Polakker tilbakeviser den offisielle Smolensk flykrasj historie

5.5K visninger
6 minutter lesetid
46

«. Kort tid etter ulykken med TU 154M, mottok biskopen en tekstmelding fra en annen biskop, Adam Pilch, som var på presidentens fly. Meldingen sa: «Flyet krasjet, men vi har overlevd

Bilde venstre: Polens president Lech Kaczyinski, hans kone og noen av de 96 embetsmenn og mannskapet som ble drept den 10 april 2010.

Legg til denne listen et dusin polske etterforskere som har dødd under mistenkelige omstendigheter siden «ulykken».

I møte med det offisielle coverup, har polske bloggere, universitetsprofessorer, forskere, familiene til ofrene og patrioter begynt å gjennomføre etterforskningen selv.

La oss ta en titt på løgnene, som er endeløse.

Først denne videoen som ble innspilt av en polsk reporter Slawomir Wisniewski, (under til venstre) som var der i Smolensk, fra hotellet hans da han så et fly går veldig lavt og hørte en eksplosjon. Han klarte å komme til krasjstedet og så ingen organer, og trodde flyet var tom.

«I har djevelen til far, og I vil gjøre eders fars  lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. »  John 08:44

Han ble sjokkert over å oppdage at flyet var polsk. Veldig fort ble han jaget bort av russiske sikkerhetsfolk.

Wisniewski sa at blant russerne som han fikk beskjed om å forlate området av, var det en polsk mann, som han forventet støtte fra, men sjokkerende nok, mannen beordret ham arrestert og hans kamera ødelagt.

Han ble beordret og truet til å forlate stedet umiddelbart. Hans vitnesbyrd ble vist på polsk TV rett etter at han spilte inn videoen.

Senere forandret Wisniewski sin historie minst et par ganger.

Han sa at kroppene var bare på et annet sted, som han ikke klarte å nå.

Hva uavhengige granskere oppdaget

Av en blogger:

«Det er sant om eksplosjoner. Jeg visste om det bare en time etter ulykken. Jeg var på bussen da, og jeg kunne høre samtalen av en kvinne hvis familie ringte henne fra Smolensk. De sa at de hadde sett og kunne høre to eksplosjoner da flyet mens det fortsatt var i luften. Jeg snakket med henne om det senere. Jeg bekrefter og sverger at denne informasjonen er sant. «

En annen sier: «Rett etter ulykken, statlige polske politikere angivelig mottatte meldinger med instruksjon om hvordan de har å gi sin mening om katastrofen, som sa: Ulykken var forårsaket av pilotene, som gikk ned under 100m i tåken . Det må undersøkes hvem som lot dem gjøre det.»

Disse og andre fakta ble offentliggjort under et intervju med general Slawomir Petelicki. Han er medforfatter av rapporten viet til forklaring av Smolensk katastrofen, utarbeidet av «Team Av Uavhengige Eksperter».

Forfalskede protokoller av post-mortem undersøkelsene

Familiene til ofrene har vært desperat etter å få skikkelig dokumentasjon, troverdig forklaring på hva som skjedde med deres kjære. Den offisielle etterforskningen som har blitt gjennomført i Russland og av russiske eksperter (for godhet skyld, som lar fiendene av Polens president Kaczynski og fiende av landet i århundrer lede etterforskning av hvordan de myrdet Polens mest patriotiske elite?)

Dessverre har familiene ventet i over året for protokoller over post-mortem undersøkelsene. Mange av dem fikk absolutt forvirrende og løgnaktige beskrivelser av noen de aldri hadde kjent. Noen av dem fikk ingenting. Var disse dokumentene bare oppdiktet?

Den nye presidenten, Bronisław Komorowski, venstre, sier årsaken til ulykken var enkel. Han klandrer de polske piloter. Han hvitvasker russisk luft-kontrollere og Russland helt.

Men det enkle faktum at dette er pilot-svikt, blir motsagt av fakta sett med blotte øyne. Flyet ble revet i tusen biter som motsier menneskelige logikk og vitenskapelig resonnement. På stedet av katastrofen, var gjørmen nesten en meter dyp. Et av håndvåpenene til en Statens Protection Bureau Officer ble funnet på dybde på 70 cm, og på den annen side var den polske banner fra presidentens salong rom funnet ved en tilfeldighet av en lokal bosatt i perfekt tilstand.

En pakke av uskadede hellige bilder som ble med tatt av Bp Tadeusz Płoski på flyet ble også funnet. Jeg har ett av dem.

En caps fra hærens avdøde Gen Andrzej Błasik ble funnet i en meget god tilstand (i gjørma), men med det polske Eagle (Ørn) emblem revet av den, samt uniformer med verdighetstegn revet av. Det virker som noen med et brennende hat tok hevn på polske uniformer, selv etter dødsfallet av ofrene. Det eneste som manglet var de tyske kuler i offerenes lommer, slik det ble gjort av russerne i Katyn i 1940.

I tillegg er det mangel på data om hva som hadde skjedd med cockpit, noe som mangler i hvert fotografi. Den russiske undersøkelseskomiteen MAK «vet» nøyaktig hva som hadde skjedd på innsiden av den, herunder hvordan pilotenes hender ble plassert på kontrollene.

MAK har også annonsert DNA-funn i kabinen av piloter, men hvor er hytta? Ingen har noensinne sett den etter ulykken. Som jeg nevnte tidligere, ble også likene ikke sett av noen som var i stand til å komme dit, da kroppene også mangler i alle bilder og videoer tilgjengelig. Noen knuste biter av organer dukket opp mye senere i videoer lastet opp på internett.

Og nå kremen av løgnene som en av bloggerne sier: «Det statlige Flyet TU 154 M, gikk et par måneder tidligere gjennom generell renovering, ble nylig malt, vasket rent

Imidlertid har den delen som ble funnet på stedet rust-fargede flekker. Sannsynligvis det ble tatt fra noen fly kirkegårder. På samme måte som motorene, som ikke passer denne typen fly, men som var omhyggelig lagt av russerne påulykkes området. Tvilsomme er også de tegn på kutting av metallplater på den delen av flyet.

Etterforskerne myrdet

Problemet med ektheten av vraket er avgjørende. Kanskje på grunn av leting etter sannheten om den, ble assisterende samferdselsminister i PIS regjeringen, Eugeniusz Wróbel, myrdet.

Han var en fremragende spesialist innen luftfart og fysikk. Han var angivelig forfatteren av avhandlingen om at enkelte deler av vraket ikke hører til regjeringens TU 154M fly, med sidenummeret 101.

Den pinlige spørsmålet om hans død har vært dekket med taushet, «De dekket» det med neste offer, Marek Rosiak, som ble drept i PIS partiets kontorer i Łódź.

Hva mer, er den offisielle versjonen av Mr Wróbel død full av unøyaktigheter, som begynner med sønnen som angivelig knivstakk far til døde, og så kuttet ham i biter i vanvidd med en motorsag. Angivelig var han ustabil og handlet sykt, men bare ved en tilfeldighet, perfekt rengjort rommet, hvor angivelig han begikk drapet. Grzegorz W. sønn av offeret, rett etter arrestasjonen, ble gitt psykoaktive legemidler, under hvis påvirkning han tilstod forbrytelsen.

Dagen etter nektet Grzegorz W. for sin tidligere tilståelse. Han fortalte den offentlige påtalemyndighet: «Jeg drepte ikke min far, noen setter meg opp.» Senere erkjente statsadvokaten kontor at Grzegorz W. var gal og mentalt syk, og derfor ikke ville ta ut noen siktelse mot ham for retten, men tok rettslige skritt for å plassere ham i mental institusjon og Grzegorz W. ble låst inne. Med dette unngikk dem å lete etter sannheten i rettssalen.

Jerzy Polaczek, samferdselsminister i PIS regjeringen sier:
«Eugeniusz Wróbel skulle hjelpe analysere rapporten fra International Air Committee (MAK.) Han var, som et spørsmål om faktum, hadde verden ekspert på sitt felt, og så mye kunnskap om aerodynamikk som knapt noen andre. Han var i stand til å ugyldiggjøre umiddelbart, alle falske uttalelser i rapporten utarbeidet av MAK.»

Andre merkelige dødsfall

Vi vet ikke om disse dødsfallene er alle forbundet med ulykken, men siden 10.04.2010 har mange flere viktige personer påstått å «begått selvmord» eller dø uventet i bilulykker.

Den 2. juni 2010 informerte polske TVN 24 oss at den Moskva-baserte, polsk operatør for TVN Fakta, Krzysztof Knyż døde. Årsaken til hans død er ukjent. Ingenting ble diskutert om hans død i offentligheten som om det ikke spilte noen rolle. Ifølge utenlandsk presse, var Knyż «myrdet i sin Warszawa leilighet». Han filmet presidentflyet som nærmet seg Smolensk flyplass. Flyet hadde landet i ett stykke.

Professor Marek Dulinicz startet gruppen av arkeologer som var iferd med dra til Smolensk og foreta utgravninger av stedet for ulykken. Før det skjedde, døde han i en bilulykke.

Mieczyslaw Cieślar, evangeliske biskop døde i en bilulykke sent på kvelden uten vitner, på vei tilbake fra Warszawa, etter å ha deltatt i begravelser av politikere, som døde i Smolensk. I hans nære kretser ble det sagt at kort tid etter ulykken med TU 154M, at biskopen hadde mottatt en tekstmelding fra en annen biskop, Adam Pilch, som var på presidentflyet. Meldingen sa: «Flyet krasjet, men vi har overlevd«.

Wojciech Sumliński, undersøkende journalist (overlevde bilulykken) 08.06.2010. Bilen hans krasjet inn i en kirkegårdsmur. En horisontalt fast spiker ble funnet i et av dekkene på bilen hans. Han var heldig å overleve fordi han kjørte rundt i byen med bare 60 km fart.

(Polsk s Statsminister Donald Tusk, venstre, regnes som medskyldig i forbrytelsen)

Ett år før ulykken, den 23,11. 2009 skjedde en annen merkelig ting. Grzegorz Michniewicz, direktør for Statsministeren Donald Tusk kontor, døde plutselig. Han hengte seg med støvsugeren ledningen. Han etterlot seg ikke noe selvmords notat.

Vennen som Michniewicz snakket med før hans død uttalte at Grzegorz hadde vært i en forferdelig mental tilstand, som om han var livredd, han bare gråt. Michniewicz hadde tilgang til alle, selv de mest hemmelige dokumenter til statsminister Tusk.

 

 

Kilde: http://www.henrymakow.com/polishbloggersprobe.html

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

46 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
purka jul
Abonnent
11 år siden

Norulv Øvrebottens profil

Norulv Øvrebotten
‎»Reis ut i verden»

«Reis ut i verden min sønn og se hvor dårlig verden og landene blir styrt,» sa en kjent svensk diplomat en gang. Du trenger ikke reise ut av Norge denne helgen en gang for å finne en mann med en internasjonal fremstående stilling som de færreste i Norge tror kan styre noe som helst. Fyren klarer ikke en gang å lære seg engelsk selv om han må bruke språket hver dag.

Thorbjørn Jagland kan jeg påvise er benyttet som «go-between» og klassisk mellommann i russiske bedragoperasjoner i hele sitt voksne liv. Derfor er han også nå generalsekretær i Europarådet og leder for komiteen som deler ut Nobels fredspris. Den blir delt ut i dag.

Jagland var mannen som de russiske hemmelige tjenestene brukte mest til å snu utfallet av den kalde krigen på hodet i Norge, og jeg mener i fullt alvor at alle slike skal ha hvit lapp på brystet og sendes til Akershus. De tjener et annet land enn Norge, nemlig Russland. I virkeligheten.

Ingen nasjon i historien har overlevd uten å gjøre kort prosess med høyforrædere.

Hvis du mener at det ikke er så nøye med om Norge består og gjenvinner friheten fra maskert russisk overherredømme, kan du like godt gi slike som Jens Stoltenberg og Thorbjørn Jagland æreslønn og medalje. Slik Johan Nygaardsvold fikk etter krigen. For den del kan Jagland få Nobel fredspris. Jeg sier bare at Jagland burde hatt noe helt annet rundt halsen enn hva han går rundt med i dag. Ut fra hva han har gjort.

Nordmenn flest har overdrevne forestillinger om hvor flinke ledere ute i verden er. Jeg har hatt anledning til å studere en del på nært hold, både som reporter i NRK i min tid og ikke minst som sekretær for forsvarsminister Johan Jørgen Holst. Du blir sjelden imponert. I grunnen kan jeg bare huske to ganger at Holst snakket med likemenn med hensyn til intelligens og rask tankegang.

Den ene var Israels statsminister og leder i mange andre roller, Shimon Peres, som imponerte meg med raseri og tyngde da Holst i Jerusalem begynte å diskutere tungtvannet som Norge hadde levert for å lage israelske atombomber i sin tid, og den andre var selveste arkitekten bak USAs atomstrategi, matematikeren og logikeren Albert Wohlstetter. Den mest innflytelsesrike ukjente mann i verden, som han ble kalt. Johan Jørgen Holst hadde et møte med den gamle mannen i Los Angeles i 1988. Wohlstetter var strategen som alltid hadde fri adgang til Det Hvite Hus.

Den intellektuelle utveksling av meninger om sikkerhetspolitiske utfordringer knyttet til atomvåpen mellom disse to usedvanlige begavelsene innen dette krevende fagområdet, var en fryd å sitte og høre på. For øvrig er utenlandske ledere som regel som norske, grunne og overfladiske og gir inntrykk av å ha langt mer makt enn de i virkeligheten har. Jeg er sikker på at Thorbjørn Jagland aldri har hørt om Albert Wohlstetter en gang. Vladmir Putin kjenner Jagland imidlertid godt. Det betyr ikke at Putin har respekt for ham. I Moskva blir Jagland bare sett på som et politisk husdyr. Ett av mange – i en hel flokk i Norge.

Noen av minnene fra tiden med Johan Jørgen Holst, som døde av flere hjerneblødninger utover 1993 og et siste falt slag i 1994, publiserte jeg på hjemmesiden min i 2005. Den er for øvrig ikke redigert og skrevet på siden i fjor vår som følge av sabotasje og hacking. Det er bare slik livet er i en kamuflert mafiastat under virkelig kontroll av Russland. At Berlin-murens fall ble snudd opp ned i Norge, fikk slike følger for meg.

http://oevrebotten.com/minnefratidamedjohanjoergenholst.html
Bilder fra tiden som sekretær med Johan Jørgen Holst
oevrebotten.com
Denne siden inneholder en del bilder fra tiden som politisk rådgiver for Johan Jørgen Holst på åtti-tallet. Var du sammen med Holst, arbeidet du variert. Fra Nord-Norge til Midt-Østen, fra Europa til USA. Jeg fikk en grundig opplæring i det meste innen forsvars- og sikkerhetspolitikk.

purka jul
Abonnent
11 år siden

Norulv Øvrebotten
De to spillerne i hver sin ende av forbrytelsen

Hvis ikke Norge hadde hatt en regjering med sentrale personer som medvirker til å kamuflere terroren i Oslo og på Utøya, burde en razzia av en rekke store advokatkontorer i Oslo bli gjennomført for å finne sporene etter de seks millioner kronene som politiet allerede har funnet at Anders Behring Breivik har tjent og som han hevder å ha tjent på Internett. Kjell Inge Røkkes advokatkontor BA-HR peker seg ut blant disse advokatkontorene som maskerer kriminalitet som lov og rett.

Politiet har for øvrig egne psykiatere og det er tydelig at de ikke mener at diagnosen som massemorderen har fått av to psykiatere som resten av helse-Norge rister på hodet av, har noe med virkeligheten å gjøre. Hvis ikke, hadde neppe en advokat hos politiet advart mot at Anders Behring Breivik spiller. For det gjør han jo. Som han har fått beskjed om.

Slik sett er det heller ingen forskjell på Anders Behring Breivik og Jens Stoltenberg. Begge to gjør som de får beskjed om for at utfallet av forbrytelsen skal bli som ønsket. Det gjør også andre, og dette er et kjent fenomen i disse russiske narrespillene hvor det er en regissør som trekker i trådene og dem du ser utad bare er dokker som brukes til formålet. I alle narrespill innen arbeiderbevegelsen er dette opplegget blitt fulgt. Alltid. I viktige forhold. Siden lenge før krigen.

Oppskriften fra KGB til å lage slike dramatiske og nå makabre skuespill, hadde Jens Christian Hauge, som var nærmeste rådgiveren for Arbeiderpartiet og LO med alle tilstøtende organer. Han lærte tidlig opp advokat Johan Fredrik Remmen i den smarte russiske saksbehandlingen, og Remmen overtok dirigentrollen som mester i å arrangere bedrag for russerne. Jeg har solid innsikt i disse mekanismene bak scenen.

http://www.dagbladet.no/2011/12/10/nyheter/innenriks/anders_behring_breivik/19362775/

purka jul
Abonnent
11 år siden

Norulv Øvrebotten
Faller en dominobrikke, kan mange falle

Dette forklarer den hensynsløse fremgangsmåten som de russiske hemmelige tjenestene FSB viser i Norge. Både president Barack Obama og utenriksminister Hillary Clinton i USA er benyttet til å blåse slike norske politikere som Stoltenberg og Støre opp for å klare å medvirke til forbrytelser som skal hindre andre russiske dobbelstater å falle i Europa. En viktig slik dobbelstat er Frankrike. En liten tue må ikke velte store lass.

Det store bildet er ikke så vanskelig å se når du har jobbet med det russiske spillet i det negative rom i mange år. Både på mikro og makronivå. Og følgene er identifiserte.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2072061/EU-treaty-change-Nicolas-Sarkozy-snubs-David-Cameron-swife-body-swerve.html
Norulv Øvrebotten
Norske og russiske myndigheter og det store målet

Da jeg i 2005 hadde identifisert de smarte bedragmetodene som KGB hadde benyttet i Norge og russiske FSB fortsatt benyttet, skapte det aha-opplevelser på rekke og rad innen vestlig etterretning.

Nøkkelen var funnet til det smarte bedraget som amerikanske FBI og CIA og britiske MI5 og MI6 hadde lett etter med lys og lykter i alle år etter krigen. CIA hadde en sjef for kontraetterretningen fra 1954 til 1975 som het James Jesus Angleton. Han var overbevist om at det perfekte sovjetiske bedrag eksisterte, men han døde i 1987 uten å ha funnet nøkkelen som kunne gjøre et mysterium om til en hemmelighet og bli løst. Jeg fant nøkkelen.

Mine funn har altså betydning langt ut over Norge. Hva jeg har identifisert er en oppskrift på de perfekte forbrytelser. Hvordan planlegge dem, hvordan gjennomføre dem og hvordan komme seg unna. Det er denne oppskriften som følges nå midt foran øynene dine i Norge i 2011. Det er en slik forbrytelse som du blir narret til å medvirke til hvis du legger til grunn falske forutsetninger for tenkningen din.

I Norge fikk oppdagelsen til følge at dagens regjering begynte en prosess for å gjøre hva som før hadde vært et skjult russisk herredømme om til et stadig mer åpent. Dette var et naturlig trekk fra Putin når dobbeltagenten hans i vest var oppdaget. Nå er det åpenbart at USAs politiske liv heller ikke tåler offentlig slike avsløringer, for alt ble holdt hemmelig. Enda mer hemmelig etter at Barack Obama ble president og Hillary Clinton ble utenriksminister. Før dem fikk jeg større oppmuntringer og ros fra USA. Enn hva som har vært tilfelle siden maktskiftet i Washington.

Nå tilsier Norges skader på atomvåpenbalansen mellom stormaktene ene og alene at disse avsløringene er blitt holdt topp hemmelige. Det er dyrt og omfattende å legge om et helt atomvåpenforsvar. Slik USA i stor grad har gjort etter å ha oppdaget hvilke skader Moskvas bruk av Norge som dobbelagent har forårsaket siden Stalin melde Norge inn i NATO i 1949. Du kan vanskelig påføre USAs nasjonale sikkerhet et større slag. Norge utga seg for å være en venn, men var en farlig fiende.

Da Russlands leder Vladimir Putin i 2005 bestemte seg å for å gjøre hva som er hemmelig og skjult åpent, ble det systematisk satt i gang tiltak for å integrere Norge tettere med Russland. I asiatisk bedrag putter du ikke en frosk i kokende vann hvis du skal tilberede den. For da vil frosken hoppe ut igjen med en gang.

Kunsten innen asiatisk bedrag og krigskunst er å lirke opp temperaturen litt etter litt, så frosken ikke merker det før det er for sent. Som en del av det norske folk er du en frosk som blir kokt på denne smarte måten. Putin og hans støttespillere i Norge har lirket temperaturen gradvis opp nå i over seks år. Slike store bedragoperasjoner har gjerne et perspektiv på både femten og tjue år i Moskva.

Et lite tiltak som ikke ble satt inn i den riktige konteksten, var russiske myndigheters stans av import av norsk laks med grunnlag i påstander om at den var forgiftet. Dette var også et narrespill, og utgangen av importforbudet var at russiske veterinærmyndigheter sendte representanter til Norge for å overprøve norske veterinærmyndigheter. Jeg er vokst opp i Sogn og Fjordane og at utenlandske kjøpere kom til Måløy og undersøkte fisk som ble kjøpt, har alltid vært vanlig, men at utenlandske myndigheter kommer og godkjenner hvilke slakterier som skal få selge til eget land, er noe nytt.

Russland kunne indirekte også fremme et knippe utvalgte oppdretteres interesser i Norge som følge av dette narrespillet. Dette er et lite eksempel på hvilke tiltak som settes i verk for å integrere Norge sterkere med Russland. Nå er det gått en god del år siden dette ble gjennomført og integreringen er kommet så langt at russiske krigsskip er å se i norsk farvann så ofte at ingen lenger hever øyenbrynene. Det siste amerikanske krigskipet som var her på kort besøk, ba om sterk bevoktning mens det lå til kai i Tromsø, vel vitende om at det befant seg langt inne i Russland. I virkeligheten.

Så mine avsløringer av det russiske spillet i det negative rom i 2005, har i det store og det hele hatt stikk motsatte følger i Norge enn hva jeg hadde håpet. Stort bedre bevis på at jeg traff spikeren på hodet er likevel vanskelig å finne. Det norske sviket stikker dypt etter over 70 år, men det er nå avslørt og eksponert for all verden. I mens later den norske eliten som om ingenting er skjedd, og det som er skjedd blant annet siste halvåret, skal du tro er noe annet enn hva det i virkeligheten er, og om ikke lenge skal vi igjen dele ut Nobels fredspris. Det er en viktig del av masken.

Under denne masken blir norske myndigheter integrert med russiske myndigheter i stadig økende grad og norsk næringsliv blir integrert med russisk mafia. Disse prosessene dekkes til med stadig nye narrespill. I kjent stil. I samsvar med den overordnede strategien som er lagt til grunn i Kreml. For så snu hva som har vært skjult siden 1939 til et helt åpent forhold noen år fram i tid.

http://www.nrk.no/nyheter/distrikt/troms_og_finnmark/1.7910258
Norulv Øvrebotten
De bevisst skapte misforståelser

En fast følge av slike bedragoperasjoner er å skape bevisste misforståelser slik at involverte aktører som folkevalgte på Stortinget for eksempel blir mer opptatt av trær enn å se skogen. De blir stadig narret til å ikke se skogen for bare trær. Det russiske spillet i det negative rom i saksbehandlingen skaper skoger av misforståelser og det er også meningen. Med den følge at du ikke forstår hva du burde forstå.

At justisminister Grete Faremo og de andre var på frifot senest i går, er ikke noe godt tegn. Det betyr at narrespillet rundt terroren fortsetter. Bedrag legges på bedrag. Advokater og politikere og alle som blir blandet inn i spillet, skaper med handlingene stadig mer kamuflasje og befester den falske forutsetningen for hvordan du tenker om terroren spesielt og den norske staten generelt.

Dette er profesjonelt arbeid innen bedrag og følgene blir deretter. Du skal likevel ha en mulighet til å skjære gjennom og se virkeligheten hvis du holder deg til hva jeg har fortalt og skjærer gjennom all tåkeleggingen.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/oslobomben/artikkel.php?artid=10040511

purka jul
Abonnent
11 år siden

http://oevrebotten.com/minnefratidamedjohanjoergenholst.html

http://landssvik.origo.no/-/bulletin/show/708213_russland-tar-over-norge-hemmelig-landssvik#annotations

Norulv Øvrebotten
Partisekretæren som spinner og spinner

Oppskriften er i grunntrekk veldig gammel, den er bare tilpasset en ny tid.

Illusjonen om at innvandring er relevant å diskutere på grunnlag av terroren 22. juli, skal hamres inn. Sannheten er at terroren er helt irrelevant som grunnlag å diskutere innvandring på. Det er en falsk problemstilling som er konstruert for å maskere at det virkelige målet er å befeste Russlands kontroll over Norge. Noe som skjer mens du blir narret til å tro at noe helt annet er poenget.

”Each lie must have seven lies if it is to resemble the truth and adopt
truth’s aura”

”Hver løgn må ha sju løgner for å ligne sannheten og oppnå sannhetens aura”

Martin Luther

Sitert av den øst-tyske spionmesteren Markus Wolf
i hans bok ”Man without a face” (The Autobiograhy of
Communism’s Greatest Spymaster) Public
Affaires, New York, 1997

http://www.aftenposten.no/meninger/Ekstremt-upresist-6716821.html
orulv Øvrebotten
Når sjefene jobber for russerne

Tror du at TV 2 gir deg et sant bilde av virkeligheten ute og hjemme? I så fall har du glemt hvem som er sjef for stasjonen og hans russiske forbindelser. Alf Hildrum kom til TV 2 som sjef etter å ha styrt A-pressen i mange år. Med dype forbindelser innen russisk mafia og forretningsliv etter at Moskva utover 90-tallet snudde utfallet av den kalde krigen på hodet i Norge som følge av samme type narrespill som nå blir kjørt i forbindelse med terroren 22. juli.

Det er samme teknikkene innen bedrag som blir brukte hele tiden. Graden av vold kan variere. Viktigste kamuflasjen er likevel alltid at du blir lurt til å handle på usant grunnlag fra dag 1 og jo flere som blir narret til å handle og beslutte på det falske grunnlaget, desto større blir snøballen som maskerer virkelige mål og fremgangsmåter for å oppnå dette målet. I Norge er målet for Russland å beholde kontrollen over stat, folk og land. Alle delmål blir underordnet dette målet. Alle tiltak blir koordinert med dette for øye.

Russiske FSB betalte Alf Hildrum på en smart måte da han sluttet i A-pressen for å gjøre TV 2 om til et enda bedre egnet organ for russiske narrespill. Slike bedrag har TV 2 medvirket til i mange forhold. Terroren 22. juli er ikke det eneste straffbare forholdet hvor Alf Hildrum har et medvirkningsansvar, psykisk medvirkning kan være like straffbart som fysisk. De vel 20 millionene som Hildrum fikk som følge av en maskert utbetaling fra FSB for noen år siden får han neppe mye glede av. Hvis ikke Russland lykkes i å konsolidere makten. Over hele staten. Det er alt eller ingenting for Moskva nå.

Hallvard Bakke hadde Alf Hildrum som politisk rådgiver da han var statsråd for lenge siden, og slik ble Hildrum gradvis fanget i KGBs nett. Alf Hildrum kjenner jeg godt, jeg hadde han som sjef i A-pressen da jeg var sjefredaktør i Stavanger og fra samme tiden kjenner jeg Grete Faremo. Alf Hildrum ansatte henne som konserndirektør. Før hun ble statsråd i regjeringen Gro Harlem Brundtland. Alt henger sammen med alt, sa Gro, og det skal være visst. Når du begynner å identifisere tentaklene som den russiske blekkspruten har overalt. Jeg har hatt fangarmene rundt meg overalt. Det er jeg ikke alene om.

Det var neppe tilfeldig at Hallvard Bakke var styreleder for NRK samtidig som Alf Hildrum var en sentral eier i TV 2 og senere sjef for kanalen. Dagens kringkastingssjef – sjefen for NRK – er deres og Moskvas valg. Så ikke tro mye på hva NRK forteller om hva som skjer i verden. Mye blir bevisst unnlatt.

Hvor møter Alf Hildrum og Hallvard Bakke sine russiske føringsoffiserer? I Berlin, etter det jeg har fått opplyst, og de hemmelige russiske tjenestene, FSB, har ordnet en egen leilighet som er sikret mot avlytting. Denne leiligheten står de to oppført som eiere av. Som de to kameratene som de faktisk er. Arne Treholt er en venn av begge to, men han ble ofret av KGB for å maskere det store narrespillet mot USA på åtti-tallet. Nå blir Arne Treholt brukt igjen på samme måte som Bakke og Hildrum pluss en rekke andre. Pengene har strømmet inn.

Folk blir brukte på ulikt vis. Felles for alle er at de i beste ånd fra Josef Stalin blir behandlet under forutsetning av å være husdyr og Norge som om det skulle ha vært et fjøs. Hvor noen dyr blir slaktet om så er. Norge er nemlig en del av virkelighetens Animal Farm. Ikke det gårdsbruket som du kjenner fra fiction. Selv om virkeligheten blir skapt som følge av at du blir lurt og tvunget til å tenke og handle på grunnlag av fiksjoner. I det ligger hemmeligheten bak metoden for dette svært avanserte bedraget. Som blender deg bare ved det store omfanget.

http://www.dn.no/forsiden/etterBors/article2149210.ece
Medietopper deler leilighet – DN.no
http://www.dn.no
Telenors nye styremedlem Hallvard Bakke deler en leilighet med TV 2-sjef Alf Hildrum i Berlin. Det var ukjent for Telenors nominasjonskomité.

purka jul
Abonnent
11 år siden

Alt kan skje, “I et land hvor hjerneblødning kan fremstå som en nærmest politisk epidemi etter krigen“, sier sjefsredaktør Norulv Øvrebotten, statssekretær for Johan Jørgen Holst og kollega av Anne Orderud Paust. http://www.oevrebotten.com/Etblikkoverskulderen.html

Ikke bare hjerneblødning Norulv. De kan sette på hjertesvikt, kreft (strålevåpen) og til og med bruke kjemikalier som ikke etterlater spor i blodet til de myrdede. I andre tilfeller kaster de dem bare utav vinduer, som for eksempel Jan Wiborg som flakset naken utav et hotellrom i København like før han skulle avsløre denne klandestine ‘krets’ aktiviteter og agenda i forbindelse med Gardermoen utbyggingen. De har en lang historie i så måte;

I 1948 ble Bondepartiets formann, Nils Trædal, funnet sterkt skadet utenfor sitt bosted i Holtegaten 30 i Oslo. Han døde på sykehuset. Omstendighetene var høyst mistenkelige, men ble aldri ordentlig etterforsket; taushetens slør senket seg over “ulykken”. Trædal var altså en av dem som fikk stoppet statskuppet i 1945. Han var også en av få som kjente innholdet i avtalen mellom Ap og frimureriet av 1935. Han skulle tale om disse ting på Stortinget dagen derpå.

Norulv Øvrebotten som selv ble tatt ut av ‘kretsen’ rundt Jens Christian Hauge. Vi kjenner til hvordan JCH deltok aktivt i å skaffe Israelerne tungtvann på 50-60 tallet, og dermed indirekte atomvåpen. Hvem underla han og hans ‘krets’ seg etter andre verdenskrig? Qui bono? Hvem startet krigen, og hvem tjente mest på den?

Johan Jørgen Holst som ble ‘rammet’ av hjerneslag, etter en flytur (kjemikaliene de bruker virker best i tynne luftlag). Han ble vel litt for egenrådig og palestinavennlig.

Anne Orderud Paust; Øvrebottens kollega, tatt ut i et plott vi må til kriminallitteraturens øverste skikt på verdensbasis for å finne maken til. Hvorfor var de så farlig for noen disse tre; Holst, Paust og Øvrebotten?

Atle Johan Løvaas skriver:

“I Norge er der kun en forfatter som har skrevet fornuftig om Frimureriet, og det er den nå 88 år gamle Erik Rudstrøm. Hans to bøker “Frimureriet og de skjulte makteliter” naturligvis utgitt på eget kjøkkenforlag – og holdt skjult av pressen – vil sannsynligvis komme ut i nytt opplag med det første.”

“En annen norsk forfatter, Per Aslak Ertresvåg, som for et par år siden skrev ‘Makten bak Makten’, kom for få uker siden ut med ny bok, ‘Sov lille Norge’. Han fikk hjerneslag ombord i flyet til Spania, bare noen dager etter bokutgivelsen. Merkelig hvor mange brysomme folk som får hjerneslag i dette landet……”

http://www.riksavisen.no/?p=580

Ærlige politikere som har kommet seg opp og frem utenom de som styrer i bakgrunnen; Steinar Bastesen fikk hjerneslag i 2001. I 2003 tok han opp fra Stortingets talerstol det tvilsomme i at våre tillitsvalgte var med i internasjonale elitenettverk som Bilderbergerne. I 2009 fikk han det igjen mens han stod og samlet underskrifter til sitt nye parti i Namsos. Han får nok ikke komme tilbake og snakke om Bilderbergerne fra Stortingets talerstol igjen. David Rockfeller og sionisthauken Henry Kissinger er noen av toppene i Bilderbergerne (Kissinger som Olaf Palme nektet å gi visum til for å komme på Bilderbergermøte i Sverige, fordi han var/er krigsforbryter – Vietnam. En stund etter var Palme myrdet av en Manchurian Candidate). Bilderbergerne ble stiftet av nazisten Prins Bernhard av Nederland. Anthony S. Sutton sier at bankiere på Wall Street stod bak og finansierte nazistene, – som kommunistene. De står bak alle krigførende sider her også, som vanlig. Og kommer ut som de eneste vinnerne, – alltid.

http://bmonline.no/html/kpsb.html

“Pressen skal få beskjed når Erik Rudstrøms bok kommer ut i nytt opplag“, sier Atle Johan Løvaas videre, “Også han har nylig fått hjerneslag…..sukk.”

“Jeg har bragt i erfaring at Per Paust arbeidet med boken til Synnøve. Han var også medarbeider i UD- som Synnøve og kjente meget godt til det lugubre klientellet som arbeidet der. Det er et mystikkens skjær over Paust’s død og det er videre en merkelig rettsforhandling som foregår i Orderudsaken, hvor Paust også hadde en tilknytning. Hvem er det som har utført disse mord? Har frimurerlosjen noe med dette å gjøre?”

http://bmonline.no/html/taftoe_2.html

Jurist Synnøve Fjellbakk Taftø skriver i et brev til Øyvind Aarsnes, leder for Folkeaksjonen mot EU-medlemskap, den 02.01.2006 at Norge i realiteten var okkupert fra 8. mai – 13. desember 1945, av de allierte;

“I denne tiden ble Norge ikke styrt av den første regjeringen Gerhardsen, men av allierte propagandaeksperter, de fleste av jødisk herkomst, som gav ordrer til de spesialutplukkede departementsrådene i hvert enkelt departement om hva som skulle gjøres. Det var disse propagandaekspertene som stod bak både Krigsbarnutvalget og de grunnlovstridige provisoriske anordningene som har utgjort norsk rett etter krigen, ikke den såkalte hjemmefronten, men det var jeg ikke klar over før i 1989. Jeg visste derimot at Jens Christian Hauge har spilt en nøkkelrolle både i 1945 og i alle år siden og jeg mistenkte ham for å være den “agent Oscar” som Mossad var så stolt av.”

Side 1 og Side 2. (Høyreklikk, Lagre Som…)

Den eneste juristen, med nok faglig innsikt, – og som ikke lot seg presse og/ eller kjøpe i kampen om allemannsretten, og fordekte fiskeforhandlinger med EU, er internert. Hun har blitt holdt i tømme; nedopet og innelåst på asyl av sin frimurermann og hans føringsoffiserer siden.

“Jeg ble i 2004 oppringt av frimureren og mannen til Synnøve som hun ikke ville vite av. Han nektet meg å legge ut dokumenter som jeg fikk av Synnøve. Vel, sa jeg – det er det jeg som bestemmer og ikke du. Som dere ser, Synnøve skrev til meg at hun var blitt “gul og blå”, av denne frimureren. Her ser dere dokumenter- og flere blir det.” Bjørgulf Mortensen.

http://bmonline.no/html/nogrlov.html

Ingolf Håkon Teigene hadde ordnet en artikkel for Synnøve i Dagbladet. Han var en av de få journalister som var rettlinjet i forhold til Synnøve når hun ble tatt ut? På grunn av at de satte igang sin disinformasjonskampanje mot Synnøve, ble artikkelen i Dagbladet uten videre oppfølgning av de fryktelige ting Synnøve avdekket. Teigene døde av hjertesvikt, bare 58 år gammel. Visste han for mye?

http://bmonline.no/html/taftoe.html

Kritikere av Islam og islamister kan ta det helt med ro. Dere er helt trygge i den humanistiske staten Norge. Fritt kan dere rakke ned på andre folks tro og livsførsel under dekke av ytringsfriheten. Kun en gruppe ser det ut til at det er farlig å kritisere og hvilken ytringsfriheten ikke gjelder for; ‘kretsen’ rundt de israelsvennlige, og de sionistiske føringsoffiserer. Israelernes massedrap (holocaust) av palestinere, og CIA’s/MOSSADS aktiviteter i andres land; deres infiltrasjon og korrumpering av våre myndigheter, er å ligne med selvmord å rope opp om.

“Et klandestint apparat er nødvendig, og det var min oppgave å bygge det opp i noen av de skandinaviske landene“, skriver tidligere CIA-sjef William Colby (1973-76) i sin bok ‘Honorable Men’.

“I Norge hadde daværende forsvarsminister Jens Christian Hauge og etteretningssjef Willhelm Evang etter krigen bygget opp en egen stay-behind gruppe som skulle operere ved en sovjetisk invasjon. Dette skjedde i samarbeid med amerikansk og britisk etteretning. [] Forfatter Trond S. Paulsen er overbevist om at ‘Operasjon hauerseter’ dreide seg om å bistå israelerne under Yom Kippur-krigen i 1973 – en analyse som får støtte av daværende AP-sekretær Ronald Bye, som også ledet en forsvarskomite på 1970 tallet; Jeg hadde god tilgang på hemmelig informasjon på denne tiden. Våpenfrakten til Israel fikk jeg vite om i etterkant av to forskjellige kilder, sier Bye til DN”. Dagens Næringsliv 1/2 November 2008, s. 52.

Noen mener å ha kunnet påvise at dette nettverk som ble bygget opp, og som angivelig skulle beskytte oss mot russerne, har blitt brukt mest mot norske nordmenn i Norge. De som ikke går i takt med dette elitære nettverk, og de som snakker imot deres sionistiske prestisjeprosjekt, terrorstaten Israel. “samt i samarbeid med Mossad”, skulle der også stått i DN artikkelen.

– Jens Chr. Hauge jobbet for USAs etterretning

http://www.dagbladet.no/nyheter/2008/08/18/543886.html

Den tidligere gladgutten Freddy Kristoffersen rullet opp i sin bok ‘Mafiaen i Eiker’ hvordan frimurere og samfunnstopper innen politikk og justis og bank konspirerte mot ham, både i å ruinere ham, og senere ved sine forsøk på å dekke hverandre.

I boken forteller Freddy Kristoffersen sin historie. Og han takker sitt publikum. En kveld mange år etter den sosiale og økonomiske ruin har Freddy Kristoffersen lagt ut sin versjon av historien på nettet. Da ringer telefonen. Kona Marit tar telefonen. Hun hører: «Vi har tilbud på en kiste som er 112 cm bred….». I bokens etterord skriver professor Edvard Vogt: “Freddy Kristoffersen har skrevet en viktig bok.”

Kristoffersen døde bare en uke etter at hans bok kom ut, bare 61 år gammel. Frisk og rask til det siste, holdt på å spille inn ny plate. Enkelte mener at han ble tatt av dage for sin frimodighet i å gå imot disse nettverk han avdekket. De har mye å tape på at deres nettverk rulles opp.

Vi husker hvordan Kåre Torvholm fikk drapstrusler ikke bare mot seg selv, men mot hele sin familie, og innklusivt sine barnebarn, etter at han avslørte hvordan JCH’s “stay behind” finansierte sine akiviteter med underslag fra fiskernes trygde- og pensjonskasse.

Så vi ser at dette dreier seg om nye mye mer enn ulovlig vinlotteri. De laveste gradene av frimureriet stakkars vet ikke hva som skjer i graden over dem, og overhodet ikke hva som skjer fra gradene 11-92; det klandestine nettverk i det høyeste echolon av internasjonal mafia. Alt er ‘need to know’ basis, de laveste grader vet aldri hva brikkene de bidrar med virker i det store bildet.

Chr Christensen (CC) var tidligere major i etterretnings- og sikkerhetstjenesten, liaison-offiser til POT, organisasjonssjef i Libertas, redaktør av Morgenbladet gjennom 20 år. I 1983 ga han ut boken “Det hemmelige Norge”. Den omhandler organiseringen av de hemmelige tjenester 1945-66 og stay-behind. For dette ble han politianmeldt.

I en bok fra 1984, “Politisak”, spør CC: “Sitter der virkelig menn dypt i hemmelige kontorer som av irritasjon og utfra fornærmelse har makt til å engasjere forsvarets ledelse og den høyeste påtalemyndighet, i posisjon til å iverksette etterforskning som engasjerer politiet og et stort antall vitner gjennom tid, autoritet til å utvelge sakkyndige og også mulighet til å dirigere kriminalpolitiets etterforskning i deres dont? ” Ja, man kan så spørre.

Hva er felles for alle disse nevnte offer over, og potensielle offer nevnt under? Jo, at de alle har tråkket JHC’s ‘krets’ på tærne, og kommet deres agenda litt for nær. Hvem blir den neste her i landet som vil falle for deres morderiske hånd?

Sjefredaktør for denne nettavis ligger tynt an. Og sikkert flere med ham.

Viktigste er det å vite at når disse er myrdet eller satt ut av spill på andre måter, slik at det skal avskrekke andre fra å opponere mot ‘verdens herskere’, så er det viktig at de som er igjen ikke frykter, men fortsetter å gi ondskapens agentur motstand. Opplys dem. Når trollet får lys på seg så sprekker det.

Der finnes ingen død. Evig liv er garantert for de som har høynet sin bevissthet til å omfavne mer enn denne verden, eller som arbeider med å realisere sine drømmer om den bedre verden. Deres vibrasjonsnivå er allerede i en ny verden. Så de som er igjen må fortsette å opponere, selv om det koster en ens kropps liv. Ikke gi opp. Ikke overgi ens ånd i disses varetekt. Der var ikke liv i denne kropp i utgangspunktet. Den var allerede død uten den åndelige kraft og entitet i deg som observerer (prana / chi). Det er den kraften som er DU, ikke kroppen.

Dette er eneste måten en velger på; mellom lys og mørke, det gode og det onde. Døden er bare en illusjon. Du kan gi deg over til eller være din virkelige ånd, eller bli forført til verdens ånd. Du kan gi dem din kropp (allerede død materie), men gir du dem også din ånd (eterisk evig livskraft), da er du virkelig død. Vi fødes som originaler, og dør som kopier, hetes det. Sant. Vi fødes som individer. Vi dør som en kollektiv masse. Da er ikke bare din kropp av død materie, men også din ånd er å ligne med denne livløshet. DET er valget hver enkelt står ovenfor. En er ikke herre over sin ånd, uten at en er bevisst på at en i det hele tatt er og har en slik ånd. Om ikke en selv har denne bevisstheten, så er det andre som har kontrollen med ens ånd, og ikke en selv. Da er en den som de definerer, og en av dem.

For husk også at den som tier samtykker. Valgene gjøres gjennom bevisst handling. Heri viser en sin beskaffenhet og opphav. Det er denne troen som skiller ‘klinten fra hveten’, og som er broen og bindeleddet til de astrale riker hinsides den materielle verden. Den som avrettes reises opp i de astrale riker, og får det mye bedre der. Den som avretter, og de som stilltiende godtar denne avretting, er dømt til for evig å gjenta sine karmiske sykluser her, til de lærer. I dette rottehull må de slåss og kave om makt og penger, helt til de vender om og finner at dette ikke var så lurt. Og her får de leke og spille ut sine varianter av herskap og tjenere til evig tid om de vil.

Dette handler ikke om dem. Det handler om deg og din egen utvikling. Det scenario som foregår nå, er hva vi trengte og trenger for vår utvikling.

Vær ikke redd dem…….hvor der er kjærlighet, der må frykten vike. Er ikke plass til begge samtidig. Enten er en i fryktens vold, eller så er en i kjærlighetens vold. Enten eller.

Du er ikke den som frykter. Du er den som observerer og registrerer frykten. Du er den som bestemmer om frykten skal få lov til å hindre deg i å nå ditt høyeste og edlere potensiale. Bak denne døren som er frykten finnes et annet Selv. En må selv ville gå gjennom denne døren. Går en gjennom denne bevissthet som vi kaller frykt(basert), fra de uoppdagede sider av vår egen bevissthet, vil vi finne et annet Selv. Frykten holder mennesker nede på et reptilsk og primitivt åndelig nivå.

Det er denne frykten frimurerne skal komme gjennom og kureres for, i ritualet når de blir lagt i kisten, og lokket legges på, og som symboliserer deres død (og oppstandelse – fri for denne dødsfrykten).

Dødsfrykten er den sterkeste og høyeste frykten i følelsesgalleriet. Når den er kurert (gjerne ved hjelp av slike ritualer) så faller andre frykter også. Først da kan mennesket begynne å leve. Før dette er de bare styrt av følelsesmessige impulser, som er enkel å spille på for de som kjenner fryktens vesen og vil bruke dens mekanismer.

Frykten for terror, krig, finanskrise og annen elendighet, er en slik mekanisme som blir brukt for at nettopp DU skal overlate DIN makt, til det herskapet som styrer deg, og verden. Derfor skaper de først det førstnevnte, for å oppnå det andre. Mission accomplised.

Vi kan virkelig ikke la frykten få styre oss og skape vårt samfunnsystem.

Legg gjerne inn forslag til hvem som er de neste til å bli myrdet av dette kriminelle nettverk, og hvem vi trenger å be mest for, i kommentar feltet nedenfor.
Om forfatteren

Jarle Johansen har skrevet 563 artikler.

Forfatteren er sjømann; ”Recte faciendo neminem timeas”…………………………………………………………… Artikkelen er Copyright © J.Johansen 2008-2010…………………………………………………………………………. «Du blir ikke en ‘dissident’ bare fordi du bestemmer deg for en dag å starte opp denne mest uvanlige karriere. Du blir kastet inn i det ved din personlige ansvarsfølelse, kombinert med et komplekst sett av ytre omstendigheter. Du er kastet ut av de eksisterende strukturer og plasseres i en posisjon i konflikt med dem. Det begynner som et forsøk på å gjøre arbeidet ditt godt, og ender med å bli merket som en samfunnsfiende.» Vaclav Havel……………………………………………….. http://www.dissident-net.info

purka jul
Abonnent
11 år siden

Den godeste Fru Justitia er i sannhet blind, – på gal måte.

Artikkelserien skal mest påvise at våre statsmakter er alle av dem politisk styrt, og ikke uavhengige som de skal være etter vår konstitusjon, etter Arbeiderpartiets manipulasjoner i norsk politikk fra 1945 – d.d. (med alle andre partier som stilltiende deltakere i opplegget, ødeleggelsen av maktfordelingsprinsippet og en politikk til ugunst for den menige norske mann og kvinne).

Rapport utsteder: Norsk Samfunnspolitisk Institutt (Nordisk Tillitsmann)

Link (artikkel oppdateres jevnlig her med ny info etter som forskningen skrider frem):
http://www.riksavisen.no/?p=317

Emne: “Rettsvesenet og media, politiske verktøy til besvær” eller “Kappefall” over en lav sko i det Norske samfunn”

Instituttet har gjennomgått Høyesterettsadvokat Arne Haugestad’s bok “Kappefall – et varslet justismord”. Denne artikkel er en oppfølger til artikkelen “Politiske Norge. Det Skitne Makspillet i Kulissene, 1945-2006” av J.Johansen.

Persongalleri: Arne Treholt, Gerd Liv Valla, Jens Evensen, jurist Synnøve Fjellbakk Taftø, Nordsjødykkerne, jurist Herman Berge, Johan Jørgen Holst, Thorvald Stoltenberg, Norulv Øvrebotten, m.fl.

Denne forfatters påstand: Hele Treholt dommen er ikke noe annet enn et makkverk produsert av rettsystemet, i tospann med media, for å oppnå noen politiske målsettinger, av oppdragsgivere innen de “ledende politiske kretser” i Norge. Et enormt godt dokumentert eksempel på hvordan de vantette skott mellom de forskjellige makter i henhold til maktfordelingsprinsippet i vår konstitusjon har rustet opp, og lekker som en sil. For å si det maritimt. Bare en vits å hevde lenger dette maktfordelingsprinisippet, utav de saker nedenfor vi har påvist og dokumentert. Alle er politisk styrt, også media.

Boken er veldig bra, – var nesten som baksiden var verdt prisen alene:
“Rettsikkerheten er en bærebjelke i vårt demokrati. Denne boken beskriver hva som kan skje når de som forvalter både makt og rett ikke følger vanlige demokratiske spilleregler. Da Eidsivating lagmannsrett avsa dom i saken mot Arne Treholt 20. juni 1985, var begrunnelsen for den oppsiktsvekkende dommen på 20 års fengsel blant annet at Treholt ved sin handlemåte “utøver et svik mot oss alle”.
“Spiondommen rammet Treholt, men den var samtidig et svik mot våre rettsidealer og derfor et svik mot oss alle.”

Treholt/Evenesen var av de førende krefter for atomnedrustning og en atomvåpenfri sone i Norden.

Hva vi ser er en kamp mellom det gode og det onde, i Treholt’s tilfelle mellom krigshisserne (de som har venner som tjener på krig) og fredsduene (som Treholt/Holst o.a. tilhørte). Dette er gjennomgående også i fortellingene til dem det er henvist til nedenfor. Som alltid vinner krigshisserne, eller de med “friends in high places” – de som tjener på å støtte “haukene”. Og de aller fleste mennesker stiller seg på “vinnernes” side, det vet vi fra mobbing i skolegården. Få vil være på offerets side, av frykt for å bli mobbet selv. “Men hva tjener det et menneske om det vinner hele verden, men tar skade på sin sjel?”. Ingen korrupsjon, om den kommer av ambisjonstilfredtillelse (forfremmelse) eller rede penger (jfr. Fleischer; Korrupsjonskultur, kameraderi og tillitsvik i Norge. Koloritt Forlag 2006), kan gjøre opp for en ødelagt sjel, en voldtatt egen samvittighet, et formørket sinn en nødt til leve resten av sitt liv med, og kanskje ta den med seg der en går deretter.

Vi trenger mange som Dem Arne Haugestad, som fremdeles har kontakt med sin sjel, med rett og galt, men vi har få (mange er kallet, men få er utvalgt). Det er forferdelig hvordan politiet og rettsvesen, i samarbeid med media for å smi opinionen, kan PRODUSERE det utkomme de ønsker, enten ved å legge til eller utelate (til og med ødelegge bevis som taler i ens favør).

Så langt jeg kan se, så kan Arne Haugestad være trygg for historiens dom, og ha rak rygg i den forbindelse. Dessverre ikke alle som kan gjøre eller si det i hans bransje, se http://www.rettsnorge.no

Vi også, som Haugestad selv nevner i boken, kom i minne om hva vi har lest om landssvikeroppgjøret, og de manglende rettsikkerhetsgarantier heri. Vårt land er lagt åpent for hugg og ødelagt deretter. Det laget en “uheldig presedens”, kan vi kanskje si om det, med juristens vante terminologi.

“Years ago, during the cold war, you could read in the Norwegian news paper VG (Verdens Gang) that Gordievskij, the former KGB agent, divulged that the major Sovjet spy in Norway was among KGB’s 6 – 10 top spys in the world. From what today is public knowledge this spy was not Arne Treholt, jailed in Jan 1984 (when the explossion theory on Kielland was presented) and sentenced to several years in prisson for espionage in favor of Sovjet. It was to obvious, a spy of the magnitude Gordievskij had in mind would not appear on the street in Vienna talking to a KGB official. No doubt Arne Treholt was “pulling his leg beyond the limit”, but to put him into the category of Gordievskijs 6-10 top Sovjet spys is a fatal failor. Consequently Gordievkijs spy in Norway is still around if not deceased? Consequently we should look for a person not on the Mot Dag listing, but with a profile putting him in a position to influence and retain information form same individuals and others. A person who in power, used his power to recruit collaborators within key positions, and whom himself later withdraw becomming a “back player” – “spider in the web”.”
http://www.multinet.no/~falk/Profile.htm

Ingen passer denne profil som Ole Østlund beskriver, så mye som JCH.

Krigshelten (den virkelige) Svein Blindheim, sier i boken “Den Lange Reisen”, s. 137: “Vi er et ekstra merkelig folkeslag, som utroper bispen og mange andre som svek i 1940, til motstandsmenn i bøker om krigen, sågar lar dem spille hovedroller ved viktige begivenheter“. Fortsetter på s. 140; “Dekorasjoner fra den krigen som nesten ingen ville slåss i mens den pågikk, men hvor alle gjerne ville være helter etterpå.”

Det er virkelig rart hva slags folk vi setter høyt i dette landet, men det skyldes jo ene og alene propagandaen til deres fordel i media, og ikke deres bidrag, for etter sitt bidrag burde de vært satt lavere enn noen. Feire hverandre som ledd i propaganda, med våre skattepenger, er de flink til.

JCHmaleri
Faksimile av maleri av Jens Christian Hauge (regjeringen.no)

Gro_pris2
Faksimile av Pris til Gro Harlem Brundtlands minne (tu.no)

Mest sannsynlig blir de som foreslår dette belønnet med noen gode “oppdrag”, for myndighetene før eller siden. Slik virker systemet.

Kappefall s. 183 sier Arne Haugestad: “- ikke minst for å berolige dem som mener denne saken hadde betenkelig mye av politiske over- og undertoner“. Som vi skal se nedenfor vil de politiske over- og undertoner konkretiseres, både i Treholts’ tid, og i vår egen.

Svein Jarl Lien sier i boken sin “Skyggen Av Politistaten” (1987): “Du møter ikke retten, men makten” (i rettsapparatet). Vi er mange som har møtt det samme rettsystem som ikke gav oss rettferdighet, men kun utøvde makt, som Lien opplevde det, i familiesaker som i sivilrettslige og økonomiske saker. Maktutøvelse for noe vagt og ikke nærmere definert som de kaller politisk korrekt, og som lett kan være i konflikt med norske lover.

I disse dager følger vi med sakene til jurist Herman Berge / Nordsjødykkerne (NSDA), noen av landets fremste systemkritikere, som staten ved media og rettsapparatets hjelp prøver så godt de kan å stoppe munnen på. For andre er det andre statlige institusjoner som brukes imot dem. Les mer om Herman’s kamp på http://www.rettsnorge.no og dykkersaken på http://www.nsda.no

Som en jurist i aller høyeste klasse når det gjelder intergritet, jurist Synnøve Fjellbakk Taftø, som selv har opplevd å bli “maktens fiende” og lidd uhørt for sin åpenhjertighet, også tidligere kollega av Treholt i New York, sier i telefon til meg;
“En kan si mye rart om Treholt, men noen spion det var han ikke“.

Hun er en av dem som Haugestad på s. 89 skriver om; “men synes fortsatt vi skal overlate til andre å ta i bruk psykiatrien for å gjøre det av med meningsmotstandere“.

Synnøve Fjellbakk Taftø sier i boken “Skjoldmøysagaen”:
“Jeg var nesten blank på etterkrigshistorien. Nå begynte et intenst historiestudium. Fra Utenriksdepartementets bibliotek lånte jeg bindsterke verk om Hjemmefronten og de første etterkrigsårene. Jeg noterte meg at Jens Chr. Hauge var blitt bedt om å fremlegge en skriftlig fremstilling om sitt virke under krigen. Avhandlingen ble aldri ferdig. Selvsagt ikke, smilte jeg for meg selv, da ville det jo være mulig å foreta en etterprøving. Jeg leste gamle dokumenter og dannet meg et bilde av hvordan min valgte motstander hadde spilt sitt spill, alltid i det skjulte og med en hensynsløshet som sendte frysninger nedover ryggraden. Kunne en person til de grader ødelegge medmenneskers liv uten å ta skade på sin sjel? Mente han å ha guddommelig rett til å omforme samfunnet i sitt eget bilde? Var han fortsatt den personifiserte Makt og hva hadde han i så fall tenkt å bruke makten til, rent bortsett fra å bestemme hvem som skulle få regjeringstaburetter, Stortingsmandat eller offentlig stilling. Sto han alene, eller var han selv en lydig tjener i et stort, internasjonalt apparat? Jeg skrev en artikkel om Jens Chr. Hauge og hans klikk og testet artikkelen ut på et par kolleger. Reaksjonen overbeviste meg om at jeg hadde gjort en oppdagelse som kunne utvikles til samfunnsdynamitt.”

Synnøve Fjellbakk Taftø i videre i boken “Sjoldmøysagaen”:
“Stakkars Arne Treholt. Hans håp om å bli berømt gikk i oppfyllelse. Men han involverte seg i et spill der han ikke forsto at terningene var falske. Russerne trengte en person som kunne lede oppmerksomheten bort fra deres virkelige toppagent i Norge og Overvåkningspolitiet trengte en sak som kunne sette støkk i politikere og byråkrater.”

En annen; Interessant er det å lese hvordan Haugestad’s observasjoner bygger en bro til Norulv Øvrebotten’s historie på
http://www.oevrebotten.com/
Øvrebotten var Johan Jørgen Host’s personlige sekretær, og dermed bygger Haugestad kanskje en bro uten å vite det også til Anne Orderud Paust, og Orderud saken, som var kollega av Øvrebotten, under den samme Johan Jørgen Holst. På en eller annen måte er alle som jobbet for Holst “satt ut av spill”, enten ved unaturlig død eller ved psykofarma.

Haugestad sier, s. 90: “Stoltenberg (sr.) har også sitt å si om hvordan Treholt bearbeidet Johan Jørgen Holst”. Stoltenberg:
“At Holst ble innlemmet i kretsen rundt Evensen og Treholt er å gå for langt, men de fikk ihvertfall et nært forhold“, og videre Stoltenberg; “Jeg tenker på den mistillit de etter hvert fikk i brede, politiske kretser før spionsaken kom opp”.

Haugestad sier s. 88 i forbindelse med boken “Det Handler Om Mennesker” (2001) av Thorvald Stoltenberg: “Boken gir et interessant innblikk i hvordan lederskapet og de toneangivende i AP’s utenrikspolitikk innkludert forfatteren selv, så med sterk misnøye på duoen Evensen/Treholt. Under lesing av boken ble jeg slått av at mange må ha pustet lettet ut da Treholt ble tatt og Evensens politiske synspunkter kom i miskreditt.” .. Stoltenberg Sr.: “Nå ble jeg totalt utdefinert, som en person som ikke skjønte stort av virkeligheten” (av Evensen/Treholt, Kappefall s. 93). Må ha vært vanskelig for ham dette.

Tankene gikk uvergelig til Gerd Liv Valla i denne sammenheng, som også var usynkron med “brede, politiske kretser” (sønnen Jens og hans venner, Ingunn Yssen/Try), før mobbesaken kom opp, spesielt i forbindelse med sykelønnsaken, en sak som er på menigmanns side, og ikke maktapparatets. Vi kan vel ikke forvente store sprell fra LO lenger, etter at Makten har vist sine metoder, og makt (mediamakt mest denne gang), men som vi vil se siden, også makten som utøves gjennom rettsapparatet (ikke rett, jfr. Lien over). Tryggest å holde seg på “mobbernes” side, hvilken er de som stod bak media korsfestelsen.

Ole Østlund sier på sine hjemmesider:
“Hoin påpeker at regjeringen Gerhardsen benådet Angerer uten at han ble stilt for retten, og Hoin reiser spørsmålet: “Hva ville en rettsak ha fortalt?” Spørsmålet kan også stilles på en annen måte: “Hva visste Angerer om personer i kretsen rundt Gerhardsen, og som ikke måtte komme frem til offentligheten på den tiden?” I dag er det mere alment kjent at Hjemmefrontens Jens Chr. Hauge i krigsårene hadde bak-kontakter med tyskerne, hvilket han også i ettertid har erkjent. Var det Hauges kontakter som medvirket til at Einar Gerhardsen ble overført fra fangenskap i Tyskland til Grini, og at Angerer flyktet til Sverige da han inser at Hitler vil tape krigen?”
http://www.multinet.no/~falk/Hist01.htm

“Pressens manglende håndtering av saken reiser også spørsmål ved ytringsfriheten og medias rolle i å forsvare det frie ords rett i Norge. I videste forstand reiser “Kielland”-saken spørsmål om den i grunnloven tiltenkte maktfordeling mellom Storting – Regjering – og Domstolene, i praksis er undergravd i Norges politiske liv av i dag. Det er alvorlige sykdomstegn som avdekkes ved landets konstitusjonelle helse, og som ikke kan feies under teppet om demokratiet i Norge skal bestå.”
http://www.multinet.no/~falk/Partnair.htm

—————-
“Jeg vil ikke her unnlate å ta med noen linjer om statsrådene før, under og etter krigen, Trygve Lies og Oscar Torps I perioden 1918 – 1932 fungerte disse som agenter for Sovjetunionen og var med å smugle inn ca 50.000 kroner fra Moskva for å finansiere opprør mot militærvesenet så landet kunne legges åpent til å bli en provins under Sovjet.”

http://www.krigshistorie.daastol.com/kapitulasjon.htm

———————-
Halvor Opgaard fra Alta-bataljonen forteller:
”Gunnar Sønsteby var på en fordragsturne i Alta i 1995 invitert av forsvarsforeningen. Jeg skulle være hans ledsager. Han ville se hvor ”Tirpitz” hadde ligget. På tur dit spurte han meg: ”Har du fått krigspensjon”. Jeg har ikke engang søkt, for Eitinger har uttalt at vi var ikke berettiget til å få noe. ”Søk med en gang”, sa Sønsteby. ”Søknaden vil få den hurtigste behandling som noen sinne er gjort”. Jeg søkte dagen etter. Etter 14 dager kom avslaget på søknaden. Senere har det ikke vært mulig å få kontakt med Sønsteby. Han hadde både hemmelig adresse og hemmelig telefonnummer .”

Det stemte nok det Sønsteby sa: ”Søknaden fikk den hurtigste behandling som noen sinne er gjort”. Sønsteby så vel for seg, at virksomheten mot ”Tirpitz” hadde betydelig større verdi enn hans egen virksomhet, som nesten var uten betydning for krigens gang, men Sønsteby fikk sikkert både sin krigspensjon og ikke minst god inntekt på sine skrytebøker som ga han en heltestatus.

Når man leser om krigshendelser i vårt land fra den 2. Verdenskrig, så er en forbausende stor del av krigshistorien forfalsket i ren ”Pravda-stil” med beviselige usannheter.

Mange av de som med livet som innsats, som f.eks. agentene i Alta, som var med og satte store krigshendelser på kartet, og sparte tusenvis av liv, ble glemt av seierherren etter krigen. mens knickers gutta har opphøyd seg selv til helter. ”Heltegjerningene” bestod for det meste av å leke gjemt med tyskerne, og etter krigen skryte om sine gjerninger i bøker og foredrag. Disse knickers gutta kunne vi med fordel ha vært foruten.

Skrytpavene tilhørte motstandsfronten (Milorg. eller Heimefronten), som i følge internasjonale bestemmelser var å anse som en krigskriminell virksomhet mot okkupasjonsmakten. Forfatter Egil Ulateig skrev i sin bok at disse organisasjon hadde minst over hundre mord av motstandere på sin samvittighet, og uten at mordene etter krigen, ble etterforsket. Noen drev ren kriminell virksomhet mot uskyldige ofre. Som straff for mordene kvitterte tyskerne med å henrette gisler i et større antall enn motstandsbevegelsene hadde henrettet. De lidende i denne virksomheten, ble de berørte etterkommere, uskyldige foreldre, enker og barn. Det er vel liten tvil om at den såkalte motstandsbevegelsen med sine drap, ikke gjorde noe som var avgjørende for krigens utfall, men var utelukkende til skade for land og folk.”
http://www.krigshistorie.daastol.com/tirpitz/index.htm

Boken “Prosessen mot Lindstrøm” av Hjalmar Markussen viser også ennå en slik politisk korsfestelse, med medias hjelp, etter oppdrag fra “brede, politiske kretser”. Fridtjov Roald sier i Arbeiderbladet 3. marsd 1987 (nekrolog): “I ettertid har opinionen endret seg, og det er nå den alminelige mening at Lindstrøm ble offer for et spill for galleriet, der byråkrater og politikere måtte finne et offer“. Lindstrøm sier selv om prosessen mot seg den 1. November 1965 (iflg. boken til Markussen): “Jeg er den person i vårt land som har vært sterkest forfulgt av presse, politikere og politi. Jeg har aldri hatt den minste sjanse til å forsvare meg. Jeg har skrevet tusenvis av brev og flere bøker, men det er som å slåss mot gummiballer som bare spretter unna. I min forrige tilværelse hadde jeg visse faste begreper som fedreland, ære og troskap, men alt er blitt borte. Det eneste jeg har igjen nå er retten“.

Som vi vet så sviktet retten ham (også), fordi retten er oppdragstaker fra “brede, politiske kretser” i gjengen rundt Gerhardsen, Hauge, Stoltenberg. Forstemmende er det å se hvordan de virkelige krigshelter som Blindheim, Lindstrøm o.a. som hjelper sine krigskolleger med å prøve å få krigserstatning, pensjoner o.a. er alle de som blir tatt ned av systemet, mens de som tiltvang seg æren “gutta på skauen” eller knickersgutta” som noen kaller dem, ser ut til å alle gå klar av allting. Vi har belegg for å tro at det er samme som gjør seg gjeldende for disse som for krigseilerne, alle som kan ta æren, lyset, hederen og dermed makten bort fra “gutta på skauen”, tas ned, og gjemmes bort for opinionen. Vi tror også at de ca. 100 nordmenn som ble drept etter krigen av MILORG, ble drept for å vite for mye, som kunne avsløre bedraget til en egnere krets etter krigen.

Tankene gikk også til Torbjørn Jagland (uten å frikjenne ham i å senere tute med ulvene, av frykt eller overgivelse til disse krefter han ser er sterkere enn seg), som i Haugestads bok nevnes i tospann med Førde, Evensen og Treholt, som også ble offer for et “komplott” om makten i Arbeiderpartiet, som Jens Stoltenberg vant, etter også Gro Harlem Brundtlands engasjement for hans kandidatur. Som vi vet av de forrige artikler i denne serien var også Gudmund Harlem, Gro’s far, med i kretsen rundt Jens Christian Hauge/Gerhardsen/Stoltenberg fraksjonen. Førstnevnte som noen hevder kuppet makten i Norge (“Statsminsterkuppet” av Harald Berntsen), og også som med det kuppet “Arbeider”partiet.

Var alt dette alle disse menneskene ble utsatt for, ene og alene fordi de fremstod som konkurrenter til og til fare for Stoltenberg familiens og Deres venners hegemoni (definering av politikken) og “naturlige” arverekkefølge i norsk politikk, og ble for farlige utfordrere? Vi bare spør. Slik vil vi i tilfelle ikke ha det.

Takk til Arne Haugstad for hans integritet, også en sjelden ting i systemet, som vises allerede i prologen til “Kappefall”.

Vi bør absolutt overlate til andre land å ta i bruk psykiatrien for å gjøre det av med meningsmotstandere, men vi trenger også å overlate til dem å ta i bruk også media, politiet (POT), rettsapparatet og andre statsinstitusjoner til samme formål.

Kunne noen bare si, unnskyld, vi har gjort en feil, og vi skal rette den opp snarest, så skulle vi lagt vår penn ned og kommet videre livet, men nei, det er så stille, så stille, – få bryr seg. Ihvertfall blant de som utøver makten, og resten er opptatt med sport og spill i alle kanaler og alle aviser (tilfeldig?). Ingen som vil rett, eller som vet lenger hva rett er.

For dem som kan se hvem som står bak, og hvordan det gjøres, vil mental forvirring i å søke å forstå at vi har myndigheter og rettsevesen som synes ute av takt med “folk flest”, bli erstattet med sjelelig fred (Sannheten setter fri). Idet vi finner utav hvordan og hvorfor det er slik, at vårt system er gjennomgående korrupt, som følge av politiske interesser. At de ser ut til å tjene andre interesser enn vanlige folks interesser. Tåken vil lette, og en ser hvorfor allting er som de er, hvorfor næringsinteresser og politiske interesser alltid går foran vanlige folks interesser. Førstnevnte har litt mer muligheter til å delta i det skjulte og korrupte spillet, enn det vanlige folk har eller kan.

På Markussen’s spørsmål om han noensinne tror at han klarer å renvaske seg sier Lindstrøm: “Ja, vær sikker. kanskje ikke i min tid, skjønt jeg tror det, men saken som har vært ført mot meg, og som har gjort meg til Norgeshistoriens største forbryter, vil en gang bli oppklart. Og da vil den for all evighet stå som den største skamplett på norsk rettsvesen.” Han vil nok måtte dele trone med Treholt her for tittelen “norges verste forbryter”. “Det er ikke mulig å komme uskadet gjennom en slik prosess, hverken fysisk eller psykisk. Jeg kan aldri bli menneske mer“, sa Harry Lindstrøm da rettsakene var over. Akkurat det vil sikkert flere kunne være enig med ham i, av de som har måttet gjennomgå det samme.

Må Gud velsigne Arne Haugestad, Markussen og deres like i sitt liv og arbeid, og for all del; alle ofrene likeså.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  purka jul
11 år siden

De som finansierte alle sider under eksempelvis 1. og 2. verdenskrig, og konstruerte bl.a. kommunisme, i Sovjet, og nazisme, i Tyskland, satt med stor makt og ressursbase etter krigene, det var de som egentlig vant krigene, befolkninger og miljø tapte. De har fortsatt sin agenda til dags dato, og har neppe sin administrasjon og tankesmie i det som Norulf Øvrebotten benevner som Russland, benevnelsen Russland er i beste fall misvisende. Norulf Øvrebotten må beskrive hva han mener med Russland i denne sammenhengen. Det krever antakelig at det må skrives minst ei bok om emnet, det er vel ingen tvil om at dette kriminelle satanistiske miljøet opererer internasjonalt, uten hensyn til landegrenser og sivile lovverk

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Falcon skriver:
«De som finansierte alle sider under eksempelvis 1. og 2. verdenskrig, og konstruerte bl.a. kommunisme, i Sovjet, og nazisme, i Tyskland»

Hvem er DE, og hvor har du dette fra?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  maranata
11 år siden

Ved å lese relevant historie litteratur – den som ikke står på pensumlista. Pussiag hva man finneruten for den. Ertresvåg berører såvidt dette i siste boka si, du kan jo starte med den.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Må man virkelig lese «litteratur» for å kunne få fatt i dette. Kan det ikke svares enkelt og presist på et så enkelt spørsmål?
Å kunne finansiere, instruere og organisere alle sider av WW I og WW II med datidens teknologi anser jeg å være en umulighet. Det må således foreligge en logisk brist av større dimensjoner når man kommer med slike påstander som her fremsettes. Jeg skjønner derfor at man ikke kan svare på mitt enkle spørsmål men heller velger å vise til «litteratur».

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  maranata
11 år siden

Så lenge du ikke gidder gjøre en innsats for å skaffe deg kunnskap, så er vi uenige om hvor den logiske bristen ligger. Å koke ned års undersøkelser å gjøre funnene tilgjengelig gjør man gjerne ved å skrive artikler og bøker – og da ma vi andre lese dem for å få tak i kunnskap i adekvat sammenheng.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Hvis du virkelig påstår at all verdens historikere fra alle land er kontrollert av en eller annen organisasjon uten grenser med uinnskrenket makt, og at vår offisielle verdenshistorie er en eneste stor forfaskning – da mener jeg du bør gå inn i deg selv og spørre deg selv helt ærlig om det du tror på her har livets rett.

Nå er det desverre slik at enkelte mennesker dyrker konspirasjonsteorier som andre har kommet med som mer verdt enn sannheter, for følge dem finnes det ikke offisielle sannheter. For slike er det fordummende å lese offisiell litteratur. Man koker sammen de mest utrolige påstander på antagelser om at hele verden er underlagt en ond makt som styrer alt og alle i alle verdens kroker.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Det finnes mange kilder, og alle sier det samme angående finansieringen. Du må skjønne at de som sitter med gevinsten av salg av bl.a. våpen og annet militært utstyr etter en krig er de som står sterkest til å finansiere hva som helst nytt, så enkelt kan det også forstås. Hvis du leter litt via eksempelvis google, finner du det du er ute etter. Et par kilder, og det finnes fler:

Pawns In The Game – William Guy Carr exposing the Synagogue of Satan (Full) http://www.youtube.com/watch?v=QxUC7LB1TmU
Benjamin Freedman’s 1961 Speech at the Willard Hotel (Complete) http://www.youtube.com/watch?v=HhFRGDyX48c

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden
maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
11 år siden

Man skriver en mengde om penger og menneskene bak og makten de har og som de bruker for sitt eget forgodtbefinnende. Men dette er da bare jordiske ting og ikke godt for noe, dersom man ikke har forståelse om åndskrefter og den virkelige kamp vil kun skimter overflaten av her i vårt jordiske svært korte liv. Fokus må rettes der den virkelige kampen foregår og hva vi vil bruke vårt liv til, slik at det kan bli nyttig for oss selv og andre i en helt annen tidshorisont:

http://www.youtube.com/watch?v=wivgDck1l88&feature=related

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Nå giftige vaksiner blir levert med våre myndigheters godkjennelse, nytter det lite å sitte og lese om åndelige verdier for å hindre den terroren. Når bomber sprenges i Oslo og våre ungdommer skytes på Utøya, hjelper det lite å sitte og lese om åndelige verdier for å hindre den terroren. Skjerp deg maranata! Det du presenterer har ingenting med artikkelen ovenfor å gjøre, du sporer bare av.
*
Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://tinyurl.com/36becc7 Information in english language. Swine flu and vaccine fraud, a crime syndicate operating globally

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
11 år siden

Det er bare å beklage at du ikke forstår – der kan ikke jeg hjelpe deg.

Hvis du virkelig mener svineinfluensaen/vaksiner/Utøya passer bedre inn i denne artikkelen om et flycrash, enn åndelige verdier for å få mennesker til å avstå fra onde gjerneinger – ja da tar du feil – 100% feil.

Den ondskapen som så mange her på NyS er så ivrige til å identifisere og plassere finnes der man ikke evner å se den. Man påstår seg opplyst når man vitterlig kaver rundt i restene av menneskelig ondskap.

purka jul
Abonnent
11 år siden

SMOLENSK SURVIVORS WAS KILLED after Carsh !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MsvgFj78kUM

rått og brutalt som utoyen

purka jul
Abonnent
11 år siden

Norulv Øvrebotten
Russland, Vesten og Sverdet

Gladio betyr sverd på italiensk og er navnet på den innerste kjernen innen italiensk sikkerhet og etterretning. Navnet er også brukt på de samme hemmelige oppleggene i andre land i Europa selv om hvert land har sine egne navn. I Norge er denne gruppen mest kjent fra tiden Arbeiderpartiets grå eminense Trond Johansen styrte denne delen av etterretningen. Jeg kjente Trond Johansen fra tiden i Forsvarsdepartementet og etterpå, vi hadde et ganske kynisk forhold til hverandre. Siden vi ofte traff hverandre helt bak i landsmøtesalen på Arbeiderpartiets landsmøter og andre steder. Uten det store behovet for å stikke oss fram.

Stay Behind var vestlig okkupasjonsberedskap og omgitt med så mye hemmelighet at de fleste politikere i Norge ikke ante noe om eksistensen av organisasjonen overhodet. Forsvarsministere fikk en stund etter tiltredelse i regjeringen en høyt gradert orientering om hvor godt forberedt landet var i tilfelle sovjetrussisk invasjon og okkupasjon. De var alle mektig imponerte, den eneste som jeg vet om ikke var det, var den usedvanlig gløgge Johan Jørgen Holst, som snuste mer enn godt var for ham selv etter å ha fått teften av noe som ikke stemte. Da Holst ville se gjennom arkiver, fikk han vite at de ikke eksisterte.

«De har brent opp alt,» hvisket han til meg og lo oppgitt. Johan Jørgen Holst hadde på slutten av 70-tallet vært statssekretær for Rolf Hansen uten å få vite om slike ting overhodet. Derfor delte han denne sorten informasjon med meg. Holst praktiserte som statsråd det motsatte av hva den gamle sjefen hadde gjort. Innad i ledelsen. Vi var bare tre i den politiske ledelsen den gangen i Forsvarsdepartementet, og Arne Karstad var statssekretær og jeg personlig sekretær, det som nå heter politisk rådgiver.

Arne Karstad var mannen som Trond Johansen benyttet til å manipulere oss gjennom. Arne var så forsiktig at han nesten aldri snakket i telefonen, Johan Jørgen og jeg var det motsatte. Vi var temmelig skjødesløs med hva vi kunne finne på å si og gjøre. Noe som skulle koste oss begge dyrt senere.

Da jeg mange år senere hadde identifisert KGBs generelle fremgangsmåte i spillet i det negative rom, kunne jeg også rulle opp hvordan Stalins hemmelige tjenester hadde gjort det helt fra begynnelsen. Ikke bare i Norge, men i alle land i Vest-Europa, også land utenfor NATO som Sveits, Østerrike, Finland og Sverige. Det var samme smarte teknikken overalt.

Jeg fortalte i går at kommunistene etter statskuppet i Russland utviklet en fremgangsmåte som senere er kjent som «The Trust» innen særlig britisk etterretning. Storbritannia var landet og imperiet som hadde best utviklet de hemmelige tjenestene og likevel ble britene mest lurt av de intelligente og brutale russerne utover 1920 og 1930- tallet. I den fordekte krigen. Det var ikke rart siden det bare var britene som hadde kapasitet til å møte sovjetrusserne på like fot. Innen faget konspirasjon.

Poenget i fremgangsmåten var å skape motstandsbevegelser mot seg selv, politiske fluepapirer som lokket opposisjonelle russere og andre til å slå seg ned i god tro og deretter effektivt kunne bli drepte. Jeg vet ikke hvor mange titusener som ble myrdet på denne smarte måten, men det var en stor suksess og dannet mønster for sovjetrussisk, nå russisk, tenkning innenfor alle slike opplegg. Enten de skulle være små eller store.

Norge som stat ble i seg selv benyttet på denne måten overfor andre stater. Særlig etter at Stalin plasserte denne dobbelstaten som han hadde fått hånd om før krigen, innenfor NATO i 1949. Det gjorde dobbelstaten Norge om til også en dobbeltagent som skadet USAs nasjonale sikkerhet kontinuerlig i tiår etter tiår. Særlig innenfor atomvåpen og alle valg som var knyttet til disse våpnene som revolusjonerte all militær og strategisk tenkning etter at de ble funnet opp og brukt for første gang i 1945. Å utgi seg for venn for å skjule at du er fiende, er den røde tråden.

Alt blir organisert som kontradiksjoner. Det som tilsynelatende er skapt med det gode som formål er i virkeligheten skapt med det stikk motsatte som formål med ditto følger. Stay Behind var og er ikke noe unntak. Det var enda et djevelsk genialt påfunn fra Josef Stalin. Som ennå er intakt i Europa med tilsvarende følger i USA. Canada er muligens eneste landet som ikke er blitt okkupert innenfra i kjernen av det som er trodd var et vestlig forsvar i tilfelle det skulle komme en sovjetrussisk invasjon og okkupasjon. En beredskap mot okkupasjon kan være en smart måte å okkupere på. I den fordekte krige. Noe som var tilfelle med dette opplegget.

Jeg kan ikke si sikkert hva som er utfallet i alle berørte land, men for sikkerhets skyld bør det legges til grunn at Russland ennå kan manipulere det indre politiske livet i alle nasjoner med Stay Behind. Selv om det nå er seks år siden jeg løste gåten. USA er jeg sikker på at Russland har kontroll over som følge av at CIA slukte agnet med snøre og søkke fra etableringen av denne amerikanske etterretningen i 1949. USA er ikke i nærheten av den lange erfaringen som andre land har innen etterretning, før krigen var det omtrent bannlyst å spionere i Washington.

USA hadde imidlertid penger nok, så Sovjetunionen slapp å finansiere dette opplegget selv. USA finansierte nemlig en stadig større bedragoperasjon innen kontraetterretning mot seg selv. Akkurat slik USA også gjorde da Norge ble bygget ut som en viktig post innen amerikansk og vestlig etterretning mot Sovjetunionen og Russland. Da Norge ble medlem av NATO. På falske premisser. I tår etter tiår rullet denne suksessfulle bedragoperasjonen med bruk av Norge som dobbeltagent. Fram til jeg stakk hull på bedraget i 2005. Det er utrolig smart gjort. Bare størrelsen på alle disse bedragene blender deg.

I Vest-Tyskland gjorde Stalin det enda grundigere med stor virkning. Der benyttet Stalin og hans hemmelige tjenester en general fra østfronten for nazistene til både å lure de slåtte tyskerne og amerikanerne. Den tyske generalen som fikk valget mellom en kule i hodet eller arbeide for Stalin, het Reinhard Gehlen og grunnla ikke bare den vest-tyske etterretningen, men hjalp også til med å grunnlegge CIA.

Josef Stalin infiltrerte og tok over motstandsbevegelser under krigen overalt i Europa, og fremgangsmåten var den samme enten det var i Norge, Frankrike, Polen eller andre land. Det neste han deretter gjorde hvor han ikke hadde egne styrker på bakken, var å forberede en invasjon mot seg selv i vest. Stalin spilte på den store frykten i vest for en sovjetrussisk invasjon og grunnla motstandsbevegelser mot seg selv på forhånd. Noe som var lett å få til siden ingen forsto teknikken og alle var redde for russerne. Det ble Stay Behind overalt og et land som Sverige som hadde stått utenfor selve krigen, kunne lett bli erobret innenfra. Bit for bit på kamuflert vis. Da frykten for Russland hadde til følge at Stay Behind også ble opprettet i all hemmelighet også der. I all sin usannhet et genialt opplegg fra Stalin. Som utgjør et solid grunnlag for skjult makt den dag i dag. I hele Vesten.

Denne smarte russiske blekkspruten med alle sine fangarmer kunne gå stadig sterkere inn i alle samfunnsområder med base innen de vestlige etterretningstjenestene, og Stay Behind ble integrert i NATO også etter hvert. Det ga også tyngde, selv om NATO ikke har egen etterretningstjeneste. Den er nasjonal i hvert land og eneste virkelige båndet er i grunnen at Moskva har bundet indrefiletene i de hemmelige tjenestene sammen i gode og onde dager i vest. I alle år.

Å benytte Gladio rundt om i Europa til drap og terror for å skape oppslutning fra folket for regimer som Moskva ønsket å styrke, er ikke noe nytt fenomen. Slik sett er ikke terroren i Norge denne sommeren spesiell. Det har vært mange ulike terroraksjoner i regi av Stay Behind i Europa etter krigen, og trikset med å kamuflere dem som høyreekstreme er heller ikke noe nytt påfunn. Det er samme gamle historien, sannheten er som regel alltid det. Før var ikke sannheten kjent, det er den nå for stadig fler, det er eneste forskjellen.

Litt kom fram om Stay Behind etter at Russland overtok for Sovjetunionen fra slutten av 1991, men det som kom fram, endret ikke virksomheten som tvert om ble bygget kraftig ut fra Moskva. Offentliggjørelse av misgjerninger i fortid var bare skapt for å maskere hva som skjedde i samtid, og nettopp denne teknikken går igjen fra KGB og FSB. Du blir narret til å tro at slikt tilhører fortiden, ikke nåtiden. Noe som er smart innen bedrag.

Selv en meget innholdsrik bok om «Stay Behind» fra 2005 er i virkeligheten denne typen smart bedrag, for den legger til grunn en vestlig kontekst om en virkelighet som blir forutsatt å tilhøre fortiden. Sannheten er som vanlig den stikk motsatte. Den grunnleggende konteksten er østlig og virkeligheten tilhører like mye nåtiden.

FSB benyttet en sveitsisk forsker til å gi mye god informasjon om Gladio, men kontekst i forhold til tid og rom er et stort bedrag. For denne i grunnen enestående boken narrer deg til å tro at dette ikke er dagens Europa. Det er helt feil. Å lure akademikere til å handle stikk motsatt hensikten, er ikke noe nytt fenomen, men legger du til grunn den russiske konteksten som jeg har identifisert og forteller om, er dette en bok som vil gi deg mange aha-opplevelser. Terroren i sommer her i Norge er ikke det eneste du vil forstå langt lettere.

Du kan ikke vite hvordan hendelser er relevante før du har identifisert riktig kontekst. Samme hvor de skjer.

NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe (Contemporary Security Studie
http://www.amazon.com
This fascinating new study shows how the CIA and the British secret service, in collaboration with the military alliance NATO and European military secret services, set up a network of clandestine anti-communist armies in Western Europe after World War II. These secret soldiers w…

purka jul
Abonnent
11 år siden

Norulv Øvrebotten
Russland, Vesten og Sverdet

Gladio betyr sverd på italiensk og er navnet på den innerste kjernen innen italiensk sikkerhet og etterretning. Navnet er også brukt på de samme hemmelige oppleggene i andre land i Europa selv om hvert land har sine egne navn. I Norge er denne gruppen mest kjent fra tiden Arbeiderpartiets grå eminense Trond Johansen styrte denne delen av etterretningen. Jeg kjente Trond Johansen fra tiden i Forsvarsdepartementet og etterpå, vi hadde et ganske kynisk forhold til hverandre. Siden vi ofte traff hverandre helt bak i landsmøtesalen på Arbeiderpartiets landsmøter og andre steder. Uten det store behovet for å stikke oss fram.

Stay Behind var vestlig okkupasjonsberedskap og omgitt med så mye hemmelighet at de fleste politikere i Norge ikke ante noe om eksistensen av organisasjonen overhodet. Forsvarsministere fikk en stund etter tiltredelse i regjeringen en høyt gradert orientering om hvor godt forberedt landet var i tilfelle sovjetrussisk invasjon og okkupasjon. De var alle mektig imponerte, den eneste som jeg vet om ikke var det, var den usedvanlig gløgge Johan Jørgen Holst, som snuste mer enn godt var for ham selv etter å ha fått teften av noe som ikke stemte. Da Holst ville se gjennom arkiver, fikk han vite at de ikke eksisterte.

«De har brent opp alt,» hvisket han til meg og lo oppgitt. Johan Jørgen Holst hadde på slutten av 70-tallet vært statssekretær for Rolf Hansen uten å få vite om slike ting overhodet. Derfor delte han denne sorten informasjon med meg. Holst praktiserte som statsråd det motsatte av hva den gamle sjefen hadde gjort. Innad i ledelsen. Vi var bare tre i den politiske ledelsen den gangen i Forsvarsdepartementet, og Arne Karstad var statssekretær og jeg personlig sekretær, det som nå heter politisk rådgiver.

Arne Karstad var mannen som Trond Johansen benyttet til å manipulere oss gjennom. Arne var så forsiktig at han nesten aldri snakket i telefonen, Johan Jørgen og jeg var det motsatte. Vi var temmelig skjødesløs med hva vi kunne finne på å si og gjøre. Noe som skulle koste oss begge dyrt senere.

Da jeg mange år senere hadde identifisert KGBs generelle fremgangsmåte i spillet i det negative rom, kunne jeg også rulle opp hvordan Stalins hemmelige tjenester hadde gjort det helt fra begynnelsen. Ikke bare i Norge, men i alle land i Vest-Europa, også land utenfor NATO som Sveits, Østerrike, Finland og Sverige. Det var samme smarte teknikken overalt.

Jeg fortalte i går at kommunistene etter statskuppet i Russland utviklet en fremgangsmåte som senere er kjent som «The Trust» innen særlig britisk etterretning. Storbritannia var landet og imperiet som hadde best utviklet de hemmelige tjenestene og likevel ble britene mest lurt av de intelligente og brutale russerne utover 1920 og 1930- tallet. I den fordekte krigen. Det var ikke rart siden det bare var britene som hadde kapasitet til å møte sovjetrusserne på like fot. Innen faget konspirasjon.

Poenget i fremgangsmåten var å skape motstandsbevegelser mot seg selv, politiske fluepapirer som lokket opposisjonelle russere og andre til å slå seg ned i god tro og deretter effektivt kunne bli drept. Jeg vet ikke hvor mange titusener som ble myrdet på denne smarte måten, men det var en stor suksess og dannet mønster for sovjetrussisk, nå russisk, tenkning innenfor alle slike opplegg. Enten de skulle være små eller store.

Norge som stat ble i seg selv benyttet på denne måten overfor andre stater. Særlig etter at Stalin plasserte denne dobbelstaten som han hadde fått hånd om før krigen, innenfor NATO i 1949. Det gjorde dobbelstaten Norge om til også en dobbeltagent som skadet USAs nasjonale sikkerhet kontinuerlig i tiår etter tiår. Særlig innenfor atomvåpen og alle valg som var knyttet til disse våpnene som revolusjonerte all militær og strategisk tenkning etter at de ble funnet opp og brukt for første gang i 1945. Å utgi seg for venn for å skjule at du er fiende, er den røde tråden.

Alt blir organisert som kontradiksjoner. Det som tilsynelatende er skapt med det gode som formål er i virkeligheten skapt med det stikk motsatte som formål med ditto følger. Stay Behind var og er ikke noe unntak. Det var enda et djevelsk genialt påfunn fra Josef Stalin. Som ennå er intakt i Europa med tilsvarende følger i USA.

Canada er muligens eneste landet som ikke er blitt okkupert innenfra i kjernen av det som er trodd var et vestlig forsvar i tilfelle det skulle komme en sovjetrussisk invasjon og okkupasjon. En beredskap mot okkupasjon kan være en smart måte å okkupere på. I den fordekte krigen. Noe som var tilfelle med dette opplegget.

Jeg kan ikke si sikkert hva som er utfallet i alle berørte land, men for sikkerhets skyld bør det legges til grunn at Russland ennå kan manipulere det indre politiske livet i alle nasjoner med Stay Behind. Selv om det nå er seks år siden jeg løste gåten. USA er jeg sikker på at Russland har kontroll over som følge av at CIA slukte agnet med snøre og søkke fra etableringen av denne amerikanske etterretningen i 1947. USA er ikke i nærheten av den lange erfaringen som andre land har innen etterretning, før krigen var det omtrent bannlyst å spionere i Washington.

USA hadde imidlertid penger nok, så Sovjetunionen slapp å finansiere dette opplegget selv. USA finansierte nemlig en stadig større bedragoperasjon innen kontraetterretning mot seg selv. Akkurat slik USA også gjorde da Norge ble bygget ut som en viktig post innen amerikansk og vestlig etterretning mot Sovjetunionen og Russland. Da Norge ble medlem av NATO. På falske premisser.

I tår etter tiår rullet denne suksessfulle bedragoperasjonen med bruk av Norge som dobbeltagent. Fram til jeg stakk hull på bedraget i 2005. Det er utrolig smart gjort. Bare størrelsen på alle disse bedragene blender deg.

I Vest-Tyskland gjorde Stalin det enda grundigere med stor virkning. Der benyttet Stalin og hans hemmelige tjenester en general fra østfronten for nazistene til både å lure de slåtte tyskerne og amerikanerne. Den tyske generalen som fikk valget mellom en kule i hodet eller arbeide for Stalin, het Reinhard Gehlen og grunnla ikke bare den vest-tyske etterretningen, men hjalp også til med å grunnlegge CIA.

Josef Stalin infiltrerte og tok over motstandsbevegelser under krigen overalt i Europa, og fremgangsmåten var den samme enten det var i Norge, Frankrike, Polen eller andre land. Det neste han deretter gjorde hvor han ikke hadde egne styrker på bakken, var å forberede en invasjon mot seg selv i vest. Stalin spilte på den store frykten i vest for en sovjetrussisk invasjon og grunnla motstandsbevegelser mot seg selv på forhånd. Noe som var lett å få til siden ingen forsto teknikken og alle var redde for russerne.

Det ble Stay Behind overalt og et land som Sverige som hadde stått utenfor selve krigen, kunne lett bli erobret innenfra. Bit for bit på kamuflert vis. Da frykten for Russland hadde til følge at Stay Behind også ble opprettet i all hemmelighet også der. I all sin usannhet et genialt opplegg fra Stalin. Som utgjør et solid grunnlag for skjult makt den dag i dag. I hele Vesten.

Denne smarte russiske blekkspruten med alle sine fangarmer kunne gå stadig sterkere inn i alle samfunnsområder med base innen de vestlige etterretningstjenestene, og Stay Behind ble integrert i NATO også etter hvert. Det ga også tyngde, selv om NATO ikke har egen etterretningstjeneste. Den er nasjonal i hvert land og eneste virkelige båndet er i grunnen at Moskva har bundet indrefiletene i de hemmelige tjenestene sammen i gode og onde dager i vest. I alle år.

Å benytte Gladio rundt om i Europa til drap og terror for å skape oppslutning fra folket for regimer som Moskva ønsket å styrke, er ikke noe nytt fenomen. Slik sett er ikke terroren i Norge denne sommeren spesiell. Det har vært mange ulike terroraksjoner i regi av Stay Behind i Europa etter krigen, og trikset med å kamuflere dem som høyreekstreme er heller ikke noe nytt påfunn. Det er samme gamle historien, sannheten er som regel alltid det. Før var ikke sannheten kjent, det er den nå for stadig fler, det er eneste forskjellen.

Litt kom fram om Stay Behind etter at Russland overtok for Sovjetunionen fra slutten av 1991, men det som kom fram, endret ikke virksomheten som tvert om ble bygget kraftig ut fra Moskva. Offentliggjørelse av misgjerninger i fortid var bare skapt for å maskere hva som skjedde i samtid, og nettopp denne teknikken går igjen fra KGB og FSB. Du blir narret til å tro at slikt tilhører fortiden, ikke nåtiden. Noe som er smart innen bedrag. Fenomenet går igjen.

Selv en meget innholdsrik bok om «Stay Behind» fra 2005 er i virkeligheten denne typen smart bedrag, for den legger til grunn en vestlig kontekst om en virkelighet som blir forutsatt å tilhøre fortiden. Sannheten er som vanlig den stikk motsatte. Den grunnleggende konteksten er østlig og virkeligheten tilhører like mye nåtiden.

FSB benyttet en sveitsisk forsker til å gi mye god informasjon om Gladio, men kontekst i forhold til tid og rom er et stort bedrag. For denne i grunnen enestående boken narrer deg til å tro at dette ikke er dagens Europa. Det er helt feil. Å lure akademikere til å handle stikk motsatt hensikten, er ikke noe nytt fenomen, men legger du til grunn den russiske konteksten som jeg har identifisert og forteller om, er dette en bok med harde fakta som vil gi deg mange aha-opplevelser. Terroren i sommer her i Norge er ikke det eneste du vil forstå langt lettere.

Du kan ikke vite hvordan hendelser er relevante før du har identifisert riktig kontekst. Samme hvor de skjer. Det er en viktig lærdom å ta meg seg i ethvert liv.

NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe (Contemporary Security Studie
http://www.amazon.com
This fascinating new study shows how the CIA and the British secret service, in collaboration with the military alliance NATO and European military secret services, set up a network of clandestine anti-communist armies in Western Europe after World War II. These secret soldiers w…

Solskinn
Solskinn
Abonnent
11 år siden

Jane Burgermeister var ein av dei som stilte spørsmål ved «flystyrten». No er ho sansylig internert i ein psykiatrisk institusjon i Østerrike.
http://youtu.be/ucZH-ZkwzWM

Free Jane Burgermeister
http://youtu.be/UYd_fglE-3c

purka jul
Abonnent
11 år siden

Norulv Øvrebotten
Smart russisk samling av Europa

Å kontrollere og eie er ikke det samme. EU ble til i vest i 1992 etter at Sovjetunionen ble avviklet i øst i 1991. KGB er en stat i staten samme om staten utad heter Sovjetunionen eller Russland, og gjennom Stay Behind etablerte KGB modellen med dobbelstater i vest etter krigen. Med denne maskert makten i vest kunne også Maastricht-traktaten bli vedtatt i 1992. Den skapte EF om til EU.

Jeg påstår at EU i virkeligheten ble skapt som et russisk politisk fluepapir i megaklassen for å fange folk og land i Europa etter samme fremgangsmåte og opplegg som de hemmelige russiske tjenestene alltid har fulgt, og at det geniale med denne typen bedrag er at du narre andre til å bedra seg selv og attpåtil ta hele kostnadene med jobben. Dette er indirekte bedrag på strategisk nivå.

Med denne bedragmetoden kan du få mennesker til å grave sin egen grav og tro de skal finne gullskatten. EU er en diger krigslist.

På samme måte som USA ble narret til å bygge opp og betale en stor operasjon innen kontraetterretning mot seg selv her i nord i alle år etter krigen. Da USA slukte Norge som agn etter at Stalin plasserte denne dobbelstaten innenfor NATO i 1949.

På samme måte som staten Norge er benyttet til å utgi seg for en venn i forhold til andre stater og eget folk, er EU en konstruksjon som blir benyttet til å utgi seg for en venn av mange folk i Europa og av stater ellers i verden. Sannheten er i alle slike smarte russiske opplegg den motsatte av hva den blir oppfattet som. EU er kort og godt et stor svindelprosjekt satt i scene fra øst. Om det er jeg sikker i analysen.

Strukturen i disse bedragene hvor det blir laget politiske fluepapir er mye av den samme. Det er spillet i det negative rom som ligger til grunn for tenkningen og handlingene. Både i stort og smått. EU er et digert russisk bedrag fra skyggene. Hvis du ønsker å samle og befeste en gammel kamuflert kontroll over land i Vest-Europa som Stalin sørget for fram til sin død i 1953, er jo dette et veldig smart påfunn i Moskva. Det kan ingen nekte for.

Nå er også dette russiske bedraget som EU er, blitt avslørt. Det store spørsmålet er om nasjonene og folkene i Europa kommer seg ut av tvangstrøyen som er strammet kraftig til i alle disse årene før den russiske konstruksjonen ble avdekket. Det skal ikke to til for å danse tango eller føre krig i Europa, det har alltid vært tre i bedragenes verden for både dans og krig, og slik sett er det en klassisk og gammel historie som blir repetert i nye former. I et Europa som blir jaget av fortiden. Fra skyggene.

Europe – The Final Countdown(with lyrics)
http://www.youtube.com
The Final Countdown by Europe Lyrics: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 We’re leaving together But still it’s farewell And maybe we’ll come back To earth, who ca…

purka jul
Abonnent
11 år siden

Norulv Øvrebotten
Dobbel saksbehandling i forhold til EU går igjen

Hvis du studerer nøye hvordan saksbehandlingen har vært og er i forholdet mellom mange nasjonalstater og Den europeiske union – EU – siden denne modifiserte utgaven av Sovjetunionen oppsto i vest, finner du det russiske spillet i det negative rom som motoren som har drevet utviklingen. Akkurat den fremgangsmåten som jeg identifiserte og fortalte om fra 2005. Det er en genial måte å narre og tvinge på og få det slik som du vil ha det fra skyggene.

Saksbehandlingen av Norges forhold til EU ble også doblet på skikkelig russisk vis i først halvdel av 90-tallet. Det ble lagt opp til en prosedyre med folkeavstemning om norsk medlemskap i EU, men dette var den demokratiske kamuflasjen på toppen, for under denne prosedyren lå samtidig en helt annen prosedyre om samme forhold. Med andre ord ble saksforholdet doblet og gjort om til et narrespill.

EØS ga Norge alle plikter, men ingen rettigheter i EU, og fikenbladet som ble benyttet for å maskere at Norge ble integrert i EU uten at folk forsto hva som skjedde, var at dette var en «handelsavtale» ifølge daværende statsminister Gro Harlem Brundtland, med andre ord ble nordmenn lurt til å tro at EØS var en slik avtale som Norge inngikk med EF etter at det ble sagt nei i 1972.

Av rene rasjonelle årsaker kunne EØS etter nei i folkeavstemningen i 1994 ikke være en handelsavtale på samme måte som i 1972, for grunnprinsippene som ga Norge alle pliktene ble inngått før folkeavstemningen i 1994. Ikke etter, slik som i 1972. Noe som i seg selv beviser bedrag.

Ikke bare doblet de russiske hemmelige tjenestene det norske forholdet til EU for anledningen og instruerte norske politikere på dette falske grunnlaget, men den underliggende prosedyren ble fragmentert og delt opp, slik at det skulle bli skapt villfarelser med delavtaler underveis både før og etter avslutningen av saksbehandlingen av den overliggende og samtidige prosedyren hvor nordmenn hele tiden hadde fokus, men som egentlig ikke hadde noen betydning. Nemlig folkets mening om medlemskap i EU.

Folkeavstemningen om EU i 1994 var altså bare et narrespill. Ved et ja ville vi ha fått noen få rettigheter, et nei betydde ingenting for pliktene. Som Norge sa ja til på forhånd samme hvilke plikter som skulle bli pålagt i fremtiden.

Falsk i ett, falsk i alt. Det er fellesnevneren i alle slike bedrag fra Russland. Utført ved hjelp av stråkvinner og stråmenn her hjemme. Hva som kalles «go-betweens» i indirekte bedrag. Når du undersøker fakta på grunnlag av den faste kommunistiske måten for bedrag av store og små forhold, er grunnlaget alltid falskt.

Tror du din stemme gjelder? Bare glem det. Det er en illusjon.

«Din stemme teller» del 1
http://www.youtube.com
Om medlemskap i Den europeiske union. Produsert for Utenriksdepartementet av Narcissus film og video A.S 1994

purka jul
Abonnent
11 år siden

Norulv Øvrebotten
Russland kontroller også Forsvaret

I 2006 la Norge ned en gruppe innen etterretning som ble kalt E 14 og som for en stund siden ble kjent i VG som en hemmelig gruppe som spionerte for Norge og Vesten i tre verdensdeler i mange år. Når alt organiseres som kontradiksjoner, vet verken spesialsoldater eller vanlige soldater hvem som har den virkelige kommandoen over dem.

De gjør en innsats på falskt grunnlag.

De om lag 50 000 norske politisoldatene eller gutta på skauen under fredsdagene i 1945, ante heller ikke at de i virkeligheten sto under kommando av Josef Stalin og hans hemmelige tjenester. Disse menneskene var like naive som nordmenn er i dag, og de trodde at de medvirket til å frigjøre Norge og ikke til å befeste en sovjetrussisk kontroll over den norske staten som Stalin hadde fått skikkelig hånd om allerede i 1939 og deretter doblet for bruk videre.

Gutta på skauen var med å frigjøre Norge fra tyskerne, det er riktig, men samtidig var de med å befeste en sovjetrussisk kontroll over landet som varer ennå. I 2011.

Slik har det vært hele tiden, for den del hadde det vært langt bedre å ha gitt alle pengene i de norske forsvarsbudsjettene til Frelsesarmeen hvert eneste år etter krigen enn å benytte pengene til å lage en stor, autentisk og kontinuerlig kamuflasje for Moskvas bruk av Norge som dobbeltagent mot USA og andre land i Vesten etter krigen. Slik det i realiteten er gjort. I det virkelig store strategiske spillet hvor atomvåpen utgjør grunnlaget for alle disposisjoner som blir gjort nedover i rekkene i store strategiske bedrag som dette.

Norge er ennå ikke frigjort fra russerne. Dermed har vi samme rollen som før internasjonalt. I alle viktige forhold.

E 14 var en spionorganisasjon i Norge som i realiteten ble opprettet til bruk for Russlands kontraetterretning ute i verden, og etter at jeg i 2005 avdekket den generelle fremgangsmåten fra øst og Russlands fortsatte bruk av Norge hvor Sovjetunionen hadde sluppet i 1991, måtte denne norske gruppen innen internasjonal etterretning som ble utlagt som en venn av vestlige land, men var det motsatte uten at medlemmene forsto det, legges ned.

Da historien om den tiårige internasjonale spionasjen ble kjent før i år, ble VG benyttet til å kamuflere hva som hadde hendt, ved å skrive en rekke stort oppslåtte artikler om de norske spionene med motsatt kontekst for hendelser og hvilken rolle de hadde spilt, enn hva som er sannheten. Den stikk motsatte kontekst enn den sanne fikk nordmenn fortalt. Noe som beseglet det russiske bedraget.

Det norske forsvaret må også i dag i sin helhet betraktes ut fra den underliggende og styrende konteksten, og den er ikke vestlig, men østlig. Slik den har vært i over 70 år. Russland har den virkelige kommandoen og slik er det alltid når organisasjoner blir bygget opp som kontradiksjoner. Som doble og motstridende i strukturen. Helt fra grunnen av.

http://www.side3.no/article3290711.ece

«I ti år har Norge hatt hemmelige agenter i tre verdensdeler. Den hittil ukjente, norske spionorganisasjonen E 14 ble styrt fra anonyme kontorlokaler i Oslo sentrum.»

VG 4. februar 2011

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10021731
TERROR – – Norske spesialsoldater har høy stjerne blant Navy Seals – Side3
http://www.side3.no
TERROR – – Våre spesialsoldater har deltatt på heftigere oppdrag enn noen her hjemme vet om. Forsvarets spydspisser er svært dyktige, og det gir Norge direkte tilgang til maktens innerste sirkler.

purka jul
Abonnent
11 år siden

orulv Øvrebotten
«Martin» er KGB og FSBs kodenavn på ham

Dagens regjering Jens Stoltenberg bærer preg av at Putin har toppet laget for å sette fart i prosessen med å gjøre hva som har vært et kamuflert russisk herredømme i over 70 år om til et åpent. Agenter som ville ha blitt holdt i andre stillinger, ble allerede i 2005 satt inn i regjeringen, Jonas Gahr Støre er en av dem, siden forsterket Putin & Co den norske regjeringen med Grete Faremo, som gikk fra Stasi til FSB etter at Øst-Tyskland ble avviklet i 1990.

Jens Stoltenberg har stått under kommando av KGB og FSB hele tiden, mens leder i SV, Kristin Halvorsen, begynte hos Stasi før hun gikk videre til de hemmelige russiske tjenestene FSB. I det hele tatt har Russland god kontroll over Norge, men tilsynelatende ikke god nok ettersom det i år ble benyttet terror til å øke oppslutningen i det norske folket i et klassisk narrespill hvor nordmenn blir lurt til å slutte opp om lederne sine på falskt grunnlag.

Sannheten om usannheten, som i grunnen er det rette og mest presise formuleringen, begynner sakte og sikkert å trenge inn hos de mest oppegående menneskene her til lands, men siden alle tenker på seg selv og sine, er det blitt en familiehemmelighet. Som medlemmene helst ser blir skjult og ikke eksponert for alle og enhver.

Å stikke hodet i sanden er det første strutsen gjør. Deretter begynner den å sparke. Noe lurt er det ikke i en verden som ikke består bare av strutser.

http://debatt.nationen.no/-/bulletin/show/708684_den-grenseloese-stoere?ref=mst
Den grenseløse Støre.
debatt.nationen.no
Den grenseløse Støre.

Norulv Øvrebotten
Realisme om etterretning og moldvarper

Virkeligheten begynner der fantasien slutter, det kan jeg være den første til å understreke og fortelle om, men folk flest har en urealistisk oppfatning av hva spionasje og etterretning går ut på. Det er blitt for mange filmer med James Bond.

Disse filmene har stort sett bare gode titler, men skal du transformere en tittel som «You Only Live Twice» fra de mange filmene om James Bond ved hjelp av det russiske spillet i det negative rom, blir tittelen «You Only Die Twice».

Den blir stikk motsatt med andre ord, og jeg vet også hva som er følgene av at FSB klarer å snu den formelle rettsstillingen din som menneske og statsborger på hodet ved hjelp av å lure mennesker i omgivelsene dine til å handle på slike falske forutsetninger. Indirekte bedrag går først og fremst ut på å narre tredjemann til å begå svik mot andremann.

Bransjen er farlig, veldig farlig og noe av det vanskeligste og farligste som du kan holde på med, er kontraspionasje og kontraetterretning, som er krevende også intellektuelt. Innen denne delen av etterretning og sikkerhet ligger alltid nøkkelen til å forstå små og store opplegg i den fordekte krigen. Den som har kontroll over kontraspionasje og kontraetterretning, har også kontroll over spionasje og etterretning.

I dette enkle faktum ligger også forklaringen på Russlands solide kontroll i vest i alle år. Fra skyggene. Så enkelt er det, men likevel så komplisert.

En ny britiske film etter en bok av John le Carré, har mer med virkeligheten å gjøre enn hva James Bond etter forfatterskapet til Ian Fleming har. Denne filmen har vært en stor suksess ved britiske kinoer i høst.

Ingen forfatter innen fiction har imidlertid tenkt like stort som Josef Stalin og etterfølgende ledere for Sovjetunionen og Russland. Å kapre hele stater, doble dem og benytte dem som dobbeltagenter, har ligget utenfor forutsetningen for hvordan alle har tenkt. Derfor har det også vært en så stor suksess for KGB og nå FSB.

Norge er et lite land, men har en stat som er en diger moldvarp og slik sett på høyde med det verste i ulandet. Det finnes nemlig langt verre følger av Russlands smarte spill i det negative rom enn Norge.

http://www.youtube.com/watch?v=Aco15ScXCwA
Tinker Tailor Soldier Spy – Official Trailer [HD]
http://www.youtube.com
Subscribe http://ow.ly/3UVvY | Facebook http://ow.ly/3UVxn | Twitter http://ow.ly/3UVyA Release Date: 18 November 2011 Genre: Thriller Cast: Gary Oldman, Col…

Mole
Mole
Abonnent
11 år siden

011 kl. 12:31
Hvis du virkelig påstår at all verdens historikere fra alle land er kontrollert av en eller annen organisasjon uten grenser med uinnskrenket makt, og at vår offisielle verdenshistorie er en eneste stor forfaskning –……
…. Man koker sammen de mest utrolige påstander på antagelser om at hele verden er underlagt en ond makt som styrer alt og alle i alle verdens kroker.

Mole.

Åpenbaringen 12.
9.Den store drake ble styrtet, den gamle slange, han som kalles djevelen og Satan og som forfører hele verden;…..

which deceiveth the whole world:
which deceiueth the whole world:
who deceives the whole world;
the deceiver of the whole world;
by whom all the earth is turned from the right way;
who seduceth the whole world;
, which deceiveth the whole world:
and leads the whole earth astray,
that disseyueth al the world;
who is leading astray the whole world –
http://www.kingjamesbibleonline.org/Revelation-12-9/

1. Johannes 5
19 Vi vet at vi er av Gud, og at hele verden ligger i det onde.

19
And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickednesse.
– King James Version (1611)

We know that we are of God, and that the whole world lies in {the power of} the evil one.
– New American Standard Version (1995)

We know that we are of God, and the whole world lieth in the evil one.
– American Standard Version (1901)

We are certain that we are of God, but all the world is in the power of the Evil One.
– Basic English Bible

We are certain that we are of God, but all the world is in the power of the Evil One.
– Darby Bible

We know that we are of God, and the whole world is seated in wickedness.
– Douay Rheims Bible

1Jo 5:19 We know that we are of God. The church is God’s temple in which he dwells, and around it the world of wickedness.
– People’s Bible

And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.
– Webster’s Bible

We know that we are children of God, and that the whole world lies in the power of the Evil one.
– Weymouth Bible

We know that we are of God, and the whole world lies in the power of the evil one.
– World English Bible

We witen, that we ben of God, and al the world is set in yuel.
– Wycliffe Bible
http://www.kingjamesbibleonline.org/1-John-5-19/

Mener du at det er kun religiøst sett at satan førfører hele jorden maranata og at satan ikke er denne verdens gud?, ordene kommer fra bibelen du tror på, jeg antar du tror på bibelen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
11 år siden

maranata skrev.
Hvis du virkelig påstår at all verdens historikere fra alle land er kontrollert av en eller annen organisasjon uten grenser med uinnskrenket makt, og at vår offisielle verdenshistorie er en eneste stor forfaskning –……
…. Man koker sammen de mest utrolige påstander på antagelser om at hele verden er underlagt en ond makt som styrer alt og alle i alle verdens kroker.

Mole.

Åpenbaringen 12.
9.Den store drake ble styrtet, den gamle slange, han som kalles djevelen og Satan og som forfører hele verden;…..

which deceiveth the whole world:
which deceiueth the whole world:
who deceives the whole world;
the deceiver of the whole world;
by whom all the earth is turned from the right way;
who seduceth the whole world;
, which deceiveth the whole world:
and leads the whole earth astray,
that disseyueth al the world;
who is leading astray the whole world –
http://www.kingjamesbibleonline.org/Revelation-12-9/

1. Johannes 5
19 Vi vet at vi er av Gud, og at hele verden ligger i det onde.

19
And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickednesse.
– King James Version (1611)

We know that we are of God, and that the whole world lies in {the power of} the evil one.
– New American Standard Version (1995)

We know that we are of God, and the whole world lieth in the evil one.
– American Standard Version (1901)

We are certain that we are of God, but all the world is in the power of the Evil One.
– Basic English Bible

We are certain that we are of God, but all the world is in the power of the Evil One.
– Darby Bible

We know that we are of God, and the whole world is seated in wickedness.
– Douay Rheims Bible

1Jo 5:19 We know that we are of God. The church is God’s temple in which he dwells, and around it the world of wickedness.
– People’s Bible

And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.
– Webster’s Bible

We know that we are children of God, and that the whole world lies in the power of the Evil one.
– Weymouth Bible

We know that we are of God, and the whole world lies in the power of the evil one.
– World English Bible

We witen, that we ben of God, and al the world is set in yuel.
– Wycliffe Bible
http://www.kingjamesbibleonline.org/1-John-5-19/

Mener du at det er kun religiøst sett at satan førfører hele jorden maranata og at satan ikke er denne verdens gud?, ordene kommer fra bibelen du tror på, jeg antar du tror på bibelen.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
11 år siden

Snodig hvor mye irrelevant spamming det er i denne artikkelen i forhold til diskusjon om tema.

Det å fable i blinde om kommunister meg her og Putin meg der til den store gullmedalje er akkurat like uinformert som å skylde på «Illuminati», «NWO», «Satanister» eller andre tåkefyrster hver gang noe skjer.

Det som er klinkende klart, spesielt etter å ha lest denne artikkelen, er at -minst- to stridende parter hadde et «oppgjør» i Smolensk. Hvem som var «the good guys» og hvem som var «the bad guys» er det ikke mulig for oss å vite, ikke så lenge vi lever i den tro at regjeringer og topp-politikere er annet enn lydige nikkedukker for disse stridende partene (og ja det er flere av dem!). Eller at det har noe som helst for seg å dele disse maktgrupperingene inn i akkurat de samme desinformasjons-kategoriene som de bruker til å villede oss.

Derfor blir det relativt bortkastet å snakke om at Russland har tatt over Norge, eller at NWO holder på å innføre diktatur, eller at Muslimene holder på å erobre Europa. Dette forutsetter jo at nasjonalstater er sentrum for viktige politiske beslutninger, at vi har demokrati i ordets sanne mening (eller i dets mening for 100 år siden), eller at muslimer som bor i Vesten med vitende og vilje velger bort den sekulære statsformen som de flyktet fra.

… og dette vet vi jo alle er kun propaganda.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  BiggusD
11 år siden

… velger bort den sekulære statsformen de flyktet til, til fordel for den religiøse de flyktet fra.

purka jul
Abonnent
11 år siden

orulv Øvrebotten
Fienden er innenfor porten

I går trykket Russlands beste avis i Norge, Aftenposten, en beskyldning mot Israel for å ha stått bak terrorangrepet i Norge i sommer. Straks ble kommentarfeltet stengt slik at dette inntrykket skulle feste seg. Aftenposten fornekter seg ikke.

Beskyldningen er hentet fra «Nytt Norsk Tidsskrift» hvor fredsforsker og professor Ola Tunander har skrevet en artikkel hvor han hevder at dette kan være tilfelle. Professoren skriver helt riktig at «historisk sett har denne typen terrorangrep vært knyttet til en eller annen statlig tjeneste.» Deretter trekker han fram terrorangrep fra jødenes kamp mot britene før Israel som stat var grunnlagt. Hvor blant annet et hotell ble sprengt i luften.

Israel som stat har ikke en historie med terror mot vergeløse. Det er en stat som har forsvart seg mot den type terror. Det er skjedd med hardhendte midler, men dette er midler som nordmenn er nødt til å kopiere når alle de ansvarlige i Oslo som har medvirket til narrespillet og terroren rundt 22. juli, skal stilles opp på Akershus festning.

Norge som nasjon har ingen mulighet til å overleve uten at vi er brutale mot dem som har gjort dette mot oss. De vi kan gjøre noe med befinner seg innenriks. De andre kan vi ikke gjøre noe med. Jens Stoltenberg og de andre medvirkende må det bare bli gjort kort prosess med.

Israel er ikke Norges store nabo. Det er Russland, og ikke bare har jeg påpekt bedragmetodene som blir benyttet i slike opplegg, jeg har også fortalt at de hemmelige russiske tjenestene, FSB, benyttet samme teknikk for å øke oppslutningen om egne ledere senest i 1999. I hjemlandet Russland. Dette er noe som alle etterretningstjenester i vest vet. Også velinformerte politiske ledere.

Det er kanskje på tide for akademikere og andre i Norge å få litt bakkekontakt. Fienden er langt nærmere enn de fleste tror. Den har vært innenfor porten i over 70 år.

Blowing Up Russia: The Secret Plot to Bring Back KGB Terror
http://www.amazon.com
Blowing Up Russia contains the allegations of ex-spy Alexander Litvinenko against his former spymasters in Moscow which led to his being murdered in London in November 2006. In the book he and historian Yuri Felshtinsky detail how since 1999 the Russian secret service has been hatching a plo…

Redaksjonen
Skribent
Svar til  purka jul
11 år siden

purka jul,
Vi minner om at kommentarer skal være relatert til artikkel, om ikke er det spam og skal slettes.

«MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.»

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Redaksjonen
11 år siden

Det var jaggu på tide :)

2 flotte artikler er helt ødlagt og rasert med klipp og lim spamm med latterlige teorier om at Norge er en Russisk delstat

Fakta er at allerede i 1958 hadde NATO basen på Kolsås i Bærum enorme arikiv med mapper på alle nordmenn som bare tenkte på sovjet

Snøt man seg i et rødt lommetørkle så ble man umidebart overvåket og kontrolert, gjentok man det så endte en fort opp med slag, kreft eller selvmord med 20 knivstikk i ryggen

Italia var det landet som var rødest i etterkrigstiden og da ble landet rammet av et titals Gladio terroraksjoner umidelbart for å få folket på andre tanker

Det er bare timer siden Belgia ble rammet av et nytt Gladio terrorangrep som minner mye om vår 22/7

http://no.wikipedia.org/wiki/Operasjon_Gladio

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/12/14/fant-doed-kvinne-hjemme-hos-belgisk-drapsmann

Det ville ikke overaske meg om at Norulv Øvrebotten nyter godt av APs PR milliard

PR er langt viktigere en våpen i dag

http://www.abcnyheter.no/verden/100213/pr-byraer-krigens-viktigste-vapen

Her kan en se hvem som styrer landet vårt, selv om filmen er på 27 episoder på 15 min hver så går informasjonen ekstremt fort

Mange sier det er den beste filmen de har sett, for oss som har vært våken en stund så kjenner vi til det meste fra før :)

The Illuminati & Dajjal Part 1 (Pharaoh & Dajjal)

purka jul
Abonnent
11 år siden

MODERERT: Innlegg er postet tre ganger under forskjellige artikler. Spam.
ADVARSEL: Innlegg skal være relatert til artikkelens tema, eller de blir slettet. Gjentatte brudd fører til utestengelse. Dette er siste advarsel.

“Norge er styrt av de Marxist Kommunistiske krefter, etc..”

no problem
Abonnent
Svar til  purka jul
11 år siden

purka jul det mest av det du har sagt over er feil du gjen gir feil info fra 3 person lurer på hva agenda din er for dette, du kan ikke hver så uviten eller tro at det norulv skriver er riktig han er kansje inne på noe men det mest som du gjengir er feil og det er så mye at jeg ser ikke helt poenget må å diskuter innleggene dine

og ja det er riktig sosialisme bygger på Marxisme og det gjør også komunisme
men sosialisme og kommunisme er ikke same ting, selv om det er nermt

purka jul
Abonnent
11 år siden

Slakterigjen i Norge ?
http://www.aftenposten.no/kultur/Brukte-Quislings-egne-ord–6719626.html

Slik utviklet bedraget set hos Bjørnen i Øst ETTERHVERT i løynen
http://www.norgespartiet.no/component/content/article/214.html

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
11 år siden

Avbrøt pressekonferansen og skjøt seg selv

Den polske militæranklageren Mikolaj Przybyl avbrøt sin egen pressekonferanse for å skyte seg selv.

Mvh Tom

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/avbroet-pressekonferansen-og-skjoet-seg-selv-3678138.html

« Forrige artikkel

Hva er mind control – tankekontroll?

Neste artikkel »

Har vi et kuppforsvar i Norge?

46
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x