Klimakonferansen 2009: En farlig felle

2.1K visninger
3 minutter lesetid
19

Menneskesinnet er begrenset i forhold til hva den kan påta seg av oppmerksomhet før den får en overbelastning. Det ser ut som om det er nettopp hvordan FN skal gjennomføre det siste sjakktrekket for å tilegne seg global makt og penger for å gjennomføre sin agenda. I desember i år kommer verdens nasjoner til et globalt klima konferanse som FN fronter i København.På denne konferansen er det bare en sannhet som råder og den er at verden er truet av en sikker fare og det er menneskets utslipp av CO2. I lys av artikkelen her på Nyhetsspeilet om at klima modellene som disse menneskene bruker er fullstendig på vidvanke er det viktig at Norske politikere blir armert med innsikt om hva de er i ferd med å lure seg til å undertegne.

Drastiske tiltakk kommer til å bli foreslått når det gjelder reduksjon av ”klima gasser”. På FN’s egen webside for konferansen skilter Finnland med at de kommer til å love 80% reduksjon av CO2 utslipp innen 2050. Hvordan i all verden skal de få det til er forbi min fantasi. Du kan være sikker på at mannen på gate kommer til å måtte holde pusten for ikke å bidra med for stor klimaavtrykk. Du kan vedde på at det vil bli tunge restriksjoner på å brenne bål.

Forstå meg rett. Jeg er for miljøvern og jeg er også motstander av at vi skal bli tvunget til å bruke fossil brennstoff når verden kunne ha, for lenge siden, brukt ”fri energi”. Saken er bare den at militæret i USA nekter foreløpig å slippe løs sine ”militære fordeler” slik at vi gladelig kan faktisk komme i gang med starte en ny industri revolusjon som ikke forurenser. FN’s klima standpunkt er meget farlig for frihet til at vi som individer skal kunne utfolde oss og bruke naturen på en måte som ivaretar vår medfødte rettigheter. FN’s politikk omfatter den forståelsen om at mennesket er en kvise på verdens rumpe. Vi skal skvises ned i en tilværelse som ingen av oss kommer til å trives med.

”Cap and trade”

Vet du hva det betyr egentlig? Det betyr at industriproduksjon – og du kan også regne med at dette vil gjelde på individ nivå vil få en kvota med CO2 som de har lov til å forbruke i løpet av året. Dersom du er i stand til å komme under kvoten din kan du tjene penger ved å selge de andelene du ikke bruker til andre som – må bare ha. Hele systemet er beregnet på den antagelsen om at CO2 er det som mest påvirker klimaet på denne planeten.

Verdens fattig nasjoner kommer selvfølgelig å kaste seg over denne klimakonferansen da de har blitt lovet penger fra de rike landene fordi de har i så lang tid allerede sluppet ut så mye CO2 – så disse kommer til å gi penger til de fattige landene slik at de kan bruke nyere teknologi og klare sine CO2 kvoter.

Under denne avtalen som mange land kommer til å undertegne kan en aldri rygge ut igjen om ikke alle land er enig. Det vil si at hvert enkelt land mister sin suverenitet – sin integritet.

Jeg vet ikke hvordan du har det med å stole på en organisasjon som er drevet av makt syke og styrtrike globalister uten etikk og moral. Jeg tror ikke de har den formen for integritet inne i seg som gjør at jeg kan stole på dem nok til å gi bort min frihet. De rir på en falsk hest i denne klima agendaen. Universets krefter, og verdens klima styres ikke av CO2. Vitenskapen som ikke er koblet til denne agendaen viser med all tydelighet at været vårt er koblet opp til solens aktiviteter og mengden med partikkelstråling vi mottar fra rommet.

Norge har sannsynligvis allerede gitt fra seg mer enn de fleste er klar over ved at politiske krefter har gått og undertegnet avtaler de ikke vet nok om i forhold til konsekvenser. Det er på høy tid at vi sier stopp til global kontroll drevet av grådige maktsyke menn som ikke kjenner til sine begrensningene.

I tiden som kommer, håper jeg at flere blir engasjert i å beskytte vår fremtid fra flere FN-klima overgrep. Jeg legger ved en link til en film som handler nettopp om konsekvensene av FNs konferanse nå i desember.

Klimakoneransen 2009

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ye
ye
Abonnent
8 år siden

2009 – 2015 Har Mike fått ønsket sitt oppfylt?

“…viktig at norske politikere blir armert med innsikt om hva de er i ferd med å lure seg til å undertegne.”
Beklager Mike, den eneste armeringen norske politikere har, befinner seg i øregangen for tilførsel av sannheten om FNs kyniske agenda.

” Det er på høy tid at vi sier stopp til global kontroll drevet av grådige maktsyke menn som ikke kjenner til sine begrensninger. I tiden som kommer, håper jeg at flere blir engasjert i å beskytte vår fremtid fra flere FN-klima overgrep.”
Beklager Mike, engasjement fra flere…..nå er du jammen storforlangende! Du vet jo veldig godt at kampen for ALLE sin fremtidige frihet utkjempes ALLTID av noen få. De andre har hatt mer enn nok å henge fingrene i med sine utallige, viktige trivielle sysler de siste 6 årene siden du appellerte til engasjement. På vegne av alle de som leste artikkelen og ikke har stilt opp med deg får jeg vel si på deres vegne:
Global Kontroll uten frihet – velkommen skal du være!

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Concerning the climate hoax Mother Earth produces 36 times more CO2 than the whole human mankind together.

Expansion of consciousness needs more CO2…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

Du må ikke glemme å pleie nesa di. Fant det du skriver som kommentar her, Barrie Trower http://www.youtube.com/watch?v=rjyfpVRPUVQ&list=PLEF47E5563AA26446&feature=plpp_play_all

Digresjon, PCen min har undergått følgende opprydding http://www.nyhetsspeilet.no/2012/01/videovisning-av-tabu-foredraget/#comment-81797 og har siden oppført seg mye bedre med bra hastighet, men noen ganger går den i sirup uten skjellig grunn, og det varer ofte opp mot en time. Jeg er er IT-ingeniør med lang og bred erfaring, og mitt falkesyn sier meg at PCens MS Vista er utsatt for snoking fra ekstern kilde, men akk og ve, her er ingenting å finne av interesse, og alt er spredd for alle vinder og funnet på internettet :)

Otto
Abonnent
14 år siden

Cambell Canada Line – 350 Cap and Fraud http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/message/1061
Sitat: Field – This may the basis for the Captain Sherlock 2010 Congressional Campaign and the destruction of Obamarxism. Hawk ..

ye
ye
Abonnent
14 år siden

Klima kvikk-fiks.
Menneskets sinnsyke behov for å kontrollere jorden ved værmanipulering har lange tradisjoner.

National Aeronautics and Space Administration’s Ames Research Center at the southern end of San Francisco Bay, a small group gathered in November (2007) for a conference on the innocuous topic of “managing solar radiation.”

Now, they believe, it is time to consider radical measures: a technological quick fix for global ­warming.
—————-
Artkkel via Alan Watts webside

http://cuttingthroughthematrix.ethrx.com/

Spring 2007 Wilson Quarterly, supports claims by Alan Watt that weather modification experiments (marked by chemtrails and sudden weather changes) have long been underway.

Les denne meget interessante artikkelen, med mye historie, videre her:

http://www.wilsoncenter.org/index.cfm?fuseaction=wq.essay&essay_id=231274

Otto
Abonnent
14 år siden

Pelosi ‘350’ Baathists – At Olympics to shoot on sight http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/message/1057

Sitat:

+{

Belief Nancy Pelosi infiltrated Honeywell Olympic security with plain-clothed assassins sworn to shoot on sight people violators of Baath Party commitment to 350 ppm cap atmospheric CO2

To:
Canadian Prime Minister, The Right Honourable Stephen Harper

From:
Field McConnell and David Hawkins,
Forensic Economics, Cybersecurity and Counterintelligence at Hawks’ CAFE
http://www.CaptainSherlock.com http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/

..

Pelosi `350′ Baathists – At Olympics to shoot on sight

Hawks CAFE believes that Nancy Pelosi has infiltrated Honeywell’s Olympic security networks with plain-clothed assassins who have sworn to bomb or shoot on sight people found in violation of the Baath Party’s commitment to cap atmospheric CO2 at 350 ppm.

..

Our Blabbermouth agents have evidence that Ms. Pelosi infiltrated 350 Baath assassins through FC-KU* crime scenes created by Honeywell sub-contractors when they installed perimeter intrusion detection systems for the 18 venues of the Vancouver Olympics.

FC-KU* crime scenes controlled by Femme Comp C4 technology especially KU-Band
http://www.femmecomp.com/tiki-page.php?pageName=customers

“Speaker Pelosi’s Unauthorized Diplomacy in Syria by James Phillips Speaker of the House Nancy Pelosi undermined the Bush Administration’s Middle East policy during her trip to Syria this week. Her unauthorized diplomatic interfering not only undercut U.S. national interests and set back international efforts to isolate and pressure the Syrian dictatorship, but also undercut the interests of America’s allies in Israel, Iraq, and Lebanon who continue to be murdered by Syria’s surrogates. ..

..

}+

Otto
Abonnent
14 år siden

Vurder følgende foredrag, Lord Christopher Monckton Speaking in St. Paul http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1184&start=1#M4854 , bra angående bløffen om menneskelagd global oppvarming, men halvsannheter og usannheter om en del annet. Apropos, en halv sannhet er en komplett løgn.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hurra! Nordmenn må begynne å kutte strømforbruket, ellers øker staten strømprisene:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/klimatrusselen/artikkel.php?artid=582402

Otto
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Ja, det er bare å ta fram vinterklærne og slå floke med armene som i gode gamle dager. Ikke spar for mye strøm for da setter Gjerdrem, dvs Bernanke, opp renta, for vi kan ikke risikere å få såpass overskudd at småbarnsforeldre plutslig får tid til å ta seg av sine egne barn på dagtid, blant annet.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

THEY vil nok prøve å kuppe en verdensregjering i København 8. desember med “klima”-sludderet som trojansk hest, noe som zombie Jens vel vil stå parat til å signe i sedvanlig robot-stil, uten at jeg på noen måte kan se at Stoltenberg junioe har noen fullmakt til å avgi Norges suverenitet med en enkel underskrift.

At Kissinger-venn Thorvald “Big Daddy” Stoltenberg skulle prøve å pålegge Jensemann dette etter påtrykk fra sin mentor David “devil” Rockefeller endrer verken juniors begrensede fullmakter eller det faktum at Norge juridisk sett ennå er et demokrati.

Norges grunnlov er ennå Norges grunnfjell, selv om ti tusen løse klima-løgner skulle ha kommet på avveie og det nye Stortinget vil vise seg å være befolket av et nok et kull med globalister og andre rikssvikere i forkledning.

Er det noen som tror at denne saken kan være noe som norske aviser kan være interessert i å skrive om, det at Norge muligens kommer til å godta rammen for å slutte å eksistere som nasjon om en drøy måned ?

Jeg tenker f.eks. på Aftenposten, Morgenbladet og Klassekampen, og kanskje på VG – kanskje VG vil ønske å kommunisere til sine lesere at selv om Norge som nasjon kommmer til å forsvinne så vil Norge ennå ha adgang til å ha landslag i fotball, ev. forsterket av islandske spillere, som en liten godbit som gjør dette lettere å godta.

Otto
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Det er hårda bud, terror under falskt flagg er like pop i dag som det har vært, Montreal 350 – TckTckTck passports – Copenhagen nuke http://groups.yahoo.com/group/hawkscafe/message/1046

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Har en stund tatt høyde for at THEY kan ha noe i bakhånd som et nytt bakholdsangrep mens mange er opptatt med svineinfluensavaksinen, THEY er mestre i å angripe (oss) på mange fronter samtidig… Å lure gjennom One World Government i det stille innenfor en klimaramme når mange samfunnsbevisste borgere er mer enn opptatt av å bekjempe vaksvineriet …samsvarer med THEY sitt modus operandi… Dette kan nok være et forsøk på DET STORE KUPPET…Hvis de først klarer å smyge gjennom One World Government bakveien vil de jo ha skaffet seg frie tøyler.

Forøvrig var det visstnok full sal på Klimarealistene (http://www.klimarealistene.com/) sitt seminar 10. oktober. Dette er trolig Norges tyngste vitenskapelige miljø på klima.

Det er noe nytt og fullstendig uhørt i nyere norsk politikk at eksponentene for den intellektuelle redelighet blir fortiet og neglisjert i det offentlige rom, mens hykleriet og den hodeløse propaganda får råde, nå også med illusorisk støtte fra Hollywood…

Hykleriets fortrengning av den intellektuelle redeligheten i Norge bør trolig sees som en direkte konsekvens av den jesuittaktige forvaltning som særlig Jonas Gahr Støre har bidratt til å innføre i løpet av de 20 årene som han har fungert som NWO’s gravende og uthulende muldvarp i norsk politikk. En av Norges fremste Gahr Støre-kjennere, Synnøve Fjellbakk Taftø, beskriver Støre’s virkelige virke slik:

”I begynnelsen av 1990-årene la Jonas Gahr Støre og Morten Wetland samt deres marionetter Gro Harlem Brundtland og Thorvald Stoltenberg grunnlaget for å frata Norges befolkning resten av organisasjonsfriheten. Norge var tidligere en stat som bestrebet seg på å verne individets umistelige rettigheter. Nå har vi fått en helt ny straffelov, helt uten debatt. Dens formål er å verne jesuitterveldets institusjoner.”
(Nornens beretning, s. 26)

Et lite sitat fra Klimarealistene.com som kaster lys over dette:
” 21 000 vitenskapsmenn undertegnet oppropet gjengitt under. Nå økt til 32 000! Se hele saken her: http://www.petitionproject.org/

Jeg antar at THEY nå begynner å nærme seg bunnen av verktøykassa si (les: våpenarsenalet). Snart er det kanskje bare Project Blue Beam / holografisk lysshow og alien invasion som de ikke har trukket opp av kaninhatten. Og det vil jo kunne bli storslagen underholdning som krydder i hverdagenp til erstatning for all den grelle galskapen som nå flyter rundt oss på nær sagt alle kanter.
København-dokumentet ligger her:
http://wattsupwiththat.files.wordpress.com/2009/10/un-fccc-copenhagen-2009.pdf

Her er en kommentar fra en som har lest dette dokumentet:
According to an article I saw earlier today, a treaty is being put
forward at the UN Climate Change conference to be held in Copenhagen in
December 2009 that includes a “new institutional arrangement” which
appears to be in the form of an (unelected) global government, a global
enforcement agency, and a global financial managment institution.
The relevent sections from the treaty are included below:

38. The scheme for the new institutional arrangement under the
Convention will be based on three basic pillars: government;
facilitative mechanism; and financial mechanism, and the basic
organization of which will include the following:

(a) The government will be ruled by the COP with the support of a new
subsidiary body on adaptation, and of an Executive Board responsible for
the management of the new funds and the related facilitative processes
and bodies. The current Convention secretariat will operate as such, as
appropriate.

(b) The Convention’s financial mechanism will include a multilateral
climate change fund including five windows: (a) an Adaptation window,
(b) a Compensation window, to address loss and damage from climate
change impacts, including insurance, rehabilitation and compensatory
components, (c) a Technology window; (d) a Mitigation window; and (e) a
REDD window, to support a multi-phases process for positive forest
incentives relating to REDD actions.

(c) The Convention’s facilitative mechanism will include: (a) work
programmes for adaptation and mitigation; (b) a long-term REDD process;
(c) a short-term technology action plan; (d) an expert group on
adaptation established by the subsidiary body on adaptation, and expert
groups on mitigation, technologies and on monitoring, reporting and
verification; and (e) an international registry for the monitoring,
reporting and verification of compliance of emission reduction
commitments, and the transfer of technical and financial resources from
developed countries to developing countries. The secretariat will
provide technical and administrative support, including a new centre for
information exchange.

The full treaty can be found here:
http://wattsupwiththat.files.wordpress.com/2009/10/un-fccc-copenhagen-2009.pdf

I do not support the push for a single global entity to be in control of all other entities, be it political, financial, enforcement, religious, or legal.

-2th

Innlegget er hentet fra: http://groups.google.com/group/aus.politics/browse_thread/thread/be32bc9f4cd37bda

ArneLo
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Ja, det ser ut til at THEY helgarderer over hele linja. Vi har WHO og svineinfluensa, IPCC og klimaendringer og BIS (Bank for International Settlements
) og global valuta og “krigen mot terror”. +++

Psykopatene blir mer og mer desperate og kjører sjokkdoktrinen i alle kanaler.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Kommentar fra en av de etterhvert mange bekymrede og våkne amerikanere…..http://www.youtube.com/watch?v=uw5XLdnWMpo

Foredraget han refererer til: http://blacklistednews.com/news-5961-0-9-9–.html

Var vel mye sant her. Snedig plan, vi blir avtalemessig sluset inn i den planlagte nye orden. Takk til våre FN-lakeier, og all grunn til bekymring på dette kortet også,….animal farm ahead

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Jeg har i et og et halv år prøvd på denne klimadebatten internt i Miljøpartiet De Grønne. Men henvisninger til mengder av vitenskapelige artikler og andre undersøkelser uten særlig annen respons enn kognitiv disonans. Det ble heller ikke noen plass på stortingslista denne gang. :-) Men, men, jeg søker sannhet, ikke makt, så politiken ligger vel ikke for meg.

For de som vil gå litt i dybden så er den 880 sider lange rapporten til Nongovernmental International Panel on Climate Change , Climate Change Reconsidered absolutt å anbefale.
Hovedpunkter i boka er som følger:
* Climate models suffer from numerous deficiencies and shortcomings that could alter even the very sign (plus or minus, warming or cooling) of earth’s projected temperature response to rising atmospheric carbon dioxide (CO2) concentrations.

* The model-derived temperature sensitivity of the earth–especially for a doubling of the preindustrial CO2 level–is much too large, and feedbacks in the climate system reduce it to values that are an order of magnitude smaller than what the IPCC employs.

* Real-world observations do not support the IPCC’s claim that current trends in climate and weather are “unprecedented” and, therefore, the result of anthropogenic greenhouse gases.

* The IPCC overlooks or downplays the many benefits to agriculture and forestry that will be accrued from the ongoing rise in the air’s CO2 content.

* There is no evidence that CO2-induced increases in air temperature will cause unprecedented plant and animal extinctions, either on land or in the world’s oceans.

* There is no evidence that CO2-induced global warming is or will be responsible for increases in the incidence of human diseases or the number of lives lost to extreme thermal conditions.

Ellers så har jeg over 300 bokmerker med artikler ang. klimaendringer her.

Det finnes rett og slett ingen beviselig korrelasjon mellom temperaturendringer og menneskeskapt CO2. Dette er den minst viktige miljøsaken i dag, og det er så og si den eneste som blir diskutert.

“War is Peace, Freedom is Slavery, Ignorance is Strength”

Uenur
Uenur
Abonnent
14 år siden

Det er alt for mange “bølger” i verden som blir hauset opp noe besatt.Om man tenker litt etter så følger de fleste av dem samme reglene som vanlig markedsføringprinsipper av i dag følger.
-Skap et behov,og dekk så etterspørselen.Husk bare på å la det være litt,tilsynelatende knapphet på det aktuelle produktet,slik at etterspørselen ikke dabber av.Det gir samtidig et inntrykk av at mange skriker etter å få kjøpt det aktuelle produktet.-
Svineinfluensavaksinen,og etterspørselen etter nye klimamål er de to ferskeste.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hvorfor skal all faenskap skje på samme tid? Hoax-vaksinen, Codex-Eliminaterious, HAARP-skjelver og nå CO2-utslipps avtale som kommer til å bli en avgjørende skritt mot lenge ønskede “ONE WORLD GOVERNMENT”!

Hva kan en enkelt individ som deg og meg gjøre i slike mørke-tider? Demonstrasjoner og “folke opplysning” har vist lite effektivitet siden handlingskraften hos mennesker er sterkt fraværende pga ensrettende samfunn… Dessuten blir kunn de som besøker “slike” sider, fri av den globale-slavismen.

Venter spent på å se “hva” som kommer ut av konferansen når årets “fredsfyrsten” for en slags guddomelig rolle blant de andre nikkedukkere… :)

ArneLo
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Det er som Mike sier i starten på artikelen, “Menneskesinnet er begrenset i forhold til hva den kan påta seg av oppmerksomhet før den får en overbelastning”. Transmarginal Inhibition(TMI) heter det på fagspråket og ble først nevnt av Pavlov i forbindelse med hans syke forsøk på hunder. Her er en artikel som oppsummerer det bra: Transmarginal inhibition or The Battle For Your Mind

“The means by which TMI operates on the individual is rather clear; what is less clear is how hysteria affects larger groups even moving to the macro-scale. Nevertheless, scientific observers of U.S. society since September 11, 2001, often point out that the events of that day were a classic example of inducing Transmarginal Inhibition in masses of people in order to condition them to accept the destruction of the U.S. Democratic government.”

ArneLo
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Pavlov:
4) The fourth way of inducing a breakdown in a dog was to destabilize the dog’s physical condition in some way, either by subjecting it to long periods of work, inducing gastro-intestinal disorders, fever, disturbing the glandular balance, surgery, etc.

Det er her den Codex-Eliminaterious kommer inn…..

« Forrige artikkel

Jerngrep

Neste artikkel »

Hvorfor mennesket sliter fortsatt fast i mørkealderen

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x