Samfunn
Du leser nå
Protestanter okkuperer Wall Street
Skrevet av
Tor Karlstad18. 09. 2011
beskytthjemlandet
12502 6812 103

Protestanter okkuperer Wall Street

Av Tor Karlstad18. 09. 2011
Hven eier gjelden som alle land er skyldig ? Baron Rothschild og George Soros ? Politiet beskytter den kriminelle pengemafia, - ikke folket, som mister sine hjem i USA.

Opptil 50 000 demonstranter er planlagt samlet i New YOrk City, er klar til sammenstøt med politiet. Ignorerer ordre om å spre seg, mens de okkuperer Wall Street.

Se de siste oppdateringene – Opprørspoliti mengder seg i massene for å splitte demonstrantene.

Jeg har akkurat fått en telefon som forteller om et sammenstøt mellom politi og opptil 50.000 demonstranter som samler seg i New York City, som er klar til å starte sin aksjon. Den som ringer har informert om at NYC politiet har beordret demonstrantene til å spre seg innen kl. 10:00, mens demonstrantene har informert om at de vil nekte å følge ordren.

Som med de pågående anti-bankier protester i Hellas, Spania og faktisk i hele Europa, er protestene her i USA i stor grad eller helt ignorert av corporate / M $ M media. Massene er nå samlet mot Wall Street Bankers. Faktisk, på ryktebørsen hevdes det at demonstranter planlegger å utvide protestene planlagt denne høsten i Washington DC, og andre større byer, for å forene krefter mot bankfolk på deres hjemmebane.

Examiner rapporterte tidligere:

Protestanter Okkuperer Wall Street – 17 september 2011

Den folkelige Wall Street okkupasjonen har begynt, planer om camping plasser laget.

Som menneskerettighetsforkjempere gjør seg klar for å begynne den tidsubestemte folkelige okkupasjon av Washington DC med start lørdag6. oktober, har hundrevis av demonstranter slått seg ned på Wall Street i New York for å okkupere den på ubestemt tid, eller til president Barack Obama etablerer en kommisjon for å avslutte «den innflytelsen penger har over våre representanter i Washington.

«Den ene tingen vi alle har til felles er at vi er de 99% som ikke lenger vil tolerere grådigheten og korrupsjonen av de 1%», leser den offisielle nettsiden Okkupere Wall Street

Les resten …

Se Live webkamera – 50 000 samler seg i NYC klar til sammenstøt med politiet

Watch live streaming video from globalrevolution at livestream.com

Oppdateringer fra den rapporterte mengden av over 50.000 «Okkupere Wall Street Demonstrantene» som fortsetter å nekte ordre om å spre seg, mens opprørspoliti samles rundt dem.

http://youtu.be/cG_TKAJyV6k

Følg med
http://www.occupywallst.org/

Kilde
http://www.veteranstoday.com/2011/09/18/occupy-wall-street-protests-watch-live/

 

PS: Hvorfor kommer dere ikke til å høre stort om dette i norske medier?

Hva er din reaksjon?
Elsker den
0%
Interessant
0%
Tja...
0%
Hva!?
0%
Hater den
0%
Trist
0%
Om forfatteren
Profilbildet til Tor Karlstad

Tor Karlstad

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.
103 Kommentarer
1 2 3 4
 • Profilbildet til hmm
  18. 09. 2011 klokken 20:45

  http://www.radioreference.com/apps/audio/?ctid=1855
  Her kan man lytte på politiet og brann i NYC.
  De benytter et system som heter P25 og er ikke kryptert i motsetning til E2E TETRA i norge.

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Cosmomind
  19. 09. 2011 klokken 06:16

  Tror ikke at dette om utvidelse av demonstrasjonene bare er rykter. Jeg har selv mottatt en automatisk generert innbydelse til å delta. Presentasjonen av planene for omfanget var så storslagent at jeg tvilte på om de ville få det til.
  Men når f.eks så mye som femti millioner amerikanere lever på matkuponger, mens banksterne fortsetter å gi hverandre millionbonuser, og mens regjeringen sløser bort milliardbeløp på kriger på andre kontinenter er det ikke rart at de også får nok en dag.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Uffda
   19. 09. 2011 klokken 08:45

   «The End of America» Investigating parallels between our current situation and the rise of dictators and fascism in once-free societies,
   http://www.youtube.com/watch?v=3RcbpYR5Joc

   Til PST. Dere bør kanskje lære litt av det som skrives her på NS, det finnes skribenter her med høyere sikkerhetsklarering enn dere selv har. 😉

   Paragraf 49 i Grunnloven sier at Folket utgjør den lovgivende makt ved Stortinget, men dette følges ikke i noen særlig grad i dagens polititiske verden. Daglig bryter politikerne loven og Folket blir oversett, våre regler og restriksjoner blir nå lagd i Brüssel, trass Folkets nei.
   http://www.folkets.info/

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Sumo
    19. 09. 2011 klokken 18:18

    Media kommer til å sprekke snart, og de ekte nyhetene vil da komme ut: Om det agenten Benjamin Fulford sier i dette intervjuet er riktig, begynner «the Cabal» å slippe opp for utveier. Amerikanske kataklysme-undergrunnsbaser myntet på eliten ble visst nok destruert av gode krefter i Pentagon den 23. august i år. En allianse av 80 land trekker i trådene for å knekke «the Cabal», og de ser ut til å vinne denne skjulte krigen om kort tid. Mainstream media skriver ikke om det, da de er eid av «the Cabal». http://beforeitsnews.com/story/1110/507/Two_Underground_Cities_Destroyed_On_8-23-2011.html
    Jeg håper virkelig at dette er sant, samtidig faller en del brikker tilforlatelig på plass ved å lese gjennom denne relativt lange artikkelen/ intervjuet utført av David Wilcock.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til maranata
  19. 09. 2011 klokken 06:52

  Jeg tror faktisk de aller, aller fleste, ja kanskje ingen av disse demonstrantene ikke engang aner hvem denne Baron Rotschild er.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Cosmomind
   19. 09. 2011 klokken 07:59

   Fy faen for en nedlatende holdning du viser ovenfor mennesker her.
   Dersom ditt syn er representativt for ekstremt systemtro så kan man jo bli skremt.
   I det du sier her ligger det implisitt at dette bare er en gjeng med tullinger. Uvitende sauer! La politiet gyve lös på idiotene og jag de hjem til TV-apparatene hvor de kan lære mere om baroner og andre finansakrobater!!
   Trodde forresten at du som tydeligvis er så mye mere informert enn den gemene hop visste at det ikke er snakk om en baron som springer rundt med altfor mye penger i lommene sine, men at det er snakk om et dynasti.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til maranata
    19. 09. 2011 klokken 08:21

    :-)
    Men Cosmo da?
    Det er da helt motsatt – det er sauene og tullingene som er opptatt av denne baron Rotschild – derfor er det også flere mennesker enn sauer
    Folk flest uten arbeid og fremtid er mye mer opptatt av den daglige føde enn konspirasjonsteorier. Hverken intelligens eller intellekt har noe som helst whatsoever med viten om Rotscildt.
    Man kan ikke dele folk i to leire – de systemtro og de som tror på en konspirasjonsteori basert på baron Rotscholdt som den store stygge. Universet er ikke så snevert.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Cosmomind
     19. 09. 2011 klokken 08:50

     Vel Maranata, nå forsto jeg ikke helt dine «retoriske» vendinger her, men jeg har i alle fall tiltro til at folk forstår at Rotschild dynastiet og andre kjente innenfor finansverden bare er symboler eller ikoner og at det selvsagt finnes mange andre familier som har gjort det ekstremt bra når det gjelder å karre til seg rikdom av en størrelsesorden som nesten overgår vår fatteevne.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til maranata
     19. 09. 2011 klokken 09:24

     Det finnes da ikke tvil om at de rike beriker seg på bekostning av de mindre rike og fattige og at børsen er skapt for slike. Men vær så snill – kom ikke drassende med dette Rotschild-spøkelset hver eneste gang. Hvis man er ekspert, slik artikkelforfatteren ynder å kalle seg, må dette godtgjøres med annet enn genellet preik.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Cosmomind
     19. 09. 2011 klokken 09:50

     Maranata! Nå var det ikke så lett å forstå at det var det du sier nå du mente med din korte kommentar. Det jeg reagerte på var din mangel på tiltro til demonstrantenes viten, og at du snakker om dem som en homogen gruppe av uvitende fjols. :)

     GD Star Rating
     loading...
   • Profilbildet til Rolf Kenneth Myhre
    19. 09. 2011 klokken 08:34

    Vel, det er mange Baron Rothschild’er, og det har vel vært minst 20-30 av dem siden 1800-tallet? Jeg er derfor selv usikker på hvilken Rothschild det siktes til, og synes Karlstad bør spesifisere med personens fulle navn. Hvem av Rothschildene som er mektigst, og hvem av dem som står bak hva i den internasjonale verden, er jo også et meget komplekst emne (som trolig bare dem selv har svarene på).

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til BelzeBob
  19. 09. 2011 klokken 09:39

  maranata

  Rothschilds makt er ytterst virkelig. Slik har det vært i flere hundre år, men takket være Rothschilds kontroll over politikere og media er dette et skjult faktum for de fleste i dag. Slik var det ikke for 100 år siden – da visst alle hvem Rothschild var. Jeg oppfordrer deg til å gjøre litt forskning.

  Her kan du jo ta en titt, for eksempel: http://land.netonecom.net/tlp/ref/federal_reserve.shtml

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til maranata
  19. 09. 2011 klokken 09:53

  Well Mr bob – can you please tell me the real value of the federal US reserve, and what seem to be the end of this game? And then please tell me if the power based upon money still remains when the money is gone?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til BelzeBob
   19. 09. 2011 klokken 10:23

   maranata

   Federal Reserve er en privat bedrift som låner ut penger til den amerikanske regjeringen samt dikterer betingelsene for den amerikanske finanspolitikken og i utvidet fortstand også den internasjonale i en høy grad. Federal Reserve bestemmer hvor mange penger den amerikanske regjeringen har lov å trykke – penger som er lånt ut fra Federal Reserve og som skal tilbakebetales med renter. Inflasjon, deflasjon og finanskriser styres av gjengen bak Federal Reserve.

   When the money is gone? Poenget er at man kan trykke/lage så mange penger man bare vil – så man trenger aldri slippe opp for penger. Men det blir et problem for de fleste av oss når pengene mister sin kjøpekraft. Da er det kun de aller, aller rikeste som klarer seg. The end of this game er å sette 99.99% av jordens befolkning dypere og dypere i gjeld og gjøre de fattigere og fattigere mens gutta boys på toppen håver inn alle verdier. Penger er egentlig ikke det interessante – poenget er å eie realverdier – som penger i sin tur er basert på.

   Arbeidskraft er også en realverdi og med en befolkning som sitter dypere og dypere fast i gjeld og har mindre og mindre penger så får finans/makteliten flere og flere nyttige slaver som kan jobbe lenger for mindre betaling og gjøre de rike og mektige enda rikere og mektigere. Noe i den stilen.

   Det Norge bør gjøre er selvsagt å bruke hele oljefondet øyeblikkelig på å kjøpe realverdier – som kobber, gull, sølv, aluminium, titanium, grafén, mineraler o.l. Slik at vi har masse ressurser som kan brukes til å bygge ut egen industri som kan produsere ting med reell nytte. Ting som er verdt noe. Slike metaller og mineraler er samtidig en investering i seg selv fordi disse tingene alltid er attraktive på det internasjonale markedet. I motsetning til elektroniske penger som veldig fort taper sin verdi.

   Det USA bør gjøre er å fjerne Federal Reserve og la den amerikanske regjeringen få lov å trykke/lage penger selv. Som et første steg. Og gjelden til Federal Reserve må slettes og medlemmene i Federal Reserve settes i fengsel på livstid ettersom de i så lang til har plyndret det amerikanske folket.

   En ting til som Norge, USA og alle andre land i verden også burde sørge for er å melde seg ut av organisasjoner som Det Internasjonale Pengefondet, Verdens Handelsbank, Verdens Handelsorganisasjon o.a organisasjoner som kun har til hensikt å gjøre de rike rikere og de fattige fattigere – og opprette selvstendige nasjonaløkonomier. Slik for eksempel Hitler-Tyskland gjorde i 1933. Man må sparke ut utenlandske parasitter som stjeler landets verdier gjennom utspekulert investering og spekulasjon og man må hindre landets egne bedrifter fra å sende sin profitt ut av landet.

   Nå må jeg gå.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til maranata
    19. 09. 2011 klokken 11:59

    Du har rett i en ting – realverdier er de eneste som i ettertid kan sies åoverleve nedgangstider og kollaps.

    Hvis den man låner ut pengene til er konkurs får man ikke de utlånte pengene tilbake, og man har således tapt sin investering – så banalt enkelt er det. USA låner i dag annnenhver dollar som forbrukes, og tyngdeloven vil etterhvert kreve sin rett.

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Statan
   19. 09. 2011 klokken 11:51

   Her kan du se litt om hva Rothschilds står for maranate.
   Den er laget for små og store da. Sånn til info;-)

   http://www.youtube.com/watch?v=ZPWH5TlbloU&feature=youtu.be

   GD Star Rating
   loading...
 • Profilbildet til maranata
  19. 09. 2011 klokken 13:05

  Nå har det seg faktisk slik at USA IKKE låner fra FED, men utsteder statsobligasjoner som for en stor del eies av Kina. Kina kan således slå USA konkurs på dagen – men vil i samme øyeblikk ramme sin egen exportindustri voldsomt.

  Som Hillary Clinton sa i Beijing: Together we stand or fall.

  For å overleve har USA nå kuttet renten til null, og Bernankes verktøykasse er dermed tom. Hva gjør man så? Jo da planlegger man å trykke nye penger uten dekning noensteds. De land i verden som i historiens løp har prøvd ut dette i praksis før har endt opp med hyperinflasjon. Slik blir også utfallet i USA, og da faller dominobrikkene meget raskt, og når også våre breddegrader på no time. Det vil bli begynnelsen på tider verden aldri før har opplevd.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Balle Clorin
   19. 09. 2011 klokken 13:53

   Nå er det vel Regjeringen som utsteder statsobligasjoner, som FED (eller andre) kjøper, slik at penger kommer inn i statskassen. Pengene som FED trykker (også digitale) har renter på seg, så den amerikanske stat må i tillegg til rentene på obligasjonene også betale renter på selve dollaren som er i omløp – det står skrevet på sedlene. Etter siste runde med QE2 har FED passert Kina som største kreditor til USA, og begge kreditorerene kan slå USA konkurs. Men ønsker man å opprettholde det etablerte er det ikke et alternativ.

   Uansett er jeg enig i effekten av disse tiltakene blir hyperinflasjon, og at en kollaps i dollaren vil dra både EUROen og trolig kronen med seg i fallet – og dette vil skje. Som du skriver vil dette innlede tider verden aldri har opplevd tidligere. Verktøykassen er dog ikke tom, for det er allerede foreslått negativ rente på innskudd, altså at kunden må betale for å ha penger i banken. Det er i realiteten et svært dårlig verktøy, og kun begynnelsen på slutten, for da vil folk heller ha penger i madrassen, og bankene vil gå tomme for kontakter.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til maranata
    19. 09. 2011 klokken 14:16

    Problemet med penger i madrassen er følgende:

    Pengesedler og mynter vil blitt tatt ut av sirkulasjon og ende opp som ugyldig betalingsmiddel. Så det folk måtte ha hjemme må settes i bank eller omsettes i andre ting før en gitt utløpsdato. Det er dette som vil skje etter den store økonomiske kollaps. «Myndighetene» vil kreve en fullstendig kontroll av alle pengestrømmer for å unngå all form for kriminalitet. Dette kan se ut som oppfyllelsens av Orwells utsagn, men konsekvensene er langt, langt værre enn som så. Det «pengeløse» samfunnet er et fantastisk redskap for den som vil og kan benytte seg av det. Da er vi inne på litt andre tema, og et stykke utenfor hva selve artikkelen her dreier seg om.

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til ye
  25. 09. 2011 klokken 19:08

  Arrestasjoner av fredfulle demonstranter i gang nå. Videoer og meldinger legges ut på ulike nettsteder. Kan noen melde om hva dekningen av den pågående demonstrasjonen har vært i norske nyheter? Har den vært nevnt?

  https://occupywallst.org/

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til smurfen
  26. 09. 2011 klokken 18:03

  Aftenposten har som første avis en artikkel om demonstrasjonen på Wall Street angående politivold

  NB. sterke sener

  – Brukte pepperspray mot demonstranter

  New York-politiet får kraftig kritikk etter å ha slått ned på demonstrasjon på Wall Street i helgen. En video viser tilsynelatende hvordan en politimann bruker pepperspray på flere kvinner.

  http://www.nyhetsspeilet.no/2011/09/den-forste-bolgen/

  Legg merke til terroristen/purken som sprayer jentene med gass bare forsvinner bort fra åstedet, spørs om det ikke er andre ting en pepperspray han brukte …..

  GD Star Rating
  loading...
 • Profilbildet til Ulven
  30. 09. 2011 klokken 17:19

  Politivold mot Wall Street demonstranter!

  http://www.youtube.com/watch?v=v5zmzV5IxpQ&feature=channel_video_title

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til smurfen
   30. 09. 2011 klokken 17:40

   Det kommer vel ikke akkurat som noen bombe :)

   http://media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game/wall-street

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Bolla
    01. 10. 2011 klokken 11:52

    Syke mennesker.
    Men når en vet hva de får seg til å gjøre i land som Libya, så kan en ikke forvente annet.
    Det er nok noen som vil gjøre alt so står i deres makt for å forhindre at usa eller andre land skal bli folkestyrt.
    Da hadde de jo mistet alle privilegier de urettmessig har karret til seg.
    De kunne jo kanskje til og med risikere å bli tiltalt for sine forbrytelser og straffet::-)
    Det spenner jo som kjent fra narkohandel til folkemord…

    GD Star Rating
    loading...
 • Profilbildet til Mole
  02. 10. 2011 klokken 14:10

  Over 700 demonstranter er arrestert etter å ha forsøkt å marsjere over Brooklyn Bridge i New York lørdag kveld.

  Demonstrantene tilhører bevegelsen Occupy Wall Street (Okkuper Wall Street), som i to uker har holdt demonstrasjoner på nedre Manhattan i New York i protest mot finanssektoren og den økonomiske situasjonen i USA.

  Pågripelsene ble ifølge politiet gjort fordi demonstrantene sperret for biltrafikken da de forsøkte å marsjere over Brooklyn Bridge.
  http://e24.no/boers-og-finans/flere-hundre-demonstranter-paagrepet-i-new-york/20105379

  GD Star Rating
  loading...
103 Kommentarer
1 2 3 4

Legg inn dine tanker