WikiLeaks vil avsløre UFO-kontakt

22.6K visninger
6 minutter lesetid
79

En ny rapport som sirkulerer i Kreml, utarbeidet av russiske romstyrker (VKS) for President Medvedev, sier at en kommende WikiLeaks-frigjøring av hemmelige amerikanske dokumenter avslører at amerikanerne har siden 2004 vært i krig mot UFO-er basert i Antarktis, spesifikt i Sørishavet.

Ifølge rapporten, gikk USA til sin høyeste alarmberedskap den 10. juni 2004 etter at en massiv flåte med UFO-er plutselig dukket opp i Sørishavet med retning Guadalajara, Mexico knapt 1600 kilometer fra den amerikanske grensen. Før den massive UFO-flåten nådde grensen til USA, angis det i rapporten at de har «returnert dimensjonelt» til basen i Sørishavet.

Amerikanernes frykt for UFO-ene i Sørishavet begynte ifølge rapporten under uforutsette begivenheter den 11. juli 1991 når UFO-er dukket opp i hundretalls over nesten hele Mexico under sommersolverv. Det mest påfallende med denne hendelsen er at mens millioner av mexicanere fulgte med på de nasjonale TV-sendingenes nyhetsdekning av UFO-ene over Mexico City, nektet amerikanske medier å la sin befolkning se dette.

Rapporten avslører videre at UFO-flåten i Sørishavets har fortsatt å komme ut av sine baser, med nyeste observasjon sist fredag da en annen av deres massive flåter ble observert over Chile. At amerikanerne holder dette skjult er et tydelig tegn på at dette er snakk om positive utenomjordiske vesener som vi ikke trenger å frykte.

Rapporten bekrefter videre at luftrommet over New York City ble stengt den 13. oktober på grunn av en «UFO-trussel». Dette ble bevitnet av titusener av mennesker som tilfeldigvis skjedde i samme tidsrom som utstillingen av de mystiske krystallhodeskallene fra Mayaene.

Rapporten fortsetter med å si at etter WikiLeaks grunnlegger Julian Assange advarte i forrige uke at han ville begynne å frigi hemmelige amerikanske dokumenter knyttet til disse UFO-ene i Sørishavet og amerikanernes «krig» mot dem, ble han umiddelbart arrestert av britisk politi på falske anklager utstedt av den svenske regjeringen som en klassisk CIA-felle. Det er nå rapportert at en av hans to anklagere, Anna Ardin, har flyktet fra Sverige og har derfor trolig avsluttet samarbeidet med svensk politi.

Om Assange eller hans nettsted WikiLeaks vil overleve å se hele utgivelsen av disse UFO-rapportene fra Sørishavet gjenstår å se. Uansett agenda med WikiLeaks, så er det viktig å innse at fri tale på internett må opprettholdes for å kunne avsløre regjeringenes svin på skogen. Nettstedet kan gi den globale oppvåkningen som folket trenger for å kunne se gjennom illusjonene vi lever i.

Vestlige regjeringer og deres etterretningstjenester kjører en aktiv kampanje mot den informasjonen som finnes i disse rapportene slik at de ikke skal alarmere sine borgere om de mange katastrofale jordendringer og hendelser som kommer. Det er derimot alle mennesker rett å vite sannheten. Ser du gjennom all desinformasjonen så finner du den.

Rapportert hos WhatDoesItMean.Com av Sorcha Faal til hennes vestlige abonnenter.

Et spennende år

Ser vi på hendelsene for året 2010 så er det tydelige tegn på alle områder at 2011 vil kunne bli et år med synlige endringer. Hele året har vært under oppbygging av en rekke jordendringer, økonomiske endringer og samfunnsmessige endringer i tillegg til en betydelig økning i UFO-observasjoner.

I løpet av neste år vil vi ut av alt dette kunne få en spirituell oppvåkning hvor vi går inn i en ny og bedre tid for menneskeheten. Mer om dette kan du se i artikkelen 2012: Det store dimensjonsskiftet.

Jordendringer

Vi har hatt tegn på eskalerende jordendringer med jordskjelvet i Tahiti, vulkanutbruddet på Island, ekstremtørke i Russland, massive nedbørsmengder i Pakistan som rammet 20 millioner mennesker, lange kuldeperioder i Norge og svært mange andre påfallende jordendringer verden over. Listen er lang.

Mange mennesker vil bli sparket ut av komfortsonen sin neste år for endelig å våkne opp og se verden for det den er.

Økonomiske endringer

På den økonomiske siden ser vi land etter land i den vestlige verden gå konkurs. Historisk sett er det helt unikt at dette skjer. USA har vært konkurs i lang tid mens en rekke europeiske land sliter med betydelige økonomiske problemer, inkludert Storbritannia, Irland, Portugal, Tyskland osv. Euroen sliter også.

Sjefen for Den europeiske sentralbanken har derimot løsningen klar. Trykk flere penger.

Joda. Det lukter 1930-depresjon lang vei. Strikken må til syvende og sist ryke, og for oss vanlige mennesker så er det en god ting. For finanseliten ikke fullt så bra. Det vil tvinge frem et nytt system basert på sunne og reelle verdier. Kanskje ser vi en økonomisk kollaps i fremtiden som flater ut aksjer og fond hvor verdiene styres av følelser i markedet. Oljefondet vil i så fall forsvinne som dugg for solen.

Samfunnsendringer

Stadig flere mennesker ser gjennom illusjonene takket være et åpent og fritt internett. WikiLeaks, uansett agenda, er en stor drahjelp i å avsløre hvilke skitne hemmeligheter som foregår bak de fleste regjeringer verden over. Russland mener at Julian Assange burde bli nominert til Nobels fredspris med sin innsats. Et interessant utspill – om du ser gjennom vestlige medias propaganda.

Etter hvert som du våkner og ser meningen med livet, hvordan vi alle er aktører i et gigantisk skuespill her på jordkloden, så ser man også at det eneste du trenger å gjøre er å leve etter hjertet. Det vil føre deg trygt gjennom alle de kommende endringer uansett hvor små eller store de er.

I tillegg kan det være greit å ha en matbod med tørrmat for noen måneder stående. Det kan være seg hermetikk, ris, pasta, knekkebrød og så videre. Å kunne berge fint uten strøm er også en fordel, også på grunn av strømprisene vi lever med. En vedovn som du også kan koke mat på er det optimale sammen med en vedstabel for et halvt år. Talglys og parafinlamper kan raskt bli populære artikler igjen og uansett så skaper det en hyggelig stemning i hjemmet.

Våre politikere og etterretning vet mye mer enn hva som kommer frem i media. Det angis at frølageret på Svalbard vil bli forseglet neste år ifølge profesjonelle, militære remote viewers som deltok i et seriøst vitenskaplig forskningsprosjekt.

Jeg har mottatt troverdig innsideinformasjon som viser en tydelig trend hos tidligere ansatte i Etterretningstjenesten i Forsvaret. Påfallende nok gjennomfører alle det samme: De flytter til hus og hytter inn i landet, vekk fra kysten og tettbebygde strøk. Der bygger de seg opp større matlagre, sørger for god vanntilgang og rensemuligheter og tar høyde for å kunne drive jakt og fiske over lengre tid.

De fleste mangler derimot den spirituelle delen i historien som er det viktigste elementet i det 2012-profetiene peker på.

Poenget er å forlate dømming av andre og legge egoet til side. Å innse at vi alle kommer fra samme kilde, at vi er en del av et galaktisk fellesskap og leve etter hjertet i glede er nøkkelbegrepene i oppvåkningen. Selv Bear Grylls vil slite i overgangen om hjertet ikke er i sentrum. Åkei, kanskje ikke akkurat han da.

Et galaktisk samfunn

Det har vært en påfallende økning i antall UFO-observasjoner i år i forhold til tidligere år. Selv VG og Dagbladet rapporterer i økende grad slike hendelser. I tillegg havner slike saker ofte øverst i «mest lest»-listen. Interessen i almennheten er økende.

Om man følger med på nyhetsbildet i media verden over så er det stadig flere rapporter som kommer ut av uforklarlige observasjoner av glødende himmellegemer. Ser man nærmere på detaljene som kommer frem i uttalelser fra vitner så er det helt klart at vi blir assistert i overgangen til en ny sivilisasjon.

Uten våre galaktiske venners assistanse ville vi neppe kommet oss gjennom overgangen vi er inne i, men samtidig så må vi gjøre oss fortjent til det som menneskehet. Det er ingen som kommer og redder oss og gjør jobben for oss, men assistanse i å greie å gjennomføre det selv mottar vi i det skjulte trolig i store mengder.

Jeg har ikke tenkt å overbevise deg om at intelligent utenomjordisk liv eksisterer. Livet i vår tredje dimensjon er lagt opp slik at du fritt kan velge selv hva du ønsker å tro. Er du en tviler så finner du nok bevis i at UFO-er ikke eksisterer eksempelvis ved å vise til at NASA, som burde definitivt vite dette, overhode ikke har rapportert noen slik kontakt med intelligent liv fra andre dimensjoner.

Er du en troer så finner du mer enn nok bevis på det motsatte via vitneuttalelser fra pålitelige kilder og seriøse konferanser – og at NASA har bløffet oss siden månelandingene på 60-tallet.

Du har intet å frykte. Alle endringer som kommer leder oss over til en fantastisk bedre verden, dog gjennom en humpete vei. Jeg personlig gleder meg stort og nyter reisen. Nyhetsspeilet.no vil fortsette å rapportere gjennom hele neste år og så lenge internett eksisterer. Altså 1 – 2 år til… ;-)

Ha et usedvanlig fantastisk godt nytt år!

Frank Aune

Frank Aune er redaktør, webmaster og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han kan kun stå inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i leserne slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Om du skal lese bare én av hans over 140 artikler så les denne: Det store dimensjonsskiftet

Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

79 Kommentarer
Eldste
Nyeste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
aurum14
aurum14
Abonnent
12 år siden

Å leve etter hjertet er noe alle burde gjøre mere

Lars-Roger Moe
Skribent
12 år siden

Fikk meg en god latter mot slutten her takk. Legg til frø og basisverktøy på lista.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Takker for situasjonbeskrivelse Frank. Kan det være at wiki-leaks nå blir brukt til disclosure på PTBs vilkår. Antarctica er jo kjent f.eks. for Nazistenes påståtte aktivitet med Ufo teknologi under ww2. Er det PTBs egen aktivitet de vil lekke, og gjøre første steg for f.eks en evt. staged invasjon.
Wiki-leaks vil kanskje nå vise sin egentlige misjon. Just a thought

.

kjell108
kjell108
Abonnent
12 år siden

WikiLeaks vil avsløre UFO-kontakt (Du har intet å frykte-budskap)

Induserte drømmer, CIA-kanaliseringer og No-show-Nibiru
Sprayer de Chemtrails for å skjule Nibiru? (Enden er nær-budskap)

Mens vi venter på Nivå 7-kataklysmene (Enden er nær-budskap)

Plan B: Skape krig i Korea (WW III-budkap)

Egypt i kaos for 3638 år siden (Hva ragnarokk vil si-budskap)

Kina inntar Europa (WW III-budskap)
—————

????

Metatron
Anonym
12 år siden

Veldig interessant og et flott innspill mellom alt mas og tjas om dommedag og verdens undergang ;) Du får så godt frem at det ikke er snakk om «undergang», men en overgang! :) … Sitter igjen med en positiv og optimistisk følelse når man leser det du skriver…

Gleder meg til å se utviklingen fremover, spennende ;)

arifkarim
arifkarim
Abonnent
12 år siden

Haha. Enda en falskt-flagg operasjon med kontroll over begge begivenheter :D
Frank; Det er ikke aliens du bør bekymre deg for, men den hemmelige eliten som har tatt i bruk UFO-teknologi helt siden ww2. Det er nå historisk dokumentert hvordan tyske erke-forskere jobbet med utviklingen av antigravitasjons teknologi før, under og etter krigen:

Mer om denne nazi-ufo basen og coverup-operasjon Highjump:

http://www.youtube.com/watch?v=JJ3jxBjy_E4

Har også laget en tråd om dette på skepsis, og som dere vet ble ikke tema noe særlig diskutert:
http://skepsis.no/forum/index.php/topic,2289.0.html
Den falt utenfor «mainstream» latteliggjørings radaren :D

Neste gang dere ser en UFO, vær så snill ikke skrik Aliens som hjernevasket mediaslave. Si heller: Så flott hva enkelte mennesker har fått til i det skjulte :D

Det er flere bevis som tyder på at ufoer er ikke romvesener men jordisk hemmelig teknologi:
1) Den store økning av ufoer spesielt etter ww2.
2) Design og hastighets forbedring av ufoer utover årene.
3) At media 100 % støtter coverup som aliens og eller andre villedende forklaringer.
4) Antarktis er det eneste kontinentet på jorden som er «minst» berørt / oppdaget av oss mennesker. Den lille interessen som fins i det vitenskapelige samfunnet for å «forske» dviser også tydelig hva som foregår der i det skjulte i fred og ro :D
http://no.wikipedia.org/wiki/Den_tyske_antarktisekspedisjonen_1938%E2%80%9339

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

he he, tror du ikke på aliens Arif. Hvordan skulle Naziene ha utviklet sin tech om ikke med hjelp fra spesialister. Men vi kan være enig om at hele PTBs caudery er fullblods Nazi og har skapt en flåte av menneskeskapt Ufos. Men ikke alle Ufos er menneskeskapt, og ikke alle aliens er utenomjordisk. Nesten som den der ikke alle jøder er zionister &vice versa :) Men Nazionistenes hoff er utenomjordisk;) Hele ‘NWO er alien agenda, og vi nærmer oss….et eller annet.
Thule Society vet nok mer

ajax
ajax
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

Ufoer er riktignok beskrevet før teknologien av troverdige kilder både i Norge og resten av verden før teknologien. Dette beviser heller ikke at de er utenomjordiske. Tenk om Jules Vernes slumpet å komme over et av laboratoriene deres. Det jeg mener er at muligheten for at «overmennesker» som kanskje alltid har vært her finnes. Hele denne verden er uansett bygd på løgn og bedrag og fordi det er så utrolig mange gode teorier må vi velge eller tenke som meg mulig det, men mulig det også. Tenk på Platons huleliknelse! En vennine av meg sier at sannheten bare finnes i betrakterens øye.
Tilbake til UFO`s. Jeg finner det dokumentert at de mange UFO`s som er fotografert med skarpe bilder ligner mistenkelig på US-patenter.
Følg denne link: 2200 sider om fri energi og last ned bok (evt. lagre)
http://free-energy-info.co.uk/
Søk på Otis Carr og se alle patentene, søk videre i Google og vurder selv.
50-tallspatentene ligner på bildene den gang 60-talls, ufo fra 60-talls bilder osv. Les også gjerne beskrivelsen av framdrift mm. Dette er man-made! :)
1000 kroners svaret er likevel hvordan fikk de dette til og der kommer en ukjent alien/humanoid/folkeslag inn.

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  arifkarim
12 år siden

arifkarim, bra arbeid. Dette er nytt de fleste a oss. Jeg deler ikke din tolkning av de tyske vitenskapsfolkene startet på bare bakke og hadde prototyper på romskip ferdig ved krigens slutt. Jeg tror nok de hadde fått kontakt med aliens gjennom medium (Thule-samfunnet) og at de ble godt hjulpet. Jeg tviler sterkt på at basen i Antarkis kunne være selvforsynt i lengen. Opplagt at de tyske UFO’ene julte opp den amerikanske angrepsstyrke så mye på 3 uker at amerikanerne ikke så noe vits i å prøve seg. Tyskerne har nok reist ut i rommet for lenge siden, ikke nødvendigvis på egne skip. De ble de første som fikk kontakt?

Michelle
Skribent
12 år siden

Takk for en fin artikkel Frank og helt herlig å lese at du ikke referer noe til iliuka iallefall som jeg vet er mind-control.

Det kan virke som om det kommer en del positivt fra Wikileaks, men jeg er redd det også er dissinfo dessverre. All informasjonen vet vi fra før, og det er ikke de store avsløringene. Det kan være at en del av dette er fra det gode, men det kan også være at det rett og slett er mind-control ja. Det vil avlede oss fra de sentrale tingene som heroin fra Afghanistan osv.

Men akkurat når det gjelder denne UFO-biten virker den veldig positiv og troverdig, det skal WikiLeaks ha da.

En annen ting som skurrer veldig for meg, er at WikiLeaks bruker Dronning Elizabeth sine advokater (alle advokater i UK sverger ed til henne da alle lover er godkjent av henne og all etterretning jobber under henne, alt militære, sånn er det også i USA og Canada og Australia egentlig også på en måte!). Men kanskje derfor WikiLeaks får så mye oppmerksomhet av vestlig media også?

I det siste kom det frem at amerikanerne er skeptiske til regjeringen i Norge, men hvordan er det mulig når regjeringen i Norge gjør nesten alt de får beskjed om? Er ikke dette enda et eksempel på dissinfo fra WikiLeaks?

Mitt råd er ta inn det positive fra WikiLeaks, men vær også OBS og skeptisk til at det kan selvsagt også være dissinfo på en måte. Selv om voldtektsanklagene setter Assagne i troverdig lys, men det kan også være et skuespill seff.

NASA er militært, har alltid vært det og kan absolutt ikke stoles på for fem øre, de kommer ikke med noe mere info enn du kan få av å se opp på stjernehimmelen selv faktisk! Da slipper du iallefall å høre på løgnene dems!

En ting er iallefall sikkert, aliens og UFO-er er sannheter og har besøkt jorden siden tidenes morgen.-)

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Michelle
12 år siden

Generelt: Meget interessant og flott artikkel. «De» har som vanlig mange kort på hånden, spesielt nå. En falsk-flagg utenomjordisk invasjon hadde jo passet Dem ypperlig for å skape mer kaos etter at f.eks dollaren faller, og kan skape frykt for de som kunne vært troende til å ta imot hjelp fra STO skapninger.

Michelle: Det er fornuftig å lese din saklige kritikk om Iliuka [transeånd som tar over en kropp], fordi det har gitt ihvertfall meg et mer kritisk syn på saken, men jeg er ikke overbevist. Fenomenet kan neppe være kreert av menneskelige hjerner alene om det er bløff, til det er det for godt skrudd sammen. Alt drøftes jo i hurtig tempo live i publikum, og det forekommer ingen forsnakkelser fra ihvertfall 1994 [da tekstene ble publisert] fram til i dag, hvor flere deltakere er gjengangere. Kvantefysikk, flymekanikk, husdyrhelse, historie, meget avansert spirituell visdom, avdødes personligheter og familiære problemer, forutsigelser av barnefødsler; alt kan drøftes og gis lange «avhandlinger», og det i finurlig gammelnorsk språkdrakt med flere innflytelser.. Healing og justeringer i kropp og åndelegemer blir gjort på direkten, og dagen[e] før han holder råd i et hus lusker han omkring og gjør seg bemerket for gøy, og justerer energi. Det er det minst dusinvis som har opplevd.
De viderekomne lysarbeidere nordfra jeg kjenner som selv kanaliserer har aldri stilt seg tvilende til dette, og har bekreftet at anbefalte metoder virker. Hvorfor? ET spesialist og åndelige Rune Øverby fikk bekreftet en spådom hos ham i etterkant. De fra Speilet som har søkt råd kan heller ikke sies å være nybegynnere akkurat. Bare naivitet ute og går?

I dine øyne er det da kanskje utenomjordiske som også kan stå bak? Da må de kunne utføre tankelesing, healing, bruke energi til å lage abnormaliteter i folks hus og ha god kontakt med den Akashiske Krøniken.
Da ville jeg følt meg nokså trygg på dem i så fall, siden det han preiker om igjen og om igjen er å ikke frykte, elske sin neste, seg selv, nuet, dyrene og de hellige skaperkrefter av hvilke vi er blitt skjenket livet. Ganske ulikt en del andre kanaliseringer, og dette har jeg tatt sterkt til meg og spredd.

Jeg tror «han» oppholder seg i 6 eller 7-dimensjon, og man bør være obs på at ånder også kan ha egne agendaer og oppfatninger av virkeligheten og våre trusselbilder [som det virker som du reagerer mest på] selv om de er av det gode.
Jeg finner dessuten store likhetstrekk mellom Iliuka og Kiesha Crowther’s [Little Grandmother] budskaper, er da sannsynligheten for at hun også er kontrollert meget stor?
Du har selv vært i et «råd», jeg går ut i fra at det var negativt? Det er også verdifult å høre.
Og du lytter også til kanaliseringer slik jeg har forstått, hvilke vil du da kunne anbefale uten garantert påvirkning av mind-control?
God jul og solsnu til alle, og jeg vil ikke skape noen splid her med gode sjeler. Det bør unngås om mulig, for det er ikke mot oss selv vi skal kjempe nå :]

Equalitor
Equalitor
Abonnent
Svar til  Equalitor
12 år siden

Bare for å si det så bekrefter han nylig at Pakistanflommen var HAARP, og øverst på tronen i USA er det de grå som styrer, ikke Illuminati hovedsaklig. Han benekter og liker altså ikke ikke at værmodifikasjon skjer eller at «de skjulte» har makt. Det kom litt skjevt ut tidligere.

Michelle
Skribent
Svar til  Equalitor
12 år siden

Kjære Equalitor og andre som leser:

når jeg skriver Mind-Control, så mener jeg ikke bare MC i form av stråling, men i allef mulige former, som via tekst, bilde, påvirkning fra mennesker og vesener etc.

husk at aliens eksisterer i ulilke dimensjoner og kan materialisere seg fysisk, det er altså aliens som er mer ånder for oss, altså mindre synlig, og aliens som beveger seg inn i vår virkelighet, det finnes uendelig med forskjellige typer i det uendelige universet seff

jeg tror altså at iliuka er en slags ånd/energi på den andre siden, men som ikke er i de aller høysete frekvensene, kanskje en ånd som lever på en lavere frekvens enn denne verden til og med, hvem vet, hovedpoenget er at man må selv gå inn med kritisk blikk og vurdere alt han sier og ikke tenke for mye på at han skryter av å ha vært både farao og tibetanks munk etc -> husk rådet til Buddha om å alltid være skeptisk og ikke ta alt for god fisk, undersøke alt selv på egenhånd.-)

jeg vil gjerne gjenta mine advarsler mot iliuka her for de som ikke har fått lest de, dette er seff ikke for å kaste negativt lys over mediumet som handler i god tro, men det er så livsviktig at folk får forstå en annen side av ililuka siden hundrevis av mennesker rundt om kring i illuminati-Norge sitter og hører på disse rådene, flere beviser kan folk lett finne ved å google gamle råd:

1. iliuka taler imot særdeles annerkjente healingformer
Reconnection (Eric Pearl):
“Ei ser vi behovet.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR-2-2010.doc
Hvit Tids Healing:
“Således der begrenser kraften mer enn hva der utfolder kraften.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_%20ILIUKA_NR3-2006.pdf
2. iliuka forsvarer Obama:
“Alt er der til normalt utviklinger.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR-2-2010.doc
Innebär det att han är er god ledare?
Så er det, så er det.
Han är en av dom utsända?
Så är det, så är det. Kono Ekatah.
http://www.iliuka.net/Dokumenter/Fagraad_2009-10-28_Roeros-web-etter_emner.doc
-> http://www.youtube.com/watch?v=jqALdkTArqs
-> http://www.youtube.com/watch?v=0CV8Xt2VWvc
3. iliuka forsvarer Atom-Kraftverk:
“Alt er der så skapet på sin Jord av nucleoner og ioner.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR-2-2010.doc
4. iliuka forsvarer chemtrails:
Så de chemtrails’ene trenger ikke å være noe negativt?
Ei er det, ei er det nu. (081108)
Ja vel. Så de er til gavn?
Tusener og tusener, korrekt. (111208)
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR-2-2010.doc
5. iliuka forsvarer illuminati:
Jeg har hørt om ’Illuminatum’. Jeg liker ikke ordet. Kan du fortelle noe om det?
Frykter den Lysets kilder?
Nei.
Således er der i tiden der kommer, den vil kjenne hvorledes der lik Illuminati tales lik
kraften av ditt Lys’ kilde for hva den byder og hva den mottager av Universums kilder.
http://www.iliuka.net/Dokumenter/visdomsord_fra_iliuka_-_nr._1_-_2006.pdf
Er det Illuminatis medlemmer som har den reelle politiske innflytelsen i Verden, – de som trekker i trådene?
Ei er det, ei er det.
Hvem er det da som trekker i trådene?
Hvile dine tanker. Der finnes Stor Ånd, og der finnes Ånd der ei er manifestert.
Er frimurerne en skjult maktelite i Norge?
Ei er det, ei er det.
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR1-2010.doc
6. iliuka forsvarer Lucifer og sier at både Lucifer og Kristus bor i alle vesener:
“Der finnes all tid en liten Lucifer i hver en livsvesen der lever, der finnes all tid en Kristo gestalt i alt hva der lever.”
http://www.iliuka.net/Dokumenter/VISDOMSORD_ILIUKA-NR1-2010.doc

Det er greit å ikke ha frykt for atomstråling og chemtrails, men man kan ikke gå rundt og tro at dette lissom er bra for oss heller seff!

Ja det stemmer at jeg forholder meg til UFO-kontakt-person og healer Channie West, men ikke absolutt alt jeg ser på samme måten som henne heller og hun ønsker selv seff at alle skal være helt fri og unike. Og mesteparten av det jeg skriver på NS osv er jo ikke fra henne seff, men fra mine egne konklusjoner uten at jeg vet sikkert hva hun mener. Husk det viktigste er ikke om du høre på kanaliseringer eller ikke, men om du stoler på ditt hjerte og ikke lar kanaliseringer gå imot din egen sunne fornuft.-) Forskjellen er at Channie ikke kanaliserer egentlig da, fordi hun er fysisk ute i verdensrommet og prater med lysvesenene selv for å hente informasjon hit til jorden her i forbindelse med 2012 osv

Evig glede og lys og kjærlighet og ubegrenset tilgivelse for alt til ALLE
http://www.youtube.com/watch?v=KbtuOSt-Y8A

Ulven
Ulven
Abonnent
12 år siden

UFOer over Sydpolen eller UFOer over Nordpolen eller begge?

Jeg tviler på at wikileaks kommer til å publisere den amerikanske admiral Byrd sine hemmelige dagbøker…De inneholder tilsynelatende autentisk info av above top secret informasjon (wikieaks får som kjent ikke tilgang til top secret dokumenter).

Det samme kan det være – admiral Byrds dagbøker ligger allerede «lekket» på nettet!

Her er et utdrag:

«The radioman and I are taken from the aircraft and we are re ceived in a most cordial manner. We were then boarded on a small platform-like conveyance with no wheels! It moves us toward the glowing city with great swiftness. As we approach, the city seems to be made of a crystal material.

Soon we arrive at a large building that is a type I have never seen before. It appears to be right out of the design board of Frank Lloyd Wright, or perhaps more correctly, out of a Buck Rogers setting!! We are given some type of warm beverage which tasted like nothing I have ever savored before. It is delicious. After about ten minutes, two of our wondrous appearing hosts come to our quarters and announce that I am to accompany them…»

http://www.ufodigest.com/byrd.html

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Hotte UFO-greier?

Google: Gary McKinnon

Jonny
Jonny
Abonnent
12 år siden

Mamutter som fryser til is, 10-tusentals av dei, med palmeblad i magen, Total planetarian earthcrust movement, eller ka dei no kallar det igjen. Hvor er Atlantis?

Hører masse om Peru, Egypt., Bosnia er jo begynt og komme med, kjempespennande. Stillhet er aldri bra, dersom Atlantis (antarktis, tilfeldig navn?)blei dekka av is? Like fort som mammutane? Er det byer under der? Har lest truverdige rapportar om at det og er kommen 100 meter snø på eit år. Løysninga til pyramidane, eller kraften, kommunikasjonen må ha komme fra ein plass, alt tilseier at det ar Antarktis. Er kart som ikkje kan gjerast rede for, sjøfolk som angreip Egypt( var det det)?ingen som veit kor dei kom frå eller kor dei for. Sidan det er stille rundt Kina sin rolle i dette, kan det vel være bra og vite kven som er sjefen med tanke på menneskesynet der borte. Lykke til.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Alien aktivitet ikke bare i lufta. Skal man få oversikt må man også ta med i beregning alle de hemmelige underjordiske anlegg rundt i verden (DUMBS). Her pågår det ondskap i ordets rette forstand, skjult fra de absolutt fleste. Pine Gap Australia, Dulce Base US, og andre ikke verifiserte steder i mange andre land.

http://www.pakalertpress.com/2010/11/05/new-world-order-underground-bases-and-tunnels-video/
http://www.whale.to/b/underground_h.html
http://www.whale.to/b/underground_infrastructure.html
http://www.detailshere.com/tunnels.htm#Description%20of%20tunnel%20system%20and%20hollow%20earth
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_underground.htm#menu

Her er vi ved kjernen av PTBs skjulte aktiviteter og bokstavelig talt NWOs undergrunns-aktivitet før de kommer til overflaten. Noe som kan forklare trillioner bortforklarte $ på militære budsjetter. Narko-penger som genereres fra bl.a Afghanistan som sprøytes inn i ulike prosjekter. Og genetisk vitenskapelige laboratorier som kan forklare både GMO, chemtrails og what have you.

Også Norge har hemmelige undergrunnsbaser med ukjent aktivitet og formål.
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_29.htm#Norwegian_Secret_Underground_Base_Update_

Og nå skal også doomsday seed-vault på Svalbard forsegles
http://www.pakalertpress.com/2010/08/26/doomsday-seed-vault-in-the-arctic/

Franks etterretningskilder er kanskje mer informert enn vi aner

Sorcha Faal tar jeg med en klype salt, men den dagen wiki-leaks lekker noe av denne karakter, skal jeg jammen tro på wiki jeg og.

Exciting times indeed

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
12 år siden

Det henvises til en rapport som sirkulerer i Kreml. Fins det en kilde mht denne rapporens eksistens?

NightHawk
NightHawk
Abonnent
12 år siden

Interessant å se hvordan brikkene faller på plass. Vi som følger med litt ser jo at ting som er blitt skrevet tidligere, ikke bare her på Nyhetsspeilet, slår til sakte, men sikkert. Følg med videre godtfolk :-)

Sithious
Sithious
Abonnent
12 år siden

Den som lever får se, selvom for meg virker det som om UFO-avsløringene først og fremst går ut på observasjoner gjort av laverestående instanser i militæret. Å tolke det til at det er stjernekrig på Nordpolen er en smule drøyt, og jeg har ikke mye tiltro til den såkalte rapporten.

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  Sithious
12 år siden

Jeg hadde trodd mer på den hvis jeg hadde sett den. Hvor er denne rapporten som angivelig sirkulerer i Kreml?

Jostein Wold
Abonnent
12 år siden

Wikileaks er CIA styrt og kontrollert lekkasje..interesserer meg ikke et øyeblikk

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
12 år siden

Men det interresserte deg nok til å legge ved en kommentar iallefall.

Jostein Wold
Abonnent
12 år siden

Ja, absolutt, her er det alltid gøy å kommentere saker. Wikileaks interesserte meg en stund, helt til jeg fant ut at lekkasjene, som regel dreier seg om andre land utenom Usa, norge, england, med mindre det er småting der. Det er land som usa særlig har rettet fokus på disse dreier seg om..og de lekker nok gladelig materiale som har fått jukset til seg » top secret» status, da det nok pleaser massene en stakket stund..men de virkelige hemmeligheter kan vi bare glemme å få, tror jeg iallefall

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
12 år siden

Er til en viss grad enig Crusis. Lekkasjene har allerede skapt splid på diplomatisk/politisk nivå. Og dette har nå spredt seg til befolkningen. Divide and Conquer. På den måten har vel de som kontrollerer lekkasjen oppnådt en del av prosjektet. Dersom de nå vil «lekke» ufo-materiale skal det jo bli interessant å se hvordan massen reagerer. Selv om denne Sorcha Faal er en dille-kilde, ville det jo vært spennende med «troverdig» info fra selveste wiki-leaks. Kaoset blir komplett, og wiki blir mission accomplished

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
12 år siden

Du mener altså at WikiLeaks er CIA-styrt, fordi informasjonen som slippes ikke er viktig nok? Det er en ganske spesiell konklusjon. WikiLeaks publiserer materiale som blir gitt til dem. Selvsagt får de i mindre grad utlevert Top Secret-dokumenter, fordi det er færre personer som har tilgang til dem. Jo færre som har tilgang, jo mindre er sjansen for at en whistleblower eksisterer blant dem, og sjansen for å bli oppdaget er større. Og konsekvensene for den enkelte informant vil også være større. Dette er helt logisk.

Hvilke land som omtales, kommer helt an på hvilken person som har fått tilgang til dokumentene. For øvrig er det merkelig å si at WikiLeaks interesserte deg helt til du fant ut at informasjonen hovedsakelig gjaldt USA, Norge (??) og England.

Jeg må løpe i et møte…

kjell108
kjell108
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
12 år siden

andreas_sagen
«CIA-styrt»

Det er ikke CIA som styrer. Vi har flere som styrer og som bruker CIA. De er dels i krig med hverandre.

andreas_sagen
» WikiLeaks publiserer materiale som blir gitt til dem»

Hadde de gjort det hadde vi ikke hatt noe problem. At Wikileaks ikke gjør det ser vi fra Globalreasearch-linken.

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  kjell108
12 år siden

Ja, jeg regner med at politikere og andre i den amerikanske administrasjonen har ulike interesser, og bruker CIA på forskjellige måter. Ikke noe merkelig med det.

Hva mener du med at WikiLeaks ikke publiserer materiale som blir gitt dem? Det er da vitterlig det de har gjort. Ikke alt materiale, selvsagt, det hadde jo blitt helt håpløst.

Jeg ser ingen globalresearch-lenke?

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
12 år siden

Absolutt CIA styrt, ingen tvil lenger, for meg iallefall. Jeg skrev at wikileaks stort sett dreier seg om de land, der USA fra før har rettet søkelyset på. Antagelig for å forsterke det bildet de utad ønsker å gi til massene, og da er det svært velkomment at » hemmelige dokumenter» som plutselig blir frigitt, bekrefter USA`s tankegang rundt de land. Disse lekkasjene vil også stryke mange land, særlig Israel og andre USA vennlige land. Dette er vel forsåvidt ikke unike tankeganger jeg har, men er i stor grad støttet av de fremste konspirasjonsteoretikere, samt mange av verdens ledende journalister, samt forskere på utenrikspolitiske relasjoner. CIA applauderer jo selv dette, det bør si noe;)

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
12 år siden

edit: styrke mange land

BelzeBob
Abonnent
12 år siden

Når CNN fronter Assange som verdens kuleste fyr så burde jo alle og enhver med fungerende hjerneceller skjønne at det hele bare er et show.

Forresten – kan noen fortelle meg en eneste ting Assange & Co. har lekket som er av noen som helst betydning i det store og hele? Er det like før Kissinger stilles for krigsrett og det blir innrømt at «Krigen mot Terror» er en svindel?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  BelzeBob
12 år siden

Faktisk Belze. Om ikke det lekkes bevis mot Kissinger, har det kommet info om hvorfor biene forsvant. Men han har sikkert del i det også:

http://www.fastcompany.com/1708896/wiki-bee-leaks-epa-document-reveals-agency-knowingly-allowed-use-of-bee-toxic-pesticide

Den infoen tror jeg wiki på!

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

«Frølageret skal forsegles»

Hva er det Bill Gates & Co vet som ikke vi vet, og ikke får vite. Hvor langt inn i de globale lommene strekker Janus Jens og Jesuitt Støre sin lojalitet. Hvem representerer de egentlig.

http://www.pakalertpress.com/2010/08/26/doomsday-seed-vault-in-the-arctic/

Og hva har de underjordiske anlegg verden rundt med Ufo-aktiviteten som nå angivelig skal være observert.

http://www.pakalertpress.com/2010/11/05/new-world-order-underground-bases-and-tunnels-video/

http://www.whale.to/b/underground_h.html
http://www.whale.to/b/underground_infrastructure.html
http://www.detailshere.com/tunnels.htm#Description%20of%20tunnel%20system%20and%20hollow%20earth
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_underground.htm#menu

Og hvodan spiller de Norske anlegg inn i denne problematikken.
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_29.htm#Norwegian_Secret_Underground_Base_Update_

Følg med, følg med. Ufo svaret er kanskje begravd under jorda
http://www.bibliotecapleyades.net/offlimits/offlimits_dulce.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_pinegap.htm

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

Hvor ble det av min kommentar om DUMBS. Nå har jeg postet flere ganger uten resultat.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
12 år siden

5th Root race, Indigos, China’s Super Psychics & Star Children.
A human upgrade program orchestrated by extraterrestrial contact; the evidence and implications.
by Mary Rodwell, RN © 2006
Principal of the Australian Close Encounter Resource Network, ACERN
Artikkelen er hentet fra; http://members.iinet.com.au/~starline/

‘A new race of human beings has emerged. Whilst superficially they are undistinguishable however, they are the part of the next wave of the bringers of light, to assist humanity with the awakening of terrestrial consciousness. Human beings are awakening to their innate connection to the Universe. This is the primary role for all the NEW CHILDREN, coming to planet earth’ — Tracey Taylor, experiencer (2000)

INTRODUCTION
A seven-year old boy called Boriska from the Volgograd region began to tell his family of his life on Mars, its inhabitants and civilisation. He said he knew of Earth and Lemuria in very specific detail. He possessed profound knowledge and a high intellect (Pravda, Sept 2004, Russia).
Boriska displayed signs of extraordinary behaviour. At two weeks of age he was able to raise his head, spoke his first word at four months and as a one-year-old, Boriska could read the large print of a newspaper.

With precision and clarity, he recounted his knowledge of Mars, planetary systems and their inhabitants. He spoke about the gifted kids which he referred to as ‘indigos’ and of their essential role in assisting humanity during the anticipated Earth Changes.

Is humanity changing as a species?
The new kids on the block: A global phenomenon.

Renowned prophet and healer Edgar Cayce (1877-1945) not only spoke of a new humanity and referred to it as the 5th Root race but he also predicted that it would appear in the years 1998 to 2010.

Metaphysicians and other gurus also share the belief and the anticipation of this recent emergence of the new type of human they call Indigos. They are also referred to as Children of the New Millennium, Crystal Children, Children of Light, Golden Children, to mention a few.

The ufology community is conducting research into the extraterrestrial phenomenon experienced by children. Their explorations thus far have produced such terms as the New Humans or, more commonly, Star Children.

The profiles of the Indigo children share the same attributes or are strikingly similar. They are highly intelligent, creative, psychic, telepathic and posses healing and clairvoyant abilities.

The Indigo children also share an inherent capacity to articulately express knowledge and awareness of deep spiritual concepts, historical, anthropological and scientific data, far beyond the capacity of even the most learned scholars, regardless of their age, level of cognitive development, education and numerous other pertinent factors.

This confronting evidence has even captured the attention and interest of the Chinese government who are researching children who possess ‘exceptional human functioning’ (EHF), more commonly referred to as ‘China’s Super Psychics’.

Unfortunately, this research also suggests that these children are so different that they are often misunderstood and described as suffering from ADD (attention deficit disorder).

In this article we will explore the extraordinary qualities and states of consciousness demonstrated by the Indigo children and the inference of the emerging New Humans.

Despite the plethora of information and supporting evidence, this phenomenon still manages to defy our logic and challenges our beliefs and yet it is scientifically supported.

Everything seems to suggest that humanity is on the verge of an evolutionary quantum leap. If we accept this premise, is it not plausible that the phenomenon related to extraterrestrial experience is equally valid and could offer a reasonable explanation for these developments?

Metaphysicians who speak about the emerging New Humans have professional, psychological and medical science backgrounds. Doreen Virtue, (The Crystal Children) has a PhD, and an MA and BA degree in Counselling Psychology. The publication The Indigo Children (1999) by Lee Carroll and Jan Tober took information from psychologists and therapists. The research in China is sponsored by the government and suggests that the phenomenon is taken seriously. Ufology researchers, too, have credible science, medical and psychological backgrounds.

If we are changing as a species, ufology offers a reasonable explanation. Scientific, biological and anthropological anomalies certainly suggest some form of intervention in the evolution of Homo sapiens. The missing link in our evolutionary tree certainly indicates a primary intervention in our genetic make-up. If this is the case, then the New Humans may well have been orchestrated in a similar way with genetic upgrades in our DNA. But the present upgrade is so radical that it appears like an evolutionary jump start, hence the name the New Humans.

If humanity is experiencing a quantum leap in its evolution, why is it happening now? Star Children believe they are here to ‘guide the awakening of terrestrial consciousness’ (Tracey Taylor). But how will this be achieved?

New scientific research could provide us with some of those answers and may qualify what the Star Children seem to understand, such as their role in the awakening of human consciousness. It may also explain why our connections to extraterrestrials could be far more intimate than we have previously suspected, as well as why they are currently so interested in us.

Extraterrestrial contact and genetic manipulation?

UFOs and their appearance in our airspace have been systematically ridiculed as pure nonsense by governments for years. This has been an effective strategy, despite the evidence that one in ten people see such craft. Ridicule and disinformation has meant that most people will hesitate to speak of what they have seen, let alone admit they had any interactions with such craft. Evidence in the form of photographs, hours of video footage and credible testimony from airline pilots and military personnel seems to mean nothing. Even the radar sightings which confirm this reality are hidden from public view.

A medical practitioner, Dr Stephen Greer, supports a disclosure program and owns videotape of hundreds of hours of testimony from high ranking military personal. They all confirm that UFOs are real and that there is a systemic and deliberate cover up by government agencies. Retired American Army and NATO Command Sergeant-Major Robert Dean in the 1960s and 70s guarded COSMIC-classified files which showed that government agencies were fully aware that extraterrestrials and UFOs regularly penetrated our airspace.

Compelling as this is, the evidence of such craft in our skies is really a very small part of this phenomenon. Surely we have to ask who is controlling these craft and why are they here? Robert Dean believes that we are very closely connected to aliens, both spiritually and physically, and suggests that they are responsible for the Star Child phenomenon. The development of a new humanity called Homo Noeticus is a term coined by John White who studied parapsychology and noetics (the investigation of consciousness). Many well-known researchers such as English author and UFO investigator Jenny Randles agree. She wrote about this in Star Children: The True Story of Alien Offspring Among Us.

It has been shown that contact experience is an inter-generational one and that such children appear to be more intelligent, exhibit extraordinary psychic and intuitive abilities and have knowledge that they have not consciously learnt. Ufology research shows that consistent genetic lines play an important factor in this phenomenon.

Podiatry surgeon, Dr Roger Leir, is renowned in ufology for his pioneering surgery removing alleged alien implants and his autobiographical book The Aliens and the Scalpel. Dr Leir included the phenomenon of Star Children in his research. He writes that ‘I believe that any mother that looks at her recently born child, in comparison with children born twenty years ago, will testify that there is a tremendous difference. Some look upon the differences in the New Humans and say they have to do with better prenatal care etc. In my opinion this supposition is nonsense AND IN LIGHT OF MY MORE RECENT STUDIES AND EXPOSURE TO THE ABDUCTION PHENOMENON, I HAVE COME TO THE CONCLUSION THAT THE RAPID ADVANCEMENT OF OUR HUMAN SPECIES IS DUE TO ALIEN INTERVENTION IN OUR BODIES AND MINDS’.

Dr Leir has based his statement not only on research into alien implants but from his observations of children. Comparing today’s statistics on the developmental stages in young children to forty years ago (when such records and studies began) he discovered that the level of higher psychological functioning in some cases was increased by as much as much as 80%. The question is, how could this happen? Dr Leir: ‘I suggest that the answer involves alien manipulation of human genetics’ (The Aliens and the Scalpel, p.192).

Recent genetic research could qualify this starling revelation. There are unexplainable anomalies in our genetic history and in 2003 it was discovered that 223 genes do not have the required predecessors on our geonomic evolutionary tree. These extra genes are completely missing in the invertebrate phrase. Therefore scientists can only explain their presence as recent in evolutionary time scale, and comment that this was not through gradual evolution, vertically on the tree of life, but horizontally as a ‘side ways insertion of genetic material’. Significantly these 223 genes are two-thirds the difference between the chimpanzee and Homo sapiens and include important psychological and psychiatric functions. How did humanity acquire such enigmatic genes? Dr Leir and other researchers believe the answer may well be extraterrestrial genetic intervention!

Dr Richard Boylan, an American behavioural scientist, anthropologist and clinical hypnotherapist, has studied Star Children phenomenon and their connection to close encounter experience. He offers a precise profile of the New Humans and our intimate connection to extraterrestrials, or Star Visitors as he calls them. Dr Boylan is secretary of ACCET (the Academy of Clinical Close Encounter Therapists) in the USA, a professional body that encourages medical and psychological professions to be involved in this phenomenon. Boylan is convinced that Star Children are a reality and has created an organisation to support and educate families with these children. As president of the Star Kids Project (SKP) he organises workshops for Star Kids to help them and their parents cope with their extra psychic and intuitive abilities. He explains that the Star Child maybe defined as a child of both human and extraterrestrial origin. The ET contribution to the child’s make-up may come from genetic engineering, from biomedical technology and from telepathic consciousness linking. Star Kids are psychically and metaphysically changed as a result of their own contacts with the ‘visitors’ or ETs modifying their parent’s reproductive DNA.’ He also believes that there is a link to what we now label Attention Deficit Disorder (ADD), a syndrome which almost magically appeared about 15-20 years ago when more of these children began to be recognised.
Dr Boylan and Doreen Virtue believe that these children are often misdiagnosed with syndromes as questionable as ADD. One reason Dr Boylan suggests is that ‘these kids are just crushingly bored with the slow, pedestrian way they are being educated’ and that is why they often misbehave. Doreen Virtue suggests that Indigo and Crystal children can be also diagnosed as autistic or having Asperger’s syndrome. More research is warranted to explore such possibilities.

There are numerous accounts where the contactee or experiencer recalls details of their genetic material being harvested. Dr John Mack, former Professor of Psychiatry at Harvard Medical School wrote about the subject of genetic material being taken in his book Abduction. I have covered this important fact in my book Awakening, in the chapter on missing pregnancies. Many of my clients, both male and female, recall experiences when this procedure occurred. Some women also believe that their genetic material has been taken and altered in some way prior to their pregnancy. They say they knew the child was different or special because of this. What I found astonishing was that many of these children seemed to have an awareness that they were different. A letter to ACERN states:

‘Yes I have always believed I was from elsewhere, and, like I said, I used to speak and write in a strange language in private. Sometimes, even in front of my mum, I used to cry because I felt so different. I would tell her not to touch me, as it was dangerous, and I am not yours. I am one of them. When the greys used to leave, I would get upset and believe they had left me behind, which made me angry and upset. I have memories of planets with golden buildings’ — James Basil (UK).

What are these differences, apart from higher physical and psychological functioning? Generally they are enhanced psychic and intuitive abilities, with an awareness of universal knowledge and even their true genetic origins. ‘I am not yours’ implies that some Star Children are aware they are connected in some way to the extraterrestrial beings who visit them.

Star Child qualities (see Star Child questionnaire at http://www.acern.com.au)
Highly intelligent.
Often very creative.
Developmentally advanced in reading walking, talking, etc.
Psychic/intuitive abilities.
Multi-dimensionally awareness; they perceive a broader range of reality.
Telepathic abilities.
They sense and feel energies from people or other living things (aura reading).
Telekinesis, etc. Moving objects with their mind energy and thought.
Awareness of scientific, historical, anthropological and spiritual knowledge not consciously learnt. Sometimes called ‘knowledge bombs’.
Awareness of past lives.
Extremely empathic to all creatures, not just humans but animals and plants.
They can communicate with the unseen world, spirits and angels.
Multi-dimensional healing abilities.
Manifest unusual artwork, languages and scripts.
They experience dreams where they are being taught how to use their high sense abilities on space craft.
Dual consciousness; feeling part human and part extraterrestrial.
Have a sense of mission or higher purpose.

From a letter (USA): ‘I started walking at 8 months, talking in sentences by 10 months, and how to read at 2 years; no one taught me. I had friends who walked through walls, became invisible, and we spoke telepathically. I desperately wanted to go home.’

David from Perth, Western Australia (now in his late twenties) said about his childhood psychic and telepathic abilities: ‘I would have telepathic conversations with my sister until she told me to stop being lazy and start talking.’

Some of the older Star Children are able to explain their abilities and ET connections more precisely. Ann Andrews, author of Abducted, wrote about her family’s extraterrestrial contacts. They live in England and have had lifelong interactions with ETs. Jason, her youngest son, exhibits many of these higher senses, regularly astral travels and even heals individuals in this dream state.

Jason told his mother how the Star Child profile fitted him. Jason, like many other Star Children, complains about the bulkiness of his human body, saying how limited it is. He was tight lipped about his experiences for a long time because he said it was hard to trust anyone because you never know who they are working for. He was very serious when he asked Ann if I thought it was very strange that after hundreds of years of slow progress we had suddenly come on in leaps and bounds in just fifty years. According to Jason, ‘they’ (including himself) gave us the relevant knowledge. They showed us how to split the atom and harness nuclear power so that we might finally meet them as equals. However, he says angrily that we have turned all this knowledge into power over others less fortunate than ourselves, for example with atomic weapons. But when asked about genetic engineering, Jason said ‘it is the ETs who choose the parents’. The children are genetically altered before they are born. ‘They are given extraterrestrial DNA.’

Again it appears that many of the children know about their mixed human and ET gene pool. This was demonstrated to me quite graphically when a confused young mother told me about her ten-year-old son. She said that whilst out walking with him one day, her son very casually told her the actual percentage of ET genes in every person they passed!

The extraterrestrial education program, telepathic communication and more.

Five-year-old Aiden from Western Australia says ‘I don’t mind going through the walls, and they teach me more on the ships than I learn at school. They come through walls, float not walk, become invisible, but are still around!’ His mother writes, ‘This astounds me. He is very blasé about it and says he will introduce them to me one day! Aiden knows what I am thinking, finishes my sentences for me, and feels pain when I do’ (from Awakening, 2002).

Star Children can be aware of extraterrestrial educational programs when information is downloaded on a subconscious or super-conscious level. Jena is an eight-year-old girl in Perth who described this process as ‘knowledge bombs’ in her head, which sometimes hurt. They can have strange dreams where they know they are on-board spacecraft. They are taught to use their higher sense abilities and they know when they have done well at such tests.

Whitley Strieber, experiencer and author of The Secret School, also experienced such lessons on spacecraft. This testimony certainly suggests that the New Humans are not only upgraded physically and psychologically, but are also taught to operate on a broader multi-dimensional frequency which helps them access information and knowledge not available to others.

Tracey Taylor, who intuitively draws complex artwork and symbols related to her ET experiences, wrote ‘As for my own contact experiences, I have become very compassionate towards ET beings, there is much that humans can learn and benefit by interacting with them. Initially I didn’t know what was going on or why, but there has always been an equal exchange. I helped them to achieve their genetic goals and, in return, developed my healing and psychic abilities, plus my understanding of life on earth.’

‘Star children are born with greater wisdom and awareness, and are also gifted creatively. They have a great feeling of being connected to nature and all that exists. They are the bringers of the new, the bringers of light, they are here to guide the awakening of terrestrial consciousness.’ So, if the new humanity is already here, whatever we choose to call them, how is this awakening of terrestrial consciousness orchestrated? The answer may well be contained in the creative expressions and data connected to contact experience.

Breaking down the barriers. The limits of traditional ufology research.

Traditional ufology attempts to convince the general public of UFO reality with research focused primarily on UFO sightings and other such scientific data. Although this approach is important, I believe it is far too limited a perspective for such a complex phenomenon. Some ufologists still exhibit ambivalence towards the abduction or contact phenomenon. This is despite the many thousands of credible people and families who experience such a reality, and tangible data such as unusual marks the body, missing time and implants, which are the anomalies that can verify this reality. It seems that no matter how profound the evidence, some will still argue that it is far too insubstantial to be taken seriously. Likewise, they ignore any mixture of spiritual or metaphysical interpretations, or psychological and emotional evidence, despite the degree to which these experiences can dramatically change an individual’s personal paradigm. Such information may just convince sceptical researchers that the experiencer is psychologically impaired. This is especially true of any information that experiencers receive telepathically or express in other ways.

I disagree totally with such a limited perspective and believe that if we are to understand contact more fully we have to be receptive to any physical, emotional, psychological or spiritual data that is linked to this phenomenon.

‘Wisdom is knowing how little we know’ — Socrates.

ACERN provides professional support for experiencers. Since 1996 I have received volumes of data and personal testimony that have convinced me of contact reality. But I was particularly intrigued to find that, despite the enormous fear some people experienced (and this is by no means standard), many were more traumatised by isolation and judgement than their experiences. What I discovered was that such experiences were eventually life changing and transformational.

Are these experiences transformational because such individuals are exposed to a broader spectrum of reality or is it more than that?

I found that individuals who received support regained their equilibrium and accepted a broader frame of reality, which obviously changed their perspectives in many ways, both psychologically and spiritually. This integration meant that they now became more peaceful and open to their contact experiences. But I also felt it was their new openness to the extraordinary data they received which made their changes so profound.

Although such extraordinary data is treated with ambivalence, if not disinterest, by some researchers, it is common knowledge that creativity and artistic expression is one way that human beings express human experience. There is no doubt that contact experience can inspire some individuals to draw the extraterrestrial life forms they interact with, and that many of them look identical, which I believe is further testament to this reality. Likewise, they may draw unusual landscapes of planets, with which they can have a deep emotional connection. The landscapes may sometimes be strikingly similar, as are some of the artwork, symbols and written scripts. Sometimes they vocalise strange languages without conscious thought, and articulate them more fluidly than their normal human language.

In researching these matters we need to recognise our own limits and that we are unaware of what we don’t know. I felt that, no matter how unusual or challenging this material was, if it is part of the contact experience then we cannot afford to ignore it.

Researching a broader paradigm requires an open mind, and by that I mean being open to all data. Thorough researcher seeks to reconcile this data with science fact as much as possible. It is always profound and exciting for me when conventional science comes to the rescue and offers a possible explanation. But what is even more fascinating is when the scientific explanations are so similar to what experiencers themselves have intuitively understood.

Expressions of ET contact: a visual communication and healing blueprint?

The strange expressions of contact; stunning images, symbols, drawings of strange planets, languages and unusual scripts is a fascinating enigma. I initially collated such data so experiencers could compare notes. I found that, when shared with other experiencers, the material was extraordinarily helpful in assisting them to honour and validate their own contact.

The ACERN video Expressions of ET Contact: A Visual Blueprint? was an attempt to share this information with the ufology community and experiencers. We discovered that our lack of expertise in film making did not detract from the material or the stories. I am certain that the two film awards presented at the International UFO Congress in the USA came from the impact of these images, because they seemed to connect with individuals at some deep level, whether they were experiencers or not! The 2004 sequel video Expressions of ET Contact: A Communication and Healing Blueprint? was similar but explored the subject from a more global perspective. Again, the combination of languages, art, scripts and personal stories touched a deep chord with people, creating strong emotional reactions and resonance.

The average experiencer believes such expressions are contact communications, containing complex holographic data which helps us to connect with who and what we are. Energetic signatures, perhaps, containing blocks of coding, like holographic blueprints, which we absorb on many levels.

‘It should be born in mind that the nature of extraterrestrial communications is that, in a majority of instances, star visitors communicate with humans by telepathic transfer of mental images and concepts, rather than by words and speech’ — Marie.

In his video review column, Duncan Roads, editor of Nexus magazine wrote: ‘These Expressions of ET Contact videos are two of the most amazing documentaries you will ever watch. I don’t count myself as being a “sensitive” person at all, but I can assure you that I felt things “shifting inside of me” as I watched the videos. In fact, at least 15 minutes of one video that I watched I don’t remember a thing about! I am sure viewers will also be surprised at the large number and variety of different life-forms visiting and interacting with us. It becomes clear that as contacts between “us” and “them” progresses, more and more information is being transmitted. Amongst the many people featured by Mary Rodwell in these documentaries, most are currently of the opinion that there are many life forms “out there” that are trying to assist humanity — now, more than ever. This assistance can take many forms; however, it is obvious that most of the assistance is via information packets transmitted to us.’

Roads continues: ‘Yet obviously it is still early days in the “getting to know you” process, so a lot of the information relayed to humans is still very basic, i.e., what “they” look like, what “they” are like and how our “reality” is but one of zillions of valid but different realities. The interviews are most interesting and compelling. And the artwork “does things to you” when you look at it. The paintings of the ETs or aliens (“beings” is probably a better word) are just riveting. One gets the “feeling” of what the being is “like” just by looking at these paintings — a result of the extra information packets transmitted by the artist, perhaps? … These videos are more in the category of “spiritual awakening”, but this is a result of the content and (probably) not the intention of the producers.’ — Duncan Roads (video review, Nexus, Aug-Sept 2004, p.78).

Communication and reprogramming of our DNA, by language, and frequencies?

Are telepathic transfer of mental images and concepts communication from aliens. SETI (the official search for extraterrestrial intelligence) still argues that they have not received any anomalous radio signals to suggest extraterrestrial life exists. Whether this is the truth or not, that is their official line. But perhaps extraterrestrials would find radio transmissions a very primitive way to communicate. If we listen to experiencers, they say it is more likely to happen through multi-dimensional levels of human consciousness.

‘This communication happens because everything is made up of the same matter resonating at different harmonics, so that the ETs are able to communicate with us, directing thought on subatomic levels, and so activate subconscious interaction. This is interpreted by the conscious mind as a simplified form of communication, such as symbology. Symbols are meant to communicate the nature of the macrocosm.’ — T.T., experiencer (WA).

There is no doubt that such expressions although not yet consciously quantifiable, certainly connect to a deep resonance within people, in the same way as crop circles do. Interestingly, some of the crop circle symbols are actually contained within some of the symbols the experiencers create and it’s possible both phenomena may well be connected. Certainly we know that by viewing or standing in the crop circles many people feel something, as they also do with viewing the videos. Duncan Roads admits that, although he believes he is not particularly sensitive, he also felt something by seeing these images.

In the eastern states of Australia, a male hypnotherapist told me he felt that one particular symbol had affected his third eye centre, feeling a strange buzzing (interestingly this is the spot in the middle of the forehead through which some psychic abilities supposedly manifest). This certainly suggests that these expressions act as a trigger or catalyst for something within us. Some experiencers believe this data has frequencies which affect us energetically on a subconscious level, acting like a holographic program.

Is there a scientific basis to support the hypotheses that such communications or expressions can actually affect or talk to us, even to our DNA?

New Russian research offers support for such a possibility, which means that reliable scientific investigations are now actually beginning to explain what experiencers have intuitively known all along.

Some recent Russian DNA discoveries documented by Grazyna Fosar and Franz Bludorf in their book Vernetzte Intelligenz have been summarised by Baerbel. ‘The human DNA is a biological Internet’ with evidence that DNA can be ‘influenced and reprogrammed by words and frequencies.’ This suggests that ‘our DNA is not only responsible for the construction of our body, but also serves as data storage and communication.’ The Russian scientists and linguists have found that the genetic code ‘follows the same rules as all our human languages.’ In effect, human language did not appear coincidentally but is a reflection of our DNA.

The Russian researchers believe that ‘Living chromosomes function just like a holographic computer using endogenous DNA laser radiation. This means that they managed to modulate certain frequency patterns (sound) onto a laser-like ray which influence DNA frequency and thus the genetic information itself. Since the basic structure of DNA-alkaline pairs and language is of the same structure, no DNA decoding is necessary. One can simply use words and sentences of the human language! This, too, was experimentally proven!’ Of course the frequency has to be correct. (I recommend that the article be read in full.) But for the purposes of this article, the Russian research shows how science now can demonstrate a way to reprogram DNA through language and frequencies.

Experiencers who manifest unusual languages, such as Rochelle (see the video Expressions of ET Contact: A Communication and Healing Blueprint?) call these ‘soul languages’. Rochelle vocalises them when doing energy work and healing. Healing with sound and frequencies takes on a new meaning in this context. It could mean that Rochelle and others like her may well intuitively be able to change or reprogram DNA though such frequencies while healing. We already know that our subconscious is affected by subliminal frequencies and hypnosis, and the Russian research may have given us a scientific explanation why such techniques work so well. The question is whether the specific frequencies of these languages are designed to affect or reprogram our human DNA? This may well give us grounds for reviewing ancient texts in regards to our origins.

This bible quote may be more than just symbolic rhetoric. In the Book of John (chapter 1: verse 1) it is written: ‘In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God. The same was in the beginning with God’ and verse 14 states: ‘And the Word was made flesh, and dwelt amongst us’.

The Russian DNA research article coincidentally mentions the changes in our children in terms of group consciousness. They comment that ‘if humans with full individuality would regain group consciousness they would have a godlike power to create, alter and shape things on Earth and humanity is collectively moving towards a group consciousness of a new kind.’ They state that ‘fifty percent of children will become a problem as soon as they go to school, since the system lumps everyone together and demands adjustment. But the individuality of today’s children is so strong that they refuse this adjustment and resist giving up their idiosyncrasies. … At the same time more and more clairvoyant children are being born. Something in those children is striving more towards group consciousness of a new kind and it can no longer be suppressed.’

Are the Russian researchers in fact referring to what is now called the ADD (attention deficit disorder) child? Unfortunately, because there is no funded global research it’s hard to gain accurate statistics. But, if the process of labelling children as ADD is an indicator of this phenomenon, then we are indeed evolving at an astounding rate.

The global perspective and more pieces fit the puzzle: Science, anthropology, theology, archaeology and the kids.

This short article entitled ‘Learning to communicate with extraterrestrials: young children in India-China Himalaya use strange sign language’ appeared on the website of India Daily (29 Jan 2005) by a staff reporter:

‘In the deep region of Himalayas, people are reporting strange behaviours in children. The children are using sign languages which are unknown to their families and anyone around. Many of the children draw pictures of triangular objects flying in the sky. Many of them do not know what they saw and how they learnt these sign languages. Some in the region of Aksai Chin believe that these children regularly communicate with the extraterrestrials who are only visible to these children and communicate via telepathy. The children learn the sign language to communicate back to these beings. According to UFO research materials, some Mexican children also manifest similar behaviour, when many in the area reported for a long time UFO sightings. … According to some teachers in the schools in that area, young children are extra agile and extra talented these days. Their problem solving skills have increased and they are much more disciplined. They continually use a strange sign language among themselves. However they cannot teach this language to adults! The locals in the area believe UFOs have been visiting the area for thousands of years. It stopped for a while and now it has started again.’ (See http://www.indiadaily.com)

Families have contacted me from all over the globe, not only from Australia, Europe, North and South America, but Asia and Russia, and all describe children advanced from the norm in psychological and physical development and with exceptional psychic abilities.

In Mexico City these same New Humans have begun to emerge, and it is said that over 1000 children are able to ‘see’ with various parts of their bodies. In some countries, government agencies interested in such children are actively researching the phenomenon. China has a program for investigating children with similar abilities, which is taken very seriously by the Chinese Government in Beijing. The book China’s Super Psychics by Paul Dong and Thomas Raffill describes children with exceptional human functioning (EHF) who display similar patterns to Indigo or Star Children. They, too, are very psychic and intuitive, for example some have the ability to open flower buds by thought alone. And like the Mexican children, many have shown an ability to see with other parts of their bodies. They display telekinetic abilities as well as other fascinating multi-dimensional skills, such as sensing another’s thoughts (telepathy). It has also been reported that the Chinese government has observed these children changing the human DNA molecule in a petri dish before cameras and scientific equipment to record this supposedly impossible feat. We have no evidence to prove that these abilities are the result of extraterrestrial interventions. But, given the fact that the Chinese government is very secretive, this may well be something they do not feel ready to share. However, I am told that the Chinese are extremely interested in the UFO phenomenon and take it very seriously.

More pieces of the puzzle.

Although I can’t cover all my research in this article, I can give the reader some points to ponder. The late Francis Crick, Nobel Prize winner, co-discoverer of the shape of the DNA molecule and author of Life Itself, made the astounding claim ‘that an advanced civilisation transported the seeds of life in a spacecraft’! One wonders what led him to such an incredible conclusion. References in religious and biblical texts certainly raise questions as to our real origins. Anthropology still can’t explain how we changed or morphed so dramatically from Neanderthal to Homo sapiens and the missing link has not been discovered or explanations given on how the developmental gap was bridged. Biblical scholar, Zecheria Sitchin, author of the Earth Chronicles suggests such answers could lie in ancient religious texts, such as the Bible. According to Sitchen, the Bible is a condensed rendering of ancient Sumerian and Akkadian texts. From his research he believes that Homo sapiens was a genetic upgrade of existing hominids which was undertaken by extraterrestrial beings called the Nephilim who came to Earth 450,000 years ago.

Indigenous tribes worldwide have within their oral history that they are visited by sky beings and are being genetically upgraded. The Dogan tribe (African Mali Tribe) call the star visitors the Nummo, an alien species which came from Sirius and genetically upgraded humans when they came to Earth. The Aborigines of Australia also talk of the sky beings Wandjina, who made them and gave them laws to live by.

Many sacred texts apart from the Bible raise similar questions. Will Hart, author of The Dawn of the Genesis Race notes references to God in ‘plurality’. Genesis, verse 26, states ‘Then God said, and now we will make human beings, they will be like us and resemble us.’ The question is, who are ‘us’?

For those who seek to explore, there are many such anomalies in archaeological, anthropological, religious and spiritual texts that must guide the thinking person to question what we are educated to believe in terms of our origins and genetic heritage. But, the most compelling evidence comes from the testimony of children, many of them not old enough to read. It’s information so profound one has to wonder how and where they obtained it.

Mike Oram (experiencer) resides in the United Kingdom. He told me that he was only 4 years old when he told his mother that there was no such thing as death. His mother disagreed, but Mike said ‘the Universe goes on for eternity and it’s not true that we no longer play a part in the Universe. We come back.’ ‘I was too young to know the word reincarnation’, he said. ‘I then shocked her by saying “You are not my real parents, my parents are in space, and something of incredible importance will happen in this planet and it will affect all levels of consciousness, it will not happen in your life time but it will in mine.” My poor mother never forgot that conversation.’ (Mike Oram)

Colin Wilson in Alien Dawn (1998) wrote that not long before Andrija Puharich’s death he asked him what he was working on. ‘Paranormal children’, he said: ‘You wouldn’t believe how many of these kids are out there, they seem to be at genius level. I know dozens, and there are probably thousands.’ Wilson concludes, ‘And this, I suspect is the beginning of the change that the UFOs are working on’ (p.309).

Unfortunately many such phenomena are only recognised through a particular discipline’s limited field of study, and this sadly narrows the perspective. There is no doubt that, for some, the extraterrestrial hypothesis is a hard one to swallow. But even if (for now) we interpret this data from a desire to understand why we may be evolving so rapidly, as this research suggests, we need to be open to all possibilities. Even if the puzzle is just perceived as another way of understanding ourselves, the question remains that, if we are evolving at an accelerated rate than cannot be explained in normal evolutionary terms, how and why is it happening?

Are Star Children, New Humans, Indigos and smart kids, etc, one and the same phenomenon? If they are, then the extraterrestrial hypothesis makes more sense. After all, it is ludicrous for the thinking person to believe we are the only intelligent life in the universe, given the vastness of space. And it is logical to believe that some of those other life forms may have evolved sufficiently to be able to visit us, even if how they travel here may be beyond our current scientific understanding.

The hypothesis of extraterrestrial reality is not only possible but also probable and explains many anomalies in our origins, our mythology and religions. Certainly, if what experiencers and indigenous people tell us is true, we have a very intimate and on-going relationship with the visitors, in addition to a common gene pool. This would certainly explain their continuing interest and participation in our evolutionary development.

The primitive and aggressive nature of Homo sapiens, armed with technology to destroy not only each other but our beautiful planet, may well be why these ET ancestors have decided to accelerate humanity’s evolutionary upgrade program. A New Human with multi-level awareness of our cosmic connection to all that is, may well be the only way we will finally appreciate what we have, change our behaviour, and grow up to take full responsibility for ourselves and this beautiful planet.

The Star Children could be an integral part of this wake up call and it may be that through them we are being led to an understanding of this profound connection.

‘Human beings are here to remember themselves, with conscious awareness and with complete understanding of their innate connection to the Universe.’ — T. Taylor.

If quantum theory is correct, science can’t disagree that we are indeed connected to everything, including our extraterrestrial visitors! ‘To them we are the aliens!’ — Jess, (8 years old, Western Australia). What can I say: ‘Out of the mouths of babes!

’About The Author:

Mary Rodwell, RN, former nurse and midwife. Counsellor and hypnotherapist, metaphysician. Principal of ACERN (Australian Close Encounter Resource Network), Perth, Western Australia. Mary has travelled widely, visiting the USA and UK as an international speaker. Author of Awakening: How Extraterrestrial Contact Can Transform Your Life (2002). Producer of EBE award winning documentaries: Expressions of ET Contact: A Visual Blueprint? (2000) and Expressions of ET Contact: A Communication and Healing Blueprint? (2004). Produced by ACERN. Web address http://www.acern.com.au and http://www.maryrodwell.com E-mail: Starline@iinet.net.au

To date over 950 people have contacted ACERN, nationally and internationally. ACERN is a professional counselling resource that explores all anomalous experiences as well as speaking to professional traditional agencies about these matters and contact reality. Mary’s research explores both the physical and metaphysical implications of contact. This research has demonstrated that for most individuals contact can be a transformative/spiritual experience, where individuals, such as those termed Star Children, become more aware of their multi-dimensional nature. Mary is vice-president of the Star Child Project, which seeks to research and support Star Children and their families.

References
Andrews, Ann & Ritchie, Jean. (1998) Abducted. London: Headline.
Baerbel. Summary of ‘Russian DNA Discoveries’. Website: http://www.quantumbalancing.com/news/russian_dna.htm
Boylan, Richard. (1999, Winter) ACCET (Academy of Clinical Close Encounter Therapists) Newsletter.
Boylan, Richard. Close Extraterrestrial Encounters.
Boylan, Richard. (2005) Star Kids: The Emerging Cosmic Generation. See http://www.drboylan.com
Carroll, Lee & Tober, Jan. (1999) The Indigo Children. Hay House.
Dong, Paul, and Raffill, Thomas E. (1997) China’s Super Psychics. Marlowe and Company, NY.
Fosar, Grazyna & Bludorf, Franz. Vernetzte Intelligenz.
Website: http://www.fosar-bludorf.com/index_eng.htm
Greer, Stephen, M.D. (1999) Extraterrestrial Contact: The Evidence and Implications. Granite Publishing, USA.
Hart, Will. (2004) The Dawn of the Genesis Race.
Leir, Roger. (1999) The Aliens and the Scalpel. Granite Publishers.
Mack, John. (1994) Abduction: Human Encounters with Aliens. Simon & Schuster.
Rodwell, Mary. (2002) Awakening. Fortune Publishing, UK. Republished 2005 Avatar Publishing, USA.
Strieber, Whitley. (1997) The Secret School.
Randles, Jenny. (1994) Star Children: The True Story of Alien Offspring Among Us. Sterling Publishing.
Roads, Duncan. (2004 Aug/Sep). Video reviews, Nexus magazine, p.78.
Staff Reporter. (29 Jan 2005) ‘Strange Sign Language’, India Daily. Website: http://www.indiadaily.com
Taylor, Tracey. (2002) Drawings, In Awakening (chapter 8) by Mary Rodwell. See also: http://www.harmonicblueprint.com
Virtue, Doreen. (2003) The Crystal Children. Hay House Publishing.
Wilson, Colin. (1998) Alien Dawn. London: Virgin Publishing.

Hentet fra; http://members.iinet.com.au/~starline/

« Forrige artikkel

Intergalaktiske lover på jorda?

Neste artikkel »

Info-kilder fra det utenomjordiske kaninhullet

79
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x