Polakker tilbakeviser den offisielle Smolensk flykrasj historie

5.5K visninger
6 minutter lesetid
46

“. Kort tid etter ulykken med TU 154M, mottok biskopen en tekstmelding fra en annen biskop, Adam Pilch, som var på presidentens fly. Meldingen sa: “Flyet krasjet, men vi har overlevd.”

Bilde venstre: Polens president Lech Kaczyinski, hans kone og noen av de 96 embetsmenn og mannskapet som ble drept den 10 april 2010.

Legg til denne listen et dusin polske etterforskere som har dødd under mistenkelige omstendigheter siden “ulykken”.

I møte med det offisielle coverup, har polske bloggere, universitetsprofessorer, forskere, familiene til ofrene og patrioter begynt å gjennomføre etterforskningen selv.

La oss ta en titt på løgnene, som er endeløse.

Først denne videoen som ble innspilt av en polsk reporter Slawomir Wisniewski, (under til venstre) som var der i Smolensk, fra hotellet hans da han så et fly går veldig lavt og hørte en eksplosjon. Han klarte å komme til krasjstedet og så ingen organer, og trodde flyet var tom.

“I har djevelen til far, og I vil gjøre eders fars  lyster; han var en manndraper fra begynnelsen og står ikke i sannheten; for sannhet er ikke i ham. Når han taler løgn, taler han av sitt eget, for han er en løgner og løgnens far. ”  John 08:44

Han ble sjokkert over å oppdage at flyet var polsk. Veldig fort ble han jaget bort av russiske sikkerhetsfolk.

Wisniewski sa at blant russerne som han fikk beskjed om å forlate området av, var det en polsk mann, som han forventet støtte fra, men sjokkerende nok, mannen beordret ham arrestert og hans kamera ødelagt.

Han ble beordret og truet til å forlate stedet umiddelbart. Hans vitnesbyrd ble vist på polsk TV rett etter at han spilte inn videoen.

Senere forandret Wisniewski sin historie minst et par ganger.

Han sa at kroppene var bare på et annet sted, som han ikke klarte å nå.

Hva uavhengige granskere oppdaget

Av en blogger:

“Det er sant om eksplosjoner. Jeg visste om det bare en time etter ulykken. Jeg var på bussen da, og jeg kunne høre samtalen av en kvinne hvis familie ringte henne fra Smolensk. De sa at de hadde sett og kunne høre to eksplosjoner da flyet mens det fortsatt var i luften. Jeg snakket med henne om det senere. Jeg bekrefter og sverger at denne informasjonen er sant. “

En annen sier: “Rett etter ulykken, statlige polske politikere angivelig mottatte meldinger med instruksjon om hvordan de har å gi sin mening om katastrofen, som sa: Ulykken var forårsaket av pilotene, som gikk ned under 100m i tåken . Det må undersøkes hvem som lot dem gjøre det.”

Disse og andre fakta ble offentliggjort under et intervju med general Slawomir Petelicki. Han er medforfatter av rapporten viet til forklaring av Smolensk katastrofen, utarbeidet av “Team Av Uavhengige Eksperter”.

Forfalskede protokoller av post-mortem undersøkelsene

Familiene til ofrene har vært desperat etter å få skikkelig dokumentasjon, troverdig forklaring på hva som skjedde med deres kjære. Den offisielle etterforskningen som har blitt gjennomført i Russland og av russiske eksperter (for godhet skyld, som lar fiendene av Polens president Kaczynski og fiende av landet i århundrer lede etterforskning av hvordan de myrdet Polens mest patriotiske elite?)

Dessverre har familiene ventet i over året for protokoller over post-mortem undersøkelsene. Mange av dem fikk absolutt forvirrende og løgnaktige beskrivelser av noen de aldri hadde kjent. Noen av dem fikk ingenting. Var disse dokumentene bare oppdiktet?

Den nye presidenten, Bronisław Komorowski, venstre, sier årsaken til ulykken var enkel. Han klandrer de polske piloter. Han hvitvasker russisk luft-kontrollere og Russland helt.

Men det enkle faktum at dette er pilot-svikt, blir motsagt av fakta sett med blotte øyne. Flyet ble revet i tusen biter som motsier menneskelige logikk og vitenskapelig resonnement. På stedet av katastrofen, var gjørmen nesten en meter dyp. Et av håndvåpenene til en Statens Protection Bureau Officer ble funnet på dybde på 70 cm, og på den annen side var den polske banner fra presidentens salong rom funnet ved en tilfeldighet av en lokal bosatt i perfekt tilstand.

En pakke av uskadede hellige bilder som ble med tatt av Bp Tadeusz Płoski på flyet ble også funnet. Jeg har ett av dem.

En caps fra hærens avdøde Gen Andrzej Błasik ble funnet i en meget god tilstand (i gjørma), men med det polske Eagle (Ørn) emblem revet av den, samt uniformer med verdighetstegn revet av. Det virker som noen med et brennende hat tok hevn på polske uniformer, selv etter dødsfallet av ofrene. Det eneste som manglet var de tyske kuler i offerenes lommer, slik det ble gjort av russerne i Katyn i 1940.

I tillegg er det mangel på data om hva som hadde skjedd med cockpit, noe som mangler i hvert fotografi. Den russiske undersøkelseskomiteen MAK “vet” nøyaktig hva som hadde skjedd på innsiden av den, herunder hvordan pilotenes hender ble plassert på kontrollene.

MAK har også annonsert DNA-funn i kabinen av piloter, men hvor er hytta? Ingen har noensinne sett den etter ulykken. Som jeg nevnte tidligere, ble også likene ikke sett av noen som var i stand til å komme dit, da kroppene også mangler i alle bilder og videoer tilgjengelig. Noen knuste biter av organer dukket opp mye senere i videoer lastet opp på internett.

Og nå kremen av løgnene som en av bloggerne sier: “Det statlige Flyet TU 154 M, gikk et par måneder tidligere gjennom generell renovering, ble nylig malt, vasket rent.”

Imidlertid har den delen som ble funnet på stedet rust-fargede flekker. Sannsynligvis det ble tatt fra noen fly kirkegårder. På samme måte som motorene, som ikke passer denne typen fly, men som var omhyggelig lagt av russerne påulykkes området. Tvilsomme er også de tegn på kutting av metallplater på den delen av flyet.

Etterforskerne myrdet

Problemet med ektheten av vraket er avgjørende. Kanskje på grunn av leting etter sannheten om den, ble assisterende samferdselsminister i PIS regjeringen, Eugeniusz Wróbel, myrdet.

Han var en fremragende spesialist innen luftfart og fysikk. Han var angivelig forfatteren av avhandlingen om at enkelte deler av vraket ikke hører til regjeringens TU 154M fly, med sidenummeret 101.

Den pinlige spørsmålet om hans død har vært dekket med taushet, “De dekket” det med neste offer, Marek Rosiak, som ble drept i PIS partiets kontorer i Łódź.

Hva mer, er den offisielle versjonen av Mr Wróbel død full av unøyaktigheter, som begynner med sønnen som angivelig knivstakk far til døde, og så kuttet ham i biter i vanvidd med en motorsag. Angivelig var han ustabil og handlet sykt, men bare ved en tilfeldighet, perfekt rengjort rommet, hvor angivelig han begikk drapet. Grzegorz W. sønn av offeret, rett etter arrestasjonen, ble gitt psykoaktive legemidler, under hvis påvirkning han tilstod forbrytelsen.

Dagen etter nektet Grzegorz W. for sin tidligere tilståelse. Han fortalte den offentlige påtalemyndighet: “Jeg drepte ikke min far, noen setter meg opp.” Senere erkjente statsadvokaten kontor at Grzegorz W. var gal og mentalt syk, og derfor ikke ville ta ut noen siktelse mot ham for retten, men tok rettslige skritt for å plassere ham i mental institusjon og Grzegorz W. ble låst inne. Med dette unngikk dem å lete etter sannheten i rettssalen.

Jerzy Polaczek, samferdselsminister i PIS regjeringen sier:
“Eugeniusz Wróbel skulle hjelpe analysere rapporten fra International Air Committee (MAK.) Han var, som et spørsmål om faktum, hadde verden ekspert på sitt felt, og så mye kunnskap om aerodynamikk som knapt noen andre. Han var i stand til å ugyldiggjøre umiddelbart, alle falske uttalelser i rapporten utarbeidet av MAK.”

Andre merkelige dødsfall

Vi vet ikke om disse dødsfallene er alle forbundet med ulykken, men siden 10.04.2010 har mange flere viktige personer påstått å “begått selvmord” eller dø uventet i bilulykker.

Den 2. juni 2010 informerte polske TVN 24 oss at den Moskva-baserte, polsk operatør for TVN Fakta, Krzysztof Knyż døde. Årsaken til hans død er ukjent. Ingenting ble diskutert om hans død i offentligheten som om det ikke spilte noen rolle. Ifølge utenlandsk presse, var Knyż “myrdet i sin Warszawa leilighet”. Han filmet presidentflyet som nærmet seg Smolensk flyplass. Flyet hadde landet i ett stykke.

Professor Marek Dulinicz startet gruppen av arkeologer som var iferd med dra til Smolensk og foreta utgravninger av stedet for ulykken. Før det skjedde, døde han i en bilulykke.

Mieczyslaw Cieślar, evangeliske biskop døde i en bilulykke sent på kvelden uten vitner, på vei tilbake fra Warszawa, etter å ha deltatt i begravelser av politikere, som døde i Smolensk. I hans nære kretser ble det sagt at kort tid etter ulykken med TU 154M, at biskopen hadde mottatt en tekstmelding fra en annen biskop, Adam Pilch, som var på presidentflyet. Meldingen sa: “Flyet krasjet, men vi har overlevd“.

Wojciech Sumliński, undersøkende journalist (overlevde bilulykken) 08.06.2010. Bilen hans krasjet inn i en kirkegårdsmur. En horisontalt fast spiker ble funnet i et av dekkene på bilen hans. Han var heldig å overleve fordi han kjørte rundt i byen med bare 60 km fart.

(Polsk s Statsminister Donald Tusk, venstre, regnes som medskyldig i forbrytelsen)

Ett år før ulykken, den 23,11. 2009 skjedde en annen merkelig ting. Grzegorz Michniewicz, direktør for Statsministeren Donald Tusk kontor, døde plutselig. Han hengte seg med støvsugeren ledningen. Han etterlot seg ikke noe selvmords notat.

Vennen som Michniewicz snakket med før hans død uttalte at Grzegorz hadde vært i en forferdelig mental tilstand, som om han var livredd, han bare gråt. Michniewicz hadde tilgang til alle, selv de mest hemmelige dokumenter til statsminister Tusk.

 

 

Kilde: http://www.henrymakow.com/polishbloggersprobe.html

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

46 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
2Q11
2Q11
Abonnent
9 år siden

putinjosephstalinpsyops
http://postimg.org/image/qax6qjj11/

Mole
Mole
Abonnent
10 år siden

Pårørende refser den første boka om mysterieflyet: Hevder jagerfly skjøt ned Malaysia Airlines-flyet
http://www.dagbladet.no/2014/05/18/nyheter/utenriks/malaysia_airlines/savnet_fly/mh370/33359939/

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Mole
10 år siden

Hvis dagbladet skriver at jorda er rund, sjekk det opp ene og alene pga kilden. Deres agenda er beviselig ikke tuftet på redelighet og sannhet, tvert imot alltid forledende psykologiske operasjoner for sine kriminelle oppdragsgivere

Google { mh370 site:abeldanger.net https://www.google.no/search?q=mh370+site%3Aabeldanger.net }

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
9 år siden

Spøkelsesflyet styrtet utenfor Jamaica
Minner om Helios-ulykken sier norske fly-eksperter
http://www.dagbladet.no/2014/09/05/nyheter/utenriks/flyulykke/helios/35150402/

18. 05. 2014, kl. 13:03
Pårørende refser den første boka om mysterieflyet: Hevder jagerfly skjøt ned Malaysia Airlines-flyet
http://www.dagbladet.no/2014/05/18/nyheter/utenriks/malaysia_airlines/savnet_fly/mh370/33359939/

Balle Clorin
Balle Clorin
Abonnent
12 år siden

I forbindelse med en lekkasje i etterforskningen skyter oberst Mikolaj Przybyl i det polske forsvarets påtalemyndighet seg selv
http://www.dagbladet.no/2012/01/09/nyheter/utenriks/polen/flyulykken_i_polen/19731464/
Han skal vist overleve. Dagbladet burde rettet opp feilen i teksten som refererer til “skuddene” – det var bare ett, hvis lyden ikke er klippet bort da.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Lukter vel litt ugler når fyren har vært utsatt for en lang rekke drapsforsøk siste tiden

Tviler på fyren sier at _ Faen det har vært så mange drapsforsøk på meg siste tiden at jeg skal komme dem i forkjøpet med å skyte meg selv

Forfatteren av videoen av flykrasjet ble knivstukket i nærheten Kijow der han i kritisk tilstand ble fraktet til sykehuset. tre uidentifiserte personer kom til sykehuset og knivstakk ham tre ganger til så han døde.

Mye rart i den saken der som lukter

Her er litt mer info om saken pluss noen filmer av flyet som ble skutt ned av Russerene

http://bigwobblenews.blogspot.com/2012/01/first-guy-who-filmed-shots-fired-at.html

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  Balle Clorin
12 år siden

Noen skyter seg selv for å beskytte familien, unngå at de blir offer for terrorisering som ofte anvendes for å få en person til å tie

2Q11
2Q11
Abonnent
12 år siden

Et annet flykrasj med om mulig en like utrolig og uforståelig historie rundt:

“THE EGYPT AIR FLIGHT 990 DISASTER
AND U.S. NAVY PARTICLE WEAPON TESTING ”

“Nearly everything being told the public about the recovery of the recorders and most other aspects of the disaster by the government via mass media outlets is nothing but a dog and pony show intended to buy official liars time to come up with a “big lie” that will fly. So far, every bullshit story they’ve tried to launch has NOT gone over.”
http://russianfreedomforum.lefora.com/2012/01/08/another-us-crime-another-day-demise-of-fl-990/#post0

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  2Q11
12 år siden

990 site:abeldanger.net http://www.google.no/search?q=990+site%3Aabeldanger.net

Vennligst rapporter aktuelle funn til http://abeldanger.net Hawks CAFE, Citizens association of forensic economics http://www.google.no/search?q=Hawks+CAFE+Citizens+association+of+forensic+economics

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
12 år siden

Militæradvokat skjøt seg under pressekonferanse – overlever

Oberst Mikolaj Przybyl ba om fem minutter pause midt under pressekonferansen og sendte journalistene på dør før han skjøt seg i hodet.
Mvh Tom

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/Militradvokat-skjt-seg-under-pressekonferanse—overlever-6737902.html

Tom Rosland
Tom Rosland
Abonnent
12 år siden

Avbrøt pressekonferansen og skjøt seg selv

Den polske militæranklageren Mikolaj Przybyl avbrøt sin egen pressekonferanse for å skyte seg selv.

Mvh Tom

http://www.tv2.no/nyheter/utenriks/avbroet-pressekonferansen-og-skjoet-seg-selv-3678138.html

purka jul
Abonnent
12 år siden

Slakterigjen i Norge ?
http://www.aftenposten.no/kultur/Brukte-Quislings-egne-ord–6719626.html

Slik utviklet bedraget set hos Bjørnen i Øst ETTERHVERT i løynen
http://www.norgespartiet.no/component/content/article/214.html

purka jul
Abonnent
12 år siden

MODERERT: Innlegg er postet tre ganger under forskjellige artikler. Spam.
ADVARSEL: Innlegg skal være relatert til artikkelens tema, eller de blir slettet. Gjentatte brudd fører til utestengelse. Dette er siste advarsel.

“Norge er styrt av de Marxist Kommunistiske krefter, etc..”

no problem
Abonnent
Svar til  purka jul
12 år siden

purka jul det mest av det du har sagt over er feil du gjen gir feil info fra 3 person lurer på hva agenda din er for dette, du kan ikke hver så uviten eller tro at det norulv skriver er riktig han er kansje inne på noe men det mest som du gjengir er feil og det er så mye at jeg ser ikke helt poenget må å diskuter innleggene dine

og ja det er riktig sosialisme bygger på Marxisme og det gjør også komunisme
men sosialisme og kommunisme er ikke same ting, selv om det er nermt

purka jul
Abonnent
12 år siden

orulv Øvrebotten
Fienden er innenfor porten

I går trykket Russlands beste avis i Norge, Aftenposten, en beskyldning mot Israel for å ha stått bak terrorangrepet i Norge i sommer. Straks ble kommentarfeltet stengt slik at dette inntrykket skulle feste seg. Aftenposten fornekter seg ikke.

Beskyldningen er hentet fra “Nytt Norsk Tidsskrift” hvor fredsforsker og professor Ola Tunander har skrevet en artikkel hvor han hevder at dette kan være tilfelle. Professoren skriver helt riktig at “historisk sett har denne typen terrorangrep vært knyttet til en eller annen statlig tjeneste.” Deretter trekker han fram terrorangrep fra jødenes kamp mot britene før Israel som stat var grunnlagt. Hvor blant annet et hotell ble sprengt i luften.

Israel som stat har ikke en historie med terror mot vergeløse. Det er en stat som har forsvart seg mot den type terror. Det er skjedd med hardhendte midler, men dette er midler som nordmenn er nødt til å kopiere når alle de ansvarlige i Oslo som har medvirket til narrespillet og terroren rundt 22. juli, skal stilles opp på Akershus festning.

Norge som nasjon har ingen mulighet til å overleve uten at vi er brutale mot dem som har gjort dette mot oss. De vi kan gjøre noe med befinner seg innenriks. De andre kan vi ikke gjøre noe med. Jens Stoltenberg og de andre medvirkende må det bare bli gjort kort prosess med.

Israel er ikke Norges store nabo. Det er Russland, og ikke bare har jeg påpekt bedragmetodene som blir benyttet i slike opplegg, jeg har også fortalt at de hemmelige russiske tjenestene, FSB, benyttet samme teknikk for å øke oppslutningen om egne ledere senest i 1999. I hjemlandet Russland. Dette er noe som alle etterretningstjenester i vest vet. Også velinformerte politiske ledere.

Det er kanskje på tide for akademikere og andre i Norge å få litt bakkekontakt. Fienden er langt nærmere enn de fleste tror. Den har vært innenfor porten i over 70 år.

Blowing Up Russia: The Secret Plot to Bring Back KGB Terror
http://www.amazon.com
Blowing Up Russia contains the allegations of ex-spy Alexander Litvinenko against his former spymasters in Moscow which led to his being murdered in London in November 2006. In the book he and historian Yuri Felshtinsky detail how since 1999 the Russian secret service has been hatching a plo…

Redaksjonen
Skribent
Svar til  purka jul
12 år siden

purka jul,
Vi minner om at kommentarer skal være relatert til artikkel, om ikke er det spam og skal slettes.

“MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.”

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Redaksjonen
12 år siden

Det var jaggu på tide :)

2 flotte artikler er helt ødlagt og rasert med klipp og lim spamm med latterlige teorier om at Norge er en Russisk delstat

Fakta er at allerede i 1958 hadde NATO basen på Kolsås i Bærum enorme arikiv med mapper på alle nordmenn som bare tenkte på sovjet

Snøt man seg i et rødt lommetørkle så ble man umidebart overvåket og kontrolert, gjentok man det så endte en fort opp med slag, kreft eller selvmord med 20 knivstikk i ryggen

Italia var det landet som var rødest i etterkrigstiden og da ble landet rammet av et titals Gladio terroraksjoner umidelbart for å få folket på andre tanker

Det er bare timer siden Belgia ble rammet av et nytt Gladio terrorangrep som minner mye om vår 22/7

http://no.wikipedia.org/wiki/Operasjon_Gladio

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2011/12/14/fant-doed-kvinne-hjemme-hos-belgisk-drapsmann

Det ville ikke overaske meg om at Norulv Øvrebotten nyter godt av APs PR milliard

PR er langt viktigere en våpen i dag

http://www.abcnyheter.no/verden/100213/pr-byraer-krigens-viktigste-vapen

Her kan en se hvem som styrer landet vårt, selv om filmen er på 27 episoder på 15 min hver så går informasjonen ekstremt fort

Mange sier det er den beste filmen de har sett, for oss som har vært våken en stund så kjenner vi til det meste fra før :)

The Illuminati & Dajjal Part 1 (Pharaoh & Dajjal)

BiggusD
BiggusD
Abonnent
12 år siden

Snodig hvor mye irrelevant spamming det er i denne artikkelen i forhold til diskusjon om tema.

Det å fable i blinde om kommunister meg her og Putin meg der til den store gullmedalje er akkurat like uinformert som å skylde på “Illuminati”, “NWO”, “Satanister” eller andre tåkefyrster hver gang noe skjer.

Det som er klinkende klart, spesielt etter å ha lest denne artikkelen, er at -minst- to stridende parter hadde et “oppgjør” i Smolensk. Hvem som var “the good guys” og hvem som var “the bad guys” er det ikke mulig for oss å vite, ikke så lenge vi lever i den tro at regjeringer og topp-politikere er annet enn lydige nikkedukker for disse stridende partene (og ja det er flere av dem!). Eller at det har noe som helst for seg å dele disse maktgrupperingene inn i akkurat de samme desinformasjons-kategoriene som de bruker til å villede oss.

Derfor blir det relativt bortkastet å snakke om at Russland har tatt over Norge, eller at NWO holder på å innføre diktatur, eller at Muslimene holder på å erobre Europa. Dette forutsetter jo at nasjonalstater er sentrum for viktige politiske beslutninger, at vi har demokrati i ordets sanne mening (eller i dets mening for 100 år siden), eller at muslimer som bor i Vesten med vitende og vilje velger bort den sekulære statsformen som de flyktet fra.

… og dette vet vi jo alle er kun propaganda.

BiggusD
BiggusD
Abonnent
Svar til  BiggusD
12 år siden

… velger bort den sekulære statsformen de flyktet til, til fordel for den religiøse de flyktet fra.

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

011 kl. 12:31
Hvis du virkelig påstår at all verdens historikere fra alle land er kontrollert av en eller annen organisasjon uten grenser med uinnskrenket makt, og at vår offisielle verdenshistorie er en eneste stor forfaskning –……
…. Man koker sammen de mest utrolige påstander på antagelser om at hele verden er underlagt en ond makt som styrer alt og alle i alle verdens kroker.

Mole.

Åpenbaringen 12.
9.Den store drake ble styrtet, den gamle slange, han som kalles djevelen og Satan og som forfører hele verden;…..

which deceiveth the whole world:
which deceiueth the whole world:
who deceives the whole world;
the deceiver of the whole world;
by whom all the earth is turned from the right way;
who seduceth the whole world;
, which deceiveth the whole world:
and leads the whole earth astray,
that disseyueth al the world;
who is leading astray the whole world –
http://www.kingjamesbibleonline.org/Revelation-12-9/

1. Johannes 5
19 Vi vet at vi er av Gud, og at hele verden ligger i det onde.

19
And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickednesse.
– King James Version (1611)

We know that we are of God, and that the whole world lies in {the power of} the evil one.
– New American Standard Version (1995)

We know that we are of God, and the whole world lieth in the evil one.
– American Standard Version (1901)

We are certain that we are of God, but all the world is in the power of the Evil One.
– Basic English Bible

We are certain that we are of God, but all the world is in the power of the Evil One.
– Darby Bible

We know that we are of God, and the whole world is seated in wickedness.
– Douay Rheims Bible

1Jo 5:19 We know that we are of God. The church is God’s temple in which he dwells, and around it the world of wickedness.
– People’s Bible

And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.
– Webster’s Bible

We know that we are children of God, and that the whole world lies in the power of the Evil one.
– Weymouth Bible

We know that we are of God, and the whole world lies in the power of the evil one.
– World English Bible

We witen, that we ben of God, and al the world is set in yuel.
– Wycliffe Bible
http://www.kingjamesbibleonline.org/1-John-5-19/

Mener du at det er kun religiøst sett at satan førfører hele jorden maranata og at satan ikke er denne verdens gud?, ordene kommer fra bibelen du tror på, jeg antar du tror på bibelen.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden

maranata skrev.
Hvis du virkelig påstår at all verdens historikere fra alle land er kontrollert av en eller annen organisasjon uten grenser med uinnskrenket makt, og at vår offisielle verdenshistorie er en eneste stor forfaskning –……
…. Man koker sammen de mest utrolige påstander på antagelser om at hele verden er underlagt en ond makt som styrer alt og alle i alle verdens kroker.

Mole.

Åpenbaringen 12.
9.Den store drake ble styrtet, den gamle slange, han som kalles djevelen og Satan og som forfører hele verden;…..

which deceiveth the whole world:
which deceiueth the whole world:
who deceives the whole world;
the deceiver of the whole world;
by whom all the earth is turned from the right way;
who seduceth the whole world;
, which deceiveth the whole world:
and leads the whole earth astray,
that disseyueth al the world;
who is leading astray the whole world –
http://www.kingjamesbibleonline.org/Revelation-12-9/

1. Johannes 5
19 Vi vet at vi er av Gud, og at hele verden ligger i det onde.

19
And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickednesse.
– King James Version (1611)

We know that we are of God, and that the whole world lies in {the power of} the evil one.
– New American Standard Version (1995)

We know that we are of God, and the whole world lieth in the evil one.
– American Standard Version (1901)

We are certain that we are of God, but all the world is in the power of the Evil One.
– Basic English Bible

We are certain that we are of God, but all the world is in the power of the Evil One.
– Darby Bible

We know that we are of God, and the whole world is seated in wickedness.
– Douay Rheims Bible

1Jo 5:19 We know that we are of God. The church is God’s temple in which he dwells, and around it the world of wickedness.
– People’s Bible

And we know that we are of God, and the whole world lieth in wickedness.
– Webster’s Bible

We know that we are children of God, and that the whole world lies in the power of the Evil one.
– Weymouth Bible

We know that we are of God, and the whole world lies in the power of the evil one.
– World English Bible

We witen, that we ben of God, and al the world is set in yuel.
– Wycliffe Bible
http://www.kingjamesbibleonline.org/1-John-5-19/

Mener du at det er kun religiøst sett at satan førfører hele jorden maranata og at satan ikke er denne verdens gud?, ordene kommer fra bibelen du tror på, jeg antar du tror på bibelen.

purka jul
Abonnent
12 år siden

orulv Øvrebotten
“Martin” er KGB og FSBs kodenavn på ham

Dagens regjering Jens Stoltenberg bærer preg av at Putin har toppet laget for å sette fart i prosessen med å gjøre hva som har vært et kamuflert russisk herredømme i over 70 år om til et åpent. Agenter som ville ha blitt holdt i andre stillinger, ble allerede i 2005 satt inn i regjeringen, Jonas Gahr Støre er en av dem, siden forsterket Putin & Co den norske regjeringen med Grete Faremo, som gikk fra Stasi til FSB etter at Øst-Tyskland ble avviklet i 1990.

Jens Stoltenberg har stått under kommando av KGB og FSB hele tiden, mens leder i SV, Kristin Halvorsen, begynte hos Stasi før hun gikk videre til de hemmelige russiske tjenestene FSB. I det hele tatt har Russland god kontroll over Norge, men tilsynelatende ikke god nok ettersom det i år ble benyttet terror til å øke oppslutningen i det norske folket i et klassisk narrespill hvor nordmenn blir lurt til å slutte opp om lederne sine på falskt grunnlag.

Sannheten om usannheten, som i grunnen er det rette og mest presise formuleringen, begynner sakte og sikkert å trenge inn hos de mest oppegående menneskene her til lands, men siden alle tenker på seg selv og sine, er det blitt en familiehemmelighet. Som medlemmene helst ser blir skjult og ikke eksponert for alle og enhver.

Å stikke hodet i sanden er det første strutsen gjør. Deretter begynner den å sparke. Noe lurt er det ikke i en verden som ikke består bare av strutser.

http://debatt.nationen.no/-/bulletin/show/708684_den-grenseloese-stoere?ref=mst
Den grenseløse Støre.
debatt.nationen.no
Den grenseløse Støre.

Norulv Øvrebotten
Realisme om etterretning og moldvarper

Virkeligheten begynner der fantasien slutter, det kan jeg være den første til å understreke og fortelle om, men folk flest har en urealistisk oppfatning av hva spionasje og etterretning går ut på. Det er blitt for mange filmer med James Bond.

Disse filmene har stort sett bare gode titler, men skal du transformere en tittel som “You Only Live Twice” fra de mange filmene om James Bond ved hjelp av det russiske spillet i det negative rom, blir tittelen “You Only Die Twice”.

Den blir stikk motsatt med andre ord, og jeg vet også hva som er følgene av at FSB klarer å snu den formelle rettsstillingen din som menneske og statsborger på hodet ved hjelp av å lure mennesker i omgivelsene dine til å handle på slike falske forutsetninger. Indirekte bedrag går først og fremst ut på å narre tredjemann til å begå svik mot andremann.

Bransjen er farlig, veldig farlig og noe av det vanskeligste og farligste som du kan holde på med, er kontraspionasje og kontraetterretning, som er krevende også intellektuelt. Innen denne delen av etterretning og sikkerhet ligger alltid nøkkelen til å forstå små og store opplegg i den fordekte krigen. Den som har kontroll over kontraspionasje og kontraetterretning, har også kontroll over spionasje og etterretning.

I dette enkle faktum ligger også forklaringen på Russlands solide kontroll i vest i alle år. Fra skyggene. Så enkelt er det, men likevel så komplisert.

En ny britiske film etter en bok av John le Carré, har mer med virkeligheten å gjøre enn hva James Bond etter forfatterskapet til Ian Fleming har. Denne filmen har vært en stor suksess ved britiske kinoer i høst.

Ingen forfatter innen fiction har imidlertid tenkt like stort som Josef Stalin og etterfølgende ledere for Sovjetunionen og Russland. Å kapre hele stater, doble dem og benytte dem som dobbeltagenter, har ligget utenfor forutsetningen for hvordan alle har tenkt. Derfor har det også vært en så stor suksess for KGB og nå FSB.

Norge er et lite land, men har en stat som er en diger moldvarp og slik sett på høyde med det verste i ulandet. Det finnes nemlig langt verre følger av Russlands smarte spill i det negative rom enn Norge.

http://www.youtube.com/watch?v=Aco15ScXCwA
Tinker Tailor Soldier Spy – Official Trailer [HD]
http://www.youtube.com
Subscribe http://ow.ly/3UVvY | Facebook http://ow.ly/3UVxn | Twitter http://ow.ly/3UVyA Release Date: 18 November 2011 Genre: Thriller Cast: Gary Oldman, Col…

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Russland kontroller også Forsvaret

I 2006 la Norge ned en gruppe innen etterretning som ble kalt E 14 og som for en stund siden ble kjent i VG som en hemmelig gruppe som spionerte for Norge og Vesten i tre verdensdeler i mange år. Når alt organiseres som kontradiksjoner, vet verken spesialsoldater eller vanlige soldater hvem som har den virkelige kommandoen over dem.

De gjør en innsats på falskt grunnlag.

De om lag 50 000 norske politisoldatene eller gutta på skauen under fredsdagene i 1945, ante heller ikke at de i virkeligheten sto under kommando av Josef Stalin og hans hemmelige tjenester. Disse menneskene var like naive som nordmenn er i dag, og de trodde at de medvirket til å frigjøre Norge og ikke til å befeste en sovjetrussisk kontroll over den norske staten som Stalin hadde fått skikkelig hånd om allerede i 1939 og deretter doblet for bruk videre.

Gutta på skauen var med å frigjøre Norge fra tyskerne, det er riktig, men samtidig var de med å befeste en sovjetrussisk kontroll over landet som varer ennå. I 2011.

Slik har det vært hele tiden, for den del hadde det vært langt bedre å ha gitt alle pengene i de norske forsvarsbudsjettene til Frelsesarmeen hvert eneste år etter krigen enn å benytte pengene til å lage en stor, autentisk og kontinuerlig kamuflasje for Moskvas bruk av Norge som dobbeltagent mot USA og andre land i Vesten etter krigen. Slik det i realiteten er gjort. I det virkelig store strategiske spillet hvor atomvåpen utgjør grunnlaget for alle disposisjoner som blir gjort nedover i rekkene i store strategiske bedrag som dette.

Norge er ennå ikke frigjort fra russerne. Dermed har vi samme rollen som før internasjonalt. I alle viktige forhold.

E 14 var en spionorganisasjon i Norge som i realiteten ble opprettet til bruk for Russlands kontraetterretning ute i verden, og etter at jeg i 2005 avdekket den generelle fremgangsmåten fra øst og Russlands fortsatte bruk av Norge hvor Sovjetunionen hadde sluppet i 1991, måtte denne norske gruppen innen internasjonal etterretning som ble utlagt som en venn av vestlige land, men var det motsatte uten at medlemmene forsto det, legges ned.

Da historien om den tiårige internasjonale spionasjen ble kjent før i år, ble VG benyttet til å kamuflere hva som hadde hendt, ved å skrive en rekke stort oppslåtte artikler om de norske spionene med motsatt kontekst for hendelser og hvilken rolle de hadde spilt, enn hva som er sannheten. Den stikk motsatte kontekst enn den sanne fikk nordmenn fortalt. Noe som beseglet det russiske bedraget.

Det norske forsvaret må også i dag i sin helhet betraktes ut fra den underliggende og styrende konteksten, og den er ikke vestlig, men østlig. Slik den har vært i over 70 år. Russland har den virkelige kommandoen og slik er det alltid når organisasjoner blir bygget opp som kontradiksjoner. Som doble og motstridende i strukturen. Helt fra grunnen av.

http://www.side3.no/article3290711.ece

“I ti år har Norge hatt hemmelige agenter i tre verdensdeler. Den hittil ukjente, norske spionorganisasjonen E 14 ble styrt fra anonyme kontorlokaler i Oslo sentrum.”

VG 4. februar 2011

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10021731
TERROR – – Norske spesialsoldater har høy stjerne blant Navy Seals – Side3
http://www.side3.no
TERROR – – Våre spesialsoldater har deltatt på heftigere oppdrag enn noen her hjemme vet om. Forsvarets spydspisser er svært dyktige, og det gir Norge direkte tilgang til maktens innerste sirkler.

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Dobbel saksbehandling i forhold til EU går igjen

Hvis du studerer nøye hvordan saksbehandlingen har vært og er i forholdet mellom mange nasjonalstater og Den europeiske union – EU – siden denne modifiserte utgaven av Sovjetunionen oppsto i vest, finner du det russiske spillet i det negative rom som motoren som har drevet utviklingen. Akkurat den fremgangsmåten som jeg identifiserte og fortalte om fra 2005. Det er en genial måte å narre og tvinge på og få det slik som du vil ha det fra skyggene.

Saksbehandlingen av Norges forhold til EU ble også doblet på skikkelig russisk vis i først halvdel av 90-tallet. Det ble lagt opp til en prosedyre med folkeavstemning om norsk medlemskap i EU, men dette var den demokratiske kamuflasjen på toppen, for under denne prosedyren lå samtidig en helt annen prosedyre om samme forhold. Med andre ord ble saksforholdet doblet og gjort om til et narrespill.

EØS ga Norge alle plikter, men ingen rettigheter i EU, og fikenbladet som ble benyttet for å maskere at Norge ble integrert i EU uten at folk forsto hva som skjedde, var at dette var en “handelsavtale” ifølge daværende statsminister Gro Harlem Brundtland, med andre ord ble nordmenn lurt til å tro at EØS var en slik avtale som Norge inngikk med EF etter at det ble sagt nei i 1972.

Av rene rasjonelle årsaker kunne EØS etter nei i folkeavstemningen i 1994 ikke være en handelsavtale på samme måte som i 1972, for grunnprinsippene som ga Norge alle pliktene ble inngått før folkeavstemningen i 1994. Ikke etter, slik som i 1972. Noe som i seg selv beviser bedrag.

Ikke bare doblet de russiske hemmelige tjenestene det norske forholdet til EU for anledningen og instruerte norske politikere på dette falske grunnlaget, men den underliggende prosedyren ble fragmentert og delt opp, slik at det skulle bli skapt villfarelser med delavtaler underveis både før og etter avslutningen av saksbehandlingen av den overliggende og samtidige prosedyren hvor nordmenn hele tiden hadde fokus, men som egentlig ikke hadde noen betydning. Nemlig folkets mening om medlemskap i EU.

Folkeavstemningen om EU i 1994 var altså bare et narrespill. Ved et ja ville vi ha fått noen få rettigheter, et nei betydde ingenting for pliktene. Som Norge sa ja til på forhånd samme hvilke plikter som skulle bli pålagt i fremtiden.

Falsk i ett, falsk i alt. Det er fellesnevneren i alle slike bedrag fra Russland. Utført ved hjelp av stråkvinner og stråmenn her hjemme. Hva som kalles “go-betweens” i indirekte bedrag. Når du undersøker fakta på grunnlag av den faste kommunistiske måten for bedrag av store og små forhold, er grunnlaget alltid falskt.

Tror du din stemme gjelder? Bare glem det. Det er en illusjon.

“Din stemme teller” del 1
http://www.youtube.com
Om medlemskap i Den europeiske union. Produsert for Utenriksdepartementet av Narcissus film og video A.S 1994

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Smart russisk samling av Europa

Å kontrollere og eie er ikke det samme. EU ble til i vest i 1992 etter at Sovjetunionen ble avviklet i øst i 1991. KGB er en stat i staten samme om staten utad heter Sovjetunionen eller Russland, og gjennom Stay Behind etablerte KGB modellen med dobbelstater i vest etter krigen. Med denne maskert makten i vest kunne også Maastricht-traktaten bli vedtatt i 1992. Den skapte EF om til EU.

Jeg påstår at EU i virkeligheten ble skapt som et russisk politisk fluepapir i megaklassen for å fange folk og land i Europa etter samme fremgangsmåte og opplegg som de hemmelige russiske tjenestene alltid har fulgt, og at det geniale med denne typen bedrag er at du narre andre til å bedra seg selv og attpåtil ta hele kostnadene med jobben. Dette er indirekte bedrag på strategisk nivå.

Med denne bedragmetoden kan du få mennesker til å grave sin egen grav og tro de skal finne gullskatten. EU er en diger krigslist.

På samme måte som USA ble narret til å bygge opp og betale en stor operasjon innen kontraetterretning mot seg selv her i nord i alle år etter krigen. Da USA slukte Norge som agn etter at Stalin plasserte denne dobbelstaten innenfor NATO i 1949.

På samme måte som staten Norge er benyttet til å utgi seg for en venn i forhold til andre stater og eget folk, er EU en konstruksjon som blir benyttet til å utgi seg for en venn av mange folk i Europa og av stater ellers i verden. Sannheten er i alle slike smarte russiske opplegg den motsatte av hva den blir oppfattet som. EU er kort og godt et stor svindelprosjekt satt i scene fra øst. Om det er jeg sikker i analysen.

Strukturen i disse bedragene hvor det blir laget politiske fluepapir er mye av den samme. Det er spillet i det negative rom som ligger til grunn for tenkningen og handlingene. Både i stort og smått. EU er et digert russisk bedrag fra skyggene. Hvis du ønsker å samle og befeste en gammel kamuflert kontroll over land i Vest-Europa som Stalin sørget for fram til sin død i 1953, er jo dette et veldig smart påfunn i Moskva. Det kan ingen nekte for.

Nå er også dette russiske bedraget som EU er, blitt avslørt. Det store spørsmålet er om nasjonene og folkene i Europa kommer seg ut av tvangstrøyen som er strammet kraftig til i alle disse årene før den russiske konstruksjonen ble avdekket. Det skal ikke to til for å danse tango eller føre krig i Europa, det har alltid vært tre i bedragenes verden for både dans og krig, og slik sett er det en klassisk og gammel historie som blir repetert i nye former. I et Europa som blir jaget av fortiden. Fra skyggene.

Europe – The Final Countdown(with lyrics)
http://www.youtube.com
The Final Countdown by Europe Lyrics: 10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1 We’re leaving together But still it’s farewell And maybe we’ll come back To earth, who ca…

Solskinn
Solskinn
Abonnent
12 år siden

Jane Burgermeister var ein av dei som stilte spørsmål ved “flystyrten”. No er ho sansylig internert i ein psykiatrisk institusjon i Østerrike.
http://youtu.be/ucZH-ZkwzWM

Free Jane Burgermeister
http://youtu.be/UYd_fglE-3c

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Russland, Vesten og Sverdet

Gladio betyr sverd på italiensk og er navnet på den innerste kjernen innen italiensk sikkerhet og etterretning. Navnet er også brukt på de samme hemmelige oppleggene i andre land i Europa selv om hvert land har sine egne navn. I Norge er denne gruppen mest kjent fra tiden Arbeiderpartiets grå eminense Trond Johansen styrte denne delen av etterretningen. Jeg kjente Trond Johansen fra tiden i Forsvarsdepartementet og etterpå, vi hadde et ganske kynisk forhold til hverandre. Siden vi ofte traff hverandre helt bak i landsmøtesalen på Arbeiderpartiets landsmøter og andre steder. Uten det store behovet for å stikke oss fram.

Stay Behind var vestlig okkupasjonsberedskap og omgitt med så mye hemmelighet at de fleste politikere i Norge ikke ante noe om eksistensen av organisasjonen overhodet. Forsvarsministere fikk en stund etter tiltredelse i regjeringen en høyt gradert orientering om hvor godt forberedt landet var i tilfelle sovjetrussisk invasjon og okkupasjon. De var alle mektig imponerte, den eneste som jeg vet om ikke var det, var den usedvanlig gløgge Johan Jørgen Holst, som snuste mer enn godt var for ham selv etter å ha fått teften av noe som ikke stemte. Da Holst ville se gjennom arkiver, fikk han vite at de ikke eksisterte.

“De har brent opp alt,” hvisket han til meg og lo oppgitt. Johan Jørgen Holst hadde på slutten av 70-tallet vært statssekretær for Rolf Hansen uten å få vite om slike ting overhodet. Derfor delte han denne sorten informasjon med meg. Holst praktiserte som statsråd det motsatte av hva den gamle sjefen hadde gjort. Innad i ledelsen. Vi var bare tre i den politiske ledelsen den gangen i Forsvarsdepartementet, og Arne Karstad var statssekretær og jeg personlig sekretær, det som nå heter politisk rådgiver.

Arne Karstad var mannen som Trond Johansen benyttet til å manipulere oss gjennom. Arne var så forsiktig at han nesten aldri snakket i telefonen, Johan Jørgen og jeg var det motsatte. Vi var temmelig skjødesløs med hva vi kunne finne på å si og gjøre. Noe som skulle koste oss begge dyrt senere.

Da jeg mange år senere hadde identifisert KGBs generelle fremgangsmåte i spillet i det negative rom, kunne jeg også rulle opp hvordan Stalins hemmelige tjenester hadde gjort det helt fra begynnelsen. Ikke bare i Norge, men i alle land i Vest-Europa, også land utenfor NATO som Sveits, Østerrike, Finland og Sverige. Det var samme smarte teknikken overalt.

Jeg fortalte i går at kommunistene etter statskuppet i Russland utviklet en fremgangsmåte som senere er kjent som “The Trust” innen særlig britisk etterretning. Storbritannia var landet og imperiet som hadde best utviklet de hemmelige tjenestene og likevel ble britene mest lurt av de intelligente og brutale russerne utover 1920 og 1930- tallet. I den fordekte krigen. Det var ikke rart siden det bare var britene som hadde kapasitet til å møte sovjetrusserne på like fot. Innen faget konspirasjon.

Poenget i fremgangsmåten var å skape motstandsbevegelser mot seg selv, politiske fluepapirer som lokket opposisjonelle russere og andre til å slå seg ned i god tro og deretter effektivt kunne bli drept. Jeg vet ikke hvor mange titusener som ble myrdet på denne smarte måten, men det var en stor suksess og dannet mønster for sovjetrussisk, nå russisk, tenkning innenfor alle slike opplegg. Enten de skulle være små eller store.

Norge som stat ble i seg selv benyttet på denne måten overfor andre stater. Særlig etter at Stalin plasserte denne dobbelstaten som han hadde fått hånd om før krigen, innenfor NATO i 1949. Det gjorde dobbelstaten Norge om til også en dobbeltagent som skadet USAs nasjonale sikkerhet kontinuerlig i tiår etter tiår. Særlig innenfor atomvåpen og alle valg som var knyttet til disse våpnene som revolusjonerte all militær og strategisk tenkning etter at de ble funnet opp og brukt for første gang i 1945. Å utgi seg for venn for å skjule at du er fiende, er den røde tråden.

Alt blir organisert som kontradiksjoner. Det som tilsynelatende er skapt med det gode som formål er i virkeligheten skapt med det stikk motsatte som formål med ditto følger. Stay Behind var og er ikke noe unntak. Det var enda et djevelsk genialt påfunn fra Josef Stalin. Som ennå er intakt i Europa med tilsvarende følger i USA.

Canada er muligens eneste landet som ikke er blitt okkupert innenfra i kjernen av det som er trodd var et vestlig forsvar i tilfelle det skulle komme en sovjetrussisk invasjon og okkupasjon. En beredskap mot okkupasjon kan være en smart måte å okkupere på. I den fordekte krigen. Noe som var tilfelle med dette opplegget.

Jeg kan ikke si sikkert hva som er utfallet i alle berørte land, men for sikkerhets skyld bør det legges til grunn at Russland ennå kan manipulere det indre politiske livet i alle nasjoner med Stay Behind. Selv om det nå er seks år siden jeg løste gåten. USA er jeg sikker på at Russland har kontroll over som følge av at CIA slukte agnet med snøre og søkke fra etableringen av denne amerikanske etterretningen i 1947. USA er ikke i nærheten av den lange erfaringen som andre land har innen etterretning, før krigen var det omtrent bannlyst å spionere i Washington.

USA hadde imidlertid penger nok, så Sovjetunionen slapp å finansiere dette opplegget selv. USA finansierte nemlig en stadig større bedragoperasjon innen kontraetterretning mot seg selv. Akkurat slik USA også gjorde da Norge ble bygget ut som en viktig post innen amerikansk og vestlig etterretning mot Sovjetunionen og Russland. Da Norge ble medlem av NATO. På falske premisser.

I tår etter tiår rullet denne suksessfulle bedragoperasjonen med bruk av Norge som dobbeltagent. Fram til jeg stakk hull på bedraget i 2005. Det er utrolig smart gjort. Bare størrelsen på alle disse bedragene blender deg.

I Vest-Tyskland gjorde Stalin det enda grundigere med stor virkning. Der benyttet Stalin og hans hemmelige tjenester en general fra østfronten for nazistene til både å lure de slåtte tyskerne og amerikanerne. Den tyske generalen som fikk valget mellom en kule i hodet eller arbeide for Stalin, het Reinhard Gehlen og grunnla ikke bare den vest-tyske etterretningen, men hjalp også til med å grunnlegge CIA.

Josef Stalin infiltrerte og tok over motstandsbevegelser under krigen overalt i Europa, og fremgangsmåten var den samme enten det var i Norge, Frankrike, Polen eller andre land. Det neste han deretter gjorde hvor han ikke hadde egne styrker på bakken, var å forberede en invasjon mot seg selv i vest. Stalin spilte på den store frykten i vest for en sovjetrussisk invasjon og grunnla motstandsbevegelser mot seg selv på forhånd. Noe som var lett å få til siden ingen forsto teknikken og alle var redde for russerne.

Det ble Stay Behind overalt og et land som Sverige som hadde stått utenfor selve krigen, kunne lett bli erobret innenfra. Bit for bit på kamuflert vis. Da frykten for Russland hadde til følge at Stay Behind også ble opprettet i all hemmelighet også der. I all sin usannhet et genialt opplegg fra Stalin. Som utgjør et solid grunnlag for skjult makt den dag i dag. I hele Vesten.

Denne smarte russiske blekkspruten med alle sine fangarmer kunne gå stadig sterkere inn i alle samfunnsområder med base innen de vestlige etterretningstjenestene, og Stay Behind ble integrert i NATO også etter hvert. Det ga også tyngde, selv om NATO ikke har egen etterretningstjeneste. Den er nasjonal i hvert land og eneste virkelige båndet er i grunnen at Moskva har bundet indrefiletene i de hemmelige tjenestene sammen i gode og onde dager i vest. I alle år.

Å benytte Gladio rundt om i Europa til drap og terror for å skape oppslutning fra folket for regimer som Moskva ønsket å styrke, er ikke noe nytt fenomen. Slik sett er ikke terroren i Norge denne sommeren spesiell. Det har vært mange ulike terroraksjoner i regi av Stay Behind i Europa etter krigen, og trikset med å kamuflere dem som høyreekstreme er heller ikke noe nytt påfunn. Det er samme gamle historien, sannheten er som regel alltid det. Før var ikke sannheten kjent, det er den nå for stadig fler, det er eneste forskjellen.

Litt kom fram om Stay Behind etter at Russland overtok for Sovjetunionen fra slutten av 1991, men det som kom fram, endret ikke virksomheten som tvert om ble bygget kraftig ut fra Moskva. Offentliggjørelse av misgjerninger i fortid var bare skapt for å maskere hva som skjedde i samtid, og nettopp denne teknikken går igjen fra KGB og FSB. Du blir narret til å tro at slikt tilhører fortiden, ikke nåtiden. Noe som er smart innen bedrag. Fenomenet går igjen.

Selv en meget innholdsrik bok om “Stay Behind” fra 2005 er i virkeligheten denne typen smart bedrag, for den legger til grunn en vestlig kontekst om en virkelighet som blir forutsatt å tilhøre fortiden. Sannheten er som vanlig den stikk motsatte. Den grunnleggende konteksten er østlig og virkeligheten tilhører like mye nåtiden.

FSB benyttet en sveitsisk forsker til å gi mye god informasjon om Gladio, men kontekst i forhold til tid og rom er et stort bedrag. For denne i grunnen enestående boken narrer deg til å tro at dette ikke er dagens Europa. Det er helt feil. Å lure akademikere til å handle stikk motsatt hensikten, er ikke noe nytt fenomen, men legger du til grunn den russiske konteksten som jeg har identifisert og forteller om, er dette en bok med harde fakta som vil gi deg mange aha-opplevelser. Terroren i sommer her i Norge er ikke det eneste du vil forstå langt lettere.

Du kan ikke vite hvordan hendelser er relevante før du har identifisert riktig kontekst. Samme hvor de skjer. Det er en viktig lærdom å ta meg seg i ethvert liv.

NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe (Contemporary Security Studie
http://www.amazon.com
This fascinating new study shows how the CIA and the British secret service, in collaboration with the military alliance NATO and European military secret services, set up a network of clandestine anti-communist armies in Western Europe after World War II. These secret soldiers w…

purka jul
Abonnent
12 år siden

Norulv Øvrebotten
Russland, Vesten og Sverdet

Gladio betyr sverd på italiensk og er navnet på den innerste kjernen innen italiensk sikkerhet og etterretning. Navnet er også brukt på de samme hemmelige oppleggene i andre land i Europa selv om hvert land har sine egne navn. I Norge er denne gruppen mest kjent fra tiden Arbeiderpartiets grå eminense Trond Johansen styrte denne delen av etterretningen. Jeg kjente Trond Johansen fra tiden i Forsvarsdepartementet og etterpå, vi hadde et ganske kynisk forhold til hverandre. Siden vi ofte traff hverandre helt bak i landsmøtesalen på Arbeiderpartiets landsmøter og andre steder. Uten det store behovet for å stikke oss fram.

Stay Behind var vestlig okkupasjonsberedskap og omgitt med så mye hemmelighet at de fleste politikere i Norge ikke ante noe om eksistensen av organisasjonen overhodet. Forsvarsministere fikk en stund etter tiltredelse i regjeringen en høyt gradert orientering om hvor godt forberedt landet var i tilfelle sovjetrussisk invasjon og okkupasjon. De var alle mektig imponerte, den eneste som jeg vet om ikke var det, var den usedvanlig gløgge Johan Jørgen Holst, som snuste mer enn godt var for ham selv etter å ha fått teften av noe som ikke stemte. Da Holst ville se gjennom arkiver, fikk han vite at de ikke eksisterte.

“De har brent opp alt,” hvisket han til meg og lo oppgitt. Johan Jørgen Holst hadde på slutten av 70-tallet vært statssekretær for Rolf Hansen uten å få vite om slike ting overhodet. Derfor delte han denne sorten informasjon med meg. Holst praktiserte som statsråd det motsatte av hva den gamle sjefen hadde gjort. Innad i ledelsen. Vi var bare tre i den politiske ledelsen den gangen i Forsvarsdepartementet, og Arne Karstad var statssekretær og jeg personlig sekretær, det som nå heter politisk rådgiver.

Arne Karstad var mannen som Trond Johansen benyttet til å manipulere oss gjennom. Arne var så forsiktig at han nesten aldri snakket i telefonen, Johan Jørgen og jeg var det motsatte. Vi var temmelig skjødesløs med hva vi kunne finne på å si og gjøre. Noe som skulle koste oss begge dyrt senere.

Da jeg mange år senere hadde identifisert KGBs generelle fremgangsmåte i spillet i det negative rom, kunne jeg også rulle opp hvordan Stalins hemmelige tjenester hadde gjort det helt fra begynnelsen. Ikke bare i Norge, men i alle land i Vest-Europa, også land utenfor NATO som Sveits, Østerrike, Finland og Sverige. Det var samme smarte teknikken overalt.

Jeg fortalte i går at kommunistene etter statskuppet i Russland utviklet en fremgangsmåte som senere er kjent som “The Trust” innen særlig britisk etterretning. Storbritannia var landet og imperiet som hadde best utviklet de hemmelige tjenestene og likevel ble britene mest lurt av de intelligente og brutale russerne utover 1920 og 1930- tallet. I den fordekte krigen. Det var ikke rart siden det bare var britene som hadde kapasitet til å møte sovjetrusserne på like fot. Innen faget konspirasjon.

Poenget i fremgangsmåten var å skape motstandsbevegelser mot seg selv, politiske fluepapirer som lokket opposisjonelle russere og andre til å slå seg ned i god tro og deretter effektivt kunne bli drepte. Jeg vet ikke hvor mange titusener som ble myrdet på denne smarte måten, men det var en stor suksess og dannet mønster for sovjetrussisk, nå russisk, tenkning innenfor alle slike opplegg. Enten de skulle være små eller store.

Norge som stat ble i seg selv benyttet på denne måten overfor andre stater. Særlig etter at Stalin plasserte denne dobbelstaten som han hadde fått hånd om før krigen, innenfor NATO i 1949. Det gjorde dobbelstaten Norge om til også en dobbeltagent som skadet USAs nasjonale sikkerhet kontinuerlig i tiår etter tiår. Særlig innenfor atomvåpen og alle valg som var knyttet til disse våpnene som revolusjonerte all militær og strategisk tenkning etter at de ble funnet opp og brukt for første gang i 1945. Å utgi seg for venn for å skjule at du er fiende, er den røde tråden.

Alt blir organisert som kontradiksjoner. Det som tilsynelatende er skapt med det gode som formål er i virkeligheten skapt med det stikk motsatte som formål med ditto følger. Stay Behind var og er ikke noe unntak. Det var enda et djevelsk genialt påfunn fra Josef Stalin. Som ennå er intakt i Europa med tilsvarende følger i USA. Canada er muligens eneste landet som ikke er blitt okkupert innenfra i kjernen av det som er trodd var et vestlig forsvar i tilfelle det skulle komme en sovjetrussisk invasjon og okkupasjon. En beredskap mot okkupasjon kan være en smart måte å okkupere på. I den fordekte krige. Noe som var tilfelle med dette opplegget.

Jeg kan ikke si sikkert hva som er utfallet i alle berørte land, men for sikkerhets skyld bør det legges til grunn at Russland ennå kan manipulere det indre politiske livet i alle nasjoner med Stay Behind. Selv om det nå er seks år siden jeg løste gåten. USA er jeg sikker på at Russland har kontroll over som følge av at CIA slukte agnet med snøre og søkke fra etableringen av denne amerikanske etterretningen i 1949. USA er ikke i nærheten av den lange erfaringen som andre land har innen etterretning, før krigen var det omtrent bannlyst å spionere i Washington.

USA hadde imidlertid penger nok, så Sovjetunionen slapp å finansiere dette opplegget selv. USA finansierte nemlig en stadig større bedragoperasjon innen kontraetterretning mot seg selv. Akkurat slik USA også gjorde da Norge ble bygget ut som en viktig post innen amerikansk og vestlig etterretning mot Sovjetunionen og Russland. Da Norge ble medlem av NATO. På falske premisser. I tår etter tiår rullet denne suksessfulle bedragoperasjonen med bruk av Norge som dobbeltagent. Fram til jeg stakk hull på bedraget i 2005. Det er utrolig smart gjort. Bare størrelsen på alle disse bedragene blender deg.

I Vest-Tyskland gjorde Stalin det enda grundigere med stor virkning. Der benyttet Stalin og hans hemmelige tjenester en general fra østfronten for nazistene til både å lure de slåtte tyskerne og amerikanerne. Den tyske generalen som fikk valget mellom en kule i hodet eller arbeide for Stalin, het Reinhard Gehlen og grunnla ikke bare den vest-tyske etterretningen, men hjalp også til med å grunnlegge CIA.

Josef Stalin infiltrerte og tok over motstandsbevegelser under krigen overalt i Europa, og fremgangsmåten var den samme enten det var i Norge, Frankrike, Polen eller andre land. Det neste han deretter gjorde hvor han ikke hadde egne styrker på bakken, var å forberede en invasjon mot seg selv i vest. Stalin spilte på den store frykten i vest for en sovjetrussisk invasjon og grunnla motstandsbevegelser mot seg selv på forhånd. Noe som var lett å få til siden ingen forsto teknikken og alle var redde for russerne. Det ble Stay Behind overalt og et land som Sverige som hadde stått utenfor selve krigen, kunne lett bli erobret innenfra. Bit for bit på kamuflert vis. Da frykten for Russland hadde til følge at Stay Behind også ble opprettet i all hemmelighet også der. I all sin usannhet et genialt opplegg fra Stalin. Som utgjør et solid grunnlag for skjult makt den dag i dag. I hele Vesten.

Denne smarte russiske blekkspruten med alle sine fangarmer kunne gå stadig sterkere inn i alle samfunnsområder med base innen de vestlige etterretningstjenestene, og Stay Behind ble integrert i NATO også etter hvert. Det ga også tyngde, selv om NATO ikke har egen etterretningstjeneste. Den er nasjonal i hvert land og eneste virkelige båndet er i grunnen at Moskva har bundet indrefiletene i de hemmelige tjenestene sammen i gode og onde dager i vest. I alle år.

Å benytte Gladio rundt om i Europa til drap og terror for å skape oppslutning fra folket for regimer som Moskva ønsket å styrke, er ikke noe nytt fenomen. Slik sett er ikke terroren i Norge denne sommeren spesiell. Det har vært mange ulike terroraksjoner i regi av Stay Behind i Europa etter krigen, og trikset med å kamuflere dem som høyreekstreme er heller ikke noe nytt påfunn. Det er samme gamle historien, sannheten er som regel alltid det. Før var ikke sannheten kjent, det er den nå for stadig fler, det er eneste forskjellen.

Litt kom fram om Stay Behind etter at Russland overtok for Sovjetunionen fra slutten av 1991, men det som kom fram, endret ikke virksomheten som tvert om ble bygget kraftig ut fra Moskva. Offentliggjørelse av misgjerninger i fortid var bare skapt for å maskere hva som skjedde i samtid, og nettopp denne teknikken går igjen fra KGB og FSB. Du blir narret til å tro at slikt tilhører fortiden, ikke nåtiden. Noe som er smart innen bedrag.

Selv en meget innholdsrik bok om “Stay Behind” fra 2005 er i virkeligheten denne typen smart bedrag, for den legger til grunn en vestlig kontekst om en virkelighet som blir forutsatt å tilhøre fortiden. Sannheten er som vanlig den stikk motsatte. Den grunnleggende konteksten er østlig og virkeligheten tilhører like mye nåtiden.

FSB benyttet en sveitsisk forsker til å gi mye god informasjon om Gladio, men kontekst i forhold til tid og rom er et stort bedrag. For denne i grunnen enestående boken narrer deg til å tro at dette ikke er dagens Europa. Det er helt feil. Å lure akademikere til å handle stikk motsatt hensikten, er ikke noe nytt fenomen, men legger du til grunn den russiske konteksten som jeg har identifisert og forteller om, er dette en bok som vil gi deg mange aha-opplevelser. Terroren i sommer her i Norge er ikke det eneste du vil forstå langt lettere.

Du kan ikke vite hvordan hendelser er relevante før du har identifisert riktig kontekst. Samme hvor de skjer.

NATO’s Secret Armies: Operation GLADIO and Terrorism in Western Europe (Contemporary Security Studie
http://www.amazon.com
This fascinating new study shows how the CIA and the British secret service, in collaboration with the military alliance NATO and European military secret services, set up a network of clandestine anti-communist armies in Western Europe after World War II. These secret soldiers w…

purka jul
Abonnent
12 år siden

SMOLENSK SURVIVORS WAS KILLED after Carsh !!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=MsvgFj78kUM

rått og brutalt som utoyen

purka jul
Abonnent
12 år siden

Den godeste Fru Justitia er i sannhet blind, – på gal måte.

Artikkelserien skal mest påvise at våre statsmakter er alle av dem politisk styrt, og ikke uavhengige som de skal være etter vår konstitusjon, etter Arbeiderpartiets manipulasjoner i norsk politikk fra 1945 – d.d. (med alle andre partier som stilltiende deltakere i opplegget, ødeleggelsen av maktfordelingsprinsippet og en politikk til ugunst for den menige norske mann og kvinne).

Rapport utsteder: Norsk Samfunnspolitisk Institutt (Nordisk Tillitsmann)

Link (artikkel oppdateres jevnlig her med ny info etter som forskningen skrider frem):
http://www.riksavisen.no/?p=317

Emne: “Rettsvesenet og media, politiske verktøy til besvær” eller “Kappefall” over en lav sko i det Norske samfunn”

Instituttet har gjennomgått Høyesterettsadvokat Arne Haugestad’s bok “Kappefall – et varslet justismord”. Denne artikkel er en oppfølger til artikkelen “Politiske Norge. Det Skitne Makspillet i Kulissene, 1945-2006” av J.Johansen.

Persongalleri: Arne Treholt, Gerd Liv Valla, Jens Evensen, jurist Synnøve Fjellbakk Taftø, Nordsjødykkerne, jurist Herman Berge, Johan Jørgen Holst, Thorvald Stoltenberg, Norulv Øvrebotten, m.fl.

Denne forfatters påstand: Hele Treholt dommen er ikke noe annet enn et makkverk produsert av rettsystemet, i tospann med media, for å oppnå noen politiske målsettinger, av oppdragsgivere innen de “ledende politiske kretser” i Norge. Et enormt godt dokumentert eksempel på hvordan de vantette skott mellom de forskjellige makter i henhold til maktfordelingsprinsippet i vår konstitusjon har rustet opp, og lekker som en sil. For å si det maritimt. Bare en vits å hevde lenger dette maktfordelingsprinisippet, utav de saker nedenfor vi har påvist og dokumentert. Alle er politisk styrt, også media.

Boken er veldig bra, – var nesten som baksiden var verdt prisen alene:
“Rettsikkerheten er en bærebjelke i vårt demokrati. Denne boken beskriver hva som kan skje når de som forvalter både makt og rett ikke følger vanlige demokratiske spilleregler. Da Eidsivating lagmannsrett avsa dom i saken mot Arne Treholt 20. juni 1985, var begrunnelsen for den oppsiktsvekkende dommen på 20 års fengsel blant annet at Treholt ved sin handlemåte “utøver et svik mot oss alle”.
“Spiondommen rammet Treholt, men den var samtidig et svik mot våre rettsidealer og derfor et svik mot oss alle.”

Treholt/Evenesen var av de førende krefter for atomnedrustning og en atomvåpenfri sone i Norden.

Hva vi ser er en kamp mellom det gode og det onde, i Treholt’s tilfelle mellom krigshisserne (de som har venner som tjener på krig) og fredsduene (som Treholt/Holst o.a. tilhørte). Dette er gjennomgående også i fortellingene til dem det er henvist til nedenfor. Som alltid vinner krigshisserne, eller de med “friends in high places” – de som tjener på å støtte “haukene”. Og de aller fleste mennesker stiller seg på “vinnernes” side, det vet vi fra mobbing i skolegården. Få vil være på offerets side, av frykt for å bli mobbet selv. “Men hva tjener det et menneske om det vinner hele verden, men tar skade på sin sjel?”. Ingen korrupsjon, om den kommer av ambisjonstilfredtillelse (forfremmelse) eller rede penger (jfr. Fleischer; Korrupsjonskultur, kameraderi og tillitsvik i Norge. Koloritt Forlag 2006), kan gjøre opp for en ødelagt sjel, en voldtatt egen samvittighet, et formørket sinn en nødt til leve resten av sitt liv med, og kanskje ta den med seg der en går deretter.

Vi trenger mange som Dem Arne Haugestad, som fremdeles har kontakt med sin sjel, med rett og galt, men vi har få (mange er kallet, men få er utvalgt). Det er forferdelig hvordan politiet og rettsvesen, i samarbeid med media for å smi opinionen, kan PRODUSERE det utkomme de ønsker, enten ved å legge til eller utelate (til og med ødelegge bevis som taler i ens favør).

Så langt jeg kan se, så kan Arne Haugestad være trygg for historiens dom, og ha rak rygg i den forbindelse. Dessverre ikke alle som kan gjøre eller si det i hans bransje, se http://www.rettsnorge.no

Vi også, som Haugestad selv nevner i boken, kom i minne om hva vi har lest om landssvikeroppgjøret, og de manglende rettsikkerhetsgarantier heri. Vårt land er lagt åpent for hugg og ødelagt deretter. Det laget en “uheldig presedens”, kan vi kanskje si om det, med juristens vante terminologi.

“Years ago, during the cold war, you could read in the Norwegian news paper VG (Verdens Gang) that Gordievskij, the former KGB agent, divulged that the major Sovjet spy in Norway was among KGB’s 6 – 10 top spys in the world. From what today is public knowledge this spy was not Arne Treholt, jailed in Jan 1984 (when the explossion theory on Kielland was presented) and sentenced to several years in prisson for espionage in favor of Sovjet. It was to obvious, a spy of the magnitude Gordievskij had in mind would not appear on the street in Vienna talking to a KGB official. No doubt Arne Treholt was “pulling his leg beyond the limit”, but to put him into the category of Gordievskijs 6-10 top Sovjet spys is a fatal failor. Consequently Gordievkijs spy in Norway is still around if not deceased? Consequently we should look for a person not on the Mot Dag listing, but with a profile putting him in a position to influence and retain information form same individuals and others. A person who in power, used his power to recruit collaborators within key positions, and whom himself later withdraw becomming a “back player” – “spider in the web”.”
http://www.multinet.no/~falk/Profile.htm

Ingen passer denne profil som Ole Østlund beskriver, så mye som JCH.

Krigshelten (den virkelige) Svein Blindheim, sier i boken “Den Lange Reisen”, s. 137: “Vi er et ekstra merkelig folkeslag, som utroper bispen og mange andre som svek i 1940, til motstandsmenn i bøker om krigen, sågar lar dem spille hovedroller ved viktige begivenheter“. Fortsetter på s. 140; “Dekorasjoner fra den krigen som nesten ingen ville slåss i mens den pågikk, men hvor alle gjerne ville være helter etterpå.”

Det er virkelig rart hva slags folk vi setter høyt i dette landet, men det skyldes jo ene og alene propagandaen til deres fordel i media, og ikke deres bidrag, for etter sitt bidrag burde de vært satt lavere enn noen. Feire hverandre som ledd i propaganda, med våre skattepenger, er de flink til.

JCHmaleri
Faksimile av maleri av Jens Christian Hauge (regjeringen.no)

Gro_pris2
Faksimile av Pris til Gro Harlem Brundtlands minne (tu.no)

Mest sannsynlig blir de som foreslår dette belønnet med noen gode “oppdrag”, for myndighetene før eller siden. Slik virker systemet.

Kappefall s. 183 sier Arne Haugestad: “- ikke minst for å berolige dem som mener denne saken hadde betenkelig mye av politiske over- og undertoner“. Som vi skal se nedenfor vil de politiske over- og undertoner konkretiseres, både i Treholts’ tid, og i vår egen.

Svein Jarl Lien sier i boken sin “Skyggen Av Politistaten” (1987): “Du møter ikke retten, men makten” (i rettsapparatet). Vi er mange som har møtt det samme rettsystem som ikke gav oss rettferdighet, men kun utøvde makt, som Lien opplevde det, i familiesaker som i sivilrettslige og økonomiske saker. Maktutøvelse for noe vagt og ikke nærmere definert som de kaller politisk korrekt, og som lett kan være i konflikt med norske lover.

I disse dager følger vi med sakene til jurist Herman Berge / Nordsjødykkerne (NSDA), noen av landets fremste systemkritikere, som staten ved media og rettsapparatets hjelp prøver så godt de kan å stoppe munnen på. For andre er det andre statlige institusjoner som brukes imot dem. Les mer om Herman’s kamp på http://www.rettsnorge.no og dykkersaken på http://www.nsda.no

Som en jurist i aller høyeste klasse når det gjelder intergritet, jurist Synnøve Fjellbakk Taftø, som selv har opplevd å bli “maktens fiende” og lidd uhørt for sin åpenhjertighet, også tidligere kollega av Treholt i New York, sier i telefon til meg;
“En kan si mye rart om Treholt, men noen spion det var han ikke“.

Hun er en av dem som Haugestad på s. 89 skriver om; “men synes fortsatt vi skal overlate til andre å ta i bruk psykiatrien for å gjøre det av med meningsmotstandere“.

Synnøve Fjellbakk Taftø sier i boken “Skjoldmøysagaen”:
“Jeg var nesten blank på etterkrigshistorien. Nå begynte et intenst historiestudium. Fra Utenriksdepartementets bibliotek lånte jeg bindsterke verk om Hjemmefronten og de første etterkrigsårene. Jeg noterte meg at Jens Chr. Hauge var blitt bedt om å fremlegge en skriftlig fremstilling om sitt virke under krigen. Avhandlingen ble aldri ferdig. Selvsagt ikke, smilte jeg for meg selv, da ville det jo være mulig å foreta en etterprøving. Jeg leste gamle dokumenter og dannet meg et bilde av hvordan min valgte motstander hadde spilt sitt spill, alltid i det skjulte og med en hensynsløshet som sendte frysninger nedover ryggraden. Kunne en person til de grader ødelegge medmenneskers liv uten å ta skade på sin sjel? Mente han å ha guddommelig rett til å omforme samfunnet i sitt eget bilde? Var han fortsatt den personifiserte Makt og hva hadde han i så fall tenkt å bruke makten til, rent bortsett fra å bestemme hvem som skulle få regjeringstaburetter, Stortingsmandat eller offentlig stilling. Sto han alene, eller var han selv en lydig tjener i et stort, internasjonalt apparat? Jeg skrev en artikkel om Jens Chr. Hauge og hans klikk og testet artikkelen ut på et par kolleger. Reaksjonen overbeviste meg om at jeg hadde gjort en oppdagelse som kunne utvikles til samfunnsdynamitt.”

Synnøve Fjellbakk Taftø i videre i boken “Sjoldmøysagaen”:
“Stakkars Arne Treholt. Hans håp om å bli berømt gikk i oppfyllelse. Men han involverte seg i et spill der han ikke forsto at terningene var falske. Russerne trengte en person som kunne lede oppmerksomheten bort fra deres virkelige toppagent i Norge og Overvåkningspolitiet trengte en sak som kunne sette støkk i politikere og byråkrater.”

En annen; Interessant er det å lese hvordan Haugestad’s observasjoner bygger en bro til Norulv Øvrebotten’s historie på
http://www.oevrebotten.com/
Øvrebotten var Johan Jørgen Host’s personlige sekretær, og dermed bygger Haugestad kanskje en bro uten å vite det også til Anne Orderud Paust, og Orderud saken, som var kollega av Øvrebotten, under den samme Johan Jørgen Holst. På en eller annen måte er alle som jobbet for Holst “satt ut av spill”, enten ved unaturlig død eller ved psykofarma.

Haugestad sier, s. 90: “Stoltenberg (sr.) har også sitt å si om hvordan Treholt bearbeidet Johan Jørgen Holst”. Stoltenberg:
“At Holst ble innlemmet i kretsen rundt Evensen og Treholt er å gå for langt, men de fikk ihvertfall et nært forhold“, og videre Stoltenberg; “Jeg tenker på den mistillit de etter hvert fikk i brede, politiske kretser før spionsaken kom opp”.

Haugestad sier s. 88 i forbindelse med boken “Det Handler Om Mennesker” (2001) av Thorvald Stoltenberg: “Boken gir et interessant innblikk i hvordan lederskapet og de toneangivende i AP’s utenrikspolitikk innkludert forfatteren selv, så med sterk misnøye på duoen Evensen/Treholt. Under lesing av boken ble jeg slått av at mange må ha pustet lettet ut da Treholt ble tatt og Evensens politiske synspunkter kom i miskreditt.” .. Stoltenberg Sr.: “Nå ble jeg totalt utdefinert, som en person som ikke skjønte stort av virkeligheten” (av Evensen/Treholt, Kappefall s. 93). Må ha vært vanskelig for ham dette.

Tankene gikk uvergelig til Gerd Liv Valla i denne sammenheng, som også var usynkron med “brede, politiske kretser” (sønnen Jens og hans venner, Ingunn Yssen/Try), før mobbesaken kom opp, spesielt i forbindelse med sykelønnsaken, en sak som er på menigmanns side, og ikke maktapparatets. Vi kan vel ikke forvente store sprell fra LO lenger, etter at Makten har vist sine metoder, og makt (mediamakt mest denne gang), men som vi vil se siden, også makten som utøves gjennom rettsapparatet (ikke rett, jfr. Lien over). Tryggest å holde seg på “mobbernes” side, hvilken er de som stod bak media korsfestelsen.

Ole Østlund sier på sine hjemmesider:
“Hoin påpeker at regjeringen Gerhardsen benådet Angerer uten at han ble stilt for retten, og Hoin reiser spørsmålet: “Hva ville en rettsak ha fortalt?” Spørsmålet kan også stilles på en annen måte: “Hva visste Angerer om personer i kretsen rundt Gerhardsen, og som ikke måtte komme frem til offentligheten på den tiden?” I dag er det mere alment kjent at Hjemmefrontens Jens Chr. Hauge i krigsårene hadde bak-kontakter med tyskerne, hvilket han også i ettertid har erkjent. Var det Hauges kontakter som medvirket til at Einar Gerhardsen ble overført fra fangenskap i Tyskland til Grini, og at Angerer flyktet til Sverige da han inser at Hitler vil tape krigen?”
http://www.multinet.no/~falk/Hist01.htm

“Pressens manglende håndtering av saken reiser også spørsmål ved ytringsfriheten og medias rolle i å forsvare det frie ords rett i Norge. I videste forstand reiser “Kielland”-saken spørsmål om den i grunnloven tiltenkte maktfordeling mellom Storting – Regjering – og Domstolene, i praksis er undergravd i Norges politiske liv av i dag. Det er alvorlige sykdomstegn som avdekkes ved landets konstitusjonelle helse, og som ikke kan feies under teppet om demokratiet i Norge skal bestå.”
http://www.multinet.no/~falk/Partnair.htm

—————-
“Jeg vil ikke her unnlate å ta med noen linjer om statsrådene før, under og etter krigen, Trygve Lies og Oscar Torps I perioden 1918 – 1932 fungerte disse som agenter for Sovjetunionen og var med å smugle inn ca 50.000 kroner fra Moskva for å finansiere opprør mot militærvesenet så landet kunne legges åpent til å bli en provins under Sovjet.”

http://www.krigshistorie.daastol.com/kapitulasjon.htm

———————-
Halvor Opgaard fra Alta-bataljonen forteller:
”Gunnar Sønsteby var på en fordragsturne i Alta i 1995 invitert av forsvarsforeningen. Jeg skulle være hans ledsager. Han ville se hvor ”Tirpitz” hadde ligget. På tur dit spurte han meg: ”Har du fått krigspensjon”. Jeg har ikke engang søkt, for Eitinger har uttalt at vi var ikke berettiget til å få noe. ”Søk med en gang”, sa Sønsteby. ”Søknaden vil få den hurtigste behandling som noen sinne er gjort”. Jeg søkte dagen etter. Etter 14 dager kom avslaget på søknaden. Senere har det ikke vært mulig å få kontakt med Sønsteby. Han hadde både hemmelig adresse og hemmelig telefonnummer .”

Det stemte nok det Sønsteby sa: ”Søknaden fikk den hurtigste behandling som noen sinne er gjort”. Sønsteby så vel for seg, at virksomheten mot ”Tirpitz” hadde betydelig større verdi enn hans egen virksomhet, som nesten var uten betydning for krigens gang, men Sønsteby fikk sikkert både sin krigspensjon og ikke minst god inntekt på sine skrytebøker som ga han en heltestatus.

Når man leser om krigshendelser i vårt land fra den 2. Verdenskrig, så er en forbausende stor del av krigshistorien forfalsket i ren ”Pravda-stil” med beviselige usannheter.

Mange av de som med livet som innsats, som f.eks. agentene i Alta, som var med og satte store krigshendelser på kartet, og sparte tusenvis av liv, ble glemt av seierherren etter krigen. mens knickers gutta har opphøyd seg selv til helter. ”Heltegjerningene” bestod for det meste av å leke gjemt med tyskerne, og etter krigen skryte om sine gjerninger i bøker og foredrag. Disse knickers gutta kunne vi med fordel ha vært foruten.

Skrytpavene tilhørte motstandsfronten (Milorg. eller Heimefronten), som i følge internasjonale bestemmelser var å anse som en krigskriminell virksomhet mot okkupasjonsmakten. Forfatter Egil Ulateig skrev i sin bok at disse organisasjon hadde minst over hundre mord av motstandere på sin samvittighet, og uten at mordene etter krigen, ble etterforsket. Noen drev ren kriminell virksomhet mot uskyldige ofre. Som straff for mordene kvitterte tyskerne med å henrette gisler i et større antall enn motstandsbevegelsene hadde henrettet. De lidende i denne virksomheten, ble de berørte etterkommere, uskyldige foreldre, enker og barn. Det er vel liten tvil om at den såkalte motstandsbevegelsen med sine drap, ikke gjorde noe som var avgjørende for krigens utfall, men var utelukkende til skade for land og folk.”
http://www.krigshistorie.daastol.com/tirpitz/index.htm

Boken “Prosessen mot Lindstrøm” av Hjalmar Markussen viser også ennå en slik politisk korsfestelse, med medias hjelp, etter oppdrag fra “brede, politiske kretser”. Fridtjov Roald sier i Arbeiderbladet 3. marsd 1987 (nekrolog): “I ettertid har opinionen endret seg, og det er nå den alminelige mening at Lindstrøm ble offer for et spill for galleriet, der byråkrater og politikere måtte finne et offer“. Lindstrøm sier selv om prosessen mot seg den 1. November 1965 (iflg. boken til Markussen): “Jeg er den person i vårt land som har vært sterkest forfulgt av presse, politikere og politi. Jeg har aldri hatt den minste sjanse til å forsvare meg. Jeg har skrevet tusenvis av brev og flere bøker, men det er som å slåss mot gummiballer som bare spretter unna. I min forrige tilværelse hadde jeg visse faste begreper som fedreland, ære og troskap, men alt er blitt borte. Det eneste jeg har igjen nå er retten“.

Som vi vet så sviktet retten ham (også), fordi retten er oppdragstaker fra “brede, politiske kretser” i gjengen rundt Gerhardsen, Hauge, Stoltenberg. Forstemmende er det å se hvordan de virkelige krigshelter som Blindheim, Lindstrøm o.a. som hjelper sine krigskolleger med å prøve å få krigserstatning, pensjoner o.a. er alle de som blir tatt ned av systemet, mens de som tiltvang seg æren “gutta på skauen” eller knickersgutta” som noen kaller dem, ser ut til å alle gå klar av allting. Vi har belegg for å tro at det er samme som gjør seg gjeldende for disse som for krigseilerne, alle som kan ta æren, lyset, hederen og dermed makten bort fra “gutta på skauen”, tas ned, og gjemmes bort for opinionen. Vi tror også at de ca. 100 nordmenn som ble drept etter krigen av MILORG, ble drept for å vite for mye, som kunne avsløre bedraget til en egnere krets etter krigen.

Tankene gikk også til Torbjørn Jagland (uten å frikjenne ham i å senere tute med ulvene, av frykt eller overgivelse til disse krefter han ser er sterkere enn seg), som i Haugestads bok nevnes i tospann med Førde, Evensen og Treholt, som også ble offer for et “komplott” om makten i Arbeiderpartiet, som Jens Stoltenberg vant, etter også Gro Harlem Brundtlands engasjement for hans kandidatur. Som vi vet av de forrige artikler i denne serien var også Gudmund Harlem, Gro’s far, med i kretsen rundt Jens Christian Hauge/Gerhardsen/Stoltenberg fraksjonen. Førstnevnte som noen hevder kuppet makten i Norge (“Statsminsterkuppet” av Harald Berntsen), og også som med det kuppet “Arbeider”partiet.

Var alt dette alle disse menneskene ble utsatt for, ene og alene fordi de fremstod som konkurrenter til og til fare for Stoltenberg familiens og Deres venners hegemoni (definering av politikken) og “naturlige” arverekkefølge i norsk politikk, og ble for farlige utfordrere? Vi bare spør. Slik vil vi i tilfelle ikke ha det.

Takk til Arne Haugstad for hans integritet, også en sjelden ting i systemet, som vises allerede i prologen til “Kappefall”.

Vi bør absolutt overlate til andre land å ta i bruk psykiatrien for å gjøre det av med meningsmotstandere, men vi trenger også å overlate til dem å ta i bruk også media, politiet (POT), rettsapparatet og andre statsinstitusjoner til samme formål.

Kunne noen bare si, unnskyld, vi har gjort en feil, og vi skal rette den opp snarest, så skulle vi lagt vår penn ned og kommet videre livet, men nei, det er så stille, så stille, – få bryr seg. Ihvertfall blant de som utøver makten, og resten er opptatt med sport og spill i alle kanaler og alle aviser (tilfeldig?). Ingen som vil rett, eller som vet lenger hva rett er.

For dem som kan se hvem som står bak, og hvordan det gjøres, vil mental forvirring i å søke å forstå at vi har myndigheter og rettsevesen som synes ute av takt med “folk flest”, bli erstattet med sjelelig fred (Sannheten setter fri). Idet vi finner utav hvordan og hvorfor det er slik, at vårt system er gjennomgående korrupt, som følge av politiske interesser. At de ser ut til å tjene andre interesser enn vanlige folks interesser. Tåken vil lette, og en ser hvorfor allting er som de er, hvorfor næringsinteresser og politiske interesser alltid går foran vanlige folks interesser. Førstnevnte har litt mer muligheter til å delta i det skjulte og korrupte spillet, enn det vanlige folk har eller kan.

På Markussen’s spørsmål om han noensinne tror at han klarer å renvaske seg sier Lindstrøm: “Ja, vær sikker. kanskje ikke i min tid, skjønt jeg tror det, men saken som har vært ført mot meg, og som har gjort meg til Norgeshistoriens største forbryter, vil en gang bli oppklart. Og da vil den for all evighet stå som den største skamplett på norsk rettsvesen.” Han vil nok måtte dele trone med Treholt her for tittelen “norges verste forbryter”. “Det er ikke mulig å komme uskadet gjennom en slik prosess, hverken fysisk eller psykisk. Jeg kan aldri bli menneske mer“, sa Harry Lindstrøm da rettsakene var over. Akkurat det vil sikkert flere kunne være enig med ham i, av de som har måttet gjennomgå det samme.

Må Gud velsigne Arne Haugestad, Markussen og deres like i sitt liv og arbeid, og for all del; alle ofrene likeså.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  purka jul
12 år siden

De som finansierte alle sider under eksempelvis 1. og 2. verdenskrig, og konstruerte bl.a. kommunisme, i Sovjet, og nazisme, i Tyskland, satt med stor makt og ressursbase etter krigene, det var de som egentlig vant krigene, befolkninger og miljø tapte. De har fortsatt sin agenda til dags dato, og har neppe sin administrasjon og tankesmie i det som Norulf Øvrebotten benevner som Russland, benevnelsen Russland er i beste fall misvisende. Norulf Øvrebotten må beskrive hva han mener med Russland i denne sammenhengen. Det krever antakelig at det må skrives minst ei bok om emnet, det er vel ingen tvil om at dette kriminelle satanistiske miljøet opererer internasjonalt, uten hensyn til landegrenser og sivile lovverk

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Falcon skriver:
“De som finansierte alle sider under eksempelvis 1. og 2. verdenskrig, og konstruerte bl.a. kommunisme, i Sovjet, og nazisme, i Tyskland”

Hvem er DE, og hvor har du dette fra?

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  maranata
12 år siden

Ved å lese relevant historie litteratur – den som ikke står på pensumlista. Pussiag hva man finneruten for den. Ertresvåg berører såvidt dette i siste boka si, du kan jo starte med den.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Må man virkelig lese “litteratur” for å kunne få fatt i dette. Kan det ikke svares enkelt og presist på et så enkelt spørsmål?
Å kunne finansiere, instruere og organisere alle sider av WW I og WW II med datidens teknologi anser jeg å være en umulighet. Det må således foreligge en logisk brist av større dimensjoner når man kommer med slike påstander som her fremsettes. Jeg skjønner derfor at man ikke kan svare på mitt enkle spørsmål men heller velger å vise til “litteratur”.

Lars-Roger Moe
Skribent
Svar til  maranata
12 år siden

Så lenge du ikke gidder gjøre en innsats for å skaffe deg kunnskap, så er vi uenige om hvor den logiske bristen ligger. Å koke ned års undersøkelser å gjøre funnene tilgjengelig gjør man gjerne ved å skrive artikler og bøker – og da ma vi andre lese dem for å få tak i kunnskap i adekvat sammenheng.

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Hvis du virkelig påstår at all verdens historikere fra alle land er kontrollert av en eller annen organisasjon uten grenser med uinnskrenket makt, og at vår offisielle verdenshistorie er en eneste stor forfaskning – da mener jeg du bør gå inn i deg selv og spørre deg selv helt ærlig om det du tror på her har livets rett.

Nå er det desverre slik at enkelte mennesker dyrker konspirasjonsteorier som andre har kommet med som mer verdt enn sannheter, for følge dem finnes det ikke offisielle sannheter. For slike er det fordummende å lese offisiell litteratur. Man koker sammen de mest utrolige påstander på antagelser om at hele verden er underlagt en ond makt som styrer alt og alle i alle verdens kroker.

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Det finnes mange kilder, og alle sier det samme angående finansieringen. Du må skjønne at de som sitter med gevinsten av salg av bl.a. våpen og annet militært utstyr etter en krig er de som står sterkest til å finansiere hva som helst nytt, så enkelt kan det også forstås. Hvis du leter litt via eksempelvis google, finner du det du er ute etter. Et par kilder, og det finnes fler:

Pawns In The Game – William Guy Carr exposing the Synagogue of Satan (Full) http://www.youtube.com/watch?v=QxUC7LB1TmU
Benjamin Freedman’s 1961 Speech at the Willard Hotel (Complete) http://www.youtube.com/watch?v=HhFRGDyX48c

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden
maranata
maranata
Abonnent
Svar til  Falcon
12 år siden

Man skriver en mengde om penger og menneskene bak og makten de har og som de bruker for sitt eget forgodtbefinnende. Men dette er da bare jordiske ting og ikke godt for noe, dersom man ikke har forståelse om åndskrefter og den virkelige kamp vil kun skimter overflaten av her i vårt jordiske svært korte liv. Fokus må rettes der den virkelige kampen foregår og hva vi vil bruke vårt liv til, slik at det kan bli nyttig for oss selv og andre i en helt annen tidshorisont:

http://www.youtube.com/watch?v=wivgDck1l88&feature=related

Falcon
Falcon
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Nå giftige vaksiner blir levert med våre myndigheters godkjennelse, nytter det lite å sitte og lese om åndelige verdier for å hindre den terroren. Når bomber sprenges i Oslo og våre ungdommer skytes på Utøya, hjelper det lite å sitte og lese om åndelige verdier for å hindre den terroren. Skjerp deg maranata! Det du presenterer har ingenting med artikkelen ovenfor å gjøre, du sporer bare av.
*
Den såkalte svineinfluensaen forårsaket av blant annet vaksine http://tinyurl.com/36becc7 Information in english language. Swine flu and vaccine fraud, a crime syndicate operating globally

maranata
maranata
Abonnent
Svar til  maranata
12 år siden

Det er bare å beklage at du ikke forstår – der kan ikke jeg hjelpe deg.

Hvis du virkelig mener svineinfluensaen/vaksiner/Utøya passer bedre inn i denne artikkelen om et flycrash, enn åndelige verdier for å få mennesker til å avstå fra onde gjerneinger – ja da tar du feil – 100% feil.

Den ondskapen som så mange her på NyS er så ivrige til å identifisere og plassere finnes der man ikke evner å se den. Man påstår seg opplyst når man vitterlig kaver rundt i restene av menneskelig ondskap.

« Forrige artikkel

Hva er mind control – tankekontroll?

Neste artikkel »

Har vi et kuppforsvar i Norge?

46
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x