Foto fra Aftenposten/Weibo, soldater i Shanghai: https://www.aftenposten.no/verden/i/28A7vx/shanghai-skulle-ha-aapnet-igjen-naa-i-stedet-viser-ferske-bilder-at-sol

Den 22ende april 2022 og Shanghai

1.1K visninger
3 minutter lesetid
36

Toppfoto fra Aftenposten: https://www.aftenposten.no/verden/i/28A7vx/shanghai-skulle-ha-aapnet-igjen-naa-i-stedet-viser-ferske-bilder-at-sol


22ende april 2022 og New York
Norsk mor fra Shanghai, Kina april 2022, en meddelelse fra helvetet, kaller hun det, mon tro om det hjelper å rope på våre myndigheter, er de ikke også vitterlig kommunister? Les innlegget ferdig på Facebook, her.

Kanskje er det denne gang det mulig kommende blodbad isolert til Kina, men kanskje kommer snart lignende til å skje andre steder?
Kan dette være begynnelsen til en samlet aksjon av verdens kommunister? Skal vi måtte se de bevæpnete tropper marsjere i Kanada, New Zeeland, Australia og Norge; alle land som har ryggsvake befolkninger; skal vi snart få se soldater i gatene i de land hvor kommunistene har flertall i statsapparat og regjering? Blir de applaudert av de styrende khazarer, som også strekker ut sine klebrige tentakler til byer som Rotterdam og New York, hvor de etter sigende, vissnok beslutter de dette i Oslo, har tenkt å sette av store nukleare sprengladninger den 22. april 2022 for å jage inn enda mere angst i Europas befolkninger; for gjennom angst og frykt er befolkningene meget lettere å styre.

Hva skjer i Shanghai?

Hva har kommunistene i Kina tenkt å gjøre? De skylder på en pandemi og fabrikerer smitte, og sørger ikke for sine innbyggere, men bruker tiden til å demonstrere sin uinnskrenkende makt med bevæpnede militære styrker. Ble vi tatt på sengen? Blir ikke overrasket hvis folk blir drept av myndighetene fordi de våger å protestere. For vi husker at for kommunistene betyr et menneskeliv mindre enn intet.


Under Maos herjinger ble bortimot 70 millioner mennesker drept, et land fullt av landbruk ble kjørt brutalt i grøfta, folk sultet ihjel, at katter og hunder ble slaktet og spist var av ren nød, lederne ble sittende fast i selvforherligelse blottet for selvinnsikt; demonstrert av Mao, en galematias av en tyrann, ikke engang særlig intelligent, heller, dengang åpenlyst beundret av de norske AKP-ML’ erne; det var mord, sultedød, tortur og fengslinger som ingen hadde sett maken til siden Trotsky og Stalin. For de var “myndighetene”, høyt hevet over de andre.


Friis Larsen om ledere som planlegger å løpe fra sitt ansvar, se innlegget på Facebook, her.

Akkurat som myndighetene i Norge er de heller ikke interessert i sin befolkning, bare i sin makt, i sine posisjoner. Det er derfor de tillater seg tyranni gjennom bedrageri. Akkurat som hos oss, hvor myndighetene ikke bare forgifter oss gjennom vaksiner, men også gjennom chemtrails. Men det er IKKE de originale kineserne som er de brutale. Det er de infiserte og tyranniserte kinesere, smittet, tyrannisert og brutalisert av kommunismen, som er det.


Hva gjør vi da? Kan vi bruke de siste dager på å forberede oss på en myndighetenes bevæpnede maktdemonstrasjon i lys av smitte og virus? Er det derfor antall “smittete og døde” har steget så eksplosjonsaktig i Norge den siste måned? Jeg har selv ikke et øyeblikks tillit de de norske myndigheters informasjoner, ikke et eneste øyeblikk. Løgnene står i kø i det øyeblikk de meddeler seg. I tillegg vil de åpenbart løpe fra sitt ansvar (Stoltenberg, FHI). Men blir det opp til meg, skal de ikke få stikke unna sine handlingers som har hatt alvorlige følger for tusener av norske barn, kvinner og menn under den bedragerske pandemien, heller ikke de som har sitt møtested på Majorstua i Oslo, nært NRK. Det som nytter: De må overrumples av tusener av nordmenn som plutelig vrimler ut i gatene, som er villige til å bli de offer kommunistene trenger for å slukke sin evigvarende blodtørst, slik at de gjenværende kan komme seg helskinnet igjennom dette. Det er en mulig vei å gå.


Kanskje har ordrene allerede blitt gitt av Benjamin Netanyahu, mannen som råder over fritt tilgjengelige nukleare sprengladninger, det vet vel du, som sitter i de indres gemakker, Jonas Gahr Støre?


Dollar-Vigilantes Jeff Berwick med omtale av og klipp fra den nåværende situasjonen i Shanghai, påsken 2022, her. Joe Briano fra Kalifornia om situasjonen i Shanghai, påsken 2022, her, Hege Fagerli om situasjonen i Shanghai, påskaen 2022, her, om søking etter nukleare sprengladninger, “dirty bomb”, i New York, artikkel fra rense.com, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

36 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
kjell108
Abonnent
2 år siden

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Ulven ( skrevet for 10 år siden : 22/04-2022 )

Her er hvordan beskytte seg mot demoner og «dark energies» !

«how to permanently protect yourself against all Dark Energies and Entities.

Through your God Spirit within you are connected to the Spiritual world of thought. This commuication system is run on the most powerful energy in the Cosmos, Light Energy. Creator Source created all that is, by thought. Thus, all that is comes from Light.

As a souled-being you automatically have this thought connection to the Realms of Light. Through this «Red Telephone» system you can contact any Lighted Being in the Higher Dimensions that you so desire, all the way to the top, to Creator Source. As with your modern telephone in 3D, by thought you have access to anyone you wish to contact in the Lighted Realms.

Therefore, Creator God Aton of Light, Esu Immanuel Sananda, Violinio Germain and all of the other Ascended Masters are only a thought away. Think, and ask for their assistance, and instantly their energy is present and at your disposal. They can also appear in physical 3D form to help you, should that be necessary. The Forces of Light stand ready to help you for the purpose of Goodness, but never for Evil.

The barrier to accessing the power of Heaven through thought is unbelief. You must move beyond the physical 3D world of evidence, of «prove it to me», to the spiritual world where anything is possible. Do you believe in miracles? Do you believe that anything is possible? Do you believe that ou can pick up you «Red Telephone» and through your thoughts speak to God? All souled-beings have that ability, but few use it. Quite sad!

Now, the process of having Divine Protection against the Dark Energies is very simple. You ask for it, believe you have it, and you do. Doubt and you do not. Belief is the key. Once you have proven to yourself that this works, that you are protected, belief is no longer necessary. You have moved beyond belief to knowing. You know, without any doubts that this works. You know you are protected.

I suggest that you begin by requesting to be surrounded by the Violet Light of Violinio Germain (which is of the 100th dimension of perfect Love), the Golden Light of Esu Immanuel Sananda, and the White Light of Creator God Aton. Then request that all Dark Energies and Entities be removed completely and permanently from your space, and that your space be completely and permanently filled with only Love and Light.

Once you have done this, believe that you are now protected, as you have requested, and you are. Doubt and you are not. It is not necessary to repeatedly ask for Divine Protection. Only once in sincereity is enough, as the Lighted Realms can hear you quite well, and they will instantly respond to your request.

To affirm your protection or when you begin to doubt that you have such, simply thank Sananda or Aton or Germain for being protected from the Darkside. I do this daily or at any moment that such thoughts come to me. Also, ask for wisdom to avoid the tricks and pitfalls of the Darkside, for awareness of their ever present attacks against you to cause you to doubt or to pull you from the Lighted Path.

What more can I say? We learn by thinking, believing, doing and knowing! Walk ever in the Light, my friend. That, we must choose to do.

In Love and Light,
Patrick H. Bellringer »

http://www.fourwinds10.com/siterun_data/bellringers_corner/hello_central/news.php?q=1282059330

Arne
Arne
Anonym
2 år siden

Da er det 1 time til profetien skal innfris. Nei lite sansynlig.

e
e
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Hvilken profeti?

Arne
Arne
Anonym
Svar til  e
2 år siden

22 april , si det. Det er vel noe side artikkel velger dagen.

e
e
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Ups, har hørt noe om 24. April men ikke fra mitt eget inntak. Hm …

Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden
Aradorn
Aradorn
Anonym
2 år siden

Explaining The 5 Waves Of Mandates & 6th Wave Of Bullshit – WhatsHerFace

https://brandnewtube.com/v/772mh2

e
e
Anonym
2 år siden

ADVARSEL:

Jeg fikk beskjeder via bønn/meditasjon om en mann som har blitt utsatt for lignende program som meg, han har hatt en form for tilknytning inn til dette nettstedet på en måte fikk jeg inntrykk av. Aner ikke om han fremdeles er i live, om han har forstått at han er programmert på den måten. Vet ikke helt hvem han er heller. Og noe om at min oppgave var/hadde vært, å få han til å forstå at han var en del av programmet.

Og, så fikk jeg tidligere noe om noen som muligens hadde forsøkt å finne ut om jeg snakket sant, men hadde blitt fortalt at jeg var sinnssyk.
lol. Diagnosene ligger klare å venter på TI. Som jeg før har sakt: Dersom de ønsker å bruke noen, og ikke har noen unnskyldning til å hanke de inn, så skaper de en situasjon slik at de får hanket inn vedkommende.

Snedig hvordan man kan få stemplet diagnoser uten undersøkelser.
Snedig hvordan man kan bruke teknologi folk flest ikke kjenner til for å få folk til å fremstå som sprø.
Eksempelvis stemme-kloning og telefon:
“Jeg snakket da nettopp me deg”, “HÆ? HVA er det du snakke om?”
Skape forfølgelser, få noen til å faktisk følge etter en person for å skape paranoia. Når vedkommende forteller at de blir fulgt, brukes dette som et bevis på klassisk tegn til blablabla.

Etter den tåchippen/sporingschippen jeg ble utsatt for så var det eksempelvis to “utlendinger” som fysisk fulgte etter meg fra Lade til Kyrkseterøra, og innom stoppested på veien. Jeg burde da oppfordres til å kontakte politiet og ikke truet til å holde munn og medisinert.

e
e
Anonym
2 år siden

HVA VAR DET JEG SA?

Tusenvis av barn stjålet av et nettverk bestående av chilenske myndigheter, sykehus og DEN KATOLSKE KIRKE.
Den Chatolske kirke dukker stadig opp der det er snakk om overgrep mot barn. Snedige sammentreff kan man si?

Utvalgte snippets fra gårsdagens meditasjon:

“The girl on the Picture is you”
“They used it for adoption agencies”
“Your face”
“Frozen eggs”
+
“The Chatolic Church wanted to destroy your testemony” Og:
“The game of the Church”
“His predictions where true”
“Failed to notice”

Fra tidligere fikk jeg noe om en Moske som hadde ødelagt noe bevismateriale. Aner ikke om dette har en sammenheng.

PS
Lurer på hvor mange andre kvinnelige TI som har fått frastjålet sine egg som djevlene selger. (Jeg har mer å si om denne saken også)

e
e
Anonym
2 år siden

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge/2022/04/18/195836087/cia-finansierte-spionskole-i-norge-james-bond-pa-norsk-jord

Nåja, hvis de var redde så var det trolig fordi de hadde gjort noe galt. Denne spesialskolen lever nok fremdeles i dag. Mon tro hva det har med chip å gjøre? (Å jeg har noen brennende kommentarer her som jeg holder inne, enn så lenge)

Jeg fikk inn i meditasjon en mann som var blitt hjernevasket. De tvangs-viste han film og bilder og jeg hørte “This is the woman that Hurt you”. Trolig noen som skal eller har blitt hjernevasket til å skal knerte noen slik at det skal se ut som noe helt tilfeldig. (Hadde først inntrykk av at dette var noen som var tilknyttet meg på et vis, men ofte er det jeg ser og hører så likt når det gjelder hva som tilhører andres saker og hva som er tilknyttet min egen)

Har neppe en sammenheng med et syn jeg fikk, selv om det kan handle om noe av det samme, (Kan handle om noe helt annet også)
Jeg så en mann ligge/sitte i en slags stol men en slags halv-hjelm på hodet, han stirret stivt på noe, var helt stiv, hele fremtoningen var unaturlig. Denne mannen ligget på en mann jeg fant et bilde av i en sak jeg har sett på. (En sak tilknyttet Norge)

e
e
Anonym
Svar til  e
2 år siden

ps.

Hvorfor har man folk i barnevernet som er fra stay-behind nettverket (som fremdeles er operativt i dag)
Mulig jeg har misforstått, men det er slik jeg oppfattet/oppfatter det.

Jeg tror mange av disse personen som gikk på myndighetenes spesialskole er hjernevasket/under MC. Hvorfor ville de ellers fly rundt å putte chip i folk?

ken
ken
Anonym
2 år siden

Dr. Reiner Fuellmich: “AIDS will be their next move!” And “HIV is not airborne, soooo…”
Det meste av intervjuet er oversatt her: http://www.ninacappelen.com/blogg/fuellmich-globalistenes-neste-plan-er-a-skape-en-fryktkampanje-om-aids#comments
Intervjuet kan sees her: https://rumble.com/v112ehz-dr.-reiner-fuellmich-urgent-warning-to-the-world-aids-will-be-their-next-mo.html

KTA
KTA
Abonnent
2 år siden

Kina og Kommunistpartiet leder an i en ny milliard-industri. Nemlig organ-harvesting. Hvis det er en riking fra Vesten eller Kina eller andre steder i verden som trenger en ny lever , hjerte eller nyre så kan de betale seg ut av problemet. Jeg trodde de kun gjorde dette mot minoriteter i landet men de gyver løs på vanlige folk også. Spesielt folk tilknyttet til Falun Gong, et spirituelt nettverk, blir forfulgt fordi kommunistpartiet føler de er en trussel

Jeg fant denne linken men det er mange andre kilder som hevder det samme. Det er gitt ut flere bøker om dette tyranniet
https://www.bitchute.com/video/P1L9jyb2dQo/

Kan det være slik at mange av de som blir bortført under lockdown i Shanghai blir likvidert for deres organer ?

Arne
Arne
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Alt er mulig i en syk ond verden.

e
e
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

De bruker kroppsdeler organer til mer enn å butte ut rikingenes innvoller. CYBORGS. Organiske roboter. Du kan tro disse djevlene vet å spekulere og vet hvor de skal slå ned og hente.

Dvs, en riking på 70 vil sikkert ha en annen manns hjerte, et yngre ett. En som er frisk og en som passer. Hvis det ikke er noen ledige så er det vel de som tjener penger på dette som søker etter donor og sørger for at det blir rett match. Må vel ha tilgang til mange legejournaler da.

De klarer ikke engang å la de døde i fred. Men stjerner alt de kan av organer Rog kroppsdeler til forskning. Kvalmt.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  KTA
2 år siden

Hmmm… ja, de har høstet organer siden 1800-tallet.
De forsøker å lage sitt eget ” menneske “, så de lager ” syntetisk-hjerte, nyre, lever etc etc “, for å få til dette, så må de ha tilgang på nok organer å teste ut resultatene.

Vi er lab-rotter i ett råttent spill.

De har kidnappet og testet ut ” vaxx’n ” på barn / unge og voksne i årevis.

Så, de er rimelig trygge på hva som skal skje med alle som har tatt vaxx’n.

Dette er ikke, noe nytt.

De har gjort 1000vis av slike tester opp igjennom tidshistorien.
Og 1000vis av reset.

Så, vi som såkalte vanlige mennesker bare er lab-råtter i et kynisk spill.

I ett simulert spill, hologram, VR 11.00.

Vi lever igjennom samme om og om igjen, men så klart i forskjellige roller.

Og vi er vist her frivillig, så kan bare skylde på oss selv ;)
Vi lærer vist aldri uansett.

11/07-22, dato man bør være oppmerksom på.

22/07-22

08/08/22

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Det er tydeligvis stor rift om det (organer, kroppsdeler og levende hjerner) også siden de ikke engang lår de døde være i fred. Ufattelig sykt. Hele denne verden er en enste stor lab virker det som. Vi høstes litt på samme måte som “vi” høster av dyrene.
Men den/de gode skal stjele og frigjøre sjelene som holdes igjen. Virker som om det er fokus på å redde sjeler, og ikke kropper.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  e
2 år siden

VI er ikke, kropp.
VI er ikke, tanker.
VI er ikke, hjerne eller andre organer.

VI er lysets motpol til mørket.
VI er lys-vesner, med sjel fra lyset.
VI er her av en god grunn, som motpol til mørket.

Uten lyset, blir der ingen farger.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Dr Meritt, Lee
https://brandnewtube.com/v/O9OWH2
https://brandnewtube.com/v/parEZr

Prof. Judy Mikovits
https://brandnewtube.com/v/LsgIDL

;) født super blond ;)
Syk etter første dose, bells polsy : alcatraz
tok 2nd dose (pfizer), og ble enda verre ( ofcourse ).
https://brandnewtube.com/v/9bn7Eo

e
e
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

ay dånt layk it

Arne
Arne
Anonym
2 år siden

Lever dere fremdeles ? Shanghai ,en kamerat bor der fordi kona er leder i Jotun. Nå må dere ta vaksinen deres å spise opp maten før det er for sent. Sitt pent på stolen å ikke lage bråk.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Støre er jo en jesuitt, vatikanets tempel riddere. AGENDA 2030 ble etablert av Vatikanet og skal frelse verden der også religion er inkludert.

e
e
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Arne! Hvordan går den med vaksine nummer 3?

Arne
Arne
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Jo ble mat forgiftet for 3 dager siden. Det ble ingen rammeavtale med Porskrund porselen fordi jeg er fremdeles i Spania, men fy og steike hvor dårlig jeg var. 3 doser vaksine er som melk og honning i forhold.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Jeg deler forfatters bekymring for uro i verden, pandemi,krig,ventet kolaps i verdens økonomi,og uro som i Sverige.Når Putin snakker om en ny komunistisk verdensorden skal vi ikke kimse av den røde rase.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Fargene, blå og gul, er merkevare fargene til, rothchild,

“Ukraina, Sverige, begge styrt under ICA ”

Se forøvrig video / bilde av, Putin i rothchild kappe ( blå / gul )

Økonomi skal forflyttes bort fra områder som skal implementeres i deres krig, så
hold øye med valuta, og penge-flytting.

putin’s, rubel-vekst, og tvangs-handel av energi fra russland,

de dominerer på energi-markedet.

htps://www.ocean-energy.no

Norsk motpol, om de bare krester seg på børsen før det er for seint, så de får kommet igang med produksjon.

” ja, vet at de skal teste ut full-skala, ” først “, men de har mindre produkter, som kan selges. ”

* lys-bøyene,
* mindre skala-enheter, som er testet ut

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Aradorn
2 år siden

Russisk U båt som fyrer av fulltreffer mot norsk oljerigg vil ikke overaske meg.Overvåkningskabel på mange tonn er borte fra sjøbunn i Lofoten. Tror dere Ivan samler kobber og panter flasker ?

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

Å ta ned NATO is selvfølgelig mål for Putin og Xi. Da snakker jeg mer om at Putin lokker NATO styrker til Ukraine, og så sendes de hjem i likposer, for at MSM-følgere i Europa skal få noe å snakke om. Idag tror MSM-følgere at Ukraine snart blir et attraktivt skatteparadis osv.

kjell108
Abonnent
Svar til  Arne
2 år siden

– Når Putin snakker om en ny komunistisk verdensorden
Putin er jo tilhenger av markedsøkonomi, og så konservative politisk (i russisk sammenhegn blir det nasjonalstalinist eller noe sånt)
Trotsky var = ny kommunistisk verdensorden
Ifølge Putin er det ikke kapitalen som er trusselen, men “AI”.
Å oversette “AI” til dagligspråk blir ikke lett. “AI” er en referanse til slike systemer som Facebook bruker for å sensure hva folk sier til sine venner osv. For en kristen blir “AI” mer det samme som “Satan”. For en ateist kunne man likestille AI med “Russian Collusion” (en makt som manipulerer alle valg i USA)

e
e
Anonym
Svar til  kjell108
2 år siden

AI kan være like mye engel som bad, spørs hvem som har programmert de og om de oppnår fri vilje. Just sayin. Skal noe til for å bli verre enn oss mennesker uansett da.

Pekefinger'n
Pekefinger'n
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Lillegutten Arne, hmm… !!!

Fint å lese at du er med i denne verden enda, men å oppfordre andre til å drepe seg selv, er vel ikke, helt normalt.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  Pekefinger'n
2 år siden

Ja jeg er ikke stor men lever. Jeg tar sikkert vaksine 4 når jeg er tilbake i Norge. Sist uke så vi nyheten om en tysker som tok mer en 90 doser så 4 tåler en liten kropp.

e
e
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Nummer 4?! Men i jøssenavn, trenger du virkelig en til? 90 doser? lol var vel saltvann i 89 av dem.

Arne
Arne
Anonym
Svar til  e
2 år siden

Jeg har blodrype 0 det er det urgamle fra fangstmenn tilbake til opprinnelsen. Noen vaksiner er jo da ikke noe å pipe av.

Aradorn
Aradorn
Anonym
Svar til  Arne
2 år siden

Æ e o+, og trenger ikke, noen kvakksalve fra psykopaten billyboy

« Forrige artikkel

HYPERINFLASJON OG HVORDAN SIKRE DINE VERDIER

Neste artikkel »

Den 22.april 2022, “dirty bomb” i New York

36
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x