Du leser nå
Bli en del av Folkets (r)evolusjon!

14 minutter lesetidBli en del av Folkets (r)evolusjon!

Nyhetsspeilet er og har alltid vært: Folkets (r)evolusjon! Er du med?

Akkurat her og nå, i det konstante nuet, skaper vi sammen revolusjonen og evolusjonen som endrer livet til det bedre for alle. Bli en del av Folkets (r)evolusjon!

Det du føler er det du får

Dine tanker skaper dine følelser og det er dine følelser som skaper virkeligheten rundt deg. Hva du føler er hva du får. Jeg føler for å endre måten vi lever på denne planeten. Det konstante begjæret etter fortjeneste og makt går går foran all fornuft for dagens og fremtidens generasjoner. Politikere og styresett er ikke i stand til å ta de riktige valgene for oss lengre.

Det er oss folket som må lede an og skape den nye fremtiden vi ønsker å se ved å skape den nå i dag. På områder hvor det er mulig, kan du gjøre endringer der hvor du bor og fokusere dine tanker og dermed følelser på det du vil ha. Ikke bruk tiden din på det du ikke vil ha.

Om du ønsker slutt på meningsløs krig så nytter det ikke å være imot krig. Du trenger å være for fred. La meg omformulere setningen.

Det nytter ikke å være imot krig. Du trenger å være for fred.

Det eneste jeg endret i setningen denne gangen var den uthevede skriften for å fremheve hvor fokuet blir plassert. Poenget er at om du plasserer dine tanker på «krig» så er det bilder av krig og dens lidelser som dukker opp i sinnet. Plasserer du ønsket på «fred» så er det fredelige og behagelige bilder som sinnet ditt fokuserer på. Å være for noe skaper altså en helt annen bevissthet enn å være imot noe.

Skap en revolusjon for deg selv

Det du føler er det du får. Altså er det mer effektivt å skape verden rundt deg til et bedre og mer positivt sted for deg selv og andre, og snu ryggen til det gamle systemet. Å gi det du ikke vil ha masse energi skaper ofte mer av det du ikke vil ha. Fokuser din energi på det du ønsker å skape så vil det gamle slippe taket.

Omring deg mer med mennesker som insipirerer deg, som gjør at du føler deg godt. Velg å bruke tiden din på din lidenskap, familien, barna og venner du er oppriktig glad i. Bruk kvelden på det som gir deg glede. Minst en gang om dagen, ta deg tid til å gjør noe godt for deg selv.

Og for all del, husk å puste. Pust inn — pust ut. Bruk god tid og pust helt ned i magen. Som om du må gjespe. Det er utrolig hvilken effekt en så liten handling kan ha å si for å sentrere tankene og frigi frustrasjoner.

Evolusjon for menneskeheten

Hvis du ønsker en evolusjon for menneskeheten som virkelig hjelper så kan du begynne med å skape en revolusjon for deg selv. Når vi tar for oss meningen med ordet revolusjon så fungerer det åpenbart ikke å demonstrere foran Stortinget. Da blir du imot noe. Det er ikke det vi ønsker.

Om folket lytter til makten og gir de fokus så opprettholdes maktapparatet. Om vi snur ryggen til og starter å leve livet i ekte frihet så langt det lar seg gjøre så vil de gamle strukturene miste taket. Det innebærer ikke sivil ulydighet slik maktapparatet er designet for å håndtere. Da spiller man deres spill og da taper folket.

Man må tenke annerledes. Se hva man kan gå mot. La ting man ikke lengre ønsker få minimalt med fokus. Fyll hverdagen med glede så vil frustrasjonene avta. Jeg har ikke sagt det er lett, men et sted må man begynne. Ett steg om gangen. Så godt du kan, lev som om du er fremme allerede.

Om du ser for deg tankene dine som et glass med skittent vann så er det veldig vanskelig å tvinge vekk det skittene vannet med fingrene. Det fungerer ikke. Om du derimot velger å fylle på med friskt, rent vann så vil det skitne vannet forsvinne av seg selv til slutt.

folketsmakt

5 verktøy for personlig revolusjon

Store endringer krevet store virkemidler. Det medfører at du må utfordre din egen komfortsone på en betydelig merkbar måte. Ett sted må du begynne så hvorfor ikke akkurat her akkurat nå? Her har du 5 virkemidler for din personlige revolusjon:

 1. Slutt med unnskyldninger
  Er du i offerrollen og synes synd på deg selv og skylder på omgivelsene dine så er det full stopp på din personlige utvikling. Kun når du innser at enhver unnskylding er din motstand mot endring så vil det løsne. Ta ansvar for dine egne handlinger. Legg unnskyldningene på hylla og endre deg selv ut av lidelsen. Du er ikke sikker på om du er i en offerrolle eller mener du ikke er det? Benytter du ofte unnskyldninger? Her ligger svaret.
 2. Fra frykt til kjærlighet
  En Mayasjaman fra Guatemala jeg var så heldig å møte fortalte meg en gang om sinne. Han fortalte meg at sist han var sint var for åtte år siden. Etter umiddelbart å ha ledd litt av fleipen, så fant jeg ut at han faktisk mente det og det første som slo meg var å spørre om hva det han hadde blitt sint for var. Så han svarte:»Jo, jeg var i Guatemala City og jeg så en far slå sin sønn i gaten». Så absolutt en god grunn til å bli sint tenkte jeg, men så fortsatte han:»Jeg ble sint over det jeg så, men så slo det meg der og da at sinnet jeg sto og følte sendte bare mer av det jeg ikke ville ha ut i gaten. Så i stedet for å forbli sint og stoppe faren med makt så fokuserte jeg på hjertet og sendte kjærlighet til han i stedet. Jeg gikk så bort til han og spurte om det var noe jeg kunne gjøre for han ettersom han var så opprørt. Faren stoppet umiddelbart med å slå på sønnen sin og tittet forbauset opp på meg. Sinnet forsvant plutselig ut av hans sinn som dugg for sola og han slapp taket på sønnen. Faren begynte så å snakke om sine frustrasjoner og hvordan hverdagen hans var et stort strev om å overleve.»
 3. Flytt til frihet
  Om du føler at du gjerne skulle bodd et annet sted så flytt til et annet sted. Du kjenner selv hva du ønsker så tenk stort og følg drømmen om ditt perfekte bosted. Iverksett alle stegene for å få det til å skje. Start med å søke på nettet i dag! Drømmestedet ditt finnes der ute. Du må bare søke for å finne.
 4. Bytt til en jobb med lidenskap
  Om du har en jobb som du ikke har lidenskap for eller skulle ønske kunne bidra til en positiv verden så bytt til en annen. Det høres selvsagt lettvint ut å si, men det er bare en vei å gå hvis du ikke trives i din nåværende jobb eller du føler den er basert på moralske grunnlag som ikke lengre er en del av deg. Det trenger ikke å være en 8 til 4-jobb heller. Start for deg selv. Ikke fyll hodet ditt med alle detaljene som gjør det umulig å oppnå. Fokuser på resultatet og iverksett det som trengs for å få det til å skje.
 5. Ikke ta livet så alvorlig
  Ofte sliter vi på grunn av at vi lar vårt kjære ego bli støtt av små og store drama som skapes i våre omgivelser. Dette pleier å være svært smittsomt på humøret. Om du går inn i et rom og er aggressiv så smitter du umiddelbart dine omgivelser og det er akkurat det du ønsker minst som du får i retur. Gå inn i et rom med tanken om å glede alle som er der så vil de bli glade for å møte deg og du blir omringet med hyggelige og hjelpsomme mennesker.Når det stormer som verst så hjelper det å puste og tenke over at man ikke trenger å ta livet så seriøst. Da er det alltid god medisin å le litt i stedet. Humor er det som hjelper deg å holde humøret oppe når det stormer som verst.

Det var kanskje enkelt sagt med disse fem punktene og det har du rett i. Jeg forsøker derimot så godt jeg kan å leve etter mine egne ord. For nøyaktig fem år siden i dag så flyttet jeg vekk fra byen jeg bodde i og ut i skogen til et hus helt uten naboer og trafikk. Det ga meg en stor følelse av frihet.

Fire måneder senere sa jeg opp kontrakten min som selvstendig IT-konsulent for å gjøre mitt nye bosted til å hjelpe barn og ungdom. Inntektsgrunnlaget gikk fra et høyt nivå til absolutt ingenting. I løpet av et års tid så fikk vi endene til å møtes og er godt fornøyd med det. Dette risikofylte valget har gitt meg en ekstremt stor  følelse av frihet.

Jeg benytter ikke lengre noen unnskyldninger i livet mitt. Jeg lever sant med meg selv. Når jeg observerer reaksjonene til mitt ego – og ikke blir en del av dramaet som blir sendt min vei – så greier jeg å forbli i kjærlighet til mine omgivelser. På de fem siste årene har dramadelen av livet mitt blitt betydelig redusert og gleden over å eksistere økt drastisk.

Det er ingen lett vei å gå når man må starte fra komforten i sofaen eller foran PC-en, men gå den. Start nå. Det finnes ikke lengre noen unnskyldninger som holder deg tilbake. Du har jo sluttet å bruke unnskyldninger, sant? Det er uten enhver tvil verdt å gå veien, og uansett hva som måtte dukke opp på din vei så lær av det og gå videre som en sterkere person.

Se gjennom illusjonene og bli fri

Nyhetsspeilet.no eller Speilet som vi kaller det, er et åndsvitenskapelig og sannhetssøkende magasin av folket for folket. Vårt fokus er innenfor samfunn, bevissthet og kosmos hvor hoveddelen ligger på den første kategorien. Vi fokuserer i stor grad på hvordan verden i dag styres av en skjult makt som ikke ønsker menneskehetens beste.

Denne globale situasjonen er koblet til din indre verden som går på hvor stor grad av fred og frihet du føler på innsiden av deg selv. Spesielt i den vestlige verden så sliter mange med tankene sine hvor man har en «uvenn» på innsiden av hodet som tar styring på tankene innimellom og forteller hvor udugelig du er. Vår bevisshet-seksjon tar for seg personlig utvikling.

Den siste delen, kosmos, tar for oss vår stjernefamilie og menneskets opprinnelse på tross av at massemedia og maktapparatet sier vi er alene i universet. Hva du selv velger å tro er helt opp til deg. Det som er viktig er å få inspirasjon via nettmagasiner som Speilet og begynne å tenke utenfor den firkantede boblen vi alle er opplært til å tenke innenfor. Essensen er å være søkende og utforske alt mellom himmel og jord. Hva du velger å tro er ditt valg. Finn din egen sannhet.

Vårt slagord er: «Se gjennom illusjonene og bli fri». Så hvorfor er det viktig å se gjennom disse illusjonene, å grave i konspirasjonene, å utforske seg selv, å få svar på om vi er en del av en kosmisk familie? Ordene av Goethe peker oss i riktig retning:

«Ingen er mer håpløst undertrykket enn de som feilaktig tror de er fri.» Johan Wolfgang von Goethe

For å oppleve sann frihet så må man faktisk være klar over at man er undertrykket. Vet man ikke det så vil man aldri være fri selv om man tror det er slik. Jeg kan ikke endre noe som jeg ikke vet eksisterer. Kun når jeg er klar over at verden styres slik den gjør, at vi alle er en kraftfull sjel med ufattelig styrke og at vi som stjernestøv eksisterer som fysiske kropper i alle slags former rundt omkring i universet i utallige parallelle virkeligheter, frekvenser og dimensjoner, først når jeg ser gjennom alle illusjonene kan jeg snu ryggen til det jeg ikke vil ha lengre og i sannhet sette meg selv fri.

Gjenta daglig

Gjenta følgende inntil du føler sannheten vibrere helt inn til din sjel. Kan med stor fordel gjentas daglig. Dette er sannheten for ethvert menneske inkarnert på denne jorden, om du selv velger å tro det:

 • Jeg er kraftfull utenfor fatteevne.
 • Jeg er mesteren over mitt eget sinn.
 • Jeg kan manifestere hva som helst med mine følelser.
 • Jeg er multidimensjonell. Min sjel eksisterer i utallige virkeligheter samtidig.
 • Tusen takk for alt. Jeg har absolutt ingenting å klage på.

Overgi deg til dagen og hva nå enn den servere deg.

Det betyr at alt er guddommelig og det som sendes i din retning er det du trenger av gleder og utfordringer i denne inkarnasjonen for å se lyset i mørket, og gå veien tilbake til kilden hvor vi alle kommer fra.

Nettmagasinet Speilet – Nyhetsspeilet.no relansert

Forresten, Nyhetsspeilet.no har blitt relansert som nettmagasinet Speilet. Magasinet har fått ny og modernisert drakt og er rik på ny funksjonalitet med full støtte for alle slags enheter som er innom nettsidene. Jeg har allerede snakket om det som faktisk betyr noe; din personlige revolusjon og menneskehetens evolusjon. Derfor går vi ikke inn på alle de nye detaljene i grensesnittet.

Klikk deg heller rundt på nettstedet og bli kjent med det nye grensesnittet. Forhåpentligvis vil du oppleve at du lettere enn noensinne vil kunne finne frem blant våre 1100 artikler og tipse resten av folket om vår eksistens. Hver og en fortjener sin mulighet til personlige oppvåkning for sann frihet til alle. Det gamle systemet er designet for å forhindre akkurat dette. Her er det du kommer inn i bildet!

Det du kan gjøre

Likte du denne artikkelen eller noen av de andre her på Speilet? Ønsker du at flere skal få vite om de? Hvis du ønsker ekte frihet for deg selv og menneskeheten, bring sannheten frem i lyset ved å vekke opp de sovende massene.

Tips alle aviser, magasiner, TV-stasjoner og nettsteder om Nyhetsspeilet.no. Del på Facebook, Twitter, diskusjonsforum, i blogger eller kommenter relevante nyhetsartikler i massemedia. Tips gjerne naboen, slekt, venner, aktuelle samfunnspersoner og politikerne. Skriv ut artikler og heng de opp i lokalsamfunnet.

Den skjulte makten vil kollapse når mange nok får vite sannheten og snur ryggen til. Vi er alle medskapere i vår verden, fra øyeblikk til øyeblikk. La saken synke ned i det dype, sorte kaninhullet – eller gjør din fremtid bedre ved å skape en (r)evolusjon for dine medborgere ved å spre informasjonen videre.

Nyhetsspeilet er og har alltid vært:

Folkets (r)evolusjon!

Er du med?

Hvis ja, gå til Facebook-gruppen «Folkets (r)evolusjon» for et felles sted for alle gode ideer, inspirasjoner og eksempler på hva du og andre kreative sjeler og grupper skaper for planeten vår.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
79%
Opplysende
16%
Inne på noe
2%
Usikker
0%
Dårlig
3%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

12 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *