Du leser nå
The Love Police besøkte Bergen

1 minutt lesetidThe Love Police besøkte Bergen

Melding fra Love Police: "Svineinfluensa kan smitte ved øyekontakt"

Det er megafonkrigens dager. 2 Menn med megafoner setter ut på en reise rundt i Europa, besøker forskjellige land og tester ut ytringsfriheten. Reslutatet er ofte det samme, politikonfrontasjoner, masseklemming, og lattermilde ordutvekslinger. Anti-hat og propaganda politiet rydder op og sprer kjærlighet.

Takk til Boilingfrog,ning.com og tidligere aktivister i Ålesundsområdet som samlet sammen donasjoner på forumet og kjøpte flybillet og hotell for Charlie Cvitech.

De har tidligere hatt flere aksjoner i Bergensområde, meld deg på om du føler at du kan ikke sitte rolig lenger og vil gjøre noe.

The Love Police har fått mange tilhengere, og er i fare for å endre bevistheten til hele England om de ikke blir arrestert til slutt av MI6 og «the anti-government-hatespech» law.

Forbered deg på komedie, men samtidig er det egentlig ingen ting å le av, bortsett fra at livet er kort og helsekøen er lang.

The Love Police besøker Bergen Politikammer

Go back to Sleep Bergen!

Politiet hindrer morsom folkeopplysning

Gutta på hjemmebane i London

Følg med videre på deres reiser rundt på Youtube kanalen til Charlie: http://www.youtube.com/user/cveitch

<object width=»640″ height=»385″><param name=»movie» value=»http://www.youtube.com/v/bxlSLZgo7R8&hl=en_US&fs=1&»></param><param name=»allowFullScreen» value=»true»></param><param name=»allowscriptaccess» value=»always»></param><embed src=»http://www.youtube.com/v/bxlSLZgo7R8&hl=en_US&fs=1&» type=»application/x-shockwave-flash» allowscriptaccess=»always» allowfullscreen=»true» width=»640″ height=»385″></embed></object>
Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
100%
Om forfatter
Armin Bahrami
En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; "Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte; "DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG"

44
Kommentarer

avatar
17 Comment threads
27 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
The Love Police besøkte Bergen | UBESVARTE SPØRSMÅLSverre SigurdssonDet Norske Samfunnets OrtodoksiAnders TrosethMortenB Recent comment authors
  Abonnere  
Nyeste Eldste mest stemt
Varsle om
Ståle Johansen
Abonnent

Budskapet er ikke noe å le av, men de presenterer det på en humoristisk måte.
Det er ikke alle gitt å få til dette, de fornærmer ikke folk de møter direkte, men mer generelt.
Det er et viktig poeng for å få frem latter og en positiv respons.

Otto
Abonnent
Cosmomind
Abonnent
Cosmomind

«Men hva har staten egentlig å gjøre i mine lommer»
Ha ha ha! Statens usynlige hånd er jo hele tiden i våre lommer og stjeler.
:)

BioNiC
Abonnent
BioNiC

Passer kanskje ikke helt inn under denne artikkelen, men dette må jo være dagens nyhet.
http://www.side2.no/livsstil/article2842229.ece

MortenB
Abonnent
MortenB

Kunne like gjerne stått «Her ødelegger du helsen din billigst» !
Alle disse produktene inneholder MSG, er laget av drepte ingredienser tilsatt enda flere E-stoffer. Selvfølgelig for at dette skal smake noe som helst.
Et daglig kosthold med smaksforsterkere dreper 2-3% av hjernen årlig, hust at demens først merkes når 10% av hjernen er intakt…
Og selvfølgelig, MSG gjør at en ikke kan se sammenhengen mellom ting, kun en og en ting separat.
Alt er med andre ord godt planlagt.

baugen
Abonnent
baugen

«While still a child, Cathy says that she was raped, abused and tortured by some very famous people.She says that she was raped by Pierre Trudeau, the long time Prime Minister of Canada, who as a Jesuit, was working closely with the Vatican; she was raped again by Gerald Ford when he was actually President; raped by Ronald Reagan while he was President; and raped many times in the most brutal fashion by Dick Cheney, the White House Chief of Staff under Ford and the Defense Secretary of the United States under George Bush.Cathy is able to describe Cheney’s office in the Pentagon in great detail.»

http://www.zoominfo.com/people/O‘Brien_Cathy_180211792.aspx

Litt på siden av temaet kanskje men—-?

arifkarim
Abonnent
arifkarim

Oooh, jeg digger disse megafon folka! Vel, nå er det norskefolka så vant å gå med sine ørepropper-verden, blir det vel lite høring, særlig fra våre unge. Håper de besøker ander norskebyer også… ;)

MortenB
Abonnent
MortenB

Fantastisk Armin ! Normalt har jo vi her på Vestlandet stor humor, og spesielt innen ironi. Likevel, tror ikke mange av de forbipasserende skjønner dette. Og det er jo tross alt den byen i Norge der politiet har flest Amnesty saker på seg. Og den byen der politiet i 1940 tilnærmet samlet meldte seg inn i NS

smurfen
Moderator

Det er og eneste by i landet som til dags dato enda aldri har bedt om bistand fra Kripos, det er byen med boomerang saken bak seg, det er byen som nekter og etterforske drap på narkomane…. listen er lang
Bergen er byen der politistat er et mere dekkende navn, Bergen er byen der fløyteblåsere blir knust umidlebart med alle midler, politiet styrer barnevern, dyrevern osv osv og, en ting eller etat er for hellig til og brukest mot dem som er så syndige og si Hallo
Sefo motok vel borti ca 9000 anmeldelser i fjor og det var bare noen få av dem som ikke ble henlagt, det er bare toppen av isfjellet som er reelt sier Arne Johannesen, det med toppen av isfjellet har Arne Johannsen rett i siden det bare er et yrlite fåtall som gidder og melde noe til Sefo siden dem aller fleste skjønner at det er nytteløst og vitne mot korupte sadistiske purker som beskytter sine egne
Var selv ute i Bergen for en stund siden der en kameraten min som var full dunka borti en flaske på torgamanningen når han skulle sette seg, 2 purker kom straks og dro han med seg på purkestasjonen satte han i en celle så kom 3 purker til og dem grisebanka han helsesløs, han så ikke ut dagen derpå og jeg sa han måte melde dem til sefo, hvorfor det sa han, en må være passe dum for og tro det nytter og vitne mot 5 purker…
Jo måtte si meg enig med han der..
Bergen er byen gud forlot og satan overtok

MortenB
Abonnent
MortenB

Hovedproblemet er at politiet i Bergen behandler innbyggerne etter penger/makt systemet. En rik innbygger i Bergen risikerer aldri slike ting, heller ikke folk i maktposisjoner.
Derimot er du en sosialklient, barnevernbarn osv. blir du garantert trakassert på det ekstreme, spesielt om en er en litt stille person som ikke står opp for seg selv eller ikke har familie som kan støtte en. Dette uten sammenligning av kameraten din.
Jeg var mye i Bergen i min ungdom og så med egne øyne hvordan politiet behandlet de «lite bemidlede» i byen. En skam for en velferdsstat..
Så gikk da også daværende politimester Hordvik på folkemunne som «Politimester pryler». Det endte som alle vel vet at de politiet støtt og stadib banket opp ble dømt for falsk forklaring mot politiet og fengslet. Dette til tross for at folk flest visste om dette, politifolk brukt på 80-tallet å skryte på fester hvordan de skam-banket «avskummet»
Med andre ord, innbyggere flest i Bergen er medskyldig i måten politiet/samfunnet har de svakeste i byen. Stillhet betyr samtykke !

smurfen
Moderator

Du beskriver det 100% korekt Morten :)
En god veninne av meg var gift med en som satt høyt oppe i komunen, han slo og misshandla henne i en årekke, da hun endelig klarte og komme seg løs og anmelde han så opplevde hun at politiet kom på døra samme med barnevernet og tok barna og alle eiendelene hennes, mannen fikk huset og satte på ny lås, dyrevernet kom og tok rasehundene hennes til 10 000, solgte dem og beholdt pengene, Fanapolitiet trakaserte henne
Livet hennes var totalt ødlagt og eneste hun fikk beholde var gjelden
Det er seff folket sin feighet og Politimester Bastian ( Werner) sin skyld
Jeg fikk selv oppleve den siden deres en sen kveld på byen på vei hjem, jeg så en som grisbanket en kjerring og løp i trynet på fyren for og stoppe han, enden på visa ble at jeg bla kasta i purkebilen og satt der noen timer og overgriperen fikk gå akkurat som om ingnting hadde skjedd
Bak det rosa ytre i Bergen så skjuler deg seg et kynisk sadistisk maktregime som best kan samenlignest med det man så under Saddam Hussain før Irak krigen

J.Johansen
Skribent

På engelsk blir politi kalt Peace Officers (Freds Politi), ikke Fear Officers; Frykt Politi.

I Darwins og Freuds verden av og med dyr, drevet av sine instinkter, bevisstløs, åndsløs, så kan en ikke ha fredsapostler. ‘Menneskene stammer ikke fra aper, men blir aper’, var det en som sa. Når de fleste mennesker i denne verden har tatt ‘dyrets merke’ så drar de beste blant oss, med eller uten hjelp fra ‘dyrets agentur’. Tilbake blir bare ‘dyrene’.

I en ubrutt linje fra Jesus til John Lennon og Michael Jackson, er Fredsmakerne tat ut av ‘dyrets agentur’. Krig. Drap. Mord. Bombing. Blodofring. Til blodet sitter som en krans rundt deres hårete kjever.

R.I.P. Jesus. R.I.P John. R.I.P Michael. Denne verden ble et mye mørkere sted uten dere. See U.

Otto
Abonnent
smurfen
Moderator

Skitt…. etter kjempeskjelvet i Japan i går er det dukket opp enorme sjømonster som angriper alt og alle :-|

http://www.youtube.com/watch?v=lcodzcCFJ28

trackback

[…] av Nyhetsspeilets observante lesere og mest aktive bidragsytere sier det slik her: “Avisen [Dagbladet] er politisk styrt og det er debatten også, bare dem “rette” […]

Otto
Abonnent

En kontrast, tatt ut av e-post strømmen

+{

This dreadful, shrill harpy is another Bernardine Dohrn:

http://www.youtube.com/watch?v=Xn0ETDLaFjg

What a piece of work the Lutnicks are: what a psychotic, thieving, mass-murdering piece of work. Disgusting.

(Hopefully someone is able to grab the more significant videos before they go bye-bye….)

}+

—–

Intelligence Report from Hawks’ CAFE, Captain Sherlock via Abel Danger, GUI from Falcons’ CAFE

Otto
Abonnent

Et svar på refererte e-post, fra strømmen

+{

They say if you want to control a terrorist group you have to lead it – FLQ/CSIS

}+

Otto
Abonnent

Resten av refererte e-post, således komplettert sitat:

+{

Edie Lutnick personal relations:
Gary Lutnick (deceased) – sister
Howard W. Lutnick – sister
Other current Edie Lutnick relationships:
Cantor Fitzgerald Relief Fund – administrator
Lehman Brothers Holdings Inc. – attorney, bankruptcy team
Edie Lutnick past relationships:
Cantor Fitzgerald Relief Fund – executive director

http://www.muckety.com/Edie-Lutnick/17121.muckety

Edie Lutnick, Executive Director, Cantor Fitzgerald Relief Fund
Edie Lutnick is a Co-founder, Officer, and the Executive Director of The Cantor Fitzgerald Relief Fund, a 501 (c) 3 not for profit charity established September 14, 2001 to address the short and long term needs of victims of terrorism, natural disasters and emergencies. Under Ms. Lutnick’s leadership, The Cantor Fitzgerald Relief Fund has raised and distributed over 180 million dollars to over 800 families of the victims of the 9/11 terrorist attacks, and has been instrumental in assisting them to heal. Ms. Lutnick is also a respected voice on a multitude of 9/11 advisory groups, including the September 11th National Memorial and Museum and the Port Authority.
http://911dayofservice.org/Mission/Leadership/

http://randyhaddock.com/post/270712554/nyc-terror-trials-protest-at-foley-square-pictures

}+

Otto
Abonnent
trackback

[…] også på Nyhetsspeilet.no. <object width=”560″ height=”340″><param name=”movie” […]