Fanger i en russisk Gulag leir: https://www.rferl.org/a/gulag-records-being-digitized-not-destroyed-russian-ministry-says/29289219.html

Det er en Gulag i din fremtid – del 3 – av Eustace Mullins

556 visninger
2 minutter lesetid

Forord: Det er avgjørende for ens egen dømmekraft å komme bak historiens plankegjerde. Altfor mange ønsker å skjule det som virkelig skjedde, enten bak løgn eller bortforklaringer. Å knytte marxismen opp mot Karl Marx, var også en løgn; at han var en filosof var ikke annet enn et markedsføringstriks, da det som egentlig rørte seg, skulle tildekkes. Det åndelige mørket som levde bak marxismen var tilstede lenge før Marx. Løgnene er som et grovt teppe som stenger tilgang på frisk luft. Det er derfor folk flest ikke reagerer med annet enn et skuldretrekk når det nå (igjen) har blitt snakk om interneringsleire, fordi de aner ikke hva som har skjedd tidligere og hva som er iferd med å dukke opp igjen. For vi er snart tilbake i dødsleirene.


Eustace Mullins skriver i boken It is a Gulag In Your Future, side 4, nederst: “Solzhenitsyn berører ikke dette aspektet av historien, tilsynelatende fordi han ikke vet om det. Imidlertid avslører han det faktum at hele Sovjetunionens slaveri-leir-system ble bygget opp av jøder. På side 79, bind II Gulag Archipelago, gjengir han ansiktene til de seks jødene som hadde ansvaret for dette. De het Aaron Solts, Naftaly Frenkel, Yakov Rappaport, Matvei Berman, Lazar Kogan og Genrikh Yagoda. Så lite var kjent i Vesten om de sovjetiske slaveleirene og kommunistenes grusomheter at de fire første navnene var ukjente for til og med studenter ”


Naftali Frenkel til høyre med mustasje; han ble fremstilt som oppfinneren av Gulag, men han var også en ordrefølger, de virkelige opphavsmenn ville forbli godt skjult (foto og mer info, her).

“Ansiktene til de seks jødene som Solzhenitsyn avslører som grunnleggerne av slavearbeidssystemet gir en mer enn tilstrekkelig forklaring på hvorfor den tyske sionist, Henry Kissinger, nektet å tillate president Ford for å møte Solzhenitsyn. Han hadde i sin tid blitt rekruttert som den sovjetiske agenten Bor mens han tjenestegjorde med U.S.Army i Tyskland. Kissinger hadde utført mange hemmelige oppdrag for Sovjetunionen, men få hadde vært viktigere enn å forhindre Solzhenitsyn i å komme til Det hvite hus.”


“Våre Washington -tjenestemenn har allid nektet for eksistensen av slaveleirer selv om hundrevis av amerikanere borgere ble fengslet og døde i dem. Solzhenitsyn siterte en professor i statistikk, Kurganov, som hevdet at det fra 1917 til 1959, døde sekstiseks millioner mennesker i Russlands slavearbeidsleirer! På slutten av andre verdenskrig, diskuterte jødene i Nürnberg hvor mange jøder som ble drept i krigen, første tallet de foreslo var ofrene for Sovjets tvangsarbeidsleire, seksti millioner. Dette ble i all seriøsitet brakt frem som et forslag for å forhandle om utpressing av penger fra de beseirede tyskere! De kjøligere hoder blant dem seiret, og de bestemte seg for det mer rimelige tall på seks millioner jøder, som de hevdet hadde blitt “utryddet” av tyskerne. Det faktiske tall, selvfølgelig, var ca to tusen jøder som hadde dødd av tyfus i de tyske leirene etter Amerikanske luftangrep hadde kuttet tyske forsyninger.”


Artikkel-forfatter

Kommentar: Det var en systematisk planlegging bak dette som gikk over mange, mange år. I Kina, VietNam og Cambodia, alle de steder hvor de røde hadde vunnet frem, ble slike leire etablert. Men fordi folk fleste ikke aksepterte dem, måtte de etterhvert fjernes igjen. Hva folk flest tenker, er bestemmende. Derfor er det helt avgjørende hva hver enkelt av oss mener: Hvis de angitte tall er korrekte, hvis den angitte grunn for dødsfallene er korrekt, spriker det skikkelig med det som har blitt oss fortalt. Hva skal vi gjøre med det? Toppfoto og info, her. Boken There Is A Gulag In Your Future av Eustace Mullins, kan lastes gratis ned, her.

Sven-Inge Johansen

Hvis du synes min tekst var av betydning, gi gjerne et lite eller større bidrag for fremtidige artikler, hvis du kan: Vipps til 41743388 eller konto 6250 12 02377.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

0 Kommentarer
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
« Forrige artikkel

Det er en Gulag i din fremtid – del 2 – av Eustace Mullins

Neste artikkel »

Det er en Gulag i din fremtid – del 4 – av Eustace Mullins

0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x