Mystisk skydekke på Østlandet 28.10.09 – oppdatert 5.11.09

7.6K visninger
1 minutt lesetid
126

Glem begrepet «Chemtrails» her. Denne kanten strekker seg fra syd øst mot nordvest, så vest, så langt jeg kan se. Som en slags tokomponent masse oppfører den seg som noe kunstig – menneskeskapt, noe som skulle likne skyer men greier ikke helt å være overbevisende.

oppdatering

I dag, 5.11.09 kom jg over en film på UTube som viser utvikling av chemtrails inne i skyformasjoner over hele sentral europa 31.10.09. Like etterpå ble mange syk med svineinfluensa.Her er bildet:

chemtrails-europe-31.10.09Stripe på stripe er lagt ut over vanlige skyer for å danne noe som folk flest tror er et naturlig fenomen. – med gift.

Virvlene virker oljete og skyene oppfører seg ikke som tåke. Jeg vet bare ikke helt hva jeg skal tro om det jeg ser. Fenomenet oppstår i en ellers skyfri himmel. Kan en metrolog, med hånden på hjertet si at dette fenomenet er 100% naturlig?

chemcloud2

chemcloud3

chemcloud4

chemsky5

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

126 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Insomnia
Insomnia
Abonnent
13 år siden

Chemtrails er scary shit altzå! Det er steike konge art nyhetsspeilet har focus på dette stæsjet for det er skikkelig scary greier.

Enda mer scary er det når en leser overskriften til artikkelen:
Mystisk skydekke på Østlandet 28.20.09
Ser dere det eller? Myndighetene har utviklet et nytt system for tidsberegning! 28.20.09 – Håper nyhetsspeilet setter focus på dette også azz… Det er kommet 8 nye mnd inn i kalenderen vår bare helt sånn uten noen forvarsel fra myndighetene. Er dette en del av myndighetenes plan om tilintetgørelse av store deler av menneskeheten? Forlenge året med 2/3 på den måten gjøre at vi får feire 2/3 mindre bursdager og dør i en 2/3 tidligere alder en først antatt?

Steike, nå er jeg scared azz… trur jeg må legge meg nedpå litt før det tørner helt her for meg!

Steven
Steven
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

Waste of space ass…

Arild Ystanes
Arild Ystanes
Abonnent
13 år siden

http://www.yr.no, nede på venstre side kan man se satelittbilder av været.

http://www.yr.no/satellitt/1.5941755

Denne strekker seg fra midt-Europa til Grønnland.

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Der kan du se, det ER noe i disse skyene…

Monica Waade
Forfatter
Svar til  hanze
13 år siden

Rumsfeld; Kommentarene dine minner meg mer og mer om de Vegar med gitaren kom med, jeg antar det ikke er lenge før du er utestengt herfra hvis du fortsetter sånn. Du bidrar jo ikke med noe, du bare slenger ut spydigheter til kommentarene våre. Dette er brudd mot reglene;

MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående.

Hvilken agenda har du? Du stiller ikke bare spørsmål på nivået til en femåring, hvis du tror noen tar deg seriøst vitner det om at du har intelligensen til en femåring også. Kom heller tilbake når du blir mer voksen og har evne til å forstå mer av virkeligheten.

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
13 år siden

Observerte den fronten fra morgen av, fra andre siden og den hadde et rosa slør.Den hadde også et gjentagende mønster som fulgte kanten.Ikke det typisk knudrete mønsteret men ,gjentagende nok til at jeg ble mistenksom.

oddognataliya
oddognataliya
Abonnent
Svar til  Thunderdahl
13 år siden

Er det noen som har noe info om det er en sammenheng mellom svineinfluensa dødsfall og Chemtrails ? Dvs, er det flere dødsfall i land der Chemtrails aktiviteten er høy? Såg en snutt på yuotube der tyske myndigheter innrømmet Chemtrails, de sa det var for å blokkere fiendlig radar, men værforskeren sa dette var sludder, for de hadde brukt mange tonn med stoffet som dekket et gigantiskt område i tyskland. Han hadde annmeldt «ukjent» for å bruke kjemikalier for å endre været.. Men dette kan jo og være en måte å spre virus m.m på..

Fateey
Abonnent
Svar til  oddognataliya
13 år siden

Det har jeg ikke tenkt på en gang.
Men nå som noen kommer med den tanken, så er jeg ganske så med.
Hva vet vi? For alt vi vet, så kan det sikkert ha en sammenheng… men chemtrails har jo de holdt på med i lengre tid. Jeg ser det for meg der de sitter «Hvordan kan vi spre smitten fortere? Chemtrails kan jo vær en mulighet for å få fortgang på denne smitten» og så lo de alle sammen med en ondskapsfull latter. De rømmer vel til bunkeren sin snart alle sammen…..

Fateey
Abonnent
Svar til  oddognataliya
13 år siden

Forresten, B her :D Kjekt å se at mine venner er aktive innpå her også:)
Takk for tipse om siden Odd:)

Monica Waade
Forfatter
Svar til  oddognataliya
13 år siden

I Tromsø har det nå øket kraftig på med svineinfluensa etter merkelig nedbør vi hadde en dag. Det var hverken snø, sludd eller regn, men noe som minnet om ei salig blanding av alt dette. Det la seg som et gråhvitt belegg på frontruta og sikten ble elendig, har aldri opplevd noe slikt og som tidligere taxisjåfør har jeg hatt noen timer bak rattet ja.

Vel, økningen av svineinfluensa kan jo også skyldes oppstart av vaksinering… begge deler? Naturlig er det i hvert fall ikke for virus går ikke i bølger, de dør ut etter en tid, slik som spanskesyken;

… Men epidemien kulminerte heldigvis med dette.
http://www.nordlys.no/debatt/kronikk/article4308539.ece

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Her kan du se hele animasjonen fra igårs dagen:
http://www.yr.no/satellitt/1.5941760

Skystripen oppfører seg jo «merkelig» ved å holde seg konstant i samme form, og over samme området… :) Vel, vel, hva kan en si til en slik fenomen?

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
13 år siden

Jeg tok et bilde av den samme skyen bare 30 km lengre sør med et energiabsorberende kamera og den viste seg å inneholde akkurat den samme mengden energi som en ellers vanlig sky. Det var helt insane azz!

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Hvis den er så stor og stabil, kan den da ha blitt skapt av enkeltutslipp fra sprayfly ?

Hva om vi ser for oss et helt annet opphav, f.eks. at giga-teppet er et signal fra våre kosmiske venner, de som befinner seg i lysskip et stykke unna jorden ?

Som et kjent uttrykk sier: «Be brave, and mighty forces will come to your rescue.»

Kampen må vi nok ta selv, uten å påregne noe inngripen utenfra, men har vi ikke noe å være redd for så har vi ikke noe å være redd for. Sant å si vil den nære fremtid bli svært interessant, nå som de etablerte maktstrukturene begynner å vise klare svakhetstegn etter at svine-vaksine-komplottet nå ser ut til å backfire mot sine opphavsmenn.

Otto
Abonnent
13 år siden

chemtrail plane i youtube http://www.youtube.com/results?search_query=chemtrail+plane&search_type=&aq=f
chemtrail planes india nigeria i google http://www.google.no/#hl=no&q=chemtrail+planes+india+nigeria

Dette har pågått i mange år og er ikke for å forbedre folks helse, for å si det sånn. Kroppen produserer virus når den bli så mye forurenset at vanlige kroppsfunksjoner ikke klarer å skille ut giften. Man skal huske at ca 95% av tilfellene med influensasymptomer er ikke forårsaket av influensa. De har lett match med såkalt svineinfluensa når folk flest ikke har peiling og tror de har influensa straks de snufser og får litt feber, og folkehelseinstituttet og korporative media kjører propaganda over en lav sko.

Otto
Abonnent
Svar til  Otto
13 år siden

Denne nye rapporten blir undertrykt, Swine Flu Overestimated, CBS News http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1357&start=351#M4876

Wunjo
Wunjo
Abonnent
13 år siden

Hvorfor ikke lage mulighet for at folk kan laste opp bilder av merkverdigheter her? Ikke bare skyer som er rare, men alt mellom himmel og jord som virker uforklarlig.

Vedlagt en kort kommentar om tid, sted og andre relevante opplysninger. Og plass til kommentar fra andre som VET noe om hva dette er, og kan forklare.

For å ikke drepe serveren, kan de jo slettes etter f.eks. en uke.

multilx
multilx
Abonnent
13 år siden

er det noe patetisk å lese her så er det disse anti meldingene som : wæææææ wææææææææææ…

joda, folk har nok hørt om kondens . og de som er mest opptatt av dette har nok satt seg ganske så godt inn i det.

så for de som ikke har noen «tro» på værmanipulering, HAARP sine evner osv..bør komme med noe bedre enn latterliggjøring og wæææ wææææ.

å skjelle ut nysgjerrige og observante personer med : «patetiske idioter» bør kvalifiseres til sletting.
det er kun munnsleng fra ett 14is hodet og bidrar ikke til noen ting bortsett fra krenking.

da tals mann fra HAARP annlegget forteller at de kan lage hva de ønsker på himmelen, nrk har selv sagt at Norge nå kan lage nordlys…så burde det ikke være helt utenklig at noe foregår over hodet som vi ikke er vel informert om.

Thermaltake
Thermaltake
Abonnent
Svar til  multilx
13 år siden

Patetisk!

multilx
multilx
Abonnent
Svar til  Thermaltake
13 år siden

din argumentasjon er patetisk. ..og du vet å argumentere til det usaklige.
lenger ned her henviser du til «stakkars sjeler» som kan tro på chemtrails. nok en krenking…

de fleste som leser om disse tingene har faktisk insett at det er noe unormalt som skjer på himmelen. og det krever mer enn noen stakkars sjeler til å både innse det og prate om det. siden det blir møtt med latterlig gjøring og krenking fra de aller fleste hold.

jeg observerte denne linjal streken på himmelen selv denne dagen, og påpekte det til flere kollegaer som i det minste kunne innse at det så betenklig ut…og til min glede kunne jeg henvise til denne artikkelen dagen etterpå! takk Mike ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
13 år siden

Jeg forlanger at «idioter» som dere, ikke kommer inn på en side som ødelegger deres hellige-tro mot den etablerte vitenskapen og statlige-læresteder. Vennligst besøk illustrertvitenskap, vg, wikipedia istedet. Mye info finnes der som passer din hjernevaskede smak… :D

Husk! Det fins ingen tilbakegang til deres illusjonerte Matrix-verden for de «oppvåknede» sjeler. Bare prøv dere med så mye skrot, sladder og vås som mulig, uten at det hjelper noe som helst. Hvorfor kaste bort tida på en «konspirasjonsforum», når du helst kunne bruke den til å bli underholdt av fantastiske «reality-shows» på FLAT-SKJERM? :)

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Får en noe dersom en bare forlanger det? Kan jeg da forlange at alle disse idiotene i pakistan slutter å leke terrorister (les taliban), skaffer seg en utdannelse/jobb og gjør noe fornuftig med livet? Kan jeg forlange at dersom de skal drive med selvpining (les selvmordsbombing) at de da dropper å sprenge seg sjæl i lufta her i vesten, men holder seg til å sprenge sine egne landsmenn i filler?

Jeg hadde tenkt, kun til ære for deg arifkarim og skrive dette innlegget på afrikarim, men så kom jeg på at jeg kan jo ingen afrikarim og måtte droppe det, men det er tanken som teller har jeg hørt.

Lykke til med chemtrails, vaksinering og new world order (veit ikke om den siste der er av interesse, men det hørtes så fint ut i mine ører). Selv har jeg andre teorier som jeg gjerne skulle fått svar på ang WHO, men det er ingen seriøse forum som hører på det jeg har å si om de mistenkeligheter jeg har funnet ut om den organisasjonen så jeg har snart gitt opp!

C
C
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

Insomnia: – har du overhodet noe anelse om hvorfor disse «idiotene i pakistan» ikke har noe bedre å gjøre enn å «selvpine» seg selv? Har du reflektert over hva som driver et menneske til selvmordsbomber? Hva som kan foregå inne i sjelen på et slikt menneske?

Pakistan er siste ledd i destabilisering av Midtøsten og områdene rundt, en plan som har foregått i årtier. Om du hadde hatt litt respekt for andre mennesker ville du forsøkt finne ut hvorfor pakistan nå har porblemer, og du ville også funnet ut hvorfor den «vanlige pakistaner» faktisk ikke har noe skole, noen utdannelse eller tilogmed noe jobb å gå til. DEt er sånne som DEG sin skyld – folk som legger skylda for krig på¨de sivile, og utelukker kyniske jævler som sitter på toppen å skummer liter på fløteskum.

I Norge gikk mange til allianse med tyskerene når krigen og okkupasjonen kom, de færreste gikk uten mat, uten jobb og uten klær, penger eller varme. Hadde den norske befolkingen vært utsatt for amerikanske og FN-kontrollert krigføring er det langtifra sikkert det hadde vært like konfortabelt, desverre.

Men dette er vel å brumme for tomt hode, Insomnia – du er en typisk desinfomatør, en typisk uinvidd en mann eller kvinne som legger liten tid i å undersøke andre løsninger på problematiske spørsmål enn hva du får servert på sølvfatet ditt.
Vi som leser her inne og skriver her inne har mer enn ti års erfaring med denneslags konspirasjoner som det så kjekt har blitt hetende,- erfaringer med ting du ikke engang ante eksisterte. OG alikevel er du så frekk og klysete at du hoverer over temaer du ikke kjenner det dritt til.

Aldri før noensinne har det dødd så mange barn på globallt basis av sykdommer kun realtert til fattigdom og hungersnød. Aldrii før på klodens historie har det vært så mange rike mennesker. Du er kanskje en av dem?
de samvittighetsløse rike??

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

Du kan ihvertfall forlange CIA og NATO å komme seg ut av Talibanistan, og la dem leve i fred. Samme kan de gjøre i okkuperte Irak, og drive noe fornuftig i livet enn å ødelegge andre nasjoners suverinetet…. :)

Hvis det blir for vanskelig, kan du i det minste forlange den norske staten å tilbakekalle norske soldater fra Afghanistan som slåss for «andres krig», som ikke har noe med Norge å gjøre. Du kan også forlange den norske DNO-oljeselskapet å slutte å ta ut oljen fra Irak, heller la irakerne bestemme hva de har å gjøre med sine egne naturressurser… :D

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

Arifkarim

Jeg må nå si at det er godt NATO er tilstedeværende der taliban har okkupert områder i ellers frie land. Uten NATO, ingen kontroll. Nå bør det jo tillegges at NATO aldri hadde vært der hadde det ikke vært fordi Taliban som beskytter Al-qaida som igjen fullstappet med ekstemistiske muslimer valgte å fly rett inn i et par bygninger og ta liv av tusenvis. Den samme taliban som undertrykker folket i landene de okkuperer.

Hvorofr skal norske selskaper slutte å utvinne olje i utlandet egentlig? Et land som i all hovedsak bruker penger på terror og regimer som støtter Al-qaida har jo ikke bruk for de pengene, det blir litt som Robin Hood med en liten twist, Vi tar fra de onde og gir til de gode….. Hadde de klart å holde sine ressurser unna terrorist sympatisører så hadde jeg sett det bedre at de fikk kontrollere sine ressurser…

Otto
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

Al-Qaida fløy inn i bygninger?, en database kan ikke fly. Her får du forklart mer om hvordan det der henger sammen, 911 the criminal enterprise and its pattern, Dr. Joe Hawkins interviews David Hawkins http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=918&posts=301#M4847

Du må endre fokus i forbindelse med krigen mot terror, Montreal 350 – TckTckTck passports – Copenhagen nuke http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/message/1046

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

En database? Ignorante tulling!!! En database kan ikke snakke for seg og påta seg skylden for en hendelse. Denn databaseb du referer til er derimot en database (heretter kjent som oversikt) over registrerte medlemmer av en gruppering med terrorister som kaller seg for nettopp Al-Qaida (norsk, evt. Al-Qaeda for en del andre land).
En kilde på nett som baserer seg på 140 referanser, 25 biografier, etc etc anser jeg som hakket mer relevant og troverdig en kun din påstand uten ytterligere dokumentasjon eller kildehenvisning til noe som antyder din påstand.
Men jeg forventer ikke mye mer av tilhengere av en nettside fullspekket med konspirasjonsteorier, ingoranter og spekulanter. Kan bare ikke fatte og begripe at folk lar seg lure av de som skriver så tomfattede artikler med så vage kilder. Regner med artikkelforfatterene sitter og gnir seg i hendene over alle ignoranter de klarer å lure med seg til å lire av seg den ene meningen etter den andre, mens de veit at alt bare er oppspinn og tull.
Snittinntekten på de som er skribenter her tilsier at de har rimelig med tid til å lire av seg den ene artikkelen etter den andre med reinspikka tøv slik at de kan underholde ignoranter som kan rable ned om sine personlige erfaringer og godtroenhet som ellers oppegående mennesker ikke godder kaste bort tiden på. Skjøner jo at det er fint at disse menneskene som ikke blir hørt eller har et forum de kan henvende seg til. Foreslår heller å begynne med litt aktiv organsiert idrett istedefor å samfare nettet for reinspikka hjernevaskende tøv!

ArneLo
Abonnent
Svar til  Insomnia
13 år siden

Al Qaeda er virkelig? Det neste blir vel at du prøver å fortelle oss at julenissen bor på nordpolen…. Makan til ignorans… Jeg anbefaler deg å slutt å diskutere storpolitikk for det har du ikke noe mer peiling på en en gjennomsnitts femteklassing. I det minste kan du prøve å fordybe deg litt lengre enn overskriftene i aftenposten og dagbladet.

«Ana raicha Al Qaeda» er slang for «Jeg skal på do». En svært vanlig bruk av ordet «Al-Qaeda» i forskjellige arabiske land og brukt for toalettskåla. Det kommer fra det arabiske verbet «Qa’ada» som betyr «å sitte» på «toalettskåla». De fleste arabiske hjem har to typer toalett: «Al-Qaeda» er også kalt «Hamam Franji» eller utenlansk toalett, og «Hamam Arabi» eller arabisk toalett som er et hull i gulvet. Potten som små barn sitter på er kalt «Ma Qa’adia» eller «Little Qaeda»

Så, hvis du skulle startet en tøff terroristgruppe, ville du kalt deg selv, «dassen»?

Top Ranking CIA Operatives Admit Al-qaeda Is a Complete Fabrication

En engelsk jounalist, Adam Curtis, har laget en utmerket dokumentar for BBC: «The Power of Nightmares» Den kan anbefales på det sterkeste. Curtis er en som ikke har degenerert journalismen til informasjonsarbeid.

CIA collusion with “Al Qaeda” financiers and attack planners

Bombshell: Bin Laden worked for US till 9/11

When Osama Bin Ladin Was Tim Osman

Where is Bin Laden?
The Bigger Story behind former CIA Head Michael Scheur’s Wish for an Attack

Pakistani president: Osama bin Laden is dead

Al-Qaeda cleric exposed as an MI5 double agent

State-Sponsored Terror: British and American Black Ops in Iraq

This war on terrorism is bogus

Osama bin CIA?

How Israel Created The Myth of Al-Qaeda

Fake Al Qaeda

When the Terrorists Were ‘Our Guys’

Al Qaeda and the «War on Terrorism»

Former Italian President: «9-11 Carried Out By Mossad And CIA»

Al Qaeda Doesn’t Exist (Documentary)

Thermaltake
Thermaltake
Abonnent
Svar til  arifkarim
13 år siden

Fordi noen må ta til motmæle til idiotien som blir skrevet på slike forum. Det er mange svake og hjelpeløse sjeler der ute som ikke kan å tenke for seg selv, og som har lett for å falle for deres proppaganda. Det er mye grei info her inne på nyhetsspeilet som kan sette lys på andre sider som ikke kommer ut av VG blikka, men dette er lavmål på samme nivå som 9/11 konspirasjonene. Stapp HARP opplegget deres opp en viss plass! Bare tull og tøys…. Ååååh de vonde amerikanerne…. Minner om propagandaen Vesttyskerne måtte høre på under DDR tiden. Amerikanerne drev overflyvninger og slapp ut biller for å ødelegge kornavlingene. Chemtrails er like idiotiske, utsatt av samme type folk som sosialistene i DDR!

Jeg har lov til å latterliggjøre folk som tror noe så dumt som Chemtrail. Jeg har ikke til dags dato sett ET ENESTE BEVIS på chemtrails! Bildene vi ser ovenfor er naturlige værfenomener. Ja jeg kan litt grunnleggende metrologi, og det er nok til å se at dette er IDIOTI!

Jeg blir faktisk forbannet når jeg ser folk skrive om dette Chemtrails idiotiet, og jeg er en som må si i fra om IDIOTIET!

At det forrige innlegget ble slettet fordi det var primitivt skrevet sier veldig mye om moderator her inne. Primitive konspirasjonsteorier må regne med å få primitive svar!

Gud bedre hvor latterlig mennesket er! Ikke rart vi har så mange religiøse fanatikere i verden. 50 % av folket er stupide!

Dette er også et debattforum, og dere må regne med og godta at noen motsier deres RELIGION!

Patetisk!

Kjetil S
Skribent
Svar til  Thermaltake
13 år siden

Ok Thermaltake

Mener du med dette innlegget å si at
1. Haarp eksisterer ikke?
2. Chemtrails eksisterer ikke?

Fair enough. Men har du undersøkt dette? Vet du dette med 100% sikkerhet? Om ikke, hvordan kan du si at det er sprøyt og idioti? Er det idioti fordi slike hemmelige operasjoner ikke er offentlig bekreftet?

Kjetil S
Skribent
Svar til  Thermaltake
13 år siden

Og en ting til:

Du skriver: «Det er mange svake og hjelpeløse sjeler der ute som ikke kan å tenke for seg selv, og som har lett for å falle for deres proppaganda.»

Betyr dette at du mener Nyhetsspeilet er en del av en konspirasjon for å «lure» svake og hjelpesløse sjeler til å… tja…. «falle for (vår) propagangda»?

Konspirasjonsteoretiker er du….

Thor
Thor
Abonnent
Svar til  Thermaltake
13 år siden

Repvik..er du her igjen? Stoltenberg er ikke Statsminister!! Det burde du vite..Og norske terrorister som fløy et sas fly inn i wtc…Helt sant..og fikk det til å rase på 9 sekunder..et ENORMT STORT fly..og jeg fryser hånda av meg hvær gang jeg er i et fly og trykker vilt og hemningsløst på doederantflaskene for å spre kjemikalier ut i lufta…

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Thermaltake
13 år siden

Thermaltake;

Du skriver i et annet innlegg;

«“Hvis du lurer på hvorfor du blir foret med alle disse konspirasjonsteoriene, så har det hele en sammenheng med sosialisme vs kapitalisme.”

Her sier du;

«Jeg har lov til å latterliggjøre folk som tror noe så dumt som Chemtrail. Jeg har ikke til dags dato sett ET ENESTE BEVIS på chemtrails»

Betyr dette at jeg da har lov til å latterliggjøre deg i og med jeg ikke har sett ET ENESTE BEVIS for for din konspirasjonsteori som jeg siterer ovenfor?

Som jeg nevner i et annet innlegg den teorien din overgår de fleste teoriene som du stresser så fælt med å latterliggjøre.

Det er forøvrig noe religiøst og blindt over din utilslørte kjærlighet til kapitalismen som skinner igjennom mange av innleggene dine.

Satt du med skylappene på under høsten 2008 hvor kapitalismens betydelige svakheter ble avdekket i all sin prakt?

Det er helt greit å være både kritisk og skeptisk, Thermaltake. Men alminnelig folkeskikk er noe de fleste debattantene har lært seg på speilet. Du er ikke på db.no nå hvor alle debattene synes å ende opp som den reneste stillingskrigen mellom religiøse kapitalistfanatikere på den ene siden, og med like fanatiske sosialister på den andre. Og hvor utskjelling av motparten synes å være målet med debatten.

Problemet med begge leire er en primitiv «jeg og min ideologi er best, fuck the rest mentalitet»

Noe som er mildt sagt fordummende for debattene…

Så det kan vi godt stå over her inne, da politisk tilhørighet er av underordnet interesse.

multilx
multilx
Abonnent
Svar til  Thermaltake
13 år siden

er dette vanlig fly kondens??
http://www.youtube.com/watch?v=B77dPVBQG34

jeg har vert på dette stedet hver sommer og aldri observert maken, derimot i år har det vert voldsom flytrafikk og «kondensen» har slukt sola mang en gang
jeg kaller det gjerne moderne kondens, noen kaller det airplane stuff og det fleste kaller det chemtrails…

ArneLo
Abonnent
13 år siden

Oi, der blei jeg overbevist. Selvfølgelig finnes det ikke chemtails, dette har nå Thermaltake effektivt bevist. Og 911, nei det finnes ikke heller, har aldri skjedd. Det høres jo også bare dumt ut. Katten min er helt enig, den protesterer nå i hvert fall ikke når jeg nevner det.

Det er nok på tide å kjøpe seg en widescreen-TV slik at jeg kan forstå hva som virkelig foregår her på planeten. Jeg viste ikke at det fantes slik intelligent innsikt og vell av kunnskap.

Til alle lesere av speilet: Bare gå å legg dere igjen, ingenting å se her …. :-)

Ta vare

ArneLo
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

Hei, Speilet. Kanskje dere kunne «sensurere» dette innlegget også.Det blir helt ut av kontekst og bare støy slik det står nå :-)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
13 år siden

Ja, dette var jo virkelig hardtslående og godt underbygde, vitenskapelige motargumenter…

Hva venter du å finne på et konspirasjonsteori-sted, om ikke nettopp konspirasjonsteorier?

Dette ER hjemmet til konspirasjonsteoretikerne, du og jeg er gjester her, og gjester får oppføre seg normalt og høflig! Jeg gremmes over å tilhøre samme gruppe som deg.

ArneLo
Abonnent
13 år siden

Skarp observert Insomnia, du er en våken fyr, selv om du ikke har fått med deg bruken av «s» i det norske språket. Og chemtrails kan du jo bare glemme. Nå jeg ser ut av vinduet her, 2 mil sør for Oslo, så er himmelen helt skyfri.. Ergo ingen chemtrails… Phu. Endelig bevist.

PS. Hvis du skal konspirere så trenger du mer en deg selv, med mindre du har utbrega splitta personlighet.

Insomnia
Insomnia
Abonnent
Svar til  ArneLo
13 år siden

Skyfrit her også!
Da har de sikkert vært og henta Chemtrailsa ned fra himmelen igjen.
Det er jo helt inzane da altså! Crazy shit liksom!
Ettersom det ikke er noen Chemtrails i dag er de sikert oppe i himmelen og monterer opp nye korker de kan henge opp denn traileren på neste gang de skal kødde med oss her nede på jorda!

Persson
Persson
Abonnent
13 år siden

Thermaltake,, tror inte det är väldigt många här inne som tar dig seriøst. Vill du øvertyga folk om att vi har fel när det gäller chemtrails bør du vara lite mer saklig istället før att kalla oss idioter och komma med argument som «wææææææææææ»…..

Jag sätter stor pris på att det är folk här inne som är skeptiska till ting, det bør man vara oavsett vilken källa det kommer från. Men ska vi føra en konstruktiv diskussion så bør argumentationen ligga på ett annat nivå än din.

När det är sagt så tror jag att de flesta här inne vet, och ser, skillnaden på vanliga contrails och chemtrails. Skillnaden är stor så det klarar till och med ett litet barn…. Se denna videon f.eks:

Thermaltake
Thermaltake
Abonnent
Svar til  Persson
13 år siden

Ja nå har jeg kikket på denne videoen du linker til. Det er altså ingen bevis på Chemtrails på denne videoen. Det den viser er kun kondensstriper etter passasjerfly og noen jagerfly. På det ene bildet kunne vi se disse svingene. Det er sikkert et passasjerfly som har hatt et «holding pattern», og vinden blåser kondensen til siden og ettersom flyene styrer etter GPS og andre instrumenter for å holde seg på rett kurs og plassering, dermed får vi altså slike mønstre.

Et av argumentene var at kondensstripene etter flyene forsvinner like bare en liten stund etter at de er oppstått, og at de andre som varer lengre er chemtrails er bare tull. alt dette avhenger av høyde, tempereatur og mengde vann i luften. Noen dager får du kondensstripe når du flyr i 25 000 fot, andre dager ikke! På en flytur fra Værnes(ENVA) til Gardermoen(ENGM) kan man på samme flytur oppleve å ha kondensstriper på deler av flyturen, mens det ikke er det på resten av flyturen, dette på tross av at man flyr i samme høyde og med samme fart.

At skyer, altså kondens skal opphøre etter en liten stund er ikke et «krav». Noen ganger sett på en cumulus skye som blir skapt på grunn av oppadgående varm luft når den treffer en viss høyde? Hvorfor forsvinner ikke denne med en gang, den bir ofe blåst bortover og kan være der meget lenge etter at den ble skapt. En stund sener kan det komme en ny termikkboble som skaper en ny sky.

Det er altså bare tull og tøys dette med at de kondensstripene som blir liggende på himmelen lenge er chemtrails. Når det altså først er blitt dannet en sky, kan den like gjerne forbli som sky lenge. Det ser vi jo med alle andre skyer. Det hele med chemtrails blir faktisk Idiotisk! Om skyer forblir lenge på himmelen eller ikke har med temperaturer og luftfuktighet å gjøre, og dette kan variere fra dag til dag…. så klart!

Når det gjelder et annet bilde der vi ser klart mønstre som går sikksakk, oppover, og nedover, så er ikke det annet enn for eksempel et eller flere norske F-16 fly som har herjet vilt og lekt krig. Som jeg har sagt tidligere kan vi se at en kondensstripe kan følge etter et fly i det det stiger og vinner høyde, og plutselig kan kondensstripen forsvinne, dette har med at flyet har kommet inn i et nytt luftlag der temperaturen er annerledes, og luftfuktigheten har kanskje også blitt endret. Dette kan også skje ved nedstigning. Som sagt, vi har flere luftlag oppover i atmosfæren, og disse luftlagene endre dag for dag, bortsett fra når vi kommer rimelig høyt opp i høyden.

Ble dette mer informativt?

Jeg vil fremdeles kalle folk som tror på chemtrails som idioter og kunnskapsløse, for det er nettopp det dere er! At ungdom kan tror eller ikke vite om slikt, og lett lar seg lure er tilgivelig, men når jeg ser voksne mennesker på bildene de har av seg selv her inne, så blir det hele bare IDIOTISK!

Hilsen tidligere hanggliderpilot.

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

Det er helt normalt å føle at sannheta, ikke bare kan være vond men også skremmende… men men, så er det nå engang slik at selv om sannhetsmonopolistene skulle komme si at; joda det er nok noe som fåregår, men kortene holdes tett inntil brystet, så ville det alikevel være for skremmende til å være troverdig for mange.
I Karita Bekkemellem’s biograf; «Mitt røde hjerte» skriver hun at hun skulle lukes vekk fordi det passet seg slik i ett eller annet større spill. Er hun en konspirasjonsteoretiker???
Les art. hos
http://www.abcnyheter.no/node/98485

B
B
Abonnent
13 år siden

Folk som bryter ut med «wæææææ» osv er bare redd. Vi skal ikke klandre dem stakkars. Det er jo ikke så lett og liksom skal leve trygt i en så kynisk verden som vi lever i. Som er full av korrupte sjeler og konspirasjoner.

Stå på gutter, liker dette her. Bra side!

C
C
Abonnent
13 år siden

Meterologer kan bekrefte at olje i vann kan manipulere vær.
Hvorfor utelukke norges store oljenasjon som pioneerer innen slik forskning?
For ikke å snakke om Mr. Gates som nå har fått patentert selveste orkan-kontroll?
hah.
himmelen igår var virkelig typisk modifisert. you wait and see, you skeptics…

Wunjo
Wunjo
Abonnent
13 år siden

Nytt rating-system på gang? Kan dere slette det siste innlegget mitt også, siden vææææææææææææ-innlegget som jeg kommenterte er slettet? ellers ser det ut som jeg svarer en annen?
Takk!

Alex M. Teveai
Alex M. Teveai
Abonnent
13 år siden

Jeg lurte også på hva dette er.
På skolen, har jeg pc og pult ved vinduet og har derfor muligheten til å ta en titt om hva som skjer ute allerede fra KL 8 om morgenen

Onsdagen, 28 Oktober da dette skjedde… hadde jeg utsikt over himmelen allerede fra tidlig om morgen.

Tidlig på dagen kunne jeg ikke se denne «perfekte formede» skjyen, men så derimot høy flytraffik, med lange trails etter. Mange av de skyene jeg så, minner veldig om kunstige skyer, altså minner om chemtrails, med tanke på trailene etter flyet.

Rundt 12 tiden, var jeg ved Ullevål I Oslo, da så jeg dette teppe over meg og lurte veldig på hva det var.

Jeg tviler på at den er naturlig med tanke på at jeg så stor chemtrail aktivitet tidlig på dagen.

En annen ting jeg har observert i det siste, er denne enorme flytrafikken. Om natten hører jeg fly, som definitivt ikke lyder som passasjer fly. Jeg bor på RØA, og hørte dette på natten, samt at jeg hørt dette på skolen ved Solli plass mitt på dagen.

Ifølge Gardemoen ønsker det minst mulig flytrafikk som mulig over Oslo by. Grunnen er simpel, de mener at «Co2 utslippene er høye nok ovenfor Oslo». Trafikk over Oslo skjer sjeldent i mine erfaring, jeg resier mye med fly, og har flydd en gang over Oslo så langt. Sier meg at fly for gå over Oslo når det er høy flytrafikk (og kansje når det ikke er noen chemtrail fly ute å går), betyr det at folk tar mye ferie den siste uken?

Skremmende.

Thermaltake
Thermaltake
Abonnent
Svar til  Alex M. Teveai
13 år siden

«Grunnen er simpel, de mener at “Co2 utslippene er høye nok ovenfor Oslo”

Kan du linke til en kilde som kan bekrefte dette? Co2 er ikke farlig, og det er ikke forurensning! Det er andre grunner til at det ikke flys mer enn det må over oslo, og det kalles støy og flysikkerhet.

«En annen ting jeg har observert i det siste, er denne enorme flytrafikken. Om natten hører jeg fly, som definitivt ikke lyder som passasjer fly. Jeg bor på RØA, og hørte dette på natten, samt at jeg hørt dette på skolen ved Solli plass mitt på dagen.»

Russiske fraktefly har ofte en veldig intens og skarp lyd. bråker mer enn vandlige passasjer fly. Russiske fly henter ofte laks på flyplasser rundt om i Norge. Det kan også være nattøvinger med fly fra NATO. Flere av de AWACS flyene som brukes er gamle fly. Om jeg ikke husker feil så er det boeing 707. disse flyene bråker noe helt hinsides. Det er slik også passasjerflyene bråket i gamledager.

Her er noen bilder av gamle AWACS som fremdels er i bruk av NATO land: http://images.google.no/imgres?imgurl=http://www.globalsecurity.org/military/systems/aircraft/images/Awacs3-onw.jpg&imgrefurl=http://www.globalsecurity.org/military/systems/aircraft/e-3-pics.htm&usg=__xMUwap1Na7SEYQoWIrAFXcsqIwU=&h=740&w=1094&sz=104&hl=no&start=1&um=1&tbnid=-mY3pdF18-buUM:&tbnh=101&tbnw=150&prev=/images%3Fq%3DAWAcs%26hl%3Dno%26sa%3DX%26um%3D1

Det var en lang link gitt….

Jeg ser at du går på skole, og er sikkert ikke fult så gammel. Prøv å skaff deg informasjon om Chemtrails på andre forum enn dette, her er det bare Gærninger!

hanze
hanze
Abonnent
13 år siden

fullstendig enig med deg B, men bare sånn for ordens skyld så har jeg lagt merke til at det også finnes kloke ståpå-jenter her inne…

Steven
Steven
Abonnent
13 år siden
« Forrige artikkel

Tretrinnsvaksinen: Den globale befolkningsreduksjonen

Neste artikkel »

Nyhetsspeilet = konspirasjonsteorier i Dagbladet

126
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x