Svineinfluensavaksinen gjør folk syke og døende

28.6K visninger
2 minutter lesetid
495

Nyheter om svineinfluensaen og den giftige vaksinen som tilbys fortsetter å strømme inn gjennom kommentarer på tidligere artikler og gjennom internett. En av leserne, Den Lille Snille Ulven har lagt ut informasjon som er av stor nyhetsinteresse og viktig å være oppmerksom på. Jeg har brukt hans kilde og oversatt deler av innholdet.

Kilde: www.republicoflakotah.com/2009/the-mask-slips-for-those-with-eyes-to-see-preparing-for-the-real-pandemic/

Artiklen er skrevet av Kevin D Annett, M.A. M.Div – 19. september 2009

Siste uke var mange av indianerne i den fjerne vestkyst landsbyen Ahousaht vaksinert med Tamiflu vaksinen for svineinfluensa. I dag er over ett hundrede av disse syke og sykdommen sprer seg. I samme uke ble likposer sendt til en liknende indianerleir i nordre del av Manitoba i Canada. Der har de også fått tamiflu for behandling av smittede.

Det ser ut som om fluvaksinasjonene forårsaker sykdommen som blir bevisst rettet mot indianere i Canada og denne sykdommen er dødelig. Derfor sender den Canadiske regjeringen likposer.

Flere og flere land har nå annonsert tvungen bruk av vaksinering. USA, Canada og Belgia ser ut til å ha sagt ja til å la sine land bli styrt under militære regler mens ”pandemien” varer. Det vil si at WHO trekker i trådene.

Under unnskyldningen om at lokale politi i disse tøffe økonomiske tidene trenger ekstra hjelp, så vel som om at de gjør seg klar for en potensiell svineinfluensapandemi har amerikanske militære styrker inntatt gatebildet mens landet gradvis sklier rett inn i et militær styre.

Sykepleiere i New York holder på å organisere seg for å protestere i neste uke mot tvungen vaksinering for svineinfluensaen. I dag blir sykepleiere som nekter å ta vaksinen sparket på flekken. I følge målinger er det en tredjedel av leger og sykepleiere som nekter å ta vaksinen. En annen tredjedel er foreløpig  uavgjort. I New York sier statens ”department of health” at de forventer at alle helsemedarbeidere har vaksinert seg mot vanlig influensa og svineinfluensa, ellers kan de få sparken.

Ellers er målgruppen for vaksinering foreløbig satt til:

  • Gravide kvinner
  • De som passer barn som er under 6 år
  • Alt helsepersonell
  • Alle borgere mellom 6 måneder og 24 år
  • Når disse har fått sine sprøyter er det da alle fra 25 – 64 år.

Hvor mange av disse ønsker egentlig en skikkelig dose med uprøvd gift på toppen av kvikksøl og squalene?

I mellomtiden har vel mange fått med seg at vaksineprodusent Baxter, WHO, med flere har blitt anmeldt for bio-terror og for konspirasjon for å begå massemord (av Jane Burgermeister). På toppen av det hele har nå en Israelsk Mossad-agent i USA proklamert at Baxter har produsert et biologisk krigsføringsvåpen som de kaller for en vaksine for svineinfluensa.

Konklusjonen?

Det ser ut som om vi alle må være hypervåkne til at Norge skal la seg ligge flat for WHO og kreve at vi alle må ta denne vaksinen. Det hadde ikke blitt annet enn massemord. Så fort det ser ut som om det går den veien, må alle våkne borgere i Norge trykke ut løpesedler og putte disse i postkassen til alle naboer. Vi kan ikke la det gå så langt!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

495 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

International Tribunal into Crimes of Church and State, ITCCS, Genocide in Canada, Mr Kevin Annett http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1843&start=1

Brian Gerrish, Blowing the whistle conference 23rd October 2011, Child stealing by the state, crime http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1840&start=1

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Common purpose crime octopus http://i46.tinypic.com/2mwrnl.gif

Det er sannsynligvis helt eller delvis satt opp tilsvarende organisering i andre land, også Norge, mer om common purpose og relatert i «Brian Gerrish, Blowing the whistle conference 23rd October 2011, Child stealing by the state, crime ..» http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/svineinfluensa-vaksine-gj%C3%B8r-hundredevis-syke-og-d%C3%B8ende/comment-page-30/#comment-92246

Ulven
Ulven
Abonnent
14 år siden

Obama besøkte Indonesia i mars for å få gjenåpnet et topphemmelig militært biovåpenlaboratorium !

“President of the USA Barack Obama confirmed arrived in Indonesia on March 23, 2010. One of the issues of cooperation to be discussed is the health sector, including NAMRU laboratory.

On october 16, 2009 the (Indonesian) government officially stopped the cooperation with the Naval Medical Research Unit 2 (NAMRU-2).”

http://blogger-pesta.blogspot.com/2010/03/president-barack-obama-come-to.html

Her er litt info om helvetes-fabrikken NAMRU hentet fra et militært nettsted:
“NAMRU-2 provides our country with a continued forward presence that combines virology, microbiology, epidemiology, immunology, parasitology, and entomology into a comprehensive capability to…”
http://www.med.navy.mil/sites/nmrc/pages/namru_2.htm

Utdraget nedenfor er trolig årsaken til Obamas besøk til Indonesia for å bedrive arm-twisting av et fattig land i Henry Kissinger-stil: Indonesias nytiltrådte kvinnelige helseminister erklærte at NAMRU-laboratoriet ikke ville bli gjenåpnet:
“Indonesian-newly appointed Health Minister Endang Rahayu Setyaningsih states that Indonesia will still maintain its partnership with the United States on health issues. However, there is no more deal with NAMRU.”

http://en.voi.co.id/indonesian-news/social-and-welfare-news/69-health-minister-no-more-deal-with-namru.html

Om Obama lyktes i å få gjenåpnet NAMRU-2 i Indonesia er uklart. Uansett kan jo erfaringen fra Indonesia ha fått Rockefellers virus-kokere til å satse mer på NAMRU-3, som uforstyrret har fått bedrive sin virksomhet i mer enn 30 år fra egyptisk jord:

“NAMRU-3 is located adjacent to the Abbassia Fever Hospital in Cairo.

NAMRU-3 is proud to have the CDC’s Global Disease Detection and Response Program as one of our four scientific programs.” Captain Kenneth C. Earhart, Medical Corps, United States Navy Commanding Officer,
NAMRU-3″:

http://www.cdc.gov/globalhealth/GDD/egypt.htm

Ann
Ann
Abonnent
14 år siden

Siste 15.06.2010
Professor i medisinsk etikk Jan Helge Solbakk mener vaksine-troverdigheten er lagt i grus etter det han anser som en av de største medisinske forskningsskandalene i moderne tid.
FHI derimot mener fremdeles at det var rett å vaksinere… hva annet kan en vente av de som får lønna si fra Rockefeller?

http://www.abcnyheter.no/node/112030

Thunder
Thunder
Abonnent
14 år siden

Vet ikke hvem som er bråkjekk, men man kan være glad for at man hadde et valg ihvertfall. Selv om FHI mente, etter mitt syn at det var hodeløst å la være. K D Annett sa jo nettopp det du har bemerket deg, i artikkelen(indianerne). Eller mulig jeg har misforstått deg? Uansett tror jeg det er lurt å være kritisk til hva man sprøyter inn i blodet. Jeg tok heller ikke sprøyta og har ikke vært syk.

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Thunder
14 år siden

Valg???? Legen ringte hver ettermiddag og kveld til min familie for å minne oss på at vi måtte ta vaksinen…Vi hadde gitt beskjed om at vi ikke ville ha denne vaksinen -og jeg må si at en av oss var innenfor risikosonen, men vi ønsket ikke å vaksinere oss….De holdt på i 3 uker..den minste var under året og legen mente det virkelig var en bekymringssak overfor myndighetene hvis vi ikke bestemte oss for å vaksinere oss….Dette var virkelig hysteri og offtentlig tvang….Dette var det værste jeg noensinne har opplevd av en offentlig etat noen gang…..

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Guri-malla
14 år siden

Unnskyld! Glad jeg hadde et valg…Merkelig nok er det folk i min familie som ble avvist til tross for at de selv mente de tilhørte risikogruppen. Kanskje de var for gamle? Legen sa ihvertfall at de ikke trengte den.

Guri-malla
Guri-malla
Abonnent
Svar til  Thunder
14 år siden

Ikke be om unnskyld! det har vært mye rart ang. vaksinen…og jeg er glad at dere slapp lettvindt ut av det…Hurra! Noen dyktige leger som tvilte i det lengste….

kj
kj
Abonnent
14 år siden

I følge tidligere helseminister Hansen og Fhi, skulle det altså sommeren og høsten i fjor stryke med nøyaktig 13000 mennesker her i landet som følge av denne fryktelige Svinefluen! 13000 tusen! Dette tallet blir mer riktig hvis det brukes på verdensbasis pr des. i fjor!

Tallene som foreligger om hvor mange som egentlige døde i fjor av denne virusen, kan alle skjekke opp, og flere av dem var på forhånd svekket av andre sykdommer.
Noen titalls dødsfall i fjor, kan knyttes til sykdommen.
I norge dør det opp mot 1500 av sesonginfluensa årlig!

På verdensbasis dør et sted mellom 250000 og 500000 av VANLIG influensa! (tall fra WHO)

Slik så noe av skremselspropagandaen som media videreformidlet:

”Nye tall fra Verdens helseorganisasjon bekrefter stadig stigende dødsfall. Norge har sluttet å telle antall syke. Tall som WHO, har hentet inn fra hele verden viser at over 162.000 mennesker i 168 land er bekreftet rammet av svineinfluensaviruset. Alle verdensdeler er rammet. Rapporten avslører en annen dyster nyhet. Per 31. juli var antall døde som følge av viruset 1154 på verdensbasis.”

Så startet vaksineringen og da begynte slike oppslag å dukke opp:

” Rapporterte bivirkninger tredoblet på tre døgn ”
”Flere blir syke av bivirkninger fra Pandemrix. Svensk smittevernslege advarer mot flere bivirkninger av vaksinen enn først antatt”.

Og det var ikke bare små og ubetydelige bivirkninger. Flere, som ble bekreftet, var både betydelige og til dels meget alvorlige raportert – både her i landet og andre land! Og det er også dødsfall og spotanaborter som er nevnt i forbindelse med vaksinen. Noe Legemiddelverket avviser har noe med Pandemrix å gjøre!

Det har vært en del kontrovers omkring både svineinfluensaen og vaksinen i de ulike land. Kanskje de bråkjekke kunne kommentere noe av dette forholdet også!

Jeg har ikke tatt sprøyta, og det er jeg glad for når jeg har opplevd hvordan folk omkring meg har hanglet og blitt sengeliggende kort til etter vaksinasjonen. Og flere av dem forbanner sprøyta!

petrus
petrus
Abonnent
14 år siden

Aldre så ille at vdet ikke er godt for noe!
Svine- vaksina gjorde hvertfall så jeg, og sikkert flere med meg fant Nyhetsspeilet :-)
En flott side som man lærer noe nytt , nesten hver gang man er inne og leser på :-)

Askeladden
Askeladden
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Jeg har lest en eller annen plass at Gulf krig syndromet kunne være relatert til hvordan aspartam brytes ned i menneskekroppen i solsteiken. ?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Askeladden
14 år siden

Du har nesten rett Askeladd
Aspartam omdannes til metanol når det overstiger en viss tempratur og det er sykt giftig, en rekke soldater i gulfen ble svært syke av paller med pepsi bokser som lå i solen
Gulfsyndromet skyldes derimot squalene som angriper ditt eget imunforsvar
Det kan ta fra 1-5 år
Alt tyder på at soldatene i gulfen var rene prøvekaniner og derav så brukte dem 1000 ganger høyere squalene doser i $vinevaksinen
Som Mike sier så eksploderer ME tilfeller akkurat som forventet blandt dem som tok svinevaksinen
Synøve fortalde hvordan dem brukte tyskerbarn til justering av rette doser
Hitler justerte dosene for fluor osv
Hele tiden så blir gift doser gitt til befolkingen i grenseland, akkurat passe doser til at en ikke tror en blir avslørt

Sprøyte gale personer har brukt oss som forsøkskaniner i lang lang tid
Vel det blir bare verre
Nå kan dem lage sine egne bakterier og liv med dem egenskapene dem vil dem skal ha
Nå vil Bio krig få en helt ny betydning
Her er det bare fantasien som setter grenser for hva som skjer videre …

http://www.dagbladet.no/2010/05/21/nyheter/biologi/forskning/genetikk/11802733/

Thunder
Thunder
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Skremmende?
http://www.dagbladet.no/2010/05/20/nyheter/vitenskap/genforskning/11799964/

Regner med at de har kommet mye lengre enn det som kommer frem her…

simon7
simon7
Anonym
14 år siden

Ja det er vell bare et spørsmål om tid nå før drapsvaksinens virkning setter inn for fult eller ?

Noen som vil inrømme at de tok fustendig feil?

Forslag til nye teorier
1) Virkningene er selvfølgelig tidsinnstilt (gjerne 20 år frem i tid samtidig som aliens angriper jorden)
2) det var ikke gift likevell det va små nanochipper som kan spore oss og kontrolere hjernen .
3) Det var gift, men den ekstremt mektige og inflytelsesrike eliten hadde ikke ressurser eller kunskap til å lage en gift med dødelig effekt.

Alle forslagen inneholder den mengden logikk det kreves her på nyhetsspeilet.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Bør Nyhetsspeilet nomineres til Karl Evangs pris for sin innsats ved å opplyse folk om risikoen og det unødige ved svineinfluensavaksinen ?

Ifølge statuttene for (tidl. helsedirektør) Karl Evangs pris så skal prisen deles ut til:
“Karl Evangs pris ble opprettet av Sosialdepartementet for å stimulere interessen og innsatsen for god helseopplysning…”
http://no.wikipedia.org/wiki/Karl_Evangs_pris

Jeg mener å huske å ha lest 5-10 artikler med advarsler mot vaksinen i 2. halvår i fjor; den første var vel Kjetil Dreyers artikkel som ble publisert så tidlig som 26. juni !
http://www.nyhetsspeilet.no/2009/06/nordmenn-skal-massevaksineres-un%c3%b8dig/

Det er vel først i år at WHO og andre (u)ansvarlige helseorganer har begynt å ta selvkritikk ved å si at “det var da ikke slik ment, massevaksinering var på ingen måte nødvendig og ro ro ro” (det kriminelle Folkehelseinstituttet har vi ikke hørt et pip fra, kjenner jeg lusa på gangen så er de i full gang med å planlegge høstens massevaksinering mot den kommende planlagte pandemien, som om ingenting har hendt).

Det er vel også først i år at andre aviser inkl. helsemedia har begynt å innrømme at svinesvindelen var tidenes helseskandale.

Å være først ute med å påpeke risikoen ved vaksinen og nedtone risikoen ved sykdommen bør vel anses som “god helseopplysning”…?

Kjenner jeg systemet rett så er det vel noen fra FHI samt minst én Stoltenberg som kommer til å sitte i juryen så hvorfor i det hele tatt gidde å ta seg bryet med å sende inn en begrunnet nominasjon ?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Jeg mener at Nyhetsspeilet bør nomineres,
og fyller kritieriene, men ikke bare pga vaksine-info.
Like mye pga mye annen god helse-info..
F eks om codex alimentarius, om folkehelseinstituttet,
om Stevia og mange alternative metoder.
Vil også nevne artiklene og innsatsen til Monica Waade..
Altså finnes MANGE grunner, ikke bare en..
Hvor mye penger er det snakk om å få?
Når er søknadsfristen og hvem tar seg bryet?
God ide Lilleulv..

Thunderdahl
Thunderdahl
Abonnent
14 år siden

FHI og myndighetene har blitt avslørt og det er bare hjernevaskingen som hindrer befolkningen å se sammenhengen.

I WAS AN ATHEIST BEFORE I REALIZED I WAS GOD

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

“Its the scary, scary, scary media propaganda,” sier La Dra Rauni som skal få folk til å ta denne pandemrix-vaksinen-

Jeg sier:

SKAM DERE DYPT OG INDERLIG dere journalister som fortsatt velger å jobbe som slaver for denne løgnen FHI og myndighetene serverer.

Jeg ser på dere med NULL respekt.

skitech
skitech
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Du vet jo ingenting om hvordan en journalist jobber, vet du?

Hadde Armin ikke sluttet på skolen og tatt journalistutdanning kunne han hatt jobb i dagbladet og skrevet om sin sak der. ikke uttal deg om en sak du ikke har peiling på takk!

Skam dere dypt og inderlig, å kalle seg selv for journalist er bare patetisk. Dere jobber som slaver for en idiotisk løgn.

Jeg ser på dere med store øyne, og tenker dere må ha en mild form for Schizofreni hele gjengen.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  skitech
14 år siden

Samme ord, samme identiske meninger, samme anklager…
Men stadig nye navn og profiler som mener det samme og tydeligvis har lest her i lange tider og kjenner godt forholdene her, men har alltid liksom tilfeldig dumpet innom her… vi kjenner lekse, sett det utallige ganger før..

thousand faces/profiler
fremmer identiske meninger og synser om ting de ikke engang har forsøkt å sette seg inn i. Så den anklagen der mot Armin var speiling..

Sannheten er at Journalister som regel vet litt om alt og ingenting i dybden..
De selv er de første til å si at slik er faktisk deres tilværelse..
De som skriver her graver faktisk mer i dybden enn journalister flest..
som ikke har lov til å nevne de fleste av temaene som tas opp her..
Uansett utdanelse og CV så gjøres geniunt håndverk her..
Mer enn mange andre steder om jobben går ut på å faktisk grave frem info..
Det er mer genuin journalist-ånd her enn de fleste andre steder.. :-)
Merkelig at noen gidder å bruke sin tid et sted de har så mye imot..
Det rimer rett og slett ikke..

skitech
skitech
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

journalist-ånd, skrive i dybden wtf?
Dere går slettes ikke i dybden, dere kopierer det zetatalk mener. Og siden zetatalk er deres gud, så stoler dere blindt på det, og går vekk fra alt som heter research og kildekritikk.

Slutt å lek helter.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Nå må du slutte å ta alle over en kam!Som flere har sagt er vi like mange meninger som vi er mennesker her inne. De jeg kjenner som skriver artikler, leser eller kommenterer her har intet med zetatalk å gjøre og vet knapt hva det er,meg selv inkludert. Men tror ikke zetatalk er noen gud..
Du er her kun for å kverulere…

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  skitech
14 år siden

Hvordan i hule hampen kan NS slippe inn hatske mennesker her og la de bli her som bevisst stigmatiserer og trakasserer kommentatorene her? Disse kaller oss for mentalt syke, schizofrenet osv..

Her forteller jeg som fast kommentator hva slag grov trakassering og hets jeg og min famile har vært utsatt for og at jeg har levd som flyktning i mitt eget land grunnet konstant personforfølgelse og trussler. Og så fortsetter dere å slippe inn hatske kommentatorer her?

Helt uforstående for meg!

Ved å tillate slike hatske ytringer så tiilater man også misbruk av ytringsfriheten, er min mening.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

(beklager endel feil. Kan ikke redigere her så jeg setter denne inn igjen. Evt. fjern kommentatoren min over.)

Hvordan i hule hampen kan NS slippe inn hatske mennesker her og la de bli henne som bevisst stigmatiserer og trakasserer kommentatorene henne? Disse kaller oss for mentalt syke, schizofrene osv ..

Her forteller jeg som fast kommentator hva slag grov trakassering og hets jeg og min famile har vært utsatt for og at jeg har levd som flyktning i mitt eget land grunnet konstant personforfølgelse og trussler. Og så fortsetter dere å slippe inn hatske kommentatorer henne?

Helt uforstående for meg!

Ved å tillate Slike hatske ytringer så tiilater man også misbruk av ytringsfriheten, er min mening.

ekstra.
ekstra.
Abonnent
14 år siden

Anbefaler alle å lese dette: http://freak.no/forum/showthread.php?t=152113&highlight=nyhetsspeilet

Ganske underholdene.

At Armin velger å banne folk og fjerne innlegg som motbeviser det han sier, er jo ganske så ironisk, og går imot alt han sier om “frie meninger”
Han budskap blir litt klarere da.

sjokomelk
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Da kan du få det ganske så travelt her inne.

o
o
Abonnent
14 år siden
Lise Tollefsen Slembe
Svar til  o
14 år siden

Til Aloalo!

Det som nå skjer videre men mennesker her i landet har både journalist Jane Búrgermeister i sitt Project Camelot interjuv forursagt og Dr. Rauni-Leena Luukanen. Svine-influensa vaksinen (pandemrixvaksinen) var ment for å gjøre mennesker syke og skape nye influensaer. Chippet vil vi alle mest sannsynlig bli om vi ikke er det allerede!!! Om vi ikke blir det gjennom å la oss ta vaksinen vil vi mest sannsynlig bli det gjennom maten vi spiser, sier Jane Bügemeister i sitt interjuv (under).

Det er pur ondskapsfulle krefter som står bak dette – “the big pharma” sier Dr. Rauni-Leena Luukanen. Og når det gjelder smittbærere av nye influensaer så er det de som har tatt vaksinen. Dessverre er er det mange mennesker som nå vil merke store bivirkningsreaksjoner av denne. Og vi andre som ikke tok vaksinen er også i riskogruppen for å pådra oss disse hyppige influensanene som vil dukke oftere og oftere opp. WHO, FHI og resten av den korrupte eliten vet så forbasket godt hva de utsetter mennesker for.

Her er det store sammarbeidsavtaler med legemiddelindustrien og fremtidens økonomi går nettopp ut på å fjerne en god del mennesker ved at de blir syke og svekkede og må kjøpe nye medisiner (som kommer) og kjøpe helseforsikringer som Obama legger opp til, da blir det jo mer penger på staten når disse menneskene dør lenge før de skal dø! Og her i Norge vil det bli slik at det vil bli stor trengsel for å komme inn på sykehusene når de fleste (som har tatt vaksinen) blir såpass syke etterhvert! Folk skal få det enda verre med hensyn til å få hjelp fra leger og sykehus og da er det jo “flott” tenker myndighetene at man har medsiner som folk skal betale store summer for! Dette vil jo staten – Norge tjene stort på i fremtiden.

Dette er topp-elitens strategi og i sammarbeide med ondskapens elite av bakmenn/kvinner der ute.

Det er bare så trist å vite at mange av disse menneskene som tok denne Pandemrix-vaksinen hadde valget når de ble konfrontert fra forskjellig hold om at denne vaksinen kunne gjøre dem alvorlige syke. På internett-blogger så jeg at mødre skrev at uansett hvor mye kritikk og skepsis det var mot denne Pandemrix-vaksinen, ville de la sine ufødte og fødte barn ta den. Når disse menneskene bevisst lukker sine ører for velmenende advarsler mot å ta denne vaksinen som kommer fra andre av deres medmennesker som bryr seg om deres liv og helse vel. så vil konsekvensene bli deretter..!

Her i HULK har flere unge og voksne fått store bivirkninger av denne vaksinen med muskellammelser der de ikke klarer å bevege finger og hånd og en har måtte slutte videre utdannelse som årsak av konstant tretthet i kroppen og smerter i muskelaturen

Vi lever nå i en farlig tid der mafiaen og ondskapen er nådeløs i sin kamp for å tvinge alle mennsker “ned på kne” ikke bare som deres slaver men også fanger om de så måtte gå det skritt å forfølge og arrestere de som ikke lar seg villig bli syke og slave for deres kontrolldikaturpolitikk.

Det er ingen tid mer å miste og ihvertafall ikke bare sitte her å skrive om hva som må gjøres som IKKE kan gjøres uten at man oppretter vårt eget handlekraftige nettverk og allianse. Vi må handle mer enn vi snakker om disse alvorlige overgrepene som vil ramme oss her på NS også – etterhvert.

Jeg har sett bildet detaljert klart foran meg, gang på gang. Bildet av hva som kommer. Og dette er klare visjoner i samme “billedformat.”

http://www.youtube.com/watch?v=PelTWCUmTsU
http://theflucase.com/
http://www.hulk.no/TOMSIDE/JOHN%20VIRAPEN%20-%20Utdrag%20fra%20boken.html

Monica Waade
Forfatter
Svar til  o
14 år siden

Varsler ny svineinfluensapandemi. :-(
Takk aloalo, der kom det klokka 07:04 i morres det som jeg advarte mot i natt; http://www.nyhetsspeilet.no/2009/09/svineinfluensa-vaksine-gj%c3%b8r-hundredevis-syke-og-d%c3%b8ende/comment-page-17/#comment-23809

o
o
Abonnent
Svar til  o
14 år siden

Lise : Den som tier, den samtykker ! Vi som velger å ikke ta vaksinen vil mulig ved fremtidige sterkere angrep bli nødt til å ta den, bare for å overleve. Det følger vel en chip med i den giftsuppa ;) . NWO vil fremstå som de edle trygge bevarende mens den visuelle eliten blir lynsjet av de desillusjonerte massene !
Monica: Det lå noe i lufta . . . Ikke selvsagt å se klart igjennom CT-tåka fortiden !

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  o
14 år siden

Du sier noe der aloalo!

Skulle myndighetene gå så langt å tvinge folk å ta denne vaksinen kommer nok tvangen i form av at folk blir botelagt for ikke å gå med på å ta vaksinen. Uansett hva jeg ville fått av straff ville jeg fortsatt nekte å ta vaksinen. Jeg lar meg ikke verken sette noen stempelmerke, tvangsvaksineres eller bli offer for denne regjeringens slaveridiktatur. Jeg har sett nok av tragedier her i HULK disse fire årene og nå ser jeg at unge har blitt syke og uføre som årsak av denne vaksinen. Jeg har sagt før og sier det igjen at jeg har NULL RESPEKT for denne statministeren og myndighetene.

De har ingen respekt for de mennskelivene jeg har hatt med å gjøre og jeg har dermed ingen respekt for statsminsiteren og hans medsammensvorne politikere. Et FALSKT SPILL er det hele og når jeg nå vet hva de setter inn av gift i uskyldige barn og unges kropp er det nok til at jeg ALDRI I LIVET vil gi opp min kamp mot disse groteske menneskekrenkede handlingene.

Ingen i hele verden må komme å fortelle meg at han ikke vet noe om hvor farlige disse vaksinene kan være. Og har han selv tatt en influensavaksine, er dette den andre vaksinen, den som ikke innholder disse giftstoffene.

Jeg håper de alle går i sin egen samvittighet, Stoltenberg har barn også andre av hans politikervenner på tinget. De skal reddes og sikres men hva med andre av landets barn og unge? Har du tenkt på det Stoltenberg? Har du i det hele tatt “noe” samvittighet for andre barn og unge enn dine egne?

(Vet at han leser dette eller hans partikollegaer og det er helt ok)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Greit det, men det er faktisk et spørsmål likevel, hva de vet og forstår og ikke vet og forstår.. det er blitt formidlet at Jens og mange andre ledere har tatt vaksinen, kongefamilien inkludert etter hva jeg har forstått..
De BURDE vite bedre, men de leser kanskje ikke på Nyhetsspeilet.. :-)

Vi må ikke glemme, at det er mye propaganda fra legemiddelfirmaene, FHI og leger også, og latterliggjørelse av folk som har de meninger som vi har om dette.. det er en info-krig også på dette..

Ja Dr Rauni-Leena Luukanen Kilde har hatt helt rett i både dette og svært mye annet, og det var godt at hennes budskap kom ut på disse videoene som har hatt mange millioner treff og blitt oversatt med undertekster på alle mulige slags språk.. Så jeg sa til henne, at hun har gjort sitt.. :-)

Så er det opp til hver enkelt å bestemme. Mange hører på sine leger, og det var dessverre ingen andre leger jeg vet om, som sa sannheten om dette.
Også det er litt av et tankekors.. og bivirkningene borforklares nok også.
Tror mange av dem ikke vet bedre.. det er “uforklarlige” tilstander i folks armer og hender f eks, de setter det ikke i forbindelse med vaksinen..

VI MÅ også forstå, at mange i systemet gjør som de blir fortalt og er i god tro.
De fleste som setter vaksiner og som tar den tror de gjør rett..
De er uvitende men de stoler også på autoriteter som har villedet dem.
Glem ikke dette.. Ikke alle vet om NS og ikke alle leser her..
Mye av infoen her finnes ikke tilgjengelig andre steder…
Takk og lov for Nyhetsspeilet, sannhetens lys i tåkeheimen :-)

Anders Lange som startet Frp sa en gang, at om man setter ut en fjøslykt i mørket kommer mye rart til.. av møll og annet skrømt osv.. noe slikt sa han.
Slik er det vel her også, vi ser at lyset her samler mange forvirrede møll og skrømt som kjemper en tapper kamp mot lyset og ikke forstår..

Som Bibelen sier, Lyset skinner i mørket men mørket tok ikke imot det..
Dette står i begynnelsen av Johannes-evangeliet..
Det ser ut til å stemme også her..

Nå kommer de til å svare at møll og skrømt kan vi selv være, og det er helt greit det, om de ser det slik, så har jeg allerede sagt at det er ok :-)
Enhver er salig i sin tro, inntil det motsatte er bevist..

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Du får visst lov å boltre deg fritt innpå her med dine barnslige og useriøse kommentarer du ekstra! Hele posten min er full med EKSTRA mye drittkommentarer fra deg ekstra.

Så over til kommentaren din over for å siterer den:

“Jo det er jo en flott måte å tjene penger på dette, selge sølvvann og diverse ting til stakkars folk som er blitt rundlurte. Sølvvann er skadelig. ”

Hva er verst ekstra! Å tjene noen kroner på sølvann som faktisk holder folk friske fra influensa? Eller er det bedre å tjene på andres elendige helse og død som årsak av svært helseskadelige giftmedisiner og vaksiner som det denne regjeringen, Folkehelseinstituttet og legemiddelindustrien gjør?

Så kan DU SVARE du som er så vettig stor i kjeften?

ekstra.
ekstra.
Abonnent
Svar til  Lise Tollefsen Slembe
14 år siden

Vel her har vi jo et tydelig problem. DU er hjernevasket, så ser liten grunn til å prøve å diskutere med deg.

Lise Tollefsen Slembe
Svar til  ekstra.
14 år siden

Kanskje du kan forklare meg hva ordet “hjernevasket” betyr du som nok burde ha en full vask av munnen din?

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  ekstra.
14 år siden

Ha ha.. jeg kjenner faktisk en som ble utsatt for munnvask med grønnsåpe da han gikk på speideren om han sa noe stygt der, da vasket de munnene til ungene med grønnsåpe :-) he he

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

På disse to sidene ekstra kan du finne dokumentasjon på at sølvvann ikke er skadelig, fy skamme deg, prøve å bløffe deg til viten du ikke har.
http://ion-silver.com/silver.htm
http://www.kolloidalessilber.net/
Den tyske informasjon kan du lese på engelsk her hvis du ikke er stødig i tysk;
http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&u=http%3A%2F%2Fwww.kolloidalessilber.net%2F&sl=de&tl=en

PS. Tar litt tid å lese gjennom de sidene så slipper du kjede deg denne tida. :-D

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Monica, du vet mye om vaksiner, hva mener du ang mitt spørsmål om de som har tatt vaksinen utgjør en smittefare for oss andre? Og i så fall for hva…

Om smittefaren dreier seg om svine-influensa så er det jo intet å frykte. Den har jeg hatt, og den gav 29 dødsfall i Norge, mens vanlig influensa 1500 pr år..
Er det snakk om noe annet som kan ligge der som smittefare eller var det kun snakk om svine-influensa? I så fall frykter jeg ikke den smitten..
Dette er litt vesentlig, siden såpass mange dessverre har tatt vaksinen..

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Singoalla
14 år siden

Fra den vaksineringsrunden som gikk var det bare den nesten harmløse svineinfluensa man risikerte å bli smittet av, da er jeg mer skeptisk til nye vaksiner, den som dukker opp til høsten for eksempel. THEY begynner å få hastverk, med de konsekvensene det får. :-(

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Takk for svar, håper du har rett Monica..
Da er ikke smittefaren fra de vaksinerte noe å tenke på da.
Med mindre man er redd for svine-syken..

Eller har noen en annen mening?

ekstra.
ekstra.
Abonnent
14 år siden

Dokumentasjon på at sølvvann er farlig, og bare er nyttig til å lure penger ut av stakkars lettlurte folk?
Nå har jeg ikke tid til å lage noen analyse for deg, men dette oppsummerer ganske godt hva jeg mener.
http://www.dagbladet.no/2009/11/18/nyheter/vaksine/svineinfluensa/9104794/

Kjetil S
Skribent
Svar til  ekstra.
14 år siden

Hva du mener er irrelevant, så lenge du åpenbart ikke har kunnskap om det du mener noe om. En Dagblabla artikkel er ikke dokumentasjon, men kan heller klassifiseres som svada/propaganda/pjatt. Såpass burde en “faktaorientert” person som du fremstiller deg som vite.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Ja helt sant Otto!
Sannheten er, at de narkomane og fangene i Norske fengsler VET BEDRE!
De VET å passe seg for “APE-DOPET” – som de kaller det som legene pusher av psykofarmaka! Fanger og narkomane VIL IKKE HA DET.. mange av dem vil gjerne ha annet dop, men ikke “APE-DOPET” for det ødelegger hodene til folk, sier de.. og har de erfart og sett.. de advarer hverandre og mange fanger forsaker til og med permisjoner til sine kjære om betingelsen er psykofarmaka, noe som det ofte er….noen tar det også sikkert, men skepsisen er stor og de fleste unngår “Ape-dopet” som pesten..
mens vanlige folk går til sine leger og tar lydig “medisinene” som styggedommen kalles der.. Jeg pleier si til slike folk at de narkomane og fangene i Norske fenglser vet bedre enn dem. Man bør IKKE kalle psykofarmaka for medisiner, for det er IKKE medisiner, psykofarmaka ødelegger folk, helbreder ikke.

Jeg anbefaler Vally Vegges bok – psykiatriens houseparty, som beviser og dokumenterer at dersom disse har noen funksjon i det hele tatt, og det har de jo, så skaper de VARIGE ENDRINGER i hjernen.. det er praktisk talt lobotomi.. og de legger som kjent også inn dissidenter av politiske grunner og ødelegger hodene deres slik..

Hennes nettside er her, men den ser annerledes ut en sist jeg så, uansett sterke saker fra Vally:

http://www.nnmp.net/

Singoalla
Singoalla
Abonnent
14 år siden

Jeg er lutter øre for dokumentasjonen din på disse påstander, ekstra..
Kom igjen.. vil gjerne se og høre hva mer du kan fortelle om dette..
For du har ikke påstått noe av løse luften går jeg ut fra, eller bare ved å synse uten noe grunnlag? som sagt, jeg lytter gjerne om du har dokumentasjon..

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Tungmetaller, hva mener du?

At kvikksølv er skadelig selv i små mengder har vært allmennkunnskap i ca 100 år nå.. det er for skadelig til at det er tillatt for deg å kaste et termometer i søppeldunken, det er spesial-avfall, men helt greit å få sprøytet inn i blodårene.. Hver sin lyst. Bare stå på du, få i deg det du kan av vaksiner.
Fritt valg bør det være. Plager det deg at noen sier nei?

Du skal få en video av meg å kose deg med som oppsummerer ganske greit hvor inkonsekvente og rare dere skeptikere er og hvordan andre ser på dere, kos deg og fordøy dette, le også om du føler for det – det er tillatt :-)

Men her er en link: http://www.youtube.com/watch?v=V-Mi6jWMhZs

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Singoalla
14 år siden

Hahaha! Singoalla de videoene beskriver jo på en utmerket måte flere elementer som dukker opp innpå her. :-)

Tenker de der skeptikerne kan ha godt av å se denne videoen, og resten av serien, kanskje de da endelig kan forstå at de blir grundig lurt. :-D

ekstra.
ekstra.
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

sølv er et tungmetall. Dette blir bare mer og mer tragisk. Inntill dere kommer med bevis, er det like troverdig som bibelen.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  ekstra.
14 år siden

Sølv er IKKE et tungmetall pr def. Dette er det som er regnet for å være tungmetall: bly (Pb), kadmium (Cd), kobolt (Co), kobber (Cu), krom (Cr), kvikksølv (Hg), nikkel (Ni), tinn (Sn), vanadium (V) og sink (Zn)
Noen av dem er tyngre enn de andre og vice versa,men det er kun disse som regnes for “tungmetall”.

skitech
skitech
Abonnent
Svar til  Uenur
14 år siden

Sølv er et tungmetall, i likhet med kvikksølv, kadmium og bly, som ikke brytes ned i naturen. Slutt å grin.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  skitech
14 år siden

Da håper jeg du ikke har tenkt å ta eksamen i faget,før du har lest deg opp litt,men for husfredens skyld skal jeg gi meg,så kan du bare sitte der å ta feil.

Otto
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Takk skal dere ha, Psychiatry Exposed playlist. Jeg vet med sikkerhet at det er utført utallige overgrep med medisiner, også her i Trondheim. Det virker som om piller er mer vanlig for helsevesenet å selge enn det eksempelvis er for folk flest å kjøpe alkoholholdige drikker. Farmasiindustrien, samt mafiaen som står bak vaksiner og annet, har gjort en høyst profesjonell jobb hva angår markedsføring. Angående helsevesenets pille-velde, situasjonen er særdeles alvorlig.

Otto
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

ekstra, skjerp deg, noe av det edleste vi anvender som bestikk og matfat, er av sølv.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Helt enig, Otto og spesielt urovekkende er den kjemiske lobotomering av store deler av befolkningen som nå pågår, også mot barn, med såkalte psykofarmaka.. hvordan skal disses hoder kunne fungere om 20 år f eks?

Otto
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Det stemmer det, de lobotomerer kjemisk, har ikke visst om det før, bare hørt, nå vet jeg om eksempler. særdeles alvorlige eksempler, helsepersonell med flotte kontorer og CVer, men skulle vært omskolert eller oppsagt på dagen, og påtalt med hensyn på juridisk vurdering av straff og erstatning.

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Ja videoene er helt fantastiske og viser til fulle hvor tåpelige skeptikerne egentlig er for sannheten er at de ikke er skeptiske i det hele tatt heller :-)
Ikke der de burde være skeptiske, f eks til legemiddelindustrien osv..
Det var Jan Aage som først kom med disse i JJs artikkel.
Jeg synes de er verdt å spre utover litt, og de er fantastisk informative, oppklarende og morsomme også :-)

Ha ha, bare pøs på med vaksiner, gifter osv – uten å sjekke om det er skadelig osv, stol BLINDT på alle myndigheter, vaksine-produsenter og makt-eliten!

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Tungmetall?? Så mye for det periodiske system.
Sølvvann har vært brukt tom av norske leger for ikke alt for mange år siden.
Min egen far fikk ordinert dette på 30 tallet,og brukte det i noen tid etter det.
Han levde til han ble 87.Veldig farlig kan det neppe være.
Im. holdt han på å bli drept i 70 års alderen,da han gikk på 13 sorter medisin! Heldigvis dukket det da opp en ny kommunelege,som reduserte medisinbehovet til kun tre typer. Helsa tok seg opp igjen,og han fikk flere gode år etterpå. Tør legge til at han røkte fra 16 års alder og livet ut,så kanskje sølvvannet gjorde noe…-Men han var kanskje bare solid laget. Ikke godt å vite.

Lise Tollefsen Slembe
Skribent
14 år siden

Det slår meg at en kommentator her bruker ord som “paranoia” mot en annen kommentator. Hva gjør slike kommetatorer innpå her tatt i betraktning at NS skal værre et opplysende “speil” mot menneskekrenkelser, stempelmerking og frihetsberøvelse? Jeg får håpe disse kommentatorene går i seg selv og tenker på alle de mennesker som uskyldig nok HAR fått slike stempler på seg som er lagret i data- arkivet i de psykiatriske biblene og i politiregistrene. Vi har et sensurspeilet som dømmer og stempler om man ikke også her skal oppleve at kommentatorene fritt kan benytte slike ord! Og Monica har ingen “paranoia mot forskere.”

Og når jeg opplever dette gang på gang, finner jeg min måte å få det ut på.

http://lisehulklise.ning.com/profiles/blogs/paa-tide-aa-frigjoere-oss-og

Skal vi redde mennesker fra helseskadelige vaksiner og annet som forgifter og forpester mennesker, samfunnet og verden, burde vi starte med å ha respekt for hverandre her uten å bruke stigmatiserende ord til hverandre.

« Forrige artikkel

Redaktør anmelder norske politimyndigheter

Neste artikkel »

Norske medier vil ikke vise deg G20-opprøret

495
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x