Klimagate-skandalen foran klimamøtet i København

4K visninger
7 minutter lesetid
70

Når politiske agendaer slås sammen med “vitenskapelig” forskning, får vi dogmatisk vitenskap som minner om religion. Vi får en vitenskapelig ”mørkealder” der kunnskap og viten må vike for politiske krav.

Vi kan godt kalle det for ”Faith Based Science” – “vitenskap” basert på tro. Den som har mot til å gå i mot en slik bevegelse møter krefter som ikke er så veldig annerledes enn dem som ble brukt under den katolske kirkens inkvisisjoner på 1600-tallet. Nå, like foran klimakonferansen i København står enkelte korrupte “klimaforskere” og politikere frem for å predike behovet for forpliktende avtaler om reduksjon av CO2. Samtidig er det andre som har begynt å stikke av med halen mellom bena. Noe stort har skjedd, og det kalles ”Klimagate” på folkemunne, inspirert av Nixons ulykksalige Watergate-skandale.

Klimagate i et nøtteskall

Tidligere artikler publisert på Nyhetsspeilet har avslørt hvordan Club of Rome, som består av en gruppe innflytelsesrike individer, mange tidligere fredsprisvinnere, gir råd til FN om fremtidige politiske agendaer. Gro Harlem Brundtland er der, sammen med blant annet Al Gore. Siden 1961 har det vist seg at menneskeskapt global oppvarming har vært en agenda som har tatt mer og mer form, særlig siden 1991 da Club of Rome annonserte at vi mennesker måtte ha en felles fiende som vi kunne sloss mot. Det skulle være mennesket selv som forårsaket global oppvarming, miljøforurensning, og mangel på mat og vann. De som klekket ut denne ideen mente selv at de ville trenge én og en halv generasjon for å få nok unge mennesker til å tro på denne nye religionen. Den skulle blant annet brukes for å fremme FNs agenda om global makt og skape grunnlag for en verdensomspennende skattlegging av CO2-utslipp.

Det å få nok mennesker hellig overbevist om at vi selv er i ferd med å ødelegge jorden, måtte skje gjennom to ulike samkjørte hendelser: For det første skulle mange nasjoner se bevisst gjennom fingrene på brudd på forurensningen forårsaket av industrien. Det andre var kapring av den vitenskapsgrenen som håndterer klimastudier. I økende grad ble de klimaforskerne som var villige til å støtte ideen om menneskeskapt global varming støttet med store midler gitt av bl.a FN. Til slutt ble mange av disse individene ”kjøpt og betalt”, dvs at bare de som støttet CO2-drevet global oppvarming fikk publisert sine studier. Hele ideen høres unektelig ut som en konspirasjonsteori av rang, hadde det ikke vært for at nesten en gigabyte med e-post og dokumenter lekket ut; først til BBC, så ut til resten av verden.

Det viser seg at denne informasjonen inneholder beviser for at forskere bevisst har tuklet med tall, temperaturmålinger og modeller, for å “bevise” at menneskeskapt CO2 driver fram en fatal global oppvarming. Den private korrespondansen viser hvordan de forsøker å skjule det faktum at klimaet er blitt kaldere de siste 9 årene, og hvordan de har valgt ut en begrenset tidsperiode for å skjule at CO2 nivåene var høyere for over tusen år siden. Denne gruppen forskere har også beviselig undertrykket andre forskere, som har forsøkt å tale dem imot.

Et stort antall klimaforskere mener også at modellene som har vært brukt er fullstendig feil. Det er vanndamp som er verdens største klimagass, og det er solens aktivitet som driver de store syklusene med klimaendringer på denne planeten. En mer nøyaktig gjennomgang av data viser at når temperaturen på jorden øker, så følger CO2-mengden etter; men den har et etterslep på over 800 år.  Avsløringen er altså total, og løgnene slår hele verden rett i fjeset.

Spørsmålet blir nå hvordan ”systemet” som står bak det hele, vil reagere. Det er det mange som lurer på, særlig rett før klimakonferansen.

Hvordan vil de håndtere skandalen?

Media

Det ser ut til at massemedia bare så vidt har våget å informere om begivenhetene. I norsk presse har vi hørt at de også har slettet data som gjør det helt umulig å etterspore deres arbeid og gå gjennom det med et ekte vitenskapelig filter. Vi snakker her om kriminell atferd. At avisene i det hele tatt har skrevet noe om saken, kan sees i forbindelse med det ubestridelige faktum at de nå vet hvordan nyheter sprer seg via Internett. Om de ikke skriver om verdens største, vitenskapelige skandale, blir det også en skandale. Det vil de ikke ha. Løsningen foreløpig, er at de skriver så lite som mulig, men nok til at de har ryggen klar.

Politikernes respons varierer i forhold til deres tidligere investeringer i CO2-saken

Vi er tjent med å dele denne grupperingen inn i to forskjellige fronter: Den ene som kan vi kalle ”pushere” vet at vitenskapen er politisk drevet og at det er en skjult agenda for å gjøre mennesket til sin egen fiende. Blant disse er folk fra FN og Club of Rome. Obama har sagt at han møter opp med en klar forpliktelse til å redusere utslipp med 17% – samtidig som flertallet av amerikanere ikke tror på menneskeskapt global oppvarming. De har faktisk fått med seg denne Klimagate-skandalen. Kongressen i USA er også nå på vakt, og vil neppe godkjenne noen form for avtaler basert på bevisst feil-informasjon. Det samme gjelder Australia.

Hva med Norge? Med Erik Solheim i spissen, som sikkert tror at CO2-drevne klimaendringer faktisk er virkelighet. I så måte er han en av dem som vi kaller for (unnskyld Erik, det er ikke personlig ment) ”nyttige idioter” – den delen av et hjernevasket publikum som blir lurt til å sloss for en sak som i virkeligheten er en illusjon.

Jeg regner med at den norske regjeringen også leser avisen, ja kanskje enkelte til og med følger med på Internett. Tiden vil vise hvordan Norge stiller seg, etter hvert som konferansen avvikles.

Vi kan regne med noen spennende diskusjoner i tiden framover. Norsk politikk er veldig preget av at menneskeskapt CO2 har innflytelse på klimaet [mye takket være Gro Harlem Brundtland, red. anm]. Det er blant annet derfor vi betaler en så enormt høy pris for drivstoff her i landet. Om det fortsetter slik, vil alle former for energibruk bli gjenstand for økonomisk beskatning – få forstår seg på hvordan penger skulle kunne redde klimaet, om det nå en gang var slik at CO2-utslipp er en avgjørende klimafaktor.

Hvordan har du det, Al Gore?

Nobelprisvinner Al Gore har en tøff tid foran seg. Han har investert tungt i ”Cap and Trade” businessen der en kjøper og selger ”CO2 kvoter”. Mange regner Gore til å være verdens første milliardær på businessen som han selv har skapt gjennom filmen hans, ”Global Warming, an Inconvient Truth.”

På en bokhandel i USA måtte Gore rømme ut bakveien etter at han ble konfrontert med sinte folk som rev i stykker bøkene sine som ”Inconvient Lies”. Gore har henvist seg til snøsmeltingen på Afrikas høyeste fjell (5892 meter) som bevis for at drivhus gassene lagd av mennesker er ansvarlig. Den hollandske vitenskapsforsker Jaap Sinninghe Damsté avviser Gores teorier i en ledende artikkel i bladet ”Nature”.  Det som er årsaken til manglende snø på Kilimanjaro er at fjellet hadde flere perioder med monsoon-regn og så ekstrem tørke. Is og snø trekker seg fra toppen av fjellet under tørkeperiodene og snøen kommer tilbake når nedbøren øker.

Al Gore har avlyst en høyprofilert tilstedeværelse ved klimakonferansen i København bare dager etter at Klimagate var et faktum. For noen dager siden sa direktøren for klimaforskningsgruppen CRU opp sin stilling ved universitetet i  East Angilia etter avsløringene.

Lord Monckton, en av Englands fremste motstandere mot denne kvasi-vitenskapen har til og med bedt om at Al Gore blir arrestert. Gore stilte opp med Conan O´Brian for ett par dager siden der han forsøkte å press for en upraktisk undergrunnsgeotermisk løsning. Mange aviser har skrevet overskrifter som: ”Just How Stupid is Al Gore, Anyway?” (Examiner. com), ”Earth to Al Gore” (avisen Hill’s) og ”Gore Pushes ”Global Warming Scam” (Sioux City Journal).

Stakkars Al Gore har også måttet gjennomgå fra Jon Stewart i et innlegg i hans Daily Show. Stewart gjorde et poeng av at ”Global Warming has been debunked via the Internett you invented!”

http://www.youtube.com/watch?v=FgPUpIBWGp8

Mens mange mener han burde returnere Nobels fredspris, synes de det er helt OK at han beholder sin Oscar for “An Inconvient Truth” fordi han spiller sin propagandarolle så overbevisende. Det er mye arroganse i det å påstå at sol og vulkaner ikke har en overordnet effekt på jordens klima, selv satt i kontrast til menneskets grådighet og vilje til å forbruke. Det vitner også om en stor grad av arroganse å avvise over 31,000 forskere som er uenige i teoriene menneskeskapt global oppvarming.

En komité må jo utnevnes for å finne ut av sannheten her!

Som med drapene på John F. Kennedy og Robert Kennedy, samt jukset med 9/11-kommisjonen, må det også bli noen som etterforsker KlimaGate. Den som er utnevnt til å etterforske påstandene om vitenskapelig juks er  intet mindre enn en som er voldsom pro-menneskeskapt global oppvarming: IPCC og CO2 profeten Russell er satt til å gjøre en skikkelig hvitvasking av hele e-post skandalen.

Sir (Alastair) Muir Russell og IPCC (“The UN’s Intergovernmental Panel of Climate Change) er den ledende organisasjonen for å gi kreditt til klimaendringsvitenskap. IPCC chairman Dr Rajendra Pachauri sa at BBCs påstander var alvorlige og at han ville at de skulle bli tatt på alvor og undersøkt. Hvis det ikke er et tilfelle der reven skal passé hønsegården, vet ikke jeg.

Mens Russel mener seg uhildet og ubundet til klimaforskningen, viser det seg at han har direkte band til IPCC. Samtidig har IPCC sagt at den skal også lede en etterforskningsgruppe for å finne ut av skandalen. til tross for at de fleste mistenkte vitenskapsforskere er medlemmer av IPCC.

Det vi kan forvente av det hele er at FN finner sine egne forskere uten skyld I noen skandale. I mellomtiden tror jeg at hele klimadebatten igjen er åpen for seriøs revurdering. Det blir spennende å se om et engasjert publikum kan overbevise sine ledere om at de ikke vil finne seg i å bli skattlagt fordi de puster.

I mellomtiden er det sikkert mange som begynner å lure på hvem de kan i det hele tatt stole på når det gjelder påstander fra våre ledere. Mens enkelte forsøker å sette fokus på hvordan informasjonen har lekket ut ved hacking på dataanlegget, kan det faktum at BBC fikk informasjonen flere dager før resten av verden være en indikasjon på at en varsler med dårlig samvittighet har vært på ferde. I så fall kan vi forvente flere avsløringer av liknende ting i fremtiden.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

70 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
12 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

Jens var frontfigur på den store klimaløgner-konferansen på Gardermoen idag:

http://www.dn.no/forsiden/politikkSamfunn/article2026444.ece

Hvorfor gjør Jens tegnspråk ved å peke opp i lufta med to pekefingre samtidig? Er det fordi han vil vise at han er blitt medlem av den globale maktelitens tegnspråk-klubb?

Som kjent er klimaløgnen et viktig grunnlag i det planlagte byggverket for innføring av NWO-diktaturet. Planen er å lure folk til å tro at statlig eller overnasjonal inngripen i våre privatliv er nødvendig “for å få bukt med klima-utslippene”. Nederland har allerede innført krav om GPS-registrering av bilkjøring…

Big Brother entering our lives…do we really want to invite him in?

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

EU prøver å fyre opp nytt klimakupp !

“EU frykter at det nok en gang blir fiasko under klimaforhandlingene.

Flere tusen utsendinger fra 160 land er denne uken samlet i Kina for å forsøke å puste liv i de fastlåste samtalene.

Men stor avstand mellom partene gjør oppgaven vanskelig. En rekke aktører har derfor gått ut og forsøkt å dempe forventningene til hva det er mulig å oppnå fram mot det neste store klimamøtet i Cancun i Mexico.

En av EUs representanter i forhandlingene, Artur Runge-Metzger, frykter at fiasko i Cancun vil føre til at folk ikke skjønner vitsen med de stadige klimamøtene.”

http://www.dn.no/forsiden/article1989619.ece

Nå som EU har fått spikret Lisboa-traktaten er vel NWO-kjøret nesten på skinner mot det som er planlagt som totalitær fascisme (med bl.a. klima-løgnen som en viktig plattform, den som Aftenposten er så flinke til å bløffe om).

Vi får sette vår lit til kineserne nok engang. Kina har vel noe sånt som 5.000 års tradisjon uten NWO-innblanding og det holder kanskje nå som det gjelder som mest. Noe sier meg at kinesiske jesuitter – om de har prøvd å tuske til seg makt opp gjennom århundrene – er blitt stilt opp mot Muren og skutt en etter en, sånn i det stille.

Tenk om vi nordmenn hadde vært herrer i eget hus – tenk om bare – for en utopisk tanke å tenke idag…

o
o
Abonnent
14 år siden
Otto
Abonnent
14 år siden

Sitat fr artikkelen. .. Vi kan godt kalle det for ”Faith Based Science” – “vitenskap” basert på tro. Den som har mot til å gå i mot en slik bevegelse møter krefter som ikke er så veldig annerledes enn dem som ble brukt under den katolske kirkens inkvisisjoner på 1600-tallet. ..

En annen side ved kirkesamfunnene, av i dag. Temaene er tatt opp del del 13 til 15, program dato 3. 2. 2010, lytt til dette her, Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE Litt bakgrunnsinformasjon, Strong cap-and-drug trade through the churches 9/11. En kontrast, eller skal man kalle det en perversjon, fra MIljøverndepartementet, Bakgrunnsinformasjon om klimaforhandlingene. For å si det enkelt, det skal ikke bli slik at alle må betale med penger og liv for å få lov til puste, ut.

Otto
Abonnent
14 år siden
Thor
Thor
Abonnent
14 år siden

Sjekk den siste oppdateringen av web bot update m cliff high på pimpinturtle.com….auau det ser ikke bra ut for noen av oss hvis det slår til..gigantisk polskift,solstormer,global seedvault nevnes og det berømte lysspillet over nordnorge..bl. annet som vil skje i 2012…

Helheten
Helheten
Abonnent
Svar til  Thor
14 år siden

Lyset over N-Norge var ment for å vekke oss opp…
Ser du ikke at spiralen symboliserer sneglehuset inni øret..?
Der har vi også krystaller.
Krystaller har f.eks. blitt brukt i radioer for å kunne motta signaler.
Krystaller finns overalt – og vi består av dem.
Det er viktig nå å unngå forstyrrende signaler…slå av mobilen, tv’en, intenett…
Lytt til det som da kommer inn.

Ingunn Sigurdsdatter
Svar til  Helheten
14 år siden

Jeg håper det var som du sier mht lyset over n-Norge,-det kan det ha vært. En mer kynisk variant går ut på at lyset kom fra HAARP-anlegget i Tromsø,-loggen fra måling av strømforbruket-som steg dramatisk den ene timen spiralen var å se-kan tyde på det.

Ingunn Sigurdsdatter
Svar til  Thor
14 år siden

Leste hele rapporten…agree with ya. MEN, det sies ikke noe om kollisjon med en planet:) Det er da noe. Cluet er å bo litt høyt og bort fra sjøen, visst. Og Norge ligger gunstig til. Uansett er det duket for en endring som henger sammen på mange plan; bevissthetsmessig også, og det som er sikkert at at intensjonen bak denne forandringen er god:) Les Mikes artikkel på 1ste side.

Helheten
Helheten
Abonnent
14 år siden

Hentet fra vaken.se:
Ryssland bekräftar nu att deras data har blivit manipulerad
http://vaken.se/modules/smartsection/item.php?itemid=637

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

“Klimaforskning og klimajuks ”

“Programmereren som har skrevet koden er svært ærlig om problemene. Kommentarene han har skrevet i koden inneholder blant annet uttalelsen «Apply a VERY ARTIFICAL correction for decline! » – bruk en svært kunstig korreksjon ”

“Jeg fatter ikke hvordan Benestad i sitt innlegg 8.12 kan hevde at dette ikke er juks. Han skriver at avsenderne i Climategate-e-postene «beklager at noen av dem ikke passer bedre med forventningene». Benestad vet like godt som meg at når data ikke passer med forventningene så er det juks å forandre dataene slik at de passer med forventningene”.

http://www.dagsavisen.no/meninger/article458946.ece

Goji
Goji
Abonnent
14 år siden
hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

En liten borgerkronikk i ABCnyheter.

“Global enfoldighet i København”

http://www.abcnyheter.no/node/101483

Ursus
Ursus
Abonnent
14 år siden

Patetisk. Farsen i København, demonstranter som ikke vet hva de demonstrerer mot. I beste fall viser dette at folk har litt faenskap i seg og aversjon mot verden slik den er skrudd sammen. Noe må ut. I tillegg ser vi mer og mer tydelig at fascist-staten nærmer seg Norden med stormskritt. Politi og millitære retter i større og større grad sine ressurser mot å bekjempe eget folk. Og da er noe forferdelig galt.

Her er forøvrig siste tallfusk fra radarparet Gore&Støre:

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=599317

Så til noe som blir litt på siden av tråden, men handler egentlig om samme sak, sjekk ut denne videoserien som beviser at “nyhetsdekningene” av 911 var manipulerte og planlagt på forhånd. Vi ser blant annet at de ulike nyhetsstasjoner brukte identiske lydspor i ulike innslag, og at reportere rapporterte om hendelser før de inntraff. Hvorfor gjorde de dette? Eller rettere sagt; hvordan kunne de gjøre dette?

http://www.youtube.com/watch?v=AXda5Kn2LAM

Ingenting overrasker meg lengre, massene følger medias propaganda, fakta preller av som vann på gås. Obama hylles for å si at fred er krig, Norge er “best i klassen” med sitt sjøldiggende slimete “diplomat-ego”. Hvordan i svarte f kan Norge hylle en mann som driver et slikt rovmord på uskyldige mennesker, og samtidig betraktes som en fredens mann? What-the-fuck-is-going-on!?! Husk at krigen i Afganistan rettferdiggjøres med ett eneste premiss til grunn; nemlig krigen mot terror og 911.

Den samme faktavegringen ser vi nå med den såkalte klimakampen og vaksine-saken. Folk er blendet av sterke krefter og agerer mer og mer som roboter i en sinnsyk verden på veg mot egen fortapelse.

http://www.gifbin.com/bin/320sw0sw7847.gif

hanze
hanze
Abonnent
14 år siden

ytringsfrihet betyr å jatte med eliten…

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  hanze
14 år siden

Bra! Når alle tenker likt, tenker ingen… :D Eliten vil at vi (slaver) skal tenke akkurat slik dem ønsker… Dette er overhode ikke mulig så lenge vi ikke er zombifisert.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Norske “klimaofrene” ble behandlet som “nazistene” behandlet jøder av den danske zombi-NWO-politi:
“Uskyldige
– Nå har vi sittet tre timer på bakken urørlig, bakbundet. Så fire timer på buss, bakbundet. Jeg klarte å vri av meg stripsen nå. Vi har fortsatt ikke fått beskjed om hvorfor vi er arrestert, ikke fått vann og ikke fått ta en telefon. De tok alle mellom to punkt i toget, uten forklaring, sier Trygve til Dagbladet.”
http://www.dagbladet.no/2009/12/12/nyheter/klimatoppmotet_2009/demonstrasjon/utenriks/9490252/

En annen student forteller VG:
“- Vi hadde ikke trodd de ville arrestere alle oss, men det gjorde de. De satte på oss plastikkstrips, satte oss ned på bakken og vi ble sittende der på asfalten i fire timer. Det var veldig kaldt og vi satt der veldig lenge uten at vi fikk vite hva som skjedde, forteller norske Rannveig Margrete Jacobsen som er i København for å demonstrere under klimatoppmøtet.”
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=596836

Politiet oppfordrer demonstrantene til å gå hjem, og bare akseptere de viktige avgjørelsene som skjer bak lukkede dører. NWO-planleggerne skal ikke forstyrres av saukene.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Politi-overgrepene i København er virkelig en skandale !

Nå skal vi se om norske myndigheter legger inn en protest via den norske ambassaden i København på vegne av de uskyldige norske studentene og de overgrep som de ble utsatt for helt uten forklaring…

Men noe sier meg at så ikke vil skje og at Erna Solberg bare vil være enda mer for EU nå som Det Nye EU så skamløst har vist sitt sanne ansikt som en politistat med fascistiske undertoner. Ikke at jeg på noen måte tror at Erna Solberg liker EU-myndighetenes jernhånd uten silkehanske, men norske politikere er nå så blåst i toppen over hele linja at samme hva som skjer så ser de ut til å være ute at stand til å revurdere et eneste standpunkt –

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Også “norske” studenter fra Universitet i Ås ble arrestert blant 700 klima demonstranter:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=596829

Våkn opp gamlinger! :)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden
verdensnytt.com
Abonnent
14 år siden

Har du sett Youtube videoen: jon stewart talks climategate. Den er fjernet, ha ha ha. Youtube må ha en ganske stor sensur avdeling som fjerner noe for koppierings beskyttelse og lar resten være. De har blitt ganske mye flinkere enn det de var, ha ha ha.

Først Climategate, og nå Dokumentgate hvor et notat på (topp)møtet i Kjøbenhavn hvor den 3 verden må ta dobble co2 kutt, ha ha ha. Ikke bare kutt men en max grense på co2 utslipp.

Den som ikke forstår at det handler bare om å redusere befolkningen på gulvet, så må man bare innse at inteligent er noe noe man fortsatt må lete etter. Hvis man ser bak i tid så er det den skremmende og farlige befolkningsveksten som aristokrater og eliter alltig har sagt.

Har du noen gang tenkt over hvor mye BPA, det kunstige kvinne kjønshormonet det er i maten? Han ha verden er god.

Climategate epost:

“I’ve just completed Mike’s nature trick of adding in the real temps to each series for the last 20 years (ie from 1981 onwards) and from 1961 for Keith’s to hide the decline.”
-From: Phil Jones. To: Many. Nov 16, 1999
-Climategate email.

“The fact is we can’t account for the lack of warming at the moment and it is a travesty that we can’t.”
-From: Kevin Trenberth (US National Center for Atmospheric Research). To: Michael Mann. Oct 12, 2009
– Climategate email.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Full kaos i København!
“KØBENHAVN (Dagbladet): Demonstrasjonen i København i forbindelse med klimatoppmøtet har foregått fredelig, men ser nå ut til å komme ut av kontroll.

– Politiet grep akkurat inn midt i toget. Det er fullt kaos og uoversiktlig. Stadig flere demonstranter bevæpner seg med stokker, sier Dagbladets mann på stedet.

Politiet omringet demonstrantene med et titalls utrykningskjøretøy, og flere demonstranter er pågrepet. ”
http://www.dagbladet.no/2009/12/12/nyheter/utenriks/demonstrasjon/kobenhavn/9478279/

Lenge leve demokrati! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden
Tetra
Tetra
Abonnent
14 år siden

.

Vil media reagere mon tro …

… tviler

holesp
holesp
Abonnent
14 år siden

Fullt klar over det arnelo! En ting har jeg lært: Det nytter ikke å overbevise klimaskeptikere, ikke ved hjelp av fakta eller noe annet. Man tror det man vil tro!

ArneLo
Abonnent
Svar til  holesp
14 år siden

Ja det samme kan man si den andre veien. Jeg kjøpte AGW teorien da IPCC kom ut med sin fjerde rapport. Som tillitsvalgt i Miljøpartiet De Grønne så kom det ganske automatisk. :-)

Siden det har jeg lest andre dissidenter og kommet frem til at propagandaen fra FN og CRU ikke kan stemme i det hele tatt. Hvorfor lyve i vitenskap? Da er det vel ikke vitenskap?

Det er ikke alle som bare tro det de vil tro. Noen sjekker fakta… Kanskje du også skulle ta en titt? Men det velger du jo selv…..

holesp
holesp
Abonnent
14 år siden

Argumentene deres virker desperate, og jeg mener de faller på sin egen urimelighet.

ArneLo
Abonnent
Svar til  holesp
14 år siden

Dette argumentet overbeviser i hverfall ikke meg om noe som helst.

« Forrige artikkel

Dere “nordmenn” og “vi andre”

Neste artikkel »

YouTube og den andre siden

70
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x