Et hypnotisk innblikk i den nære fremtiden

2.9K visninger
7 minutter lesetid
25

Den generelle tendensen til polarisering i samfunnet bekreftes gjennom utallige  avsløringer av grov urettferdighet, grådighet, ansvarsfraskrivelse for naturkriminalitet, brudd på menneskerettigheter, kriminelle politikere, og et utall av konspirasjoner mot menneskeheten som avsløres i disse dager.Nyhetsspeilet presenterer bare en brøkdel av det som skjer i verden. Denne polariseringen fungerer som en katalysator i dualitetskampen. Det vil si at når du har fått kapitalisme servert, ”In your face”, så begynner du å stille krav til at det må være en bedre måte å styre økonomiske krefter. Bakom alle disse erkjennelser er en økt bevisstgjøring slik som mayakalenderen foreslår. Denne bevisstgjøringen kommer til å øke ettersom flere og flere blir sparket ut av sine komfortsoner og utfordret.

Det er slik som alt ser ut sett fra et overflate perspektiv. Det ligger enda større perspektiver som ligger bakom. Disse er beskrevet i Ra materialet som jeg har oversatt her på Nyhetssspeilet. De er også bekreftet av mennesker som Delores Cannon – som er intervjuet bl.a. av Project Camelot. Delores har arbeidet i 40 år med hypnose – på mange måter slik som jeg har gjort – for å forske i bevisstheten, mens hun har fokusert på ET fenomenet og overgangen fra 3-Densitet til 4-Densitets jord – slik som forutsatt av RA. Det vil si at planeten vil støtte en høyere vibrasjon av bevissthet, en ny skole som er langt mer harmonisk enn den som er nå.

I mitt arbeid kommer jeg fra tid til annen bort i mennesker som også bekrefter ting som synes å være i overensstemmelse med denne informasjonen. Følgende transe var gjennomført nå i Pinsen. Jeg deler den med lesere som er nysgjerrige. Enkelte vil påstå at dette er utrolig informasjon – det lar seg ikke være sannsynlig – det er i orden. For de som ønsker, tilbyr jeg det jeg har fått tillatelse til å dele videre.

Evnen til å ”se”  inn i fremtiden synes å være mulig når bevisstheten er i tiden mellom liv (inkarnasjoner). I dette tilfellet er vedkommende en vandrer (“wanderer”) som har kommet til Jorden for å hjelpe til med overgangen som åndsbevisstgjøring og valg av polarisering fører til.

Transe 23.05.10 ført av Mike Cechanowicz – Subjektets tale er i kursiv tekst.

Jeg er sammen med veileder, legger planer. Jeg skal være jente, jeg har valgt å være jente.

Velger du mamma og pappa?

Ja, Jeg velger begge.

Hvorfor akkurat de?

De har de kvalitetene jeg trenger å lære.

For å lære hva?

At kjærlighet kommer innenfra og ikke fra andre. Før jeg kan motta, så må jeg være villig til å gi til meg selv. Tør å ???????? (uklar tale)

Også er det en som er glad i deg også, det er en bonus. (Tidligere i transen oppdager hun at hennes elskede bestemor var hans kone i et tidligere liv – da var hun en mann – bevissthet har ingen kjønn derfor velger vi kjønn etter oppgave og preferanse.)

Det er en bonus.

Er det andre som du kjenner igjen? Er det noen som kommer til å være viktig for deg i dette livet  – som du kjenner igjen… mens du planlegger…kanskje lager avtaler.

Jeg lager avtaler med henne. (datter)

Hva går det ut på?

Hun skal komme for å forsette… hun skal ha andre erfaringer enn meg, men hun skal dra nytte av mine erfaringer. Ingen lett vei.

Har du en spesiell oppgave i dette livet – en agenda?

Jeg skal rydde, jeg skal rydde vei.

Hvem skal du rydde vei for?

Sukk – De som kommer etter – de skal ha det. De skal ha annet.

Mener du slik som datteren din?

Ja

Eller er det andre?

Det er andre og.

Hvorfor er det spesielt med at de kommer etter?

De skal fortsette…de som skal gjøre livet godt. Det er de som skal leve videre.

Og du skal bane vei for de? På hvilken måte er det best å gjøre det?

Jeg skal stå… jeg skal stå først i kamp.

Du skal ut i kamp?

Ja!

Med hvem eller hva?

Jeg skal stå først og kreve endring.

Du skal stå og kreve endring?

Ja, vi er mange.

Du skal stå på barrikadene med andre ord?

Ja!

Jeg trodde ikke du var en sånn type, jeg. (Tidligere samtale gikk ut på at hun var ikke for å gå i protest tog – det var en oppgave for andre.)

Nei.

Men likevel er det, det du skal gjøre!

Sukk. Uff – Det er tungt.

Er du med på å starte en slags revolusjon?

Ja!

Si meg en ting. Det er sikkert veldig tøft… og de kreftene som har vært (Powers that be) de ønsker ikke bare å fjerne seg.

Nei!

Er det voldelig denne revolusjonen?

Vi er ikke!

Vi er ikke?

Det tjener ikke freden.

Er det du vil, finne fred?

Ja… fordi du finner ikke freden gjennom vold.

Nei, men det er godt å vite. Men er de voldelig mot dere.

Ja. Fordi vi dør så våkner flere – Uff – My God!

Det hørtes hardt ut.

Gråt….

Men du har vært mann før. (En tidligere del av transen dekket en fortid som mann.)

Ja,

Og du kan sikkert manne frem de egenskapene du trenger for å stå på barrikadene.  Ja, Vet du va, Jeg tror du kommer til å overleve.

Det gjør jeg, så jeg kan ikke det da.

Ah – a, ikke sant? Det blir slitsomt, men det blir veldig nødvendig, Ikke sant? Før i tiden har du delt ut informasjon.

Ja,

Nå må du være mer frempå.

All informasjon som skal frem, er fremme. Det kommer mer men det er ingenting av det viktige.

Ikke noe nytt.

Nå er det bare om å gjøre å få det helt frem il lyset.

Kan du se noe fra ditt ståsted nå som gjør at du kan si hvordan overgangen fra mørket til lyset kommer til å bli? Har du hørt noen ting om endringer på planeten, jordskjelv, vulkaner, endringer i været, solstormer, naturkatastrofer, menneskekatastrofer?

Det blir mye av alt.

Det blir mye av alt?

Men veldig mange lever videre. Det blir  ikke noen ekstreme utslettelser, men mange vil dø.

Vil det plutselig bli fred?

Menneskene har ingenting å sloss for lenger. De må bare leve, prøve å bygge opp igjen.

Er det fordi de er slitne? Men har de skjønt så mye mer da, har de forstått?

Ja, noen har skjønt. Men de blir drept…. av de som ikke har skjønt.

De bare fortsetter det samme slitsomme?

Ja.

Så de som forstår seg for freden og de som skjønner ånd, de blir drept.

De blir skilt.

Det blir skilt?

Ja, De blir skilt i fra. Drept er feil ord fordi de går videre.

Ok

De er der men de synes ikke for de andre. Når de synes så blir de forfulgt for de viser seg.

Ok Så de har lært seg å gjøre seg usynlige?

Ja,

Det høres ut som om de har sin egen verden.

Ja

De har godt, de kan være begge steder. Kan du gå inn i den nye verden og se?

Der er alt fint.

Kan du beskrive det du ser.

Det er reint. Det er perfekt. Det er skogen slik den skal være – grønne friske.

Er det slik du er vant til å se det.

Nei, mye reinere. Luften er så krystall klar, det spraker.

Når du er der og du ser på deg selv, er du annerledes?

Ja….Men jeg er fremdeles meg.

Selvfølgelig

Det er…jeg har… den samme kroppen men jeg er ikke den samme, men jeg er meg.

Noe har blitt fornyet?

Ja

Kan du forstå hvordan du har blitt fornyet?

Ja, jeg har tatt skrittet opp. Jeg har det bare godt. Sukk

Ja. Skjedde det bare av seg selv, eller var det noe du visste om var i ferd med å skje, denne overgangen?

Jeg trodde ikke på den.

Du trodde ikke på den?

Nei

Det er ganske stort, det er så uvanlig, det er ikke normalt så det er ikke noe rart.  Var det noen andre som fortalte om den først?

Fortalte?

Og du hørte rykter om at det var en vei ut av elendigheten, en vei ut av volden, en vei ut av faenskapen.

Jeg ville ha flest mulig med.

Hva måtte til for at andre kunne bli med. Var det noe andre måtte vite eller forstå? Hva var det minste som andre måtte kunne for å få lov til å bli med?

De var nødt til å åpne øynene for å se, gjennom illusjon. Hvis de ikke ser at de lever i en illusjon, i en realitet som ikke er, så blir de værende.

Så de trengte ikke vite så fryktelig mye mer, annet enn de var blitt lurt til å tro på en virkelighet som ikke fantes.

Det er alt.

De må ikke også være positiv polariserte?

De vil ikke se det på den måten hvis de er negative.

Nei. Jeg tror jeg forstår deg. Jobber du alene i den siste stunden? Holder du til alene, eller er du i en gruppe?

Jeg er i en gruppe, men vi møtes bare, mange er redde.

Hvordan er den beste måten å forholde seg i denne tiden?

Ha mat selv.  Det er galskap.

Si meg en ting. Du sa at din datter skulle vise vei. Er du i kontakt med sønnen din også?

Jeg ser han ikke. Han…

Du mener at en god forberedelse er å ha tilgang til egen mat.

Ja

Er det også lurt å holde seg vekk fra byene, mer ute på landet.

Ja. Byer er ikke bra.

Nei.

Det er der kampene er. Eller…

Der er det sosial uro.

Det pleier ikke være sosial uro ute på landet…

Ja…

Notat: Subjektet dro ikke videre inn til den nye Jorden (4-Densitet). Hun så tilbake til det livet hun levde som fint, da hun gjorde sin oppgave og så frem til å dra ”hjem” der hun kom i fra. Hun var for sliten til å beskrive hva ”Hjem” var.

Mellom nå og i fremtiden (sosial uro), kunne subjektet si, ”Det går fort” – denne tiden er nær.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

25 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Otto
Abonnent
13 år siden

Frykter elektrisk dommedag

IMO, this is propaganda lies. They are probably going to use haarp in combination with chemtrails to create more and probably new type of catastrophes. It has been known for a long time that they can shut down electricity with haarp, and of course it’s convenient to blame the sun, Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010
* Slideshows, bildeserier * Can you see the new planned illusion? Kan dere se den nye planlagte illusjonen? They are well trained in this killing game. De er godt trent i dette morderiske spillet

Jostein
Jostein
Abonnent
14 år siden

Når det handler om å “vite” i slike filosofiske temaer,så er det ingen som hverken har rett el galt. Hver og en har sin egen sannhet…

Men jeg antar at det hele er sammensatt på et vis som foreløpig er for kompleks for mesteparten av menneskeheten til å fatte,men at det alikevel tjener en sak. Hvem vi er og hva vi vet ligger utenfor vår logiske og fornuftige hjerne. Derimot trur jeg sannheten ligger lagret et sted…bortenfor fornuft og logikk.

Om jeg jeg skal svare deg på hvordan jeg selv “vet” så bør man ikke grave lenger enn om man har hatt deja vu. Opplevelsen har funnet sted før den inntreffer i det fysiske liv. Dette gir meg iaf et svar på at alt ligger “lagret” et sted…?

Bøker er bare 2nd hand,enig…det er egene erfaringer som man utvikler seg gjennom,men greit med inspirasjon og en tankevekker ibland også.

Salat
Salat
Abonnent
14 år siden

Kjempe spennende lesning. Her får vi endelig være med inn i stuen til Mike og være med på en session :)
Enkel og grei måte å gjøre det på. Bare legge ut hele samtalen. Gjør det gjerne oftere!

Du skriver “De var nødt til å åpne øynene for å se, gjennom illusjon. Hvis de ikke ser at de lever i en illusjon, i en realitet som ikke er, så blir de værende.”

Apropos Illusjoner,personlig synest ting blir klarer og klarer for hver dag som går. Illusjonene blir lettere å se igjennom.
MEN det jeg er spent på er alle de som fortsatt går rundt i zombietilstand. Når vil de våkne, og hvordan kommer de til å reagere når de våkner? Fordi enkelte jeg har snakket med opp igjennom nekter å ta fakta innover seg. Synest det er helt uffattelig. De hvil stå på stedet hvil. “samme gamle, ja det er gjerne best det” sier enkelte. Puff sier jeg. men det er noe som heter alt til sin tid da. eller noe sånt.

At ting blir vanskeligere før det blir lettere, er for meg en selvfølge. Ihvertfall med den stygge planen eliten har.
Det at jorden skal over i 4-d/5-d har jeg lest flere steder. Mener å huske at du siterte Henry Kissinger i en av FN artikklene dine hvor han snakket om ascension. Dolores Cannon snakker også om dette. Old Earth , New Earth.

Det budskapet som du Mike sprer her på speilet er det som har betydd mest for meg. Fordi jeg alltid har vært en søkende person og det viktigste for meg er, hva er virkelighet,hva er jeg,hvem er jeg. Mike du har hjulpet meg mye på min vei. Det skal du vite. Takk for det :)

hvordan går det an å finne ut sin livsoppgave ? er dette mulig uten hypnose ? Jeg har prøvd det men følte jeg ikke kom igjennom til den andre siden. Tror ikke det var den dyktigste terapauten akkurat.

Jostein
Jostein
Abonnent
14 år siden

Til KJ:
Når det gjelder spørsmålet ditt ang det som allerede har skjedd og det som kommer til å skje,så ligger ALLE hendelser i universet allerede lagret. Alle utfall enten det er individuelt el kollektivt.
Man kan sammenligne det med et dataspill.
Programvaren er allerede konstruert,og spillet bare venter på hvilke trekk du skal gjøre på joysticken. Alle utfall blir etter slik man beveger spillet/sticken.
Forskjellen er jo at universet er en smule mer avansert enn et dataspill,og har nærmest uendelige begivenheter/utfall,så dette blir bare metaforisk.

ALT som har skjedd og som noengang kommer til å skje,skjer NÅ.

Dette er veldig godt forklart i den tredje boka til Neal Donald Walsh,”himmelske samtaler” Anbefales ;-)

Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

“Where do the dead go? What does the Bible teach on this issue? Is there a hell? Seven heavens? Life after death? Reincarnation? Are there ghosts? Does the Bible have anything to say about spiritism? Discover the true teachings of the Bible on this often misunderstood topic.”

http://amazingdiscoveries.tv/media/135/222-232K/

Jesus when asked about the time of the end:

“And Jesus answered and said unto them, Take heed that NO MAN deceive you”

En mann med åpenbar agenda
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Vi fulgte jo ikke klokt uttenkte myter da vi kunngjorde for dere vår Herre Jesu Kristi kraft og hans komme. Nei, vi var øyenvitner og så hans guddommelige storhet. Fra Peters andre brev.

http://www1.nrk.no/nett-tv/klipp/636054

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Det har jeg skjekket,Mike. Har du? Hvem har sterkest “evidens”?
Jeg setter ikke opp rettesnorer i det emosjonelle naar jeg udersoker,men det intelektuelle. Slik kom jeg fram til at ikke en gang alle verdens genier kunne sette sammen bibelen alene. Til det er det matematiske komlekset alt \uendelig for stort.

http://amazingdiscoveries.org/AD-Articles-BibleInsight-WhyTheBible.html

Lucifer klarer ikke aa sette akurate profetier fordi han lever paa vaar tidslinje. Bibelen er 100% eksakt. Han kan bare fortelle deg ting som er i forhold til hans plan,og det bibelen sier(han er en “copy-cat”).

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Sirus
14 år siden

Det jeg skrev til Kjetil,naa til deg. Jeg tar for meg det samme.

ENHETS PARADOKSET:

Kjetil,Dette har jeg sagt til deg. TRO er ALT en har! VITEN blir bare ut ifra den definisjonen en setter selv innenfor den paradigmen en lever i. Noe annet har du ikke. Men..bibelen gjor noe ingen andre\annet har gjort for den eller etter,saa hvorfor skal du ikke TRO paa noe som har den storste komleksiteten av satistikk i forhold til profetier som er 100% korrekte? Derfor TROR jeg paa det som staar om Jesus i bibelen. Hvorfor skal jeg TRO paa noe som er av et mindre avansert matematisk komleksitet? Det mest avanserte som vi har innen vaar paradigmer er noe som forklarer hele historien,historisk\naturelt. Saa hvis Gud har tenkt aa vise seg for mennesker saa er det igjennom det storste paradigmatiske paradoks. Nemlig aa fortelle ALT paa forhaand. Han vet og gjor dette i den viten at Lucifer lever paa vaar tidlinje,og defor sitter han med et enormt problem. Han kan ikke fortelle deg fremmtiden slik Gud kan. Derfor kan vi deferensiere mellom dem. Han kan bare kopiere el gjette. Derfor er han “vag” med fremmtids profetier(eks,Nostradamus).

Hvordan kan du vokse raskere\bedre naar ondskap\logn,godhet\sannhet kommer fra samme “punkt”,enhet? Spiller det noen rolle hviken rettning du tar ut i fra et punkt i en sirkel? Radiusen blir da den samme,og uansett hvordan du gaar rundt sirkelen til midtpunktet saa er veien i kvantitet og kvalitet den samme. Hva er forskjellen med aa velge den ene “fragmenterte godhet,naar onskap er ett av det samme “fragmenterte” punktet? Dette er hva en kaller for ett paradoks. Hvordan kan du velge noe som emenerer fra samme punkt? Du ender opp med det samme uansett!? Detter er ikke aa missforstaa. Det er ett paradigmatisk paradoks,som ikke er aa komme unna. Det har ikke Mikes tilhengere forstaatt. Det blir da en motsigende pardigme. Mao,ulogisk.

I folge pavens egene uttalelser: Skal en folge bibelen til punkt aa prikke,uten aa legge til”tradisjonene”,maa en vere Syvende-Dags-Adventist. Dette sier PAVEN med alle hoytstaaende innenfor det katolske hirarkiet. I folge paven er disse de ENESTE sanne gjenverende protestanter. Derfor “vet”jeg at jeg har valgt riktig+med tanke paa hva bibelen sier.

AA vere kristen handler om aa ha ett “sant” forhold til Jesus. Praktisk med loven,i hjertet tro paa Jesus. Strukturen i bibelen er “beviset” paa at det som Jesus sa stemmer. Om ikke ville den bibelske struktur,og dermed det avansert komplekset falle sammen. Det som er skrevet der er urokkelig. Dermed kan vi med vaar relative paradigme “vite” Det kaller jeg enorm “evidens” som Mike ikke har eller naar opp til.

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Sirus
14 år siden

Det skulle vere:”Saa hvis Gud har tenkt aa vise seg for mennesker saa er det igjennom det storste paradigmatiske umulighet. Med tanke paa hvoran mennesket utarbeider obsevasjoner logisk.

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

“Jeg setter pris på at du ikkke kommer med religiøse formaninger.”

Dette er emosjoner fra din side..fordi du ikke vil at det skal vere sant,fordi du ikke har forstaatt\sett Guds karakeristikk. Du har sett paa bibelen gjennom falske\uriktige doktriner..da forstaar jeg at du ikke klarer aa se han slik han egentlig er…du har “kjopt” Lucifers paastander om Gud. Og lite vet du om at det er egentlig Lucifers karakeristikk du ikke liker. Du forveksler han,og Gud.

Sirus
Sirus
Abonnent
Svar til  Sirus
14 år siden

Mike,dette er det samme esoteriske som Babylon og Egypterne trodde paa,bare med en ny “innpaktning”. En esoteriker vil vere helt enig med deg. Mao,hadde jeg mott deg for 5aar siden ville jeg sagt..ja,dette stemmer overens med min paradigme av obsevasjoner. Helt til jeg saa at disse “evidensene” ikke kunne overkaste\sidestilles med bibelens komleks. Argumentene jeg kom med kom ikke engang opp til knerne av bibelen. Bibelen gjor noe som ingen praktiske observasjoner eller andre religiose skrifter klarer aa matche! Den forklarer i enorm detalj starten til enden av denne verden. Det er det intet vesen eller vitenskp som klarer aa gjore(historisk og naturelt,etc). Det er derfor bibelen er slik den er..saa ingen kan overkaste den..derfor maa den vere inspirert fra Gud. Det finnes ikke motargumenter til dette komlekset..tro du meg..JEG HAR PROVD! Det som staar der er urokkelig,og kritkkerne vet det saa inderlig godt! Derfor har de nermest gitt opp. Fordi de ser at uansett hvordan de vrir og vender paa det..saa forandrer det ikke noe,om en KAN bibelen godt!

Grunnen til at du tror paa dette er fordi det passer dine emosjoner og trygghetsfolelse. Du er tilfreds. Ett slikt valg paa det grunnlaget er noe helt annet en et bevist objektivt sannhets soken. Hvorfor tror du saa mange kvinner er NewAgere,Mike? Har ikke tanken truffet deg?

Bjørn Christer
Abonnent
14 år siden

Tusen takk Mike!
Kjempe spennende å lese dette innlegget/ artikkelen eller hva jeg skal kalle det.
Det gir, som kj sier, mening og virker bekreftende på mange måter.

Jeg så et intervju med Michael Newton for rundt et år siden der han forteller om hva hans pasienter har å si om døden og livet mellom livene. Mr Newton som selv var svært skeptisk til tanken kom borti en pasient som han ved et “uhell” hypnotiserte tiulbake i det forrige liv. Newton sier at alle av de utallige pasientene hans sier AKKURAT det samme om livet etter døden, noe som er megen interessant.

Jeg har lagt ut intervjuet på youtube her:
“Past Life Journey”
http://www.youtube.com/user/BCTheTruthSeeker#g/c/810FB060F912E5DA

Subjektet i denne artikkelen sier altså akkurat det samme som subjektene til Michael Newton. Dette er kjempespennede og utrolig fascinerende! :)

Solskinn
Solskinn
Abonnent
14 år siden

Veldig interesant Mike;
Etter å ha fulgt Synnøve saken de siste dager, kan tyde på at mange skal ofres, mange skal dø, før de fleste våkner. det vil si at den kritiske masse nås, Den Hundrede Apen fenomenet:
http://no.wikipedia.org/wiki/Den_hundrede_apen

Mange må forberede seg å dra snart…….The Rapture. Mange sonoffer, mange offerlam – før ondskapens glass er fullt.

“ingen har større kjærlighet enn den som gir sitt liv [for andre]”, Joh. 15,13
http://www.mensviventer.no/mvv8/sann.html

“Nei, men det er godt å vite. Men er de voldelig mot dere.
Ja. Fordi vi dør så våkner flere – Uff – My God!
Det hørtes hardt ut.
Gråt….”

Når døden ikke lenger er en frykt, men en lettelse – så er det ikke så galt.

kj
kj
Abonnent
14 år siden

interessant – mer enn det!

Gjenkjennelig, på en måte, og gir mening.

Å “se” ikke nødvendigvis om framtiden, med det som er skjult for det blotte øye, synes for meg noe som skjer fordi TID er noe som egenlig ikke finnes, uansett hvor meningsløst dette kan forekomme!
Når denne ukontrollerte “evne” åpenbares, fårstår jeg det ikke på annen måte, og ikke at sjelen nødvendigvis et øyeblikk befinner seg i livet mellom livene!
At vi befinner oss i tiden, er jo et ugjendrivelig faktum, men det er dette at fortid, nåtid og framtid i små øyeblikk synes å smelte sammen, som gir meg denne fårståelse av tid og at tiden er en illusjon!
Men, kanskje dette er to sider av samme sak!

At vi er på vei mot “noe” er for meg ganske åpenbart!

kj
kj
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

”Den hypnotiske transen ser ut til å gi den enkelte til å gå til rom og tid der en kan se fremover og bakover så langt en øsnker å gjøre”.

Ja, den er klar og tydelig! Og regresjonen til tidligere liv, og såkalt nærdøden- opplevelser, kan en vel si er godt dokumentert! Selv om mange sier noe annet.

Men dette med og bevege seg i tid og rom!
Noen personer kan ved hjelp av hypnotisører og hypnoterapeuter falle inn i transe og føres fram og tilbake i tid.
Men når de ”våkner”, hvilket forhold har de da til det som de nettopp har resymert og innvidd tilhørere i!
Men hva med dem som ikke er i transe og forteller om, ikke nødvendigvis om en subjektiv opplevelse, men framtidige generelle hendelser! Eller det samme om framtidige begivenheter som bekjentgjøres gjennom kanaliseringer!

Etter mitt syn må tid, eller mangel på sådan spille en avgjørende rolle i så hensende! For mitt ”evige” spørsmål blir; hvordan kan intermessoer og hendinger presist forutsies, hvis ikke dette skjer, eller kanskje allerede har skjedd – kanskje i et tvilling-univers, eller i en annen dimensjon eller hva som helst!
Hvorda kan noen i “våken” tilstand si at dette eller dette kommer til å skje, når det enda ikke er konstruert og igangsatt! Jeg tror alt skjer samtidig, på et annet plan. For oss mennesker er tiden et redskap for å skille begivenhetene!

For meg blir dette en slags forklaring; at tid er en illusjon!
Forsøk bare i tankene å gå tilbake til begynnelsen. Det blir ikke så lett, hvis en ikke tror at alt startet av ingenting. Det går ikke det heller i et vakum!

Salat
Salat
Abonnent
Svar til  kj
14 år siden

Dolores Cannon sier at fremtiden ikke er skrevet i stein. Men hvis vi fortsetter ned den stien vi no er på vei, så skjer fx “dette”.

Brian Weiss forklarer det slik. I dette tilfelle om progresjons hypnoterapi:”I Belive we can see the future because some part of us responds to the fact that past, present, and future are one, occurring in a simultaneous time, quite different from the longitudinal years,months, days, hours, and minutes by which we measure time on Earth. Quite literally the future is now, and even on this planet we can shape our “nows” by our actions. That is why it is so important to prepare not only for the rest of our lifes but for all our lifes to come – for immortality.”

Hørte på et av programmene til Dolores Cannon idag (Metaphysical hour) og når hun sa “……the conscious mind is the stupidest part of the human being” måtte eg le.

Det finnes ikke tid, bare utvikling. Alt er i bevegelse (konstant utvikling) hele tiden.

For å svare på hvordan jeg tror det startet. Alt vi menneskjer har skapt ,startet med en tanke. Er ikke umulig at universet ble skapt av tanker :)

0.0000000000000000000042 percent of the universe is matter.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Takk for dette Mike!
Nå som de fleste børser verden rundt, er i fritt fall, kan vi KT-ere bare juble over den sanne vitenskapen og de profetiene vi besitter på:
http://www.dagbladet.no/2010/05/25/nyheter/innenriks/bors/11850019/

Ser begynnelsen på slutten av den “gamle” tiden allerede nå… :)

« Forrige artikkel

Satanismen i humanismen

Neste artikkel »

Sir Isaac Newton om år 2012

25
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x