Svineinfluensavaksinen gjør folk syke og døende

28.6K visninger
2 minutter lesetid
495

Nyheter om svineinfluensaen og den giftige vaksinen som tilbys fortsetter å strømme inn gjennom kommentarer på tidligere artikler og gjennom internett. En av leserne, Den Lille Snille Ulven har lagt ut informasjon som er av stor nyhetsinteresse og viktig å være oppmerksom på. Jeg har brukt hans kilde og oversatt deler av innholdet.

Kilde: www.republicoflakotah.com/2009/the-mask-slips-for-those-with-eyes-to-see-preparing-for-the-real-pandemic/

Artiklen er skrevet av Kevin D Annett, M.A. M.Div – 19. september 2009

Siste uke var mange av indianerne i den fjerne vestkyst landsbyen Ahousaht vaksinert med Tamiflu vaksinen for svineinfluensa. I dag er over ett hundrede av disse syke og sykdommen sprer seg. I samme uke ble likposer sendt til en liknende indianerleir i nordre del av Manitoba i Canada. Der har de også fått tamiflu for behandling av smittede.

Det ser ut som om fluvaksinasjonene forårsaker sykdommen som blir bevisst rettet mot indianere i Canada og denne sykdommen er dødelig. Derfor sender den Canadiske regjeringen likposer.

Flere og flere land har nå annonsert tvungen bruk av vaksinering. USA, Canada og Belgia ser ut til å ha sagt ja til å la sine land bli styrt under militære regler mens ”pandemien” varer. Det vil si at WHO trekker i trådene.

Under unnskyldningen om at lokale politi i disse tøffe økonomiske tidene trenger ekstra hjelp, så vel som om at de gjør seg klar for en potensiell svineinfluensapandemi har amerikanske militære styrker inntatt gatebildet mens landet gradvis sklier rett inn i et militær styre.

Sykepleiere i New York holder på å organisere seg for å protestere i neste uke mot tvungen vaksinering for svineinfluensaen. I dag blir sykepleiere som nekter å ta vaksinen sparket på flekken. I følge målinger er det en tredjedel av leger og sykepleiere som nekter å ta vaksinen. En annen tredjedel er foreløpig  uavgjort. I New York sier statens ”department of health” at de forventer at alle helsemedarbeidere har vaksinert seg mot vanlig influensa og svineinfluensa, ellers kan de få sparken.

Ellers er målgruppen for vaksinering foreløbig satt til:

  • Gravide kvinner
  • De som passer barn som er under 6 år
  • Alt helsepersonell
  • Alle borgere mellom 6 måneder og 24 år
  • Når disse har fått sine sprøyter er det da alle fra 25 – 64 år.

Hvor mange av disse ønsker egentlig en skikkelig dose med uprøvd gift på toppen av kvikksøl og squalene?

I mellomtiden har vel mange fått med seg at vaksineprodusent Baxter, WHO, med flere har blitt anmeldt for bio-terror og for konspirasjon for å begå massemord (av Jane Burgermeister). På toppen av det hele har nå en Israelsk Mossad-agent i USA proklamert at Baxter har produsert et biologisk krigsføringsvåpen som de kaller for en vaksine for svineinfluensa.

Konklusjonen?

Det ser ut som om vi alle må være hypervåkne til at Norge skal la seg ligge flat for WHO og kreve at vi alle må ta denne vaksinen. Det hadde ikke blitt annet enn massemord. Så fort det ser ut som om det går den veien, må alle våkne borgere i Norge trykke ut løpesedler og putte disse i postkassen til alle naboer. Vi kan ikke la det gå så langt!

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

495 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

Jeg er redd den sjette og siste natten i den galaktiske underverden i maya kalenderen kan bli ond.

Edward Alexander
Skribent
Svar til  TruthHunter
13 år siden

Jeg ser for meg at det ikke er usannsynlig at denne vaksinasjonen på lang tids sikt vil føre til utbredt sterilitet i befolkningen, samt muligens flere spontanaborter og dødfødsler.

Dette vil mest sannsynlig ta en tid før det trer i kraft slik at det ikke umiddelbart vil være åpenbart at det er direkte koblet opp med denne vaskinen.

Jeg tror avbefolkning vil være mest effektiv ved en slik løsning, hvor det sier seg selv at svært mange isåfall vil bli ute av stand til å få barn.

Sist jeg leste hadde over en million nordmenn tatt vaksinen. La oss nå si at disse etter en tid vil bli sterile. Da har de utført en meget effektiv operasjon, tenk deg selv hvor mange personer dette vil ramme da de som ikke har tatt vaksinen heller ikke vil kunne få barn i et slikt tilfelle om dem er partner med en som er vaksinert.

Med dagens teknologi er det også mulig at vaksinene er målrettet mot bestemte folkegrupper, raser, osv. Det kan forsåvidt også gjelde selve sykdommen i segselv, men jeg har ikke studert prosentvis antall døde per land i forhold til hverandre, men Norge har nå hatt meget få dødsfall i hvertfall.

Uansett mener jeg det er selve vaksinen som er faren her og ikke sykdommen, jeg og flere jeg kjenner har hatt den uten noe problemer, og jeg kjenner ikke til en eneste person som en gang er blitt alvorlig syk av den og slettes ingen som har dødd. Jeg kjenner heller ingen som kjenner noen som har dødd eller blitt alvorlig syke.

Selv bor jeg i Argentina, her har det vært veldig lite hysteri og myndighetene har tatt det forholdsvis med ro. Når jeg ser på norske nyheter er det rett og slett latterlig hvordan alt har vært om svineinfluensaen og hvor farlig den er og at alle må til å få i seg vaksinen, det er jo som dommedag er her.

Her har livet gått som normalt og jeg kjenner ikke en eneste person som har vaksinert seg og jeg tror nok prosentandelen av befolkningen her som har tatt vaksinen er meget lav.

Lars Rønbeck
Abonnent
14 år siden

Informasjon vedrørende denne galskapen til de Gale Globale er viktig.
Derfor ønsker jeg å legge ut linken til denne artikkelen.

Tittelen er:

Om Vaksinasjon
http://www.norgespartiet.no/forside/142-om-vaksinasjon.html

vegar
Abonnent
14 år siden

Tror dere seriøst at hvis dette er rein gift og ment til å drepe….at de gir den til HELSEPERSONELL først???

hvem skal da passe på de «eliten», som dere tror finnes» da?

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  vegar
14 år siden

Vegar, du finner mye info om innhold og virkninger av swi flu vaksinen på nettet. Folk faller ikke ned på gulvet inne hos helsesøster og dør på flekken når de har fått den (selv om en del sikkert kommer til å besvime på flekken, dette skjer jo med Gardasil som nå gis til norske 13-årige piker).

Dette ville jo ha medført at vaksineringen ville ha blitt stoppet umiddelbart, fordi årsakssammenhengen da ville ha blitt for åpenbar.

Gradvis sykeliggjøring i retning av «programmert» død er et mer sannsynlig scenario.

Tro heller ikke at Helsedirektoratet har full informasjon i denne saken. «Pandemi-planen» med prioriterte grupper osv. ble jo utarbeidet for lenge siden etter at det kom beskjed om at dette måtte gjøres fra Helsedirektoratets overordnede i Folkehelseinsituttet (FHI) og WHO.

Men med tanke på at det hviler et svært tungt ansvar på Helsedirektoratet og helseminister Bjarne Håkon Hanssen, og det finnes mengder av kritisk info om swine flu vaksinen bare noen Google-søk unna, så er det et mønster som avtegner seg av de ansvarlige norske aktørene i denne saken.

Historien har sett eksempler på dette før:
– Flokker av lemen som bare orienterer seg i forhold til de andre og ikke til terrenget rundt, som har endt med at hele flokken har falt utfor et stup.

Med mennesker i aksjon ser dette ut som «fjernstyrte zombier som opptrer kollektivt», som om de befinner seg i en tilstand av transe-hypnose.

– Soldater på slagmarken er et velkjent eksempel. Soldater som går amok blant sivile innenfor en ramme av krig hvor den soldaten som kremter og sier at «Det er vel ikke dette vi er her for å gjøre» blir uglesett av de andre i flokken.

– Etter 2. verdenskrig dukket det opp et nytt begrep: Skrivebordsbødler. Et eksempel på dette var nazisten Adolf Eichmann, som organiserte massetransporter av jøder til konsentrasjonsleirene. Eichmann sa at hans oppgave bare hadde vært å organisere transport, og at hva som skjedde med dem som var blitt transportert til leirene på ingen måte var hans ansvar.

Det ser ut til at «skrivebordsbøddel-modellen» er langt på vei dekkende for det som allerede har begynt å skje i Norge nå.

Ta f.eks. transport-oppdraget for transporten av sprøyter som er planlagt brukt til svineinfluensa-vaksinering Norge rundt:

Tittel: Distribusjon av medisinsk forbruksmateriell innen 16. oktober 2009
Publisert av: Helsedirektoratet

Publiseringsdato: 11.09.2009
Dokumenter tilgjengelige inntil:
Kunngjøring Tidsfrist: 18.09.2009
Tidsfrist klokkeslett: 13:00
Kunngjøringstype: Nasjonal Kunngjøring av konkurranse
Har Dokumenter: Ja

Utdrag: Helsedirektoratet har anskaffet sprøyter og kanyler til bruk for massevaksinasjon i forbindelse med Influensa A (H1N1).

Varene er lagret i Moss, totalvolum i lager ca 700 europaller.

Disse varene skal fordeles til angitte leveringsadresser i 431 kommuner, 15 bydeler i Oslo samt inntil 140 sykehus (maksimalt 586 leveringspunkter totalt).Varene må være ferdig distribuert innen 16. oktober 2009.

http://www.doffin.no/search/show/search_view.aspx?ID=SEP132391

Selv jeg mener faktisk at det transportfirmaet som måtte få denne jobben vil være uskyldig i medvirkning i masseforgiftning/massemord, hvis dette senere skulle bli gjenstand for ettersforskning/granskning.

Samtidig vil jeg holde Helsedirektoratet ansvarlig som den organiserende skrivebordsbøddelen som sørger for at de livsfarlige sprøytene (med eller uten death chip/nanochip) blir gjort tilgjengelige Norge rundt. Eichmann kunne si at han aaaaaante ikke at det pågikk stygge ting i Auschwitz, likevel ble han dømt til døden og hengt, og Helsedirektoratet kan si at de aaaaaante ikke noe om at innholdet i svineinfluensa-sprøytene viste seg å være livsødeleggende og dødelig osv.

Det er vel 3 kriterier som kan oppsummere situasjonen nå:
– Hjernevaskede personer (i helsevesen og politikk) som ikke vet/ikke vil vite den grelle underliggende sannheten om en sak.

– Personer på ulike nivåer som gjør som de får beskjed om; «de bare utførte/utfører/vil utføre ordre» (hørt den før ?)

– Medias svikefulle taushet. Redaktører og journalister som hevder at de fungerer som samfunnets samvittighet og sier at de gjør alt de kan for å avsløre uheldige forhold i samfunnet ytrer ikke et pip. De later som de ikke vet noe om det som foregår, later som om de ikke er i stand til å gjøre et google-søk og gjør det klart at informsjon om innholdet i svineinfluensavaksinen er noe de vil be om å få fra Folkehelseinstituttet om de skulle finne dette av interesse…

vegar
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
14 år siden

Jeg tror ikke du skjønte mitt enkle poeng. Vi tar det igjen…saaakte:

«I New York sier statens ”department of health” at de forventer at alle helsemedarbeidere har vaksinert seg mot vanlig influensa og svineinfluensa, ellers kan de få sparken.»

Hvorfor er det viktig at helsepersonell må ta den. Tror du virkelig at staten prøver, med fullt overlegg, å ta livet av flest mulig av de???

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Selv om jeg heller ikke ser for meg at vaksinen er noe bevisst forsøk på massemord, syns jeg ikke argumentet ditt over holder.

La oss si at denne teorien likevel er riktig. Hvor vanskelig ville det være å gi helsepersonellet en type ufarlig vaksine og andre mennesker den dødelige typen? Selv jeg kunne klare å holde styr på to typer ampuller!

De er nødt til å si at helsepersonell skal vaksineres først, ellers ville folk begynne å lure. Det blir alltid gjort slik.

Hans Gaarder
Forfatter
Svar til  vegar
14 år siden

Tja, svarte jeg ikke ? De nivåer av New York’s helsemyndigheter har vel neppe full informasjon de heller. Årsaken til kravet om vaksinering av helsepersonell er en enkel forestilling om at helsepersonell ikke skal smitte andre.

Jeg ser det som at New York’s helsemyndigheter og Helsedirektoratet i Norge befinner seg i startgropa samtidig:

Hvem av dem vil først blåse i fløyta og stanse all H1N1-vaksinering ?

Om så ikke skjer – det må jo antas at det finnes velinformerte mennesker også her og der som vil andre mennesker vel – så ta høyde for at det skyldes at de ikke får lov av «sine overordnede».

Tro ikke at «Staten/delstaten» er høyeste makt-hierarki i USA. Det finnes en rekke nivåer selv over presidenten i USA. En oversikt over Obama’s overordnede finnes her: http://www.vaticanassassins.org/?p=95

Å se oppover maktelitens onde makt-pyramide er som å se oppover et tårn som er så høyt at toppen av tårnet forsvinner i en tåke. Den Sorte Paven har utvilsomt mye makt, no doubt about that, men i de høyerste nivåene av makt-pyramiden begynner det å bli ganske komplekst, for ikke å si ufattelig. Noen kjente makt-menn som er høyt oppe i hierarkiet er George Bush sr., Henry Kissinger og David Rockefeller, som forøvrig alle er under Den Sorte Paven.

Et stikkord for å fatte denne kompleksiteten er å være klar over at størstedelen av verdens maktelite, inkl. de 4 nevnte personer er okkultister, som med en felles betegnelse omtales som satanister. Maktens elite bedriver mao. en interaksjon med «bevisste enheter» som ikke er helt av denne verden, for å si det på den måten, i forhold tll begrepene som inngår i vår felles programmering. Hver og en av disse maktens mennesker er ikke nødvendigvis under noen «ekstern kommando», de forblir mennesker med fri vilje. Det er bare det at de handlingene de velger å utføre på ingen måte tjener våre interesser. Det er derfor viktig at flest mulig nå gjennomskuer dette, slik at menneskeheten nå tar felles skritt for å «få avsatt» denne ondskapens utøvere; «to set humanity free».

Dette er forøvrig noe det ikke vil være mulig å gjøre med vold/materiell makt; det kan bare oppnås på spirituelt vis. Det er som med trollet i eventyret, at om det hugges av et hode så vokser det bare ut et nytt (eller to). Men det finnes andre måter.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  vegar
14 år siden

Kanskje ikke så dumt å ta livet av helsepersonell, hvem skal da ta seg av de andre som blir syke av vaksinen? Et smart trekk for å få fjernet litt folk fra denne kloden, men kanskje de korrupte svina gjorde et feilgrep ved å markedsføre pandemien og vaksinen så til de grader at selv mange «sovende» luktet lunta.

ye
ye
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

vegar. Jeg er helt enig i at du forsøpler her. Lytt til Armin og les relaterte artikler så hefter du ikke andre med å repetere det du kan lese selv. Utifra hva du selv sier, ønsker du at vi skal tenke selv. Kunne ikke vært mer enig :) Kan ikke se at du har bidratt med noe interessant og opplysende hittil. For å være ny her på Nyhetsspeilet, noe du må være som ikke har fått med deg noe om eliten i alle artikler som nevner dette, så bør du vel tenke selv at du må «catche opp» ved å lese før du spammer kommentarfeltene med spørsmål og rakker ned på andre.

Dropp de nedlatende og småsarkastiske utrykkene i dine svar til artikkelforfattere og andre slik som:

«Her var det så mye sprøyt at jeg ikke vet om jeg skal le eller gråte.»
» med litt kritisk tenking…altså tenke SELV»
«Man må bare tenke litt. Altså selv.»
«Det mest skremmende her er at du kalte deg..»
«meeerkelig»
«Synes det er litt søtt å se»
«Vi tar det igjen…saaakte:»

Og så ønsker jeg alle en god, saklig debatt :)

Kjetil S
Skribent
Svar til  vegar
14 år siden

vegar

Ser du har pyntet deg med «jeg-er-mer-logisk-og-rasjonell-og-intelligent-enn-alle-andre» dressen din. Den sitter ikke særlig godt.

Om du hadde tatt deg bryet med å LESE artiklene her, virkelig lytte til det som blir fortalt, istedet for å prøve å plukke fra hverandre alle argument, alle påstander og alle synsvinkler som ikke passer inn i boksen din, ville du kanskje lært noe. Ta lærdom av Vandalf, som i et annet innlegg sier han har lært mye her.

Poenget med denne nettsiden er å stimulere folk til å tenke utenfor boksen, og debattere sine tanker på en åpen og fri måte. Kanskje er 70% (for å ta et tall) av alle påstander uten hold i. I så fall er 30% hold i!! Men hvilke 30%? Ja, hvem vet? Det er opp til deg selv å finne ut. Og du finner det ikke ut ved å angripe andre for sine meninger/påstander. Du finner det ut ved selv å undersøke og så danne deg en mening ETTER at du har undersøkt. Ikke før.

Om dette blir for vanskelig for deg (altså: det er jo ingen som forer deg med ferdigtygde meninger!!) så anbefaler jeg deg å finne deg et forum der dine illusjoner blir vedlikeholdt. Men om du virkelig ønsker å «expand your mind» er dette riktig sted å begynne. Dette velger du selv.

Nammm
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Lurer egentlig på om det er den reelle vaksinen som blir gitt til helsepersonell. Man trenger jo at de er friske, for å hjelpe dem som blir syke av vaksinen. Men på den annen side, kan jo fullt kaos føre frem til martial law, og det hadde jo vært et skritt i riktig retning for mange.

Man kan jo også se det slik at om ikke helsepersonell vaksinerer seg, kan de bli vanskeligere å få andre til å gjøre det. Siden mange ser på leger, sykepleierer osv, som autoriteter som sitter med fasiten om helsespørmål.

Tror mange i disse tider helst ikke vil ta innover seg noe som helst. Se bare her:http://altnett.ning.com/forum/topics/people-want-to-think-they-grow

376 kommentarer på 2 dager. Verden er sannelig et skummelt sted.

erms
erms
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Ett argument kan jo være at helsepersonellet er tilpasset en større befolkning. Hvis befolkningen blir redusert, blir jo behovet for helsepersonell også mindre. Det kan også tenkes at flere dør pga av manglende helsepersonell, gjelder alle sykdommer, da ville jo totaleffekten bli større.

diadema
diadema
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
13 år siden

Jeg har nettopp fått svineinfluensavaksinen fordi legen mener jeg er i »risikogruppen».Etter et kort søk på nettet havnet jeg her på Nyhetsspeilet og finner en masse informasjon jeg ikke har sett før.

Her står det om dyrets merke og nano-chips i forbindelse med vaksinen,dessuten er den/kan være dødelig..!

Dette skremmer meg!
‘Jeg gjorde bare som jeg ble anbefalt’,men hva har jeg egentlig fått i denne sprøyta?
Har jeg mistet muligheten til å besteme over mitt eget liv,egen vilje?
Er jeg dødsdømt,trenger jeg gå å vente på å bli syk..?
Går jeg nå rundt med en chip under huden uten å vite det/ha valgt det selv?

Jeg tror på Gud som har gitt oss fri vilje mm.
Takk for interessante innlegg,Gaarder,og evt.svar..

Hilsen ei litt frustrert og skremt dame…

Rasjonell
Rasjonell
Abonnent
Svar til  diadema
13 år siden

DU kan ta det helt med ro, jeg ville ikke tatt mye av det som står her for god fisk. SOm de også påstår: tenk selv.

Her ser dere hva all denne vaksinemostands-dumhetene fører til

vegar
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Hvem er eliten? Og hvor mange er de?

ArneLo
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Kanskje du burde gjøre en lite innsats for å informere deg selv litt. Ikke forvent å få alt på sølvfat. Du har en del å lære og lese. Kom tilbake når du er litt mer oppdatert. Det siste spørsmålet ditt viser at du er passe kunnskapsløs.

Men et lite tips: Eliten er nok en mer eller mindre løs sammensettning av det som kalles psykopater. Menneskelignende vesner uten samvittighet. Her er et godt utgangspunkt for litt mer info: Political Ponerology

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  vegar
14 år siden

«yawns» Hvor gammel er du mann? For å være ærlig så tror jeg du kaster bort din egen tid og mange andres verdifulle tid. Jeg har lagt merke til deg over alle trådene i det siste og du bidrar kun til å forsøple debatten, ta og les litt for din egen skyld, om du GENUINT er opptatt av å vite hva som skjer her, og ikke bare spre galle og blære.

Les de anbefalte artikklene helt neders på siden.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Du kaster bort tida her, eller er du «betalt» for å latterliggjøre alle som er «våkne». Du kan bare gå tilbake til den sovende matrix-programmerte verden, tjene penger og kjøpe alt uten mål og grunn!

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Jeg forsøpler INGENTING. Jeg SPØR. Og jeg kommenterer usannsynligheter.

Og ja, jeg spør retorisk. Slå det opp.

Armin; jeg er eldre enn det du noen gang blir (hvis man tror på at verden går under om 3 år ;))

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Kina har allerede startet sitt masse-vaksinasjonsprogram hørt jeg på Radio China International’s kortbølgesending i går (Jeg er »radiot» og »kortbølgespasmtast»). Selvfølgelig gikk vaksineringen »uten problemer» og »ingen var blitt meld syke» etterpå.
Det er trist å fremdeles måtte høre slik propaganda, når dets budbringere selv vet at det ikke er sant, og de vet så inderlig godt at folk ikke tror dem.

Nammm
Abonnent
14 år siden

Jeg er helsepersonell, og lurer på hva de vil gjøre når jeg takker pent nei?

Her i huset har vi allerede hatt årets influensa. Hva nå det var…Vi var ikke noe særlig syke, men etter skrivet fra skolen, skulle man regne det som svineinfluensa om man hadde minst 2 av 5 symptomer: Vond hals, hoste, kvalme, hodeverk og feber over 38 grader.

Nammm
Abonnent
Svar til  Nammm
13 år siden

På’an igjen med influensa. Samme symptom som sist.
Nabojenta ble vaksinert i går. Hun er i risikogruppen, og fikk høy feber bare timer etter vaksinasjon og ble sendt på sykehuset. Håper det går bra.
Lurer på hvor mange som egentlig har svineinfluensa på landsbasis. Kan det være mulig at det bare er influensa.? Virker ikke som om det er noen dødsfall av vanlig influensa i år. Skal se det har vært en nedgang når vi kommer til våren…
Hven tester kreftpasienter i livets siste fase som ligger på sykehus og er gitt opp all behandling? Det sies at det er et overtall slike som er føyet til statistikken av dødsfall. Hva er det norske myndigheter gjør ulikt sine skandinaviske kolleger for å få det til slik at vi i Norge har flere dødsfall? Jeg bare lurer? Har de andre kriterier?

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  Nammm
13 år siden

Nå har vi jo hørt en stund at blir man syk nå, så er det nesten helt sikkert svineinfluensa, siden det er det eneste som går nå.

Men det er visst ikke så sikkert likevel:
http://www.dagensmedisin.no/nyheter/2009/10/29/for-mange-er-hjemme/index.xml

Bare rot. Trodde jeg hadde hatt svinesjuken nå siste uka, men nå vet jeg ikke lenger. Hvordan kan helsemyndighetene anslå sikkert hvor mange som har svinesjuken når de ikke engang er enige om hvor mange forskjellige virus som er på ferde nå?

Nammm
Abonnent
Svar til  Wunjo
13 år siden

Og en annen ting. Hvordan vet de at vaksinen virker? Visste de at alle i forsøksgruppen hadde kommet til å få svineinfluensa, og etter at de var vaksinert var de like friske som resten? Derfor virker det?
Syns her er mange ubesvarte spørsmål.
Var det i Brasil tallet på infuensasmittede hadde gått ned med 97% uten vaksine?
Jeg er sikker på at det kommer til å bli underrapportert om personer med vaksine får sv. influensa. Kanskje kaller de det vanlig sesonginfluensa da.

Uansett hadde vi ikke hadd noen pandemi nå, om ikke WHO hadde forandret på kriteriene i april/mai. Vi hadde ikke merket det engang. Bare såvidt vi merker det nå. Tror heller ikke media hadde merket det.

ArneLo
Abonnent
14 år siden

Og nå kan vi chippe oss slik at vi er enda sikrere mot å dø av influensa:

VeriChip shares jump after H1N1 patent license win
«Shares of VeriChip Corp (CHIP.O) tripled after the company said it had been granted an exclusive license to two patents, which will help it to develop implantable virus detection systems in humans.»

Lurer på hva slags andre funksjoner de har tenkt å putte inn i chipen?

Forsker
Forsker
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Først kommer vi til å se massiv pavloviansk tilvenning i form av tv-serier, barne-tv, sci-fi (ooops, der har de startet for lenge siden) filmer med helter som har implantater som kan gjøre fantastiske og kule ting.

De vil inneholde et ekstra minne for hjernen, slik at du feks kan lære deg språk på 1 sekund, alle fag og normal skolegang vil opphøre da dette ikke lenger er nødvendig. Du vil sikkert få med alle de vanlige trojanske hestene fra overvåkerne også. De har planer om å sette opp sentralenheter slik at man kan høre hverandre med mentalkommunikasjon, altså høre tankene til de rundt deg slik at du hører hvisking fra andre hele tiden. Når tilstrekkelig antall mennesker er chippet trenger de sikkert bare sette på et signal som fjerner all mulighet for individuell og fri tankegang, siden de slett ikke er spesielt glad i individer langt nede i slaveklassen på toppene.

J.Johansen
Forfatter
14 år siden

Helsepersonell, barn, unge, gamle – spiller ingen rolle – så lenge åndens inntog i denne miserable verden forhindres. De vil lukke ute denne Ånd for ALLE, som de selv har lukket seg selv ute fra den for eons siden. Jfr. Steiner nedenfor.

‘The mysterious deaths of top microbiologists’
http://whatreallyhappened.com/WRHARTICLES/deadbiologists.html
«Fears that a mass pandemic was being readied as a biological attack have rumbled on in the conspiracy community ever since 9/11. Investigators point to the highly unusual number of deaths of top microbiologists to suggest that people with knowledge of the program are being eliminated.»
Watson, PrisonPlanet.com

Svineinnfluansa vaksine er bio-våpen brukt for eugenics, eller for å forhindre åndsrevolusjonen som kommer med alle indigo-barn som fødes inn i verden i horder i disse tider, og i alle dem som våkner for tiden.

«Man will discover a vaccine that could, from early life, via the body, destroy the tendency to spirituality. In the future we will use a poorly balanced product, which they could very well manufacture, that will prevent spiritual ‘folly’ – in the material sense, of course.»
-Rudolph Steiner, 27 October 1917

‘from early life’ – her er grunnen til at barn og unge skal ha den først…..for å hindre åndsevolusjonen – og hindre kontakt med de åndelige sfærer for veiledning, trygghet og G-d. Denne verdens 1ste bud; Du skal ikke ha andre guder enn oss; dine ‘Corporate Masters’.

«I wonder what would happen if they could somehow block the flow of DMT to the pineal gland with the vaccines. Theoretically, wouldn’t this cut off the natural connection to the spirit world and the human soul?»

Here we go, dette er kampen mot ’12 For vår kamp er ikke mot kjøtt og blod, men mot makter og åndskrefter, mot verdens herskere i dette mørket, mot ondskapens åndehær i himmelrommet.’ (Efeserne 6.12).

– Som vil holde mennesker fanget i sin 3D virkelighet.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Hva slags «nyhet» er dette? Dette var jo lenge forventet av oss her på speilet… :) Man trenger ikke å bevise alt for å vise hva makt-eliten driver med. Noen ting er alltid selvbeviste…

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Vi bør formidle informasjon på samme måte politikere gjør. Det er den eneste måten den sovende befolkningen forstår. Vi må altså ned på et dumt nivå, vi må alltid huske på average joe, som kansje ikke vet like mye som oss.

Håper alle som deltar aktivt her i kommentarfeltene, dere som faktisk vet ganske mye mer enn andre, om dere kunne blitt informasjonskrigere på andre forumer og nettsteder, med den kunnskapen mange av dere har, vil vi ikke sende utrente krigere ut i debatter. Jeg vet Smurfen prøver engang iblandt på Dagbladet.no og han gjør det med glans :)

Det er utrolig mange som har sendt oss mail, hvor de takker for at vi har vekket dem etter en måned eller 2 på nyhetsspeilet. Dette er personer som hadde null insikt i hva som skjer i verden bortsett fra hva VG skriver.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Endelig har også gode gamle kjære «VG» tatt opp chemtrails og kunstig vær-modifikasjons temaet:
http://www.dagbladet.no/2009/09/23/magasinet/klimaendringer/vitenskap/forskning/verdensrommet/8254709/

Vi får se «hvor» lenge dette varer :)

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
14 år siden

International Units, hvor mye er det?
Jeg så intervjuet med Russell Blaylock (http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2009/09/19/The-Truth-about-the-Flu-Shot.aspx) og han sier at vi kan ta 5000 international units per dag med vitamin D3. Noen her som vet hvor mange mcg det går på en ui eller omvendt?

Kjetil S
Skribent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden

Skaff deg sølvvann eller MMS, så er du trygg mot denne såkalte influensaen, med mindre du blir vaksinert da så klart. Da blir ting noe mer usikkert…

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  Kjetil S
14 år siden

Takk, jeg er allerede en veldig fornøyd bruker av MMS. Men jeg ønsker jo allikevel å vite dette med iu og mcg da jeg har venner, familie og bekjente som synes både MMS og virkeligheten er for rare til å være sanne ;)

zero
zero
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden

se på http://www.vitamind3.no flytende d3

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden
ArneLo
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden

IU varierer fra substans til substans. 1 IU av vitamin D er 0.025 mg(μg). 1 IU vitamin C er 50 mg. 5000 IU Vit D er det Blaylock anbefaler for barn. 10 000 IU (250mg) for voksne. Hvis du har tatt vaksinen så anbefaler han 20 000 IU i en uke først.

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

Takk takk til dere alle :)

Blir endel tabletter det da, i norge får vi 10mcg pr tablett hehehe
( i alle fall på de jeg har sett til nå)

zero
zero
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden

http://www.vitamind3.no inneholder 1 sprayflaske 96000 IU til kr 200,- ett tips, så slipper du og kjøpe paller med piller. he he

ArneLo
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden

Jepp det blir en piller. :-) Anbefaler mye sol. Det er gratis.

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
Svar til  LeaveTheIllusion
14 år siden

Ja, både spray og sol er et mye bedre alternativ her enn 25 piller om dagen hehe…

Selv om noen og kanskje enhver av oss bruker MMS og sølvvann, så synes jeg det er smart og vite hva vi kan anbefale av både forebygging og demping av ettervirkninger etter eventuelt skudd, for våre nære og kjære og forbipassernde også :)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Dagbladet, arifkarim! VG har ikke kommet så langt ennå!

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Takk, overså litt….

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Avdød kvinne fikk Tamiflu-resept for tre dager siden;

http://www.vg.no/helse/svineinfluensa/artikkel.php?artid=573668

Jeg tror ikke Tamiflu er en vaksine, men et legemiddel for å lette influensaplagene, men uansett… dødelig gift kan dette legemiddelet også være! Jeg skal i hvert fall ikke ha vaksine, Tamiflu eller noe annet som kommer fra «Big Pharma» for innenfor naturmidler finner man bedre løsninger. Bare så synd at man må være helsekostsmugler når man bor i Norge.

ArneLo
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Tamiflu er med på å sikre inntektene til elitepsykopat Rumsfeldt;

Flying Pigs, Tamiflu and Factory Farms
«Prior to coming to Washington in January 2001, Rumsfeld had been chairman of a California pharmaceutical company, Gilead Sciences. Gilead Sciences held exclusive world patent rights to Tamiflu, a drug it had developed and whose world marketing rights were sold to the Swiss pharma giant, Roche. Rumsfeld was reportedly the largest stock holder in Gilead which got 10% of every Tamiflu dose Roche sold. »

Tamiflu causes sickness and nightmares in children, study finds
«More than half of children taking the swine flu drug Tamiflu experience side-effects such as nausea and nightmares, research suggests»

Tamiflu Study in Japan Yields Few Answers
«Japan is investigating whether there is any link between Tamiflu, made by Roche Holding AG, and neuropsychiatric problems after more than 100 people, mostly young people, exhibited erratic behaviors after taking the drug, such as jumping from buildings. «

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Her fant jeg det, Tamiflu er ikke en erstatning for vaksine, så snart skal de pøse ut begge deler så er de sikre på å få fullført sine skumle hensikter!

http://www.legemiddelsiden.no/default.aspx?PageID=179&IOID=4119

Preparatkort for Tamiflu «Roche»

Indikasjoner:
Behandling av influensa
Hos pasienter, ett år gamle og eldre som har typiske symptomer på influensa, når influensa er påvist i omgivelsene. Effekt er påvist når behandlingen initieres innen to dager etter symptomdebut. Denne indikasjonen er basert på studier med naturlig forekommende influensa der den dominerende infeksjonen var influensa A (se pkt. 5.1).

Forebygging av influensa
– Forebygging etter smitteeksponering hos personer ett år eller eldre som har vært i kontakt med et klinisk diagnostisert influensatilfelle når influensa er påvist i omgivelsene.
– Nøvendigheten av bruk av Tamiflu til forebygging av influensa bestemmes i hvert enkelt tilfelle etter forholdene og omgivelsenes behov for beskyttelse. I helt spesielle situasjoner (f. eks. ved uoverenstemmelse mellom den sirkulerende- og vaksine-virusstammen og ved en pandemi-situasjon) kan sesong-forebygging overveies hos personer ett år eller eldre.
Tamiflu er ingen erstatning for influensavaksine.
Bruk av antivirale midler til behandling og forebygging av influensa bør bestemmes på bakgrunn av offisielle retningslinjer. Beslutninger med hensyn til bruk av antivirale midler for behandling og forebygging, bør ta hensyn til det som er kjent vedrørende egenskapene til de sirkulerende influensavirus og sykdommens påvirkning i ulike geografiske områder og pasientpopulasjoner.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

Det hagler nå med advarsler mot de langt kommede planene om massevaksinering og motstanden ser ut til å øke også i Europa.

Franske lærere gjør nå opprør mot at deres klasserom skal gjøres om til saler for massevaksinering.

Dette begrunnes både med at det er altfor stor usikkerhet knyttet til virkninger og bivirkninger av vaksinen, og fordi det dessuten vil virke forstyrrende inn på gjennomføringen av undervisningen:

French teachers’ union launches attack against government «pandemic» school plans

A branch of a major French teacher’s union, which is estimated to have as many as 800,000 members, has launched a scathing attack on the French education ministry’s plans to deal with the swine flu «pandemic» in schools, specifically to deploy pandemic vaccination teams to give children in schools the untested «swine flu» jab and also close schools arbitrarily, disrupting the eduction system.

Se: http://theflucase.com/index.php?option=com_content&view=article&id=656%3Afrench-teachers-union-launches-attack-against-government-qpandemicq-school-plans&catid=1%3Alatest-news&Itemid=64〈=en

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Radio China International Innrømmer idag at det er 14 alvorlige tilfeller p.g.a. vaksinen så langt,og at »myndighetene undersøker saken» (ja sikkert. hmmm). Det er 14 for mye uansett…
Ganger man med 100 så tror jeg vi nærmer oss sannheten.

Hemp
Hemp
Abonnent
14 år siden

Nehei… dette tror jeg ikke noe på!
Meget mulig at vaksinen ikke er kvalitetssikret nok og sikkert overflødig på friske mennesker.
Det er ikke greit at formasøytisk industri tjener kvalmt masse penger og at det er spredd unødig frykt i befolkningen.
Masse ressurser brukes til å forberede oss på ”pandemien” mens hele greia sansynligvis er hypet opp.

Men derfra til å påstå at vaksinen er laget for å drepe oss… !!!

TØV!

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Hemp
14 år siden

Vaksinen inneholder kvikksølv så hjernedød kan du ende opp som;

http://www.youtube.com/watch?v=VImCpWzXJ_w

ArneLo
Abonnent
Svar til  Hemp
14 år siden

Fortell…. Hva er det, bortsett fra din egen ønsketenkning, som viser at dette bare er tøv? Kilder?

Hemp
Hemp
Abonnent
14 år siden

Fordi denne konspirasjonsteorien overgår alle konspirasjonsteorier…

Synes det er ok innimellom… å lytte til min egen fornuft. Flere burde gjøre det… og gjerne oftere…

Har ingen kilder på at min fornuft er sunn, men jeg føler meg ganske bra…

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Hemp
14 år siden

Langt mer alvorlige saker

WHOs samarbeid med disse vaksine-gigantene er langt mer graverende enn de beskrevet over. I februar 2009 ble det avslørt en stor kriminell handling som pr. dags dato ennå er under etterforskning. De store massemedienes nærmest totale stillhet rundt saken bør gjøre alle og enhver skremt over hvor stor denne konspirasjonen er. Her er saken:

Vinteren 2008/2009 sendte en av verdens største vaksine-produsenter, Baxter, ut en H3N2-influensa-vaksine til 16 laboratorier i 4 forskjellige land (Tsjekkia, Slovenia, Østerrike og Tyskland). Et av disse 16 laboratoriene foretok seg noe ekstraordinært; de testet ut vaksinen før videreformidling til diverse helseinstitusjoner o.l. – og testene endte opp med sjokkerende resultater!

Vaksinen ble testet ut på ildere som alle sammen endte opp død! H3N2-vaksiner skal overhode ikke forårsake dødsfall hos ildere, så de tsjekkiske helsearbeiderne var rimelig sjokkert over resultatet. Videre tester av vaksinen viste at den inneholdt levende H5N1-virus, såkalt fuglevirus. Dette fugleviruset ble beregnet til å ha en dødelighets-rate på 63 % hos mennesker! Baxter hadde med andre ord sendt ut en dødsvaksine til innbyggerne i 4 forskjellige land!

Oppdagelsen i Tsjekkia førte til noen dagers oppslag i landets medier. Det førte også til en test av alle vaksinene i dette partiet fra Baxter. Testene var like sjokkerende i de andre landene. Hele partiet på 72 kilo vaksiner var intet annet enn dødsvaksiner som ved en tilfeldighet ikke ble servert et stort antall mennesker! Saken er fremdeles under etterforskning i alle fire landene.

WHO har vært svært sparsommelig med opplysninger rundt Baxters nære massedrap, men en talskvinne for WHO, Roberta Andraghetti, uttalte at de ville drive en tett oppfølging av den forestående etterforskningen. Baxter har om mulig vært enda mer tyst. Christopher Bona, talsmann for vaksine-giganten, måtte medgi at de hadde sendt rundt H3N2-vaksiner med levende H5N1-virus i, men at dette skyldtes en rekke uheldige omstendigheter. En kombinasjon av prosessfeil, tekniske feil og menneskelige feil fortalte Bona, uten at han ønsket å utdype forklaringen.

Spesielt 3 graverende ting rundt denne saken bør få søkelyset over seg:

1. Baxter er forpliktet til å følge forholdsreglene i ”Biosafety Level 3”

Dette er svært strenge regler med en mengde sikkerhetsrutiner. Man skal avvike temmelig alvorlig fra disse rutinene for å klare å mikse H5N1-virus med H3N2-virus når man produserer en vaksine. For ikke å snakke om levende H5N1-virus! Å masseprodusere en slik vaksine er en komplett umulighet under BSL 3. Enten så har man rutiner hos Baxter som ligner mer på et gresk gatekjøkken, eller så har firmaet en helt annen agenda enn den man gir uttrykk for. Uansett burde denne hendelsen fått dramatiske konsekvenser for firmaet. De kunne faktisk startet en verdensomspennende pandemi. H5N1-virus (fuglevirus) er et svært farlig virus, men det er lite luftbåren – altså smittefaren er liten. H3N2-virus (såkalt sesong-influensa) smitter lett. En miks av disse virusene ville fått katastrofale følger. Ved å gi et stort antall mennesker i 4 forskjellige land en sprøyte med levende fuglevirus ville man uansett stått bak et massedrap. Over 60 % av dem ville sannsynligvis dødd, for ikke å snakke om mulighetene for en alvorlig pandemi.

2. I slutten av april slapp WHO nyheten om hvilke 4 vaksineprodusenter som får masseprodusere H1N1-vaksinen. Baxter var en av dem!

Hvor var de store presseoppslagene da dette ble kjent? Er verden blitt en åpen anstalt for kriminelt uvitende idioter? Her har vi altså en vaksineprodusent som sender rundt et stort parti med dødsvaksiner – og som bare noen måneder senere får oppdraget med å være en av 4 produsenter av tidenes desidert største vaksineparti! Når skal folk våkne og forstå de faktiske sannhetene som stirrer dem rett i fjeset? WHO er del av et kriminelt nettverk! De har definitivt ikke befolkningens helse som et viktig punkt på agendaen. Spørsmålet er heller om de har et punkt på folks helse. Ja, for hvilken helseorganisasjon gir et firma som er under etterforskning for å ha sendt rundt dødsvaksiner i oppdrag å lage et usannsynlig stort parti med vaksiner?! Hva er egentlig WHO? Giftsentralen? Og hvor er massemediene? Har de satt alle ressurser inn mot å dekke viktigere ting som f.eks. livet til Jan Thomas?

3. Hvor er det blitt av de 72 kiloene med dødsvaksiner?

Mesteparten har utrolig nok Baxter fått tilbake! Dette innrømmet Østerrikes helseminister, Alois Stöger, i en utspørring i det østerrikske parlamentet i juli. To måneder tidligere, i mai 2009, fortalte samme mann, Alois Stöger, at alle de 72 kiloene livsfarlige vaksiner var blitt tilintetgjort!

Alois Stöger er også mannen som i mai misledet det østerrikske folk ved å påstå at Baxters utsendelse av livsfarlige vaksiner kun var en harmløs overtredelse av veterinærloven!! Og denne mannen er Østerrikes helseminister! Han er pålagt etter loven å forfølge denne saken som en grov overtredelse av biosikkerhetsforskriftene! Det er ikke en gang vits i å spørre hvem sin agenda de høyeste politiske lederne sørger for å ivareta…

Vel der har du fakta Hemp ;)
Når det er snakk om enorme pengebeløp så er ikke et menneskeliv mye verd.
Du har nok rett i at det ikke er en dødssprøyte, det går måneder og år med alvolige lidelser får en til slutt dør..
Bare sånne grupper som indianer og sånne ting som får dødsdom med en gang så dem får utvinna oljesanden i større tempo…
Er bare samme gamle greia med penger og makt.
Folk dreper hverandre for en hundrings eller mobiltelefon, hva gjør man ikke for tusenvis av milliarder.
Hva skjer når milliarder med vaksineskader må ha enorme mengder medisiner for og klare hverdagen.
Hvem tror du den kjøper medisinene sine fra og hvem tener astronomiske beløp på det ??
Bare den ene delen som heter squalene i Vaksinen gir deg sånne bivirkninger..
kronisk tretthet, kronisk hodepine, kronisk diaré, magesår, krampeanfall, MS, leddgikt, hukommelsestap, fibromyalgi og en lang rekke andre lidelser.
Squalene er en naturlig forekommende olje som finnes i menneskekroppens nervesystem og hjerne.
Problemet med squalene er ikke selve stoffet, men hvordan denne oljen kommer inn i kroppen. Du kan ta det til deg via munnen (f.eks. Shark Liver Oil) eller du kan absorbere det via huden (fuktighetskrem); dette vil ikke kroppen reagere negativt på. Problemet oppstår når man injiserer squalene forbi kroppens forsvarsverk. Da ser immunforsvaret på squalene som en inntrenger. Resultatet blir at det dannes antistoffer mot squalene. Immunforsvaret går til angrep mot oljen, og det klarer da ikke å skille mellom det injiserte squalenet og kroppens eget squalene. Immunforsvaret starter en kamp mot kroppens eget nevrologiske system
Golfkrig syndromet kalles det for ;)

Nammm
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Alle autoimmune sykdommer, er også en følge av at kroppen angriper sitt eget vev etter squaleene injeksjon.

Kjempeflott artikkel Smurf!!!

ArneLo
Abonnent
Svar til  Hemp
14 år siden

For meg ser ikke din sunne fornuft ut til å være noe annet enn ønsketenkning basert på et snevert, ignorant og uinformert perspektiv på den globale situasjonen.

Det gleder meg at du har det bra, men spar kommentarfeltene her for dine samtaler med din fornuft. Det er bare støy……..

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  ArneLo
14 år siden

ArneLo;

Er man ingorant og uinformert dersom man ikke deler ditt verdenssyn?

Ellers synes jeg folk bør få skrive det de har på hjertet uten at man skal forsøke å diktere hvem som får si hva her inne… Jeg antar speilets lesere setter ytringsfrheten høyt (selv om det noen ganger kan virke som det stikk motstte)…

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Jeg tror at Nyhetsspeilets lesere kommer hit for å kunne få den info som de ikke får andre steder, alt som ties ihel og nektes nevnt andre steder.
Tror at de verdsetter at noen har slik info og guts nok til å komme med det, på tross av den riskiko det innebærer. Jeg tror at ikke at leserne liker å se på at de som forsøker å få slik info ut, stadig utsettes for angrep, latterliggjøring og hets, for det er alltid et spørsmål om hvor mye dritt en person orker å ta, før han/hun finner hyggeligere ting å bruke sin tid på.. og det vet også de som gjør dette.. At folk har forskjellige meninger er bare fruktbart, jeg liker at mine venner har helt forskjellige meninger/tro, men respekt for andre mennesker og deres syn, hører med. Noen her mangler det.
Man bør kunne mene hva man vil, si hva man vil, men ikke hetse/latterliggjøre andre mennesker offentlig, det er trakassering.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Vandalf
14 år siden

Singoalla;

Jeg er helt enig med deg i at hetsing og latterliggjøring ikke skal finne sted i debatter. Og jeg håper du er enig med meg i at det går begge veier. Så må vi alle av og til kunne tåle litt ironi og sarkasme uten at vi skal gå i kjelleren av den grunn. Jeg har fått mange «ondsinnede» tilbakemeldinger som du kanskje ville kalt de, uten at jeg tar meg veldig nær av det. Ytringsfriheten er ikke alltid like behagelig å forholde seg til, men jeg verdsetter den så høyt at jeg må finne meg i å få en og annen på tygga (spesielt siden jeg er så direkte som jeg er når jeg fremfører mine egne meninger)

Jeg synes også du med flere heller burde føre debatt med skeptikerne, fremfor å spille ut hetsekortet. Dersom du vil se virkelig hetsing, så ta deg en tur innom dagbladet.no eller andre fora. Her er det regelrett mobbing av meningsmotstandere. Derfor finner jeg speilet som et MYE bedre forum å føre debatt i, for her har man i det minste alminnelig folkeskikk (stort sett)

Jeg ser også et mønster her som du kanskje ikke har sett og som du med flere burde ta til etterretning;

De fleste skeptikerne som kommer innom speilet (og som blir værende) kommer ofte inn med brask og bram og herjer på; Forlanger kilder, beviser, avfeier det meste som «gal manns ralling), paranoia og det som verre er. Jeg var vel gjerne slik i mine første innlegg jeg også (setter fortsatt pris på kilder, naturligvis, men slik er jeg nå engang skrudd sammen;o) )

Men, og det er viktig! Etterhvert så modereres språkbruken (skepsisen og de kritiske spørsmålene er der fremdeles, i større eller mindre grad), og skeptikerne blir en naturlig del av debattene (noe jeg tror er positivt i lengden). Selv har jeg endret syn på mange tidligere illusjoner og har fått helt andre briller på når jeg prosesserer informasjon, noe jeg neppe ville dersom jeg ikke hatt fått brynt meg på til tider helt utrolige hypoteser som ved nærmere undersøkelser ofte viser seg å være noe i, og som virkelig har utfordret mitt verdensbilde…

Så mener jeg også vi bør kalle en spade for en spade; Det er forskjell på uenighet og hetsing, er det ikke?

Jeg respekterer deg akkurat like mye som jeg respekterer resten av debattantene, men respekt er ikke det samme som enighet i ett og alt.

Jeg har til og med gitt deg applaus for glimrende analyser av pavmaktens kupp av Jesu lære, og dersom jeg var ute etter å ta deg, hvorfor i all verden skulle jeg gidde å gi deg positiv feedback?

Jeg har et inderlig ønske og det er at neste gang du får et kritisk spørsmål fra meg, så ta det for det det er og ikke trekk feilaktige konklusjoner om min agenda.

Jeg tror det er flere av de som kalles skeptikere som finner dette frustrerende, og da faller man lett for fristelsen til å være både spydig og usaklig (noe som selvsagt ikke er bra), men vi er mennesker vi også må vite.

Selv håper jeg du gjør et forsøk i hvertfall, så vil du se at ny kunnskap oppstår når debattene dreier seg om sak og ikke om hvem som forfølger hvem. Jeg har masse å lære av deg, og jeg tror også jeg sitter på kunnskap, idéer og innsikt som både du og andre har interesse av å lese, selv om vi ikke må være enige i alt hele tiden.

smurfen
Redaksjonen
14 år siden

Ble nesten rørt til tårer i dag da jeg så den flotte NWO talen fra Obama til FNs sikkerhetsråd… snufs…
Barack Obama lover en ny tidsalder, En ny æra med internasjonalt samarbeid, og ber vedens ledere følge ham.
En Ny Global økonomi.
Et nytt sterkt og handlekraftigt FN.
Bare synd Gadaffi ødla litt av stemningen med sin 1 1/2 times utskjelling av FN med masse «konspirasjonteorier og han kritiserte også organisasjonen fordi de har mislykkes i å forhindre omkring 65 kriger siden FN ble grunnlagt i 1945
Det ødla litt på stemningen med dem uforklarlige værfenomena i Sydney.
Sydney ble dekket av sand og transporten forsinket. Parallelt med støvstormen kom jordskjelv, gigantiske hagl og til og med en tornado.
Tullinger som Gadaffi og lignende ville sikker sagt dem var fremkalla av HAARP ;)

Swarm intelligence (SI) is a type of artificial intelligence based on the collective behavior of decentralized, self-organized systems. The expression was introduced by Gerardo Beni and Jing Wang in 1989, in the context of cellular robotic systems.[1]

SI systems are typically made up of a population of simple agents or boids interacting locally with one another and with their environment. The agents follow very simple rules, and although there is no centralized control structure dictating how individual agents should behave, local, and to a certain degree random, interactions between such agents lead to the emergence of «intelligent» global behavior, unknown to the individual agents. Natural examples of SI include ant colonies, bird flocking, animal herding, bacterial growth, and fish schooling.

The application of swarm principles to robots is called swarm robotics, while ‘swarm intelligence’ refers to the more general set of algorithms. ‘Swarm prediction’ has been used in the context of forecasting problems.

Nå har ESA i sammarbeid med NASA et merkligt pyramide sattelitt prosjekt som skal opp 1 2010/2011 som Dem kaller Swarm som vistnok skal måle jordens magnetfelt…..
Hmmm…………………
http://www.esa.int/esaLP/ESA3QZJE43D_LPswarm_1.html

Alt Europeisk og amrikansk gull er «borte»
Gullet «forsvinner» over hele jorden og gullyverier er flerdobla seg i siste
Kan Sumererene og Zetaene ha rett ??
Ifølge sumeriske steintavler så har det skjedd før….

For gudesønnene levde sammen med menneskedøtrene og fikk barn med dem” (1Mos:6,4). Det hebraiske ordet som har blitt oversatt til ”kjemper” er Nefilim, som igjen er en over­settelse av det sumeriske ordet Anunnaki. Både Nefilim og Anunnaki betyr ordrett ”De som har kommet fra Himmelen ned til Jorden”. Siden slutten av 1800-tallet har funn av sumeriske leirtavler vist at Bibelens fortellinger fra Skapelsen (Adam og Eva) og frem til Abraham er sterkt redigerte og forkrøplete versjoner av sumeriske originaler, og at de sumeriske originalene utvetydig forteller om en ET-gruppe som kom til Jorden for å finne gull. De trengte billig arbeidskraft til gruvene, så ifølge leirtavlene skapte de mennesket ”i sitt bilde” ved å genmodifisere eksisterende apemennesker eller protomennesker. Vi formerte oss hurtig, og da de likte ”Jordens døtre” ble jord­kvinnene noen ganger innlemmet i store haremer med avkom som resultat. Ifølge Sitchin forsvant denne ET-gruppen fra Jorden ca. 550 f.Kr., ved avreise og/eller naturlig død. I Gilgamesj-eposet (ca. 2600 f.Kr.) omtales samværet mellom jordmenneskene og disse anunnakiene som verdens mest naturlige ting. Det er akademisk besserwisserei (”vi vet bedre”) som er ansvarlig for at vi ikke tar sumerernes fortellinger bokstavlig, men i stedet tolker deres beskrivelser av anunnakiene som en del av deres mytiske fantasiverden.

:)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

SÅ OBAMA var Anti-Christ allikevel? :)

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

»….. og ber vedens ledere følge ham.»
Ja hadde det nå bare vært veden de var ansvarlige for. Da kunne de ha oppnevnt seg selv til fyrbøtere alle sammen, så kunne vi ha sluppet å ha dem som selvoppnevnte verdensledere – en oppgave de er allt for umodne til å ta på seg. De oppfører seg som små bortskjemte drittunger, som ikke har folkeskikk og skjønner forskjell på »mitt og ditt».
Sorry, jeg kunne ikke la være å kværulere med skriveleifen din. :P Slapp av, jeg har mange av dem jeg også.

daniel
daniel
Abonnent
Svar til  smurfen
14 år siden

Hmmm det passer jo perfekt til de grå lynene sett på kolbotten og lørenskog her om dagen.
De samkjørte alle harrp anleggene i verden og foråsaket uvær :-)

Vemmelig
Vemmelig
Abonnent
14 år siden

And so it begins…
Belgium Suspends Democracy and-Civil Rights over Swine Flu Pandemic.

http://www.sott.net/articles/show/193705-Belgium-Suspends-Democracy-and-Civil-Rights-over-Swine-Flu-Pandemic

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Vemmelig
14 år siden

HALLELUJA!
Muslimske ledere (Qadafi og Nejat) kommer nå offentlig ut med sannheten om sionistiske eliten, rett inn i deres egen propaganda basen, FN, mens elite-puppet ledere forsvinner fra salen:
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/midtosten/artikkel.php?artid=580260
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=590245
http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=577252

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Jeg har alltid hatt en viss sans for Oberst Gadaffi, ikke bare fordi han bor i telt og omgir seg med utelukkende kvinnelige livvakter.

Gadaffi virker selvstendig og egenrådig (noe diktatorer gjerne er), og er mao. neppe en puppet for verdens zionist-elite, noe flere andre ledere i Midt-Østen dessverre er blitt.

Jeg heller også mer og mer i retning av at Iran’s president Ahmadinajad er en «good guy», og ikke bare en klovn som er utplassert som fugleskremsel av the invisible puppet masters som elsker å fremføre dukketeater som publikum tror er konflikt, men som bare er en velkjent og akk så vellykket metode for å få folk til å godta forandringer som de ellers ikke ville akseptert.

Så hvis to av verdens ledere som slår i bordet i protest mot FNs og den vestlige verdens pågående svikefulle aktiviteter mot menneskeheten representerer muslimske land så vil jeg ikke ha motforestillinger mot å stille meg bak dem for å forlange sannhet, rettferdighet og slutt på zionistisk svik.

Så la oss slutte rekkene; kristne, muslimer, jøder (ikke zionister), kosmologer, kosmopolitter (ikke globalister) og alle andre og vise at spillet er gjennomskuet: Nå lar vi oss ikke lenger lure til å bli spilt ut mot hverandre.

Nå er det oss (og vi er mange) mot den mørke maktelitens djevel-pakk (zionister, Illuminati, MI6, CIA, Vatikanet, Bilderberg, Co300 og Henry Kissinger).

Vi kan jo begynne med å kaste litt lys på dem (Konseptet er nytt for meg, tror jeg kom over det i artikkelen til Lars-Roger Moe) for å se om de skulle få tilbøyelighet til å begynne å vibrere i frekvenser som er så uvante for dem at de kan komme ut av rytmen.

Så får vi se om signalene kan nå helt frem til Norges gamle zionist-gudfar Thorvald Stoltenberg, som et hint om at spillet nå snart er over.

Folkehelseinstituttet, The Rockefeller connection, de hemmelige instruksene fra Bilderberg som smyges inn i norsk politikk i det skjulte, de mangeårige og diskrete telefonene fra zionist-Illuminati til lyttepost Thorvald med spørsmål om hvordan det eller de tiltak eller påfunn vil bli mottatt av publikum i Norge.

Hvis den godeste zionist-Thorvald har forvillet seg inn på et norsk debattforum for ikke å snakke om her på Nyhetsspeilet så vil han vel ikke ha annet å melde enn noe sånt som at
«Det går nok ikke nå, det er ikke det at tiden ikke er moden, det er nok heller slik at det er for sent. Jeg liker ikke å si det, men ting er blitt så vanskelig, jeg vet ikke hvordan dette vil ende med alle planene som nå er i pipelinen. NWO-gjennomføringen er jo på oppløpssiden, vi mangler jo bare å få de nye ID-kortene med microchip på plass, med eller uten microchip-implantat i nanoformat under huden på goyim.

Hvis sannheten om svineinfluensa-vaksineringsplanene nå blir avslørt så kan dette også ramme andre tiltak…»

Nammm
Abonnent
14 år siden

Da kan det vel tolkes som tvungen vaksinering da?

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Nammm
14 år siden

Nei da, det kan tolkes som «tvang» under riketssikkerhet, eller bedre sagt: Globalismenssikkerhet! :)

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  Nammm
14 år siden

Det høres bra ut Arifkarim. De aller fleste i den arabiske og muslimske verden mener jo nettopp dette, faktisk hele befolkninger eller bortimot alle i mange arabiske land, mener at zionistene styrer. Og zionistene har da også lurt den vestlige verden trill rundt ved å gjøre sine egne fiender til våre, ved massiv propaganda gjennom Hollywood og media gjennom lang langt tid. Muslimer og Saddam Hussein er f eks ingen fiende for folket i Norge eller USA, men det er Israels fiende.. De har selv skrytt av at det er Israel som styrer USA og at det er «deres» krig som har vært ført i Irak og Afganistan.. så det er bra om sannheten kommer ut..
De har lurt den vestlige verden, men ikke arabiske folk, på dette området..

Til Curius og andre.. jeg undrer meg på at det stadig nevnes planer om masse-vaksinering i debattene ang vaksine.. i en tid da svineinfluensa ikke ble den pandemi som var varslet og massevis av Nordmenn har HATT DET, og overlevd. Disse er immune. Hvordan skal man finne en unnskyldning for å massevaksinere folk som allerede har HATT sykdommen da?
OG enten de vil gjøre det eller ei, hva gjør de med alle dosene de har kjøpt, 2 stk til hver Nordmann.. dette er jo får årets spesifikke svine-influensa?
Detter er spørsmål man bør stille til de som sitter med ansvar på området..
Har deres planer feilet, eller vil de likevel gjennomføre massevaksinering?

vegar
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

«Detter er spørsmål man bør stille til de som sitter med ansvar på området..
Har deres planer feilet, eller vil de likevel gjennomføre massevaksinering? »

Eller… *GISP*..kanskje det ikke er en konspirasjon allikevel.

Men den muligheten svinger vel ikke engang innom hjerneaktiviteten her inne?

Nammm
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Selvtillit har du ihvertfall, og det er jo positivt!

Kjetil S
Skribent
Svar til  vegar
14 år siden

Kanskje du kan bruke hjerneaktiviteten din på å svare på de spm jeg har stilt deg i andre innlegg. Men du er nok for feig når du møter motstand.

Venter i spenning…

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

hvilket spørsmål? noe må ha gått meg hus forbi. Fortell hvor og jeg skal svare så snart jeg har tid mellom elever’

Har jeg selvtillit bare fordi jeg tør å påpeke en liten logisk brist?

Wow…

Kjetil S
Skribent
Svar til  vegar
14 år siden

Feks denne:

Beamer sier:
23. 09. 2009 klokken 13:31

vegar

Jeg har følgende spørsmål til deg
– Krever du HÅNDFASTE BEVIS for alle påstander på skesis.no? (ref utsagnet: “Du fortsetter å si at skepsis.no sin artikkel om chemtrail ikke var vitenskapelig bevis, hvor er DINE bevis?”)
– Forventer du at du skal kunne forlange håndfaste bevis for alle påstander noen presenterer, eller gjelder dette kun her inne på nyhetsspeilet?
– Presenterer du selv håndfaste bevis for alle påstander du selv kommer med?

Når det gjelder såkalte “chemtrails”: Hvorfor mener du at dette IKKE er en realitet? Jeg skjønner godt du er forvirret, så jeg tilbyr meg å hjelpe deg.

Du inviteres herved til å bruke din sylskarpe logikk/skepsis og intellekt på følgende grunnleggende påstander:
1. Fly etterlater, ved spesifikke atmosfæriske forhold, “con-trails”. Disse oppløses i løpet av kort tid. Tiden dette tar varierer med nevnte atmosfæriske forhold. Sant eller ikke sant?
2. Det rapporteres om observasjon av unormale “con-trails” over hele verden. Sant eller ikke sant?
3. Observasjonene går ut på at “con-trailsene” bl.a har følgende egenskaper:
– Unormalt lang levetid, opptil 10-12 timer
– Løses ikke opp, men spres ut over store områder
Sant eller ikke sant?
4. Observasjonene forteller også at over enkelte områder kan flyene fly i et kryssmønster, slik at himmelen blir dekt av et “rutenett” av “con-trails”. Sant eller ikke sant?
4. Det finnes offisielle dokumenter (helt tilbake fra 1991) som beskriver i detalj hvordan man for å motvirke “global oppvarming” foreslår å spraye atmosfæren med en aerosol bl.a bestående barium og aluminium ved bruk av fly, der barium og aluminium foreslås brukt for å reflektere sollys tilbake i verdensrommet. Sant eller ikke sant?
5. Både barium og aluminium er metaller som kan være skadelig ved innånding i større mengder. Sant eller ikke sant?

Dette er de fundamentale påstandene. Alle disse påstandene kan jeg dokumentere.

Spørsmålene du må stille deg er: KAN det være noe jeg ikke kjenner til? Er det noe som skjer som ikke kommer frem i offentligheten? Er alle som rapporterer om, og tar bilder/video av, uvanlige “con-trails” forvirrede konspirasjonsparanoide?

Kanskje det hadde vært mer fruktbart om du faktsik undersøkte påstandene istedetfor å kreve bevis? Det er ikke Nyhetsspeilets fortattere sin oppgave å overbevise akkurat DEG om noesomhelst. DU er ikke det viktige her. Om du ikke tror på det som presenteres her er det faktisk helt OK!

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Skal komme med et svar på disse tingene i løpet av kvelden. Forhåpentligvis før midnatt (har undervisning frem til18000 og bandøving fra 2230…hektisk idag)

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Jeg rakk det visst litt før jeg trodde:

«Jeg har følgende spørsmål til deg
– Krever du HÅNDFASTE BEVIS for alle påstander på skesis.no? (ref utsagnet: “Du fortsetter å si at skepsis.no sin artikkel om chemtrail ikke var vitenskapelig bevis, hvor er DINE bevis?”)»

Svar: Hadde du sjekket, så hadde du sett at det er horder av linker under artiklene på skepsis.no Så ja, det krever jeg. La meg da i den forbindelse nevne en anmeldelse av «Sov, mitt lille Norge»
«Den litt særegne ertresvågske – eller norske – vrien med å ikke utstyre debattbøker med indeks for tematisk hurtigoppslag bak i boken, blir en siste – og vel i og for seg overflødig – anstøtsstein mot Sov, mitt lille Norge. Hvis han ikke vil sjekkes på det han skriver, bør han holde sine langtekkelige konspirasjonskvelder i en engere og mer servil krets av likesinnede og altsvelgende kvakksalvere. «

«- Forventer du at du skal kunne forlange håndfaste bevis for alle påstander noen presenterer, eller gjelder dette kun her inne på nyhetsspeilet?»

Svar: Som over..dersom noen kommer med en påstand, som skal være et BEVIS for noe, ja da må de selvsagt kunne dokumentere det og

«- Presenterer du selv håndfaste bevis for alle påstander du selv kommer med?»

Svar: Selvsagt. Så lenge jeg kommer med noe jeg anser som et bevis, så linker jeg til det

«1. Fly etterlater, ved spesifikke atmosfæriske forhold, “con-trails”. Disse oppløses i løpet av kort tid. Tiden dette tar varierer med nevnte atmosfæriske forhold. Sant eller ikke sant?»

Svar: NJA. Fly etterlater seg contrails, ja, men disse er ikke nødvendigvis oppløst etter kort tid. Les videre under

«2. Det rapporteres om observasjon av unormale “con-trails” over hele verden. Sant eller ikke sant?»

Svar: Jeg vil ikke påstå at disse er unormale. Det er DINE ord. Så her må mitt svar være todelt. JA, det finnes tydeligvis mennesker der ute som velger å kalle de unormale. Samtidig så finnes det mange som mener de ER normale. Hvem har rett? Dette er ikke et bevis for din påstand

«3. Observasjonene går ut på at “con-trailsene” bl.a har følgende egenskaper:
– Unormalt lang levetid, opptil 10-12 timer
– Løses ikke opp, men spres ut over store områder
Sant eller ikke sant?»
Svar: Her må jeg si NJA. Dette stemmer litt. Men ikke som CHEMTRAILS, ei heller er det unormalt, men typisk for nettopp…ufarlig contrails. Litt saksing igjen:

Encyclopædia Britannica article on vapour trails (contrails):
Contrail, streamer of cloud sometimes observed behind an airplane flying in clear, cold, humid air. It forms upon condensation of the water vapour produced by the combustion of fuel in the airplane engines. When the ambient relative humidity is high, the resulting ice-crystal plume may last for several hours. The trail may be distorted by the winds, and sometimes it spreads outwards to form a layer of cirrus cloud.
vapour trail. (2007). In Encyclopædia Britannica.Retrieved May 4, 2007,from Encyclopædia Britannica Online: http://www.britannica.com/eb/article-9074829
“A Field Guide to the Atmosphere“, by Schaefer and Day, 1981:
“Sometimes [contrails] are ephemeral and dissipate as quickly as they form; other times they persist and grow wide enough to cover a substantial portion of the sky with a sheet of cirrostratus“ (Page 137)
Or read, all these articles on contrails. In particular the one titled “Airborne Observations of Contrail Effects on the Thermal Radiation Budget“, from 1970:
The spreading of jet contrails into extensive cirrus sheets is a familiar sight. Often, when persistent contrails exist from 25,000 to 40,000 ft, several long contrails increase in number and gradually merge into an almost solid interlaced sheet.
[….]
Contrail development and spreading begins in the morning hours with the start of heavy jet traffic and may extend from horizon to horizon as the air traffic peaks. Fig. 1 is a typical example of midmorning contrails that occured on 17 December 1969 northwest of Boulder. By midafternoon, sky conditions had developed into those shown in Fig. 2 an almost solid contrail sheet reported to average 500 m in depth.
http://ams.allenpress.com/perlserv/?anywhere=contrails&x=0&y=0&anywhere_boolean=ALL&issn=ALL&total_hits=0&request=search-simple&searchtype=simple&hits_per_page=10&previous_hit=0&sort=relevance&ct=1#results

PFEEW

«4. Observasjonene forteller også at over enkelte områder kan flyene fly i et kryssmønster, slik at himmelen blir dekt av et “rutenett” av “con-trails”. Sant eller ikke sant?»

Svar: Dette er jo sant. Jeg har ikke tenkt til å påstå at himmelen er enveiskjørt. Har du?

«4. Det finnes offisielle dokumenter (helt tilbake fra 1991) som beskriver i detalj hvordan man for å motvirke “global oppvarming” foreslår å spraye atmosfæren med en aerosol bl.a bestående barium og aluminium ved bruk av fly, der barium og aluminium foreslås brukt for å reflektere sollys tilbake i verdensrommet. Sant eller ikke sant?»

Svar: Javisst

«5. Både barium og aluminium er metaller som kan være skadelig ved innånding i større mengder. Sant eller ikke sant?»
Svar: Ja, de er skadelige ved inntak. MEN… og her sakser jeg fra skepsis:

«..så lite som 10 gram absorbert barium i våre kropper (hvis vi da skulle overleve en slik mengde av dette giftstoffet), vil man måtte spre svært mye barium for å lykkes. Ettersom vær og vind fordeler dette over hele jordoverflaten og kun en liten andel i praksis vil lagres i mennesker, må vi nok regne med at man må spre minst 10 000 ganger mer barium enn det som samles opp i våre lunger. Med 6 milliarder mennesker og 10 gram barium per person, blir dette 600 millioner tonn barium. Hvis hvert fly klarer å spre 1 tonn barium, trenger vi altså 600 millioner flygninger for å lykkes. Dette er nok noe i overkant av hva verdens samlede flykontroller kan klare å betjene de nærmeste årene.»
Altså en logisk brist i mine øyne.

«Dette er de fundamentale påstandene. Alle disse påstandene kan jeg dokumentere.»

Svar: Vel…nå har jeg svart på disse. Så kan DU komme med dokumentasjonen din på nettopp disse.

«Spørsmålene du må stille deg er: KAN det være noe jeg ikke kjenner til? Er det noe som skjer som ikke kommer frem i offentligheten? Er alle som rapporterer om, og tar bilder/video av, uvanlige “con-trails” forvirrede konspirasjonsparanoide?»

Svar: Selvsagt skjer det mye i verden jeg ikke vet om, masse kommer ikke frem til offentligheten. Men på basis a alt det jeg har lest, og bl.a linker til og har sakset fra over, så mener jeg at JA, dette er rein og skjær sprøyt fra konspirasjonsteoretikere

«Kanskje det hadde vært mer fruktbart om du faktsik undersøkte påstandene istedetfor å kreve bevis? Det er ikke Nyhetsspeilets fortattere sin oppgave å overbevise akkurat DEG om noesomhelst. DU er ikke det viktige her. Om du ikke tror på det som presenteres her er det faktisk helt OK!»

Svar: Jeg trodde poenget var at du skulle komme opp med bevis som overbeviste ANDRE jeg, ikke bare deg selv

Kjetil S
Skribent
Svar til  vegar
14 år siden

Vegar

Takker deg for innsatsen. Du har nå bevist at du faktisk KAN annet enn å kverulere. Dette var faktisk litt moro…

Som du sikkert skjønner, er de «bevisene» du kommer med langt fra godt nok for meg, og blir følgelig avvist som irrelevante. Encyclopedia Britannica og klovnene i Skepsis anser jeg som i beste fall uinformerte. Forøvrig er det nok få som har satt seg inn «chemtrails» problematikken som ikke kjenner meget godt til de argumentene du kommer med, og har forkastet de. Du bringer altså ikke noe nytt til torgs, og jeg vil derfor ikke kaste bort min tid på å diskutere med deg.

Om du anser folk som ikke lenger har tillit til «det politisk korrekte» som mindre intelligente, paranoide, lettlurte, lett å lede etc tar du grundig feil. Jeg respekterer din rett til å mene dette, uten å gå i strupen på deg av den grunn. Jeg forventer derfor at du gjør det samme.

(Og nei, jeg kommer ikke til å delta i en beviskrig med deg. Been there, done that.)

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Beamer:

Dette var faktisk ENDA lavere ennd et je hadde forventet fra dere her inne. Du ber om mine synspunkter og bevis, og så avfeier det på den måten. Og du lurer på HVORFOR jeg anser dere som sprø??

jeg tror du da nettoppp svarte på det

LAVT!

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

«Forøvrig er det nok få som har satt seg inn “chemtrails” problematikken som ikke kjenner meget godt til de argumentene du kommer med, og har forkastet»

Da bør du jo f.eks linke til noen beviser som forkaster disse argumetnene da. Det har jeg til gode å se

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

Vet du hva Beamer? Det der er faktisk det mest arrogante innlegget jeg har sett her på nyhetsspeilet, uavhengig av hvilken leir man har føttene i. Du ber ham imøtegå en rekke spørsmål. Du får så svar, og takker med å være overbærende?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  vegar
14 år siden

Vegar og blupp
Dere er jo bare helt utolige som skal ha tilståelse bevis på alt.
Var sikkert en del som dere i Hollocoust også.
Millioner av jøder får beskjed om om kle seg nakne og spasere inn i dem enorme gasskamrene for og vaske seg og bli fine og rene for lus og så er det en del som syns det skurrer litt og får en syk konspirasjons terori om at nazistene sikkert skal masseutrydde dem og oppforderer alle dem andre til og gå til motangrep så har en hvertfall en liten mulighet og uansett får tatt med seg en del nazister i samme slengen og så kommer det en Vegar og Blopp som sier Herregud a er dere helt syke i hodet, har dere BEVISER, Husk at det gjør det for og vaske oss og fjerne lusa på oss, jævla sirkel- runkere som tror på en masseutryddelse.
Vist dem virkeligt hadde vært ute etter og skade oss så hadde det vært mye enklere måter og gjøre det på, da kunne dem jo bare skutt oss eller sluppet en bombe i hodet på oss.
gi oss et tilståelse bevis fra Himler så skal vi vurdere og tro på konspirasjonene.

Hvor mye beviser trenger en egentligt??
Tamiflu som er veltesta i bøtter og spann har 53% kraftige bivirkninger og da er ikke langtidsskadene tatt med engang.
Grisevaksinen er knapt nok testa i det hele tatt og produsent fritatt for alle bivirkninger.
Virkestoff og hjelpe stoffer i vaksinen er er bekrefta fra FHI, skadevirkningene på dem samme stoffene er veldokumneterte i bøtter og spann.
94 år gamle Rockenfeller har sagt han vil ha Verdens befolkning til under 1 milliard i sin levetid, Logoen til WHO er et urgammelt satanistisk symbom.
FHI sine egne ansatte skal ikke ta vaksinen for dem vil ikke forfordele seg selv sier dem….
Om ikke detee er gode nok beviser så kan en jo bare se tilbake i historien på lignende vaksineprogrammer og lære av dem, dette er jo ikke akkurat noe nytt som holder på og skje……
En annen ting er jo at tenk om dere skulle klare og overbevise noen dere kjenner til og ta vaksinen og så får vedkommende og barna hans alvorlige bivirkninger og muligens mister barna sine…
Hva tror du er det første han kommer til og gjøre mot dem som overtalte han til og gi barna vaksinen ??
Håper dere sover godt om natta, jeg hadde ikke klart det hvertfall.
Tror dere virkeligt at det ikke fins folk som er villig til og berike seg selv på andres bekostning??
Vist dere tror at dette er guds gave til verdens befolkning og at Pharma industrien for første gang i historien har klart og fremstille en Vaksine/medisin helt uten bivirkninger og ikke tror at dette kan være farligt før Obama ringer gråtene på døra og tilstår at vaksinen var kanskje ikke helt bra alikevel
Ja da tror jeg det beklaglivis det vil være for sent….

Kos dere med Vaksinen :D

vegar
Abonnent
Svar til  vegar
14 år siden

«Hvor mye beviser trenger en egentligt??»
svar: ETT hadde vært en start ;)

«Tamiflu som er veltesta i bøtter og spann har 53% kraftige bivirkninger og da er ikke langtidsskadene tatt med engang.»

Svar: Og det har med Chemtrails å gjøre på hvilken måte? (mitt svar var ang dette etter spørsmål fra Beamer)

«Logoen til WHO er et urgammelt satanistisk symbom.»

Sva: «Logoen» til Nazistene er bl.a brukt i både Hinduisme og Buddisme. Betyr det at Nazismen er god?

«Håper dere sover godt om natta, jeg hadde ikke klart det hvertfall»

svar: når man går rundt og ser konspirasjoner overalt så forstår jeg godt at man ikke sover godt om natta
.
«Tror dere virkeligt at det ikke fins folk som er villig til og berike seg selv på andres bekostning??»

Svar: Jo, og jeg tror sannelig det heter kapitalisme, hvis jeg ikke huske feil ;)

«Vist dere tror at dette er guds gave til verdens befolkning og at Pharma industrien for første gang i historien har klart og fremstille en Vaksine/medisin helt uten bivirkninger og ikke tror at dette kan være farligt før Obama ringer gråtene på døra og tilstår at vaksinen var kanskje ikke helt bra alikevel»

Svar: Vist (sic!) jeg ikke tar feil finnes det ikke mange medisiner der ute helt fritt for bivirkninger

Nammm
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Leste i en eller annen avis at man bør donere restlageret til fattige land…Men det er vel journalistens egen synsing som kommer til uttrykk håper jeg.

Har fattige land mer bruk for vaksinen enn oss?

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
Svar til  Nammm
14 år siden

Kanskje «fattige land» er smartere enn oss, og vil ekspedere djevel-serumet som farlig spesialavfall med en gang de «generøse giverne» har forsvunnet i taxi tilbake til flyplassen.

Dette har hendt med vaksiner Made in the USA etc. flere ganger i nyere tid, bl.a. i Vietnam.

I Afrika har det hendt mange ganger at kvinner har flyktet til skogs når de «snille» hvite menneskene har ankommet i sine jeeper og rigget til for lokal vaksinering av befolkningen. Kvinnene har vært redde for ikke å kunne føde barn etter å være blitt vaksinert… (mens i USA og Europa går nå Gardasil-vaksineringen sin gang…).

Kanskje mange mennesker i «fattige land» ofte er smartere enn oss, fordi de ikke har blitt manipulert av TV i samme grad som vestens TV-zombier og handler mer ved hjelp av sine naturlige antenner og instinkter for å håndtere informasjon.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Nammm
14 år siden

Jo, da, de er jo den største trusselen mot den mektige-eliten. De ønsker å ha maks 500 millioner her på jorden, og derfor faller de «fattige» automatisk bort fra det å ha «retten til å leve»!

Trinity
Trinity
Abonnent
Svar til  Nammm
14 år siden

Man burde heller tillintetgjøre sprøytene enn å sprøyte dem inn i folks årer..

Håndfaste bevis… skepsis er CIA.. !!!
Glem ikke dette..
Interessant at Beamer refererer til akkurat dem :-)

ye
ye
Abonnent
Svar til  Singoalla
14 år siden

Singoalla sier:
Hvordan skal man finne en unnskyldning for å massevaksinere folk som allerede har HATT sykdommen da?

Her er hva myndighetene sier på pandemi.no:

Spm: Dersom man allerede har vært syk med influensa, behøver man da vaksineres?

Svar: Gjennomgått sykdom forårsaket av ny influensa A(H1N1) kan gi beskyttende immunitet, mens annen influensa/influensaliknende sykdom ikke vil gi immunitet. I og med at de fleste ikke vil vite sikkert hvilket influensavirus som har gitt sykdom, eller om sykdommen skyldes andre virus eller annen smitte, er det sikreste å ta vaksinen hvis man ønsker å beskytte seg. Det er ikke farlig å ta vaksinen selv om man allerede har hatt ny influensa A(H1N1).
——————————————-

Folk fikk klar melding om å ikke møte opp på legevakt/senter for å få bekreftet OM de hadde svineinfluensa. De ville ikke teste flere. Og nå sier de at det er best å vaksinere seg i alle tilfelle!
Dette er det samme som WHO gjorde. De sluttet å registrere/teste folk for H1N1 før sommeren (untatt de som havnet på sykehus).

http://www.pandemi.no/pandemi/pandemisk_influensa/vaksine__393854

Nammm
Abonnent
Svar til  ye
14 år siden

Kanskje mennesker i utviklingsland er mer spirituelle i forhold til oss som vaksineres for alt?
Det vet vi at de er. Det sies jo at vaksiner blokkerere pineal kjertelens utvikling.
Er det rart at vesten vil massevaksinere u-landene? Tenk hvor mektige de kan bli med sin kritiske sans fremdeles intakt? I forhold til alle zombiene uten hjerneaktivitet i våre vestlige land.

Den Lille Snille Ulven
Den Lille Snille Ulven
Abonnent
14 år siden

Hovedbildet til denne artikkelen er velvalgt. Legg merke til WHO-logoen øverst til venstre her: http://www.who.int/mediacentre/news/statements/2009/pandemic_vaccine_donations_20090918/en/index.html

Merk også teksten:
«Current supplies of pandemic vaccine are inadequate for a world population in which virtually everyone is susceptible to infection by a new and readily contagious virus.»

Joda, WHO går for oss alle sammen, symbolsk uttrykt ved WHO-logoens slange som gjør seg klar til å prøve å angripe jorden lik en slange rundt sitt bytte for så å ville sprøyte sin dødbringende gift inn i sine forvirrede ofre.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  Den Lille Snille Ulven
14 år siden

Jeg syns at vaksinens tungmetall-ingredienser indikerer en sammenheng med HAARP / Trådløs teknologien. Via CT-scanning kan man «se» hjernens indre, men først må pasienten ta i seg en sprøyta som går inn i blodet. Senere ved elektromagnetisk stråling kan de «tatte» stoffene «manipuleres» slik at det indre bildet kommer tydelig frem på skjermen.
Samme prinsipp er brukt i vaksinen; miljøgiften aluminium går rett inn i kroppen, har lang nedbrutts tid, mens den ødelegger kroppens viktige funksjoner i samspill med all den strålingen vi omgås i hverdagen!
Mer om miljøgifter / tungmetaller:
http://www.yaeyama.no/miljoegifter.htm

Singoalla
Singoalla
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Bingo Arifkarim! Du har helt rett i dine antagelser.. :-)
Dette er hva man finner om man orker å gå dypere i den horrible materien..
Ang denne kunstige horrible elektromagnetiske Matrix som de har skapt for å holde oss fanget, påvirke oss og herse med oss, de som «leker Gud»..
De som har satt seg «I guds sted» – slik Bibelen forutsa..
Har man mange nok brikker ser man at 1+1=2..

Ikke alle behøver alle detaljene, men det er nok å bruke sunn fornuft til å vite at vi ikke har behov for alt dette vanvittig skadelige sprøytet med nåler inn i våre blodårer..

Man har visst at kvikksølv var svært giftig og farlig, i mer enn 100 år..
Likevel har man insistert på å sprøyte dette inn i folks blodårer og legge det inn i folkets tenner, nær hjernen.. dette hadde sammenheng med de mind-control-experimenter som har vært gjort mot en intetanende befolkning.. Som ble brukt som eksperimentkaniner, både for dette og for elektromagnetisk strålingssystemer som bygges ut og de to tingene henger tett sammen.. at de også vil påtvinge oss lyspærer som er fulle av kvikksølv og forby oss vanlige lyspærer er også en del av denne agenda!

Det er et tankekors.. at selv om alle våkne og opplyste mennesker VET hvor farlig kvikksølv er.. f eks er det strengt forbudt å kaste et gammeldags termometer som inneholder kvikksølv, i søppelbøtta di.. så farlig er det.

Men likevel går mange frivillig og får dette farlige stoffet sprøytet inn i sine blodårer og lagt inn i sine tenner.. egentlig er det merkelig at befolkningen ikke er enda sykere enn vi er, maten er jo i tillegg ribbet for næring, genmanipulert, bestrålet og oversprøytet med gift mange ganger før vi får kjøpt den… og alt vi kjøper har jo også dette merket, med 666 på strekkodene som viser hvem som har full kontroll over all galskapen..
Kroppens evne til å overleve og holde det gående, er imponerende, egentlig..

Ja du har mange gode poenger, Curious, kanskje det er en av de medvirkende årsakene til at så mange ikke utvikler seg åndelig i vår del av verden.. Rudolf Steiner, har jo forutsagt at det en dag ville komme vaksiner som skulle hindre den åndelige utvikling, vi vet at aluminium faktisk gjør det, og muligens noe av det andre også.
Og dette er i alle vaksiner.. så Steiner har dessverre fått rett..

Kan også bekrefter det Trinity sier..
Skepsis er skapt og opprettholdt av CIA og er vel den mest kjente og best organiserte horde av debunkere som vi er helt sikre på er nettopp det..
Det overrasker meg derfor stadig, at så mange åpenlyst henviser til skepsis, det betyr at de undervurderer sine motstandere i debatt..
For når de henviser til disse.. avslører de jo sine sympatier/tankeganger, i det minste.. om de da ikke er debunkere selv, så er de forført av dem som er..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Singoalla
14 år siden

Vi har en fantastisk kropp som klarer og tilpasse seg og overleve det meste.
Men ikke så fantastisk at desverre så er over 300 000 nordmenn allerede blitt alvorlig syke av nye ukjente sykdommer siste åra, sykefraværet går bare opp opp og opp, fellesnevneren er at dem som har yrker der dem er mye utendørs har høyest økning i sykefraværet.
Vet ikke om du husker det men gikk en dokumentar på TV2 for 10-12 år siden om en kjempe vaksine skandale i Norge der FHI fikk leger og»eksperter» til og lage falske raporter som godkjente vaksinen og alle bivirkninger ble fornekta og en hel del andre horrible ting kom frem, tror det var snakk om hjernehinnebetennelse vaksinen om jeg ikke husker feil, Men det han fra FHI tilslutt måtte inrømme var at alt dette var gjort i beste mening siden vist dem hadde opplyst om bivirkningene så ville ingen tatt vaksinen.
Bare det at logoen til WHO er et urgammelt satanistisk symbol fra sumerer tiden burde jo være nok til og skremme vannet av alle selvtenkende vesner.
Jeg prøver og advare folk hver eneste dag mot grisevaksinen, men helt bortkasta tid.
Har ikke funnet en eneste en som har sagt dem vil ta den uansett ;)
Skal jeg finne motstand så må jeg på forum der en finner FHI og Skepsis.no debunkere og til dem er det jo bare og si.

Lykke til med min og andre sine doser med vaksine, dere fortener den helt sikkert :D

« Forrige artikkel

Redaktør anmelder norske politimyndigheter

Neste artikkel »

Norske medier vil ikke vise deg G20-opprøret

495
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x