Er Donald Trump Illuminati?

9.9K visninger
2 minutter lesetid
80

Den tidligere amerikanske topp-politikeren Newt Gingrich har sendt sjokkbølger langt utenfor USAs grenser ved offentlig å gjøre det klart at den republikanske presidentkandidaten Donald Trump ikke er en av dem, mao. at Donald Trump IKKE er medlem av det mektige og mystiske selskapet Illuminati. Kan det virkelig være tilfelle?

Nyhetsspeilet presenterer her en vurdering av om Donald Trump er en ekte Illuminati eller ikke. Ettersom det utilslørte symbolspråket; kjent som Å SKJULE BUDSKAP I ALL ÅPENHET er blant Illuminatis foretrukne former for kommunikasjon, vil Donald Trump bli presentert, analysert og vurdert i lys av sine symbolske eller ikke symbolske budskap.

Den forhenværende republikanske toppolitikeren Newt Gingrich, som bl.a. har innehatt toppvervet som speaker i Kongressen i USA, sa bl.a. dette om Donald Trump på TV-kanalen Fox News tidlig i mars 2016:

“He (Donald Trump) is an outsider. He’s not part of the club. He’s uncontrollable.
He hasn’t been through the initiation rites. He didn’t belong to the secret society.”

 

1. Kan Donald Trump bli president dersom han ikke har deltatt i innvielsesseremonier (initiation rites) som er regissert av Illuminati?

Her er unike lydklipp fra et hemmelig rituale i det mektige hemmelige selskapet The Order of Skull & Bones:

De tidligere presidentene George W. Bush og hans far George H. W. Bush har begge deltatt i initieringsseremonier i det hemmelige selskapet Skull & Bones
De forhenværende presidentene George W. Bush og hans far George H. W. Bush har begge deltatt i initieringsseremonier i det hemmelige selskapet Skull & Bones

 

2. Kan Donald Trump bli president dersom han ikke er medlem av et hemmelig selskap?

 

Under presidentvalgkampanjen i 2004 kom det frem at begge presidentkandidatene var medlemmer av det hemmelige Illuminati-selskapet Skull & Bones.

Som nyvalgt president gikk John F. Kennedy hardt ut mot hemmelige selskaper, hemmelige ritualer og hemmelige eder:

President Kennedy visste godt hva han snakket om – som medlem av det hemmelige selskapet Knights of Columbus:

President John F Kennedy var medlem av det hemmelige katolske selskapet Knights of Columbus
President John F Kennedy var medlem av det hemmelige katolske selskapet Knights of Columbus

3. Kan håndsignaler fra Donald Trump tolkes som at han er en Illuminati-innsider?

Storbritannias statsminister David Cameron er en helstøpt Illuminati-politiker, og utfører korrekt Illuminati-håndsymbolikk med hendene opp og helt flate håndflater
Storbritannias statsminister David Cameron er en helstøpt Illuminati-politiker, og utfører korrekt Illuminati-håndsymbolikk med hendene opp og helt flate håndflater
En illuminatisk pekefinger-markering skal vise en rett finger mens de øvrige fingrene er lukket
En illuminatisk pekefinger-markering skal vise en rett finger mens de øvrige fingrene er lukket

 

Av fem republikanske presidentkandidater er det bare én som fremviser illuminatisk håndsymbolikk i all åpenhet, og det er ikke Donald Trump. Hva er det med den forsofne Jeb Bush fra Illuminati dynastiet Bush helt til høyre? Ble han aldri tatt med på satanistritualer sammen med sin far? Eller tror han at han kan lirke til seg en håndfull flere stemmer ved å skjule det i all åpenhet?
Av fem republikanske presidentkandidater er det bare én som fremviser illuminatisk håndsymbolikk i all åpenhet, og det er ikke Donald Trump.
Hva er det med den forsofne Jeb Bush fra Illuminati-dynastiet Bush helt til høyre? Ble han aldri tatt med på satanistritualer sammen med sin far? Eller tror han at han kan lirke til seg en håndfull flere stemmer ved å holde det skjult i all åpenhet?

 

En tilfeldig håndposisjon i et adspredt øyeblikk i sitt privatfly er ikke noe mer. Illuminati-politikeren Angela Merkel demonstrerer Illuminati-tegnet; med overlegg i det offentlige rom med avfotografering gang på gang på gang...
En tilfeldig håndposisjon i et adspredt øyeblikk i sitt privatfly er ikke noe mer. Illuminati-politikeren Angela Merkel demonstrerer Illuminati-tegnet; med overlegg i det offentlige rom med avfotografering gang på gang på gang…

 

Opps - hva er dette?! Donald Trump flasher the horns med samme selvfølgelighet som en satanistisk president som forlengst har inntatt Det Hvite Hus (Illuminati-kamuflasje for Det Sorte Huset). Hvordan bør DETTE tolkes...?!
Opps – hva er dette?! Donald Trump flasher the horns med samme selvfølgelighet som en satanistisk president som forlengst har inntatt Det Hvite Hus (Illuminati-kamuflasje for Det Sorte Huset). Hvordan bør DETTE tolkes…?!

 

Opps - hvem har børstet støvet av dette bildet av en yngre Donald Trump og hentet det frem fra glemselen? Kroppsspråket og posituren viser Illuminati-symbolikk fremvist i selvsikker Illuminati-stil...
Opps – hvem har børstet støvet av dette bildet av en yngre Donald Trump og hentet det frem fra glemselen? Kroppsspråket og posituren viser Illuminati-symbolikk fremvist i selvsikker frimurer-stil…

 

De foregående to bildene reiser spørsmålet om Donald Trump likevel kan være Illuminatis trumf i ermet. Det bør gjennomføres en full Illuminati-granskning av Donald Trump og hans milliardimperium for å bringe på det rene om “noen” kan ha hjulpet ham til rikdom og suksess, slik det vanlige er i Illuminati- og frimurerlandet USAs forretningsverden…

Illuminati har tilgang til visse - informasjoner - som ikke er tilgjengelige for folk flest. Mange ganger plantes det i tegneserier og filmer i samsvar med Illuminati-praksisen om å skjule det i all åpenhet. Er Simpsons-tegneserien fra år 2000 som presenterer president Trump et eksempel på dette?
Illuminati har tilgang til visse – informasjoner – som ikke er tilgjengelige for folk flest. Mange ganger plantes det i tegneserier og filmer i samsvar med Illuminati-praksisen om å skjule dette i all åpenhet. Er Simpsons-tegneserien fra år 2000 som presenterer president Trump et eksempel på dette?

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

80 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ken
ken
Anonym
3 år siden

10/2 (EVENT 201/33 DAGER FØR VALGET) TRUMP diagnostisert med CV: https://www.statnews.com/2020/10/02/trump-coronavirus-positive-melania/

Er Donald Trump Illuminati…?

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

Hans Gaarder fikk alt sammen rett med en gang. Det kan man ikke si om andre media som steigan.no.

Kilden her er: “The coronavirus pandemic has bedeviled Trump’s re-election efforts, with polls routinely showing the voting public disapproves of his handling of the crisis.”

Eller ko-ko på norsk. Veldig mye på norsk er ko-ko,.

ken
ken
Anonym
3 år siden

Trump Illuminati? Han fremmer 5G (“next wave” like in microwave?) og vaksiner. Her er en god og muligens bekreftende video som svar på innledende spørsmål (666 Fifth Avenue, 66th Floor Penthouse Exposes His Idol ‘Sun God’ Apollo, Son of Zeus)

TRUMP PARODI: https://www.youtube.com/watch?v=6eqXyO2N9i8

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  ken
3 år siden

DAHBOO777 er en som formidler sensasjoner. Null dybde.

Mole
Mole
Abonnent
5 år siden

Almost 350 news outlets to publish editorials denouncing Trump’s ‘dirty war’ on press
Trump has stepped up his attacks on the media in recent weeks. At a rally in Pennsylvania, he pointed out the journalists covering the event and derided them as “fake, fake, disgusting news”. The White House barred a CNN reporter from covering a public event after she asked Trump a question.

The outgoing UN human rights commissioner, Zeid Ra’ad al-Hussein, told the Guardian this week that Trump’s comments are “very close to incitement to violence”.
https://www.theguardian.com/us-news/2018/aug/15/trump-press-editorials-defence-fake-news-media-attacks-us

John Dean: Trump’s “Enemy Of The People” Tweet Echoes Nixon’s Hatred of the Free Press
“It’s pretty outrageous talk for a president, but this is a pretty outrageous president,” Dean told Deadline. “He kind of makes Nixon look like a choir boy.”
https://deadline.com/2017/02/john-dean-donald-trump-press-enemy-tweet-nixon-1201915941/

Hvor lenge satt Nixon?
(retorisk spørsmål)

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

Det du gjør mot ett menneske, gjør du mot alle, men egentlig gjør du det bare mot deg selv. Alt kommer tilbake. Den dagen folk innser det, da kan vi begynne å få det bra sammen.

Ken
Ken
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

“Chemtrails all weekend! Government shutdown 2018? Is it all a hoax for martial law?”

La oss krysse fingre og be til høyere makter for at det er sant at “Trump nå er i full gang med å «ta ned» DEEP STATE”, og at følgende ikke er tilfellet: https://www.youtube.com/watch?v=vQjCvN4PzAM

Inntil videre: “Insider Reveals Their Plans with Chemtrails & How To Survive” https://www.youtube.com/watch?v=7-P36P6M2rs

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

Trump “tømmer sumpen” innen flere områder:

Han blir nok snart forsøkt utsatt for noe fysisk, men de som profeterte for 8-10 år siden, at han skulle bli President, mente at han ville bli sittende i to perioder.

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

Har plutselig ikke Donald Trump sagt det han har sagt, og gjort det han har gjort? Hvor vil du med alt dette, Hans Gaarder? Vil du ha en verden full av Donald Trumper, og andre diktatorer? Eller er meningen å vaske frem tilhengere og motstandere av maktmennesker, og kapitalister? Det virker så fullstendig meningsløst å forsvare ham, når han fremstår som en gigantisk politisk kalkun. Nå er det menneskene som har makten, nå er det bare å si nei takk til å opprettholde kapitalkreftene. Stopp å kjøpe dritt, stopp å fore sosiale media, stopp å ta opp kreditt, stopp å tro at noen syns du er et dårligere menneske fordi du ikke er perfekt nok. Stikk hull på boblen. Vi er alle ett, og vi vet det. Vi vet at den dagen vi dør, og harddisken vår åpnes opp, så er det hva vi tenkte om andre, som gjorde oss til de vi var. En for alle, alle for en. Alt annet var en gigantisk vrangforestilling, skapt av forvirrede ledere, som var redde. De var så redde fordi alt de hadde gjort hele livet var å ofre andre, fordi de trodde at det var den eneste måten de kunne få kjærlighet på. Og fordi når de først hadde begynt å få kjærlighet og anerkjennelse for sin makts skyld, sluttet de å tro på noe annet, og dermed var vrangforestillingen blitt en sannhet for dem. Men sannheten er, at er du vakker nok innvendig, trenger du ingen ting mer, for å få respekt og anerkjennelse. Da trenger du bare å kunne sette grenser for deg selv, og andre. Og dersom ikke kapitalen eier menneskeheten, så klarer vi det fint.

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Jeg tror at den viktigste karakteristikken man burde etterspørre ved Donald Trump, er om han i det hele tatt er menneskelig. Dersom han viste at det ville bli uro i Sverige, bare at han avslørte det litt for tidlig, for så i neste åndedrag å kalle de som publiserer virkeligheten for løgnere, da prøver han jo ikke å fremstå som troverdig, engang. Han får jo alt, og alle til å fremstå som mer troverdig enn ham selv, gang på gang. Og allikevel gjør han ikke mye annet enn å braute seg fram, og skjelle og smelle, og ydmyke andre mennesker Da tror jeg man må være blind, for å ikke se at han faktisk er en agitator. En agitator er ikke et medmenneske, men en menneskefiende. En fiende av seg selv, en forvrengning av et lavt selvbilde. En åpen kanal for negative impulser.
Et redskap for parasitter, og mørke krefter. Er vel Illuminate nok, det. Det er iallefall et godt eksempel på en person som ikke reflekterer det gode lyset, som har blitt satt på ham, men som glimrer av eget lys fra sin lommebok Å tro noe mer på ham, nå, er iallefall å kaste blår i øynene på seg selv.

Tyttebær
Tyttebær
Abonnent
7 år siden

Personlig var jeg så glad over at Trump vant valget at jeg var rørt til tårer flere ganger. “Bare” det at han er opptatt av vaksinespørsmålet og faktisk setter en som har skjønt det, nemlig Robert F. Kennedy, Jr., til å lede komiteen for vaksinesikkerhet, samt at Trump angriper main stream media (mmm) er nok for meg. Snakk om å treffe spikern på hodet når det gjelder hva som undertrykker menneskeheten. Av denne grunn kan han gjerne oppføre seg som en tulling for min del, når han er så spot on i vesentlige saker. Innreiseforbudet synes jeg for eksempel er idioti, men det tok jo en dommer seg av …
Det at det amerikanske folket klarte å lese igjennom løgnene til mmm var stort. Trump brukte jo bl.a. Twitter for å omgå mmm.

Knut
Knut
Anonym
Svar til  Hans Gaarder
6 år siden

James Gililand har absolutt INGEN innsideinformasjon, slutt å tull Hans! Hvor har du dette fra?
JG:
James Gilliland, a Southern California native,[1] is an author, teacher, ufologist, spiritual counselor, energetic healer, and the founder of the Enlightened Contact with Extraterrestrial Intelligence (ECETI) organization.[2] He studied 6 years of Yoga, and has received The Teaching of the Inner Christ certificate and the Rigdzin Norbu (“Jewel of Pure Awareness”) certificate

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Knut
4 år siden

HG “Den innside-informerte James Gilliland:”
Hvem som helst kunne skaffe seg inside-informasjon før Youtube ble sensurert. Her fikk vi en generasjon som opplevde frie media 2006 – 2017/18.
Neste generasjon blir for dum til å leve?
Til og med Trump kunne skaffe seg insider-informasjon fra Alex Jones and Youtube. Idag er det blitt slik at et søk på “Sandy Hook” blir 100 treff på topp med den offisielle versjonen. Den andre versjonen er vasket bort.

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Joralf Gjærstad har satt hele sin troverdighet på spill, og påstår at han med sikkerhet har sett et bilde, i sitt indre, hvor Donald Trump blir skutt. Det vil si at han opplever å fått en innsikt, som er så sterk, at han sammenligner den med den han hadde med Kennedy, og derfor tror at denne opplysningen har en verdi. Men, hvilken? Er det for at vi skal være forberedt, eller er det for å si at alt er forutbestemt? Vil det isåfall være en endelig bekreftelse på, at den som ydmykt tjener gud, altså Joralf Gjærstad, vil kunne besitte all nødvendig visdom i denne verden? Isåfall vil det være Gud som kaller oss alle til å våkne.

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
Svar til  Evi
6 år siden

Hvem av gudene Evy,det har jo blitt så mange nå om dagen.Både på jorden blant politikerne som vedtar sannheter for oss som feks klimasvindelen,eller de som er oppe i himmelen eller i ukjente galakser.Det beste er nok å gå tilbake i tid og finne ut hva slags teknologi og folk som levde på jorden da de bygde pyramider for 11-12 000 år siden.der finnes det løsninger og ukjent teknologi som kan gi oss svar på mye og antagelig fri energi og kurering av de fleste sykdommer, uten medisiner med fatale bivirkninger.les deg litt opp på pyramidene i Bosnia på you tube som er verdens største og antagelig eldste pyramider.

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  Lars Sletten
6 år siden

Hei, Lars.
Med gud mener jeg den hellige matematikk, som holder hele kvantesuppa sammen, for å bruke et litt forslitt og kanskje ikke hundre prosent riktig uttrykk. Men, hva det må se ut for i hver enkelts øyne, er den illusjonen jeg kaller livet. Uten den, ville ikke jeg kunne sitte her og skrive til denne siden, ei heller heller ha en oppfatning om at du eksisterte.

CamillaM
CamillaM
Abonnent
Svar til  Evi
6 år siden

For en fin måte å beskrive det på! Du kan omvende enhver godhjertet ateist tror jeg

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  CamillaM
6 år siden

Tusen takk for det, Camilla Marie !

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Stemmer det Hans.. Han blir backet av Israel! Hva holder du på med? Skal du ødelegge karrieren din som den Norske Alex Jones? Du vet han israelske zionisten ? Dette blir latterlig. Hvordan skal Donald Trump jobbe for den vanlige man i Amerika når han sier han skal jobbe 1000% for Israel og 1000% for Cia? Kan du forklare dette?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Radiv
7 år siden

Om Trump er veldig Israel pro eller later som er ikke godt å si, men det har utvilsomt holdt han i live, foreløbig så holder Trump valgløftene sine, det går så fort i svingene at bare i løpet av første timen så fikk han på plass flere valgløfter en forgjengeren klarte på 8 år.

Alt går så det griner, Pressen og etterretningen har mistet siste rest av troverdighet, politikerne derimot har jo aldri hatt noe integritet så de kunne jo ikke miste noe de aldri har hatt ..

Trump har avslørt klima svindelen og lagt den død, de totalitære handelsavtalene TTIP, TPP og TISA ligger nede for telling, Obama og Killarys våte drømmer om å sette verden flammer med WW3 er lagd døde nå som han opphever sanksjonene mot Russland, Vaksineindustrien ligger nede for telling etter Trumps avsløringer mot dem …
Al Qaeda, Al Sham, Al Nusra, Boko Haram, Al Shabab og ISIS sa før valget at de ville kutte hodene av alle som ville stemme på Trump, vel vitende om at de kan se langt etter mer pengestøtte, våpenstøtte, trening og logistikk med Trump med roret, så det blir nok tøft å være terrorist fremover.

For meg så ser det ut som om globallistenes våte drømmer om verdenherredømme er knust for alltid og det på bare få dager med Trump ..

Men klok av skade så slipper jeg ikke jubelen løs helt enda, først vil jeg se troppene som US og NATO har sendt mot Russland bli trekt tilbake sant at massemorderne KIllary, Obama etc havner i den elektriske stol for grove forbrytelser mot menneskeheten ..

Ser at ca 50% av Truther bevegelsen mener Trump er fake og andre halvparten mener han er ekte … Personlig så venter jeg til han gjør noe galt før jeg dømmer han ..

At du kaller Hans for den Norske Alex Jones må vel Hans ta som et stort kompliment, uten A Jones så hadde Killary vært president nå og verden hadde stått i flammer.

Hadde Jones gjort som du ønsker så vill han så klart ikke vært i live nå, han ville aldri fått noen tilhengere heller.

Tror Trump tenker at min fiendes fiende er min venn i kampen mot invasjonen fra Islam. Vi får ta tiden til hjelp, blir Trump skutt så er han ekte, lever han i 4 år uten drapsforsøk så er han fake .. :)

En ting er sikkert og det er at Psykopatenes super psykopat khazer svinet George Soros HATER Trump og det lover jo godt for vår del :D

http://www.aftenposten.no/okonomi/George-Soros-om-Trump—En-bedrager_-skoyer-og-bondefanger-Han-kommer-til-a-mislykkes-613465b.html

Trump er også en flat jord beliver :)

http://cnn.com.de/news/donald-trump-says-earth-flat/

Som evig optimist så tror jeg verden nå går mot bedre tider. :D

DC Source Claims: Trump Ready to Sign Executive Order Lifting Sanctions on Russia

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  smurfen
7 år siden

Takk for ett fint svar Smurfen. Får håpe du har rett:) Neida Hans er nok en ærlig sannhet søker. Så eg får unnskylde den til han. Men eg synes egentlig at det er løye at Norges største alternative nettside ikke skriver om Jorda når det er en av verdens mest diskuterte evne om dagen. Er bare så dritt lei krig og urettferdigheter i verden. Lyging fra såkalte sannhet søkere ( Dei kontrolerte) Ikke hans;)

P.S Vi har funnet ett kontinent like stort som Europa og Nord Amerika tilsammen! Hvor? Utenfor little America. Admiral Byrd!

KTA
KTA
Abonnent
Svar til  smurfen
7 år siden

Jeg har egentlig aldri vaert saerlig religios. Men etter at jeg fant ut hvor mye satanisme er utbredt blant eliten, musikkindustrien og hollywood, er ikke dette da et bevis paa at bibelen og Jesus er ekte vare. Jesus advarte jo nettopp mot dette ? Jeg ser jo ogsaa hvordan Jens Stolteberg og andre paa venstresiden har haanet kirken og kristendommen, Homofile kan gifte seg i kirka og man har ogsaa fjernet kristendommen som statsreligion i Norge. Idag er det nesten flaut aa snakke om Jesus fordi kristne blir latterliggjort. Islams innvasjon er ogsaa et middel fra satanistene for aa utvanne og fjerne kristendommen mer og mer. Jeg har sokt etter sannheten i mange aar og det som staar i bibelen er faktisk det som treffer min sjel mest

Ken
Ken
Anonym
Svar til  KTA
7 år siden

Ja, det var en “karamell å suge på”…!

Ken
Ken
Anonym
Svar til  KTA
7 år siden

“Jeg har sokt etter sannheten i mange aar og det som staar i bibelen er faktisk det som treffer min sjel mest”… Samme her, alias mine forfedre laaangt tilbake…

Men blir satt litt ut når man leser “dette”…

Husker du i våre yngre dager da vi var forelsket og skrev “tall innbundet i et hjerte” på våre hender i anledning våre potensielle kjærester med navn kalkulert til tall være seg eksempelvis A=1. B=2 etc. slik at BEA tilsvarer tallet 8?

(Beklager barnslig intro, men viktig for alle innspill!:-) )

Sean Mccullough kalkulerte følgende 19.07.1994 (http://theyfly.com/gaia/666.htm)

A = 1 * 9 = 9
B = 2 * 9 = 18
C = 3 * 9 = 27
etc, etc…

J = 90
E = 45
S = 171
U = 189
S = 171
Totalt 666

M = 117
E = 45
S = 171
S = 171
I = 81
A = 9
H = 72
Totalt 666

(Tallet 9 skal muligens ha noe med 9 falne engler i bibelen å gjøre…)

P.S. Tror ikke lenger på at eliten/etablissementet ville tillatt å la oss forholde oss til den mektige “bibelen” uten en baktanke… Nok en “karamell å suge på”!!!

LIGHT AND LOVE – LYS OG KJÆRLIGHET

Lars Sletten
Lars Sletten
Abonnent
Svar til  KTA
6 år siden

Det er nok på grunn av Krf`s homoforherligelse,og blasefemi ved å forsøke å omgå bibelens budskap.De virkelige kristne føler at de har fått antikrist som representant.Krf var jo også med å vedta massedrap i Libya og med påfølgende røverier.så de kristnes represetanter i politikken bryter også med de ti bud, og er med på massedrap og tyverier.

CamillaM
CamillaM
Abonnent
Svar til  Lars Sletten
6 år siden

KrF er de største forræderne av dem alle!

Knut
Knut
Anonym
Svar til  smurfen
6 år siden
smurfen
Redaksjonen
Svar til  Knut
6 år siden

Snopes ? Seriøst ? Det er den mest useriøse kilden som er mulig å oppdrive på nett, Snopes er CIA og jobben deres er å lyve. Selv Gaustad klubben Skepsis er mer seriøs og det sier Myyyyeee. ;)

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
4 år siden

PG&E (Pacific Gas and Electric Company provides natural gas and electric service to approximately 16 million people) som blir ansvarliggjort for skogbranner (2019), meldte at de nedlegger seg selv for å slippe erstaningskrav … deretter kom ny lov som sier at de kan legge erstatninger på til regninga til kundene – sende regninga tilbake til ofrene

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Hei, Hans!
Hvordan gikk foredraget? Var det mange fremmøtte? Skulle gjærne vært der, men typisk meg at jeg ikke orker å bli mistenkeliggjort av de som kontrollerer alt de kan komme over. Kan tenke meg at det er noen tørre langørede representanter for kjekspolitiet, som har sneket seg innimellom.
Når det gjelder teorien din, så er det veldig påtakelig at ingen av presidentene stiller, men det finnes hierarkier over illuminati, sies det. Sånn sett kan jo illuminati/Vatikanet ha blitt satt på siden. Den fryktbaserte makten er jo egentlig
ikke sterkere enn en hva de kan skremme med.

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  Hans Gaarder
7 år siden

Hei, Hans.

I mine øyne er alle politifolk tørre som kjeks i hjernen. Det er fordi de lever på en oppfatning av menneskeheten som er like usunn som mariekjeks uten vann. Men overvåkningspolitiet er det jeg mener med kjekspolitiet. Å bruke timesvis på å sitte og studere andres handlinger, gjør at man tørker inn som menneske Og sammenlignet med de politifolkene som gjør en jobb, så sitter de bare og knasker kjeks.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Evi
4 år siden

– I mine øyne er alle politifolk tørre som kjeks i hjernen.
Legg till alle i Norge som tror at Norge driver krig “mot al Qaida”. Bunnlinjen blir 98%-103% av befolkningen

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Ps. Sinnasmurf: når man sier at målet vil hellige midlene, så betyr det at universet vil understøtte gode målsetninger. Jeg er sikker på at det er slik det er ment innenfor kristendommen.
Man kan ikke være så platt at man tror at samme hva man foretar seg, så er det greit å ta i verk alle midler. Eller?

Jeg mener, er det ikke derfor de gikk på trynet, Clinton og co?

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Evi
7 år siden

Universet? Løper fantasien løpsk? ;) Tror du på gulost måne og julenissen også? Haha ufattelig!!!

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  Radiv
7 år siden

Hei, Radiv!
Når jeg var liten, syntes jeg at det var flaut at man sa at det fantes en julenisse, og at månen var en gul ost. Fordi det undergraver respekten for de som forvalter kunnskapen. Det er markedskreftene som har klart å skjemme ut enhver høyere tanke som måtte oppstå i hodene våre, og kalle det for dumt og fjernt. Slik at vi kun har materialistiske idealer, og ikke tør å slippe tak i den illusjonen som vårt liv har blitt. Som opprettholdes av noens bekreftelse, og ikke av vårt eget indre kompass.
All denne regelrette MØKKA kommer fra uncle Sam, og er ikke noe å ta som annet enn krampetrekninger fra en kultur på babystadiet. Personer som Alex Jones, er maniske. Det er grusomt å se når folk er besatte, enten de har spillegalskap, eller andre paradigmer som har overtatt kontrollen. Bare jeg hører den stemmen, eller ser den brutale fremtoningen, blir jeg uharmonisk. Ikke sunt med mennesker som blåser seg opp som kalkuner. Før eller siden sprekker de rett i fleisen på omgivelsene.Trump truer jo med det allerede.

Radiv
Radiv
Abonnent
Svar til  Evi
7 år siden

Hei Evi. Beklager min kommentar til deg her forleden. Og takk for en god kommentar!

Evi
Evi
Abonnent
Svar til  Radiv
7 år siden

Hei, Radiv!
Takk for det! Du har allikeve rett i at jeg godt kan utdype hva jeg mener med universet, og akkurat din kommentar fikk meg til å tenke masse gjennom akkurat hva jeg mener med det.
Jeg vil si at universet for meg, er en hellig organisert kollektiv bevissthet, som vi navigerer oss mot. Når jeg tror at universet til syvende og sist bestemmer alt, så er det
fordi vi selv etter min mening er holografiske avspeilinger av denne større virkeligheten, som er oss på et ideellt plan.
Derfor tror jeg at menneskeheten for å stadig nå høyere
nivåer, må rense vekk det som er mørkt. Og akkurat derfor er det så mye av det, fordi vi må bruke nøkkelen, guds ord. Vi må erindre at vi kan beskytte oss med lyset. Når noe er
farlig, kan vi si; frels meg fra det onde. Det er sterker enn noe våpen, å starte dagen med å si akkurat det. For vi er Gud, som Gud er oss. Og hvis vi angrer på noe, skal vi heller si; tilgi meg, slik som du på en måte gjorde, og
dermed snudde det hele til en positiv erfaring, for alle.
Men, når det er sagt, ordet er fritt, og det er jo bare oppfriskende med noen verbale krumspring innimellom, da.
Jeg syns alle kommentarer er interessante på en eller annen måte uannsett. Så lenge man bryr seg.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  Evi
4 år siden

– er det ikke derfor de gikk på trynet, Clinton og co?
Patriotene sprengte datamaskinene som skulle manipulere valget

Evi
Evi
Abonnent
7 år siden

Det er bra at du nevner Bernie Sanders. Det er akkurat det jukset som fikk folk til å ikke ville stemme på Clinton.
Mennesker kan vokse med en oppgave, og utvikle seg hele livet.
Personlig tror jeg at Trump kommer til å vie seg selv til oppgaven. Jeg tror også at han vil bli mer smidig. Han skal jo ikke legge egget, men simpelthen jobbe og produsere resultater. Er det en ting han har gjort, så er det å gå på rumpa. Men han spretter opp igjen, og har et vanvittig guts. Jeg tror alt for mye ideologi og høye tanker blir en belastende egenskap i en slik jobb. Folk må få tenke selv. En leder skal være en engasjert motivator. Han eller hun må ikke nødvendigvis være perfekt. Selv om han tydeligvis har en litt banal innstilling til saker og ting, så er han jo all in.
Han har ingen plan om å feige ut. Jeg tror folk vil gi ham mye tillit, og jeg tror han vil bli en politiker som folk vil slutte å henge seg opp i, og omvendt. Jeg hater de kneblede politikerene her i landet. Bare hør på dagsnytt atten, det er jo ikke mulig å få et realt svar ut av noen av dem! Dette kan jo bli en forfriskende åpen styringsform, som faktisk inkluderer fler, og gjør folk mindre redd for maktpersoner. Jeg digger Boris Johnsen, han er litt samme typen, han gjør iallefall livet mitt litt morsommere.
Jeg hadde strøket med, nesten iallefall, hvis Clinton ble president. Dame eller ei. Det er da viktigere at de får inn noen som kan sette sammen team, og plukke dyktige folk, enn at hun skal lage et nummer ut av at hun er dame. Jeg syns ikke hun er noe å være stolt av, fordi hun har jo ingen dybde. Tenk på Thatcher, hun var også en jernkvinne, men jeg ville ikke hatt henne som venninde. Å trekke kjønnskortet holder ikke lenger i den vestlige verden. Jeg vet ikke om det er sant at hun var så involvert i Waco, men tenk hvis hun var det, og så står og snakker om little girls. Det er morbid, det.
Når man ser hvordan de barna levde sine siste timer.
Trump har ikke noen slike ting på samvittigheten, han har kanskje griset folk i næringslivet, men han viser tydelig at han har behandlet sine omgivelser bra. Selv om han er svært dominerende. Som Obama sa, hvis han lykkes, så lykkes Amerika. Og det trenger vi alle.

« Forrige artikkel

Den kalde løgnen og norges farligste mann

Neste artikkel »

Dagbladet og VG i fritt fall

80
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x