Du leser nå
Hvem stod bak 11. september?

8 minutter lesetidHvem stod bak 11. september?

Er du villig til å ta denne sammenhengen opp til vurdering?

Som mange av leserne sikkert kjenner til, har det vært en rekke artikler på Nyhetsspeilet om terrorangrepet 11. september 2001. Denne dreier seg om den skjulte hovedaktøren som viser seg å være Mossad, Israels etterretningstjeneste.

Christopher Bollyn

Denne journalisten la allerede i 2002 frem fakta om hvem som egentlig stod bak 9-11, noe han har måttet betale dyrt for.  I 2005 ble han brått og uforklarlig oppsagt av sin arbeidsgiver. Året etter ble han brutalt angrepet i sitt hjem av sivilpoliti med skuddsikre vester. Han ble lagt i bakken, mens en av angriperne satt på ryggen hans og en annen stod på huk med kneet mot Bollyns tinning. Så ble han ’Tasered’, dvs. påført et elektrosjokk med en strømstyrke på 50 000 volt. En vanlig ettervirkning av slikt sjokk er at offeret etter kort tid dør(1). I forbindelse med dette, ble Bollyn også påført et brudd i albuen.

Christopher Bollyn med skadet høyrearm

Christopher Bollyn med skadet høyrearm

Denne hendelsen fant sted like før Bollyn skulle delta på et møte sammen med tidligere professor i fysikk, Steven Jones, hvor de begge skulle legge frem informasjon om 11. september og hvor Jones skulle informere om sitt funn av sprengstoffet nanothermite i restene etter World Trade Center tårnene.

Rettssak

I kjølvannet av dette, ble det tatt ut tiltale mot Bollyn ”for å ha angrepet politiet og hindret dem i deres arbeid” og i 2007 ble han dradd for retten, basert på fullstendig falske anklager. Han bestemte seg derfor for å ta med familien og forlate USA for en periode. Kommentar: Hadde Bollyn blitt utsatt for denne behandlingen hvis han kun kom med tannløst snikk-snakk? Er det ikke mer sannsynlig at han skulle straffes fordi han traff spikeren på hodet og gikk ut offentlig med det han hadde oppdaget?

Noen viktige fakta

 • Fem israelere som befant seg i New York på dette tidspunktet, ble observert idet tvillingtårnene falt mens de lo, gjorde ’high five’ og i det hele tatt oppførte seg så merkelig at de ble anmeldt og tatt inn til avhør av FBI. To av disse viste seg å være Mossad agenter. Senere i 2001, uttalte en av dem på et israelsk TV program at de hadde vært i New York for å dokumentere hendelsen. Det innebærer jo at de visste at angrepet ville finne sted. Her er en liten snutt om dette:
 • I perioden rundt 11. september, ble ca. 50 israelere tatt inn til forhør av FBI med mistanke om spionasje mot USA(1).
 • 4000 israelere som hadde sitt daglige virke både i World Trade Center og området rundt, kom ikke på jobb akkurat denne dagen. Hvorfor? Fordi Firmaet Odigo Instant Message Service hadde sendt ut en melding på hebraisk om at noe dramatisk ville finne sted og at de burde holde seg borte(3).

  Odigo sin logo

  Odigo sin logo

 • I 1986 utgav Benjamin Netanyahu ut en bok der han mante til krig mot terror, noe som skulle omfatte alle land som av Israel ble oppfattet som fiendtlige, blant annet Iran og Irak (1).
Benjamin Netanyahu

Sosiopaten(psykopaten) Benjamin Netanyahu

Strategien fra Israels side var altså å få dradd USA inn i krig mot alle land som Israel har definert som sine fiender, samt sørge for å få svertet arabere og muslimer og gitt dem skylden.

En tegner med inside informasjon?

En tegner med inside informasjon?

 • Alvin Hellerstein, dommeren som avviste alle forsøk fra slektinger av de som omkom under terror angrepet om å få klarhet i hva som egentlig skjedde, er jøde og svoren Zionist (1).
 • Ehud Olmert, da israelsk minister, var på et hemmelig besøk i New York da angrepet fant sted(1).
 • Firmaet Huntsleigh USA, eid av Ezra Harel and Menachem Atzmon, to israelske jøder, hadde ansvaret for sikkerhetskontrollen på de tre flyplassene hvor ”flyene ble kapret”.
 • Det israelske datafirmaet Ptech sin programvare var installert på alle datamaskiner brukt av det amerikanske militæret. På den måten kunne de dataprogram som skulle sørge for at sikkerhetsrutiner ble fulgt, som for eksempel sende opp jetfly og tvinge ned ”de kaprede flyene”, settes ut av spill(1).
 • Hugo Neu, et firma med israelsk eierskap, fikk fjernet bevismateriale, i det de sørget for at alle restene av stålkonstruksjonene i WTC bygningene umiddelbart ble fraktet til Asia og smeltet om(1).
 • Larry Silverstein er jøde og mannen som eide World Trade Center.  Om ettermiidagen den 11. september, gav han ordre om at WTC7 skulle bli ’pulled’. Se artikkelen: ”Silverstein ønsket å demolere WTC7”. Han var daglig på jobb i WTC, men 11. september om formiddagen hadde han ’tilfeldigvis’ time hos tannlegen(4). Denne videoen viser hva som skjer når reporteren stiller Silverstein for nærgående spørsmål:

 

 

Kommentar: Av plasshensyn er dette kun et forkortet sammendrag av informasjon om aktørene bak denne Zionist/israelske sammensvergelsen. For å få en enda bedre forståelse og oversikt, anbefales artikkelen: Israel did it, samt Christopher Bollyns bok: ”Solving 9-11”, og hans foredrag.

Foredrag av Christopher Bollyn:

PNAC

For å fremme USAs interesser, særlig i Midt-Østen, ønsket de neokonservative politikerne i USA med Wolfowitz, Perle, Rumsfeld og Cheney i spissen, et nytt Pearl Harbour. Dette ville også bidra til å øke militærbudsjettet som da var på vei nedover. Planen som ble lagd på slutten av 90-tallet, ble kalt “Project for a New American Century”(PNAC)(2). Denne gruppen hadde altså sammenfallende interesser med Israel.

Falsk flagg angrep

Denne skissen viser hvordan slike falsk flagg angrep planlegges og utføres. Syndebukkene, de såkalte patsies, har på forhånd blitt vervet, ofte av FBI agenter, uten å vite hvilke planer som egentlig har blitt lagt for dem (i dette tilfellet de 19 saudi-araberne). Patsies, som ofte blir likvidert i forbindelse med ’aksjonen’, får alltid bred omtale i main stream media(MSM). MSM sprer altså den offisielle versjonen og fungerer som propagandakanal for de som egentlig står bak, men som alltid sørger for å holde seg godt skjult (2).

Strukturen bak et falsk flagg angrep

Strukturen bak et falsk flagg angrep

 

9/11, Israel & the Mossad Investigated with Christopher Bollyn

Andre bekreftelser

Francesco Cossiga, tidligere italiensk president

Francesco Cossiga

Francesco Cossiga

Sitat fra intervju i den italienske avisen, Corriere della Sera: «Dette skjebnesvangre angrepet ble utført av CIA og Mossad sine Zionister. Hensikten var å legge skylden på araberlandene og overtale vestlige land til å intervenere i Afghanistan og Irak”(5).

Hamid Gul, tidligere general

Hamid Gul

Hamid Gul

Sitater fra intervju med Arnaud de Borchgrave, 26. november 2001. Det er verdt å merke seg at Gul også har vært leder for den pakistanske etterretningstjenesten, ISI.

De Borchgrave(DB): Hvem stod bak angrepene den 11. september?

Gul: Mossad og deres medsammensvorne. USA bruker hvert år 40 milliarder dollar på sine 11 ulike etterretnings tjenester. I løpet av 10 år bil dette 400 milliarder. Likevel hevder Bush administrasjonen at dette kom som en fullstendig overraskelse. Det tror jeg ingenting på. Det gikk ikke mer enn 10 minutter fra det andre World Trade Center tårnet var blitt truffet, før CNN sa at Osama bin Laden var gjerningsmannen. Dette var planlagt desinformasjon fra de som egentlig stod bak, noe som umiddelbart skapte en spesiell oppfatning og som til og med forhindret intelligente mennesker fra å tenke selvstendig. En kan si det slik; Folk sin opinion ble satt i transe.

DB: Hva får deg til å tro at det ikke var Osama som stod bak 11. september?

Gul: Fra en hule inne i et fjell eller skuret til en bonde? La oss være seriøse. Ved å stå opp for Islam mot amerikansk og israelsk imperialisme, er Osama en inspirasjon for utallige millioner muslimer, men han har ikke de midler til rådighet som trengs for å gjennomføre en så avansert operasjon(6).

 

Meget interessant intervju med den frittalende tidligere militær strategen, Dr. Alan Sabrosky:

Etterord

Hensikten med denne artikkelen er ikke å sverte jøder som sådan, men å belyse hva ekstreme Zionister og deres medsammensvorne kan stå bak. Staten Israel ble grunnlagt i 1948, blant annet ved at terrogjengene Stern og Irgun fordrev palestinere fra sine områder. Bruk av terror har således lang tradisjon hos Israel. Som avslutning kan Mossad sitt motto gjerne passe: ”By way of deception(bedrag) thou shalt wage war”(7).

 

Kilder

 1. Bollyn, Christopher. Solving 9-11. The original articles.
 2. Tarpley, Webster Griffin. 9/11 Synthetic Terror: Made in USA
 3. The Odigo warnings & the 4000 Israelis Saved on 9-11 http://www.bollyn.com/#article_15053
 4. https://www.minds.com/blog/view/270311871158947840/what-really-happened-to-world-trade-center-buildin
 5. https://wikispooks.com/wiki/11/Israel_did_it#Former_Italian_President_agrees.2C_says_Mossad_did_9.2F11
 6. https://wikispooks.com/wiki/Document:General_Hamid_Gul_-_Interview
 7. https://www.stormfront.org/jewish/deception.html

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
65%
Opplysende
26%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
9%
Om forfatter
Terje Wulfsberg

Terje Wulfsberg driver som homeopat i Bergen, og har lenge vært opptatt av det alternative. Han har i en årrekke arbeidet med å spre informasjon om den nye læreren for vår tid, kalt Maitreya eller Verdenslæreren. http://shareno.net. Har i mange år og studert Den Tidløse Visdomslære, særlig informasjonen som kommer fra Djwahl Kuhl eller tibetaneren, via Alice A. Bailey. Bruker nå mye tid og energi på å informere om våre utenomjordiske venner.

39 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *