Du leser nå
Hvem eier virkeligheten?

12 minutter lesetidHvem eier virkeligheten?

Vi er blitt opplært til å tro at innholdet i såkalte fantasy og sci-fi filmer kun eksisterer i en verden som ikke finnes.

Vi er blitt opplært til å tro at innholdet i såkalte fantasy og sci-fi filmer kun eksisterer i en verden som ikke finnes. Vi er blitt opplært til å tro at slik vi har det på jorda i dag er den virkelige virkeligheten.

Jeg har nå atter engang sett filmen The Matrix.

I Obamas fredstale (les: krigstale) i forbindelse med Nobels fredspris i begynnelsen av desember 2009, sa han blant annet at det alltid vil være krig på jorden. Her åpnet jeg ører, øyne og alle mine sanser på vid vegg; og jeg kjente raseriet i mitt indre.

Jeg er en av dem som ser med mer enn mine fysiske øyne. Jeg ”ser” også med ørene, smakssansen, luktesansen, følelsene, og ikke minst med hjertet. Jeg er samtidig meget klar over at alle mine sanser er blitt utsatt for grov manipulasjon.

Hjertet mitt og sjelen min har de likevel ikke greid å fange. Jeg tenker på sjelen som et resymé av alt jeg er, har vært, og noensinne kommer til å bli. Og ja, jeg vet at det ikke finnes noen død for det som er av livet laget.

Jeg har vært innesperret på psykiatrisk avdeling

Jeg er en av de mange som er blitt internert, forsøkt radbrukket, dopet ned og kontrollert av det norske helsevesen, av psykiatrien. Jeg har imidlertid hatt den store fordel av å være utdannet sykepleier med spesialutdannelse i psykiatri. Jeg har arbeidet med rehabilitering av langtidspasienter i psykiatrien. Rehabilitering tilbake til det livet de ønsket seg. Også med rusavhengige. Flere år av mitt yrkesaktive liv har jeg arbeidet som leder innenfor dette.

I 1999 opplevde jeg en eksistensiell, åndelig krise. Av psykiatrien og verdens helsevesen kalt psykose. Og merk: helsevesenet verdensvidt har samme codex og koder for fastsettelse av diagnoser som «merker» mennesker. Ser du nettet?

Psykose-diagnose er WHO-standard i hele verden

Du kommer ikke unna om du opplever en såkalt psykose eller får en annen psykiatrisk diagnose, det være seg i Norge eller i Afrika. ”De” snakker samme språk, med henvisning til det nummererte diagnosesystemet. Dette systemet har et navn som jeg ikke lenger husker betegnelsen på. Jeg har vært ute av yrkeslivet i 11 år og er en av dem som mottar trygd. Jeg er aldri blitt forsøkt rehabilitert tilbake til yrkeslivet. Har stått ”utenfor”. Nå er jeg mer og mer ”innenfor” sannheten.

Sannsynligvis er jeg blitt vurdert som så ”gal” at det hadde vært misbruk av deres dyrebare tid å forsøke noe slikt som rehabilitering. På samme tid opplever jeg at de er redde for meg. De vet at jeg ser, og heller ikke er redd for å uttrykke meg.

Jeg har stor egenerfaring gjeldende det som foregår innenfor norsk psykiatri, og i særdeleshet på lukket avdeling. De historiene ønsker jeg å komme tilbake til i senere artikler. Jeg mener at psykiatrien er en av krumtappene i den virkeligheten vi lever i på jorda i dag. Og jeg mener på alvor at vi lever i ”The Matrix”, slik tilstanden er nå og har vært lenge. Det endelige målet er total slavebinding. Vi er på full fart mot dette målet. Jeg er imidlertid hellig overbevist om at så ikke kommer til å skje.

Sterke, gode krefter både på jorda og utenfor er i full aksjon og har vært det lenge. Hvordan kan jeg være så overbevist?

Fordi jeg gang på gang er blitt slengt ”på hue og ræva” inn på lukket avdeling. Hver gang sjelen min har begynt å erindre nye lag av den virkelige virkeligheten har de tatt meg. Hver gang for full musikk, godt hjulpet av det norske politi.

Det er en skjult samrøre mellom politi og psykiatri, og mellom politi og det militære

Merk deg dette, du som fortsatt henger med: psykiatri = politi, politi = psykiatri. Jeg tenker også på politiet og militæret som to sider av samme sak. Denne sammenkoblingen ser vi ennå ikke så mye til i vårt daglige liv i Norge. Andre land har andre erfaringer.

Jeg har sett bakenfor mange slør og gir meg ikke før bildet mitt er ferdig malt. Det vil si total opplysthet. Der psykiatrien har forsøkt å stoppe meg har jeg gått videre. Psykiatrien har vært en av drivkreftene som faktisk har holdt meg gående. Jeg har aldri akseptert at jeg har vært sjuk. Deres ”behandling” har vært kontraindisert i mitt tilfelle. Når de har forsøkt å kneble meg og tvangsmedisinere meg har jeg gjenvunnet flere biter av  friheten og sannheten. Dette handler også om tankens og troens kraft!

I år 2000 hadde jeg en forunderlig prosess i mitt indre

Høsten 2000 lå jeg våken en hel natt etter at en forunderlig prosess i mitt indre begynte. Jeg hadde lagt meg og skulle på sauesanking i en nærliggende fjellheim dagen etter. Plutselig begynte en kanal å åpne seg fra min høyre hjernehalvdel nedover mot hjertet mitt. Det kjentes som et bor ble brukt for å åpne denne kanalen. Prosessen fortsatte i flere timer. Den var på en måte smertefull, men til å holde ut. Jeg lå stille og observerte. Som om jeg på et plan ”visste” at dette skulle skje. Deretter begynte samme prosess mellom de to hjernehalvdelene mine. Fra høyre mot venstre.

Jeg fikk ikke noen særlig blund på øynene denne natta. Da jeg kom på fjellet neste dag var jeg ”pip åpen”. Sansene mine var som nyfødte. Det var som om hele naturen snakket til meg, i særdeleshet fjella. Jeg fikk heldigvis gå for meg sjøl mesteparten av dagen. Sauer var jeg ikke opptatt av å finne, men ved dagens slutt hadde jeg lommene fulle av småstein. Har aldri sett så mange nydelige farger og former før. Og det viktige i dette budskapet er: de hadde vært der hele tiden, jeg hadde bare ikke vært i stand til å legge merke til dem!

Hva er «The Matrix»?

Her er jeg ved sakens kjerne. I Matrixfilmene blir vi kjent med blant andre Morpheus, Trinity og Neo, alias Mr. Anderson (i denne verden). Neo er, uten sjøl å vite det, menneskenes siste håp: ”The One” – den utvalgte. Det siste håpet, dersom slavebinding, løgner, bedrag, og kunnskapen om en kunstig virkelighet skal kunne avsløres og bringes til en endelig slutt. For alltid.

I følge Morpheus er ”The Matrix” overalt. Det er en verden som er trukket over øynene dine for å holde deg unna sannheten. Du er en slave, uten å vite om det. Du tror du lever i den virkelige verden.

Videre: Ingen kan fortelle deg hva ”The Matrix” er; du må se det sjøl; erfare det!

Morpheus sier til Neo; ”It`s a difference between knowing the path and walking the path”. “Det er forskjell på å kjenne veien og å gå veien”. Alt Morpheus kan love Neo er sannheten, og intet annet.

Morpheus, ”troens opprettholder”, tror blindt på Neo, og at han er ”The One”; også når Neo ikke tror at han er denne ene. Morpheus beholder likevel sin tro og er villig til å gi sitt liv for at Neo skal overleve. Han er således villig til å ofre seg sjøl for at den virkelige eksistensen, det virkelige livet skal gjenopprettes på jorda.

Når Neo våkner opp begynner han å akseptere det han ser. Han har ventet på å våkne. Har søkt og vært på leiting. Han er data-hacker og ansees av myndighetene for å være farlig.

Han blir etter hvert så overbevist om at ”The Matrix” finnes, at også han er villig til å ofre livet for sin tro. Denne uttalelsen kommer han med da Morpheus er fanget av ”Mr. Smith”, en av replikantene som holder jorda og det kunstige livet i et jerngrep og bare venter på å sette inn det siste støtet for å få full kontroll. Dette har de tenkt å gjøre ved å bryte seg inn i Morpheus hjerne, for derved å tappe nøkkelinformasjon.

Dette skjer i psykiatrien i dag. De har teknologi og medikamenter til å tappe oss for informasjon. Jeg vet det. Jeg har vært utsatt for det sjøl. Mange ganger!

Kommer året 2010 til å bli et år for avsløringer?

Min mening med det jeg skriver er ikke å oppfordre til å ofre livet ved å bli ”sjølmordsbomber” i Norge. Hensikten min er å være med på å forberede mennesker på hva som finnes og hva som kommer til å avsløre/materialisere seg når gardinene trekkes fra. Jeg har lenge følt at dette året kommer til å bli et år for avsløringer. Da jeg leste Armin Bahramis artikkel på Nyhetsspeilet ”Er du nøytral på et tog i bevegelse?”, fikk jeg bekreftet mange av mine tanker.

Takk til deg Armin! En særskilt takk for at du som mann snakker om å ”begynne å se med våre hjerter”. Du snakker videre om kjærligheten og om at ”kjærligheten er kreativitet og skapelse”. Nydelig!

Jeg skal innrømme at slike ord fra en mann gjør meg ekstra glad. Det er ikke vanskelig å se hvem som styrer verden; hovedsakelig menn i mørke dresser ledsaget av sine kvinner i like mørke kjoler!

Kjærligheten er grunnlaget for alt liv

Og her kommer jeg til neste kjernepunkt: kjærligheten. Den er faktisk grunnlaget for alt liv. Det gode, kjærlighetsfulle livet, vel og merke. Den store forskjellen fra det å bare reprodusere seg. Kvinnen er bærer av livet via sin livmor. Jeg tenker på mannen som beskytter av dette livet. Livet til sin kvinne, sine barn, dyr, planter og trær. Beskytter sammen med sin kvinne, der begge har ”hjartet på rette staden”.

I ”The Matrix”, blir barn dyrket i beholdere. Der finnes endeløse ”åkrer” for dyrking av barn. De døde lages om til næring som gis intravenøst til disse barna. Er du så sikker på at dette er påfunn, tøv og fantasi?

Hvilke kilder er det vi høster fra?

Hvor kommer fantasien fra? Jeg vil påstå at alt har en opprinnelse. For at hjernen skal oppfatte ”noe”, trenger den å ha en forbindelse til en eller annen kilde. Hvilken kilde vi høster fra er et svært viktig spørsmål.

I Kay Pollaks film ”Så som i Himmelen”, sier Daniel til Lena: «Alt finnes ‘der oppe’; det er bare for oss å hente det ned». Lena på sin side snakker om at ”det finnes ingen død”. En svært vakker og realistisk film som skildrer mange av livets sider og viser psykologiske prosesser mellom mennesker. Prosesser som får hver enkelt til å vokse, slik at de blir kjent med hvem de egentlig er og sitt virkelige potensiale. Og jeg vil påstå at de virkelige menneskers potensiale er uendelig. Like uendelig som stjernehimmelen.

Nikola Tesla var en virkelig oppdager/oppfinner

Nikola Tesla, som var en virkelig oppdager, sa som så: «Jeg finner ikke opp nye ting, jeg oppdager det som allerede finnes.» Hans oppdagelser krever en egen artikkel. Men jeg vet såpass at han var en mann med et stort hjerte, en mann som ønsket det beste for menneskene på jorda. Han ønsket å dele sine oppdagelser med folket. Han ble imidlertid boikottet og utsatt for grov manipulasjon. Han sa etter at han hadde blitt utsatt slikt: ”But the future is mine!” – Men framtiden er min! Det tror jeg på.

Det var Trinitys Kjærlighet til Neo som reddet ham da han egentlig var død og alt håp var ute.
Min påstand er: Kjærligheten overvinner alt! Derfor kommer jorda, det virkelige folket og alt som er av livet laget, til å bli satt fri. Vi kommer imidlertid til å måtte fri oss fra våre fastlagte tanker, trossystemer og holdninger. Vi kommer til å måtte bryte regler! Gled deg!

Lurer du på hvorfor jeg formulerer meg på denne måten? Greit. Jeg skal fortelle hva jeg har oppdaget: Min oppdagelse materialiserte seg først inne på lukket avdeling. Jeg har snakket med andre pasienter som har liknende erfaringer. Vi er mange sannhetsvitner.

Vi blir allerede styrt mer enn vi aner

Det finnes mennesker på kloden i dag som ikke er opprinnelige mennesker. Det jeg har sett og tenkt så langt, er at midt i blant oss går ”maskinmennesker”, klonede mennesker og svært mange «chippede» mennesker. Vi blir allerede styrt utover det de fleste tenker seg muligheten av. Vi snakker om kontroll som om den hører framtiden til. Den er her allerede, og har vært her svært lenge. Det er kun siste ”stikk” for makteliten som gjenstår.

Er du villig til å gå ”din egen sti”, så får du se for deg sjøl. Jeg kan nemlig ikke se for deg. Det må du gjøre sjøl. Jeg prøvde på det også i begynnelsen av min egen oppvåkning; og med meget dårlig resultat! Det eneste jeg kan formidle er mine egne erfaringer og det jeg har sett på min lange, kronglete vandring. Og jeg kan love deg at jeg har aldri tatt ”beinvegen” eller henfalt til lettvinte løsninger.

Da jeg var svært ung kom en stemme til meg

Da jeg var svært ung kom en indre/ytre stemme til meg som sa: «Audhild du må gå, og du må ikke miste håpet!» Den gang visste jeg ikke hva dette betydde. Jeg visste likevel at denne informasjonen var viktig. Jeg har gått og gått. I kriker og kroker, på vandring og på leit, i storm og i stille! De få gangene jeg mistet Håpet begynte jeg atter å gå – og fant igjen håpet.

Mot lysere tider

Tro, håp og kjærlighet; og størst blant dem er kjærligheten! Disse ordene har jeg klokkertro på. Gjennom disse ordene og deres dypere betydning, vet jeg at godheten og kjærligheten skal seire.

Jeg avslutter med Neos avsluttende ord; «Jeg skal vise dem en verden uten dere [maskinene]. En verden uten regler og kontroll, grenser og begrensninger. En verden der alt er mulig!»

Fatt mot, godtfolk! Vi går mot lysere tider.

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
82%
Opplysende
0%
Inne på noe
6%
Usikker
0%
Dårlig
12%
Om forfatter
Audhild Østgård
Audhild Østgård 59 år og utdannet psykiatrisk sykepleier. Arbeidet mange år med rehabilitering i psykiatrien og i rusfeltet. Hovedsakelig arbeidet som leder, opptatt av rehabilitering. I 1999 hadde jeg en eksistensiell, åndelig oppvåkning, betegnet som psykose/sykdom av WHO og det norske offisielle helsevesen. Bor på gård i Telemark og lever nært sammen med naturen og dyr. Opptatt av samspillet mellom kreftene på Jorda og i Universet. Har kommet til Jorda denne gang for å være med på å bringe Himmelen tilbake til Jord.