Nøkler til vår overlevelse

2.6K visninger
4 minutter lesetid
19

Siden tidenes begynnelse har mennesker samlet frø. Jegere og samlere har brukt røtter, frukt, nøtter, bær og frø som ernæring og medisin. Frø har også blitt brukt som magiske hjelpemidler, som beskyttelse og som symboler på velstand og fruktbarhet.

Frø har blitt pulverisert, spiret, spist og plantet. Frø har blitt utvekslet og handlet med. Før metallenes tid var steinene, frøene og skjellene de første valutaenhetene. Da de nomadiske stammene ble semi-nomadiske og begynte å kultivere hager, ble frøene enda mer verdifulle.

På den tiden var budbringere mellom fastboende stammer også frøbærerne. De brakte med seg fruktbarhet ved å bære med seg frøene og ved å kjenne til sangene som vekket liv i frøene. Frøene ble vekket med lyden av rasler, bønnesang og fløytespill.

Kokopelli

Brobyggerne og budbringerne var kjent som “Kokopelli” på hele Skillpaddeøya. De var en klan av reisende, og hadde ulike navn i ulike kulturer. Alle gamle kulturer kjente til viktigheten av hellig ild og livets hellige frø, som må viderebringes for å sikre velstand og liv for fremtidige generasjoner. Derfor ble frøene utvekslet, bevart og viderebrakt gjennom generasjoner, helt frem til vår tid.

I dag utfordrer gale vitenskapsfolk Gud og livets hellige lover ved å tukle med de genetiske kodene og manipulere DNA i planter, dyr og mennesker. Vitenskapsfolkene plukker ting fra hverandre, uten å se det store bildet og er ikke oppmerksom på de hellige forbindelsene og den skjøre balansen i alt det levende. Fortapt i detaljene og drevet av hungeren etter makt og berømmelse, står de over alle grenser i vitenskapens navn og uten respekt for livet og etiske verdier.

Multinasjonale selskaper har hyret disse “ekspertene” på området genetisk manipulasjon, for å skape hybrid-frø. Ved genetisk manipulasjon gir disse frøene kun én innhøsting, og frøene i de innhøstede fruktene kan ikke bli plantet igjen, siden de ikke er fruktbare og ikke har noen genetisk informasjon å gi videre. Alle som ønsker å høste korn eller frukt må kjøpe nye frø igjen og igjen fra disse makthungrige selskapene, som sikter mot å kontrollere menneskeheten ved å kontrollere matdistribusjon og gjennom kontroll over maten: frøene.

Vann

Ved siden av kontroll over frøene har de multinasjonale selskapene, som Coca Cola, kjøpt opp de fleste store vannressursene på kloden – siden intet liv er mulig uten vann. Vann er den aller viktigste ressursen, og mange profetier fra de Eldre blant urfolk handler om at fremtidens kriger vil handle om vann. Den som kontrollerer vannet, har kontroll over menneskene. Det er nesten ikke noe ubehandlet vann tilgjengelig på markedet. Så godt som alt vann er mikrofiltrert, bestrålet eller kjemisk behandlet.

De fleste slaver av samfunnet er fanget i et hamsterhjul, og fungerer bare så vidt, neddopet av giftig mat, giftige medisiner og giftig mediaprogrammering. Majoriteten av befolkningen er ikke bevisst at maten ikke kommer fra supermarkedet, men fra Moder Jord. Enda færre erkjenner de konsekvensene det vil ha for kommende generasjoner hvis vi ikke bevarer og fortsetter å kultivere våre originale, økologiske frø og sikrer fri adgang til rene vannressurser.

Under press fra legemiddel- og matindustrien lager styresmakter nye lover som forbyr handel med gamle, naturlige frø, medisinske planter og naturlige medisiner. Homøopati, tradisjonell kinesisk og tibetansk medisin, samt ayurvedisk medisin og mange andre naturmedisinske retninger har fått flere og flere restriksjoner, fordi de fungerer for bra og for alt for mange mennesker, som ikke ønsker de giftige medisinene til den farmasøytiske industrien.

Nye lover og bier

Med eksplosjonen av den nye bevisstheten, omkring sunn livsstil og spesielt rundt sunn og økologisk mat, så synker salget av giftig junkfood. Dette gir nye lover for distribusjon av mat. For eksempel krever den nye Codex Alimentario at all mat på markedet – uansett om den er økologisk eller ei – må bestråles og behandles kjemisk. Da kan vi se langt etter vår økologisk mat, hvis vi ikke begynner å dyrke den selv ( som utvilsomt er det beste alternativet ), og likevel må vi beskytte maten fra bakterier som transporteres med pollen som stammer fra genetisk manipulert korn til det økologiske – og gjør vårt økologiske korn ikkefruktbart i fremtiden.

En annen faktor som truer vår overlevelse og produksjonen av nærende mat, er biene. Mer spesifikt; bienes død. Den eldgamle birøkterkunsten har utviklet seg til en grådig utnyttelse av den gylne nektaren i bytte mot sukkervann. Alle vet nå hvor avhengighetsskapende og giftig hvitt raffinert sukker er. Hvitt sukker spiser mineralene og vitaminene i enhver organisme og skader immunsystemet dramatisk. Birøkterne er hjelpeløse vitner til at milliarder av bier dør.

Ingen tenker på den opplagte årsaken: Ubalansen mellom å gi og motta. Menneskets sinn har programmert seg selv på autopilot til grådig å motta. Hvis birøktere ville gitt halvparten av honningen, propolisen og bidronningskapslene til biene, så ville bienes immunsystem bli styrket og biene kunne ristet av seg sykdommene som nå utrydder uhorvelige mengder bier. Mange vet ikke at ingenting vil vokse uten biene. Biene er den ene essensielle pollenbærer mellom planter som produserer frukt, korn eller grønnsaker.

Biene er hellige. Der er nøkkelen til vår overlevelse, og det samme er livets hellige vann og de hellige økologiske frøene av alle slag og alle varianter av medisinplanter, grønnsaker, bær, nøtter og frukt.

La oss beskytte den for våre barns skyld og for framtidige generasjoner.

Vær så snill å gjøre hjemmeleksen din og studer det som faktisk skjer akkurat nå, og konsekvensene av dette. Hjelp til å beskytte og bevare det gamle mangfoldet og alle de ulike sortene av økologiske frø, for våre barns skyld, de kommende generasjoner og deres frihet til å velge gode, sunne og naturlige medisiner.

The Sanctuary i Sør-Sverige forsker på måter å bevare frø og jobber med å etablere en økologisk frøbank med svært mange ulike sorter frø fra medisinplanter, bær, frukt og grønnsaker. All støtte og bidrag, kunnskap, donasjoner og finansiell så vel som praktisk hjelp, er svært velkommen. Handle nå – gjør en forskjell!

Kontakt:
Sanctuary.circle@gmail.com
Sanctuary-retreat.org
Kailash-kokopelli.com

Kilde: Kailash Kokopelli, Visjon 2009 / 3.

Maarit M. Hanssen

er utdannet spesialsykepleier i barnesykepleie og eldreomsorg og medlem i Norsk Sykepleierforbund. I 1995 ble jeg klar over at verden egentlig ble styrt av en hemmelig maktelite. I 2008 gav jeg ut en bok, som heter " Tors hammer. Geofysiske våpen, en realitet eller science - fiction. HAARP i Norge ". Er mor til to voksne døttre og gift med en datakonsulent.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

19 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Amerikanske forskere tror en ny generasjon plantevernmidler er en av årsakene til at store svermer av honningbier har forsvunnet i USA og Europa.

Kjemikaliene i nyere plantevernmidler angriper insektenes sentralnervesystem og gjør bikoloniene mer sårbare mot sykdommer, heter det i studien.
http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7473126

Ja mennesker med profitt som motto klarer det meste, skammelig.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

En talsmann for selskapet Bayer som produserer flere av de omstridte produktene står derimot hardt på at middelet ikke skader bier:

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Mole
13 år siden

Kanskje ikke så rart siden både Bayer og Monsanto produserer GMO

Litt rart kanskje siden de begge reklamer med at GMO har et protein som heter Cryo-protein som dreper alle insekter som truer GMO-planter..
Men det rammer jo seff ikke på bier og humler mm da :)

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Manuka honey could be used to combat some of the most hard-to-treat infections that are resistant to powerful antibiotics, scientists say.
http://www.bbc.co.uk/news/health-13047332

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden
Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

96 prosents nedgang i USAs humler på 20 år
– Vi vet rett og slett ikke hvorfor, sier forskerne i ny alarmerende studie.
http://www.dagbladet.no/2011/01/04/nyheter/dyrenes_nyheter/utenriks/bier/14936820/

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

The Disappearing Honeybee and More Dirty Dealing by Major Drug Companies.
Last month, the front page of the New York Times proclaimed, “Scientists and Soldiers Solve a Bee Mystery”—a new study has decided that a fungus tag-teaming with a virus is killing the bees. What the Times article did not explore is the relationship between the study’s lead author, Montana bee researcher Dr. Jerry Bromenshenk, and Bayer Crop Science.
http://www.anh-usa.org/the-disappearing-honeybee-and-more-dirty-dealing-by-major-drug-companies/

What a scientist didn’t tell the New York Times about his study on bee deaths.

What the Times article did not explore — nor did the study disclose — was the relationship between the study’s lead author, Montana bee researcher Dr. Jerry Bromenshenk, and Bayer Crop Science. In recent years Bromenshenk has received a significant research grant from Bayer to study bee pollination.
http://money.cnn.com/2010/10/08/news/honey_bees_ny_times.fortune/index.htm

Otto
Abonnent
13 år siden

Världens bin dör

Sitat: Biodlare: Bidöden kan få förödande konsekvenser för det svenska jordbruket. Jorden över tvingas biodlare se sina bin dö. Under tiden tvistar forskarna om varför. Bidöden är en stor ”tyst” katastrof som har slagit hårdast i USA och Kanada, men även Afrika och Asien har stora problem. I Europa­ har antalet bisamhällen minskat med en tredjedel – varje år, de senaste åren. Bin har funnits i många miljoner år på jorden, men då i vilt tillstånd. De är livsviktiga i ekosystemet eftersom de hjälper till med pollineringen av växter. När bina besöker en blomma fastnar pollen i de fina hårstrån som täcker kroppen, pollen som de tar med sig till nästa blomma och befruktar den. När bina dör fungerar inte processen längre, vilket får förödande konsekvenser. Det finns naturligtvis sätt att komma runt detta, men de är både onaturliga och kostsamma. ..

.

Kommanter:

Bruk av genmodifiserte planter og dyr, trådløs kommunikasjon, haarp, chemtrail og diverse annen unaturlig påvirkning, forurensing, har økt relativt mye siste år. Følgende informasjon gir et innblikk i dette, samt er innfallsvinkler til aktuelle og relaterte informasjonskompleks. Det eksisterer agendaer som går på utarming av og kontroll over klodens produksjon av mat. Som kjent har biene en sentral funksjon i frakt av pollen, og angrep på bestanden av bier vil potensielt medføre stor reduksjon i produksjonen av mat globalt, således naturlig prioritert metode og våpen i nevnte agendaer.

George Hunt: UN UNCED Earth Summit 1992 (Population reduction, Bank Scams etc..)
Chemtrails Trondheim Norway (21-)27 May 2010 * Slideshows, bildeserier
The World According to Monsanto
Nutricide – Criminalizing Natural Health, Vitamins, and Herbs

Politisk står temaet new world order, ny verdensorden, sentralt og overordnet i nevnte agandaer. Tidligere betegnelse world order, verdensorden, er samme konsept, nå i ny utgave. Den består kort fortalt i forsøk på etablering av elitisk totalitært globalt regime, velkjent i forbindelse med både marxisme og nasjonalsosialisme, også kallt kommunisme og nazisme, to elitiske politiske system kreasjoner for ufred basert på hegelian dialectic strategi, splitt og hersk, også et sentral masonisk prinsipp for øving og erobring av makt.

For videre perspektiv med mer detaljer, Falcons’ Thinkbox * Etterretning, skjult sannhet, esoterisme, makt, kriminalitet, frimureri, illusjoner, oa

aurum14
aurum14
Abonnent
14 år siden

meget meget viktig artikkel dette.

troruud
Abonnent
14 år siden

Ang “naturmedisin” syntes jeg dette var veldig interessant:

Bokanmeldelse av Dr Simoncinis bok “CANCER IS A FUNGUS” (“KREFT ER EN GJÆRSOPP”):

Italian oncologist Dr Tullio Simoncini’s 2005 book, now available in English, is an attack on flawed, futile conventional cancer thinking/treatments and a call for a radical reassessment of the disease based on the model that cancer is a fungus—specifically, Candida albicans—and thus can be treated with antifungal medicine. The most powerful antifungal, as Dr Simoncini has discovered, is both inexpensive and unpatentable: sodium bicarbonate!

Last edition we printed the doctor’s article on his fungus theory/therapy, and now readers can study his ideas, therapy and treatment results in more detail. Dr Simoncini gets to the core of cancer’s pathological anatomy, considering also the mind-body-spirit connection, and rules out the “bluff” of genetics, multiple factors and cancer statistics in understanding the true nature of the disease. When orthodox treatments like chemotherapy give patients at best a seven per cent chance of survival, there has to be better way. And a better way there is when the origin and genesis of tumours is understood in terms of pathogenic fungi.
The Candida fungus is explained in terms of its opportunistic behaviour, its similar genetic structure to cancer, its constant presence in cancer tumours and the phenomenon of metastasis. Dr Simoncini outlines his many years of oncological research and his therapy using sodium bicarbonate as a logical solution to the cancer problem. He gives examples of specific bicarb soda therapies to treat cancers of the pharynx, stomach, liver, abdomen, intestines, spleen, pancreas, bladder, prostate, brain, lung, breast, skin and more. Plus, he addresses the arguably more intractable problems of dealing with conformist medical practices, politics and economics that prevent a simple, cheap therapy from reaching the masses.

Dr Simoncini sounds a passionate rallying cry for an effort of association, cooperation and even “spiritual complicity” to dismantle the mistakes and lies of orthodox cancer thinking and treatment and to shed light on appropriate structures and equipment that can restore hope to millions around the world. The clinical case studies bear witness in this most promising, accessible answer to cancer.
Kilde: http://www.cancerisafungus.com/pdf/NexusReview-Cancer-Fungus.pdf

Forårsakes kreft av gjær, som kan behandles med bakepulver?:
http://frittforum.diskusjoner.com/forarsakes-kreft-av-gj-aelig-r-som-kan-behandles-med-bakepulver-t2980.html?mforum=frittforum

SirLancelot
SirLancelot
Abonnent
15 år siden

Ikke så rart Bollywoods største stjerne lager en anti-GMO film, indiske bønder som har tatt i bruk monsanto frø begår nå selvmord i stor skala.

ubu
ubu
Abonnent
15 år siden

Jeg synes artikelen fordeler skylden litt urettferdig. Jeg kjenner noen birøktere som etter mitt mangelfulle skjønn, utviser en viss rettferd for biene. -De tar og lar biene beholde i en vurdert balanse.
Mitt inntrykk er at den ovennevnte gamle birøkterkunsten eksisterer. -men jeg har ikke undersøkt dette nærmere.

ellers vil jeg nevne at det virker på meg som vannbevegelsen enda lever http://www.vannbevegelsen.no og jeg tipper de ønsker flere medlemmer.

I mitt arbeid driver jeg å kjøper en del frø fra utlandet. De fleste av frøselskapene jeg har vært i kontakt med har et bevisst forhold til GMO. Nå handler jeg bare økologisk, så det er ikke usannsynlig at det forholder seg anerledes med andre. Men kreftene mot GMO, mener jeg er større enn kreftene for, så selv Codex Alimentario byttet i 2007 (eller var det 2008?) den GMO vennlige amerikasnke GMO standarden ut med den Europeiske. (et skritt i riktig retning)

I EU kan man se en god motstand mot GMO i i parlamentet (men ikke i kommisjonen) I India har nettopp Bollywoods største stjerne lansert en anti-GMO film.

Poenget mitt er at selvom det er viktig å peke ut fienden, og den skumle utviklingen som skjer, så er det minst like viktig å peke ut de positive tingene som skjer, og gi bevisthetene aktive prossesser, istedenfor de passive.

Man kan protestere mot Codex, men man kan også delta på møtene som mattilsynet arrangerer og komme med informative innspill. (slik som dette møtet, som allerede er ferdig http://www.mattilsynet.no/portal/page?_pageid=54,40083&_dad=portal&_schema=PORTAL&_piref54_40088_54_40083_40083.artSectionId=158&_piref54_40088_54_40083_40083.articleId=67889&navigation1_parentItemId=2213&navigation2_parentItemId=2213&navigation2_selectedItemId=2319 )

-Dermed ikke sagt at man ikke skal snakke om det negative som skjer i verden, men aktivistisk sett ser jeg det som viktig å samtidig presentere det positive og mulighetene som folk kan ta del i. Å komme med kritikk, samtidig som man peker ut mulige løsninger, er det beste de ganger man klarer å få det til.

Forøvrig en fin og lørerik artikkel.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  ubu
10 år siden

GMO frø sendt av Monsanto til Saudi-Arabia antas være kilden for dødelig MERS virus

US AIRBUS 330 Forced Landing/Virus https://www.youtube.com/watch?v=wuJ6TpV36-E

Quote: US Airway Airbus 330 had to make an emergency landing in Dublin Ireland on a trip from Venice Italy to Philly, PA.

Genetically modified organism, GMO, a time bomb, food supply control, depopulation, new world order http://www.navigate3d.no/mbbs22/forums/thread-view.asp?tid=1852&start=1

eyesofleo
eyesofleo
Abonnent
15 år siden

DU PLANTER DINE ENERGIER,
SOM DU PLANTER DINE FRØ.
I DENNE VERDEN VI KALLER JORDEN

eyesofleo
eyesofleo
Abonnent
15 år siden

ja, norge har jo samlet inn alle frøene og låst de inn
i frøbanken på svalbard..

noe er i gjære…
vaskelig å gro sunn mat med chemtrails som
havner i vannet når det regner, og manipulerte frø
som blir sådd uten å sette pris på de virkelige verdiene…

mitt ordtak er…

Neo
Neo
Abonnent
15 år siden

Spesielt det med frøene tenkte jeg på da. Enda mer skremmende blir det når vi drar inn vann og bier i tillegg? Huff…

Samt “patent for a pig” (google)

Neo
Neo
Abonnent
15 år siden

Spot on.

Dette har jeg varslet om til venner i noen måneder nå, etter å ha lest en artikkel jeg ikke finner tilbake til. Det er mye info på nettet om dette, men det er tydeligvis ikke mange som skjenker dette en tanke…

Meget viktig lesning syns jeg. Liker ikke tanken på å gi opp hjemmedyrkinga mi. Tomatene er allerede smakt på. Litt grønne inne i, men smaker likevel myyee bedre enn forgiftede “tomater” på kiwi.

« Forrige artikkel

Årets Bilderbergmøte er over. Og deltagerne var…

Neste artikkel »

Kampen mot Siv Jensen og Bilderberg

19
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x