Tid for tidenes vårrengjøring? Jeg velger meg april

4.9K visninger
1 minutt lesetid
24

Det gamle maktsystemet knaker nå i sammenføyningene. Stadig flere våkner opp og erfarer at de befinner seg i en sump av svik og løgn som blir stadig mer merkbar. Streiftanker som ”Men slik kan vi ikke ha det!” slår rot hos stadig flere.

Grelle sannheter kommer til syne lik bart landskap under snø som gradvis forsvinner, og blir til et  sannhetens tidevann som stiger langsomt men sikkert.

Stadig flere tegn i tiden tyder på at det går mot tidenes vårrengjøring. Norges nasjonale dikter Bjørnstjerne Bjørnson (1832 – 1910) har i diktet ”Jeg velger meg april” bl.a. uttrykt at ”Fred er ei det beste, men at man noget vil”.

Å ville noe kan også uttrykkes som fokusert intensjon (focused intent). Ifølge moderne fysikk er fokusert intensjon (bevissthet) en kraft som er i stand til å utrette vesentlig mer enn bomber, datalagringsdirektiver,  svikefulle stortingspolitikere eller ministre som er lydige agenter for verdens mørke maktelite.

Hvis vi virkelig vil noe er tiden moden for at hver og en av oss fylles med fokusert intensjon – om det samfunnet vi ønsker å leve i.

Skal vi velge oss april?

Jeg velger meg april.
I den det gamle faller,
i den det ny får feste;
det volder litt rabalder,-
dog fred er ei det beste,
men at man noe vil.

Jeg velger meg april,
fordi den stormer, feier,
fordi den smiler, smelter,
fordi den evner eier,
fordi den krefter velter,
i den blir somren til!

Hans Gaarder

Hans K. Gaarder er utdannet siviløkonom og svært tverrfaglig av legning og mest interessert i det som ikke har med økonomi å gjøre.

Hans har arbeidet i mange år med etterforskning i det offentlige og med fri og uavhengig forskning i privat regi. Er frontlinjeforsker på skjulte maktstrukturer, utenomjordisk liv og helse (Teoretisk Fysiologi og vaksiner).

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

24 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
ye
ye
Abonnent
13 år siden

THEY LIVE (we sleep)

“They Live”, by John Carpenter (1988)

…our impulses are being redirected. We are living in an artificially induced state of consciousness that resembles sleep… …the movement was begun eight months ago by a small group of scientists who discovered, quite by accident, these signals being sent through television

We have been lulled into a trance. ….they are safe as long as they are not discovered. That is their primary method of survival. Keep us asleep, keep us selfish, keep us sedated… …they are dismantling the sleeping middle class. More and more people are becoming poor. We are their cattle. We are being bred for slavery. The revolution…

http://www.jahtruth.net/theylive.htm
——–
Matthew 10:26 Fear them not therefore: for there is nothing covered, that shall not be revealed; and hid, that shall not be known.

“New Song”
http://www.jahtruth.net/nsong.htm

Michelle
Skribent
13 år siden

I all humor er det litt sannhet, et godt ekempel er fra denne SS episoden der de lizzom viser det norskerste av det norske, men jeg ville også tatt med iallefall oljeforurensningen, mobilstrålingen, FN/ NATO/ EU-medlemskapet, frimurerlosjene, monarkiets slektskap til England og reptilløvene på Løvebakken og Frognerparken.
Sex og SingelSiv episode 4
http://www.vgtv.no/#id=39259
Ikke alt vi tror er norskt er positivt, for å ikke glemme korset på flagget som i underbevisstheten tvangsreligiøsere oss alle..
Min første vårrengjøring er å fjerne det norske flagget fra loftet og i stedet heise hvitt flagg 17. mai ;)

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

“Min første vårrengjøring er å fjerne det norske flagget fra loftet og i stedet heise hvitt flagg 17. mai”

Jeg burde kanskje vite det, men hva skal det hvite flagget symbolisere på 17. maidagen? Overgir du deg eller noe sånt?

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

LoL, det kan vel mere sees på som en uskyldig protest ;)
Nå vil sikkert mange si, hallo, den norske nasjonaldagen symboloiserer uavhengighet, men ingenting er lengre fra sannheten, for virkeligheten er definitivt ikke slik alle tror, og iallefall ikke slik media fremstiller det!

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

…”den norske nasjonaldagen symboloiserer uavhengighet, men ingenting er lengre fra sannheten,”…

I 1814 underskrev eidsvollmennene Norgesgrunnlov og opphevet den danske kongeloven.

1905 ble unionen mellom Norge og Sverige oppløst.

8.mai 1945 skjedde forløsninga fra jern(tre)hælen.

Skal vi se… Hvem er det som undertrykker oss nå… (har en liten misstanke – kan det være NWO…)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
13 år siden

Kjære kj og alle andre, les denne mailen fra fantastiske Peggy Kane, så skjønner dere hva jeg tror er sannheten:
http://www.nightsearch.net/nspages/biographies/psdebate2.htm

kj
kj
Abonnent
Svar til  Michelle
13 år siden

OK. Peggy Kane skal frigjøre jorda!

Michelle, har du sett eller konkret hatt noen nærkontakt med demoner eller reptiler?

Kjetil Dreyer
Skribent
13 år siden

Flott Hans. Likde denne korte konsise og slående artikkelen. Måtte låne diktet ditt i min peptalk på egne nyhetsbrev nå. Stå på…

Genaro
Genaro
Abonnent
13 år siden

Hei
Hvorfor ikke samle oss, alle lesere av NH til å gå i tog i f. eks. Oslo da
i APRIL. Neste år. Ikke med noen slagord eller bannere ! Men bare gå sammen fordi vi har lyst :-)) Da må vel mange begynne å lure og det må da vekke litt oppsikt hehe.
Da har vi gjort noe…. og kommer nok i snakk med folka…?

Hilsen fra en ikke kranglevoren leser som kommer med min første
kommentar her.

ciao

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
13 år siden

Forferdelig å lese alle innleggsformer som tolereres på dette forumet.

Dere må alle få lov til å ha hvilke meninger dere selv ønsker, men språkbruken her er på nivå med små barn som tøffer seg.

Hvis noen av dere som skriver håper på å bli tatt seriøst, så vil jeg anbefale å prøve å være saklig og litt mer respektfull.

Å møte sine motstandere med respekt er det minste en kan forlange.
Vi hører aldri våre politikere snakke om Hore-ulven og Jøde-binladen, mordersmurfen osv.

Jeg greier ikke å fatte at det som skrives her inne er ment alvorlig bestandig, men skjønner at det er jeg som ikke er på samme plan som andre samfunnskritiske.

Jeg trodde også nyhetsspeilet var samfunnskritisk, ikke samfunnskomisk!….

Er det ingen redaktør her som tar ansvar for innholdet på sidene?

Jeg ser at det står under kommentarfeltet, og jeg siterer:
MERK: Kun seriøse og saklige kommentarer blir stående. Alt annet blir fjernet inkludert kommentarer som helt eller delvis ikke er relatert til selve artikkelen.

Når det gjelder artikkelen, så får jeg si meg enig i at vi bør velge oss april som en oppvåkningsmåned, siden April er måneden da vårt land våkner fra vinterdvale, og begynner å vise farger og henter lys fra solen som skaper liv og positivitet.

Hvis vi skal våkne opp, så må det være for å gjøre noe med vondskapen vi har rundt oss, ikke for å banne og sverte og bruke dårlig språk i et uttrykk for frustrasjon.
Det fører ikke til noe annet enn hoderisting og usaklig krangling.

Uenur
Uenur
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
13 år siden

Jeg må si meg enig med siste taler.Jeg mener også at språkbruken som til tider benyttes i kommentarfeltet her bidrar i feil retning.
Jeg forstår behovet for å pirre en reaksjon fra makta,men om poenget er å vekke helt vanlige mennesker med helt vanlige normer og helt vanlige liv,så bidrar utnavn og stigmatiserende betegnelser på enkeltpersoner og grupperinger kun til å skremme bort de menneskene som så gjerne burde gått sammen med oss.
Det er ikke feil å påpeke hva makta gjør,men kall utøverne med deres rette tittel og navn. Det er forresten heller ikke innlysende at en person som tilfeldigvis kommer over Nyhetsspeilet øyeblikkelig forstår hvem en karakter benevnt som “JanusJonas”
skulle være.
Stammespråket hører hjemme rundt kaffebordet,og i minst mulig grad på en nettside der det forblir i oversiktelig framtid.
Det hjelper lite å benytte et sobert og respektfullt språk ved direkte henvendelse til makta,for så å “løpe” tilbake til Nyhetsspeilet for å utbrodere videre sin frustrasjon over manglende respons. Makta leser faktisk Nyhetsspeilet.Tro ikke annet,og mye av språkbruken her inne er det aller beste argumentet de måtte ønske seg for å utad gi blaffen i det som måtte stå her! Det vil de også passe på å fortelle folket i det øyeblikket det skulle vise seg at mye av innholdet på speilet er reellt.En oppvåkning vil da forsinkes ytterligere,om ikke kredabiliteten står til troende. Husk at det er mennesker som ikke har sett,hørt eller opplevd noe særlig galt i landet som trenger å vekkes,ikke fansen!

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
13 år siden

Takk for hintet, G. Retard. Jeg gir gjerne mitt bidrag til å bringe Speilet opp på et mer ivilisert nivå. Jeg skal prøve å passe på dette heretter.

Her er mitt første forsøk:

Jeg skjønner nå hvorfor så mange syntes at det var feil og respektløst av irakeren som kastet en sko mot president George W. Bush, med den følge at den ærverdige presidenten, og Norges nære allierte, måtte dukke, for ikke å bli truffet av skoen:

Tross alt hadde den ærverdige Mr. Bush bare forårsaket massakrering av noen hundretusen av irakerens landsmenn. Sko-kasting skaper bare vondt blod og hoderisting.

Det er nå kjent at 80 svenske barn har fått sine liv ødelagt av svineinfluensavaksinen Pandemriks. Da bør vi vel anta at dette også gjelder norske barn.

Hvorfor hevet ikke Norges ærverdige landsmoder, vår høyt respekterte lege og tidligere “stø kurs”-statsminister Gro Harlem Brundtland stemmen og advarte da svineinfluensa-skandalen toppet seg i 2009? Som tidligere WHO-direktør (jo, vi patriotiske nordmenn er alle sååå stolte at tenk at vår Gro fra kompleksfylte lille Norge fikk en toppjobb i FN, tenk…) visste jo Gro utmerket godt at både WHO, legemiddelbransjen og norske aviser ville skrike opp om “pandemi-fare” lik små barn som leker indianer og cowboy. Naturligvis var det ikke slik ment:

Skarp kritik mot svininfluensa-larm
WHO, läkemedelsbranschen och enskilda hälsovårdsmyndigheter får skarp kritik för att ha blåst upp svininfluensa-larmet i fjol till oproportionerliga nivåer

Jeg skjønner nå at det var riktig at hverken Hitler, Stalin eller Bush den eldre eller den yngre, eller fredsprisvinner Henry Kissinger noengang ble kritisert av norsk presse mens de hadde makten. Og hva er nå grunnen for å kritisere noen som er døde eller har gitt fra seg makten? Det vil jo være urettferdig overfor noen som ikke kan forsvare seg.

Nei, la oss sammen hedre vestens store statsledere, med ærbødighet og respekt, slik at vi kan fortsette å leve i harmoni og fred.

PS. Fantomet og hans Ulv er bare hard mot de harde (jungelordtak)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Ulven
13 år siden

Godt å se at du bekrefter min mistanke om at du er et barn i voksen alder.

Denne sarkasmen bringer nyhetsspeilets debatter opp til nye høyder.

Jeg skal ikke konkludere på dine vegne, men skjønner jo at du ikke ønsker å delta i en debatt hvor man bruker ord som taler sak, men heller mot å rakke ned på motstandere for å hevde egen rett.

du forstår kanskje ikke hva jeg sier, men det er fordi jeg skriver på gresk.

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
13 år siden

Sarkasme Mr. Retard? Skjønner du ikke at jeg er seriøs?

At ens barn får sitt liv ødelagt etter å ha fått lurt i seg en svinsk sprøyte pga. en trykkoker-kampanje fra Folkeforgiftningsinstituttet (glemte visst å nevne dem i farten) og media er en dønn alvorlig sak. Tenk om det var ditt barn? Da hadde du ikke hatt tid til å skrive engasjerte innlegg her på Speilet, da hadde du nok med å få utvidet sykmeldingskvoten og slite for å få en ny legetime innen rimelig tid…

Jeg glemte visst i farten at Speilet hadde lagd en kavalkade over mange av medias BARNSLIGE og UANSVARLIGE høyttrykks-overskrifter for å lure folk til å få i seg sprøyte-forgiftningen: http://www.nyhetsspeilet.no/2010/11/svineinfluensavaksineringen-1-ar-etter/

Du sier: “…ord som taler sak, men heller mot å rakke ned på motstandere…”

La du merke til at det ikke var ett element av sak, men kun (personlig nedrakking) i ditt siste innlegg…?

Er ikke dette et brudd på dine egne høyverdige prinsipper som nykommer her på Speilet, Mister Retarded? Eg berre spyr (nynorsk)

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  Grammaton Retard
13 år siden

Joda, Ulven, jeg skjønner at du er seriøs, og at du var sarkastisk og nedlatende i ditt siste innlegg.

Hva vet du om jeg har barn eller kanskje en kone som har fått problemer etter svineinfluensavaksinen?

Din holdning til myndigheter og personene i myndighetsembedet deler jeg alikevel ikke med deg.

At du er en hatsk og hevngjerrig person taler ikke for din fordel, og dine lurvete påstander om at jeg går imot mine egne prinsipper er tullprat.

Din usaklige henvisning til folkehelsa og de generelle uttrykkene som gjenspeiler din holdning til medmennesker er temmelig gjennomsyret, og det er jo ganske tydelig at du ikke er interessert i å oppføre deg som en voksen person og debattere uten hersketeknikker og ukvemsord.

Hvis du ikke har noe fornuftig å si, så ikke si det!

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
13 år siden

Bra innspill “Grammaton Retard”.
Vi bor i et land der vi kan tillate oss å si nesten hva som helst, og også i mange tilfeller slippe å ta ansvar for det. Men, dette utfordrer oss, og det viser i hvilken grad vi i vår frihet ønsker å holde selvjustis og moralsk/etisk ansvar.
Det er en av grunnpilarenene i et utviklet samfunn.

Hvordan et samfunn tar vare på de svakeste gruppene, og hvordan samfunnet håndterer sitt avfall/søppel forteller ganske mye om utviklingsstadet. Grunn litt over dette….

Man kan klage å syte over norske politkere, administrasjoner i kommuner, saksbehandlere i det offentlige, ledere osv. Jeg synes det er bra man påpeker utfordringene i samfunnet, at man demonstrerer for sitt synspunkt uten bruk av vold. Det er fritt frem å danne interessegrupper og politiske parti.

Men man bør ha i tankene hva andre mennesker rundt om i verden opplever, hvilke rettigheter de har, frihet og levekår. Jeg har reist noe, sett hjerteskjærende scener som en ikke finner her i Norge, fordi vi tross alt jevnt over har det godt, har frihet. Det følger med et ansvar med å leve i et slikt land som vi gjør, hver enkelt av oss bør ha det i bakhodet når vi uttrykker vår missnøye med de levekårene og politisk styresett vi har hos oss.

En trenger ikke reise mange timene med fly før trygge Norge blir et paradis.

Grammaton Retard
Grammaton Retard
Anonym
Svar til  ajoar
13 år siden

Legg merke til at nær sagt alle som skriver noe kritisk mot disse påstandene får negative stemmer….

Betegnende, men jeg håper dette kan snu som følge av en forhåpentlig økt toleranse.

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  Grammaton Retard
13 år siden

Ja, ofte selv meget gode og velbegrunnede kommentarer og inspill med god kildehenvisning får tommelen ned. Det betyr at det ikke nødvendigvis er kommentarens kvalitet som gis karakter, men om du er “for eller imot.” Enten er du med eller så er du ikke. Jeg er et søkende menneske på mange måter, nysgjerri og synes det er interessant å lese om de virkelige konspirasjoner, maktapparat som virkelig har svin på skogen og hvordan disse har inflitrert samfunnsstrukturer. En finner noe stoff om det her på Nyhetsspeilet, og mye annet som jeg stiller meg serkt tvilende til siden kildematerialet er så dårlig og for spekulativt. Min vårrengjøring blir å i den grad jeg er aktiv her inne føre saklige kommentarer, og gi positiv tilbakemelding til de som klarer å belyse saker med gode kvalitetssikrede kilder. Så får vi håpe at den generelle toleransen øker her inne, og at kvaliteten på kommentarene blir like ens. Så må man jo også si at det blir underholdning når enkelte får provosert opp saftige debatter der vannviddet i kommentarene tar helt av…. :) Når disse startes så forsvinner selvjustisen, og manges såkalte høye åndelige utviklingsnivå når nye “høyder” og avslører hvem man egentlig er.

aurum14
aurum14
Abonnent
13 år siden

Jeg bare lurte på en ting er det noen her som vet konsekvensene av hvis man anmelte stoltenberg og erna og Co for å bryte norsk grunnlov?

Ulven
Ulven
Abonnent
Svar til  aurum14
13 år siden

aurum14 – jeg har litt erfaring fra denslags fra interne oppgjør i de dype skoger.

Hvis du husker på slutten av Bush jr. sin regjeringstid, så kom det stadig sterkere krav om IMPEACH BUSH (mao. å stille Bush for riksrett). Men skjedde det? Nix.

“Noen” trekker i tråder fra kulissene og de kontrollerer også rettsvesenet (det finnes ingen rettferdighet – rettsvesenet er en svingdør for utøvelse av FRIMURER-MAKT).

Det er viktig å være klar over at Norge er vesentlig annerledes enn USA -vi har mye kortere avstand mellom folket og makten enn USA.

Nøkkelen er pressens rolle: Hvis Aftenposten og VG på lederplass går inn for RIKSRETT FOR LANDSSVIK mot WHOre-Gro, Janus-Jonas, Big Sister Erna og Juge-Jens samt noen andre “småfisker” så vil nøkkelen være MEDIAS ROLLE. Hvis media roper “KORSFEST” så vil aktorene gjøre klar sine anklager-kapper og dommerne vil finne frem sine lovbøker mens de håper at DE SELV skal få det ærefulle (dvs. KARRIEREFREMMENDE) oppdraget å håndtere landssvikerne for retten.

Problemet er at media i Norge ikke er den fjerde statsmakt, (mao. en kritisk og uavhengig vakthund), men LANDSSVIKER-media som gir maktmisbruket og overgrepene mot norske borgere ryggdekning gjennom sin taushet (og så får de kastet til seg noen kjøttbein i form av pressestøtte for å ha vært FLINK BISK).

Vi kan jo håpe at norske hovedmedia er i ferd med å bli svekket og at alternative media (det finnes vel mange blogger og Facebook-jungeltelegraf etc. utover Nyhetsspeilet som har ryggrad nok til å stå for noe) etter hvert kan få fremføre LANDSSVIK-budskapet til bredere lag av folket (dvs. de som er happy med å få kastet 30 sølvpenger til seg av storebror Jens, som avrundet sin landsmøte-oppsummering i dag med å kaste 800 millioner ekstra av tippepengene til “kultur og idrett” – penger som kommer fra tipperne selv).

Det er ikke bare tippere som ikke ser lenger enn til sine egne nesetipper, og ikke vil anklage juge-Jens for svik siden de tror han vil gi dem penger i tiden frem til kommunevalg-farsen i høst…

aurum14
aurum14
Abonnent
Svar til  Ulven
13 år siden

ha ha ha, den var god ,er for så vidt ikke uenig i argumentene dine eller språkbruken, så bare et ønskebilde av at en peson som klarte å lure media til å trykke at personen hadde politianmeldt landsvikerne for å bryte grunnloven.
noe som i mine øyne skulle vært helt på sin plass ,og jeg kan jo heller ikke forstå at alle de som bor i Norge kan ikke være tjent med at de som styrer landet skal ha lov til bryte loven
Det må jo snart begynne å ringe en bjelle .
Hvor er logikken.

Lucc30
Lucc30
Abonnent
13 år siden

F**n ta disse h****tes politikerne. Når skal de innse at de er VÅRE tjenere, ikke våre sjefer?!
Når vil de innse at hver eneste lille ting eliten gjør eller forsøker å fortie vil gjør at bare flere våkner – ikke sløves ned?

Jeg har så absolutt behov for vårrengjøring og å rette aggresjonen mot skjeveheten i dagens bilde. Om det er opptøyer eliten ønsker seg skal de få det, men ikke nødvendigvis på den måten de selv vil!!

Jeg velger meg april med – og holder overhodet ikke lenger kjeft!

Baldershymn
Baldershymn
Abonnent
Svar til  Lucc30
13 år siden

Nice one brovva….

Litt sivil ulydighet er ikke å fornekte i disse dager. Man kan jo se på politikerne som ulydige i forhold til oss sivile.

Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

“Beauty is truth, truth is beauty – that is all ye know on earth, and all ye need to know.”

John Keats (d. 1821, 25 år)

« Forrige artikkel

Prinsesse Martha – Norges åndelige dronning?

Neste artikkel »

Ian Stevenson (1918-2007): reinkarnasjonsforskningens far

24
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x