Er Donald Trump Illuminati?

9.9K visninger
2 minutter lesetid
80

Den tidligere amerikanske topp-politikeren Newt Gingrich har sendt sjokkbølger langt utenfor USAs grenser ved offentlig å gjøre det klart at den republikanske presidentkandidaten Donald Trump ikke er en av dem, mao. at Donald Trump IKKE er medlem av det mektige og mystiske selskapet Illuminati. Kan det virkelig være tilfelle?

Nyhetsspeilet presenterer her en vurdering av om Donald Trump er en ekte Illuminati eller ikke. Ettersom det utilslørte symbolspråket; kjent som Å SKJULE BUDSKAP I ALL ÅPENHET er blant Illuminatis foretrukne former for kommunikasjon, vil Donald Trump bli presentert, analysert og vurdert i lys av sine symbolske eller ikke symbolske budskap.

Den forhenværende republikanske toppolitikeren Newt Gingrich, som bl.a. har innehatt toppvervet som speaker i Kongressen i USA, sa bl.a. dette om Donald Trump på TV-kanalen Fox News tidlig i mars 2016:

“He (Donald Trump) is an outsider. He’s not part of the club. He’s uncontrollable.
He hasn’t been through the initiation rites. He didn’t belong to the secret society.”

 

1. Kan Donald Trump bli president dersom han ikke har deltatt i innvielsesseremonier (initiation rites) som er regissert av Illuminati?

Her er unike lydklipp fra et hemmelig rituale i det mektige hemmelige selskapet The Order of Skull & Bones:

De tidligere presidentene George W. Bush og hans far George H. W. Bush har begge deltatt i initieringsseremonier i det hemmelige selskapet Skull & Bones
De forhenværende presidentene George W. Bush og hans far George H. W. Bush har begge deltatt i initieringsseremonier i det hemmelige selskapet Skull & Bones

 

2. Kan Donald Trump bli president dersom han ikke er medlem av et hemmelig selskap?

 

Under presidentvalgkampanjen i 2004 kom det frem at begge presidentkandidatene var medlemmer av det hemmelige Illuminati-selskapet Skull & Bones.

Som nyvalgt president gikk John F. Kennedy hardt ut mot hemmelige selskaper, hemmelige ritualer og hemmelige eder:

President Kennedy visste godt hva han snakket om – som medlem av det hemmelige selskapet Knights of Columbus:

President John F Kennedy var medlem av det hemmelige katolske selskapet Knights of Columbus
President John F Kennedy var medlem av det hemmelige katolske selskapet Knights of Columbus

3. Kan håndsignaler fra Donald Trump tolkes som at han er en Illuminati-innsider?

Storbritannias statsminister David Cameron er en helstøpt Illuminati-politiker, og utfører korrekt Illuminati-håndsymbolikk med hendene opp og helt flate håndflater
Storbritannias statsminister David Cameron er en helstøpt Illuminati-politiker, og utfører korrekt Illuminati-håndsymbolikk med hendene opp og helt flate håndflater
En illuminatisk pekefinger-markering skal vise en rett finger mens de øvrige fingrene er lukket
En illuminatisk pekefinger-markering skal vise en rett finger mens de øvrige fingrene er lukket

 

Av fem republikanske presidentkandidater er det bare én som fremviser illuminatisk håndsymbolikk i all åpenhet, og det er ikke Donald Trump. Hva er det med den forsofne Jeb Bush fra Illuminati dynastiet Bush helt til høyre? Ble han aldri tatt med på satanistritualer sammen med sin far? Eller tror han at han kan lirke til seg en håndfull flere stemmer ved å skjule det i all åpenhet?
Av fem republikanske presidentkandidater er det bare én som fremviser illuminatisk håndsymbolikk i all åpenhet, og det er ikke Donald Trump.
Hva er det med den forsofne Jeb Bush fra Illuminati-dynastiet Bush helt til høyre? Ble han aldri tatt med på satanistritualer sammen med sin far? Eller tror han at han kan lirke til seg en håndfull flere stemmer ved å holde det skjult i all åpenhet?

 

En tilfeldig håndposisjon i et adspredt øyeblikk i sitt privatfly er ikke noe mer. Illuminati-politikeren Angela Merkel demonstrerer Illuminati-tegnet; med overlegg i det offentlige rom med avfotografering gang på gang på gang...
En tilfeldig håndposisjon i et adspredt øyeblikk i sitt privatfly er ikke noe mer. Illuminati-politikeren Angela Merkel demonstrerer Illuminati-tegnet; med overlegg i det offentlige rom med avfotografering gang på gang på gang…

 

Opps - hva er dette?! Donald Trump flasher the horns med samme selvfølgelighet som en satanistisk president som forlengst har inntatt Det Hvite Hus (Illuminati-kamuflasje for Det Sorte Huset). Hvordan bør DETTE tolkes...?!
Opps – hva er dette?! Donald Trump flasher the horns med samme selvfølgelighet som en satanistisk president som forlengst har inntatt Det Hvite Hus (Illuminati-kamuflasje for Det Sorte Huset). Hvordan bør DETTE tolkes…?!

 

Opps - hvem har børstet støvet av dette bildet av en yngre Donald Trump og hentet det frem fra glemselen? Kroppsspråket og posituren viser Illuminati-symbolikk fremvist i selvsikker Illuminati-stil...
Opps – hvem har børstet støvet av dette bildet av en yngre Donald Trump og hentet det frem fra glemselen? Kroppsspråket og posituren viser Illuminati-symbolikk fremvist i selvsikker frimurer-stil…

 

De foregående to bildene reiser spørsmålet om Donald Trump likevel kan være Illuminatis trumf i ermet. Det bør gjennomføres en full Illuminati-granskning av Donald Trump og hans milliardimperium for å bringe på det rene om «noen» kan ha hjulpet ham til rikdom og suksess, slik det vanlige er i Illuminati- og frimurerlandet USAs forretningsverden…

Illuminati har tilgang til visse - informasjoner - som ikke er tilgjengelige for folk flest. Mange ganger plantes det i tegneserier og filmer i samsvar med Illuminati-praksisen om å skjule det i all åpenhet. Er Simpsons-tegneserien fra år 2000 som presenterer president Trump et eksempel på dette?
Illuminati har tilgang til visse – informasjoner – som ikke er tilgjengelige for folk flest. Mange ganger plantes det i tegneserier og filmer i samsvar med Illuminati-praksisen om å skjule dette i all åpenhet. Er Simpsons-tegneserien fra år 2000 som presenterer president Trump et eksempel på dette?

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

80 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Øyvind Aarsnes
Abonnent
7 år siden

Lite sannsynlig at han IKKE er Illuminatimann.

smurfen
Redaksjonen
7 år siden

Klart Trump er Illuminati eller Frimurer topp om du vil, ingen får så mye makt og penger uten å være medlem i ett eller flere av deres mørke brorskap. :)

På slutten av 1800 tallet ble anti-frimurer partiet startet i USA etter at 4 frimurere hadde myrdet en annen frimurer som avslørt noen av deres hemmeligheter i en bok, alle 4 ble frikjent i retten og hareballet startet da det kom frem at alle dommere også var Frimurere, partiet ble fort landets største men da det kom frem at grunnleggeren av Anti-frimurer partier også var Frimurer så forlot velgerne fort partiet.

Frimureriet er manisk opptatt av å kontrollere alle parter og alle sider, som 33 graders Frimurer Lenin sa så klokt: Skal man knuse eller kontrollere opposisjonen så må man bli opposisjonen.

Vi ser det overalt, her i Norge er 550 personer, eller nær sagt alt innen rettsvesenet Frimurere, Lederen av Politiets fellesforbund Arne Johanssen avslørte også hvordan Frimureriet prøvde å kuppe fagforeningene i Norge. ikke mindre en 3 ganger hadde det vært på han for å få han med, For å sitere han: Det er ikke meg som person de vil ha med, men derimot stillingen min.

Frimurer og Illuminati topp Boris Johnson har også tatt på seg jobben for å lede Nei siden i EU debatten i England nå så England vil så klart forlate EU.
Da 32 graders frimurer Obama ble president så ropte hele verden halleluja og trodde alt skulle så bli så mye bedre, men det gikk så klart fra asken til ilden. aldri la deg lure av personer som søker makt over andre.

For å sitere Platon: De som søker makt over andre må for guds skyld aldri få det.

Her er en veldig spennende artikkel som er skrevet om Trump familiens historie.
Virker som om forfatteren av artikkelen har gjort leksene sine ganske så grundig.
Om Donald Trump vinner nominasjonen så vill det være ganske så avgjørende å forstå hans forbindelse til Frimureriet, Trump familien har i generasjoner vært Frimurere.

http://mindcontrolblackassassins.com/2015/08/19/donald-trump-the-devils-run-for-the-white-house/

http://www.eutimes.net/2016/03/mormon-mafia-and-jesuit-assassins-target-freemason-leader-donald-trump/

http://www.dagen.no/Innenriks/550_frimurere_i_politi_og_rettsvesen-29530

4 dager etter at at Arne Johanssen gikk ut i media med sine avsløringer så trakk han seg fra stillingen, man trenger ikke være rakettforsker for å skjønne hvorfor.

Arne Johannessen leder av Politiets Fellesforbund mener det ikke bør være mulig å være frimurer og ansatte i politiet, påtalemyndigheten eller domstolen

http://www.dagbladet.no/2013/05/19/nyheter/frimureri/politi/kameraderi/27238073/

Donald Trump kommer til å vinne valget og så vi har en sikker oppskrift på kaos i USA og resten av verden, Som de selv sier: Sett verden i flammer og reis en ny verdensorden opp av asken av det gamle som en Fønix fugl. :)

Svein
Svein
Abonnent
7 år siden

Han har jo også sagt at Obama og Hillary skapte ISIL og han sa at invasjonen av Irak var en stor feil.
Jeg tror vi kanskje kan stole på Trump, Putin, Assad og muligens Kim Jong Un.
Det er ikke 100% sikkert vi kan, men kanskje.

Vil også nevne at satanisme har ingenting med illuminati/zionisme å gjøre. Jeg er en satanist, og jeg og mange andre satanister er imot illuminati/zionistene.
Og «hornene» er heller ikke satanisk. Det er et symbol som italienerne har brukt/bruker for å skremme vekk onde personer og/eller ånder.
Det blir for det meste brukt av musikere og andre berømte personer nå til dags etter at Heavy Metal artisten Ronnie James Dio begynte å bruk det-

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Start analysen med 4 konkurser, med tragiske utfall.
Blir litt røkk-aktig over det, noen sier 2 senkede båter på over 2000 meter, men ledere skifter jo holdninger.
Det som gjør han til en joker, er at an responderer på ny info, men vanskelig å argumentere mot Smurfen. dessverre.
Jeg klarer ikke å konkludere, ikke nok data.

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Denne analysen fra Smurfen har så mye mening i seg, så den bør angripes vilt, etter min menig.

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Er Donald Trump Illuminati? et perfekt spørsmål.
Prøver en å følge Donald sine «donasjoner» finner en ikke noe entydig svar, etter min meiing.

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Utrolig trist å se ingen angriper Smurfen, han sier indirekte/ nesten direkte Norges rettsvesen er totalt korrupt og ingen, ingen argumenterer mot.

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
Svar til  seitasis
5 år siden

Det er vel svært liten tvil om det Seitasis,det dømmes jo daglig i Norske rettsaler uten fnugg av bevis.kun på indisier.det finnes ikke rettsikkerhet i Norge,Det kan lett diktes opp en historie om feks narkotika eller
pedofili som er det enkleste,historien aktor og politiet serverer i slike saker,og går rett hjem i rettsalene og ofrene ender i fengsel, om de ikke selv klarer å fremkalle bevis som beviser på at det er løgn. hvemsomhelst av oss hvermansen folk, kan i teorien,taes ut av eliten.Det burde straffes på linje med landsforæderi for politikere som lefler med slike hyperkriminelle mafia ordener.

seitasis
seitasis
Abonnent
7 år siden

Personlig har jeg fått mange gode lattere av Smurfen sine analyser, denne ganger er det vanskelig å le.
Men at ingen klarer å utfordrere, forteller jo litt og hvert om hvilken tilstand vi nordmenn er i.

knut Holt
Abonnent
7 år siden

Nå tror ikke jeg på en stor altomfattende lluminati-blokk, men at det finnes broderskap som nok fortjener denne betegnelsen, er nok sikkert. Det er nok også sikkert at du ikke kan bli multimiliardær i USA, eller Norge, uten et forhold til err eller flere slike broderskap. Med hensyn til presidentkandidatene i USA, er nok ingen rene. Ted Cruz for eksempel, er ganske åpenbart medlem av et broderskap som benytter fundamentalistisk kristendom som virkemiddel, og som til en viss grad stikker hodet over overflaten i form av noe som kalles Teselskapbevegelsen.

smurfen
Redaksjonen
7 år siden

Mario med sine kloke ord gir sannhetssøkerne en kjapp leksjon på 6 min om hvordan man ikke skal la seg lure eller forføre av Illuminati :)

Newt Gingrich som er Bohemain Grove medlem går ut på FOX ( FOX betyr 666 ) og sier at Trump ikke er medlem i noe hemmelig brorskap og halve sannhetssøker verden går 5 på.

Når faen ble en Illuminati topp en troverdig kilde ? Løgn er deres varemerke. målet helliggjør alltid middelet for den gjengen der.

Wakey Wakey :)

«TRUMP IS NOT ILLUMINATI» Newt Gingrich LIE EXPOSED !!! Controlled Opposition!

https://www.youtube.com/watch?v=wbNWjbe8z7w

Thor Arne Andersen
Abonnent
7 år siden

Etter informasjonen jeg sitter på så er ikke Donald Trump medlem av illuminati. At han er medlem av et konservativt broderskap innen frimurerne ser jeg på mer sannsynlig.

Ble advart mot Trump når jeg gikk på barneskolen og hadde samtaler med frimurerne/illuminati.

Regner med at trump blir den neste presidenten til å bli drept jeg, satser på det i hvert fall.

Illuminati har litt mer klasse en det dere tilegner dem. De har en filosofi som overgår de fleste synene her inne på nyhetsspeilet, og hvis dere tror jeg er en av dem har dere helt rett ;) les mer på bloggen min. Kanskje dere vil våkne opp for real, men det tviler jeg på de fleste på dette nettstedet ønsker. Trenger bare noen og noe å hate virker det som eller en virkelighet å falle i søvn til. Masse ute i verden man kan gå til krig mot, men slik illuminati startet å lokke frem ekstremister av alle slag er noe av det bedre som er startet. Å jukse med økonomien for en mer rettferdig fordeling til slutt er kanskje ikke så ondt som mange skal ha det til, eller er dere av sorten som mener Norge fortjener det de eier? Isåfall er dere ekstremister som så mange andre.

http://www.dont-play-with-the-devil.blogspot.no

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
Svar til  Thor Arne Andersen
5 år siden

Du forvarer altså massedrap og og røverier av hele land og befolkninger ? om jeg forstår deg rett?
Er det ikke ille nok at vår tidligere hovedstad Oslo har blitt til en asyleir for muslimske velstandstiggere.
lukket med bommer alle innfartsveier.Det er helt klart mørke krefter som tvinger Norske politikere til å destabilisere eget folk land kultur og økonomi.De vet alle hvor dette fører hen, og kjører fortsatt på med pip åpne grenser mot EU,og tar imot velferdstiggerne med åpne armer,og det Norske folks skattepenger.Behøver vel ikke engang nevne Sverige og politikernes landsvik der borte,som allerede viser store tegn på kaos og anarki.Noen få tusen landsvikere overstyrer 3-4 millioner Nordmenn.og hvor blir det av oljefomuen de snakker så mye om,selv etter fortjenesten av denne formuen er vi fortsatt ikke på USA`s 70 tals standard for infastruktur her i landet.hvem har stjålet alle penga ?

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
7 år siden

Hva menes egentlig med «Illuminati»? Skal det tolkes som en konkret, hemmelig organisasjon, eller mer diffust som et selvisk, oligarkisk nettverk? Er oligarkene en forent gruppe, eller er de som alle andre fragmentert i sine agendaer og holdninger? Er «Illuminati» i hovedsak det samme som «the US Establishment»?

Donald Trump er et flott eksempel på at også oligarkene er splittet opp i forskjellige agendaer og nettverk. Å spørre om han er «Illuminati eller ikke», vil bare tåkelegge diskusjonen fremfor å komme dypere og mer analytisk inn i hva som foregår i den skjulte oligarkiske sfære. Hva hvis Trumps agenda er å ødelegge og sprenge GOP innenfra, som han langt på vei har greid ene og alene? Hvem er han da på parti med?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
7 år siden

Det der må jo være den dummeste kommentarene som noensinne er postet på Speilet.

det lille konspi-miljøet i Norge. ?
Hva i all verden er et konspi miljø ? Er det personer som som sitter med trynet langt ned i hodet til Zeta fantasiene til Nancy Lieder og tror at Nibiru har gjemt seg bak sola siden 2003 der den hopper frem og vinker litt i ny og ne ? I tilfelle så har du rett, det er så lite at det kun dekker 1 person i Norge. ;)

Mener du ordet konspirasjonsteoretiker så dekker det alle som er skeptiske til spinnville påstander fra politikere og andre maktfolk, alle som er skeptiske til valgflesk og andre umulige påstander, noe som dekker 99% av befolkningen, 1% er hjernedøde idioter, er du blant dem ?

Konspirasjonsteoretiker er et annet ord for sannhetssøker, nytenker, personer som tenker utenfor boksen, personer med høyt utviklede hjerner som ikke lar seg lure, manipulere, forføre, svindle. etc

Noen er mer aktive enn andre, det mest aktive er politikere og andre maktfolk som får betalt for å spre konspirasjonsteorier totalt uten rot i virkeligheten om Russere, Syrere og andre som står mot NWO.

Her er en annen kjent konspi fyr som advarte mot chemtrail, NWO , 9/11 mm

Prince sang denne i 1998: «I’ve got to go back to America, I’ve got to get ready for the bomb, Osama bin Laden getting ready to bomb, America you better watch out, Osama bin Laden getting ready to bomb, 2001 hit me».

In 1998 Prince predicted that Osama bin Laden would attack USA in 2001

Prince had posted a picture on Instagram last week that captioned a cryptic message, “JUST WHEN YOU THOUGHT YOU WERE SAFE…”. You can see the original Instagram post here, but the caption has since been deleted! This may be a warning to all of us from Prince, himself.

Prince sa at nesten på listen som skal myrdes er Alex Jones ..

Prince Went Public About The Secret NWO

https://www.youtube.com/watch?v=VwcYqFjvNpQ&feature=youtu.be

Det er jo også helt fantastisk at du som har vært her på NS fra dag 1 enda ikke har klart å få med deg hva illmuminati er, noe selv min bestemor og sønn på 5 har fått med seg.

Som alle med minimum kunnskap vet så er Illuminati et hemmelig brorskap som består av topper fra andre mørke brorskap, hovedsaklig Frimurertopper, en slags elite klubb av toppene fra de andre, Prince avslørte også hva som foregår på de hemmelige møtene deres med sex og blodofringer til demonisk musikk der alle møtes med kapper og masker som i Stanley Kubrick’s film eyes wide shut.

http://www.rollingstone.com/movies/news/why-eyes-wide-shut-is-a-bizarro-holiday-classic-20151217?page=3

De var Albert Pikes ide å danne et hemmelig superbrorskap innenfor de andre med mål å ta over verden gjennom 3 verdenkriger. en oppskrift som har gått som en drøm til nå i år skal den siste toppen av pyramiden på plass.
De var forresten Adam Weishaupts etterfølger Giuseppe Mazzini som utpekte Albert Pike (1809-91) til å ivareta Illuminatis virksomhet i USA. ( Illuminati står for de opplyste )
Weishaupt var stifteren av Illuminati og var en jesuitt trenet professor. Hans lære er fra den Katolske kirke. Han bekreftet at Illuminati dyrker lysbringeren Lucifer som Gud noe som også kommer klart frem i Albert Pikes bok Moral og Dogme.
Albert Pike var en enorme kjempe, pur ond psykopat og et geni som behersket ikke mindre enn 16 oldtidsspråk. Pike hadde enorm makt i USA på den tiden.
I år 1871 skrev Albert Pike et brev Giuseppe Mazzini, der han skisserte planene for tre verdenskriger.

http://www.conspiracyarchive.com/2015/01/10/albert-pike-to-mazzini-august-15-1871-three-world-wars/

Dine Donald Trump fantasier er som hentet fra en 5 åring som sitter i sandkassen og leker med bøtte og spade, Trump er Frimurertopp, den minste tegn til illojalitet så ville han vært drept for lenge siden eller bare antydning til å være en trussel mot deres nye verdensorden så ville han vært dau som en sild og det vet du, det er ingen splittelse innad, Trumph sin jobb er å skape kaos samt den klassisk Good Boy og bad boy for å få den ekstreme psykopaten Killary til å fremstå moderat.

Men mye av dette her kan du fra før så jeg anser trolle kommentaren din for en ren opptaksprøve for å O.T.O i et eller annet sykt perverst Ordo Templi Orientis pentagram ritual til messende latinsk musikk fra en naken yppersteprest.

http://www.energyenhancement.org/Satanism-Black-Magic-Ordo-Templi-Orientis-OTO-Aleister-Crowley-Luciferianism-Wicca-SEX-TANTRA-ADDICT-DRUG-ADDICT-VICTIM-OF-VAMPIRE-SEX-DRUG-AND-FOOD-ADDICTION-blockages.htm

Prince Murdered in Illuminati Blood Sacrifice Ritual Conspiracy

https://www.youtube.com/watch?v=w4VrqWzhd5M

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
5 år siden

kort sagt Rolf er det mafia som infiltrerer,regjeringer og etteretningsorganer,på tvers av landegrensene.
og benytter grener innen politi rettsvesen og politikk for å utføre terror og presse hele land for penger.
Jo mer korrupt land jo større infiltrering.De fungerer som skyggeregjeringer i mange land.De står jo også bak reisende Rocky horror shows, world tour of terror.med skuespillere og drapsmenn om hverandre.

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

Jeg trodde muligens Trump var annerledes, men da jeg saa Netanyahu smile svaert saa fornoyd over at Trump ble president skjonner jeg at dette ikke vil endre noe som helst. De store bankene har vel ogsaa stilt opp for Trump ved en rekke anledninger, de har vel Trump i sin lomme. Han er dessverre bare nok en «puppet»

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  KTA
3 år siden

Du er neppe rette person til å svare på hva Trump er. Som en NRK seer vil man vite [nil] om USA

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

Takk Hans Gaarder for at du i denne artikkel viser tydlig hvem du jobber for! Elsker når «smarte» folk Outer seg på denne måten.

P.S du har ikke bilde av jorda eller? Har du bilde av kontinentet på størrelse med Amerika og Europa tilsammen utenfor antarktisk? Det ligger sør for little America!

P.S 2 Det forundrer meg ikke lenger hvorfor dere ikke nevner verdens mest diskuterte konspirasjon «teori «! Det burde alle forstått når Dei ser dine innlegg som rauser en menneske fiende!!

Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Hei.

Det er min ærlige mening at det er problematisk å håne en person med cerebral parese. Derfor syns jeg at det skal gis rom for at denne personen, Trump, kan være troende til å slå utrolig hardt fra seg, under press. Han går inn i en primitiv tilstand. Og han har et lavt selverkjennelsesnivå. Om han ikke bråmodner, kan den reaksjonen han genererer ved sin væremåte, til slutt true med å utradere hans eget selvbilde. I en slik situasjon vil ikke omverdenen for hans vedkommende lenger være noe å beskytte.
På den måten er Trump en mann som må vokse opp foran hele verden.
Man kan ikke sitte klokka tre på natta, og svare på tåpelige tweets. Da kunne til og med jeg bli president.

Evi
Evi
Abonnent
6 år siden

Artikkelforfatter burde også belyse brorskapsfenomenet under en annen vinkel. Dette er jo i et større perspektiv helt grunnleggende universelle utkillingsprosesser. Alle individer som gir etter for grupper, har mistet seg selv. Det er det som gjør dem onde og perverterte. Hvorfor skulle man ellers plage småbarn og dyr, iført masker? Trump har vært en ensom fighter, fordi han er som en bulldoser. Han gidder ikke å jenke seg inn i et brorskap. Trump viser troskap til gud. Det er det som gjør ham verdt å satse på, til tross for at han må finne hjelp for de mer undertrykte sidene, som har med personlig tilknytning å gjøre.
Han er per definisjon ikke noen illuminati! Den gjengen er bare karnevalstullinger for ham. Og det burde det være for resten av verden også. Det er slik rike folk ER, hvis ikke han beviser det motsatte.

« Forrige artikkel

Den kalde løgnen og norges farligste mann

Neste artikkel »

Dagbladet og VG i fritt fall

80
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x