Har vi et kuppforsvar i Norge?

5.5K visninger
2 minutter lesetid
63

Terror. Massiv vold. Bombing. Massakre. Ord vi før brukte om verden der ute, som verden nå bruker om oss. Ikke til å begripe.” sier presidenten i Norges Forsvarsforening, Lars Sølvberg i bladet Norges forsvar nr 7, 2011.

Videre sier Sølvberg:

”Men vi må kunne forvente at når regjeringskvartalet bombes, og det er uklart hvem som står bak, da aktiviseres straks alle tilgjengelige maktmidler uansett samfunnssektor, og så deaktiviseres de som ikke trengs når situasjonen blir klarert. Det skjedde ikke den 22. juli.

Så får vi lære av dette. Når åpenbare, store sikkerhetsutfordringer ikke passer til systemene våre; ja da er tiden moden for å endre systemene – snarere enn å få truslene til å passe med ordningene”.

 

I samme medlemsbladet innformerer major Knut Skrede, leder av HV02 i Oslo, om mobiliseringen til Heimevernet, vårt kuppforsvar, den 22. juli 2011;

Sitat fra artikkel om 22. juli:

” KL 15.27 Regjeringskvartalet blir sprengt. Maj. Skrede får beskjed på mobil fra en av troppsjefene.
KL 16.30 Innsatsstyrken i Oslo HV 02 melder at de kan stille med 120 mann.
KL 22.30 HV får offisiell anmodning å stille vakt foran stortinget neste dag 23. juli kl 06.00”

Videre sitat den samme klartalte Maj. Skrede : ”Når det gjelder ammunisjon er dette ifølge det nye reglementet noe som FLO (Forsvarets Logistikk Organisasjon) har ansvaret for og det fungerer noe byråkratisk. Beredskapsammunisjon eksisterer ikke lenger. Men vi hadde heldigvis noe overskytende ammunisjon liggende etter en øvelse. Hadde vi fulgt reglementet til punkt og prikke hadde vi vært uten ammunisjon sier Skrede”.

Når HV i Oslo omsider får lov til å stille opp etter mye byråkratisk sludder stiller de fleste uten skuddsikre vester og med kun 30 skytebaneskudd, ikke panserbrytende skudd.  Nok til en knapp times strid. HV var også under oppsyn og ledelse av politiet.

Dagens HV-instruks forbyr HV-styrkene å ha tennstempel hjemme til sitt våpen. Det er også ulovlig å oppbevare beredskapsammunisjon hjemme, da man er redd HV-soldatene skal misbruke våpenet til ulovlige handlinger som for eksempel skyte kone og barn!

Dette var begrunnelsen fra myndighetene!

Som alle kan se er vi like lite klar for ett voldelig angrep som vi var 9. april 1940 da 21 tyske fallskjermsoldater tok kontroll over Oslo, morgenen 9. april.

AP-regjeringen og Høyre har ingenting lært. Også i 1940 var mange mobiliseringsvåpen uten tennstempel og ammunisjon manglet. AP-regjeringen mobiliserte da pr brev, mens det tyske angrep pågikk. Statsminister Stoltenberg reagerte 22. juli 2011 på samme måte som den utskjelte statsminister Nygaarsvold 9. april 1940.

HVs motto var da det ble etablert etter krigen ”Aldri mer 9. april”. Senere etter den kalde krigen ble HV’s motto ”Overalt alltid”. Nå har HV ikke noe markedsført motto lenger, men det ser ut til å være ”avvæpnet og ufarlig”.

HV må være en folkemilits og et nasjonalt folkeforsvar av allment vernepliktige, slik det var ment å være. Men det ser ut til at regjeringen og de fleste politikere er redd for denne folkemilitsen, siden den ikke kan kontrolleres i et angrep eller ved forsøk på statskupp. Det er i så fall regjeringen og politikernes problem, ikke folkets.

Heldigvis har vi fremdeles Det Frivillige Skyttervesen med alle skytterlag og tusenvis av erfarne jegere over hele landet som i praksis vil være vår kuppforsvar selv om AP-regjeringen og Høyre ikke ønsker at disse skal inngå i totalforvaret av Norge lenger.

Stortinget må snarest endre beredskapslovgivningen i Norge til slik den var frem til 1995 slik at HV er klar til strid på 2 timer uten å vente på ordre fra noen byråkrater, slik ” Plakaten på veggen” instruerte alle forsvarsbefal. Nå har vi feilet 2 ganger på statskupp. Det er nok. Tredje gang kan den norske nasjonalstatens frihet være tapt for alltid. Makten springer ut av geværløpene sa Mao Zedong.

Makten har polikerne på lån av folket, og HV gir folket anledning til å ta makten igjen ved forsøk på statskupp fra interne eller fremmede makter.

Zebulon Sirevåg

FN-veteran. Medlem Norges Forsvarsforening. Sønn av krigsveteran1940 / Milorg mann.

5 1 stemme
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

63 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
Falcon
Falcon
Abonnent
11 år siden

Apropos google { sandy hook site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=sandy+hook+site%3Aabeldanger.net }: Does the Second Amendment give individuals the right to bear arms? http://usatoday30.usatoday.com/news/quickquestion/2007/november/popup5895.htm Please vote, quote: Attorney General Holder, the un-convicted gun-runner felon says: “YOU HAVE NO RIGHT TO POSSESS GUNS.” TAKES 10 SECONDS … VOTE … AND PASS IT ON. Guess they weren’t happy with the poll results the first time, so USA Today is running another one . . .

“En tommel ned og ikke’no, les akademisk ikke noe, mer så langt ..” http://www.nyhetsspeilet.no/2011/06/11-september-hvordan-hvorfor-og-hvem/comment-page-7/#comment-93901

Giabo
Giabo
Abonnent
Svar til  Giabo
12 år siden

Desverre er det mer trolig at det går mot en innstraming av våpeninnehav, nettopp fordi statsmakten ønsker å opprettholde kontrollen over befolkningen. Jo mer våpen som er tilgjenglig blandt folket, jo større er folkets makt. Les også vår artikkel som er linket ovenfor.

Topo Skrivig
Topo Skrivig
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Konspirasjon i Norge: Politi, domstoler og drap

Hvilken lærdom gir for eksempel drapene på Orderud i 1999?

Den samme som ellers. Hele veien.

Når du kjenner den dype staten i Norge, er ikke minst den grundige planleggingen som slår deg. Dernest samspillet som blir oppnådd ved å trekke i ulike tråder, og da er ikke ledelsen av norsk politi unntatt. Langt mindre domstolene. Dobbeltstater fungerer slik.

Anne Orderud Paust ringte fra Oslo i begynnelsen av uken til foreldrene i mai 1999 og sa at hun kom på besøk til helgen. Moren var 84 år og faren var 80.

Hun hadde nettopp mistet mannen, diplomaten Per Paust i Utenriksdepartementet. Han fikk diagnose kreft en dag, død den andre. Begge hadde vært mobbet og utsatt for sabotasje og andre uoppklarte og merkelige forhold i lengre tid og hadde i sin naivitet søkt om politibeskyttelse. Noe de tilsynelatende fikk.

Telefonen til foreldrene fra Anne Orderud Paust ble etterfulgt av en hendelse som aldri er etterforsket. Nemlig at politidirektør Ingelin Killengreen fattet beslutning om at vaktholdet fra politiet over Anne Orderud Paust straks skulle bli opphevet. Det neste som skjedde som følge at veien var lagt fri fra toppen av politiets ledelse, var at en dødsskvadron gikk til aksjon og skjøt Anne Orderud Paust mens hun besøkte foreldrene 22. mai. Avtalen med foreldrene var oppfattet.

Foreldrene fikk først en kule i hodet mens de sov, og på samme måte som under massedrapet på ungdommer i sommer, ble det fikst skapt en falsk problemstilling for å avlede publikum fra det virkelige motivet og fremgangsmåte. Å skyte foreldrene hadde kun til hensikt å skape en illusjon om en strid om gården som motiv for attentatet. Smart, men i tråd med gjengs fremgangsmåte.

Siden bygget både politi, påtalemakt og domstoler på dette falske grunnlaget og en rekke mennesker fikk på like falskt grunnlag lange fengselstraffer for å ha medvirket til drapene. Den som drepte ble ikke tatt. Heller ikke resten av teamet. Som tilhørte det tidligere Stasi i Norge og som kunne bli koordinert fra skyggene med hva politiet gjorde. Det er slik du skaper effektive konspirasjoner. At advokater ble benyttet til å befeste villfarelsen i årene som fulgte, hører med til standard opplegg. Let alltid etter advokaten bak advokaten i russiske bedragoperasjoner.

At PST følger et tilsvarende falskt grunnlag i etterforskningen av attentatet 22. juli, bør ikke overraske så lenge ikke Norge er avviklet som en russisk dobbelstat. Denne staten med innlagt strukturfeil til fordel for Moskva fra gammelt av, er selve hovedmålet å styrke og befeste med hele terroraksjonen. Som er utstyrt med bedrag og narrespill både foran og bak. Slik sett er motivet og narrespillet det samme som på Orderud gård i 1999. Antall drepte endrer heller ikke prinsipper og fremgangsmåte.

Bedraget i år sjokkerer og blender enda mer enn tidligere opplegg som følge av omfanget og brutaliteten, det er så, men teknikken er den samme gamle. Det samme er målet om å holde fast på byttet som Norge kynisk blir betraktet som.

Det fremmede herredømmet fra skyggene er blitt opprettholdt med denne sorten manipulasjon fra KGB og FSB i over 70 år, så du kan vente det meste. Jeg har ingen illusjoner om noe annet. Til det har jeg opplevd nok allerede som følge av å ha vært sekretær for forsvarsminister Johan Jørgen Holst, en bakgrunn som jeg hadde til felles med Anne Orderud Paust.

http://www.dagsavisen.no/multimedia/archive/00061/ORDERUD_61442q.jpg
http://www.dagsavisen.no/multimedia/archive/00061/ORDERUD_61442q.jpg
http://www.dagsavisen.no

Vandalf
Vandalf
Abonnent
Svar til  Topo Skrivig
12 år siden

Voldsomt kjør fra det som jeg vel kanskje vil kalle Norulv-klanen i det siste. Spam er et ord som dukker opp, men men…

Det jeg imidlertid reagerer på er dette evinnelige gnålet om at vi er en “russisk dobbeltstat” hva nå enn det måtte bety.

Selv er jeg grunnleggende uenig i dette, og mener derimot at vi heller fremstår mer eller mindre som USA’s lydige puddel på svært mange områder.

En “russisk dobbeltstat” ville da vel for pokker ikke drive og arrestere russiske fiskefartøy i tide og utide, eller hur?

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10039727

Ei heller ville man vel avskjært russiske jagerfly

http://www.rb.no/Utenriks/article3988984.ece

Eller?

Og hvordan er det mulig at amerikanerne får stæsje tonnevis med krigsutstyr i norske, øh jeg mener, russiske fjellhaller?

http://www.regjeringen.no/nb/dep/ud/dok/regpubl/stprp/20052006/stprp-nr-77-2005-2006-.html?id=212777

Over og ut…

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Koker suppe på spiker

Når noe skal maskeres, finner du fort frimurere som skjold for hva sverdet har utrettet. Derfor sitter general og en av landets høyeste frimurere, Torgeir Hagen, i 22. juli-kommisjonen. Som ikke er noen kommisjon egentlig. For utvalget har ikke fått noe mandat om å undersøke hva som er hendt og er til og med unntatt fra reglementet for statens granskingskommisjoner. Med andre ord er det en illusjon om en gransking.

Jeg har sittet i en rekke regjeringsutvalg, og jeg ledet blant annet ett av to tunge utvalg som ble satt ned som følge av den store skredulykken i Vassdalen i mars 1986. Da seksten unge soldater mistet livet. Så jeg kan lese mandater fra en regjering og kjenner systemet fra innsiden. 22. juli-kommisjonen er spillfekteri.

Politiets håndtering av 22. juli er undersøkt av en annen frimurer, tidligere politimester Olav Sønderland i Stavanger. I det hele tatt fragmenterer regjeringen det rasjonelt integrerte forholdet som terroren utgjør, og den legger en rekke samtidige saksbehandlinger av fragmenterte forhold over hverandre. Med den følge at det skapes en annen virkelighet enn den som er relevant for virkelige motiver og hva som er gjort for å oppnå virkelige mål. Dette er en kjent teknikk fra russiske bedragoperasjoner.

Selv om dette er et kjent fenomen, kan jeg ikke huske at det er drevet ut i absurditet i så sterk grad før. Beste bevis på hvor absurd det er blitt, er en egen komité i Stortinget som også er begynt å behandle forholdet uten å ha noe avklart grunnlag å behandle noe som helst på. Det normale er at en regjering fremmer en stortingsmelding når alle relevante fakta er innsamlet og vurdert, og deretter legger saksforholdet fram til behandling i nasjonalforsamlingen. Noe som altså ikke skjer med det største angrepet på den norske befolkningen siden andre verdenskrig. Klyp deg i armen.

I stedet er Stortinget allerede ii full gang med å behandle et forhold som det ikke vet særlig mye om annet enn fra mediene, og den eneste følgen er at nasjonalforsamlingen medvirker til å befeste en illusjon om terror og motiv. Som er helt usann.

Det som er fullt og helt blir gjort om til tomt og delt.

Fragmentering av et forhold, alle de samtidige saksbehandlingene siden i sommer med innebygde kontradiksjoner uten normal logisk rekkefølge og sammenheng, bekrefter at de hemmelige russiske tjenestene trekker i trådene som vanlig. Jeg kjenner lusa på gangen.

Det er slik du maskerer virkelige forhold. Hvis du er profesjonell innen bedrag. Jo flere du narrer til å handle på grunnlag av illusjoner, desto flere følger blir det som skaper den virkeligheten som er målet for narrespillet, og denne virkeligheten har fint lite med det underliggende forholdet å gjøre, selve terroren, og hvorfor den i realiteten ble gjennomført. Alle følgene av denne saksbehandlingen som nå skjer i overlappende lag maskerer relevant virkelighet.

Å maskere terroren blir til slutt den eneste relevante forbindelsen med terroren. Det er den absurde følgen av spillet i det negative rom når det skjer på denne klassiske måten. Alle blir lurt trill rundt. De dekker til i stedet for å avdekke.

Russlands formål blir stadig mer effektivt kamuflert av all villfarelsen som blir skapt. Stortinget koker nå suppe på en spiker og klarer til og med å få det til å koke, skal vi tro Dagbladet. Ikke noe henger på greip, og nettopp det er meningen med saksbehandlingen som er lagt opp slik fra første stund. Ikke noe er tilfeldig. Virkelig hensikt og reelle sammenhenger blir systematisk kapslet inn og beseglet. Med minst sju falske segl.

I mellomtiden har Russland befestet og sikret den skjulte makten over den norske staten. Som var og er det virkelige målet. Folk er narret til å slutte opp om den russiske dobbelstaten og ledere som til enhver tid utgjør den demokratiske kamuflasjen. Nordmenn har begått handlinger til skade for seg selv.

Hvordan har Moskva klart det? Ved å bruke bedrag, terror og enda mer bedrag. Indirekte er følgen at det gamle systemet er befestet. Med Moskva i sikker kontroll for også fremtidens Norge.

Avdøde Václav Havel kalte dette systemet for Absurdistan. Følgene av det russiske spillet i det negative rom, er alltid absurde og du finner disse følgene både på mikro og makronivå rundt om i verden. I fortid og nåtid.

Dette er verdens mest avanserte form for bedrag. Du kan med det gjøre hva som helst.

http://www.dagbladet.no/2011/12/19/nyheter/innenriks/politikk/19475361/
– Høyere konfliktnivå enn jeg er vant med
http://www.dagbladet.no

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
‎”Andres liv”

Dette er tittelen på en film om Øst-Tyskland og det hemmelige politiet Stasi. Som gjorde sin del av jobben for Sovjetunionen med å administrere Norge sammen med KGB. Fram til Berlin-muren falt i 1989, Øst-Tyskland ble historie og arvtakerne til KGB, russiske FSB, overtok alle Stasi sine beste folk i Norge.

Ingen Václav Havel stod fram i Norge som i Tsjekkoslovakia i 1990 og sa til folket i nyttårstalen: “Regjeringen deres er kommet tilbake til dere!”

Tvert om ble det norske folk narret trill rundt, utfallet av Berlin-murens fall ble snudd opp ned til det formålet her til lands, og den virkelige makten ble hvor den hadde vært i mesteparten av Norges eksistens som utad en selvstendig nasjon. Nemlig i Moskva. Derfor skjedde terroren i år. Med alle nye narrespill før og etter. Russlands makt skal konsolideres.

Timothy Garton Ash er en britisk journalist som var korrespondent i Øst-Tyskland mens sosialismen ennå hadde makten over folket. Han vendte tilbake til arkivene hos Stasi etter at det sosialistiske paradiset som stengte folket inne bak murer, hadde opphørt å eksistere.

Ut fra hva denne journalisten fant om seg selv på gjengrodde stier i en mappe i Berlin, forsøkte han å forstå dette gjennomført onde systemet som var godt kamuflert utad med slagord som fred og demokrati og med en rekke politiske partier som agerte folkestyre utad. Akkurat som i Norge i dag.

Livet var et annet sted. Det samme var den virkelige makten.

“People, your government has returned to you!” sa Václav Havel i 1990. Havel skrev om makten til de maktesløse mens han var opposisjonell og trakassert, og etter at han ble president, omtalte han politikk på toppen i Europa og ellers i det høyeste sirkler i verden som komisk. Havel var noe så sjelden i politikk som et ærlig menneske.

Havel døde denne helgen sannsynligvis uten å ha innsett hvilken stor tragikomedie dette politiske livet egentlig er i særlig Europa og USA. Som følge av det russiske spillet som følger det gamle mønsteret på strategisk nivå like mye nå som under Sovjetunionen.

KGB har i de siste tjue årene gjennomført den mest vellykkede strategiske bedragoperasjonen noensinne. Vesten er gått fem på. Med de følger det har hatt gjennom to tiår. Med russisk konsolidering og utvidelse av makt fra skyggene. Moskvas sak er blitt vår sak. Cosa Nostra.

“Du skifter skinn, akkurat som ormen, ” sa Frankrikes tidligere president Francois Mitterrand ganske selvironisk før han døde i 1996.

Den samme journalisten som skrev en så god bok ut fra mappen sin hos Stasi, har i dag skrevet dette minneordet om Václav Havel:

http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/dec/18/vaclav-havel-changed-history1
The File: A Personal History
http://www.amazon.com
‎”Eloquent, aware and scrupulous . . . a rich and instructive examination of the Cold War past.” –The New York Times In 1978 a romantic young Englishman took up residence in Berlin to see what that divided city could teach him about tyranny and freedom. Fifteen years later Timoth…

Topo Skrivig
Topo Skrivig
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Nobels fredspris og ekte mennesker

Hvorfor ble ikke Nobels fredspris gitt til frihetskjemperen Václav Havel som nå er død? Ganske enkelt fordi Norge i virkeligheten er en russisk dobbelstat. Du kan pakke denne realiteten inn så mye du vil i fine ord, men Nobels fredspriser fra Norge blir bestemt i Moskva. De benyttes til russiske formål.

All viktige avgjørelser i Norge har en russisknorsk kontekst. Ikke tro noe annet enn at en annen stormakt som Kina vet hva som er virkeligheten. Derfor reagerte Kina også så sterkt på skuespillet i Oslo i fjor. Da en kinesisk dissident fikk Nobels fredspris.

I stedet for å hedre en av Europas største menn med Nobels fredspris, opplever du at Thorbjørn Jagland som den mangeårige mellommann i KGB og FSBs bedragoperasjoner som han har vært, gir prisen til president Barack Obama med det samme han går inn i Det Hvite Hus. Saksbehandlingen var det russiske spillet i det negative rom med premisser for konklusjonen lagt inn i den ukjente fremtid. Det er slik vanligvis de russiske hemmelige tjenestene opererer. Det blir hevdet en konklusjon for å bevise forutsetningen.

Barack Obama er både jurist og frimurer. Det var ikke Václav Havel. Han var et ekte menneske. Et stort menneske.

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10016904
Udødelig Havel hylles i Europa – VG Nett om Tsjekkia
http://www.vg.no
Fra hele Europa strømmet hyllestene til Václav Havel inn da det ble kjent at helten fra fløyelsrevolusjonen i 1989 har gått bort.

Norulv Øvrebotten
Havel kalte det “Absurdistan”

Opplegget er like ille i moderne form med kapitalisme som grunnlag:

“Communism, he said, was “a monstrous, ramshackle, stinking machine” whose worst legacy was not economic failure but a “spoiled moral enviro…Vis mer
for 3 timer siden
Norulv Øvrebotten Noen klarer ikke holde på en hemmelighet

Norulv Øvrebotten
Virkelighetens Animal Farm

Hvis du skal forstå hvordan Josef Stalin tenkte og ledere etter ham og andre i KGB og dagens russiske FSB, er det en fordel å ha vokst opp med husdyrhold, avl og slakting på en gard slik som jeg har. Det er relevant erfaring. Den mest relevante.

Stalin benyttet, og Putin benytter, ikke andre metoder enn dem som er vanlig på en gard, men metodene blir benyttet på mennesker som om de skulle ha vært dyr. Så sett deg inn i å være husbond på et gårdsbruk og se på alle politikere og andre mennesker under deg som husdyr i et fjøs, så får du større innsikt og alt blir mer begripelig.

Ikke glem at Sovjetunionen i stor grad ble bygget på slavearbeid. Med det tenkesett som da ligger til grunn. I systemet.

Drapet på statsminister Olof Palme var en del av dette husdyrholdet fra Moskva. Du tar ut nummer 1 av ulike grunner for å erstatte vedkommende med nr 2. På virkelighetens Animal Farm. Også i Sverige. Det er akkurat samme strukturen på narrespillet som jeg har identifisert ellers. Signaturen er KGBs. Slik den nå er FSBs i forbindelse med at Russland benytter drap og bedrag for å styrke og befeste kontrollen i Norge. Det er et mønster som går igjen.

Blood On The Snow: The Killing Of Olof Palme
http://www.amazon.com
The Swedish Prime Minister Olof Palme, a major figure in world politics and an ardent opponent of apartheid, was shot dead on the streets of Stockholm in February 1986. At the time of his death, Palme was deeply involved in Middle East diplomacy and was working under UN auspices to end the Iran&#…

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Topo Skrivig
12 år siden

Greeting from Vaclav Havel

the communist manifesto http://www.google.no/search?q=the+communist+manifesto

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Virkelighetens Animal Farm

Hvis du skal forstå hvordan Josef Stalin tenkte og ledere etter ham og andre i KGB og dagens russiske FSB, er det en fordel å ha vokst opp med husdyrhold, avl og slakting på en gard slik som jeg har. Det er relevant erfaring. Den mest relevante.

Stalin benyttet, og Putin benytter, ikke andre metoder enn dem som er vanlig på en gard, men metodene blir benyttet på mennesker som om de skulle ha vært dyr. Så sett deg inn i å være husbond på et gårdsbruk og se på alle politikere og andre mennesker under deg som husdyr i et fjøs, så får du større innsikt og alt blir mer begripelig.

Ikke glem at Sovjetunionen i stor grad ble bygget på slavearbeid. Med det tenkesett som da ligger til grunn. I systemet.

Drapet på statsminister Olof Palme var en del av dette husdyrholdet fra Moskva. Du tar ut nummer 1 av ulike grunner for å erstatte vedkommende med nr 2. På virkelighetens Animal Farm. Også i Sverige. Det er akkurat samme strukturen på narrespillet som jeg har identifisert ellers. Signaturen er KGBs. Slik den nå er FSBs i forbindelse med at Russland benytter drap og bedrag for å styrke og befeste kontrollen i Norge. Det er et mønster som går igjen.

Blood On The Snow: The Killing Of Olof Palme
http://www.amazon.com
The Swedish Prime Minister Olof Palme, a major figure in world politics and an ardent opponent of apartheid, was shot dead on the streets of Stockholm in February 1986. At the time of his death, Palme was deeply involved in Middle East diplomacy and was working under UN auspices to end the Iran&#…
Liker · Kommenter · for 10 timer siden ·
Norulv Øvrebotten
Gladio bestemmer også i Sverige

Sverige var så redd for russerne at de også innførte Stay Behind, kjent også som Gladio og maskert som beredskap mot sovjetisk invasjon. Det skjedde straks etter krigen og svenske myndigheter slukte agnet fra Stalin med snøre og søkke og fiskestang for fremtiden, så den virkelige tilstanden for Sverige og den svenske staten er den samme som i Norge og andre NATO-la…Vis mer
Allan Francovich: Operation Gladio (1992)
http://www.youtube.com
Click ‘Subscribe’, rate and share if you like the information. Click ‘Show more’ for additional information. Operation Gladio and its “stay-behind” networks …
Liker · Kommenter · for 14 timer siden ·
Ann Elisabeth Strand og Blue Blessing liker dette.
1 deling
Norulv Øvrebotten
Opprullingen begynte i 2005

Da jeg begynte å publisere funn fra mange års grundig journalistisk arbeid og gjorde kjent fremgangsmåten som de hemmelige russiske tjenestene har benyttet i alle land, enten det har vært i Europa, Amerika eller andre verdensdeler, skjedde det på en hjemmeside med en server i USA. Det var lenge en trygg havn.

I fjor vår kunne jeg ikke publisere på denne hjemmesiden me…Vis mer
Norulv Øvrebotten
http://www.oevrebotten.com
Norge var en trojansk hest for Sovjetunionen i NATO under den kalde krigen. Norulv Øvrebotten forteller om sterke personlige opplevelser fra følgene av Sovjetunionens sammenbrudd. Han er den første til å identifisere Jens Christian Hauges arbeidsteknikker og avsløre Hauge som KGBs store mann i Norge…
Liker · Kommenter · for 15 timer siden ·
1 deling
Norulv Øvrebotten http://www.guardian.co.uk/world/video/2011/sep/24/luke-harding-mafia-state-truth-about-putins-russia-video
for 15 timer siden
Norulv Øvrebotten
Jens Stoltenberg & Co har panikk

Å sensurere og manipulere meg på nettet, kan ikke i lengden skjule sannheten om usannheten, for å benytte et presist språk om fortid og nåtid. Det hjelper heller ikke å lukke munnen på alle og enhver. Norge er et lite land og staten er veldig stor i forhold. Det er altfor mange som etter hvert forstår også blant offentlige ansatte.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10016790
Terrorofre i regjeringskvartalet må holde munn – VG Nett om Terrorangrepet 22. juli – Ofrene
http://www.vg.no
Flere av dem som var på jobb i regjeringskvartalet da bomben gikk av i juli, har fått beskjed om ikke å kritisere sikkerheten på sin egen arbeidsplass.
Liker · Kommenter · for 15 timer siden ·
Ann Elisabeth Strand og Helge Grimstad liker dette.
1 deling
Norulv Øvrebotten
Hvorfor gråter politiet?

Da Russland overtok for Sovjetunionen i 1991, ble utfallet av Berlin-murens fall snudd på hodet i Norge utover tiåret, blant annet ble forholdet mellom politi og banditter snudd opp ned, og Stortinget satte i gang en gransking av politiet i stedet for bandittene. Smart spill i det negative rom. Signaturen var KGBs. Tilbake lå et sikkerhetspoliti med brukket rygg som ble t…Vis mer
PST-ansatte gråt
http://www.dagbladet.no
Da PST-sjef Janne Kristiansen klokka 13 fredag møtte mediene for å fortelle at hun fortsetter i stillingen, satt flere ansatte på kontorene sine og gråt. Det var ikke gledestårer.
Liker · Kommenter · for 16 timer siden ·
1 deling
Norulv Øvrebotten
Mer maskering gjør ikke troll til mindre troll

Nå prøver jeg å holde følelser borte fra analysene mine, det hjelper ikke å gråte over spilt melk. Å medvirke til å befeste illusjonen om et grunnleggende feil motiv, har lyktes mange ganger i…Vis mer
for 11 timer siden
Norulv Øvrebotten
Å bygge alt opp fra grunnen av

Det er ikke mer enn 106 år siden Norge brøt ut av unionen med Sverige, og i mesteparten av tiden som er gått, har vi befunnet oss som stat i en maskert union med Russland og benyttet av Moskva som suksessfull dobbeltagent mot alle som vi har gitt oss ut for å være venner med.

I en artikkel i Washington Post i dag skriver en amerikansk journalist som snart kommer ut…Vis mer
The Man Without a Face: The Unlikely Rise of Vladimir Putin
http://www.amazon.com
The Man Without a Face is the chilling account of how a low- level, small-minded KGB operative ascended to the Russian presidency and, in an astonishingly short time, destroyed years of progress and made his country once more a threat to her own people and to the world. Handpick…
Liker · Kommenter · for 17 timer siden ·
Norulv Øvrebotten Show i Norge

– Ser opp til Gerhardsen

Einar Gerhardsen er Kjell Inge Røkkes store forbilde. Og statsministeren hyller Røkke. I dag er det Aker-show i Oslo.

http://www.nrk.no/okonomi/–ser-opp-til-gerhardsen-1.6552946.html
for 17 timer siden
Norulv Øvrebotten
Kalkunen og julen

Kjell Inge Røkke er av naive nordmenn oppfattet til å være et norsk eventyr og ikke et russisk, slik han i virkeligheten er. Metodene som hele tiden er benyttet til å bygge opp denne kriminelle fiskeren fra Molde til å bli en oligark, er akkurat de samme som de hemmelige russiske tjenestene bruker ellers. Det er bedrag opp og bedrag i mente med røveri til følge.

Med den slags …Vis mer
Røkkes yacht selges på Finn NA24
http://www.na24.no
Har du nok penger kan du sikre deg megayachten.
Liker · Kommenter · for 19 timer siden ·
1 deling
Norulv Øvrebotten
Med julen kommer altså sannheten

Det som før var strengt hemmelig innen brorskap, er det ikke lenger. All terroren står forklart. Alt bedraget også.

Ikke tro at du kommer langt med å snu det andre kinn til.

Mary Did You Know – Mark Lowery
http://www.youtube.com
Music video for Mary Did You Know by Mark Lowery. Uses video from the Jesus film. You can purchase the movie from here: http://www.jesusfilm.org/
Liker · Kommenter · fredag kl. 14:15 ·
Blue Blessing liker dette.
1 deling
Norulv Øvrebotten http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/nrk_trondelag/1.7919075
for 15 timer siden
Norulv Øvrebotten
Russlands beste avis i Norge, Stasi og parallellene

Aftenposten er viktig i den russiske bedragoperasjonen som ruller og går for å befeste kontrollen i Norge. Så har da også avisen en sjefredaktør, Hilde Haugsgjerd, som sammen med den tidligere ektemannen, Sigurd Allern, var med på å grunnlegge AKP (marxist-leninistene) i Norge på 70-tallet. Den politiske redaktøren, Harald Stanghelle, er giftet …Les videre
ap.no > Viktig med avvikende syn
http://www.aftenposten.no
I den spesielle situasjonen etter 22. juli mente redaksjonen det var viktig å åpne opp for ulike og til dels sterkt avvikende syn.
Liker · Kommenter · torsdag kl. 16:09 ·
John Eiliv Rindøien og Kristin Straume liker dette.
1 deling
Norulv Øvrebotten

fredag kl. 16:24
Norulv Øvrebotten
‎”Best year: The Clintons”

En følge av å identifisere den russiske fremgangsmåten fra skyggene, er å kunne finne ut hvordan politikere er bygget opp fra begynnelsen, og hvem i ulike lands politiske liv som er velsignet med den usynlige og …Vis mer
for 19 timer siden
Norulv Øvrebotten
Norge 22 år etter

Narrespill fra skyggene og en rekke kamuflerte drap snudde utfallet av Berlin-murens fall på hodet i Norge. Med den følge at Russland beholdt den maskerte kontrollen over dobbeltstaten i vest.

Det ble en spesiell jul i Romania i 1989, og det kommer trolig til å bli en spesiell jul i Norge i 2011. Den skulle vi ha gjort oss ferdig med for 22 år siden, men bedre sent enn aldri. Denne gangen får vi gjøre det skikkelig. Så vi ikke blir lurt igjen.

http://www.youtube.com/watch?v=XsRQP7TifME&feature=related
Romanian Dictator Nicolae and Elena ceausescu executed.
http://www.youtube.com
Liker · Kommenter · torsdag kl. 07:58 ·
Blue Blessing og John Eiliv Rindøien liker dette.
1 deling
Norulv Øvrebotten
Når en illusjon skal befestes

Bedrag går ut på å skape villfarelse, befeste villfarelse og utnytte denne villfarelsen. En av dem som medvirker til å befeste villfarelse for at andre skal kunne utnytte den, er lederen for Høyre, Erna Solberg, som du ikke skulle tro kom fra Bergen. Siden hun ikke har problemer med å begå svik. Mot bedre vitende.

Så har Erna Solberg også en forferdelig fortid i så …Les videre
Liker · Kommenter · torsdag kl. 07:32 ·
Øistein Østgaard og John Eiliv Rindøien liker dette.
1 deling
Norulv Øvrebotten
Når en illusjon skal befestes 2

Anders Behring Breivik var alene om terroren og konflikten mellom muslimer og nordmenn var grunnen. Denne oppfatningen blir hamret fast som en forutsetning for alt som blir sagt og skrevet fra norske myndigh…Vis mer
fredag kl. 18:14
Norulv Øvrebotten
‎”Same Shit – New Wrapping”

Det er samme gamle skitten, bare ny innpakning:

“Stay Behind” eller “Gladio” som i vest ble kamuflert som okkupasjonsberedskap, men som i virkeligheten var og er et klassisk russisk fluepapir som Stalin opprinn…Vis mer
fredag kl. 18:18
Norulv Øvrebotten
Da Jens Stoltenberg lurte vestlendingene

Synnøve Kvamme (20) er kåret til «årets nordmann» for kampen mot kraftmastene i Hardanger. Også dette forholdet ble gjort til gjenstand for russisk saksbehandling av dagens regjering Jens Stoltenberg. Med den følge at vestlendingene ble lurt trill rundt.

Da statsminister Jens Stoltenberg i fjor sommer møtte motstand mot kraftlinjen, doblet han saksbehandl…Vis mer
«Hun har vist et ubestridelig mot»
http://www.bt.no
Synnøve Kvamme (20) er kåret til «årets nordmann» for kampen mot monstermastene i Hardanger.
Liker · Kommenter · torsdag kl. 06:46 ·
John Eiliv Rindøien liker dette.
1 deling
Frank Cato Lahti
Hei Norulv, jeg bruker å lese det du skriver og finner det interessant og man stiller seg selv noen spørsmål om det “vedtatte” samfunnsliv og samfunnsdebatt. Og skal lese den boken du anbefalte senest i går. Men har du muligheten til å “ski…Vis mer
torsdag kl. 06:59
Norulv Øvrebotten
‎”It’s a mean old scene”

Strukturen er som arbeidsprinsipp dobbel. Nasjonalt såvel som internasjonalt. Advokater og jurister er som regel KGBs utøvere.

Alt bygges opp som kontradiksjoner, og saksbehandling av alle viktige forhold følger o…Vis mer
torsdag kl. 10:05
Norulv Øvrebotten
Rokken går i Danmark også

Danmark burde ha viktige ting å diskutere, men det offentlige rom er fylt bevisst med gamle og ufarlige forhold. Alle lar seg lure.

Å avlede folks oppmerksomhet bort fra hvor elefanten blir marsjert, gjør også de…Vis mer
torsdag kl. 12:07
Norulv Øvrebotten
Hvordan kunne dette skje?

“La oss bli klar over hva terror egentlig er. Ordet dekker ikke all voldsanvendelse med det formål å såre eller drepe andre mennesker. Kamp mellom væpnede motstandere, altså krig, er for eksempel ikke i og for seg terror, selv om det følger redsler og lidelser i dens spor. Terror i egentlig forstand må defineres som en utstrakt og vilkårlig bruk av vold mot vergeløse.

‘…Vis mer
CommunistCrimes.org – Mission
http://www.communistcrimes.org
The purpose of CommunistCrimes.org is to increase international understanding of the crimes against humanity committed by violent communist regimes across the globe in different times. This is to dismiss the shockingly widespread illusion that any ‘semi-good’ violent regimes – yet based on the viol…
Liker · Kommenter · 14. desember kl. 15:54 ·
Frank Cato Lahti liker dette.
1 deling
Norulv Øvrebotten ‎”Vår herre Jesu Kristi fattige tempelridder”

http://www.ostlendingen.no/nyheter/en-borgerplikt-a-vere-med-i-kommisjonen-1.6415482
fredag kl. 13:42
Norulv Øvrebotten Med julen kommer altså sannheten

Det som før var strengt hemmelig innen brorskap, er det ikke lenger. All terroren står forklart. Alt bedraget også.

Ikke tro at du kommer langt med å snu det andre kinn til.

fredag kl. 14:12
Norulv Øvrebotten
Fienden er innenfor porten

I går trykket Russlands beste avis i Norge, Aftenposten, en beskyldning mot Israel for å ha stått bak terrorangrepet i Norge i sommer. Straks ble kommentarfeltet stengt slik at dette inntrykket skulle feste seg. Aftenposten fornekter seg ikke.

Beskyldningen er hentet fra “Nytt Norsk Tidsskrift” hvor fredsforsker og professor Ola Tunander har skrevet en artikkel hvor h…Vis mer
Blowing Up Russia: The Secret Plot to Bring Back KGB Terror
http://www.amazon.com
Blowing Up Russia contains the allegations of ex-spy Alexander Litvinenko against his former spymasters in Moscow which led to his being murdered in London in November 2006. In the book he and historian Yuri Felshtinsky detail how since 1999 the Russian secret service has been hatching a plo…
Liker · Kommenter · 14. desember kl. 11:36 ·
1 deling
Norulv Øvrebotten
‎”Alle kan bli gal av slikt”

– Herr McCain deltok i krigen i Vietnam, og har etter min mening nok av uskyldige menneskers blod på sine hender. McCain havnet deretter i fangenskap i Vietnam og satt ikke bare i fengsel, men i et fangehull. A…Vis mer
torsdag kl. 08:34
Norulv Øvrebotten
Så da vet vi også det

Sannheten er som hovedregel stikk motsatt av hva som blir sagt i KGB, så da kan det med rimelig trygghet legges til grunn at det var russiske spesialstyrker godt utkledde som libyere, som tok seg av drapet på oberst G…Vis mer
torsdag kl. 09:25
Norulv Øvrebotten
Norge er ikke all verden

Jeg fortalte i går om attentatet mot president John F. Kennedy i 1963. Det var et typisk sovjetrussisk narrespill. Av den sorten som vi opplever i Norge for tiden.

Dette drapet på en president i USA var også mulig å finne ut av etter at jeg hadde identifisert den generelle fremgangsmåten fra KGB i 2005. Det vet jeg fra våren 2008 at amerikanske myndigheter har gjort. Det…Les videre
John F. Kennedy Secret Society Speech (Part 1/2)
http://www.youtube.com
John F. Kennedy or JFK was the 35th President of the United States, serving from 1961 until his assassination. Kennedy was assassinated on November 22, 1963,…
Liker · Kommenter · 14. desember kl. 07:06 ·
Olav Bjørshol liker dette.
1 deling
Jan Koltveit
Hva med de arresterte Palme morderne,Norulf? For noen få uker siden gikk du ut på fb-siden din og fastslo at ja,nå var omsider Palme morderne arrestert.Du tok et lite forbehold om at det muligens var et par av dem fortsatt på frifot.Var det…Vis mer
14. desember kl. 18:04
Norulv Øvrebotten Den får du hvis ikke regjeringene i Sverige og Norge undertrykker hva som er hendt. Det forbeholdet skulle jeg ha tatt. Så jeg var for tidlig ute.
torsdag kl. 09:52

Topo Skrivig
Topo Skrivig
Abonnent
12 år siden

Skriv noe …

Norulv Øvrebotten
Gladio bestemmer også i Sverige

Sverige var så redd for russerne at de også innførte Stay Behind, kjent også som Gladio og maskert som beredskap mot sovjetisk invasjon. Det skjedde straks etter krigen og svenske myndigheter slukte agnet fra Stalin med snøre og søkke og fiskestang for fremtiden, så den virkelige tilstanden for Sverige og den svenske staten er den samme som i Norge og andre NATO-land den dag i dag.

Det var ikke uten grunn at familien Wallenberg var med på svindelopplegget som Russlands hemmelige tjenester snekret sammen for å plyndre den norske statskassen sammen med Kjell Inge Røkke for noen år siden. Med milliarder i potten. All terror og bedrag i megaklassen har som regel dette grunnlaget.

Å maskere terror som høyreekstremisme er den vanlige fremgangsmåten fra Moskva. Slik du har sett i Norge i år.

Allan Francovich: Operation Gladio (1992)
http://www.youtube.com
Click ‘Subscribe’, rate and share if you like the information. Click ‘Show more’ for additional information. Operation Gladio and its “stay-behind” networks …
Liker · Kommenter · for 9 minutter siden ·
Norulv Øvrebotten
Opprullingen begynte i 2005

Da jeg begynte å publisere funn fra mange års grundig journalistisk arbeid og gjorde kjent fremgangsmåten som de hemmelige russiske tjenestene har benyttet i alle land, enten det har vært i Europa, Amerika eller andre verdensdeler, skjedde det på en hjemmeside med en server i USA. Det var lenge en trygg havn.

I fjor vår kunne jeg ikke publisere på denne hjemmesiden mer. Jeg ble sabotert og hacket, så da fortsatte jeg på Facebook og senere på Google+. Det var en skuffelse, for hva jeg avslørte hadde ikke minst stor betydning for USAs nasjonale sikkerhet. Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger med honnør så lenge George Bush var president.

Da Hillary Clinton og Barack Obama kom til makten, merket jeg fort en annen holdning. Det endte altså med at serveren som jeg hadde benyttet hos Yahoo i USA, ikke kunne brukes mer, og til våren er det to år siden det tiltaket ble satt i verk mot meg. Noen ville fryse det bildet som jeg ga den gangen og unngå at det ble oppdatert som følge av fremskritt i etterforskningen.

Når du tar hensyn til denne store mangelen ved hjemmesiden, og at jeg skulle hatt anledning til å redigere den bedre i ettertid, er det likevel mye relevant informasjon å finne. Denne siden viser hvordan jeg fra 2005 gradvis nøstet opp hendelser og satte dem inn i riktig kontekst. Det har skjedd under veldig vanskelige forhold i et Norge hvor jeg er blitt mobbet mye. Fra skyggene. Med de gamle raffinerte metodene som Stasi og KGB brukte i alle år og som er like flittig brukt i dag mot brysomme journalister som meg.

Jeg bor og lever innenfor grensene til en russisk dobbelstat og det har nesten kostet meg livet flere ganger.

http://oevrebotten.com/
Norulv Øvrebotten
http://www.oevrebotten.com
Norge var en trojansk hest for Sovjetunionen i NATO under den kalde krigen. Norulv Øvrebotten forteller om sterke personlige opplevelser fra følgene av Sovjetunionens sammenbrudd. Han er den første til å identifisere Jens Christian Hauges arbeidsteknikker og avsløre Hauge som KGBs store mann i Norge…

tralle20
tralle20
Abonnent
Svar til  Topo Skrivig
12 år siden

En skremmende utvikling. Norge dulles inn i tåken fra en sosialistisk globalistisk mediaverden med nærmest monopolmakt.

Såpeoperaer og skalletom-serier flimrer over skjermen , prøver man å vekke noen fra den sataniske søvn hører man som oftest “kan vi snakke om noe annet” så sover massene videre.

Våkn opp landsmenn og kvinner før vi sitter i fanget på globalismens toppsjef , DYRET.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  tralle20
12 år siden

Mye har kommet for en dag, på begynnelsen av 1970-tallet sa min mor: Hvor ble det av hampen? Cannabis-planen ble altså forbudt å dyrke, og massemedia og myndigheter var med på å føre oss bak lyset, den viktigste og mest anvendbare planten på jord ble forbudt, et enormt svik mot alt liv og miljø. Vi har blitt lurt i mange generasjoner.

To store svik og overgrep beskrevet, av så alt for mange:
The Hemp Revolution http://www.youtube.com/watch?v=mA4v_XBEk6A
Lethal Injection: The Story Of Vaccination http://www.youtube.com/watch?v=7hITYIT02rA

Topo Skrivig
Topo Skrivig
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Jens Stoltenberg & Co har panikk

Å sensurere og manipulere meg på nettet, kan ikke i lengden skjule sannheten om usannheten, for å benytte et presist språk om fortid og nåtid. Det hjelper heller ikke å lukke munnen på alle og enhver. Norge er et lite land og staten er veldig stor i forhold. Det er altfor mange som etter hvert forstår også blant offentlige ansatte.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10016790
Terrorofre i regjeringskvartalet må holde munn – VG Nett om Terrorangrepet 22. juli – Ofrene
http://www.vg.no
Flere av dem som var på jobb i regjeringskvartalet da bomben gikk av i juli, har fått beskjed om ikke å kritisere sikkerheten på sin egen arbeidsplass.
TILLEGG FRA Topo Skrivig: —————————————————————–
Ta et Google-søk på ” begged Pution to stop massacre”-Du får da en link til Eu Times, en Russisk avis. Følger du denne linken idag , mottar du varselet
“VARSLET ANGEPSSTED” .Dette virket en uke siden ! Så her jobbbes det hardt for å sensurere at Stoltenberg visste om angrepet 20 juli …..og dette er en hard sannhet-viktig å få fjernet ! Prøv selv, så finner du ut sannheten !
————————————————— ————————————————
Norulv Øvrebotten
Jens Stoltenberg & Co har panikk

Å sensurere og manipulere meg på nettet, kan ikke i lengden skjule sannheten om usannheten, for å benytte et presist språk om fortid og nåtid. Det hjelper heller ikke å lukke munnen på alle og enhver. Norge er et lite land og staten er veldig stor i forhold. Det er altfor mange som etter hvert forstår også blant offentlige ansatte.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10016790
Terrorofre i regjeringskvartalet må holde munn – VG Nett om Terrorangrepet 22. juli – Ofrene
http://www.vg.no
Flere av dem som var på jobb i regjeringskvartalet da bomben gikk av i juli, har fått beskjed om ikke å kritisere sikkerheten på sin egen arbeidsplass.
………………………………………………. HER M Å IKKE S A N N H E T E N U T øya !
Norulv Øvrebotten
Hvorfor gråter politiet?

Da Russland overtok for Sovjetunionen i 1991, ble utfallet av Berlin-murens fall snudd på hodet i Norge utover tiåret, blant annet ble forholdet mellom politi og banditter snudd opp ned, og Stortinget satte i gang en gransking av politiet i stedet for bandittene. Smart spill i det negative rom. Signaturen var KGBs. Tilbake lå et sikkerhetspoliti med brukket rygg som ble tvunget til å maskere fortid og bygge videre på et russisk grunnlag. I virkeligheten.

Når det nå kjøres nye narrespill med blodig terror lagt inn for å befeste Russlands kontroll fra skyggene, blir igjen ansatte i politi og sikkerhetspoliti tvunget til å maskere hva som virkelig har funnet sted og stadig finner sted. Istedenfor må de medvirke til å tildekke forbrytelser. Når de skulle ha avdekket dem.

I stedet for å gjøre Russlands virkelige mål med terroren eksplisitt og synlig, blir det gjort det stikk motsatte. Det er ikke rart at ansatte i sikkerhetspolitiet gråter når de blir tvunget til å være med på et slikt svik mot eget folk.

Før du skriver artikkel i Dagbladet om hvorfor noen gråter, er det som i andre sammenhenger her i livet, en fordel å finne ut hvorfor noen tar til tårene. Konteksten kan være en annen enn hva du tror. En helt annen.

http://www.dagbladet.no/2011/12/05/kultur/debatt/kronikk/pst/janne_kristiansen/19288793/
PST-ansatte gråt
http://www.dagbladet.no
Da PST-sjef Janne Kristiansen klokka 13 fredag møtte mediene for

tralle20
tralle20
Abonnent
Svar til  Topo Skrivig
12 år siden

Enhver regjeringssjef burde stoppe opp å tenke seg om han er rett person til å lede landet når så mye gikk galt før og etter 22.7.
Norge er i et sårbart sikkerhetsvakum av uante dimensjoner kan det se ut som.
Det burde ikke vært a walk in the park for ABB.

Topo Skrivig
Topo Skrivig
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Opprullingen begynte i 2005

Da jeg begynte å publisere funn fra mange års grundig journalistisk arbeid og gjorde kjent fremgangsmåten som de hemmelige russiske tjenestene har benyttet i alle land, enten det har vært i Europa, Amerika eller andre verdensdeler, skjedde det på en hjemmeside med en server i USA. Det var lenge en trygg havn.

I fjor vår kunne jeg ikke publisere på denne hjemmesiden mer. Jeg ble sabotert og hacket, så da fortsatte jeg på Facebook og senere på Google+. Det var en skuffelse, for hva jeg avslørte hadde ikke minst stor betydning for USAs nasjonale sikkerhet. Jeg fikk mange positive tilbakemeldinger med honnør så lenge George Bush var president.

Da Hillary Clinton og Barack Obama kom til makten, merket jeg fort en annen holdning. Det endte altså med at serveren som jeg hadde benyttet hos Yahoo i USA, ikke kunne brukes mer, og til våren er det to år siden det tiltaket ble satt i verk mot meg. Noen ville fryse det bildet som jeg ga den gangen og unngå at det ble oppdatert som følge av fremskritt i etterforskningen.

Når du tar hensyn til denne store mangelen ved hjemmesiden, og at jeg skulle hatt anledning til å redigere den bedre i ettertid, er det likevel mye relevant informasjon å finne. Denne siden viser hvordan jeg fra 2005 gradvis nøstet opp hendelser og satte dem inn i riktig kontekst. Det har skjedd under veldig vanskelige forhold i et Norge hvor jeg er blitt mobbet mye. Fra skyggene. Med de gamle raffinerte metodene som Stasi og KGB brukte i alle år og som er like flittig brukt i dag mot brysomme journalister som meg.

Jeg bor og lever innenfor grensene til en russisk dobbelstat og det har nesten kostet meg livet flere ganger.

http://oevrebotten.com/
Norulv Øvrebotten
http://www.oevrebotten.com
Norge var en trojansk hest for Sovjetunionen i NATO under den kalde krigen. Norulv Øvrebotten forteller om sterke personlige opplevelser fra følgene av Sovjetunionens sammenbrudd. Han er den første til å identifisere Jens Christian Hauges arbeidsteknikker og avsløre Hauge som KGBs store mann i Norge…
Liker · Kommenter · for 14 minutter siden ·

Norulv Øvrebotten http://www.guardian.co.uk/world/video/2011/sep/24/luke-harding-mafia-state-truth-about-putins-russia-video

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Russlands beste avis i Norge, Stasi og parallellene

Aftenposten er viktig i den russiske bedragoperasjonen som ruller og går for å befeste kontrollen i Norge. Så har da også avisen en sjefredaktør, Hilde Haugsgjerd, som sammen med den tidligere ektemannen, Sigurd Allern, var med på å grunnlegge AKP (marxist-leninistene) i Norge på 70-tallet. Den politiske redaktøren, Harald Stanghelle, er giftet inn i familien Gerhardsen. Det er ikke så veldig relevant som du skulle tro. Stanghelle var ikke til å stole på før han ble gift heller. Det kunne knapt bli verre.

I tiden rett før terroren i sommer ble det ført en intens kampanje mot meg i nettdebatter i Aftenposten. På Debattsentralen. Jeg fulgte interessert med på hva ledelsen i avisen direkte og indirekte medvirket til. Det haglet med diagnoser over meg fordi jeg hadde en annen fortelling om norsk historie enn den oppleste og vedtatte. Hvis jeg hadde hatt noen av alle disse diagnosene, ville jeg sannsynligvis ha tatt til motmæle. Noe jeg ikke gjorde.

Først 22. juli fikk jeg svaret på hvorfor dette løpet ble kjørt så intenst i ukene før. Da smalt det, og siden er Aftenpostens rolle i maskeringen av de virkelige forhold vært langt mer interessant å følge enn all svertingen av meg som menneske før bombeeksplosjon og massedrap. Jeg kjenner både presse og etterretning. Lusa er til å kjenne igjen på gangen.

Jeg gikk fra å være en ikke-person i norsk presse til å være en person som offentlig ble svertet noe voldsomt i noen uker før terroren til straks etter terroren å bli en ikke-person igjen. Både i Aftenposten og pressen ellers. Jeg ble satt søkelys på noen uker til rett tid på for å kunne svertes og senere narre andre til å begå analogiske feilslutninger. Det var min rolle på dette stadiet i kjøpeplanen for bedragoperasjonen som var laget i Moskva. I god tid på forhånd.

Nå skrev jeg aldri på Debattsentralen i Aftenposten, men jeg leste hva som ble skrevet om meg. Debattsentralen ble stengt straks etter 22. juli, offisielt som følge av sorg. Senere ble den rett og slett lagt ned og alt som var skrevet før ble begravd og beseglet. Det er slik en profesjonell etterretning gjør det. Bedrag blir alltid beseglet. Med syv segl. Med en falsk begrunnelse eller ingen i det hele tatt.

Nå vet jeg ikke hvor mye PST klarer å sladde og undertrykke av hva jeg forteller på nettet, men det er ingen fare for at det skal komme henvisninger til hva jeg forteller i de etablerte norske medienes nå strengt redigerte nettdebatter. Navnet mitt er igjen tabu. Det er like greit når det bare skal brukes til å diskreditere meg.

Nysgjerrighet og den frie tanke har ikke akkurat hatt gode kår der hvor den er blitt styrt av dyrkere av Stalin, Mao, Pol Pot og andre massemordere. Norge er ikke noe unntak. Særlig ikke når det blir gitt en versjon av norsk historie som ikke passer inn i venstresidens oppfatninger fra studiesirkler og senere rekruttering til østlige etterretningstjenester. Norge er som en sveitserost fra Ural.

Menneskelig sett er undertrykkelse av frie tanker et gammelt fenomen, og alle som er blitt undervist i for eksempel Platons hulelignelse ved universitetene, har fått dette innsynet i filosofiens historie for å kunne trekke lærdom av det til bruk i tiden som de lever i. Noe som lett blir glemt. Det burde det ikke ha blitt hos de over 7000 ansatte som arbeider i Aftenposten og resten av Schibsted heller. Hos dem som har høyere utdannelse, vel og merke. Harald Stanghelle hører ikke til dem, men det gjør Hilde Haugsgjerd. Hun ledet som ung en organisasjonen som smart ble snekret sammen av Stasi i Øst-Tyskland. Med de følger det fikk. Inn i vår tid.

Også mine funn innen norsk presse kan parallellføres til andre vestlige land og du finner samme følgen der i ulike former og til ulik grad. President John F. Kennedy holdt for snart femti år siden en berømt tale om sovjetrussisk konspirasjon og hemmelige samfunn for amerikanske journalister og redaktører. Denne talen har jeg referert til nylig. Det var en veldig god tale.

I talen fortalte Kennedy om en fattig Karl Marx som på midten av 1800-tallet forlot journalistikken for å spille en sentral rolle som tenker for utviklingen som ledet fram til den kalde krigen etter 1945. Den daværende presidenten i USA sto på begynnelsen av 60-tallet midt opp i kampen mot kommunismen uten å forstå følgene godt nok. Heller ikke følgene for den forsamlingen av pressefolk som han snakket til den gangen.

I 1963 ble president John F. Kennedy skutt og drept, og narrespillet ble grundig forseglet. På en nå identifisert russisk måte. Det er gjort slik hele tiden. Du kan se hvordan det blir gjort i Norge også om dagen. Med de rette brillene på.

Det er et generelt menneskelig fenomen og en svakhet å anse noe ubehagelig for avsluttet selv om det i virkeligheten slett ikke er det, men i realiteten bare har endret form, og den britiske historikeren Tony Judt var, etter at forrige århundre og årtusen var lagt bak oss, slått av hvor utbredt det var å tro at historien før vi skrev år 2000, ikke angikk oss lenger i en ny tid.

Ikke noe er farligere å innbille seg. Ifølge Goethe må du kjenne til to tusen års historie for å forstå samtiden, men her holder det med 100 år.

Du får ikke bare skjeletter som faller ut av skapene, du får lett levende mennesker som kommer fallende ned med armer og ben og det fra øverste hylle. Når fokus og kunnskap blir konsentrert om resultatene av hva Russland har oppnådd med de smarte og inntil nylig hemmelige metodene innen bedrag. Siden statskuppet i Russland i 1917.

Norge er ikke all verden. Det er et lite bedrag.

http://www.aftenposten.no/meninger/debatt/Viktig-med-avvikende-syn-6721448.html
ap.no > Viktig med avvikende syn
http://www.aftenposten.no
I den spesielle situasjonen etter 22. juli mente redaksjonen det var viktig å åpne opp for ulike og til dels sterkt avvikende syn.

purka jul
Abonnent
12 år siden

MODERERT: Innlegg er postet tre ganger under forskjellige artikler. Spam.
ADVARSEL: Innlegg skal være relatert til artikkelens tema, eller de blir slettet. Gjentatte brudd fører til utestengelse. Dette er siste advarsel.

“Norge er styrt av de Marxist Kommunistiske krefter, etc..”

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten om det skjulte KGB og STASI nettverket
PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator
søndag 20. november 2011 13:07
Artikkelindeks
Norulv Øvrebotten om det skjulte KGB og STASI nettverket
Nøkkelen til terrorangrepet 22. juli
Omvendt kildevern
Frimurerne har vært og er en av Russlands nøkler
Hvis natten var normal
Kongen fortrenges og blir kuppet gradvis ut
Mønsteret er klart
Mye russisk intrigespill innad i Forsvaret
Alle sider
Side 3 av 8

[Norulv Øvrebotten]

Norulv Øvrebotten
Omvendt kildevern

En leser etterlyser beviser mot de to etterretningssjefene Kjell Grandhagen og Torgeir Hagen, begge generaler som jeg forteller har medvirket til terroren 22. juli. Som følge av å ha blitt rekruttert til de hemmelige russiske tjenestene. Fra tidlig i den militære karrieren.

Jeg svarte vedkommende:

General Kjell Grandhagen, som er sjef for etterretningen, ble vervet av de russiske hemmelige tjenestene da han var løytnant på Andøya i 1978. Når general Torgeir Hagen, forgjengeren og nå medlem av 22. juli-kommisjonen, ble vervet, vet jeg ikke.

For øvrig driver jeg ikke med politietterforskning og stabler beviser til bruk for å dømme noen ved en domstol. Jeg er journalist. Men med den forskjell fra hva jeg har gjort før innen journalistikk, at kildene verner seg bedre enn jeg kan gjøre av dem. Et slags omvendt kildevern, kan du si.

Hvis jeg ikke fortalte sannheten, må du regne med at denne regjeringen hadde sørget for at jeg var arrestert for lenge siden. I tillegg må du regne med at noen som er mektigere enn Norges regjering verner meg. Mot den.
Kongen fortrenges og blir kuppet gradvis ut

Ett av handlingsmønstrene som går igjen i det russiske narrespillet i Norge for å beholde dobbelstaten, er at statsminister Jens Stoltenberg fortrenger Kong Harald ved viktige symbolske markeringer utad mot folket. Dette skjedde blant annet ved utdeling av Krigskorset i vår. Da Kongen ble holdt helt utenfor.

Dagens Næringsliv kan i dag bringe et annet eksempel. Hvor Kongen må stå og vente på å skrive under kondolanseprotokoll etter terrorangrepet 22. juli. I stedet for å være den første til å undertegne protokollen, slik han som norsk statsleder skal gjøre formelt. Alltid.

Kong Harald blir nå i praksis og skritt for skritt utelukket som det formelle statoverhodet i Norge, og han blir fortrengt av statsminister Jens Stoltenberg. Dette er et typisk eksempel på den russiske metoden med dobbeltkryssing, og er samme teknikken som fra skyggene er brukt til å skifte ut alt fra statsministere og partiledere til sjefredaktører i hele etterkrigstiden i Norge. Når maskeringen rundt røveriet er skrellet bort.

Nå står selveste Kongen for tur.

Det er det gamle gladiatorprinsippet, hvor du som regissør og arrangør tar sverdet fra den ene og gir til den andre som skal vinne. En av to gladiatorer må alltid dø og det er den som ikke lenger har noe sverd. Men fratatt det og sverdet overlatt til den andre.

Denne fremgangsmåten er alltid en trinnvis prosess i den moderne utgaven fra KGB. Den kan gå over flere år.

Hva som er hendt er følgende: De hemmelige russiske tjenestene har bare identifisert Kong Haralds rettigheter. De har deretter fragmentert alle sammen. Deretter har de satt i gang prosessene for å plukke dem bort en etter en. Rettighetene blir plukket bort en etter en som følge av dette russiske intrigespillet når statsminister Jens Stoltenberg blir gitt dem en etter en og instruert til å handle på dette grunnlaget. Med den følge at hans rett utelukker Kongens.

Følgen er at Kong Harald mister legitimasjon utad for hver rett i første omgang, for siden å miste hele retten. Til slutt har han ingen rettigheter igjen. Forholdet mellom legitimasjon og rettighet blir fragmentert i tid og rom. Først går legitimasjonen, deretter rettigheten. Det rasjonelt umulige blir gjort. Selv om det er rasjonelt umulig.

Dette kuppet av Kongen skjer rett foran øynene på deg. Siden du ikke forstår fremgangsmåten, klarer du ikke sette alle disse hendelsene inn i et stort bilde, slik at du får grep om virkeligheten. Da kommer ord som “sniker i køen” og slike benevnelser i mediene som viser at bildet ikke er forstått. Langt mindre teknikken bak. Som i Dagens Næringsliv i dag.

Dette er smart bedrag. Med røveri av rettigheter til følge.

I dette tilfelle er det kongelige rettigheter som blir røvet.

Den som blir utsatt for rettighetstap på denne måten, føler seg mobbet og nedverdiget. Noe som også er en tilsiktet følge.

Nå var det også viktig for Jens Stoltenberg å skrive under protokollen 22. juli for utad å skjule egen medvirkning til den store forbrytelsen med bedrag i forkant og etterkant. Stoltenberg medvirket også nylig i en svertekampanje av Kongehuset som hadde som mål å snu krigshistorien opp ned og fremstille Kong Haakon og kronprins Olav som nazivennlige og svikere i motsetning til statsminister Johan Nygaardsvold fra Arbeiderpartiet. Som reddet landet.

Sannheten er den stikk motsatte. Både i går og i dag. Sannheten er alltid den motsatte av hva du oppfatter den som når bedrag blir skapt ved hjelp av det russiske spillet i det negative rom. Slik det hele tiden skjer nå.

Russian Secret Police FSB Organizes Russian Killers!

Redaksjonen
Skribent
Svar til  purka jul
12 år siden

purka jul,
Vi minner om at kommentarer skal være relatert til artikkel, om ikke er det spam og skal slettes.

MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.

purka jul
Abonnent
12 år siden

[Norulv Øvrebotten]

Norulv Øvrebotten
Anders Behring Breivik – brukt og kastet

Alt henger sammen med alt. Frimurerne kom lenge før statskuppet i Russland i 1917, men dine egne kan bli spist av revolusjonen. Lenin og Stalin ble brukt av dem da tyskerne arrangerte kupp i Russland for å få fred på østfronten under første verdenskrig, men kommunistene snudde frimurerne til eget bruk senere. Alt som er skapt med et dårlig formål, kan bli snudd til et enda dårligere.

Alt henger sammen med alt. Det var ikke uten grunn at noe av det første tyskerne gjorde da de kom til Norge i 1940, var å stenge Frimurerlosjen i Oslo ved siden av Stortinget. Frimurerne i Norge hadde blant annet fostret stortingsmannen fra Høyre som satte fram forslag i den norske nasjonalforsamlingen i 1938 som hadde til følge at stortingsvalget i 1939 bare forsvant det året. Tryllet bort ved hjelp av et knep fra en prokurator.

Denne høyremannen var advokat av yrke foruten å være høyt oppe i systemet som frimurer, og han ble benyttet til å lure de andre folkevalgte med en juridisk konstruksjon som er lett å spore tilbake til det tradisjonelle kommunistiske spillet i det negative rom med hensyn til saksbehandling. Dermed var den russiske dobbelstaten i Norge etablert, og den lever vi med ennå i 2011. Nå stadig sterkere integrert med mor Russland. I det åpne.

Store frimurere henger små frimurere, på samme måten som store kommunister hengte små kommunister. For å maskere større spill. Slik det skjedde i etterkrigstidens Norge. Hvor Moskva-lojale kommunister ble ofret for å maskere at Norge ble benyttet som sovjetisk og senere russiske dobbeltagent mot Amerika. I det helt store maktspillet.

Hva som står i pressemeldinger fra Frimurerordenen er ikke mye interessant, det mest interessante er at små frimurere, som nå er blitt redde for å bli hengt av de store, har tvunget ledelsen til å sende ut en pressemelding overhodet. Å være frimurer i dag er det samme som å være medlem av Nasjonal Samling under krigen, hvor alle medlemmer etterpå av prinsipp ble straffet, og medlemskap i en slik organisasjon som i realiteten er bygget på svik, bedrag og drap, kan åpenbart bli rammet av mafiaparagrafen i den vanlige norske straffeloven. Selv uten at menige medlemmer forstår sammenhengen.

Tidligere sjef for den militære etterretningen, general Torgeir Hagen, kan du slutte deg til å ha vært frimureren som oppdaget potensialet hos massemorderen Anders Behring Breivik som følge av å ha tilgang til hans journaler hos barnevern og leger. At Hagen trengte særskilt beskyttelse etterpå, slik Berge Furre fra SV måtte ha, da han ble medlem av Lund-kommisjonen i 1994, går fram av det faktum at Torgeir Hagen på samme smarte måten er plassert som medlem av 22. juli-kommisjonen. Som skaper en illusjon av å granske samtidig som dette tiltaket garanterer en av arkitektene bak terroren immunitet. Fordi han angivelig gransker. Smart.

Men teknikken fra skyggene er brukt før. Senest for 17 år siden.

Når du har jobbet med dette dødelige spillet i en god del år og overlevd flere overfall og sett mennesker rundt deg dø, er det en god del teknikker som går igjen og som du drar kjensel på. I ny form riktig nok, men likevel lett å kjenne igjen. Signaturen er russiske FSBs, med andre ord hva som lettest blir forstått med det gamle navnet: KGB.

Tydeligere kan ikke KGBs signatur bli enn i Norge om dagen. Når du kjenner opplegget. Slik terror og bedrag er kjørt med suksess i snart hundre år. Med uvanlig blodige følger i Norge denne sommeren. Til dette landet å være.

Denne pressemeldingen fra de høye herrer i Oslo som dyrker hodeskaller og skjeletter med stor hemmelighet, burde skremme vettet av de de små herrer rundt om i Norge. Med samme behov. Hodeskallene som de leker seg med helt på toppen av denne pyramiden, kommer et sted fra:

“Den terrorsiktede Anders Behring Breivik var ingen aktiv frimurer, heller tvert i mot, viser undersøkelser som Den Norske Frimurerorden har foretatt.

32-åringen ble ekskludert med øyeblikkelig virkning da det ble kjent hva han hadde gjort.”

Hva som er viktig i forsvar er kamuflasje, kamuflasje og atter kamuflasje.
Kap 2 – Har Norge en Quisling regjering – Et nytt aktuelt eksempel på den russiske teknikken innen bedrag
PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator
søndag 27. november 2011 19:11
Artikkelindeks
Kap 2 – Har Norge en Quisling regjering – Et nytt aktuelt eksempel på den russiske teknikken innen bedrag
Verkebyllen som må stikkes hull på
Bra for både dem og landet
”Selvsagt noe av det dummeste
Partisliter Martin Kolberg har fått beskjed om å følge opp bedraget
En bande bedragere
Martin
Ingen tilfeldigheter i KGB
Ingen tilfeldigheter, nei!
Nåværende statsråd Kristin Halvorsen
Virksomheten rammes av en rekke paragrafer i straffeloven.
Hvis du stikker av bør du i det minste holde munn
Krigsrett eller krigsmedalje. Fyr
Arrestere Jens Stoltenberg er en god begynnelse
Høyre har mange skjeletter i skapet
Hva er det Jens Stoltenberg og de andre ansvarlige på toppen skal bli stilt personlig ansvarlig for? En for en og for hvert eneste offer individuelt?
Lykke til i Russland.
Alle sider
Side 2 av 17

[Norulv Øvrebotten]

Norulv Øvrebotten
Verkebyllen som må stikkes hull på

Per Sandberg har høstet storm og blir tvunget til å unnskylde seg, men nesten alt handler om mennesker, som Jens Christian Hauge påpekte i sin bok “Mennesker” fra 1989, og når du møter motstand hos mennesker er det fordi du treffer et sårt punkt som inneholder sannheten. Derfor denne voldsomme motstanden mot en stortingsrepresentant som egentlig bare har antydet sannheten, og hva han sa i dag utgjør det første spede rop i Stortinget om at noen ikke har klær på seg. Han traff en verkebyll hos altfor mange.

Terroren for å styrke det eksisterende systemet til fordel for Moskva, utgjør en stor verkebyll for hele Norge. Det er mye vondt som skal ut.

Når det blir stukket skikkelig hull på denne byllen.

Hvorfor vil ikke Siv Jensen ha sannheten på bordet

http://www.norgespartiet.no/forside.html
Kap 2 – Har Norge en Quisling regjering – Et nytt aktuelt eksempel på den russiske teknikken innen bedrag
PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Administrator
søndag 27. november 2011 19:11
Artikkelindeks
Kap 2 – Har Norge en Quisling regjering – Et nytt aktuelt eksempel på den russiske teknikken innen bedrag
Verkebyllen som må stikkes hull på
Bra for både dem og landet
”Selvsagt noe av det dummeste
Partisliter Martin Kolberg har fått beskjed om å følge opp bedraget
En bande bedragere
Martin
Ingen tilfeldigheter i KGB
Ingen tilfeldigheter, nei!
Nåværende statsråd Kristin Halvorsen
Virksomheten rammes av en rekke paragrafer i straffeloven.
Hvis du stikker av bør du i det minste holde munn
Krigsrett eller krigsmedalje. Fyr
Arrestere Jens Stoltenberg er en god begynnelse
Høyre har mange skjeletter i skapet
Hva er det Jens Stoltenberg og de andre ansvarlige på toppen skal bli stilt personlig ansvarlig for? En for en og for hvert eneste offer individuelt?
Lykke til i Russland.
Alle sider
Side 11 av 17

[Norulv Øvrebotten]

Norulv Øvrebotten
Virksomheten rammes av en rekke paragrafer i straffeloven.

Straffelovens åttende kapitel omhandler “Forbrytelser mot Statens Selvstændighed og Sikkerhed”. Her heter det blant annet i § 83:

“Den som rettstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del av Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år”

Kap 2 – Har Norge en Quisling regjering – Et nytt aktuelt eksempel på den russiske teknikken innen bedrag

øndag 27. november 2011 19:11
Artikkelindeks
Kap 2 – Har Norge en Quisling regjering – Et nytt aktuelt eksempel på den russiske teknikken innen bedrag
Verkebyllen som må stikkes hull på
Bra for både dem og landet
”Selvsagt noe av det dummeste
Partisliter Martin Kolberg har fått beskjed om å følge opp bedraget
En bande bedragere
Martin
Ingen tilfeldigheter i KGB
Ingen tilfeldigheter, nei!
Nåværende statsråd Kristin Halvorsen
Virksomheten rammes av en rekke paragrafer i straffeloven.
Hvis du stikker av bør du i det minste holde munn
Krigsrett eller krigsmedalje. Fyr
Arrestere Jens Stoltenberg er en god begynnelse
Høyre har mange skjeletter i skapet
Hva er det Jens Stoltenberg og de andre ansvarlige på toppen skal bli stilt personlig ansvarlig for? En for en og for hvert eneste offer individuelt?
Lykke til i Russland.
Alle sider
Side 16 av 17
[Norulv Øvrebotten]

Norulv Øvrebotten
Hva er det Jens Stoltenberg og de andre ansvarlige på toppen skal bli stilt personlig ansvarlig for? En for en og for hvert eneste offer individuelt?

Blant annet dette dramaet som avisene forteller om hver dag. Det verste blodbad i Norge siden krigen.

La oss aldri glemme hva disse menneskene bevisst har vært med på gjennom avansert intrigespill som skaper en illusjon om at sannheten er den stikk motsatte.

Medvirkning er like straffbart som å utføre selve den straffbare handlingen. Kristin Kirkemo ble dømt til lang straff i fengsel som følge av en straffbar unnlatelse etter trippeldrapene på Orderud i 1999. Som hadde samme grunnleggende formål som massedrapet på Utøya. Nemlig å befeste russisk kontroll over Norge.

Oslo-politiets beredskapstropp Delta utførte avansert førstehjelp på ungdommer på Utøya.

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Norge er ikke all verden

Jeg fortalte i går om attentatet mot president John F. Kennedy i 1963. Det var et typisk sovjetrussisk narrespill. Av den sorten som vi opplever i Norge for tiden.

Dette drapet på en president i USA var også mulig å finne ut av etter at jeg hadde identifisert den generelle fremgangsmåten fra KGB i 2005. Det vet jeg fra våren 2008 at amerikanske myndigheter har gjort. Det var før president Barack Obama og utenriksminister Hillary Clinton kom til makten i Washington. Siden er lokket smekket på.

Sovjetunionens leder i 1963 var Nikita Khrusjtsjov. Han var en av de største slakterne i kretsen rundt Stalin og skapte en illusjon om at han var en annen ved ta et oppgjør med Stalin noen år etter diktatorens død i 1953. Stalin døde av hjerneblødning.

Du må være temmelig naiv hvis du tror at KGB legger fra seg metodene hjemmefra når det blir reist til utlandet. Så naive har amerikanere vært. De er det ennå. For USA har en ledelse som ikke vil fortelle dem hva som sant er. Selv etter at nøkkelen til mysteriet er funnet. Aller minst da.

Når du har avdekket hvordan det russiske spillet i det negative rom er i virkeligheten i den mest avanserte og brutale formen, er det som å knekke lesekoden som seks-åring. En helt ny virkelighet åpner seg. Hvis du ikke lar deg skremme, kan du begynne på en fascinerende reise inn i en verden som før var umulig å oppdage og kartlegge. Du vil for første gang begynne å forstå den tiden du er født og vokst opp i, for å låne en formulering fra Kong Harald. Han fikk aha-opplevelsen i 2005.

Å begi seg inn i USAs fortid og nåtid med denne kunnskapen og fokus, er på mange måter det samme som å reise i norsk historie og samtid. USA er et stort land og en mektig forbundsstat, over 300 millioner mennesker bor tilsammen i de 52 statene nå, men amerikanere flest er like naive som nordmenn. Hvis du har vært i Washington i et sikkerhetspolitisk ærend sammen med en internasjonal kapasitet og ekspert som Johan Jørgen Holst, slik jeg har, vet du at byen ikke har mer oppegående folkevalgte enn hva som er vanlig i Europa. De er velmenende folk.

Også amerikanske politikere har blind tillit til jurister, og nettopp blant juristene og deres system var det at Josef Stalin fant den aller største svakheten i vest. Spillet i det negative rom er ikke minst smart bedrag som blir kamuflert som smart jus. Det er videre en smart kombinasjon av å benytte kamuflerte drap sammen med bruk av advokater og jurister. Uten at mordere og jurister vet om hverandre.

I det hele tatt er det strategiske særtrekk først og fremst forbrytelser satt i system. Kamuflert på den beste måten som tenkes kan. Som lov og rett.

Sannheten er den motsatte av hva den blir oppfattet som når bedraget skjer som følge av det russiske spillet i det negative rom, eller i negativ sektor som det også kalles. Denne følgen går igjen.

Derfor er sannheten om president Richard Nixons avgang som følge av Watergate-skandalen i 1974, også den stikk motsatte av hva den ble oppfattet som i samtiden. Dette ble også den oppleste og etablerte sannheten utad for ettertiden. USAs 36. og 37. president, Richard M. Nixon, falt i virkeligheten for et klassisk sovjetisk grep, og den amerikanske pressen ble som den norske i dag, brukt som nyttige idioter i det russiske narrespillet. Som hadde til følge at det skjedde et skifte i toppen av makten i USA på et beleilig tidspunkt for Moskva. Nr. 2 ble nr. 1.

Klassisk gjort. Egentlig. Ha alltid fokus på nestkommanderende i russiske intrigespill i både eget og i andre land. Ikke tro at USA er et unntak bare fordi presidentflyet er større enn andre steder.

Slik kan jeg og andre analytikere som nå behersker denne russiske teknikken og kan nøste opp følgene rundt om, lese historien på en helt annen måte enn hva som før har vært mulig. Fordi vi har taket på strukturene i hele opplegget. Vi har brutt lesekoden.

Du ser ikke bare gammelt landskap med nye øyne. Dagens politiske virkelighet blir også en helt annen. Du kan observere hvordan nytt landskap blir til uke for uke, måned for måned og forstå hvilke prosesser som skaper den virkeligheten som du og andre blir møtt med. Noe brudd med fortiden er ikke skjedd noen steder. I vest. Like lite som i øst. Spillet er det samme gamle.

“Plus ça change, plus c’est la même chose.”

Norge er altså ikke all verden. Den intelligente fremgangsmåten som jeg forteller om er heller ikke begrenset til Europa. Sosialismen var en internasjonal bevegelse og Sovjetunionen var skapt for erobring. Med bruk av hemmelige metoder ikke minst.

Å tro at det var slutt i 1989 eller 1991, var å undervurdere staten i staten, KGB, på det groveste. Strategien ble bare snudd på hodet, og Russland ble det nye skinnet som reven gjemte seg i. Nå med kapital i stedet for arbeid som grunnlag.

Denne helomvendingen har vært en formidabel strategisk suksess i de siste tjue årene. I det virkelig store globale spillet. Det har vært tidenes største strategiske bedragoperasjon. Så langt den mest vellykkede også.

President John F. Kennedy forsto ikke virkeligheten. Som alltid er verre enn du tror hvis den først er ille. Han ble for dristig og hadde ikke oppmerksomheten hvor den burde ha vært, og det samme skjedde med broren Robert Kennedy. Det kostet dem begge livet.

Å identifisere den virkelige konteksten, er avgjørende for å leve eller dø. Det vet enhver soldat med kamperfaring. Du får som regel ikke to sjanser på en slagmark. Heller ikke i den fordekte krigen. Det forhindrer ikke at du kan si mye klokt og viktig før du dør.

Mens du kan.

John F. Kennedy Secret Society Speech (Part 1/2)
http://www.youtube.com
John F. Kennedy or JFK was the 35th President of the United States, serving from 1961 until his assassination. Kennedy was assassinated on November 22, 1963,…

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Ingen norske redaktører risikerer sparken

Ingen norske redaktører risikerer sparken fordi de har kritisert Vladimir Putin, fordi den type kritikk er bortimot fraværende. De sitter godt festet i Putins system i Norge.

Russiske kolleger er modigere. Alf Hildrum som er sjef i TV 2 med over tjue millioner kroner på kontoen, har ved en glipp latt denne rapporten publisere i dag, er han i ferd med å miste taket på noen medarbeidere?

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/russiske-redaktoerer-sparket-etter-putinhaan-3660168.html
Norulv Øvrebotten
‎”Samholdskraft”

Dette ordet har jeg ikke merket meg før det i dag kommer fram at Vidkun Quisling og Jonas Gahr Støre har det som felles i vokabularet.

Tyskvennlige Vidkun Quisling begikk statskupp 9. april 1940 mot en regjering Johan Nygaardsvold som hadde begått statskupp året før som følge av smart spill i det negative russiske rom. Hele stortingsvalget i 1939 ble tryllet bort med den nå identifiserte bedragmetoden. Fra skyggene.

Det gikk ikke mange dagene før tyskerne så hvilken katastrofe det var at Quisling trodde at han skulle redde Norge. Han var ikke bare en løs kanon på dekk, Quisling klarte noe som Stalin hadde instruert regjeringen Nygaardsvold til ikke å gjøre. Nemlig å gripe til våpen og begynne å slåss. Quisling vekket den vanlige kvinne og mann i Norge. Til væpnet motstand.

Josef Stalin var i 1940 midlertidig alliert med Adolf Hitler av taktiske hensyn, men når du har identifisert kjernen i tenkningen og metodene som den sovjetiske diktatoren benyttet, er det ganske innlysende at Stalin kopierte sjakktrekket fra fyrster i middelalderen og parkerte et eget kontrollert område som Norge da var, for en tid hos en fremtidig motstander av overordnede strategiske hensyn. Norge kunne Stalin lett ta tilbake igjen senere. Han satt dessuten med kontroll over regjeringen Nygaardsvold i London i fem år og benyttet den til spionasje mot andre vestlige land som den ga seg ut for å være venn med.

Stalin ønsket Hitler å gå nord og binde opp store styrker, han ønsket også Hitler å gå vest av samme grunn, og all hjelpen som Stalin ga nazistene fra skyggene, forklarer også at Nederland, Belgia og Frankrike kollapset så fort da tyskerne invaderte nabolandene noen måneder senere. Hitler og alle de andre lederne vest for Sovjetunionen ble lurt trill rundt av Stalin som benyttet spillet i det negative rom hele tiden under krigen. Slik han gjorde før krigen og etterpå. Både på mikro og makronivå.

Fremgangsmåten er smart. Veldig smart.

Hitler hadde en sjef for sikkerhetstjenesten SD som hadde studert og kopiert så godt som han kunne kommunistenes spill i det negative rom. Han het Reinhard Heydrich, og han reiste med eget fly i all hast fra Berlin til Oslo for å arrangere kupp mot Vidkun Quisling. Det første Heydrich gjorde var å bruke luger på de øverste dommerne i Norge og samle dem i en leilighet hvor han truet sjefen for Høyesterett, Paal Berg, til å være Konge av Norge for noen dager i stedet for Kong Haakon som hadde rømt byen sammen med regjeringen Nygaardsvold.

I spillet i det negative rom dobler du alt, så smarte og brutale Heydrich trengte å doble Kongen, og ved hjelp av konge nr. 2 for anledningen, høyesterettsjustitiarius Paal Berg, fikk han i Oslo utnevnt en annen regjering enn både regjeringen Nygaardsvold og regjeringen Quisling. Den nye regjeringen som skulle ta seg av styringen av de sivile områdene etter hvert som tyskerne pløyde vei militært i Norge, ble kalt “Administrasjonsrådet” for å kamuflere de norske samfunnstøttenes svik mot eget fedreland.

Tyskerne kalte det for å være snille “regjeringsutvalg” og det var sammensatt av norske direktører og embetsmenn, hvor mange av dem som var frimurere vet jeg ikke. I hvert fall utelukket denne forsamlingen tidligere styrer som var grunnlagt på kupp. Tyskerne slapp å konsentrere seg om administrasjon av sivile forhold.

Norge hadde på mindre enn et halvår i virkeligheten hatt tre statskupp pluss en militær invasjon. Det første kuppet var skjedd lenge før invasjonen.

Vidkun Qusling hadde ikke “samholdskraft” mer enn i seks dager, for allerede 15. april hadde Heydrich, som Hitler kalte “mannen med jernhjertet” og som satte i gang Holocaust og jødeutryddelsen senere, gjort jobben sin i Norge ved å bruke sjefen for Høyesterett som Konge. I nok et statskupp.

Falske konger er like bra som ekte. Hvis du kan få folk til å handle på grunnlag av illusjonen, skaper handlingene den virkeligheten som du ønsker. Dette fenomenet har jeg forklart før.

Juristen Paal Berg hyllet Vidkun Quisling for hans fedrelandskjærlighet mens han agert konge 15. april 1940, og etter krigen dømte den samme Paal Berg ham til døden. De store tyvene hengte de små, ingen tyver kan bli mindre enn dem som har tapt, og ingen tyver kan bli større enn dem har skiftet side og er med dem som vinner til slutt. “Historien har en tendens til å legge vekt på de avsluttende hendelser,” som Hitlers rustningsminister Albert Speer skrev i memoarene. Han snudde selv kappen godt nok til å berge livet mot slutten av krigen.

“Samholdskraft” er et forferdelig ord, det smaker av totalitær tankegang, og under ingen omstendighet kan du si at noe ekte og ærlig samhold har preget Norge siste 70 årene. Det er mer samholdet som oppstår forbrytere i mellom som følge av å ha blitt narret til å medvirke til russiske narrespill i det negative rom, som har satt den moralske og juridiske standard. Det får vi demonstrert hver dag, hver uke og hver måned i Norge. Spesielt etter terroren 22. juli.

Det spilles falskt mer enn noensinne.

http://www.aftenposten.no/kultur/Brukte-Quislings-egne-ord–6719626.html

p.no > Brukte Quislings egne ord
http://www.aftenposten.no
Utenriksminister Jonas Gahr Støre skulle i en kronikk i Aftenposten i går forklare hvordan rosetogene etter 22. juli skiller seg fra Quislings fascisme. Problemet er at han valgte å bruke nøyaktig samme ord på sitt prosjekt som landssvikeren selv brukte.
Liker • Kommenter • for 49 minutter siden •

Norulv Øvrebotten
Ble for ideell

Mannen som doblet kongemakten i Norge for å få bort Vidkun Quisling i midten av april 1940, SS-offiseren Reinhard Heydrich, var en av de mest intelligente innen den nazistiske eliten. Han kopierte kommunistenes spill i det negative rom som Stalin hadde holdt på med siden statskuppet i Russland i 1917, men nazistene ble aldri så avanserte og gode som kommunistene i øst. De hadde ikke lang tid på seg. I 1945 var det slutt.

I Moskva fortsatte de hemmelige tjenestene å utvikle dette spillet til en kunstart nærmest innen kriminalitet, så når vi nå skriver 2011, er det meget sofistikerte metoder som benyttes. Strukturen er imidlertid den samme som alltid.

Stalin dyrket middelmådigheter hos motstandere, så i 1942 var det slutt for den intelligente Reinhard Heydrich. Han ble drept i et attentat i Praha, kamuflert som et angrep fra den tsjekkiske motstandsbevegelsen. Reinhard Heydrich var i ferd med å bli for ond til at Stalin kunne tolerere det lenger.

Norulv Øvrebotten
Diagnose KGB

Anders Behring Breivik leser nå aviser og de to psykiaterne som hevder at han ikke er i stand til det, og er like syk nå som 22. juli og har en arvelig sykdom og er intet mindre enn psykotisk, er gått i dekning. Om de er i kontakt med den homofile politidirektør og kollega psykiater Øystein Mæland vites ikke. Alle har til felles at de handler på falskt grunnlag. De bør snarest komme i naboceller hos Behring Breivik alle tre.

Å benytte psykiatere til å medvirke til forbrytelser er en så gammel stalinistisk metode at du ikke skulle tro at det går an i 2011, men det gjør det. Å gjøre det rasjonelt umulige selv om det er rasjonelt umulig, er nettopp hva som karakteriserer fremgangsmåten som de russiske hemmelige tjenestene benytter. For det skaper smart bedrag for hver gang, og slike bedrag blir lappet over hverandre hele tiden når det blir kjørt så store og avgjørende bedragoperasjoner. De kommer tett som hagl.

Dagbladet har offentliggjort grunnlaget for diagnosen og ut fra hva jeg har lest av det, er jeg ikke lenger i tvil om at de to psykiaterne handler forsettlig og ikke som følge av uaktsomhet. De har blant annet bevisst unnlatt å vurdere hva som er relevant i forhold til handlingene som han har gjort og har i stedet konsentrert seg om barndom og oppvekst og grandiose forestillinger som de måtte forstå var skuespill hvis de ønsket å forstå det. Noe de ikke gjorde.

Den virkelige konteksten for grusomme drap glimrer med sitt fravær. Null innsikt i realiteter er hva du observerer hos Torgeir Husby og Synne Sørheim. De har fullstendig brist i oppfatningen av realiteter. Ikke tror jeg at de blir bedre av å bli behandlet med antipsykotisk medisin heller. Det blir ingen.

Rapporten fra de to er ellers karakterisert av upresist språk og begrepsbruk, manglende konsistens og konsekvens, og egne subjektive forhold hos disse to psykiaterne er mer avgjørende for vurderinger enn subjektive forhold hos Anders Behring Breivik. Noe objektivt belegg for konklusjoner finnes ikke.

Det er rett og slett umulig å forholde seg rasjonelt til hva de kommer med. De kan heller ikke bevise noe som helst. I stedet for å avsløre Anders Behring Breivik, avslører de seg selv og medvirker til å tildekke en grov forbrytelse i stedet for å avdekke.

Akkurat slik planen var hos de hemmelige russiske tjenestene FSB, som selvsagt hadde plottet inn både Husby og Sørheim og hvilken rolle de skulle bli brukt til, på kjøreplanen i god tid på forhånd. Slik FSB hadde gjort med mange andre, blant dem politidirektør Øystein Mæland og mannen han var forlover for i bryllupet en gang i tiden, Jens Stoltenberg. Dette er også et innsyn i Oslos nettverk og frontfamilier. Allslags blod er tykkere enn vann.

Er det noe Moskva kan er det å snu sikkerhetssystemer til det stikk motsatte av hva de var ment å være. Med spillet i det negative rom kan FSB snu en rettsstat om til en forbryterstat mot mennesker. Jeg kan forklare i detalj hvordan det blir gjort.

Helsevesenet generelt og psykiatrien spesiell er benyttet til å begå og kamuflere forbrytelser mot mennesker i alle år innen denne avanserte formen for undertrykkelse. Tilfellet Anders Behring Breivik skiller seg fra undertrykkelse av opposisjonelle ved at psykiatrien på kreativt vis brukes til å kamuflere forbryteren som medvirker til å undertrykke et helt folk. Det er bare en ny vri på et gammelt opplegg.

Alle som blir trukket inn i narrespillet på en eller annen måte etter hvert som operasjonen ruller og går, medvirker til å undertrykke eget folk, og det gjør de sammen med blant andre selveste statsminister Jens Stoltenberg. For å nevne bare én av alle dem som er med på dette. I kamuflert regi av et brutalt Russland som skal sikre den gamle maskerte makten over Norge. Med terror og bedrag.

Diagnose? KGB. Det er i det minste sant.

http://www.dagbladet.no/2011/12/04/nyheter/innenriks/terror/anders_behring_breivik/paranoid_schizofren/19272534/

Derfor ble Breivik erklært utilregnelig
http://www.dagbladet.no
Les de sakkyndiges vurderinger.
• Norulv Øvrebotten
Rune Bjerke var forlover

Sjefen for DnB og en nær venn av Jens Stoltenberg, Rune Bjerke, var forlover for dagens statsminister i sin tid. Øystein Mæland var bare gjest.

Norske aviser skal du ikke stole på, jeg hentet opplysningen fra Vårt Land, da jeg i sted fortalte at politidirektøren uten embetseksamen i jus eller politifaglig bakgrunn, Øystein Mæland, var forloveren.

Rett skal være rett. Rune Bjerke har nok å svare på som en sentral mann i dette russiske nettverket som banken hans er en slik viktig del av. Moskva har mange frontfamilier å bygge på i Oslo etter over 70 år med den virkelige kontrollen direkte og indirekte, og alle politiske partier er representert. Ingen statsmakt er uberørt. Mafia på norsk.

Med blekkspruten i Moskva.

Cosa Nostra.

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/10/18/550732.html
for 3 timer siden

Norulv Øvrebotten
Ingen norske redaktører risikerer sparken

Ingen norske redaktører risikerer sparken fordi de har kritisert Vladimir Putin, fordi den type kritikk er bortimot fraværende. De sitter godt festet i Putins system i Norge.

Russiske kolleger er modigere. Alf Hildrum som er sjef i TV 2 med over tjue millioner kroner på kontoen, har ved en glipp latt denne rapporten publisere i dag, er han i ferd med å miste taket på noen medarbeidere?

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/russiske-redaktoerer-sparket-etter-putinhaan-3660168.html

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
LO – en kamuflert russisk bastion

Landsorganisasjonen er sammen med Arbeiderpartiet kjernen fra gammelt av i den sovjetiske og russiske indre okkupasjonen av Norge som er gjennomført så smart og kamuflert siden før krigen. Hvordan russiske narrespill benyttes for å skifte ledelse, fikk du godt demonstrert i 2007 da de hemmelige russiske tjenestene skiftet ut Gerd-Liv Valla med Roar Flåthen som leder av LO. Alle trodde at det var noe annet som hendte.

Dette var i realiteten et bedrag fra A til Å på samme måte som terroren i år er det, og jeg har ingen problemer med å legge bitene på plass også i dette puslespillet siden jeg kjenner oppskriften som er fulgt og vet hvilken relevans fakta skal ha i forholdet. Slik er det i alle disse utallige russiske oppleggene opp gjennom norsk moderne og ikke fullt så moderne historie.

Jens Christian Hauge var i likhet med hva han var for Arbeiderpartiet, den fremste juridiske rådgiveren for LO. Da Hauge gikk ut av tiden, overtok hans høyre hånd, advokat Johan Fredrik Remmen, denne funksjonen helt. Remmen er som Hauge var, en ekspert i å bygge juridiske konstruksjoner ved hjelp av bedragmetodene fra Moskva, og alt er ved nærmere undersøkelser falskt.

Virkeligheten blir skapt ved at andre blir narret og tvunget til å handle og beslutte på grunnlag av fiksjonene som de lager for anledningene og bygger systematisk ut etter hvert som det er nødvendig i “prosessene” som altså er konsistente og konsekvente bedrag. Ethvert positivt forhold blir gitt en samtidig negasjon og andre narret til å handle på grunnlag av negasjonen. Når mange nok blir narret, har det en tvingende følge. Du skaper en effekt som en snøball og alle blir til slutt medvirkende til å skape “Vår Sak”. Cosa Nostra.

Det er slik solidariteten er skapt i virkeligheten. Med det samme lim som binder kriminelle sammen. Når de har utført forbrytelser.

LO må altså avvikles i sin helhet hvis Russlands grep skal bli løsnet, og fangarmene må skjæres av med en stor kniv. LO har vært dypt involvert i mye grov kriminalitet som er kamuflert som noe annet opp gjennom tidene. Det er i virkeligheten et mafiareir, og bare LO-leder Yngve Hågensens medvirkning til de stadige røvertokter mot statskasse og oljefond til milliard på milliard i gevinst for Kjell Inge Røkke og i siste instans for å styrke Russlands strategiske kontroll over den viktige norske olje og gass-sektoren, er nok til å demontere denne overlevningen fra en sosialistisk fortid som er blitt fullstendig mafiadominert etter Berlin-murens fall og benyttet til svik mot egne medlemmer og resten av det norske folket. Roar Flåthen er bare en stråmann på toppen.

LO er også viktig i Moskvas kontroll over mediene som setter dagsorden for hva du skal tenke og vite. Sammen med Telenor, som har vært kontrollert fra Moskva siden det het Televerket og fra første stund viktig å ha hånd om for KGB, er Russlands makt over mediene av stor strategisk betydning og bygges derfor ut kontinuerlig som et nettverk som utgjør fundamentet for russisk kontroll for fremtiden.

Aftenposten og Schibsted med mer enn over 7000 ansatte, er også en del av dette godt kamuflerte russiske nettverket. Schibsted eier blant annet VG, Bergens Tidende, Stavanger Aftenblad og en rekke store aviser i Sverige og andre land. Over 70 år med russisk overherredømme har skapt dype røtter i Norge.

http://www.aftenposten.no/meninger/Nr-LO-styrer-avisene-6719025.html
ap.no > Når LO styrer avisene
http://www.aftenposten.no
Norulv Øvrebotten
‎”Samholdskraft”

Dette ordet har jeg ikke merket meg før det i dag kommer fram at Vidkun Quisling og Jonas Gahr Støre har det som felles i vokabularet.

Tyskvennlige Vidkun Quisling begikk statskupp 9. april 1940 mot en regjering Johan Nygaardsvold som hadde begått statskupp året før som følge av smart spill i det negative russiske rom. Hele stortingsvalget i 1939 ble tryllet bort med bedragmetoden.

Det gikk ikke mange dagene før tyskerne så hvilken katastrofe det var at Quisling trodde at han skulle redde Norge. Dette var ikke bare en løs kanon på dekk, Quisling klarte noe som Stalin hadde instruert regjeringen Nygaardsvold til ikke å gjøre. Nemlig å gripe til våpen og begynne å slåss. Quisling vekket den vanlige kvinne og mann i Norge.

Josef Stalin var i 1940 midlertidig alliert med Adolf Hitler av taktiske hensyn, men når du har identifisert kjernen i tenkningen og metodene som den sovjetiske diktatoren benyttet, er det ganske innlysende at Stalin kopierte sjakktrekket fra fyrster i middelalderen og parkerte et eget kontrollert område som Norge da var, for en tid hos en fremtidig motstander av overordnede strategiske hensyn. Norge kunne Stalin lett ta tilbake igjen senere. Han satt dessuten med kontroll over regjeringen Nygaardsvold i London i fem år og benyttet den til spionasje mot andre vestlige land som den ga seg ut for å være venn med.

Stalin ønsket Hitler å gå nord og binde opp store styrker, han ønsket også Hitler å gå vest av samme grunn, og all hjelpen som Stalin ga nazistene fra skyggene, forklarer også at Nederland, Belgia og Frankrike kollapset så fort da tyskerne invaderte nabolandene noen måneder senere. Hitler og alle de andre lederne vest for Sovjetunionen ble lurt trill rundt av Stalin som benyttet spillet i det negative rom hele tiden under krigen. Slik han gjorde før krigen og etterpå. Både på mikro og makronivå.

Fremgangsmåten er smart. Veldig smart.

Hitler hadde en sjef for sikkerhetstjenesten SD som hadde studert og kopiert så godt som han kunne kommunistenes spill i det negative rom. Han het Reinhard Heydrich og reiste med eget fly i full fart fra Berlin til Oslo for å arrangere kupp mot Vidkun Quisling. Det første han gjorde var å bruke luger på de øverste dommerne i Norge og samle dem i en leilighet hvor han truet sjefen for Høyesterett, Paal Berg til å være Konge av Norge for noen dager i stedet for Kong Haakon som hadde rømt byen sammen med regjeringen Nygaardsvold.

I spillet i det negative rom dobler du alt, så smarte og brutale Heydrich trengte å doble Kongen, og ved hjelp av konge nr. 2 for anledningen, høyesterettsjustitiarius Paal Berg, fikk han i Oslo utnevnt en annen regjering enn både regjeringen Nygaardsvold og regjeringen Quisling. Den nye regjeringen som skulle ta seg av styringen av de sivile områdene etter hvert som tyskerne pløyde vei militært i Norge, ble kalt “Administrasjonsrådet” for å kamuflere de norske samfunnstøttenes svik mot eget fedreland.

Tyskerne kalte det regjeringsutvalg og det var sammensatt av norske direktører og embetsmenn, hvor mange av dem som var frimurere vet jeg ikke. I hvert fall utelukket denne forsamlingen andre regjeringer tidligere. Norge hadde på mindre enn et halvår i virkeligheten hatt tre statskupp pluss en militær invasjon. Det første kuppet var skjedd lenge før invasjonen.

Vidkun Qusling hadde ikke “samholdskraft” mer enn i seks dager, for allerede 15. april hadde Heydrich, som Hitler kalte “mannen med jernhjertet” og som satte i gang Holocaust og jødeutryddelsen senere, gjort jobben sin i Norge ved å bruke sjefen for Høyesterett som Konge. I nok et statskupp.

Falske konger er like bra som ekte. Hvis du kan få folk til å handle på grunnlag av illusjonen, skaper handlingene den virkeligheten som du ønsker. Dette fenomenet har jeg forklart før.

Juristen Paal Berg hyllet Quisling for hans fedrelandskjærlighet mens han agert konge 15. april 1940 og etter krigen dømte den samme Paal Berg ham til døden. De store tyvene hengte de små, ingen tyv kan bli mindre enn dem som har tapt, og ingen tyver kan bli større enn dem har skiftet side og er med dem som vinner til slutt. “Historien har en tendens til å legge vekt på de avsluttende hendelser,” som Hitlers rustningsminister Albert Speer skrev i memoarene.

“Samholdskraft” er et forferdelig ord, det smaker av totalitær tankegang, men under enhver omstendighet er det vanskelig så si at den slags samhold har preget Norge siste 70 årene. Det er mer samholdet som oppstår forbrytere i mellom som følge av å ha blitt narret til å medvirke til russiske narrespill i det negative rom, som har satt den moralske og juridiske standard. Det får vi demonstrert hver dag, hver uke og hver måned i Norge. Spesielt etter terroren 22. juli.

http://www.aftenposten.no/kultur/Brukte-Quislings-egne-ord–6719626.html
ap.no > Brukte Quislings egne ord
http://www.aftenposten.no
Utenriksminister Jonas Gahr Støre skulle i en kronikk i Aftenposten i går forklare hvordan rosetogene etter 22. juli skiller seg fra Quislings fascisme. Problemet er at han valgte å bruke nøyaktig samme ord på sitt prosjekt som landssvikeren selv brukte.
Liker · Kommenter · for 2 timer siden ·

Norulv Øvrebotten
Bare én grunn til å forby nisseluer

Den er derimot veldig god. For vi nordmenn har dratt nisselua godt ned over hodet og ikke sett hva som i virkeligheten er skjedd rundt oss i over sytti år, og for tjueto år siden da Berlin-muren falt, trodde vi også at vi kunne fra nissen flytte.

“Du er hvor du er, basta,” som det heter i Italia. Norge kan ikke løpe fra den geografiske plasseringen og hvem vi har som naboer. Vi kan likevel ha gjort mer for å unngå å få italienske mafiatilstander med alle sine kjennetegn under en maske av godhet og menneskerettigheter, hvis vi ikke hadde dratt nisselua så langt ned.

Så forferdelig langt ned.

Muslimer er ikke Norges største problem. At de er blitt brukt i et russisk narrespill for å få deg til å diskutere innvandring på irrelevant grunnlag etter 22. juli for å skjule det virkelige grunnlaget og målet, nemlig å sikre gammelt russiske herredømme, en indre og maskert okkupasjon like fra tretti-tallet, er et stort problem.

Muslimene er på mange måter blitt de moderne jøder som får skylden for alt og kan brukes til alle formål. Det skjedde også i den strategiske bedragoperasjonen som Russland rettet mot USA med terrorangrepet 11. september 2001 som en kjerne. Problemstillingen som ble laget den gangen var like konstruert som i Norge i år.

http://www.nettavisen.no/nyheter/article3292671.ece
– Dette henger ikke på greip
http://www.nettavisen.no
Datteren til Vibeke Alm Thoen ble nektet å bruke nisselue på juleavslutningen av hensyn til barn med en annen kultur og tro.

purka jul
Abonnent
12 år siden

http://www.norgespartiet.no/forside/258-den-grenselose-store.html

Politiske mord og selvmord- død i for tidlig alder –
Stasi hadde teknologien på 50-tallet………

Posted in Cointelpro , Gang stalking, gangstalking, covert undersøkelser, SPI , gjeng-stalking , gangstalking , mindcontrol , Stasi , Voice2skull ved thehiddenevil den 27 august 2007
39.
ting, nesten ingen kan tro sine rapporter. Noen eksperter som arbeider for den tyske hæren og Nato vet veldig godt om MW våpen, men hemmelighold holder dem fra å snakke for mye om i offentligheten. Vi har navn og adresser til mange ofre og omstendighetene av tilfellene. I noen tilfeller er livsstil for de kriminelle godt kjent for oss. I likhet med terrorister, mange late gode statsborgerskap (sic) eller student livsstil for å dekke sine forbrytelser. Konvensjonelle kriminelle aktiviteter, (dvs. innbrudd) er utført av normal gangstere eller tidligere medlemmer av Stasi
Lida
Den russiske Lida maskin (patent 3,773,049) er en gammel hjerne entrainment enhet som brukes for drugless sedering av psykiatriske pasienter. Denne enheten kan brukes som et våpen for å tappe en person av energi. Den puls kan justeres slik at det forårsaker tretthet eller excitability (søvnløshet).Selv om Lida signalet ikke reise en stor avstand, kan den brukes TTW i en bygård. Denne enheten er omtrent på størrelse med en brødboksen og verk lydløst.
Den Lida Maskinen ble gjort i 1950 av Sovjet. den Lida ville sette kaniner i en stupor på avstand og få kattene gå inn i REM Sovjetene følger et bilde med enheten som viste en hel sal full av mennesker sover med Lida på pallen.
-Dr. Eldon Byrd, USA psychotronic forsker
Voice-To-Skull (V2K)
V2K, også kalt Mikrobølgeovn Hearing ble oppdaget under andre verdenskrig når soldatene la merke summende lyder mens du står foran en strømførende radar antenne. Dr. Joseph Sharp viste V2K suksess på midten av 70-tallet mens han jobbet for Walter Reed Army Institute of Research. Hvis du har en tett fokusert antenne, kan dette bli overført gjennom vegger og over en avstand. Voice eller annen lyd kan overføres over en distanse, gjennom vegger, direkte inn i skallen av en person. Dette var mulig mer enn 30 år siden. Nedenfor er et unntak hentet fra tidsskriftet av TFO, som beskriver Dr. Joseph C. Sharp er V2K suksess.
Den amerikanske psykolog
Journal of the American Psychological Association
Volume 30, 1975 mars Nummer 3
Gitt et termodynamisk tolkning, ville det følge at informasjon kan kodes i energi og “formidles” til “lytteren. Kommunikasjon har nemlig blitt demonstrert. Sharp og Grove (note 2) fant at passende modulering av mikrobølgeenergi kan resultere i “trådløs” og “receiverless” kommunikasjon av tale. Evnen til å kommunisere direkte med et menneske av “receiverless radio” har åpenbare muligheter både innenfor og utenfor klinikken.
Silent Sound Spread Spectrum
Silent Sound (patent 5,159,703), utviklet av Dr. Oliver Lowery av Norcross, Georgia, også kalt Clear Channel, er en forbedring over tid slicing subliminal forslag. Det trenger ikke å konkurrere med andre lyd å påvirke et fag fordi det har en egen kanal bare hinsides den menneskelige hørevidde.Derav navnet: Clear Channel.
Denne kanalen er hinsides menneskets hørsel, men ikke menneskelig persepsjon. Det er ikke normalt i bruk, men det er en direkte kanal til det underbevisste.
Silent Sound kan brukes ved å installere en skjult høyttaler nær person er området av arbeid eller i deres hjem. Disse forslagene kan spilles konstant og personen ville ikke være bevisst klar over dem.Tilsynelatende dette våpenet ble brukt på irakiske soldater under den første Golfkrigen. (386) Silent Lyd kan overføres gjennom ordinære radio-eller TV-carrier frekvenser. Det er imidlertid bare en høyttaler nødvendig. Men Silent Lyd kan ikke bare formidle forslag, kan det overføre klones følelser. Dette er hjernen entrainment.
Nexus Magazine
Volume 5, Issue 6, oktober / november 1998
Militære Bruk av Mind Control Våpen, Judy Wall 1998
PSY-OPS våpen brukt i Persiabukta WARSubliminally,
en mye mer kraftig teknologi var på jobb: et avansert elektronisk system for å “snakke” direkte til sinnet til lytteren og kunstig implantat negative emosjonelle tilstander-følelser av frykt, angst, fortvilelse og håpløshet. Dette subliminal systemet ikke bare fortelle en person til å føle en følelse, det gjør dem føler det, det implantater som følelser i deres sinn. presentasjonssystem bærer klonet emosjonelle signaturer, resultatet er overveldende.
Targeting the Human with

Directed Energy Weapons

Dr. Reinhard Munzert
w arms threaten and destroy lives in strange ways. Directed energy weapons are among the high-tech arms of the century. They hurt and kill with electromagnetic power. Microwave weapons can be aimed at computers, electronical devices and persons. They have strong physical and psychological effects and can be used for military and terrorist activities. These weapons are also part of crimes (in Europe) that almost nobody knows except the victims and the offenders. Until now they make the perfect crime possible. No doubt, these weapons have a terrible future.

Key Points

l Directed Energy Weapons (DEW)
l DEW and Crime
l Perfect Crime?
l DEW and Terrorism

Topic 1

l Manipulated Microwave Oven
l Magnetrons and Generators
l Intelligent Antenna Systems

Topic 2

l Anti-Electronics Weapon
l Anti-Personnel Weapon
l Psychological Effects

Topic 3

l DEW and Crime
l License to Kill
l Perfect Crime
l Mental Strength & Fighting Back

Topic 4

l DEW as Terrorist Weapon
l Unseen Terror Attack
l Prevention and Protection

Summary

l New Threats and Dangers
l Crime and Terrorism
l Recognizing and Knowing
l Prevention and Elimination
l Future Weapon! -Terrible Future?

MICROWAVE WEAPONS

New Technology in Crime
Activities and Sources

There is a new, effective weapon for criminals and terrorists. Law-breakers often misuse modern technology. Through the illegal usage of innovative high-tech weapons, people are not ”shot”, rather their living quarters are bathed in (high frequency) electromagnetic waves for a length of time. Directed Energy Weapons (DEW) are mostly intended for military purposes (U.S. Air Force, Russian and Chinese armies). High-tech company Raytheon states about DEW: ”We believe they are a critical element of how ultimately wars will be fought. HPM (High power microwaves) is the most mature right now” (in Fulghum & Wall 2002).

The renowned German newspaper “DIE WELT” acknowledges microwave weapons as arms of the 21st century. In another German newspaper, Süddeutsche Zeitung, a weapons expert has recommended the police to procure microwave (MW) weapons for police use. Considering what certain criminals know about MW weapons, they have a significant advantage over the police until now. This puts the victims in extreme danger.

A primitive variation of a MW weapon would look like this: A microwave oven from the kitchen with the protective shielding removed from the door and replaced by a metal funnel. And then the waves can get through walls (Pictures 1, 2, 3).

The effects of the MW beam on the victims include extreme weariness, headache, irregular heartbeat, diarrhea, painful testis, damaged nervous system and internal organs, burned skin and eye damage. Later effects include blindness, heart attack, stroke and cancer. In the last months by some victims, cancerous tumors have been diagnosed.

In addition to that, victims (through intrigue and defamation) are seen as psychotic and dangerous; thus, they are completely helpless. At the same time, the new weapons (for certain contractors) are tested under ordinary circumstances and constantly improved.

HPM crimes are a new kind of crime with some very new characteristics. The International Union of Radio Science emphasizes in a resolution of 1999 on Criminal Activities using Electromagnetic Tools: “The fact that criminal activities using electromagnetic tools can be undertaken covertly and anonymously and that physical boundaries such as fences and walls can be penetraded by electromagnetic fields.”

Expert Pevler stresses: “The development of high-power microwave (HPM) weaponry, and its proliferation into subversive organizations, offers the means to commit the ‘perfect crime’. HPM attacks typically leave no residual evidence and their effects can range from nuisance to catastrophic” (1997).

The HPM-weapons that the high-tech gang uses supply continous or pulsed waves over long periods of time – especially in the night – from cars or vans or buildings around the target/person(s). They use magnetrons, microwave-generators, amplifiers, integrated systems. In addition they apply through wall imaging methods. There are already over 40 known victims in Germany, some of them even have been attacked while in hospital. But the police doesn’t understand these new weapons.

Besides this the criminals use tactics of information warfare: Know all about the victims, let them know nothing about you, information dominance, disrupt the communication systems of the victims.

The criminal network has at its deposal plentiful first class technical know-how and high quality equipment. That assures high efficiency and precision strikes and enables to operate from cars or vans. The MW generators/transmitters can be camouflaged in an attaché case or hidden in a small suitcase.

Only through cooperative work between electronic specialists and physicists have we been able to shine a revealing light on this special high-tech criminal activity. For experts: The (pulsed) waves of two or more transmitters [MW generators] interfere in the target zone, and through that, strengthen their effects. There are also parabolic antennas modified to transmitters. Besides this, intelligent (adaptive) antenna systems (numerous small transmitters connected, instead of few large ones; for example hidden in parked cars) will be used. Sometimes frequency hopping is employed. These methods work over several hundred feet, if everything is well adjusted.

We could find out where (electronic) components for highly potent MW weapons or whole systems (pictures 4, 5, 6) can be bought legally.

The criminals follow a double strategy: One way the victims are weakened, injured, tortured and intimidated. On the other side, the victims experience extreme, unbelievable things; almost no one can believe their reports. Most interpret the information from the victims as chimerical thinking. Some experts who work for the German Army or Nato know very well about MW weapons, but secrecy keeps them from talking too much about in public.

In several German cities there are complaints of serious physical injury. One attorney represents the interests of many victims. About 40 victims have built a community of interests. We are aware of many cases with amazing similarities that have been reported in the last few months. We have names and addresses of many victims and the cirumstances of the cases. We also have the names and addresses of some perpetrators.

In some cases, the lifestyles of the criminals are well known to us. Similar to terrorists, many pretend good citizenship or student lifestyles to cover their crimes. Conventional criminal activities, (i.e. burglary) are undertaken by normal gangsters or former members of the Stasi (which was the secret service of former GDR). In this network, they have division of labor and a support structure that includes foreigners as well.

Terrorists could use MW as anti-electronics weapons too. With HP microwaves, they can attack the electronics of computers, cars, airplanes and so on successfully [see the other papers of the Workshop W8]. They can use microwave weapons (radio frequency weapons) to damage electronic systems in an unseen attack with all those bad consequencies.

Additional points to be covered in the workshop: Detection of microwaves and protection against attacks.

All that has nothing to do with MW beam fright, but is criminal high-tech forced on the people. It is frightening that these weapons are being increasingly used by criminals and terrorists.

References/Sources:

Fulghum, D. A. (1999): Microwave Weapons Await a Future War. Aviation Week, 6/7/1999, p. 30.

Fulghum, D. A. (2002): Directed Energy Weapons To Arm Unmanned Craft. Aviation Week, 2/25/2002.

Fulghum, D. A. & Wall. R. (2002): Farnborough 2002: Raytheon Links Future To Network Prowess. Aviation Week, 7/19/2002.

Hecht, J. (2001): The Heat is on (Microwave beam weapon tested). NewScientist, 10/27/2001, p. 26.

International Union of Radio Science (1999): Resolution on Criminal Activities using Electromagnetic Tools. General Assembly, Toronto 1999. http://www.intec.rug.ac.be/ursi/Tor99ResolENG.htm.

Laukenmann, J. (2001): ”Hände hoch – oder es klebt!” Süddeutsche Zeitung, 9/25/2001.

Lövstrand, K. G. & Bäckström M. (2001): Intense Radio Frequency (RF) as a Tool for Graded Action. In: Non-Lethal Weapons. Hrsg.: Fraunhofer Institut Chemische Technologie.

Magdeburger Volksstimme (1999): Missbrauch elektromagnetischer Wellen durch Terroristen möglich. 10/8/1999.

Munzert, R. (2001/2002): Neue Technologie im Verbrechen – Mikrowellen-Waffen. Informationstexte an das Bayerische Landeskriminalamt, Bundeskriminalamt und andere Sicherheitsorgane. April 2001-march 2002, not published.

Nitsch, J. (1998): Gefahren erkennen. Wirkung von Hochleistungsmikrowellen. In: Elektromagnetische Verträglichkeit (EMV – ESD), Jahrgang 9, Ausgabe 3/98, p. 23- 26.

Nöldechen, A. & Dorra, B. (2001): “Europäer diskutieren über Mikrowellen und Laserstrahlen als moderne Waffensysteme”. Serie: Waffen des 21. Jahrhunderts, 3. Teil. DIE WELT, 9/25/2001, p. 31.

Pevler, A.E. (1997), Security Implications of High-Power Microwave Technology, http://www.infowar.com/civil_DE/civil_090597a.html-ssi

Schimmelpfennig, U. (1999): Strahlenkanonen für jedermann – Kein Schutz gegen Erpressung und Terror? Tv-Beitrag in Kontraste SFB/ARD, 11/18/1999.

Schwartau, W. (1996), Information Warfare, Second Edition, Thunder’s Mouth Press.

Scott, W. B. (1999): ‚Beam‘ Weapons Edging Into Arsenal. Aviation Week, 7/5/1999, p. 53.

United States Air Force (1998): High Power Microwaves. Factsheet. http://www.de.afrl.af.mil/factsheets/HPMicro.html

United States Air Force (2001): High Power Microwave Division. Factsheets. http://www.de.afrl.af.mil/factsheets/HPM.html

Wall, R. (2000): Directed-Energy Threat Inches Forward. Aviation Week, 10/30/2000, S. 70.

Wilbers, A.T.M. et al. (2001): Susceptibility of COTS PC to microwave illumination. In: Non-Lethal Weapons. Hrsg.: Fraunhofer Institut Chemische Technologie.

Winkenbach, J. (2002): Mikrowelle als Nahkampfwaffe. Welt am Sonntag, Nr.1.1/6/2002, S. 12.
Dr. Reinhard Munzert, Germany, Erlangen

E-mail: RMunzert@t-online.de
pictures

Picture 1: Manipulated Mircowave Oven
Picture 2: Microwaves going through walls
Picture 3: Book that describes the manipulation of a microwave oven to a ray weapon
Picture 4: Magnetron
Picture 7: Active Denial Technology
Picture 8: Neuronal Networks in the Brai

© Dr. Munzert 2002

purka jul
Abonnent
12 år siden

Grenseløse Støre:
http://debatt.nationen.no/-/bulletin/show/708684_den-grenseloese-stoere?ref=mst
i samarbeid med

fsb.ru og agentura.ru

instruert via Johan Fredrik Remmen- Haugesektefødte barn http://www.haavind.no

http://oevrebotten.com/artikkelsjunorgehundreaar.html

purka jul
Abonnent
12 år siden

FSB headquarters in Moscow (2006-01-078)

Her ser du “Styrhuset for Norge”

Og her ser du sjefen :

Putin

Instruerte løpekatter er : Stoltenberg Støre Faremo Halvorsen Killengren m.fl.

« Forrige artikkel

Polakker tilbakeviser den offisielle Smolensk flykrasj historie

Neste artikkel »

Lederskap: Roald Amundsen 1911 og Eskil Pedersen 2011

63
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x