Regjeringen gjennomfører IKKE chemtrailslanding

6.1K visninger
3 minutter lesetid
27

Den norske regjeringen har IKKE vedtatt å avbryte CHEMTRAILS-flygningene over norsk territorium før NATOs toppmøte finner sted senere denne uken.

Vil det klarne over Postgirobygget nå ? Regjeringen lover chemtrailsfri påske
Vil det klarne over Postgirobygget nå ? Regjeringen lover chemtrailsfri påske

Det ser ut til å være bred enighet innad i regjeringen om å gjennomføre chemtrails-landingen.

Miljøvernminister Erik Solheim har via sine internasjonale kontakter i klima- og miljøspørsmål mottatt informasjon om mulige skadevirkninger av chemtrails. Som Solheim uttrykker det:erik_solheim
– Ting kan tyde på at chemtrails er en medvirkende årsak til bienes mystiske forsvinning i USA, hvor chemtrails har pågått vesentlig lengre enn i Norge. Klimaeffektene av chemtrails er også uklare, bl.a. er den sterke tørken i California og Australia blitt knyttet til chemtrails. Selv synes jeg også at det har vært mistenkelig dårlig vær her de siste månedene. Hvilke kilder som har gitt meg informasjonen kan jeg ikke røpe, da chemtrails som kjent er et ømtålig tema, avslutter Solheim med sitt gutteaktige smil.

Utenriksminister Jonas Gahr Støre sier at han vil fremme et forslag på NATO-toppmøtet i Strasbourg senere i uken om at chemtrails-prosjektet skrinlegges i alle NATO-land i påvente av en grundig utredning av alle konsekvensene av dette. Gahr Støre sier videre:
gahr_store– På initiativ fra helseminister Sylvia Brustad ble de helseskadelige mykoplasma-elementene fjernet fra det norske chemtrails-programmet i fjor vår, i kjølvannet av et innspill fra det medisinske miljøet. Jeg visste ikke så mye om NATO’s chemtrails-program dengang, noe jeg finner underlig, med tanke på at økt transparens også er et mål internt i NATO. Jeg er nå lettet for at denne endringen ble gjort, og mener tiden er moden for å gå et skritt videre. Mine barn som går på skolen i Oslo puster inn akkurat de samme chemtrails-partiklene som alle andre. NATO må vise seg som en ansvarlig organisasjon, ikke bare gjennom ord, avslutter en alvorlig Støre.

Forsvarsminister Anne-Grete Strøm-Erichsen sier hun har blitt ajourført på det hemmelige chemtrails-programmet av representanter for DIA (USAs Defence Intelligence Agency). Forsvarsministeren sier det slik: strom_erichsen
– Å ha tilgang til informasjon om alliansens aktiviteter fra andre kilder enn offisielle NATO-dokumenter er en fordel som det gir å være medlemsland. På basis av det jeg nå vet kan jeg ikke på noen måte se at chemtrails-utslippene ivaretar det norske folks behov for sikkerhet, snarere tvert imot må jeg si. Dette må du ikke sitere meg på, men satt på spissen innebærer chemtrails-utslipp at det foretas biologisk-kjemiske angrep i mild form på folk og miljø på bakken. Jeg har for spøk sagt på telefonen til NATO’s generalsekretær Joop de Hoop Scheffer at det nå vil bli slutt på chemtrails i norsk luftterritorium, om vi så må ta i bruk våre gjenværende F-16 fly for å skyte ned sprayflyene. Hva han svarte til det kan jeg nok ikke si, avslutter en lattermild Strøm-Erichsen.

Statsminister Jens Stoltenberg understreker at det er et samlet regjerings-kollegium som står bak det som han kaller chemtrailslandingen, og at NATO ikke bare må tenke militær sikkerhet, men også sikkerhet knyttet til helse, luft, klima, vær og miljø i det store og hele.

På spørsmål om han vil gjøre chemtrails-stansen permanent dersom norske velgere gir ham fornyet tillit etter valget i september sier Stoltenberg:
– Forpliktelsene til våre internasjonale samarbeidspartnere i alliansen kommer først, og dette gjør  det vanskelig for oss å kreve smålige, nasjonale særordninger.

stoltenbergSå legger en plutselig tankefull Stoltenberg til:
– Det er naivt å tro at vi kan bestemme så mye i dette landet nå som globaliseringen går sin gang på alle kanter. Du kan si det som at det befinner seg en usynlig junta med strålevåpen her i Oslo som vil ha et ord med i laget i saker som til nå har vært ansett som nasjonale anliggender. Nei, stryk det siste, det kan oppfattes på så mange måter.  Jeg setter stor pris på at Knut (Storberget) er tilbake på jobb nå. Vi trenger ham virkelig i regjeringskollegiet.  Det bør bli fint påskevær nå, med sol og knallblå himmel. Det fortjener vi alle sammen nå, avslutter Stoltenberg med et lunt smil.

Hva vil fremtiden bringe ? Demokrati med eller uten chemtrails ?
Vil chemtrailiseringen av Norge bli et tema i årets valgkamp ? Er CHEMTRAILS i norsk luftrom "monsterets synlige hale" - et bevis på at det norske samfunnet er fjernstyrt utenfra via politikere som mottar sine instrukser fra Bilderberg-gruppen?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

27 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Don
Don
Anonym
8 år siden

Stem chemtrails partiet!

Falcon
Falcon
Abonnent
8 år siden

Bilder av chemtrail himmelvelving over Roskilde festivalen 2015

1/3

2/3

3/3

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
8 år siden

Chemtrails, Finnair flight AY9/FIN9, Trondheim Norway, July 11 2015 https://www.youtube.com/watch?v=k3yOouPJ5Bk

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
8 år siden

Chemtrails, Emirates UAE203, Etihad aiways ETD151, Trondheim Norway, July 12 2015 + https://www.youtube.com/watch?v=Brfe99DlCZA

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
8 år siden

Dispercing chemtrails, HAARP activity, Trondheim Norway, July 17 2015, part 1 & 2 https://www.youtube.com/watch?v=XXqchpoPgrk&feature=share&list=PLqQQFOVUZBLimxpWsjG6HvKJTNO86oVFb * Se vedleggene under videoene *

“Et sjeldent eksemplar men stadig hyppigere forekomst av en tolvfingertarmsky ble observert over Trondheim dagen derpå ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2015/06/hva-har-skjedd-med-vaeret-del-2/#comment-113402

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

BROOKHAVEN LABS HAARP CHEMTRAIL HELL LAND http://tinyurl.com/q4uhj2s

WHISTLEBLOWER CONTACTS IAHF WITH INSIDE INFO ON CHEMTRAILS: HOW TO DETOX & PROTECT OURSELVES http://tinyurl.com/c8nv8wt

Chemtrails and clouds drifting over Trondheim Norway, June 10 2015 https://www.youtube.com/watch?v=j_Z1_Xwmyx0

Quiz, hva er objektet i starten? http://postimg.org/image/5d9yi46rz/ 15 rammer i løpet av 5/8 sekund. Siste halvdel enhanced versjon

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Dispersing chemtrails and clouds, H.A.A.R.P., Trondheim Norway, June 5 2015 + https://www.youtube.com/watch?v=OI-B3396nEk&list=PLqQQFOVUZBLgQXu_kJuQuWBzPz6GiP5i9&feature=share

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

“URGENT” Chemtrail Pilot Speaks out (Indigo Skyfold)

Quote: This video will be set for Remix, on my Original channel. MichaelNew1962. Please add it to your channel to insure it’s long gevity on the internet. This is a message, from a credible source. This message is from a U S A F pilot. who (allegedly) flies Aerosol Tankers. as part of the secret Program called. Indigo Skyfold. A geo engineered aerosol “chemtrails” program. Please. may I call your special attention to the part of his testimony which implies: “a very new “extremely toxic” chemtrail mix, is going to be sprayed. Using new technology, that makes these special chemtrails, completely invisible.” If you have a geiger counter, with an alpha/beta probe, please test the aerosol fallout. now. and after January 20, 2015. The best way to test the aerosols, is to wipe your car hood and windshield. with a clean paper towel, after a dry period of heavy spraying. Then, test the towel for alpha and beta radiation. This is especially important in California. which has no natural radon sources upwind. By the way. the building at 7:30. is the International Criminal Court. at The Hague Netherlands. This is where the criminals behind these programs need to be taken, to be put on trial, while the world watches. P S. if anyone can do a better job of narration, please let me know or upload your own video! Don’t let this disappear from the internet!

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrail, Emirates airline flight EK203/UAE203, Trondheim Norway, October 6 2014 7:40 AM CET https://www.youtube.com/watch?v=CQRvpFy176o

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
9 år siden

Pilots, Doctors and Scientists Tell the Truth about Chemtrails

Quote: Experts present revealing evidence of the dangerous effects of Geo-Engineering Chemtrails has had on nature and human health. Scientists, doctors, pilots, meteorologists and more share their concerns with the Shasta County Board of Supervisors in a Hearing on Chemtrails and Geoengineering from July 15, 2014. Please send this video to your local politicians and anyone you feel can make a difference. Original video:

Watch the full 3 hour hearing here: https://www.youtube.com/watch?v=ugXhFeoCUWg

Falcon
Falcon
Abonnent
9 år siden

Chemtrails, 1 airplane without any visible and 8 with, Trondheim Norway, June 23 2014 https://www.youtube.com/watch?v=qGo1kdmIV4I

“Swiss FIFA Mafia Jihadist Finance & Sepp Blatter, Qatar 2022 Slavery & Brazil World Cup Favelas + ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2010/06/vm-i-fotball-og-deltagerlandene/comment-page-5/#comment-109757

Falcon
Falcon
Abonnent
10 år siden

The sky is 100% geoengineered this morning in NorCal. Nothing but aerosols covering up the whole sky. No wonder my throat was so dry when I woke up.comment image In facebook

I Trondheim har det passert noen fly idag, og daglig, som avgir chemtrails men noe annerledes enn de massive som har vært vanlig i måneder og år, men man ser at de består av fler og andre stoffer enn en contrail. Emirates airlines passerte relativt lavt over her, og de er velkjent for sin spraying av massive chemtrails. Som man ser ovenfor er er det massiv spraying andre steder, trolig for tilpasning til luftstrømmer globalt for å få chemtrailene spredd over bestemte områder

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Falcon
10 år siden

Chemtrail airplane, Emirates, Trondheim Norway, January 19 2014 12:38 pm CET, route E to W over Flatåsen http://postimg.org/image/4y4brw8jr/ In facebook http://tinyurl.com/ppesxlr

Robin
Robin
Abonnent
14 år siden

Hei,

Her er en side som viser mye angående chemitrails:

http://imageevent.com/firesat/strangedaysstrangeskies?z=3&c=4&n=1&m=-1&w=4&x=0&p=14

Mye informasjon her.
På tide folk fra skepsis og andre kverulanter våkner opp.

Kjetil S
Skribent
15 år siden

Til “gjh”

Chemtrails er et fenomen som er relativt grundig dokumentert, spesielt i USA. Oppfordrer deg til å forske litt selv på dette, om du finner det interessant.

Jeg reagerer imidlertid litt på følgende setning i ditt innlegg: “Viss de vil overbevise meg, og andre, versågod, presenter bevis for dette.”
Mott spm er: Hva får deg til å tro at de som legger ut artikler her har som mål å “overbevise” deg eller andre? Hva får deg til å tro at det er viktig for forfatterene at akkurat DU skal “overbevises”?

Jeg oppfatter artiklene her inne som sporer til nysgjerrighet, som gjør at folk SELV begynner å undersøke, forske, stille spørsmål etc, og gjør seg opp sin EGEN mening om hva som er sant. Jeg tror derfor det er en feilaktig innstilling å skulle forvente at andre skal komme opp med “bevis” for sine tanker og meninger. Ikke minst mener jeg det er et feilaktig utgangspunkt å være avhengig av at “noen” skal levere deg fiks ferdige “bevis” på hvordan verden er.

Blue
Blue
Abonnent
15 år siden

Hva får deg gjh til å dra konklusjonen at alle som kjenner til chemtrials tror verden går under i 2012?Det er i så tilfelle helt feil og meget usannsynlig,men det er mer sannsynlig at kosmiske hendelser rundt dette tidspunktet eller senere vil resultere i total kollaps i satelitter og elektronisk utstyr på jorden.Det vil skapet en helt ny tid og utfordring.Hva grunnen er til alle hemmelige bunkerser og såkalte FEMA camps kan man jo bare spekulere i.Det kan jo være at noen føler for og hjemme seg bort hvis så skjer og derfra kan de fortsette å dyrke sin kontrollvirksomhet og beskytte seg når de må bruke nye steg for og kontrollere sine medmennesker.Ingen har noen fasit for fremtiden, men noen har tydelige egene planer for den på bekostning hele jordens mangfold.Det jeg har forstått og sett etter og ha studert atmosfæren og satelittbilder av regnfronter selv er at chemtrials/HAARP programmet helt klart brukes til og forårsake tørke/flomkatastrofer som igjen skal opprettholde den store løgnen global warming.Det er her pengene kommer inn hvor vi vanelige uskyldige mennesker skal ha dårlig samvittighet og beskattes enda mere og gjøres enda fattigere ved at vi betaler inn enda mere penger samtidig med at de blir rikere å fyller sine egne frø/matlagre.Hvis eliten bestemmer seg å rette HAARP våpnene sine mot bakken når dette er fult utbygget og gjennomføre befolkningsreduksjon i tillegg til atmosfæren så er det ikke lett å overleve lenge når dette settes igang og da vil de selv selvfølgelig være under bakken.Så et senario for den “magiske” datoen 21/12 2012 er at de lyser opp atmosfæren slik russerne gjorde så hele verden kunne se det med slik teknologi på miden av 80 tallet og mange tror dette kommer fra rommet.De forsvinne fra overflaten og vi står igjen.Man kan tenke mange senarioer, men akkurat nå er det Chemtrials/HAARP som er vårt trusselbilde mot vårt matfat og vår helse.Orgonite er det eneste fredelige “fysiske” virkemiddel mot dette som omgjør DOR(deadly orgon radiation) om til POR(positiv orgon radiation) som jeg med forbløffelse har sett virke da jeg i utgangspunktet syntes det hørtes usannsynlig ut.
Her er en dokumentar om HAARP: http://www.dailymotion.com/video/x5lkx0_haarp-cbc-broadcast-weather-control_news

gjh
gjh
Abonnent
15 år siden

Eg må sei at eg syns dette er svært interessant, og at det er fint å undersøke den informasjonen som massene blir fora med. Men eg synest grunnlaget er ganske tynt. Som et eksempel kan vi ta chemtrails-teorien. Den har to postulat.

1: At vanlege contrails forsvinner etter få minutter, mens chemtrails varer lenge, brer seg utover, og ofte er lagt ned i et bestemt mønster.

2: At chemtrails inneholder barium og aluminium, eller andre skadelige stoff.

Slik eg ser det, er det ingen grunnar til å basere noko som helst på postulat 1, sidan det bare baserer seg på en anntagelse om at contrails skal forsvinne i løpet av få minutt. Eg er heilt sikker på at det fins meteorologar eller fysikarar som kan vise at det finst mange atmosfæriske forhold der contrails vil vere synlege lenge. Viss de vil overbevise meg, og andre, versågod, presenter bevis for dette.

2: I “Chemtrails: Hva stod det på veggen” står det at “En gruppe selvstendige forskere begynte med regnvannsprøver etter dager med høy chemtrails aktivitet og fant aluminium og barium. Høye verdier i forhold til at barium og aluminium ikke har noen naturlig tilhørlighet i det området undersøkelsene ble gjort.” Dette bør bety at alle som er interessert kan samle inn regnvatn, og etter dagar med stor “chemtrailsaktivitet”, så skal regnvatnet inneholde store mengder skadelig stoff. Å påvise barium og aluminium i vatn i større mengder, er verken vanskelig eller spesielt dyrt. Ta litt undervisning i kjemi, kjøp nødvendig utstyr og kjemikalier, og finn ut! Eventuelt er det nok mulig å sende dette inn til annerkjente analyselaboratorier.

Dette viser at det ikkje er vanskeleg å bevise chemtrailshypotesen. Viss menneskehetens framtid er så viktig for dåkke, skulle dette ikkje vere så veldig vanskelig. Så kom igjen, gå ut, undersøk og bevis.

Mike Cechanowicz
Forfatter
15 år siden

Til gjh, Om bryst i logikken… Da det ikke er offentliggjort hva intensjonen bak chemtrails/miljøforurensningen består av, kan vi som observerer bare spekulere i hva pokker de tenker når de fyller luften med hva det måtte være. Det er i og for seg det samme med disse undergrunns stasjoner. Vår regjering har valgt å ikke si noe om dette til “massene” – som er hensatt til spekulasjoner.

Det beste et observant menneske kan gjøre er å finne ut av mest mulig for å oppdage de store perspektivene. Mens det store flertallet er opptatt med å etablere, bygge ut og forsvare sine komfortsoner, er de åpenbart ikke oppmerksomme på at det kommer noe veldig stort og ødeleggende i sin vei og når komfortsonen forsvinner, vil de fleste også oppdage at det samme skjer med deres friheter og helse.

Det er noe alvorlig galt når styresmakten blir mer og mer hemmelighetsfulle, mens massene tvinges til mer og mer gjennomsiktighet.

kimikaze
kimikaze
Abonnent
15 år siden

“Skult agenda” av Mike Cechanowicz anbefales.

gjh
gjh
Abonnent
15 år siden

Heisann folkens

Eg har funne ei ganske viktig logisk brist i to konspirasjonsteoriane dåkka. Dersom artikkelen om den kyniske makteliten som bygger bunkerar i norge stemmer, og dersom vi går ut i fra at desse bunkeane er et forsvar imot en 2012-katastrofe, kvifor i all verden skal NWO-gjengen bruke massive ressursar på å minke verdens befolkning ved hjelp av chemtrails, når naturen tar seg av dette om bare tre år?

Håpar nokon kan forklare meg dette.

Vennlig helsing
Christian

Jan
Jan
Abonnent
15 år siden

Chemtrail er slettes ingen aprilspøk!! Nå er det på tide å våkne opp folkens og se med vidsynet og ikke trangsynet.
Jeg ser daglig chemtrails over Oslo. Vanlig kondens fra flymotorene forsvinner av selv selv etter noen få minutter. Chemtrails derimot holder samme posisjon i mange timer. Disse blir ofte laget i spesielle mønstre og ofte sett som et stort kryss på himmelen på en klar blå dag.
Tror du meg ikke så kan du jo se noen linker jeg har hentet fra youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=wye2YWRohT4&feature=related

Morten Kielland
Skribent
15 år siden

Nei, Terje, vi kan dessverre ikke verifisere at det ikke er en aprilspøk …
;-)
Hyggelig at noen satte pris på den!

Takk til Hans G. som tok seg tid til dette.

Blue
Blue
Abonnent
15 år siden

Hadde politikerne i dette landet bare vært mer glade i sine borgere isteden for seg selv.Men stakkars Jens gikk jo ut her for litt siden i en avis og sa at han var redd for å dø(Vi har sett hvordan det pleier å gå med “ulydige” politikere eller andre fremtredende personer som plutselig får kreft,slag eller dør så det er jo forståelig men feigt hvis de vet).Vil noen som er tvil om chemtrials se Norges rekord i Chemtrials bare kom til Vestfold kysten noen dager her har det vært rimelig hektisk i det siste året.Tror noen mørke krefter liker oppfinnelsen orgon energy/ orgonite av Wilhelm Reich som døde i FBI sin varetekt veldig dårlig som flyr over her nede daglig:).Det blir ikke det grå teppet lengre som de la over oss i fjord vår slik at de også kunne legge flere “blacklines” på høytrykks dager. Nå må de følge solen hele dagen slik at de får lagt en hvit tynn hinne med bariumoksid holdig blanding og gud vet hva annet.De som er så uheldig å sole seg når sola er bak det tynne “dødssløret” blir utsatt for større risiko for hudkreft som ofte fører til mere alvorlig kreft(jeg skjønte dette nå en værmelder sa på radioen at det kunne være farlig å sole seg fordi det var tynne skyer på himmelen og den dagen var det kun “skyer” etter chem utslipp).Barium reflekterer mye bedre enn glass.Hva skjer hvis man soler seg gjennom et forstørrelses glass?Kan E. coli O157 være sluppet ut gjennom chemtrials?Smittekilden på denne varianten er vist aldri oppdaget leste jeg og det har vært store utbrudd i andre land enn Norge hvor de heller ikke har funnet kilden til smitte.

Dweez
Dweez
Abonnent
15 år siden

Fin påminnelse om at en ikke skal tro på alt en leser.
tok meg noen linjer før jeg kom på at det var 1 april:P

« Forrige artikkel

Det ”gode” og det ”onde” – hva betyr det egentlig?

Neste artikkel »

Løsningen på den økonomiske krisen

27
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x