, og han skriver lange innlegg der han får eksplisitt tillatelse fra redaktør til å snakke om temaet, Smurfen skyter inn med…sitt bidrag, og da jeg gir tilsvar, blir jeg sensurert og moderert vekk for å snakke om feil tema. Hva er det for eksempel Smurfen skriver om som er bokstavelig talt på samme planet som korrekt tema?

Å gi sjanse til tilsvar er første regel for seriøsitet i media.

Jeg vil bare henspille til resten av redaksjonen om å diskutere en felles seriøs modereringspolitikk og forutsigbare regler, siden det nå tydelig misbrukes av enkeltdeltagere for å få kommentarfeltet til å bli en fanklubb. Jeg trodde mangfold, ikke gruppetenkning var et av Speilets mål.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  huskarlahvot
12 år siden

Troller du nå igjen Lahvot ?

Jeg besvarte bare de mange jødehets kommentarene dine over her med en dose fakta, men det er kanskje fakta som skremmer vannet av deg siden du vil ha purk er skurk kommentaren min fjernet ?

Purk er skurk som sagt, i Oslo har de 1500 purk og et budsjet på 1.9 milliarder men man ser ikke en eneste purk på gata
Purken sitter inne å kontrolere og overvåker kritikere av Stoltenberg dynastiet
Folket ser ingen purk så de skriker på mer purk og økte budsjetter får dem som igjen gir enda mindre purk på gata og sånn går det videre til vi blir en poitistat
Friheten og personvernet må vi seff si fra oss så purken får mulighet til å bekjempe pedofileselmorsbomberterrorister

Det er god satanisme å snu ting på hodet

Ex PST sjef og stormester for den norske Losjeorden Jørn Homle sa for en tid tilbake at globaliseringsmotstandere var en trussel mot rikes sikkerhet.

Og jeg som trodde det var de som ville gi bort nasjonen vår som var en trussel mot nasjon ……..

Samme er det med NATO som med sine losjeavdelinger som E14, Stay Behind, Gladi osv som ser på pasefister som en tussel mot fred
Allerde i 1958 var det enorme registre over Norske pasefister på NATO basen på Kolsås i Bærum

Så mao er du mot krig så er du en trussel mot freden

Men ikke grin du Lahvot, du skal få en gave av meg som garantert vil få deg til å trekke på smilet :)

Cartman fra Sout Park avslører 9/11 konspirasjonen

http://www.southparkstudios.no/clips/sp_vid_155284/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

«Er dette friminuttet på ungdomsskolen?»

Nei, men når jeg snakker med folk som fortsatt har ungdomsmentalitet, selv etter å ha passert voksenalderen, så nøler jeg ikke med å bruke ungdomskolealders ord mot dem :D

klumpen
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Og der har vi sakens livsfarlige kjerne, påstanden om at 95% av jødene egentlig ikke er jøder.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Flottings, takk for oppvisning i rasehygiene og historieforfalskning fra 1800-talllet. Det finnes faktisk geneforskning som tilbakeviser disse påstandene. http://www.familytreedna.com/pdf/43026_Doron.pdf
Jeg vet at du aldri kommer til å forstå dette, men for andre lesere er det kanskje av interesse.

Og hva er deg med deg og denne Satan? Er du religiøs eller ikke? For meg virker det som om du strør rundt deg med satanistbeskyldninger i propaganøymed for å tekkes kristenfundamentalistene her inne.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Det var et veldig langt oppgulp fra Armin for å fortelle at han hater jøder.

Hærkomsten til de «ca 90-95% av Europas og USA’s jøder» har liten betydning da antisemittisme i dag brukes som et begrep om hat mot mennesker med jødisk opprinnelse.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Semantiske avføringsmanøvre er klassisk argumentasjonsteknikk hos jødehatere og nynazister, og NyS er ikke et unntak.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

En meningsmåling foretatt i 12 europeiske land sommeren 2005 av amerikanske Anti-Defamation League (ADL), viste at over 30 prosent av de spurte mente at jøder hadde for stor økonomisk makt, rundt 20 prosent at de var skyld i Jesu død. Godt over 40 prosent mente at jødene var mer lojale overfor Israel enn overfor det landet de var bosatt i.

Anti-Defamation League (ADL) er en amerikansk, jødisk lobbyorganisasjon som ble grunnlagt i 1913 med uttalt hensikt å stoppe krenkelse av jøder og jødedom.

Er det antisemittisk å foreta en slik undersøkelse hvis en ikke selv er jøde?

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Det er et ordtak som sier at hensikten helliger midlet. Hvis dine hensikter er gode er det sikkert ok. Hvis hensikten med en slik undersøkelse f.eks. var å drive opplysningsarbeid i forhold til å hindre fremmedfrykt og stigmatisering av jøder i ettertid så er vel det bare flott.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

Mole, nei selvsagt er det ikke noe i veien med en slik undersøkelse. Da tar jeg det for gitt at undersøkelsen er nøytral i formuleringen og ikke ledende. «Lille lørdag» hadde en knallbra sketsj på det der, noe i retningen «synes du det er greit at pedofile pyromane ransmenn får vandre fritt rundt i gatene mens de plyndrer, brenner og voldtar alt de kommer over? Hvis NEI ring dette nummeret (nummeret vises med store tall på skjermen i 10 sek) , hvis ja ring dette nummeret (nummeret vises med små tall og blafrer fram og tilbake på skjermen i 1 sek). Litt i samme stil som når Armin intervjuer barn på gata.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  klumpen
12 år siden

«We have the strongest evidence, then, from historic and linguistic sources, that the Ashkenazi-Khazarian population of Eastern Europe, (the source of most of the people that call themselves “Jews” but are not), if not 100 percent Gentile before the mid-17th Century, were very near to it».

Who are the real Israelites;… http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_zion34.htm

Er sannhet livsfarlig klump? Skal vi fortsette å live a lie, eller skal vi komme til bunns i problematikken. Uten å måtte stå i fare for å bli stemplet med merkelapper for nettopp å hindre sannhet. Jeg er ikke anti-semitt, jødehater, nazisympat og hva ellers klistremerke du vil sette. Jeg er anti-zionist, rettere anti-Rothschild Zionist;… http://www.davidicke.com/articles/political-manipulation-mainmenu-72/42734-they-dare-not-speak-its-name-rothschild-zionism Er han jøde?

klumpen
Abonnent
12 år siden

Haha…det klippet fra festningen fikk meg til å le bra!
«Jeg kan ikke henrette….øh….henvende meg til deg»

Først skjeller du ut fyren, og så begynner du å klå på ham. Da kan det jo bare gå en vei. Kommentaren din på slutten er ubetalelig:
«Jeg betaler deg for at du skal jage meg bort, fy faen jeg skal ikke jobbe mer jeg ass’ » . Det begynner vel å bli ei stund siden du var i jobb og betalte skatt, eller hva? Jeg synes purken tok den der pent, til og med med et smil og en kaffe. Langt hyggeligere enn mine møter med politiet.
Om du røyker litt mer i forkant neste gang, så går det kanskje bedre ;) .

Men hvorfor snakker du hele tiden om satanister når du ikke er religiøs? Hva er det jeg ikke har fått med meg? Ellers overrasker det at du sender en tanke til sosialister, handelsunionister og jøder.

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
12 år siden

Charlie Veitch

Charlie VS The Love Police

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
Svar til  ZeitVenusProject
12 år siden

oops, mente Charlie vs the Royal Wedding, sry….. -.-

Ingorm
Ingorm
Abonnent
12 år siden

Den videosnutten «bryter den norske grunnlov på film» er noe av det mest hysterisk latterlige jeg har sett på NS. Det er rett og slett ikke til å tro at noen legger ut noe slikt om seg selv. Vanlige folk hadde vært så flau på egne vegne i etterkant at mange sikkert gladelig hadde hamskiftet til en reptil for ikke å blitt kjent igjen.

Slik mangel på sosiale antenner, latterlig provosering og forsøk på å stille ledende spørsmål til barn minner mest om en sketsj i en skolerevy.

De polisene var jo i utgangspunktet hyggeligheten selv, men det er muligens vanskelig å oppfatte det når man barberte av seg de sosiale antennene under morgenstellet. Polisene burde muligens hatt en liten «strekk» av overornede i ettertid grunnet innkonsekvens.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Prøv med en tur i marka i steden for å løpe fra politiet hvis det er trening du er ute etter. En slik skogstur er dessuten bra for folks mentale helse.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Ingorm
12 år siden

Ditt første spørsmål kreves omskriving hvis jeg skal skjønne hva du spør om.

Når det gjelder ditt spørsmål om det er i marka at politiske besluttninger tas så tror jeg at det godt kan være tilfelle. Jeg legger da til grunn de mikropolitiske besluttninger jeg tar angående egen gjøren og laden. Disse tas ofte stirrende inn i et bål i marka eller stirrende inn i en peis på hytta og det funker for meg.

Apoteose
Apoteose
Abonnent
12 år siden

Vi er ihvertfall ikke her ennå:

(Shabazz the Disciple / DJ Extremidiz – Self Defense (full version)
http://www.youtube.com/watch?v=o7LobiF292o

Apoteose
Apoteose
Abonnent
12 år siden

En lite trivelig hjemmevisitt:

http://www.youtube.com/watch?v=4WcuYafh1ek

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
12 år siden

En video dere alle må bare se! xD
The real audio for the Royal Wedding :)

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ZeitVenusProject
12 år siden

Tja, synes videoen viser et ganske forkastelig menneskesyn. Det var faktisk ganske mange mennesker som koste seg i forbindelse med dette bryllupet, også her til lands. Er det noe galt i å ha det kjekt?

Selv synes jeg denne kommentaren til videoen var ganske spot on;

«Yepp all the world are sheep, and you few have figured it out. Must be awesome to be the smartest people on the planet. Could you please figure out cold fusion, how to stop cancer cells from growing, and the cure to AIDS now that you had your fun. Oh thats right I forgot your a bunch of idiots in front of the computer using web sites like Natural News, and Alex Jones as reliable facts and good sources of information»

ZeitVenusProject
ZeitVenusProject
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Når sa vi at vi er de smarteste? Ingen her har sagt at de er de smarteste. Vi har bare info som det ikke blir vist på Tv-en som du forventer å få ut av. Konkret kilder og bra informasjon for en skeptiker som deg er sikkert South Park? Det er den beste kilden dere har…oi sorry glemte det, dere undersøker aldri selv, dere bare venter på at noen skal komme opp med noe og deres jobb er og debunke det….

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ZeitVenusProject
12 år siden

Vel du postet et innlegg som viser en brekende folkemasse. Det sier vel det meste. Videre sier min kommentar det meste om hva jeg tenker om et slikt syn på folk.

South Park har forøvrig mange fine skråblikk på samfunnet, og slår ofte knallhardt mot etablerte maktstrukturer, og må vel kunne sies å være minst like troverdig som kt’guruene som har heltestatus blant annet her på speilet.

Å undersøke noe selv innebærer forøvrig noe mer enn å frekventere prisonplanet, davis icke og infowars nettsider, ja for ikke glemme et stort konsument av mer eller mindre etterrettelige «dokumentarer»

Tro meg å undersøke noe selv kan være ganske tunge saker. Du kan også være helt trygg på at skeptikeren gjør et mye grundigere stykke arbeid når han først gjør sine egne undersøkelser, herunder debunker sprøyt som kt’ere proklamerer som sannheter og beviser, men som til syvende og sist viser seg å være antagelser, spekulasjoner og påstander.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
12 år siden

Når vi er inne på ironiske trekk i artikkelen; Armin skriver i artikkelen «Er du med i en politisk aktiv gjeng? Skriver du leserinnlegg og brenner for èn sak? Kritiserer du staten som den er? Går du på internetsider som er flagget? Politiet i Storbrittania bruker overvåkningsdirektivene til kraftig politisk kartlegging»

Men DLD-motstander Armin benytter seg jo gjerne av slike data selv, og bruker de som virkemidler mot de han ikke liker. Å ha integritet vil si å holde på prinsippene selv om de omhandler dine motstandere.

«Armin Bahrami sier:
15. 11. 2010 kl. 19:20
Spør redaksjonen om de kan oppspore IP adressen hans.»

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/stopp-chemtrails-utslippene-na/comment-page-20/#comment-45726

Personvern er en fin ting. Prinsipper er en fin ting. Integritet er en fin ting.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

«Alle beviser peker på at Fanfarlo er en PST agent»

Kult! Hvilke beviser har du (eller dere, hvem nå enn det er)?

klumpen
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Ja det var litt av et bevis for at han er PST-agent.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Vandalf
12 år siden

Problemet til Armin i den aktuelle saken er at han møtte en som virkelig visste hva han snakket om.

kj
kj
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Er det ikke trist Armin, at vi må bo i et land hvor vi kan si hva vi vil å oppføre oss omentrent slik som vi ønsker!.

Du vil lage revolusjon i Norge – i landet som har omfavnet deg og vil gjøre alt det beste for deg!

Du nyter godene av felleskapetes midler, mens du samtidig snakker om de satanistiske politikerne som binder deg med sine jernhender!

Hvis ditt selvbilde er oppsvulmet til bristepunktet, bør du finne deg noe annet å forta deg eller et annet land å starte mytteri i – i Persia feks. Da hadde du i det minste fått oppmerksomhet nok , vil jeg tro …

Din seriøsitet begynner etterhvert å bli så utvannet at det antakelig trygt kan brukes i hvilket som helst homeopatisk produkt …

Michelle
Skribent
Svar til  kj
12 år siden

Istedet for å hakke på en som virkelig står opp og gjør noe for kjærligheten og oss alle, så burde du heller snakke til miliardærene, forsvaret, industrien, monarkiene, politikerne, prestene, media og forskerne som lurer oss trill rundt..

Armin er BEST – ingen protest!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  kj
12 år siden

First we take Manhattan……..

Dersom vi er et så fullendt praktfullt land å bo i. Vi skal visstnok være på topp av nasjoner i følge FN. Kan du forklare hvordan vi med hvor mange milliarder på bok, har så mange som lever under fattigdomsgrensen; http://www.dagbladet.no/2011/05/03/nyheter/politikk/innenriks/fattigdom/16406710/#comments_container

Kjempeland, for de som følger NWOs religion. Hvorfor hakker du på de som påpeker de både åpne og skjulte misligheter i din glansbilde-nasjon.

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Hva ville Norge vært uten Armin spørr heller jeg ;)
Norge er et sykelig land på alt for mange områder, jeg vet nesten ikke hva som er bra her i landet lengre.
Og ikke kom med sykehus eller veier eller penger eller ytringsfrihet please!

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

En av de store fordelene med å bo i norge er, som du nevner, ytringsfriheten. Man kan derfor kalle Armin og dine uttalelser for sprøyt hvis man mener det.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Det var derfor jeg skrev please, jeg har ikke telling på hvor mange ganger mine innlegg har blirr slettet fra media, på nrk.no kan man knapt kommentere artikler av seriøsitet, og hele media følger samme vinklinger i de fleste topp-saker.

Skjønner du ikke at vi ikke har ytringsfrihet?

Vi blir dessinformert hele tiden, alt rundt oss tankekontrollerer oss i matrix, netttet som demonene styrer (ref. Peggy Kane), det handler om åndeverdener og hierarkier i lavere astralverdener, symboler som reptilløve på våpenskjoldet – monarkiske brylluper etc, de er okkulte demoniske symboler og ritualer som demonene forlanger at vi har for å senke frekvenser inn på lavere realiteter med mindre kjærlighet og lys!

None are so hopelessly enslaved as those who falsely believe they are free!

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Hva sier Peggy Kane og Channie West om den saken … ?

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Bortsett fra når jeg blir moderert her på NS har jeg ingen problemer med ytringsfriheten.

Det at du har en lidelse ved navn «Peggy Kane» kan jeg dessverre ikke hjelpe deg med, men den er sikkert alvorlig ettersom du nevner den i alle dine innlegg. Jeg anbefaler deg det homeopatiske middelet «Lilium tigrinum» for å kurere den. Det skal etter sigende være noe av det beste mot slike lidelser.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Channie West snakker nesten aldri om negative ting som militæret etc, hun har uttalt at hun prøver å se det beste i alle og jobber bare med kjærlighet.

Men jeg mener hun har sagt, om jeg ikke missforstod, for en del år tilbake på et seminar i Amerika, at HAARP er et av verdens mest farlige hemmelig våpen, og at Chemtrails har farlige NANO-partikler etc, men at det finnes måter å beskytte seg, tenke positivt, healing etc Man kan få en forståelse av mere ved å lese bøkene hennes ;)

Peggy Kane kan høres prate selv her: http://www.blinkvid.com/video/83235/Peggy-Kane-Interview-Volume-1–Reptilian-Agenda

Malurt
Malurt
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Armin Bahrami sier:
«Alle beviser peker på at Fanfarlo er en PST agent, hvorfor skulle vi ikke foreta slike analyser som de foretar på oss?»

Intreressant, siden du foreslo å oppspore IP-adressen til huskarlahvot. Ikke Fanfarlo.

Gir en mistanke mot noen anledning til å overvåke enhver annen?

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Fanfarlo? Det var da visselig meg du ba om sporing av, les det Ulven skriver rett over ditt innlegg der du hiver alle prinsipper over bord. Det vil si at du går inn for sporing av både Fanfarlo og meg det da. Det er jo interessant.

Du er avslørt som fullstendig prinsipp- og karakterløs, Armin. Du protesterer vilt mot overvåkning, men tar gladelig i bruk tilsvarende metoder mot dine opponenter. Slik er du selv et vandrende argument mot DLD, det skal du ha, siden man aldri vet hvilke personlige motiv de som sitter med opplysningene kan ha.

Busted.

konnspirr
konnspirr
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Nå måtte jeg bare registrere meg.

Dette er det dummeste svaret jeg har sett i denne tråden til nå…
Overvåke overvåkerene er jo ikke så ille??

Apoteose
Apoteose
Abonnent
12 år siden

Kanskje man kan si at integritet oppstår når det er samsvar mellom ens tro, ens ord og ens handlinger?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Apoteose
12 år siden

Bra sagt. Ja, definitivt.

Michelle
Skribent
12 år siden

YouTube har slettet kontoen til mfromcanada1
http://www.youtube.com/user/mfromcanada1

En uskyldig dame som var Morgellons offer i årevis pga Chemtrails og NANO-fibre. Hun la stadig ut videoer med tusenvis av seere over hele verden.

Heldigvis hadde hun to kontoer i tilfelle slikt skulle skje, her er hennes siste video som ligger på den andre reserve-kontoen også heldigvis, får vi bare håpe de ikke sletter den også..
– Are you a freemason your honour?
http://www.youtube.com/user/traitorsbeware#p/u/6/JQrpz6lt8yw

Michelle
Skribent
12 år siden

monarkiet avslørt
Noen tenkt på hvorfor de «kongelige» ikke har etternavn?
Fordi de er alle i slekt! Oh yes baby:

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Med tanke på slektstreet som de «kongelige» stammer fra, Interessant også at de som tror på bibelen, mener at Jesus både var av Davids ætt (blått blod), samtidig med at han var født via en hellig ånd.
Og hvorfor var det så viktig at et barn skulle være moren og føde?
Når vi tenker oss om, blir spørsmålene bare flere og flere, og svarene finner vi helt andre steder..
Når vi etterforsker religioner, så finner vi enormt mye dissinformasjon, vi har blitt lurt av demoner som Peggy Kane sier..

Jostein Wold
Abonnent
12 år siden

Hvorfor bekymre seg så ekstremt mye over alle ting. Menneskeheten er på god vei til noe bedre, og selv om det virker som det blir verre før det blir bedre, er alt egentlig perfekt. Bekymringer over alt og alle som i noen menneskers tankegang etter sigende skal skape så mye negativt , er like mye skapt av den som bekymrer seg, jobber mot det..Det er å bruke lovene i Universet til nettopp å skape MER, av det en jobber mot. Jobb gjerne mot dette, men med positivitet, kjærlighet, så det negative blir gitt positiv energi, ikke mer av det » negative».
Kjærlighet er alt, det er den skapende kraft som gjennomsyrer alle ting..det er vår vilje til og lengsel etter denne kraften, som driver oss, som nærer oss, på alle nivå i livet..og den kraften er i alt og alle..SE den i de mennesker som gjør de verste ting, SE den, nær den med den største medfølelse og empati..de vi jobber mot, er like mye oss selv, og er ikke adskilt fra oss på noen måter.

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
12 år siden

Nesten poesi det der, men jeg mener Egner sa det bedre for lenge siden.

Man skal ikke plage andre.
Man skal være grei og snill.
Og for øvrig kan man gjøre hva man vil.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
12 år siden

Applauderer ditt innlegg Crusis. Kjærlighetens vei er selvfølgelig den eneste og rette utgang. Og du viser nestekjærlighet ved å inspirere til min kommentar.

Mange har vandret i mørket så lang tid, og forvirring har ledet dem mer enn klarhet. Har selv vært del av det, og rettet berettiget harme utover både fortjente og ufortjente ytre kilder. For tiden oppleves en indre stoisk ro, «avstand» fra å bli oppjaget uansett yttre hendelser men allikevel en tindrende tilstedeværelse i bevisstheten om at alt vil bli bra. Man har etterhvert blitt immun mot å bli fanget i fryktens klør, og føler nærmest medfølelse for de krefter som søker å ha makt over andre for å gjøre dem til større enn sitt medmenneske. Noen har sett det, andre vil se det etterhvert hvor mange vil behøve mer tid.

Jeg har kommet til det punkt at denne virkelighet har så mange alternative tolkninger og varianter, at jeg nå deler den inn i den syntetiske og den naturlige. Kjærlighetsveien er for meg den naturlige og eneste rette veien. Mange vil følge den syntetiske myndigheters vei, og ta den utviklingsretning. Vi har alle vår vei og gå, men ingenting å frykte. Alt blir som det skal for hver enkelt til slutt.

Jeg finner en nærmest troskyldig comfort i å lytte til menn som George Kavassilas, og finner tiden inne til å geare ned la ting utvikle seg som de gjør, og være lysvåken på at følger jeg hjertets stemme vil jeg komme hjem. George Kavassilas; http://www.youtube.com/user/spiritualessence#p/c/52B6F6553E78EC86/0/-PXniwKlwuA

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Flott det der Lynx, men jeg mener å finne en gjennomgangstone i ditt innlegg om at «alt blir bra».

Da må jeg spørre. Hva har behov for å bli bra? Ut i fra den måten du skriver på så får jeg inntrykk av at du mener at noe bør endres, og dette skjer vel ikke av seg selv? Det ble vel ikke rare greiene hvis alle lente seg tilbake og sa «det ordner seg»?

Jeg er glad vi har NS jeg slik at vi kan få diskutert det som bør endres og gjort noe fornuftig med det ;)

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Ingorm
12 år siden

Enig Ingorm i din observasjon. Hva bør endres. Jeg er jo av den formening at endrer vi bevisstheten vil også samfunnet endre seg automatisk. Slik som det nå utvikler seg, ser det ut som de som spiller på lik frekvens finner hverandre og tar makten tilbake ved å finne nye og alternative løsninger. Nå er vi et lite og tiltsynelatende gjennomsiktig samfunn, men de sporene vi ser fra USA og den oppvåknende befolkning tror jeg vil finne veien over dammen. Som alt annet.

Jeg mener ikke vi skal lene oss tilbake. Langt derifra. Jeg mente til nå har jeg for egen del lagt så mye energi i å forstå hvordan makt-energiene fungerer og manipulerer. Ved å ikke «frykte» så mye maktens bevegelser, kan vi på grasrotnivå fokusere på vår egne ønsker for å endre. Endringen vil komme fra gølvet. Det er gjennom handling vi vil skape den, vi tar makta tilbake ved å geare ned og ikke gi energi til frykten myndigheter påfører oss, for å opprettholde sitt regime. Myndigheter skal være til for oss, ikke vice versa.

Er det et fornuftig utg.pkt?

Ingorm
Ingorm
Abonnent
Svar til  Ingorm
12 år siden

Ja jeg synes det er mye fornuft i det du sier der. Jeg er helt enig at bevissthet og fokus bør endres hva angår mye i vårt samfunn.

Alt har blitt et jævla rotterace og den gemene hop bør, skulle, må og kommer forhåpentligvis til finne ut av at dette er vi ikke tjent med. Jeg anser meg ikke å være utenfor den gemene hop, men har tilrettelagt mye av livet på måter som ikke virker så ulik din. Jeg har ikke den sammen formening som deg om at noen jobber «mot oss», men at det finnes masse luguber møkk rund om kring som ikke tåler dagens lys betviler jeg ikke. At det derimot er organisert på en slik måte som mange av de her tror, det tror jeg ikke. Det er nok mye enklere, men likevel «menneskeskapt».

Jeg gjør selvfølgelig, som de fleste andre, alt for lite for å endre på ting.

Jostein Wold
Abonnent
12 år siden

Ja, Egner funker bra
Vi kan gjøre hva vi vil, men vi må gjøre det vi vil med hjertet, og med kjærlighet som utgangspunkt . Men det er jo dette vi er her for å lære:)

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
12 år siden

Til å begynne med så vil jeg si beklager for at jeg poster dette her men jeg finner ingen annen plass å poste dette. Jeg vet ikke hva jeg skal tro på men dette høres og virker veldig rart men likevel så får jeg følelsen av denne karen sier noe som jeg burde høre på.

Jeg håper virkelig dere tar dere tid til å se på dette.

http://www.youtube.com/watch?v=wqIQV4X-_io&feature=feedf

Mvh Oscar

Starwolf
Starwolf
Abonnent
12 år siden

En ting som slår meg. har du inhentet tillatelse fra foreldrene til disse barna for å legge intervjuet på nett?
Jeg er ikke så sikker på at du kan legge ut bilder eller film av andres barn sånn rett uten videre, spesielt da på youtube.
Selv skoler får ikke lov til å legge ut bilder av sine elever på sine nettsider uten å innhente tillatelse fra foreldre.
Det har visst noe med personvern å gjøre. Tror du glipper litt der Armin.

ares
ares
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
12 år siden

Det er relativt uintresant om barna lærer 92kant på tv. Om barna er under 15 år har du ikke lov til å publisere uten foreldrenes samtykke. Blir morro for den forelderen som får høre av naboen at sønnen hans står jutub og roper politiet suger kuk.

Beate Szanday
Abonnent
Svar til  ares
12 år siden

Ehem Armin, du oppfordret barna ganske sterkt til å disse ‘onkel’, jeg kunne sikkert fått dem til å si det stikk motsatte, og du også. Det er noe med hvordan du girer dem opp og gir tilbakemelding.

Jaha, så politiet gikk fullstendig berserk på 90-tallet på Lørenskog? Leste om noe politivold i Bergen, men ærlig talt, du beskriver et ghettosamfunn vi ikke engang har der jeg bor på ekte Oslo øst.

Den politivoldelige ‘fantasihooden’ din må du lenger ut på landet med enn Lørenskog…det er en sminket usannhet.

ares
ares
Abonnent
Svar til  ares
12 år siden

Åndsverkloven §45c, Personopplysningsloven §8, straffeloven § 390, barneloven § 31 -32

ares
ares
Abonnent
Svar til  ares
12 år siden

Armin: You have no rights !

litt humor på tampen…….

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Jo det kan jeg, for du har selv skrytt rundt omkring av at du stjal biler i 15-16 årsalderen og du skryter jo også av at du har brukt ‘ Mary Jane’ i 13 år og dyrker det selv…så om politiet sier hei hei til deg av og til er ikke det så rart.

Det var helt utrolig hvor hyggelig han politikaren var på Akershus som du drev og plaget, vet du hvor heldig du er som bor i et land hvor du kan si noe sånt til politiet uten å få en batong i huet? Det tror jeg ikke.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Det vet ikke jeg, men dette har du skrevet om her på forumet, og snakket om i videoer, f.eks de du la ut for et par dager siden der du er høyere enn contrails, de som ble slettet…..fordi…det sto et eller annet om det også….

Har du sendt mikrobølgemåleren tilbake til Bergen siden XX nå har begynt å poste igjen? Det lønner seg å følge med på NyS innimellom, mye som kommer og går…. ;-)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Beate Szanday
12 år siden

Når man trodde psykopatene ikke var i stand til å synke laver så glimrer det til og beviset det igjen og igjen

Jeg tror knapt mine egne øyner når jeg ser at du klarer å dra frem en gammel personlig sak om en måler for å sverte Armin

Den politimester Bastian og Kardemommeby tolkningen din av Politiet i Norge er vel du den siste i landet som har

Vanlige folk har ingen tillit til politiet, folk anmelder, ran, biltyverier, innbrudd og overfall men det blir stemplet henlagt før de har komt seg ut av døra

Selv kjenner jeg flere som bare er blitt plukket opp på gata, kastet i bil og kjørt til purkehuset og grisebanket av 5-6 purk på glattcelle
Man kan seff ikke anmelde purke i Norge, det og vitne mot en flokk ordensmenn knyttet til losjeordnen fører ikke frem
I Bommerangsaken i Bergen fikk de lange nye dommer de som anmeldte politiet
Av tusner av tusner av saker som blir anmelde til SEFO så er det bare noe få om fører til domefellelse

Purken i Norge er ikke et hår bedre en SS, Stasi, Syria, Libya, NK, Kina osv ..det er noe alle i Norge vet borsett fra på et lite cult-forum av dypt relgiøse ekstreminister med sterke psykopatiske trekk som kalles skepsis

Jeg hadde en drøm i natt, en drøm om en verden der alle mennesker levde i fred og forståelse der kjærlighetens verdier sto i førtste rekke

En verden der «mennesker» fra skeptik culten kom med posetive ord om NS og dens skribenter istede for bruke lupe 24/7 for å finne noe å kverrulere over

Follow The Withe Rabbit ….
(\,,,/)…….(\,,/)
…(=’ . ‘=),.,.(` . `)
..(”’)___(”’)_(”)__(”) ………..> Love <

ola
ola
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Smurfen sier: Selv kjenner jeg flere som bare er blitt plukket opp på gata, kastet i bil og kjørt til purkehuset og grisebanket av 5-6 purk på glattcelle

Jeg var full en gang, ikke så veldig, så skulle jeg hjem og legge meg, men jeg bodde rett ved jobben min, og tenkte å stikke innom der og se om det var noen kjente der før jeg la meg, så jeg jogget mot stedet, to snut så meg, likte ikke det at jeg jogget på den tiden, ble dratt med inn på stasjon, hadde ikke gjort noe galt, så jeg ble jo med frivelig for å bli ferdig med detta, men det utviklet seg fort til at jeg fikk juling av 3 svære snutjævler, blei kjørt på glattcella i Tbg hvor jeg ble strippet naken foran 5 snutjævler inkludert ei snutkjærring som sto og lo, så fikk jeg 7000kr i bot. Det er vanskelig å tro at ikke jeg var frekk eller provoserende, men var ikke det, og gjorde heller ingen motstand, dum som jeg var, det hadde jo ikke hatt noe og si.

Lurer på hvor mange ganger jeg har anmeldt innbrudd i bilen min, hærverk dyreplageri, alt blir henlagt, tilogmed med beviser og vitner. Jeg ble påkjørt i storgata i Horten en gang, snuten overtalte meg til å ikke anmelde det siden personen hadde stukket av, så det ble vanskelig å finne dem. ble også drapstruet en gang, fikk beskjed om at de tok ikke imot anmeldeser den dagen jeg var der for å anmelde det. Har VELDIG mange slike historier og værre fra mitt liv, kameraters liv og familien min sitt liv.
Korrupte snut og dommere lot en millionær svindler bestikke dem så han millionærsvindleren vant rettsaken mot pappa, etter han hadde svindlet pappas firma så det gikk konkurs og han ble sittende med gjelden, vi måtte selge huset og flytte rundt omkring under oppveksten til meg og søstra mi.
De som tror snuten er snille og jobber for folket, de kommer til få sjokk en dag, for de gir faen i hvilke liv de ødelegger.

Beate Szanday
Abonnent
12 år siden

Ålreit, den siste kommentaren var unødvendig, beklager Armin, men du trenger ikke ha spioner på FB, for du legger veeeeldig mye ut her. Det tror jeg vi alle kan være enige i.

« Forrige artikkel

Osama bin Laden har vært død lenge

Neste artikkel »

Hemmeligheten bak Davidstjernen

170
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x