Jüri Lina: Avslører barbariets og bedragets arkitekter frimurerne

4.5K visninger
3 minutter lesetid
28

Den som ikke kjenner sannheten om fortiden vil være fortapt i fremtiden”.

Stadig flere blir nå klar over at historien slik vi kjenner den i stor grad er basert på forfalskninger og fortielser, og små drypp om den virkelige historien kommer nå frem fra ulike hold.

Selv om f. eks. det faktum at Sovjet-revolusjonen i 1917 ble finansiert av vestlige kapitalister har vært kjent siden Antony Sutton’s bok “Wall Street and the Bolshevik Revolution” som utkom i 1981 er dette blitt konsekvent underslått av myndigheter, media og akademia.

Å forstå de skjulte maktstrukturene som har holdt store deler av verden i sitt djevelske jerngrep i århundrer og kanskje årtusener blir stadig viktigere. Mange tegn i tiden tyder nå på at menneskenes inkl. nordmenns fremtidige livsvilkår er i ferd med å bli fastlagt i de skjebneårene vi nå er inne i.

I denne situasjonen er det ennå viktigere å lære om sannheten om historien, for som det heter vil ”Den som ikke kjenner sannheten om fortiden være fortapt i fremtiden”.

Det menneskeskapte barbariet ved navn Sovjet-Unionen, som ble igangsatt av en liten gruppe zionistiske kazar-frimurere med solid støtte fra Rotschilds Illuminati førte til at kulturer og livsvilkår ble rasert for en stor andel av jordens befolkning, og mer enn 100 millioner mennesker mistet livet som en direkte følge av det frimurerskapte sovjetiske holocaust.

En av verdens fremste eksperter på sannheten om Sovjet-Unionen fra dens tilblivelse til dens fall er den estiske forfatteren, forskeren og filmskaperen Jüri Lina. Hans kritikerroste bok ”Under The Sign of The Scorpion” går svært grundig gjennom Illuminati og frimurerveldets rolle før, under og etter etableringen av Sovjet-Unionen og inneholder mye avslørende informasjon som vil være overraskende for mange.

Jüri Lina kommer til Norge (Oslo og Bergen) denne uka (uke 25) og vil da primært fokusere på de kreftene som forårsaket det sovjetiske barbariet. Han kommer til å vise sin film ”I skyggen av Hermes – kommunismens hemmeligheter” (med svensk tale) og holde foredrag.

Her er litt informasjon om Jüri Lina’s foredrag:  

Oslo: Torsdag 24. juni kl. 18 i Unity-huset, adr. Møllergt. 23.
For mer info, klikk her

Bergen: Fredag 25. juni kl. 19 i ”Den Ene”, adr. Marken 19.

Foredraget vil bli holdt på svensk og Jüri Linas bøker vil være til salgs.

Lina’s nyeste bok ”Architects of Deception” har også fått en svært god mottagelse. En fremstående ekspert på ”alternativ historie” (dvs. sannheten om den virkelige historien), Michael Tsarion, har omtalt Lina’s bok om ”Bedragets arkitekter” slik:

Bedragets arkitekter” (Architects of Deception) er absolutt en av de mest informative og avslørende bøker om frimureri og hemmelige samfunn fra en engasjert og modig forsker.

Den er viktig å lese for de som har et lidenskapelig ønske om å vite hvordan vi kan bekjempe og stoppe angrepet fra det marerittaktige og orwellske “New World Order” som daglig kommer til syne foran oss.

Dette mesterverket av forskning på opprinnelsen til og agendaene for verdens mektigste hemmelige selskaper gjør leseren forferdet, men styrket. Jüri Lina eksponerer briljant hemmelighetene bak og opprinnelsen til verdens frimureri, og andre elite kabaler som Priory of Sion, Illuminati, Knight Templars og The Bilderberg Group, og forklarer hvilken umenneskelig  agenda som ligger bak deres bisarre seremonier, retorikk og okkulte symbolikk.

Blant mange ting forklarer boken på hvilken måte disse selvutnevnte “opplyste” lykkes i å manipulere retningen på politiske og religiøse hendelser, og måten de arrangerer kriger og  designer-vold mens de sløver ned de uvitende massene, som de ikke anser som stort mer enn ofre til sine fortidige, men djevelske guder.

Å lese denne fine boken bekrefter og styrker det faktum at vi lever i en alder hvor menneskeheten endelig kan bli fri fra de eldgamle hemmelige kreftene som har konspirert for å kontrollere menneskenes sinn, kropp og sjel.

Denne friheten kan åpenbart ikke bli til uten kunnskap. Kunnskap er vårt viktigste våpen og fremste allierte. Som Jüri Lina’s bok forklarer finnes det en alternativ verdenshistorie, som gir større mening enn pseudo-historiene som vi blir fortalt fra lærebøker og klasserom.

Målet med vår fornuft ligger i vår åpenhet for å lære om det som har vært holdt skjult for oss, og å verne om de lærerne som hjelper oss til å tenne de sanne faklene av frihet og styrke. I denne mesterlige og viktige bok får leseren  en sjelden visjon om den type liv og verden som en gang var, og som vil oppstå, etter at det brutale og hemmelige tyranniet og dets undertrykkelse blir brakt inn foran sannhetens alter, for å  bli korrekt eksponert og tiltalt, for til slutt å bli utradert fra jordens overflate.” Hentet fra.

For mer info om ”Bedragets arkitekter”, inkl. en megetsigende innholdsoversikt, klikk her.

For øvrig info se Jüri Lina’s hjemmesider.

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

28 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

Templars satanistiske ofring på Omaha Beach Normandy i den 6. måneden, på den 6. dagen og den 6. timen, 666, år 1944, 1+9+4+4=6+6+6, 666, de er idioter og slaver av sin satanisme og okkultisme

Novus Ordo Seclorum and Horus Matrix at Normandy Omaha Beach Overlord D-Day 666 Cemetary

Quote: The name Operation Overlord was very well chosen: the Horus Matrix, Isis and Seth-On stand Over the Lord, and there`s nothing the Lord can do against it. He can just leave us encoded messages in crop circles and such.

The pharaoh show, alien predators in human appearance, stop the criminal swiss nazi templars, giureh http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1875&start=1 * Viktigste nyheter, most important news http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/forum-view.asp?fid=102

“Politistaten vokser i Skandinavia, Norsk Barnevern fikk stoppet en Norsk familie i Danmark, Barnevernet og Politiet produserte papirer senere. Schengen og intetpool samarbeidet er ikke for å stoppe Narko og organisert kriminalitet ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2013/01/til-barnets-beste-staten-som-omsorgsperson/comment-page-12/#comment-99622

skippern
skippern
Abonnent
12 år siden

Losjebrødrenes fallos-obelisk er nå stengt etter at det er oppdaget sprekkdannelser i den etter jordskjelvet tidligere denne uken.
http://edition.cnn.com/2011/POLITICS/08/25/washington.monument/
Det rapporteres også om at hundrevis av ansatte i Pentagon kom løpende ut av bygningen i den tro at de var under angrep.
http://www.israelnationalnews.com/News/News.aspx/147132#.TlZ_NULwmVo

Otto
Abonnent
13 år siden

Michael Tsarion-Truth Frequency Interview 1 AUG 2010 The Future of Mankind

Quote: Michael Tsarion discusses the coming collapse of society describing it as the collapse of the tower of babel. He explains that there is no hope in restoring the republic, because it was never our to begin with. He explains how from the very early days of this “country” we were tricked into giving up sovereignty and God given rights for civil right, privileges, and immunities.

Michael Tsarion discusses astrology, the effect of Pluto on the psyche, and why women seem to be suffering through the psychic metamorphosis more so than men.
.
* Angående arbeidsform og presentasjon logistikk, relatert tema presentasjoner og informasjon legges til både før og etter at dette postes her, som vanlig, således er mine poster en innfallsvinkel til et dynamisk informasjonskompleks, som naturligvis utvides over tid. Otto
.
Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Michael Tsarion: Declaration Deception * Note: subjects & citizens, of the crown
.
Michael Tsarion nettsted http://www.michaeltsarion.com/

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

The 10 most evil masons of all time – se video

Jonny
Jonny
Abonnent
13 år siden

Var på foredraget i Bergen. Har no og lest alle bøkene. Kan anbefalle bøkene, veldig spennande.

trackback
13 år siden

[…] mer nyhetsspeilet.no Jüri Linas webside var a2a_config = a2a_config || {}; a2a_config.linkname="Frimureriet i […]

Michelle
Skribent
13 år siden

det er to måter å få makt og penger på i denne verdenen, enten å knele for satan, gjerne via hemmelige ordener som frimureri, scientologi, skull&bones, militære, industri osv., eller at du rett og slett er i slekt med eller gifter deg inn i familien: http://www.youtube.com/watch?v=_upwfpbR_8s&playnext_from=TL&videos=xolwU_SgPUQ&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r2-2r-3-HM

Mr Oslo
Mr Oslo
Abonnent
13 år siden

Jeg har faktisk vært i bryllup, i frimurerlosjen, Oslo.
Her var det mange kjente og innflytelsesrike herremenn og damer.
Det ble også holdt tale inne i kapellet, noe som fikk meg til å tenke på filmen “engler og demoner”. Deretter pratet den “øverste mesteren”/ mannen med høyeste orden, om hvor samfunnsbevisste de var og hvor mye de jobbet for de fattige. Trodde jeg skulle spy. Men tror ikke folket er onde, bare jævlig egosentriske.

Ole-John Saga
Skribent
13 år siden

Er det noen ifra Skien, Porsgrunn som skal innover på seminaret hans den 24 i Oslo ? Da kunne vi samlet oss og kjørt sammen ?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Illuminati ble forresten nevnt i Tom Hanks’ “Engler & demoner.” (Dan Brown.)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Og hva så? Illuminatis skyggesider blir også vist gang på gang i en rekke andre hollywoood-filmer, uten at publikum blir klargjort hvem som egentlig styrer dem.
http://www.youtube.com/watch?v=PBKDZhu-EZw

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Hvorfor tommler noen deg ned når du skriver noe som er 120% korekt Bob ?

I Angels & Demons Decoded dokumentaren fra H.C som er meget bra kan en se hele historien om hvordan Iluminati ville ta verdensherredømme for så og nesten bli utryddet av den katolske kirke der dem så gikk under jorden og infiltrerte frimurer ordnen

Her får en servert hele historien om Iluminati fra A til Å :)

http://www.youtube.com/watch?v=nC4NNzJggRQ

Tarzan
Tarzan
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

History channel er like pålitelig som VG og Dagbladet.

Det er nok spennende og underholdende men desverre fungerer det bare som en presentasjon av hva konspiratorikerne tror, ikke hva som er fakta.

Tror du virkelig Illuminati ville latt dette gå på TV hvis de vil holde sin eksistens hemmelig?

Eller hvis de eksisterer og tillater dette, er det ledd i en større plan? Skal de gjør Illuminati allemannseie så folk avfeier det som et populærkulturlig fenomen? Eller er dette en måte å spre subliminale meldinger?

Hva er vitsen med å resirkulere overtro som begynte i USA for omtrent 50 år siden.

Illuminati har forvørig eksistert, men dette er noe helt annet enn at de prøver å ta over verden.

TH
TH
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Tarzan:

“Tror du virkelig Illuminati ville latt dette gå på TV hvis de vil holde sin eksistens hemmelig?”

En del av planen er å fortelle folket gradvis hva som skjer. Dan Brown(forøvrig frimurer) er den fremste som skal fortelle oss dette. Først skrev han Da Vinci Koden og Engler og demoner, dette omhandler Illuminati. Hans siste bok(det lost symbol) omhandler frimureriet. Du kan selv tenke deg hvor stor Brown har blitt de siste årene, bøkene hans har blitt filmatisert og han er en av de mestsolgte forfatterne i moderne tid.

Jeg kan ikke telle på to hender hvor mange ganger jeg har fått anbefalt Dan Brown når jeg har snakket med folk om Illuminati. Nøkkelen her ligger i ‘controlled opposition’ – de har full kontroll på hva som blir fortalt, og hva som helst ikke bør sies høyt.

Tarzan
Tarzan
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

TH

Tror du virkelig det var Dan Brown som tok Illuminati mainstream?

Det gis jo ut bøker og dataspill om dette hele tiden. Hvorfor er Dan Brown så spesiell??? Mye av det han skriver er jo allerede fortalt av andre fra før av.

Dan Brown er populær fordi han skriver spennende bøker,men han skriver nå fakta blandet med en god del fiksjon. Bøkene blir filmer fordi hollywood har oppfattet populariteten og skjønner at her er det penger å tjene på å lage film.

Det samme kan sis om J.K Rowling og hennes Harry Potter serie? Hvilke skjulte planer ligger skjult i Harry Potter. Siden disse bøkene og filmene er så populære over hele verden, så må jo dette være et Illuminati-verk. Det skal vel snu oss over på den okkulte satans side da tenker jeg?

Hva med Twilighet-serien nå da? Er dette også et Illuminati verk…….

Hvis du vil ha bøker om globale konspirasjoner er det mye å ta av. Hvilken som helst bok av Robert Ludlum feks.

TH
TH
Abonnent
Svar til  Tarzan
13 år siden

“Tror du virkelig det var Dan Brown som tok Illuminati mainstream?”

Tro kan du gjøre i kirka, etter bøkene til Brown ble plutselig Illuminati noe “alle” visste om. For ti år siden var de eneste som snakket om Illuminati nazister, i dag blir det kalt en konspirasjonsteori.

Twilight-serien vet jeg ingenting om, så det kan jeg ikke diskutere – Harry Potter har jeg heller ikke sett så mye av.

Michelle
Skribent
Svar til  Tarzan
13 år siden

Dan Brown er jo bare puppet, han kommer jo ikke med noe interessant informasjon!!!! Kommer han egentlig med noe som helst? Han får de som kanskje trodde på litt konspirasjoner til å tvile, jeg så første filmen hans, men hadde problemer med å holde meg våken, for en utrolig dårlig og kjedelig film, jeg satt der bare sånn at jeg iallefall kunne si at jeg hadde sett den før jeg ga min kritikk, bare noen folk som løper etter hverandre i mørke gater og kirker? Ærlig talt, bare ett klikk om illuminati på YouTube og hør i 5 minutter, så har du fått mere fakta enn du noen gang vil få av Dan Brown! Nå har jeg ikke orket å lese bøkene hans, men han er jo selvsagt kontrollert, ellers hadde jo aldri illuminati sponset han, han er altså bare brukt for å trekke alt vi vet i tvil!

Når det gjelder Twilight-filmene og True Blood osv, så er dette selvsagt New World Order materiale. Det jo er for at vi skal få lidenskap for det okkulte og og ofringer og ritualer og mørke og vampyrer osv. Alt vi ser tar på vi jo inn i vårt indre og former vår virkelighet med..

Michelle
Skribent
Svar til  smurfen
13 år siden

takk for linken smurfen.-)

Michelle
Skribent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

takk for supre linker her, har ikke fått sett de ennå, men skal! men jeg tror også illuminati er tooosjiktet i frimurerlosjen, altså de som virkelig forstår at det ikke er Jesus eller kristendommen de tilber, men de har blitt opplyste, fordi de forstår og aksepterer lucifer som sin sanne leder, altså satanisme!

Det er derfor Scientologikirken har blitt så populær så fort også, fordi den fremstår snill, men så dyrker de aller øverste satanisme?

mange organisasjoner er jo tilknyttet illuminati, på en måte er hele verden under pyramiden, bare tenk på at alle land er under FN, og FN ble jo dannet etter andre verdenskrig, altså er det resultat av NWO opplegg! Men jeg tror at illuminati er lyset/øyet øverst på pyramiden, de som ser, de som ser de andre, men de andre klatrer fortsatt i pyramiden, noen kommer seg ikke videre fordi de ikke bøyer seg for lederne, mens andre klatrer helt til “topps”..

illuminati er de rikeste i verden, de rikeste familiene, blodsbåndene.. men det har også med mer enn blodsbånd, fordi å bøye seg for lucifer står mye sterkere enn hvem du er i slekt med selvsagt, så selv de som er født i en familie, må klatre i pyramiden, de klatrer jo egentlg nedover da siden pyramiden ikke fører til opplysthet, noe de fleste ikke forstår i organisasjonene, dette er selvsagt bare noe demonene bruker for å lure folk, fordi de er av det onde, eller de som ikke er fullt så snille da, så har de jo ikke sannheten, fordi den er jo kjærlighet og lys, demonene liker ikke lys, spesielt ikke åndelig/tanke-messig lys, det er derfor det kalles black rituals og vi har jo black magic og black helicopters osv..

men illuminati blir også kontrollerte og lurt, av demonene altså, det er de som styrer alt, altså vesener fra andre dimensjoner, lavere verdener..

jeg tror mørket og det onde, bruker mye testosteron på jorden for å kontrellere og styre, da testosteron har en lettere naturlig legning for å la seg drive med slike ting, således blir østrogen nedkjempet både offentlig og innad i ritualene, sånn som de bruker uskyldige barn og spesielt gutter som ikke har komt i puberteten..Aleicter Crowley var jo besatt av guttebarn og skryter uhemmet i sine bøker av å ofre ca 150 årlig! Han prater masse om mind-control og at satanister har lov å lure og kontrollere folk via hypnose osv, derfor er han masse inne på å snakke baklengst/ “back-ward speech”

jeg tror mange blir forskrekket når de skjønner at det var ikke Jesus, men Lucifer som de “tilbad” og lot seg styre med, men hva trodde de da? Trodde de at Jesus var for krig og klasseskille og kunstige kjemikalier og bestråling og tortur av dyr og gatebarn?

Men det er viktigst at vi som aner sannheten, bruker kjærlighet og åndelig lys som vårt eneste forsvar, kjærligheten er vårt “våpen”, den er vårt evige lys og vår sanne leder, så fyll deg selv med grenseløs kjærlighet, total tilgivelse uansett, med det vakreste lys og strål det ut av det selv til alt, også til mørket, la mørket kjenne kjærligheten og healingen og forstå og akseptere den evige gleden, og se at veien står alltid åpen, for hvem som helst, til å komme hjem igjen til hjertet.-)

Gaute Borgerud
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Artig at du nevner Scientologikirken og at den er snill. Det er jo helt i henhold til dens mål, slik de ble fremlagt av L. Ron Hubbard i sept. 1965.: ” En sivilisasjon uten sinnssykdom, uten kriminelle og uten krig, hvor den dyktige kan ha fremgang og ärlige vesener kan ha rettigheter, og hvor Mennesket er fritt til å heve seg til större höyder, er målene i Scientologi.”

I det aspektet Hans Gaarder trekker opp, og som er ekstremt viktig, er det også minst like viktig og komme over fra et varslingsnivå til et handlingsnivå. At mennesket gis mulighet til selv å oppnå innsikt, öke sin bevissthet, kunnskap og ferdighet i å forstå seg selv og andre er grunnleggende for en envher frigjöring og det å nå sine mål. Dette er et av de viktigste våpnene i å kunne overvinne de truslene vår siivilisasjon nå står over for. Så litt fakta til slutt
http://www.scientology.org
http://hvaer.scientologi.no

Michelle
Skribent
Svar til  Gaute Borgerud
13 år siden

Kjære Gaute, jeg har også lyst til å tro at alle er snille, og forstår at de fleste mennekser, og også de som da selvsagt er medlemmer i samfunn – som også Scientologikirken, er jo snille innerst inne!

Men det er flere ting som mildt sagt skurrer veldig for meg når det gjelder Scientologikirken:

1. Ene sønnen til L. Ron Hubbard meldte seg ut og offentlig beskyldte faren for satanistiske ritualer og at det var det Scientologi egentlig handlet om, men det vet bare de på toppen (på samme måte som i frimureriene?)

2. Andre sønnen til L. Ron Hubbard var homofil og tok selvmord. Er Scientologikirken virkelig så dømmende og kontrollerende?

3. L. Ron Hubbard var “bestevenn” med Aleister Crowley (også frimurermester i følge ham selv med bilder av medaljer i sine bøker), om man i det hele tatt kan kalle han for en venn, og startet kirken til minne om han

Michelle
Skribent
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

evig takk for dine alltid supre artikler kjære Hans! og så vet vi jo at Blair og Bush og Obama også er frimurere over 32. grad, og lille Norge er jo full av frimurere, sovende hjernevaskede slaver.. men jeg tror det er flere organisasjoner enn frimurerne som kontrollerer alt altså, se på testosteron-fylte klubber med makt og penger og som gjerne jobber med kunstige kjemikalier eller våpen osv.. men frimurerne er kanskje øverst? husker ikke om det var Stewart Swerdlow (jobbet i undergrunnsbasene i USA) som sa noe om at den britiske dronningfamilien har overlatt imperiet sitt i hemmelighet til Vatikanet mot at de får styre og Paven eie? men hvem skulle ane noe om at Vatikanet er unde pyramiden, tenk det da, men husk også på hvor mye penger de har, jeg ber alle som er usikre og tviler på mine ord om selv å undersøke hvilke mange megastore internasjonale konsern den gutteklubben kontrollerer, du vil bli mildt sagt shocked.-)

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Hemmeligheten KAN bli fortalt helt ned til 30 grad,i folge Albert Pike(Originalen av Morals and dogma) Altsaa ikke den du kan kjope paa amazon.com

Hva sier egentlig Albert Pike,Alice a.Baly og Helena Petrova Blavatsky om frimureriet,der de selv var involvert?

“Exposes the philosophy behind secret societies. It unequivocally proves from the best sources that the deity of the Bible. Study the evidence for yourself and prove whether these things are indeed so.”

http://amazingdiscoveries.tv/media/124/212-232K/

Michelle
Skribent
Svar til  Sirus
13 år siden

Kjære Sirus, takk for linken, ser på den nå, kjempeinteressant!

Det er derfor så få kommer seg til toppen i losjene, fordi de skjønner ikke at de må fornekte kjærligheten for å få makten i losjen.. For de som ennå ikke har fått det med seg, så anbefaler jeg sterkt det fantastiske intervjuet der Relfe intervjuer en frimurer som til og med meldte seg ut etter å komt til 90-ende grad, kun for å velge kjærligheten igjen..
http://video.google.com/videoplay?docid=7672003660947890622#

Jeg stoler 100% på at Channie West http://www.wistancia.com og White Time Healing ikker er styrt av Lucifer!!!! Og så stoler jeg på at Buddhismen ikke er Satanstyrt, men så sa jo Buddha selv at det ikke var en religion, men kjærlighet.-)

« Forrige artikkel

Visste du?

Neste artikkel »

SOS Rasisme – eller fascisme?

28
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x