WikiLeaks vil avsløre UFO-kontakt

22.7K visninger
6 minutter lesetid
79

En ny rapport som sirkulerer i Kreml, utarbeidet av russiske romstyrker (VKS) for President Medvedev, sier at en kommende WikiLeaks-frigjøring av hemmelige amerikanske dokumenter avslører at amerikanerne har siden 2004 vært i krig mot UFO-er basert i Antarktis, spesifikt i Sørishavet.

Ifølge rapporten, gikk USA til sin høyeste alarmberedskap den 10. juni 2004 etter at en massiv flåte med UFO-er plutselig dukket opp i Sørishavet med retning Guadalajara, Mexico knapt 1600 kilometer fra den amerikanske grensen. Før den massive UFO-flåten nådde grensen til USA, angis det i rapporten at de har “returnert dimensjonelt” til basen i Sørishavet.

Amerikanernes frykt for UFO-ene i Sørishavet begynte ifølge rapporten under uforutsette begivenheter den 11. juli 1991 når UFO-er dukket opp i hundretalls over nesten hele Mexico under sommersolverv. Det mest påfallende med denne hendelsen er at mens millioner av mexicanere fulgte med på de nasjonale TV-sendingenes nyhetsdekning av UFO-ene over Mexico City, nektet amerikanske medier å la sin befolkning se dette.

Rapporten avslører videre at UFO-flåten i Sørishavets har fortsatt å komme ut av sine baser, med nyeste observasjon sist fredag da en annen av deres massive flåter ble observert over Chile. At amerikanerne holder dette skjult er et tydelig tegn på at dette er snakk om positive utenomjordiske vesener som vi ikke trenger å frykte.

Rapporten bekrefter videre at luftrommet over New York City ble stengt den 13. oktober på grunn av en “UFO-trussel”. Dette ble bevitnet av titusener av mennesker som tilfeldigvis skjedde i samme tidsrom som utstillingen av de mystiske krystallhodeskallene fra Mayaene.

Rapporten fortsetter med å si at etter WikiLeaks grunnlegger Julian Assange advarte i forrige uke at han ville begynne å frigi hemmelige amerikanske dokumenter knyttet til disse UFO-ene i Sørishavet og amerikanernes “krig” mot dem, ble han umiddelbart arrestert av britisk politi på falske anklager utstedt av den svenske regjeringen som en klassisk CIA-felle. Det er nå rapportert at en av hans to anklagere, Anna Ardin, har flyktet fra Sverige og har derfor trolig avsluttet samarbeidet med svensk politi.

Om Assange eller hans nettsted WikiLeaks vil overleve å se hele utgivelsen av disse UFO-rapportene fra Sørishavet gjenstår å se. Uansett agenda med WikiLeaks, så er det viktig å innse at fri tale på internett må opprettholdes for å kunne avsløre regjeringenes svin på skogen. Nettstedet kan gi den globale oppvåkningen som folket trenger for å kunne se gjennom illusjonene vi lever i.

Vestlige regjeringer og deres etterretningstjenester kjører en aktiv kampanje mot den informasjonen som finnes i disse rapportene slik at de ikke skal alarmere sine borgere om de mange katastrofale jordendringer og hendelser som kommer. Det er derimot alle mennesker rett å vite sannheten. Ser du gjennom all desinformasjonen så finner du den.

Rapportert hos WhatDoesItMean.Com av Sorcha Faal til hennes vestlige abonnenter.

Et spennende år

Ser vi på hendelsene for året 2010 så er det tydelige tegn på alle områder at 2011 vil kunne bli et år med synlige endringer. Hele året har vært under oppbygging av en rekke jordendringer, økonomiske endringer og samfunnsmessige endringer i tillegg til en betydelig økning i UFO-observasjoner.

I løpet av neste år vil vi ut av alt dette kunne få en spirituell oppvåkning hvor vi går inn i en ny og bedre tid for menneskeheten. Mer om dette kan du se i artikkelen 2012: Det store dimensjonsskiftet.

Jordendringer

Vi har hatt tegn på eskalerende jordendringer med jordskjelvet i Tahiti, vulkanutbruddet på Island, ekstremtørke i Russland, massive nedbørsmengder i Pakistan som rammet 20 millioner mennesker, lange kuldeperioder i Norge og svært mange andre påfallende jordendringer verden over. Listen er lang.

Mange mennesker vil bli sparket ut av komfortsonen sin neste år for endelig å våkne opp og se verden for det den er.

Økonomiske endringer

På den økonomiske siden ser vi land etter land i den vestlige verden gå konkurs. Historisk sett er det helt unikt at dette skjer. USA har vært konkurs i lang tid mens en rekke europeiske land sliter med betydelige økonomiske problemer, inkludert Storbritannia, Irland, Portugal, Tyskland osv. Euroen sliter også.

Sjefen for Den europeiske sentralbanken har derimot løsningen klar. Trykk flere penger.

Joda. Det lukter 1930-depresjon lang vei. Strikken må til syvende og sist ryke, og for oss vanlige mennesker så er det en god ting. For finanseliten ikke fullt så bra. Det vil tvinge frem et nytt system basert på sunne og reelle verdier. Kanskje ser vi en økonomisk kollaps i fremtiden som flater ut aksjer og fond hvor verdiene styres av følelser i markedet. Oljefondet vil i så fall forsvinne som dugg for solen.

Samfunnsendringer

Stadig flere mennesker ser gjennom illusjonene takket være et åpent og fritt internett. WikiLeaks, uansett agenda, er en stor drahjelp i å avsløre hvilke skitne hemmeligheter som foregår bak de fleste regjeringer verden over. Russland mener at Julian Assange burde bli nominert til Nobels fredspris med sin innsats. Et interessant utspill – om du ser gjennom vestlige medias propaganda.

Etter hvert som du våkner og ser meningen med livet, hvordan vi alle er aktører i et gigantisk skuespill her på jordkloden, så ser man også at det eneste du trenger å gjøre er å leve etter hjertet. Det vil føre deg trygt gjennom alle de kommende endringer uansett hvor små eller store de er.

I tillegg kan det være greit å ha en matbod med tørrmat for noen måneder stående. Det kan være seg hermetikk, ris, pasta, knekkebrød og så videre. Å kunne berge fint uten strøm er også en fordel, også på grunn av strømprisene vi lever med. En vedovn som du også kan koke mat på er det optimale sammen med en vedstabel for et halvt år. Talglys og parafinlamper kan raskt bli populære artikler igjen og uansett så skaper det en hyggelig stemning i hjemmet.

Våre politikere og etterretning vet mye mer enn hva som kommer frem i media. Det angis at frølageret på Svalbard vil bli forseglet neste år ifølge profesjonelle, militære remote viewers som deltok i et seriøst vitenskaplig forskningsprosjekt.

Jeg har mottatt troverdig innsideinformasjon som viser en tydelig trend hos tidligere ansatte i Etterretningstjenesten i Forsvaret. Påfallende nok gjennomfører alle det samme: De flytter til hus og hytter inn i landet, vekk fra kysten og tettbebygde strøk. Der bygger de seg opp større matlagre, sørger for god vanntilgang og rensemuligheter og tar høyde for å kunne drive jakt og fiske over lengre tid.

De fleste mangler derimot den spirituelle delen i historien som er det viktigste elementet i det 2012-profetiene peker på.

Poenget er å forlate dømming av andre og legge egoet til side. Å innse at vi alle kommer fra samme kilde, at vi er en del av et galaktisk fellesskap og leve etter hjertet i glede er nøkkelbegrepene i oppvåkningen. Selv Bear Grylls vil slite i overgangen om hjertet ikke er i sentrum. Åkei, kanskje ikke akkurat han da.

Et galaktisk samfunn

Det har vært en påfallende økning i antall UFO-observasjoner i år i forhold til tidligere år. Selv VG og Dagbladet rapporterer i økende grad slike hendelser. I tillegg havner slike saker ofte øverst i “mest lest”-listen. Interessen i almennheten er økende.

Om man følger med på nyhetsbildet i media verden over så er det stadig flere rapporter som kommer ut av uforklarlige observasjoner av glødende himmellegemer. Ser man nærmere på detaljene som kommer frem i uttalelser fra vitner så er det helt klart at vi blir assistert i overgangen til en ny sivilisasjon.

Uten våre galaktiske venners assistanse ville vi neppe kommet oss gjennom overgangen vi er inne i, men samtidig så må vi gjøre oss fortjent til det som menneskehet. Det er ingen som kommer og redder oss og gjør jobben for oss, men assistanse i å greie å gjennomføre det selv mottar vi i det skjulte trolig i store mengder.

Jeg har ikke tenkt å overbevise deg om at intelligent utenomjordisk liv eksisterer. Livet i vår tredje dimensjon er lagt opp slik at du fritt kan velge selv hva du ønsker å tro. Er du en tviler så finner du nok bevis i at UFO-er ikke eksisterer eksempelvis ved å vise til at NASA, som burde definitivt vite dette, overhode ikke har rapportert noen slik kontakt med intelligent liv fra andre dimensjoner.

Er du en troer så finner du mer enn nok bevis på det motsatte via vitneuttalelser fra pålitelige kilder og seriøse konferanser – og at NASA har bløffet oss siden månelandingene på 60-tallet.

Du har intet å frykte. Alle endringer som kommer leder oss over til en fantastisk bedre verden, dog gjennom en humpete vei. Jeg personlig gleder meg stort og nyter reisen. Nyhetsspeilet.no vil fortsette å rapportere gjennom hele neste år og så lenge internett eksisterer. Altså 1 – 2 år til… ;-)

Ha et usedvanlig fantastisk godt nytt år!

Frank

Frank er redaktør, admin og grunnleggeren av Nyhetsspeilet.no. Han har erfaring som nettredaktør siden 2000. Han står kun inne for sine egne artikler. Han startet nettmagasinet med intensjonen om å vekke den spirituelle gløden i folket slik at flest mulig kan se gjennom illusjonene og bli fri. Det innebærer at du finner din egen sannhet, oppnår forståelse for betydningen av at vi alle er fra samme kilde og våkner opp som den sanne multidimensjonelle mesteren du er. Av hans rundt 160 artikler anbefales Den store bevissthetsguiden og De falske lysarbeiderne som vi allikevel tilber.

0 0 stemmer
Artikkelvurdering
Varsle om nye kommentarer
Varsle om
guest

79 Kommentarer
Nyeste
Eldste Mest populær
Inline Feedbacks
Vis alle kommentarer
smurfen
Redaksjonen
13 år siden

Er det UFOer i Antarktis ?

Russiske forskere begynte og bore seg ned i en innsjø der med 50% surstoff men ble stoppet av Antarktistraktatens sekretariat, det gikk hele 8 år før det fikk lov og starte opp igjen

Er det Oprasjon High jump hemlighetene de er så redd for ?

http://www.aftenposten.no/viten/article3980501.ece

Oprasjon High Jump

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

– Vi må være foreberedet på det verste, sier forskere, som mener FN bør etablere et eget departement for utenomjordiske.

http://www.dagbladet.no/2011/01/11/nyheter/utenriks/utenomjordisk_liv/ufo/fn/15022998/

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

UNCLAS CASABLANCA 000571
SIPDIS
SIPDIS
E.O. 12958: N/A
TAGS: PGOV, CACS, ZH, ZT, MO
SUBJECT: Tsunami Destroys Casablanca – Next Thursday
—————————————–
Out of All the Cities in All the World…
—————————————–
1. (U) On Monday afternoon, May 22, 2006, hundreds of
Moroccan children returned home from school with a dire
prediction that a giant tsunami would strike Casablanca in a
mere three days. Some schools threatened closures and word
of the disaster washed over the city sending people
scurrying to find more information and seek higher ground.
A few wealthy, educated expats fled their palatial homes by
the sea to find refugee in the high-rise dwellings of
friends well above the predicted level of destruction. Less
fortunate Moroccans, meanwhile, could be found heading to
mosques to pray for protection against the storm, images of
Indian Ocean tsunami still fresh in their minds. Moroccan
National Press reported some Moroccans were packed and ready
to head to the mountains or even travel to other countries.
Consulate Casablanca´s Consular Section received numerous
emails and phone calls requesting information on the
impending doom as well.
—————————
He Had to Blog Into Mine…
—————————
2. (U) The tsunami prediction originated with French author
and UFO “kidnapping victim” Eric Julien, director of the
Ufological Research Center. Julian claimed he had received
information psychically that a comet fragment would crash
into the Atlantic Ocean on May 25, 2006, and cause a giant
tsunami. He asserted that the waves would be up to 200
SIPDIS
meters high and impact all countries bordering the Atlantic.
In Morocco, Julien´s forcast was taken so seriously that the
head of the Moroccan Meteorological office, Mustapha Janah
made an official statement to the Moroccan press denying the
possibility of the tsunami and quoting “NASA” officials who
noted that the comet in question would be approximately ten
million kilometers away when it passed the earth.
————————————–
Maybe not Today, Maybe not Tomorrow…
————————————–
3. (U) Why did the rumor spread so quickly and why was it
taken so seriously? According to some Moroccans, the answer
may be twofold. First, Morocco is a land of oral history
where word of mouth has been the preferred method of
communicating news for generations. With literacy rates
hovering around fifty percent, gossip is a more common
method of disseminating information than the newspapers.
Second, for the very religious of Casablanca the idea that a
giant wave would sweep through the city and wash it “clean
of evil and vice” is not such a stretch of the imagination.
Historically, images of floods sweeping away the sinners of
the world have peppered religious doctrine and some here
believe Casablanca may be overdue for a cleansing.
—————————–
Here´s Lookin´ at You Casa…
—————————–
4. (U) We can confirm nearly twenty-four hours after the
predicted tidal wave, Casablanca has been left unscathed.
Despite a few nervous moments during the week when the sky
darkened and the surf increased slightly, Casablanca remains
intact.
GREENE
http://www.aftenposten.no/spesial/wikileaksdokumenter/article3972806.ece

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

UNCLAS CASABLANCA 000571
SIPDIS
SIPDIS
E.O. 12958: N/A
TAGS: PGOV, CACS, ZH, ZT, MO
SUBJECT: Tsunami Destroys Casablanca – Next Thursday
—————————————–
Out of All the Cities in All the World…
—————————————–
1. (U) On Monday afternoon, May 22, 2006, hundreds of
Moroccan children returned home from school with a dire
prediction that a giant tsunami would strike Casablanca in a
mere three days. Some schools threatened closures and word
of the disaster washed over the city sending people
scurrying to find more information and seek higher ground.
A few wealthy, educated expats fled their palatial homes by
the sea to find refugee in the high-rise dwellings of
friends well above the predicted level of destruction. Less
fortunate Moroccans, meanwhile, could be found heading to
mosques to pray for protection against the storm, images of
Indian Ocean tsunami still fresh in their minds. Moroccan
National Press reported some Moroccans were packed and ready
to head to the mountains or even travel to other countries.
Consulate Casablanca´s Consular Section received numerous
emails and phone calls requesting information on the
impending doom as well.
—————————
He Had to Blog Into Mine…
—————————
2. (U) The tsunami prediction originated with French author
and UFO “kidnapping victim” Eric Julien, director of the
Ufological Research Center. Julian claimed he had received
information psychically that a comet fragment would crash
into the Atlantic Ocean on May 25, 2006, and cause a giant
tsunami. He asserted that the waves would be up to 200
SIPDIS
meters high and impact all countries bordering the Atlantic.
In Morocco, Julien´s forcast was taken so seriously that the
head of the Moroccan Meteorological office, Mustapha Janah
made an official statement to the Moroccan press denying the
possibility of the tsunami and quoting “NASA” officials who
noted that the comet in question would be approximately ten
million kilometers away when it passed the earth.
————————————–
Maybe not Today, Maybe not Tomorrow…
————————————–
3. (U) Why did the rumor spread so quickly and why was it
taken so seriously? According to some Moroccans, the answer
may be twofold. First, Morocco is a land of oral history
where word of mouth has been the preferred method of
communicating news for generations. With literacy rates
hovering around fifty percent, gossip is a more common
method of disseminating information than the newspapers.
Second, for the very religious of Casablanca the idea that a
giant wave would sweep through the city and wash it “clean
of evil and vice” is not such a stretch of the imagination.
Historically, images of floods sweeping away the sinners of
the world have peppered religious doctrine and some here
believe Casablanca may be overdue for a cleansing.
—————————–
Here´s Lookin´ at You Casa…
—————————–
4. (U) We can confirm nearly twenty-four hours after the
predicted tidal wave, Casablanca has been left unscathed.
Despite a few nervous moments during the week when the sky
darkened and the surf increased slightly, Casablanca remains
intact.
GREENE

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

UNCLAS SECTION 01 OF 02 MONTREAL 000001
SIPDIS
E.0. 12958: N/A
TAGS: TBIO, ECON, KIRF, CA, Health
SUBJECT: CLONING CLAIM PUTS SPOTLIGHT ON QUEBEC-BASED
RAELIAN GROUP
1. SUMMARY: THE FOLLOWING IS SOME BACKGROUND INFORMATION ON
THE MONTREAL-BASED RAELIAN GROUP, WHOSE MEMBER DR. BRIGITTE
BOISSELIER ANNOUNCED AT A DECEMBER 27 PRESS CONFERENCE IN
HOLLYWOOD, FLORIDA THE BIRTH OF THE FIRST CLONED HUMAN
BEING, A 7 POUND BABY GIRL NICKNAMED EVE. AND ITS TWO MAIN
FIGURES LEADER CLAUDE VORILHON, BETTER KNOWN AS RAEL, AND
DR. BOISSELIER. ONE LIKELY RESULT OF THE BOISSELIER
ANNOUNCEMENT IS THAT CANADA´S PENDING LEGISLATION TO BAN
HUMAN CLONING COULD CONTAIN STRICTER RESTRICTIONS. END
SUMMARY.
2. THE RAELIAN MOVEMENT WAS FOUNDED BY FRENCHMAN CLAUDE
VORILHON, A FORMER SPORTS JOURNALIST, FAILED SINGER, RADIO
COMMENTATOR AND AVID STOCK CAR RACER. VORILHON CLAIMS TO
HAVE BEEN CONCEIVED ON DECEMBER 25, 1945, BY A FRENCH MOTHER
AND AN ALIEN FATHER. SPECIALISTS SAY HE WAS BORN IN VICHY,
FRANCE IN 1946. VORILHON WHO USES THE NAME RAEL (GOD´S
LIGHT) (PRONOUNCED RA-EL IN FRENCH (RHYMES WITH KAL-EL AND
JOR-EL)) SAYS HE CREATED THE MOVEMENT AFTER ALIENS VISITED
HIM IN CENTRAL FRANCE IN 1973. AT THAT TIME, LITTLE GREEN
ALIENS (APPROXIMATELY 4 FT TALL) TOLD HIM –IN FLUENT FRENCH-
– EARTHLINGS HAD BEEN CREATED IN A LABORATORY 25,000 YEARS
AGO. SINCE THESE ALIENS WHICH HE CALLS THE ELOHIM (THE
HEBREW WORD FOR GOD) ARE 25,000 YEARS AHEAD OF US, RAEL SAYS
CLONING IS VERY SIMPLE TASK FOR THEM.
3. ALTHOUGH THE SECT IS BASED IN MONTREAL–AND NOT
SWITZERLAND AS THE BRITISH TABLOID PRESS HAS REPORTED –RAEL
MOVED HIS PERSONAL HEADQUARTERS TO FLORIDA IN THE EARLY
NINETIES. WHEN IT WAS ANNOUNCED RAEL WAS MOVING TO FLORIDA,
RADIO COMMENTATORS JOKED HE WAS SIMPLY IMITATING QUEBEC
SNOWBIRDS OR THAT HE WANTED TO GET CLOSER TO NASCAR
CIRCUITS. HOWEVER, SOME SAW U.S. EXPANSION AS A LOGICAL
BUSINESS MOVE. ON THE ONE HAND, SINCE THE 1960S, QUEBEC HAS
PROVEN TO BE TOUGH RECRUITING GROUNDS FOR ALL RELIGIOUS
GROUPS, MAINSTREAM OR OTHERWISE. ON THE OTHER, THE U.S.
OFFERS MUCH BIGGER POOLS OF MONEY AND TARGET AUDIENCES FOR
RAELIAN COMMERCIAL ENTERPRISES. BECAUSE THE GROUP IS
RECOGNIZED AS AN ATHEIST RELIGIOUS ORGANIZATION BY THE
QUEBEC GOVERNMENT IT ENJOYS THE SAME FISCAL ADVANTAGES AS
OTHER RELIGIOUS GROUPS.
4. THE GROUP OPERATES A THEME PARK CALLED UFO LAND IN
QUEBEC´S EASTERN TOWNSHIPS AREA. THE FACILITY, WHICH
CONSISTS MAINLY OF A LARGE FLYING SAUCER, A LARGE-SCALE DNA
MOLECULE AND SOME ROOMS FOR SUMMER SEMINARS AND MEDIA
INTERVIEWS, WAS RECENTLY VANDALIZED BUT IS SCHEDULED TO
REOPEN THIS SUMMER.
5. IN PHOTOS AND TELEVISION APPEARANCES, RAEL SURROUNDS
HIMSELF WITH BEAUTIFUL WOMEN. RAELIAN MEDIA KITS INCLUDE
MANY PICTURES OF SCANTILY DRESSED “MEMBERS.” RAEL PREACHES
“SENSUAL MEDITATION” WHICH ENABLES THE FAITHFUL TO REACH THE
“COSMIC ORGASM.”
6. DESPITE THE SECT´S TWO POWERFUL MARKETING TOOLS, SEX AND
UFOS, THE RAELIANS HAVE VERY FEW MEMBERS. THEIR WEB SITE
http://WWW.RAEL.ORG CLAIMS -IN TWENTY LANGUAGES– TO HAVE 55,000
MEMBERS IN 84 COUNTRIES. HOWEVER MIKE KROPVELD, EXECUTIVE
DIRECTOR OF THE MONTREAL-BASED INFO-SECTE (NO RELATION WITH
THE PARIS ORGANIZATION OF THE SAME NAME) TOLD POST THAT THE
RAELIANS INFLATE THEIR FIGURES WITH PAST AND OCCASIONAL
MEMBERS. BECAUSE OF ALL THE MEDIA ATTENTION, THE GROUP
CREATES A LOT OF CURIOSITY -A RAEL SPOKESMAN STATED IN THE
LOCAL PRESS ON DECEMBER 30 THAT THE WEBSITE WAS GETTING ONE
MILLION HITS PER HOUR ON DECEMBER 26 — BUT MOST VISITORS
ONLY ATTEND A FEW MEETINGS. THE ACTIVE MEMBERSHIP IS BETWEEN
2,000 AND 3,000 WORLDWIDE AND ABOUT 700 IN MONTREAL, SAYS
KROPVELD.
7. ACCORDING TO LOCAL NEWS ANALYSTS, THE ULTIMATE GOAL OF
RAELIANS IS TO CREATE LIFE IN A LABORATORY WHICH WOULD MAKE
HUMAN BEINGS IMMORTAL AND ENABLE THEM TO CREATE ANOTHER
CIVILIZATION ON ANOTHER PLANET. IN THE MEANTIME, RAEL WANTS
TO BUILD AN EMBASSY IN ISRAEL TO WELCOME THE ELOHIM WHEN
THEY COME BACK IN 2035. THE GROUP HAS ALSO BEEN CRITICIZED
FOR ADVOCATING THE USE OF GENETICS FOR EUGENIC ATTEMPTS AT
IMPROVING THE HUMAN RACE. THE GROUP´S STRUCTURE WITH PRIESTS
AND BISHOPS IS BASED ALONG THE LINES OF THE CATHOLIC CHURCH.
8. UNTIL RECENTLY THE GROUP AVOIDED SERIOUS CONTROVERSY.
THERE HAVE NOT BEEN ANY STORIES OF FORMER MEMBERS
COMPLAINING ABOUT BEING CONNED OUT OF THEIR MONEY OR
PHYSICALLY ABUSED OR SEDUCED, AND NO INVOLVEMENT WITH MINORS
— EXCEPT ONE CASE IN FRANCE.
9. NONETHELESS, THE RAELIANS KNOW HOW TO PIGGYBACK ON
STORIES TO GET PUBLICITY. WHEN IN 1993, AUTHORITIES IN
QUEBEC DECIDED AGAINST INSTALLING CONDOM DISTRIBUTORS IN
SCHOOLS, RAELIANS VISITED THE KIDS WITH FREE SAMPLES. IN THE
WAKE OF THE RECENT PEDOPHILE CHARGES AGAINST VARIOUS
RELIGIOUS ORDERS, THE GROUP WENT BACK TO THE SCHOOLS IN
QUEBEC. THEIR PLAN THIS TIME WAS TO HAND OUT SMALL WOODEN
CROSSES FOR THE STUDENTS TO BURN. BUT PUBLIC AND
GOVERNMENTAL OPPOSITION STOPPED THE LATER PROJECT. IN BOTH
CASES, ALMOST ALL THE PUBLICITY THEY GARNERED WAS BAD.
10. SENSING A SIMILAR WAVE OF CONDEMNATION, RAEL HAS
PUBLICLY DISTANCED HIMSELF FROM DR. BOISSELIER, A RAELIAN
BISHOP, AND HER CLONING WORK, SAYING HE HAD GOTTEN RID OF
CLONAID TWO YEARS AGO. HOWEVER, KROPVELD BELIEVES THAT
CLONING IS BY FAR THE GROUP´S MOST DANGEROUS WORK. KROPFELD
EVEN DOUBTS RAEL REALLY BELIEVES IN CLONING HUMAN BEINGS
BEYOND ITS MARKETING POSSIBILITIES FOR HIMSELF AS SECT
LEADER.
11. AS FOR DR BRIGITTE BOISSELIER, SHE WAS BORN IN 1956 IN
FRANCE. SHE HOLDS TWO PHDS IN CHEMISTRY, ONE FROM THE
UNIVERSITY OF DIJON IN FRANCE AND ONE FROM THE UNIVERSITY OF
HOUSTON. AFTER HOUSTON SHE WAS HIRED BY AIR LIQUIDE THE
FRENCH INDUSTRIAL AND MEDICAL GAS MULTINATIONAL TO WORK ON
REVERSIBLE OXYGEN BINDING. IN 1989, AIR LIQUIDE PROMOTED HER
TO VP RESEARCH.
12. PRIOR TO JOINING CLONAID (SEE http://WWW.CLONAID.COM) IN 1997,
DR. BOISSELIER HAD NOT WORKED IN BIOLOGY OR REPRODUCTION
TECHNIQUES. THE LAS VEGAS-BASED CLONAID RECEIVED $500,000
FROM MARK HUNT TO BUILD A LABORATORY IN WEST VIRGINIA BEFORE
MR. HUNT DECIDED TO STOP FINANCING THAT PROJECT. CLONAID
ALSO CLAIMS TO HAVE RECEIVED $200,000 FROM 250 DIFFERENT
DONORS IN THE HOPE OF CLONING A FAMILY MEMBER. ON MARCH 28,
2001 DR. BOISSELIER AND RAEL DEFENDED THEIR CLONING PROJECTS
BEFORE A SENATE COMMITTEE.
13. COMMENT. THE PUBLICITY GARNERED BY THE CLONING
ANNOUNCEMENT MAY BE USED BY THE RAEL ORGANIZATION TO GAIN
NEW ADHERENTS IN THE UNITED STATES.
14. CANADA LIKE MANY OTHER COUNTRIES IS IN THE PROCESS OF
ADOPTING LEGISLATION BILL C-113 WHICH WOULD BAN HUMAN
CLONING. ONE LIKELY RESULT OF THE BOISSELIER ANNOUNCEMENT IS
THAT SUCH LEGISLATION COULD CONTAIN STRICTER RESTRICTIONS.
END COMMENT.
KANTER
http://www.aftenposten.no/spesial/wikileaksdokumenter/article3972760.ece

Mole
Mole
Abonnent
13 år siden

Forsvaret i New Zealand frigir nå flere hundre UFO-observasjoner fra 1950-årene og frem til i dag.
http://www.dagbladet.no/2010/12/23/nyheter/ufo/utenriks/uforklarlige_hendelser/new_zealand/14823799/

kjell108
Abonnent
Svar til  Mole
13 år siden

Det meste på 50-tallet var nok Hanebu-generasjonen. Den er foreldret idag.

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Ja om de ikke er det idag så er de det sikkert i 2050, da var det meningen de skulle frigis.

Useless
Useless
Abonnent
13 år siden

Krig i Midt-Østen, høy oljepris, økonomisk kollaps, høy arbeidsledighet, økende kriminalitet, dominobrikkene faller raskere og raskere……………

Dette er ikke foranledningen til en bedre og mer rettferdig verden. Dette er innledningen til en enda mer kynisk verden og et rop etter noen som kan ta roret og løse problemene. Dette er perfekt timing for en sterk mann og tilsynelatende fredselskende mann. Skinnet bedrar også her, og med makt vil hans sanne natur bli mer og mer synlig. Han skal også etterhvert kreve tilbedelse, etter at han på “vederstyggelighetens vinger (UFO?)” har satt seg i det gjenoppbyggede tempelet i Jerusalem for å bli hyllet av en hel verden for sin fantastiske innsats. Dette tempelet kunne ikke bygges før den største Midt-Østen krigen hittil var over.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  Useless
13 år siden

Ja er det ikke flott Useless :)

Snart kommer Dajjal/Anticrist og redder oss alle ;)

Vi trenger nesten ikke og ofre noe, bare vår frihet ….

Neida alt er som det skal være nå :)

Jorden skal fødes på ny og tiden vi er inne i nå kalles for fødsels-smerter :)

En litt humpet vei frem mot 2012 som Frank sier så klokt :)

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
13 år siden

Javel. At en Nasa-ansatt har browset nettet og lest om McKinnon, syns jeg ikke er rart eller mystisk (med mindre jeg har gått glipp av noe viktig i den teksten).

Jeg er overhodet ikke av den oppfatning av at Assange driver med harmløst tullball. Synd for eksempel dette er tullball? http://www.collateralmurder.com/

Jeg er ellers imponert over at du kan vite at anklagene mot Assange er iscenesatt. Hvilken informasjon sitter du på som kan bekrefte det? Assange vil sikkert sette pris på at du overleverer den informasjonen til hans advokat.

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

Rettelse til meg selv: Setningen skulle være “Syns du for eksempel dette er tullball?”

BelzeBob
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

andreas_sagen sier:

“Javel. At en Nasa-ansatt har browset nettet og lest om McKinnon, syns jeg ikke er rart eller mystisk (med mindre jeg har gått glipp av noe viktig i den teksten).”

Les litt nøyere hva som står skrevet. Særlig om dette som går på hemmeligholdelse av ny energi-teknologi. Eller påstander om dette.

“Jeg er overhodet ikke av den oppfatning av at Assange driver med harmløst tullball. Synd for eksempel dette er tullball? http://www.collateralmurder.com/

Jeg mener ikke at dette er tullball. Men poenget er at dette er gammelt nytt og fullstendig ufarlig info. Noen uskyldige blir drept i Irak? Selvfølgelig. Slik skjer jo alltid. Men tror du noen amerikanske VIPer kommer til å straffes? Ingen VIPer ble straffet i forbindelse med Abu Gharib saken. Kun folkene aller lengst ned i hierarkiet. At hele krigen/invasjonen var og er ulovlig og at Bush & Blair løy om WMD er vel langt viktigere. Eller å sette søkelyset på skadevirkningene av utarmet uran. Noe media så godt som aldri snakker om.

“Jeg er ellers imponert over at du kan vite at anklagene mot Assange er iscenesatt. Hvilken informasjon sitter du på som kan bekrefte det? Assange vil sikkert sette pris på at du overleverer den informasjonen til hans advokat.”

Nei, jeg har ingen beviser. Men det er logisk: man må lage en historie som folk vil kjøpe. Ildprøven blir å se om Assange noengang kommer til å bli skikkelig straffet. Noe jeg tipper aldri kommer til å skje.

Assange er den perfekte rebellen: han kaster noen små bein til folket som folket kan bite i, mens de store, store beinene ligger trygt inne på lageret. Du vet – 9/11, den falske krigen mot terror, Rothschild & sionistene, NWO osv osv osv.

Assange kan jo være genuin. Men han er isåfall ikke særlig smart i knollen. Herregud – en fyr som sier gode ting om slakteren Netanyahu? En fyr som syns at 9/11-bløffen “er uviktig”? En fyr som bekrefter Al Queida-myten i stedet for å avlive den?

Legg merke til hvordan menneskemassene automatisk sluker noe rått så fort det blir mainstream…

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

“Les litt nøyere hva som står skrevet. Særlig om dette som går på hemmeligholdelse av ny energi-teknologi. Eller påstander om dette.”

Så beviset ditt er at noen på internett har skrevet det i et forum ..?

“Jeg mener ikke at dette er tullball. Men poenget er at dette er gammelt nytt og fullstendig ufarlig info. Noen uskyldige blir drept i Irak? Selvfølgelig. Slik skjer jo alltid. Men tror du noen amerikanske VIPer kommer til å straffes? Ingen VIPer ble straffet i forbindelse med Abu Gharib saken. Kun folkene aller lengst ned i hierarkiet. At hele krigen/invasjonen var og er ulovlig og at Bush & Blair løy om WMD er vel langt viktigere. Eller å sette søkelyset på skadevirkningene av utarmet uran. Noe media så godt som aldri snakker om.”

Nå er det selvsagt gammelt nytt. Da det kom, var dette sjokkerende opplysninger, særlig for amerikanerne, og var med på å bygge motstand mot krigen. Det anser jeg som viktig. Det var slike rapporter som til slutt la grunnlaget for den massive motstanden mot Vietnamkrigen. At invasjonen av Irak var ulovlig, fikk da virkelig spaltemeter på spaltemeter med dekning. Det samme har utarmet uran-debatten fått. At du ikke har fått med deg det, betyr kanskje at du tilbringer for mye tid på nyhetsspeilet. Jeg nevner The Guardian, som har laget en hel seksjon om utarmet uran: http://www.guardian.co.uk/uranium/ .

“Nei, jeg har ingen beviser. Men det er logisk […]”.

At du syns det er logisk, betyr ikke at det er sånn. Skjerpings. Ellers syns jeg det begynner å bli ubehagelig å diskutere med deg når jeg ser du omtaler Holocaust som en løgn, men det er en annen skål.

For å oppsummere – jeg tror jeg avslutter denne øvelsen fra min side nå – så er det altså slik at du drar mer eller mindre logiske konklusjoner av hva du leser på internett. Denne kildebruken er enda svakere enn den som avstedkom den opprinnelige artikkelen.

kjell108
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

andreas_sagen
“Så beviset ditt er at noen på internett har skrevet det i et forum ..?”

Fri-energi er oppdaget allerede men det skjules for verden. Hvorfor? Fordi da vil oljeselskapene miste sine viktigste inntektskilder. Dette er en konspirasjon som er like stor som alle de andre tilsammen, med unntak for mulige konsekvenser av planet X. De UFO’ene du ser her kan godt være amerikanske fri-energi luftskip.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Andreas

Mange, mange eks-hackere blir “tilgitt” av amerikanske myndigheter og blir t.o.m. ansatt av myndighetene.

Vel, jeg har ingen tvil om hvorfor McKinnon tas så hardt. Lesestoff: http://www.theblackvault.com/documents/ufos/nasa/garydocsnasa.pdf

Han snakker om ting som faktisk betyr noe. Og ikke bare harmløst tullball slik Assange holder på med. Assange, som forsvarer det offisielle eventyret om 9/11 og gjør sitt beste for å hjelpe til å opprettholde Al Queida-myten.

Jentene i Sverige er selvfølgelig bare et show. Så folk vil si “se! CIA prøver å ta han! Han er en ekte rebell!” Eh… hvor mye lenger tror du Assange blir sittende i fengsel? Tror du noengang Assange får et eneste hår krummet på sitt helgenhode? Selvfølgelig ikke. For fyren gjør en nyttig jobb for myndighetene.

smurfen
Redaksjonen
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Helt riktig Bob :)

Seff er anklagene mot Assange iscenesatt og rent tullball som du kan se her:

De to svenske kvinnene som står bak anklagene mot WikiLeaks’ grunnlegger Julian Assange, skal til å begynne med bare ha vært ute etter å få ham til å teste seg for seksuelt overførbare sykdommer

http://www.vg.no/nyheter/utenriks/wikileaks/artikkel.php?artid=10012350

Så hvorfor tester ikke jentene seg selv for og finne ut om de har kjønsykdommer ?

Som Jesus advarte oss mot så skal vi oversvømmes av falske profeter denne tiden her noe som akkurat Julius Lasagne og Slichydick er

Vi kan jo bare starte med noe så lett som de 5 personene her på NS som har prøvd og komme ut i media med kritikk av eliten

Vi har 2 advokater ( Marius Reinås og Herman Berge ) på NS som gikk ut mot eliten som nå er på rømmen og fratatt sine advokat bevilgninger der en samlet presse var med på komplottet mot dem

Synøve Fjellbakk prøvde seg med en kremt kremt.. EØS er grunnlovstridig der det åket rett inn på lukket avdeling og kjemisk tortur

Arne Treholt prøvde og få viktig info ut i media det han umidelbart ble forgiftet med kjemiske baketerier og overlevde såvidt

Ikke minst har Per-Aslak Ertresvåg prøvd og komme til i media eller få pressedekning for sine bøker noe som ente med at han ble påført hjerteinfarkt og en taus presse

En rekke brukere av NS har også møtt motgang og represalier for sine forsøk på og nå ut til massene med sannheter

Som et troll ut av en eske dukker Julius opp med viktig info som at Norske politikere nekter og være nikkedukker for USA, Nord Korea leverer langdistanse raketter til Iran, Pakistan finasierer Taliban og terror mot India og bla bla bla bla

Før Irak krigen så måtte haukene i Pentagram dikte opp beviser for og letitimere innvasjon av Irak mens de nå liksom skal ha holdt info skjult som vil legitimere angrep på Iran ?

Gadaffi og Casto er også noen grusomme tyraner som bør styrtes ifølge “lekasjene”

Samtidig blir alle avløringer av den globale eliten stemplet som latterlige konspirasjonsteorier av Julius

Narr meg ikke til og le

Israhell hyller Julius sammen med en samlet zionist styrt presse

For og bruke Jesuit Jonas ord: Man skal være bra rart skrudd sammen for og tror at Wikydick og Lasagne er noe annet enn en ren desinfo kampanje fra de mektige NWO herrer for sin egen Agenda

Det som har som øverste ønske i julegavelistene sine at Julius skal komme med reinkarnert UFO stoff fra Pleia vil nok bli meget skuffet ;)

torkel
Abonnent
13 år siden

Såvidt jeg kan huske så har ikke Assange og Wikileaks sagt annet en at de skal slippe dokumenter som bruker ordet UFO. De har ikke sagt noe om intergalaktiske kriger, nordpolen, sørpolen o.l.

In a live Q&A session with The Guardian, Assange explained WikiLeaks is frequently inundated with ‘weirdos’ claiming they have discovered UFOs, but added it has been found officials have also been discussing the issue.

‘It is worth noting that in yet-to-be-published parts of the cablegate archive there are indeed references to UFOs,’ he said.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  torkel
13 år siden

torkel

Ta en titt: http://www.dailymail.co.uk/debate/article-1336646/Julian-Assange-Gary-McKinnon-Who-REAL-threat-America.html

Engelske Gary McKinnon hacker seg inn i Pentagon og gjør absolutt null skade. Og han risikerer utlevering til USA og en lang fengselsstraff. Til tross for at han åpenbart ikke er ved sine fulle fem – han snakker jo om at han fant filer som gikk på samarbeid mellom det amerikanske militæret og romvesener, “UFO-baser” i rommet osv.

Julian Assange har lekket tusenvis med hemmelige dokumenter om “ekte problemer” og blir tatt på med silkehansker + får enorm generert sympati gjennom all media-dekningen.

Kommentar?

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Selv amerikanerne har jo lover å forholde seg til. De kan ikke uten videre kaste Assange i fengsel og kaste nøkkelen. De forbereder også en spionsiktelse mot ham, etter hva jeg skjønner. McKinnon, derimot, er allerede siktet, og lovbruddene han skal ha begått er klart definert.

Det amerikanske rettssystemet har en del spilleregler som skal følges, selv om disse antakelig kan brytes og omgås iblant. Men det er jo fordelen med bred mediedekning – det blir vanskeligere å bryte spillereglene.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

Det virker som du ikke ser mitt poeng, Andreas:

Man kunne latt McKinnon gå fri. Og gjerne også takket ham for at han demonstrerte hvor dårlig data-sikkerhet Pentagon hadde.

Og man kunne fikset Assange for lenge siden. En stille enveisbillett til Guantanamo eller en hendig “trafikkulykke.” Istedenfor gir man bare mannen mer og mer og mer reklame. Så hjernevasket som befolkningen har blitt nå – så er det nok plent umulig å sperre Assange inne i mer enn et par dager. Folk kommer til å lenke seg fast og sultestreike for sin falske Messias som myndighetene serverte dem.

Håper du forstår at dette med lover og regler er veldig relativt. Du husker kanskje invasjonen av Irak? At Israel har brutt med ørten FN-konvensjoner? Ikke problem å finne eksempler for at myndighetene bøyer lover og regler akkurat som det passer dem.

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

BelzeBob:

Nja, kunne man latt McKinnon gå fri når det var kjent at han hadde begått en forbrytelse? Det gjør man jo normalt ikke, eller hva? Jeg har ennå ikke sett en dom (og jeg har sett en del dommer, riktig nok norske) som slår fast at “du brøt loven, men det kom jo noe godt ut av dette, så vi frifinner deg”.

Fikset Assange kunne man nok gjort, og det finnes jo de som hevder alt voldtektsanklagene er et forsøk på det. Selv tviler jeg. Uansett om man hadde “fikset” Assange eller ikke, hadde jo WikiLeaks fortsatt eksistert.

Joda, jeg har Irak-invasjonen friskt i minnet. Israels udåder har jeg heller ikke glemt. Og det er selvfølgelig den sterkestes rett som gjelder i diplomati og verdenspolitikk. Men nå snakket vi altså om det amerikanske rettssystemet, hvor det er andre spilleregler som gjelder.

coyote
coyote
Abonnent
Svar til  torkel
13 år siden

Det som de fleste her inne virker å glemme, er at dokumentene tilknyttet det såkalte “Cablegate” er internpost fra diplomater.
Derfor liten sannsynlighet for at det skal komme frem noe av interesse ang. UFOer, reptilmennesker, NWO eller chemtrails.

Antar det som kan komme frem er diplomaters betrakninger rundt feks den japanske statsministeres kone, som påstod hun hadde blitt bortført av UFO og vært på Venus, og tilsvarende aparte utspill.

BelzeBob
Abonnent
Svar til  coyote
13 år siden

coyote

Du skjønner ikke de viktige poengene:

1. Selvfølgelig skal det ikke kom fram noe som helst revolusjonerende fra Wikileaks lekkasjene. For da kan det bli farlig for myndighetene. De samme myndighetene som gir Wikileaks så kolossalt mye reklame i massemedia og som mange av oss mener: styrer hele “smoke and mirrors” operasjonen.

2. Hvem kommer disse lekkasjene fra? Fra myndighetene. Dvs. folk som er ansatt i kontrollapparatet. Dette betyr jo at man kan lekke det man vil og samtidig holde tilbake det man vil. Altså: gi hundene noe smått å knaske på, mens man har de skikkelig saftige kjøttbeinene trygt forvart nederst i hemmelighetsfryseren.

3. Vi har hatt varslere og lekkasjer i hundre år. Dette inkluderer presidenter, generaler, leger, professorer og bedriftsjefer. Hvorfor er det kun Wikileaks sine harmløse papirer som får oppmerksomhet?

Her er noen uttalelser fra varslere/berømte personer de færreste har hørt:
http://quotes.liberty-tree.ca/quotes_about/conspiracy

Sannheten om Federal Reserve har vært kjent helt siden 1913. Allikevel vet ikke de store menneskemassene noe om dette. Hvorfor ikke?

Verdens rikeste mann er ikke lille Bill Gates, men Lord Rothschild. Hvorfor vet ikke folk flest dette faktum?

Uansett hvordan du vrir og vender på det så er Holocaust-historien en løgn. Det fins overhodet ikke beviser for at Hitler gasset 6 millioner jøder. Hvorfor vet ikke menigmann dette?

Hvorfor får ikke folk vite helt essensielle fakta ang. 9/11 og de andre terror-angrepene i nyere tid? Fakta som peker på at den offisielle historien er en løgn?

Hvorfor opplyser ikke massemedia om at sikkerhetsrutinene på flyplasser er en eneste stor svindel? (Flytende sprengstoff, plastisk sprengstoff, improviserte våpen osv..)

Hvorfor sies det så godt som ingenting i massemedia om at invasjonen av Irak var ulovlig og at Bush & Blair løy til hele verden? Hvorfor leder ikke massemedia en kampanje for å få fengslet disse krigsforbryterne?

Hvorfor rapporterer ikke massemedia om skadevirkningene av utarmet uran?
Og om det faktum at det amerikanske militæret eksperimenterer på sine soldater med livsfarlige vaksiner og piller?

Hvordan går det med Vanunu? Hvorfor leder ikke massemedia (Wikileaks?) en kampanje for å fjerne Israels ulovlige arsenal av masseødeleggelsesvåpen? Hvorfor er fokuset i stedet på Iran?

Hvorfor har folk flest aldri hørt om ting som HAARP og ECHELON? Er det ikke nettopp media sin oppgave å informere folk om slikt? I et såkalt demokrati?

Hva med å stille Al Gore til ansvar for alle klima-løgnene hans?

Osv osv osv. Jeg kunne skrevet 1000 punkter til. Om ting Wikileaks aldri kommer til å si et kvekk om.

Ja du kan spøke og tøyse om UFOer, coyote. Ha ha ha. Men gutta boys på toppen ler slettes ikke av dette. Og hackeren Gary McKinnon, som hevdet han fant filer hos amerikanske myndigheter om UFOer og romvesener (og alternativ energi) ble tydeligvis tatt veldig alvorlig.

———————

“Ex-Deputy Prime Minister of Canada seeks UFO disclosure

May 21st, 2010 10:45 pm MT

The Honorable Paul Hellyer Former Canadian Minister of Defence

The Honorable Paul Hellyer of Canada has again boldly proclaimed the urgent need for all governments to disclose files on UFOs and extraterrestrial beings visiting Earth. He commented on this and other pressing global issues in a May 7 videotaped interview with international photo-journalist Paola Harris. He also elaborates on these issues in his new book, “Light at the End of the Tunnel – A Survival Plan for the Human Species”.

Mr. Hellyer was formerly the Minister of Defence for Canada. He was later Senior Minister in the Cabinet of Prime Minister Pierre Trudeau, an office that is similar to what is now the office of Deputy Prime Minister. Hellyer has been a staunch opponent of the militarization of space, which he says has never been sanctioned by the public of any country.

Hellyer blamed the lack of UFO disclosure on a small group in the U.S. that has been trying to keep the UFO files secret in order to maintain their own power and monetary advantages. Other countries have already been releasing such files.

Hellyer repeated the claims of credible high-ranking U.S. military officers who had known of the Roswell, New Mexico UFO crash and the government cover-up. Now, as whistle-blowers, they have come forward to report that advanced technologies for clean energy and more were obtained from the extraterrestrial craft. These government insiders said the technologies were shared with private U.S. corporations, but not the public. ……………….”

http://www.examiner.com/ufo-in-denver/ex-deputy-prime-minister-of-canada-seeks-ufo-disclosure

“Ha ha ha”?

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Man kan spørre seg hvorfor amerikanske myndigheter reagerer så knallhardt mot Gar y McKinnon mens Assange får VIP behandling….

kjell108
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Ja, la oss konfrontere disse mainstreamerne. Hvor ble av de tyske flyvende tallerknene etter krigen? Kan historiebøkene gjøre rede for det?

kjell108
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Det var “ballonger med motor”, “innbilning” hos flyverne, eventuelt “kulelyn”
:-D :-D :-D
Har vi ikke ført den før?

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden
Ulven
Ulven
Abonnent
13 år siden

UFOer er ikke tull.

Jeg googlet Gary McKinnon etter tips fra BelzeBob igår, og da fremkom det at det i USA finnes topphemmelige “extra terrestrial officers” (rom-reisende) og at de har sin egen “flåte” (av romfartøyer).

McKinnon trues nå med 70 år i fengsel i USA for å ha tystet om hemmelighetenes hemmelighet som en glad lysthacker som benyttet en linje med kapasitet 56k og hverken lastet ned filer eller tok PrintScreens.

De 70 årene må jo anses som bevis for at McKinnon ikke for med tøv, men at EXTRATERRESTRIAL OFFICERS er på ordentli’.

Skal bli spennende å se hvor mange år sjefredaktøren i New York Times blir dømt til for fritt å ha fråtset i og frigitt hemmelige filer som “distributør” for Wikileaks…

Naturligvis får ikke New York Times noen straff – ha, ha, ha – hvordan kunne du tro – New York Times er naturligvis med i den store KONSPIRASJONEN…

Rolf Kenneth Myhre
Forfatter
13 år siden

1) Men hvor blir så denne åndelige oppvåkningen av?? Faktum er at samtlige norske åndelige/newage/esoteriske ning-fora har forfalt til et absolutt juniornivå (barn som leker i sandkassen), og i aktivitetsnivå har ning-foraene vært i rigor mortis de to siste årene.

2) Den norske ET/V-foreningen NETI synes også å være i rigor mortis; det skjer ingenting der.
http://www.galactic-server.com/neti/

3) Newage representerer evolusjon i den forstand at individet forlater en ytre-styrt kollektivistisk tro (enten det er kristendom eller naturalisme/scientisme), og utvikler seg mot en selvutviklet eklektisk tro. Dette er utelukkende positivt. Men når man så ser på KVALITETEN i denne selvutviklete, eklektiske troen, er mitt inntrykk (via newage-ningforaene) at dette stort sett bare er en kaotisk og innsiktsløs smørje.

4) Har noen lagt merke til hvordan all kritisk vitenskapsformidling i media har forsvunnet? Normen er nå at programkleder er en eller annen naiv, blåøyd ung person i tyveårene som nærmest prostituerer seg av beundring og ydmykhet under intervjuet med en hvilken som helst ”ekspert”. Intervjuerne prøver visst å leve opp til rollen at de selv ble født i forgårs.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

Jeg tror folk begynner å bli litt smålei forfeilede spådommer om disclosures og utenomjordiske invasjoner, så det er kanskje ikke så rart at interessen etterhvert dabber av, eller degenererer til sandkasse-nivå.

Denne artikkelen er i så måte et godt eksempel; en ukritisk gjengivelse av en rapport fra Sorcha Faal, som prøver å surfe på wikileaks-bølgen. Sorcha er, som de fleste bør vite, ingen mystisk dame med kontakter inn i Kreml og russisk etterretning. Sorcha Faal er et nick for David Booth, en pensjonert datamann fra New Hamspire USA, som leverer ukentlig rapporter med oppdiktet KT-stoff relatert til Russland.

Her er reg.opplysningene for whatdoesitmean.com, før den ble anonym:

Registrant:
PC Free, Inc.
22 Mattheson Road
Antrim, NH 03440
US

Domain name: WHATDOESITMEAN.COM

Administrative Contact:
Booth, David dbooth@direcway.com
22 Mattheson Road
Antrim, NH 03440
US
6035882573 Fax: 6035886347

Etter litt research klarte faktisk også finne noen bilder av han :-)
http://web.archive.org/web/20060502154951/longtrailacres.com/daveinhat.jpg
http://web.archive.org/web/20040220201921/www.longtrailacres.com/kathydave.jpg

Angående den store UFO-happeningen i 2010; “UFO-trusselen” over New York den 13. oktober, så har det allerede kommet en bra “disclosure” på den:
http://www.nypost.com/p/news/local/manhattan/kids_behind_the_ufo_umDRA39qHu7gFLYtZgIl5N

Og det er ikke riktig som artikkelen hevder at luftrommet over NY var stengt denne datoen. Det som skjedde var at trafikksentralen ble evakuert på grunn av mistanke om gasslekkasje, en kort periode om kvelden (lenge etter de første UFO-observasjonene ble gjort), noe som medførte noen forsinkelser i flytrafikken:
http://www.myfoxny.com/dpp/news/local_news/nyc-airport-facility-evacuated-after-gas-smell-20101013-apx

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

Hah. Så mye for den Kreml-“rapporten”. Hvorfor er det så vanskelig for Nyhetsspeilet å utøve litt kildekritikk?

BelzeBob
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

Enig med Andreas her. Nyhetsspeilet må ha kildekritikk. Akkurat som massemedia må ha det. Men av de to – så må det allikevel sies at massemedia er den største synderen.

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  Frank
13 år siden

Nei, det skal være opp til deg som journalist å avgjøre. Jeg forutsetter at en journalist driver kildekritikk.

Å “føle med hjertet” når man skal velge kilde høres ut som en mildt sagt spennende teknikk.

I spørsmålet “hvem har høyest troverdighet av New York Post og en pensjonert datamann fra New Hampshire som ikke kan vise til kilder”, går jeg for New York Post. Det burde du også gjort.

Monica Waade
Forfatter
Svar til  Frank
13 år siden

All den tid vi møter et kaos av info og desinfo rundt oss har vi kun eget hjerte å stole på andreas_sagen. Denne “spennende teknikken” har du som en medfødt egenskap, du har bare blitt programmert bort fra dette helt siden du var liten og møtte på et hav av informasjon rundt deg. Det var underveis i dette du mistet deg selv, du behøver nå bare å finne veien tilbake.

huskarlahvot
huskarlahvot
Anonym
Svar til  Frank
13 år siden

Frank Aune:

Jeg vet godt at UFO-entusiaster sliter med å godta ballong/venus/fly(etc)-forklaringer, så jeg er ikke overrasket over at kommentarfeltene under avisartiklene inneholder mange motforestillinger. Men den NY-saken var bare et sidepoeng her.

Hovedsaken er jo denne Sorcha Faal som du baserer hele artikkelen på, og tydeligvis da tillegger en viss troverdighet.

Hvor mye har du sjekket selv rundt denne kilden? “Hun” har jo skrevet massevis av artikler over flere år nå, så bare på bakgrunn av disse bør man kunne gjøre seg opp en mening om hvorvidt den info’en hun kommer med holder vann eller ikke.

Og det er jo mange andre måter å spore opp opplysninger på. Archive.org er for eksempel et fint hjelpemiddel.

Slik så whatdoesitmean.com ut før Sorcha Faal kom inn i bildet (januar 2004):
http://web.archive.org/web/20040131235134/http://www.whatdoesitmean.com/

Legg merke til tittelen på boka til Booth:
“Code Red: The Coming Destruction of The United States”

En bok som forøvrig inneholder veldig dystre spådommer for 2004 (..som ikke inntraff).

Et år senere kommer plutselig denne mystiske damen inn bildet:
http://web.archive.org/web/20050119095221/www.whatdoesitmean.com/index615.htm

“Sorcha Faal is an International Researcher and Author”

Legg merke til tittelen på boka hun selger gjennom whatdoesitmean.com:
“Blood Red: Human connections to ‘God’ through iron in blood ”

Hm…

Det burde jo vært enkelt å finne opplysninger om dama og bøkene hennes, på andre sider enn whatdoesitmeans.com. Men (big surpise!) denne nettsiden synes å være opprinnelsen til alt av Sorcha Faal-info som finnes på nettet.

Jeg legger i alle fall 2+2 sammen her.

kjell108
Abonnent
Svar til  huskarlahvot
13 år siden

“Sorcha Faal” omtales som desinfo på nettet på KT-nettsteder, ikke noen stor nyhet akkurat. “Sorcha Faal” og hans nettsted blir intelligent desinfo hvor man gir seg ut for å være Kt-nettside. Det første man oppnår er at trafikken til ekte KT-nettsteder blir mindre, dermed mindre potensiale for finansiering.

Hvorfor er det så viktig å produsere disinfo slik som conrailsscience.com?
Hvorfor er det så viktig å latterliggjøre UFO-troende?
Hvorfor er det så viktig å skjule fakta, som UFO’er?

Det hjelper ikke bare tie ting ihjel. Man må også drive aktiv desinfo på nettet. huskarlahvot bidrar til latterliggjøring av UFO-troende.

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Jeg går ut fra at du med “disinfo” mener feilaktig informasjon som skal spre uvitenhet og feilaktige opplysninger blant de som vil ha rede på fakta.

Du sier at Sorcha Faal driver med disinfo, og deretter anklager du huskarlahvot for å bidra til latterliggjøring av UFO-troende når han påpeker det samme som deg.

Hva er et KT-nettsted?

kjell108
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

andreas_sage, les mellom linjene

huskar “Angående den store UFO-happeningen i 2010; “UFO-trusselen” over New York den 13. oktober, så har det allerede kommet en bra “disclosure” på den:”

Budskapet med sarkasmen er “UFO’er eksisterer ikke”
KT = ikke mainstream

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Jeg tror det er bedre å lese det som står PÅ linjene.

Han/hun påpeker jo bare hva som har stått i aviser, og bedømmer det som troverdig. Han/hun har i det minste en kilde.

For øvrig må det da være fullstendig lov å mene at UFOer ikke eksisterer, og sarkasme i en nettdebatt er vel heller ikke uhørt.

kjell108
Abonnent
Svar til  Rolf Kenneth Myhre
13 år siden

andreas_sagen, huskar jobber i mainstream. Vi vet vi fra tråden om chemtrails. Faktum. Hva huskar mener er hva mainstream mener, dvs. “UFO’er” er noe KT tull der.

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Lynx

Jo jo. Men hvordan vet vi at alt dette ikke er annet enn humbug og propaganda? Jeg har selv møtt massevis av barn. Men har tilgode å møte indigobarn, stjernebarn, krystallbarn, synske barn og femte rot-rase barn…

Har ikke sett bilder eller grundige reportasjer heller.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
13 år siden

5th Root race, Indigos, China’s Super Psychics & Star Children.
A human upgrade program orchestrated by extraterrestrial contact; the evidence and implications.
by Mary Rodwell, RN © 2006
Principal of the Australian Close Encounter Resource Network, ACERN
Artikkelen er hentet fra; http://members.iinet.com.au/~starline/

‘A new race of human beings has emerged. Whilst superficially they are undistinguishable however, they are the part of the next wave of the bringers of light, to assist humanity with the awakening of terrestrial consciousness. Human beings are awakening to their innate connection to the Universe. This is the primary role for all the NEW CHILDREN, coming to planet earth’ — Tracey Taylor, experiencer (2000)

INTRODUCTION
A seven-year old boy called Boriska from the Volgograd region began to tell his family of his life on Mars, its inhabitants and civilisation. He said he knew of Earth and Lemuria in very specific detail. He possessed profound knowledge and a high intellect (Pravda, Sept 2004, Russia).
Boriska displayed signs of extraordinary behaviour. At two weeks of age he was able to raise his head, spoke his first word at four months and as a one-year-old, Boriska could read the large print of a newspaper.

With precision and clarity, he recounted his knowledge of Mars, planetary systems and their inhabitants. He spoke about the gifted kids which he referred to as ‘indigos’ and of their essential role in assisting humanity during the anticipated Earth Changes.

Is humanity changing as a species?
The new kids on the block: A global phenomenon.

Renowned prophet and healer Edgar Cayce (1877-1945) not only spoke of a new humanity and referred to it as the 5th Root race but he also predicted that it would appear in the years 1998 to 2010.

Metaphysicians and other gurus also share the belief and the anticipation of this recent emergence of the new type of human they call Indigos. They are also referred to as Children of the New Millennium, Crystal Children, Children of Light, Golden Children, to mention a few.

The ufology community is conducting research into the extraterrestrial phenomenon experienced by children. Their explorations thus far have produced such terms as the New Humans or, more commonly, Star Children.

The profiles of the Indigo children share the same attributes or are strikingly similar. They are highly intelligent, creative, psychic, telepathic and posses healing and clairvoyant abilities.

The Indigo children also share an inherent capacity to articulately express knowledge and awareness of deep spiritual concepts, historical, anthropological and scientific data, far beyond the capacity of even the most learned scholars, regardless of their age, level of cognitive development, education and numerous other pertinent factors.

This confronting evidence has even captured the attention and interest of the Chinese government who are researching children who possess ‘exceptional human functioning’ (EHF), more commonly referred to as ‘China’s Super Psychics’.

Unfortunately, this research also suggests that these children are so different that they are often misunderstood and described as suffering from ADD (attention deficit disorder).

In this article we will explore the extraordinary qualities and states of consciousness demonstrated by the Indigo children and the inference of the emerging New Humans.

Despite the plethora of information and supporting evidence, this phenomenon still manages to defy our logic and challenges our beliefs and yet it is scientifically supported.

Everything seems to suggest that humanity is on the verge of an evolutionary quantum leap. If we accept this premise, is it not plausible that the phenomenon related to extraterrestrial experience is equally valid and could offer a reasonable explanation for these developments?

Metaphysicians who speak about the emerging New Humans have professional, psychological and medical science backgrounds. Doreen Virtue, (The Crystal Children) has a PhD, and an MA and BA degree in Counselling Psychology. The publication The Indigo Children (1999) by Lee Carroll and Jan Tober took information from psychologists and therapists. The research in China is sponsored by the government and suggests that the phenomenon is taken seriously. Ufology researchers, too, have credible science, medical and psychological backgrounds.

If we are changing as a species, ufology offers a reasonable explanation. Scientific, biological and anthropological anomalies certainly suggest some form of intervention in the evolution of Homo sapiens. The missing link in our evolutionary tree certainly indicates a primary intervention in our genetic make-up. If this is the case, then the New Humans may well have been orchestrated in a similar way with genetic upgrades in our DNA. But the present upgrade is so radical that it appears like an evolutionary jump start, hence the name the New Humans.

If humanity is experiencing a quantum leap in its evolution, why is it happening now? Star Children believe they are here to ‘guide the awakening of terrestrial consciousness’ (Tracey Taylor). But how will this be achieved?

New scientific research could provide us with some of those answers and may qualify what the Star Children seem to understand, such as their role in the awakening of human consciousness. It may also explain why our connections to extraterrestrials could be far more intimate than we have previously suspected, as well as why they are currently so interested in us.

Extraterrestrial contact and genetic manipulation?

UFOs and their appearance in our airspace have been systematically ridiculed as pure nonsense by governments for years. This has been an effective strategy, despite the evidence that one in ten people see such craft. Ridicule and disinformation has meant that most people will hesitate to speak of what they have seen, let alone admit they had any interactions with such craft. Evidence in the form of photographs, hours of video footage and credible testimony from airline pilots and military personnel seems to mean nothing. Even the radar sightings which confirm this reality are hidden from public view.

A medical practitioner, Dr Stephen Greer, supports a disclosure program and owns videotape of hundreds of hours of testimony from high ranking military personal. They all confirm that UFOs are real and that there is a systemic and deliberate cover up by government agencies. Retired American Army and NATO Command Sergeant-Major Robert Dean in the 1960s and 70s guarded COSMIC-classified files which showed that government agencies were fully aware that extraterrestrials and UFOs regularly penetrated our airspace.

Compelling as this is, the evidence of such craft in our skies is really a very small part of this phenomenon. Surely we have to ask who is controlling these craft and why are they here? Robert Dean believes that we are very closely connected to aliens, both spiritually and physically, and suggests that they are responsible for the Star Child phenomenon. The development of a new humanity called Homo Noeticus is a term coined by John White who studied parapsychology and noetics (the investigation of consciousness). Many well-known researchers such as English author and UFO investigator Jenny Randles agree. She wrote about this in Star Children: The True Story of Alien Offspring Among Us.

It has been shown that contact experience is an inter-generational one and that such children appear to be more intelligent, exhibit extraordinary psychic and intuitive abilities and have knowledge that they have not consciously learnt. Ufology research shows that consistent genetic lines play an important factor in this phenomenon.

Podiatry surgeon, Dr Roger Leir, is renowned in ufology for his pioneering surgery removing alleged alien implants and his autobiographical book The Aliens and the Scalpel. Dr Leir included the phenomenon of Star Children in his research. He writes that ‘I believe that any mother that looks at her recently born child, in comparison with children born twenty years ago, will testify that there is a tremendous difference. Some look upon the differences in the New Humans and say they have to do with better prenatal care etc. In my opinion this supposition is nonsense AND IN LIGHT OF MY MORE RECENT STUDIES AND EXPOSURE TO THE ABDUCTION PHENOMENON, I HAVE COME TO THE CONCLUSION THAT THE RAPID ADVANCEMENT OF OUR HUMAN SPECIES IS DUE TO ALIEN INTERVENTION IN OUR BODIES AND MINDS’.

Dr Leir has based his statement not only on research into alien implants but from his observations of children. Comparing today’s statistics on the developmental stages in young children to forty years ago (when such records and studies began) he discovered that the level of higher psychological functioning in some cases was increased by as much as much as 80%. The question is, how could this happen? Dr Leir: ‘I suggest that the answer involves alien manipulation of human genetics’ (The Aliens and the Scalpel, p.192).

Recent genetic research could qualify this starling revelation. There are unexplainable anomalies in our genetic history and in 2003 it was discovered that 223 genes do not have the required predecessors on our geonomic evolutionary tree. These extra genes are completely missing in the invertebrate phrase. Therefore scientists can only explain their presence as recent in evolutionary time scale, and comment that this was not through gradual evolution, vertically on the tree of life, but horizontally as a ‘side ways insertion of genetic material’. Significantly these 223 genes are two-thirds the difference between the chimpanzee and Homo sapiens and include important psychological and psychiatric functions. How did humanity acquire such enigmatic genes? Dr Leir and other researchers believe the answer may well be extraterrestrial genetic intervention!

Dr Richard Boylan, an American behavioural scientist, anthropologist and clinical hypnotherapist, has studied Star Children phenomenon and their connection to close encounter experience. He offers a precise profile of the New Humans and our intimate connection to extraterrestrials, or Star Visitors as he calls them. Dr Boylan is secretary of ACCET (the Academy of Clinical Close Encounter Therapists) in the USA, a professional body that encourages medical and psychological professions to be involved in this phenomenon. Boylan is convinced that Star Children are a reality and has created an organisation to support and educate families with these children. As president of the Star Kids Project (SKP) he organises workshops for Star Kids to help them and their parents cope with their extra psychic and intuitive abilities. He explains that the Star Child maybe defined as a child of both human and extraterrestrial origin. The ET contribution to the child’s make-up may come from genetic engineering, from biomedical technology and from telepathic consciousness linking. Star Kids are psychically and metaphysically changed as a result of their own contacts with the ‘visitors’ or ETs modifying their parent’s reproductive DNA.’ He also believes that there is a link to what we now label Attention Deficit Disorder (ADD), a syndrome which almost magically appeared about 15-20 years ago when more of these children began to be recognised.
Dr Boylan and Doreen Virtue believe that these children are often misdiagnosed with syndromes as questionable as ADD. One reason Dr Boylan suggests is that ‘these kids are just crushingly bored with the slow, pedestrian way they are being educated’ and that is why they often misbehave. Doreen Virtue suggests that Indigo and Crystal children can be also diagnosed as autistic or having Asperger’s syndrome. More research is warranted to explore such possibilities.

There are numerous accounts where the contactee or experiencer recalls details of their genetic material being harvested. Dr John Mack, former Professor of Psychiatry at Harvard Medical School wrote about the subject of genetic material being taken in his book Abduction. I have covered this important fact in my book Awakening, in the chapter on missing pregnancies. Many of my clients, both male and female, recall experiences when this procedure occurred. Some women also believe that their genetic material has been taken and altered in some way prior to their pregnancy. They say they knew the child was different or special because of this. What I found astonishing was that many of these children seemed to have an awareness that they were different. A letter to ACERN states:

‘Yes I have always believed I was from elsewhere, and, like I said, I used to speak and write in a strange language in private. Sometimes, even in front of my mum, I used to cry because I felt so different. I would tell her not to touch me, as it was dangerous, and I am not yours. I am one of them. When the greys used to leave, I would get upset and believe they had left me behind, which made me angry and upset. I have memories of planets with golden buildings’ — James Basil (UK).

What are these differences, apart from higher physical and psychological functioning? Generally they are enhanced psychic and intuitive abilities, with an awareness of universal knowledge and even their true genetic origins. ‘I am not yours’ implies that some Star Children are aware they are connected in some way to the extraterrestrial beings who visit them.

Star Child qualities (see Star Child questionnaire at http://www.acern.com.au)
Highly intelligent.
Often very creative.
Developmentally advanced in reading walking, talking, etc.
Psychic/intuitive abilities.
Multi-dimensionally awareness; they perceive a broader range of reality.
Telepathic abilities.
They sense and feel energies from people or other living things (aura reading).
Telekinesis, etc. Moving objects with their mind energy and thought.
Awareness of scientific, historical, anthropological and spiritual knowledge not consciously learnt. Sometimes called ‘knowledge bombs’.
Awareness of past lives.
Extremely empathic to all creatures, not just humans but animals and plants.
They can communicate with the unseen world, spirits and angels.
Multi-dimensional healing abilities.
Manifest unusual artwork, languages and scripts.
They experience dreams where they are being taught how to use their high sense abilities on space craft.
Dual consciousness; feeling part human and part extraterrestrial.
Have a sense of mission or higher purpose.

From a letter (USA): ‘I started walking at 8 months, talking in sentences by 10 months, and how to read at 2 years; no one taught me. I had friends who walked through walls, became invisible, and we spoke telepathically. I desperately wanted to go home.’

David from Perth, Western Australia (now in his late twenties) said about his childhood psychic and telepathic abilities: ‘I would have telepathic conversations with my sister until she told me to stop being lazy and start talking.’

Some of the older Star Children are able to explain their abilities and ET connections more precisely. Ann Andrews, author of Abducted, wrote about her family’s extraterrestrial contacts. They live in England and have had lifelong interactions with ETs. Jason, her youngest son, exhibits many of these higher senses, regularly astral travels and even heals individuals in this dream state.

Jason told his mother how the Star Child profile fitted him. Jason, like many other Star Children, complains about the bulkiness of his human body, saying how limited it is. He was tight lipped about his experiences for a long time because he said it was hard to trust anyone because you never know who they are working for. He was very serious when he asked Ann if I thought it was very strange that after hundreds of years of slow progress we had suddenly come on in leaps and bounds in just fifty years. According to Jason, ‘they’ (including himself) gave us the relevant knowledge. They showed us how to split the atom and harness nuclear power so that we might finally meet them as equals. However, he says angrily that we have turned all this knowledge into power over others less fortunate than ourselves, for example with atomic weapons. But when asked about genetic engineering, Jason said ‘it is the ETs who choose the parents’. The children are genetically altered before they are born. ‘They are given extraterrestrial DNA.’

Again it appears that many of the children know about their mixed human and ET gene pool. This was demonstrated to me quite graphically when a confused young mother told me about her ten-year-old son. She said that whilst out walking with him one day, her son very casually told her the actual percentage of ET genes in every person they passed!

The extraterrestrial education program, telepathic communication and more.

Five-year-old Aiden from Western Australia says ‘I don’t mind going through the walls, and they teach me more on the ships than I learn at school. They come through walls, float not walk, become invisible, but are still around!’ His mother writes, ‘This astounds me. He is very blasé about it and says he will introduce them to me one day! Aiden knows what I am thinking, finishes my sentences for me, and feels pain when I do’ (from Awakening, 2002).

Star Children can be aware of extraterrestrial educational programs when information is downloaded on a subconscious or super-conscious level. Jena is an eight-year-old girl in Perth who described this process as ‘knowledge bombs’ in her head, which sometimes hurt. They can have strange dreams where they know they are on-board spacecraft. They are taught to use their higher sense abilities and they know when they have done well at such tests.

Whitley Strieber, experiencer and author of The Secret School, also experienced such lessons on spacecraft. This testimony certainly suggests that the New Humans are not only upgraded physically and psychologically, but are also taught to operate on a broader multi-dimensional frequency which helps them access information and knowledge not available to others.

Tracey Taylor, who intuitively draws complex artwork and symbols related to her ET experiences, wrote ‘As for my own contact experiences, I have become very compassionate towards ET beings, there is much that humans can learn and benefit by interacting with them. Initially I didn’t know what was going on or why, but there has always been an equal exchange. I helped them to achieve their genetic goals and, in return, developed my healing and psychic abilities, plus my understanding of life on earth.’

‘Star children are born with greater wisdom and awareness, and are also gifted creatively. They have a great feeling of being connected to nature and all that exists. They are the bringers of the new, the bringers of light, they are here to guide the awakening of terrestrial consciousness.’ So, if the new humanity is already here, whatever we choose to call them, how is this awakening of terrestrial consciousness orchestrated? The answer may well be contained in the creative expressions and data connected to contact experience.

Breaking down the barriers. The limits of traditional ufology research.

Traditional ufology attempts to convince the general public of UFO reality with research focused primarily on UFO sightings and other such scientific data. Although this approach is important, I believe it is far too limited a perspective for such a complex phenomenon. Some ufologists still exhibit ambivalence towards the abduction or contact phenomenon. This is despite the many thousands of credible people and families who experience such a reality, and tangible data such as unusual marks the body, missing time and implants, which are the anomalies that can verify this reality. It seems that no matter how profound the evidence, some will still argue that it is far too insubstantial to be taken seriously. Likewise, they ignore any mixture of spiritual or metaphysical interpretations, or psychological and emotional evidence, despite the degree to which these experiences can dramatically change an individual’s personal paradigm. Such information may just convince sceptical researchers that the experiencer is psychologically impaired. This is especially true of any information that experiencers receive telepathically or express in other ways.

I disagree totally with such a limited perspective and believe that if we are to understand contact more fully we have to be receptive to any physical, emotional, psychological or spiritual data that is linked to this phenomenon.

‘Wisdom is knowing how little we know’ — Socrates.

ACERN provides professional support for experiencers. Since 1996 I have received volumes of data and personal testimony that have convinced me of contact reality. But I was particularly intrigued to find that, despite the enormous fear some people experienced (and this is by no means standard), many were more traumatised by isolation and judgement than their experiences. What I discovered was that such experiences were eventually life changing and transformational.

Are these experiences transformational because such individuals are exposed to a broader spectrum of reality or is it more than that?

I found that individuals who received support regained their equilibrium and accepted a broader frame of reality, which obviously changed their perspectives in many ways, both psychologically and spiritually. This integration meant that they now became more peaceful and open to their contact experiences. But I also felt it was their new openness to the extraordinary data they received which made their changes so profound.

Although such extraordinary data is treated with ambivalence, if not disinterest, by some researchers, it is common knowledge that creativity and artistic expression is one way that human beings express human experience. There is no doubt that contact experience can inspire some individuals to draw the extraterrestrial life forms they interact with, and that many of them look identical, which I believe is further testament to this reality. Likewise, they may draw unusual landscapes of planets, with which they can have a deep emotional connection. The landscapes may sometimes be strikingly similar, as are some of the artwork, symbols and written scripts. Sometimes they vocalise strange languages without conscious thought, and articulate them more fluidly than their normal human language.

In researching these matters we need to recognise our own limits and that we are unaware of what we don’t know. I felt that, no matter how unusual or challenging this material was, if it is part of the contact experience then we cannot afford to ignore it.

Researching a broader paradigm requires an open mind, and by that I mean being open to all data. Thorough researcher seeks to reconcile this data with science fact as much as possible. It is always profound and exciting for me when conventional science comes to the rescue and offers a possible explanation. But what is even more fascinating is when the scientific explanations are so similar to what experiencers themselves have intuitively understood.

Expressions of ET contact: a visual communication and healing blueprint?

The strange expressions of contact; stunning images, symbols, drawings of strange planets, languages and unusual scripts is a fascinating enigma. I initially collated such data so experiencers could compare notes. I found that, when shared with other experiencers, the material was extraordinarily helpful in assisting them to honour and validate their own contact.

The ACERN video Expressions of ET Contact: A Visual Blueprint? was an attempt to share this information with the ufology community and experiencers. We discovered that our lack of expertise in film making did not detract from the material or the stories. I am certain that the two film awards presented at the International UFO Congress in the USA came from the impact of these images, because they seemed to connect with individuals at some deep level, whether they were experiencers or not! The 2004 sequel video Expressions of ET Contact: A Communication and Healing Blueprint? was similar but explored the subject from a more global perspective. Again, the combination of languages, art, scripts and personal stories touched a deep chord with people, creating strong emotional reactions and resonance.

The average experiencer believes such expressions are contact communications, containing complex holographic data which helps us to connect with who and what we are. Energetic signatures, perhaps, containing blocks of coding, like holographic blueprints, which we absorb on many levels.

‘It should be born in mind that the nature of extraterrestrial communications is that, in a majority of instances, star visitors communicate with humans by telepathic transfer of mental images and concepts, rather than by words and speech’ — Marie.

In his video review column, Duncan Roads, editor of Nexus magazine wrote: ‘These Expressions of ET Contact videos are two of the most amazing documentaries you will ever watch. I don’t count myself as being a “sensitive” person at all, but I can assure you that I felt things “shifting inside of me” as I watched the videos. In fact, at least 15 minutes of one video that I watched I don’t remember a thing about! I am sure viewers will also be surprised at the large number and variety of different life-forms visiting and interacting with us. It becomes clear that as contacts between “us” and “them” progresses, more and more information is being transmitted. Amongst the many people featured by Mary Rodwell in these documentaries, most are currently of the opinion that there are many life forms “out there” that are trying to assist humanity — now, more than ever. This assistance can take many forms; however, it is obvious that most of the assistance is via information packets transmitted to us.’

Roads continues: ‘Yet obviously it is still early days in the “getting to know you” process, so a lot of the information relayed to humans is still very basic, i.e., what “they” look like, what “they” are like and how our “reality” is but one of zillions of valid but different realities. The interviews are most interesting and compelling. And the artwork “does things to you” when you look at it. The paintings of the ETs or aliens (“beings” is probably a better word) are just riveting. One gets the “feeling” of what the being is “like” just by looking at these paintings — a result of the extra information packets transmitted by the artist, perhaps? … These videos are more in the category of “spiritual awakening”, but this is a result of the content and (probably) not the intention of the producers.’ — Duncan Roads (video review, Nexus, Aug-Sept 2004, p.78).

Communication and reprogramming of our DNA, by language, and frequencies?

Are telepathic transfer of mental images and concepts communication from aliens. SETI (the official search for extraterrestrial intelligence) still argues that they have not received any anomalous radio signals to suggest extraterrestrial life exists. Whether this is the truth or not, that is their official line. But perhaps extraterrestrials would find radio transmissions a very primitive way to communicate. If we listen to experiencers, they say it is more likely to happen through multi-dimensional levels of human consciousness.

‘This communication happens because everything is made up of the same matter resonating at different harmonics, so that the ETs are able to communicate with us, directing thought on subatomic levels, and so activate subconscious interaction. This is interpreted by the conscious mind as a simplified form of communication, such as symbology. Symbols are meant to communicate the nature of the macrocosm.’ — T.T., experiencer (WA).

There is no doubt that such expressions although not yet consciously quantifiable, certainly connect to a deep resonance within people, in the same way as crop circles do. Interestingly, some of the crop circle symbols are actually contained within some of the symbols the experiencers create and it’s possible both phenomena may well be connected. Certainly we know that by viewing or standing in the crop circles many people feel something, as they also do with viewing the videos. Duncan Roads admits that, although he believes he is not particularly sensitive, he also felt something by seeing these images.

In the eastern states of Australia, a male hypnotherapist told me he felt that one particular symbol had affected his third eye centre, feeling a strange buzzing (interestingly this is the spot in the middle of the forehead through which some psychic abilities supposedly manifest). This certainly suggests that these expressions act as a trigger or catalyst for something within us. Some experiencers believe this data has frequencies which affect us energetically on a subconscious level, acting like a holographic program.

Is there a scientific basis to support the hypotheses that such communications or expressions can actually affect or talk to us, even to our DNA?

New Russian research offers support for such a possibility, which means that reliable scientific investigations are now actually beginning to explain what experiencers have intuitively known all along.

Some recent Russian DNA discoveries documented by Grazyna Fosar and Franz Bludorf in their book Vernetzte Intelligenz have been summarised by Baerbel. ‘The human DNA is a biological Internet’ with evidence that DNA can be ‘influenced and reprogrammed by words and frequencies.’ This suggests that ‘our DNA is not only responsible for the construction of our body, but also serves as data storage and communication.’ The Russian scientists and linguists have found that the genetic code ‘follows the same rules as all our human languages.’ In effect, human language did not appear coincidentally but is a reflection of our DNA.

The Russian researchers believe that ‘Living chromosomes function just like a holographic computer using endogenous DNA laser radiation. This means that they managed to modulate certain frequency patterns (sound) onto a laser-like ray which influence DNA frequency and thus the genetic information itself. Since the basic structure of DNA-alkaline pairs and language is of the same structure, no DNA decoding is necessary. One can simply use words and sentences of the human language! This, too, was experimentally proven!’ Of course the frequency has to be correct. (I recommend that the article be read in full.) But for the purposes of this article, the Russian research shows how science now can demonstrate a way to reprogram DNA through language and frequencies.

Experiencers who manifest unusual languages, such as Rochelle (see the video Expressions of ET Contact: A Communication and Healing Blueprint?) call these ‘soul languages’. Rochelle vocalises them when doing energy work and healing. Healing with sound and frequencies takes on a new meaning in this context. It could mean that Rochelle and others like her may well intuitively be able to change or reprogram DNA though such frequencies while healing. We already know that our subconscious is affected by subliminal frequencies and hypnosis, and the Russian research may have given us a scientific explanation why such techniques work so well. The question is whether the specific frequencies of these languages are designed to affect or reprogram our human DNA? This may well give us grounds for reviewing ancient texts in regards to our origins.

This bible quote may be more than just symbolic rhetoric. In the Book of John (chapter 1: verse 1) it is written: ‘In the beginning was the Word, and the Word was with God, and the Word was God. The same was in the beginning with God’ and verse 14 states: ‘And the Word was made flesh, and dwelt amongst us’.

The Russian DNA research article coincidentally mentions the changes in our children in terms of group consciousness. They comment that ‘if humans with full individuality would regain group consciousness they would have a godlike power to create, alter and shape things on Earth and humanity is collectively moving towards a group consciousness of a new kind.’ They state that ‘fifty percent of children will become a problem as soon as they go to school, since the system lumps everyone together and demands adjustment. But the individuality of today’s children is so strong that they refuse this adjustment and resist giving up their idiosyncrasies. … At the same time more and more clairvoyant children are being born. Something in those children is striving more towards group consciousness of a new kind and it can no longer be suppressed.’

Are the Russian researchers in fact referring to what is now called the ADD (attention deficit disorder) child? Unfortunately, because there is no funded global research it’s hard to gain accurate statistics. But, if the process of labelling children as ADD is an indicator of this phenomenon, then we are indeed evolving at an astounding rate.

The global perspective and more pieces fit the puzzle: Science, anthropology, theology, archaeology and the kids.

This short article entitled ‘Learning to communicate with extraterrestrials: young children in India-China Himalaya use strange sign language’ appeared on the website of India Daily (29 Jan 2005) by a staff reporter:

‘In the deep region of Himalayas, people are reporting strange behaviours in children. The children are using sign languages which are unknown to their families and anyone around. Many of the children draw pictures of triangular objects flying in the sky. Many of them do not know what they saw and how they learnt these sign languages. Some in the region of Aksai Chin believe that these children regularly communicate with the extraterrestrials who are only visible to these children and communicate via telepathy. The children learn the sign language to communicate back to these beings. According to UFO research materials, some Mexican children also manifest similar behaviour, when many in the area reported for a long time UFO sightings. … According to some teachers in the schools in that area, young children are extra agile and extra talented these days. Their problem solving skills have increased and they are much more disciplined. They continually use a strange sign language among themselves. However they cannot teach this language to adults! The locals in the area believe UFOs have been visiting the area for thousands of years. It stopped for a while and now it has started again.’ (See http://www.indiadaily.com)

Families have contacted me from all over the globe, not only from Australia, Europe, North and South America, but Asia and Russia, and all describe children advanced from the norm in psychological and physical development and with exceptional psychic abilities.

In Mexico City these same New Humans have begun to emerge, and it is said that over 1000 children are able to ‘see’ with various parts of their bodies. In some countries, government agencies interested in such children are actively researching the phenomenon. China has a program for investigating children with similar abilities, which is taken very seriously by the Chinese Government in Beijing. The book China’s Super Psychics by Paul Dong and Thomas Raffill describes children with exceptional human functioning (EHF) who display similar patterns to Indigo or Star Children. They, too, are very psychic and intuitive, for example some have the ability to open flower buds by thought alone. And like the Mexican children, many have shown an ability to see with other parts of their bodies. They display telekinetic abilities as well as other fascinating multi-dimensional skills, such as sensing another’s thoughts (telepathy). It has also been reported that the Chinese government has observed these children changing the human DNA molecule in a petri dish before cameras and scientific equipment to record this supposedly impossible feat. We have no evidence to prove that these abilities are the result of extraterrestrial interventions. But, given the fact that the Chinese government is very secretive, this may well be something they do not feel ready to share. However, I am told that the Chinese are extremely interested in the UFO phenomenon and take it very seriously.

More pieces of the puzzle.

Although I can’t cover all my research in this article, I can give the reader some points to ponder. The late Francis Crick, Nobel Prize winner, co-discoverer of the shape of the DNA molecule and author of Life Itself, made the astounding claim ‘that an advanced civilisation transported the seeds of life in a spacecraft’! One wonders what led him to such an incredible conclusion. References in religious and biblical texts certainly raise questions as to our real origins. Anthropology still can’t explain how we changed or morphed so dramatically from Neanderthal to Homo sapiens and the missing link has not been discovered or explanations given on how the developmental gap was bridged. Biblical scholar, Zecheria Sitchin, author of the Earth Chronicles suggests such answers could lie in ancient religious texts, such as the Bible. According to Sitchen, the Bible is a condensed rendering of ancient Sumerian and Akkadian texts. From his research he believes that Homo sapiens was a genetic upgrade of existing hominids which was undertaken by extraterrestrial beings called the Nephilim who came to Earth 450,000 years ago.

Indigenous tribes worldwide have within their oral history that they are visited by sky beings and are being genetically upgraded. The Dogan tribe (African Mali Tribe) call the star visitors the Nummo, an alien species which came from Sirius and genetically upgraded humans when they came to Earth. The Aborigines of Australia also talk of the sky beings Wandjina, who made them and gave them laws to live by.

Many sacred texts apart from the Bible raise similar questions. Will Hart, author of The Dawn of the Genesis Race notes references to God in ‘plurality’. Genesis, verse 26, states ‘Then God said, and now we will make human beings, they will be like us and resemble us.’ The question is, who are ‘us’?

For those who seek to explore, there are many such anomalies in archaeological, anthropological, religious and spiritual texts that must guide the thinking person to question what we are educated to believe in terms of our origins and genetic heritage. But, the most compelling evidence comes from the testimony of children, many of them not old enough to read. It’s information so profound one has to wonder how and where they obtained it.

Mike Oram (experiencer) resides in the United Kingdom. He told me that he was only 4 years old when he told his mother that there was no such thing as death. His mother disagreed, but Mike said ‘the Universe goes on for eternity and it’s not true that we no longer play a part in the Universe. We come back.’ ‘I was too young to know the word reincarnation’, he said. ‘I then shocked her by saying “You are not my real parents, my parents are in space, and something of incredible importance will happen in this planet and it will affect all levels of consciousness, it will not happen in your life time but it will in mine.” My poor mother never forgot that conversation.’ (Mike Oram)

Colin Wilson in Alien Dawn (1998) wrote that not long before Andrija Puharich’s death he asked him what he was working on. ‘Paranormal children’, he said: ‘You wouldn’t believe how many of these kids are out there, they seem to be at genius level. I know dozens, and there are probably thousands.’ Wilson concludes, ‘And this, I suspect is the beginning of the change that the UFOs are working on’ (p.309).

Unfortunately many such phenomena are only recognised through a particular discipline’s limited field of study, and this sadly narrows the perspective. There is no doubt that, for some, the extraterrestrial hypothesis is a hard one to swallow. But even if (for now) we interpret this data from a desire to understand why we may be evolving so rapidly, as this research suggests, we need to be open to all possibilities. Even if the puzzle is just perceived as another way of understanding ourselves, the question remains that, if we are evolving at an accelerated rate than cannot be explained in normal evolutionary terms, how and why is it happening?

Are Star Children, New Humans, Indigos and smart kids, etc, one and the same phenomenon? If they are, then the extraterrestrial hypothesis makes more sense. After all, it is ludicrous for the thinking person to believe we are the only intelligent life in the universe, given the vastness of space. And it is logical to believe that some of those other life forms may have evolved sufficiently to be able to visit us, even if how they travel here may be beyond our current scientific understanding.

The hypothesis of extraterrestrial reality is not only possible but also probable and explains many anomalies in our origins, our mythology and religions. Certainly, if what experiencers and indigenous people tell us is true, we have a very intimate and on-going relationship with the visitors, in addition to a common gene pool. This would certainly explain their continuing interest and participation in our evolutionary development.

The primitive and aggressive nature of Homo sapiens, armed with technology to destroy not only each other but our beautiful planet, may well be why these ET ancestors have decided to accelerate humanity’s evolutionary upgrade program. A New Human with multi-level awareness of our cosmic connection to all that is, may well be the only way we will finally appreciate what we have, change our behaviour, and grow up to take full responsibility for ourselves and this beautiful planet.

The Star Children could be an integral part of this wake up call and it may be that through them we are being led to an understanding of this profound connection.

‘Human beings are here to remember themselves, with conscious awareness and with complete understanding of their innate connection to the Universe.’ — T. Taylor.

If quantum theory is correct, science can’t disagree that we are indeed connected to everything, including our extraterrestrial visitors! ‘To them we are the aliens!’ — Jess, (8 years old, Western Australia). What can I say: ‘Out of the mouths of babes!

’About The Author:

Mary Rodwell, RN, former nurse and midwife. Counsellor and hypnotherapist, metaphysician. Principal of ACERN (Australian Close Encounter Resource Network), Perth, Western Australia. Mary has travelled widely, visiting the USA and UK as an international speaker. Author of Awakening: How Extraterrestrial Contact Can Transform Your Life (2002). Producer of EBE award winning documentaries: Expressions of ET Contact: A Visual Blueprint? (2000) and Expressions of ET Contact: A Communication and Healing Blueprint? (2004). Produced by ACERN. Web address http://www.acern.com.au and http://www.maryrodwell.com E-mail: Starline@iinet.net.au

To date over 950 people have contacted ACERN, nationally and internationally. ACERN is a professional counselling resource that explores all anomalous experiences as well as speaking to professional traditional agencies about these matters and contact reality. Mary’s research explores both the physical and metaphysical implications of contact. This research has demonstrated that for most individuals contact can be a transformative/spiritual experience, where individuals, such as those termed Star Children, become more aware of their multi-dimensional nature. Mary is vice-president of the Star Child Project, which seeks to research and support Star Children and their families.

References
Andrews, Ann & Ritchie, Jean. (1998) Abducted. London: Headline.
Baerbel. Summary of ‘Russian DNA Discoveries’. Website: http://www.quantumbalancing.com/news/russian_dna.htm
Boylan, Richard. (1999, Winter) ACCET (Academy of Clinical Close Encounter Therapists) Newsletter.
Boylan, Richard. Close Extraterrestrial Encounters.
Boylan, Richard. (2005) Star Kids: The Emerging Cosmic Generation. See http://www.drboylan.com
Carroll, Lee & Tober, Jan. (1999) The Indigo Children. Hay House.
Dong, Paul, and Raffill, Thomas E. (1997) China’s Super Psychics. Marlowe and Company, NY.
Fosar, Grazyna & Bludorf, Franz. Vernetzte Intelligenz.
Website: http://www.fosar-bludorf.com/index_eng.htm
Greer, Stephen, M.D. (1999) Extraterrestrial Contact: The Evidence and Implications. Granite Publishing, USA.
Hart, Will. (2004) The Dawn of the Genesis Race.
Leir, Roger. (1999) The Aliens and the Scalpel. Granite Publishers.
Mack, John. (1994) Abduction: Human Encounters with Aliens. Simon & Schuster.
Rodwell, Mary. (2002) Awakening. Fortune Publishing, UK. Republished 2005 Avatar Publishing, USA.
Strieber, Whitley. (1997) The Secret School.
Randles, Jenny. (1994) Star Children: The True Story of Alien Offspring Among Us. Sterling Publishing.
Roads, Duncan. (2004 Aug/Sep). Video reviews, Nexus magazine, p.78.
Staff Reporter. (29 Jan 2005) ‘Strange Sign Language’, India Daily. Website: http://www.indiadaily.com
Taylor, Tracey. (2002) Drawings, In Awakening (chapter 8) by Mary Rodwell. See also: http://www.harmonicblueprint.com
Virtue, Doreen. (2003) The Crystal Children. Hay House Publishing.
Wilson, Colin. (1998) Alien Dawn. London: Virgin Publishing.

Hentet fra; http://members.iinet.com.au/~starline/

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
13 år siden

Hvor ble det av min kommentar om DUMBS. Nå har jeg postet flere ganger uten resultat.

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
13 år siden

“Frølageret skal forsegles”

Hva er det Bill Gates & Co vet som ikke vi vet, og ikke får vite. Hvor langt inn i de globale lommene strekker Janus Jens og Jesuitt Støre sin lojalitet. Hvem representerer de egentlig.

http://www.pakalertpress.com/2010/08/26/doomsday-seed-vault-in-the-arctic/

Og hva har de underjordiske anlegg verden rundt med Ufo-aktiviteten som nå angivelig skal være observert.

http://www.pakalertpress.com/2010/11/05/new-world-order-underground-bases-and-tunnels-video/

http://www.whale.to/b/underground_h.html
http://www.whale.to/b/underground_infrastructure.html
http://www.detailshere.com/tunnels.htm#Description%20of%20tunnel%20system%20and%20hollow%20earth
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_underground.htm#menu

Og hvodan spiller de Norske anlegg inn i denne problematikken.
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_illuminati_29.htm#Norwegian_Secret_Underground_Base_Update_

Følg med, følg med. Ufo svaret er kanskje begravd under jorda
http://www.bibliotecapleyades.net/offlimits/offlimits_dulce.htm
http://www.bibliotecapleyades.net/esp_sociopol_pinegap.htm

BelzeBob
Abonnent
13 år siden

Når CNN fronter Assange som verdens kuleste fyr så burde jo alle og enhver med fungerende hjerneceller skjønne at det hele bare er et show.

Forresten – kan noen fortelle meg en eneste ting Assange & Co. har lekket som er av noen som helst betydning i det store og hele? Er det like før Kissinger stilles for krigsrett og det blir innrømt at “Krigen mot Terror” er en svindel?

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  BelzeBob
13 år siden

Faktisk Belze. Om ikke det lekkes bevis mot Kissinger, har det kommet info om hvorfor biene forsvant. Men han har sikkert del i det også:

http://www.fastcompany.com/1708896/wiki-bee-leaks-epa-document-reveals-agency-knowingly-allowed-use-of-bee-toxic-pesticide

Den infoen tror jeg wiki på!

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

Ja, absolutt, her er det alltid gøy å kommentere saker. Wikileaks interesserte meg en stund, helt til jeg fant ut at lekkasjene, som regel dreier seg om andre land utenom Usa, norge, england, med mindre det er småting der. Det er land som usa særlig har rettet fokus på disse dreier seg om..og de lekker nok gladelig materiale som har fått jukset til seg ” top secret” status, da det nok pleaser massene en stakket stund..men de virkelige hemmeligheter kan vi bare glemme å få, tror jeg iallefall

Lynx Veritas
Lynx Veritas
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Er til en viss grad enig Crusis. Lekkasjene har allerede skapt splid på diplomatisk/politisk nivå. Og dette har nå spredt seg til befolkningen. Divide and Conquer. På den måten har vel de som kontrollerer lekkasjen oppnådt en del av prosjektet. Dersom de nå vil “lekke” ufo-materiale skal det jo bli interessant å se hvordan massen reagerer. Selv om denne Sorcha Faal er en dille-kilde, ville det jo vært spennende med “troverdig” info fra selveste wiki-leaks. Kaoset blir komplett, og wiki blir mission accomplished

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Du mener altså at WikiLeaks er CIA-styrt, fordi informasjonen som slippes ikke er viktig nok? Det er en ganske spesiell konklusjon. WikiLeaks publiserer materiale som blir gitt til dem. Selvsagt får de i mindre grad utlevert Top Secret-dokumenter, fordi det er færre personer som har tilgang til dem. Jo færre som har tilgang, jo mindre er sjansen for at en whistleblower eksisterer blant dem, og sjansen for å bli oppdaget er større. Og konsekvensene for den enkelte informant vil også være større. Dette er helt logisk.

Hvilke land som omtales, kommer helt an på hvilken person som har fått tilgang til dokumentene. For øvrig er det merkelig å si at WikiLeaks interesserte deg helt til du fant ut at informasjonen hovedsakelig gjaldt USA, Norge (??) og England.

Jeg må løpe i et møte…

kjell108
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

andreas_sagen
“CIA-styrt”

Det er ikke CIA som styrer. Vi har flere som styrer og som bruker CIA. De er dels i krig med hverandre.

andreas_sagen
” WikiLeaks publiserer materiale som blir gitt til dem”

Hadde de gjort det hadde vi ikke hatt noe problem. At Wikileaks ikke gjør det ser vi fra Globalreasearch-linken.

andreas_sagen
andreas_sagen
Abonnent
Svar til  kjell108
13 år siden

Ja, jeg regner med at politikere og andre i den amerikanske administrasjonen har ulike interesser, og bruker CIA på forskjellige måter. Ikke noe merkelig med det.

Hva mener du med at WikiLeaks ikke publiserer materiale som blir gitt dem? Det er da vitterlig det de har gjort. Ikke alt materiale, selvsagt, det hadde jo blitt helt håpløst.

Jeg ser ingen globalresearch-lenke?

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  andreas_sagen
13 år siden

Absolutt CIA styrt, ingen tvil lenger, for meg iallefall. Jeg skrev at wikileaks stort sett dreier seg om de land, der USA fra før har rettet søkelyset på. Antagelig for å forsterke det bildet de utad ønsker å gi til massene, og da er det svært velkomment at ” hemmelige dokumenter” som plutselig blir frigitt, bekrefter USA`s tankegang rundt de land. Disse lekkasjene vil også stryke mange land, særlig Israel og andre USA vennlige land. Dette er vel forsåvidt ikke unike tankeganger jeg har, men er i stor grad støttet av de fremste konspirasjonsteoretikere, samt mange av verdens ledende journalister, samt forskere på utenrikspolitiske relasjoner. CIA applauderer jo selv dette, det bør si noe;)

Jostein Wold
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

edit: styrke mange land

Jostein Wold
Abonnent
13 år siden

Wikileaks er CIA styrt og kontrollert lekkasje..interesserer meg ikke et øyeblikk

Mole
Mole
Abonnent
Svar til  Jostein Wold
13 år siden

Men det interresserte deg nok til å legge ved en kommentar iallefall.

« Forrige artikkel

Intergalaktiske lover på jorda?

Neste artikkel »

Info-kilder fra det utenomjordiske kaninhullet

79
0
Vi vil gjerne ha din mening. Fritt og anonymt.x
()
x