Med økt overvåkning følger massearrestasjoner

9.4K visninger
4 minutter lesetid
170

Er du med i en politisk aktiv gjeng? Skriver du leserinnlegg og brenner for èn sak? Kritiserer du staten som den er? Går du på internetsider som er flagget? Politiet i Storbrittania bruker overvåkningsdirektivene til kraftig politisk kartlegging. De sløser skattemillioner på latterlige masse-arrestasjoner som du vil få se ulike videoklipp fra – i forkant av det majestetiske bryllupet som overskygger det blodbadet Katie blander seg inn i, det samme som Diana måtte bøte med livet for å forlate, etter å ha reist rundt den plyndrede jorden og opplevd arrene og traumene det britiske koloniveldèt etterlot som fortsatt må gjennopplevs etter så mange år, med nye ekspansjoner og okkupasjoner. Lenge leve dronningen og ingen andre!

Charlie Veitch, bedre kjent som The Love Police, en gate-teatralsk fredsbudbringer med èn megafon og varme klemmer til oppsøkende ytringsfrihetskverrulerende politimenn i Storbrittania de to årene han har holdt på med millioner av hits på YouTube og utallige videointervjuer med forskjellige nyhetsstasjoner, bl.a disse; TV2 nyhetene, som ikke har hjerte nok til å  skrive om den ulovlige før-kriminalitets arrestasjonen dagen som forekom etter norske journalisters besøk.

Professor i antropologi og hans venner før-kriminalitet arresteres langt utenfor monarkets rekkevidde. Hva er de så redde for ? Er det en tale han ville holde for en stor forsamling som virket vanærende eller avslørende for majestene forran mediene tilstedet? Dette må bety at staten på forhånd må ha overvåket høyskole-lærere og kartlagt deres mentale-tilhørlighet? En sikker kvalifikasjon for pågripelse i forkant av store begivenheter hvor muligheten for etterlengtet forandring er tilstedet, er denne over alle andre;  “for stort publikum og inflytelse”, men hvordan forklarer det neste pågripelse?

Ungdommer med guitar og anarkist-flagg står og synger “we are living in a facist state”(1min ut i filmen) mens kamera ruller i hånda på en kamerat. Det var ikke bare èn politimann som bekreftet det uanmeldt, men et fotball-lag som kastet seg over guttene og bortførte dem til et sted der ingen vet hvor de må tilbringe natten hen. Hvem var disse ungene fare for ? Seg selv? Slik lyder tankediktaturets forskrifter, og vi har blitt advart mange ganger før, så hvorfor skulle ikke skyggeregjeringene dra i en slik snor igjen?

“De kom først for sosialistene, og jeg snakket ikke ut for deres vegne –
fordi jeg var ikke en sosialist.

Etterpå kom de for handelsunionene, og jeg snakket ikke ut for deres vegne –

fordi jeg var ingen handelsunionist.

Så kom de for jødene, og jeg snakket ikke ut for deres vegne, fordi jeg var ikke en jøde.

Etter det kom de for meg – og det var ingen igjen for å snakke for meg.” Martin Niemöller

Er det fortsatt noen der ute som tror kongefamiliene er verdens mest omtenksomme individer?
Mor Teresa var en slik beskrivelse, men hun var lut fattig men sjelerik fordi gode mennesker stjeler ikke andre lands næringsgrunnlag  og fordeler det grådigvirilsk blandt sine utvalgte få inavlede blåblodsbånd.  Diana gud velsigne hennes sjel for at hun forsøkte vekke menneskeheten til sannheten om disse reptilene som gjemmer seg bak disse elegante menneskehudene som har regjert verden med blod og jern terminiologi i 1000år. Deres handlinger, toleranse, samvittighet, moral, medmenneskelighet, strider imot alle menneskerettigheter og naturlover, de er et virus på planeten de besøkte, land etter land er etterlatt voldtektstraumer og menneskelikhauger rundt om i verden kan fortelle deg litt mer om deres menneskelige kvaliteter, om de nå er superavansert reptilsk hybridrase for gjennstå til dagen vi snitter dem bak øret, men det skal ikke mye til for å se at dette ikke handler om sjalusi mot deres juveler, men rettferdighet for blodet som drypper fra dem!!

Pre-crime og politisk-arrestasjoner forekommer globen rundt

I Oslo for en måned siden, var det utplassert 300 politimenn rundt Akershus festning  kun for NDL demonstrasjonen der hvor 10 anti-islamister møtte opp. Nyhetsspeilets reporter var tilstedet og ble arrestert og bortvist fra området kort tid etter han møtte opp, med kun et videokamera blir han omringet av 7-10politimenn i sivilbekledning som nekter å oppgi personlia og dermed bryter den norske grunnlov på film:

  • Politiloven § 20. Politimyndighet, legitimasjon og grader.

  • Politiloven sier: Den som har politimyndighet, skal under utøvelse av myndigheten ha politilegitimasjon med seg. Tjenestemannen plikter, så langt tjenesteforholdene på stedet tillater, å oppgi navn eller tjenestenummer og grad eller stilling når dette forlanges av den som tjenestehandlingen direkte angår. Den som ikke er i politiuniform, skal på forlangende fremvise politilegitimasjon såfremt han ikke er kjent av den som forlanger det.

Bortvisningen var også ulovlig og grunnløs, uten èn eneste forklaring på hvilken premisser, lovbruddverk, indiser, antagelser som må ha ført til den meget selektive bortførelsen av Armin Bahrami som heller ikke er en kjent voldsmann i demonstrasjoner eller lignende politiske sammenmønstringer, slik at politiet kan anse vedkommende som voldsagitør. Dermed bryter politiet sin lange tradisjon som beskyttere av ytringsfriheten til folket og friheten deres fra tyrranter i staten!

Et stille varselsrop om hjelp er sendt fra Stortingets representanter den 29.04.2011. Frihetsrevolusjonene på 1700tallet krevde mange liv, folk skjønte at de var i krig så de tok opp våpen istedenfor å bli et voldtektsoffer for èneveldets bastioner og armerte snikmordere. Det vi fikk var maktfordelingsprinsippet, den lovgivende forsamling der du og jeg kan velge inn våre stemmer og forsikre vår mangefoldige samviljè, eller enkelt-individeds rett til å tvile bestanden, slik at samfunnet tilpasses i altruelighet folkets nøysomhet og de folkefordelsaktige ideèr blir demonstrert i livet – Den muligheten tror ikke våre folkevalgte på lenger, hvem er det da som trekker i trådene og beslutter våre liv?

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

170 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

The military will in future be able to use its weapons on German streets in an extreme situation, the Federal Constitutional Court says.
http://www.bbc.co.uk/news/world-europe-19295351

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Det er visst folketelling idag. I USA koster dette 240kr pr hode, i England 60kr pr hode, i Norge 3kr pr hode.
Grunn: Fordi den norske stat har så utrolig mye info om hver nordmann og de har store databaser de kan koble sammen..

http://e24.no/makro-og-politikk/det-koster-deg-3-kroner-aa-bli-talt-av-staten/20122846

Jeg visste norge overvåket oss, men serriøst, blir vi så mye MER overvåket enn USA og England?

Jeg burde vel egentlig regne med at staten ser meg fra alle vinkler nå, og hører når jeg trykker på tastaturet.

Men en ting er litt rart, vær gang det kommer opp noen anti zionist linker her, og jeg trykker på de, så tar det aldri mer enn ca 5min før det er en sivil snutbil på utsiden her… tilfeldigheter? jeg hadde nok trodd det vis jeg fortsatt gikk i barnehagen.

ola
ola
Abonnent
12 år siden

Jeg vet ikke helt hvor jeg skal legge dette:

Skoler evakueres i Oslo.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10040092

De fant plutselig ut på formiddagen idag at alle CO2 brannslukningsapparat plutselig skulle eksplodere idag, selvom de har stått der i flere år…
Hva er det Egentlig de skal gjøre på de skolene?
Innstalere kameraer og mikrofoner?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  ola
12 år siden

Hva om noen har mottat en bombestrussel om at en av oslos barneskolenr skulle sprenges idag. Noen ønsket å unngå panikk.. ? Eller noen ønsker å bruke dette til å lage panikk ved en senere anledning? I dag tror jeg på å unngå panikk :-)

Michelle
Skribent
13 år siden

Kate kan ikke få barn?
http://www.seher.no/869933/kate-middleton-kan-ikke-faa-barn

Men det skulle ikke by på de store problemene med all erfaring de har med kloning, biologiske maskiner og hemmelige blodslinjer. Vi vet at Charles og William ikke er far og sønn, men derimot halvsøsken. I følge Arizona WIlder i intervju med David Icke, informerer hun om at de har samme pappa, den ukjente og mektige Pindar, Marquis de Libeaux. Mammaen til Charles er likevel Elizabeth, mens mammaen til WIlliam er Prinsesse Diana.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Dette passer jo bra, kan jo gi en gyldig grunn til å bryte arverekka eller en grunn til å kunne skille seg pga arverekken må føres videre.
Dette har de garantert visst om på forhånd.

Michelle
Skribent
13 år siden

Overvåker DiNE tanker også!

Ok, nå er det til og med offisielt via 60 minutes, maskinene som røper dine tanker:

Michelle
Skribent
13 år siden

Subliminal messenges (mind-control):
1 http://www.tv2underholdning.no/gkn/se-facebookspoeken-alle-videresender-3493080.html
2 http://www.youtube.com/watch?v=m_5GcnHZdxw
Og ja, seff, Disney var også frimurer av 33. grad..

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Man kan aldri bli fri fra matrix, man kan kun utvikle det. Noe som har alt å si.

Militæret må verden ha så lenge det finnes ekstremisme, at det finnes mennesker som er villig til å drepe andre fordi dem ikke har samme oppfattelse av verden.

Militæret har blitt misbrukt, ja. Men militæret kan også bli brukt i utrolig mange positive sammenhenger den dagen vi oppnår “fred”. Barn er veldig glad i militæret. Militæret tar dem slemme vet du…

Hvis du en dag hadde fått vite at nano-industrien hadde klart å utvikle genet vårt slik at ondskap ble utryddet da? Ville det da vært en ond ting å forsket på? Hvis det har muligheten til å ødelegge kreftceller, ville det da vært en ond ting?

Jeg sier ikke at chem-trails og nano-partikler bidrar så positivt i dagens samfunn, men vi vet jo ingen ting om at det vil være redningen vår om 1000 år? Jeg tenker at det er en grunn til at dem har funnet det ut jeg.

Det jeg mente med å late som man var ond var at det er så mange her inne som tror at frimurere (eller illuminati) dyrker djevelen og demoner, men kan ikke det bare være en del av spillet da? Late som om de er onde, for å kunne bruke frykt til å la folket manipulere seg selv?

Ingen har rett til å definere hva ondskap er, det finnes ingen som sitter på fasiten.

For meg er det å være utro mot meg verre enn å drepe meg. (Hvordan kan du definere dette til ondskap?) Det går på egoisme, noe som igjen er naturlig. Ellers ville alle i vesten tatt selvmord for å gi vann til de som ikke har vann.

Fokuset på ondt og godt er for meg egentlig ganske uvesentlig, men nå må jeg virkelig sove. Ha en fin tid, vet ikke når jeg plutselig dukker opp igjen :P

Alcyone
Abonnent
Svar til  Alcyone
13 år siden
Michelle
Skribent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Det var det jeg ville frem til, fordi jeg mener det er fundamentalt å forstå at alt militære og våpenindustri er helf feil uansett! Dem er demonisk og skyldes mind-control fra lavere astrale verdener! Demonene vil vi skal tro at vi trenger dette.. (nove vi definitivt seff ikke gjør, og har aldri gjort)

Kreft er bare tull og tøys, alle som er frukterianere og rå veganere etc vet at denne sykdommen lett lar seg helbrede uten legmiddelindustrien! Vi må virkelig forstå at mange mister jobbene sine om kreftgåten blir fremlagt, men det er ikke en gåte, det er veldig enkelt, man må fjerne grunnen til sykdommen, og grunnen er ikke selve sykdommen.

Tror du virkelig at lederne på jorden er vanlige mennesker som meg og deg? Da tror du også at alle som forteller at de deltar i okkulte ritualer med demoner, er enten full av fantasi eller dissinformanter? No way! Lederne på jorden er negative aliens som har styrt jorden i tusenvis av år, bare fordi de ser ut som mennesker, betyr ikke at de er det. Og om de er det eller ikke, om de shapeshifter eller er besatt av demoner eller begge deler kanskje, poenget er at vi ikke må la oss bli lurt til å følge det de befaler!

Definere ondskap er ikke vanskelig, ondskap er å hindre andres frihet, påføre lidelse mot andre!

Ikke glem å elske seg selv, det er like viktig å elske seg selv som andre ;)

Sov godt!

Michelle
Skribent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Her er mere hva jeg hører på:
http://www.youtube.com/watch?v=Rj0zVBYMryQ
Men nå må jeg ut og gå en lang tur og få med meg resten av den vakre morgenen her med fuglekvitringen, ønsker Alle lesere en fantastisk vakker dag – it’s your Day♡

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Hmmmm, ja det på en måte. Hvis jeg dropper forskningen så forstår jeg alt du sier, men det finnes masse “usynlig energi”, både positiv og negativ fritt rundt i atmosfæren. (Selv om “ingen” forskere sier dette)

Disse energiene reagerer med hjernen vår med en gang vi blir påvirket av noe negativt eller hva nå enn du kan tenke deg.

Det gjør at vi blir 10x gladere eller 10x surere eller 10x mer lei oss i diverse situasjoner hvor denne energien bare flyter rundt uten å finne tilhørighet.
(Wow, dette hørtes spaca ut..)

Så det å lese negative artikler her gjør hjernen mer mottagelig for negativ energi som flyter rundt på alle nivåer.

Matrix er en utrolig god fremstilling av verden. Men det er også ganske missvisende, det gjør folk late. Det gir en tro om at vi går på autopilot, noe man ikke gjør før man har laget seg struktur eller vaner i livet.

Kan du for eks. gi meg mange eksempler på hva du kunne gjort om du ble kidnappet av Taliban i Somalia?

Og ja, jeg tror de fleste i 2011 klarer å si nei til ting de vet er spesielt ondt, men å late som man er ond, er vel ikke en ond handling? :P

Michelle
Skribent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Men husk at jeg også mener at man kan endre Matrix, bli fri fra matrix ja!

Folk må virkelig forstå at lederne på jorden gjør alt feil, at alt forsvar (militært), chemtrails, nano-industri, forskning på dyr, pengesystem og hierarkier er helt feil. Folk må virkelig forstå det, og jeg tror å forstå det er noe positivt, fordi du kan endre din tankegang og handlinger til å unngå å ta del i dette så godt du klarer! Det handler ikke om å bli negativ eller å dvele ved negative artikler. Jeg kan selv høre på at folk fortelle at de har blitt torturert, og tro på de, men jeg trenger ikke å se bilder av torturen eller tenke på den, det må jeg unngå selvsagt!

Det eneste “våpen” jeg hadde om jeg ble kidnappet, var kjærlighet. Jeg kunne prøve å gå i forhandlinger, meditere og sende lys til meg selv og de. Vi må være klar over at lys er vårt sterkeste “våpen” mot negative energier. Når vi forstår at for demonene så handler det om frekvenser, så kan vi benytte dette til å beskytte oss.-)

Hva mener du med at å late som man er ond, ikke er en ond handling?

Jeg tror ikke folk klarer å si nei til ting de vet er spesielt ondt, snarere tvert om, det er derfor det er så ViKTiG å lese NS og våkne opp NÅ! Folk vet ikke at de deltar i ondskap, derfor er det sundt for de selv og de som lider av ondskapen, at de blir bevisste på dette, så de slipper fri selv også – de må rett og slett vekkes fra hypnosen!

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Det er sant.

Men vi mennesker er hele tiden med på å si hva som er riktig og feil, og det er med på å skape negative energier.

“Alt vi gjør er feil”
Det er det mange som tror. Dette lager mye usikkerhet og negativitet i nettet.

Ja, kjærlighet, positivitet og vennlighet er med på å forandre dette. Det er helt sant.

Michelle
Skribent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Jeg forstår hva du mener, takk, du har mange kloke ord!

Det jeg mener er at vi må se at alt som skjer på jorden har ulike grad av negativitet og positivitet. Viss negativitet må vi være bevisst på og ta totalt avstand ifra, det må vi ikke la oss lure inn og ta del i på noen måte, heller ikke indirekte om mulig! Jeg tror det er sunt å på en måte ignorere det onde, for å klare å tenke positive vakre tanker ja, det er viktig å tenke positivt og være bevisst på sine tanker, men samtidig må vi innse hva som foregår også slik at vi kan ta bevisste våkne positive nye valg.

Jeg tror altså at de fleste gjør så godt de klarer, men de kan bedre, prøve å slippe fri fra matrix, først via tankene. VI må være ærlige og ikke sove oss helt igjennom livet, fordi da er vi nesten ikke bedre enn programmerte roboter. Om du lever et helt vanlig A4 liv, ser på tv, leser avisene, går på jobben etc, da er du faktisk styrt, du tror det er ditt liv og dine valg, men du gjør for mange av dine valg basert på andre og de som kontrollerer alt.

Demoner vil ikke at vi skal forstå at de står bak illusjonene selvsagt, de vil ikke at vi skal vite at de lurer oss til å ta del i kriger og forurensning etc, de vil vi skal delta eller være passive til alt dette. Hvis mennesker sa klart NEi til mye av det de deltar i på jorden, ville demoner miste mer og mere makt, og demonene selv ville letter kunne komme inn i lyset også..

Poenget er å si klart NEi til det du vet er definitivt negativt, og så starte med å gjøre positive vakre ting for deg selv og andre i ditt liv ;)

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Michelle, jeg forstår så utrolig godt det du skriver.

Men “uten forskning så ville fremgangen av bevisstheten tatt for lang tid og vi ville blitt sugd inn i et sort hull”.

Jeg kunne fortalt så utrolig mye om hvordan ting faktisk fungerer, men det er så få som er interessert i å høre, så jeg velger å ikke legge ut om det på en nyhetsside som det her.

Tidligere i historien har det blitt forsket utrolig mye på både mennesker og dyr, så ja, vi trenger ikke mer uetisk forskning på dette. De vet allerede nok til at vi nå kan begynne å få jorda i en positiv retning, noe som aldri er gjort i historien!!!!

Vi får ingen ting gratis. Men igjen penger er ikke prisen på alt. Det å glede en annen person er mye mer verdt enn å gi bort 10.000 dollar i “karma poeng”:

Men hvordan vi behandler oss selv og alt vi møter er det viktigste, uansett hva man tror på.

Ja, mesteparten av teknologien er skapt for å tjene enda mer penger, for å få enda mer makt. Men i dag så er dette maktpunktet nådd og det er ingen fler som trenger noe makt i verden. Maktbehovet er “dødt”.

Derfor kan man nå bruke teknologien på å utvikle ting for menneskets beste.
Ja, det er problemer med mat og vann i Afrika, men bruker man nok penger så kan man møte disse problemene.

Michelle
Skribent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Jeg er takknemlig for at du er ærlig og uttrykker at du forstår hva jeg mener!

Problemet har vært lavere energier som er her på jorden og lurer menneskene og alt til å havne i et nett av matrix med illusjoner og kontroll. Men ved å sende masse kjærlighet og lys til jorden og alle, så vil negative energier ønske å forsvinne eller la seg øke sine frekenser. Egentlig er negative energier avhengig av menneskers energi, som Peggy Kane sier også, men de stjeler den energien på en feil måte ved å skape lidelser, men de er som sagt igjen styrt av en feil i universet som skaper det vi kaller smerte.

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Axel er ikke her i hvert fall :P

Sorry mate.

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Jeg kan si en ting til.

Forskning går foran alt. Forskning er det eneste som betyr noe konkret i denne dimensjonen. Dette kan dere selv velge å tro eller ikke, men det har vært sannheten siden lysets morgen.

Bevisstheten og utviklingen av den, er den eneste grunnen til at mennesker får lov til å vandre på denne jorda. Uten det, så ville det vært et dødt prosjekt. Vi er “skapt av djevelen”, men ønsker å gjøre oss fri fra han/hun/det.

Det viktigste er å få jorda over på positive tanker. Før i tiden var det alfa og omega – Godt og ondt. Nå er det Alfa, Omega og noe vi ikke har ord på enda.

http://www.dagbladet.no/2011/04/06/nyheter/fysikk/forskning/utenriks/vitenskap/16098062/

Håpet mitt er at vi skal alltid ha minst 2 av 3 valg som er gjort av glede, godhet, i guds navn, eller hva nå enn dere vil kalle det. Og kun 1 valg som er ondt. Dette for å få evolusjonen til å kvitte seg med det onde og la oss alltid ha kun gode valg.

Dette er starten på å lage himmel på jorda.

Michelle
Skribent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Beklager, jeg mener vi egentlig ikke har bruk for noe forskning! Nå er jeg bare helt ærlig, jeg mener, hva skal vi med forskning til? Kan du gi et eksempel der vi trenger forskning?

Det vi trenger er ren natur, ren luft og rent vann, og masse frukttrær og minst mulig teknologi eller forskning. Dette har vi egentlig om vi lar naturen være i fred. For naturen ordner seg selv, og den er en del av oss, når vi blir syke helbreder kroppen seg selv om vi lar den. Kunnskapen om hva som er sunt for oss, har vi naturlig inne i oss, det følger oss alltid, akkurat som dyrene har en bevissthet om hva som er sunt for de selv, fordi de lar seg være en del av naturen, en del av alt.

Vi kunne hatt teknologi, men mesteparten av teknologien kommer fra negativ teknologi som skaper forurensning og er i ubalanse med naturen, men som sagt, vi kunne fått teknologi til alt vi måtte ønske, men da måtte vi ha henvendt oss til lysets side i universet selvsagt. Selv om slik teknologi blir frigjort, for eksempel motorer som går på vann, altså fri energi, så holdes dette skjult av lederne på jorden seff.

Dyrene forsker ikke, plantene jobber ikke, men likevel bare leker de og har det gøy, de tar alt for å være gratis, naturen har alt til de, fordi naturen er ett, er perfekt, og vi er ment å væe en del av naturen. Noe av naturen er ikke helt perfekt, med tanke på dyr som spiser andre dyr etc, men det skyldes lavere energier etc og at dyr ikke har tilgang på mat som er ment de skal ha.

Men igjen, forskning kan være så mangt, og noe er sikkert ikke så ille. Men selvsagt må vi ta totalt avstand fra forskning på dyr! Men jeg skjønner at det ikke er det du mente ;)

Universet ønsker å gi oss alt det vakreste helt gratis faktiskt..

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

La meg få dette klart.

Du vil at vi skal kaste alle våre moderne bekvemligheter og gå tilbake til steinalder teknologi? Hvordan tror du livet ville blitt hvis alle slo av lyset og flyttet ut i skauen? Hvis du syntes livet er en kamp nå for å overleve, bare vent til du føler sulten gnage og du ikke kan gå til super’n får å få deg en matbit.

Er du klar over hva hva spedbarnsdødligheten var før vi fikk moderne medisin? Sammenlign omtren vilket som helst u-land med ett moderne samfunn og du vil se store forskjeller.

Jeg vet ikke hvor du har din viten om naturen, men det ser nesten ut som om det er tatt ut fra gamle Disneyfilmer. Dyrene leker nok når de har muligheten, men stort sett så er det en kamp for overlevelse pga tørke, rovdyr, mangel av byttedyr, flom, kampen om partner osv. Grunnen til at lammet kan sove siden av løven er at sistnevnte ikke er sulten.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Grunnen til at u-land har sykdommer etc, er mest pga urent drikkevann og ikke tilgang på ordentlig mat etc De spiser mye feil mat som overkokt kjøtt etc istedet for å få benytte seg av fruktparadiset de er ment å leve i.

Vi vet at WHO og negative energier har vært og infisert de med virus som AiDS etc (befolkningsreduskjon som egentlig er demonenes måte å absorbere energier)

Jeg sier ikke at alt vi gjør er helt feil, se kommentaren min lengre ned her på siden..

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Selv her i europa var ikke den forventede levetiden mer enn ca 35 – 40 på 1800tallet. men urent drikkevann er nok ikke hele forklaringen.

naturen er full av vesner som ikke er helt sunne for oss i form av parasitter og bakterier. Under varmere himmelstrøk er det flust av dem, men man skal ikke lenger tilbake enn på starten av 1900tallet at f.eks malariautbrudd var vanlig her i Norge. Dette er en sykdom som dreper over en million i året.

For meg blir det billig pisspreik å komme med flåsete kommentarer om negative energier og bringe på bane demoner? Hva faen har demoner med dette å gjøre? For en som preker om tilbake til “basics” så sitter du altfor trygt i din gode stol hjemme i stua (eller hvor det nå er og snakker om ting du ikke har peiling på.)

Å rakke ned på WHO som via sine programmer har reddet mer liv her i verden en det flåsete pisspreiket ditt om energier og demoner noen gang kommer til å gjøre.

Prøv en runde med Dengue så skal vi se om du kan påkalle noen høyere frekvenser til å hjelpe deg. Overlever du første runde kan du jo prøve en runde til.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Det er så ut å forsvare den NWO-gjengen der, det du sier får man programmert hver dag fra alle kanter, they actually kill people, så dette kunne du spart deg :)

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jizzezz, er det mulig å være så teit at man ikke greier å ta inn over seg den lørdom som man har samlet.

Hvem tror du var med å organisere utryddelsen av kopper?
Hva med alle matvareprogrammene og alt helsearbeidet til de som er rammet av diverse katastrofer?

Hva gjør du hvis du skulle bli syk?

Naturmetoden du foreskriver?

Villig til å prøve den på f.eks Malaria eller Dengue? Drikke rent vann og få i seg vitaminer er ingen sikkerhet fra å få sykdommer. Spesielt sykdommer av den typen jeg nevner. Bare for hundre år siden var det å få en enkel blindtarmbetennelse omtrent jevntgodt med å få en dødsdom. I dag kan man dra hjem bare noen dager etter et operativt inngrep.

Dette er bl.a. forskning gjør for deg.

Se på alt du har i huset ditt. Du hadde neppe sittet der du er nå og kunne predike bullskitten din uten vitenskapen du så iherdig motarbeider.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Jeg sier ikke at absolutt alt de gjør, eller vi selv gjør for den saks skyld, er ondskap. Alt har ulike grader av positivitet og negativitet!

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Hva er da formålet med WHO?

Du sitter tydligvis inne med informasjon vi andre ikke har.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Michelle
13 år siden

Snakk for deg selv Stjerneulv :)

WHO er en satanisk slange/ Reptilkult som vil ta over verden ved hjelp av demoner som du selv kan se her :)

http://no.wikipedia.org/wiki/WHO

Dere siste utspill med å forgifte verdens barn med et heksebrygg som like gjerne kunne vært hentet ut av gryten til Madam Mim og Magica fra Tryll ble katastofal

Man heller bare litt haiolije, frostveske, kviksølv, hønesegg, apenyrer og noen halvdøde virus og bakterier i en sort gryte, rører litt og lar det godtgjøre seg messer noen regler før man heller det i en sprøyte og injiserer det i små barn

Dette heksebrygget fra Baphomet hadde seff ingen efekt mot den milde forkjølelsen de spredte rundt som de kalte $vinevirus

Derimot så har millioner av barn fått utvilklet sovesyke og Narkolepsi osv i tillegg til å få sine pinealkjertler rasert og deactivert

Livene til milliarder av barn ødlagt av slagekulten som også har en paragraf som sier at de kan ærklære tvangsvaksinering på verdens befolkning

En paragraf som slangekulten vil benytte seg av om ikke lang tid

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

kan du komme med dokumentasjon på de påstandene der Smurfen?
Wikipedia-artikkelen du linker til støtter ikke dine påstander.

discodisco
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Men Starwolf, du ser da at det er en slange i logoen deres. Det er et åpenbart bevis.
Akkurat på samme måte som at Etiopias flagg beviser at det er et satanisk land.

Kjetil S
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle

Dette er noe av det mest enfoldige jeg har lest på lenge. Du sitter der og skriver på din PC følgende: “Beklager, jeg mener vi egentlig ikke har bruk for noe forskning! Nå er jeg bare helt ærlig, jeg mener, hva skal vi med forskning til? Kan du gi et eksempel der vi trenger forskning?”

Bare det burde egentlig få alle bjeller i kongeriket til å ringe… Du skriver altså dine tanker (ære være deg for dine tanker) på en PC… Dine fingre løper over tastaturet og skriver disse ord… Tastene er av plast… Og gir signaler til en harddisk… Som tolker disse signalene som bokstaver… På norsk… Og viser de på din LCD skjerm… Trykk “lagre” og hele verden kan se dine ord…

Og samtidig spør du: “Kan du gi et eksempel der vi trenger forskning?”

Altså… jeg er helt sjokkert! Er det ukjent for deg at det faktisk er dine medmennesker som har utført forskningen du nytte godt av mens du skrev ditt innlegg? Men i dine øyne er det negative energier/demoner?

Da kan jeg ikke annet enn å tolke dine innlegg som djevelens ytringer, altså siden det er forskning som har gjort at dine tanker i det hele tatt er publisert.

Når jeg tenker meg om er det tydelig at demonene har fremragende medhjelpere…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Tuller du Kjetil S ?

Du mener ikke seriøst at forskning har gjort oss noe lykkligere ?

Fakta er at forkningen har ført oss på kanten av stupet og ødlagt mer av planeten vår på noen tiår en det de 4 verdensrelgionene har klart på tusner av år

Den PC klisjeen din er bare kvalmende

discodisco
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Du har naturligvis helt rett, Smurfen.
Menneskeheten hadde det meget bedre før noen kom rekende med ild, hjulet og den slags ubrukelige saker.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Konspirasjonsteoretikeren som fant opp hjulet fikk nok ting til å gå lettere, men folk ble ikke lykkligere av den grunn

Du kan jo spørre dem som er reinkarnert fra Atlantis og Lemuria om hvor lyklige de ble av forskningen som utslettet deres sivilisasjoner

Hva som er bra med å forske frem Haarp, Chemtrail, NANO partikler, masseødleggelsevåpen og kjemikalier, microchipper osv osv osv osv ?

Vi har levd lyklig i hundretusner av år frem til den selvutslettende forskningen kom som nå er på kanten til å utydde planeten vår og skapningene som bor på den

Du får skrive i testamentet ditt at du ønsker å ta PCen din med deg i graven Disco :)

ola
ola
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Jeg er rimelig sikker på at Indianerene i Amerika var lykkeligere enn vi er nå, før vi hvite kom og ødela.

Chief Maquinna, Nootka

“Once I was in Victoria, and I saw a very large house. They told me it was a bank and that the white men place their money there to be taken care of, and that by and by they got it back with interest. “We are Indians and we have no such bank; but when we have plenty of money or blankets, we give them away to other chiefs and people, and by and by they return them with interest, and our hearts feel good. Our way of giving is our bank.”

Red Cloud(Makhpiya-luta)
….I am poor and naked, but I am the chief of the nation. We do not want riches but we do want to train our children right. Riches would do us no good. We could not take them with us to the other world. We do not want riches. We want peace and love.

Starwolf
Starwolf
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Smurfen:
“Tuller du Kjetil S ?

Du mener ikke seriøst at forskning har gjort oss noe lykkligere ?

Fakta er at forkningen har ført oss på kanten av stupet og ødlagt mer av planeten vår på noen tiår en det de 4 verdensrelgionene har klart på tusner av år

Den PC klisjeen din er bare kvalmende

Men du bruker gladlig demonenes verktøy for å kommunisere med oss. Bo i et moderne(?) hus osv?

Er du klar over at hvis det ikke hadde vært for teknologisk utvikling på omtrent alle områder så ville det ikke vært mer enn ca 300 millioner mennesker i vrden fordi vi rett og slett ikke hadde teknologien til å holde flere mennesker i live på engang grunnet høye dødsrater og begrensete muligheter for matproduksjon. Hver gang det kom ny viten innen matproduksjon, medisin eller andre ting som påvirket levevilkårene i positiv retning så har jordens folketall økt.

Først da vi kom oss ut av middelalderen begynte folketallet å øke i verden.

http://www.globalchange.umich.edu/globalchange2/current/lectures/human_pop/human_pop.html

Kjetil S
Skribent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Nei Smurfen, jeg tuller ikke. Jeg er bare passe lei av enfoldigheten som rår her inne. Joda, jeg deler mange av de syn som forfektes her (ikke alle nei), og dette vet du Smurfen. Og jeg har ikke skiftet side, og jeg er heller ikke blitt rekruttert av PST. Så er den ballen lagt død.

Men når man ikke evner å se ting fra flere sider, og innse at forskning har mye godt med seg (selvsagt langt fra det meste), ja da mener jeg det er på tide å si fra. Forskning er i bunn og grunn ikke annet enn en metodisk tilnærming til mer viten og ikke minst sikrere viten. Denne metoden mener jeg er den riktige måten å øke kunnskapsmengden på. Dette kan tydligst ses på den teknologiske utviklingen som har skjedd de siste 200 år. Det er rett og slett fenomenalt.

Når det er sagt er det aldeles åpenbart at MÅTEN man driver forskingen på er helt ute og kjøre. Dette beskrives egentlig best av artiklene til Rolf Kenneth Myhre. Har ingenting å tilføye der. Men det betyr ikke at all forskning er av det onde. Ei heller at forsking som metode for økt kunnskap har spilt falitt. Ei heller at konsekvensene av forskningen for feks miljøet er av det gode. Ei heller at vi ikke TRENGER forskning. Å hevde det siste er så historieløst, kunnskapsløst og enfoldig at jeg på en mandagskveld rett og slett ikke orker å forholde meg til det.

Mener du Smurfen at vi ikke trenger forskning på kvantefysikk?

Malurt
Malurt
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Kjetil S: For å understreke sitt poeng har Smurfen tenkt å svare på ditt spørsmål ved hjelp av fire kongler, en neve kongress og lavfrekvent tromming på et bever-skinn. Følg med!!

På vegne.
Malurt

Kjetil S
Skribent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

UFO

Jeg er enig med deg. Jeg er også overbevist om at de var lykkeligere. Men er det så sikkert at dette er den rette veien å gå for HELE verdens befolkning? Kan det være at polariseringen vi ser i verden i dag har en misjon? Feks at det gir raskere spirituell vekst for flere sjeler samtidig?

Betyr det at indianerene var lykkeligere at vi ikke trenger forskning?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Kjetil S
13 år siden

“…if men do not repent and better themselves, the Father will inflict a terrible chastisement on all humanity. It will be a punishment greater than the deluge, such as one he has never seen before. Fire will fall from the sky and will wipe out a great part of humanity, the good as well as the bad, sparing neither priests nor faithful. The survivors will find themselves so desolate that they will envy the dead.”

klumpen
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Ja, bidra du smurfen, bidra med litt mer svovel, galle og dommedag.

For all del, unngå nå å svare.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

Jeg er for forskning, men ikke all forskning, fks forske på steinfrie druer og vannmeloner (sterilisering av frukt?) ser jeg på som idiotisk, og jeg mener det er ting vi forsker på som det burde satses mere på, og en god del det kan satses mindre på. Fks forske på bedre og bedre såper, hudkremer osv, hva er vitsen? blir vi ikke reine nok av det vi har nå? og teste hudkremer osv på aper og andre dyr, vis vi mennesker er så forfengelige at vi trenger ennå bedre og flere kremer og sminke så får de teste det på seg selv :)

Jeg mener vi burde prøve å få flest mulig til å dyrke egen mat der det er mulig, og heller ha byer med forskning osv så kan de som lager mat forsyne forskere og andre nyttige yrker med mat og de forsyner oss med lærdom og andre nyttige “ting”. for vi har igrunn det vi trenger av unyttige dupedingser nå, så sats heller alt på romfartsforskning og vår virkelig historie. og sykdommer og medisiner som ikke er fulle av unødvendige stoffer, og kanskje en god del mer åpenhet om ting.

ola
ola
Abonnent
Svar til  Kjetil S
13 år siden

og vi må kombinere det usynlige med det synlige i forskninga

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Okey, jeg skal si dere sannheten.

De som sitter på pengene til å forandre ting, de vil ikke fordi alle tror de tror på djevelen. Folket tror at deres avgjørelser er gjort av djevelen og ikke av gud.

De eneste menneskene i verden som kan forandre verden, de HATER “DERE”.
Det er ikke rart at de med pengene til å forandre ting ikke vil gjøre det når alle forteller dem at de er onde.

Fortell dem hvordan de heller kan investere pengene sine i hele verden slik at alle får et så respektfylt liv og ærverdig liv som mulig. Slik at de ikke må gå rundt å være redd for hva dem må gjøre for å overleve.

Jeg hadde ikke giddi å brukt pengene mine eller energien på å fortelle sionist jævler hvordan ting skulle vært, men det er bare et game som skal få folket til å tro dem er onde, det er ikke sannheten. Dere lager sannheten. Vi lager sannheten. Nyhetsspeilet lager sannheten.

Bare vent noen år, så kan jeg bevise at brorskapet ikke er ondt, men vil det beste for moder jord, menneskene og livet.

Vi lever alle med samme bevissthet. Den individuelle er din egen, men underbevisstheten din er felles.

Alcyone
Abonnent
13 år siden

Michelle <3 Jeg håper du har det godt om dagen :)

Men du som har lest så mye om dette skjønner jo at alt bare er et game. Det at de tilber demoner er rett og slett en konspirasjonsteori for å få folket til å frykte. Det er bare tull. Lederne tror på en eller annen kraft for gud og ingen ting annet.

http://www.youtube.com/watch?v=KBw4YuBylvs

De hater menneskene fordi de ikke klarer å oppføre seg og bare tenker på seg selv hele tiden. Jeg kan love deg dette, jeg vet sikkert mer om dette enn noen andre her inne.

Michelle
Skribent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Takk for positiv musikk♡

Jeg skjønner hvordan du tenker, du har fine tanker synes jeg! Jeg tror ikke det er så viktig å vite om de er shapeshiftere eller om de tilber demoner eller bare tenker på seg selv kanskje. Det viktigste er at vi selv alltid prøver å holde på kjærligheten og lyset..

Hovedpoenget mitt er at jeg tror de på toppen er under enorm mind-control fra lavere verdener og hverandre og besatt og fanget av den energien de er i. Og jeg tror ikke alle de som forteller om absurde grusomme ritualer, negative aliens og militære undergrunnsbaser etc lyger eller fantaserer!

Vi får prøve å holde oss til alt vi vet er reneste kjærlighet så langt vi klarer og har mulighet til og ta totalt avstand fra militære, chemtrails, våpenindustri, dyreforsøk, onde tanker mot andre etc iallefall ;)

Alcyone
Abonnent
13 år siden

TIL ARMIN:

Ikke vær så sint. Murerne vil være snille, de vil det beste for alle. De har ikke djevelen som øverste leder, men gud. Lederne hater menneskene fordi de faen ikke klarer å oppføre seg. Der HAR DU SANNHETEN!!!!! JEG KØDDER IKKE.
Bruk tankene dine på å si hvordan verden kan bli bedre og jeg lover deg den blir bedre. Jeg har ønsket meg det, jeg spurte Gud om lov.

Stol på meg eller ikke, jeg vet det, tenk gode tanker, tenk hva som vil gjøre ting bedre i verden og det vil bli bedre!! JEG LOVER!

I like shrooms….

Michelle
Skribent
Svar til  Alcyone
13 år siden

Sorry mac, de på toppen tilber demoner, definitivt, uten tvil!
De på toppen er virkelig shapeshiftere, er 100% sikker!

Men vi skal selvsagt tilgi de og sende de kjærlighet, men først og fremst skal vi hjelpe de lidende og dyrene og naturen, vi skal ikke tilbe de øverste lederne seff, og ikke skal vi la oss gjøre ting for de heller som går imot vår sunne fornuft selvsagt!

Vi er rett og slett lei av å bli lurt ;)

Michelle
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
13 år siden

Vi kan se noe av Morgellons/ NANO-fibres/ Smart-Dust ved å bruke Blacklights (UV-lys): http://morgellonssupport.com/profiles/blogs/uv-fluorescing-nanofibers

Michelle
Skribent
13 år siden

Verden styres helt klart av negative aliens og demoner.
Detaljer fra det absurde “livet” til ex-NWO-soldat James Casbolt/ Michael Prince:
http://projectcamelotproductions.com/interviews/james_casbolt/james_casbolt.html
Et vitne på de ubeskrivelig grusomme eksperimentene som foregår i militære undergrunnsbaser (D.U.M.B.S) rundt omkring på den stakkars jorden.
Interessant å høre at Casbolt/ Prince ble delvis programmert av samme lege som Arizona Wilder ble, nemlig Dr Joseph Mengele (kjent som forsker i nazi-konsentrasjonsleirene under WW2).

Selvsagt kan noe av det han beskriver være dissinfo grunnet mind-control, men at han lyger bevisst, no way, alt for mange detaljerte avsløringer til det.
I likhet med Arizona Wilder og Peggy Kane, har han heller ikke tatt noe betalt for sin historie og kunnskaper.

Heldigvis er kjærligheten og lyset uendelig uovervinnelig for alltid, og vi alle hører naturligvis heller hjemme i den vakreste friheten uten smerte♡

Oscarmr
Oscarmr
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

Michelle hvilket forhold har du til Dolores Cannon?
Jeg lurer på dette fordi JEG synes mye av det hun sier virker fornuftig for meg men jeg velger å spørre deg fordi jeg har fått inntrykk av at du har mer erfaring på dette en meg. Hadde vært utrolig kjekt om du kunne fortelle meg hva du synes om henne.

Beklager off topic.

Michelle
Skribent
Svar til  Oscarmr
13 år siden

Hei, jeg har ikke hørt så mye på henne, men har hørt litt at hun skal ha pratet om Den Nye Jorden, som en annen fysisk planet vi får med høyere frekvens, og det synes jeg er bra hun gjør da ;)

Jeg synes det er sunt å alltid la seg være åpen for informasjon fra alle, men alltid skeptisk også og stille spørsmål ved alt, og være klar over at mye kan være dissinformasjon fra negative krefter som kontrollerer mye hva snille folk tenker og sier også.

Det er viktig å søke og lete etter den riktige informasjonen synes jeg, så man virkelig får sannheter og ikke bare lever uten å egentlig lære noe særlig. Når man får sannheter, da vet man i sitt indre at det stemmer. Det handler om å bli bevisst også synes jeg ;)

Michelle
Skribent
13 år siden

Zion betyr jo Jerusamel, men hvorfor Jerusalem?
http://2.bp.blogspot.com/_kJLrriuC968/SkK8aZNA2WI/AAAAAAAAAms/_vaVVzjsIUc/s400/beijingzion.jpg

Fordi Jerusalem er deres maktsenter, for krig og religioner. Og når vi ser at Asia og Europa og Afrika møtes der, ser vi at de har laget et senter der på jorden også ved å inndele verdensdelene etter Jerusalem, for å manifistere New World Order, eller egentlig Demonic Old Order, der de tror de får total kontroll over hele verden, som de tror de eier dessverre.
1 http://graphics8.nytimes.com/images/2009/04/01/arts/pbs.span.jpg

« Forrige artikkel

Osama bin Laden har vært død lenge

Neste artikkel »

Hemmeligheten bak Davidstjernen

170
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x