«Illuminati want my mind soul and my body – secret society trying to keep their eye on me.» Tupac Shakur

Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.
Av
NB: Denne artikkelen er kun synspunktene til forfatter. Den representerer ikke nødvendigvis Nyhetsspeilets profil, redaksjonens meninger eller andre forfattere på Nyhetsspeilet. Kun forfatter er ansvarlig for denne artikkelen og bare sine egne artikler.
Samfunn
  18.06.2010 4:07   (Oppdatert 20.06.2010 1:53)

Ble 2012-brevet fra den norske politikeren skrevet av Illuminatis mørkemann i Norge?

Den norske politikeren ble angivelig anholdt av PST da Project Camelot, som opprinnelig fikk E-posten, reiste fra USA for å intervjue denne innside-kilden. Brevet kan du lese her.

Khaqan Khan er mer enn bare en norsk politiker. Han er en sionist og tilhører Likud/Tzion. Han er en internasjonal lobbist, frimurer av 33grad (member of brothers of light in the house of the moon and the golden snake), medlem av Wolfpack 12, deputy member of – KIM, medlem av SV, medlem av Lions club international, member of P.N – Power Networking.

Aliaset Carl Brenerheim la meg til på Facebook i oktober 2009, bildene hans avslørte raskt hvem dette var. Fortell meg hvem du har som venner så skal jeg si deg hvem du er. Han var avbildet med  tidligere Jørn PST Holme, den nye sjefen Janne, Terje Solheim, Statsministern, Jonas Ghar Støre og andre med nøkkelroller i Norge AS, både nasjonale og internasjonale.

USA-vennlige tidligere PST-sjef Jørn Holme med Khaqan Khan.

Det ene øyet ser alt – makten bak makten,  illuminati,  den skyggen som fører politikere mot tyrrani – er en manifestasjon av Khaqan Khan i Norge. Han er ryktet å ha deltatt på bilderberg møter, men ifølge han selv: «do you think i would walk into the front door, i could have just snuck up in the back, nobody would have known i was there» sier han i en mailkonversasjon til Leo Zagami, en EX-illuminati avhopper som bodde i Norge i flere år med sin norskmuslimske kone på Stovner hvor han ble kidnappet og tvangsinnlagt i 8 dager også kastet ut av landet. I motsettning til Khakan Khan, valgte han ikke å være stille og blek i ansiktet.

Nåværende demoniske PST-sjef Janne Kristiansen med Khaqan Khan.

Leo mener K.K er PST og Project Camelot er CIA ment for å fjerne fokuset fra det frimureriet har stelt i stand på jorden i over 2000 år, den pågående krigen mot humaniteten, den daglige urett i demokratiets navn som har drept flere hundre millioner i 2 verdenskriger,øst mot vest og vest mot øst – kapitalisme vs komunisme som var 2 betalte opposisjoner betalt av Britisk-israelisme og vestlig kapitalisme som prøver nå og kontrollere sannhetsbevegelsen med falske profeter med sine profiter om undergang, New Age-doktriner, kalkulerte kosmiske begivenheter, kanaliserte budskap som Ilduka og andre transemediumguruer som er sikker på at Obama er en helgen for menneskeheten, også har du Zetatalk som nyhetsspeilet.no desverre ofte representerer, som skylder alle naturkatastrofer som forursakes av delikate og hygieniske «stille-krigføring» værmodifikasjonsvåpen på den vingede Nibiru.

Kronprins Harald og illuminati.

For de som fortsatt tror Norske frimurere er annerledes fra den internasjonale kom det for første gang i 2005 internasjonal illuminati-frimureri på norsk jord som okkultisten Khakan Khan asner som høyeste mester.

NORWAY
Bro John Garland, Deputy Grand Master, MW Senior Grand Officer and Brethren: I have the honour to give notice that the Masonic High Council of England and Wales, the mother Masonic High Council of the World, received a large delegation of Norwegian Brethren from the capital city of Oslo and that we are now in the process of establishing the First Craft Freemasonry Lodge on Norwegian soil, Lodge Akershus Lux at the capital city Oslo.

Hvem er sjefen på dette bildet?

Ifølge Leo er Norge bekledd med ondskap og satanisme, det stemmer med tanken på hvor mye av oljefondet som dreper verdensborgere hvert år, hvor mange psykiatere som dreper uskyldige mennesker med psykofarmaka, antallet barnekidnappinger i barnevernet, våpenforhandlinger med internasjonale statsterrorister, og hvor innavlet regjeringen er for å holde makten i skinnet.

«Then we got through this energy field and came to another room. I saw that there was a screen on the side of the wall that said HUMAN – NOT HUMAN – PURE – NOT PURE. After I saw this I was thinking: Are there ‘NOT HUMANS’ too ??» The letter from the norwegian politician

Khakan Khan har mange sider, gode og dårlige, med tanke på at brevet ble publisert og noen små smuler av sannhet kvikket opp alternativ-bevegelsen til å reagere er brevet noe verdifult, men andre deler er nøye utvalgte løgner som ble skrevet for 50-60år siden da Illuminati møttes under et møte hvor de valgte å avlive større deler av befolkningen for å hindre en babybloom generasjon oppå en babybloom generasjon. Økt hygiene, renslighet og god levestandard økte forventet levealder og menneskene vil oversvømme markedet og utjevne tilbud og etterspørsel. Før andre verdenskrig, var løpebåndende i krigsindustrien flere tusen mil lange og mange mennesker fikk jobb og økonomisk stabilitet og en framtid, men eliten møttes ofte i skjul bak lukkede dører unntatt fra offentligheten for å diskutere hvorda dette problemet på best mulig måte kan løses, så de inngikk et internasjonalt prosjekt om å grave underjordiske baser og forberedet verden på Al Gore og Climate-gate-panelet til FNs dommedagsscenarioer hvor Bill Gates og CFR-gruppen, Rockefellers, og andre svovelutslipp-fra-fly-predikanter mener at du puster karbon og må derfor elimineres for mennesker er et virus ifølge Prince Philip.

Khaqan Khan gir hemmelig frimurer-handshake til Erik Solheim

Er Khakan Khan en kontrollert opposisjon til makten? Eller er han en ekte kilde og venn av menneskeheten som legger ut smuler med sannheter der han kan? Kan det finnes gode frimurere? Han forsøkte å fremstå som en truther på Carl Brenerheim profilen, ofte klipte han og limte fra nyhetsspeilet og blandet det med egne bilder av eliten og signerte alltid med sitt eget navn. Det er vansklig å tro, at PST ikke følger med på han når han tar kontakt med meg, som PST følger med på.

Han fikk nylig et brev fra International visitor leadership program som både Stoltenberg og Bondevik var deltagere på før de ble statsministre for å statuere hvor man ender opp som følge. Det får meg til å undre om han kansje kan bli den første minister med minioritetsbakgrunn i nærmeste framtid? Er 2012 og frølager-evakuering avblåst og avlyst? Det ser ut som de tenker langsiktig nå. Kan det tenke seg at de syr sammen en revolusjon i maktpolitiske spillet for galleriet, et par politikere offres, makten «avbalanseres» etter at en avslører og fløyteblåser vil stå frem med navnet Khakan Khan eller Carl Brenerheim og rydde oppi demokratiet og bli hyllet som en anti-nwo kriger.

Kan dette være min bror? Etter at PST dreper meg, og erstatter meg med denne CIA-roboten som har lest alle mine artikkler? just a thought..

Den Brazilianske Frimurer Lula

Brevet og avsløringene rystet mange mennesker, noen tok farvel med sine bekjente, bestillte overlevelsesbøker, opptrekkerhårføner, spaceblankets, anti-radiation pills, og en handlet alltid en ekstra vare for langtidsforsyningen lagret i boden klar for å løpe mot skogen.

Dommedagsfrølageret til Rockefeller, Norge og Bill Gates var planlagt i 2006, lenge før politikerens brev var skrevet, der han avslører at 2.000.000 norske borgere er sikret overlevelsebillet til 5 års opphold i underjordiske byer som er interkontinentalt sammenkoblet med levitasjonstog som reiser i ekstrem fart.

Usa og Israel har siden Nasas avsløringer på 70tallet begynt på konstruksjonen, sammen med Norge og eventuelt flere ukjente – inngangsporter til den globale underverden hvor landets prominente og nødvendig –  leger, psykiatere, bioforskere, Bill Gates, millitæret, ingeniører, og et morass av finansfyrster, konger, og alle som trengs for å bygge opp jordoverflaten igjen med teknologi som vil lage et nytt paradigmeskifte – vi snakker Fred Flintstones til Meet the Jetsons, hvor naturen er fredet fra mennesker og befolkningen er opprettholdt rundt 500 millioner, som en viss globalistdepopulist reiste et 30meters høyt monument for i Georgia’s Guidestones.

Økte naturkatastrofer, flom, tørke, jordksjelv som har hundredoblet seg den siste tiden anses i det indre storting ansvarspålagt denne nibiru/planet X som ifølge the kolbrin bible, historien om noahs ark og syndefloden, Zacharia Sitchins tolkninger av de sumeriske tekster, og Nasas funn, og derfor må de være heroiske og vandaløse ute i den politiske verden som representanter for den økonomiske makt for å suge penger ut av verdensøkonomien som et sort hull for eliten og verdens største prosjekt for menneskehetens overlevelse.

SV = Sosialistisk verdensorden

De lures til å stilles til ultimatum ,det blir brukt som et frykt og bøtemiddel for å holde politikere i strengene, de blir bedt om å  bare «holde ut» for at kaos ikke skal bryte løs om alle fikk vite det, «dette er det beste for de beste», ikke de fleste, for de blir overlatt på jordoverflaten for å overleve på egen hånd, om de ikke blir tvunget inn i arbeidsleire eller skutt for å nekte ordre. En vond drøm jeg har hatt i det siste er der dronebasene som ønskes i Røros for USA’s verdenshegemoni, vil eventuelt kontrolleres fra de underjordiske basene og ta livet av de resterende overlevende etter at de trykker på den fordømte knappen og flommer og skjelver jordkloden, smelter nordpolen, åpner underjordiske oljevulkaner, sprayer chemtrails på liv, helse og miljø og ødelegger våre barns framtid for vi har ikke tilgang til frølageret på Svalbard.

Flere politikere oppfører seg merkeligere den siste tiden, Jens klarer så vidt å gå rett, og Audun Lysbakken har sett for lenge i lyset og er pr.dags dato ansvarlig for menneskehandel i barnekvernet. Det er så sjeldent som en eneste gang blitt stilt et kritisk spørsmål til en eneste politiker i Norge den siste tiden, dette landet tror mer på sine politikere og autoriteter mer enn andre land i Europa, 50% av befolkningen tok svineinfluensasprøyten, iforhold til andre land i Europa med 1-3%. Polen nektet forøvrig og hele regjeringen endte opp med å bli likvidert.

Din nye statsminister i 2017?

«Maybe we all go to hell in the end, but it will be one hell of a ride anyway, aight» Khakan Khan på facebook profilen.

Autentisiteten til planeten Nibiru har svak troverdighet. NASA avslørte planet nummer 10 i solsystemet, med 3600års syklus i en ekliptisk bane, men er NASA så troverdige at vi kan regne med ansvarlighet og at de avslører alt de kommer over? Hvorfor holde tilbake så mye annet info som Rosewell og Eisenhowers møte med aliens? Mest sannsynnelig vil informasjon om jordens undergang holdes hemmelig, eller lekke ut av insidere og avhoppere, det er uvanlig å se NASA gå offentlig med slikt info, også trekke utsagnene tilbake gjør det hele mer suspekt. Det var en person som var glad for avsløringene, Zacharia Sitchin. Er menneskeheten besøkt av «Annunakier»? Var navnet på planeten deres Nibiru?  Visste det summeriske folket at Uranus er grønn? Kan vi være sikkre på at Sitchin som den eneste oversetter av dette 7000år gammle leiretavle-skrifter har tolket det riktig? Det er flere rykter om at Sitchin er affilliert med Vatikanet.

GD Star Rating
loading...
Hvis du likte denne artikkelen, vennligst spre den videre til så mange mennesker som mulig, legg igjen en kommentar eller abonner på RSS-feeden.

   » RSS-feed  » RSS-kommentarfeed


Om forfatter

Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

Kontakt forfatter | Flere artikler av (116) | Forfatters nettstedKommentarer

85 kommentarer

 1. Anders Troseth sier:

  Fint at du stiller spørsmålstegn rundt troverdigheten til kilden for dette viktige brevet. Agendaen til kilden for brevet er jo viktig og vite noe om, han kan gjøre det av egen fri vilje og av ren godhet men hvorfor er han da fortsatt ute å menger seg med de kongelige? Eller er dette fortsatt så absurd informasjon for menigmann i gata at han får ha en fot i begge verdener uten at HM Kongen drar han i øret når de møtes i losjen? Og skaper han mer forvirring og distraksjon ved og avsløre seg selv som frimurer (avbildet med PST) i etterkant av publiseringen av brevet?

  Mange spørsmål her…hvor passer K.K inn i den kosmiske plan? Service to self or service to others?

  Undergrunnsbaser er et faktum, at eliten er desperate og liker og ha full kontroll på informasjon samtidig som internett tar av er også et faktum. Så kontrollert opposisjon er en nærliggende merkelapp for K.K uten at jeg har noe klart svar på det.

  Jeg stoler ikke på Leo Zagami som kilde foruten at jeg synes han har kommet med mye bra info om illuminati, jeg liker forøvrig også fyren men han virker og være litt programmert til tider, jeg tror heller ikke Project Camelot er CIA ops.

  Det jeg tror er at det er meningen at vi alle skal slåss mot hverandre mens eliten forsvinner inn i hulene sine, om de får sitt ønske i oppfyllelse er en annen ting. De eier Hollywoods maskeradeball men hovmod står for fall.

  GD Star Rating
  loading...
  • Jeg stoler heller ikke på Leo Zagami, av den grunn at ens troverdighet er svekket når en først har gått inn. Da stoler jeg ikke på deg lenger. Du er for alltid min fiende, og jeg vil ikke ha noe som helst med deg og gjøre. Du er til skade for min sak, du bringer mistanke i min klan. Brevet virker suspekt. Hvis han jobbet i millitæret og skulle hente en pakke, hvorfor kjøres ikke pakkene opp til overflaten, istedenfor å gå ned og bli eksponert for tophemmelig startrek technology? vanlig prosedyre må da være at pakken bringes opp til jordoverflaten? Derfor sa ikke Khakan at han eventuelt fikk en rundtur med guide pga sin høye rangering embedded i IDkortet hans som låser opp mange dører? Eller er det hele bløff for å skremme oss med «human not human – pure not pure» kontrollposter sånn at vi skal tro det finnes reptiler som er grunnen til ondskapen på jorden når det rett og slett handler om kriminelle elementer i verdensregjeringen.! Det kan godt hende han faktisk var der nede, og ære være for at han skrev brevet, men det er innholdet og bakgrunnen hans, sammen med de han jobber for som får meg til å sette ned foten,

   GD Star Rating
   loading...
   • namaste sier:

    Burde vi ikke heller kjenne etter litt inne i oss selv å finne fram essensen av kjærlighet å medfølelse. Er det ikke nok frykt å sorg i verden fra før av?
    Jævli bra jobb Armin! Fortsett sånn! Men ikke glem deg selv;)

    GD Star Rating
    loading...
    • “Though my soul may set in darkness, It will rise in perfect light, I have loved the stars too fondly To be fearful of the night”

     Sarah Williams

     GD Star Rating
     loading...
   • seeingterra sier:

    Hei,

    Jeg stiller meg også helt enig i tvilen rundt hva Leo Zagami startet ved å gi denne informasjonen samt. intervjuet med Project Camelot.

    Jeg jobber som web administrator for Project Camelot, og jeg har flere ganger spurt Kerry om oppdateringer rundt Leo, det har vist seg at ingen helt vet hvor han er, men flere rapporter rundt «mental ustabilitet» har kommet frem fra forskjellige uavhengige kilder. Tror vi på han? Kanskje deler av informasjonen, men slik er det strengt tatt med de fleste «whistleblowers», man må dømme på grunnlag av informasjonen man har for hånd og se om kabalen går opp (noen ganger over tid). PC står derimot bak intervjuet 100% i forhold til løftet om å bla. ikke sensurere noen uavhengig av hvor kontroversielle intervju kandidatens meninger er.

    Det han visstnok sier om at Project Camelot er CIA trenger man ikke å være et geni for å skjønne at er bullshit. Det er ingen hemmelighet at Leo Zagami er kjent for å være veldig paranoid, men hvem hadde ikke vært det i hans ståsted?

    PS: Det er rykter om at Leo nylig oppholdt (eller oppholder seg i Tyskland), dette er derimot ikke bekreftet.

    Takk for at dere holder liv i denne saken folkens :)

    Mvh,

    Tommy Hansen

    GD Star Rating
    loading...
    • maggador sier:

     Ang. Leo Zagami så kan jeg si at som personlig venn og bekjent i ca 4 år tviler jeg ikke på hans «agenda», dog han til tider har en tendens til å være litt «løs i kjeften» men slik er det nå bare og personer er forskjellige og han er veldig entusiastisk og energist i sitt arbeid generelt.

     Jeg har selv jobbet med ham på forskjellige «inside» prosjekter, blant annet innfiltrering av en satanisk orden ledet av en nordmann bosatt i Sør Amerika. Denne mannen driver et par forskjellige ordener av typen som tilsynelatende er «gode» men har en viss mørkere bakgrunn og agenda. Jeg kan desverre ikke si så mye mer om denne mannen og hva han driver akkurat nå da jeg fortsatt er i arbeid med saker angående hans virksomheter.

     Selv er jeg medlem i flere av de sammer Ordener som Leo og diverse andre ordener. Jeg er oppvokst innen en ordensfamilie & slekt, og har vært involvert med slikt det meste av livet på grunn av det. Det er faktisk hemmelige ordener som IKKE er basert på verdensstyre, makt, mørke krefter og all slags konspirasjonsvas folk som selv ikke har erfaring ofte kommer opp med.

     Sant nok er det flere av de største ordener som er blitt infiltrert til forskjellige grader på forskjellige nivåer, og det prøves stadig nye infiltrasjoner av forskjellige grupperinger. Dette er synd, da de fleste ordener faktisk startet med gode hennsikter, blant annet frimureriet som nå blir sett på som «djevelens verk» så og si.

     Angående Leo’s nåværende oppholdssted så har han flyttet tilbake til Roma, Italita. Han driver på med forskjellige prosjekter der, og ga nylig ut en bok sammen med Benjamin Fulford i Japan. Jeg er forsåvidt i kontakt med ham også og for meg er inntrykket at begge disse herrer virkelig prøver å gjøre en positiv innsats selv om deres virkemidler ofte kan være litt ekstreme, spesielt i Leo sitt tilfelle. Men, han er ingen Opus-Dei dobbeltagent som Aune hevder lenger ned i kommentarene her, det kan jeg si med sikkerhet etter min egen involvering i diverse ordener , mitt bekjentskap med Leo selv, samt en mengde andre «høytstående» personligheter jeg kjenner og er i kontakt med.

     Men som avslutning vil jeg si, tro aldri på hva andre sier, finn sannheten din selv, kun DU kan finne den virkelige sannheten, hva andre sier er og blir kun en tro frem til du har direkte erfaring, og kun direkte egen erfaring kan gi ekte kunnskaper og innsikter.

     I Lys og Skygger,
     -Edward Alexander a.k.a Maggador

     GD Star Rating
     loading...
 2. Berger sier:

  Litt usikker på hvor du vil med denne artikkelen? Er det å poengtere at vi skal være kritiske til alle kilder?

  Når det gjelder underjordiske baser, så har jeg mine sterke tvil. Har enda ikke sett et fornuftig bevis på at de finnes. Kun påstander. Hvis de finnes, må det være ganske mange involvert i byggingen. Med andre ord burde noen kjenne noen som jobber med dette, så store prosjekter tror jeg ikke det er mulig å holde hemmelig. Motbevis meg gjerne :)
  Og hvis man forbereder seg på møte med Nibiru eller andre naturkatastrofer, hvilken garanti har man for at basene ikke blir ens grav? Hvis jordskorpen blir ustabil og store omveltninger skjer på landmassene, hva skjer da med basene? Blir vel som å pløye der jordrottene bor…

  GD Star Rating
  loading...
  • Thunder sier:

   Må vel være sunn fornuft å være kritisk til alle kilder. Jeg finner det også vanskelig å tro på disse underjordiske basene. På den annen side har de laget hemmelige gigantbunkere som viser at det er mulig å gjøre i det skjulte.
   http://www.tv2nyhetene.no/utenriks/dronningens-hemmelige-atombunker-2238112.html
   http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7069626

   Mange slike anlegg rundt om i verden. Israel bygger også en atomsikker og jordskjelvsikker gigantbunker. De trenger ikke holde det hemmelig da…
   Jeg har hørt det finnes et gigantisk underjordisk nettverk oppe ved holmenkollen(tror det var der og vet ikke om den har vært hemmelig) Denne var i dårlig forfatning, men viser at dette er mulig.

   Tror ikke de anleggene i Norge har plass til 2 millioner uansett og hvis det er noen som har skaffet seg billett, så er ikke disse mye verdt. Vet ikke om det er hold i disse teoriene, men hadde vel foretrukket en fjelltur kanskje :-)

   GD Star Rating
   loading...
  • Det er bra du er i tvil over Basene, det er ingen bilder eller ekte informasjon, materie, som ligner på håndfast bevis for at disse eksisterer. Det er fra William Cooper’s «behold a pale horse» at Iron mountain report lekket ut. Phillip Schneider var ansvarlig for bebyggelsen av slike massive underjodiske byer. HAn ble senere drept. http://www.apfn.org/apfn/ex_wifePhil.htm hvordan de skal kvitte seg med så mye jord,sten,leire,sand iogmed at super-borrene driller et par kilometer om dagen så transporteres det ut hvis det ikke eksisterer en smeltelaser eller noe vi ikke er i stand til å erkjenne som mennekselig teknologi.

   Hvis de forbereder seg for Nibiru med basene, betyr det at en mild form for polskift vil lage små katastrofer på jorden? Polene begynte å flytte på seg for lenge siden, nordpolen er i SIbir, og en sjøvenn av meg nevner at dette er noe de lærer om for å navigere i tilfellet polene skifter enda mer. En 100% flip av polene vil skli kontinentalsokkelene rundt og worst case scenario er forfylt.

   poenget med artikkelen er å være kritisk til alt og alle, tilogmed meg. Det skjer viktige ting som trenger mer oppmerksomhet.

   Jeg skrev i er du nøytral på et tog i bevegelse:

   2012 og endeprofetiene

   The mayans predicted the “End of the World, As we know it”. Lets focus on the “as we know it” part, which can mean that the industrialized and materialistic world as we know it today might end and evolve into a new age.

   Det er mange som er redd for 2012 og dommedagscenarier, katastrofe og menneskehetens (gjesp) undergang. Hollywood lagde en film som portretterte det som en nødvendighet for at mange må dø slik at menneskeheten skal overleve. Dette er propaganda. Eliten har sine måter å lure mennesker på, og de jobber med svært god tålmodighet. Hvordan kan vi stole på NASA når vi vet at nazister startet organisasjonen? Når vi vet at månelandingen var falsk? Hva hvis bildene og den første meldingen om Planet X på 70tallet var falske?

   Internett florerer med teorier om at trusselen er uunngåelig, den er fra verdensrommet,- eller at det er kosmiske datoer, plasseringer i universet, eller at en stor forbigående planet, som de gamle sumererne kalte for Nibiru, vil lage polskift, syndeflod og kontinentalskift når den flyr forbi jorden og skaper en kosmisk duell med planetene. Solen vil da reagere voldsomt med solstormer etter at Nibiru kommer hjem fra sin 3600år lange syklus rundt vårt solsystem.

   Det jeg lurer på er: Hvis vi alle skal dø av kommende kataklysmer, polskifte og de utenkelige ”worst case scenarios”; Hvorfor er makteliten så desperate etter å drepe oss med sin Georgia Guidestone agenda ? Hvis trusselen er uunngåelig og skrevet i stjernene/sumeriske leirtavler, kan ikke maktelien vente til siste dag før de forsvinner avgårde i sine superavanserte underjordiske byer og starter på nytt med nye frø fra Svalbard doomsday vault når de kosmiske katastrofene går over? Det er komisk, hvis vi er dømt til døden, hvorfor sprayer de oss med aerosol fra fly med barium, aluminium, patogener, og andre ukjente mikrofibre som gir lungepest? Hvorfor skal staten legalisere 7 av 10 forbudte sprøytemidler og tilsetningstoffer som idag er strengt forbudte og dødelige når Codex Alimentarius etter planen skal definere hva som er matsikkerhet? Hvorfor påtvinges vi vaksiner som gjør deg lam, sinnsforstyrret, gir deg Alzheimer, tap av lukt og smakssans, og allerede drept flere enn den har reddet?

   Spør du meg, er jeg mer redd for vår egen stat enn jeg er for en Nibiru som fortsatt ikke er synlig på himmelen. Vi bestemmer vår egen framtid. Nibiru historien kan være en måte å lure de 500 millioner av mennesker som skal føre verden videre ned i de underjordiske basene. De fleste vil nok være så skremt at de vil takke ja med engang for en “jens stoltenberg survival party ticket”. Vitenskapsmenn, ingeniører, forskere, leger, og den mektige eliten skal lage et perfekt utopi på jorden. Les “Brave New World” av Aldoux Huxley.

   Planeten vår er ikke overbefolket, vi kan om vi ønsker å leve sammen, ha en verdenspopulasjon på 500milliarder og fortsatt være et bærekraftig samfunn.

   – illuminati vil at du skal følge med på himmelen istedenfor å ha litt jordlig kontakt og se på de forferdelige faktiske konspirasjonene som går rett forran øynene på oss.

   GD Star Rating
   loading...
   • Thunder sier:

    Veldig bra Armin. Best å holde fokus på det som foregår rett foran nesetippen. Vi må slutte å la oss forlede av frykt og heller gå i strupen på banden som har okkupert hele kloden.

    Må bare nevne bevingede ISS og og pengebruken der oppe i en vanskelig økonomisk tid. Og også nevne Norway star som ser ut som et hologram (i mine øyne) Har debattert temaet tidligere og gidder ikke diskutere mer med Kjettersk kjeller eller hvem de nå er. Ha det i bakhodet og fortsett jakten på banden som skaper katastrofer for menneskeheten. We shall overcome!

    GD Star Rating
    loading...
    • norway star? say whut? Jeg tror også på hologrammer og bluebeam teknologi vil bli brukt for å stelle istand et enormt himmelshow som vil forbløffe nok mennesker til å falle ned på knærne for messias, jesus, elmadhi etter at jorden har ristet i flere år og millioner av mennesker har tapt livet.. Eller så underkaster vi oss de nye overherrene «annunakiene» og de humanoide vesnene som er oss overlegne, alle verdensregjeringer slår seg sammen og går til krig mot hologrammer og ufoer made in the usa.

     Weapons of mass-deception here.!

     http://twm.co.nz/wxwar.html

     http://twm.co.nz/envwar.html

     http://twm.co.nz/emecterr.htm

     GD Star Rating
     loading...
    • Thunder sier:

     Det var nok planen ihvertfall. Kanskje mens trompetlyden fra engelen lyder og folk kaster seg i smerte ned på bakken. Ingen som er større enn en samlet og våken menneskehet. Pyramiden er nok symbolet på mankind og toppen på pyramiden får aldri legge lokk over oss. USA=BEAST, kan ikke være tvil om det.

     GD Star Rating
     loading...
    • Freedom is what its all about Thunder

     GD Star Rating
     loading...
   • Uenur sier:

    Vi er ikke bestandig på samme bølgelengde Armin,men dette må jeg si meg heeelt enig i. Det er alt for mye motstridende informasjon fra de som gir seg ut for å dra i samme retning. Noe er galt med det alternative media også.

    Det er det jeg har ment hele tiden;at vi MÅ se til det jordiske først,gjerne i et åndelig prespektiv dog,for de som foretrekker det. Det er her det skjer,det som betyr noe for deg og meg i nåtiden,og i nærmeste fremtid.
    Det er godt mulig skuffelsen for de som satser på at aliens,messias,eller Nibiru skal komme å redde oss / utslette oss,blir stor,og jeg ville ikke tatt høyde for det med de,mildt sagt svake bevisene for at det skal skje som vi har på bordet.
    Om det er noen mening med det å bo på jorden,så må det være å sørge for at vi alle skal ha det så godt som mulig så lenge vi er her,og da er kampen i mot de som vil det anderledes en del av det.

    GD Star Rating
    loading...
    • Jeg er redd for at bevegelsen vil stå med plakater som «hello -aliens we are your friends» istedenfor » NORGE LAGER VÅPEN – ISRAEL DREPER BARN» … Det er som du sier en mening med livet, vi er her for å lage et stykke paradis på jord, ikke nødvendigvis en kosmisk plan hvor alt er skrevet i stjernene og vi har ingen ting vi skulle sagt, så bare vent til slutten av filmen som Frank Aune skriver, så vil alt gå bra… Vi mennesker har fri-vilje, skjebnen er kansje foruttsett, men jeg kan forandre den på sekundet om jeg vil for framtiden tilhører de som planlegger for den idag.!

     GD Star Rating
     loading...
  • Uenur sier:

   Tro meg,det finnes underjordiske baser som er grunnlagt for å kunne overleve i tilfelle katastrofer.Dette ER ikke noe nytt.De har vært der svært lenge,og de blir stadig utvidet og forbedret.Det er også svært mange av dem verden over.Også i Norge. Det som er relativt nytt,er at de etter sigende skal være anlagt pga treff/streif fra Nibiru.Dette er ikke tilfelle.De ble anlagt under den «kalde krigen»,de aller fleste av dem i den hensikt å motstå et atomangrep for noen utvalgte mennesker. Hvorvidt de er utvidet senere,og om det ev er bygget nye og enda større kan jeg ikke si.Det er godt mulig det er det….
   Men dette er det vel ikke mange som faktisk vet,og hvordan man skal kunne tro på personer som er kjent for å nærmest ha det som levebrød å forlede andre;se det er en annen skål..

   GD Star Rating
   loading...
 3. 911Hoax sier:

  Hva er galt med Lions?

  GD Star Rating
  loading...
 4. Frank Aune sier:

  Leo Zagami er en Opus Dei-dobbeltagent som jobber for Vatikanet. Han har aldri hoppet av, men bruker den løgnen for å villede oss. Dette fra en meget solid kilde med kontakter på innsiden. Zagami legger inn noen få sannheter og fyller på med masse løgner for å prøve å bli trodd. Jeg ville ikke basert meg på noe av det han sier.

  GD Star Rating
  loading...
 5. Otto sier:

  Gt ~ >2012 letter from the Norwegian politician by illuminatis dark man in Norway?

  Forresten, julenissen er en av våre politiske ledere :)

  GD Star Rating
  loading...
 6. Dweez sier:

  Enig med Berger, vanskelig å si hvor artikkelen vil hen. Alt for mye blir dratt inn istedefor å få fram noe konkret.
  Husker jeg leste brevene fra KK og fikk bilde av en veldig falsk person. Med sin disinfo er han med å skape kaos, som er et godt likt redskap for illuminati.

  GD Star Rating
  loading...
  • Takk for kommentar. Det at du sitter igjen med masse spørsmål er akkurrat det jeg ville.. Ingen vet noe konkret, menmin intuisjon leder meg til at Pst ønsker trutherbevegelsen infiltrert for å sende dem på villspor.

   GD Star Rating
   loading...

Legg til en kommentar


Du må være registrert og innlogget for å legge inn en kommentar. Mistet passordet ditt?

Tidligere forsvarsminister slår alarm

Samfunn

Tidligere forsvarsminister slår alarm


Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv

Bevissthet

Hva kan du forvente av ditt Høyere Selv


Holdes menneskeheten nede? Del 1

Kosmos

Holdes menneskeheten nede? Del 1


Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?

Video

Kommer sivilisasjonen vår i løpet av kort tid til å bli fullstendig forandret?