SOS Rasisme – eller fascisme?

4.6K visninger
4 minutter lesetid
40

Rasisme-vokterne i samfunnet vårt har den siste tiden vært i strid om å bevare sin respekt og det gode rykte og omdømme det en gang hadde. Organisasjonens ledere jobber lite, men tjener gode penger, forvalter eiendom, oppfordrer til væpnet revolusjon, hyller stalinisme og går til angrep på holocaust-tvilere.

Organisasjonens medlemmer og bakkesoldater brukes til å gå til angrep med egg, steiner og knyttnever mot bl.a. den verdenskjente David Irwing som kom til Norge for å debattere andre verdenskrig og holocaust, noe som er strengt forbudt i 14 land. Norge er ikke ett av dem.

Dere fotforfølger en voldsutsatt historiker, nekter å la han ytre seg, blokkerer passasjen og fremstår nesten som noen fille-helter, men hva hvis denne mannen faktisk snakker sant? Sannheten frykter ikke for etterforskning, men det gjør en løgn. Det er fascisme å fotforfølge alle man er uenige med.

Er ytringsfriheten til SOS Rasisme verdt mer enn andre stemmer i samfunnet?

Du blir det du kjemper og fordømmer om du bruker samme midler, om det er rasisme de forfekter, er det fascisme de representerer når de nå går til angrep på Tore Tvedt, ved å sette opp flere hundre postere og plakater i Halden hvor Tore ikke skal føle seg trygg.

Jeg er imot mannens mange meninger, hans etnisitets-hat, ekstrem nasjonalisme, men det betyr ikke at jeg ønsker han forfulgt i nabolaget, stenet, banket opp og drept.

En av toppene i SOS Rasisme er voldsdømt etter å ha gått løs på en innvandrer med en øl-flaske, jeg tror ikke Tore Tvedt på noen måte har gått til angrep på noen før? Han er ivertfall ikke voldsdømt eller en voldelig person, men han er en tankekriminell.

Er SOS-rasisme kun ute etter tankeforbrytere?

SOS-Rasisme er gjennomkorrupte og jobber i statens beste interesse for å bevare de lønnsomme og lukrative, men umoralske avtalene og forbindelsene til Israel for Kongsberg gruppen og Oljefondet. Derfor har vi kontrollerte opposisjoner og sosiale bevegelser i landet, som tilsynelatende ser ut som de er mot rasisme mens de på den andre siden oppfordrer til væpnet revolusjon for kommunismen.

SOS rasisme gruppen har ved flere anledninger vist hjerte i enkelte saker, som asylpolitiske ulovligheter, tvangsutkastelser og ja til fritt flagg valg på 17 mai, men noe så uskyldig og fredelig som å debattere med et SOS-rasisme medlem om Holocaust viser seg å være ubehagelig, da er man fort stemplet som en nazist som ønsker å oppfordre til mer hat, splittelse og steinkasting på jødiske barn i Oslo (personlig erfaring).

Dere påberoper dere retten til å bestemme hva som er rett og galt i samfunnet og angriper folks ytringsfrihet mens dere gjemmer dere bak ord som RASISME.

Skal jeg si deg hvorfor jeg synes dere er en stor vits i samfunnet?

I Irak har de drept 4 millioner mennesker siden den første gulfkrigen, 5 millioner er husløse, og 3 millioner er foreldreløse, en viss president sa “gud velsigne Usa” før han startet et holocashout med utarmet uranium mot et land uten et forsvar.. DET ER RASISME, hvorfor hyler dere ikke mot den norske stat som deltar i faenskapet?

I Gaza og Palestina foregår en systematisk etnisk rensing, her vil noen “gud har gitt oss dette landet” utrydde en annen rase. DET ER RASISME, hvorfor hyler SOS Rasisme ikke mot den norske stat som tjener penger på dette faenskapet?

Fordi SOS Rasisme er en betalt opposisjon som kun angriper enkelt-individer som setter de store bortgjemte spørsmål på dagsorden, mens statens rasistiske oppførsel mot de innfødte i Kongo, Tasmania, Canada, Irak, Chile, Palestina og Afghanistan blir aldri demonstrert for. Skulle likt å sett SOS Rasisme fotforfølge Jens Stoltenberg for massemord i Bagdad.

Hva med å fotforfølge direktøren i Kongsberg Våpenfabrikk? Hva med å spre informasjonbrev i postkassene til direktørens naboer så de kan vite at det eksisterer en mann som tjener på tapte menneskeliv i nabolaget? Hva med datalagringsdirektivet’s rasisme (politikere mot folket)?

Hva med å fotforfølge Ola Johansen som slipper å ta ansvar under politiets beskyttelse?

Voldsutøver Ola Johansen slipper å ta ansvar

Skrevet av Bjørn Inge Johansen 03.05.10

Ola Johansen som til daglig jobber ved Autopark A/S Orkanger slipper å stilles til ansvar for sine kriminelle adferder, han er nemlig sterkt knyttet til Orkdal Lensmannskontor. Det er uvisst hvordan denne tilknytningen er men ifølge Ola Johansen er tilknytningen av broderlige bånd så sterke at (sitat Ola Johansen); “Jeg kan gjøre hva jeg vil i denne dalen, jeg kan aldri rettsforfølges av Mine Venner ved Orkdal Lennsmannskontor“.

Johansen har ved flere tilfeller og i en tidsperiode på 30 år utført familievold mot barn og kvinner. Dette er han anmeldt for. I tillegg til dette er han ved flere anledninger anmeldt til Orkdal Lensmannskontor for føring av motorvogn under sterk infnlytelse av medikamenter, som han til daglig bruker. Dette helt uten at de har etterforsket saken.

Etter en 2 timers samtale med Jon Ivar Evjen ved Orkdal Lensmannskontor var undertonen:  «Det var andre tider under Lensmann Engen” og det var hans interpolitikk som gav Ola Johansen Carte Blanche til å utøve vold etter eget forgodtbefinnende.

Hverken Skoleverket eller Barnevernet i Orkdal ville gjøre noe med dette.  Dette på tross av at Barnevernet i orkdal utstedet en psykolog som så på denne saken og Barnepsykiatrien ved Blindern i Oslo hadde i samtaler med Ola Johansen spurt han om hans forhold til vold som utrykksform. Der sier Ola at sparking og slag med knyttet neve er nødvendig for å få kvinner og barn til å ”lystre Hans Vilje”. Dette skriver Orkdal Barnevern i sin rapport. Spørsmålet er hvordan dette kan forkomme uten at reaksjoner ble utført av Barnevernet?. Svaret er enkelt ifølge Ola Johansen: Jeg er sterkt knyttet i broderlige bånd med ”Eliten” i Orkdal kommune: OG JEG GJØR HVA JEG VIL, sier Daglig leder ved Autopark A/S.

Dette reiser store spørsmål med henhold til dette beskyttende Brorskapet i Orkdal Kommune. Hvem er de? Hva er deres agenda? Hvor langt er de villige til å bøye loven i sin streben etter å beskytte sin agenda og sine Brødre?.

Etter en anmeldelse på Orkdal Lensmannskontor i 2009 ble saken mot Ola Johansen henlagt grunnet foreldelsesloven. Vi stiller oss undrende til dette da det er bevislig utført vold mot hans samboere i senere tid. Men ifølge Orkdal Lensmannskontor vil ikke dette kunne bevises da ett sentralt vitne ikke ville stå frem. Norsk strafferett sier at det er forbudt å ikke møte i retten som vitne om du er innkalt, og dette er brukt i flere andre saker der vold og undertrykkelse har vært temaet.

Det er også påfallende at det ikke finnes interesse hos Orkdal Kommune til å se inn i slike saker. Ifølge helse  og sosialsjefen kjenner man ikke til at det forekommer slike tilfeller i Orkdal. Da er det å regne som en merkelig ting at de fremlagte dokumenter i saken kommer fra Orkdal Kommunes eget barnevern.

Kan SOS-Rasisme massekopiere dette og henge det rundt i nabolaget til Ola Johansen i Orkdal kommune ?

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
"DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

40 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden

Ikke om SOS rasime men en annen gren av samme organisasjon, SOS barnebyer, med fler, som etterforskes for grov kriminalitet

Con Air – The Convicts +

Kilde,
DOJ Pride Colleagues – ConAir Pedophile Transport System – Entrapped and Extorted KPMG Clients – SOS Children’s Villages – State of Illinois http://www.abeldanger.net/2012/02/doj-pride-colleagues-conair-pedophile.html

Sitat: From the Abel Danger White House Group to those whom it may concern. February 19, 2012. McConnell links Con Air’s SOS pedophile traps to Sister’s DOJ Pride. Field McConnell has linked his Crown Agents’ Sister Kristine Marcy and her DOJ Pride colleagues to a ConAir pedophile transport system which they allegedly use to entrap and extort KPMG clients at SOS Children’s Villages in the State of Illinois and 130 countries around the world. See #1: Abel Danger Mischief Makers – Mistress of the Revels – ‘Man-In-The-Middle’ Attacks. ConAir: U.S. Justice Prisoner and Alien Transportation System founded by Marcy, 1994 .. “Con Air – The Convicts” .. “CONAIR flight from Austria to Poland” .. “SOS children’s village [Austria]” .. “SOS Wioski Dziecięce – Kampania 1%, 2008 [Poland]” .. “Family strengthening programmes in Ghana – SOS Children’s Villages [.. to demonize biological fathers and give non-biological ‘mothers’ total custody of children]” .. “SOS Children’s village Capetown” .. Shakira – Whenever, Wherever .. Corporate Partnerships. “Life in SOS Villages Guinea: who is the children’s favourite pop star? At SOS Children’s Village Conakry, in Guinea, the children are only allowed to watch TV at the weekend and during the holidays. Everyone gathers in the TV room to watch cartoons, music videos, and the SOS mothers also join the younger ones in the evenings to watch their favourite Brazilian soap opera and to listen to the latest news. ..

sos children’s villages site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=sos+children's+villages+site%3Aabeldanger.net

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Hvorfor vurderer ikke NWO-organet SOS Rasisme å fokusere på personer som er i stand til å gjøre stor skade gjennom misbruk av embeter som gir mye makt, fremfor å gå løs på menige meningsytrere på gapestokk-vis ?

Her er et forslag: SOS Rasisme kan reise til Kongsvinger og prøve å kjeppjage politimesteren der, han er visstnok frimurer.

SOS Rasisme kan henge opp plakater på lyktestolper i Kongsvinger og omegn hvor det f.eks. står at:
– frimurere svek Norges forsvar i 1905 og 1940 !
– frimurere drepte millioner etter den russiske revolusjonen !
– frimurere drepte hundretusener med atombomber over Japan !

Fri oss fra frimurerne ! Ingen frimurere med makt er ønsket her i Kongsvinger !

Sigr Huginsson
Forfatter
13 år siden

Schulchan Aruch, Jore Dia.
“A Jew is permitted to rape, cheat and perjure himself; but he must take care that he is not found out, so that Israel may not suffer.”

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Sigr Huginsson
13 år siden

Litt sånn fra filmen “G.I. Joe: The Rise of Cobra”:
“Never get caught selling weapons to both sides” :D

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

At en hvit norsk jente voldtas av en mørkhudet utlending er 100% OK i det nye Norge. Ingen bryr seg. Hun har null rettigheter og får null sympati. Men stakkars den hvite nordmann som voldtar en mørkhudet innvandrerjente. Det hadde blitt skandale av dimensjoner. SOS rasisme hadde sikkert laget et gedigent fakkeltog.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Dette kommer bare til å eskalere så lenge de samme parasittene sitter i UDI.

Hvit nordmann som voldtar en mørkhudet jente må være en sensasjon, jeg er sikker på at pressen hadde gitt oss en mugshot av djevelen med en eneste gang.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Jeg burde vel sagt den jødestyrte pressen for å gjøre det mere åpenbart.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Det ville tjene parasittenes mål å minne på at absolutt de fleste pedofiler som voldtar mørke som hvite barn av begge kjønn, er jøder og hvite.

Jødekontrollerte masse-propaganda-medier fokuserer aldri på etnisitet når de nevner pedofili-ligaer, CIA`s flyfrakt av narko, barnebrenning med fosforbomber, tortur, folkemord, osv.

Sier at det ville tjene parasittenes mål fordi parasitten er interresert i småkrangler fremfor felles innsats mot profitt-basert parasittsystem.

Sigr Huginsson
Forfatter
Svar til  Askeladden
13 år siden

Nordmenn driver vell ikke etter hva jeg vet med slikt, men hvite talmudiske anglo-BRIT-er voldtar mørkhudede oftere enn de drikker te.
http://media.nowpublic.net/images/c2/c/c2c9d9c70fa458e26f310fe2581affa3.jpg

Så vær litt grei og ikke bland hudfarge inn i dette.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Da har atter en norsk jente blitt voldtatt på multikulturens alter i sitt eget hjemland.

http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks/article3710029.ece

Dette er vel full fortjent fordi at britene en gang okkuperte Afrika eller hva Arif?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Ja, hva forventet du? Gi aysl til barbariske folk fra afrika, uten konsekvenser?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Nei. Du gjør det hele så komplisert. Slik er det: spiller ingen rolle hvor innvandrerne kommer fra eller hvilken hudfarge eller religion de har. Den største gruppen innvandrere i Norge er forøvrig svensker.

Det som spiller en rolle er at innvandrerne oppfører seg. Om de er hvite, brune, svarte, gule eller blå med oransje stjerner. Er du med så langt?

Hadde det vært svenskene som laget problemer så hadde jeg reagert på det også. (Men da hadde jeg vel ikke kunne blitt kalt rasist.) Men nå er det slik at de som for det meste lager problemer kommer fra midt-østen og Afrika. Selv om disse menneskene er mørke i huden så må det vel kunne gå an å snakke om de, eller? Eller blir man da automatisk rasist?

Problemet er veldig enkelt: alle innvandrere og utlendinger må oppføre seg. Også de som har mørk hud. Er du med? Eller er jeg rasist fordi jeg våger å si at også ikke-vestlige innvandrere/utlendinger må oppføre seg?

Løsningen er også veldig enkel: alle som kommer til Norge uansett etnisitet må skrive under på et papir der det står at de har forstått at i Norge er det norsk lov og kultur som gjelder, og klarer de ikke å respektere dette så blir de sendt tilbake dit de kom fra. Eller hardt straffet her i landet. Er dette rasistisk? La meg gjenta: alle innvandrere/utlendinger. Det inkluderer alle tenkelige nyanser av hudfarge og alle nasjonaliteter. Får du til å lage “rasisme” av dette så er du skikkelig god.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg kan si meg enig i at svarte innvandrere er ofte frekke som faen.
Hvorfor stiller du bare ikke samme krav til jødeinnvandrere som har okkupert ditt land og dikterer deg lover du er villig til å godta og underkaste deg for?
Det er ikke norske lover i Norge, men JWOs lover.

De bruker nok ikke samme metoder som jødisk mafia brukte for å ta kontroll over US i forrige århundre.
Nå sitter de i stillinger som tillater dem å herje i ditt land, pumpe ut dine naturressurser, ruinere landets infrastruktur og beordre skattebetalt politi og PST til å gå amok på deg hvis du våger å yte reell motstand mot okkupasjon.
Synes du at disse oppfører seg i ditt land?
Synes du at norske leiemordere oppfører seg i Afghanistan når de skyter ned ubevæpnede afghanere i deres eget land som preventivt middel for å sikre sine egne skinn hele?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  bin Laden
13 år siden

hva er ditt problem med jøder? Er alle jøder “onde”, idiot?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Skjønner ikke helt hva du mener arif karim.

Jeg skjærer slettes ikke alle over en kam.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Jeg mener klinkende klart: Du favoriserer de utdøde rase / politiske ideoligiene: “hvite vs alle de andre” igjen og om igjen. Eugenikken til nazi-tyskland, og sånn ellers i verden har krevd mer menneskeliv enn noe annen andre naturkatastrofer tilsammen! Skjønner du ikke alvoret i det? La oss ta for oss noen eksempler på den “fine hvite ariske skapende rasen” du er så glad i, fra den anerkjente historien:
1) Gamle grekerne: Hærtok nesten hele Europa og Asia
2) Romerne: Hærtok storedeler av Afrika, vest-asia og øst / vest europa
3) Vikingene: Plyndret store landområder, drev korstog mot muslimer under kristendommens navn, drev med slaveri.
4) Kolonialistene: Drev de innfødte i fjerne nyoppdagete områder “vekk” med krig, korrupsjon, mord og lureri. Senere bygde de sine egne “land” og “nasjoner” over andres “lovlige” og “natulige” områder: Amerika, Oseania, Sør-Afrika osv.
5) Imperialistene: Drev med tvunget og urettsmessig handel med koloniserte områder. Tvang kolonibefolkning til å levere billige råvarer for så å selge tilbake sine “dyre” ferdigvarer. Denne “ubalansen” skapt mange århundrer gjelder den dag idag: selvskapte fattigdommen.
6) Globalisme: Drev med tvunget salg og kontroll av fjerne svake lands naturressurser ibytte for papir / digitale verdiløse penger. Drev med tvunget gjeldsslaveri av samtlige nasjoner i den tredje verden under navnet: Oppreisningenslån!
7) Korporativisme: Den vestlige verden (de hvite fleste) konsumerer idag mye mye mer enn resten av verden. Dvs resten av verden produserer og sliter for den mektige lurete idioten i vesten som tjener fett på den såkalte “kapitalen”
sin uten å gjøre en dritt! :D

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Politikerne er nødt til å bruke psykologi om de skal løse innvandringsproblemet. (Om de vil løse det altså.) De fleste arabere og afrikanere tenker ikke som nord-europeere. Dette må man ta hensyn til. De trenger å få klar beskjed om hvilke regler som gjelder her. Noe som er standard politikk i nesten alle andre land i verden når det gjelder å håndtere innvandrere/utlendinger.

Dessverre har vi nordmenn i flere tiår blitt hjernevasket med den sosialistiske tesen om at “alle er like.” Dette er jo ren løgn. Vi er ikke like. Alle vet det. Alle – bortsett fra oss.

I USA foregår det en stille borgerkrig. Media behandler problemet som om det ikke eksisterer. Latinamerikanere og svarte er i krig med de hvite. Når de ikke er opptatt med å krige med hverandre (innad i gruppen mener jeg). 30 millioner fattige latinamerikanere med lav utdanning. Immigranter; lovlige og ulovlige. 10% av befolkningen i USA. Majoriteten av de svarte bor i ghettoer i storbyene og lever et liv i kriminalitet og barbarisme. Svære områder av byene er livsfarlige å bevege seg i. Særlig om du er hvit og ser ut som du har $10 eller mer i lomma.

Er det slik vi vil ha det? Er dette det “fargerike fellesskapet”? Er dette noe positivt?

Legg også merke til at media ikke sier ett vondt ord om sør-Afrika. For det er ikke politisk korrekt å nevne at hvite blir massakrert og diskriminert av svarte – eller at marxistgjengen ANC har kjørt landet sitt langt, langt ned i do. Spiller ingen rolle hvilken farge du er i sør-Afrika – sjansen for å bli drept, voldtatt eller ranet er skyhøy. AIDS og fattigdom har eksplodert siden ANC tok over. Infrastrukturen forfaller. Er dette enda et forbilde for Europa?

(Vil du lese om massakrering av hvite i sør-Afrika så gå til http://www.africancrisis.org)

Sverige er vel det umiddelbare forbildet. Det fantastiske og harmoniske moderne flerkulturelle samfunnet. Med en voldtektsstatistikk helt opp i taket. Med gjeng-kriger og enorme ghettoer der knapt noen kan snakke svensk. Med nærsagt et forbud mot alt som er svensk. Og 100% fritt fram for alle andre enn hvite svensker. Så fritt fram at t.o.m. mord på hvite svensker er helt i orden. Google: Daniel Wretström. Hans mordere ble hyllet som helter av AntiFa – den svenske versjonen av SOS Rasisme. Morderne hadde rett hudfarge, Daniel hadde feil. Dette er da for ille….?

Vel, syns ikke det er så ille i Norge foreløbig, men om ting fortsetter slik de holder på så er landet ødelagt i løpet av noen tiår. Kanskje før. Da er det nok best å lese litt om Svalbard. Eller Sibir. Litt kaldt kanskje, men ihvertfall ganske trygt og fredelig.

Mange innvandrere er nok enig i det jeg sier. Det er da bare sunn fornuft. Å ta vare på et land som tross alt er et av de beste stedene i verden.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Nei, vi er slett ikke enige. Hvordan kan du forvente at 10 % av innvandrernes “onde” holdninger gjelder resterende 90 %? Dessuten er innvandrerne kommet fra flere steder i verden: siviliserte områder: øst-asia til barbariske: øst-afrika. Alle kan ikke skjæres over samme kam!

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Trur du, BelzeBob, at sør-afrikanere, irakere eller afghanere ønsket et “fargerikt fellesskap” i sine hjemland?
Eller indianere kanskje?

Hvorfor reagerer du kun på overgrep når det gjelder hvite ofre?
Dette likner veldig på jødisk hyling om holoCA$H mens de største ofrene til jøde-Hitlers jødestyrt nazifascismen var titalls av millioner andre?
INGEN har gjort større skade på andres jord enn de hvite, på egen hånd og styrt av jøder.

Forøvrig begynner du å pakke kofferter til Sibir som et fredelig fristed for tidlig.
Kamp mot parasitten i rusland setter farten opp nemlig i sibir fordi landets forfall er best synlig bak moskvas fasade.
Rusere innser nå at de ikke har en sjanse mot parasitten uten de okkuperte folkene de kuet og undertrykket i århundre.
De prøver nå å alliere seg med oss, men jeg vil ikke løfte opp en finger uten rusernes leveranse av våpen i mengder, tilstrekkelig til vår selvforsvar mot dem.
Jeg vil ikke bytte en parasitt mot annen, men vil holde dem alle på kanonkules avstand.
Signerte “avtaler” med rusere er ikke verd dopapir, slik det skjedde med Tsjetsjenia da ruseland signerte avtale om Tsjetsjenias uavhengighet i 199X for å vinne tid til å slikke sår i trynet.
Så snart rusefaen samlet styrker, startet den folkemord og tortur på fremmed jord igjen.
Derfor er våpenleveranse til mitt land er en betingelse før jeg yter praktisk hjelp mot den verste parasitten.

Det hjelper ikke å bekjempe konsekvenser uten å proppe kilden til faenskap.
Innvandring er en konsekvens.
Du selv ble ikke presset like hardt som “svartinger”, men begynner å planlegge flukt til et bedre sted.
Det hjelper ikke å flykte.
Hele jordkloden er i brann parasitten profitterer på.
Dragen er JWO, den må bekjempes.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Viktig poeng Armin.

Man kan jo nesten lurer på om det er meningen at det skal være krig og elendighet i den tredje verden slik at folk derifra må flykte hit..

Forøvrig har jeg ikke egentlig noe problem med innvandring i utgangspunktet. Problemet slik jeg ser det er at integreringen funker dårlig.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Integrering er et ord som har blit popularisert av Gørr Staure and the likes.

Just sayin’

Marius Tobiassen
Skribent
13 år siden

ingen anti-rasisme uten rasisme. ingen anti-fascister uten fascisme. ingen anti-kommunister uten kommunisme. osv…

Lars Rønbeck
Abonnent
Svar til  Marius Tobiassen
13 år siden

Ingen anti NWO uten NWO.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

Møtte en gammel dame i oppgangen i dag, hun hadde tydeligvis ikke sett meg før, hun lurte på om jeg var ny her og sa at det var godt å se en nordmann til forandring, hun påpekte også at hun ikke var rasist slik som de fleste føler behovet for å gjøre når man uttaler seg kritisk om utlendinger. Grensen er nådd sa hun og jeg er helt enig.

Den etniske balansen må ivaretas.

Norge for nordmenn.

Ergon
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Hei Askeladden.

Det du skriver der er et virkelig bilde på hvordan eldre nordmenn ser på utviklingen. De er fortvilet, men ute av stand til å gjøre noe aktivt selv med tragedien. De må gis et politisk partialternativ og kjøres til valgurnene.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Ergon
13 år siden

Vi har jo sett hvordan vår “frie og demokratiske” presse behandler de som ønsker å ta affære og hindre den kollisjonskurs skuta kalt Norge er i ferd med å ta. Jeg er redd drastiske midler må til for å bli hørt.

Ergon
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Så lenge man holder seg innenfor rammen av norsk lov er alt tillatt, spør du meg.

Det er jo et lite bidrag i kampen mot NWO’s utradering av alle etniske grupper, spesielt europeiske, at vi bidrar her på Speilet. I all beskjedenhet, men dog.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Det er de samme syke jævlene som står bak innvandringen og krigene i midt-østen. Det er den felles sykdom vi alle lider under. Selv om at jeg er mot innvandring så betyr ikke det at jeg lukker øyene for det faenskapet som foregår i midt-østen.

Selv om at Norge eksporterer våpen som du sier så er det fortsatt feil å se vekk i fra at innvandringen er noe som har blitt påtvingt det norske folket, vi ønsker jo ikke vår egen undergang.

Jeg har forøvrig ikke en eneste aksje i krigsindustrien Armin, he-he.

Norge har ikke en dritt i Afghanistan å gjøre med våpen i hånd.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Askeladden
13 år siden

Du fikk jo med toppen av isfjellet Armin :)

Litt patetisk og tro at det er innvandrerene som er fienden, det er vel akkurat det som er hensikten med innvandingen og antimuslimpropagandaen i media

Bestemor på Gjøvik tror det er innvandrere som er farlige og reter fokuset mot muslimene mens NWO kreftene robber hun for alt hun har mens dem mater hun med kjemikalier og GMO
En har vel ikke akkurat kommer langt i bevisthetsrevulusjonen vist en fortsatt står og stamper i burka eller ikke burka ;)

Du glemte og ta med at oljefondet har invistert i en stor mengde våpen og våpenteknologi aksjer mm Armin :)
Dyno i Sætre er og dem som leverer høyeksplosiv rakettdrivstoff til dem Israelske rakettene
Hadde det ikke vært for Dyno og Norge så måtte Nathanjævel bært dem fredsbevarende fossforrakettene sine å plasert dem blandt kvinner og barn på skolene i Gaza selv ;)

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Askeladden
13 år siden

Det finnes forøvrig ikke noe mere laverestående skapning enn krigsprofitøren.

Askeladden
Askeladden
Abonnent
13 år siden

SOS rasisme er en front for ødeleggelsen av den ariske mann på lik linje med UDI, IMDI, Likestilling og diskrimineringsombudet og mange andre.

Folkemordet må stoppes.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Send gjerne en epost til SOS rasisme/Tjen Folket sjefen Kjell Gunnar Larsen:

hovedkasserer@sos-rasisme.no

Det har jeg gjort. Disse syke folkene trenger å gjøres oppmerksom på at ikke alle liker det de holder på med.

Ergon
Abonnent
13 år siden

Her er et par linker til flere sider som beskriver SOS-Rasisme:

http://www.vigrid.net/sosantihviteras.htm

http://www.vigrid.net/npsostjen.htm

Kjenner du til flere så del de med oss andre.

lyset
lyset
Abonnent
13 år siden

Dette er offtopic men driver og tegner og skriver litt her.

Kom på en fin metode til folkeopplysning, det og tegne og skrive på pengesedlene våre.

Hvor lenge tror du ikke en lapp med litt skrift kan florere før den blir sendt til destruering?

Små ord av visdom og ærlighet.

Ergon
Abonnent
13 år siden

Her har vi en annen variant over tema for dem som måtte være interessert:

http://www.vigrid.net/sosrasisme.htm

Myndighetene bygget opp SOS-Rasisme som et ledd i forberedelsene til den globale nye verdensorden (JWO) hvor alle raser skal blandes vekk og fremstå som en ny blandingsrase symbolisert ved “The Brown Man”-statuen utenfor FN-bygget i Jew York. Strategien er å fremme anti-hvitt rasehat slik SOS-Rasisme har gjort.

Makthaverne brukte dem som redskap vel vitende om at det var en stalinistisk revolusjonær elite som drev organisasjonen. Nå har de gjort nytten sin og Dagbladet har fått jobben med å jekke dem ned.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  Ergon
13 år siden

Anti-hvitt rasehat, sier du?
Hva sier du om denne offentlige uttalelsen til israhelliske rabbi Yosef denne uka: “non-Jews are donkeys and beasts of burden, the main reason for their very existence is to serve Jews”? (http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2010/10/18/major-rabbi-says-non-jews-are-donkeys-cr).

“Menneskerettighets paragraf 19: Respektér min mening, for den teller like mye som din”- ja, papir tåler mye…

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Bra! Kult at du skriver dette. (Men bruk stavekontrollen Armin :) )

Tror forøvrig folk begynner å bli lei av å se Tjen Folkets propaganda klistret opp over hele byen. …En av SOS rasisme toppene har selv gått til angrep på en innvandrer? Dårlig reklame for de “profesjonelle antirasistene” må jeg si.

Ta gjerne en titt her også: http://www.fritale.com/?p=61#comments

Ergon
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Såvidt meg bekjent var det nettstedet Baksiden som var først ute med å dokumentere og offentliggjøre artikler om den kommunistiske terrorfronten SOS-Rasisme:

http://www.baksiden.net/folkemord/norskfolkemordstotte.htm

At dette kommunistkrapylet som dirigeres fra de væpna revolusjonsfanatikerne i Tjen Folket har mottatt rundt 50 millioner i statsstøtte for sin virksomhet er typisk for dagens norske regime.

bin Laden
bin Laden
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hva annet enn fascisme og rasisme kan man forvente av en bikkja ansatt av JWO basert på jøde-fascistiske ideologien fra tora og talmud?

Denne bikkja passer kun på herrens interesser og ingenting annet:
– den angrep mannen som kom til Norge for å fortelle sannheten om holoCA$H (han ble jaget til Lillehammer med sitt foredrag) for noen måneder siden,
– den biter enhver som prøver å avsløre jøde-fascistiske forbrytelser mot menneskeheten og kaller det for rasisme,
– den er skapt for å fremme og beskytte jødesionistiske interesser i Norge.

Så lenge Tore Tvedt ikke innser hvem er den eneste fienden til den hvite rasen, er hans forsøk på å beskytte de hvites interesser nytteløse.
Å angripe svarte sauer som er også ofre til den samme parasitten, er et selvmål.

Parasitten splitter for å kunne fortsette å parasittere.
Det er parasitten selv som skapte ekstreme “kristne” og “islamistiske” retninger.
Det er parasitten som skaper helvete i muslimenes hjemland og så på asylmottak for å skape frustrasjon som driver dem til vanvidd, narkosalg og voldtekter.
Sier dette ikke som forsvar til sistnevnte, men for å utpeke kilden til faenskap.

Verken “SOS-rasisme”, “human-etisk forbånd” eller “human narkopolitikk” besatt av etniske jøder, skal lage et pip når det gjelder hvilke som helst jødiske forbrytelser, men skal hyle som faen for å støte sammen JWOs blodgivere.

Tore Tvedt burde drive med opplysningsarbeid blant sine egne hjernevaskete “kristne” sauer som mater sion-dyret-666 med sin energi og ivrig støtte.
Rusere er lengre på vei mot forståelsen hvem som driver folkemord i ruseland, hvem alkoholiserer og narkotiserer dem.
Det rusere nekter å innrømme, er at det er nøyaktig det samme de selv har drevet med i okkuperte områder i århundre.
Karmaloven er ubønnhørlig rettferdig.

En tidligere militær-ruser som tjente jøde-rusiske regimet, angret det da hans egne interesser ble overkjørt av regimet.
Han truet det med å brenne opp seg selv og sitt pass.
Ruse-nasjonalister bespotter hans “trusler” og forteller om en yankee som tok hevn med US-jøderegimet på en bedre måte:

P.S. til Ergon: det er underlig link du henviser til.
Er du for “norsk folkemord-støtte”?
Det er jo dobbelbunn der, som de fleste andre steder.

« Forrige artikkel

Jüri Lina: Avslører barbariets og bedragets arkitekter frimurerne

Neste artikkel »

Et virkelig forbilde

40
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x