Om du føler deg alene, misforstått og veldig lei av denne syke verden vi lever i

6.3K visninger
5 minutter lesetid
81

NB Varsel. Denne artikkelen er bare rettet til 100-millioner av de 6,7-milliarder menneskene nå på denne planeten. Det er et forhold 1:67.  Dersom denne artikkelen gir deg mening på en positiv måte kan du regne med at du er en av disse jeg her snakker om. Du er en vandrerer, selv om du kanskje enda ikke vet det.  Dette er et oppvåkningskall. Din energi og oppmerksomhet trengs nå!

Uansett hvordan du måtte tenke om kanalisert informasjon som sies å komme fra åndeverdenen der det er mulig å knytte seg opp til høyere nivåer av bevissthet, har jeg et godt forhold til fenomenet. Jeg har selv gjort det i en hypnotisk transe i 1993 og informasjon som jeg formidlet er nok til å stifte en hel selvutviklingsmodell som også inkluderer oppskriften for gode parskapsforhold. Høyere bevissthets nivåer enn menneskets er noe moderne psykologi har fortsatt igjen å oppdage. Men så er de også bundet til den gamle modellen om at hjernen lager bevissthet. Den ideen har gått ut på dato etter at 2 generasjoner med forskere på nær døden opplevelser har skrevet i ”The Lancet” 2001 des utgaven, at sinnet sender bevissthet til hjernen. Det vil si at hjernen er en mottaker, ikke en produsent av bevissthet

I min verden så er det for lenge siden blitt konstatert om at universet er full av bevisste enheter og at mange av disse er kommet mye lengre enn oss her på denne planeten. Informasjon kanalisert av RA i 1981 tilsier at bevissthet eksisterer i en uendelig rekke oktaver av energi. Hvert energinivå er som noter i en musikk skala og har en viss tetthet av energi. Dette kalles på engelsk for ”densities”.  Denne fysiske verden vi nå lever i består av tredje densitets bevissthet. RA sier at jorden er snart på veien inn i en remagnetisering av dens egen energifelt slik at fjerde densitets positiv polarisert bevissthet vil bli støttet – en gang mellom høsten 2011 og 21. des. 2012 – slutten av Mayakalenderen.

Denne overgangen er også visst nok årsaken til den sterke polarisering av kreftene mellom positiv og negativ polarisering – det vil si dualitet. Denne ”kampen” også fungerer som en katalysator for at folk som ikke har tatt side enda vil velge og dermed spare seg for en ny runde med 25,920 år med tredje densitets idioti, blod, svett og tårer.

Denne overgangen for jorden og for mennesket er en stor universell begivenhet. Uroen og redselen denne overgangen kommer til å skape hos mange vil bli til å ta og føle på. I USA er det visst nok 27-millioner som går på antidepressive medikamenter. Det sier nok. Det jeg har lyst til å skrive om er den formen for ekstra hjelp som visst nok er her på denne planeten i dette øyeblikket. I 1981 sa RA at ca 65-millioner vandrere var her på denne planeten for å hjelpe i denne overgangen.  I dag sier bl.a. Deloris Cannon – en hypnotisør fra USA at det er nå 100-millioner vandrere her.

Hva er en vandrer?

En vandrer er en bevissthet/sjel som kommer hovedsakelig fra femte eller sjette densitets bevissthet – fra et annet stjernesystem og som frivillig har tilbudt sin energi for å være her på denne planeten i denne tiden for å hjelpe til med overgangen – slik at all ting går greit for seg. Dette gjøres fordi den som tilbyr sin kraft på denne måten øker også sin egen utvikling mye mer enn om de ikke hadde gjort det. Det er også et oppdrag full av farer. Den enkelte må si ”Ja” til å glemme sin egen fortid mens de er en vandrer. De blir født med en tredje densitets bevissthet, samtidig som de vil bære ubevisste minner om sitt opphav, kompetanse og erfaringer. De må våkne tidsnok til å gi den hjelpen de er her for å gi og de må våkne før de eventuelt lager for seg selv negativ karma før de våkner. Det vil si at de blir fanget en lengre periode i tredje densitets bevissthet.

Selv om tredje densitets bevissthet normalt ikke er klar over det har de en åndelig familie som består av vel ca. 1,000 sjeler – de er fragmenter av en større enhet. Noen av disse er naturligvis i livet mens andre er i tiden mellom liv. Dette fører til at de fleste kan knytte til seg venner som de føler en naturlig bånd til fordi de er fra samme ”familie”. Dette er ikke tilfelle for gjennomsnitts vandrer. De er alene, mer eller mindre. Noen har minner av overgangen gjennom energi feltene – en reise gjennom geometriske former som fortoner seg som en vond drøm. Da det ubevisste bærer i seg minner om en tilværelse som er mye mer harmonisk føler vandreren seg veldig feilplassert, ofte misforstått og veldig alene i en truende tilværelse. Noen har en bedre forbindelse til sine intuisjoner enn andre. Enkelte opplever at de har måttet dempe sine evner for ikke å bli avslørt, straffet og avvist som barn. Overlevelsesstrategier er det mange av. En vandrers hjerte er sjelden ”lett”.  Skoleverket er en meningsløs institusjon, likedan kirken. Det er rett og slett ikke lett å forholde seg til noen form for myndighet eller autoritet som proklamerer å vite best for en selv. Det hele minner sterkt om tilstanden til Harry Potter mens han er fange i ”Muggel land”.

En vandrer har ikke alltid verdens beste helse. Ra sier at det har noe å gjøre med den uvante energien som er en del av tredje densitet. Med kanskje dårlig helse, vansker med å finne sin rette ”hylle” i livet og en generell følelse av å være alene på denne planeten uten altfor mange virkelig nære kontakter er det fort gjort å  pådra seg ulike psykiatriske merkelapper, blant annet som ”uspesifisert personlighets forstyrrelse”. Den tøffeste tiden for vandrere er tiden forut for oppvåkningen. Bare når en forstår at en faktisk kommer fra et annet sted med andre ”normer” og energier, faller brikkene på sin plass. Først da kan en puste ut, puste inn igjen rulle opp skjorteermene og begynne å gjøre jobben sin.

Oppgaven til alle vandrere er ulike – mange skal hjelpe med å opplyse, andre er her for å hjelpe de som er forvirring og redsel over det som skjer på planeten. Noen er også ”healere”. Felles for dem alle er at det trenges veldig lite ”justeringer” for å komme selv på nett, forstå situasjonen en befinner seg i og forberede seg for fremtidens oppgaver. Jeg har også en oppgave her og den er å vekke vandrere. Nesten alle som kommer til meg synes å ha de samme symptomene på å være en vandrer. Hvis du føler at dette budskapet treffer deg er du hjertelig velkommen til å ta kontakt. Boken min, ”Livets Håndbok” var også skrevet for å hjelpe de som er vandrere å komme fort i gang og koble seg opp til sine indre ressurser i rekord fart.

Jeg blir stadig vekk overrasket over den bredden av mennesker som har en vandrer bakgrunn. Vi trenger å arbeide bedre og mer sammen mot et felles mål. Mengden med avsløringer som pågår over alt i verden i dag forteller at det er liten tid igjen før vi skal være på plass og stille opp med det vi kan for å hjelpe andre videre. Det er på tid å komme ut av skapet – som ånd.

Den som ønsker mer informasjon om dette temaet bes å gå til følgende link der du kan nedlaste gratis en hel kompendium av RA stoff – satt i orden av David Wilcock. http://divinecosmos.com/index.php?option=com_content&task=category&sectionid=6&id=23&Itemid=36

Slik som RA stoffet sier – dette materialet vil være veldig meningsfylt for en vandrer. Jeg håper at det kan hjelpe deg få svar på dine spørsmål.

Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” - 2008.

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

81 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Terje
Skribent
14 år siden

En fin artikkel men vet ikke om jeg hører hjemme under dette. En ting er sikkert jeg føler at jeg ikke har noe her og gjøre. Gleder meg mere eller mindre på og få slippe livet på denne planeten. Hvor en jeg går møter jeg motstand hva jeg en sier møter jeg motstand. Jeg er sliten føler meg utbrent vet ikke om jeg makter dette kjøre lenger. jeg føler at jeg har stanget hodet i veggen i hele mitt liv. Det eneste jeg har energi til om dagen er å holde hodet over vannet. Er for tiden uten arbeid og føler jeg ikke finner noe som vil passe til meg. Klarer rett og slett ikke ta tak i det heller selv om jeg burde gjøre det. Jeg er tullingen i familien med de tullete ideene. Takk for en fin artikkel, som sagt vet ikke jeg om jeg er en vandrer.

Terje.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Terje
14 år siden

Terje du høres ut som en vandrer, vi møter ekstra mye motgang, blir ikke hørt, blir lett misforstått, jaktet på og sett på som sære. Jeg vil anbefale deg å søke innover i deg selv, derfra kan du koble deg opp mot en utrolig sterk kraft full av kjærlighet hvor du også kan motta informasjon i form av ord og bilder. Det vi vandrere gjerne tror er egne tanker er ofte budskap for å hjelpe både oss og andre videre på veien.

En vandrer har et sterkt lys som stråler ut fra pannen, det gjør at andre vet at denne person får de ikke kontroll over og dette møter de med måter de kan psyke deg ned på. De gjør det for å svekke deg nok til å kunne manipulere og diktere deg på feil spor i livet. Vet du at de verste energityvene ofte er dine nærmeste som ikke er opplyste, først når de våkner og skjønner hva de gjør får du ha energiene dine i fred, da slipper du å føle deg så tappet som jeg skjønner du gjør nå.

Takk Mike for å sette ord på hvordan mange av oss opplever dette livet.

Oriental13
Oriental13
Abonnent
Svar til  Monica Waade
14 år siden

Jeg er en av disse vandrerne (det har jeg fått flere tegn på enn jeg orker, kan, eller vil, beskrive og forklare her) og det her stemmer så umåtelig bra på ting jeg opplever at det er skremmende.

Jeg har blit tappet av «venner» som er (psykiske) vampyrer i over ett tiår nå.
Jeg har delvis opplevd marerittaktige ting IRL i forbindelse med dette. Det er for jævlig.

Men vet ikke. Jeg kan bare ikke la meg knekke, vil heller ikke la meg knekke, og gir bare aldri opp. Tror jeg da.

Men noen ganger savner jeg virkelig større støtte. Føler det essensielt sett slik Terje beskriver noen ganger………. Skikkelig sliten og lei, sliten og lei av alt sammen.

arctica86
arctica86
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Nå er det slik at vi skaper vårt eget liv ved hjelp av tankene. Det du fokuserer på, det får du. Hvorfor jeg sier dette så bastant? Fordi dette er min sannhet :) Det går an å forandre sin egen energi, noe jeg har god erfaring med siste tiden. Bli din egen beste venn, stopp all kritikk av deg selv, gå heller andre veien med å si til deg selv hvor flink du er. Jeg har blitt forbløffet siste tiden over hvor virkningsfullt det er, jeg ser på meg selv med nye øyne, og det merker man på omgivelsene rundt også, venner og folk generelt blir blidere rundt en. Anbefaler forsåvidt «Du kan helbrede ditt liv» av Louise L. Hay, der er affirmasjoner og tankens kraft temaet, enkel og lettlest bok. Også vil jeg bare si at positiv tenkning er sterkt undervurdert, det hvis man bruker det på «riktig» måte.
Håper uansett du finner din veg.

blobb
blobb
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Ta deg perm fra jobben og reis til India, finn deg en ålreit landsby og bli der noen måneder. Det gjorde jeg og det funka. Uvante inntrykk får deg kjapt på sporet igjen.

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Terje
14 år siden

Terje!

Jeg vil takke deg for dette innlegget!

Du er en modig mann som er åpen om hvordan du føler det. Det er en krevende øvelse vi nordmenn ikke er spesielt flinke til, ihvertfall ikke når man føler at livet er tungt. Vi mennesker er gjerne slik at vi er flinke til å kommunisere ut når tingenes tilstand er bra, mens vi gjerne går i oss selv og brenner inne med tanker, problemer og utfordringer når man føler livet går imot.

Jeg synes du viser stor styrke ved sette ord på det svært mange føler, men få våger å si, og det er nettopp slikt mot som bidrar til at flere våger å åpne seg, noe denne tråden viser.

Jeg tenkte å dele noen tanker om nettopp følelsen av en slik maktesløshet eller meningsløshet, om du vil;

Jeg opplevde for noen år siden det mange kaller å møte veggen. Det var grusomt rett og slett, og jeg trodde vel egentlig at jeg var «ferdig». Det manglet ikke på overfladiske råd og klapp på skulderen om at dette går så bra så, stå på, etter regn kommer solskinn, og jeg vet ikke hva. Det var lite hjelpsomt, for å si det slik, da avgrunnen syntes uendelig dyp…

Vendepunktet, eller oppturen, om man kan si det slik, kom etter at jeg hadde vært på et foredrag med polfareren og eventyreren Børge Ousland (utrolig nok);

http://no.wikipedia.org/wiki/B%C3%B8rge_Ousland

Denne karen har gjennomført bedrifter få andre i verden har gjort; besteget Mount Everest, gått alene til Nordpolen, Sydpolen, gått fra Russland til Canada, via Nordpolen osv.

Enestående fysiske og mentale prestasjoner, rett og slett.

Det første som slo meg når han kom på scenen var hvor normal han så ut. Jeg hadde sett for meg et slags supermenneske og ble ganske forbauset når det viser seg at han såg helt normal ut, både hva høyde og vekt angår, ja vi var vel omtrent samme størrelse. Min første tanke var at dette kan umulig være mannen som alene har beseiret verdens mest ugjestmilde områder, gjentatte ganger… Til det var han altfor normal, rett og slett…

Anyway, foredraget omhandlet selvsagt de mange ekstreme turene og tok for seg alt fra planlegging, trening til gjennomføring. Oppturer og nedturer, både før, under og etterpå.

Det jeg bet meg særlig merke i var hans tanker om hvordan takle motgang, nedturer og tungsinn, noe han tydeligvis var godt kjent med.

For det første, og det var kanskje det viktigste for meg den gang, sa han at uten virkelig motgang i livet, så har man rett og slett ikke levd. Det tok litt tid før jeg skjønte det, men jeg tror det er mye sant her. Livet byr på utfordringer og motgang av ulik art, og det er de som facer disse og kjemper seg igjennom de, hvor enn store eller små de måtte være som virkelig lever. Ellers flyter man bare med den endeløse strømmen av konformitet og «minste motstandsvei» som synes å prege folk flest. Man skyver problemene under teppet, fremfor å gjøre noe med de, ofte ved å la seg bedøve av medisiner fastlegen eller psykologen anbefaler/prakker på en, som ikke løser noe som helst, men gjerne bedøver sanseapparatet slik at man TROR problemene blir løst.

Et annet viktig poeng var at det er lov, ja til og med nødvendig å ta en «timeout». Melde seg ut, om man vil, for en stund og kjenne og føle på mørket. Aksptere det som en nødvendig del av tilværelsen for å oppnå innsikt og kjennskap til seg selv. Tenk bare på hvor mye vidunderlig kunst (musikk, bilder, litteratur, film etc) som har sprunget ut av menneskers sorg, fortvilelse og nød…

Videre sa han at han aldri ville klart disse ekstreme utfordringene dersom han ikke hadde vært i det han kalte for dødsskyggens dal, hvor alt synes håpløst. Få å komme til topps må man kjenne sitt eget mørke… Og viktigst av alt i budskapet var at det er en selv som sitter med nøkkelen. Det er hvordan man selv går løs på utfordringene som avgjør utfallet. Gode venner, hjelp og støtte er viktig og bra, men nøkkelen til å lykkes ligger til syvende og sist i ens eget «hode og hjerte».

For meg var dette som «manna fra himmelen», som en bryter som ble slått på, og begynnelsen på slutten på mørketiden. Jeg har imidlertid lært så mye av denne prosessen at jeg nå ser med takknemlighet tilbake på det som den gangen var «the end of the world» for meg. Når mørket senker seg nå, noe det gjør for oss alle fra tid til annen, så vet jeg at jeg mestrer det, ja jeg vokser faktisk på det og jeg ser på det som en mulighet til videre innsikt og vekst.

Anyway, Terje, du traff en nerve hos meg, og jeg takker deg for ditt modige innlegg!

Mailadressen min er forresten vandalf123@gmail.com. Send meg gjerne en mail!

Armin Bahrami
Forfatter
14 år siden

Takk Mike. Føler det traff meg ganske godt. Kan jeg komme på besøk endag, også kan vi prøve å se hvem jeg var i mine tidligere liv. Jeg har alltid vært en vandrer, gått min egen vei, som en laks som svømmer mot stimen, ofte alene, selvom jeg er med mange, og en drømmeverden hvor jeg har lucid dreams, de fleste våkner opp når de forstår de drømmer, jeg fortsetter den etter eget ønske uten å våkne opp. Ofte får jeg «shakes» og kriblinger hvor jeg rister når jeg kommer over noe jeg definerer som «sannhet» , det er mye rart med meg egentlig og jeg tror kansje lider av personlighetsforstyrrelser, jeg har ofte 10forskjellige personligheter. Det kan komme av at jeg har vanket/vandret i 10 forskjellige miljøer? Men jeg føler jeg kjenner meg selv ganske godt, men noen ganger lurer jeg på hvem faen jeg egentlig er. Kansje du kan hjelpe meg?

Terje
Skribent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

Jeg føler at jeg ikke vet hvem jeg, jeg personlig kunne ønske å møte noen som jeg har det. Det må jo være noe galt med meg siden jeg ønsker at økonomien i verden på tryner. Jeg ler når jeg ser røde tall på børsen det gir meg lissom et lite kick. håper på at mye av det som skal skje fremover skjer snart, herre gud jeg må være en krulling som ønsker at ting skal gå til helvete.
Terje

Twisted
Twisted
Abonnent
Svar til  Terje
13 år siden

Jeg vet jeg er veldig sen med å kommentere på denne artikkelen, men føler bare for å si noe her uansett :)

Terje: Begge dine kommentarer her kunne vært skrevet av meg selv.
Det føles ofte som om man er helt alene når en føler slikt som vi gjør, og jeg personlig synes det gjør utrolig godt å lese at andre føler akkuratt det samme som meg. Så takk for det!

Jeg også gleder meg fælt til at dette livet skal være over. Eneste grunnen til at jeg fortsatt er her er fordi jeg helt siden jeg var liten har følt at jeg var ment for noe større, og det at jeg kunne aldri klart å såre familien min ved å forlate denne verden. Da skal jeg heller klare å komme meg gjennom det.
Som deg Terje, går jeg også og ønsker at verdens økonomien faller, blandt annet, så du er ikke den eneste skrullingen (eller freak, som noen liker å kalle meg)
Jeg er egentlig kommet til det punktet der hvor det er det samme hva som skjer, så lenge NOE skjer. Jeg er utålmodig og lei av å vente, og har iallefall ingen planer om å bli gammel om livet fortsetter på samme måte. Selv om jeg tror og føler med hele mitt hjerte og sjel at om et par år så vil vi alle ha det bedre, så er det alltid den lille tvilen som sier meg at «Det kommer aldri til å skje, for så heldig er jeg bare ikke». Som om det er min uflaks som styrer hva som skjer med verden… Det er hodeløs og egosentrisk tenking, og jeg vet det, men tankene er der alikevel.

Uansett, takk for en fin artikkel Mike, og takk til deg igjen Terje :)

bowlsk8
bowlsk8
Abonnent
14 år siden

Jeg føler det veldig likt som deg igrunn. Det jeg sier og tror på blir latterliggjort eller blankt avvist. Men man må ikke la seg pille på nesen tror jeg. Det er fortsatt mye jantelov igjen, selv om folk tror vi er fordomsfrie og åpensinnede. Etterhvert ser jeg at det er greit at folk reagerer som dem gjør. Jeg tror liksom jeg klarer å heve meg over slikt snakk, uten å skulle heve seg over personen. Det er jo ikke så lenge siden jeg satt foran tven og spiste min daglige dose med sukker og msg. For å hente tilbake energi har pusteøvelser og meditasjon hjulpet meg mye.
Ken Wilber har noe som dem kaller 3 body workout. Søk og sjekk det ut. Funker veldig bra for meg synes jeg. Men selfølgelig går alt opp og ned. Noen dager er det veldig vanskelig andre dager er man fjellsterk i troen. Sist gang jeg var nede, var det en drøm jeg hadde som fikk meg opp igjen. Den var veldig virkelighetsfull og i korte trekk gikk den ut på at stjerne begynte å bevege på seg i sirkler etterhverandre på en måte. Alle begynte å få panikk. Jeg så meg selv bære en venninne av meg som svimte av og måtte forsvare meg mot en annen venn av meg som skulle slåss. Da vi kom inn i et hus, ble det morgen. Men så ble det plutseig mørkt igjen og showet startet igjen. Men nå sto alle å kikket og det hele endte med at stjerne gikk i samme punktet. Som igjen ble til en stor snøkrystall aktig ting med en slags tåke rundt seg. Før det hele ende i ett slags stjerneskudd eller fyrverkeri. Da våknet jeg svett og redd. Jeg tok den som ett tegn på at det jeg gjør er riktig. Men jeg har aldri hatt en så virkelig drøm før. Kanskje noen her inne veit litt mere om drømmer enn meg. Jeg tenker ofte på den ihvertfall.

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
14 år siden

Dette med vandrere var nytt for meg. Personlig tror jeg det er mange vandrere her på Nyhetsspeilet. Jeg vet ikke om jeg selv er vandrer. Det har jeg for lite innsikt til å klare å finne ut. Dette er noe jeg har lyst til å finne mer ut om. Jeg har bare lyst til å få forandring nå. Samfunnet vi har idag blir bare kaldere og kaldere. Oslo by er kanskje den kaldeste byen i Norge. Her vandrer det hundrevis av folk rundt i gatene som er forlatt av samfunnet. Tiggere fra østeuropa i alle aldere kommer fra et samfunn med mye fattigdom. Disse har vi ansvar for. Vi i de rike landene har skapt disse ofrene for fattigdom med vår korrupte økonomiske apartheid. Når man ser en gammel dame med skitne klær sitte på fortauet med koppen foran seg og hendene foldet begynner tankene å svirre på hvorfor samfunnet kan la folk ende så fattig.

Armin Bahrami
Forfatter
Svar til  TruthHunter
14 år siden

Jeg vet ikke hvor mye de tiggerne tjener, mange sier de har bakmenn som henter dem i mercedeser, og at det hele er organisert kriminalitet. Men en ting er sikkert, de er gamle som du sier og ser slitne ut, de er ofte ute hele natten flere dager i uken. En morsom historie for ikke så lenge siden, var jeg ute på byen og drakk meg dritings med no god fyrings, happy like a motherfucker, snakket i telefon utenfor et utested, og var helt i samtalen med denne vakre kvinnen. Så kommer denne de vi kaller tigger, bort til meg mens jeg snakker og satt meg helt ut av samtalen, hehe så jeg går i lommene og finner ingen mynter, jeg dro opp en 200lapp og sa jeg har bare den. Øynene hans så gull :) heheh og jeg ser at han ser den, også ser han jeg reagere på måten han så på den i lykkerus, jeg ble nesten litt glad selv…så ser han på meg og smiler og nikker mens jeg snakker i telefon, så tar han på den forsiktig og jeg slapp forsiktig :)

Han hoppet og nedover den gata som om han hadde vunnet lotto, det var noe av det vakreste jeg har sett. Det er nok ikke mye penger tiggerne tjener..

TruthHunter
TruthHunter
Abonnent
Svar til  Armin Bahrami
14 år siden

«god fyrings» nice mann;)
fins sikkert noen som har bakmenn. men det er nok kraftig overdrevet av mediene. De gamle romener folka som henger i parkene og på gatene rundt omkring virker bare fattig og desperate. synd og se. Tviler på at de tjener mye penger ja..

TH
TH
Abonnent
14 år siden

Mike, dette var en betydningsfull artikkel for meg. Jeg er også midt i Livets Håndbok, og føler jeg lærer noe for hver side jeg leser.

Må si jeg kjenner meg veldig igjen i det Armin skriver, nesten så jeg kunne kjørt en kopi av svaret, med min underskrift.

En ting jeg biter meg merke i. Du skriver: En vandrer har ikke alltid verdens beste helse. Ra sier at det har noe å gjøre med den uvante energien som er en del av tredje densitet. Med kanskje dårlig helse, vansker med å finne sin rette ”hylle” i livet og en generell følelse av å være alene på denne planeten uten altfor mange virkelig nære kontakter er det fort gjort å pådra seg ulike psykiatriske merkelapper, blant annet som ”uspesifisert personlighets forstyrrelse”

Jeg har det siste året pådratt meg en forferdelig helse som skremmer meg. Kroppen er på ingen måte det den har vært før, og jeg kan ikke trene så mye som jeg gjorde før. Jeg sluttet på gamlejobben i januar, og brukte ca en og en halv måned på å vinne tilbake søvntapet jeg har formådd kroppen min for, så jeg kan ikke skylde på at jeg ikke sover heller, for jeg får nok søvn nå(har kontor i stua ;) )

Har du noen tanker på hvordan man kan snu dette? Hodet har det fint, men kroppen henger etter, om du forstår..

White Rose
White Rose
Abonnent
14 år siden

David Icke newsletter, interessant:

http://www.davidicke.com/content/view/26440

-Hey, and you in the middle and lower ranks of administration in governments and their agencies; you in uniform, be it the military, police, whatever … What the hell are you doing? You have children and grandchildren, too. What the hell are you doing?

Wake up, grow up, get informed and start to break ranks before you enforce a prison-state on your own families.

This is no time for faint hearts … we came to sort out this fascist nonsense and the time will come when we will. Let us meet that challenge – look it in the eye – instead of running for cover.

One line sums it up …

HUMAN RACE
GET OFF YOUR
KNEES.

Come on, let’s go.

White Rose
White Rose
Abonnent
Svar til  White Rose
14 år siden

Ikke meningen å være negativ med denne mildt sagt jævlige informasjonen…
Folk kommer sammen og danner grupper og oppvåkningen aksellerer som f…

Fikk denne emailen fra en venn igår:

Heisan I løpet av 48 timer har 4 viktige finans folk tatt mystiske «selvmord». Sjekk forbindelsene. Det går unna i elitens rekker. Er det selvmord eller er det drap. Og dersom det er drap er det utført av folk på innsiden fordi de drepte ønsket å fortelle sannheten eller visste for mye, eller er drapene utført av mennesker på utsiden som etterhvert har begynt å se seg lei på den fullstendig sinnsyke utviklingen. Eller er det fingerte selvmord hvor ofrene lever herrens glade dager på en avsides liggende øy. I så fall er gleden kortvarig for vinden har snudd – en dag spiser du bjørnen en annen dag spiser bjørnen deg. Byttet gjennom 95 år kan ganske snart bli forvandlet til jegeren. Folk har begynt å våkne og det går fortere og fortere. Interessant utvikling.

http://thecomingdepression.blogspot.com/2009/09/global-airlines-collapsing.html

White Rose
White Rose
Abonnent
14 år siden

tt
Får ikke legge til en kommentar, prøvd 2 ganger…

BelzeBob
Abonnent
14 år siden

Joda, nå fikk du det til.

White Rose
White Rose
Abonnent
Svar til  BelzeBob
14 år siden

Nei, jeg la inn 2, kun den første som kom inn

Jokker
Jokker
Abonnent
14 år siden

Veldig interesant.
Jeg føler meg litt troffet i denne artikkelen, men vet ikke om det er fordi jeg er i ungdomms alderen der alt føles merkelig (i følge de eldre) eller er jeg en vandrer.
Jeg føler på meg at det er noe jeg må gjøre, noe stort som kan være godt for menneskene. Vekke dem på en måte fra den dype søvnen de er i.`
Èn ting til, hvor får jeg kjøpt boka Livets Håndbok?

Nammm
Abonnent
Svar til  Jokker
14 år siden

Oi, her var det mye som passet på meg…

Jan Aage
Jan Aage
Abonnent
14 år siden

Flott artikkel Mike!
Nå vet jeg ikke om jeg er en vandrer slik artikkelen beskriver det, men jeg er i hvert fall en vandrer i min fysiske tilværelse. Jeg har brukt mye tid på å sykle Europa på kryss og tvers, men for en liten tid tilbake bestemte jeg meg for gå på mine neste reiser i stedet for å sykle. For utenom det opplagte eventyret med å se nye steder, bestemte jeg meg for å bruke tiden min på å vandre verden rundt for det jeg ser på verden som et galehus. Derfor har jeg har all tid i verden på å se meg rundt ikke mye annet virker verdt å ta del i. En tid tilbake hørte jeg en kommentar som beskriver holdningen min godt. Da indianerstammene i Arizona traktene i USA hadde et møte en tid tilbake. Kom spørsmålet opp om alle hadde lagt merke til sprayingen på himmelen fra alle flyene (chemtrails) svarte de kontant: ”Ja det er bare mer av galskapen til den hvite mannen”. Og hoppet vidre til neste tema.
Jeg ser på det meste som skjer i verden i dag bare som mer av galskapen til den hvite mannen og folket elsker det. Nå er jeg riktig nok hvit selv, men hudfarge er ikke det som er relevant i denne kommentaren. Men hva europeisk og amerikansk kultur representerer i verden i dag. Jeg får ta en mil av gangen, hvis jeg begynner å se en utvikling en dag som ikke bare er ”mer av galskapen til den hvite mannen”. Skal jeg stoppe opp og delta.
Jeg synes det i hvert fall er beundringsverdig av dere her på nyhetsspeilet med arbeidet deres om å informere folk.

mrreg
mrreg
Abonnent
14 år siden

Jeg er en vandrer…. ;-)

ringo
ringo
Abonnent
14 år siden

Hei Mike Cechanowicz, jeg lurer på om dette er det samme som indigobarn (stjernebarn, krystallbarn etc, ?

Wunjo
Wunjo
Abonnent
14 år siden

Fin artikkel! Tenkte bare å legge ut disse linkene som kan være til nytte for vandrere:

http://www.llresearch.org/default.aspx

http://www.llresearch.org/carla_niche.aspx

http://www.llresearch.org/wanderer.aspx

http://www.bring4th.org/index.php

RA ble kanalisert av Carla Ruckert i 1981 i forbindelse med et prosjekt i regi av L/L Research. Stoffet er utgitt som 5 bøker, som er nedlastbare her:

http://www.llresearch.org/library/the_law_of_one_pdf/the_law_of_one_pdf.aspx

David Wilcock sitt materiale er mer lettlest, men jeg har enorm sans for originalen!

ringo
ringo
Abonnent
14 år siden

Her er en link til det som mulig kan være det samme.
http://indigonorge.webs.com/erdu.htm

Kim
Kim
Abonnent
14 år siden

goldring.wetpaint.com

:)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
14 år siden

Fantastisk artikkel Mike! I hele mitt liv har jeg slitt med tredje-grads bevisste mennesker rundt meg som ikke klarte å tenke utover enn å følge «massene». Jeg blir nesten deprimert når jeg forstår hvor håpløse disse menneskene er. For eksempel mener de at verden er «bare» skapt sånn, at vi alltid skal ha rik / fattig forskjell, og det jordiske livet er ikke noe mer enn en stor test for de fødte-svake mens en glede for de fødte-mektige (Darwins Apeteori).
På denne måten lar de selv dette ondskapelige pengesamfunnet trille rundt inntil de ender opp som enten gjelds- eller samfunnsslaver uten egne mål, verdier og meninger her i livet. Det er samme som å si: Society Guides, You Follow!

Nå syns jo jeg at den obligatoriske skolen er den første «motstands» institusjonen, en høyere grads bevisste mennesket møter i sitt liv. Skolens oppgave er å krenke alle «fritt gående» tanker / fantasier hos de ulike typer barn og dempe dem ned på tredje-bevisshets nivå. Slik at de er ordentlig hjernevasket til å tro at dems eneste oppgave her på jorden er å ta jobber og betale skatter til systemet: Serve the establishment at any cost or end up as a looser!

Ingen slipper unna dette djevelske systemet rundt oss med mindre at alle sovende masser «våkner» til et høyere bevisshet. Da er det vårt oppgave «vandrere» eller «hackere» fra The Matrix, å befri sjeler som lider i ellers meningsløse verden!

JoakimAmund
JoakimAmund
Abonnent
14 år siden

Hei.

Jeg har surfet rundt på nyhetsspeilet i litt over et halvt år nå, jaget konspirasjonsteoriene, og konstant lett etter svar de siste årene. Jeg har forholdt meg mer til AboveTopSecret og Project Camelot samt. private sider, men mer urelevant stoff begynner å dukke opp gang på gang.

Det jeg egentlig lurer på, er om det går an å BLI en vandrer, jeg kan ikke si at jeg er en vandrer, kanskje fordi jeg bare er 18 år og vet det ikke,
Jeg føler jeg har lyst til å bli en vandrer, i det siste har jeg blitt frustrert over Cover-Ups og annet piss fra eliten, Majestic-12, Illumintai. Frimurere, korrupte myndigheter (inkludert vårt eget land).

Jeg kan godt si at jeg ikke har noen symptomer, jeg kan beskrive meg selv som en menneskekjenner, jeg har gode evner til å tilpasse meg, veldig atletisk.
Jeg er ikke deprimert, kan føle meg litt borte, til tider og lignende.

Hvis jeg skal tenke meg om har det skjedd noen ganger (kanskje dette er naturlig for mennesker) at tankene mine blir tomme, jeg stirrer ut i intet i lang tid, og når andre folk «vekker» meg, husker jeg ikke hva som har skjedd de siste timene, og det må gå dager, før jeg husker det igjen.
Kanskje dette er naturlig for mange, men men.

Jeg lurer på altså om det går an å bli en vandrer, jeg kan beskrive meg selv som et sterkt menneske, jeg hadde planlagt å være «kaptein» for så mange mennesker jeg kunne klare å hope sammen, få dem et sted å bo i høyden, lage primitive komponenter som kan forbedre overlevelsen.

Jeg har blitt mer frustrert i det siste av at sannheten ikke kommer fram, at jeg har lagt om hele framtiden min til å bli forsker, Astro-fysiker eller utvikler.

Jeg vil ta del i framtiden, jeg kjefter på meg selv av å være «average joe» jeg føler jeg er ment til å være noe men vet ikke hvordan

(Hvis det kommer noe svar ville det vært gunstig med kritiske svar, jeg er ung og dum, men føler at dette er naturlig)

coolio
coolio
Abonnent
Svar til  JoakimAmund
14 år siden

Du kan ikke utvikle deg til å bli en vandrer i løpet av en reinkarnasjon. Du kan utvikle deg fra et bevissthetsnivå til et annet, eller eventuelt over flere nivåer, ifølge Ra-materialet som Cechanowicz baserer denne artikkelen på.

Du snakker om at du hater å være en «average-joe». Du må finne ut av om dette er egoet ditt som snakker til deg. Utifra Ra’s informasjon er det trygt å anta at man er ingenting mer enn en «average-joe» i det hele tatt, hvis man ser på tingene på den riktige måten.
Du og alt annet er knyttet til hverandre gjennom en spirituell kraft, alt er en del av deg og du er en del av alt, noe som vil si at du ikke er bedre eller dårligere enn noe annet som eksisterer.
Det er på en måte en anti-egoistisk tankegang som hevder at egoet ditt er din største fiende.

Du kan lese boken her http://www.lawofone.info/, men jeg vil anbefale å bestille bokserien på feks amazon.com da man kan kjenne kraften i en bok på en helt annen måte enn å lese av dataskjermen.
Jeg regner med det kommer av de elektriske signalene og den elektriske støyen som påvirker pineal-kjertelens magnetfelt og dermed begrenser vårt vesen ganske kraftig.

Noen vil hevde at hele tankegangen som blir diskutert både i artikkelen og på åndelige forumer som her er en ny form for religion, kategorisert under «new-age» tankemønstre.
Jeg vil alltid anbefale alle om å tenke, føle og smake på alt som man leser, hører og sanser.

JoakimAmund
JoakimAmund
Abonnent
14 år siden

EDIT:
Jeg lurer på altså om det går an å bli en vandrer, jeg kan beskrive meg selv som et sterkt menneske, jeg hadde planlagt å være “kaptein” for så mange mennesker jeg kunne klare å hope sammen, få dem et sted å bo i høyden, lage primitive komponenter som kan forbedre overlevelsen, hvis det hadde skjedd en eventuell Dommedag rundt 2012.

Hans Gaarder
Forfatter
14 år siden

David Wilcock har kalt sitt siste album «Wanderer awakening» !

Se det originale og vakre coveret til Wanderer awakening:
http://divinecosmos.com/index.php?option=com_content&task=view&id=469

« Forrige artikkel

Aldri mer Holocaust?

Neste artikkel »

Mobilisering av tankekraften

81
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x