Kometen ingen skriver om

43K visninger
8 minutter lesetid
329

Prøver media å dekke over kometen Elenin som passerer oss tett den 28. oktober 2011? Den passerer oss på det nærmeste med 0,23 AU.

Kometen Elenin eller mer presist C/2010 X1 vises som en liten svak flekk, fire 300-andre eksponeringer er tatt 11. desember 2010 med 1,5 m reflektor på Maidanak Observatory. De firedoblete stjernene er på grunn av kometens bevegelse mellom eksponeringene, kometen ble oppdaget av astronomen men navnet Leonid Elenin 10/12-2010.

Her er banen til Elenin. Og en link til NASA-siden http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=c2010x1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb.

Mest sannsynlig vil denne være synlig til sommeren og om ingen har hørt om denne før vil folk begynne å stille spørsmål. Hva er det vi ser på himmelen? Vil den treffe oss?

Hvorfor holdes opplysninger om denne tilbake? Det er jo ikke snakk om et objekt som ingen vil se denne er reell. Eller er dette denne som vil dannes som et kors på himmelen når den blir synlig? Det er mange spørsmål folk vil lure på, men siden det ikke er noe i media om denne vil det automatisk bli konspirasjonsteorier rundt denne kometen. Som på denne Youtube-filmen:

http://www.youtube.com/watch?v=CeqE6A9DI4s

Er det en tilfeldighet at den heter Elenin? Filmen Deep Impact hadde kodeordet ELE for en kommende hendelse som ville gjøre slutt på alt liv på jord.

Men uansett det er viktig ikke å fokusere på det negative. Vi er inne i en tid med tegn på himmelen. Kometen føles som et tegn på at alt er i rute. Siden den vil passere oss tett rundt den 28. oktober velger jeg å tro dette er markeringen på endetiden for mayakalenderen.

En ny tid er på vei og fremtiden er bare lys. Jeg velger å tro vi er på vei inn i en ny tid med større forståelse av universet og de som bor der. Jeg er overbevist at vi også vil lære våre galaktiske naboer å kjenne.

Vil Elenin forårsake akseskifte?

Etter en påstand vil Elenin være den som gjør at vi får et akseskifte rundt 15. mars i år. Teorien går ut på at denne kometen vil være på linje med Solen og jorden rundt 15. mars. ”Nordpolen” på kometen vil peke mot sydpolen på jorden og dette skulle være nok til og sette i gang en serie med hendelser som ender i et akseskifte.

Etter min mening har ikke denne kometen stor nok masse til å påvirke jorden på noen måter, den har for liten gravitasjon.  Men uansett holder jeg øye med det som skjer og det er flere ting som jeg har lagt merke til som jeg ikke forstår.

Etter en tids observasjoner har jeg funnet ut at Solen ikke går ned etter den oppgitte tiden i tabellene. Etter mine observasjoner går solen en time senere ned enn det som er oppgitt i tabellene. Jeg har ikke sjekket ut dette med astronomer, men jeg vet hva jeg observerer og vet hva slags svar jeg får av astronomer.

Dette bilde er tatt på samme tiden som jeg sjekket med et program som heter stellarium. Man kan tydelig se solen på himmelen og er rundt 15 grader over horisont. Etter Stellarium skal solen være under 5 grader over horisont.

Dette viser helt klart at noe ikke stemmer har jorden endret tilt vinkel? Og hva er årsaken?

Jorden skal ha en tilt vinkel på rundt 23,5 grader og etter det jeg kan se har denne forandret seg med et par grader. Etter hva jeg har hørt, og som det ikke blir snakket om, kom solen en dag tidligere tilbake ved polarsirkelen.  Om mine observasjoner stemme ligger vi en hel måned før tiden og det blir grønt i slutten av mars.

Kometkrasj i Jupiter

I 1994 observerte  astronomer at  Shoemaker-Levy Comet  krasjet inn i Jupiter. De var i stand til å observere at enorme skader  ble gjort på planeten med en liten komet som fragmenterte i mange mindre biter.

Jupiter er den største av alle planetene og er elleve ganger større enn Jorden. En “komet” er et relativt lite himmelsk objekt  i forhold til en stjerne.

Leonid Elenin er omtalt i de hellige bøker i tillegg til Hopienes profetier og Nostradamus profetier. Åpenbaringen forteller at et slags himmellegeme vil krasje i jorden og gjøre stor skade. Profetien beskriver dette som en “stor stjerne” med navnet Wormwood.

Rev 8:10-11 “Og den tredje engel blåste, og det falt en stor stjerne fra himmelen, brennende som en fakkel, og den falt på tredjedelen av elvene og på vannkildene, Og navnet av stjernen er Malurt, og mange menn døde av vannet fordi det var blitt bittert”.

Hopiene forteller at vil den ta livet av ¼ av livet i havet.

Hemmeligholdt informasjon

Illuminati har nok den sikreste beskrivelsen av Elenin slik de alltid har. Iluminati sitter på guddommelig kunnskap og innsideinfo om fremtidens hendelser. De alle fleste hendelsene forårsaker de selv.

Illuminati har en egen kortstokk fra 1995 som viser fremtidige hendelser lenge før dem har inntruffet, som 9/11, oljekatastrofen i golfen, chemtrail, $vineinfluensan, Haarp, Pentagon-angrepet, opprøret i midtøsten osv., men mye har enda ikke inntruffet som froskeregn, rabies-epidemi og ikke minst kometen Elenin. Kortene kan du se her:

http://www.youtube.com/watch?v=OUypMh2LKwU&NR=1

Her kan en se samtlige bilder:

media.adamdodson.org/index.php/Illuminati-Card-Game

wemustknow.net/2010/06/illuminati-nwo-card-game-revisited-new-findings-whole-card-set-is-here-this-time

Bruk litt tid og spill deg gjennom kortene. Kanskje du kan bidra til å advare om en kommende illuminati-katastrofe så vi sammen kan stoppe den før den inntreffer.

Penger vil også bli brukt til griseføde om kort tid.

Antatte jordendringer

Mange mener Leonid Elenin vil forårsake et polskifte den 15. mars. Slik jeg ser det så vil den ligge for langt unna til å kunne påvirke oss på den tiden, men oppstillingen den datoen er uansett fascinerende. Det utelukker heller ikke det faktum at den 11. mai skal FEMA holde en stor øvelse ved New Madrid der de forventes at en 1/3 av USA vil synke i havet og en stor flodbølge vil ramme Europa, pengesystemet vil kollapse hvor kaos, anarki og sult vil inntreffe i USA og resten av verden.

Lebesbymannen og vår leser Monica med sine fremsynte evner og kontakter på andre siden har også sett en flodbølge som vil ramme Europa.

Det som taler imot at det blir så ille som mange tror er at planene for NWO sitt London OL visstnok skal gå for full maskin, så da kan man anta at bølgen ikke blir så veldig ødeleggende.

Denne videoen går videre inn på kometen Elenin:

http://www.youtube.com/watch?v=dCB2iTVSPKw&NR=1

I illuminatifilmen Deep Impact kan vi se hele hendelsesforløpet fra start til slutt som vist i denne traileren, men før en ser den så kan det være lurt og se denne her som viser bindingene til filmen og NWO.

 

Hva en enn måtte tro så kan det være lurt å ha i bakhodet at når en ser kometen Leonid Elenin så bør en komme seg litt opp i høyden der en uansett vil være rimlig trygg.

Folks reaksjoner på katastrofer testes ut med HAARP

Haarp er også en del av forberedelsene til møtet med Leonid Elenin. USA skaper kunstige jordskjelv for å kartlegge folks reaksjoner ved den kommende katastofen. Opprasjon Malurt og Oprasjon Wormwood kalles prosjektet.

Ifølge  rapporten VKS, USAs test av Haarp-våpen fra den felles australsk-amerikanske Planetary Defence Base kalt Project Malurt som sitter i Learmonth Solar Observatory, viser at Haarp forårsaket en 4,7 jordskjelv til traff Northern Territory. Mindre enn 24 timer senere ble Haarp-våpenet rettet mot New Zealand Tasman Glacier som ligger i de sørlige alpene 200 kilometer fra den nå ødelagte byen Christchurch.

Wormwood-prosjektet er oppkalt etter den apokalyptiske slutten  som  stjernen Wormwood representerer som står beskrevet i den kristne Bibelens nye testamente Book of Revelations.

Hensikten med Haarp-testingen forklares i VKS-rapporten. Den amerikanske Kongressens delegasjon rapportert å ha forlatt Christchurch knapt 2 ½ timer før den katastrofale skjelvet inntraff, men som etterlot seg en av sine “medlemmer “, USA Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) nestleder Timothy W. Manning , som nå koordinerer USAs reaksjon på katastrofen.

Det som er viktig å merke seg er at i Haarp-testen deres i fjor forhåndsplassert General PK Keen, assisterende sjef for den sørlige Command, militære styrker i Haiti for å koordinere sitt lands katastrofeinnsats.

www.eutimes.net/2011/02/us-earthquake-weapon-test-fails-again-destroys-new-zealand-city

Mange mener at vi er inne i prøvelsens tid hvorr vi vil oppleve en rekke katastrofer som vil ødelegge det gamle systemet og paradigmet, men når alt er over så vil vi alle være  takknemlige for at det gamle systemet gikk under med en ny ære foran oss der vi alle vil leve sammen i en verden basert på kjærlighet, rettferdighet og samarbeid i pakt med nature.

Alle USAs ambassadører kalt hjem

I februar ble alle ambassadørene i USA kalt tilbake for et 4-dagers ”seminar”. De ble kalt tilbake fra 188 land. Fru Hillary ville bruke februar til å innkalle ambassadørene for på denne tiden av året var det som regel veldig stille og syntes det passet med et møte da.

Jeg kan ikke finne noen plass i historien at samtlige ambassadører har blitt kalt tilbake til USA. Jeg vet ikke om jeg synes de to første månedene i dette året har begynt veldig stille.

Om hun synes bråket og alle opptøyer i Midtøsten er stille og rolig lurer jeg på hva hun legger i begrepet ”mye å gjøre”.

http://www.youtube.com/watch?v=Muc4PDFQ94I&feature=related

Hva snakket de egentlig om og hva er det som er så viktig ved å få ambassadørene hjem? Kan det ha noe med Elenin å gjøre? Kunne de ikke ha brukt telefonkonferanse eller var de redd for sensitivt informasjon skulle komme ut?

http://www.youtube.com/watch?v=wAoqChIL9_A&feature=related

Tiden vil vise hva som skjer, men her er det for mye som skjer samtidig til at det kan være tilfeldig.

Hva media ikke skriver om er spørsmålet

Vi prøvde å komme i kontakt med en astrofysiker for å få en uttalelse fra en som vet mer enn det vi gjør ut fra opplyninger vi har funnet på nettet.  Jeg fortalte at vi lagde en artikkel om den nye kometen oppdaget i desember 2010 og ville blitt glad for en kommentar, men vi har ikke lykkes med å komme i kontakt med han. Er det utsendt taushetsplikt om denne kometen?

Massemedia skriver om planeten Tyche og Betelgeuse som begge kan bli tydelig objekter synlige med det blotte øye på himmelen. En ting er hva massemedia skriver om. En helt annen ting er det de ikke skriver om. Spørsmål er hvorfor ingen har skrevet et eneste ord om kometen Elenin ut over den enkle registreringen av kometen på NASAs sider.

Kan vi kalle Elenin med sitt riktige navn Nibiru? Det kan se ut til at kabalen ønsker å villede oss når vi en dag alle kan se en ny lysende planet på himmelen slik at folk flest snur ryggen til og sier: “Det er sikkert bare Betelgeuse og den sa jo media var harmløs. Forresten, Idol er visst på TV i kveld…”

Artikkelforfattere Terje Myrann Og Smurfen Roy.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

329 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
12 år siden

Mulig du har rett der Hawk, kanskje er vi blitt lurt kanskje ikke … :)

Men kritikken om grunnleggende mangel på astronomi bør du rette til NAZA

Først så sier NASA at Elenin er oppdaget for snart 1 år siden, når den nærmer seg så sier NASA at den gikk i oppløsning 9/11, så kommer det bilder som viser at det skytes mot den fra Jupiter så en ser den deles i 2 biter, sist uke sa NASA at kometen nærmer seg og har en diameter på 2-4 km der den vil bli et flott skue på sitt nærmeste

1 milliard mennesker setter seg på taket for å nyte synet, spess de med et hobby teleskop som man finner i de fleste hjem når den skal være på sitt nærmeste på søndag/mandag

Ikke en eneste sjel ser noen komet, den er som sunket i jorden

Hva skjedde ?

Mest sannsynlig så har det aldri vært noe Elenin komet

Store deler av sannhetsøker miljøet trodde den forårsaket Japan skjelvet og lot eliten slippe unna med anklagene om bruk av HAARP

Hoagland sier Elenin er en tetraherdron som vil forårsake endringene som mayanene spår der Wall Street demoene er en del av denne oppvåkningen av Tetrahedronet

Andre mener at Elenin bare er forøperen til noe mye større, The Red Katincka som kommer like bak i samme bane, mens andre igjen mener den bringer med seg utenomjordiske voktere som vil hjelpe til med oppgraderingen av menneskeheten

Mye tyder på at vi de neste ukene vil oppleve en stor økning i katastrofer

Siste dager og uker har det vært en ekstrem økning i metoritter, solflekker, naturkatastofer, ikke mindre en 3 kjempe skjelv fikk vi nå på 6.1 i Japan, 7.2 Tyrkia og 7.6 i Fiji ( Haiti skjelvet var svakere og drepte 316 000 mennesker )
Selv små solstormer som ikke er i vår retning gjør stor skade nå sånn som i kveld da en liten solstorm satte alle fly på bakken grunnet feil på radiosambandet i Røyken

http://www.storm.no/nyheter/kometen-elenin-er-forsvunnet-3619139.html

http://www.spaceweather.com/

http://www.vg.no/reise/artikkel.php?artid=10015093

Jordens magnetfelt må være svært ustabilt nå og noen mener at det vil tippe over 28.okt

Elenin historien er langt fra over enda så kritikerene får smøre seg med tålmodighet noen uker til 

Har det ikke skjedd noe innen 23 nov så kan en kanskje senke skuldrer og spise litt på beredskapslagret før neste store datoen kommer den 21.12.2012 :)

NightHawk
NightHawk
Abonnent
12 år siden

Kanskje litt grunnleggende astronomi hadde vært noe? Enkelte her inne tenker ikke selv i det hele tatt, men er likevel med på å hause opp en masse tull. Elenin har aldri vært en trussel!

ajoar
ajoar
Abonnent
12 år siden

Synes det hadde vært på sin plass med en orientering fra artikkelforfatter. Elenin utgjorde ingen trussel, forskere som tydelig sa ifra at dette ikke var et objekt vi skulle frykte fikk rett. Masse energi er blitt brukt av enkelte til å fronte Elenin som en trussel mot jordens eksistens, og til å så spekulasjoner om at forskere verden over har løyet. Er det ikke på tide med en liten unskyldning og innrømmelse av at her tok en feil?

jokko
Abonnent
Svar til  ajoar
12 år siden

jammen hva forventet du deg,etter at jeg begynte se på disse tingene ser jeg jo at ting har forandret seg,mer ekstrem vær.flom.jordskjelv.kalderer varmere vulkaner.kanskje det altid har vært sånn, eller….er spørsmål jeg stiller meg….

ajoar
ajoar
Abonnent
Svar til  jokko
12 år siden

Jeg forventer at et nettsted som sprer såpass kontroversielle nyheter også har evne til selvransakelse og innrømmelse når en åpenbart tar feil. Dette skaper ivertfall noe troverdighet rundt redaksjonens og forfatterenes refleksjon. Men det er lite debatt, lite oppfølging og oppdatering av en artikkel som viser seg feil. Dette synes jeg er å holde lesere for narr.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  ajoar
12 år siden

Du er hjertelig velkommen til å bidra ajoar!

smurfen
Redaksjonen
Svar til  ajoar
12 år siden

Det var smart sagt av en som tilhører en septik cult som spammet ned blogger og chattekanaler med dommedagscenarier om at 180 000 eller fler nordmenn ville dø av grisevirus vist ikke alle vaksinerte seg ajoar :)

Hva er det foresten som er feil i artiklen ?

Michelle
Skribent
12 år siden

Elenin-tsunamien avblåst:
http://ssd.jpl.nasa.gov/sbdb.cgi?sstr=C%2F2010%20X1;orb=1;cov=0;log=0;cad=0#orb
Da kan vi trygt fastslå at det ikke ble noe av Elenin spådommene,
ikke engang en springflo, for nå er Elenin på vei vekk fra jorden!

Det eneste som kan sette i stand tsunamier nå må være HAARP/ EiSCAT,
eller underjordiska atomsprengninger.

Men det virket som det stilnet helt fra de som skulle søke ly i fjellene,
allerede for flere dager siden jo. Hva skjedde?

Mole
Mole
Abonnent
12 år siden

På søndag passerer kometen Elenin jorden.
– Ta det med ro, sier NASA

Bilde av IRAS-Araki-Alcock tatt 8. mai 1983. Kameraet fulgte kometen, og gjorde de mer stillestående stjernene til striper på bildet. Foto: Science Photo Library
I en kommentar på facebookgruppen kaller Erik Hanøy teoriene for tullprat, og sikter til en beroligende artikkel skrevet av Don Yeomans for NASA.

– Dersom det noengang faktisk skjer, at en planet tar kollisjonskurs mot jorden, så vil jeg ikke vite det. Best sånn, skriver Jan Berdal.

http://www.storm.no/nyheter/en-av-fire-frykter-dommedag-i-2012-3561836.html

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Mole
12 år siden
Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden
Uffda
Uffda
Abonnent
12 år siden

Global Warming is NOT man-made. Doug Vogt
Meget interessant teori som presenteres her, bla tidpunkt for når jorda er due for neste polskift, og hva som skjer ved et polskifte. Dokumentasjon er funnet i jødenes Tora av alle steder.

Michelle
Skribent
12 år siden

Jeg har hørt at Channie har uttalt til noen at hun har sett fotografier av DNj nå, tatt av vanlige mennesker her på jorden, så det er faktisk mulig å se den en eller annen gang på himmelen, når den viser seg..

Husk at alt er frekvenser av lys, alt er på en måte levende, og det meste “fysiske” eksisterer uten at våre vanlige øyne eller kropper kan registrere det. Det er bare i andre dimensjoner. Om man høyner sin egenfrekvens, kan man oppleve mere fysiskt altså også på høyere intervaller..

Alt positivt vi gjør for oss selv og andre, hjelper!

Men Channie har uttalt at det er noe enda mere spektakulært som skal skje nå, og det er gjenfødelsen til vår Sol, som blir Den Nye Solen. En mye større Sol. Og på nettet snakker flere om at lyset har blitt hvitere de siste årene, og at solen viser seg som større til tider. Uansett vil dette merkes fysiskt og enormt av Alle når det virkelig skjer ;)

Channie West har vært med på alt dette før, det er en av grunnene til at hun er her for å hjelpe oss nå, og Jorden og Solen, hun har sett en gjenfødelse av en Sol før ♡♥♥♡♡♡♥♡♡♡♡

Cavalli
Cavalli
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Vil ikke en “mye større sol” føre til at vi brenner opp? Siden vi nå er i akkurat passe avstand til sola for at liv kan eksistere mener jeg..
En større sol vil vel føre til at avstanden jorda->sola blir kortere.

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

DNJ er jo allerede 2,76 ganger fysisk større enn denne jorden. Nå er det ikke helt riktig av meg å si at Den Nye Solen vil våre MYE større enn denne Solen, men større iallefall iflg Channie, og det er en Annen Sol, en ny kropp for Solens Sjel♡♥♡♡

Dette er noen ting jeg tenker man kan ha i bakhodet:
1 DNS har et hvitere mykere lys på en høyere kjærlighetsfrekvens.
Dette påvirker naturligvis Alt. Som et resultat av det, vil farger vil skinne mere.
2 Det kan være at Solen vår også egentlig er fysisk større enn vi kan se med våre jordiske øyne her.
3 Alt blir selvsagt perfekt satt sammen i henhold til Universiell Kjærlighets-proporsjoner. Det perfekte i naturen og universet går opp på en høyere oktav, og blir superperfekt.
4 Det kan være at DNJ beveger seg med en annen radius enn nåværende.

Når vi sammen i tankene tenker på dette Channie forteller om, når vi prøver å forstå og starter å vite, da skjer det..

♡♥♡♡

♡♥♡♡♡

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Dette med at størrelsen øker har vel sammenheng med at tettheten minker. Det blir plass til mer lys mellom atomene. Tettheten eller densiteten er jo også det vi snakker om når vi sier vi skal opp i “5. density”

Vi vet at det skjer, Michelle :-)

Michelle
Skribent
Svar til  Michelle
12 år siden

Så vakkert kjære gudfrid♡

Cavalli
Cavalli
Abonnent
12 år siden
bardun
bardun
Abonnent
12 år siden

Tror jeg faller ut av vinduet snart – driver og speider etter et mystisk himmelsk objekt … og nå snakker også storm.no om Elenin og Nibiru, den tiende planet …

“VERDEN SKJELVER, NÅ KOMMER KOMETEN ElENIN
Kometen er nærmest jorden 16. oktober. Mange tror den skjuler planeten Nibiru, som kommer til å ødelegge jorden.”

Men jorda driver rundt sola med en fart på over 30km/s, og sola og alle dens planeter suser enda raskere av sted – mot stjernebildet Herkules i 250 km/s.

Nibiru kan bli en litt kraftig fartshump.

Michelle, har du sett DNJ i det siste? Hvordan kommer vi oss dit?

http://www.storm.no/nyheter/verden-skjelver-naa-kommer-kometen-elenin-3600692.html

ola
ola
Abonnent
Svar til  bardun
12 år siden

– Ingen seriøse forskere kjenner til spesielle trusler i 2012. Neivel? ikke solstormer engang?

Storm har pratet med Nibiru: Klippet fra http://www.storm.no/nyheter/verden-skjelver-naa-kommer-kometen-elenin-3600692.html

Nibiru kaller NASA sludder.

NightHawk
NightHawk
Abonnent
12 år siden

Det gikk ikke som planlagt nei ;-).

kjemisk
kjemisk
Abonnent
12 år siden

I kveld fløy det fem småfly(Widerøe?) her, noe som aldri har skjedd tidligere.
Daette skjedde når jeg var ute med hunden og det skjedde i løpet av ett kvarter.
Jeg ble stående å se på himmelen på de anomale lysskinnene som jeg oppdaget samtidig, nesten som et gjenskinn av noe stort som solen skinner på, men på leside av jorden, slik månen er i le i sykuser.
En voldsom lysaura såg jeg. Men etter ca. 20 minutter etter at flyene hadde føyet ble dette dempet betraktelig.
Samtidig som jeg såg mot sentrum av der lyset stammer fra, såg jeg et lys høyt på himmelen som beveget seg i østlig retning(kanskje et større fly?). Eller et himmellegeme(astroide)
En slik lyflare har jeg aldri tidligere sett på himmelen.
Kanskje planetX?.
Grunnen til at jeg tror på et innkommende himmellegeme med retrograd innkomst, er at nettop Bibelen forteller om hendelser i gammel tid som samsvarer med det vitenskapen i dag sier kan skje hvis en slik planet har nærpassering.
Planet X/ Niburu, hvem vet?
Kanskje det er grunnen til at de sprayer himmelen for å skjule denne kommende kataklysme lengst mulig?
Bare tanker rundt dette

Monica Waade
Forfatter
Svar til  kjemisk
12 år siden

Jeg så det samme lyset i går kveld mens jeg var ute og jobbet og nå er det jaggu likedan. Akkurat som fullmånen skinner opp i himmelen fra vest så lyst er det, så nå har vi altså fått “månelys” fra to kanter.

Jeg har heller aldri før sett et sånt lys og jeg er ute hver eneste kveld. Det er så lyst at det ser ut som blått dagslys bare at det er konsentrert i et område.

Over oss og mot vest er det stjerneklart i kveld også, men mot sørøst (Tromsø) er det tykt skydekke.

kjemisk
kjemisk
Abonnent
Svar til  Monica Waade
12 år siden

Det stemmer, Monica.
En vanvittig lysflare her før de sprayet himmelen med småfly. Jeg ser noen få stjerner omgitt av dis. For en time siden var himmelen helt klar og med setrum av dette fenomen rett opp.
De sprayer her og over Tromsø. Hvorfor de ikke sprayer lengre vest der du bor, er litt merkelig med tanke på at dere ser dette fenomen så godt.
Kanskje denne sprayingen foregår pga en innkommende planet for å forhindre panikk og hysteri?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  kjemisk
12 år siden

Det er spennende tider vi er inne i nå Søss :)

I går så ble vi truffet av metoritter/ildballer en rekke steder i verden med dødelig utfall som en kan lese mer om her

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/09/26/object-falling-from-the-sky-reported-source-of-texas-grass-fire/

http://www.thebigwobble.com/2011/09/mystery-explosion-argentina-ball-of.html

http://www.thebigwobble.com/2011/09/another-ball-of-fire-falls-from-sky-60.html

Her kan en se det vakre bilder av NASA sattelitten som falt ned den 24Sep

http://www.youtube.com/watch?v=S_dfwHBN_sw&feature=channel_video_title

Den 22.sep fant det sted en kraftig eksplosjon ( X flear ) på sola fra solflekk 1302, 2 dager senere den 24 sep kom det ende en kjempe eksplosjon fra samme flekk ( X1.9 ) som førte til at 10 milloner i Chile mistet strømmen, samme en rekke andre steder i verden i tillegg til tusenvis av mobiltårn som sviktet i California

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/09/25/massive-blackout-in-chile-affects-9-million-people/

http://www.thebigwobble.com/2011/09/it-is-too-quiet-10-million-lose-power.html

– Det var som om himmelen åpnet seg

Spektakulært nordlys danset over Sør-Norge i går kveld

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10030202

Solflekk 1302 som har eksplodert med 2 dagers mellomrom er snart i direkte retning oss der en X-fleare kan gjøre stor skade på strømnettet vårt, NASA sier risikoen er svært høy de neste 24 timene

http://theextinctionprotocol.wordpress.com/2011/09/26/earth-blasted-by-one-of-the-most-intense-geomagnetic-storms-seen-in-years/

http://www.spaceweather.com/

Hele super eliten er i USA nå på det 66 møtet i FNS generalsamling og det har vært store FEMA øvelser i Denver siste dagene og Defcon 1 beredskap fra i dag
Det er også 66 år siden WW2

USA and Pakistan on the brink? Causing Troop Movement, Defcon 1, Denver, and Miltary Exercises?

http://www.youtube.com/watch?v=BqouyoHm-ic

Satellite Falls to Earth, Terror Drill in Denver, CO, and Porn Studio Building Bomb Shelter

http://www.youtube.com/watch?v=koR7VbEFbI0

En rekke klarsynte har advart mot et kraftig jordskjelv på 10.4 i dag

Kometer og jordskjelv i SF California 27-28 September lagt inn av Ståle j

Jeg vil ikke satse all min troverdighet på denne informasjonen, men kilder jeg har sier San Fransisco Bay området i California vil rammes av et 10,4 jordskjelv innen mellom
12-24 timer, mer nøyaktig 3:54 pacific time.

Graham Hancock gråt under sin fremtreden på Awake and Aware konferansen, en annen deltager brøt helt sammen på scenen. Informasjonen om jordskjelvet
er kommet meg for øre gjennom en synsk venninne og moren hennes som
deltok på Awake and Aware, de har igjen fått det fra en venn med
synske drømme evner og hans visjoner har vært nøyaktige opp til nå.
De andre deltagerene på Awake and Aware er ikke oppmerksomme på
denne informasjonen men har sine grunner til sammenbrudd basert på
annen informasjon.

Jordskjelvet i San Andreas forkastningen vil trigge New Madrid forkastningen langs den Nord Amerikanske kontinentalplaten og tsunamier vil drukne Vietnam, Korea og lavere
deler rundt hele området. Samme person opplyser om at
romskips aktiviteten over California har opphørt dyrene oppfører seg
merkelig, bønner til Gaia nytter ikke siden «justeringen» er
helt nødvendig for henne.

«Darklie Sullivan» opplyser om at morgenen i sentrale deler av England er uvanlig mørk denne morgenen, solen burte ha stått opp men hadde ikke gjort det enda. Det var også en konsentrasjon av
unormalt tykke regnskyer og himmelen virket nesten tåkete. (Disse
faktum kan selvfølgelig være årsak til at solen ikke virket ha
stått opp.) Solen skinner her i Töcksforsområdet men folk er
veldig opptatt av et vertikalt Nordlysfenomen som jeg også så ved
22:00 tiden i går kveld og Jupiter, innhøstningens planet var meget
sterk klar og nærme nok til at en med godt syn nok vil kunne se
månene dens uten kikkert.

Det amerikanske forsvaret er etter sigende i Defcon 1 som er høyeste beredskap, permisjoner er avlyst og alt mannskap er innkalt til Cheyenne mountain.

«Mark Travis» Vil som jeg ikke uroe noen men opplyser og nettopp ha oppdaget en asteroide til for 9/27, NASA JPL har registrert den som en «level 8 tilstands kode» «Kollisjon er
uunngåelig med andre ord» Den har potensiale til og gjøre lokal
«destruction» hvis den treffer over land, men også tsunami om den
treffer i sjøen nære land. Det sies asteroide nedslag av denne
typen skjer i gjennomsnitt en gang pr. 50 år men ofte ikke mer enn 1
gang på flere tusen år! Den er listet som oppdaget 18 September med
siste observasjon 23 September, den har fått navnet «2011 S05»

I dag er også Elein på linje med solen og jorda som mange har spekulert i kan føre til en store hendelser siden tidligere oppstillinger har før til kraftige jordskjelv som 9.1 skjelvet i Japan 9/3 og Chile skjelvet på 8.8 den 27.10.2010 osv … osv …

Så mye kan tyde på at mayaenes 6 og siste natt kan føre til store endringer for menneskeheten på godt og vondt :)

BuzyBee
BuzyBee
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Ai ai ai! Godt jeg har popcornet klart! :) Takk for all informasjon du deler med oss, Smurfen :)

Ghleo
Ghleo
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Nå er det noen dager siden du varslet jordskjelv på 10.4.
Hvor ble det av den??

S.A.M.
S.A.M.
Abonnent
12 år siden

“The Ballad of Comet Elenin” :-)

Jon
Jon
Abonnent
12 år siden

Hvorfor sensurerer VG innlegg om Elenin på kommentarer rund satelitten som falt ned i natt? http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=10039117&fb_comment_id=fbc_10150303892911086_18504762_10150303912511086#f22629e0ba2ef18 Hvis man her bla nevner blant de andre som nevner om kometer og astroider at det faktisk er en på vei nå som heter Elenin, ikke noe værre en det, så blir den slettet med en gang. Har VG fått beksjed om at ingen ting om/rundt Elenin skal komme ut i dagligdags media? Hva skjer?

NightHawk
NightHawk
Abonnent
12 år siden

Det er normalt at en komet går litt i oppløsning når den nærmer seg solen. Den vil deretter bli iskald og hard igjen når den er på vei ut av solsystemet igjen.

Daphne
Daphne
Abonnent
12 år siden

Med andre ord så skulle akseskiftet ha vært for mange måneder siden, men som all annen dommedagsprofeti så feilet det denne gangen og. Er glad det ikke skjedde jeg :-) For da ville golfstrømmen ha forsvunnet fra Norskekysten og vi hadde hatt temperaturer på linje med Svalbard eller ennå lavere….

NightHawk
NightHawk
Abonnent
Svar til  Terje
12 år siden

ehh. Golfstrømmen bidrar til at vi har et noenlunde klima her.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Åja, der så jeg det. Under artikkelen.

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Litt blåsyre tror jeg bare er sunt.

Terje: hvordan fikk du lov til å lage en artikkel uten å bruke fullt navn?
Redaksjon: kan jeg også få lov til dette?

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Alle får tydligvis lov, bare det er alternativt, he he jeg har jo tillogmed fått tillatelse. (Og er takknemlig for det) Men jeg synes styrmann må være mer bestemt på hvor vi skal.

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
Svar til  gudfrid
12 år siden

Belzebob,
Dette var nok en glipp av oss. Vi ønsker at forfatterne fremstår med deres fulle navn, hvis det da ikke er helt spesielle omstendigheter. Jo mer kontroversielt og konspiratorisk, dess bedre med fullt navn.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Okidoki, RKM

Men av flere grunner trives jeg best med å bruke pseudonym på nettet. Litt som at jeg trives best med å bare bruke fornavn blant venner. Men men, regler er regler. Det er streit nok.

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
12 år siden

Skulle gjerne ha brukt fult navn med bilde RKM, men her på speilet er det spinnville konspirasjoner som jeg ikke vil bli assosiert med. Om man ikke er enig vil man i et nettsamfunn bli koblet opp mot noe man tar avstand fra!
Ved å være anonym, tar jeg hensyn til slekta som er over 100 personer, mine meninger skal ikke gå ut over dem, og de skal slippe å bli konfrontert med rebellen i familien.
Vel jeg har klart å slette FB her:
https://www.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account
Skal jeg konfrontere mine synspunkt, er jeg ikke villig til å dra med hele slekta, som forøvrig har det det utmerket bra i komfort sonen!

Selv er jeg i Singos posisjon, uten å utbrodere med lange intet sigende ordbruk.
Singo er en resurs dersom 90 % blir filtrert, noe som er opp til personen i seg selv!
Å fryse ut personer som er over eksponert, gir jo ikke speilet noe mer troverdighet til speilet! Jeg lytter gjerne til Singo når hun er i sitt rette element, med tanke på fremtiden?

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Tuller du Bobo ?

Terje står da med både fult navn og bilde her :O

En artikkel fra en kunnskapsrik person som deg ville vært svært gledlig Bobo :)

Det er mye info om Elenin om dagene og her er en del merklige lyder fra Elenin

http://video.godlikeproductions.com/video/ELENIN_-_August_2011mp4?id=bdb2539740826e93d9b

Her er en som viser at det blir skutt fra Jupiter mot Elenin

Elenin explodes – MASSIVE explosion DISINTEGRATES comet Elenin BREAKING FOOTAGE

http://www.youtube.com/watch?v=Ti4vduEaclU&feature=youtu.be

Når NASA sier ikke løp så er det vel nettopp da vi skal løpe, ikke mye tillit til den NAZI organisasjonen der :)

Mono Montana
Mono Montana
Abonnent
Svar til  smurfen
12 år siden

Sorrry smurfen, men nå fikk du tommel ned, Nasa dudene er nødvendigvis ikke lyst løgnere, men oppdager ting som de ikke kan gi en noenlunde rasjonell forklaring på. De kan jo ikke publisere uten dokumentasjon. At de holder noe hemmelig er jeg heller ikke i tvil om!
Sånn anti religiøst, blir ikke Elenin noe bedre en fjærkledd slange med vinger?
Men her er noe dere kan stusse på? soloppgang på sydpolen 14 juli? Skulle være natt utfra hva jeg har lært!
http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_earthchanges63.htm

bardun
bardun
Abonnent
Svar til  Mono Montana
12 år siden

Det er mørketid på Sydpolen, sola kommer ikke opp.

På Nordpolen er det midnattssol, sola går ikke ned. :)

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

Comet Elenin (C/2010 X1) Breaking up and melting?
Published on August 31, 2011

SO MUCH FOR DOOMSDAY: Comet Elenin (C/2010 X1), widely known for inaccurate reports of its threat to Earth, appears to be breaking apart. Observations by amateur astronomer Michael Mattiazzo of Castlemaine, Australia show a marked dimming and elongation of the comet’s nucleus over a ten day period:

http://truthfrequencynews.com/?p=10624

Nok en dommedagstrussel ser ut til å forsvinne på oppløpet. Så blir det vel å speide etter Nibiru istedet (gjesp). Foreløpig finner jeg VM i friidrett mer spennende.

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Ulven
12 år siden

So much for safety, sier nå jeg! :D
At den bryter opp gjør ting i teorien bare verre, for den var aldri det store trusselen direkte, med nok masse til å utgjøre de forandringer vi har sett. Nå får vi i tillegg trusselen av en mye større gassky som består av noe veldig giftig cyanid etc. og blir bombardert med hagl som ellers ville dratt forbi. Det er uansett ikke total undergang. Urfolk må beskyttes, og det vet våre brødre og søstre ovenpå, derav “regner det på klokkeren” og de gode av hjertet. Blir elvene farget røde igjen som under bibelske tider? Litt av en forandring, men bedre til slutt :]

gudfrid
gudfrid
Abonnent
Svar til  Equalitor
12 år siden

At vi alle skal få lungene revet opp av å puste inn hydrogencyanid er tull, det er samme historien som gikk da Hale Bop var innom.

Mer seriøse nettforum som feks David Wilcock, nekter å la sidene søples ned av dommedagsfrykt og sletter alt som har med Nibiru å gjøre. Men da vil de paranoide seff tro at jo da må det ihverfall være noe farlig.. fordi de dras i den negative retning, vil de ikke klare å gjøre det de egentlig skal. Det de egentlig skal er…nyte øyeblikket :-)

« Forrige artikkel

Bronsealderkollapsen: forårsaket av natur og/eller kultur?

Neste artikkel »

Russland – kristendommens siste skanse?

329
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x