Du leser nå
HAARP lager “bullseye” i himmelen

4 minutter lesetidHAARP lager “bullseye” i himmelen

Amerikansk militæret har offentlig lagt ut informasjon om at de ønsker å utvikle teknologi slik at de kan ”eie” været innen 2020.

Et eksperiment som sender kraftige radiobølger opp i himmelen har skapt et område med kunstig ionosfære, som likner de øvere lag av Jordens atmosfære.

Oversettelse av en artikkel fra Britan News Net 15, oktober 2009.

Publisert under: Agenda, Værmodifikasjon

I rapporten i Nature News, er eksperiment kalt ”High Frequency Active Auroral Research Program” HAARP nær Gakona Alaska. De har brukt 20-år på å bruke radiobølger for å undersøke Jordens magnetfelt og ionosfære. En av de mest opplagte resultatene av eksperimentene er at de kan lyse opp himmelen på en måte som likner Nordlyset – de glødende ”gardiner” av lys som oppstår på en naturlig måte i den polare himmelen når elektroner og andre ladede partikler treffer Jordens beskyttende magnetosfære i den øvre delen av atmosfæren.

Der i en høyde av omkring 250 kilometer, kolliderer partikler med oksygen og nitrogen og de lyser opp, noe lik den prosessen i et neonrør. De høyfrekvente bølgene fra HAARP setter fart på elektroner i atmosfæren, og øker energien av kollisjoner og dermed skaper glødende lys. Teknikken har tidligere skapt små områder av hvit lys mens de har et kraft forbruk på ca. én megawatt. Men siden de har begynt å bruke 3,6 megawatt – ca tre ganger mer enn en radiosender, har den skapt fullskala kunstige ”nordlys” som er synlig for det blotte øye.

haarp

I februar i fjor greide de å lage en merkelig sirkelformet ”bullseye” mønster på nattehimmelen. Istedenfor den forventede uskarpe smultringformet sky, skapte de overraskende lysende bånd som strak seg ut fra et midtpunkt – sier Todd Pedersen, en forsknings fysikker fra US Air Force Research Laboratory i Massachuetts. Pedersen leder teamet som driver med HAARP eksperimentene.

Kilde: http://dotconnectoruk.blogspot.com/2009/10/haarp-creates-bullseye-in-sky.html

Kommentar

Legg merke til det faktum om at artikkelen er publisert under en agenda – endring av været. Amerikansk militæret har offentlig lagt ut informasjon om at de ønsker å utvikle teknologi slik at de kan ”eie” været innen 2020. Eksperimentene med HAARP er også noe som Norge har delt med utenfor Tromsø. Det går rykter om at HAARP er også en elektrisk våpen som kan skape jordskjelv på bestilling der de måtte ønske det. Jeg skal ikke gå inn på de spekulasjonene her, men fokusere på det som er helt opplagt. Amerikansk militæret bruker elektrisitet i sine eksperimenter på å endre på været/kllima. Du trenger ikke å gå lengre enn dette bildet for å bli påminnet om de enorme effektene som partikkelstrømmer fra sol stormer lager over den Norske himmelen. Mens mange mennesker er kjent med at slike stormer kan påvirke elektrisk forsyninger på Jorden er det færre som har forstått koblingen mellom disse effektene og endringer i været – også jordskjelv aktivitet.

Haarp-antanna

Har er enda en påminnelse om at universet drives av elektriske fenomener. Amerikanske og Norske militære krefter er fullstendig klar over det. Dette faktum står i grell kontrast til den forståelsen som har gått ut over verden om at CO2 er en pådriver av klima endringer. Jeg ser at tidligere artikler som motstår den allmenne propagandaen startet av Al Gore om menneskeskapt global varming – har få kommentarer. Jeg er klar over at det er ikke politisk korrekt å stå i mot denne propagandaen. Heldigvis driver naturen selv og motbeviser ideen  om at global varming er menneskeskapt og drevet av CO2. Det holder på å bli kaldere. Likevel er det bare kort tid igjen før FN’s klimakonferanse i Københaven settes i gang. En kan bare håpe at det er nok mennesker der som har mot til å gå i mot denne forferdelig løgnen. Og intelligens nok til å forstå hvordan klima modeller har blitt skapt for å påvise en effekt som faktisk ikke er målbar.

Hvis det er noen som mekker med vår klima, så er det militæret. Det har ingenting med den vanlig forbruker å gjøre – som blir lurt til å takke ja til samvittighetsskatter som er bare til for å gjør verdens ledere enda rikere.

Vi lever i et elektrisk univers. Solen og partikkelstråling fra rommet driver mesteparten av det komplekse samspillet med dannelsen av skyer, regn og opptak av energi i form av varme, elektrisitet og magnetisme. Det er den samme motoren som får jorden til å gå rundt.

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
67%
Opplysende
11%
Inne på noe
11%
Usikker
0%
Dårlig
11%
Om forfatter
Mike Cechanowicz

Om forfatteren: Mike Cechanowicz er Norsk statsborger, tidligere prisbelønnet reklamefotograf og kunstmaler. Han har viet sitt liv til forsking rundt bevissthetens essens siden 1987. Han er sertifisert NLP-instruktør siden 1994. Han har holdt en omfattende praksis med psykoterapi siden 1990 og undervist NLP, hypnose og systemtenkning. Han har skrevet en rekke bøker. Den første var ”Den Psykososial Arbeidsplassen” for LO-Industri, ”Livets Håndbook” 2007, ”Skjult Agenda” og ”Spillet” – 2008.

220 kommentarer Bli med i diskusjonen

Bli med i diskusjonen

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *