Du leser nå
Protestanter okkuperer Wall Street

1 minutt lesetidProtestanter okkuperer Wall Street

Hven eier gjelden som alle land er skyldig ? Baron Rothschild og George Soros ? Politiet beskytter den kriminelle pengemafia, - ikke folket, som mister sine hjem i USA.

Opptil 50 000 demonstranter er planlagt samlet i New YOrk City, er klar til sammenstøt med politiet. Ignorerer ordre om å spre seg, mens de okkuperer Wall Street.

Se de siste oppdateringene – Opprørspoliti mengder seg i massene for å splitte demonstrantene.

Jeg har akkurat fått en telefon som forteller om et sammenstøt mellom politi og opptil 50.000 demonstranter som samler seg i New York City, som er klar til å starte sin aksjon. Den som ringer har informert om at NYC politiet har beordret demonstrantene til å spre seg innen kl. 10:00, mens demonstrantene har informert om at de vil nekte å følge ordren.

Som med de pågående anti-bankier protester i Hellas, Spania og faktisk i hele Europa, er protestene her i USA i stor grad eller helt ignorert av corporate / M $ M media. Massene er nå samlet mot Wall Street Bankers. Faktisk, på ryktebørsen hevdes det at demonstranter planlegger å utvide protestene planlagt denne høsten i Washington DC, og andre større byer, for å forene krefter mot bankfolk på deres hjemmebane.

Examiner rapporterte tidligere:

Protestanter Okkuperer Wall Street – 17 september 2011

Den folkelige Wall Street okkupasjonen har begynt, planer om camping plasser laget.

Som menneskerettighetsforkjempere gjør seg klar for å begynne den tidsubestemte folkelige okkupasjon av Washington DC med start lørdag6. oktober, har hundrevis av demonstranter slått seg ned på Wall Street i New York for å okkupere den på ubestemt tid, eller til president Barack Obama etablerer en kommisjon for å avslutte «den innflytelsen penger har over våre representanter i Washington.

«Den ene tingen vi alle har til felles er at vi er de 99% som ikke lenger vil tolerere grådigheten og korrupsjonen av de 1%», leser den offisielle nettsiden Okkupere Wall Street

Les resten …

Se Live webkamera – 50 000 samler seg i NYC klar til sammenstøt med politiet

Watch live streaming video from globalrevolution at livestream.com

Oppdateringer fra den rapporterte mengden av over 50.000 «Okkupere Wall Street Demonstrantene» som fortsetter å nekte ordre om å spre seg, mens opprørspoliti samles rundt dem.

http://youtu.be/cG_TKAJyV6k

Følg med
http://www.occupywallst.org/

Kilde
http://www.veteranstoday.com/2011/09/18/occupy-wall-street-protests-watch-live/

PS: Hvorfor kommer dere ikke til å høre stort om dette i norske medier?

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Tor Karlstad
En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.

Kommentarer

103 kommentarer på "Protestanter okkuperer Wall Street"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste