Du leser nå
En kosmisk plan – Den storslåtte sannheten om vår virkelighet

28 minutter lesetidEn kosmisk plan – Den storslåtte sannheten om vår virkelighet

Livet på jordkloden er regissert som en film på kino. Alt er planlagt og styrt på høyere bevissthetsnivå. Vi er skuespillerne som høster visdom av å gjøre erfaringer i dette jordiske dramaet.

Livet består ikke av tilfeldigheter. Vi er aktører i en gigantisk kosmisk plan som utfoldes i henhold til hva høyere bevisstheter har bestemt skal skje. Nå er vi inne i de siste nervepirrende spilleminuttene av filmen og vi er lovet en lykkelig slutt.

For 13.000 år siden i vår store Mayakalendersyklus på 26.000 år gikk Atlantis under. Den gangen så begynte det menneskelige bevissthetsnettet å kollapse (mer om dette ytterst essensielle emnet i neste artikkel) og menneskeheten begynte å miste sin høyere bevissthet.

Jordens akse flyttet til et nytt sted og Atlantis sank under havnivået. Innfødte stammer som Maya, Kogi og Arjarcos ledet sitt folk i sine båter til nye land. Samtidig begynte menneskehetens bevissthetsnivå å synke. Menn og kvinner som var langt mer avansert enn vi er nå, ble raskt hårete barbarene selv uten kunnskap til å tenne bål ettersom det menneskelige bevissthetsnettet rundt jordkloden hadde kollapset helt. Menneskets Mer-Ka-Ba-felt, lyskroppen, hadde blitt stengt av og utsatte de for effektene av at også jordens magnetfelt var tatt ned. Dette er en naturlig del av jordens syklus. Alle minner om menneskeheten ble slettet.

På et bevissthetsnivå langt unna i høyere dimensjoner ble et vedtak gjort, og et globalt prosjekt ble påbegynt her på jorden for å bringe menneskeheten tilbake til deres rettmessige bevissthetsnivå. Det ville derimot ta 13.000 år – til der vi er akkurat nå. Og denne gangen vil det gå riktig for seg.

Den storslåtte sannheten om vår virkelighet

Dette er den sanne historien om hvordan bestemte mennesker som var unntatt fra å gå under, for lenge siden begynte å gjenskape et nytt menneskelig bevissthetsnett som omringet jorda, slik at menneskeheten en dag kunne returnere til høyere bevissthetsnivåer som de en gang hadde oppnådd.

Hver eneste livsform på jorden må ha et bevissthetsnett (consciousness grid) som fullstendig omgir jordkloden for at den kan eksistere. Uten disse nettene er det ingen bevissthet.

Når du forstår resultatene av dette 13.000-årseksperimentet vil du bli fylt med glede. For det som har skjedd er ikke mindre enn en fødsel av en ny menneskehet. Du vil forstå hva som menes til slutt da du er i ferd med å oppleve det. Forbi 2012. Vi som en menneskelig rase er i oppstartsgropen. Igjen.

Guddommelig administrasjon

Disse vesenene som styrer prosjekter som nevnt ovenfor er svært mye mer utviklet og avansert enn de som flyr rundt i UFO-er. De har for lengst vokst fra behovet for enhver type mekanisert reise. Hvem er disse vesenene, disse folkene, som er så mye mer utviklet enn utenomjordiske vesener i UFO-er? Og hva er det de egentlig gjør?

Hvis flere av oss forsto svarene til disse spørsmålene, ville vi være langt mindre interessert i hva den negative eliten driver med. Det er utviklende å bli informert, men hvis du blir opphengt i dramaet, spesielt hvis du hater eller frykter NWO, Illuminati eller hva du ønsker å kalle de, så har de oppnådd nøyaktig det de ønsker. Din energi.

I noen tilfeller gjør den negative eliten sitt beste i å få disse undergangsscenariene til å gå i oppfyllelse, men den store majoriteten av de er komplett uvitende om at de er ledet av superavanserte vesener som ikke favoriserer det negative over det positive, men forvalter begge gruppene.

Disse superavanserte vesenene sørger for at den negative eliten ikke kan krenke vår frie vilje mer enn vi kollektivt har bedt om og har tillatt dem å gjøre – via vår egen disharmoni og negative, manipulerende oppførsel på et personlig og kollektivt nivå.

Vi er på slutten av en stor syklus og hele menneskeheten og Moder Jord er under grundig overvåking og oppmerksomhet. Det overordnede bildet er at vår planet blir forvaltet av særdeles utviklede entiteter som har kraften til å flytte på hele solsystemer like lett som vi flytter på musa foran datamaskinen vår.

Disse entitetene, slik som beskrevet i Budskapet fra RA, også kjent som Loven om Ett, sier de er involvert i «ledelse og overføring av planetariske befolkninger». Så utrolig som det enn høres ut så er dette informasjon som samsvarer med mange andre kilder. Sannheten er i virkeligheten langt mer fantastisk og interessant enn fiksjon.

Filmer som Star Trek, Star Wars og Ringenes Herre tar man for gitt at er science fiction. Jeg vil derimot hevde at de er basert på sanne historier ut fra at de innehar elementer fra alternative virkeligheter selv om dramatiseringene ikke stemmer. Vår tredjedimensjonsvirkelighet er bare en bitteliten del av den store helheten med parallelle virkeligheter og høyere dimensjoner. Skal man kunne utvikle seg som sjel til et særdeles høyt nivå så vil man ikke oppnå bred nok visdom ved bare å inkarnere som menneske på jordkloden. Universet har like stort mangfold som det finnes fantasier på jordkloden.

De utenomjordiske vesenene har beskyttet oss i tusener av år basert på hva de høyeste bevisstheter har tillatt de å gjennomføre. De har sørget for at uvelkomne ikke har fått tilgang til å besøke jordkloden som menneskehetens bevissthet ikke selv har tiltrukket seg. På nåværende tidspunkt blir vi overvåket av tusener på tusener av høyere bevisstheter i overgangsfasen vi er inne i helt ned på et personlig plan. Du blir monitorert for å følge nøye med på din personlige utvikling for å se om du er klar for å tre inn i høyere frekvenser og en ny gylden tidsalder. Den Galaktiske Føderasjonen av Lys er en av mange grupper som arbeider for lysets styrker. Deres oppdrag er å sørge for at du fullfører syklusen med dualitet som angitt i den kosmiske planen.

Den Galaktiske Føderasjon av Lys er en av mange grupper av høyere bevisstheter som holder et betryggende øye med oss.

Fjerde dimensjon

Den menneskelige kroppen er et standard design som er benyttet gjennom hele galaksen og videre ut i kosmos. Den er utformet og bygd av galaksen for å uttrykke dens egen personlighet. Du fortsetter å ha en menneskelig form i fjerde og femte dimensjon. Ved sjette dimensjon er din naturlig form simpelthen en sfære av lys.

Tiden vi er inne i nå innebærer at vi stiger opp fra tredje dimensjon og opp i fjerde dimensjon for til slutt å ende opp i femte dimensjon. Hele veien beholder vi vår egen kropp uten å avslutte inkarnasjonen. Det vil derimot være noen transformasjoner underveis i oppstigningsprosessen.

En gruppe som Ra begynte som en planet med tredjedimensjonsfolk som oss for rundt 1,5 milliarder siden år. I deres tilfelle var det på planeten som nå er kjent som Venus. De tok da eksamen inn i fjerde dimensjon, som også jorden nå stiger opp til, og oppnådde evner som levitasjon, telekinesis, gravitasjonsbeskyttelse, tidsreising, fri energi, tankemanifestasjon, umiddelbar helbredelse og tilsvarende. I noen tilfeller kan også avanserte tredjedimensjonssivilisasjoner oppnå disse teknologiene og evnene.

I de neste to dimensjonene har man fremdeles en menneskelig kropp slik som vår, men de er mindre fysiske og er mer det vi kan kalle en lyskropp. De kan manifestere sin egen mat ut fra tankekraft, men blir ofte opphengt i å hjelpe andre i så stor grad at man glemmer å nære seg selv tilstrekkelig.

Mens de utvikler seg, blir fjerdedimensjonsfolk ofte involvert i å hjelpe tredjedimensjonsplaneter som vår egen i deres evolusjon. Dette foregår stort sett bak scenen. Visse kulturer mottar fysisk kontakt på et lokalt nivå hvis de har avansert nok til å være berettige en slik visitt.

Fjerdedimensjonsvesener påvirker de riktige folkene til å møte hverandre ved å forårsake synkronisitet. De hjelper oss å skaper vår egen virkelighet og hjelper alle disse mystiske tingene å skje bak scenen slik som loven om karma. De trenger UFO-fartøy for å reise, men disse kan lett bli gjort usynlig for tredjedimensjonsfolk.

Fjerdedimensjonsfolk kan være naive, spesielt positive vesener som ikke har et rammeverk for å forstå eller forutse menneskelig negativitet.

Fjerdedimensjonsfolk kan være synlig med det blotte øye hvis de tillater seg å være det, men ved å heve sin frekvens kan de lett bli usynlig. Dette vil ikke være mulig når vår planet forflytter seg opp til fjerde dimensjon som allerede er godt på vei til å skje.

Det finnes en overflod av rent, fjerdedimensjonsorientert stoff å lese. Måten å identifisere det på er at det alltid vil komme fra et perspektiv av betingelsesløs kjærlighet og akseptanse av andre.

Femte dimensjon

Noe senere, ofte over store tidsperioder, men i noen tilfeller relativt raskt, tar du eksamen inn i femte dimensjon, hvor den betingelsesløse kjærligheten fra fjerde dimensjon blir integrert med visdommen fra femte dimensjon. Den lyseblå halschakraen er i det menneskelige energifeltet tilknyttet den femte dimensjon.

I denne dimensjonen fortsetter du å utforske og lærer deg alle typer forbausende ting om hvordan universet virkelig fungerer, lærer å oppdage og utnytte din viljestyrke, kommunikasjon, omfavner prinsippet om ære, og er i en konstant tilstand av intellektuell stimulering og utvikling. Det er fullstendig mulig å eksistere i en femtedimensjonsbevissthet her på jorden, dog uten all teknologien og de avanserte mystiske evnene.

Noen femtedimensjonsfolk kan hjelpe, rådgive og overvåke fjerdedimensjonsvesener samt arbeide med tredjedimensjonsplaneter som vår egen mens de fortsetter å oppnå all visdom og kunnskap som de kan finne i universet.

Denne innsamlingen av visdom er ofte en ensom sti og kan synes intellektuell og løsrevet sammenliknet med åpenhjertede, altelskende perspektiv i fjerde dimensjon. Avgangseksamen forekommer ikke før du er fullt ut beredt på å ta alt du har lært og forplikte deg til en liv for å hjelpe andre.

Noen femtedimensjonsentiteter utvikler nok disiplin til å reise uten fartøy, men det er fremdeles vanskelig. De fleste av dem kan utforme telepatiske gruppesinn sammen med større mengder med folk, hvor tanker bokstavlig talt er delt slik at de arbeider som ett sinn. Noen fjerdedimensjonsfolk kan også gjøre dette, men det blir langt mer raffinert i femte dimensjon.

Du har fremdeles en menneskelig kropp i femte dimensjon. Du manifesterer og spiser gyldenfarget flytende lysbuljong ifølge Ra og Loven om Ett. Det skal være veldig godt og næringsgivende hvor det blir inntatt i gruppeforsamlinger.

Sjette dimensjon

Millioner av år etter å ha gått inn i femte tetthet, tar du til slutt eksamen inn i sjette dimensjon. I det menneskelige energifeltet er dette den mørkeblå chakraen som også er kalt det tredje øyet, som er svært mektig når det er fullt ut aktivert. Du kan fremdeles prosjektere deg ut i menneskelig form hvis du foretrekker det, men en sfære av lys er nå din naturlige tilstand.

Kjærligheten fra fjerde dimensjon og visdommen fra femte dimensjon fusjonerer inn i en sann enhetsbevissthet. En fullstendig planet med folk som oss smelter sammen inn i en enkeltstående bevissthet, skjønt de er fremdeles klar over personlighetene de hadde før denne unionen forekom.

I sjette tetthet blir en klar, personlig forpliktelse skapt for å dedikere sitt liv til å hjelpe andre å utvikle seg, mens i alle trinn før det, er det i større grad fri vilje til å forfølge andre aktiviteter hvis du ønsker det.

Sjettedimensjonsvesener påtar seg administrasjonsoppgavene fullt ut og fungerer som en form for utførende gren. I noen tilfeller utformer de endringer i den høyere skalaen som vil hjelpe en gitt planet i dens evolusjon. Mange av disse forandringene er bestemt og stemt på fra enda høyere bevissthetsnivåer, og det blir en ære og plikt for sjettedimensjonsvesenene å sørge for at de blir utført.

Konstruksjon av en planet

På jorden er arbeidet sjettedimensjonsvesener utfører svært omfattende. En fortropp med eldre vesener kom her for lenge siden for å forberede måten menneskelig liv kunne eksistere her på jorden. Før denne tiden hadde vi ikke mye ut over enkeltcellede organismer.

De eldste skapte først månen, mest sannsynlig fra stoff innenfor jorden. Skapelsen av en slik satellitt gjorde livet i stand til å florere på jorden ved å gi oss tidevannsaktivitet til regelmessige biologiske rytmer.

Månen ble utformet til nøyaktig den riktige størrelsen for å harmonisere med jordens og solens mål basert på hellig geometri som er grunnsteinen for alt liv i universet.

Månens nøyaktig størrelse og avstand fra jorden var presisjonskonstruert slik at vi ville se en perfekt korona i løpet av en solarformørkelse. I dagens materialistiske tidsalder er dette ikke sett på som interessant og er kun antatt som en tilfeldighet.

Oppfostring av liv på planeten

Etter at de eldre hadde fått på plass månen og en rekke andre nødvendige ting, så ga de næring til livet på planeten og styrte det i den retningen de ønsket slik at det kunne lede til menneskelig eksistens. Ettersom de arbeider på utsiden av lineær tid så er ikke dette vanskelig å administrere.

Dinosauruser ble med hensikt utryddet for å bane vei for at menneskelig liv skulle florere på denne planeten. De hadde sin tid, men det var en evolusjonær blindgate som var nødvendig å endre på for at jordkloden skulle kunne fortsette sin opprinnelige plan.

Folket som vokser frem på en gitt planet kan meget godt ikke nødvendigvis være innfødt til den aktuelle verdenen. I tilfellet jorden så ble sjeler og genetikk fra rundt 16 forskjellige planeter med menneskelig opphav samlet sammen i forskjellige måter på forskjellige tider for å skape vår nåværende situasjon.

Denne mengden med krysninger er sjelden og har mye å gjøre med det praktfulle genetiske mangfoldet av liv på jorden som gjør det til en meget etterspurt Edens hage innenfor denne galaksen sammenliknede med mange andre verdener.

En av de største hemmelighetene er hvor mye «tukling» det har vært fra ulike grupper for å skape de menneskelige kroppene som vi har i dag. Første rasen til å gjøre dette var de såkalte Anunnakiene som har en høyde fra 2,4 til 4,6 meter og har utviklet seg inn i menneskelige kropper fra en reptilbasert arv. Deres hud har ikke skall, men mange små prikker som huden på magen til en øgle, ifølge Major Robert Dean.

Abu Simbel-tempelet viser vesener i ulike størrelser. Dette var ikke for å fremheve faraoene slik arkeologene hevder, men de viste til reell fysisk høyde basert på grad av bevissthet man hadde oppnådd.

I bildet ovenfor ser du Abu Simbel-tempelet som ble satt opp under Farao Ramesses II. Ifølge forskning utført av Drunvalo Melchizedek så viser statuene reelle størrelser på personene fra den gang. Forskjellen i størrelse angir hvor langt i bevissthet du har nådd. Høyere bevissthet gir høyere fysisk størrelse tilhørende høyere dimensjoner.

Anunnakienes første modifikasjoner er estimert å ha blitt gjennomført omtrent 200.000 til 500.000 år siden. Mange av detaljene ble nedskrevet i Sumeriske steintavler med kileskrift, og Zecharia Sitchins arbeid inneholder en vesentlig mengde med nøyaktig informasjon om hva som skjedde.

Andre besøkende blandet inn deres egen genetikk over tid. Uansett tror Anunnakiene feilaktig at de er våre «guder» ved å være de første til å ha kombinert deres DNA med primitive innfødte mennesker som de fant på jorden da de først ankom. Selvfølgelig hadde sjettedimensjonsvesener «ledet» disse primitive menneskene til å bli intelligente vesener via sin administrasjon av skapelsen av liv på jordkloden.

Sjettedimensjonsadministrasjon tok over igjen for rundt 75.000 år siden og laget enda flere genetiske modifikasjoner for å forsikre seg at alle her ville ha et akseptabelt kjøretøy for at tredjedimensjonsliv skulle florere – og i henhold til Loven om Ett var det på denne tiden sjeler fra planeten Mars som ble overført hit.

Anunnakiene har siden oppdaget at vår pinealkjertel har enorm kraft når den først er fullt ut aktivert – en kraft som kan styrte makten de fremdeles har over denne planeten gjennom deres fullmakt de har til å være her på jorden. Derfor arbeider de grundig for å beholde oss i negative følelser som sinne og frykte slik at vi ikke greier å fullføre den store transformasjonen. Imidlertid er dette en tapende kamp for dem og de har svært kort tid igjen før vi får styrken tilbake i pinealkjertelen og tvinger dem til å flytte annensteds.

Jeg prøver for tiden ut et produkt som kalles for ratfisholje som spesifikt skal fjerne forkalkninger i pinealkjertelen etter at man i årevis har blitt utsatt for giftstoffer som fluor og tungmetaller i tannkrem, vann og matvarer. Jeg vil komme tilbake med en egen artikkel på effekten av denne oljen. Inntil videre kan du sjekke den ut eller bestille den hos den norske produsenten på Ratfishoil.com som Bengt Svensson står bak. Oljen er forøvrig anbefalt av Dr. Pete Petersen i en video hos Project Camelot som refererer til forskning som Dr. Price har dokumentert.

Ifølge den Galaktiske Føderasjonen så gikk Anunnakiene over til lysets side i 1995 slik at det kun er enkeltindivider som ennå ikke har gitt opp som er igjen på toppen av den globale eliten. David Wilcock ga, i en personlig uttalelse til meg, David Icke rett i hans uttalelser om at reptiler sitter eller mer korrekt, har vært på toppen av herredømmet over vår planet.

De negative får et forsprang

De på den negative stien kan gjennomføre forbausende kunststykker og magi tusenvis av år før alle andre. Skaperen synes å ha utformet dette som en standard gjennom hele universet.

Disse magiske evnene kommer fra å absorbere energien og vitaliteten fra andre. Det angis tydelig i Loven av Ett at negative entiteter får næring av frykt. De bruker ordrett det som en matkilde for deres egen forsørgelse. Hvis denne matvarekjeden ble brutt verden over for kun en enkelt dag, ville de lide stor skade som de muligens aldri ville kunne komme seg fra.

De har ikke behov for å spise oss slik som tv-serien V vil foreslå. Vi er av langt større verdi for de ved å være fylt av frykt og hat.

Så ja, jorden er utformet for å være en fryktfarm. Negative entiteter som Anunnakiene manipulerer de øverste nivåene av militærindustrikomplekset for å skape et massemediesystem som sørger for at farmen produserer den best tenkelige avling – nemlig frykt og hat.

Hvis de negative ikke ble tillatt å ha dette forspranget, ville det ikke være noe drivkraft for de i å delta i den kosmiske planen.

Sjettedimensjonsvesener har skapt The Matrix

Sjettedimensjonsvesener er involvert i å konstruere detaljerte, hyperkomplekse parallelle virkeligheter som de negative faktisk kan se, besøke og selv leve innenfor, alt for å gi dem illusjonen av at de vet hva fremtiden vil bringe. De kan reise i tid, og hvis de kunne se de virkelige fremtidige sannsynlighetene hvor de fullstendig mister makten, ville de ikke ha noe motivasjon til å fortsette.

Det er egentlig ganske humoristisk at de negatives favorittaktivitet er å presentere en falsk virkelighet – illusjoner – som lurer folket i å tro at det er ekte,  når de faktisk selv er «lurt» av sjettedimensjonsfolkene på nøyaktig den samme måten. Denne uvitenheten gir dem drivkraft til å fortsette å gjøre jobben deres. Imidlertid vil de kunne finne «glitches in the Matrix» som vi kunne gi de ledetråder hvis de gadd å se etter, at denne virkeligheten faktisk ikke er ekte.

The Matrix er absolutt en fullgod analogi til vår egen virkelighet – som i sannheten er en illusjon.

Integrer eller forgå

Til syvende og sist må de enten integrere den kjærlige bevisstheten fra den ene uendelige skaperen i deres søken etter enhetsbevissthet, ellers så vil de sakte, men sikkert forfalle ved å erfare stadig økende genetisk skade. Deres kropper vil bokstavlig talt gå i oppløsning, akkurat som Dan Burisch har rapportert med J-ROD som arbeider med Majestic. Til slutt vil de gå tilbake til ren energi hvis de ikke greier overgangen til kjærlig bevissthet.

I Ra sitt tilfelle på Venus, var en mann og kvinne på toppen av deres versjon av Illuminati-pyramiden. De var høyt negativt polarisert, slu og bedragersk. De måtte arbeide seg gjennom fjerde og femte tetthets negative, og forsto til slutt den elskende enhetsbevisstheten av det vesenet de lever i. De integrerte det positive og ble ønsket velkommen inn i Ra sitt sjette tetthets sosiale hukommelseskompleks i en stor familiegjenforening.

Fortiden kunne bli fleipet med når aktørene forsto hvordan alle hadde hatt deres roller å oppfylle i det store skuespillet om bevisstheten.

Elsk dine fiender

Når pinealkjertelen som vi ble utstyrt med av sjettedimensjonsvesener for omtrentlig 75.000 år siden til slutt blir aktivert, noe mange av oss har begynt å oppleve, vil våre evner raskt bli enormt mye større enn hva som helst som de negative kan motvirke.

Den virkelige verdien til denne positive magien er at du ikke frykter eller hater de som ville kunne angripe deg.

Istedenfor ser du enheten i alt. Anerkjenn at de er deg – det er bare en av oss her. Elsk og aksepter de for det de er. Vær snill med dem. Sett samtidig en klar grense. Ikke aksepter det de tilbyr deg. Be dem om å dra og la deg være i fred.

Det er kunststykket hvordan man gjør forretninger i de høyere virkeligheter når du blir angrepet av skyggeentiteter. De vil regelrett løpe vekk skrikende når denne tilnærmingen benyttes. Sann medlidenhet og sympati er som etsende væske for de slik hellig vann er for vampyrer.

Sjettedimensjonsvesener bygger pyramider

Enda en nøkkelaktivitet for sjettedimensjonsvesener er å bygge en ring av balanserende pyramider rundt om i verden som kan hjelpe å stabilisere Jorden på dens akse. Denne «ringen» ble ikke fullført inntil Ra og deres sjettedimensjonskollegaer kom og bygde pyramidene i Egypt og Sentral-Amerika i den relativt nylige fortiden.

De eldre pyramidene er ofte halvveis dekket av jord på grunn av store kontinentsforskyvninger som har forekommet og har siden blitt dekket med trær og så videre. Først når du forstår at sjettedimensjonsvesener kan skape hele måner, blir det langt lettere å visualisere dem som bygger massive pyramider for å balansere planetens energier.

Pyramidene som nylig er oppdaget i Bosnia kan godt bli datert helt tilbake til 30.000 år siden. De er laget av kjempemessige blokker, har sammenfallende geometriske oppstillinger i forhold til hverandre, og har undergrunnskamre som forbinder dem.

Pyramiden i Bosnia er langt større enn noen kjent pyramide i verden inkludert Keops-pyramiden i Egypt.

Sjettedimensjonsvesener konstruerte Mayakalenderen

Sjettedimensjonsvesener utformet også avanserte tidstellende systemer slik som Mayakalenderen og Zodiaken. De kan også til tider kontakte utvalgte lærere for å få gjennom deres budskap om Loven om Ett på en direkte og uhindret måte.

Ofte, og spesielt når vi går mot slutten av en syklus, leser de menneskehetens sinn som en enkel organisme for å hjelpe til med å styre vår evolusjon.

Ved å lese og forstå alle av oss som Ett Sinn, kan de finne alle de fragmenterte forandringene som kan bli laget, som et vingeslag fra en enkelt sommerfugl, som vil føre hele planeten i den retningen som passer best for alles vekst – uten at noen noensinne forstår at de er ansvarlige.

Sjuende dimensjon

Det eneste trinnet som gjenstår før sjettedimensjonsvesener gjenforenes med Enhet er å ankomme sjuende dimensjon. For å bestå avgangseksamenen i sjuende dimensjon så er en full forståelse av den sakramentale naturen av alle ting påkrevd. Det betyr at polaritetens spill – av tilsynelatende godt og ondt – er alle akseptert som handlingen fra Kildens vilje til å skape og fremme åndelig evolusjon.

De kosmiske energiene skyver nå jorden inn i fjerde dimensjon og endrer samtidig DNA-et for alle på denne planeten slik at de blir like mektig som etterkommerne av de som sådde jorden. Ingen over og ingen under. Det er enhetsbevissthet.

Et komplett og fullt ut integrert syn på sjuende tetthetsbevissthet innebærer at man forstår at universet virkelig er basert på kjærlighet og glede – og polaritetsspillet er hellig med den største respekt og medlidenhet – og er derfor perfekt akkurat slik det er.

Det finnes flere nivåer med dimensjoner, men vi vil ikke gå inn på de i denne artikkelen. Noen kilder hevder at det eksisterer 9 dimensjoner, mens andre igjen sier 13 dimensjoner, 100 dimensjoner eller uendelig. Hva som er fakta er relativt uvesentlig for oss mennesker på vårt nivå.

Fullkommenhet er vanskelig å forstå

Eksistensen overgår den fysiske kroppen. Hver av oss velger før vi inkarnerer hvordan og når vi mest sannsynlig skal dø. Vi gir oss selv utgangsdører på visse punkt i våre liv i tilfelle vi streifer for langt unna våre originale mål og ønske å forlate planeten før ytterligere karma påløper seg.

Det kan til tider føles utilbørlig hardt å tillate negativiteten å florere og gjennomføre dens rutiner. Derimot er det slik at uten det negative så stagnerer veksten som resulterer i åndelig død. Det negative oppløser selvgodhet og skaper bevegelse og vekst.

Sjuendedimensjonsvesener arbeider ikke med entiteter utenom sjette dimensjon, unntar på slutten av en syklus for å forsikre at alle kommer dit de er ment å gå uansett hvor langt man sporer av stien. De arbeider i en rådgivende kapasitet med sjettedimensjon før de vender tilbake til den ene og gjenforenes med Intelligent Uendelighet.

De største avgjørelsene for en gitt planet – som eksempelvis å tillate en lærer som Jesus å gjennomføre hans misjon i full viten om omfanget av en slik beslutning verden over, både positivt og negativt, basert på de sannsynlige fremtidige tidslinjene som kan observeres – blir tatt av sjuendedimensjonsvesener som fungerer som lærere og rådgivere for sjette dimensjon.

5D og 4D-vesener aksepterer i tur og orden veiledningen og betingelsene som tildeles fra sjettedimensjonsfolkene.

Alt overnevnte er en kraftig overforenkling av hvordan den kosmiske planen administreres, men med denne kunnskapen på plass kan du se at det vi har å gjøre med er så uendelig mye mer enn små, grønne menn i sine tallerkener.

Denne mektige Mayapyramiden i Tikal, Guatemala, viser de 9 underverdener i Mayakalenderen som ble mottatt av lærere blant Mayafolket fra sjettedimensjonsvesener som ønsket at menneskeheten skulle få denne informasjonen.

Overføring av planetariske befolkninger

La oss ta en titt igjen på den grunnleggende jobbeskrivelsen for sjette dimensjon:

Ledelse og overføring av planetariske befolkninger.

Det er langt mer dybde innenfor denne lille frasen enn vi innser. Det administrasjonsvesener som Ra utfører for øyeblikket involverer konstruksjon og vedlikehold av en meget nøyaktig balansert illusjon på denne planeten for vår egen åndelig vekst.

Mengden med arbeid som går med på å opprettholde denne illusjonen er fullstendig ubegripelig for oss. Det kan forklares, men er nesten umulig å forstå innenfor den begrensede båndbredden av det menneskelige sinn, kropp og ånd.

Hver av oss blir forvaltet i ulike grader på måter som vi trolig aldri vil forstå. Høyere bevisstheter orkestrerer hendelser på jorden nøye og stille i bakgrunnen slik at alt foregår innenfor gitte parametre i henhold til den kosmiske planen – eller den guddommelige planen om du vil.

Andre hendelser som ikke er innenfor styringen eller innflytelsen av våre egen frie vilje blir også guidet. Igjen på et så krevende presisjonsnivå at det er nesten umulig å forstå eller oppdage at høyere intelligens er involvert i hva som skjer.

Hvorfor tror du at UFO-er ofte ha blitt sett over atomrakettsiloer, som kobler ut hele komplekset før de forsvinner ut av vår dimensjon? Hvorfor ble en UFO sett over Chernobyl da kollapsen inntraff og forhindret reaktoren fra å drepe langt flere og muligens ødelegge jorden?

Administrasjon.

Hvorfor tror du, slik Al Martin Raw rapporterte, at Bush-administrasjonens forsøk på å plante falske masseødeleggelsesvåpen i Irak for å gi Saddam skylden, ble uskadeliggjort, konspiratorerne tatt ut og materiellet ødelagt i et «uheldig» angrep på egne styrker?

Administrasjon.

Hvorfor tror du at Iran Deyanat – et helt skip bygd for å eksplodere og utløse tonnevis av radioaktivt støv som et skittent angrep mot Israel og omkringliggende områder – tilfeldigvis ble overtatt av kyniske pirater? Hvordan havnet disse piratene ut med å gå for dette bestemte skipet og dermed spare oss for en særdeles uheldig atombegivenhet som ville ha drept uskyldig folk, destabilisert hele Midtøsten og trolig brukt som en unnskyldning for å invadere Iran og potensielt starte tredje verdenskrig?

Administrasjon.

Synkronisitet

Det kan være flerfoldige ganger hver dag hvor vi gjør visse ting som vi fullt ut tror er vår egen frie vilje, uvitende om virkningen som våre handlinger har på globalt nivå. Du burde derfor aldri undervurdere innflytelsen og betydningen av hver tanke og handling som du tar hvert øyeblikk hver dag. Tanker av kjærlighet, fred, toleranse og tilgivelse har langt mer kraft enn du er klar over.

Stadig hyppigere opplever folk synkronisitet, som å se 11:11, 12:12, 3:33, 4:44 osv. på klokker, skilt, kilometertellere og slik, som viser oss at vår tilsynelatende tilfeldige oppførsel faktisk er i aller høyeste grad koordinert av krefter som de fleste av oss aldri er klar over.

Et utrolig antall søkende våkner akkurat nå opp til de virkelige, superutviklede og superavanserte entitetene som guider oss gjennom denne overgangen.

Hver av som oss har et «Høyere Selv» som allerede finnes i dette svært raffinerte sjettedimensjonsnivået. Vår sjettedimensjons Høyere Selv taler direkte til oss gjennom drømmer, synkronisiteter, visjoner og andre mystiske erfaringer, spesielt i meditasjon.

Denne kontakten som allerede er i deg, er av aller høyeste verdi og er langt viktigere enn å knytte seg til en hvilken som helst annen person. Å forbinde deg med ditt indre og skape broen mellom dødelig og guddommelig er i sannheten å oppfylle din universelle hensikt.

Balanse

Det er totalt nødvendig at Administrasjonen utført av høyere bevisstheter holder vår planet i balanse. Det er slik kosmos er designet. Vi er ikke alene. Ingenting skjer ved en tilfeldighet. Alle vokser åndelig uansett om de forstår det eller ei og uansett hvor mange ganger de må gjenta de samme leksjonene gjennom gjentatte inkarnasjoner.

Balansen som Administrasjonen gir oss betyr at vi like lett kan lete etter det positive, og finner det, som det negative. Jo flere negative ting som skjer, desto flere positive gjennombrudd må tillates å forekomme. Det negative vil aldri bli tillatt å passere det positive under noen omstendigheter. Forandringene som vi ser på jorden er en nødvendig del av voksesmertene som er involvert i denne prosessen.

Så lenge du forblir i frykt, vil de negative planene fremdeles ha en sjanse til å manifestere seg. Hvis du våkner opp og gir slipp på frykten og forstår den virkelige historien så er du på den vinnende siden og ditt liv kan bli en stadig voksende gave med velsignelser, velvilje og åndelig vekst.

Dette er en krig over frekvens. Frekvensen det slåss om er din bevissthet. Du velger selv om du ønsker å eksistere i kjærlighet eller i frykt. Valget du tar har en direkte innvirkning på hele denne planeten. Fyll hjertet med kjærlighet, aksepter mangfoldet og spre dette budskapet videre til din neste. Det er det viktigste du kan gjøre som sjel i tiden vi er inne i.

Administrasjonen har definert hvordan overgangen til den nye tidsalder skal ende for oss og Moder Jord, men det er du og hele menneskeheten via vår felles bevissthet som avgjør graden av suksess.

Kilder

» Paoweb.com.
» DivineCosmos.com.
» Drunvalo.net.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
80%
Opplysende
14%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
6%
Om forfatter
Frank Aune

Frank Aune er grunnlegger og sjefsredaktør av Nyhetsspeilet.no med erfaring som nettredaktør siden 2000. Han er ansvarlig for skapelsen av nettstedet, men ikke innholdet. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår full forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 100 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Kommentarer

87 kommentarer på "En kosmisk plan – Den storslåtte sannheten om vår virkelighet"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste