Denne verden er ikke vårt hjem

4.2K visninger
6 minutter lesetid
29

Religionen er ikke hva den var engang. Kristelig Folkeparti nærmer seg i disse dager sperregrensen på 4 % melder mainsteream media, og ingen ser ut til å forstå hvorfor. Kanskje de skulle bli kristelige i gavnet, mer enn  bare i navnet?

For det første bør de slutte å lefle med sionismen. Så lenge det glade evangelium blir erstattet av Israel Først ideologi, så er dette åndelig selvmord, for i Rothschilds (-KingOfIsrael-)  stat av utvalgte her på jord er det ingen ånd, bare nød, krig og elendighet i en stadig alles kamp mot alle.

Partriarkene innen kristenheten i Norge har vært tilknyttet det internasjonale sionist-sosialistiske nettverk siden andre verdenskrig, – og før det også, forsåvidt. En samlet norsk media er selvfølgelig behjelpelig å forvirre dem mer ved å foreslå hva som må gjøres, – løsninger som selvfølgelig er ytterligere steg på veien bort fra hva som skulle vært deres verdigrunnlag om navnet “Kristelig” skulle komme til sin rett. Ingen må tro at mainstream media har løsningen, – de er problemet.

“Hvis Kristenheten skal bli ødelagt i Europa, må Tyskland først bli fjernet fra bildet.”

“If Christianity is to be destroyed in Europe, Germany must first be removed from the picture.”

ANTI-CHRIST, by F. W. Nietzsche, p.179, 180 (1920).

Tyskland ble fjernet fra bildet i 1940-45 ved hjelp av Illuminatets egen A. Hitler og hans sosialist tvillingsjel Stalin, begge finansiert av samme kilde, (jfr. professor Antony C. Sutton’s bøker). Eneste forskjellen på internasjonal sosialisme (kommunisme) og nasjonal sosialisme (nazisme), er forstavelsen ‘inter’.  De er skapt av samme krefter, med en agenda. Prosessen frem til idag har ødelagt kristenheten. Det er ingenting kristelig ved den lenger, – dessverre. Samme hvor frenetisk de kaller seg kristne ved å gjenta det indokrinerte falske konsept av ‘kristendom’. Barn er oppdradd til å hate Gud, Jesus, kristendommen, familien, nasjonen, og alt som smaker av dette, i tråd med Illuminatets agenda. Staten skal etter det sionist-sosialistiske konsept danne vår storfamilie, og religionen skal være hva de til enhver tid forer oss med, hele kloden skal globalt være vårt nasjonale hjem.

Gud plasserte og spredte kompatible mennesker utover kloden i nasjoner, hver etter sine preferanser, mennesker har gjort seg til guder og skal forene dem og mikse dem så bare babelsk forvirring gjenstår.

Og kanskje et kristelig folkeparti skulle bli litt mer åndelige, enn de er politisk? De har blitt så verdslig at de jakter på det samme ‘verdigrunnlag’, les;  ingen verdier,  materielle sider og saker, som alle sine politiske motstandere. Hvor er SJELEN i deres politikk? Fraværende.

Hvor er deres trøst og rådgivning til mennesker som ligger for døden, – som frykter død og fortapelse i etterlivet? Fraværende. De har ingen svar, på grunn av at de ikke bestitter ordrepertoaret innen de -ismer de har orientert seg de siste 65 år.

Så hvem kan gi svar på livets eksistensielle spørsmål? Psykologen og psykiatere? Nåtidens ‘vitenskapelige’ presteskap?

Kunstnere som visdomsformidlere

Mange ganger er kunstnere viktigere å lytte til enn pastorer og prester, fordi det er de førstnevnte som har kontakt med Akasha kronikken, livets bok, livets vann (stillestående vann råtner), den hellige ånde, inspirasjon, mens de sistnevnte må klare seg med døde bokstaver som de tolker til døde.

Kristne og jøder har ikke noe felles annet enn troen på at det finnes bare EN Gud (monoteisme), bortsett fra det er deres trosgrunnlag for forskjellig til å kombinere. Jødenes er nedfelt i det gamle testamente (krigerguden YAHVE som skal føre sitt folk til seier over deres fiender), de kristnes i det nye testamente (det glade evangelium, kjærlighetsguden, elsk din neste som deg selv).

Forskjellen på de monoteistiske religioner er også at kristne og muslimer tror på et liv etter dette, i en eller annen form, avhengig av deres gode gjerninger eller basert på Guds nåde alene, mens jøder ikke tror på noen ‘himmel’ eller eksistens utover dette livet her på denne planeten, i denne oktaven. Deres motivasjon blir således å gjøre det best mulig her og nå, mens de som tror på karmalov og etterliv vil investere her i gode gjerninger og bygge god karma, for mest og best etterliv i ‘himmelen’, – hvordan en skulle finne for godt å definere for seg selv den.

Mange som Jim Reeves, Björn Afzelius og Henning Kvitnes i sangene nedenfor ser ikke på denne verden som sitt hjem lenger, og drømmer seg ‘bortom stjernene’ og ‘Landet bortom bergen’.

Kanskje skulle politikere bli litt mer visjonære, og litt mindre korrupte, tjenestevillige og tilpasningsdyktige for denne verdens fyrster aka Rothschilds & Rockefeller et al?

“”Hva gagner det et menneske om det vinner hele verden, men tar skade på sin sjel”. Matteus 16.26

Henning Kvitnes – Gutter

Björn Afzelius – Landet bortom bergen

Bjørn Afzelius visjoner om ‘himmelen på jorden’ ville de ikke ha.

Jim Reeves – This World is not my Home

Denne verden er ikke mitt hjem. Jeg er bare på gjennomreise.
Mine skatter er lagt opp et sted utenfor den blå himmelen.
Englene lokker meg fra himmelens åpne dør
Og jeg kan ikke føle meg hjemme i denne verden lenger.
Å Herre du vet jeg har ingen venn som deg
Hvis himmelen er ikke mitt hjem da Herre hva skal jeg gjøre.
Englene lokker meg fra himmelens åpne dør.
Og jeg kan ikke føle meg hjemme i denne verden lenger.

Jeg har en kjærlig mor rett over der i Himmelen.
Og jeg forventer ikke å stoppe før jeg rister hånden hennes.
Hun venter nå på meg i himmelens åpne dør.
Og jeg kan ikke føle meg hjemme i denne verden lenger.

Å Herre du vet …
Å Herre du vet jeg har ingen venn som deg.
Hvis himmelen er ikke mitt hjem da Herre hva skal jeg gjøre.
Englene lokker meg fra himmelens åpne dør.
Og jeg kan ikke føle meg hjemme i denne verden lenger.
[Gitar]
Rett over der i Himmelen lever vi for evig, de hellige på roper seier fra både høyre og venstre.
Deres sanger av søteste lovsang drifter tilbake fra himmelens land.
Og jeg kan ikke føle meg hjemme i denne verden lenger.
Å Herre du vet …

Å Herre du vet …
Å Herre du vet jeg har ingen venn som deg.
Hvis himmelen er ikke mitt hjem da Herre hva skal jeg gjøre.
Englene lokker meg fra himmelens åpne dør.
Og jeg kan ikke føle meg hjemme i denne verden lenger.

Noe for den økonomiske og politiske eliten å tenke på……..de får ikke med seg noe av det de samler over der, om det er makt eller penger…..de prioriterer denne gjesteopptreden her, fremfor å ha det evig i de kommende inkarnasjoner ‘over there’….feiler testen, kvalifiseringen, taper cupfinalen….

Den største tabben deres er å gå i den samme fellen som Israels folk under Moses i sin ørkenvandring; Dansen rundt gullkalven, samt at de har glemt at Mesteren sa at den som vil være stor i ånd er alle menneskers tjener, men de liker bedre å være menneskers herskere. Dessverre. Vi har ikke noe samfunn lenger, vi har bare alles kampen mot alle på jakt eller penger eller makt eller begge deler.

Jesus vasker føtter

De har valgt seg en mektig motstander…….

Jim Reeves – Its No Secret – What God Can Do

En vakker dag flyr vi avsted fra dette rottehull DE har skapt……………

Jim Reeves – I’ll Fly Away

En dag, en vakker dag for noen, og mindre lystig for DEM, vil de finne ut….

Jim Reeves – He’s Got The Whole World

I mellomtiden for å redde vår egen sjel, så er det ikke stort annet enn å kjempe mot elendigheten, for den som tier samtykker…….valget står mellom å være en i selskap med ‘de siste dagers Hellige’, en å være en av de helliges motstandere (adversaries), valget står mellom denne verdens avgud, og evighetens allmakt. Holder en seg krampaktig fast i denne verden, og dens villfarelser, så mister en kontakten med allmakten.

Individuelt svømmer vi over elven Styx, individuelt blir vi veid i porten hos St. Peter. Ingen kollektive bevegelser kan hjelpe oss der. Medlemskap i Sionist-Sosialistiske Internasjonalen er de-kvalifiserende, nettverket for å lykkes med verdens saker, å utbre sin agenda og sine ideologier, men intet nettverk kan hjelpe oss i møte med Vårherre. Helt alene skal vi høste fruktene av våre gjerninger, på godt eller vondt.

Jim Reeves – I’d Fight The World

Men når alt det er sagt, så er det mulig å være i verden, uten å være AV verden……da er en på mange måter på andre siden allerede…i ånd. Da er vår ånd, den vi mest er; hjemme igjen. Kroppen er forgjengelig, men ånden er evig. Gi derfor ikke slipp på den i denne åndssvake verden.

Elsk ikke verden, heller ikke det som er i verden! Den som elsker verden, har ikke kjærligheten til Faderen i seg. 16 For alt her i verden – sanselig begjær og øynenes lyst og hovmodig skryt på grunn av rikdom – det er ikke av Faderen, men av verden. Og verden forgår med alt sitt begjær, men den som gjør Guds vilje, blir til evig tid.
Johannes’ første brev, 2.15-17

Johnny Cash – When the Man Comes Around

Johnny Cash – God’s Gonna Cut You Down

J.Johansen

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas” .........................
Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2013 .........................
"Du blir ikke en 'dissident' bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende." Vaclav Havel
...........

Vennligsinnede må gjerne legge meg til sitt Facebooknettverk:
Facebook

http://www.riksavisen.no/
http://www.dissident-net.info

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

29 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ye
ye
Abonnent
13 år siden

The TRUTH about the HADITH and its Shariah law
So the Meccans and the Pope deceived all moslems and prevented the uniting of the Books (Bible and Koran) and the fulfillment of Mohammed’s mission for God which was to unite ALL the True believers into keeping God’s Covenant (Sura 16:91) and being His demonstration people to the rest of the world, of how wonderful it is to live under God’s Laws and Sovereignty, as one Universal Brotherhood, all facing and remembering Mt. Moriah as it says in the Koran and in the Bible (Sura 2:144 and 1 kings 8 v 29-30).
The Meccans with their false propaganda and LIES in their Hadith have caused and therefore are responsible for dividing instead of uniting the believers and, as a result of that division, countless wars and billions of senseless deaths and injuries over hundreds of years. Very soon now they will have to pay the grievous penalty for betraying God and will be “Companions of The Fire”.

The christians are just as bad as the jews and moslems and started a religion using Christ’s name and teachimg the opposite of what Christ actually said. That is why God sent the Koran to Mohammed Mustafa to bring people back to the True Faith and teachings, which are to keep The Covenant in the Torah and DO God’s Will – Islam (the word Islam means doing God’s Will – in Arabic), which is exactly what Christ actually did say, in the New Testament/Covenant.

This is reconfirmed by God in the Koran (Sura 43:61) which makes it doubly important and certain.

It is the DUTY of ALL believers to free yourselves from ALL of these evil man-made teachings, unite the three Books of God – Old Testament; New Testament and Koran and yourselves as one brotherhood ALL keeping The Covenant of God written in The Torah (The Law), the five Books of Moses* in the Old Testament and following Abraham’s example in believing only God and loving God more than everything on Earth and doing only His Will (Islam).

JAH – Muad’dib

http://jahtruth.net/hadith.htm

The Koran that is promoted and distributed by the Meccans and which has caused countless wars between christians and moslems (because of its corrupted message about Jesus) and millions of deaths over hundreds of years is NOT the original version of the Koran that was given to Mohammed Mustafa by Gabriel in A.D. 640.

The one that you can read an extract from by clicking below IS the ORIGINAL version, in English, and it is in PERFECT harmony with The king James’ Bible and is in fact the third part of the Bible and was always intended by God to be so.

The Meccans corrupted the Message that had been given to Mohammed, and the Koran, to turn people away from God’s Holy Temple in Jerusalem (Psalm 138:2); which Mohammed taught his followers to turn to face and go on Pilgrimage (Haj) to; in order to promote their pagan religious site in Mecca, that was condemned by Mohammed – “Peace be upon him” and make zillions from pilgrims. In so doing they prevented the uniting of the Books, created division and hostility between all believers, by also building mosques, in direct opposition to God’s Will (Sura 9:107); Mohammed’s Mission and the Koran itself.

http://jahtruth.net/kofkad.htm

trackback
13 år siden

[…] Nyhetsspeilet.no hadde nylig et innlegg som bl.a. tar for seg likheter/ulikheter mellom kristendom/islam/jødedom. Innlegget har også mange henvisninger til YouTube videoer av artister som Jim Reeves og Johnny Cash. http://www.nyhetsspeilet.no/2010/10/denne-verden-er-ikke-vart-hjem/ […]

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
Anonym
13 år siden

Når du har satt ut videoene her på ns, pst klarer ikke å finne noen som kan overstte russisk, er du dumm eller? og folk uten noe kritiske øyer driver å kommentere og diskutere ut i fra det du sier. desverre jeg er opptatt av helhet, og at jeg skal forstå selv. du har klart å komprimere masse videoer til noen linjer. jeg må si de var fattige på budskap.

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
Anonym
13 år siden

binladen. jeg kjønner ingen som kan oversette russisk. har du noe forslag. det hjelper lite med filmene

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  autentic book of wisdom
13 år siden

Jeg har dessverre ikke kapasitet til å oversette hvert ord og tekste alle videoene på youtube med norske tekster . Oversatt hovedpoeng følger alltid med i kommentarene, så du må nok stole på at verken PST eller militærets “terrorforskere” som overvåker NS, finner noe avvik i mine oversettelser i forhold til originaler.
Det jeg oversetter, er verdt å vite for de fleste, synes jeg. Ikke minst er det viktig for av-programmering av NS` overvåkere. De som fristes med penger til å drepe, gjør det ikke helhjertig, de skyter ofte i lufta. Men de som dreper av ideologiske motiver, skyter for å drepe.
Håper den info de får via NS, hjelper dem å forstå at vi sitter i en båt.

Equalitor: bøker, frø og oppskrifter er bra, men du må ikke glemme ammunisjon. De som har tilgang til den, stjeler og hamstrer den til både videresalg og eget bruk for å skaffe seg mat i fremtiden når penger betyr ingenting, vær sikker på.

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Det med våpen har også vært en stor kvale for meg, men det meste av skytevåpen er planlagt og gjennomgått da jeg var positiv til det… hehe. I Norge er vi ganske heldige som bruker et snevert utvalg av ammunisjon til det meste som er, og kjøper en brukte våpen blir det slettes ikke så dyrt. Salonggevær, hagle og en rifle [for en av de tre vanligste storviltpatronene] ser jeg på som et minimum om en vurderer å samle mat den veien. Eventuelt kan en samle alle patronene i ett gevær med tre løp [drilling, rådyrt], selv om kombi [to løp] er langt vanligere. Det bør en bare gjøre om en er sikker på å ikke har andre med seg på jakt, hvert sitt kaliber… Safety in numbers [and diversety]! Og våpnene er mer nøyaktig slik designet opprinnelig var.
Med våpen har en enorme fordeler innen bytting, matauk og ev. forsvar om groteske bander skulle oppstå.
Dette ble litt off topic i denne nyheten, men alle vet vel hvor en skal gå for å fortsette slike samtaler :]

Henrik
Henrik
Abonnent
13 år siden

(Er det da noe håp for menneskeheten)
Ja,ha tro og lev i kjærlighet!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Henrik
13 år siden

Hvis du gir en så enkel oppskrift for menneskehetens redning, da gjør du nøyaktig det samme som broiler-løgnhalser gjør.
Du spiller på menneskers latskap og lokker dem stadig dypere inn i felle med løfter at alt vil gå bra, bare tenk søvnig at du har tro og kjærlighet et eller annet sted dypt begravd i hjerte, så slapper du godt av på sofa.

Hva er vitsen for hoved-parasitter å la konkurrent-parasitter eksistere på DERES planet? Masser ble lokket til denne letargiske tilstanden skritt for skritt, de ble kuet underveis for å bygge opp dagens teknokratiske nivå som tillater hoved-parasittene å fortsette behagelig eksistens uten biomassen.
Psykopater på spissen av pyramiden brukte jo “star-war” teknologi mot dem de fikk den av. Nå skal de bruke drapsteknologi menneskelige sauemasser utviklet for dem, for å utrydde disse massene.
Alt i samsvar med karmaloven.

Tror ikke det er så lettvint å slippe unna “slaktesau” skjebne med “tro og kjærlighet”. Disse skal være av enorm intensitet i såfall, mennesker ikke er i stand til å yte.
Like ved Tsjernobyl atomkraftverk bor ei gammel dame som blir totalt upåvirket av dødelig radioaktivitet. Forskere som studerte henne, rapporterte at hennes daglige rutiner inkluderte regelmessige bønner. Det ble målt null-radioaktivitet på den håndfull av forurenset korn hun leste en bønn over.
Har du selv like sterk tro som kan nøytralisere radioaktivitet og flytte fjell?

Psykopatene som er klar over at deres tid er snart over, skal ta med seg så mange [milliarder] som mulig.
“Starover” forteller at alle kilder til drikkevann over hele jordkloden er minelagt med fjenstyrte kjemiske, bakteriologiske og atombomber.
Ønsker man å redde seg, så handler det om å gjøre seg selvforsynt og dermed uavhengig av syke parasitt-systemet.
Det trengs mer enn å sitte på sofa og håpe det beste.

Det finnes mange forlatte gård i Norge.
Samene har overlevelses kunnskap for liv helt uavhengig av Store Satan.
Derfor prøver Satan å ruinere deres livsstil med latterlig påstand om reindyrs klimaskadelige fysing.
Broilere er mye mer klimaskadelige sånn sett, og de skal slaktes etter å ha ført sauer til slaktebenken først.

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Henrik
13 år siden

Om ikke for seg selv, hvis en tror en drar videre, så kan en tenke forut for andre. De man er glad i men også generelt kan få stor hjelp av våre små grep.
Å skaffe en gård/småbruk som bin Laden sier er flott men litt vel drastisk for noen. Et landlig hus, en avtale med en bonde eller ingen ting i det hele tatt går også an! Hvis et slikt stort fysisk skifte skjer så vil folk emigrere fra byene til landsbygda etter en tid, der det kommer til å være mer enn nok jordareal til alle siden ingen maskiner sannsynligvis fungerer. Men det er ikke nok frø til alle, til å dyrke mat. Noe å tenke på.
Størsteparten av oss ville sulta ihjel eller forgått i det matfatet Norge er under sommertiden. Tenk da på de tre andre årstidene, og hvor vanskelig urfolk har hatt det.
Samle bøker og utstyr for vannrensing [som vi tar så for gitt], urter-planter-trær, jakt-fangst-fiske, kroppslige plager/skader, verktøy og jordbruksredskap, variert tørket mat og boksmat, klær [noe de fleste har men reservers reserver av type ekstrem], fysisk og litt psykisk trening, turer i naturen og alt en kan komme på.
Rolf Kenneth’s omdiskuterte nettverk [pan-nor.ning.com] tar for seg dette, for den interesserte. Man gir seg ikke automatisk hen til frykt om en forbereder seg, men man kan ha respekt for det ukjente, og gi de som ikke bryr seg om dette en sjanse videre hvis det inntreffer.
Hvorfor støtte akuttmottak med skattepenger når det SANNSYNLIGVIS aldri hender deg noe ille? Hva om det var borte, og du eller dine kan behøve det? Skal man da ha tro på at det går bra og leve i kjærlighet :]
Jeg har fundert meget med tankene selv, men har tatt et valg. Er man i tvil så vær på den sikre siden.

Ratatosk
Ratatosk
Abonnent
13 år siden

Selvfølgelig kan du ikke noe for det, Bin Laden. Bra at du bringer det frem i lyset, pent er det ikke. Du ser problemet men har ikke løsningen, innlegget ditt har likevel noen løsninger som kan anes. Å avsette de ansvarlige som styrer denne kloden mot stupet, bør gjøres om mulig. Men de har holdt på noen hundre år, kanskje tusner av år, mener noen, med å bygge opp sin makt og sikre den, har de ikke? Om noen skulle utgjøre en trussel, koster et menneskeliv lite. De har kontroll over det millitære, regjeringer, e-tjenester med alle sine uhyggeligheter, media og de har femacamps, strålevåpen og gud vet hva. Er det da noe håp for menneskeheten, Bin Laden?

Justitia
Justitia
Abonnent
13 år siden

Ikkje så lett å bli klok på deg, Bin Laden, anna enn at du har svært mykje imot jødane. Siste kommentaren din er skremmande. Om alt dette no er sant, lyt ein ta det på alvor, og kva skal ein gjera då, Bin Laden. Kva meinar du at ein skal gjera om det verkeleg er så gale? Siste kommentaren din ville passa betre under artikkelen: Aldri meir Holocaust. Kanskje har Singoalla rett i at kva dei anklaga andre for er kva dei sjølve planlegg for resten av oss.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Justitia
13 år siden

Justitia, jeg kan ikke noe for at det jøder fra innsiden forteller om, er så skremmende. Hva enhver skal gjøre i denne situasjonen, har jeg heller ikke noe oppskrift for, sorry. Det jeg personlig har gjort, var å begrense mitt avkom til ett barn som igjen får stadige påminnelser om å ikke få barn.

Jordkloden ville ha bærekraft nok for å gi næring til de sju milliardene som bebor den i dag, om disse milliardene hadde sunn fornuft og skam i livet til å oppføre seg ansvarlig overfor sju generasjoner etter dem, slik indiansk visdom lærer.
Problemet er massenes syke bevissthet som deformerer tid-rom-informasjonsfelt (matrix) vi blir plassert med våre fysiske kropper i, for å balansere.
Vi gjør ikke jobben vår. Vi lar oss villede, tillater faen å smitte vår bevissthet med syke konkurranse-tanker og se hverandre ikke som brødre og søstre, men hyener som slåss om kadaveret.

Spør deg selv, Justitia, om du er villig til å gå og kreve broilergjengens avgang for å stoppe norsk terror i Afghanistan, for å rydde veien for fri energi og bruk av skattepenger til gjenoppbygging av økologisk matproduksjon i Norge istedenfor innkjøp av bombefly.
Ditt ærlige svar til deg selv vil gjenspeile typisk vestlig tankegang og fortelle deg bedre enn meg hva som et problemet og hva er løsningen.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

JJ tar opp et uhyre viktig spørsmål: “kristne og muslimer tror på et liv etter dette, i en eller annen form, avhengig av deres gode gjerninger eller basert på Guds nåde alene, mens jøder ikke tror på noen ‘himmel’ eller eksistens utover dette livet”.
Dette er forklaringen til jødisk hensynsløshet på veien mot målet.
De har ingen moralske sperringer i valg av fremgangsmåter.

Mannen som hører til et lite samfunn forfulgt i århundrer for å ha bevart gamle skrifter om parasittenes ankomst til jorden, forteller at “vi” og “de” er prinsipielt forskjellige, noe medisinsk vitenskap er helt klar over, men holder det skjult for allmenheten (http://www.youtube.com/user/Staraver#p/u/172/AfFGd1y1eF4).
Han sier at “de” er kloner skapt i prøverør,
– de stammer fra ettkjønnsreptiler, derfor er homseri naturlig for dem,
– deres fostre har gjeller mens våre har ikke det,
– deres blod skiller seg fra vårt i en enkel blodprøve som kan utføres hjemme (han henviser til oppskrift beskrevet i hans bok), noe medisin også er klar over.
De kaller oss for dyr, noe mannen sier seg enig i, fordi det er vårt tidligere trinn i utviklingen på veien fra mineralriket til guddomelig eksistens.
Denne veien er ikke parasittenes vei, de er allerede på toppen av sin kapasitet, presist som de ble skapt en gang for alle.
Han sier at de ble sendt til oss for vårt eget beste som en sykdom, slik at vi kunne utvikle immunitet mot dem,
at homseri er så utbredt blant “elite” fordi slik tester de kandidater – deres egen eller fremmed.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

I denne videoen http://www.youtube.com/user/Staraver#p/u/175/MDEnkNLBMBU legger mannen til at kun de helt på toppen av pyramiden er ekte reptil-kloner nå, resten inkludert “kule” mason-klubber, aner ikke hva de blir brukt til.
Han anbefaler å lese bøker til rabbi Eduard (Edward?) Hodor som fikk innpass til toppen, ble forferdet over det de driver med, og har avslørt det i tre bøker: “Jødisk syndrom”, “Jødisk slag” og “Jødisk rulett” (titlene er bokstavlig oversatt fra rusisk tale, muligens, har de annerledes titler i originalspråk, vet ikke hvilket).

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Her snakker rusisk-talende rabbi Eduard Hodos (Hodor var feil) http://www.youtube.com/watch?v=ko505xriC0I&NR=1 om overbefolkning som en objektiv realitet som må bekjempes i nærmeste 10 år med hungersnød, epidemier, styrte finanskriser, kriger, klimavåpen, forgiftet mat, drepende medisinering osv.
Han sier at løgn om “gull milliard som får overleve”, ble plantet i vesten for å gi håp til idioter at de blir blant de heldige og få dem til å holde kjeft mens utrydningsarbeid i andre verdensdeler pågår.
Han sier så mye som ikke engang alle jøder får være med i paradiset etter rensing av jordkloden fordi “jøder er forskjellige”. Han snakker om 13 millioner jøder på verdens basis, noe som betyr at krysninger med Goy regnes ikke som “gudsutvalgte” lenger, de ble benyttet til formålet, og nå skal de til søppel som oppbrukt materiale.
Det samme sier han om United Stupids som alene med sitt overforbruk skaper 50% av global miljøforurensning. Men JewWO trenger idiotene enda for å rense jordkloden for tobente sauer, og når jobben blir gjort, blir disse nyttige idiotene utryddet selv.
Han er like nådeløs i sine prognoser for skjebne til “nasjonale eliter” som enda kunne samle folkene og yte motstand, men som også ble lurt til å håpe det beste for sine egne skinn fordi de står så nært jødekapital.
Hodos avslører nå at de får hjelp til å gå personlig konkurs i nærmeste tid.

En nyere rusisk anekdot: En alkoholisert uteligger blir spurt om han har noen av “nye rusere” som sine kompiser, og svarer “nei”. Da får han beskjed: “snart får du dem som dine beste venner”.
Lurer på hvem som produserte denne anekdoten aktuell over hele kloden i nærmeste fremtid ifølge rabbis prognose at det er snakk om noen ti-millioner som får overleve global jødisk holoca$h.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  bin Laden
13 år siden

Helt fantastisk Laden, skjønner ikke hvorfor ikke du skriver artikler her på Speilet :)

Det du sier i kommentaren er veldig korrekt samtidig som det beviser det jeg alltid har ment, man snaker ikke om en NWO men 2 NWOer

NWO 1. Det er den NWO vi alle kjenner til der eliten vil fjerne alle grenser, forskjeller, 1 leder, 1 bank, 1 valutta, slutt på alle kriger og konflikter, redusere verdens befolkning til et globalt bærekraftig nivå som vår landsmoder Gro så fint kaller det osv bla bla bla
Dette er noe eliten i alle land støtter i sin illusjon og tro på det gobale felleskap

Vi ser vel allerede nå hvor vellyket det er å blande alle raser og kulturer, Schengen samarbeidet mm
Plutokratiet til USA sprer seg til Europa som en kreftsvulst

NWO 2 Det er den reele verdens ordnen som bare et fåtall i super eliten skal ha på plass som er planlagt i tusner av år
Eliten i alle land er bare nyttige idioter som er rundlurt med falske gaver og falske løfter der de er overbeviste om at de vil få store formuer og flotte stillinger i den nye ordnen i tillegg til og sikre seg selv og sine nærmeste
Hva faen skal Jensemann og Jagland brukest til som aldri har gjort et dagsverk i sitt liv ?
Fakta er at de kommer til og bli slaktet alle som en sammen med sine familier umidelbart den dagen super eliten ikke har bruk for dem lenger

Eneste super eliten trenger er arbeidere (slaver ) som kan sikre deres velstand i tillegg til millitante som kan kan styre arbeiderene med jernhånd

Ja så hva kan vi gjøre ? Siste vi må gjøre er og miste håpet

Samle beviser og spre budskapet så vi kan samle nok motstand er nok beste løsningen
Vi kan også danne militsgrupper som kan opperere i små grupper i fjell og skog
Det viktigeste er og gjøre seg selvforsynt matveien så vi kan overleve uten giften de vil lure i oss ( sporer kan høstes etter 7-10 dager )

Vi kan velge og kjempe for vår frihet der vi kanskje dør i forsøket eller vi kan velge og stikke hodet i sanden som noen strutser der vi får leve til vi dør i en sykeseng å angrer oss i hel på at vi ikke benyttet muligheten den gangen vi hadde den, der en kunne dø av en grunn istede for og leve et liv uten mening

Det er nok av lys i tunellen, en kraftig solstorm vil utradere mye av super elitens teknologi og våpen
Rundtom i alle NWO grupper nå dannes det små grupper av utbrytere som har innsett galskapen som vil hjelpe oss i kampen mot gærningene når tiden er inne

Husk at den dagen de gode gir opp har de onde vunnet!

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Bin Laden: Også jeg vil takke deg for dette, selv om jeg ikke har lyd på min pc. Sannheten er ikke vakker, snarere er den grotesk, synger Lisa Ekdal..
Om man våger grave dypt nok i kanin-hullene er det iallfall sant, flott når vi deler hva vi finner her, og graver på litt forskjellige områder, ingen kan lese alt i dag og sammen får vi nye brikker dag for dag..

Dette lyder ekstremt, det er ekstremt, men det er dokumentasjon du har funnet annensteds, og ikke dine egne ord og slutninger. Om noen klarer å debunke dette, versågod, det er bra om de prøver..

Takk til Nyhetsspeilet som er et sted hvor en del mennesker kan få ytret seg, også om slike tema slik at vi kan få ulumskhetene frem i lyset uansett hva de måtte være..

Har et par konkrete spørsmål til deg Bin Laden, ang innhold i innlegg:

1.i forbindelse med Tsjernobyl nevner du hazar-jøder – mener du khasar?

2. Du sier at de har forskjellig blod fra oss, og er kloner. Du mener opprinnelsen går jeg ut fra? Ikke hver enkelt jøde, eller?

Jeg har hørt at de har forskjellige gener enn oss, har noen dokumentasjon?

3. Det kommer frem også her at jøder er forskjellige. Den rabbien som du henviser til som røper hva de driver med, er han for eller imot dette? Er han på vår side eller deres? Jeg spør fordi jeg som sagt ikke kan høre det selv.

Smurfen: Stort sett er vi ganske enige som du vet, med få unntak, og vi har nok sett en del av det samme også her. Når det gjelder å gjøre et dagsverk, så er vel det å være statsminister eller utenriksminister også et dagsverk, eller hva? Og vi må da tro at de gjør andre ting også.. men men.

Du skriver: sporer kan høstes etter 7-10 dager – mente du spirer?
Hvis ikke, forklar mer om disse sporene.. Takk :-)

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

“Gutta på skauen” kommer til å vokse fram som ugress hvis folk finner ut hva som skjer, men før det kan de trenge en hjelpende hånd.. Alt etter hva som skjer.
Med sin tilgang til utenomjordisk teknologi er det i grunn vi som sliter mer med elektrisiteten enn de, selv om de møter en annen skjebne senere.. Selv et simpelt faraday-bur holder vel i lange baner for å unngå solstormens virkning[?], og hvem vet hvor store de kan lage de bura, og ha generatorer på innsiden av buret. Hele fjellanlegg kan jeg forestille meg, oppdelt i ulike soner.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Enig, Eualitor, men etter så mange år med konspirasjoner og oppbygging av sitt uhyggelige system, har de dessverre bukta og begge endene og har nok tenkt på det meste, også gerilja-hærer og sette inn mot oss. Tenk på den overvåkningen.. vi aner ikke hva som er mulig, det er sannheten..

De folka jeg kjenner som vet aller mest, vet mye, men de sier at det vi vet, og som høres utrolig ut for andre, ofte er hva som var mulig for 20-30 år siden. Det meste av teknologi som vanlige folk får vite om overhodet, er den som er avlegs.. for alt vi vet kan de lage solstormer, og det meste annet, kanskje polskiftet også, disse folka er klin gerne for å si det rett ut..

Djevelen og hans følge ble kastet ned på jorden.. de er ikke i en annen dimensjon slik bevisstløse dogmatisk troende tror, de er her og nå, i fysiske kroppe og har inkarnert sammen med oss siden da. Om det ikke var sant ville ikke verden sett ut slik som den gjør. Gode folk gjør ikke slikt.

“Det er mange dyr iblant dere, i menneskeham” Sa Jesus, tror det er fra Thomas-evangeliet, det eneste evangeliet som antagelig er forfattet av en av Jesu disipler, og det ville de ikke ha med i Bibelen, det sier mye.

“Ugresset har også rett til å være blant dere inntil innhøstningen”.
Da skal “bukkene skilles fra fårene” “klinten fra hveten” – Sier Bibelen..

Om man ser på Rudolf Steiners avanserte utviklingslære som tar med seg også åndelige dimensjoner og nivåer, ikke bare det fysiske, så forstår erfarne antroposofer dette slik at det som skal skilles ut nå, er “de onde” – de mennesker som ikke holder mål, som ikke har utviklet sitt hjerte.. som ikke har utviklet evne til empati, kjærlihet osv. Men som er kyniske og kalde, de skal renses ut, i følge den utviklingslære. Og noen skal gå videre..

På sammen måte som mineralriket, planteriket og dyreriket ble skilt ut på tidligere stadier skal det som ikke holder mål igjen bli skilt ut…

Men i mellom tiden prøver de å skille oss ut istedet..
Og kjøre denne kloden rett i grøfta – de er klin gerne rett og slett.
Vi trenger et helvete for slike som dem, uansett rase.

Ang faradaybur osv, hvordan skal vanlige folk som oss innordne oss da? Om vi ikke har massevis av penger og ressurser til slikt? Leste et sted at en bil er et fullgodt faradaybur, vel i så fall får de som har bil legge sin elektronikk som de vil redde i bilen, holder det?
Men det hjelper ikke på systemene på internett og ellers..
Det er ikke bare deres greier som går tapt, Ns og våre greier også..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  smurfen
13 år siden

Faraday.buret er basert på teknologi fra midten av 1800 tallet så det har nok skjedd mye siden den gang Equalitor

Det er proton stormene som ødlegger elektronikken som har en fart på nær lysets hastighet så noe forvarsel vil en ikke få, dermed rekker ikke eliten og stappe alle sine våpen i bur, det som ikke allerede er i faraday-bur er fortapt

For bare få timer siden så eksploderte solen der en meget kraftig M-Clas flare er på vei direkte mot jorden
Eksplosjoen skjedde fra en sprekk som startet for noen dager siden, nå er sprekken lengre en avstanden mellom jorden og månen (over 400 000 km mao )

Det mildeste scenarioet er at vi vil få masse flott nordlys, det verste vet hverken jeg eller noen andre men tvilsomt at vi er så heldige at verdens teknologi ryker der vi havner tilbake til steinalderen igjen denne gangen

http://www.earthchangesmedia.com/index.php

http://www.spaceweather.com/archive.php?PHPSESSID=9d98buf0n4dvajmoij7gv8p9t1&month=10&day=15&year=2010&view=view

http://www.spaceweather.com/archive.php?view=1&day=16&month=10&year=2010

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Singoalla, google gir oversettelse “khazarene” for rusisk skrivemåte “хазары”, så det er sikkert det samme.
Angående jødenes opphav fra kloner, så forklarer denne “starover” [tilhenger av gamle tro] i videoen om Jesus` misjon (

forskjell mellom Guds barn og Guds skapninger. Han sier at arier`s forfedre har allerede oppnådd guddomelig nivå, derfor kan de kalles for Guds barn, bokstavlig.
Kristendom (den forfalskede versjonen kjent i Vesten) forteller at Adam ble skapt av bestemte ingredienser, og Eva ble klonet av hans rybbein.
De var Guds skapninger som hadde verken sjeler eller samvittighet, de kunne ikke reinkarnere til forskjell fra Guds barn.

Russisk ord for “tro” er “vera”, noe som tolkes slik: Ve[dat`] på norsk “vite” (herfra stammer indiske Vedy) og Ra [opprinnelig lys].
Å tro betyr dermed å “vite om opprinnelig lys”, derfor finnes kun en tro til forskjell for religioner [re-ligion] som er troens projeksjoner tilpasset forskjellige nivåer og folkeslag.
Den som har tro, trenger ingen religion fordi tro står over religioner.

Han forteller at Jesus` misjon på Jorden var å sette på rett spor “de grå” som han kaller kosmiske parasittenes etterkommere, jøder.
Han lovet dem å komme tilbake og ta med seg sauer til himmelsk Jerusalem (144.000 stk.) og straffe gjeitebukker (satans avkom).
Rabbi Hodos skjønte trolig Jesus` poeng og nektet å selge sin sjel for penger, selv om han fikk innpass helt til satanistisk topp og kunne satse på deres beskyttelse under kommende kataklismer og JewWO`s rensing av jordkloden. Han valgte side og sin beskyttelse ut fra sin tro.

Verken “starover” som henter sine opplysninger fra 5000 år gamle skrifter med informasjon om parasittenes ankomst til Jorden, eller jeg hevder at jøder blir klonet i dag. De forplanter seg på samme måte som andre jordboere, men “starover” hevder at jødenes forstre utvikler seg i annet tempo enn andre human-embrioner, noe leger er klar over.
Jødenes blod skiller seg fra andre humans blod i en enkel blodprøve han gir oppskrift for, ja.
Alle raser har sine spesifikke gener, ingen tvil om det. Ellers hvor ville de fysiske og psykiske forskjellene komme fra?

Jøder var pioner-forskere på kunstigskapte sykdommer rettet mot bestemte raser og nasjoner med sine spesifikke gener. AIDS ble skapt for å ramme bærere av afrikanske gener. Det finnes virus- og bakteriologisk våpen som er spesielt rettet mot slaver.
Jøder forsøkte å utvikle dødelige sykdommer som skulle utrydde palestinere, men jøder og palestinere har altfor like gener for denne type utrensing.
Sovjet har sine bakteriologiske våpen rettet mot bærere av anglo-saksonske gener. Så paradis på Jorden er like rundt hjørnet.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Hodos siterer et utdrag fra sin bok “Jødisk syndrom”

:
Eksplosjon i Tsjernobyl var en sabotasje som skjedde like før jødisk påske, noe en jødisk sekt feirer hvert år som Tsjernobyl-mirakel som skjedde på stedet der en ukrainsk ataman slo hazar-jøder for flere hundre år siden.

Eksplosjonens kraft var lik 500 Hiroshima-bomber, økonomiske og sosiale konsekvenser for Sovjet var utålelige, det var begynnelse på SSSR-slutt.
Han intervjuet en fysiker som fortalte hvordan denne sabotasjen kunne utføres: det var nok å erstatte i noen sylindre en del av Uran-238 med Uran-235 eller Plutonium som brukes i atombomber, for å få kjernefysiske reaksjoner til å løpe løpsk under det eksperimentet atomkraftverkets administrasjon ble pålagt til å utføre før jødisk påske.

Hodos sier at “havari” på et vannkraftverk i Sibir i 2009 da bærende konstruksjoner ble sprengt, noe som skulle forårsake flom og drukning av mange millioner, var også en sabotasje. Det skjedde et mirakel at dammen klarte å bestå og holde vannmassene tilbake.

Han prognoserer at slike sabotasjeaksjoner blir gjentatt verden over da JewWO har et stort utrydningsarbeid å gjennomføre.

Justitia
Justitia
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

Du store min tid, Bin Laden. Tenkjer dei då ikke på at kva dei sender ut vil koma attende til dei sjølve som negativ energi som slår attende?

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Justitia
13 år siden

Tilfellet rabbi Eduard Hodos som ser som sin livsoppgave å bekjempe fascistisk Habad-ideologi, beviser at noen av dem forstår hva konsekvenser blir. Denne videoen

forteller om hans livsvei (utdannet pedagog) og virksomhet (fra 7:35) – bøker “Frihet Likhet Brorskap”(8:00), “Jødisk fascisme, eller Habad – veien til helvete”(8:12), “Jødisk syndrom”(8:33), bildet av en plakat med sitat fra hans bok “Jødisk slag”, s.8: “Jødisk fascisme! Ingenting er mer skremmende i dag”(8:47).

autentic book of wisdom
autentic book of wisdom
Anonym
13 år siden

halloo folkens det er derfor vi har blitt gitt koranen og den er ren fortsatt til den dagen i dag som den var memorisert av profet mohammed(pbuh) . i wish u new hvilken mirkler boken inneholder. plizz jj se på den selv. read throu it in great detail. det er vel den største trusselen, the darkness har fordi de ikke har klart å plotte sin skrifter inni.
skaperen er større enn hva som helst vi kan immaginere. that is why we praise day and night.

vantro
Abonnent
Svar til  autentic book of wisdom
13 år siden

“Mørkets krefter” har plottet sine skrifter inn i koranen:

Medina Suras Saved Islam
http://www.islam-watch.org/AyeshaAhmed/MedinaSuras.htm

When Allah awarded Prophet-hood to our Prophet, he ordered him to continue the peaceful teachings of prophet Jesus. These instructions came in the initial 87 Meccan Surahs (verses of Quran).

Our poor Apostle toiled with these ineffective Suras for 13 years without much success. With these useless verses, he managed to convert only his immediate family, friends and a few destitute pagans. Others mocked and laughed at him. They called him a fake, a liar and a charlatan.
~~
Finally Meccans got so sick and tired of his sermons that they told him to take a hike or face consequences. He took a hike to Madina to save his neck.

Allah soon realized that his order of peaceful teachings cost Jesus his life and got Mohammed kicked out of his hometown.
~~
Allah then decided to try a different approach to make Islam successful. He changed the rules and launched all evil acts, which were previously prohibited.

In his reformed Madina Islam, deceit, torture, murder, assassination, massacre, genocide, pillage, robbery, enslavement and rape were made halal (legal) acts, deserving of paradise, as long as they were perpetrated on infidels.

Allah also changed some social laws from his previous scriptures to accommodate existing Arab customs and habits. He permitted polygamy, temporary marriages (muta), pedophilia, marriage with adopted son’s wives, wife beating, and sex with slave girls.

The new Islam became an instant hit. The Medina Suras were able to achieve in a few months what the Meccan Suras could not do in 13 years. Arabs began converting in droves and started gaining Allah’s blessings as well as booty and captured women. The rest is history.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
13 år siden

Takk for påminnelsen, JJ, at “holder man seg krampaktig fast i denne verden, så er man en villfarer”.
Altfor mange opplever denne verden som den eneste realiteten, da stopper deres evolusjon. Isteden begynner de å slåss om intetbetydende bagateller, omhyggelig ledet av villedere, og det skal veldig lite til for å provosere ved å berøre massenes oppblåste ego, noe kommentaren over beviser.
Istedenfor å konsentrere seg om det vesentlige, nemlig det som rører seg under burka, så napper kommentatoren på provokasjon han burde ignorere.
Om det ikke var muslimenes egen oppførsel, ville slike tiltak ikke finne så bred støtte blant jewropeisk befolkning.
Det med muslimsk mobbing av en norsk gutt kom helt nederst i kommentaren. Vet kommentatoren at de frekkeste elevene på ungdoms- og videregående skoler er de hijab-kledde? De hyler om lærernes rasisme og diskriminering pga. deres tøystykker når de får passende karakterer for sin latskap. De gjør jo presist det samme som jøder når de hyler om antisemittisme.
Hvorfor får muslimske hijabbærere sine foreldres støtte når sistnevnte får vite at deres drittunger skriker “drittsekk” og “hold kjeft” til lærere for anmerkninger for forsentkomming?
Hvor er den berømte respekt muslimer påstår å ha til de som er eldre?
Jeg blir kvalm når jeg ser hijabkledde jenter sitte i busser mens norske gamlinger står ved siden av. Jeg var like kvalm av å se unge norske uniformerte “vernepliktige” haste seg inn på toget for å ta sitteplasser fra norske gamlinger som måtte stå i 1,5 timer.
Forstår kommentatoren hva store jihad handler om?
Ekte tro handler ikke om kirkebesøk eller ytre påkledninger, den hjelper å bevare sin verdighet i skitten verden, trass i alle omstendigheter.
Det var en man som klarte å holde seg ren omringet av perverse sodomitter.
Han og hans familie ble reddet for det.

JJ har rett: denne verden er ikke vårt hjem, men en tøff skole. De som sover i timer, får noen strafferunder å løpe for å lære i neste inkarnasjoner det forsømte.
“Alt slår tilbake på oss selv, positivt som negativt”- synger Gry Jannicke.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Det er ikke bare kristendommen som blir angrepet i øst og vest, men samtlige verdensreligioner som NWO-pyramide ser på som “trussel”. Fordi kristendommen og islam er ganske politiske, vil makthaverne ha dem bort, uansett om det gjøres med tvang eller ved å opprette sekulære lover som “alle” må følge uansett troen. Dagbladet har vist en veldig bra reportasje om hvordan opplysningtidens verdier står i frittfall i europa, ironisk nok var det her denne fantastiske utviklingen begynte :D
“ET NYTT SPØKELSE hjemsøker Europa — et spøkelse så forskrekkelig at det vedtas strenge nye lover for å straffe og til og med fengsle enhver som kan knyttes til det.

DETTE SPØKELSET er ikke stalinismen eller fascismen eller noen annen viktig politisk retning som kan utgjøre en reell trussel mot det vestlige levesettet.

Det er i stedet den bitte lille minoriteten av muslimske kvinner som velger å bruke burka eller nikab, og som åpenbart er så truende, så uforutsigbare, så forbannet mystiske at myndighetene i Frankrike, Belgia og Danmark nå har forbudt dem å bruke sine religiøse plagg i det offentlige.

HVORFOR HAR Europa erklært krig mot et tøystykke? Hvorfor blir alle så rasende av et klesplagg? Disse høyst intolerante burkakrigene viser tydelig at verdiene fra opplysningstiden er i krise i dagens Europa, og avslører at våre politiske ledere ikke lenger forstår betydningen av opplysningstidens viktigste verdi: toleranse.

Burkaforbudene, som sprer seg som en kreftsvulst rundt i Vest-Europa, kan sammenlignes med å bruke en slegge for å knekke en peanøtt. Bare et ubetydelig antall kvinner bruker disse plaggene.”
http://www.dagbladet.no/2010/10/12/kultur/debatt/kronikk/13789206/

Det er tydelig marxistiske skjulte krefter i bakgrunnen som jobber aktivt for å skape “Babelstårnet” ved å lage en smeltedingel av mennesker overalt på jordkloden. Meningen er å selvdefinere de “riktige” moralske verdiene som makthaverne anser som gjeldende. Om da tvang skal brukes til å få folk til å følge etter disse, er det i hovedsak ikke noe problem lenger. Vi ser at denne utviklingen har gått sakte, og vi merket lite av det som foregikk helt til det ble forsent. For noen er denne “integreringen” blitt et tegn på noe helt fantastisk som har skjedd i menneskenes historie. For andre er dette sosialistiske eksperimentet blitt en total-fiasko: Se en opplysende dokumentar om en ensom norsk gutt som blir mobbet av muslimsk majoritet på Grønland:
http://www.youtube.com/watch?v=bE8kmJlJWRs

Det er klart denne “smeltedingel” ideologien ikke fungerer i lengden. I USA viser kriminalitets-statistikken hvor bra systemet fungerer :D

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Joda, kronikken i Dagbladet er god, men forfatteren glemmer eller ”glemmer” også noe fundamentalt. Mer om dette senere.
John Locke var inne på noe viktig, SÆRDELES VIKTIG, men det var en ting han aldri turte å gjøre, og det var å degradere royalitetene fra gudestatusen. Har selv forsøkt å lese originalene til Locke, men de er tungleste som fyttigrisebingen og jeg har ikke turt å lese de moderniserte bøkene i frykt for at forvrengelser kan ha sneket seg inn. Jeg må virkelig vri den uskolerte hønsehjernen min rundt setningene for i det heletatt å forstå NOE.
For Amerikas grunnleggere var verkene til John Locke et fundament for grunnloven, men de ekspanderte de tankene Locke hadde, men ikke turte å fremføre, slik:

”We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.”

Når man fullt ut forstår hva deklarasjonen sier, og når man lar frihetskonseptet virkelig sige inn i hjernen, så kan ikke dette bli mer sant, for ALT, ABSOLUTT ALT ligger faktisk i de enkle velvalgte ordene som de, for meg uforståelig, greide å ”rable” ned på et papir. DET KAN IKKE BLI MER SANT!! DET ER SOM EN PLUSS EN ER TO!!
Og, jeg blir så forbannet på meg selv og mitt stutthue når jeg ikke greier å forklare like lettvint hva denne ”nøkkelen” betyr og gjør for noe, til slike som f.eks. Rune Fardal og ”Bonaparte” på DB’s kommentarfelt. Og, det er ikke bare de som ikke forstår, men også de som heller mot den ”sosialdemokratiske” (for et fordømt meningsløst ord) vinkelen.
AAAAAAAAAAAAAAAAARRGH!! :’ (

Forstår man frihetskonseptet, så følger toleransen automatiskt med på kjøpet. Man kan ikke ha noen ekte toleranse for noen eller noe, når man ikke forstår og praktiserer frihetsprinsippet! Man kan heller ikke ha noen ekte fred!

Og til slutt, her har dere nøkkelen igjen:

”We hold these truths to be self-evident, that all men are created equal, that they are endowed by their Creator with certain unalienable Rights, that among these are Life, Liberty and the pursuit of Happiness.”

Fordømt elegant, eller hva? :)

« Forrige artikkel

Jesus om vaksiner og politikere i mørkets tjeneste

Neste artikkel »

Enten/eller, eller Ja Takk begge deler? – menneskehetens oppreisning

29
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x