Om du føler deg alene, misforstått og veldig lei av denne syke verden vi lever i

6.3K visninger
5 minutter lesetid
81

NB Varsel. Denne artikkelen er bare rettet til 100-millioner av de 6,7-milliarder menneskene nå på denne planeten. Det er et forhold 1:67.  Dersom denne artikkelen gir deg mening på en positiv måte kan du regne med at du er en av disse jeg her snakker om. Du er en vandrerer, selv om du kanskje enda ikke vet det.  Dette er et oppvåkningskall. Din energi og oppmerksomhet trengs nå!

Uansett hvordan du måtte tenke om kanalisert informasjon som sies å komme fra åndeverdenen der det er mulig å knytte seg opp til høyere nivåer av bevissthet, har jeg et godt forhold til fenomenet. Jeg har selv gjort det i en hypnotisk transe i 1993 og informasjon som jeg formidlet er nok til å stifte en hel selvutviklingsmodell som også inkluderer oppskriften for gode parskapsforhold. Høyere bevissthets nivåer enn menneskets er noe moderne psykologi har fortsatt igjen å oppdage. Men så er de også bundet til den gamle modellen om at hjernen lager bevissthet. Den ideen har gått ut på dato etter at 2 generasjoner med forskere på nær døden opplevelser har skrevet i ”The Lancet” 2001 des utgaven, at sinnet sender bevissthet til hjernen. Det vil si at hjernen er en mottaker, ikke en produsent av bevissthet

I min verden så er det for lenge siden blitt konstatert om at universet er full av bevisste enheter og at mange av disse er kommet mye lengre enn oss her på denne planeten. Informasjon kanalisert av RA i 1981 tilsier at bevissthet eksisterer i en uendelig rekke oktaver av energi. Hvert energinivå er som noter i en musikk skala og har en viss tetthet av energi. Dette kalles på engelsk for ”densities”.  Denne fysiske verden vi nå lever i består av tredje densitets bevissthet. RA sier at jorden er snart på veien inn i en remagnetisering av dens egen energifelt slik at fjerde densitets positiv polarisert bevissthet vil bli støttet – en gang mellom høsten 2011 og 21. des. 2012 – slutten av Mayakalenderen.

Denne overgangen er også visst nok årsaken til den sterke polarisering av kreftene mellom positiv og negativ polarisering – det vil si dualitet. Denne ”kampen” også fungerer som en katalysator for at folk som ikke har tatt side enda vil velge og dermed spare seg for en ny runde med 25,920 år med tredje densitets idioti, blod, svett og tårer.

Denne overgangen for jorden og for mennesket er en stor universell begivenhet. Uroen og redselen denne overgangen kommer til å skape hos mange vil bli til å ta og føle på. I USA er det visst nok 27-millioner som går på antidepressive medikamenter. Det sier nok. Det jeg har lyst til å skrive om er den formen for ekstra hjelp som visst nok er her på denne planeten i dette øyeblikket. I 1981 sa RA at ca 65-millioner vandrere var her på denne planeten for å hjelpe i denne overgangen.  I dag sier bl.a. Deloris Cannon – en hypnotisør fra USA at det er nå 100-millioner vandrere her.

Hva er en vandrer?

En vandrer er en bevissthet/sjel som kommer hovedsakelig fra femte eller sjette densitets bevissthet – fra et annet stjernesystem og som frivillig har tilbudt sin energi for å være her på denne planeten i denne tiden for å hjelpe til med overgangen – slik at all ting går greit for seg. Dette gjøres fordi den som tilbyr sin kraft på denne måten øker også sin egen utvikling mye mer enn om de ikke hadde gjort det. Det er også et oppdrag full av farer. Den enkelte må si ”Ja” til å glemme sin egen fortid mens de er en vandrer. De blir født med en tredje densitets bevissthet, samtidig som de vil bære ubevisste minner om sitt opphav, kompetanse og erfaringer. De må våkne tidsnok til å gi den hjelpen de er her for å gi og de må våkne før de eventuelt lager for seg selv negativ karma før de våkner. Det vil si at de blir fanget en lengre periode i tredje densitets bevissthet.

Selv om tredje densitets bevissthet normalt ikke er klar over det har de en åndelig familie som består av vel ca. 1,000 sjeler – de er fragmenter av en større enhet. Noen av disse er naturligvis i livet mens andre er i tiden mellom liv. Dette fører til at de fleste kan knytte til seg venner som de føler en naturlig bånd til fordi de er fra samme ”familie”. Dette er ikke tilfelle for gjennomsnitts vandrer. De er alene, mer eller mindre. Noen har minner av overgangen gjennom energi feltene – en reise gjennom geometriske former som fortoner seg som en vond drøm. Da det ubevisste bærer i seg minner om en tilværelse som er mye mer harmonisk føler vandreren seg veldig feilplassert, ofte misforstått og veldig alene i en truende tilværelse. Noen har en bedre forbindelse til sine intuisjoner enn andre. Enkelte opplever at de har måttet dempe sine evner for ikke å bli avslørt, straffet og avvist som barn. Overlevelsesstrategier er det mange av. En vandrers hjerte er sjelden ”lett”.  Skoleverket er en meningsløs institusjon, likedan kirken. Det er rett og slett ikke lett å forholde seg til noen form for myndighet eller autoritet som proklamerer å vite best for en selv. Det hele minner sterkt om tilstanden til Harry Potter mens han er fange i ”Muggel land”.

En vandrer har ikke alltid verdens beste helse. Ra sier at det har noe å gjøre med den uvante energien som er en del av tredje densitet. Med kanskje dårlig helse, vansker med å finne sin rette ”hylle” i livet og en generell følelse av å være alene på denne planeten uten altfor mange virkelig nære kontakter er det fort gjort å  pådra seg ulike psykiatriske merkelapper, blant annet som ”uspesifisert personlighets forstyrrelse”. Den tøffeste tiden for vandrere er tiden forut for oppvåkningen. Bare når en forstår at en faktisk kommer fra et annet sted med andre ”normer” og energier, faller brikkene på sin plass. Først da kan en puste ut, puste inn igjen rulle opp skjorteermene og begynne å gjøre jobben sin.

Oppgaven til alle vandrere er ulike – mange skal hjelpe med å opplyse, andre er her for å hjelpe de som er forvirring og redsel over det som skjer på planeten. Noen er også ”healere”. Felles for dem alle er at det trenges veldig lite ”justeringer” for å komme selv på nett, forstå situasjonen en befinner seg i og forberede seg for fremtidens oppgaver. Jeg har også en oppgave her og den er å vekke vandrere. Nesten alle som kommer til meg synes å ha de samme symptomene på å være en vandrer. Hvis du føler at dette budskapet treffer deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Boken min, ”Livets Håndbok” var også skrevet for å hjelpe de som er vandrere å komme fort i gang og koble seg opp til sine indre ressurser i rekord fart.

Jeg blir stadig vekk overrasket over den bredden av mennesker som har en vandrer bakgrunn. Vi trenger å arbeide bedre og mer sammen mot et felles mål. Mengden med avsløringer som pågår over alt i verden i dag forteller at det er liten tid igjen før vi skal være på plass og stille opp med det vi kan for å hjelpe andre videre. Det er på tid å komme ut av skapet – som ånd.

Den som ønsker mer informasjon om dette temaet bes å gå til følgende link der du kan nedlaste gratis en hel kompendium av RA stoff – satt i orden av David Wilcock. http://divinecosmos.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=6&id=23&Itemid=36

Slik som RA stoffet sier – dette materialet vil være veldig meningsfylt for en vandrer. Jeg håper at det kan hjelpe deg få svar på dine spørsmål.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

81 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ola
ola
Abonnent
13 år siden

Veldig bra artikkel, har lest de 3 bøkene dine for ca et års tid siden Mike, og etter å ha lest denne artikkelen også så føles det naturlig at jeg er en vandrer, men jeg kan jo ikke si det sikkert, så håper du svarer på mailen min:)

Første gang jeg følte noe var galt i verden og ble sint pga urettferdighet var jeg vel bare 3-4 år gammel, jeg foreldrene mine og lillesøstera mi som er 1 år yngre hadde vært hos Onkel og Tante i Åsgårdstrand, de leide en kjellerleilighet i et hus, og når vi dro derifra var jeg forbanna på gud fordi han ikke lagde nok hus til alle mennesker, og siden da har jeg bare brydd meg mer om rettferdighet, og alltid hatt en evne til å se og føle sannheten på en uforklarlig måte, akkurat som jeg bare ved å være i nærheten av en person kan føle stemningen til den personen. og jeg har hele livet prøvd å få folk til å se hvor galt sammfunnet vårt er, men uten å være for pågående da jeg merker det er mange folk som ikke har kapasitet til å se sammenhenger og logikk, og har en helt annen type moral enn meg.

Jeg blir så oppgitt av folk som tror og mener dette samfunnet er det ultimate samfunnet, vi har de samme feilene i samfunnet nå som for 50 år siden pluss flere, reformer på reformer nytter ikke. hallo, vi har alt vi trenger av råvarer, viten og folk til å ha en mye bedre verden enn dette. Folk må ikke gi opp si “sånn er det bare”, det er jo sånn fordi noen gjør det slik.

Vandrer
Vandrer
Abonnent
13 år siden

Jeg ble redd når jeg leste dette, er det mulig å møte noen som er litt mer opplyst en meg? slik at jeg kan snakke om litt ting jeg har drømt sett og merket i omgivelsene mine, for ca 1 1/2 – 2 år siden gikk det opp et lys for meg for andre gang i mitt liv…første gangen når jeg var rundt 13-14 år, men mistet fokus pga forstyrrelser som jeg den dag idag forstår…Jeg ser meg selv i det som står skrevet, og jeg har en person som jeg kaller oraklet mitt, hun gir meg på en slags måte energi og forståelse i ting jeg har lurt på…wow, alle tanker i hodet surrer atm…help….

Sirus
Sirus
Abonnent
14 år siden

Skulle sett at du var mer ineressert i aa legge flere av kortene paa bordet slik at folk kan velge tro som er ogsaa utenfor din egen Mike..

For det forste maa man skille mellom protestantisme og katolsk kristendom..der den sistenevnte tydelig bare forkler seg med kristendom,ikke bibeltro. Nyhetsspeilet er veldig glade i jodekonspirasjonen. De nevner ikke at disse jodene er jesuitt trente,kabalistiske joder,som ikke kan fordra de tora troende jodene. De kan ikke fordra nytestamentet heller. De er underornet jesittene der den svarte pave og hvite pave ruver paa toppen av hirarkiet. Alle hemmelige sosieteter er blodbaner under vatikanet(ogsaa de kabalistiske jodene det er saaaaaa mye snakk om for aa holde trykket borte fra Roma.
All roads lead to rome! ALL!

Intro til deler av dilemaet\historien..
http://video.google.com/videoplay?docid=-2723273139398196115
Serie 1:
http://amazingdiscoveries.tv/search/creation/
Serie 2:
http://amazingdiscoveries.tv/search/total_onslaught/

Forskjellige ordener “underlagt” Jesuittene\Vatikanet:
http://video.google.com/videoplay?docid=5498106693746597344
http://video.google.com/videoplay?docid=-3924304351562745462&hl=sk
http://video.google.com/videoplay?docid=4746728395965847122&hl=sk
http://frimurerlosjentempelherreordenen.blogspot.com/
http://www.vaticanassassins.org/

Ikke alle kortene paa bordet til aa tro paa hva man vil?:
http://video.google.com/videoplay?docid=-518637672896741579
http://video.google.com/videoplay?docid=688111496234161611
http://video.google.com/videoplay?docid=5488284265590289530
http://video.google.com/videoplay?docid=-5585125669588896670
http://video.google.com/videoplay?docid=-1272542059740401469
http://www.youtube.com/watch?v=hHRgrOCtux8

For those who dear to seek the truth..

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Sirus
14 år siden

Dette med joder og Tora troende osv var nytt for meg.
Blir glad vist du tar deg tid til en litt lenger og oppklarende komentar en gang Sirus :)

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Interressant artikkel om vandrere, Mike! En ting som jeg tror er verdt å nevne, er at for vandrere fra femte eller sjette densitet er tanken på å utkjempe fysiske kamper mot en fiende fullstendig fraværende. Fra TLOO:

“Questioner: Am I correct in assuming that both the Confederation and the
Orion group utilize only their fourth densities in this battle, and that the
fifth and sixth densities of the Orion group do not engage in this?

Ra: I am Ra. This will be the last full question as this entity’s energies are
low.
It is partially correct. Fifth- and sixth-density entities positive would not
take part in this battle. Fifth-density negative would not take part in this
battle. Thus, the fourth density of both orientations join in this conflict.
May we ask for a few short questions before we close?

Questioner: I will first ask if there is anything that we can do to make the
instrument more comfortable. I would also really like to know the
orientation of the fifth-density negative for not participating in this battle?

Ra: I am Ra. The fifth density is the density of light or wisdom. The socalled
negative service-to-self entity in this density is at a high level of
awareness and wisdom and has ceased activity except by thought. The fifthdensity
negative is extraordinarily compacted and separated from all else.”

Nå finnes det jo en del vandrere fra fjerde densitet også, og for disse, som kan være stridslystne og kampvillige, er det på sin plass å advare mot å bli karmisk involvert ved f.eks. å drepe noen! Kjemp mot de onde kreftene, men ikke utøv vold!

Er du enig, Mike?

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Utdraget du refererer til her handler om kamper på andre plan enn her i tredje densitet på jorden.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Wunjo
14 år siden

Det kan virke som jeg husket feil. Jeg mener at det var et tema hvor man utforsket kamper på andre plan enn vår, astral plan eller lignende.

http://www.lawofone.info/results.php?session_id=25&ss=1#10

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Vel, når jeg leser over det igjen er jeg heller usikker :P

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Jeg ble heller ikke helt klar over om dette handler om kamper på astralplan eller ikke. Men jeg regner med at selve mentaliteten til en vandrer fra femte og sjette densitet vil være den samme uansett.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Man kan vel oppnå 4D ved negativ polaritet også? Er temmelig sikker på at Ra sier så.
Slik jeg forsto det er vår densitet her et forsøk på å samle nok “poeng” til å gå videre (51% tjeneste til andre i positiv polaritet, mens 95% tjeneste til selv for negativ polaritet).
Han nevnte at Djengis Khan hoppet fra 3 til 8D grunnet voldsom høy negativ polarisering.

evilbug
evilbug
Abonnent
14 år siden

Jeg tror det er NOE i det Mike skriver om, selv om jeg synes dette om ”kanaliseringer” og slikt er rent bullskitt.
Noen er ”Filosofene”. Noen er ”Meklerne”. Noen er ”Melderne”. Andre igjen er ”Varslerne”, og kanskje til slutt i rekken; ”Krigerne”, de som er siste utvei når ingenting annet nytter. Et helt system med roller, som har oppstått slik ”helt av seg selv” liksom. Jeg tror nok jeg tilhører den sistnevnte. Har alltid gått og forberedt meg mentalt på at fysisk kamp kan bli nødvendig, selv om jeg egentlig ikke ønsker det, helt siden jeg var en liten tave. I ungdomsåra var jentene litt redd meg og kunne ikke helt forstå min ”Predator”-lignende sinnstilstand.
Men jeg er en reall ”jeger”. Jeg velger mine bytter med omhu og krøller ikke ett eneste hårstrå på uskyldige, eller potensielle ”byttedyr” som ikke lever opptil min ”standard”.

evilbug

In Liberty.

evilbug
evilbug
Abonnent
Svar til  evilbug
14 år siden

Jeg kom akkurat tilåhuske hva jentene kallte meg i ungomsåra. det var nemlig ”Varulven” :)
Nå tror vel noen at jeg ljuger, men det er faktisk sant.

Monica Waade
Forfatter
14 år siden

Takk Kaja, interessant det hun sa.

Ja vi må bare fortsette å spre informasjon, små hint her og der hjelper det også. Jeg har nå lagt inn et innlegg på Canis forumside:

http://www.canis.no/innlegg.php?iid=965867#965867

Som svar dukket det raskt opp henvisning til legemiddelindustriens propaganda…

http://matportalen.no/artikler/2007/11/solv_-_et_unodvendig_og_risikofylt_kosttilskudd

http://www.tidsskriftet.no/index.php?vp_SEKS_ID=424935

…men slike svar er positive for de gir oss mulighet til å belyse det som skjer.

Kaja
Kaja
Abonnent
14 år siden

Jeg fant en interessant video, om svineinfluensa. Håper Nyhetsspeilet kan være behjelpelige med å distribuere denne.

http://www.youtube.com/watch?v=1qQ4iFI5Np8&feature=player_embedded#t=573

coolio
coolio
Abonnent
14 år siden

“Think & grow rich”
“What you think you become”
“Everything you are is a result of what you have thought”

Du trenger å forandre tankemønsteret ditt, Terje. Økonomisk og psykisk er det ingen andre enn deg selv som prøver å presse deg ned. Du alene har eneveldende makt over disse tingen, og du alene kan forandre på det.

arifkarim
arifkarim
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Ja, så? Om du kunne selv “lage” penger ut av tomme intet som finansfolka gjør eller friske seg selv ved meditasjon uten å forgiftet seg først, bare da tror jeg på det overnevnte sitat!

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  arifkarim
14 år siden

Ethvert individ har samme muligheter som alle andre i dette landet. Man kan ikke skylde på en mørk, mystisk kraft som presser på for at du ikke skal klare deg økonomisk.
Løper man rundt og er sikker på at disse mørke kreftene prøver å kjøre deg ned i driten, så guess what? Man blir kjørt ned i driten.
Ikke fordi det faktisk er mørke krefter eller giftstoffer som kjører deg dit, men fordi sinnets kraft er så sterkt at manifesterer man et slikt scenario så får man det tøft.

Finansfolka lager ikke penger ut av tomme intet. Jeg tror det er svært få som har en egen pengepresse på soverommet.

Wunjo
Wunjo
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Det du snakker om her, Law Of Attraction, er en realitet, etter min erfaring. Dessverre, får man vel si, for man skal være ytterst forsiktig med hva man ønsker seg…

Det jeg har lært i løpet av de to årene jeg har praktisert LOA (mer eller mindre bevisst), er at problemet er ikke å få ting til å manifestere seg, men snarere å bli klar over hva man egentlig ønsker. Og jeg har lært å foreta en konsekvensanalyse før jeg ønsker noe, samt å spesifisere mest mulig nøyaktig hva jeg egentlig vil ha. Gjør jeg ikke det, kan oppfyllelsen av et ønske bli litt av en nedtur på grunn av konsekvenser som jeg ikke hadde forutsett.

Universet skaper ikke penger ut av ingenting, men tilrettelegger hendelser og omstendigheter så ønskene blir oppfylt. Når det er sagt, jeg har klart å manifestere penger, som kom fra steder som det var mildt sagt usannsynlig at det skulle komme penger til meg fra, så jeg er overbevist om at dette virker. Det jeg har erfart, er at penger er lite tilfredsstillende. Og så er det mye sant i ordtaket “easy come, easy go”!

Affirmasjoner kan være nyttige hjelpemidler, men forutsetningen er at man lager seg affirmasjoner som man tror på. Det hjelper ikke å se seg selv i speilet og si “jeg er mangemillionær”, dersom realiteten er at man har skuffene fulle av inkassovarsler…

The Secret er en grei bok å begynne med, selv om den er veldig amerikansk og fokuserer altfor mye på materielle ting, velstand osv. I den forbindelse anbefaler jeg boka til Michael Losier som supplement. Han er utdannet i NLP-programmering og har utviklet en del nyttige verktøy for å forstå “The Secret” og lage positive affirmasjoner.

På den annen side, det er ikke bare-bare å starte med å skape noe positivt når man er sliten og nedkjørt, svingningene harmonerer ikke med det man ønsker å skape. Så det er ingen grunn til å føle noen skyld eller følelse av mislykkethet om man har skapt noe negativt. Det har vi alle gjort, og det vil vi sikkert fortsette med å gjøre.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Manifestering vil si å programmere inn et mønster av handlinger som innbyr til et bestemt resultat i underbevisstheten.
Det som i utgangspunktet skjer, føler jeg, er at man observerer hvilke mønstre som fører til forskjellige resultater, og dermed lærer vi hvordan man skal skille mellom mønstre slik at man kan oppnå det resultatet man er ute etter.

Når man vet resultatet et individ prøver å oppnå er det svært enkelt å forutsi hvilke handlinger individet vil gjøre, forutsatt at man kjenner til mønsteret som fører til det gitte resultatet selvfølgelig.

Det som skiller mennesket fra en hund feks er menneskets evne til å tenke abstrakt for å oppnå ett enkelt mål, som feks å komme seg til kakeboksen.
En hund vil gå rett på sak, og kanskje lære seg å vente til man ikke ser før den prøver, hvis den ikke får lov.
Et menneske vil lage abstrakte planer, en haug med fanteri for å lure seg bort til kakeboksen. Kanskje mennesket vil ringe på ytterdøren for å avlede oppmerksomheten nok til at det kan nå kakeboksen før det blir stoppet osv, men selve handlingsmønsteret er veldig lett å forutsi så lenge der er et mål- et ønsket resultat.

Derfor sier jeg at skal man forandre på resultatene, må man forandre på handlingsmønstrene. Det vil igjen si at man må forandre på utformingen av tankene – noe som er lettest å gjøre etter man har oppnådd ny kunnskap og utvidet sin horisont.

Dette er en utdypning til det første innlegget mitt, som merkverdig nok ble mislikt ganske sterkt av en del skaller, til tross for at beskjeden om at et individs liv og tilværelse styres av individet selv og ingen andre. Det skulle da virkelig være en positiv beskjed ville jeg tro?

Personlig tenker jeg ikke så fælt over hva jeg vil oppnå og hva jeg ønsker, da disse tingene mer er refleksjoner av mitt ego enn noe annet.
Jeg løper rundt og tror at det er umulig å feile, uansett hva man gjør. For uansett hvilke handlinger man utfører vil det alltid komme et resultat ut av det. Det resultatet er nødvendigvis ikke det man helst ville ha, men det er et resultat likevel.
Basert på den erfaringen har jeg lært hva som ikke fører til det resultatet jeg helst ville ha, og da må jeg nesten bare forandre på fremgangsmåten hvis jeg fortsatt vil ha det resultatet jeg satte ut for å nå.

Det er helt klart at det kan være tungt og snu sinnstilstander. Derfor må man være analytisk i tankegangen når man prøver å identifisere hva som er problemet, og hvorfor problemet er der, før man kan finne løsningen på problemet.
Sitter man seg ned og tenker at situasjonen er kjip fordi Gud vil det, eller at noen sprøyter gift i luften – ja, da har man lagt grunnen til problemet over på ting man ikke kan gjøre noe med, og dermed også gjort løsningen på problemet uoppnåelig.

Terje
Skribent
14 år siden

Jeg har et ønske det er å finne meg selv, det er utrolig frustrerende og ikke vite. jeg er nok paranoid men føler det er noen som gjør hva som helst for og holde meg nede både økonomisk og psykisk. Jeg føler meg motarbeidet av noe. For bare et halvt år tilbake følte jeg at alle ord kom lett men nå sliter jeg virkelig med og finne de rette ordene. Jeg holder på å renovere huset om dagen og når jeg står på stillingen og ser 4 ørner som svever over huset mitt ca 40-50 meter over hustaket. Alle ørnene var identiske og ingen av de flakset med vingene de bare sirkulerte over huset mitt i en 5 min tid. Etter denne opplevelsen føler jeg ting utrolig tungt . For og si det slik jeg bor nesten i sentrum av Sandefjord har aldri sett Ørn her før og aldri helt like fugler på st og mønster under vingene. Jeg vet ikke om de fuglene har en betydning for meg eller om dette bare er en ren tilfeldighet.

Jeg kikker stadig opp for og se om jeg kan se de igjen men har ikke sett de siden. dette skjedde i Juli mnd et par uker etter at jeg kom fra England etter en fantastisk tur for og se nærmere på disse kornåker sirklene.

Jo da jeg henger sammen og fungerer helt fint blant folk og veier mine ord nøye når jeg prater med folk. Min samboer er nok il tider ganske lei av og høre på alt det som kommer fra min munn. uansett om jeg er i et selskap eller i andre sosiale arrangement klarer ikke jeg og holde munnen min. jeg må bare prate med folk om dette men prøver og holde igjen. Jeg føler jeg prakker noe på folk som de egentlig ikke bryr seg om, jeg føler at dette er et av de viktigste temaer på denne kloden. herre gud det gjør meg så frustrert når folk sier du må komme deg ned og forholde meg til denne realiteten. hvilken realitet? Realiteten er jo at vi ikke vet den fulle og hele sannhet om jorden og menneskehetens plass i historien. For meg er det viktig at flere og flere tar tak i dette for og presse frem sannheten. Om dette fører til at alt kollapser rundt oss so be it. Om dere synes dette er rotete er det for at jeg finner lissom ikke helt de riktige ordene. Tro meg jeg har prøvd all verden mulige vinkler på dette.

Terje.

LeaveTheIllusion
LeaveTheIllusion
Abonnent
14 år siden

Jeg har alltid vært den som er uenig. Alltid blitt sett på som rar, og alle mine venner og bekjente opp gjennom livet har alltid ristet på hodet av meg og mine teorier. Jeg har alltid vært ensom, tilbrakt måneder av gangen gråtende i et mørkt rom og tenkt at jeg hører ikke til her, verden (samfunnet slik det blir oss presentert) er for lite for meg, jeg får ikke puste!

Jeg rister av redsel og frustrasjon når jeg er vitne til folks uvilje mot å å stille spørsmål og å være nysgjerrige og kritiske. Og jeg kjenner at hver eneste celle i kroppen min danser i glede og ekstase når jeg kommer over folk, bøker, filmer og artikler som går på kryss av hypnotisk mainstream. Jeg gleder meg stort når jeg leser om folk som skriver ting som “De store gutta er ute etter å ta knekken på deg!” :) Det som skremmer meg er de som ikke ser det som en mulighet i den verden de er fanget i.

Vandrer eller ikke vandrer… en ting er jeg sikker på; jeg vil fortsette å bekjempe den trangen skole, øvrigheter og mainstream har forsøkt å dytte ned over hodet på meg, trangen til å sette seg ned og stilltiende godta at “sånn er det og sånn skal det være og du har ikke noe du skulle ha sagt.”

mrreg
mrreg
Abonnent
14 år siden

Litt praktisk info angående tidsperspektivet i det som skal skje nå:
Driver for tiden og analyserer siste ALTA-rapporten fra HalfPastHuman. Tar man denne bokstavelig skal ting begynne for alvor allerede nå i løpet av november.

Jeg har imidlertid en sterk følelse av at det som skjedde her på Jorden den 9/9/9 – ref ‘global meditasjon’ – har ført til at vår fremtid går i en litt annen retning/tempo. Ting vil skje, men ikke så voldsomt og til det tidspunkt som tidligere antatt. Uansett; vi vil i følge ALTA få et ‘globalt mentalt traume’ i mars 2010 og ett nytt gigantisk ett sent i 2011.

Det er vel i bearbeiding av slike ‘kollektive traumer’ at vandrerene har sin viktigeste oppgave – å arbeide for at det kommer noe konstruktivt ut av disse enorme sosiale energiutladningene…

Åkkesom; Lykke til alle sammen! :-)

Frederik
Frederik
Abonnent
14 år siden

Kan ikke si om jeg er en vandrer eller ei. Derimot så kan jeg si at jeg kjenner meg igjen i beskrivelsen.

Ble interessert i meditasjon som 18 åring, og leste mye OSHO.
Som 19 åring hadde jeg min andre fødsel. Les oppvåkning.

Har aldri fortalt noen om hvordan det skjedde i den fulle sannhet da det er litt pinlig. Sier ikke at jeg er opplyst til bekjente da janteloven i Norge er for stor.
( OK, sa det her. )Det er heller ikke noe poeng. Ingen vits i å skryte. Det går uansett ikke å forklare smaken av et jordbær til en som aldri har smakt. Nei, bare søtt er ikke nok. Uendelig kjærlighet som omsvøper deg til ( deg) ikke lenger finnes. Greieste forklaringen.

Jeg føler at mitt liv er som en film der man venter på slutten. Alt frem dit er bare en transportetappe. Har blitt hjerteoperert 2 ganger, så helsen er ikke helt på topp. Har vært mer eller mindre svimmel i 3 år nå.

Jeg klager ofte min nød om hvor jævlig verden er, men blir møtt av ” den har alltid vært sånn, og vil alltid være sånn”! Blir litt motløs av den slags holdning.

Har en følelse av å være her for en grunn, men kan ikke sette fingeren på hva.

Jeg er sliten og vil hvile. Fært å si når man har to søte små barn og en fantastisk kone. Jobben gir meg lite dog.

Det blir godt å komme hjem igjen er følelsen jeg sitter med.

Nammm
Abonnent
14 år siden

Takk for svar Mike! Jeg kan legge til at jeg på ingen måte vet sikkert hva som er min oppgave ennå, men føler litt for dette opplysningsarbeidet om å fortelle andre om denne tiden vi er i nå, og hva jeg tror vil komme. Dette også fordi jeg har fått det det kanalisert at det er min oppgave. For noen år siden da jeg var til kanalisering, virket det fjernt for meg, men nå syns jeg på ingen måte at det virker utenkelig. Føler egentlig at det er det jeg har gjort de siste par årene.

P.s. Kan noen stille klokken på speilet? Tror den er en time for sen…

Nammm
Abonnent
14 år siden

Jeg har alltid visst at jeg ikke er herfra. Jeg kommer fra et sted der det er andre og mye bedre energier. Jeg har alltid lengtet tilbake til “noe” jeg ikke vet hva er. Gleder meg egentlig til å komme tilbake, på samme tid syns jeg det er spennende å leve nå å se alt som kollapser rundt meg. Jeg vet at ting omsider vil bli bedre en gang. Det med helsen passer godt også. Har alltid hatt helseproblemer. Så lenge jeg kan huske. Føler ofte at jeg er på en annen planet, enn folk flest, og det syns de også, etter kommentarene å dømme! Syns det er kipt å ikke kunne være meg selv og snakke om det som interesserer meg, fordi her er så få som forstår. Men har forstått at jeg skal være med på å roe mennesker når ting skjer rundt dem nå fremover. Her er mange som vil bli veldig redde og ikke forstå hva som skjer. Jeg fins ikke redd noe lenger. Det er jo en styrke. Men det er fordi jeg etterhvert mener at jeg har forstått en viss sammenheng, fordi jeg har gravd meg ned i dritten. Man må toss alt kjenne mørket for å sette pris på lyset. Jeg blir her så lenge det er bruk for meg, Men etter det drar jeg hjem til andromeda et sted. Dette er mitt siste liv på denne “prison”planeten.
Hva tror du Mike, er jeg en vanderer?

mm
mm
Abonnent
14 år siden

Kan med hånda på hjertet si at dette treffer meg midt i blinken. Men akkurat det samme gjør såkalte ‘indigo children’ forklaringer.. Daglig er jeg oppslukt av sjamanisme, okkultisme, filosofi og livet generelt.. Når det kommer til arbeid er jeg apatisk..

Ellers må jeg si at jeg alltid har vært veldig skeptisk til såkalte kanaliseringer og newage saker generelt.. Det er ikke det at jeg ikke tror slike ting kan forekomme, men jeg mener det er alt for lett å fake dette, dikte opp monologer osv.. Sånn som jeg ser det så opererer ikke naturen på den måten.. Menmen, kanskje jeg en dag vil ta en titt på det med nye øyne..

Akkurat i dette feltet synes jeg det er ekstra vanskelig å skille sannhet fra løgn, God intensjon og skuespill.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Mike Cechanowicz
14 år siden

Bare for å balansere informasjonen;

Det er underlig at lydtapene ikke er tilgjengelig med tanke på Ra-stoffet.
Det er også merkelig at de ikke filmet for å dokumentere.
I tillegg bør det vekke en tanke at samtalene med Ra sluttet når nevnte fysiker døde, til tross for at det var en annen person som kanaliserte Ra.

Dette kan bety at det faktisk var fysikeren som konstruerte svarene på samme måte som han konstruerte spørsmålene, noe som kan være logisk med tanke på at det er vanskelig å få seg selv til å snuble.

Jeg anbefaler alltid alle til å se ting fra flere perspektiver, og jeg vil oppfordre til det samme her.
Balansering over. Adonai :)

White Rose
White Rose
Abonnent
14 år siden

Hørte at det var 4 store finans eliter som hadde begått selvmord ila 48 timer bla en topp sjef for Rockefeller, sprekker i pyramiden…

coolio
coolio
Abonnent
14 år siden

Jeg føler også at den artikkelen treffer meg, ganske godt egentlig. For å presentere min objektive side først vil jeg bare nevne at det som blir skrevet er temmelig generelle følelser i ethvert menneske fra tid til annen, noe enhver psykolog kan fortelle deg. Slike generelle ting som “føle seg alene” vil treffe alle mennesker, uansett alder, bakgrunn, kjønn og sinnstilstand rett og slett fordi på et eller annet tidspunkt har vi følt det alle sammen.

Slike vage generaliseringer er et effektivt hjelpemiddel som blir mye brukt av astrologer når de utformer et horoskop.

Det er også viktig for individet å tenke nøye gjennom og registrere tankemønstrene sine. Dette fordi det er fort gjort å føle selv-sympati i en eller annen form, og dermed også akseptere et posivit nytt tankemønster om seg selv, ala “jeg er en vandrer” eller “jeg er Guds barn”.
Psykologi burde være et stort fag på skolen fra første trinn på ungdomsskolen i min mening. Som det er nå kan jeg bare anbefale folk og lese og studere litt psykologi selv.

Det hjelper også å høre litt på folk som Krishnamurti for å åpne sinnet for nye tankemønstre og nye perspektiver på ting.

Nå som det objektive er sagt, vil jeg gå over på det subjektive;

Jeg likte artikkelen din veldig godt, Mr. Cechanowicz. Ikke minst fordi jeg er en stor fan av “The Law of One” serien som du refererer og baserer artikkelen din på. Jeg føler at folk som Neil Donald Walsch driver litt med en form for plagiat av materialet i den serien, men det er jo selvfølgelig en mulighet for at også hans informasjon er reellt.

Styrer på med både bok nr 2 og bok nr 3 i serien samtidig nå, men tar litt tid for meg å lese bøker grunnet ADD. Leser i øyeblikket 4 bøker samtidig;
My Ishmael, THe dancing Wu li Masters (kvantefysikk), THe Law of One og The Three pillars of Zen.
ADD gjør at jeg kjeder meg ufattelig fort og må hele tiden ha forandringer og noe nytt, noe som også bremser opp alt jeg styrer med :)

Uansett, takk for fin artikkel!

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

uhm, vil bare påpeke at psykologi er en del av alt det som gjerne stues sammen under begrepet konspirasjon. med andre ord, noe piss som er laget for å manipulere og ødelegge mennesker – eller i det aller minste, et fag som misforstår ganske så totalt hvordan man “healer” et menneskes psykiske plager.

legg også merke til at går man til en psykolog, så skal man nærmest “skrifte” om seg selv, og aller helst være totalt ærlig og t.o.m. avsløre sitt innerste. hva minner det om? jo det skal jeg si, det minner om å skrifte slik de gjør i den katolske kirke.

psykologi er en del mysterie-Babylon, i hvert fall galehusene og INDUSTRIEN psykologi, samt mange aspekter av det psykologiske faget.

skal ikke påstå at alt ved psykologi er 100% negativt, men det er ingen tvil om at det har en STOR og FARLIG mørk side, uansett.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  Oriental13
14 år siden

Du er spinnvill og alldeles ikke kvalifisert til å uttale deg om psykologi, som ikke er en eksakt vitenskap, men et studie av oppførsels-mønstre og tendenser.
Nevropsykologer vil fortelle deg at psykologi er klinisk, altså kjemiske signaler/reaksjoner i hjernen og dermed en FYSISK lidelse på samme måte som influensa.

En objektiv person vil fortelle deg at det er mange forskjellige former/grener innenfor psykologi-feltet, noe som vil si at det er mange teorier og typer behandlinger, som igjen betyr at dette ikke er en eksakt vitenskap.

Sammenligningen din mellom psykologi og religiøs skrifting er bare et bevis på at du ikke har noe begrep om hva du snakker om.
“Skriftingen” du snakker om er én av de mange forskjellige grenene innenfor psykologi, en gren vi kaller den rogerianske terapi.
Dette er en form for personsentrert behandling hvor psykologen blir som en innvidd tilhører og veileder som lytter og oppmuntrer innenfor rammen av et likeverdig forhold mellom klienten og psykologen.

Idéen her er at hele livssituasjonen til klienten kan være årsaken til problemene og målet med behandlingen er å få klienten til å bevisst og rasjonelt ta en avgjørelse om hva som er galt, og hva som bør gjøres med det.

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  coolio
14 år siden

Vitenskap er forpliktet til å operere i dens viten, naturlig nok. Det man vet i denne sammenheng er såklart det man har klart å “bevise” gjennom testmetoder av forskjellig art, i hovedsak observasjon.
I psykologi er såklart observasjon den mest anvendelige måten å finne et mønster på, men vi hopper stadig fremover i vår viten ved hjelp av nye teknologier som blant annet nevrepsykologene bruker for å se på hjernens aktivitet.

Det vel åpenbart at vitenskap ikke skal blandes inn i subjektive og urasjonelle personlige opplevelser som du her kaller det åndelige. Det som viser seg når man sjekker hjerneaktiviteten er gjerne at spirituelle opplevelser kan ha samme kjemiske reaksjoner på samme sted i hjernen som andre, mer rasjonelle ting.
Jeg skal ikke gi meg ut på et håpløst oppdrag hvor jeg prøver å finne på noen eksempler på dette da jeg er svært underkvalifisert i nevropsykologi, men jeg har registrert at forskere innenfor dette feltet har registrert aktivitet i hjernen nærmest identisk mellom forskjellige ting som feks søvn-paralyse og aktiviteten i REM-søvn.

Om det er som du sier at hjernen er en mottaker og ikke en sender handler på dette tidspunktet mer om hva man tror enn hva man vet.

Det som er tydelig er at vi som mennesker tenker i mønstre; mønstre som er lett gjennkjennelige for en trent person. Om grunnen til det er fysiske hindringer i forhold til vår åndelige bevissthet er selvsagt uklart.

Du og jeg har samme syn på hvorfor vi er her og vår åndelige natur, sannsynligvis fordi Ra’s materiale resonnerte så godt hos oss begge.
Jeg synes likevel man skal følge Ra’s eksempel og presentere informasjon på et objektivt plan slik at andre individer kan vurdere, føle på og ta beslutningen om informasjonen er riktig eller ikke selv.

Ethvert direkte svar basert på ens egne persepsjoner og forutinntatte tankegang kan påvirke en annens frivillige vilje.

Jeg vil bestille Livets Håndbok via dine sider så snart jeg får lest meg ferdig i diverse andre materialer.

« Forrige artikkel

Aldri mer Holocaust?

Neste artikkel »

Mobilisering av tankekraften

81
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x