Klimagate-skandalen foran klimamøtet i København

4K visninger
7 minutter lesetid
70

Når politiske agendaer slås sammen med «vitenskapelig» forskning, får vi dogmatisk vitenskap som minner om religion. Vi får en vitenskapelig ”mørkealder” der kunnskap og viten må vike for politiske krav.

Vi kan godt kalle det for ”Faith Based Science” – «vitenskap» basert på tro. Den som har mot til å gå i mot en slik bevegelse møter krefter som ikke er så veldig annerledes enn dem som ble brukt under den katolske kirkens inkvisisjoner på 1600-tallet. Nå, like foran klimakonferansen i København står enkelte korrupte «klimaforskere» og politikere frem for å predike behovet for forpliktende avtaler om reduksjon av CO2. Samtidig er det andre som har begynt å stikke av med halen mellom bena. Noe stort har skjedd, og det kalles ”Klimagate” på folkemunne, inspirert av Nixons ulykksalige Watergate-skandale.

Klimagate i et nøtteskall

Tidligere artikler publisert på Nyhetsspeilet har avslørt hvordan Club of Rome, som består av en gruppe innflytelsesrike individer, mange tidligere fredsprisvinnere, gir råd til FN om fremtidige politiske agendaer. Gro Harlem Brundtland er der, sammen med blant annet Al Gore. Siden 1961 har det vist seg at menneskeskapt global oppvarming har vært en agenda som har tatt mer og mer form, særlig siden 1991 da Club of Rome annonserte at vi mennesker måtte ha en felles fiende som vi kunne sloss mot. Det skulle være mennesket selv som forårsaket global oppvarming, miljøforurensning, og mangel på mat og vann. De som klekket ut denne ideen mente selv at de ville trenge én og en halv generasjon for å få nok unge mennesker til å tro på denne nye religionen. Den skulle blant annet brukes for å fremme FNs agenda om global makt og skape grunnlag for en verdensomspennende skattlegging av CO2-utslipp.

Det å få nok mennesker hellig overbevist om at vi selv er i ferd med å ødelegge jorden, måtte skje gjennom to ulike samkjørte hendelser: For det første skulle mange nasjoner se bevisst gjennom fingrene på brudd på forurensningen forårsaket av industrien. Det andre var kapring av den vitenskapsgrenen som håndterer klimastudier. I økende grad ble de klimaforskerne som var villige til å støtte ideen om menneskeskapt global varming støttet med store midler gitt av bl.a FN. Til slutt ble mange av disse individene ”kjøpt og betalt”, dvs at bare de som støttet CO2-drevet global oppvarming fikk publisert sine studier. Hele ideen høres unektelig ut som en konspirasjonsteori av rang, hadde det ikke vært for at nesten en gigabyte med e-post og dokumenter lekket ut; først til BBC, så ut til resten av verden.

Det viser seg at denne informasjonen inneholder beviser for at forskere bevisst har tuklet med tall, temperaturmålinger og modeller, for å «bevise» at menneskeskapt CO2 driver fram en fatal global oppvarming. Den private korrespondansen viser hvordan de forsøker å skjule det faktum at klimaet er blitt kaldere de siste 9 årene, og hvordan de har valgt ut en begrenset tidsperiode for å skjule at CO2 nivåene var høyere for over tusen år siden. Denne gruppen forskere har også beviselig undertrykket andre forskere, som har forsøkt å tale dem imot.

Et stort antall klimaforskere mener også at modellene som har vært brukt er fullstendig feil. Det er vanndamp som er verdens største klimagass, og det er solens aktivitet som driver de store syklusene med klimaendringer på denne planeten. En mer nøyaktig gjennomgang av data viser at når temperaturen på jorden øker, så følger CO2-mengden etter; men den har et etterslep på over 800 år.  Avsløringen er altså total, og løgnene slår hele verden rett i fjeset.

Spørsmålet blir nå hvordan ”systemet” som står bak det hele, vil reagere. Det er det mange som lurer på, særlig rett før klimakonferansen.

Hvordan vil de håndtere skandalen?

Media

Det ser ut til at massemedia bare så vidt har våget å informere om begivenhetene. I norsk presse har vi hørt at de også har slettet data som gjør det helt umulig å etterspore deres arbeid og gå gjennom det med et ekte vitenskapelig filter. Vi snakker her om kriminell atferd. At avisene i det hele tatt har skrevet noe om saken, kan sees i forbindelse med det ubestridelige faktum at de nå vet hvordan nyheter sprer seg via Internett. Om de ikke skriver om verdens største, vitenskapelige skandale, blir det også en skandale. Det vil de ikke ha. Løsningen foreløpig, er at de skriver så lite som mulig, men nok til at de har ryggen klar.

Politikernes respons varierer i forhold til deres tidligere investeringer i CO2-saken

Vi er tjent med å dele denne grupperingen inn i to forskjellige fronter: Den ene som kan vi kalle ”pushere” vet at vitenskapen er politisk drevet og at det er en skjult agenda for å gjøre mennesket til sin egen fiende. Blant disse er folk fra FN og Club of Rome. Obama har sagt at han møter opp med en klar forpliktelse til å redusere utslipp med 17% – samtidig som flertallet av amerikanere ikke tror på menneskeskapt global oppvarming. De har faktisk fått med seg denne Klimagate-skandalen. Kongressen i USA er også nå på vakt, og vil neppe godkjenne noen form for avtaler basert på bevisst feil-informasjon. Det samme gjelder Australia.

Hva med Norge? Med Erik Solheim i spissen, som sikkert tror at CO2-drevne klimaendringer faktisk er virkelighet. I så måte er han en av dem som vi kaller for (unnskyld Erik, det er ikke personlig ment) ”nyttige idioter” – den delen av et hjernevasket publikum som blir lurt til å sloss for en sak som i virkeligheten er en illusjon.

Jeg regner med at den norske regjeringen også leser avisen, ja kanskje enkelte til og med følger med på Internett. Tiden vil vise hvordan Norge stiller seg, etter hvert som konferansen avvikles.

Vi kan regne med noen spennende diskusjoner i tiden framover. Norsk politikk er veldig preget av at menneskeskapt CO2 har innflytelse på klimaet [mye takket være Gro Harlem Brundtland, red. anm]. Det er blant annet derfor vi betaler en så enormt høy pris for drivstoff her i landet. Om det fortsetter slik, vil alle former for energibruk bli gjenstand for økonomisk beskatning – få forstår seg på hvordan penger skulle kunne redde klimaet, om det nå en gang var slik at CO2-utslipp er en avgjørende klimafaktor.

Hvordan har du det, Al Gore?

Nobelprisvinner Al Gore har en tøff tid foran seg. Han har investert tungt i ”Cap and Trade” businessen der en kjøper og selger ”CO2 kvoter”. Mange regner Gore til å være verdens første milliardær på businessen som han selv har skapt gjennom filmen hans, ”Global Warming, an Inconvient Truth.”

På en bokhandel i USA måtte Gore rømme ut bakveien etter at han ble konfrontert med sinte folk som rev i stykker bøkene sine som ”Inconvient Lies”. Gore har henvist seg til snøsmeltingen på Afrikas høyeste fjell (5892 meter) som bevis for at drivhus gassene lagd av mennesker er ansvarlig. Den hollandske vitenskapsforsker Jaap Sinninghe Damsté avviser Gores teorier i en ledende artikkel i bladet ”Nature”.  Det som er årsaken til manglende snø på Kilimanjaro er at fjellet hadde flere perioder med monsoon-regn og så ekstrem tørke. Is og snø trekker seg fra toppen av fjellet under tørkeperiodene og snøen kommer tilbake når nedbøren øker.

Al Gore har avlyst en høyprofilert tilstedeværelse ved klimakonferansen i København bare dager etter at Klimagate var et faktum. For noen dager siden sa direktøren for klimaforskningsgruppen CRU opp sin stilling ved universitetet i  East Angilia etter avsløringene.

Lord Monckton, en av Englands fremste motstandere mot denne kvasi-vitenskapen har til og med bedt om at Al Gore blir arrestert. Gore stilte opp med Conan O´Brian for ett par dager siden der han forsøkte å press for en upraktisk undergrunnsgeotermisk løsning. Mange aviser har skrevet overskrifter som: ”Just How Stupid is Al Gore, Anyway?” (Examiner. com), ”Earth to Al Gore” (avisen Hill’s) og ”Gore Pushes ”Global Warming Scam” (Sioux City Journal).

Stakkars Al Gore har også måttet gjennomgå fra Jon Stewart i et innlegg i hans Daily Show. Stewart gjorde et poeng av at ”Global Warming has been debunked via the Internett you invented!”

http://www.youtube.com/watch?v=FgPUpIBWGp8

Mens mange mener han burde returnere Nobels fredspris, synes de det er helt OK at han beholder sin Oscar for “An Inconvient Truth” fordi han spiller sin propagandarolle så overbevisende. Det er mye arroganse i det å påstå at sol og vulkaner ikke har en overordnet effekt på jordens klima, selv satt i kontrast til menneskets grådighet og vilje til å forbruke. Det vitner også om en stor grad av arroganse å avvise over 31,000 forskere som er uenige i teoriene menneskeskapt global oppvarming.

En komité må jo utnevnes for å finne ut av sannheten her!

Som med drapene på John F. Kennedy og Robert Kennedy, samt jukset med 9/11-kommisjonen, må det også bli noen som etterforsker KlimaGate. Den som er utnevnt til å etterforske påstandene om vitenskapelig juks er  intet mindre enn en som er voldsom pro-menneskeskapt global oppvarming: IPCC og CO2 profeten Russell er satt til å gjøre en skikkelig hvitvasking av hele e-post skandalen.

Sir (Alastair) Muir Russell og IPCC (“The UN’s Intergovernmental Panel of Climate Change) er den ledende organisasjonen for å gi kreditt til klimaendringsvitenskap. IPCC chairman Dr Rajendra Pachauri sa at BBCs påstander var alvorlige og at han ville at de skulle bli tatt på alvor og undersøkt. Hvis det ikke er et tilfelle der reven skal passé hønsegården, vet ikke jeg.

Mens Russel mener seg uhildet og ubundet til klimaforskningen, viser det seg at han har direkte band til IPCC. Samtidig har IPCC sagt at den skal også lede en etterforskningsgruppe for å finne ut av skandalen. til tross for at de fleste mistenkte vitenskapsforskere er medlemmer av IPCC.

Det vi kan forvente av det hele er at FN finner sine egne forskere uten skyld I noen skandale. I mellomtiden tror jeg at hele klimadebatten igjen er åpen for seriøs revurdering. Det blir spennende å se om et engasjert publikum kan overbevise sine ledere om at de ikke vil finne seg i å bli skattlagt fordi de puster.

I mellomtiden er det sikkert mange som begynner å lure på hvem de kan i det hele tatt stole på når det gjelder påstander fra våre ledere. Mens enkelte forsøker å sette fokus på hvordan informasjonen har lekket ut ved hacking på dataanlegget, kan det faktum at BBC fikk informasjonen flere dager før resten av verden være en indikasjon på at en varsler med dårlig samvittighet har vært på ferde. I så fall kan vi forvente flere avsløringer av liknende ting i fremtiden.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

70 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Armin Bahrami
Forfatter
13 år siden

Her er en samleside av de beste Climategate innslagene i internasjonale medier. Norge er som regel tause, takk gud vi har youtube.

Her knuser WeareChange chicago Al gore som den scum of the earth han er .

ArneLo
Abonnent
13 år siden

Flott oppsummering igjen, Mike.

Gårsdagens Connecting the Dots: Welcome to the House of Fun and Games, where Family Heads Shoot to Kill and Hide the Decline of their Mask of Sanity på sott.net har en lengre utdyping av problemet med dagens «vitenskap» og viser hvor enkel det er å vri forskningen til å passe økonomiske og/eller økonomiske mål:
The term ‘Gold Effect’ was coined by Raymond Lyttleton in [1981], after a conversation with [Austrian astrophysicist Thomas Gold] during which Gold had explained how a mere unqualified belief can occasionally be converted into a generally accepted scientific theory – a dogma – through the screening action of refereed literature, of meetings planned by scientific organizing committees, and through the distribution of funds controlled by ‘club opinions’.

Penger er nok en viktig motiveringsfaktor bak politikken her:
Carbon trading could be worth twice that of oil in next decade
The large financial conglomerates, involved in derivative trade, including JP Morgan Chase, Bank America Merrill Lynch, Barclay’s, Citi Bank, Nomura, Société Générale, Morgan Stanley and Goldman Sachs are actively involved in carbon trading.

ArneLo
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

Goldman Sachs senior executives are arming themselves with New York gun permits, according to Alice Schroeder on Bloomberg.com. The banksters “are now equipped to defend themselves if there is a populist uprising against the bank.»
Fool Me Once, Shame On You; Fool Me Twice Shame On Me

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
13 år siden

Her litt om Climategate på Alex Jones

http://www.youtube.com/watch?v=MrcW20e8TUU

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Armin takker GUD you tube for at det finnes men jeg takker Gud for at det finnes en så opplyst og klok som Armin og at Nyhetsspeilet finnes!

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
13 år siden

Skrev feil igjen men man skjønner sikkert poenget! Kanskje bør jeg skifte ut leserbrillene mine!!!!

Burre
Burre
Abonnent
13 år siden

Som å sette reven til å passe hønsegården: Paul Joseph Watson: Climategate Investigator Is Member Of Vehemently Pro-Man Made Global Warming Organization IPCC and establishment lackey Russell set to whitewash email scandal:
http://www.propagandamatrix.com/articles/december2009/120409_climategate_investigator.htm

Eller som å sette Henry Kissinger til å lede etterforskningen rundt 9.11. Han ble heldigvis utmanøvrert (for en gangs skyld) av «The Jersey Girls» hvis jeg husker riktig.

Ser ut til at de begynner å få litt panikk nå foran møtet i Køben, i.o.m. at Gordon Brown nå går ut og kaller klimaskeptikere for «flat earthers»:

Gordon Brown: climate-change sceptics are ‘flat-earthers’ Unable to answer mounting question over claims of global warming, the British Prime Minister instead characterised those who question the scientific basis of global warming as “behind-the-times, anti-science, flat-earth climate sceptics”

http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=11750

Her er enda flere avsløringer rundt klimabløffen som kommer opp nå:
Researcher: NASA hiding climate data. Stephen Dinan – Washington times December 3, 2009

«The fight over global warming science is about to cross the Atlantic with a U.S. researcher poised to sue NASA, demanding release of the same kind of climate data that has landed a leading British center in hot water over charges it skewed its data.

Chris Horner, a senior fellow at the Competitive Enterprise Institute, said NASA has refused for two years to provide information under the Freedom of Information Act that would show how the agency has shaped its climate data and would explain why the agency has repeatedly had to correct its data going as far back as the 1930s.»
http://www.thetruthseeker.co.uk/article.asp?ID=11748

Aslak
Aslak
Abonnent
13 år siden

hei alle, det er et sporsmaal jeg ikke finner svar paa nar det gjelder global oppvarming. jeg har sett the great global swindle og global warming or global government, og der kommer det tydelig fram at det blir varmere, her paa jorda og i hele solsystemet. men saa har jeg lest her og andre steder at de siste 9 aarene har det blitt kaldere… et sted leste jeg at det hadde med jupiter aa gjoere. hvis noen har peiling om sannheten og hvorfor… Tell me :P

Aslak
Aslak
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

jeg har ikke helt sett hele enda. men de mener tydeligvis at jorda vil undergaa en massdistruction. men gaar ikke det imot kanaliseringen fra RA?. som mener at menneskene vil faa inn i en ny alder av hoyere bevissthet?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Aslak
13 år siden

Joda Jorden skal «rensest» på samme måte som imunforsvaret ditt renser en kreftcelle for så og bli ny og frisk igjen :)
En ny og fantastisk verden der menneskene lever i forsåelse og harmony med naturen vil oppstå :)
Den som er villig til og bli «ren» vil bli reddet før «innhøstingen» starter.
Mange mener at kornsirklene er ingniør tegninger på et «star ship» som skal ta dem «utvalgte» bort som en slags Noash Ark til det blir trygt og starte gjenreisingen av NEW Age samfunnet :)
(Det er fortsatt tid men mye smerte gjenstår, vokt deg for falske løfter )

http://www.cropcircleship.com/

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Nå kommer propaganda overskrifter i mainstream media folkens:
«Hele verden til København
Tidenes internasjonale toppmøte begynner nå.
Miljø-celebriteter, kongelige, politiske toppledere, byråkrater, demonstranter og aktivister kommer i hopetall til den danske hovedstaden. Verdens øyne vil være rettet mot byen de to neste ukene mens klimaforhandlingene, Cop15, pågår.

Det er ventet mellom 150 000 og 180 000 tilreisende til København i tillegg til de 15 000-20 000 delegatene som skal delta under forhandlingene. Arrangørene hadde forventet 2 500 journalister, men da antallet nådde 5 000 var kapasiteten sprengt, og ingen flere fikk akkreditering.»
http://www.dagbladet.no/2009/12/07/nyheter/klima/politikk/utenriks/innenriks/9349621/

Hva skal de «forhandle» om? EN plan mot en ny verdensorden kanskje? :)

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
13 år siden

Noe har hvertfall forandret seg ;)
for bare noen mnd siden så ble en stempla psykisk tulling og latterliggjort vist en så mye som nevnde NWO.
Nå får dem kommentarene som handler om NWO og en ny global regjering med verdens herredømme flest tomler i bloggene ;)

Neo
Neo
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Julebord;)

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

WASHINGTON – «A group of evangelicals, comprised of scientists, economists and theologians, called the mainstream view of impending catastrophe caused by climate change a “hoax” at an event Thursday just days ahead of a key UN-sponsored climate change conference in Copenhagen».

He continued, “So it is reasonable to analyse the data in ways that maximise the warning signal. I’m thinking this is the way they are thinking and that it’s okay in their eyes. I think they are blinded by their worldview, which is global warming is due to mankind.”
http://www.christiantoday.com/article/us.evangelicals.call.claims.of.impending.climate.catastrophe.a.hoax/24812.htm

smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Det blir ikke mye morro og være globaliseringsmottander eller «klimasabotører» som dem kaller det ;)

Politiets fullmakter er utvidet gjennom en såkal «lømmelpakke», skriver politiken.dk. Den innebærer at demonstranter som hindrer politiets arbeid, kan fengsles i opptil 40 dager, mens de i dag idømmes bøter. Også personer som ikke deltar direkte i opptøyer, men som befinner seg i området, kan pågripse og straffes med fengsel i opptil 40 dager. Politiet får dessuten lov til å anholde folk i opptil 12 timer, hvor regelen i dag er seks timer. Bøtesatsene er også hevet betydelig.

I et gammelt lagerlokale har Københavnspolitiet laget et midlertidig fengsel med plass til 346 klimademonstranter.

Politiet har også rustet seg kraftig opp på utstyrssiden.

http://www.dagbladet.no/2009/12/07/nyheter/klima/politikk/utenriks/innenriks/9349621/#comments_container

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Hahaha, og nå hyller vi igjen for en fantastisk demokrati i «vesten»! :D

smurfen
Redaksjonen
Svar til  arifkarim
13 år siden

Demokrati ?? hva er det for noe ?
Trodde det var noe man fant på teknisk museum som hørt fortiden til jeg Arif ;)
Muligt det står noe om det i historie bøkene ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

Ja, barna våre «lærer» egentlig historie i alle fag, og «tror» det handler om nåtiden! ;)

ubu
ubu
Abonnent
Svar til  smurfen
13 år siden

så tilfeldigvis denne her.
http://www.infowars.com/lord-monckton-on-copenhagen-and-the-fabricated-climate-scare/

På slutten av intervjuet sier Lorden noe interesant. Russland er blitt et demokrati. 100% av lovene som blir pålagt skjer i kongressen, mens i England kommer 90% av lovene fra uvalgte kommisærer fra EU.

Uenur
Uenur
Abonnent
13 år siden

Jeg var fullstendig indoktrinert,og jeg trodde virkelig,og helt ærlig på at CO2 utgjorde en gedigen fare for verden i morgen!
Etterhvert begynte jeg pga visse politiske engasjement å utforske litt på egen hånd.Greit å ha litt ammo i våpenet i vanskelige debatter,tenkte jeg,men jo mer jeg «forsket» og leste,jo mer i villrede ble jeg.Det hang jo faktisk ikke på greip det jeg hadde trodd på.Til og med de tallene og forskningsresultatene som ligger åpent ute,henger jo ikke sammen-jo!!
Det faller en del andre illusjoner sammen med klimasaken for mitt vedkommende,for det er ganske mye rart knyttet opp i mot klimaavtaler inngått i verden.
Når det er sagt,så virker det som om noen av dere der ute er alt for ivrige på å fordele skyld på alt for mange steder.Noen av de landene som blir beskyldt for å være i front med NWO,er jo også noen av de landene som har stått hardest i mot innføring av CO2 reguleringer;som feks. USA har gjort,til nå-i alle fall..
Hvordan henger i så fall det sammen? For innføring av NWO,delvis finansiert av CO2 skatt,ser i uansett ut til å være noe av det som ligger foran oss.

skulb
skulb
Abonnent
Svar til  Uenur
13 år siden

Det er fordi de som er mest aktive for globalisering og politistat opererer fra USA og England at disse landene blir hengt ut mest. De har en lang tradisjon med morderiske overklasser som ikke skyr noe middel for å oppnå sine mål. At de samme landene også har andre tradisjoner samt en langt mer etablert opposisjon mot denne galskapen er derfor ikke så merkelig.
Du må huske på at australierne for eksempel er utmerket godt klar over hvor underttrykket de har vært av britene tidligere og derfor ser etter tegn på dette, i motsetning til nordmenn som feilaktig tror de lever i et selvstendig land uten noensinne å tenke nærmere over saken.

skulb
skulb
Abonnent
13 år siden

Norge må ha verdens dårligste presse og ubrukelige politikere, så det er sikkert ikke mye håp om å slippe unna galskapen her.
Men det er bra at Australia har nedstemt dette og jeg er sikker på at USA vil gjøre det samme, de har tross alt en ganske slagkraftig tradisjon for å motsette seg globalisering.

Ståle Johansen
Abonnent
13 år siden

Den CO2 spy`ende, kaviar gomlene, hore mishandlende, løgnaktige klima kriminelle globalist eliten ankommer København i 140 private jetfly og mer enn 1200 limos innleid fra Sverige og Tyskland. De vil spy ut 41 000 tonn CO2 for å holde møtet, like mye som et helt Afrikansk land i samme tidsrom.
Måtte værgudene fryse ballene av dem! :)

http://www.prisonplanet.com/caviar-scoffing-co2-belching-prostitute-molesting-climate-crooks-convene-for-the-mass-raping.html

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

NWO-Bilderberg viser idag hvilke aviser de kontrollerer ! I Dagbladet, s. 2 står det: «I dag har 56 aviser i 45 land gått til det uvanlige skritt å snakke med én stemme. Dette gjør vi fordi menneskeheten står stilt overfor en kritisk situasjon».

Den tynne teksten på s. 2-3 er supplert av et kjempebilde med aktive fabrikkpiper som vel må være hentet fra London rundt år 1900 eller Krasnoyarsk i Sovjet-Unionen ca. 1960. Dagens jord har svært få slike motiver å by på.

Her er litt fra teksten:
«Forskningen er kompleks, men realitetene er klare…Som en forhandler sier det ‘Vi kan ha ekstraomganger, men har ikke råd til en omkamp».

Er dette en raffinert form for subtil understatement som henspiller på ClimateGate ? Sagt på en annen måte: Tror Dagbladet og de andre NWO-talerørene at budskapet får økt troverdighet ved at enhver omtale av ClimateGate er konsekvent utelatt fra den felles diktat-teksten ?

På sidene 4-5 er det et gigantisk bilde som tar mye mer plass enn den tynne teksten. Bildet viser en isformasjon så enorm at man kan bli forledet til å tro at den nye istiden allerede er i anmarsj…

Over dette bildet står det:
«Politikerne som møtes i København har makt til å forme historiens dom over vår generasjon. Er vi generasjonen som så utfordringen i hvitøyet og taklet den, eller den toskete generasjonen som ikke gjorde noe for å hindre katastrofen den så komme ?»

Dette følelsesladede budskapet kan tolkes på flere måter. Her er en aktuell tolkning:

Det er nå avslørt at det klima-vitenskapelige grunnlaget for møtet i København er tuftet på løgn, bedrag, juks og bestillingsoppdrag.

Det vil være katastrofalt uforsvarlig å fatte så mye som et eneste vedtak basert på noe som de facto er erkjent å være falsknerier basert på skjulte agendaer.

Er det mulig å være så toskete ? Og hvorfor har ikke media i større grad gått inn for at København-konklusjonene må utsettes i påvente av hva etterforskningen måtte vise – fordi media selv er en del av det samme skitne spillet ?

Den lille skriften i det foreliggende dokumentutkastet for København-møtet innebærer de facto at enhver nasjon som skriver under og ratifiserer denne «avtalen» (hvis det blir noen) gradvis vil opphøre å eksistere som selvstendig nasjon, ved å overlate sin makt og sine fullmakter til en verdensregjering som etter mange solemerker vil bli et diktatorisk tyranni som vil kunne sette menneskehetens sivile rettigheter flere tusen år tilbake i tid.

Nå som informasjonen foreligger på forhånd er det store spørsmålet: Vil det planlagte klima-kuppet bli stoppet siden planene er avslørt på forhånd ?

Vil ikke historiens dom bli knusende hvis ikke de katastrofale konsekvensene av et undertegnet København-dokument unngås, ganske enkelt ved at Norge, USA og andre lands representanter simpelthen unnlater å underskrive ?

Hvor toskete er det egentlig mulig for Dagbladet og 55 andre aviser å være ? Og hvor toskete tror de egentlig at vi er, vi som faktisk følger med i timen ?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

«Redder klima i limo»
«Klimatoppene i København bruker 1200 limousiner og 140 privatfly»
http://www.dagbladet.no/2009/12/07/nyheter/klima/utenriks/politikk/kobenhavn/9391357/

Selveste møte blir latterliggjort ved at deltakere bruker «ekstreme» urfornybare ressurser på å nå målet! De kunne istedet ha syklet, gått til fots, eller svømt over til Danmark for å markere sin lidenskap til å «redde» planeten. Men nei da, politikere er alltid løgnere!

hanze
hanze
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

…slanger har splittet tunge…det vet du vel… :)

Helheten
Helheten
Abonnent
13 år siden

Jeg så dette programmet nå nettopp – made perfect sense…
http://www.ngcnorge.com/programmes/jorden_under_lupen

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

«Fem terrormistenkte brakt til klimafengselet»
«KØBENHAVN (Dagbladet): Dansk politi har arrestert tre menn og to kvinner og brakt dem til klimafengselet, mistenkt for å ha planlagt et terrorangrep i forbindelse med klimatoppmøtet i København. Det melder Ekstrabladet.dk.

I ettertid ser det hele ut til å ha vært en misforståelse.»
http://www.dagbladet.no/2009/12/08/nyheter/klima/terror/kriminalitet/politiet/9413145/

Hmm… Begynner å lure om hele klimamøte er en stor misforståelse, jeg! :D

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Dette er bare begynnelsen på en ren diktatur… 1939 repeterer seg!

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

«Terror» er et klassisk trekk-opp triks som NWO-banden og deres media-lakeier er vant til å ty til for å skape frykt (noe som gjør det lettere for dem å lure gjennom sine skjulte agendaer i det skjulte)…

Det betyr next to nothing at de fengslede som trolig var fredelige aktivister som ønsket å markere sin avsky mot global-fascistenes kupplaner, som de nå prøver å gjennomføre i full åpenhet.

Poenget er at media fikk et (om aldri så tynt) påskudd for å utbasunere ordet TERROR, slik at redaktørene fikk sine skulderklapp fra verdens mektige.

Legg også merke til de påfallende samkjørte norske avisoppslagene idag og igår (Dagbladet/dn.no/Dagsavisen/Aftenposten) som alle utbasunerer «katastrofen» som vil ramme dersom det ikke blir «enighet» i København (slik at en avtale om en formalisert verdensregjering og exit nasjonal suverenitet blir undertegnes som en ren TROJANSK HEST).

Denne lille teksten i dagens VG gir en indikasjon på at København-møtet vil bli gravølet for dagens globale makt-fascister, og at vestlige media og deres redaktør- og journalist-pakk i stor grad vil bli trukket med i dette dragsuget:
«Overborgermester Ritt Bjerregaard ønsket å ha med sitt politiske forbilde, Gro Harlem Brundtland, da hun i går kveld tok farvel med storpolitikken med et sterkt ønske om å endre den danske hovedstadens navn – fra Copenhagen til Hopenhagen. Og Ritt og Gro skapte i hvert fall litt håp og forventninger i den…»

Næmen så kozelig, som om det er en dansk landslagsspiller i kvinnehåndball som legger opp og får den tidligere norske landslagskapteinen til å vise henne litt oppmerksomhet i en sådan stund.

Her er litt fakta om de to rikssvikerne Ritt Bjerregaard og Gro Harlem Brundtland, som begge er Bilderberg-medlemmer:

Ritt Bjerregaard er Bilderberg medlem (deltok i 1995), mao. en del av den skjulte verdensregjeringen og naturlig nok en tilhenger av en åpen verdensregjering under navnet NWO som København-møtet er planlagt å legge grunnstenen for. Ritt B. er også tidligere EU-kommisær.

Gro Harlem Brundtland er Bilderberg medlem (deltok i 1982 og 1983), mao. en del av den skjulte verdensregjeringen og naturlig nok en tilhenger av en åpen verdensregjering under navnet NWO som København-møtet er planlagt å legge grunnstenen for.

Gro HB er også tidligere WHO-sjef, et WHO som helt siden 1970-årene har håndtert hemmelige planer for å ta livet av et stort antall mennesker ved hjelp av vaksiner. (Se f.eks. http://www.nyhetsspeilet.no/2009/10/tretrinns-vaksinen-den-globale-kampanjen-for-befolkningsreduksjon )

Hvilke «håp» bør så Ritt B og Gro HB ha ? At de opplever en kozelig København-konferanse som de feirer som om det er SISTE NATT MED GJENGEN, det kriminelle nettverket av fascister som har gitt dem så mye makt og innflytelse opp gjennom årene…

Er ikke sannhetens øyeblikk her allerede…?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
13 år siden

Merkelig at NWO-medlemmer har lengst leve-alder i motsetning til dets motstandere… ;)

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
13 år siden

New EU president confirms New World Order desire (19Nov09)
http://www.youtube.com/watch?v=hXWeOa-FuyM

Bilderberger VAN ROMPUY New EU president confirms Global Governance Began 2009 with G20

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Glade nyheter!
«Copenhagen climate summit in disarray after ‘Danish text’ leakDeveloping countries react furiously to leaked draft agreement that would hand more power to rich nations, sideline the UN’s negotiating role and abandon the Kyoto protocol»
«The UN Copenhagen climate talks are in disarray today after developing countries reacted furiously to leaked documents that show world leaders will next week be asked to sign an agreement that hands more power to rich countries and sidelines the UN’s role in all future climate change negotiations.»
http://www.guardian.co.uk/environment/2009/dec/08/copenhagen-climate-summit-disarray-danish-text

Sannhet skal frem! :)

« Forrige artikkel

Dere «nordmenn» og «vi andre»

Neste artikkel »

YouTube og den andre siden

70
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x