Enten/eller, eller Ja Takk begge deler? – menneskehetens oppreisning

2.9K visninger
1 minutt lesetid
5

Kan det være at alle konflikter og makt kamper i og mellom mennesker et tegn til at vi enda ikke har oppdaget spillereglene for tilværelsen? Tror du det er mulig å finne løsningen til menneskehetens problemer slik vi nå går frem?Er du lei av å spekulere på livets store spørsmål? Dette foredraget tilbyr en løsning til menneskehetens endeløs vandring etter å forstå tilværelsen. Presentasjonen tar deg gjennom en serie med tanker som peker ut den eneste veien som finnes som fører til å koble oss alle sammen gjennom dypere innsikt i bevissthetens essens. Jeg tilbyr et svar på hvorfor ingen av våre kunnskapsinstitusjoner er ute av stand til å føre menneskeheten videre til et høyere nivå av sameksistens. Veien videre som vi alle kan velge å gå er tilgjengelig her og nå – alt du trenger å gjøre er å oppdage den.

MP3- quicktime audio-58 min.

Link


Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

5 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Yoda
Yoda
Abonnent
13 år siden

Fantastisk leksjon Mike!

Det var veldig morsomt og høre deg sette ord på dette “puslespillet” vi lever i.
Det sammsvarte mye med hva jeg personlig har plukket opp fra vitenskaplige og “spirituelle” lærere. Det er også morsomt å se hvordan kvantum fysikk begyner og “smelte” inn i bevissthet og det “spirituelle”.

Ser fram til neste del!

mvh

Apoteose
Apoteose
Abonnent
13 år siden

Kanskje man kan si at forståelsen man har av seg selv til enhver tid samsvarer med forutsetningen man har for å angripe virkeligheten med?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Mike spør:

“Kan det være at alle konflikter og makt kamper i og mellom mennesker et tegn til at vi enda ikke har oppdaget spillereglene for tilværelsen? ”

JA. Og/eller: vi er ikke i stand til å følge disse reglene. (Vi er vår egen redning – og samtidig vår egen verste fiende. Alt kommer an på hvilke valg vi tar i livet. Om vi i det hele tatt kommer så langt at vi kan velge.)

Apoteose
Apoteose
Abonnent
13 år siden

Takk. Ser frem til neste…

« Forrige artikkel

Denne verden er ikke vårt hjem

Neste artikkel »

“An Act of God”

5
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x