//

Full krig i London over økte skolepenger

4.2K visninger
1 minutt lesetid
65

Samfunn som ødelegges fra innsiden. Krig i gatene i Storbritania.

Tusener av studenter demonstrerer mot økte skolepenger. Politikerne må har mer penger til å betale bankenes eiere, som de er ansatt av til å ta seg av at ingen protesterer mot og gjør opprør i samfunnet. Alle politikere er dermed korrupt.

Massedemonstrasjoner av tusenvis av studenter og fagorganiserte i sentrale London i går torsdag mot en økning i skolepenger. Demonstrasjonene blir stadig mer voldelige. Det er det nyeste og største i en rekke demonstrasjoner mot strenge tiltak og budsjett kutt over hele Europa. Det som startet som en relativt fredelig marsj ble senere omgjort til voldelige sammenstøt med politiet, som i stor grad var i mindretall i forhold til demonstrantene i går.

http://www.youtube.com/watch?v=wyXJyuEHQxA

Storbritania er et de mest overvåkede landene i Europa, som beskyttelse av eliten som bor der, som Rothschild og andre store bankiere.

“Tusenvis av sinte demonstranter gjorde opprør i gatene i Storbritannia torsdag, rasende over økningen i utdanningskostander som i hovedsak er tredoblet. 12 offiserer og 43 demonstranter ble skadet sammen med 12 arrestasjoner. Politiet ble sett kjempende med sinte studenter gjennom gatene. Demonstranter angrep politiet og bygninger og biler.”

Prince Charles angrepet

Sinnet nådde et høydepunkt da en luksusbil med pris Charles og Hertuginnen av Cornwall passerte.

http://www.youtube.com/watch?v=zptklj49AYs


“En bil med Prins Charles og Hertuginnen av Cornwall har blitt angrepet med vold etter at parlamentsmedlemmer stemte for å heve nivået på skolepengene ved universiteter i England. Et vindu var sprukket og deres bil truffet av maling, men paret var uskadd.”

BBC

Dette er planlagt av Illuminatet i lang tid, at samfunnene skal ødelegges ved å sette samfunnets elite og vanlige folk opp imot hverandre. Dette vil kunne spre seg utover hele Europa og USA.

Klipp fra en dokumentar “The New Rulers of The World”. Av John Pilger. Verdensbanken (WB) og International Monetary Fund (IMF) kontrollerer det meste av verdens kontantstrømmer. Alle land som låner finans krisepenger må følge deres lånebetingelser : Hellas, Island, Irland.

Hvem som kontrollerer Verdensbanken (WB) og IMF, det får bli en annen historie.

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

65 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Skottland vil ut av Storbritannia!

Scotland’s ‘explosive’ push to secede from the U.K.
Scotland’s first minister promises to hold a referendum on Scottish independence. Could it really succeed?
posted on January 13, 2012, at 5:21 PM
The Scottish border with England: Scotland has long toyed with pushing for independence from the U.K., but now its first minister is planning to actually do something about it.

Scottish nationalists have dreamed of independence for centuries, and now, Scotland First Minister Alex Salmond is really trying to pull it off. Salmond has announced plans to hold a referendum in fall 2014 on breaking away from the United Kingdom, setting off a week of friction between Edinburgh and London. Will Scotland and the U.K. really part ways?

http://theweek.com/article/index/223343/scotlands-explosive-push-to-secede-from-the-uk

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Politiet møtte mannsterke opp for å hindre en reprise av fjorårets gateslag i London. 10.000 studenter protesterte i dag mot økte studentavgifter i hovedstaden.

Stemningen blant demonstrantene er amper og mange føler seg urettferdig behandlet at den britiske regjeringen og deres sparetiltak. Som de mener i stor grad går ut over dem.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7868793

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

70 prosent av voksne briter ønsker at sosiale medier blir stengt av under politiske opptøyer, viser ny undersøkelse.

– Å strupe nettilgangen og dermed begrense grasrotas mulighet til å bli hørt, er en form for sensur….

– Grasrota vil aldri akseptere sensur
http://www.nrk.no/kultur-og-underholdning/1.7868972

Gjett hvem som har bestilt denne undersøkelsen, og om den stemmer overens med fakta.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Thunder sier:Jeg har undret litt jeg også for i atmosfære som søker etter sannhet og opplysthet er det litt underlig å forsvare systemer som prøver å hindre nettopp dette.

Ja, enig, men i den tråden virket det som det var akkurat det du gjorde.. Forsvarte til og med noe som var helt feil og sammen med 2 andre.

Du sier videre: Jeg ble litt paff når jeg delte tanker om ordet JEDJE som kom fram i en tråd som dessverre ble slettet før jeg rakk å svare.

Tråden er ikke slettet, den er her:

http://www.nyhetsspeilet.no/2011/08/forberedelser-til-28-oktober-2011/

Det som er synd er at dialogene vi hadde der i begynnelsen er ikke mulig å forstå noe av lenger, fordi Liv som skrev artikkelen ville ikke ha for mye avsporing og bibeldebatt. Dermed ble det slettet en god del innlegg og resten av inleggene har kommet totalt bananas når det gjelder plassering, dvs verre enn i noen annen tråd jeg har sett. Om dette hadde med slettingen å gjøre vet jeg ikke men mye som ble sagt først ligger helt bakerst osv.

Svarene på dine spørsmål forøvrig ang skapelse osv, finnes i kabbalah.

Lynx Veritas sier: Det er en kamp om å avlede oss fra the inner communion. Det alkymiske bryllup mellom sol-energien yang og Gaia/Sophia moder-jord energien, det divine feminine. Derfor har alle natives og bærere av disse gamle hyllest-tradisjoner til moder jord, blitt demonisert og også systematisk utryddet. Det er den energien som vil bringe oss i naturlig svingninsforhold til den planeten vi bor på, og derfor også være redningen i den stormen som nå brygger opp.

AMEN, HELT ENIG :-)

Det må tydeligvis være en “god” kabbalah også? JA :-)

Innbefatter den kontakt med “engler” også. JA om man føler for det så.

Den kabbalah jeg har noe forhold til er ikke i nærheten av å være noe Ouijabord eller del av ass-ended masters deception program.

Videre sier du: Hva er den energien som har sabotert og vandalisert vår kontakt til den guddommelige feminine arketype. Den romersk/Babylonske zio-nazi Archontic Jehovianske forvrengte maskuline hednings-uttrykk som ble implementert til dagens religioner. De Abrahmske fortrinnsvis. Nå har jeg ikke så dypgående kjennskap til kabbalah… osv

Nei det forstår jeg.. fordi DER er the missing link.. og nøklene. Til akkurat det du sier, det divine feminine, Gud er balanse, sier Kabbalah. Kabbalah er mye forskjellig men bl a et kart man kan forstå alt ut fra, Livets tre.

Det som har ødelagt er de vrangforestillingene som finnes innen tradisjonell kristendom og islam. Der alt bare er maskulint og evt intetkjønn, hvor vi og “sønnen” de dyrker er mor-løse.. alt feminint renset ut, nettopp fordi, det er lettest tilgjengelig for oss, for å få direkte kontakt, ja det blir vanskelig om alt feminint renses ut, derfor ble det renset ut. Lutheranismen mangler dermed vegger og grunnmur og vrangforestillingene har ingen ende. Med alt det feminine inkludert Jesu egen mor og den hellige ånd, som de ikke aner hva/hvem er, er renset ut er det ikke mye lys/reell innsikt, el levende spiritualitet igjen.. Alt dette kan man finne tilbake gjennom Kabbalah, og vha kabbalah kan man forstå Bibelen, uten kabbalah, er det umulig, da Bibelen er kabbalistisk i hele sin oppbygning og er del 2, mens den muntlige lære/tradisjon – kabbalah er del 1. Derfor alle vrangforestillingene..

Leit å si det men det er vrangforestillinger jeg selv har måttet innse at jeg hadde, etter å ha blitt transformert. Dette får være nok svar.

Vi lærer alle litt hver dag, bl a ved å lese og delta her. Noen av oss leter, finner deler, og tenker høyt. Det er ikke sikkert at alle brikkene vi vurderer passer, når vi tenker høyt og kanskje noen ikke ser om de passer, fordi vi har forskjellig bakgrunn og forskjellige brikker, er forskjellige og skal ikke gå samme vei heller, men finne vår egen vei.

Har skrevet en del om det feminine i den tråden som er linket til ovenfor i kommentaren her, les gjerne, og der er spørsmål til meg som jeg ikke har rukket å svare på ennå, beklager maranata, men jeg tar det når jeg får tid. Dessverre er innleggene i den tråden som sagt hulter til bulter blitt..
Men jeg har delt en del verdifullt der, dog ble det såpass lite verdsatt av lesere her ut fra tomler, at jeg kommer ikke til å dele noe særlig mer av slikt. Det har ikke noe for seg å dele dersom det ikke verdsettes/forstås.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Jeg setter ihvertfall pris på dine kommentarer og om man får ned eller opptomler så har ihvertfall folk lest. Det kjedelige er jo om man ikke får noen reaksjon i det hele tatt. Jeg vet ikke så mye om kabbalah og siden det tar et helt liv å forstå det så må det vel være andre veier også? Jeg har forstått det slik at de forskjellige navnene på gud ikke er et navn, men beskrivelser. Sånn som vi også gjør: Den salvede, frelser, skaper, allmektige osv. Stemmer det?
Jødene kaller gud for Adonai visstnok…

Abraham ble jo advart om sitt fjerde slektsledd som høvdinger som skulle lage trøbbel. Blant Israels folk er det gode og ikke fullt så gode mennesker. De ba til gullkalven som er tyren/djevelen. David ingikk en pakt med tyren/Tyre og fikk en enorm rikdom. Han angret og ga tronen til den rettferdige. Han som prøvde å bekjempe demonene. Da han falt og riket ble splittet, ser det ut til at jødene forstod det slik at man ikke skulle bekjempe demonene som også er skapt av den allmektige, men istedet lage leveregler. Jeg lurer på om det er derfor Adonai er gud/messias. Jesus prøvde å bekjempe demonene og brøt derfor med loven og da skal man straffes med døden. Judah reddet Joseph ved å selge han til muslimene som igjen førte han til Egypt. Muligens prøvde Judas å redde Jesus ved å selge han til romerne? Jødene har alltid blitt syndebukk for Israelsfolket. Nå ser det ut til å at man vil få jødene og muslimene til å utrydde hverandre. De er alle i fra Abrahams hus.

Kabbalah tror jeg nok også inneholder dualitet som ser ut til å prege spesielt Israels stammer. Det er jo der Kabbalah kommer i fra.
Det ser ut til at noen av de fortsatt tilber tyren. Kun de rettferdige kan holde styr på dyret, da må man sette seg selv til side. Betenkelig at Wall street har satt opp en statue til ære for dyret og den globale økonomien….Ikke sant? Frimurerstaten som er kjent for fallos og månemonumenter. Horus hadde også kontroll på dyret, men ble nedkjempet. Samme symbol som paven bruker.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Lynx: Høres merkelig, men takk for at du deler tanker. og takk for at du ser at jeg sitter på info og kunnskap som få har, det er derfor det ligger på meg å dele, få dette ut til folket. Og det er mitt eneste anliggende og drivkraft her.

Trodde det var klart for alle hvilken side jeg er på. Jeg er på FOLKETS SIDE; på grasrotas side mot makt-eliten. Det er imidlertid slik at de som har en del forståelse eller innsikt å fare med som makta ikke vil ha ut, BLIR motarbeidet og i noen tilfelle drept. Eksemplene på det er mange. Det gjelder selvsagt kun om det er info som er vesentlig nok og mer enn det man kan lese seg til på nett og om man er istand til å formidle dette ut.

Det er viktig at noen som opplever dette i praksis tør snakke litt om det som skjer, jeg er en åpen og ærlig person, og deler derfor kanskje litt mye til tider. Men dette med trakassering osv er ekstremt viktig folk forstår. Og ingen som selv ikke har vært utsatt for det, kan helt forstå, det forstår jeg. Få snakker om det fordi man vet man blir stemplet øyeblikkelig, det har vi sett her også de ganger jeg har våget. Aldri noensinne har jeg hatt noe mål om å spre frykt, og om jeg selv var full av frykt hadde jeg holdt kjeft..

Jeg har aldri noensinne vært medlem av noen losje, brorskap eller lignende, jeg har aldri jobbet for noen ang info, kun min egen samvittighet, sannheten og Gud. Det gir jeg mitt æresord og kors på halsen på.

Har ikke ment å skjønnmale frimurerne, for jeg vet ikke hva de driver med innad, men reagerer om noen stigmatiseres unisont, og har forsøkt å nyansere LITT fordi det er mye sverte-propaganda som serveres. Jeg VET at begynnelsen til frimureriet, var at de skulle hegne om/beskytte den gnostiske versjon av kristendommen, og måtte kalle seg frie murere for å kunne gjøre dette og unngå å bli drept av de som hadde monopol på tro og meninger den gang, den tradisjonelle kristendoms krefter.

Har delt tanker og f eks påpekt, at i denne sak, var det åpenbart agenda å stigmatisere frimurerne, altså er ikke de bak. Det er viktig å dele slike tanker også om vi ønsker å finne ut av det.

Der sannheten er er også motkreftene sterkest. Det er masse masse svertekampanjer nå, mot jøder, frimurere, kabbalah osv. Det er litt repetisjon av hva som skjedde før og under WW2, jeg mener vi bør lære av feil.

Tingene er ganske komplekse og det hender jeg ser ting som få ser, f eks pga at jeg har innsikt i kabbalistisk innsitk og gnosis, som ikke stammer fra noen losje. Men vet at det er dype og viktige sannheter og lys der, som nettopp blir svertet fordi folk skal holdes i uvitenhet og mørke. Og jeg vet at folket trenger de brikkene også, for å kunne transformeres og forstå. Kanskje nettopp indoktrineres folk med så mye stygt om dette, for å hindre at folk får del i det som holdes hemmelig eller ikke forstås, innen det åndelige. Om folk tror på denne sverteinfo, vil de holde seg effektivt unna f eks kabbalah som kan gi uendelig mye lys, til den som er rede for det.

Ber deg og andre interesserte, lese mine kommentarer her og på siden etter, om Mossad og se de videos jeg har lagt inn her om de ekte jøder og kabbalister. Og forstå at sionistene har tatt deres identitet, skrifter og symboler, for deretter å komme med svertekampanjer for å bruke dem som syndebukk. Håper og tror at det kan være oppklarende. Her finnes altså jødiske kabbalister, som lider fordi de er lidenskapelige ANTI-zionister. De er mine trosfeller innen kabbalah da, ekte spirituelle mennesker, ikke noen forvrengt utgave som msibrukes. Men jeg er også kristen, gnostiker og praktiserer sjamanisme osv, kan ikke settes i bås, når man kommer et stykke på veien. Ting er ikke sort hvitt.. håper dette var oppklarende, samt les mine kommentarer her og siden etter og se helst alle de videos:

http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/microchip-er-dyrets-merke/comment-page-40/#comments

Håper virkelig dette var oppklarende, om noe har vært uklart..

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Takker for den redegjørelsen. En ting kan vi være enig om; det er komplisert. Eller er det det? Mulig jeg er en simpel naiv sjel, men i all dette mylder av informasjon, retninger, tilnærminer og “enlightenment” har jeg alltid sverget til god gammeldags sunt bondevett.

Fra mine vekttall fra universitetet har jeg lært en ting. Å komplisere med teorier er et must for den jesuitiske Hegelianske Tese-Antitese-Syntese-modellen. Det var kun etter å ha forlatt akademia en virkelig kunne begynne å søke de eksistensielle svar om leven og laden. Og ganske riktig, de esoteriske kunnskaper finner du ikke på noen pensumliste ved noen høyskole meg bekjent. Vi blir tillært at vi lever i en fragmentert og komplisert virkelighet med alskens filosofiske*/ideologiske og forstå- seg på tilnærminger. Etter å ha vært innom det meste av både teoretiske og mystiske vinklinger, har jeg funnet for meg svaret på den tåka vi beveger oss i.

Det er en kamp om å avlede oss fra the inner communion. Det alkymiske bryllup mellom sol-energien yang og Gaia/Sophia moder-jord energien, det divine feminine. Derfor har alle natives og bærere av disse gamle hyllest-tradisjoner til moder jord, blitt demonisert og også systematisk utryddet. Det er den energien som vil bringe oss i naturlig svingninsforhold til den planeten vi bor på, og derfor også være redningen i den stormen som nå brygger opp.

Hva er den energien som har sabotert og vandalisert vår kontakt til den guddommelige feminine arketype. Den romersk/Babylonske zio-nazi Archontic Jehovianske forvrengte maskuline hednings-uttrykk som ble implementert til dagens religioner. De Abrahmske fortrinnsvis. Nå har jeg ikke så dypgående kjennskap til kabbalah, annet enn det er elitens ouija-board og at det kan invokeres entitys ved å utføre ulike ritualer og ofringer. Det må tydeligvis være en “god” kabbalah også? Innbefatter den kontakt med “engler” også. I tilfelle hvordan kan man i denne forræderske virkelighet vite, og da mener jeg vite at de entitys man har kontakt med er av absolutt høyeste guddommelige bevissthet. Og da mener jeg ikke guddommelighet innenfor dette 3/4 dimensjons paradigme. Fordi da er vi på samme ass-ended masters program som all annen deception program innenfor denne sfære.

The deception er dyp i denne åndsfære, og jeg vet ikke hvor mye jeg vil stole på et telefon-system hvor du tar kontakt med “guddommeligheter” i et luke oppsett ala adventskalenderen. Hva vet vi hva er bak luke 7, og om ikke den er skiftet med luke 8. Jeg vil ikke tråkke på noens tro og tilnærming, jeg er bare skeptisk når vi vet at den Archontiske energien har kuppet det meste av “telefon-kontakt”. Jeg står derfor igjen med den indre korrigering og gjenopprettelsen med the divine feminine prinsipp, som for meg er den virkelige “messias”.

Men vi har alle vår sti og tråkke, og finner tryggehet i hver vår forståelse. Min tilstrebelse er å forene det maksuline med det ekte-feminine prinsipp. Kun Gaia kan gi deg det. Alt annet er korrumpert. Just my point of view.

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
12 år siden

Er så glad for at du har funnet igjen divine feminine! Nå fikk jeg endelig muligheten til å anbefale boken “Gjennom lysmuren” av Bente Muller, et poetisk mesterverk som vil gå rett i hjertet til alle nyhetsspeilets lesere :-)

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Jeg har undret litt jeg også for i atmosfære som søker etter sannhet og opplysthet er det litt underlig å forsvare systemer som prøver å hindre nettopp dette. Frimureri og religion kan lede oss på feil vei, men samtidig er religioner fulle av kunnskap. Man må erkjenne at man lever i en verden av dualitet og den dualiteten finnes overalt også i de hellige skrifter.
Det handler om å hele tiden være åpen for at gamle tankemønstre kan ha vært en blindvei og gi slipp.

Jeg ble litt paff når jeg delte tanker om ordet JEDJE som kom fram i en tråd som dessverre ble slettet før jeg rakk å svare. Jeg var på ferie og skrev på en android med svært små taster så innlegget ble kanskje litt kort og lett å misforstå. Jeg bestemte meg for å svare når jeg kom hjem. Det jeg sa var at jeg var enig utifra forståelsen av Moseshistorien og ikke tolkningen av ordet. Altså YHWH vet ikke jeg hva betyr på hebraisk og det ser ut til at få andre gjør det. Noen har prøvd ihvertfall. Moseshistorien begynner med at det var forbudt å nevne guds navn og endte med tilbedelse av en gullkalv. Derfor konkluderer jeg med at når man skriver ned navnet på gud eller lager et fysisk symbol så havner gud utenfor deg selv. Det er ikke sikkert gud vet selv hvordan han/hun selvble skapt. Det er bare sånn det er liksom

Singoalla
Singoalla
Abonnent
12 år siden

Hver gang jeg hører navnet hans, får jeg andre tanker enn om frimureri.. nesten rart at de har insatt en mann med et slikt navn.. som i seg selv så til de grader bekrefter at konspirasjonen er fullbrakt..

Navnet fører mine tanker øyeblikkelig..
til verstingen i konsentrasjonsleirene..
Og de verste agendaer som noensinner har eksistert på denne jord.
Mind control.. målet for det er world control, glem ikke det.
Og denne mannen var sentral:

http://en.wikipedia.org/wiki/Donald_Ewen_Cameron

Dr Ewen Cameron var mindre kjent enn skrekk-doktoren DR MENGELE;
men hans bedrifter var de samme, hans bakgrunn den samme,
de ble begge reddet – fikk ingen konsekvenser for sine grufulle forbrytelser mot menneskeheten i leirene der, men fortsatte sine stygge eksperimenter på sivilbefolkningen. Både Mengele og Cameron var jøder, så det de gjorde gjorde de mot sine egne.. bare så det er helt klart. Jøder ledet dette!

Ewen Cameron ble verdens første leder av WORLS PSYCHIATRIC ORGANISATION med alt det innebærer av dritt, lidelser og desinfo. Han er ikke samme mann som leder England idag, men dette er mine assosjasjoner til det navnet som så til de grader, fremstår som et symbol på for mange av oss, at nå er alle disse agendaer fullbrakt, accomplished.

At det går an.. at slike slekter åpenbart styrer, hele verden,
og vi som ser og sier fra om det stemples som tullinger,
mens resten av verden bedras videre, og videre og videre.
Snart bringes vi håpløse til taushet. vær sikker.
Nesten overrasket om jeg får si dette og det får stå..

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Singoalla
12 år siden

Du besitter utvilsomt info og kunnskap på områder de fleste knapt har fnugg av kjennskap til. Det er til tider imponerende å lese hva du forstår, kjenner til og påstår erfart.
Imidlertid stusser jeg av og til over den energien du serverer og formidler. Intet annet enn den frykten du påstår deg å bekjempe. Av og til lurer jeg på både dine okkultiske og mystiske tilnærminger, og hvilken energi du genererer. Men bortsett fra det går du jo Dan Brown en høy gang. Vet bare ikke hvor gagnlig det er å lese din frykt-presentasjon. Du liksom forteller at å yttre seg om de forhold vi vil ha belyst er selverklært dødsdom.

Blir ikke helt klok på deg, og dine bevegelser her inne. Hvilke fraternitys har du affilasjoner til? Og også din rose-maling av Frimurere og kabbalah. Vet ikke hvilken side du er på. Ganske illustrerende for den situasjonen som nå eskalerer. De som trodde de var på rett side, vil måtte revurdere sine tidligere overbevisninger. Jeg synes å kjenne igjen energien fra fundamentalistiske religiøse. En Jehoviansk yang/krigs-energi som har forverret og korrumpert den åndelige verden i uminnelige tider. Den samme energien som eliten har tilbedt og som gnostikere gjenkjenner på begge sider av mynten. Dette er en energi kamp. Da må man også se på hvilke energier man formidler. Frykt og paranoia-pisking trenger jeg lite av for øyeblikket. Dvs. kanskje jeg bare overser dine kommende innlegg. End of rant

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

David Cameron er frimurer!
http://freemasonry-watch.blogspot.com/2010/11/freemason-david-cameron-arrives-at.html

Vi vet jo hvordan frimurere tenker: VI (betyr alt) og DE ANDRE (betyr it’no).

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Om alle er frimurere og det er kabalen, hvorfor er ikke da Stoltenberg, Støre og en del av de sentrale andre nøkkelrolle-stilling-gutta det da? Igjen vil jeg etterlyse nye, oppdaterte og fullstendige lister over frie murere.. slik at vi kan se.

Maarit M. Hanssen
Forfatter
Svar til  Singoalla
12 år siden

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10081258

Ekte høytstående frimurere bærer alltid symboler. Se på den ringen til Rick Perry på bildet her. Han må være høyt oppe i kadrene.
Jeg har ikke sett slike symboler hos hverken Jens Stoltenberg eller Støre. Av og til har jeg sett at Stoltenberg gjør satansymbol med fingrene,men det trenger ikke bety at han er frimurer.Satanist er han nok.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

Uroen brøt ut i forbindelse med en demonstrasjon i protest mot at politiet torsdag drepte en 29 år gammel mann i en skuddveksling.

Bomber og raketter i voldsomme London-opptøyer
http://www.dagbladet.no/2011/08/07/nyheter/utenriks/opptoyer/17584226/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Tottenham er på bristepunktet og nær 30 politifolk ble skadet i helgens opptøyer.
…..moralen blant troppene er på vei ned i kjelleren.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7741245

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Han sier de som jobber i politiet er lut lei av det de ser på som kontinuerlige angrep fra både innenriksministeren og resten av regjeringen.

Deller henviser til de såkalte Winsor-rapportene som ble lagt frem i mars og juni i år. De konkluderer blant annet med:

at nesten halvparten av de ansatte i politiet bør tåle dårligere

lønns- og arbeidsvilkår.
at de sivilt ansatte i politiet, som utgjør bortimot 40 prosent, skal miste streikeretten.

at polititjenestemenn skal ansettes på åremålskontrakter lik de man har i det militære, slik at man slipper å gi fast ansettelse som kan utløse lønnsutgifter i 30 til 35 år.

Det som går opp kan fort rase ned, se for deg politistyrken i england mot regjeringen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

** Ungdommen organiserer opprør via mobilen
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10097443

Storbritannias tapte generasjon har fått nok

Ungdommene uten framtid plyndrer butikker, slåss med politiet og setter London i brann.
http://www.dagbladet.no/2011/08/08/nyheter/london/ungdomsoppror/utenriks/17603390/

Uroen i Storbritannia har nå spredt seg til Birmingham, 20 mil nord for London.
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10097448

Når massene har fått nok så får politiet hendene fulle.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Tyrkiske butikkeiere slår tilbake mot mobben i London med balltrær.
Nå hylles de som helter på sosiale medier og i engelske aviser.
http://www.dagbladet.no/2011/08/09/nyheter/england-opptoyene/utenriks/17614350/

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Dagbladet ser ut til å ha fjernet denne overskriften og saken, kanskje ikke så rart når en ser hva den inneholt.

For tydeligvis i england ville de bruke høyreekstreme mot opptøyene,

Høyreekstreme vil stanse opptøyene

Høyreekstreme English Defense League varsler at de vil ut i gatene og stanse de voldsomme opptøyene i flere engelske byer. Følg utviklingen i vårt nyhetsstudio….

les mer…Del |
Skrevet av: Dagbladet – I dag
http://www.sistenyheter.no/nyheter/hoyreekstreme-vil-stanse-opptoyene

Kl. 01:41 Lederen i English Defense League, Stephen Lennon, varsler at den høyreekstreme gruppa vil gå ut i gatene og forsøke å kvele opprøret, melder AP.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Regjeringen har skapt frykt og en forestilling om at Storbritannia er verre stilt enn det kanskje er, mener Storbritannia-ekspert.

– Camerons retorikk en drivkraft bak opprøret
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4195332.ece

Selvfølgelig vil Cameron ha slike opprør, unnskyld, jeg mener, selvfølgelig vil Cameron bruke retorikk som gjør de berørede rasende, hvordan ellers skal Cameron klare å få de forbannet og få de til å begå lovbrudd, frata de enda fler midler??

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Iran fordømmer det britiske politiets «angrep på sivile»
http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/article4196168.ece

Ja ganske ironisk igrunn, har Cameron tenkt på at dette er et opprop MOT MAKTA??

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Å se de unge menneskene som løper nedover gatene, knuser vinduer, ødelegger eiendom, plyndrer og ler mens de holder på, det viser en total uansvarlighet.

De mangler god oppdragelse, god etikk og moral.

Vi må forandre foreldrenes innsats i oppdragelsen, disiplinen i skolen og sørge for å ha et velferdssystem som ikke belønner latskap, tordnet Cameron.

– Vi har store problemer med gjenger i dette landet.

De mangler respekt for andre og er ikke representativ for vår ungdom.

De avskyr dem like mye som vi gjør.

Disse kriminelle bøllene er lommer i samfunnet vårt som er syke, sa statsministeren.

– Dette dreier seg om mangel på ansvarsfølelse.
De føler at verden skylder dem noe og at det de gjør ikke vil få konsekvenser. Men det får det.

Ifølge statsministeren vil politiet bli mer hardhendte i møte med demonstrantene og vannkanoner tas i bruk.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/-plyndrerne-mangler-god-oppdragelse-god-etikk-og-moral-3555637.html

Bra valg av ord Cameron, det er det de vil høre, at de er en kreftsvulst i sammfunnet ditt.

Retorikk er læren om talekunst (gresk ρητωρ, rhêtôr, tale, og techne, kunst). I moderne tid er retorikken ofte blitt definert som læren om overtalelse. Retorikk er en av de tre originale kunster i vestlig kultur. Retorikk kan også bli brukt nedlatende i noen sammenhenger når man vil avvise et verbalt resonnement el.l.
http://no.wikipedia.org/wiki/Retorikk

Hermis
Hermis
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Vel, i manges øyne er ikke Cameron noe annet enn en parasitt fra overklassen som har fått statsministerembedet sitt mer eller mindre sånn uten videre.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Cameron er en overklassepøbel

Norsk professor frykter at en overreaksjon fra myndighetenes side vil øke mistilliten mellom folket, politiet og politikerne i Storbritannia.

– Camerons regjering har sittet i et snaut år, siden mai i fjor – og i løpet av den tida har det vært generalstreik, det har vært kamper mellom politiet og streikende, det har vært studentopptøyer, og det er ikke mer enn et halvt år siden det var gateslag mellom vanlige middelklassestudenter og politiet i de store byene i Storbritannia.

Det har også vært okkupasjoner av de ledende universitetene, ledet av studenter og professorer sammen.

– En innsparing som rammer, ikke bare de aller fattigste, men store deler av arbeiderklassen, de fattigste og deler av mellomklassen. Jeg tror ikke vi helt forstår hvor ekstremt dette er.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7745315

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

– Må stoppes
– Den frie flyten av informasjon kan bli brukt både til godt og ondt. Og når folk bruker de sosiale mediene for å utøve vold, må vi stoppe dem, sa Cameron til det britiske parlamentet i dag.

Han fortalte at regjeringen nå jobber tett både med etteretningstjenestene og de sosiale mediene selv for å se på om det er mulig å hindre opprørerne å kommunisere og planlegge voldshandlingene.

Han ville ikke si hvilke konkrete sosiale medier det er snakk om, men det er et faktum at opprørerne så langt har vært svært aktive på Facebook og Twitter.
http://www.itavisen.no/875508/vil-stoppe-%ABfacebook-poblene%BB

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

IN YOUR FACE CAMERON!

– David Cameron er en hykler

Syrias FN-ambassadør beskylder den britiske statsministeren David Cameron for å være en hykler på grunn av måten han slår ned på opprøret i England.

– Å høre Englands statsminister beskrive opprøret og opprørerne i England som «gjenger», samtidig som de ikke vil la oss bruke den samme språkbruken overfor de væpnede gruppene og terroristgruppene i mitt land – det er hyklersk. Dette er arroganse, sier han.

Utenriksdepartementet i London sier de ikke mener dette utspillet engang fortjener en kommentar fra dem.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7746714

IN YOUR FACE CAMERON!

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Nå mangler det bare at Cameron “dreper” opprørere så har vi Syria og Libya i england, vet vi forresten om staten har drept opprørere der, eller er det propaganda, du er patetisk mr Cameron.

Statsminister David Cameron lovte å fortsette kampen mot opptøyene med alle nødvendige midler. Blant annet vurderer de å sette inn hæren mot bråkmakerne.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7745917

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

En indignert og rasende politiker avslørte total mangel på kontakt med folket, etter at hun forsøkte å plassere skylden på skolene for at ungdommer deltok i opptøyer i England.

Hvorfor er ikke pøblene på skolen, tordnet politikeren – i sommerferien
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/hvorfor-er-ikke-poeblene-paa-skolen-tordnet-politikeren-i-sommerferien-3557137.html

Bra de følger med der nede, fjols.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

De første varslene om utkastelse er allerede sendt.

Cameron vil kaste ut urokråker og tyver fra trygdeboligene deres.
http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/cameron-vil-kaste-ut-urokraaker-og-tyver-fra-trygdeboligene-deres-3557992.html

Det er bra Cameron fortsett slik, du følger iallefall agendaen om å skape stor uro i befolkningen.
Gled deg til neste år så skal vi se hvem av disse “pøblene” du har hisset på deg som får skylden for å skape trøbbel for OL 2012.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

Politiet i Storbritannia gjør opprør mot statsminister David Camerons reformer for å slå ned på demonstrasjonene som herjer landet.

Nå, når han selv kritiseres av politiet, har Cameron gått ut og skamrost politistyrkene – selv om han og May i nasjonalforsamlingen torsdag slaktet politiets taktikk.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7749237

Mole sier:
07. 08. 2011 kl. 20:58
Han sier de som jobber i politiet er lut lei av det de ser på som kontinuerlige angrep fra både innenriksministeren og resten av regjeringen…….

Det som går opp kan fort rase ned, se for deg politistyrken i england mot regjeringen.

DramaKing
DramaKing
Abonnent
13 år siden

Kan du utdype eller kildehenvise følgende påstand?

“Dette er planlagt av Illuminatet i lang tid, at samfunnene skal ødelegges ved å sette samfunnets elite og vanlige folk opp imot hverandre.”

Hvordan kan et samfunn ødelegges ved at mennesker tar utdannelse, som igjen fører til høyere betalte jobber som gir høyere skatteintekter. Personer som har trygge jobber tar opp lån og bankene tjener i utgangspunktet mer penger.

Statan
Statan
Abonnent
Svar til  DramaKing
12 år siden

Kan ikke du heller ta deg bryet aa lese og google litt som alle andre da? Eller er du litt “spesiel”?

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden

OK! Det vil ikke vaere noe poeng i aa starte noe diskusjon her men det virker som den hellige aande kan tolkes forskjellig. Personlig har jeg problem med slik aande som dette. book of numbers 31-17
http://www.johnhurt.com/htmlbible/kjv10/B04C031.htm#V17
Derfor antar jeg at noen har tuklet med noe.
kan slike diskusjoner ha f;rt til at steiner meldte seg ut av Helena von Hahn’s teosofi?

J.Johansen
Forfatter
Svar til  nephilia
13 år siden

Og dette er fordi du forstår Bibelen som EN langdryg historie nephilia, og ikke som en UTVIKLINGSHISTORIE . Den åndelige utviklingshistorie. Den åndelige evolusjon om du vil.

Ser en kun en guddom deri, så har en ikke lest skikkelig. Der er et UTVIKLINGSLØP i menneskenes gudebilder.
http://www.nyhetsspeilet.no/2010/12/religi%c3%b8se-bakstrevere/

Slik var det under menneskesnes primitive Krigergud, les videre du til du kommer til Kjærlighetsguden i NT, så kanskje føler du deg mer bekvem…..

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  J.Johansen
13 år siden

LOL! menneskesnes primitive Krigergud.
Mulig det var slik hos dem som skrev bibelen, men paa samme tid andre steder bedrev menneskene ting som den dag idag ansees magisk og “inn”. Du som skriver “G-d” maa da vite ;) The Great Architect with the I and all that stuff!
Jeg er bekvem med min analyse, men aldri fastlaast i den (dogma) ;)

J.Johansen
Forfatter
13 år siden

Enig med artikkelforfatter at det er viktig med ‘vekkelse’, oppvåkning. Det er triste greier at feil åndskrefter har fått lov å foreta en fullstendig maktovertagelse i verden. De koser seg over slike episoder som vi ser i Tor’s filmer i denne artikkel, for det gir Dem en anledning for å få utløp for sin latente ondskap, kanskje få slå noen, gasse dem, kanskje til og med drepe noen? Den ultimate lykke for satanister.

Statsminister Cameron erklærer krig over vanlige folk, sier The Guardian.
Cameron calls for ‘full force of law’
http://www.guardian.co.uk/education/2010/dec/10/royal-car-attack-cameron-charles

Demonstrasjoner og ‘terrorisme’ er fattige folks krig med småstein og plankebiter er det sagt. Rike menns krig mot sitt ‘proletariat’, er med kuler og krutt, neutronbomber og napalm. Cameron beskytter rike folks rett til å loppe vanlige folk gjennom kreerte ‘finanskriser’.

I den åndelige forstand så er vi alle Palestinere i verden vi vanlige folk.

Problemet deres, som de ser det, er jo at folk er blitt informert, og våknet over hele Europa. Det er ikke bare en oppvåkning basert på kunnskap, men også en åndelig oppvåkning. ‘De gode’ skal skilles fra ‘de onde’ i disse tider. Fårene fra ulvene. Hvem som følger “ondskapens ånde-hær i himmelrummet” og hvem som følger “godhetens ånde-hær i himmelrummet”. Uten kunnskap kan vi ikke vite hva som er hva av dem, for de utgir seg for å være gode alle sammen.

“for vi har ikke kamp mot blod og kjød, men mot makter, mot myndigheter, mot verdens herrer i dette mørke, mot ondskapens ånde-hær i himmelrummet. ”
Efeserne 6.12
http://no.bibelsite.com/ephesians/6-12.htm

“Jordens konger reiser sig, og fyrstene rådslår sammen mot Herren og mot hans salvede, sier”:
“The kings of the earth set themselves, and the rulers take counsel together, against the LORD, and against his anointed, saying…” -Psalm 2:2.
http://www.eaec.org/html_bible/B19C002.htm

Folk ønsker å vise sin motstand mot elitens planer.

Eliten må beskyttes mot massene med alle midler

Eliten slår tilbake…..

Cameron calls for ‘full force of law’
http://www.guardian.co.uk/education/2010/dec/10/royal-car-attack-cameron-charles

“Those who have been intoxicated with power… can
never willingly abandon it.”
— Edmund Burke

“Socialism needs two legs on which to stand; a right and a left.
While appearing to be in complete opposition to one another,
they both march in the same direction.”
— Paul Proctor

2 Krønikebok 32:27 Esekias hadde overmåte stor rikdom og ære; han gjorde sig skattkammere, hvor han gjemte sølv og gull og dyre stener og krydderier og skjold og alle slags kostbare ting;

Esekiel 27:27 Ditt gods og dine varer, din handel, dine sjøfolk og dine styrmenn, de som bøter dine brøst, og de som driver din handel, alle de krigsmenn du har hos dig, og hele det mannskap du har ombord, skal falle midt ute i havet på den dag du faller.

De skal røve ditt gods og rane dine varer og bryte ned dine murer og rive ned dine herlige hus og kaste dine stener og ditt treverk og ditt støv ut i vannet.
http://no.bibelsite.com/ezekiel/26-12.htm

Så få vi se om Esekiel får rett da?

“Her er ikke jøde eller greker, her er ikke træl eller fri, her er ikke mann og kvinne; for I er alle én i Kristus Jesus. ”
http://no.bibelsite.com/galatians/3-28.htm

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Bibelen er som en dreiebok i forståelsen av hva som skjer.

Den som vil forstå historien, og dermed nåtiden, må lese og forstå Bibelen. Den gir nøkkelen til historien. All historielesning blir fragmentert og uten sammenheng uten.

Historien gjentar seg ALLTID, og samme tema bare ruller opp igjen og opp igjen, fra Genesis (Skapelsen) til Åpenbaringen (dommedag, slutten av et EON), og utifra disse historiekunnskaper kan vi med ganske så stor nøyaktighet også forutsi hva fremtiden vil bringe… bare ved å se på hva som har skjedd før i historien, med samme tematikk i samfunnet, i verden.

Et EON som forøvrig går mot sin avslutning i vår tid.

Menneskene har ikke forandret seg stort på 6000 år. Omgivelsene og teknologien har, det ytre univers, men menneskene (deres indre univers) er for det meste de samme. Hos mange av dem ihvertfall.

Det er de samme sjelelige drama som utspiiller seg på verdens scene idag som for 6000 år siden.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  J.Johansen
13 år siden

Har du tips om hvor jeg kan finne en bibel som ikke er tuklet med og som ikke er oversettelse fra gresk, dvs. en oversettelse fra original spraak. hva den naa enn var (he-brew eller arameisk)

BelzeBob
Abonnent
Svar til  nephilia
13 år siden

Jeg anbefaler “The New Man” av Maurice Nicoll.

Forøvrig vil jeg påstå at feil oversetting osv. ikke er det store problemet i forbindelse med Bibelen. Det store problemet er mangel på forståelse i vi som leser den, og visse “nøkler” vi mangler for å kunne forstå.

Det samme tror jeg kan sies om de fleste gamle hellige tekster. Og ikke bare tekster, men også kunst. Kunst – i mange forskjellige former; bilder, statuer, arkitektur og gjerne også musikk. Alle forskjellige måter mennesker kan uttrykke en høyere kunnskap på.

J.Johansen
Forfatter
Svar til  J.Johansen
13 år siden

nephilia,
Dette spørsmålet har jeg fått fra flere, og jeg vet faktisk ikke. Jeg bruker mest KJV på engelsk jeg da.
http://www.eaec.org/html_bible/B19C002.htm

Kanskje noen andre her kan hjelpe?

Som jeg sa et annet sted i morges, så kan DE ikke tukle med Den Hellige Ånde, som Jesus lovte å sende til sine, for å forstå Bibelen.

Derav redelsen for at den åndelige impuls skal vekkes i menneskene. Gi dem heller åndsløse kirker med fine malerier, og altertavler for å motta ofringene,.-

kjell108
Abonnent
Svar til  J.Johansen
13 år siden

blobben
“Siden man blir hjernevasket gjennom høyere utdannelse, ville jeg tro at økt studieavgift var flott da det gir færre studenter. Færre studenter betyr færre hjernevaskede. Det slår meg at NyS ikke ser dette.”

JJ.
“Bibelen er som en dreiebok i forståelsen av hva som skjer.”
————-

Selv har jeg mest sans for en satanistiske fortolkningen av bråket i London.

Hvis man leser mellom linjene hos blobben skjønner vi også hvordan veloppdragne britisk studenter kan bli pøbel overnatta.

blobben vet fra liten av at hvor mye verd han er et et spørsmål om hvilken lønn han har. Uten utdannelse er man et null. blobben vet hvordan man gjør karriere. Meninger om USA har man hvis det passer inn i jobben, ellers har man ikke meninger om USA. USA – Hvis man vi fram i politikken er man for sionisme.

Når de som er verd noe kjører samfunnet i grøfta med sin ekstravaganse og budsjettunderskudd er det likevel de samme folkene som først får lønn – så lenge pengene er verd noe som helst. De som ikke er verd noen, arbeidsledige o.l. får klare seg på egne hånd når statskassa er tom. Det slår aldri feil. Eks. Zimbabwe. Det er forskjell på folk. blobben vil bli verd noe.

Veloppdragne britisk studenter skjønner hvordan ting fungerer. Nå har de fått beskjed om at prisen for å bli verd noe i samfunnet har doblet seg? :-( Deres planer om framtiden er blitt snudd på hodet. Uten utdannelse er de “ikke verd noe” (hva de har lært siden barnsben), og nå heter at de må betale utdannelsen selv, jobbe om kveldene og spare på ørene, bruke ett år eller to mere før de kommer dit at de får de godt betalte jobbene, altså bli verd noe.

Hva fan er det for noe tøv? Skal vi elite i samfunnet ofre en masse for å være elite? Det korker seg for de britiske studentene.

Har bråket noe med radikalisme og IMF å gjøre? Det er helt overfladisk.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  kjell108
13 år siden
Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Nok en gang ble det heftige sammenstøt mellom studenter og politi i London i går. – Politiet stengte oss inne med bråkmakerne og var ikke interessert i å beskytte oss. Vi var så redde, forteller norske Nora Shafe.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7419783
Politiet greier gang på gang å lage voldelige situasjoner ut av fredelige demonstrasjoner. Godt at deres metoder blir fortalt om.

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

For å fortå politiet må man prøve å sette seg inn i deres situasjon. Husleiene rast i været i London. De blir regelmessig briefet om den stigende “terrorfaren” som truer UK. De har fått “antiterrorisme-kurs”, og nye stillinger som “antiterror-politi” er opprettet. Men de mangler terrorister. Da blir det ikke mye beredskap og overtid. Terrorpolitiet er undersysselsatt, og stigende utgifter gjør det vanskelig å få endene til å møtes, kona klager og ungene sutrer over defekt X-box. Veldig frustrende. Politiet trenger action mere enn studentene, og gjør det motsatte av hva de burde gjøre, roe det hele ned. Politiet later som som studenter er noe man ikke har i registeret, her ser de for seg gode penger med å identifisere folk ut fra bilder istedenfor å bare be om legitimasjon. Jo mere arbeid jo bedre for dem.

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  kjell108
13 år siden

Jepp, vi hadde oppnaad utopia hvis alle hadde hatt politiutdanning og blitt politifolk. Vi maa ha kongenen og selvf;lgelig.

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Ifølge Gorden Brown så dette bare starten der vi allerede rett over nyttår vil se at helvette bryter løs i GB og resten av Europa :-|

”Jag tror att vi kommer att ha en stor kris i eurozonen under de första månaderna av 2011”, säger Storbritanniens förre premiärminister

http://di.se/Default.aspx?pid=222234__ArticlePageProvider&epslanguage=sv

Har fått med meg en del om det som skjer i London fra de Norske nyhetsmediene og jeg må si jeg er rystet

Nå har jo ikke de Norske mediene nesten ikke nevndt med et ord at 55 mennesker er skadet, heller ikke at hele middelklassen vil bli nektet utdanning, heller ikke at Rotschild har lånt ut astonomiske mengder med Fiat penger(luftpenger trykket opp fra egen PC) til den Engelske regjeringen som er blitt gitt videre til de ultrarike som nå middelklassen skal betale tilbake i ekte penger med skyhøy galloperende rente til Rotschilds banker, med de er helt i sjokk over at de 20 000 vandalene som de blir stemplet som har skadet de Norske juletret i London

Synd at Olav den Heilage og Kvite Krist hallshugde vikingene som nå forhindrer oss fra og sende en flåte med vikinger over for å voldta, røve og drepe de Engelske folket så de får statuert et eksempel (represalier for fred kalles det vistnok )
Man køøøødder bare ikke med et Norsk Juletre!!

Bombs for Piece ville vel Obama ha kalt det

Et korstog for fred vill Bush sagt det var

Juge Jens og Jesuitt Jonas ville nok kontaktet Øko-terroristen Solheim og lurt på om det gikk og plante hurtigvoksende gen palmer i London vist byen ble jevnet med jorden

Vel vel vi kan alle bidra til en bedre verden, selv så har jeg sydd sammen 20 000 student-dukker i all hast her som jeg driver og stikker nåler i mens jeg messer på noen regler som jeg fikk oversendt fra Vatikanet :D

Uansett så ser solen ut som en gigantisk Smilys nå der den sitter og ler av det hele :D

http://www.esa.int/esaCP/ASEVP1AKOYC_Protecting_0.html

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  smurfen
13 år siden

LOL, hyggelig med litt humor, sola er god den!

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden

Nostalgi

nephilia
nephilia
Anonym
13 år siden

Takk for det Tor. Herlig aa h;re We Cattle You. What goes around comes around, ey?

nephilia
nephilia
Anonym
Svar til  nephilia
13 år siden

her video som ikke fikk med paa forrige posting
Buffalos fight back!

klumpen
Abonnent
13 år siden

Siden man blir hjernevasket gjennom høyere utdannelse, ville jeg tro at økt studieavgift var flott da det gir færre studenter. Færre studenter betyr færre hjernevaskede. Det slår meg at NyS ikke ser dette.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

æhe eh he, av og til er du ustyrtelig morro-klumpen:]. Antar du som vanlig bare vil sjikanere og småliggjøre makt-crushere. Eller bryr du deg egentlig om hva makt er, og hva det hele dreier seg om?

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Likevel,så er det et formidabelt våpen;å nekte de mindre ressurssterke tilgang til utdannelse. En klar agenda for å minske middelklassens innflydelse. Jo mindre utdannede mennesker,jo mindre middelklasse i framtida. Enkel matte.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Her clumsy. Her har du 1. forelesning fra morgendagens generasjon på elementær Samfunnsfag; How to make democracy:
http://www.youtube.com/watch?v=-U_gHUiL4P8&feature=player_embedded

Bra av en 15 åring med Cand.Nok, hva? Har du stått for noe lately? Er det noe du vil kjempe for i verden. Bortsett fra governments (merk deg det: govern mente- to rule the mind) vedtatte sannheter og konstruksjon av virkelighet? Elitens innkapsling og forberedelse til full implementering av sin fascistiske agenda.

Thought not, så please spar dine dårlig skjulte sarkasmer. Du har ikke balls og guts nok. Selv en 15 åring har mer realitessans enn det du klarer å kveste ut gjennom dine banale angrep på frihetselskere. Grow a pair

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Er det ikke noe som skurrer litt her Lynx ;) ?

I verdens mest overvåkede land der det brukes droner for og passe på at folk ikke kaster søppel i gatene og myndighetene krever online kamerar inne i folks hjem for og se at de oppdar barna sine sånn som myndighetene vil de skal oppdra der er Reptil kongen og Anticrist far nemlig Prince Charles ute og kjører mitt i en demo med 20 000 rasende studenter

Da står man igjen med 2 spørsmål ?

1. Kan det virklig være sånn at ingen av det hundretusner av sikkerhetsfolk, politi, militæret og sikkerhetsvakter osv hadde fått med seg at det var 20 000 rasende studenter i gatene ?

2. Prince Charles er slik Diana sa han var der han må ut og suge til seg de nagative energiene som svina lever av som de oser av i en demo med 20 000 rasende studentener fulle i hat til myndighetene ?

Trippelklanen Bush, Obama og Clinton var på plass i ruinene i Haiti nesten før de siste skjelvingene hadde gitt seg for og nyte de mengder med negative energier fra hundretusner av døende kvinner og barn

Det forklarer jo hvorfor topp eliten alltid er på plass i alle katastofe områder nesten før de er startet

The Arrivals forklarer det på en glimrende måte i sine 42 episoder her :)

http://www.youtube.com/watch?v=av8fjk3NxpY&feature=related

klumpen
Abonnent
Svar til  Lynx Veritas
13 år siden

Takk for avsporing og antagelser om min person og mitt virke.
Ellers bør du selv kanskje starte med litt språkvitenskap:

“merk deg det: govern mente- to rule the mind”

http://en.wiktionary.org/wiki/-ment#English

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

Nice try Sherlock. Nå er det slik i denne business at ord vi tar for gitt i dagligtalen og tror vi forstår betydningen av ved å slå opp i en engelsk glosary, ikke akkurat er den egentlige opprinnelse.

Alt om demokrati og dens anliggende herunder, government, er IKKE en engelsk oppfinnelse. Og derav heller ikke noe som skal forstås direkte ut fra den engelske oversettelsen. Siden Gresk og Latin er opprinnelses språk og virkeområde for den opprinnelige Demos Krati, kan vi utlede at -ment betyr; http://en.wiktionary.org/wiki/mens#Latin

Cogito Ergo Sum, GovernMent=MindRuler, ruler of mind. Ikke særlig demokratisk, og heller ikke tenkt så. Noe å tenke på.

Min antakelse om deg som person var mere ment som en almen observasjon av alle dere som har tatt dere tid til å komme inn her for å kritisere og belære. Dere har kanskje noe å lære selv.

klumpen
Abonnent
Svar til  klumpen
13 år siden

-ment er et suffiks for å danne substantiv av verb. I fransk kan -ment også brukes som suffiks for å lage adverb av adjektiver.

Her er flere eksempler
http://wiki.answers.com/Q/What_words_end_with_the_suffix_ment

Thunder
Thunder
Abonnent
13 år siden

Ser ut som det er bare Russia today som sender live-videoer fra demonstrasjonene.

Dagbladet har fokus på de stakkars kongelige som blir utsatt for mobben.
http://www.dagbladet.no/2010/12/10/nyheter/prins_charles/storbritannia/utenriks/camilla_parker-bowles/14651290/
Så lenge det er fredfulle demonstrasoner (som har pågått lenge) blir ingenting publisert.

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Thunder
13 år siden

He! Nå trykket jeg i blinde på Ulvens kommentar og trodde den tilhørte en annen artikkel. Takk til Tor Karlstad som ser ut til å ligge et eller to skritt foran meg. :-) Eh

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Dette kaller jeg en NYHET: Regjeringspartiet Tory sitt hovedkontor ødelagt av rasende studenter!

London Riot: Tory HQ smashed by British students

Dokumentert av ferske autentiske filmklipp som allerede er sett av hundretusener via YouTube.

Burde ikke dette ha vært en nyhet for norske media? Jeg kan ikke se at jeg har sett eller hørt noe om saken i norske aviser eller TV.

Norske aviser og TV ja, de er jo opptatt med å dekke hykler-Nobelprisutdelingen. Samme dag som NWO-Jens fremmer forslaget til Datalagringsdirektiv for å gi nordmenn en smakebit på hvordan det oppleves å leve i et overvåkingssamfunn, som kinesiske oppisjonelle kjenner til.

Har noen spurt Nobelvinneren om han ville kommet til Norge for å ta imot prisen om han hadde kunnet – dersom han fikk kjennskap til regjeringens uhellige plan om å lure inn DLD bakveien på selve prisutdelingsdagen?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

Dette lagres under DLD:
“Premisser for dagens praksis:
* Innholdet i samtaler, smser, epost og nettlesing lagres ikke
* Lagringen er frivillig
* Følger av konsesjon fra Datatilsynet
* Skjer i den utstrekning tilbyderne trenger det for faktureringsformål eller kommunikasjonsformål. Det vil således kunne variere fra tilbyder til tilbyder hvilke av nedenstående data vedkommende lagrer.
* Maksimal lagringstid etter konsesjonen er 3 eller 5 måneder

Premisser for DLD:
* Innholdet i samtaler, smser, epost og nettlesing lagres ikke
* Lagringen er pålagt
* Lagringsplikten er lovfestet
* Lik lagringsplikt for alle tilbydere. Hver tilbyder skal lagre de data som fremkommer når de utfører sin tjeneste, dvs. data de har tilgang til.
* En maksimal lagringstid som er lik for alle tjenester som tilbyderne utfører
Følgende data lagres allerede i dag: Følgende data blir lagringspliktig med DLD

Fasttelefoni
* A-nummer: oppringers telefonnummer
* B-nummer: telefonnummer til den som blir oppringt
* C-nummer: telefonnummeyr til videresendt abonnement
* Abonnent/brukerdata og registrert bruker/identitet for eier av A, B og C nummer
* Dato og tidspunkt ved start og avslutning av kommunikasjon

Fasttelefoni
* Som i dag

Mobiltelefoni
* A-nummer: oppringers telefonnummer
* B-nummer: telefonnummer til den som blir oppringt
* C-nummer: telefonnummer til videresendt abonnement
* De internasjonale IMEI/IMSI identiteter for A- B- og C- nummer
* Abonnent/brukerdata og registrert bruker/identitet for eier av A, B og C nummer
* Dato og tidspunkt ved start og avslutning av kommunikasjon
* Informasjon om hvilken kommunikasjonstjeneste som er benyttet
* Lokaliseringsinformasjon ved start og avslutning av kommunikasjon (unntatt historisk knytning mellom celle-id og geografisk lokasjon)

Mobiltelefoni
* Som i dag

Bredbåndstelefoni
* Lagringsbehovet som for fasttelefoni (samme data som er lagringspliktig etter DLD)

Bredbåndstelefoni
* IP-adresser som identifiserer oppringer og den som blir oppringt
* Tildelt brukeridentitet
* Navn og adresse til abonnent eller registrert bruker som IP-adresse eller/og telefonnummer ved oppringt tjeneste
* Brukeridentitet eller telefonnummer som tildeles den eller de som er mottaker av en bredbåndstelefonisamtale
* Informasjon som identifiserer kommunikasjonsutstyr eller kommunikasjonsanlegg

Internettaksess
* I dag lagres bare i noen grad de data direktivet forutsetter at skal lagres

Internettaksess
* Brukers IP-adresse
* Abonnentinformasjon, registrert brukerinformasjon
* Dato og tidspunkt for pålogging og avlogging av internettjenesten
* Type internettoppkobling
* Informasjon som identifiserer kommunikasjonsutstyr eller kommunikasjonsanlegg

E-post

Noen tilbydere lagrer avsenders IP-adresse, avsenders og mottakers e-postadresse og tidspunkt for kommunikasjon.

E-post
* Avsender og mottakers e-postadresse og IP-adresser
* Abonnentinformasjon og registrert brukerinformasjon
* Dato og tidspunkt for pålogging og avlogging til e-posttjenesten

Oppsummering

Liten endring i hva slags data som skal lagres, med unntak for e-post. Ellers er den store endringen lengre lagringstid.”
http://arbeiderpartiet.no/Aktuelt/Nyhetsarkiv/Kriminalitet/Hva-lagres-i-dag-og-med-DLD

NWO er bra for oss! Overvåkning er jobb nr. 1 :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
13 år siden

DLD var Hitlers våte drøm ;)

Innholdet i samtaler, smser, epost og nettlesing lagres ikke he he he

Allerede i går kom det frem at alt innhold skal lagres i tillegg til alle nettsider du klikker på og søker etter, en rekke utvidelser er også på trappene bare de får NWO direktivet igjennom

I dag DLD i morgen vil de innføre Prosjektet som heter ADABTS (Automatic Detection of Abnormal Behaviour)

http://www.abcnyheter.no/nyheter/teknologi/100129/eu-vil-overvake-unormal-oppforsel

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Ups hva skjer, Dagbladet har artikkel om at Svenske bomben var en falsk flagg opprasjon :-|

– Unngå Drottninggatan i dag, det kan skje mye der
.En forsvarsansatt i Sverige skal ha advart få timer før terrorangrepet i Stockholm i går.

http://www.dagbladet.no/2010/12/12/nyheter/terror/stockholm/14684527/

« Forrige artikkel

Er Wikileaks Internets 9/11

Neste artikkel »

BP oljeutblåsingen i Mexico-Gulfen og fascismen

65
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x