Du leser nå
Flere tusen fugler faller døde fra himmelen

9 minutter lesetidFlere tusen fugler faller døde fra himmelen

Statens naturoppsyn: ”fuglenes dårlige rykte kan være en mulig årsak til den akutte døden.”

Da har det startet, det regner fugler fra himmelen; noen som fortsatt tviler på Chemtrails?

Det finnes ikke et eneste fornuftig svar på hvorfor fugler faller som dødt kjøtt fra himmelen. Det skjer i Norge, men også i Australia, USA og flere andre land i verden. Noe er i ferd med å skje.

Våre skyer har i flere år oppført seg annerledes. De som har fulgt med på himmelen de siste årene har sett hvordan fly etterlater kunstige skyer, kondens-striper som ikke løser seg opp, og som avslører at også vi blir brukt som et ledd i et hemmelig, internasjonalt, militært forskningsprosjekt. Værmodifikasjon har vært innrømt brukt, og er i drift annenhver dag i Kina. Det er godt dokumentert at dette er noe som også foregår i lille Norge. Vi er forskningskaniner i et internasjonalt bedrageri utført av tenke-tanker og makteliter.

Mad Tea Party

                                                                                                                                                                                                                                                                    Her er artikkelen som førte til en stille storm i nord: Adresse-avisa melder om et stort antall fugler som falt fra himmelen helt uten videre.

Nyhetsspeilet settes på saken

Vi har forsøkt å få tak i toksiologi-rapporten fra ansvarlig veterniær på saken i Trondheim, men etter 6 måneder er det fortsatt ikke gjort en tilstrekkelig undersøkelse; det foreligger ikke et eneste svar, ingen uttalelser eller forklaringer på hva «nøyaktig” det var som drepte dem. Etter flere forsøk, har jeg nå gitt opp og tillater meg selv å høre på en rekke andre institusjoner som synser om alt mulig; men uten toksiologiske analyser eller obduksjoner blir jo alt bare snakk.

Statens naturoppsyn melder om at ”fuglenes dårlige rykte kan være mulig årsak til den akutte døden.” (Sitat fra ovennevnte artikkel.) De har også koblet inn politiet, som har mottatt flere klager fra irriterte beboere over måkebæsj og måkebråk. Dette er på Ranheim litt utenfor Trondheim, med sjøen som nærmeste nabo. Fra et utenbys perspektiv virker dette som en noe suspekt grunn til å i det hele tatt ringe inn til politiets miljøkordinator og ønskemåkene fjernet; for det er vel derfor de ringer inn? Eller er det straffbart for en måke å slippe sin avføring på biler i Trondheim?

Det er vansklig å tro at måkebråk tidlig på morgenen har vært et problem før, for eksempel for nordlendingene

Å drepe 50-100 fugler på samme tidspunkt og lokasjon, krever enormt mye planlegging og gjennomføring. Hvis det er maten som antas å være den primære grunnen til forgiftning, må noen ha jobbet hardt her. Siden toksiologi-analysen ikke har blitt utført enda, mistenker jeg luftveisforgiftning; men så langt virker det som myndighetene tror at vi har med en manisk og psykopatisk massemorder å gjøre. Jeg vil foreslå at politiet tar en nærmere titt på hvem som ”meldte” om de rabiate måkene som terroriserte deres nabolag.

Vi skal imidlertid ikke se bort i fra at dette kan være en viktig begivenhet av internasjonal betydning, og som fortjener et større nyhetsoppslag, men som hittil bare har fått lokal oppmerksomhet.

I USA fortsetter den fordummende debatten

New Jersey News rapporterer: “Dead birds by the hundreds, but few answers”. Du kan se et  nyhetssinslag fra en liknende begivenhet i New Jersey 28. januar, 2009. Politisjefen i Queens, New York, tror flere hundre fugler kan ha flydd på bygninger og falt ned. Barn er livredde, de tenker det er noe som er i luften; hvis det får et lite vesen til å dø momentant, hva vil da skje med oss? Og våre husdyr?

Den pinefulle enden er nær for denne fuglen.

Jeg har undersøkt retorikken og den måten disse sakene blir håndert fra flere steder i verden; det er liknende rapporter fra Australia og om flere tusen døde fugler i Kina. Vi finner ingen svar. Ingen tør å snakke om det, guvenører har ingen kommentarer; men vi vet at noe blir sprøytet ut i himmelrommet; såkalte chemtrails, som kan dale ned på en migrasjonsrute for en flokk fugler som tilfeldigvis passerer. Problemet i USA er en overpopulasjon av europeisk stær, og myndighetene hadde satt i gang en nedslaktningsprosess som bestod i å legge ut en mengde giftige frø på en gård i New Jersey. Det foreligger et «hav» av uprofesjonelle svar fra offisielle myndigheter, og det er også mangel på toksiologiske undersøkelser her.

Et par kritiske spørsmål til den offisielle rapporten

  1. Hvorfor meldte ikke USDA, jordbruksdepartementet, fra til lokalbefolkningen om at flere hundre fugler skulle avlives i deres nabolag?
  2. Hvorfor ryddet ikke myndighetene opp etter seg? De kunne lett tatt en dag eller to og gjennomsøkt hele området etter døde fugler og plukket dem opp? Dermed hadde kanskje denne historien gått allmennheten hus forbi, noe som kanskje var ønsket fra starten?
  3. Litt senere i videoen kommer enda et nyhetsinnslag, denne ganger er det enda flere hundre fugler som faller fra himmelen i Queens, et godt stykke unna New Jersey. I følge personen på videoen skal døden inntreffe etter 24timer, det er en ganske langsom død, eller hva?
  4. Hvorfor da ikke bruke en sterkere dose, slik at fyglene kunne dø på en mer human måte, og i samme område som giften var satt ut, slik at det hele ville blitt en mer kontrollert prosess?

Gjør et raskt søk på Google; «chemtrails» vil gi flere millioner treff. Det betyr nødvendigvis ikke at noe er sant; men en «konspirasjonsteori» bygger opp moment når man gjør flere avsløringer og finner nye beviser som setter den offisielle historien under press. Så langt ligger mesteparten av bevisbyrden hos påfallende. Vi vet at chemtrails eksisterer; dette med måkene kan tolkes som bivirkninger etter den massive sprayingen som har blitt utført over hele verden de siste årene.

Var dette et forsøk på å dekke over Queens-skandalen? De satte jo ut giften på en gård i New Jersey? Jeg antar at fuglene holder seg i nærheten av sine hekkeplasser, noe som er et problem om de skal drepes, de er for mange og har sine reir å passe på. Det var ikke snakk om å sette ut gift i Queens området, så hvorfor falt de da på flere forskjellige steder?
Og hvordan møttes flere hundre europeiske stær opp til det dødlige-festmåltidet? Det er snakk om kilometervis med «kvitring» i mellom, her må  «ghettofuglene» i Queens blitt så sultne;  at de må ha hørt om festen.

En fraværende person fra festen er ansvarlig veterinær på saken i Trondheim. Hvilen substanser hadde «høye verdier» i de døde fuglene?

Fugler er ikke det eneste mystiske som faller fra himmelen om dagen, chemtrails aktivister verden over erklærer alluminium og barium som de 2 hovedmistenkte substansene i «chemtrails suppa». Kan funn av disse substansene være grunnen til det nå snart 8måneder lange fraværet av toksiologi rapportene?

Hva dreper fuglene ?

The Nano Mask, available online, filters out particles down to 3 microns. Unfortunately the sub micron size of the chemtrail nano particles is even smaller than 3 microns so this mask will not filter out all the particles. What this mask will do is reduce your exposure to fibers (a significant component of the "trails" and fungi, molds and infectious pathogens. Originally designed as a mask for bird flu protection the Nano Mask incorporates a patented technology that neutralizes airborn pathogens (bacteria molds and virus). I think it would be quite sensible to wear a Nano Mask when venturing outside on heavy chemtrail days.

Chemtrails er et bekymringsverdig fenomen: først biene, nå fuglene – hva blir det neste?

Vi mennesker har lett for å ikke ville tro på slikt; vi er for svake, vi er redde for å stå alene og redde for å bli ledd av og bli sett på som en konspirasjons-teoretiker. Det er trist å se hvor mye et menneske skal fornekte seg selv;  jeg fordømmer dem som har formet våre sinn gjennom et sinnrikt system skapt for å gjøre oss til en saueflokk: gjennom media, skolesystemet, offentlige instutisjoner og politikere.

«Vi stiller oss mer kritisk til sannhetens autoritet, enn autoritetenes sannhet.»

 Gerald Masley

Kansje påtide å kjøpe et for barna?


Dette er ikke naturlige skyer.

Gjør det du kan for å hjelpe;  Send mail til johan.schulze@vetinst.no og avkrev undersøkelsene nå.

^

Flere ressurser:Earthtimes.org/deadly-tide-of-birds-fuels-fears-of-bird-flu-cover-up
Wnd.com
Blogs.courierpostonline.com/european-starling-population
Freerepublic.com

Bli en av de opplyste blant 111.000 månedlige lesere

Hvor godt likte du artikkelen?
Topp
0%
Opplysende
0%
Inne på noe
0%
Usikker
0%
Dårlig
0%
Om forfatter
Armin Bahrami

En ånd på en kosmisk reise i en menneskelig opplevelse. Kom til Norge fra Tehran som politisk flyktning som 3 åring i 1988. Vokste opp som kristen og ba til Jesus om at han måtte kjappe seg hjem og hjelpe Micheal Jackson i Earth Song. Etterhvert når tenårene var nådd skrev begynte han med raptekster; «Stå opp gud våkn opp vi må snakke! om alle barna der ute som er alene og forlatte. Hvordan kan du la israel drepe et uskyldig barn? Hvordan kan du la en pedofil bli en far ? Stå opp gud våkn opp vi må snakke, hvorfor gir du folk kreft og lar dem dø sakte ?Hvor var du når dem drepte Martin Luther King? Hvor er du gud? Og hvorfor gjør du ingen ting ? Gud har forsovet seg eller fraskrevet ansvaret over til fri-vilje, derfor begynte jeg å gjøre som Jens Bjørneboe tenkte;
«DU HAR I ETT OG ALT ANSVARET FOR HVER ENESTE TING SOM FOREGÅR HVOR DU OPPHOLDER DEG»

Kommentarer

38 kommentarer på "Flere tusen fugler faller døde fra himmelen"

avatar
Sorter på:   Nyeste | Eldste