Du leser nå
Robert F. Kennedy Jr. avslører helsevesenet og korona-pandemien

12 minutter lesetid

Robert F. Kennedy i Berlin august 2020, han kom fra New York og kastet glans på den store koronademonstrasjonen i Berlin: https://i0.wp.com/healthimpactnews.com/wp-content/uploads/sites/2/2020/08/Image-8-29-20-at-3.07-PM.jpg?quality=80&ssl=1&strip=info&w=800


Robert F. Kennedy Jr. avslører helsevesenet og korona-pandemien

Finnes det noe mer korrupt og manipulert?

Skrevet av Jakob Nilsen, en bokanmeldelse

Den globale krigen: Har du blind tillit til vaksiner og helsevesenet? Da har du nok ikke lest den siste til Robert F. Kennedy Jr. som i tittelen har: «Den globale krigen mot demokrati og offentlig helse». En må faktisk som leser spørre seg: Finnes det noe mer korrupt og manipulert enn helsesektoren? Spesielt er det ille i USA, viser boken. Original tittel er: «The Real Anthony Fauci. Bill Gates, Big Pharma and the global War on Democracy and Public Health».

Boken er ikke kommet på norsk enda eller er omtalt i de store mediene. Etter to år med covid-19-hysteriet vet vi nok grunnen, ingen skal tenke utenfor boksen når det gjelder helse og vaksiner. Legemiddelindustrien og dens profeter har blitt en gud for forlag, medier og folk flest? Det er mange faktaopplysninger og kildehenvisninger en kan ta tak i. Dermed burde boken også kunne leses av personer ansatt i norske helsebransje med godt utbytte. Kunnskap er makt også i en travel hverdag hvor Helsedirektoratet virket å sette mange av premissene.

Klodens mektigste helsebyråkrat

Men først, hvem er Antony Fauci? Han er en amerikanske lege, forsker, immunolog – og leder av National Institute of Allergy and Infectious Diseases (NIAD), det har han vært siden 1984, i tillegg til å være den viktigst helserådgiveren til presidenten. I mer enn 50 år har han deltatt i folkehelsesektoren. Det første året av korona-pandemien (covid-19) stod han sammen med president Trump under pressekonferansene som ble sendt over hele verden. Fauci var en av lederne i White House Coronavirus Task Force. Nå er han naturligvis rådgiver for president Joe Biden. Fauci er uten tvil den mektigste helsebyråkraten på kloden.

Boken The Real Anthony Fauci av Robert F. Kennedy Jr fra 2021

Dødelige eksperimenter og folkehelsen ofres for fortjeneste

Å ja, han samarbeider med oligarkiets fremste talsmann, Bill Gates. Om det kommer Kennedy Jr. inn på i starten: «Dr. Fauci’s dysfunksjoner beskrevet i dette volum inkluderer hans forbrytelser mot hundrevis av svarte og spanske foreldreløse fosterbarn som han utsatte for grusomme og dødelige medisinske eksperimenter og hans rolle, med Bill Gates, i å transformere hundretusener av afrikanere til laboratorierotter for rimelige kliniske studier av farlige eksperimentelle legemidler som, når de er godkjent, forblir økonomisk utenfor rekkevidde for de fleste afrikanere. Du vil lære hvordan Dr. Fauci og Mr. Gates har gjort det afrikanske kontinentet til i en dumpingplass for utløpte, farlige og ineffektive stoffer, mange av dem avviklet av sikkerhetsgrunner i USA og Europa.»

Og denne er knyttet til covid-19: «Dr. Fauci’s manglende evne til å oppnå offentlige helsemål under covid-pandemien er ikke uregelmessige feil, men i samsvar med et tilbakevendende mønster for å ofre folkehelse og sikkerhet på alteret for farmasøytisk fortjeneste og egeninteresse.» Ville du tatt sjansen på å kjøpe bruktbil av en mann som Fauci? Og verre: Ville du ta vaksinerådene han kommer på alvor?

Mislede en pandemi og det naturlig immunsystem beskytter

Bok er delt opp i 12 kapitler, blant disse: «Mislede en pandemi», «Farmasøytisk profitt framfor offentlig helse», «Brenn HIV-kjetterne» og «Mikroorganisme-spillet». Det først som slår en: Hvorfor har vi ikke hørt om dette før? Er norske helsemyndigheter helt på viddene? For å ta noe av det som kommer fram – kritikere av Kennedy Jr. må bare kvesse pennene sine: Washington Post uttrykte oktober 2021: En må ha vaksinene for å klare seg mot covid-19. Kennedy: «Ingen tvil, dette er falsk informasjon. Gjennom 2020, før vaksinene var tilgjengelige, 99,9 prosent av folks naturlig immunsystem beskyttet deres eiere mot sykdom og død» (s. 7).

Dr. Fauci skulle ha skapt et nettverk av millioner av leger og funnet fram til den beste behandlingsmetoden, ikke ventet på at de infiserte pasientene ble syke. Det er uetisk (s.9). Å nekte amerikanerne tidlig behandling: «Aldri i historien har legene med viten og vilje behandlet pasientene med denne grad av barbari» (s. 11). Det er ikke laget en offisiell protokoll på hvordan en skal behandle en covid-pasient (s. 13). «Tidlig behandling er nøkkelen, men det fikk vi ikke lov å snakke om» (s.15).

Test og juks

At juks og fanteri er en del av legemiddelbransjen og Faucis handlingsmønster kommer tydelig fram. Flere godkjennelser av medisiner og vaksiner er i beste fall tvilsomme. Objektive fakta forandres det på, og personer døde av vaksiner blir ikke obdusert – for å nevne noe. AIDS var farlig, og det årsaken var angivelig virus – HIV. Men sannelig var det uklart om noen var i stand til å isolere viruset. En PCR-test kom inn i bildet. «Men den er ikke engang en test for HIV», protesterte Kary Mullis, mannen som oppfant PCR-testen. Og tankene våre går til korona-pandemien. Kan vi være sikre på at PCR-testen for covid-19 viser et aktivt og farlig virus? Hvis ikke er det jo hele svindel.

Men et poeng med AIDS var jo et det ble en multi-milliard-dollar-industri. Hvor mange milliarder har så langt brukt på covid-19? Malariamedisinen hydroxyklorokin, som har vært brukt milliarder av ganger og regnes som effektiv, var ifølge Kennedy en trussel mot vaksineprosjektet til Fauci og Gates. En rekke studier ble igangsatt og bedragerske protokoller etablert for å diskreditere hydroxyklorokin. Sommeren 2020 ba WHO (Verdens helseorgansiasjon) om en stopp av bruken. Et av landene som adlød ordre var Sveits, og to uker senere økte dødsraten tre ganger.

Sier ikke dette noe om hva slags mennesker vi har med å gjøre?

Fauci gikk i stedet inn for remdesivir. Og dermed ble det studiene for remdesivir kjørt med en kontrollgruppe som ikke fikk virkelig placebo. Men for hydroxyklorokin måtte det til veldesignede doble blindtestede placebo-kontrollerte eksperimenter. Slik kan det manipuleres i helsebransjen. Men til og med Fauci innrømmet at vaksinene kan gjøre deg verre. Men han hadde triksene klare for å gjemme unna bevisene for en overstimulering av immunsystemet via vaksiner. Her er ett: «Dr. Faucis første tilnærming var å avbryte de treårige kliniske studiene etter seks måneder og deretter vaksinere kontrollgruppene – et forkjøp som ville forhindre påvisning av langsiktige skader…» (s. 72).

Angrep i 2001 og Irak

En rekke ting kan skremme oss som har trodd at helsevesenet har vært en objektiv bransje basert på trygg vitenskap. En faktor er koblingen til det militære. Eksempel fra boken. I oktober 2001 var det et antrax-angrep i USA. Fingeren ble rettet mot diktatoren i Bagdad. Men tro det eller ei, FBI fant ut at den benyttet antrax kom fra et av tre amerikanske militærlaboratorier. Lederer for et av dem som ble mistenkt tok angivelig livet sitt.
I 2001 kom også Patriot Act som skapte en «terrorindustri». De som tjente mest var Silicon Vallys teknologiske selskaper som Microsoft og Google som har vært i kompaniskap med føderale etterretningsorganisasjon. Fortjeneste siden 2001 anslås til 44 milliarder dollar. Forsvarsminister Donald Rumsfeld var i bildet i 2001, 14 år tidligere skal han ha sørget for at Iraks diktator, ja nettopp, fikk et arsenal med antrax.

Verdens mest dødelige vaksine

Covid-vaksiner er bra, sier Folkehelseinstituttet og Helsedirektoratet, men Kennedy sier at disse vaksinene i USA har skadet og drept flere amerikanere enn alle de andre vaksinene kombinert de siste tre tiår. En covid-vaksine er 98 ganger mer dødelig enn en influensavaksine (s. 88). Og tro ikke at korona- og influensavirus er alene. USAID’s Predict-programmet har identifisert 1000 nye virus, inkludert en versjon av Ebola (s. 396). Kan noen sjekke om denne virusteorien faktisk stemmer rent vitenskapelig eller er den konstruert for å være en pengemaskin og en kontrollmekanisme?

Laget består av medisinere, militære og etterretningsagenter

Minst et dusin øvelser knyttet til virus ledet opp til covid-19, med deltagere innenfor militære, etterretningstjenester og medisinere. Og her dukker begrepet «den nye normalen» opp. Omkring 1999 var øvelse titulert «Atlantic Storm» der Gro Harlem Brundtland spilt seg selv som WHO-sjef (s. 403 og 404). Enorme investeringer og pengeforflytninger følger også med. Operation Warp Speed overførte 1,6 milliarder dollar til Bill Gates og hans biotech-avdeling i 2020 (s. 401). Å holde avstand, sosial isolasjon, hvem er eksperten på det? Det er CIA (s. 406).

Et rigid globalt tyranni

Rockefeller Foundation kom med sitt scenario i 2010 hvor er et rigid globalt tyranni ble innført på bakgrunn av en pandemi: «Scenarios for the Future of Technology and International Development». Nøkkeldel: «Lock Step» (s. 407). En må ha i mente at Forsvarets avanserte forskningsprosjektetat i USA, DARPA, er med og har vært med i den teknologiske industrien siden starten, og det er DARPA som har finansiert nøkkelteknologien i Modernas vaksine – som Moderna har sagt er et «operating system», muligens til å programmere det enkelte menneske (s. 409). I bildet inngår også digital valuta og en digital plattform som regjeringen kan bruke til å spore og tvinge befolkningen til vaksinelydighet (s. 411).

Øvelse gjør mester og den totale pandemi-krigen

Robert F. Kennedy Jr født 1954. foto, her.

I 2017 var det øvelsen «SPARS 2017» som gjaldt. Den fant sted på John Hopkins Center for Health Security, der Bill Gates dukket opp, og øvelsen gikk på en tenkt koronavirus-pandemi som skulle inntreffe fra 2025 til 2028. Den var lik den faktiske korona-pandemien som kom noen år senere (s. 413). Men det var faktisk i 2010 at Gates ble partner med strategier i det militære og i etterretningstjenestene. Våpenet i krigen de trente på var obligatoriske vaksiner (s. 412). Et innspill om Norge: Var det faktisk militære, E-tjenesten eller utenlandsk etterretning som styrte Helsedirektoratet i Norge da pandemi og nedstenging ble erklært i 2020? Og Helsedirektoratet styrte regjeringen?

Norgesvennen Bill Gates var ikke snauere enn at han i 2018 advarte mot en dødelig sykdom som ville spre seg over hele kloden og drepe millioner. Han budskap: Verden må forberede seg på en pandemi slik vi forbereder oss på en krig. Faktisk en «total krig», det vil mobilisere hele befolkningen og ofre verdensøkonomien, pluss fjerning av demokratiske institusjoner og sivile rettigheter (s 417).

Et statskupp via pandemi

I august 2019, noen måneder før covid-19 offisielt oppstod i Kina, ble det holdt en ny militærøvelse, «Crimson Contagion». Robert Kadlec ledet an – Trumps mann ansvarlig for katastrofer, Fauci var med. Og Kadlec hadde i 20 år skrevet pandemi-manus for å overstyre demokratiet og konstitusjonelle rettigheter. I denne virus-stimuleringen inkluderte han det viktige i det som i praksis skulle bli et statskupp. 100 senter over hele USA var involvert. Og øvelsen hadde i seg ny influensa-pandemi oppstått i Kina, som snart spredte seg over hele kloden. WHO erklærte pandemi etter hvert. Ikke nok med det, øvelsen forutså det som skulle bli de offisielle data for covid-19, inkludert 580 000 døde i USA alene (s.423).

Øvelser og scenarier er det mange av der kjemiske- og biovåpenangrep inngår med tusenvis av deltagere. «Dette er hjernevaskingsøvelser», uttrykte en etterretningsagent. De øver i praksis på å torpedere Grunnloven. Og teknikker har fokus på hvordan en skal kontrollere store befolkningsgrupper.

Den kinesiske regjering og World Economic Forum

Bare to måneder etter covid-19 begynte å sirkulere i Wuhan, var det en ny krigsøvelse ledet av Bill Gates med World Bank, World Economic Forum, Bloomberg/Johns Hopkins University Population Center, CDC, ulike medier, den kinesiske regjeringen, en tidligere CIA/NSA-direktør, vaksineprodusent Johnsen & Johnsen, verdens ledende PR-selskap. Noen ville kalle disse «Deep State», velsignet av Klaus Schwab (World Economic Forum) med «Great Reset». Navnet på øvelsen: Event 201 (s. 425)

De trente på psykologiske krigsteknikker for å kontrollere den offisielle informasjonen, legge lokk på de kritiske røstene, tvangsmaskere store populasjoner, og utnytte pandemien til å fremme obligatoriske massevaksinasjoner. Ikke overraskende lite snakk om å bygge forsterkende immunforsvar eller avpatenterte terapeutiske legemidler og vitaminer.

MI6 og CIA – overvåkning og kobling til terror

Og sannelig var ikke etterretning og de militære etter hvert tydelig med da pandemien var i gang (erklært 11.3.2020). I november 2020 var MI6 på banen og informerte at de ville overvåke alle som stilte spørsmål ved den offisielle versjonen av covid-19-vaksinene (s. 430). CIA deltok og en representant derfra sa et definisjonen på terror nå var så bred at enhver omtale av covid-vaksiner kommer inn under deres enemerker (s. 431).

Kennedy kommenterer det slik: «Dette var de første eksplisitte erkjennelsene av det gjennomgripende engasjementet fra vestlige etterretningsorganer i vaksinevirksomheten som den globale pressen lenge har oversett.» Han beskriver dessuten at covid-19-responsen hurtig utviklet seg til et militær prosjekt. Kanskje ikke tilfeldig at den norske korona- og vaksinehelten, Espen Nakstad, har fallskjermjegerutdanning?

Hva er i vaksinene?

En som overlevde holocaust sier: «Hvorfor er militære og CIA så tungt involvert? Hvorfor er alt så hemmelig? Hvorfor kan vi ikke få vite ingrediensene i disse produktene som skattebetalerne finansierer? Siden covid-19 er skadelig for færre enn 1 prosent, hvordan kan en rettferdiggjøre å utsette 100 prosent av befolkningen i fare? Vi trenger å erkjenne at dette er menneskelig eksperiment på alle, med en uprøvd teknologi, utført av spioner og generaler primært opplært til å drepe og ikke redde liv» (s. 435).

Noen som lukter lunta? En spansk forsker har i alle fall funnet ut at vaksinene inneholder grafenoksid – et stoff som skal være magnetisk og lede strøm. En kan jo lure, en tittel i en nettartikkel fra Canada: “The Jabbed Are Connected To Bluetooth Through Their Personal ‘666 Mark Of The Beast’ Microchip ‘Certificate Of Vaccination ID’ (COVID) Barcode”

Milliarder av skattebetalernes penger – endemisk korrupsjon

I etterordet peker Kennedy Jr. på blant annet: «Problemet er endemisk korrupsjon i det medisinsk-industriell kompleks, for tiden støttet på alle måter av massemediene. Dette kartellets statskupp har allerede tatt milliarder av skattebetalere, allerede støvsugd opp billioner fra den globale middelklassen, og skapte unnskyldningen for massiv propaganda, sensur og kontroll over hele verden» (s. 446). Pandemien la grunnlaget for et økende tyranni over hele verden, forandringen som ikke hadde noe med et virus å gjøre. «Russland president Putin brukte pandemien som påskudd til å fengsle mektige motstandere og forby masseansamlinger» (s. 447). Så kan en jo stille spørsmålet, noe Kennedy Jr. ikke gjør: Har virkelig folk vært infisert av et virus eller har de vært syke av ulike andre grunner? Det er muligens kun en bedragersk test som viser at virus er årsak.

Når det gjelder det store bildet: Har covid-19 vært et global statskupp?

Et sitat til slutt, av Dr. Damien Downing, som får en til å tenke: «Regjeringer liker virkelig pandemier, på samme måte som de liker krig. Det er en anledning til å få sin vilje over oss og gjøre oss så redde at vi kryper sammen og utfører det vi får beskjed om.»


 

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
83%
Opplysende
13%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
4%
Om forfatter
Sven-Inge Johansen
Bidrag: Vipps gjerne til 41743388 eller konto 9722 17 58963, med takk for støtte.

5
Kommentarer

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
Terje EngenArveken Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Terje Engen
Anonym
Terje Engen

Bioclandestine melder at Russland sitter på bevis som viser at Covid-19 var skapt av USA via Ukraina.
Det har vært kjent lenge at Biden og Metabiota var linket til bio laber i Ukraina. Russerne hevder også at ukrainske soldater har blitt dopet uten samtykke. Med blant annet stoff som får soldatene til å gjøre de groveste og mest groteske handlinger mot sivilbefolkningen.

Allikevel er det immunforsvaret man må ha fokus på. Vaksinene reduserer immunforsvaret og man får lettere symptomer og sykdommer.
Det er en link mellom vaksinene og MonkeyPox/Apekopper. Det neste er Lyme-sykdom-bivirkninger. Slik som Borrelia Lyme fra Flått. Det kommer mer og mer flått. Også nye typer. De skylder selvfølgelig på klimaendringer, selv om temperaturen går ned altså.
Pentagon skal ha spredd Borrelia bakterier og skapt Lyme sykdom via Flått fra 1950 – 1975. Problemet er jo at de kan holde slikt hemmelig i 50 – 75 år før de må avsløre hva de har gjort. Derfor måtte Obama/Clinton beklage at USA hadde spredd Gonore og Syfilis i Sentral Amerika. Men Tuskagee-prosjektet blant den svarte befolkningen fortsatte til 1972. Det er ikke noe nytt: Amerikanske Indianere ble utsatt for biologisk krigføring ved bruk av Kopper allerede på 1750-tallet. Washington tvangsvaksinerte sine soldater senere. Men de gjorde det også i Nazi-Europa. Fattige folk i gettoene ble beskyldt for å spre Tyfus. De ble sendt til leire. Deriblant mange jøder selvfølgelig. De var jo i gettoer. Mens de mer velstående kunne kjøpe seg ut. De infiserte mennesker med disse bakteriene. Så lot de lus suge til seg infisert blod. De samlet opp lusene og slapp dem løs for å spre bakteriene videre. Lusene kunne spre sykdom, men ikke via bitt. Menneskene som ble syke klødde på lusene og gnidde bakteriene inn i sårene selv. Derfor er det sikkert også viktig å ikke skvise flåtten så den overfører smitte. Kanskje kommer den smitten fra Pentagon altså. På 1970-tallet slapp de ut millioner av mygg i Florida og Georgia. Det var eksperiment på overføring av Gulfeber eller Jungelfeber. Lenge etter NAZI og Nürnberg Kodeks. Bill Gates driver fortsatt på med mygg og all slags fandenskap. Han driver med GMO endringer på alt levende. Han kjøper opp det som er av dyrkbar mark. Han har investert sammen med Rockefeller Foundation millioner av dollar i frølageret på Svalbard. Der holder de frø som ikke er tuklet med lagret mens naturen blir sprøytet ned med gift og tuklet med via genmanipulering. USA har også sprøytet store arealer med gift fra fly som del av eksperiment. Trudeau Castro i Kanada forbyr nå folk å handle direkte med bonden.

Og folk tar frivillig i mot gratis vaksine-gaver fra den gjengen?! Ikke rart de sliter med å overtale den svarte befolkningen som de plutselig ble så glad i. Indianere har de ødelagt og nesten utslettet, men så snill vet du! Gift er tydeligvis bra for helsen.
https://bioclandestine.substack.com/p/russian-mil-declares-ukraine-origin
https://www.nps.gov/articles/000/smallpox-inoculation-revolutionary-war.htm
https://www.newsweek.com/pentagon-weaponized-ticks-lyme-disease-investigation-1449737
https://www.nrk.no/urix/usa-beklager-syfiliseksperiment-1.7318096
https://www.mcgill.ca/oss/article/history/40-years-human-experimentation-america-tuskegee-study
https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28686061/
https://www.bbc.com/news/world-10996838

https://en.wikipedia.org/wiki/Declaration_of_Helsinki
https://www.forskningsetikk.no/ressurser/fbib/lover-retningslinjer/nurnbergkodeksen/
https://forskning.no/etikk-medisinske-metoder-partner/dodelige-eksperimenter/1041491

ken
Anonym
ken

«Det er en link mellom vaksinene og MonkeyPox/Apekopper» – Hvor er linken? Ellers takk for «spot on» info! :-)
TAKK SAMME TIL Sven-Inge Johansen!!!

Arve
Abonnent
Arve
Terje Engen
Anonym
Terje Engen

Last week, Twitter censored Prof. Shapira—who was «physically injured” after his third Pfizer vaccine—and forced him to remove a post which said: «Monkey pox cases were rare for years. During the last years a single case was documented in Israel. It is well established the mRNA vaccines affect the natural immune system. A monkey pox outbreak following massive covid vaccination: *Is not a coincidence.»

https://kanekoa.substack.com/p/twitter-censors-pfizer-injured-israeli

Derfor må man fokusere på immunforsvaret. Vaksinene kan redusere forsvaret mot virus og bakterier. Angrep som kroppen normalt bryter ned blir en utfordring plutselig. Hvite blodlegemer og forsvarets celler klarer ikke å håndtere nedbrytningen. Da blir det oppblomstring av symptomer på sykdom og sykdom.

Terje Engen
Anonym
Terje Engen

https://rumble.com/v1f36st-crispr-crispr-gene-editing-101.html
CRISPR | Did X-Files Season 10 (2016) Prophesy COVID-19 / The Great Reset? | CRISPR Technology Explained by Harari, Musk, Schwab, Doudna, Gates, Bourla. Malone, McCullough, etc.