Hven eier gjelden som alle land er skyldig ? Baron Rothschild og George Soros ? Politiet beskytter den kriminelle pengemafia, – ikke folket, som mister sine hjem i USA.

Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  18.09.2011 20:19   (Oppdatert 19.09.2011 8:24)

Protestanter okkuperer Wall Street

Opptil 50 000 demonstranter er planlagt samlet i New YOrk City, er klar til sammenstøt med politiet. Ignorerer ordre om å spre seg, mens de okkuperer Wall Street.

Se de siste oppdateringene – Opprørspoliti mengder seg i massene for å splitte demonstrantene.

Jeg har akkurat fått en telefon som forteller om et sammenstøt mellom politi og opptil 50.000 demonstranter som samler seg i New York City, som er klar til å starte sin aksjon. Den som ringer har informert om at NYC politiet har beordret demonstrantene til å spre seg innen kl. 10:00, mens demonstrantene har informert om at de vil nekte å følge ordren.

Som med de pågående anti-bankier protester i Hellas, Spania og faktisk i hele Europa, er protestene her i USA i stor grad eller helt ignorert av corporate / M $ M media. Massene er nå samlet mot Wall Street Bankers. Faktisk, på ryktebørsen hevdes det at demonstranter planlegger å utvide protestene planlagt denne høsten i Washington DC, og andre større byer, for å forene krefter mot bankfolk på deres hjemmebane.

Examiner rapporterte tidligere:

Protestanter Okkuperer Wall Street – 17 september 2011

Den folkelige Wall Street okkupasjonen har begynt, planer om camping plasser laget.

Som menneskerettighetsforkjempere gjør seg klar for å begynne den tidsubestemte folkelige okkupasjon av Washington DC med start lørdag6. oktober, har hundrevis av demonstranter slått seg ned på Wall Street i New York for å okkupere den på ubestemt tid, eller til president Barack Obama etablerer en kommisjon for å avslutte «den innflytelsen penger har over våre representanter i Washington.

«Den ene tingen vi alle har til felles er at vi er de 99% som ikke lenger vil tolerere grådigheten og korrupsjonen av de 1%», leser den offisielle nettsiden Okkupere Wall Street

Les resten …

Se Live webkamera – 50 000 samler seg i NYC klar til sammenstøt med politiet

Watch live streaming video from globalrevolution at livestream.com

Oppdateringer fra den rapporterte mengden av over 50.000 «Okkupere Wall Street Demonstrantene» som fortsetter å nekte ordre om å spre seg, mens opprørspoliti samles rundt dem.

Følg med
http://www.occupywallst.org/

Kilde
http://www.veteranstoday.com/2011/09/18/occupy-wall-street-protests-watch-live/

 

PS: Hvorfor kommer dere ikke til å høre stort om dette i norske medier?

GD Star Rating
loading...
Profilbildet til Tor Karlstad

Om forfatter

En som har gjennomskuet bedrageriene og korrupsjonen. Vil bidra å vekke opp mennesker. Ekspert på Illuminatet.


Forfatters nettsted: http://www.nyhetsspeilet.no/author/kalle/
Forfatters artikler: Se alle artikler av (42)Kommentarer

103 kommentarer

 1. Profilbildet til hmm hmm sier:

  http://www.radioreference.com/apps/audio/?ctid=1855
  Her kan man lytte på politiet og brann i NYC.
  De benytter et system som heter P25 og er ikke kryptert i motsetning til E2E TETRA i norge.

  GD Star Rating
  loading...
 2. Profilbildet til Cosmomind Cosmomind sier:

  Tror ikke at dette om utvidelse av demonstrasjonene bare er rykter. Jeg har selv mottatt en automatisk generert innbydelse til å delta. Presentasjonen av planene for omfanget var så storslagent at jeg tvilte på om de ville få det til.
  Men når f.eks så mye som femti millioner amerikanere lever på matkuponger, mens banksterne fortsetter å gi hverandre millionbonuser, og mens regjeringen sløser bort milliardbeløp på kriger på andre kontinenter er det ikke rart at de også får nok en dag.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Uffda Uffda sier:

   «The End of America» Investigating parallels between our current situation and the rise of dictators and fascism in once-free societies,
   http://www.youtube.com/watch?v=3RcbpYR5Joc

   Til PST. Dere bør kanskje lære litt av det som skrives her på NS, det finnes skribenter her med høyere sikkerhetsklarering enn dere selv har. 😉

   Paragraf 49 i Grunnloven sier at Folket utgjør den lovgivende makt ved Stortinget, men dette følges ikke i noen særlig grad i dagens polititiske verden. Daglig bryter politikerne loven og Folket blir oversett, våre regler og restriksjoner blir nå lagd i Brüssel, trass Folkets nei.
   http://www.folkets.info/

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til Sumo Sumo sier:

    Media kommer til å sprekke snart, og de ekte nyhetene vil da komme ut: Om det agenten Benjamin Fulford sier i dette intervjuet er riktig, begynner «the Cabal» å slippe opp for utveier. Amerikanske kataklysme-undergrunnsbaser myntet på eliten ble visst nok destruert av gode krefter i Pentagon den 23. august i år. En allianse av 80 land trekker i trådene for å knekke «the Cabal», og de ser ut til å vinne denne skjulte krigen om kort tid. Mainstream media skriver ikke om det, da de er eid av «the Cabal». http://beforeitsnews.com/story/1110/507/Two_Underground_Cities_Destroyed_On_8-23-2011.html
    Jeg håper virkelig at dette er sant, samtidig faller en del brikker tilforlatelig på plass ved å lese gjennom denne relativt lange artikkelen/ intervjuet utført av David Wilcock.

    GD Star Rating
    loading...
 3. Profilbildet til maranata maranata sier:

  Jeg tror faktisk de aller, aller fleste, ja kanskje ingen av disse demonstrantene ikke engang aner hvem denne Baron Rotschild er.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Cosmomind Cosmomind sier:

   Fy faen for en nedlatende holdning du viser ovenfor mennesker her.
   Dersom ditt syn er representativt for ekstremt systemtro så kan man jo bli skremt.
   I det du sier her ligger det implisitt at dette bare er en gjeng med tullinger. Uvitende sauer! La politiet gyve lös på idiotene og jag de hjem til TV-apparatene hvor de kan lære mere om baroner og andre finansakrobater!!
   Trodde forresten at du som tydeligvis er så mye mere informert enn den gemene hop visste at det ikke er snakk om en baron som springer rundt med altfor mye penger i lommene sine, men at det er snakk om et dynasti.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til maranata maranata sier:

    :-)
    Men Cosmo da?
    Det er da helt motsatt – det er sauene og tullingene som er opptatt av denne baron Rotschild – derfor er det også flere mennesker enn sauer
    Folk flest uten arbeid og fremtid er mye mer opptatt av den daglige føde enn konspirasjonsteorier. Hverken intelligens eller intellekt har noe som helst whatsoever med viten om Rotscildt.
    Man kan ikke dele folk i to leire – de systemtro og de som tror på en konspirasjonsteori basert på baron Rotscholdt som den store stygge. Universet er ikke så snevert.

    GD Star Rating
    loading...
    • Profilbildet til Cosmomind Cosmomind sier:

     Vel Maranata, nå forsto jeg ikke helt dine «retoriske» vendinger her, men jeg har i alle fall tiltro til at folk forstår at Rotschild dynastiet og andre kjente innenfor finansverden bare er symboler eller ikoner og at det selvsagt finnes mange andre familier som har gjort det ekstremt bra når det gjelder å karre til seg rikdom av en størrelsesorden som nesten overgår vår fatteevne.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til maranata maranata sier:

     Det finnes da ikke tvil om at de rike beriker seg på bekostning av de mindre rike og fattige og at børsen er skapt for slike. Men vær så snill – kom ikke drassende med dette Rotschild-spøkelset hver eneste gang. Hvis man er ekspert, slik artikkelforfatteren ynder å kalle seg, må dette godtgjøres med annet enn genellet preik.

     GD Star Rating
     loading...
    • Profilbildet til Cosmomind Cosmomind sier:

     Maranata! Nå var det ikke så lett å forstå at det var det du sier nå du mente med din korte kommentar. Det jeg reagerte på var din mangel på tiltro til demonstrantenes viten, og at du snakker om dem som en homogen gruppe av uvitende fjols. :)

     GD Star Rating
     loading...
   • Vel, det er mange Baron Rothschild’er, og det har vel vært minst 20-30 av dem siden 1800-tallet? Jeg er derfor selv usikker på hvilken Rothschild det siktes til, og synes Karlstad bør spesifisere med personens fulle navn. Hvem av Rothschildene som er mektigst, og hvem av dem som står bak hva i den internasjonale verden, er jo også et meget komplekst emne (som trolig bare dem selv har svarene på).

    GD Star Rating
    loading...
 4. Profilbildet til BelzeBob BelzeBob sier:

  maranata

  Rothschilds makt er ytterst virkelig. Slik har det vært i flere hundre år, men takket være Rothschilds kontroll over politikere og media er dette et skjult faktum for de fleste i dag. Slik var det ikke for 100 år siden – da visst alle hvem Rothschild var. Jeg oppfordrer deg til å gjøre litt forskning.

  Her kan du jo ta en titt, for eksempel: http://land.netonecom.net/tlp/ref/federal_reserve.shtml

  GD Star Rating
  loading...
 5. Profilbildet til maranata maranata sier:

  Well Mr bob – can you please tell me the real value of the federal US reserve, and what seem to be the end of this game? And then please tell me if the power based upon money still remains when the money is gone?

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til BelzeBob BelzeBob sier:

   maranata

   Federal Reserve er en privat bedrift som låner ut penger til den amerikanske regjeringen samt dikterer betingelsene for den amerikanske finanspolitikken og i utvidet fortstand også den internasjonale i en høy grad. Federal Reserve bestemmer hvor mange penger den amerikanske regjeringen har lov å trykke – penger som er lånt ut fra Federal Reserve og som skal tilbakebetales med renter. Inflasjon, deflasjon og finanskriser styres av gjengen bak Federal Reserve.

   When the money is gone? Poenget er at man kan trykke/lage så mange penger man bare vil – så man trenger aldri slippe opp for penger. Men det blir et problem for de fleste av oss når pengene mister sin kjøpekraft. Da er det kun de aller, aller rikeste som klarer seg. The end of this game er å sette 99.99% av jordens befolkning dypere og dypere i gjeld og gjøre de fattigere og fattigere mens gutta boys på toppen håver inn alle verdier. Penger er egentlig ikke det interessante – poenget er å eie realverdier – som penger i sin tur er basert på.

   Arbeidskraft er også en realverdi og med en befolkning som sitter dypere og dypere fast i gjeld og har mindre og mindre penger så får finans/makteliten flere og flere nyttige slaver som kan jobbe lenger for mindre betaling og gjøre de rike og mektige enda rikere og mektigere. Noe i den stilen.

   Det Norge bør gjøre er selvsagt å bruke hele oljefondet øyeblikkelig på å kjøpe realverdier – som kobber, gull, sølv, aluminium, titanium, grafén, mineraler o.l. Slik at vi har masse ressurser som kan brukes til å bygge ut egen industri som kan produsere ting med reell nytte. Ting som er verdt noe. Slike metaller og mineraler er samtidig en investering i seg selv fordi disse tingene alltid er attraktive på det internasjonale markedet. I motsetning til elektroniske penger som veldig fort taper sin verdi.

   Det USA bør gjøre er å fjerne Federal Reserve og la den amerikanske regjeringen få lov å trykke/lage penger selv. Som et første steg. Og gjelden til Federal Reserve må slettes og medlemmene i Federal Reserve settes i fengsel på livstid ettersom de i så lang til har plyndret det amerikanske folket.

   En ting til som Norge, USA og alle andre land i verden også burde sørge for er å melde seg ut av organisasjoner som Det Internasjonale Pengefondet, Verdens Handelsbank, Verdens Handelsorganisasjon o.a organisasjoner som kun har til hensikt å gjøre de rike rikere og de fattige fattigere – og opprette selvstendige nasjonaløkonomier. Slik for eksempel Hitler-Tyskland gjorde i 1933. Man må sparke ut utenlandske parasitter som stjeler landets verdier gjennom utspekulert investering og spekulasjon og man må hindre landets egne bedrifter fra å sende sin profitt ut av landet.

   Nå må jeg gå.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til maranata maranata sier:

    Du har rett i en ting – realverdier er de eneste som i ettertid kan sies åoverleve nedgangstider og kollaps.

    Hvis den man låner ut pengene til er konkurs får man ikke de utlånte pengene tilbake, og man har således tapt sin investering – så banalt enkelt er det. USA låner i dag annnenhver dollar som forbrukes, og tyngdeloven vil etterhvert kreve sin rett.

    GD Star Rating
    loading...
  • Profilbildet til Statan Statan sier:

   Her kan du se litt om hva Rothschilds står for maranate.
   Den er laget for små og store da. Sånn til info;-)

   GD Star Rating
   loading...
 6. Profilbildet til maranata maranata sier:

  Nå har det seg faktisk slik at USA IKKE låner fra FED, men utsteder statsobligasjoner som for en stor del eies av Kina. Kina kan således slå USA konkurs på dagen – men vil i samme øyeblikk ramme sin egen exportindustri voldsomt.

  Som Hillary Clinton sa i Beijing: Together we stand or fall.

  For å overleve har USA nå kuttet renten til null, og Bernankes verktøykasse er dermed tom. Hva gjør man så? Jo da planlegger man å trykke nye penger uten dekning noensteds. De land i verden som i historiens løp har prøvd ut dette i praksis før har endt opp med hyperinflasjon. Slik blir også utfallet i USA, og da faller dominobrikkene meget raskt, og når også våre breddegrader på no time. Det vil bli begynnelsen på tider verden aldri før har opplevd.

  GD Star Rating
  loading...
  • Profilbildet til Balle Clorin Balle Clorin sier:

   Nå er det vel Regjeringen som utsteder statsobligasjoner, som FED (eller andre) kjøper, slik at penger kommer inn i statskassen. Pengene som FED trykker (også digitale) har renter på seg, så den amerikanske stat må i tillegg til rentene på obligasjonene også betale renter på selve dollaren som er i omløp – det står skrevet på sedlene. Etter siste runde med QE2 har FED passert Kina som største kreditor til USA, og begge kreditorerene kan slå USA konkurs. Men ønsker man å opprettholde det etablerte er det ikke et alternativ.

   Uansett er jeg enig i effekten av disse tiltakene blir hyperinflasjon, og at en kollaps i dollaren vil dra både EUROen og trolig kronen med seg i fallet – og dette vil skje. Som du skriver vil dette innlede tider verden aldri har opplevd tidligere. Verktøykassen er dog ikke tom, for det er allerede foreslått negativ rente på innskudd, altså at kunden må betale for å ha penger i banken. Det er i realiteten et svært dårlig verktøy, og kun begynnelsen på slutten, for da vil folk heller ha penger i madrassen, og bankene vil gå tomme for kontakter.

   GD Star Rating
   loading...
   • Profilbildet til maranata maranata sier:

    Problemet med penger i madrassen er følgende:

    Pengesedler og mynter vil blitt tatt ut av sirkulasjon og ende opp som ugyldig betalingsmiddel. Så det folk måtte ha hjemme må settes i bank eller omsettes i andre ting før en gitt utløpsdato. Det er dette som vil skje etter den store økonomiske kollaps. «Myndighetene» vil kreve en fullstendig kontroll av alle pengestrømmer for å unngå all form for kriminalitet. Dette kan se ut som oppfyllelsens av Orwells utsagn, men konsekvensene er langt, langt værre enn som så. Det «pengeløse» samfunnet er et fantastisk redskap for den som vil og kan benytte seg av det. Da er vi inne på litt andre tema, og et stykke utenfor hva selve artikkelen her dreier seg om.

    GD Star Rating
    loading...

Legg til en kommentar


Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser

Samfunn

Vaksiner, kvikksølv og nevroutviklingsmessige forstyrrelser


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 2

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 2


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Video

Holdes menneskeheten nede? Del 1